DGI Skydning - en målrettet fornøjelse. Program - LS2015. Landsskyttestævne - 27/6-5/7 - uge 27. dgi.dk/skydning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DGI Skydning - en målrettet fornøjelse. Program - LS2015. Landsskyttestævne - 27/6-5/7 - uge 27. dgi.dk/skydning"

Transkript

1 DGI Skydning - en målrettet fornøjelse Program - LS2015 Landsskyttestævne - 27/6-5/7 - uge 27. dgi.dk/skydning

2 1 ww.dgi.dk Indhold Velkommen 3 Deltagerpriser 4 Camping under LS 5 Base-Camp for de årige 6 Bo alternativt 7 Fri træning 9 15 m riffel og pistol m pistol/grov m riffel og 300 m 14 Pistolterræn 15 Geværterræn cal Margrethekædeskydning 18 Børne og junior finale m junior landskamp 20 Lerdueskydning 21 Løbende hjort på 100 m 23 Biatlonstafet for landsdelshold 25 Hurtigskydning foreningshold 50 m 26 Hurtigskydning på 200 m 27 Foreningshold 200 m 28 Riffel discipliner DSU 29 Pistoldicipliner DSU 31 René = ener - foredrag 32 Tips til trænere og skytter 33 Våbenvedligeholdelse 34 Charlotte Jakobsen - foredrag 35 Gratis tilbud ved landsskyttestævnet 36 Fiskesø 37 Givskud Zoo 38 Vingårdsbesøg 39 Zipline 40 Morgenvandring 41 Sportsfiskeriets hus 42 Tour de Bindeballe 43 5 & 10 km motionsløb 44 Adrenalin High Adventure 45 MTB - guidede ture 46 Svømmehallen 47 Festaften 48 Tjen penge til klubkassen 49 Praktisk info/tilmelding 50 Aktivitetsoversigt 51 Skydeoversigt 25 m 52 Skydeoversigt 50 m 52 Skydeoversigt 200 m 53 Skydeoversigt 300 m 53 Skydeoversigt DSU 25 m 50 m 300 m 54 Kort over Vingsted 55 dgi.dk/skydning Vingsted Skovvej Bredsten Tlf

3 3 Landsskyttestævne 2015 En uges Skyttecamp hvor der er masser af aktiviteter for dig som skytte og for din familie. Der er mulighed for alle og den enkelte i form af konkurrencer, sociale fælles aktiviteter for alle, også selvom du ikke er skytte. Når du er færdig med skydningerne, er der en lang række aktiviteter, eks. motionsløb, biatlonstafet, MTB guidede ture, vingårdsbesøg, tur til Givskud Zoo mv., som du kan tilmelde dig og deltage i jf. dette program. DGI Skydning sætter rammerne for en uges fede oplevelser, som du kan blive en del af sammen med din forening og dine skyttevenner både lokalt som fra hele landet. Vingsted skydebaner danner rammerne, og der bliver stortset skudt på alle discipliner i DGI Skydning. Derforuden er der som noget nyt muligheden for at prøve mange andre skydeaktiviteter, heraf tilbud fra Dansk Skytte Union og jægerne. Det bliver en uge, som er fyldt ud med de traditionelle skydende aktiviteter og helt nye skydetiltag men også en uge med muligheden for at være turist og gæst i og omkring Vejle, eftersom mange af skydningerne er begrænset til bestemte tidspunkter. Der er mulighed for dig, familien og vennerne kan være aktive sammen hele ugen. Der er tid og rum til konkurrencer på højt niveau, fordybelse i aktiviteten, og du kan endda skærpe din egen indsats ved at deltage i fortræning forud for konkurrencerne. Du kan deltage i en lang række workshops, foredrag mv, både som skytte, træner eller leder. Alle aldre kan være med, og ungdommen år, får deres helt egen Base Camp på Vingsted Mountains. Det bliver en uges ferie, med rig mulighed for at opleve og dele oplevelser med rigtigt mange skytter, venner og familie og naturligt nok bliver der også mulighed for rigtigt mange målrettede fornøjelser i og omkring Vingsted skydebaner. DGI Skydning vil glæde os til at se dig tage del i landsskyttestævnet i uge , og du kan her i programmet læse nærmere om alle de aktiviteter du kan deltage i og tilmelde dig til. Lars Høgh Formand Torben Klit Andersen Stævneleder Far og søn kan deltage - sammen med hinanden på og ved aktiviteterne.

4 4 Deltagerpriser Landsskyttestævnet Tag på en billig og anderledes sommerferie med familien og skyttekammeraterne. En uge i Vingsted med vægt på skydning, social samvær og fede oplevelser. Prisen for at deltage i landsskyttestævnet er holdt på et niveau hvor alle kan være med. Deltagerpriserne er gjort mere gennemskuelig, med en skarpere opdeling af hvad der betales for. Alle deltagere skal betale et grundlæggende stævnegebyr til dækning af de generelle omkostninger der er for at starte et stævne op. Derfor får alle deltagere også et landsstævnearmbånd der viser at du er betalende deltager i stævnet. Priseksempler 2 voksne og 2 børn i campingvogn i hele stævneperioden, hvor der skydes 5 skydninger i snit: Camping 950 kr. Stævnegebyr voksne 900 kr. Stævnegebyr børn 400 kr. Indskud skydninger 900 kr. I alt kr. Stævnegebyr pr. deltager: Fuldtidsdeltager 4-17 år Fuldtidsdeltager 18+ år Endagsdeltager 4-17 år Endagsdeltager 18+ år 200 kr. 450 kr. 80 kr. 250 kr. 2 voksne i campingvogn i hele stævneperioden, hvor kun den ene skyder 5 skydninger i snit: Camping 950 kr. Stævnegebyr voksne 900 kr. Indskud skydninger 250 kr. I alt kr. Campingpriser pr. enhed for hele perioden: Campingenhed m/strøm Campingenhed Ungdomscamp u/strøm - Aldersgrænse for Ungdomscamp år 950 kr. 650 kr. Indskud pr. skydning - DGI programmer: Børn og Junior 40 kr. Øvrige 50 kr. Margrethekæde præmiegebyr, skydning C 40 kr. Mesterskabsskydning 40 kr. Mesterskab kun på begrænset discipliner og klasser. 1 voksne i campingvogn i hele stævneperioden der skyder 10 skydninger: Camping Stævnegebyr voksne Indskud skydninger I alt Endagsdeltager voksne med 3 skydninger: Stævnegebyr voksne Indskud skydninger I alt 950 kr. 450 kr. 500 kr kr. 250 kr. 150 kr. 400 kr. Bookning og ændringer af skydetider under stævnet koster 20 kr. oven i det ordinærer indskud. Prisen for deltagelse i øvrige aktiviteter sker ved deltagerbetaling. Se prisen under aktiviteten i programmet. Endagsdeltager BK/JUN med 3 skydninger: Stævnegebyr børn Indskud skydninger I alt 80 kr. 120 kr. 200 kr.

5 5 Glem ikke 80/20-reglen 80 % hygge og 20 % skydning Camping under landsskyttestævnet Bo billigt på camping under landsskyttestævnet sammen med din forening og landsdelsforening. Under landsskyttestævnet bliver der mulighed for dig at bo på midlertidige campingpladser som etableres på rondellerne og de grønne arealer ved Skydebaneforeningen Danmark, samt ved åen og på Engen ved Vingsted Hotel & Konferencecenter. Der er to former for camping. En ungdoms camping Base Camp for dig mellem år. Samt en almindelig camping. Ungdoms camping - Base Camp Teltcamping med 40 enheder uden strøm. På Base Camp vil der være et fællestelt hvor der vil foregå forskellige sociale arrangementer, bl.a. en festaften med live musik. Se næste side. I teltet er der mulighed for at lade mobiltelefoner op. For at kunne bo på Base Camp skal du være fyldt 15 år, og max. være fyldt 25 år. Ved tilmelding skal der vælges campingenhed på Base Camp. Midlertidig camping Der etableres midlertidige campingenheder, alle med strøm. Da der er tale om midlertidig camping, er der ikke placeret strømstik ved hver enkelt enhed. Medbring derfor forlængerledninger. Campingenhederne forsøges fordelt så landsdelenes skytter ligger samlet. Campingpladser vil blive tildelt landsdelene efter tilmeldingen er slut, så de kan fordele pladserne mellem de tilmeldte skytter. Regler for midlertidig camping: - telte og campingvogne må ikke blandes mellem hinanden. - biler må ikke parkere på campingområdet. - ingen grill og åben ild på campingområdet - der må kun grilles på anviste pladser Hver enhed måler 6x6 mtr. Der etableres specielle områder til henholdsvis campingvogne/teltvogne og telte. Opdelingen gør at telte og campingvogne ikke kan placeres i nærhed af hinanden, derfor vil der ikke blive en landsdelsopdeling på teltområder. Landsdelstelte Der er 1/3 færre campingenheder til rådighed i Vingsted i forhold til Jubilæumsstævnet i 2011, hvorfor der ikke bliver mulighed for at landsdelene kan opstille landsdelstelte. Landsdelen kan dog frit bruge faciliteterne under buerne ved 25m og 50m banerne til sociale arrangementer.

6 6 Base-Camp for de årige Cirka 6705 km Nordvest for Mount Everest ligger en lille bjergkæde Vingsted Mountains. Ved foden af Mount Vingsted nær Vejle River finder man Base Camp. Base Camp danner rammen for ungdomslejren i forbindelse med LS2015. Ungdomslejren vil hver dag byde på aktiviteter af forskellig art udover skydning, så du kommer bestemt ikke til at kede dig. Der vil hver morgen blive mulighed for at bestige bjerget, og få frisk forsyning af ilt på toppen. Som tidligere år vil der være et fællestelt på Base Camp. Fællesteltet er døbt Livlinen, og for at alle skal kunne finde Livlinen vil der gå et langt tovværk gennem Base Camp, så man ikke farer vild på nogle af de stejle skråninger. Der bliver skiltet til Vejle River, Kilimanjaro, Mount Everest og skydebanerne. I Livlinen kan man opleve god underholdning, blive behandlet for sneblindhed, højdesyge og forfrysninger. Der serveres gode oplevelser med en sneskovl. For at vi kan finde hinanden i Base Camp, skal dit telt udstyres med synligt navn eksempelvis: Isøksen, pløkken, istappen eller lignende. Der vil blive præmie i form af: En bjergkæde for bedste udsmykning af sit telt i løbet af ugen. Til dette fantastiske arrangement har DGI skydning nedsat en ungdomsgruppe bestående af Kristian Larsen, Rasmus H. Pedersen og Morten Haa som styrer base-camp aktiviteterne. Til store idrætsbegivenheder bliver der altid komponeret en kendingsmelodi/slagsang. Vi har brug for DIN hjælp til at skrive et vers på en slagsang. Slagsangen vil blive afsunget efter behov og ved særlige lejligheder. Send dit forslag til en slagsang til senest 12 juni Vindersangen vil blive belønnet med en ekstra livline. Ved tilmelding til Base-Camp, så bemærk under tilmelding, at du tilmelder dig korrekt til Base- Camp, under camping.

7 Bo alternativt I Vingsted 7 Udover muligheden for at bo på camping i Vingsted under landsskyttestævnet, er der også mulighed for at booke forskellige typer værelser på Vingsted Hotel & Konferencecenter. Der findes flere forskellige typer værelser, lige fra hotelværelser som enkelt- og dobbeltværelser, samt familieværelser, til flersengsstuer. Værelser udbydes til DGI-priser. Booking og forespørgsler omkring værelser og priser sker til: Vingsted Hotel & Konferencecenter Tlf.: Mail: Oplys det er vedr. DGI Skydning landsskyttestævne i uge 27. Bo alternativt i nærområdet Der findes øvrige overnatningsmuligheder i umiddelbar nærhed af Vingsted, hvad enten du ønsker at bo på camping eller på værelser. Danholstel Vejle Vandrehjem Vardevej 485, Skibet 7100 Vejle Afstand til Vingsted ca. 8 km. Fårup Sø Camping Fårupvej Jelling Afstand til Vingsted ca. 10 km. Bo nemt og bekvemt tæt på Vingsted og mange andre ferieoplevelser.

8 8 FAMILIE VÆRELSER DOBBELT VÆRELSER FRA 495,- PR. NAT 695,- PR. NAT OP TIL 4 PERSONER BO GODT OG BILLIGT PÅ DANHOSTEL VEJLE BLOT 10 MIN KØRSEL FRA VINGSTED CENTRET BOOK ONLINE PÅ Tlf.: BOOK NU! skabelon100x143.indd :53:01

9 9 Fri træning Øg din konkurrenceform Du har nu muligheden for at træne forud for konkurrencerne, så du bliver mere tryg ved forholdene i Vingsted. Der er åbent på skydebanerne mandag den 29. juni fra DGI Skydning har skydeledere på banerne og der er lukket op og klar til skydning. Det er venligst selvtræning. Medbring gerne din egen træner eller andre hjælpere. Der kan trænes på 25 m pistol, 50 m riffel, samt på 200 og 300 m. Tilbuddet er gratis, du medbringer blot eget udstyr og ammunition. Du møder blot op, ingen tilmelding. Der er mulighed for at træne de forskellige programmer som der skydes under selve konkurrencerne.

10 10 15 meter skydning riffel og pistol på cal. 22 og luft Test om du helt har glemt hvordan det er at skyde indendørs på 15 meter i sommervarmen. Onsdag og fredag er der mulighed for at skyde både cal. 22 og luft på henholdvis riffel og pistol. Der skydes DGI Skydnings almindelige klasseprogrammer, med mulighed for en hovedskydning og mesterskab på alle discipliner. Som noget nyt, bliver der ingen faste skydetider på 15 meter. Du møder bare op og tilmelder dig, får udleveret skiver og finder en ledig bane hvor du kan skyde. Der skydes efter DGI Skydnings bestemmelser i Skyttebogen og deraf angivede skydetider. Når du har skudt, skal du selv dømme dine skiver på de opstillede dømmemaskiner. Der tilbydes skydning på 15 meter på følgende tidspunkter: Onsdag d. 1. juli fra kl til Fredag d. 3. juli fra kl til Skydninger skal senest være påbegyndt 30 min. før sluttidspunkt. OBS - bestilling og betaling af 15 meter skydning på dog ingen faste skydetider. Bliv afkølet med en skydning på 15 meter

11 11 25 meter pistol og grovpistol Fuldt program på klassiske 25 meter programmer Der skydes alle tre DGI Skydning klassiske programmer på 25 meter pistol. Det vil sige at der tilbydes skydning på: Standard pistol Finpistol Grovpistol (alle tilladte kalibre) Grovpistol Fri Standard pistol er en præcisionsskydning på 60 skud med varierede skydetider. Finpistol er en hurtigskydning på 40 skud hvor du bliver udfordret på skydetiden. Grovpistol er en skydning på 40 skud og skydes i tre rækker, GP32, GPA, Grovrevolver og Grovpistol Fri. Der skydes på 25m følgende dage: Tirsdag d. 30. juni fra kl Onsdag d. 1. juli fra kl Torsdag d. 2. juli fra kl Fredag d. 3. juli kl og Lørdag d. 4. juli fra kl Der er faste skydetider for alle programmer, som alle er jævnt fordelt over alle dage. Der må ikke skydes med kappeklædt ammunition. Se oversigten bagerst i programmet. Masser af muligheder for at teste dine færdigheder på 25 meter pistol.

12 12 TILBUD SOM RAMMER PLET TANFOGLIO PISTOL Tanfoglio Limited P19 Crome 9mm 7.900,- Priserne er kun gældene i uge 27 under Landsskyttestævnet 2015 Priser er inkl. moms SKYDEJAKKE AHG Skydejakke standard 795,- WALTHER RIFFEL Walther KK300 Universal cal ,- VINGSTEDVEJ BREDSTED TLF

13 13 Kan du skyde under tidspres Udfordre dig selv med et LS-program 50 meter riffel skydning Der skydes DGI Skydning klasseprogrammer og det popurlære LS-program på 50 meter riffel. Klasseskydning på 50 meter er en skydning bestående af 20 skud. Der gennemføres hovedskydning i alle klasser. Mesterskabsskydning er kun mulig i klasserne BK og JUN. LS-program er opdelt i klasserne BK, JUN/ÅKL/VET og UNG/ SEN. Der skydes i alt 30 skud fordelt over 2 omgange. For stillingsskytter Ubegrænset antal prøveskud på 4 min. 1. omgang 5 lig. på 3 min. 5 stående på 5 min. 5 knælende på 4 min. Ubegrænset antal prøveskud på 3 min. 2.omgang 3 skud stående - 3 skud knælende og 4 skud liggende skydetid 6 min. Derefter 5 skud stående skydetid 5 min. For liggende skytter Ubegrænset antal prøveskud 4 min. 1.omgang 10 skud lig. på 8 min. 5 skud lig. på 4 min. Ubegrænset antal prøveskud 3 min. 2.omgang 5 skud lig. på 3 min. 5 skud lig på 2½ min. 5 skud lig på 2 min Der skydes på 50m følgende dage: Tirsdag d. 30. juni fra kl Onsdag d. 1. juli fra kl Torsdag d. 2. juli fra kl Lørdag d. 4. juli fra kl Der er faste skydetider for alle programmer, som er fordelt over alle dage. Se oversigten bagerst i programmet.

14 14 Få et ryk i skulderen og se om du kan ramme plet på 300m Langdistanceskydning på 200 og 300 meter På langdistance kan du udfordre dig selv med et klasseprogram, NM-program eller den prestigefyldte Margrethekædeskydning. 300 meter skydning Der skydes almindelig 15 skud klasseprogram og mesterskabsskydning i klasserne BK - JUN - VET og ÅKL. For klasserne UNG og SEN skydes en klasseskydning bestående af 30 skud ( ). Skydningen kan samtidig tælle til Margrethekæden skydning A, se side 18. NM-program er et hurtigskydningsprogram for klasserne UNG og SEN. Programmet består af 35 skud, skudt i mindre serier på tid og med sort monitor. 200 meter skydning Der skydes på 200 og 300m følgende dage: Tirsdag d. 30. juni fra kl Onsdag d. 1. juli fra kl Torsdag d. 2. juli fra kl Lørdag d. 4. juli fra kl Der er faste skydetider for alle programmer, som er fordelt over alle dage. Se oversigten bagerst i programmet. Der skydes almindelig 15 skud klasseskydning og mesterskabsskydning i klasserne BK - JUN - VET og ÅKL. For klasserne UNG og SEN skydes der en skydning bestående af 10 skud i hver stilling, i alt 30 skud. Skydningen kan samtidig tælle til Margrethekæden skydning B, se side 18.

15 Pistolterrænskydning - en naturskøn oplevelse 15 Fuldt program på pistolterrænskydning Der skydes alle fem våbengrupper på terrænpistol. Det vil sige at der tilbydes skydning på: Standard pistol cal. 22 Grovpistol cal. 32 Grovpistol Ander (GPA) Grovrevolver Grovpistol Fri Terrænskydningen består af en indskydning og 7 stationer, hvor der skydes 5 skud på hver station. Der er oplyste afstande på 3 stationer. Der skydes på pistolterræn følgende dage: Torsdag d. 2. juli fra kl Fredag d. 3. juli kl og Der skulle være mulighed for at nå at gå flere omgange på banen og dermed skyde med forskellige våbentyper. Der skydes på mange forskellig skiver i forskellige størrelser, lige fra ovale til trekantede skiver. Afstandene kan varriere lige fra 8 meter og op til 100 meter. Og skydetiden skal du ikke komme sovende til, da de ofte er korte. Bliv udfordret på korte og lange mål på en pistolterrænskydning som bringer dig ud på de åbne arealer i Vingsted.

16 16 TILBUD SOM RAMMER PLET PRØVESKYDNING FOR ALLE Under Landsskyttestævnet, vil Skyttebutikken arrangere prøveskydning af pistoler, rifler og jagtrifler, i forskellige kaliber. Der vil være et bredt udvalg af våben, samt instruktører. Kig forbi Skyttebutikken, og få nærmere information om hvilke baner der anvendes til prøveskydningen. Medbring selv, eller tilkøb ammunition til det ønskede testvåben. VINGSTEDVEJ BREDSTED TLF

17 Geværterrænskydning cal en anderledes skydning 17 Prøv en skydning som du ikke har mulighed for at prøve hver dag, nemlig terrænskydning på cal. 22 riffel. Skydningen som foregår i det åbne landskab, er en skydning hvor der skydes efter små figurer som ikke ligner dem du skyder på bane, samtidig med at der skydes på korte skydetider. Der er oplyste afstande på 3 stationer. Geværterrænskydning på cal. 22 finder sted fredag d. 3. juli fra kl til Udfordrer dig selv med en sjov skydning mod skæve figurer og på korte skydetider.

18 18 Skyd med om den prestigefyldte kæde fra Margrethekædeskydning Sverige - Norge - Danmark Under landsskyttestævnet afholdes den prestigefyldte Margrethekædeskydning som i år samler de tre kæder fra Sverige, Norge og Danmark i en fælles konkurrence. Konkurrencen om Margrethekæden består af i alt 3 skydninger på 200 og 300 meter. Den samlede vinder af kæden, er skytten der sammenlagt opnår flest point på de 3 skydninger. Skydninger består af følgende skydninger: Skydning A Der skydes 10 skud i hver stilling, liggende, knælende og stående på 300 meter. Stillingernes rækkefølge er valgfri. Der må skydes ubegrænset antal prøveskud forud for hver stilling. Skydetid inkl. prøveskud: 55 min. Skydning A skydes som almindeligt klasseprogram på 300m og kan skydes tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag. Skydning B Der skydes 10 skud i hver stilling, liggende, knælende og stående på 200 meter. Stillingernes rækkefølge er valgfri. Der må skydes ubegrænset antal prøveskud forud for hver stilling. Skydetid inkl. prøveskud: 55 min. Skydning B kan skydes tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag. Skydning C Der skydes 10 skud liggende på 300 meter. Skydetid 2 min. Der markeres samlet efter sidste skud. Prøveskud: Indtil 6 skud forud for gældende skud, max. 4 min. Markering efter hvert skud. Skydning C skydes som en afsluttende finale lørdag d. 4. juli kl Alle der har gennemført skydning A og B deltager i finalen. Deltagerne rangeres således, at de 30 bedste skytter efter skydning A og B skyder på sidste skydehold, de 30 næstbedste på næstsidste skydehold osv. Ved pointlighed er resultatet af Skydning A, B og C afgørende i nævnte rækkefølge. Er der stadig pointlighed, går den skytte forud, der samlet i A, B og C har flest x-tiere, derefter tier. Ved forsat pointlighed følger bedste skydning A, stående, derefter knælende og liggende. Derefter det samme for skydning B. Den respektive kæde fra hvert land, kan kun vindes af en skytte af samme nationalitet.

19 Børne og Junior finaler på 50 meter For klassegruppen Børn og Junior afsluttes stævnet med finale på 50 meter. 19 Der afholdes en finale for henholdsvis Børn og Junior klassegruppen. For at deltage i finalerne kræves der et fast pointtal sammenlagt for hoved- og mesterskabsskydningen. Skydeprogram i finalerne Prøveskud: Frit antal på 5 min. forud for gældende skud. Gældende finaleskud: - 5 skud liggende på 4 min. Der skydes på åben skærm med samlet markeringer efter endt serie. - 5 skud liggende, 1 min. pr. skud. Markering efter hvert skud. For alle skud i finalerne anvendes 1/10-dels markering. Opnåede point fra finalen lægges sammen med skudte point fra hoved- og mesterskabsskydningen og vinderen er den skytte der sammenlagt opnår flest point. Ved pointlighed på 1., 2. og 3. pladsen foretages omskydning med 3 skud, skydetid 1 min. pr. skud. Ved forsat pointlighed foretages omskydning med 1 skud ad gangen indtil pointforskel foreligger. Pointkrav for en plads i finalen: - Børn 399 point - Junior 398 point Pointkravet kan blive justeret ned under stævnet. Finalen skydes lørdag d. 4. juli kl Bliv landsskyttestævnet bedste BK eller JUN skytte på 50m.

20 20 50m Junior Landskamp Danmark - England Danmark stiller med et juniorlandshold som skal skyde mod det engelske landshold på 50 meter under landsskyttestævnet. Holdet består af 3 drenge og 3 piger fra årgang som findes ved store skydedag d. 6. juni For at komme på holdet skal man dog være tilmeldt Landsskyttestævnet. Landskampen finder sted lørdag d. 4. juli kl Kom og vær med til at skabe en god stemning omkring landskampen mellem Danmark og England.

21 Lerdueskydning på flugtbanen i Vingsted 21 Prøv lerdueskydning og test om du kan ramme noget der bevæger sig. Udfordrer din kammerat og se hvem der rammer flest af de 24 duer som du skal skyde efter. Skydningen foregår på skeetbanen, hvor hver deltager får 24 skud til at skyde op til 24 duer. Der vil være erfarne instruktører til at vejlede dig med teknik og fremgangsmåde. Prisen inkludere instruktion, våben, skydekort, duer og 24 skud. Min. 12 og max. 20 deltagere - pris pr. deltager 375 kr. Søndag d. 28. juni kl Tilmelding og betaling på Søndag d. 28. juni kl Tilmelding og betaling på Mandag d. 29. juni kl Tilmelding og betaling på Tilmeldingsfrist senest d. 25. maj. Test dine evner som flugtskytte.

22 22 FOR IDRÆTTEN OG PASSIONEN Skydebaneforeningen Danmark er til for at fremme skydningen samt sikre tidssvarende og tilstrækkelige faciliteter til skydeidrætten lokalt og nationalt. Hos os får du: Rådgivning og økonomisk støtte til byggeri af skydebaner Foreningsrådgivning Skyttebutikkens specialiserede produktsortiment Vingsted Skydebaners topfaciliteter Mulighed for professionelle skydearrangementer En kompetent udviklingspartner SKYDEBANEFORENINGEN DANMARK Vingstedvej Bredsten Tlf

23 23 Løbende hjort på 100 meter Prøv at skyde efter den løbende hjort på 100 meter og test om du kan ramme noget der bevæger sig. Udfordrer din kammerat og se hvem der rammer bedst med de 5 skud som du skal skyde. Skydningen foregår på 200 meter på bane 39. Der vil være erfarne instruktører til at vejlede dig med teknik og fremgangsmåde. Prøv den løbende hjort følgende dage: Søndag d. 28. juni kl Pris pr. omgang med Sauer m/kikkert 100 kr. Prisen er inklusiv instruktion, våben, skydekort, ammunition - i alt 5 skud. Pris pr. omgang med eget våben 50 kr. Prisen er inklusiv instruktion, skydekort, ammunition - i alt 5 skud. Der er ikke tilmelding til skydningen, du møder blot op. Skydetid tildeles efter den rækkefølge man ankommer. Kontant betaling på banen. Mandag d. 29. juni kl Kan du ramme den løbende hjort på 100m?

24 24 DGI Print Print og grafisk hjælp til din forening Brug DGI Print, og få mere tid til at udvikle foreningen og andre aktiviteter. Vi hjælper idrætsforeninger med print og grafisk opsætning af for eksempel: Forårsprogrammer Medlemsblade Plakater Postkort Bannere Vi rådgiver fra idé til færdigt produkt. Læs mere på print.dgi.dk Annonce om Print A5.indd :03:44 KOLDE DRIKKEVARER - BAGERBRØD - IS - PÅLÆG - FRUGT OG GRØNT - DAGLIGVARER - DYBFROST ØDSTED - vi er lige i nærheden... ÅBNINGSTIDER: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Ribevej 31 Ødsted 7100 Vejle Fra Vingsted drejer du til højre mod Kolding - ta første afkørsel i rundkørslen - vi ligger ca. 500 m inde på højre side...

25 25 Biatlonstafet for landsdelshold Mandag den 29. juni kl afholdes der biatlonstafet for landsdelshold. Hver landsdel kan stille med 1 hold a 4 deltagere, jf. følgende aldersgrupper. 1 barn mix 8-14 år. 1 junior dame/herre år. 1 åben dame/ herre mix år. 1 veteran dame/herre 45+ år. Tilmelding fra landsdelene på mail til Der løbes en kort runde af alle udøvere på 3 x 500 meter, samt 2 x skydning, for holdet ialt: 4 x 3 løb og 4 x 2 skydninger. Man starter altid med at løbe og slutter med at løbe.

26 26 Hurtigskydning for foreningshold på 50m faldmål Prøv en helt ny skydning på 50 meter faldmål, og se om din forening er den hurtigste forening i Danmark. Du og din forening kan deltage i en hurtigskydning på riffel for foreningshold, med efterfølgende Cup-finale for de 8 bedste foreningshold. Indledende skydning Alle hold skal skyde en indledende kvalifikation. Kvalifikationen afvikles på faldmål på 50 meter på biatlonbanen. Der skal deltage 4 skytter fra samme forening på et hold. Deltagerne kan frit sammensættes. Skydestillingen er liggende med rem og albuestøtte. Skydningen afvikles på cal. 22 faldmål,sigteplet på 110mm, hul størrelse 45 mm. Afvikling af skydningen Skytterne skal på hurtigst mulig tid nedlægge i alt 20 mål (5 mål pr. skytte) på 4 faldmålsskiver. Skytterne skyder én ad gangen og når første skytte har truffet sine 5 mål, må skytte nr. 2 lade/isætte magasin og fortsætte med sin skydning mod de næste 5 mål osv. Har en skytte ikke truffet alle sine 5 mål, skal skytten genlade og skyde, indtil alle 5 mål er truffet. Alle skytter indtager liggende skydestilling. Skytter som bruger magasin, skal beholde kolben i jorden indtil der bliver sagt Skyd. Skytter som skyder med enkeltskuds riffel må ligge med riflen i skulderen. Tiden stopper når alle 20 faldmål er truffet. Kommandoer På kommandoen 1. skytte Lad, må skytte nr. 1 lade med ind til 5 patroner. Herefter kommanderes: Er skytterne klar? jeg melder klar om 12 sekunder fra nu Når de 12 sekunder er gået, kommenderes Klar og efter 3 sekunder Skyd Finalen De 8 hurtigste foreningshold kommer i finalen. Finalen afvikles som en Cup-skydning, men derudover afvikles skydningen på samme måde som den indledende skydning. Hurtigste foreningshold/tid skyder mod dårligste foreningshold/tid. I kvartfinalen skyder 1 mod 8, 2 mod 7, 3 mod 6 og 4 mod 5. I semifinalen skyder 1 mod 4 og 2 mod 3. Herefter afvikles finalen efter samme princip. Langsomste hold starter i alle finalerunderne. Våben Der må skydes med alle godkendte cal. 22 rifler som er godkendt og bruges under DGI Skydning. Prøveskud Der skydes ikke prøveskud. Kvalifikation til Faldmåls kunkurrencen: Tirsdag d. 30. juni fra kl til Onsdag d. 1. juli fra kl til Finale Torsdag d. 2. juli kl OBS - ingen forhåndstilmelding, mød blot op sammen med dit hold. Det er gratis at deltage i skydningen Skydningen er arrangeret af DGI Midt- og Vestsjælland Skydning. din forening er ikke hurtigere end min forening!

27 27 Hurtigskydning på 200 meter Prøv den danske udgave af stangskydning kendt fra Norge, og se hvor mange træffere du kan få på 25 sekunder på 200 meter med langdistance riffel! Indledende skydning Det gælder om at skyde flest træffere på 25 sekunder. Der er 1 minut frit antal prøveskud forud for første gældende serie. Herefter skydes der 2 omgange af 25 sekunder. Omgangen med flest træffere tæller i konkurrencen. Det er tilladt at skifte magasin/genlade under skydningen. Point tælles ved antal træffere i skiven på en 1/4-figur skive. (se figur i Skyttebogen side 118) Afvikling af skydningen Der skydes på 200 meter med langdistancerifler. Kolben skal holdes i gulvet/jorden indtil kommandoen jeg melder klar om.. Sigtepletten er DGI 200 meter ringskive, men med markering på en 1/4-figur (Skive i Kongsberg) Skydningen afvikles på 200 meter afsnit 2 og der skyder 8 skytter af gangen i indledende runde. Kommandoer På kommandoen Lad, må skytten lade med ind til 6 patroner. Herefter kommanderes: Er skytterne klar? jeg melder klar om 12 sekunder fra nu Når de 12 sekunder er gået, kommenderes Klar og efter 3 sekunder Skyd Skytten har 25 sekunder til at afgive sine skud, indtil der meldes Hold inde (2 sekunder før skydetid ophører) Skud afgivet før og efter skydetiden regnes som forbiskud (forbiskud registreres i Kongsberg anlægget og vil efterfølgende blive fjernet) Finalen De 5 bedste skytter, samt de skytter der har pointlighed med nr. 5, deltager i en finale omgang, som er en gentagelse af indledende runde Alle finaledeltagere starter på 0 træffere i finalen. Dårligste skytte fra indledende runde skyder først, næst dårligste osv. Der er ikke prøveskud forud for finalen. Der er omskydning ved pointlighed for afgørelse af 1, 2 og 3 plads. Skydestilling, klasse og våben Der skydes i én samlet klasse og skydestillingen er liggende med remstøtte. Der må skydes med alle godkendte 6,5 rifler som er godkendt og bruges under DGI Skydning. Indledende runde afholdes: Tirsdag d. 30. juni fra kl til Skydehold hvert 10 minut. Finale Tirsdag d. 30. juni kl OBS - forhåndstilmelding senest 2 timer før skydningen på stævnekontoret. Det er gratis at deltage i skydningen. Skydningen er arrangeret af DGI Midtjylland Skydning som uddeler præmier umiddelbart efter finaleskydningen. er du den nye John Olav Ågotnes? Søg på Stangskyting v/john O. Ågotnes på Youtube og se mere

SKYTTEBLADET EM I ODENSE EN KÆMPE SUCCES REPRÆSENTANTSKABSMØDE JESPER KRING KÅRET SOM ÅRETS TRÆNER. Nummer 2 :: April 2013 :: Årgang 77

SKYTTEBLADET EM I ODENSE EN KÆMPE SUCCES REPRÆSENTANTSKABSMØDE JESPER KRING KÅRET SOM ÅRETS TRÆNER. Nummer 2 :: April 2013 :: Årgang 77 SKYTTEBLADET Nummer 2 :: April 2013 :: Årgang 77 EM I ODENSE EN KÆMPE SUCCES REPRÆSENTANTSKABSMØDE JESPER KRING KÅRET SOM ÅRETS TRÆNER 36 32 INDHOLD Skyttebladet :: Nummer 2 April 2013 :: Årgang 77 Udgiver

Læs mere

Lillebælt. Inspiration til oplevelser. Hvalsafari Mountainbike Coffee break (male workshop) visit-middelfart.com Tel.

Lillebælt. Inspiration til oplevelser. Hvalsafari Mountainbike Coffee break (male workshop) visit-middelfart.com Tel. Lillebælt Inspiration til oplevelser visit-middelfart.com Tel. +45 8832 5959 Hvalsafari Mountainbike Coffee break (male workshop) Velkommen til et hav af oplevelser ved Lillebælt Med Middelfart & Fredericia

Læs mere

NYT. Hestemarked.dk. ammel. U15 drenge jyske mestre. www. NYHED: Mit barnebarn og jeg 2-4 år. Se mere om arrangementet på side 10-11

NYT. Hestemarked.dk. ammel. U15 drenge jyske mestre. www. NYHED: Mit barnebarn og jeg 2-4 år. Se mere om arrangementet på side 10-11 Specialsektion til FavrskovPosten 3. august 2010 - uge 31 NYT SVØMNING BADMINTON GYMNASTIK FODBOLD LØB & MOTION VOLLEYBALL KARATE HÅNDBOLD MOTION UNGE ÆLDRE NR. 59 August 2010 U15 drenge jyske mestre Efter

Læs mere

VAARST OG OMEGNS BORGERFORENING

VAARST OG OMEGNS BORGERFORENING VAARST OG OMEGNS BORGERFORENING Rundt om Vaarst Juni 2013, nr. 2-7. årgang Bankospil. Tour de Vaarst. Uglekasser. Fællesspisning i VFB. Åben Åbred. Zikelprinsesserne. Friskolen Borgerforeningen for Vaarst

Læs mere

INDSIGT. Klubbens indstilling til prisen var: HOG Hinnerup vil gerne indstille klubbens formand, Søren Eriksen, som Årets Ildsjæl.

INDSIGT. Klubbens indstilling til prisen var: HOG Hinnerup vil gerne indstille klubbens formand, Søren Eriksen, som Årets Ildsjæl. NR.17 ANNONCETILLÆG TIL LOKALAVISEN FAVRSKOVPOSTEN UGE 21 ÅR 2015 INDSIGT Formand for Favrskov Idrætssamvirke Gert Jensen overrakte prisen på 5.000 kr. til Søren Eriksen FOTO: Michael Hejlskov Favrskov

Læs mere

Låsbybladet. Nummer 53 August 2012 Årgang 14. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig!

Låsbybladet. Nummer 53 August 2012 Årgang 14. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsbybladet Nummer 53 August 2012 Årgang 14 Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsbybladet, Side 2 Fra redaktøren Annoncører LIF er jo egentlig den forening, der sælger annoncerne til

Læs mere

-lig velkommen til Blaksets Bridgecenter

-lig velkommen til Blaksets Bridgecenter -lig velkommen til Blaksets Bridgecenter Nadia Bekkouche, Frederik Bjerregaard, Knut Blakset, Lars Blakset, Mathias Bruun, Thomas Vang Larsen (Otto) og Peter Nielsen byder alle nye og gamle medlemmer velkommen

Læs mere

Velkommen til Action Friday Skolernes Motionsdag 2009

Velkommen til Action Friday Skolernes Motionsdag 2009 IDÈKATALOG Velkommen til Action Friday Skolernes Motionsdag 2009 Skolernes Motionsdag er en markering af bevægelse, glæde, liv og fællesskab på skoler rundt omkring i Danmark. Der arrangeres et væld af

Læs mere

Sognebladet. Vester Nebel Sogn + Øster Starup Sogn. Nr. 2 - Maj 2013. Sognebladet. Sognebladet. Kom til Sommerfest

Sognebladet. Vester Nebel Sogn + Øster Starup Sogn. Nr. 2 - Maj 2013. Sognebladet. Sognebladet. Kom til Sommerfest Sognebladet Vester Nebel Sogn + Øster Starup Sogn Sognebladet 36. årgang Nr. 2 - Maj 2013 Sognebladet Kom til Sommerfest på sportspladsen i Vester Nebel 13.-16. juni 2013 1 ARNE S. ANDERSEN SMEDE- & MASKINFABRIK

Læs mere

Nr. 4 august 2014. Udgivet af Vindinge Idrætsforening 40. årgang www.vindinge-if.dk

Nr. 4 august 2014. Udgivet af Vindinge Idrætsforening 40. årgang www.vindinge-if.dk Nr. 4 august 2014 Udgivet af Vindinge Idrætsforening 40. årgang www.vindinge-if.dk Leverer smukke buketter til hele Danmark Bestil direkte pr. telefon eller via Facebook og hold øje med Facebook der er

Læs mere

Elevskrift Nr. 1-2008

Elevskrift Nr. 1-2008 IDRÆTSHØJSKOLEN I SØNDERBORG Elevskrift Nr. 1-2008 IDRÆTSHØJSKOLENS ELEVFORENING Efterårsopholdet 2007 Indholdsfortegnelse Formandsord forår 2008................................................................

Læs mere

Årsmagasin 2012 DANSK KANO & KAJAK FORBUND. En samlet oversigt over alle aktiviteter, tilbud og informationer fra DKF

Årsmagasin 2012 DANSK KANO & KAJAK FORBUND. En samlet oversigt over alle aktiviteter, tilbud og informationer fra DKF Særnummer af Magasinet Kano & Kajak DANSK KANO & KAJAK FORBUND En samlet oversigt over alle aktiviteter, tilbud og informationer fra DKF Hvorfor kano og kajak? Udviklingskonsulent, Michael Jakobson: Efter

Læs mere

SOLGT. Hos os får du. Lokal bank i Lystrup. Miniton vil du spille med os? Estate mæglerne Jakob Brandstrup. - din lokale ejendomsmægler

SOLGT. Hos os får du. Lokal bank i Lystrup. Miniton vil du spille med os? Estate mæglerne Jakob Brandstrup. - din lokale ejendomsmægler SIDE 7 Kom til Estate Cup d. 8.-9. marts Vi gentager successen fra sidste år i Lystrup Hallen. Alle medaljer er igen sponsoreret af Estate Mæglerne Jakob Brandstrup SIDE 5 Få et gratis besøg af Talentholdet!

Læs mere

teambuilding workshop

teambuilding workshop teambuilding workshop Teambuilding med proces tilpasset jeres tema med givtige, udfordrende, spændende, lærerige & ikke mindst sjove & underholdende opgaver. Alka Forsikring Alm. Brand KMD Igennem tiden

Læs mere

Medlemsblad for Horsens Orienteringsklub

Medlemsblad for Horsens Orienteringsklub * Medlemsblad for Horsens Orienteringsklub 44. årgang. nr. 228. juni 2015 Side 1 af 36 Vigtige adresser m.m. Formand Thomas Kokholm Kirsebærhegnet 9 8700 Horsens thomas@herbertkokholm.dk tlf. 21 99 60

Læs mere

Bente fik sin ret: Ny bestyrelse i arbejdstøjet. der skaber succes. 02 2012 FRIE Funktionærer www.f-f.dk. Magasinet om dit individuelle arbejdsliv

Bente fik sin ret: Ny bestyrelse i arbejdstøjet. der skaber succes. 02 2012 FRIE Funktionærer www.f-f.dk. Magasinet om dit individuelle arbejdsliv 02 2012 FRIE Funktionærer www.f-f.dk Magasinet om dit individuelle arbejdsliv Region Sydjylland: Ny bestyrelse i arbejdstøjet Bente fik sin ret: efter 3 års kamp er Jeg lettet gode rutiner der skaber succes

Læs mere

Eventyr Golf 2014. Årsmagasin. Klubinformation Kalender Kontakt

Eventyr Golf 2014. Årsmagasin. Klubinformation Kalender Kontakt Eventyr Golf 2014 Årsmagasin Klubinformation Kalender Kontakt 1993-2014 Velkommen til Eventyr Golf 2014 Årsmagasin 2 INDHOLD : Formanden har ordet 5 Klubsekretærens side 6 Centerkontoret - nyt i 2014 9

Læs mere

www.ks-ski.com Nr. 1 februar 2014 Det sneede og blæste 24 timer i døgnet hele ugen. DM langrend 2014 for eliten... og børnetræning for alle

www.ks-ski.com Nr. 1 februar 2014 Det sneede og blæste 24 timer i døgnet hele ugen. DM langrend 2014 for eliten... og børnetræning for alle www.ks-ski.com Nr. 1 februar 2014 Det sneede og blæste 24 timer i døgnet hele ugen. DM langrend 2014 for eliten... og børnetræning for alle Reportage side 44 51 Københavns Skiklub Min formtoppning inför

Læs mere

Børne- og Ungefolder 2015-16

Børne- og Ungefolder 2015-16 Børne- og Ungefolder 2015-16 Side 1 Børne- & Ungeudvalget i JHF Kreds 7 2015-2016 Klaus K. Svendsen Seminarievej 132 6760 Ribe Mobil: 28 83 35 67 Mail: klaussvendsen@icloud.com Ansvar: Høje Piger Flemming

Læs mere

Grejs-Holtum Jagtforening

Grejs-Holtum Jagtforening Grejs-Holtum Jagtforening G R E J S - H O L T U M J A G T F O R E N I N G INDHOLD Bestyrelsen... 4 Velkommen fra formanden... 5 Bukkejagt for enden af landingsbanen... 6 Diplomuddeling, GHJ... 9 Pokalskydning...

Læs mere

Værd at vide. Som frivillig på Roskilde Festival. roskilde-festival.dk. Nyttig og brugbar information til dig og publikum.

Værd at vide. Som frivillig på Roskilde Festival. roskilde-festival.dk. Nyttig og brugbar information til dig og publikum. Værd at vide Som frivillig på Roskilde Festival Nyttig og brugbar information til dig og publikum roskilde-festival.dk Tilhører: ROSKILDE FESTIVALS VÆRDIGRUNDLAG Roskilde Festival er en årlig flerdages

Læs mere

VEGGERBY JAGTFORENING

VEGGERBY JAGTFORENING VEGGERBY JAGTFORENING 14. årgang nr. 2 www.veggerbyjagt.dk EFTERÅRSPROGRAM 2014 Bladsponsor: Kraghs Jagt og Fiskeri 6 Formanden har ordet Når dette forhåndenværende blad er omdelt til Veggerby Jagtforenings

Læs mere

Vækst. i Gislev. Blad for foreninger, institutioner og erhvervsliv 1. Kirkebladet på midtersiderne KIRKE BLADET. Nr. 4 Maj 2013

Vækst. i Gislev. Blad for foreninger, institutioner og erhvervsliv 1. Kirkebladet på midtersiderne KIRKE BLADET. Nr. 4 Maj 2013 Vækst Nr. 4 Maj 2013 i Gislev Juni - Juli - August Gislev & Ellested Sogne KIRKE BLADET Kirkebladet på midtersiderne Blad for foreninger, institutioner og erhvervsliv 1 Årgang 63 Nr. 3-2013 Velkommen til

Læs mere

27. juni - 4. juli. Værd at vide. som frivillig på. roskilde festival. Tilhører:

27. juni - 4. juli. Værd at vide. som frivillig på. roskilde festival. Tilhører: 27. juni - 4. juli roskilde festival Værd at vide som frivillig på roskilde festival Tilhører: Vi er roskilde festival Velkommen til Roskilde Festival 2015 Værd at Vide er din særlige guide til Roskilde

Læs mere

Saxild Strand. Katalog 2014. Saxild Strand Christian Petersensvej 1 8300 ODDER TELEFON 86554055 info@saxild-strand.dk www.saxild-strand.

Saxild Strand. Katalog 2014. Saxild Strand Christian Petersensvej 1 8300 ODDER TELEFON 86554055 info@saxild-strand.dk www.saxild-strand. Saxild Strand Katalog 2014 Saxild Strand Saxild Strand Christian Petersensvej 1 8300 ODDER TELEFON 86554055 info@saxild-strand.dk www.saxild-strand. dk Velkommen til Saxild Strand Det er med stolthed at

Læs mere

Drejebog for opstilling af Skydebod

Drejebog for opstilling af Skydebod Drejebog for opstilling af Skydebod SI Skyttegruppen September 2004 www.siskytte.dk Hvad er den bedste måde at reklamere for skydeidrætten? Tjae, hvis bare vi kunne få folk gjort nysgerrige, og komme ned

Læs mere

TEAMBUILDING, EVENTS & FOREDRAG

TEAMBUILDING, EVENTS & FOREDRAG TEAMBUILDING, EVENTS & FOREDRAG Løsn slipset og slip kreativiteten løs Med sjove, anderledes og tankevækkende aktiviteter, som skaber udvikling og sammenhold VELKOMMEN Vi har alle brug for en pause og

Læs mere

tema foreningen af unge med gigt DEBAT FNUG I DIALOG FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM

tema foreningen af unge med gigt DEBAT FNUG I DIALOG FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM foreningen af unge med gigt medlemsblad nr. 150 oktober 2013 29. årgang tema DEBAT FNUG I DIALOG FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM Er din reumatolog god til at kommunikere? SIDE 6 Ikke rigtig voksne, ikke rigtig børn

Læs mere

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 1 Maj 2009

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 1 Maj 2009 MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 1 Maj 2009 Breinholtgård Golf Klub Kokspangvej 17-19 6710 Esbjerg Tlf. 75 11 57 00 www.bggc.dk bgc@tiscali.dk Sekretariatet/ Golf Manager: Michael Klose

Læs mere

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 13 April 2015

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 13 April 2015 MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 13 April 2015 Breinholtgård Golf Klub Kokspangvej 17-19 6710 Esbjerg Tlf. 75 11 57 00 www.bggc.dk info@bggc.dk Kontoret/Golf Manager Carina Tranum 75 11

Læs mere