EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW Rejsebrev nr. 1.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW Rejsebrev nr. 1."

Transkript

1 Rejsebrev nr. 1. Årets første internationale stævne for det danske landshold er i gang. Stedet er Rzeszów i Polen hvor der skal skydes om Europamesterskaberne indendørs for junior og senior. Det danske hold består af: Herre senior compound: Herre senior recurve: Dame junior compound: Dame junior recurve: : Martin Damsbo Martin Laursen Dennis Bager Sarah Sönnichsen Anne Marie Laursen Søndag den 24. feb. kl mødtes hele holdet i Københavns Lufthavn for at tage et direkte fly til Krakow. Herfra kørte vi i bus i 2½ time, så vi var fremme på hotellet kl. ca Alle har fået deres kufferter med hele vejen, ja selv Jan der måtte igennem et ekstra sikkerhedscheck, da han havde en spraydåse liggende i buekuffert, hvilket sikkerhedskontrollen fandt meget mystisk. Vi havde en afslappende tur hele vejen, hvor nogen slappede mere af end andre. Vi bor på et udmærket hotel ca. 10 km. fra centrum. Af butikker i nærheden af hotellet kan nævnes en Spar købmand, en tank og det er så det, men det jo heller ikke meningen at vi skal være ret meget på hotellet, vi er her for at skyde! Efter indkvarteringen og senere aftensmad fik vi et overblik over de næste dages program, hvilket betyder at vi mandag tager på træningsbanen kl Tirsdag er der officiel træning med recurveskytterne fra morgenstunden og lidt senere compoundskytterne. Sidst på eftermiddagen er der åbningsceremoni, men meget mere herom senere. Resultaterne kan fra onsdag følges her: Vi ser alle frem til et rigtigt godt mesterskab og håber på en masse flotte resultater af de danske skytter.

2 Rejsebrev nr. 2. Dennis Bager : Mandag den 25. feb. blev til en halv hviledag for os alle. Træningsbanen åbnede først kl , så formiddagen gik med at sove længe, have god tid til morgenmaden og for nogle en tur i poolen. Efter frokost fik vi selv arrangeret transport til træningsbanerne, for arrangørerne mente at vi havde misforstået invitationen, hvor vi mener at der står, at der er transport til træningsbanerne. Vi kom af sted, fik trænet og tilbage igen. Alle kom godt i gang og fik skudt i et par timer og der blev endda tid til at Dennis blev klippet hos den lokale frisør ekspert, så nu kan han også se skiven. Et kig på ind i den officielle hal, hvor jeg havde forventet at se det helt store set up, blev en skuffelse, for ikke én måtte var på plads, her dagen før? Det viste sig at der skal være en volleyball kamp mandag sen eftermiddag, men så kan de også begynde at stille op. For mig er denne situation utrolig, vi er altså til EM! I skrivende stund ser programmet til i morgen tirsdag sådan ud: Recurve og compound junior pigerne har officiel træning fra og de tre compound herrer fra Under træningen er der også kontrol af udstyr, samt holdleder møde. Der er så åbningsceremoni fra kl Resultaterne kan fra onsdag følges her:

3 Rejsebrev nr. 3. Dennis Bager : Se Damsbo s introvideo på You Tube: I dag tirsdag den 26. feb. skulle den afsluttende træning gennemføres. Selv om de fleste havde været meget tidligt oppe og var af sted med bussen kl. 7.00, fik alle en god gang træning i nogle timer. Starten blev dog forsinket i 15. min. da politiet skulle gennemgå hallen med deres politihunde, måske kunne der være noget mistænkeligt? Under træningen blev alle lande kaldt op til teknisk kontrol af alt udstyr, men naturligvis kom alle danske skytter glat igennem denne kontrol. Måtterne der skydes på er sammenpressede plader og uden bagstop. Når der skydes på disse måtter afsættes der måttemateriale på pilene som skal skrabes af eller pile skal sidde i blød i vand, irriterende men sådan er det. Ansigterne der skal skydes på er den nye type, hvilket vil sige at der kun er én 10er ring, så compound har sine og recurve sine ansigter. Under træningen mente de at vi skulle træne på de alm. ansigter med to 10er ringe, men det fik vi lavet om ved hjælp af dommerformanden, Klaus Lykkebæk, så der kunne trænes på konkurrenceansigterne! Efter træning og frokost havde vi et par timer inden åbningsceremonien kl , her blev der også tid til at skrive autografer, for det er vel stjernerne fra Danmark der er kommet til Polen. Åbningsceremonien blev transiteret direkte i TV og vi blev alle placeret på tilskuerrækkerne, hvorfra vi fik et flot show med velkomsttale, dans, ballet, sang og åbningstale af vicepræsidenten for World Archery Europe. Mr. Vladimir Esheev, der er fra Rusland, gennemførte åbningen af mesterskabet i stærk beruset tilstand. Det var så pinligt at det endte med at blive så sjovt, at han fik det største bifald af alle. Han har det sikkert ikke lige så morsomt når han vågner op med hovedpine og masser af klip på You Tube. Onsdag går det så for alvor i gang med recurve og compound junior damer fra kl og compound herrerne fra kl , hvor der skydes indledende 60 pile. Resultaterne kan fra onsdag følges her:

4

5 Rejsebrev nr. 4. Dennis Bager : Så skulle vi endelig i gang med den indledende skydning. Det er onsdag den 27. feb. og recurveskytterne samt dame junior compound skød om formiddagen og herre compound om eftermiddagen. Når jeg taler med skytterne om deres forventninger til deres personlige resultat, er svaret klart, at de skal skyde op til deres bedste! I det store hele lykkes det også for skytterne, at finde deres niveau frem, så resultatet blev følgende: Anne Marie kom på en delt førsteplads med 576 point Sarah blev nr. 4 med 580 point, Ida nr. 9 med 568 point og Tanja lige efter som nr. 10 med 567 point Dame junior compoundholdet blev flot nr. 1 med 1715 point Martin blev nr. 15 med 578 point og Dennis nr. 26 med 569 point Stephan blev nr. 3 med 594 point, Damsbo lige efter som nr. 4 med 593 point og Jan på en delt 32. plads, hvilket betød at han skulle i shoot off. Desværre skød Jan kun en 9er imod modstanderens 10er, så han lige netop ikke kommer med i finaleskydningen Herre compoundholdet fik også en flot placering som nr. 2 med 1763 point Alt er kommet til at fungerer fint her. Busserne kører næsten til tiden, resultatformidlingen er ikke forsinket, der er storskærm med live opdateret resultater, frokosten er god, så det er bare at nyde skydningen og mesterskabet. Alt tyder på en meget spændende torsdag, hvor der skydes individuelle finaler fra 1/16 dels finalerne og helt frem til og med bronze kampene. Følg med i resultaterne her:

6 Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning skulle de skyde 1/16 dels finaler. Martin kæmpede godt, men tabte desværre med 6-4. Dennis vandt sin 1/16 dels finale efter shoot off, og tabte derefter 6-2. Begge skytter skød et godt niveau, men det var desværre ikke nok. Anne Marie startede i 1/8 dels finalen og vandt den sikkert med 6-0. Anne Marie fortsatte sin gode stil og vandt kvartfinalen 6-2, men tabte så semifinalen med 7-3. Hun var opsat på at vinde sin første EM medalje og hun fandt da også de gode skud frem, så hun kunne trække sig tilbage som vinder med 6-4. Bronze medaljen var hjemme. Fantastisk at vi nu også kan hjemtage recurve medaljer ved mesterskaber! I mellemtiden var compound skytterne ankommet til hallen. Damsbo og Stephan startede begge i 1/16 dels finalen, som de begge vandt sikkert. Damsbo med 6-2 og Stephan med 6-0. Lige så sikkert vandt de også deres 1/8 dels finale, Damsbo med 7-1 og Stephan med 6-2. Samme billede så vi også i kvartfinalen, hvor de to danskere var sikker på buearmen, så Damsbo vandt 7-1 og Stephan 7-3. Skulle det lykkes at få en dansker eller to med i guldfinalen? Både Damsbo og Stephan var godt skydende, men ikke godt nok for de tabte begge deres semifinale med 6-4, så nu skulle de møde om bronzemedaljen. Her trak Stephan det længste strå vandt kampen med 6-0 og bronze medaljen var hjemme, Stephans første internationale senior medalje. De tre compound piger startede i 1/8 dels finalerne. Ida var ude i en hård kamp som hun desværre tabte 6-4. Tanja måtte i shoot off imod den regerende verdensmester fra Norge, men det tog Tanja sig ikke af og vandt. Sarah vandt sin finale 6-2. I kvartfinalen måtte Tanja se sig slået 6-0, hvor imod Sarah vandt 6-0. Så kunne vi igen lugte medaljer og Sarah skuffede da heller ikke da hun vandt 6-4 over den første seedede skytte og en medaljen mere var hjemme. Sarah er regerende indendørs EM mester i juniorrækken, så det bliver spændende om hun kan forsvarer titlen. Følg med i resultaterne her:

7 Rejsebrev nr. 6. Dennis Bager : Endnu en stor dag for dansk bueskydning! Fredag den 1. marts blev dagen hvor holdlederen flottede sig. For ikke at skulle alt for tidligt op og med bussen kl tog holdlederen penge fra kassen til en taxi, så vi først skulle af sted til hallen kl (taxaen kostede 70,- kr. for 8 personer). De unge compound damer skulle først starte i semifinale. Så før og under kvartfinalen trænede de holdskydning. Resultatet i kvartfinalen betød at de skulle møde Ukraine i semifinalen. Kampen blev ikke på noget tidspunkt særlig spændende, for de unge danske skytter skød op til deres bedste og vandt kampen point. Det betød at Sarah, Tanja og Ida blev klar til guldfinalen, som skydes lørdag. Endnu en medalje var hjemme. I herre compound var der flere hold, så det danske hold kom ind i finalerne til kvartfinalen. Her mødte de Rusland i en alt for spændende kamp, men Danmark viste klasse og stabilitet og vandt kampen med point. Så ventede Frankrig i semifinalen. Franskmændene lagde hårdt ud med 120 point efter to runder og det kunne danskerne ikke indhente, så de måtte se sig slået med point. Øv, men der var stadig mulighed for medalje og den udnyttede Martin, Stephan og Jan. Modstanderen var Norge og Danmark førte fra start til slut og vandt med point. Bronze medaljen var hjemme. Efter skydningen måtte Jan en tur til alkoholtest. Ingen problemer der, for det var ikke ham der havde tømt den tomme flaske Polsk vodka som Martin fandt på tilskuerrækken. Lørdag skyder Sarah individuel guldfinale kl Compound pigerne skyder holdfinale kl (Denne tid er med forbehold) Følg finaleresultaterne her:

8 Rejsebrev nr. 7. Dennis Bager : Endnu engang en stor dag for dansk bueskydning! Kan vi blive ved? Dagen er lørdag den 2. marts 2013 stedet er Rzeszów i Polen. Danmark skal skyde om to guldmedaljer ved inde EM. Først på skydelinjen er Sarah, som skal skyde individuel finale i dame junior compound. Sarah kommer aldrig rigtig ind i kampen og må se sig besejret med 7-1 efter resultaterne 27, 28, 29, 27 imod Savenkova fra Rusland som skød 28, 28, 30, 30. Sarah kunne desværre ikke forsvarer sin status som forsvarende Europamenter, men sølvmedaljen var hjemme. Efter frokost var det så dame junior compound holdet der skulle i ilden. Holdet vandt sølv for to år siden, så det kunne jo være rart at få den udskiftet med en guldmedalje, når vi nu igen var så tæt på. Modstanderen var Italien, men pigerne var tændte og opsat på at gå hele vejen. De danske piger kom svagt fra start men det blev der hurtigt lavet om på, så slutresultatet blev en dansk sejr på point efter skydning på 55, 59, 57, 59 imod Italiens 56, 54 57, 57og guldmedaljen var hjemme! Bronze til Anne Marie i DJR Bronze til Stephan og 4. plads til Damsbo i HSC Bronze til hold i HSC Se alle resultaterne her:

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Inde EM i Spanien 2011.

Inde EM i Spanien 2011. Så blev det lørdag den 26. marts og det danske landshold skal skyde hele fire guldfinaler! Første finale var dame junior compound med Sarah, Ida og Michalina. Pigerne blev nr. 1 indledende og skulle op

Læs mere

Rejsebrev nr. 6 Junior Cup i Kroatien Lørdag den 12. maj 2012.

Rejsebrev nr. 6 Junior Cup i Kroatien Lørdag den 12. maj 2012. Holdet består af: Kadet recurve: Kadet compound: Junior recurve: Junior compound: Holdledere: Rejsebrev nr. 6 Junior Cup i Kroatien Lørdag den 12. maj 2012. Aske Halskov, Mads Andersen og Mathilde Tønder

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 Søndag den 6. maj 2012.

Rejsebrev nr. 1 Søndag den 6. maj 2012. Rejsebrev nr. 1 Søndag den 6. maj 2012. Årets første Junior Cup er i gang! Som det kan ses på logoet finder stævnet sted i Porec, Kroatien. 11 forventningsfulde bueskytter og to ledere er ankommet og indkvarteret

Læs mere

Holdleder: Dan Hansen. Rejsebrev 1

Holdleder: Dan Hansen. Rejsebrev 1 Deltagere: Dame junior compound: Natacha Stütz Herre junior compound: Simon Olsen, Tore Bjarnason, Mathias Fullerton Herre senior compound: Martin Damsbo Holdleder: Dan Hansen Rejsebrev 1 Mandag den 25.

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 1. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Lørdag den 6. juni, rejsedag: Foran os var en lang rejse som for f.eks. Askes vedkommende startede i Silkeborg

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 5. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Torsdag den 11. juni, individuelle finaler: Tre medaljer mere til Danmark! Efter dagens finaler stod klart at

Læs mere

Rejsebrev nr. 2 og 3. Onsdag den 14. juli

Rejsebrev nr. 2 og 3. Onsdag den 14. juli Rejsebrev nr. 2 og 3 Onsdag den 14. juli Dagen stod på kvalifikation for hele holdet, formiddagen havde kadetterne fornøjelsen af, og eftermiddagens steghede solstråler havde juniorerne. Dagen blev en

Læs mere

! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien! Grand Prix! DAG 5 + 6!

! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien! Grand Prix! DAG 5 + 6! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien Grand Prix DAG 5 + 6 Dag 5 Torsdag var dagen, hvor alle skulle skyde individuelle finaler. Der blev skudt nogle rigtig gode pile, og alle gjorde deres bedste for at komme

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

Rejsebrev nr. 6 fra WC 1 i Shanghai Kina

Rejsebrev nr. 6 fra WC 1 i Shanghai Kina Rejsebrev nr. 6 fra WC 1 i Shanghai Kina Deltagere på turen: Dame Recurve Maja Jager, Carina Rosenvinge Christiansen, Randi Degn, Anne Marie Laursen Herre Recurve: Bjarne Laursen, Steffen Torkildsen Dame

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

REJSEBREV nr. 7 fra ungdoms VM i Polen.

REJSEBREV nr. 7 fra ungdoms VM i Polen. REJSEBREV nr. 7 fra ungdoms VM i Polen. Lørdag den 27. aug. 2011: Den eneste dag hvor ingen danske skytter skulle skyde var i dag, men heldigvis skulle vi møde op på stadion, for at hente to sæt bronzemedaljer!

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

Rejsebrev nr. 5 fra GP 1 i Marathon i Grækenland

Rejsebrev nr. 5 fra GP 1 i Marathon i Grækenland Rejsebrev nr. 5 fra GP 1 i Marathon i Grækenland I dag fredag er helliget pladserne til Baku både individuelt og for hold. Da vi er sikret en plads individuelt, har vi kun mulighed for at veksle den til

Læs mere

FLERE EM MEDALJER TIL DANMARK

FLERE EM MEDALJER TIL DANMARK Torsdag d. 5. juli 2012 FLERE EM MEDALJER TIL DANMARK Herre junior compound holdet skal skyde Guld finale på lørdag. Junior compound holdet med Claus Frantzen, Joachim Andersen og Mads Knudsen. Torsdag

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

REJSEBREV nr. 1 fra ungdoms VM i Polen.

REJSEBREV nr. 1 fra ungdoms VM i Polen. REJSEBREV nr. 1 fra ungdoms VM i Polen. Recurve Carina Christiansen Nynne Holdt-Caspersen Anne Marie Laursen Mads Krogshede Frederik Sönnichsen Martin Laursen Casper Lauridsen Laust Andersen Mads Andersen

Læs mere

Rejsebrev nr. 6 fra GP 1 i Marathon i Grækenland

Rejsebrev nr. 6 fra GP 1 i Marathon i Grækenland Rejsebrev nr. 6 fra GP 1 i Marathon i Grækenland Deltagere på turen: Herre Recurve: Frederik Sönnichsen, Aske Halskov Sørensen, Bjarne Laursen, Nikolaj Wulff, Laust Andersen, Claus Andersen Herre Compound:

Læs mere

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina 1 Rejsebrev nr. 3 To top 10 placeringer Maja Jager og Martin Damsbo stod for de bedste resultater i dag for danskerne, da de begge skød sig i top 10. Maja Jager blev bedste dansker på en fornem 6. plads,

Læs mere

Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA

Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA Lørdag den 18. juli skulle der skydes holdfinaler og her var Herre junior compoundholdet i bronzefinalen mod Canada. På forhånd var der lagt op til en

Læs mere

Vi havde alle håbet at denne dag skulle blive endnu en dag med medaljer til Danmark, men det blev det desværre ikke.

Vi havde alle håbet at denne dag skulle blive endnu en dag med medaljer til Danmark, men det blev det desværre ikke. Rejsebrev nr. 7 20 9 2014 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Fotograf Team Manager: Peter Slot, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff,

Læs mere

Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013. Rejsebrev 1

Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013. Rejsebrev 1 Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013 Rejsebrev 1 Søndag var der afrejse til Junior Cup 1, som i år bliver afholdt i Ljubljana, Slovenien. Dagen startede kl. 6 i Kastrup hvor Stephan Hansen og Kasper

Læs mere

Rejsebrev. Katja. Holdleder: Ørsted. Martin. finaler. Camilla. Katja skulle kamp, hun. skød. blev 1'er i. til Katja.

Rejsebrev. Katja. Holdleder: Ørsted. Martin. finaler. Camilla. Katja skulle kamp, hun. skød. blev 1'er i. til Katja. nummer 6, 23.maj 2015 : Finaledagen med de individuelle finaler. Danmark med deltagelse i compound dame kadet guldfinalen med Katja og recurve dame kadet bronzefinalen med Camilla. Katja skulle som den

Læs mere

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 EM Sofia Dag 1: Vi mødtes i lufthavnen 14:45, men fløj først 16:50. Vi mellemlander i München. Vi kiggede lidt butikker, og nu flyver vi videre til Sofia.

Læs mere

Rejsebrev 4. WAYC Rosario

Rejsebrev 4. WAYC Rosario Deltagere Rejsebrev 4 WAYC Rosario Skytter: Mikkel Rasmussen, Kirstine Andersen, Lea Mogree, Magnus Bager, Simon Olsen, Martin Nielsen, Sasha Rasmussen, Sune Rasmussen, Mathias Fullerton, Christoffer Berg,

Læs mere

World Archery Youth Championships. Wuxi, (CHN) 13 20 Oct, 2013

World Archery Youth Championships. Wuxi, (CHN) 13 20 Oct, 2013 REJSEBREV 7 Junior recurve: Nicolaj Wulff, Anne Marie Laursen, Nynne Holdt-Caspersen Junior Compound: Tanja Jensen, Sarah Sönnichsen, Peter Sigil, Simon Mikkelsen, Stephan Hansen. Kasper Larsen og holdleder:

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

6. rejsebrev Lørdag den 7. og søndag den 8. maj 2011

6. rejsebrev Lørdag den 7. og søndag den 8. maj 2011 ørdag ARCHERY WORLD CUP 2011 World Cup 1, Porec, Kroatien 2011 6. rejsebrev Lørdag den 7. og søndag den 8. maj 2011 Sølv og bronze har de danske compoundskytter med hjem fra årets første World Cup. Det

Læs mere

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Deltagelsen var skræmmende, kun 20 skytter formåede at stille op, hvilket er utroligt. Et Jydsk Mesterskab hvor programmerne er udvidet, så også børn

Læs mere

Dag 1. Fredag d. 31. august

Dag 1. Fredag d. 31. august Dag 1. Fredag d. 31. august Så blev det endelig fredag, og afrejsedagen! Vi mødtes alle tre i Kastrup lufthavn, Mickel kom dog lidt for sent, da han opererede ud fra bor man tæt på, tager man først hjemmefra

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Stor dansk triumf ved EM

Stor dansk triumf ved EM Stor dansk triumf ved EM 14 Åbningsceremonien ved EM politi i Prag Prag i brydning i De danske brydere hentede historisk flot EM-sølv og en plads. Af Morten Ahlefeldt Hansen - landstræner politilandsholdet

Læs mere

Udtagelseskriterier 2017

Udtagelseskriterier 2017 Udtagelseskriterier 2017 1. fase - Udtagelse til WC 1, 2 og 3 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Tlf.: +45 43 26 27 28 Fax: +45 43 26 27 29 Hjemmeside: www.bueskydningdanmark.dk E-mail: info@bueskydningdanmark.dk

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Opgaver til dommermødet den 20-3-2015. a) Ifølge WA Reglerne er det tilladt at skyde ender af seks pile på både 50 og 30 meter i 1440-runden.

Opgaver til dommermødet den 20-3-2015. a) Ifølge WA Reglerne er det tilladt at skyde ender af seks pile på både 50 og 30 meter i 1440-runden. Opgaver til dommermødet den 20-3-2015 Navn: Opgaverne vil blive en blanding af individuelle opgaver og gruppeopgaver 1-2 er individuelle opgaver 15 min: Herefter 15 min gennemgang. 1.- oplys om følgende

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

Danmarks Mesterskaberne i Bueskydning for Senior, Master, FITA Junior & FITA Kadet

Danmarks Mesterskaberne i Bueskydning for Senior, Master, FITA Junior & FITA Kadet TIK bueskydning (Taastrup) og DBSF inviterer til Danmarks Mesterskaberne i Bueskydning for Senior, Master, FITA Junior & FITA Kadet 5. 6. marts 2011 TIK Bueskydning og Dansk Bueskytteforbund indbyder til

Læs mere

Se Taastrup 10. & 11. martso

Se Taastrup 10. & 11. martso Se Taastrup 10. & 11. martso Velkommen til Årets Idrætskommune Det er mig en stor glæde at kunne byde deltagerne ved DM 2012 velkommen til Høje-Taastrup, Årets Idrætskommune 2010! Bueskydning på højeste

Læs mere

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD CUP LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE

Læs mere

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010:

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Vi ankom i går eftermiddags efter en udramatisk tur, som dog bød på en frisk samarbejdsopgave nemlig at proppe otte skytter og en træner ind i

Læs mere

VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018

VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018 VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018 Afgang Søndag fra Kastrup over Moscow, og ca 17 timer senere var vi installeret på Hollyday Inn i Ulan-Bator Mongoliet. Vi skulle til teknisk møde mandag aften, som

Læs mere

Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter.

Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter. Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter. En meget travl og udbytterig vintersæson For Boddum Ydby Skytteforening er med de nyligt overståede Danske mesterskaber på cal. 22 og

Læs mere

ARCHERY WORLD CUP 2012 Stage 2 Antalya, Tyrkiet

ARCHERY WORLD CUP 2012 Stage 2 Antalya, Tyrkiet Rejsebrev 7, søndag den 6. maj 2012 Når disse linjer læses er det kendt af de fleste, at det danske herrehold i compound igen har vundet sølv. For skytterne føles det dog som om, de har tabt guldet. Det

Læs mere

Dagbog - Kinaturen. Indledning

Dagbog - Kinaturen. Indledning Dagbog - Kinaturen Indledning En dag i juni, fik far en mail fra Badminton Danmark. Der stod, at jeg havde vundet en tur til China Open, sammen med 9 andre spillere fra Danmark. Jeg vandt ved lodtrækning,

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

Lang Weekend i skytternes tegn. Weekenden d februar stod med få undtagelser så afgjort i Boddum Ydby Skytteforenings ungdomsskytters tegn.

Lang Weekend i skytternes tegn. Weekenden d februar stod med få undtagelser så afgjort i Boddum Ydby Skytteforenings ungdomsskytters tegn. Lang Weekend i skytternes tegn. Weekenden d. 3 4 5 februar stod med få undtagelser så afgjort i Boddum Ydby Skytteforenings ungdomsskytters tegn. Fredag d. 3/2 Afholdt Thisted Kommune i Thyhallen traditionen

Læs mere

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold.

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold. INVITATION VANDPOLO Kære vandpolospillere, trænere, dommere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for vandpolo til Hans Christian Andersen City Games Vandpolostævne.

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

VM 2011 afholdes i Torino, Italien

VM 2011 afholdes i Torino, Italien VM 2011 afholdes i Torino, Italien Rejsebrev, VM i Torino, torsdag den 7. juli 2011 Inde eller ude Torsdag var ventet med spænding. Alle danske skytter med undtagelse af Martin Damsbo, der har bye og først

Læs mere

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016.

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Åbent Stævne Næstrup Pokal 2016. NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Hermed følger en foreløbigt status og referat af aktiviteter

Læs mere

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE INVITATION VANDPOLO-STÆVNE Kære aktive, trænere, dommere og familier. Det er en stor glæde at invitere alle med interesse i vandpolo til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Vandpoloturnering.

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 6-8. november 2015 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2015 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 26. GANG TIL AALBORG

Læs mere

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Jyllands Skytte Forbund & Skytteklubben DSB/ASF Det Åbne Jyske og Fynske Mesterskab 300 M Lørdag og Søndag den 5 og 6 Juni 2010 På banerne i

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Efter at have været til GØTEBORG CUP i Sverige eet par gange havde pigerne ønsket en større udlandstur til de sydlige himmelstrøg og det har vi arbejdet

Læs mere

Danske politimesterskaber

Danske politimesterskaber Danske politimesterskaber Fyn Nordsjælland Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg Fotos Mogens Voigt, PI-København Endnu en gang var PI-København arrangør for de Danske politimesterskaber i håndbold.

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 25-27. november 2016 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2016 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 27. GANG TIL AALBORG

Læs mere

U13-1 til indefodbold topturnering i Tyskland januar 2013

U13-1 til indefodbold topturnering i Tyskland januar 2013 U13-1 besejrede Bayern München i kvartfinale I denne weekend deltog spillere fra Randers Frejas U13-1 i en meget stærk indefodboldturnering i Tyskland. Næsten alle de tyske topklubber var repræsenteret

Læs mere

B.Y.S. Status vinter 2016/17 Så er det ved at være tid for en slutstatus af vinteren 2016/2017 sidste konkurrence skydninger i Boddum Ydby

B.Y.S. Status vinter 2016/17 Så er det ved at være tid for en slutstatus af vinteren 2016/2017 sidste konkurrence skydninger i Boddum Ydby B.Y.S. Status vinter 2016/17 Så er det ved at være tid for en slutstatus af vinteren 2016/2017 sidste konkurrence skydninger i Boddum Ydby Skytteforening. Foreningens mange skytter har deltaget i en lang

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt Kinsman Cup 2014 Gladsaxe Søborg Badmintonklub (GSB) og Carshalton Junior Badminton Club, fra Sutton, England mødtes for 31. gang til den årlige Påsketurnering Kinsman Cup. I år gik turen til Sutton, hvor

Læs mere

German Junior Open 2010

German Junior Open 2010 German Junior Open 2010 Day 1 Danmark var repræsenteret af Thomas, Lasse og Marcus fra henholdsvis Kolding, Kolding og Sport92 i U15 rækken ved dette års German Junior Open. Lasse og Marcus skulle spille

Læs mere

European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig

European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig Så er gruppen samlet og ankommet til Merignac. Den unge løfter, Michael Haxgart, ankom som den første

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad International Ungdomsturnering i Odense Bowlinghal 7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad Se mere på siden tilmelding og priser INVITATION BOWLING Odense Bowlinghal har den store fornøjelse at invitere unge

Læs mere

World Open, Sub-Junior, Junior & Masters Equipped Bench Press Championships Potchefstroom/South Africa, April, 2018

World Open, Sub-Junior, Junior & Masters Equipped Bench Press Championships Potchefstroom/South Africa, April, 2018 World Open, Sub-Junior, Junior & Masters Equipped Bench Press Championships Potchefstroom/South Africa, 23-28 April, 2018 Beretning - søndag! Peter Bøgh Larsen, international kategori 2 dommer, og ut.

Læs mere

Aktivitetsplan Vinter 2014

Aktivitetsplan Vinter 2014 Januar 2014 1 Onsdag 1. Juleferie Torsdag 2. Juleferie Fredag 3. Juleferie Lørdag 4. Søndag 5. Åbent Hus 2 Tirsdag 7. Juniortræning Onsdag 8. Juniortræning Torsdag 9. Juniortræning Fredag 10. Juniortræning

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 8-10. december 2017 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2017 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 28. GANG TIL AALBORG

Læs mere

Odense Universitets Svømmehal. 1.juni - 3. juni 2012

Odense Universitets Svømmehal. 1.juni - 3. juni 2012 Odense Universitets Svømmehal 1.juni - 3. juni 2012 Vi indbyder hermed til H.C. Andersen Swim Cup 2012 fra fredag den 1. juni til søndag den 3. juni 2012 Odense Universitets Svømmehal Campusvej 55 5230

Læs mere

Danmarks Mesterskaberne i Bueskydning for Senior og Master

Danmarks Mesterskaberne i Bueskydning for Senior og Master TIK bueskydning (Taastrup) og Bueskydning Danmark inviterer til Danmarks Mesterskaberne i Bueskydning for Senior og Master 14. 15. marts 2015 TIK Bueskydning og Bueskydning Danmark indbyder til Danmarks

Læs mere

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006 TIK bueskydning Nyhedsbrev, december 2005 Høje Taastrup Kommunes idrætspris Hvert år uddeler Høje Taastrup Kommune 2 idrætspriser, en idrætslederpris og en idrætsudøverpris. Prisen for den bedste idrætspræstation

Læs mere

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning 6. KREDS Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne 4.- 10. november Gevær: luft og cal 22 Pistol: luft og cal 22 Præmier for over 25.000 kr. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

INVITATION TIL HERNING OPEN D APRIL 2019

INVITATION TIL HERNING OPEN D APRIL 2019 INVITATION TIL HERNING OPEN D. 5. - 7. APRIL 2019 VELKOMMEN TIL HERNING OPEN 2019 For fjerde år i træk indbydes alle klubber til Herning Open. Et langbanestævne i en af Danmarks nyeste og flotteste svømmehaller.

Læs mere

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Det er ikke tilfældigt, at en af vores Formel 1-ture går til Budapest, som var et de første rejsemål

Læs mere

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 Dagbog fra Tyrkiet Søndag d. 13. jan. mandag d. 14. jan. 2008 Vi mødtes oppe på Limfjordsskolen kl. 18 og gjorde os klar til at tage med svømmebussen, som kørte os til

Læs mere

Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig sep 2013

Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig sep 2013 Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig 13-14 sep 2013 Atter engang skulle de danske deltagere forsøge at kommer helt til tops i de vesteuropæiske mesterskaber som i år blev afholdt i Frankrig. WEC bød

Læs mere

Træningslejr Lignano 2010 Italien

Træningslejr Lignano 2010 Italien Træningslejr Lignano 2010 Italien Fællesfoto foran springvandet i Lignano, hvor vi boede. Udrejse: Afgang fra SSB lørdag d. 13/2 kl. 08.50 med luksus-bus (som nogle uger inden var blevet brugt under Klima

Læs mere

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub SPIL Bordtennis - Verdens hurtigste boldspil Trænings oversigt 2015 2016 Om Holme-Olstrup BTK Årets idrætsklub i Næstved kommune 2014 Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til alle der har lyst til

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013

15 m Ø STÆVNE. 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2013 15 m Ø STÆVNE 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2013. På

Læs mere

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne, afviklet i to bassiner samtidigt! Et

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016.

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Dag 1 Så kom de Danske Masters løftere godt fra start, da første mand på podiet tirsdag eftermiddag, Steen Wissing vandt sølv i totalen i masters 4 med 4 mand

Læs mere

AALBORG CUP november 2011 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG CUP november 2011 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2011 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere. Senior og juniorgruppen er slået sammen til én gruppe, så der

Læs mere

Information om sæsonen Samarbejdet med Team Danmark 2015 og forventninger til Team Danmark støttede atleter 2

Information om sæsonen Samarbejdet med Team Danmark 2015 og forventninger til Team Danmark støttede atleter 2 Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk Version 31.03.2016 Information om sæsonen 2016 - senior bruttolandsholdene for recurve og compound Indhold side Information

Læs mere

Stævneprogram for. Senior - Master DM 2014

Stævneprogram for. Senior - Master DM 2014 Stævneprogram for Senior - Master DM 2014 Aalborg 30.-31. august Tak til vores sponsorer Sponsorer og ærespræmiegivere ved amerikansk lotteri. Lodder kan købes i cafeteria og hos vores små skytter, der

Læs mere

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside.

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside. Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. juni 2013 22:51 Emne: Nyhedsbrev juni 2013 Kære medlem af Risskov Taekwondoklub, Sommeren er over os, og med det varmere vejr

Læs mere

A F S N I T 1 0 D I V E R S E B E S T E M M E L S E R. Bueskydning Danmark kap V1.0

A F S N I T 1 0 D I V E R S E B E S T E M M E L S E R. Bueskydning Danmark kap V1.0 A F S N I T 1 0 D I V E R S E B E S T E M M E L S E R 2018 10 : DIVERSE BESTEMMELSER INDHOLD: Artikel Side 10.1 DANMARKSMESTERSKABER I UDENDØRS SKIVESKYDNING... 1 10.1.1 1. DAG KVALIFIKATIONSRUNDE... 1

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014

15 m Ø STÆVNE. 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2014 15 m Ø STÆVNE 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2014. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

Balatonfüred Cup 2017

Balatonfüred Cup 2017 Balatonfüred Cup 2017 Team Helsinge Håndbold - For piger & drenge årgang 97 til og med 04 Søndag d. 02/7 til søndag d. 09/7 Balatonfüred Cup 2017 Team Helsinge Håndbold deltager for første gang i det dansk

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

JUNIOR & YNGLINGE I WURZEN

JUNIOR & YNGLINGE I WURZEN I JUNIOR & YNGLINGE I WURZEN I pinsen var Junior A og Ynglinge Mester inviteret til et stævne i Wurzen hos NB's venskabsklub i det tidligere Østtyskland. Der var afgang fra Idrætscentret fredag morgen

Læs mere

DM i Skolehåndbold 2017

DM i Skolehåndbold 2017 DM i Skolehåndbold 2017 24.-26. januar 2017 i Sønderborg Velkommen fra Dansk Skoleidræt Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolehåndbold i

Læs mere