Google. Shopping 2017 Opdateringer.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Google. Shopping 2017 Opdateringer."

Transkript

1 Google Shopping 2017 Opdateringer

2 NDHOLD 02 Google Shopping muligheder og opdateringer Google Shopping har udvidet med 14 nye lande i Indkøb på Google også kendt som the Google Buy Button Opdateringer i Google Shopping betalingsbetingelser Google Shopping har fået en bøde på 2.42 milliarder Nye Google Merchant muligheder Udvid internationalt med et enkelt source feed Nye shopping rapporter og målere Produktliste opdateringer i Europa Flere lande har nu adgang til product ratings i shopping annoncer Opdateringer der gør Google Manufacturer Center mere magtfuld Google Merchant forsendelses dato Kør remarketing og dynamic remarketing annoncer i Gmail og i Apps

3 02 Google Shopping muligheder og opdateringer. Google opdaterer og tilføjer regelmæssigt nye funktioner til deres produkter inklusiv Google Shopping. I 2017 har vi set et par betydningsfulde opdateringer der tilbyder vigtige nye redskaber og muligheder for handlende der ønsker flere clicks og en øget omsætning. Vil du vide om sidste års opdateringer vil have en indflydelse på omsætningen i din Google Shopping kampagne? Hvis svaret er ja, så check de seneste opdateringer nedenfor så du ikke bliver fanget med håret i postkassen. Læn dig tilbage, tag en kop kaffe og kig på de nye Google Shopping muligheder og opdateringer.

4 1.Google Shopping har udvidet med 14 nye lande i 2017 Tidligere var Google Shopping kun tilgængelig i 23 lande men det udvider sig med lynets hast. Google har offentliggjort en liste over nye beta target lande for Google Shopping: Argentina, Chile, Colombia, Filippinerne, Hong Kong, Indonesien, Irland, Malaysia, Portugal, Taiwan, UAE, Singapore, New Zealand og Sydafrika. Google Shopping forventes at blive den kommercielle kampplads i år i disse nye lande. Det starter allerede med produktannoncer der giver detailhandlende en chance for at være med helt i første række, med følgende fordele: 1. Mindre konkurrence på Google Shopping's auktioner vil gøre det lettere for mindre brands at blive synliggjorte 2. Lavere CPA, pga. mindre konkurrence, gør det lettere at få en top listing i starten uden at skulle tømme sparegrisen 3. Højere CTR s for produkt annoncerne end for tekst annoncerne i Google Search 4. Mere tid til at dygtiggøre dig på

5 2. Indkøb på Google også kendt som the Google Buy Button Google har tilføjet en shopping kurv til shopping søgemaskinen så kunderne kan købe dine produkter uden at forlade Google, hvilket naturligt vil øge konverteringen fra kunder på mobile enheder. Tænk på det lidt som Amazon s 1-Clicks bestillings værktøj. Selvom Google versionen kun er tilgængelig for kunder der søger varer via en mobiltelefon eller tablet vil det gøre det både hurtigere og lettere for kunderne at foretage indkøb med bare et par klik. I øjeblikket vil indvirkningen på detailhandlen være minimal for Google begrænser adgangen til beta brugere. Men når først indkøb på Google bliver almindeligt udbredt vil det få en betydelig indvirkning på omsætningen hos detailhandlere. Først og fremmest vil det øge konverteringsraten for mobile brugere hvilket vil resultere i flere kunder i din virksomhed. Ulempen er til gengæld at du ikke kan styre kundernes adfærd og dermed sende dem marketingmateriale i fremtiden. Sagt på en anden måde så vil kunderne måske fremover tale om at købe produkter på Google på samme måde som de i dag taler om at købe varer på Amazon og ebay. Dette vil måske have en indvirkning på dit brands synlighed. Det faktum at du ikke har kontrol over din kunde eller selve transaktionen er også vigtigt at tage i betragtning for det vil gøre det mere vanskeligt at lave mersalg eller sælge et bedre produkt til din kunde.

6 05 3. Opdateringer i Google Shopping betalingsbetingelser Google har gjort det til lidt af en vane at opdatere deres Google betalingsbetingelser for detailhandelen hvert år og i 2017 valgte de at fokusere på kvaliteten af deres produkt data relateret til moms, forsendelse og tidshorisonter. Per 26. Juni 2017 skal alle detailhandlende der bruger Google Shopping opdatere deres betingelser så de indeholder disse nye regler: 1. Minimums Order Value (MOV) udvides nu til at dække alle varekategorier og gælder nu i alle lande der benytter Google Shopping. Indtil nu har MOV (minimum omsætningsbeløb) kun været accepteret for mad og drikkevarer. Betingelserne for MOV skal oplyses i forsendelses betingelserne for alle produkter der købes under grænseværdien. 2. Forsendelses betingelser såsom pris og vægt får nye grænseværdier. Hvis varen har forsendelsespriser eller en vægt der overskrider de nye grænseværdier vil de ikke blive godkendt i Google Merchant Center. 3. Leveringstid er det nyeste tiltag som forhandlere i USA kan benytte for at vise den estimerede leveringstid for en bestilling.

7 4. Google Shopping har fået en bøde på 2.42 milliarder Gigantbøden fra Europa-Kommisionen til Google på hele 2,42 miliarder euro var det helt store emne i sommeren 2017 for PPC ere. Kommissionen hævder at Google favoriserer sin egne shopping sevices når der søges på varer, ved at give dem en bedre listing på Google Search. Der er skrevet side op og side ned om den rekord store bøde på 2,42 milliarder til Google fra Europa-Kommissionen. Var bøden den korre te beslutning eller ej? De afhænger helt af hvem du spørger. Først og fremmest er der generel enighed om at Googles monopol når det kommer til søgninger er betænkelig. Hvis forbrugernes velfærd er i højsædet så skader denne beslutning forbrugerne ved at begrænse udviklingen. Desuden vil konkurrencen øges og når deres rivaler også får mulighed for at annoncere hvilket betyder at Google vil tjene endnu flere penge. Øget konkurrence vil resultere i højere CPC s som i sidste ende kun kan betales af forbrugerne.

8 På den anden siden er det klart at rivaliserende søgemaskiner på shopping området er begejstrede over nyheden og er spændte på hvordan landskabet indenfor shopping vil forme sig fremover. 07 Vil bøden komme til at ændre shopping annoncerings vanerne på kort eller mellemlangt sigt? Formodentlig ikke. Det eneste vi er sikre på er at Google vil give igen, og vi vil formoden ligt se at Google appellerer dommen så der kommer til at gå nogle år før der kommer en endelig afgørelse. Hvad kan vi forvente at se i fremtiden? Der er fremsat en del hypoteser i den seneste hede debat om hvorvidt Google vil ændre den nuværende måde at vise PLA s (Product Listing Ads). 1. Mere skærmplads til konkurrenter I 2015 foreslog Google en løsning så annoncer fra konkurrencer blev vist ved siden af PLAs. Forslaget blev ikke gennemført dengang. Det er muligt de genopliver det forslag.

9 2. Fjerne kryds promoverings link på websiden Det er muligt at Google fjerner det direkte link i menuen til deres sammenlignings shopping søgemaskine, selvom det ikke er mange besøgende der bruger det PLAs placeret i højre side af skærmen Hvis shopping resultaterne bliver vist til højre (på skærmen) vil det måske lette på nogle af EU s klager siden både tekst annoncer og organiske søgeresultater visuelt vil komme længere op på skærmen udtaler Gianluigi Cuccureddu. 4. Lukke Google Shopping Lukke Google Shopping ned som en sammenlignende shopping søgemaskine og beholde PLA s. Det vil skabe en klar opdeling mellem de individuelle services og selve annoncerne.

10 5. Nye Google Merchant muligheder Google Merchant Center har i 2017 lanceret nye redskaber for hadlende, opgraderet feed reglerne og har en række nye forslag til muligheder der skaber højere omsætning. Primary Feeds Er den normale shopping feed der tillader dig at fjerne eller tilføje produkter i dit feed. Supplemental Feeds Bruges til at fremhæve eksisterende data fra primary feed. Du kan bruge supplemental feeds sammen med dine primary feed til at: Tilføje eller modificere salgsfremmende informationer Tilføje eller modificere brugerdefinerede etiketter (custom labels) Erstatte værdier tilføje GTINs (stregkoder)

11 10 Google Merchant muligheder Er skabt for at hjælpe annoncerende detailhandlere med at forbedre deres feed data og kampagner ved hjælp af skræddersyede anbefalinger. Med disse forslag kan detailhandlende se hvor de kan forbedre deres kampagner, hvilke produkter der kan ændres og hvordan disse ændringer vil påvirke de samlede shopping udgifter. Mulighederne er fremhævet nedenfor og er i øjeblikket begrænset til nogle få produktdata og kampange anbefalinger, men vi forventer at se flere muligheder i de kommende måneder: Product data muligheder : Manglende GTINs (stregkoder), manglende køn, manglende aldersgruppe og priser der ikke stemmer overens Kampagne muligheder: Budget hævning og sænkning af bud

12 6. Udvid internationalt med et enkelt source feed En af de største udfordringer for detailhandlere, der gerne vil sælge internationalt, er at producere dedikerede feeds og landing sider for de lande hvor de ønsker at sælge produkterne. Sådan er det ikke mere. Detailhandlere kan nu sælge varer i 21 ud af de 37 Google Shopping lande der findes ved at indlæse et enkelt engelsk master feed. Nogle af de lande der accepterer engelske feeds er: Belgien, Danmark, Holland, Indien, Indonesien, Mexico, New Zealand, Norge, Schweiz, Sverige, Taiwan, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland og Østrig. Du kan finde den samlede liste her.

13 12 Næst efter feed udfordringen var den næste sten på vejen typisk valuta. Det er der nu også taget effektivt hånd om med redskabet Curency Conversion tool. Google Currency tool viser automatisk produkternes priser i lokale valutaer. Hvis du gerne vil vide hvordan det virker, inklusiv fordelene og hvordan man begynder at bruge det, så er det beskrevet i detaljer i denne blog dedikeret til Google Currency Conversion tool. Dit engelske feed og Googles valuta omregner er en meget effektiv kombination hvis du ønsker at sælge dine produkter i andre lande samtidigt med at det kræver en meget begrænset opsætning.

14 7. Nye shopping rapporter og målere Der er nu blevet tilføjet nye måle muligheder og rapporter i Adwords interface for Google Shopping kampagner. Produkt Status rapport Viser status på individuelle produkter i shopping kampagnen: Disapproved en vare der er afvist af Google Merchant Center, hvilket betyder at den ikke bliver vist i Google Shopping resultaterne Inactive hvis produktet er blevet udelukket fra kampagnen Approved det antal af produkter der lever op til kravene fra Merchant Center Active de produkter der lever op til kravene og som ikke er udelukkede Not ready to serve de produkter der er udsolgt Ready to serve de produkter der er aktive, godkendte og på lager Dette er en fiks og brugbar rapport der giver værdifuld indsigt på produktniveau og hjælper dig med at prioritere din indsats.

15 Top Spot Impression Share Er en ny måleenhed der viser detailhandlere den procentdel af visninger du har haft, delt med det estimerede antal af visninger du forventes at kunne få. 14 Hvis antallet af dine Top Impression-visninger er lave, betyder det, at det er nødvendigt at foretage nogle ændringer i forhold til priser eller forbedre kvaliteten af annoncen. Egenskaber der forbedrer annoncen kan være at produkt navnet er relevant, korrekt placering i kategorier og billeder i høj kvalitet.

16 8. Produktliste opdateringer i Europa Vi har et delvist svar på hvordan bøden på 2,42 milliarder Euro kommer til at ændre på adfærden inden for shopping annoncering på kort og mellemlangt sigt. Google har annonceret at de til efteråret vil fremhæve annoncer fra andre sammenlignende shopping søgemaskiner ved siden af deres egne produktannoncer i Google Shopping. Det betyder mere skærm salgsplads til de CSE s (tilpassede søgninger) som nu kan annonceres på Google Shopping i Europa for de detailhandlere der viser deres produkter på deres websider. Du kan se hvordan produkt annoncerne direkte fra Google Shopping nu bliver brandet med by Google.

17 16 Kilde: s360 Vi har ikke set CSE s annoncerings tekster på Google Shopping endnu men det er sikkert kun et spørgsmål om tid før der kommer til at stå by PriceRunner eller by Kelkoo. Det er endnu for tidligt at sige om denne ændring kan give anledning til en række uforudsete problemer.

18 9. Flere lande har nu adgang til product ratings i shopping annoncer Google har tidligere begrænset brugen af Product Ratings til 13 lande. Nu er product ratings tilgængeligt alle steder hvor du kan vise Google Shopping annoncer. Det betyder at du nu kan bruge product ratings på annoncer i 33 lande inklusiv Irland, Malaysia, New Zealand, Rusland, Singapore, Sydafrika, Tyrkiet og United Arab Emirates. Resultatet af den forbedrede tillid til din side gør både det, at dine produkter bliver mere synlige, men product ratings on Google Shopping kan samtidigt også hjælpe med at forhøje konverteringsraten.

19 10. Opdateringer der gør Google Manufacturer Center mere magtfuld Google Manufacturer Center er akkurat som Google Merchant Center bortset fra at den er for producenter og brand ejere, snarere end for detailhandlere: Google Manufacturer Center for brand ejere der producerer produkter Google Merchant Center for detailhandlere der sælger produkter Google har for nylig annonceret tre større opdateringer på Manufacturer Center: 1. Den er nu tilgængelig i flere lande Google Manufacturer Center er nu tilgængelig i Brasilien, Frankrig, Holland, Storbritannien, Tyskland og Østrig. Hvis du er en producent og dine produkter sælges i ovenstående lande kan du nu bruge Google Manufacturer Center til at sikre korrekte visninger af dine produkter i annoncer i Google Shopping. 2. Introduktionen af the Manufacturer Center API Introduktionen af API betyder at producenter nu kan kontrollere informationerne direkte via computer programmer. Det gør opdateringen af produkter i Google Manufacturer Center meget mere effektiv og korrekt. 3. Manufacturer Center Information vises nu i Google Knowledge Panels Google Knowledge Panels giver detaljeret information om en brugers adfærd direkte på søgemaskine siderne fx uden at brugeren behøver at klikke på en side.

20 19 Google bruger nu informationer i Manufacturer Center til at udbrede kendskabet fra Google Knowledge Panels til produkter. Dog er det forholdsvist vigtigt at notere sig at dette i øjeblikket kun gælder i USA. Mens Google Manufacturer Center er for brand ejere og producenter så giver det fordele for alle: Manufacturers giver producenter større kontrol over hvor deres produkter bliver vist i Google Shopping annoncer. Dermed sikrer de sig, at de rigtige data bliver vist. Retailers detailhandlere sikres at det er korrekt og detaljeret information der bliver vist i de Google Shopping annoncer som detailhandleren kører. Consumers forbedrer købe oplevelsen for forbrugerne ved at de ser både den korrekte information og de detaljer de har brug for at kunne tage en købe beslutning.

21 11. Google Merchant forsendelses dato Forsendelses dato er vigtige adskillige gange om året, afhængig af din type af forretning. En af de vigtigste deadlines er typisk julehandlen. Google gør det nu muligt at du tilføjer forsendelses dato for at give kunden den mest fyldestgørende information. Du kan gøre det ved at gå til shipping settings i Google Merchant Centre. Ved at tilføje forsendelses dato forbedrer du servicen for dine kunder plus det kan hjælpe dig med at øge omsætningen, fx ved et salg til en kunde som ellers ikke ville have købt hos dig fordi der ikke var oplyst nogen deadline.

22 12. Kør remarketing og dynamic remarketing annoncer i Gmail og i Apps Goggle viser allerede dine remarketing og dynamic remarketing annoncer både på websider og i Google Display netværket. Det er nu blevet udvidet til også at indkludere Gmail og app brugere. Sagt på en anden måde: Folk der bruger Gmail til at checke deres mail kan nu også se dine remarketing og dynamic remarketing annoncer. Når en bruger klikker på en af annoncerne vil de se dit produkt i et shopping univers designet til at maksimere konverteringsraten.

23 Konklusion I 2018 forventes ecommerce internethandel at fortsætte vækstraten fra tidligere år men samtidigt bliver konkurrencen ubarmhjertig bliver et skelsættende år i online handel og formodentligt det største vi endnu har set, når det gælder online shopping. Derfor er det værd at bruge tid på at sætte dig ind i opdateringerne ovenfor der er relevante for din forretning. Det vil ikke bare sørge for at du er foran konkurrenterne men også generere en større produkt omsætning.

24 Forfattere: Denne Ebog er lavet i samarbejde mellem Monica Axinte, VP of Maketing hos DataFeedWatch og Søren Rohde - ejer af Adplus. DataFeedWatch er markedsledende på global feed management og optimering, der hjælper webshops og brand med at optimere og sælge flere produkter. Du kan følge DataFeedWatch her: Twitter : LinkedIn : Facebook : Web : Du kan følge Adplus her: LinkedIn : Facebook : Instagram : Telefon: Web: Google Plus LinkedIn Twitter Facebook

Facebook Annoncering. 4 timers kursus. Bliv skarp på Annoncering med de nye regler på Facebook

Facebook Annoncering. 4 timers kursus. Bliv skarp på Annoncering med de nye regler på Facebook Facebook Annoncering 4 timers kursus Bliv skarp på Annoncering med de nye regler på Facebook Sociale Medier Sociale medier er en fællesbetegnelse for digitale tjenester, hvor brugere selv kan skabe og

Læs mere

PRODUKTION & SALGSSELSKABER

PRODUKTION & SALGSSELSKABER Globalt salg og service Danfoss sælger produkter med tilhørende service over hele verden i et globalt netværk med 118 salgsselskaber og 72 forhandlere og distributører. Salgsselskaberne ledes fortrinsvist

Læs mere

Fra 0-100 km/t Sådan fik vi succes online

Fra 0-100 km/t Sådan fik vi succes online Fra 0-100 km/t Sådan fik vi succes online Taler: IT-/Marketing Chef hos Cykelpartner.dk Program Hvem er? Hvem er Cykelpartner.dk? Kundeservice CPA / Affiliate marketing CPC / Adwords, Facebook Ads, Bing

Læs mere

Markedsføringspakker

Markedsføringspakker Markedsføringspakker NÅR VORES KUNDER HAR SUCCES, HAR VI SUCCES SEO Gruppen Slotsgade 20C 2.sal TH Odense C 5000 Tlf: +45 78 77 97 10 E-mail: kontakt@seogruppen.dk Basis Markedsføringspakke 4.000,- kr.

Læs mere

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google.

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. Marketing A-Z Marketingbegreb Betydning A Adwords Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. B Branding Signalerer, hvad

Læs mere

PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden

PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden PR. 1. JANUAR 2014 Alle priser er i DKK. Prisen beregnes ud fra den vægt, der er højest af fysisk vægt og volumenvægt (faktureret vægt). Sådan

Læs mere

Google AdWords Advanced

Google AdWords Advanced Google AdWords Advanced Novicell Præsenteret af Martin Skøtt 1 Dagens Agenda Quality Score & AdWords basic Struktur & keywords Enhanced kampagner Enheder, planlægning, geografi & mobil. Dynamiske annoncer

Læs mere

Mersalg til eksisterende kunder. Flemming Dufke Mercuri International

Mersalg til eksisterende kunder. Flemming Dufke Mercuri International 1 Mersalg til eksisterende kunder Flemming Dufke Mercuri International En kort introduktion Ansat i Mercuri International siden 1993 Administrerende Direktør/Partner Sælger, Konsulent, Træner, Salgsleder

Læs mere

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag BLACK FRIDAY Årets største handelsdag 1 Indholdsfortegnelse 1. Målsætning og strategi 4 2. Budget 6 3. Dagens vigtigste timer 7-8 4. Enheder 9 5. Betalingsmetoder 10 6. Søgemaskineoptimering 12 7. Google

Læs mere

DM14 37 konkrete tips til webshoppen Bjarke Bekhøj / Compell

DM14 37 konkrete tips til webshoppen Bjarke Bekhøj / Compell DM14 37 konkrete tips til webshoppen Bjarke Bekhøj / Compell Hvem er jeg? Bjarke Bekhøj, Direktør i Compell (http://www.compell.dk) 5 års erfaring med strategisk online forretningsudvikling 15 års erfaring

Læs mere

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Som nystartet webshop vil du gerne ud over stepperne og begynde at sælge en masse produkter. Det kræver naturligvis,

Læs mere

PAID SEARCH (Google Ads)

PAID SEARCH (Google Ads) PAID SEARCH (Google Ads) HVEM ER JEG Jon Mandorf Paid Search Analyst HVAD I KAN FORVENTE Hvad er Google Ads? Hvorfor er det vigtigt? Hvordan gør jeg? PAID SEARCH - DEFINITION Paid search er kunsten og

Læs mere

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag BLACK FRIDAY Årets største handelsdag 1 Indholdsfortegnelse 1. Målsætning og strategi 4 2. Budget 6 3. Dagens vigtigste timer 7-8 4. Enheder 9 5. Betalingsmetoder 10 Indledning Sidste år shoppede danskerne

Læs mere

Online men hvordan får vi trafik?

Online men hvordan får vi trafik? Online men hvordan får vi trafik? Trafik handler om at få besøgende ind på webshoppen. Grundlæggende vil vi naturligvis gerne have så mange besøgende som muligt, idet en besøgende er en potentiel kunde.

Læs mere

EKSPORT ONLINE. Stå stærkt I andre lande på Google og de sociale medier

EKSPORT ONLINE. Stå stærkt I andre lande på Google og de sociale medier EKSPORT ONLINE Stå stærkt I andre lande på Google og de sociale medier De 4 hovedpunkter Eksport og udvikling: Hvordan står virksomheden rigtigt i andre lande Online tilstedeværelse: Hvordan bliver virksomheden

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Rapport om anmodninger om oplysninger

Rapport om anmodninger om oplysninger Rapport om anmodninger om fra offentlige myndigheder i perioden. juli til. december Hos Apple lægger vi stor vægt på at beskytte dine, og vi gør meget ud af at opretholde de højest mulige sikkerhedsstandarder

Læs mere

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell Online annoncering Snak om emnet og med andre på #novicell 1 Agenda Facebook LinkedIn Banner & IP-baseret Affiliate AdWords Tracking 2 CPC (Cost Per Click ~ Pris pr. klik) TBF er CPM (Cost Per Thousand

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Googles historie... Forord KAPITEL TO... 19. Introduktion til Google AdWords. Opret din AdWords-konto

INDHOLDSFORTEGNELSE. Googles historie... Forord KAPITEL TO... 19. Introduktion til Google AdWords. Opret din AdWords-konto INDHOLDSFORTEGNELSE Googles historie... Forord KAPITEL ET... 9 Introduktion til Google AdWords Hvad er en søgemaskine?... 10 Hvad er Google AdWords?...11 Eksempel på en AdWords-annonce... 12 Googles partnernetværk...

Læs mere

Onlinestrategi. hos Brandsite

Onlinestrategi. hos Brandsite Onlinestrategi hos Brandsite Hvem er vi? Brandsite består af en flok dedikerede medarbejdere, der alle brænder for at hjælpe dig og din virksomhed med din online markedsføring. Hvordan startede vi? Konceptet

Læs mere

BLACK FRIDAY 2018 MIKKEL SØNDERGAARD MËRK DESIGN OG INNOVATION. En nem og hurtig guide til dig som er webshopejer

BLACK FRIDAY 2018 MIKKEL SØNDERGAARD MËRK DESIGN OG INNOVATION. En nem og hurtig guide til dig som er webshopejer BLACK FRIDAY 2018 MIKKEL SØNDERGAARD MËRK DESIGN OG INNOVATION En nem og hurtig guide til dig som er webshopejer BLACK FRIDAY 2018 MËRK DESIGN OG INNOVATION Lille ekstra tip! Hvis du ikke har, så få allerede

Læs mere

Rapport om anmodninger om oplysninger

Rapport om anmodninger om oplysninger Rapport om anmodninger om fra offentlige myndigheder i perioden. januar -. juni Hos Apple lægger vi stor vægt på at beskytte dine, og vi gør meget ud af at opretholde de højest mulige sikkerhedsstandarder

Læs mere

Facebook annoncering.

Facebook annoncering. Facebook annoncering Martin Bengaard 36 år Gift far til tre børn 15 år med online markedsføring 3½ år i egen virksomhed Mission: at få markedsføring til at give mening! Podcast: startupsnakken.dk SENSE

Læs mere

Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2004

Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2004 Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2004 2004 Cirkulære af 17. december 2003 Perst. nr. 081-03 PKAT nr. J.nr. 03-5411-3 CIRKULÆRE OM SATSREGULERING PR. 1. JANUAR 2004 FOR TJENESTEREJSER (Til samtlige

Læs mere

Google AdWords. Opsætning og vedligeholdelse af effektive Google Adwords kampagner

Google AdWords. Opsætning og vedligeholdelse af effektive Google Adwords kampagner Google AdWords Opsætning og vedligeholdelse af effektive Google Adwords kampagner ------------------------------------------------------ Underviser: Andreas Solgaard fra Beruf Programmet for i dag: Hvad

Læs mere

ANALYSENOTAT Prognose: Den samlede beklædningsog fodtøjseksport når nye højder

ANALYSENOTAT Prognose: Den samlede beklædningsog fodtøjseksport når nye højder ANALYSENOTAT Prognose: Den samlede beklædningsog fodtøjseksport når nye højder AF SEKRETARIATSCHEF NIKOLAI KLAUSEN OG ANALYSEKONSULENT JAKOB KÆSTEL MADSEN Beklædnings- og fodtøjseksport for 32,8 mia. kr.

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2008 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2008 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2008 for tjenesterejser 2007 Cirkulære af 19. december 2007 Perst. nr. 103-07 J.nr. 07-5411-3 Indholdsfortegnelse Cirkulære...3 Bilag 1. Transportgodtgørelse pr.

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2009 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2009 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2009 for tjenesterejser 2008 Cirkulære af 16. december 2008 Perst. nr. 078-08 J.nr. 08-5411-6 Indholdsfortegnelse Cirkulære...3 Bilag 1. Transportgodtgørelse pr.

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2006 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2006 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2006 for tjenesterejser 2006 Cirkulære af 21. december 2005 Perst. nr. 069-05 PKAT nr. J.nr. 05-5411-5 Cirkulære om satsregulering pr. 1. januar 2006 for tjenesterejser

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2007 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2007 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2007 for tjenesterejser 2006 Cirkulære af 21. december 2006 Perst. nr. 068-06 PKAT nr. J.nr. 06-5411-6 Indholdsfortegnelse Cirkulære... 3 Bilag 1. Transportgodtgørelse

Læs mere

PISA 2015 Danske unge i en international sammenligning. Gå-hjem-møde

PISA 2015 Danske unge i en international sammenligning. Gå-hjem-møde PISA 2015 Danske unge i en international sammenligning Gå-hjem-møde Oversigt over resultaterne i PISA 2015 Ved Hans Hummelgaard, formand for det danske PISA-konsortium og analyse- og forskningschef i KORA

Læs mere

Digital Marketing Strategi

Digital Marketing Strategi Digital Marketing Strategi Strategi Demografi Konkurrence SEO Sociale medier Content marketing SEM Email marketing Test og mål Forfattet af Lars Niehues Møllebro Side 1 af 11 Strategi Hvor befinder mit

Læs mere

Cirkulære om. Satsregulering pr. 1. januar 2002 for tjenesterejser

Cirkulære om. Satsregulering pr. 1. januar 2002 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2002 for tjenesterejser 2002 1 CIRKULÆRE OM SATSREGULERING PR. 1. JANUAR 2002 FOR TJENESTEREJSER (Til samtlige ministerier mv.) 1. I medfør af Finansministeriets,

Læs mere

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret. Indledning Jeg ved at halvdelen af mine marketingkroner er spildt jeg ved bare ikke hvilken halvdel! Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Læs mere

To Amazon, or not to Amazon...

To Amazon, or not to Amazon... To Amazon, or not to Amazon... Tak fordi du deltog i vores arrangement om Amazon. I denne præsentation har vi samlet vores highlights fra mødet til dig, så du får et overblik over, hvordan du kan komme

Læs mere

FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE

FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE S 2 Salgs trakten Fra: En lineær proces, med relativ stor kontrol over information. Eksponering er den primære driver i markedsføring. 3 Demokratisering af information Baggrunden

Læs mere

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet YouTube-annoncering Udnyt potentialet Kort om mig Martin Trasmundi SEM specialist og digital rådgiver hos IIH Nordic Brænder for YouTube og video markedsføring Taget jagttegn Hvad stor er YouTube? DK s

Læs mere

Synlighed på nettet. 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg

Synlighed på nettet. 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg Synlighed på nettet 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg Agenda 1. Hvem er jeg og hvorfor står jeg her? 2. Synlighed på nettet, hvorfor? 3. Synlighed på nettet, hvor? 4. Synlighed på nettet, hvordan?

Læs mere

Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers

Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers FÅ DIN JOBANNONCE PÅ De sociale medier er ikke til at komme udenom heller ikke når du skal rekruttere nye medarbejdere! Alligevel er der mange virksomheder, der

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Satsregulering pr. 1. august 2000 for tjenesterejser

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Satsregulering pr. 1. august 2000 for tjenesterejser FINANSMINISTERIET Cirkulære om Satsregulering pr. 1. august 2000 for tjenesterejser 2000 1 CIRKULÆRE OM SATSREGULERING PR. 1. AUGUST 2000 FOR TJENESTEREJSER (Til samtlige ministerier mv.) 1. Personalestyrelsen

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2011 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2011 for tjenesterejser Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2011 for tjenesterejser 2010 Cirkulære af 20. december 2010 Perst. nr. 049-10 J.nr. 10-5411-10 2 Indholdsfortegnelse Cirkulære...5 Bilag 1. Transportgodtgørelse

Læs mere

Online tilstedeværelse

Online tilstedeværelse Online tilstedeværelse Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Modul 2: Få flere kunder -Hvordan får jeg mine besøgende konverteret til nye kunder

Læs mere

Eksporten af beklædning og fodtøj til Tyrkiet eksploderer

Eksporten af beklædning og fodtøj til Tyrkiet eksploderer ANALYSE Eksporten af beklædning og fodtøj til Tyrkiet eksploderer Resumé Den danske eksport af beklædning og fodtøj slår igen i år alle rekorder. Dansk Erhverv forventer, at de danske virksomheder vil

Læs mere

Udlandspriser privat. Priser og zoner. Priser til udlandet, opkald fra Danmark

Udlandspriser privat. Priser og zoner. Priser til udlandet, opkald fra Danmark Udlandspriser privat Priser og zoner Telia har indført en prisstruktur, som gør det lettere at gennemskue prisen på opkald til og fra udlandet. Hver udlandsszone har en ensartet prisstruktur. Du betaler

Læs mere

Cirkulære om satsregulering pr. 1. januar 2013 for tjenesterejser

Cirkulære om satsregulering pr. 1. januar 2013 for tjenesterejser CIR nr 9016 af 20/12/2012 (Historisk) Udskriftsdato: 23. november 2017 Ministerium: Finansministeriet Journalnummer: Finansministeriet, Moderniseringsstyrelsen, j.nr. 12-5411-18 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

MOBIL E-HANDEL VOKSER FORTSAT

MOBIL E-HANDEL VOKSER FORTSAT MOBIL E-HANDEL MOBIL E-HANDEL INTRO MOBIL E-HANDEL VOKSER FORTSAT At mobilen i dag er et vigtigt fundament for e-handel er efterhånden et faktum. Siden mobilen blev en lille computer med internet, er udviklingen

Læs mere

Online Marketing. Online marketing

Online Marketing. Online marketing Online marketing 1 Agenda Kort om Novicell Track det i Google Analytics Google AdWords Søgemaskineoptimering Noget med hjem og viden fremover 2 Om Novicell 3 Alt kan og bør trackes! - Google Analytics

Læs mere

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Hvad er Google Analytics? Hvem kan bruge det? Hvad kan Google Analytics bruges til? Google Analytics viser dig hvor dine kunder har fundet frem til

Læs mere

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk Vi glæder os allerede! Nu går det spændende arbejde i gang og vi skal om lidt levere jeres nye hjemmeside, blog, webshop eller alle tre dele samlet i et. Derfor skal vi bruge en kravsspecifikation, så

Læs mere

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring # Styr(k) dit online brand # Gratis annoncer + betalte # Sådan rammer du din målgruppe # Sådan finder du de rigtige målgrupper og får dem til

Læs mere

CIRKULÆRE OM SATSREGULERING PR. 1. APRIL TJENESTEREJSER OG SUPPLERENDE FLYTTEGODTGØRELSE

CIRKULÆRE OM SATSREGULERING PR. 1. APRIL TJENESTEREJSER OG SUPPLERENDE FLYTTEGODTGØRELSE CIRKULÆRE OM SATSREGULERING PR. 1. APRIL 1999 - TJENESTEREJSER OG SUPPLERENDE FLYTTEGODTGØRELSE (Til samtlige ministerier mv.) 1. Finansministeriet og centralorganisationerne har med virkning fra 1. april

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Satsregulering pr. 1. januar 2001 for tjenesterejser

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Satsregulering pr. 1. januar 2001 for tjenesterejser FINANSMINISTERIET Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2001 for tjenesterejser 2001 1 CIRKULÆRE OM SATSREGULERING PR. 1. JANUAR 2001 FOR TJENESTEREJSER (Til samtlige ministerier mv.) 1. I medfør af

Læs mere

Overlev hverdagen og fremtiden! IVÆKST Akademiet - workshop: AdWords for letøvede

Overlev hverdagen og fremtiden! IVÆKST Akademiet - workshop: AdWords for letøvede Overlev hverdagen og fremtiden! IVÆKST Akademiet - workshop: AdWords for letøvede Dagens program 1. Kort om IVÆKST 2. Kort om Ecreo 3. Oplæg og inspiration 4. Pause m/kaffe, te og vand 5. Workshop Kort

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2013 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2013 for tjenesterejser Cirkulære af 20. december 2012 Modst.nr. 040-12 J.nr. 12-5411-18 Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2013 for tjenesterejser 2012 2 Indholdsfortegnelse Cirkulære...5 Bilag 1. Transportgodtgørelse

Læs mere

Lynvejledning. Pro Focus UltraView. Denne brugervejledning findes på forskellige sprog på BK Medicals hjemmeside.

Lynvejledning. Pro Focus UltraView. Denne brugervejledning findes på forskellige sprog på BK Medicals hjemmeside. Lynvejledning Pro Focus UltraView Denne brugervejledning findes på forskellige sprog på BK Medicals hjemmeside. Besøg: www.bkmed.com/customer service/user manuals Før du tager scanneren i brug, bør du

Læs mere

Aaby Advice Online Strategi, konceptet.

Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Online strategi Måling og analyse Forbedringsforslag Løbende opfølgning ONLINE STRATEGI Vi sætter os ind i jeres situation internt (teknisk setup, organisationen

Læs mere

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Account Mananger Vi tilbyder en engageret kundechef, som er tilgængelig i kontortiden via telefon, e-mail og Skype for at løse enhver problemstilling. Kundechefen

Læs mere

Total Retail 2016: De siger, de vil have en revolution Februar 2017

Total Retail 2016: De siger, de vil have en revolution Februar 2017 www.pwc.dk Total Retail 2016: De siger, de vil have en revolution Februar 2017 8 essentielle teknologier alle virksomheder skal have fokus på 2 Dette års resultater i temaer 1. Vil du forstå fremtidens

Læs mere

Quantum View Manage Administratorvejledning

Quantum View Manage Administratorvejledning Januar 2010 2010 United Parcel Service of America, Inc. UPS, UPS varemærke og den brune farve er varemærker tilhørende United Parcel Service of America Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Indholdsfortegnelse

Læs mere

E-handel i Norden 2. kvartal 2014 TEMA: VEJEN TIL E-HANDELSKØBET

E-handel i Norden 2. kvartal 2014 TEMA: VEJEN TIL E-HANDELSKØBET E-handel i Norden 2. kvartal 2014 TEMA: VEJEN TIL E-HANDELSKØBET E-handel til en værdi af 33 mia. SEK FORORD Den nordiske e-handel fortsatte stærkt i 2. kvartal 2014. De nordiske forbrugere har i alt købt

Læs mere

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen 8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen Indhold Intro Kend dine besøgende Gør valget simpelt og vind kunder Sådan får du en optimeret kategoriside Eksempler på to gode kategorisider Brug

Læs mere

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor FØDEVARESIKKER (ECOLAB) SALTVANDSRESISTENT SVEJSE IMMUN...er nu også svejseimmun! Poto : U.S. Navy - Brugen krænker ingen regler opstillet af U.S. Navy Serie

Læs mere

15 Online Marketingtips i 2015. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott

15 Online Marketingtips i 2015. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott 15 Online Marketingtips i 2015 Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Kort om Novicell Novicell er et uafhængigt it- og webbureau med 85 ansatte Fokus på online forretning Styr på projekter

Læs mere

Kresten Wiingaard Adm. Dir.

Kresten Wiingaard Adm. Dir. Kresten Wiingaard Adm. Dir. Fakta Stiftet i 1998 30 medarbejdere Der lever og ånder for din online forretning Vækst hvert år AAA rating i 2005, 2009, 2010 og 2012 Gazelle 2008 100% selvejet Langvarige

Læs mere

(EØS-relevant tekst) Artikel 1

(EØS-relevant tekst) Artikel 1 L / 8..8 KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) 8/7 af. maj 8 om tekniske oplysninger til brug for beregningen af forsikringsmæssige hensættelser og basiskapitalgrundlag med henblik på indberetning

Læs mere

Succes online Træning #3

Succes online Træning #3 Succes online Træning #3 #3 Skab mere trafik Agenda Siden sidst Sådan skaber I mere trafik Gør som i plejer Gør det nye Afslutning Salgskanaler Hvad virker? Online markedsføring Webshop/ -site Søge AdWords

Læs mere

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS En identitet, Et navn ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG ebm-papst Denmark ApS Bachmühle 2 D-74673 Mulfingen Phone +49 7938 81-0 Fax +49 7938 81-110 info1@de.ebmpapst.com Vallensbækvej 21 DK 2605 Brøndby

Læs mere

Post Danmark Rundt Markedsføringskampagne 2015 Resultater

Post Danmark Rundt Markedsføringskampagne 2015 Resultater Post Danmark Rundt Markedsføringskampagne 2015 Resultater 1 Kampagneresultater Post Danmark Rundt 2015 9,3 million har fået kendskab til Danmark 1,3 million præferencer er skabt til Danmark 176.828 visninger

Læs mere

Kom godt i gang med DanaShop

Kom godt i gang med DanaShop Kom godt i gang med DanaShop Tillykke med jeres nye webshop I din webshop fra DanaWeb findes der utroligt mange muligheder for at tilpasse den til lige netop jeres behov. DanaWeb har opsat alle shoppens

Læs mere

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om identifikation og indberetning af finansielle konti med tilknytning til udlandet

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om identifikation og indberetning af finansielle konti med tilknytning til udlandet Skatteministeriet J.nr. 2017-2209 Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om identifikation og indberetning af finansielle konti med tilknytning til udlandet 1 I bekendtgørelse nr. 1316 af 20. november

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

Internationale studerende i Viborg Kommune 2014

Internationale studerende i Viborg Kommune 2014 Sagsnr. 14/142258 Sagsansvarlig: vpjacu Internationale studerende i Viborg Kommune 2014 Uddannelsesinstitutioner med internationale studerende Viborg Kommunes udviklingsstrategi beskriver indsatsområderne

Læs mere

Introduktion til. Kent Nygaard Christensen, SEM Konsulent kc@webjuice.dk 61719481

Introduktion til. Kent Nygaard Christensen, SEM Konsulent kc@webjuice.dk 61719481 Introduktion til Kent Nygaard Christensen, SEM Konsulent kc@webjuice.dk 61719481 Anatomien på Googles søgenetværk 0-3 sponserede links 0-8 sponserede links Organiske links Displayannoncering Display formater

Læs mere

!" " # $% & ' ( # ) #! % * ' &% & ' +, -.%. '! """ -&/% / '!""!" "!"".!" " -, 0 %1 2 0!! " # + *! * ) ( &'! " # $! %!

!  # $% & ' ( # ) #! % * ' &% & ' +, -.%. '!  -&/% / '!! !.!  -, 0 %1 2 0!!  # + *! * ) ( &'!  # $! %! !""#$%&'(#) #!%*'&%&'+,-.%.'!""" -&/%/'!""!""!"".!""-, 0%12 0!!"# &'()*!*+!" # $! %! $%"" & 2008 2009 2010 Antal indvandrere og efterkommere Århus 40.835 42.993 43.933 Region Midtjylland 91.964 97.274

Læs mere

Jabra SPEAK 410. Brugervejledning. www.jabra.com

Jabra SPEAK 410. Brugervejledning. www.jabra.com Jabra SPEAK 410 Brugervejledning www.jabra.com Indholdsfortegnelse VELKOMMEN...3 Produktoversigt...3 Installation...4 tilslutning...4 KONFIGURATION...4 opkaldsfunktioner...4 Hvis du får brug for hjælp...6

Læs mere

Skab trafik til dit website

Skab trafik til dit website Skab trafik til dit website Rasmus Terp Cand.Merc IEC (Soon!) Web2Media senior konsulent/ebusiness expert Tidligere bl.a. Ungarbejde.dk Modul 1: Online tilstedeværelse - Hvordan bygger jeg en hjemmeside

Læs mere

VL døgn Nationalbankdirektør Nils Bernstein

VL døgn Nationalbankdirektør Nils Bernstein VL døgn 1 Nationalbankdirektør Nils Bernstein 1. Aktuel krise. Lav vækst i produktiviteten 3. Uholdbare offentlige finanser V E L S T A N D 1 Velstand, Danmark og udlandet BNP pr. indbygger, købekraftskorrigeret

Læs mere

Kort om mig. Navn: Mikkel Ussing-Kelstrup

Kort om mig. Navn: Mikkel Ussing-Kelstrup Kort om mig Navn: Mikkel Ussing-Kelstrup 39 år Online Marketing Specialist hos RiverOnline.dk 15 år med kommunikation og marketing 6 år med online marketing SEO, Adwords, Splittest og Analytics Certificeret

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar-december 2016 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: februar 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: december

Læs mere

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende.

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende. Sådan opretter du en LinkedIn profil: - Først starter man med at klikke ind på LinkedIn.com På forsiden ser man en boks til højre på skærmen. Her har man mulighed for at oprette sin profil ved hjælp af

Læs mere

UDKAST, BILAG 2A BETINGELSER OG VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE AF BILAG 2 - TILBUDSLISTEN

UDKAST, BILAG 2A BETINGELSER OG VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE AF BILAG 2 - TILBUDSLISTEN UDKAST, BILAG 2A BETINGELSER OG VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE AF BILAG 2 - TILBUDSLISTEN 2018 Udbud med forhandling af Rammeaftale på Kurerforsendelser Side 1 af 5 1. INDLEDNING Tilbudsgiver skal i forbindelse

Læs mere

Overlev hverdagen og fremtiden! IVÆKST Akademiet workshop AdWords 2 - Kampagnestyring og basal optimering

Overlev hverdagen og fremtiden! IVÆKST Akademiet workshop AdWords 2 - Kampagnestyring og basal optimering Overlev hverdagen og fremtiden! IVÆKST Akademiet workshop AdWords 2 - Kampagnestyring og basal optimering Dagens program 1. Kort om IVÆKST 2. Kort om Ecreo 3. Kort præsentationsrunde 4. Oplæg og inspiration

Læs mere

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi?

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi? FORTROLIGHEDSPOLITIK Inwear ved, at det er vigtigt for dig, hvordan dine oplysninger behandles og videregives, og vi er glade for, at du har tillid til os i den henseende. Følgende beskriver vores fortrolighedspolitik.

Læs mere

Analytics for webshops

Analytics for webshops Analytics for webshops Agenda Hvorfor webanalyse? Korrekt opsætning Opsætning af mål E-handelssporing Saml data ét sted Kampagnesporing Evaluering af trafikkilder Evaluering af AdWords kampagner Evaluering

Læs mere

Velkommen til. AdWords 1 - Opstart

Velkommen til. AdWords 1 - Opstart Velkommen til AdWords 1 - Opstart Om IVÆKST IVÆKST er en erhvervsportal, som formidler viden om virksomhedsdrift og vækst. IVÆKST har eksisteret siden 2006 og har igennem tiden opbygget en indholdsplatfom

Læs mere

De 10 bud til en bedre Linkedin profil

De 10 bud til en bedre Linkedin profil De 10 bud til en bedre Linkedin profil + = $ Første bud LinkedIN er dine kontakters visitkort! Når du får et visitkort Visitkort er i papir, det er folks LinkedIn profil ikke, så sørg for at forbinde hurtigt,

Læs mere

Oversigt over resultaterne i PISA Ved Hans Hummelgaard, formand for det danske PISA-konsortium og analyse- og forskningschef i KORA

Oversigt over resultaterne i PISA Ved Hans Hummelgaard, formand for det danske PISA-konsortium og analyse- og forskningschef i KORA Oversigt over resultaterne i PISA 2015 Ved Hans Hummelgaard, formand for det danske PISA-konsortium og analyse- og forskningschef i KORA Formålet med PISA Måle, om unge har kompetencer, der kan bruges

Læs mere

Quick guide. Pro Focus 2202 Gul/grøn

Quick guide. Pro Focus 2202 Gul/grøn Quick guide Pro Focus 2202 Gul/grøn 2 Tænd og sluk scanneren Mekanisk stikdåse til mekaniske transducere Standby-knap Gruppestikdåse til de elektroniske transducere Arranger transducerne Tilslutning: 1.

Læs mere

Adm. direktør Hans Skov Christensen. Danmark som udviklingsland. 22. sep. 10. Pressemøde ved

Adm. direktør Hans Skov Christensen. Danmark som udviklingsland. 22. sep. 10. Pressemøde ved Pressemøde ved Adm. direktør Inspiration til udvikling 2 Krisen har været hård, men lavvæksten begyndte inden Pct. 5 4 3 2 1 Årlig BNP-vækst 0-1 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009-2 -3-4

Læs mere

Google Site Search Google-websitesøgning til din organisation

Google Site Search Google-websitesøgning til din organisation Google Site Search Datablad Google Site Search Google-websitesøgning til din organisation Google Site Search Få flere oplysninger ved at besøge: http://www.google.com/enterprise/search/ Det får du Google-relevans

Læs mere

Skab trafik til dit website

Skab trafik til dit website Skab trafik til dit website Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Modul 2: Få flere kunder -Hvordan får jeg mine besøgende konverteret til nye

Læs mere

7 trin til at komme i gang med et affiliate-program

7 trin til at komme i gang med et affiliate-program 7 trin til at komme i gang med et affiliate-program Affiliate markedsføring er præstationsbaseret markedsføring på internettet, hvor såkaldte publicister (også bedre kendt som affiliates eller publishers

Læs mere

Velkommen til Google AdWords for begyndere. 2011 Gorm Larsen & Zornig A/S - Not for use or distribution without written permission.

Velkommen til Google AdWords for begyndere. 2011 Gorm Larsen & Zornig A/S - Not for use or distribution without written permission. Velkommen til Google AdWords for begyndere Om IVÆKST - Etableret i 2003 som Firmastart - Offentlig-privat samarbejde Mål: at skabe vækst i nystartede og mindre virksomheder - I 2006 Relanceret - privat

Læs mere

Resumé I dette notat gives et overblik over pensionister, der modtog dansk pension i udlandet i 2016.

Resumé I dette notat gives et overblik over pensionister, der modtog dansk pension i udlandet i 2016. NOTAT 3. juli 2017 Statistik om Udlandspensionister 2016 Resumé I dette notat gives et overblik over pensionister, der modtog dansk pension i udlandet i 2016. International Pension, Udbetaling Danmark,

Læs mere

Inden vi starter: Følg novicell på @novicelldk Check-ind på FB fb.com/novicelldk Få vores nyhedsbrev: http://www.novicell.

Inden vi starter: Følg novicell på @novicelldk Check-ind på FB fb.com/novicelldk Få vores nyhedsbrev: http://www.novicell. Inden vi starter: Følg novicell på @novicelldk Check-ind på FB fb.com/novicelldk Få vores nyhedsbrev: http://www.novicell.dk/blog/nyhedsbrev 15 Online Marketingtips i 2015 Martin Skøtt, Online Marketingchef,

Læs mere

TJEN PENGE PÅ NETTET

TJEN PENGE PÅ NETTET TJEN PENGE PÅ NETTET [Skriv tekst] Side 0 Indholdsfortegnelse Indledning... 1 Hvilke fordele er der ved at tjene penge på nettet?... 1 Måder du kan tjene penge på nettet... 2 Din egen blog... 2 Produktanmeldelser...

Læs mere

Alle vil have apps. En løsning til alle

Alle vil have apps. En løsning til alle Alle vil have apps Der er flere mobiltelefoner end indbyggere i Danmark 86 % af alle nye telefoner er en smartphone 20 % af alle søgninger på nettet er via mobiltelefon Over 80 % af alle køb indledes på

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere