DGI Skydning - en målrettet fornøjelse. Program - LS2015. Landsskyttestævne - 27/6-5/7 - uge 27. dgi.dk/skydning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DGI Skydning - en målrettet fornøjelse. Program - LS2015. Landsskyttestævne - 27/6-5/7 - uge 27. dgi.dk/skydning"

Transkript

1 DGI Skydning - en målrettet fornøjelse Program - LS2015 Landsskyttestævne - 27/6-5/7 - uge 27. dgi.dk/skydning

2 1 ww.dgi.dk Indhold Velkommen 3 Deltagerpriser 4 Camping under LS 5 Base-Camp for de årige 6 Bo alternativt 7 Fri træning 9 15 m riffel og pistol m pistol/grov m riffel og 300 m 14 Pistolterræn 15 Geværterræn cal Margrethekædeskydning 18 Børne og junior finale m junior landskamp 20 Lerdueskydning 21 Løbende hjort på 100 m 23 Biatlonstafet for landsdelshold 25 Hurtigskydning foreningshold 50 m 26 Hurtigskydning på 200 m 27 Foreningshold 200 m 28 Riffel discipliner DSU 29 Pistoldicipliner DSU 31 René = ener - foredrag 32 Tips til trænere og skytter 33 Våbenvedligeholdelse 34 Charlotte Jakobsen - foredrag 35 Gratis tilbud ved landsskyttestævnet 36 Fiskesø 37 Givskud Zoo 38 Vingårdsbesøg 39 Zipline 40 Morgenvandring 41 Sportsfiskeriets hus 42 Tour de Bindeballe 43 5 & 10 km motionsløb 44 Adrenalin High Adventure 45 MTB - guidede ture 46 Svømmehallen 47 Festaften 48 Tjen penge til klubkassen 49 Praktisk info/tilmelding 50 Aktivitetsoversigt 51 Skydeoversigt 25 m 52 Skydeoversigt 50 m 52 Skydeoversigt 200 m 53 Skydeoversigt 300 m 53 Skydeoversigt DSU 25 m 50 m 300 m 54 Kort over Vingsted 55 dgi.dk/skydning Vingsted Skovvej Bredsten Tlf

3 3 Landsskyttestævne 2015 En uges Skyttecamp hvor der er masser af aktiviteter for dig som skytte og for din familie. Der er mulighed for alle og den enkelte i form af konkurrencer, sociale fælles aktiviteter for alle, også selvom du ikke er skytte. Når du er færdig med skydningerne, er der en lang række aktiviteter, eks. motionsløb, biatlonstafet, MTB guidede ture, vingårdsbesøg, tur til Givskud Zoo mv., som du kan tilmelde dig og deltage i jf. dette program. DGI Skydning sætter rammerne for en uges fede oplevelser, som du kan blive en del af sammen med din forening og dine skyttevenner både lokalt som fra hele landet. Vingsted skydebaner danner rammerne, og der bliver stortset skudt på alle discipliner i DGI Skydning. Derforuden er der som noget nyt muligheden for at prøve mange andre skydeaktiviteter, heraf tilbud fra Dansk Skytte Union og jægerne. Det bliver en uge, som er fyldt ud med de traditionelle skydende aktiviteter og helt nye skydetiltag men også en uge med muligheden for at være turist og gæst i og omkring Vejle, eftersom mange af skydningerne er begrænset til bestemte tidspunkter. Der er mulighed for dig, familien og vennerne kan være aktive sammen hele ugen. Der er tid og rum til konkurrencer på højt niveau, fordybelse i aktiviteten, og du kan endda skærpe din egen indsats ved at deltage i fortræning forud for konkurrencerne. Du kan deltage i en lang række workshops, foredrag mv, både som skytte, træner eller leder. Alle aldre kan være med, og ungdommen år, får deres helt egen Base Camp på Vingsted Mountains. Det bliver en uges ferie, med rig mulighed for at opleve og dele oplevelser med rigtigt mange skytter, venner og familie og naturligt nok bliver der også mulighed for rigtigt mange målrettede fornøjelser i og omkring Vingsted skydebaner. DGI Skydning vil glæde os til at se dig tage del i landsskyttestævnet i uge , og du kan her i programmet læse nærmere om alle de aktiviteter du kan deltage i og tilmelde dig til. Lars Høgh Formand Torben Klit Andersen Stævneleder Far og søn kan deltage - sammen med hinanden på og ved aktiviteterne.

4 4 Deltagerpriser Landsskyttestævnet Tag på en billig og anderledes sommerferie med familien og skyttekammeraterne. En uge i Vingsted med vægt på skydning, social samvær og fede oplevelser. Prisen for at deltage i landsskyttestævnet er holdt på et niveau hvor alle kan være med. Deltagerpriserne er gjort mere gennemskuelig, med en skarpere opdeling af hvad der betales for. Alle deltagere skal betale et grundlæggende stævnegebyr til dækning af de generelle omkostninger der er for at starte et stævne op. Derfor får alle deltagere også et landsstævnearmbånd der viser at du er betalende deltager i stævnet. Priseksempler 2 voksne og 2 børn i campingvogn i hele stævneperioden, hvor der skydes 5 skydninger i snit: Camping 950 kr. Stævnegebyr voksne 900 kr. Stævnegebyr børn 400 kr. Indskud skydninger 900 kr. I alt kr. Stævnegebyr pr. deltager: Fuldtidsdeltager 4-17 år Fuldtidsdeltager 18+ år Endagsdeltager 4-17 år Endagsdeltager 18+ år 200 kr. 450 kr. 80 kr. 250 kr. 2 voksne i campingvogn i hele stævneperioden, hvor kun den ene skyder 5 skydninger i snit: Camping 950 kr. Stævnegebyr voksne 900 kr. Indskud skydninger 250 kr. I alt kr. Campingpriser pr. enhed for hele perioden: Campingenhed m/strøm Campingenhed Ungdomscamp u/strøm - Aldersgrænse for Ungdomscamp år 950 kr. 650 kr. Indskud pr. skydning - DGI programmer: Børn og Junior 40 kr. Øvrige 50 kr. Margrethekæde præmiegebyr, skydning C 40 kr. Mesterskabsskydning 40 kr. Mesterskab kun på begrænset discipliner og klasser. 1 voksne i campingvogn i hele stævneperioden der skyder 10 skydninger: Camping Stævnegebyr voksne Indskud skydninger I alt Endagsdeltager voksne med 3 skydninger: Stævnegebyr voksne Indskud skydninger I alt 950 kr. 450 kr. 500 kr kr. 250 kr. 150 kr. 400 kr. Bookning og ændringer af skydetider under stævnet koster 20 kr. oven i det ordinærer indskud. Prisen for deltagelse i øvrige aktiviteter sker ved deltagerbetaling. Se prisen under aktiviteten i programmet. Endagsdeltager BK/JUN med 3 skydninger: Stævnegebyr børn Indskud skydninger I alt 80 kr. 120 kr. 200 kr.

5 5 Glem ikke 80/20-reglen 80 % hygge og 20 % skydning Camping under landsskyttestævnet Bo billigt på camping under landsskyttestævnet sammen med din forening og landsdelsforening. Under landsskyttestævnet bliver der mulighed for dig at bo på midlertidige campingpladser som etableres på rondellerne og de grønne arealer ved Skydebaneforeningen Danmark, samt ved åen og på Engen ved Vingsted Hotel & Konferencecenter. Der er to former for camping. En ungdoms camping Base Camp for dig mellem år. Samt en almindelig camping. Ungdoms camping - Base Camp Teltcamping med 40 enheder uden strøm. På Base Camp vil der være et fællestelt hvor der vil foregå forskellige sociale arrangementer, bl.a. en festaften med live musik. Se næste side. I teltet er der mulighed for at lade mobiltelefoner op. For at kunne bo på Base Camp skal du være fyldt 15 år, og max. være fyldt 25 år. Ved tilmelding skal der vælges campingenhed på Base Camp. Midlertidig camping Der etableres midlertidige campingenheder, alle med strøm. Da der er tale om midlertidig camping, er der ikke placeret strømstik ved hver enkelt enhed. Medbring derfor forlængerledninger. Campingenhederne forsøges fordelt så landsdelenes skytter ligger samlet. Campingpladser vil blive tildelt landsdelene efter tilmeldingen er slut, så de kan fordele pladserne mellem de tilmeldte skytter. Regler for midlertidig camping: - telte og campingvogne må ikke blandes mellem hinanden. - biler må ikke parkere på campingområdet. - ingen grill og åben ild på campingområdet - der må kun grilles på anviste pladser Hver enhed måler 6x6 mtr. Der etableres specielle områder til henholdsvis campingvogne/teltvogne og telte. Opdelingen gør at telte og campingvogne ikke kan placeres i nærhed af hinanden, derfor vil der ikke blive en landsdelsopdeling på teltområder. Landsdelstelte Der er 1/3 færre campingenheder til rådighed i Vingsted i forhold til Jubilæumsstævnet i 2011, hvorfor der ikke bliver mulighed for at landsdelene kan opstille landsdelstelte. Landsdelen kan dog frit bruge faciliteterne under buerne ved 25m og 50m banerne til sociale arrangementer.

6 6 Base-Camp for de årige Cirka 6705 km Nordvest for Mount Everest ligger en lille bjergkæde Vingsted Mountains. Ved foden af Mount Vingsted nær Vejle River finder man Base Camp. Base Camp danner rammen for ungdomslejren i forbindelse med LS2015. Ungdomslejren vil hver dag byde på aktiviteter af forskellig art udover skydning, så du kommer bestemt ikke til at kede dig. Der vil hver morgen blive mulighed for at bestige bjerget, og få frisk forsyning af ilt på toppen. Som tidligere år vil der være et fællestelt på Base Camp. Fællesteltet er døbt Livlinen, og for at alle skal kunne finde Livlinen vil der gå et langt tovværk gennem Base Camp, så man ikke farer vild på nogle af de stejle skråninger. Der bliver skiltet til Vejle River, Kilimanjaro, Mount Everest og skydebanerne. I Livlinen kan man opleve god underholdning, blive behandlet for sneblindhed, højdesyge og forfrysninger. Der serveres gode oplevelser med en sneskovl. For at vi kan finde hinanden i Base Camp, skal dit telt udstyres med synligt navn eksempelvis: Isøksen, pløkken, istappen eller lignende. Der vil blive præmie i form af: En bjergkæde for bedste udsmykning af sit telt i løbet af ugen. Til dette fantastiske arrangement har DGI skydning nedsat en ungdomsgruppe bestående af Kristian Larsen, Rasmus H. Pedersen og Morten Haa som styrer base-camp aktiviteterne. Til store idrætsbegivenheder bliver der altid komponeret en kendingsmelodi/slagsang. Vi har brug for DIN hjælp til at skrive et vers på en slagsang. Slagsangen vil blive afsunget efter behov og ved særlige lejligheder. Send dit forslag til en slagsang til senest 12 juni Vindersangen vil blive belønnet med en ekstra livline. Ved tilmelding til Base-Camp, så bemærk under tilmelding, at du tilmelder dig korrekt til Base- Camp, under camping.

7 Bo alternativt I Vingsted 7 Udover muligheden for at bo på camping i Vingsted under landsskyttestævnet, er der også mulighed for at booke forskellige typer værelser på Vingsted Hotel & Konferencecenter. Der findes flere forskellige typer værelser, lige fra hotelværelser som enkelt- og dobbeltværelser, samt familieværelser, til flersengsstuer. Værelser udbydes til DGI-priser. Booking og forespørgsler omkring værelser og priser sker til: Vingsted Hotel & Konferencecenter Tlf.: Mail: Oplys det er vedr. DGI Skydning landsskyttestævne i uge 27. Bo alternativt i nærområdet Der findes øvrige overnatningsmuligheder i umiddelbar nærhed af Vingsted, hvad enten du ønsker at bo på camping eller på værelser. Danholstel Vejle Vandrehjem Vardevej 485, Skibet 7100 Vejle Afstand til Vingsted ca. 8 km. Fårup Sø Camping Fårupvej Jelling Afstand til Vingsted ca. 10 km. Bo nemt og bekvemt tæt på Vingsted og mange andre ferieoplevelser.

8 8 FAMILIE VÆRELSER DOBBELT VÆRELSER FRA 495,- PR. NAT 695,- PR. NAT OP TIL 4 PERSONER BO GODT OG BILLIGT PÅ DANHOSTEL VEJLE BLOT 10 MIN KØRSEL FRA VINGSTED CENTRET BOOK ONLINE PÅ Tlf.: BOOK NU! skabelon100x143.indd :53:01

9 9 Fri træning Øg din konkurrenceform Du har nu muligheden for at træne forud for konkurrencerne, så du bliver mere tryg ved forholdene i Vingsted. Der er åbent på skydebanerne mandag den 29. juni fra DGI Skydning har skydeledere på banerne og der er lukket op og klar til skydning. Det er venligst selvtræning. Medbring gerne din egen træner eller andre hjælpere. Der kan trænes på 25 m pistol, 50 m riffel, samt på 200 og 300 m. Tilbuddet er gratis, du medbringer blot eget udstyr og ammunition. Du møder blot op, ingen tilmelding. Der er mulighed for at træne de forskellige programmer som der skydes under selve konkurrencerne.

10 10 15 meter skydning riffel og pistol på cal. 22 og luft Test om du helt har glemt hvordan det er at skyde indendørs på 15 meter i sommervarmen. Onsdag og fredag er der mulighed for at skyde både cal. 22 og luft på henholdvis riffel og pistol. Der skydes DGI Skydnings almindelige klasseprogrammer, med mulighed for en hovedskydning og mesterskab på alle discipliner. Som noget nyt, bliver der ingen faste skydetider på 15 meter. Du møder bare op og tilmelder dig, får udleveret skiver og finder en ledig bane hvor du kan skyde. Der skydes efter DGI Skydnings bestemmelser i Skyttebogen og deraf angivede skydetider. Når du har skudt, skal du selv dømme dine skiver på de opstillede dømmemaskiner. Der tilbydes skydning på 15 meter på følgende tidspunkter: Onsdag d. 1. juli fra kl til Fredag d. 3. juli fra kl til Skydninger skal senest være påbegyndt 30 min. før sluttidspunkt. OBS - bestilling og betaling af 15 meter skydning på dog ingen faste skydetider. Bliv afkølet med en skydning på 15 meter

11 11 25 meter pistol og grovpistol Fuldt program på klassiske 25 meter programmer Der skydes alle tre DGI Skydning klassiske programmer på 25 meter pistol. Det vil sige at der tilbydes skydning på: Standard pistol Finpistol Grovpistol (alle tilladte kalibre) Grovpistol Fri Standard pistol er en præcisionsskydning på 60 skud med varierede skydetider. Finpistol er en hurtigskydning på 40 skud hvor du bliver udfordret på skydetiden. Grovpistol er en skydning på 40 skud og skydes i tre rækker, GP32, GPA, Grovrevolver og Grovpistol Fri. Der skydes på 25m følgende dage: Tirsdag d. 30. juni fra kl Onsdag d. 1. juli fra kl Torsdag d. 2. juli fra kl Fredag d. 3. juli kl og Lørdag d. 4. juli fra kl Der er faste skydetider for alle programmer, som alle er jævnt fordelt over alle dage. Der må ikke skydes med kappeklædt ammunition. Se oversigten bagerst i programmet. Masser af muligheder for at teste dine færdigheder på 25 meter pistol.

12 12 TILBUD SOM RAMMER PLET TANFOGLIO PISTOL Tanfoglio Limited P19 Crome 9mm 7.900,- Priserne er kun gældene i uge 27 under Landsskyttestævnet 2015 Priser er inkl. moms SKYDEJAKKE AHG Skydejakke standard 795,- WALTHER RIFFEL Walther KK300 Universal cal ,- VINGSTEDVEJ BREDSTED TLF

13 13 Kan du skyde under tidspres Udfordre dig selv med et LS-program 50 meter riffel skydning Der skydes DGI Skydning klasseprogrammer og det popurlære LS-program på 50 meter riffel. Klasseskydning på 50 meter er en skydning bestående af 20 skud. Der gennemføres hovedskydning i alle klasser. Mesterskabsskydning er kun mulig i klasserne BK og JUN. LS-program er opdelt i klasserne BK, JUN/ÅKL/VET og UNG/ SEN. Der skydes i alt 30 skud fordelt over 2 omgange. For stillingsskytter Ubegrænset antal prøveskud på 4 min. 1. omgang 5 lig. på 3 min. 5 stående på 5 min. 5 knælende på 4 min. Ubegrænset antal prøveskud på 3 min. 2.omgang 3 skud stående - 3 skud knælende og 4 skud liggende skydetid 6 min. Derefter 5 skud stående skydetid 5 min. For liggende skytter Ubegrænset antal prøveskud 4 min. 1.omgang 10 skud lig. på 8 min. 5 skud lig. på 4 min. Ubegrænset antal prøveskud 3 min. 2.omgang 5 skud lig. på 3 min. 5 skud lig på 2½ min. 5 skud lig på 2 min Der skydes på 50m følgende dage: Tirsdag d. 30. juni fra kl Onsdag d. 1. juli fra kl Torsdag d. 2. juli fra kl Lørdag d. 4. juli fra kl Der er faste skydetider for alle programmer, som er fordelt over alle dage. Se oversigten bagerst i programmet.

14 14 Få et ryk i skulderen og se om du kan ramme plet på 300m Langdistanceskydning på 200 og 300 meter På langdistance kan du udfordre dig selv med et klasseprogram, NM-program eller den prestigefyldte Margrethekædeskydning. 300 meter skydning Der skydes almindelig 15 skud klasseprogram og mesterskabsskydning i klasserne BK - JUN - VET og ÅKL. For klasserne UNG og SEN skydes en klasseskydning bestående af 30 skud ( ). Skydningen kan samtidig tælle til Margrethekæden skydning A, se side 18. NM-program er et hurtigskydningsprogram for klasserne UNG og SEN. Programmet består af 35 skud, skudt i mindre serier på tid og med sort monitor. 200 meter skydning Der skydes på 200 og 300m følgende dage: Tirsdag d. 30. juni fra kl Onsdag d. 1. juli fra kl Torsdag d. 2. juli fra kl Lørdag d. 4. juli fra kl Der er faste skydetider for alle programmer, som er fordelt over alle dage. Se oversigten bagerst i programmet. Der skydes almindelig 15 skud klasseskydning og mesterskabsskydning i klasserne BK - JUN - VET og ÅKL. For klasserne UNG og SEN skydes der en skydning bestående af 10 skud i hver stilling, i alt 30 skud. Skydningen kan samtidig tælle til Margrethekæden skydning B, se side 18.

15 Pistolterrænskydning - en naturskøn oplevelse 15 Fuldt program på pistolterrænskydning Der skydes alle fem våbengrupper på terrænpistol. Det vil sige at der tilbydes skydning på: Standard pistol cal. 22 Grovpistol cal. 32 Grovpistol Ander (GPA) Grovrevolver Grovpistol Fri Terrænskydningen består af en indskydning og 7 stationer, hvor der skydes 5 skud på hver station. Der er oplyste afstande på 3 stationer. Der skydes på pistolterræn følgende dage: Torsdag d. 2. juli fra kl Fredag d. 3. juli kl og Der skulle være mulighed for at nå at gå flere omgange på banen og dermed skyde med forskellige våbentyper. Der skydes på mange forskellig skiver i forskellige størrelser, lige fra ovale til trekantede skiver. Afstandene kan varriere lige fra 8 meter og op til 100 meter. Og skydetiden skal du ikke komme sovende til, da de ofte er korte. Bliv udfordret på korte og lange mål på en pistolterrænskydning som bringer dig ud på de åbne arealer i Vingsted.

16 16 TILBUD SOM RAMMER PLET PRØVESKYDNING FOR ALLE Under Landsskyttestævnet, vil Skyttebutikken arrangere prøveskydning af pistoler, rifler og jagtrifler, i forskellige kaliber. Der vil være et bredt udvalg af våben, samt instruktører. Kig forbi Skyttebutikken, og få nærmere information om hvilke baner der anvendes til prøveskydningen. Medbring selv, eller tilkøb ammunition til det ønskede testvåben. VINGSTEDVEJ BREDSTED TLF

17 Geværterrænskydning cal en anderledes skydning 17 Prøv en skydning som du ikke har mulighed for at prøve hver dag, nemlig terrænskydning på cal. 22 riffel. Skydningen som foregår i det åbne landskab, er en skydning hvor der skydes efter små figurer som ikke ligner dem du skyder på bane, samtidig med at der skydes på korte skydetider. Der er oplyste afstande på 3 stationer. Geværterrænskydning på cal. 22 finder sted fredag d. 3. juli fra kl til Udfordrer dig selv med en sjov skydning mod skæve figurer og på korte skydetider.

18 18 Skyd med om den prestigefyldte kæde fra Margrethekædeskydning Sverige - Norge - Danmark Under landsskyttestævnet afholdes den prestigefyldte Margrethekædeskydning som i år samler de tre kæder fra Sverige, Norge og Danmark i en fælles konkurrence. Konkurrencen om Margrethekæden består af i alt 3 skydninger på 200 og 300 meter. Den samlede vinder af kæden, er skytten der sammenlagt opnår flest point på de 3 skydninger. Skydninger består af følgende skydninger: Skydning A Der skydes 10 skud i hver stilling, liggende, knælende og stående på 300 meter. Stillingernes rækkefølge er valgfri. Der må skydes ubegrænset antal prøveskud forud for hver stilling. Skydetid inkl. prøveskud: 55 min. Skydning A skydes som almindeligt klasseprogram på 300m og kan skydes tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag. Skydning B Der skydes 10 skud i hver stilling, liggende, knælende og stående på 200 meter. Stillingernes rækkefølge er valgfri. Der må skydes ubegrænset antal prøveskud forud for hver stilling. Skydetid inkl. prøveskud: 55 min. Skydning B kan skydes tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag. Skydning C Der skydes 10 skud liggende på 300 meter. Skydetid 2 min. Der markeres samlet efter sidste skud. Prøveskud: Indtil 6 skud forud for gældende skud, max. 4 min. Markering efter hvert skud. Skydning C skydes som en afsluttende finale lørdag d. 4. juli kl Alle der har gennemført skydning A og B deltager i finalen. Deltagerne rangeres således, at de 30 bedste skytter efter skydning A og B skyder på sidste skydehold, de 30 næstbedste på næstsidste skydehold osv. Ved pointlighed er resultatet af Skydning A, B og C afgørende i nævnte rækkefølge. Er der stadig pointlighed, går den skytte forud, der samlet i A, B og C har flest x-tiere, derefter tier. Ved forsat pointlighed følger bedste skydning A, stående, derefter knælende og liggende. Derefter det samme for skydning B. Den respektive kæde fra hvert land, kan kun vindes af en skytte af samme nationalitet.

19 Børne og Junior finaler på 50 meter For klassegruppen Børn og Junior afsluttes stævnet med finale på 50 meter. 19 Der afholdes en finale for henholdsvis Børn og Junior klassegruppen. For at deltage i finalerne kræves der et fast pointtal sammenlagt for hoved- og mesterskabsskydningen. Skydeprogram i finalerne Prøveskud: Frit antal på 5 min. forud for gældende skud. Gældende finaleskud: - 5 skud liggende på 4 min. Der skydes på åben skærm med samlet markeringer efter endt serie. - 5 skud liggende, 1 min. pr. skud. Markering efter hvert skud. For alle skud i finalerne anvendes 1/10-dels markering. Opnåede point fra finalen lægges sammen med skudte point fra hoved- og mesterskabsskydningen og vinderen er den skytte der sammenlagt opnår flest point. Ved pointlighed på 1., 2. og 3. pladsen foretages omskydning med 3 skud, skydetid 1 min. pr. skud. Ved forsat pointlighed foretages omskydning med 1 skud ad gangen indtil pointforskel foreligger. Pointkrav for en plads i finalen: - Børn 399 point - Junior 398 point Pointkravet kan blive justeret ned under stævnet. Finalen skydes lørdag d. 4. juli kl Bliv landsskyttestævnet bedste BK eller JUN skytte på 50m.

20 20 50m Junior Landskamp Danmark - England Danmark stiller med et juniorlandshold som skal skyde mod det engelske landshold på 50 meter under landsskyttestævnet. Holdet består af 3 drenge og 3 piger fra årgang som findes ved store skydedag d. 6. juni For at komme på holdet skal man dog være tilmeldt Landsskyttestævnet. Landskampen finder sted lørdag d. 4. juli kl Kom og vær med til at skabe en god stemning omkring landskampen mellem Danmark og England.

21 Lerdueskydning på flugtbanen i Vingsted 21 Prøv lerdueskydning og test om du kan ramme noget der bevæger sig. Udfordrer din kammerat og se hvem der rammer flest af de 24 duer som du skal skyde efter. Skydningen foregår på skeetbanen, hvor hver deltager får 24 skud til at skyde op til 24 duer. Der vil være erfarne instruktører til at vejlede dig med teknik og fremgangsmåde. Prisen inkludere instruktion, våben, skydekort, duer og 24 skud. Min. 12 og max. 20 deltagere - pris pr. deltager 375 kr. Søndag d. 28. juni kl Tilmelding og betaling på Søndag d. 28. juni kl Tilmelding og betaling på Mandag d. 29. juni kl Tilmelding og betaling på Tilmeldingsfrist senest d. 25. maj. Test dine evner som flugtskytte.

22 22 FOR IDRÆTTEN OG PASSIONEN Skydebaneforeningen Danmark er til for at fremme skydningen samt sikre tidssvarende og tilstrækkelige faciliteter til skydeidrætten lokalt og nationalt. Hos os får du: Rådgivning og økonomisk støtte til byggeri af skydebaner Foreningsrådgivning Skyttebutikkens specialiserede produktsortiment Vingsted Skydebaners topfaciliteter Mulighed for professionelle skydearrangementer En kompetent udviklingspartner SKYDEBANEFORENINGEN DANMARK Vingstedvej Bredsten Tlf

23 23 Løbende hjort på 100 meter Prøv at skyde efter den løbende hjort på 100 meter og test om du kan ramme noget der bevæger sig. Udfordrer din kammerat og se hvem der rammer bedst med de 5 skud som du skal skyde. Skydningen foregår på 200 meter på bane 39. Der vil være erfarne instruktører til at vejlede dig med teknik og fremgangsmåde. Prøv den løbende hjort følgende dage: Søndag d. 28. juni kl Pris pr. omgang med Sauer m/kikkert 100 kr. Prisen er inklusiv instruktion, våben, skydekort, ammunition - i alt 5 skud. Pris pr. omgang med eget våben 50 kr. Prisen er inklusiv instruktion, skydekort, ammunition - i alt 5 skud. Der er ikke tilmelding til skydningen, du møder blot op. Skydetid tildeles efter den rækkefølge man ankommer. Kontant betaling på banen. Mandag d. 29. juni kl Kan du ramme den løbende hjort på 100m?

24 24 DGI Print Print og grafisk hjælp til din forening Brug DGI Print, og få mere tid til at udvikle foreningen og andre aktiviteter. Vi hjælper idrætsforeninger med print og grafisk opsætning af for eksempel: Forårsprogrammer Medlemsblade Plakater Postkort Bannere Vi rådgiver fra idé til færdigt produkt. Læs mere på print.dgi.dk Annonce om Print A5.indd :03:44 KOLDE DRIKKEVARER - BAGERBRØD - IS - PÅLÆG - FRUGT OG GRØNT - DAGLIGVARER - DYBFROST ØDSTED - vi er lige i nærheden... ÅBNINGSTIDER: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Ribevej 31 Ødsted 7100 Vejle Fra Vingsted drejer du til højre mod Kolding - ta første afkørsel i rundkørslen - vi ligger ca. 500 m inde på højre side...

25 25 Biatlonstafet for landsdelshold Mandag den 29. juni kl afholdes der biatlonstafet for landsdelshold. Hver landsdel kan stille med 1 hold a 4 deltagere, jf. følgende aldersgrupper. 1 barn mix 8-14 år. 1 junior dame/herre år. 1 åben dame/ herre mix år. 1 veteran dame/herre 45+ år. Tilmelding fra landsdelene på mail til Der løbes en kort runde af alle udøvere på 3 x 500 meter, samt 2 x skydning, for holdet ialt: 4 x 3 løb og 4 x 2 skydninger. Man starter altid med at løbe og slutter med at løbe.

26 26 Hurtigskydning for foreningshold på 50m faldmål Prøv en helt ny skydning på 50 meter faldmål, og se om din forening er den hurtigste forening i Danmark. Du og din forening kan deltage i en hurtigskydning på riffel for foreningshold, med efterfølgende Cup-finale for de 8 bedste foreningshold. Indledende skydning Alle hold skal skyde en indledende kvalifikation. Kvalifikationen afvikles på faldmål på 50 meter på biatlonbanen. Der skal deltage 4 skytter fra samme forening på et hold. Deltagerne kan frit sammensættes. Skydestillingen er liggende med rem og albuestøtte. Skydningen afvikles på cal. 22 faldmål,sigteplet på 110mm, hul størrelse 45 mm. Afvikling af skydningen Skytterne skal på hurtigst mulig tid nedlægge i alt 20 mål (5 mål pr. skytte) på 4 faldmålsskiver. Skytterne skyder én ad gangen og når første skytte har truffet sine 5 mål, må skytte nr. 2 lade/isætte magasin og fortsætte med sin skydning mod de næste 5 mål osv. Har en skytte ikke truffet alle sine 5 mål, skal skytten genlade og skyde, indtil alle 5 mål er truffet. Alle skytter indtager liggende skydestilling. Skytter som bruger magasin, skal beholde kolben i jorden indtil der bliver sagt Skyd. Skytter som skyder med enkeltskuds riffel må ligge med riflen i skulderen. Tiden stopper når alle 20 faldmål er truffet. Kommandoer På kommandoen 1. skytte Lad, må skytte nr. 1 lade med ind til 5 patroner. Herefter kommanderes: Er skytterne klar? jeg melder klar om 12 sekunder fra nu Når de 12 sekunder er gået, kommenderes Klar og efter 3 sekunder Skyd Finalen De 8 hurtigste foreningshold kommer i finalen. Finalen afvikles som en Cup-skydning, men derudover afvikles skydningen på samme måde som den indledende skydning. Hurtigste foreningshold/tid skyder mod dårligste foreningshold/tid. I kvartfinalen skyder 1 mod 8, 2 mod 7, 3 mod 6 og 4 mod 5. I semifinalen skyder 1 mod 4 og 2 mod 3. Herefter afvikles finalen efter samme princip. Langsomste hold starter i alle finalerunderne. Våben Der må skydes med alle godkendte cal. 22 rifler som er godkendt og bruges under DGI Skydning. Prøveskud Der skydes ikke prøveskud. Kvalifikation til Faldmåls kunkurrencen: Tirsdag d. 30. juni fra kl til Onsdag d. 1. juli fra kl til Finale Torsdag d. 2. juli kl OBS - ingen forhåndstilmelding, mød blot op sammen med dit hold. Det er gratis at deltage i skydningen Skydningen er arrangeret af DGI Midt- og Vestsjælland Skydning. din forening er ikke hurtigere end min forening!

27 27 Hurtigskydning på 200 meter Prøv den danske udgave af stangskydning kendt fra Norge, og se hvor mange træffere du kan få på 25 sekunder på 200 meter med langdistance riffel! Indledende skydning Det gælder om at skyde flest træffere på 25 sekunder. Der er 1 minut frit antal prøveskud forud for første gældende serie. Herefter skydes der 2 omgange af 25 sekunder. Omgangen med flest træffere tæller i konkurrencen. Det er tilladt at skifte magasin/genlade under skydningen. Point tælles ved antal træffere i skiven på en 1/4-figur skive. (se figur i Skyttebogen side 118) Afvikling af skydningen Der skydes på 200 meter med langdistancerifler. Kolben skal holdes i gulvet/jorden indtil kommandoen jeg melder klar om.. Sigtepletten er DGI 200 meter ringskive, men med markering på en 1/4-figur (Skive i Kongsberg) Skydningen afvikles på 200 meter afsnit 2 og der skyder 8 skytter af gangen i indledende runde. Kommandoer På kommandoen Lad, må skytten lade med ind til 6 patroner. Herefter kommanderes: Er skytterne klar? jeg melder klar om 12 sekunder fra nu Når de 12 sekunder er gået, kommenderes Klar og efter 3 sekunder Skyd Skytten har 25 sekunder til at afgive sine skud, indtil der meldes Hold inde (2 sekunder før skydetid ophører) Skud afgivet før og efter skydetiden regnes som forbiskud (forbiskud registreres i Kongsberg anlægget og vil efterfølgende blive fjernet) Finalen De 5 bedste skytter, samt de skytter der har pointlighed med nr. 5, deltager i en finale omgang, som er en gentagelse af indledende runde Alle finaledeltagere starter på 0 træffere i finalen. Dårligste skytte fra indledende runde skyder først, næst dårligste osv. Der er ikke prøveskud forud for finalen. Der er omskydning ved pointlighed for afgørelse af 1, 2 og 3 plads. Skydestilling, klasse og våben Der skydes i én samlet klasse og skydestillingen er liggende med remstøtte. Der må skydes med alle godkendte 6,5 rifler som er godkendt og bruges under DGI Skydning. Indledende runde afholdes: Tirsdag d. 30. juni fra kl til Skydehold hvert 10 minut. Finale Tirsdag d. 30. juni kl OBS - forhåndstilmelding senest 2 timer før skydningen på stævnekontoret. Det er gratis at deltage i skydningen. Skydningen er arrangeret af DGI Midtjylland Skydning som uddeler præmier umiddelbart efter finaleskydningen. er du den nye John Olav Ågotnes? Søg på Stangskyting v/john O. Ågotnes på Youtube og se mere

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program.

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. SKALLEBØLLESTÆVNE 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. Nyhed: nu også sommerbiatlon. Husk tilmelding FØR du går på sommerferie! 13.-15. august 2010 Der er tilmelding via www.skydetid.dk 1 Skallebøllestævnet

Læs mere

Pistol. Indbydelse DM udendørs 2015. alle klassegrupper. 25 meter Standard, Fin- og grov

Pistol. Indbydelse DM udendørs 2015. alle klassegrupper. 25 meter Standard, Fin- og grov Indbydelse DM udendørs 2015 Pistol alle klassegrupper 25 meter Standard, Fin- og grov DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer Pistol: D. 12.-13.

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

Beskrivelse og retnings linjer for bookning og benyttelse af faciliteterne på Vingsted skydebaner.

Beskrivelse og retnings linjer for bookning og benyttelse af faciliteterne på Vingsted skydebaner. Beskrivelse og retnings linjer for bookning og benyttelse af faciliteterne på Vingsted skydebaner. Vingsted skydebaner består af: 40 stk. elektroniske 25 meter pistolbaner 10 stk. manuelle 25 meter pistolbaner.

Læs mere

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion.

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse dgi.dk/skydning og skytteunion.dk DGI Skydning & Dansk Skytte Union uddannelse, september 2014 Udgivet af: DGI Skydning

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

EN OPLEVELSE FOR LIVET PÅ VINGSTED SKYDEBANER. Tag med til Nordeuropas største skydebaneanlæg

EN OPLEVELSE FOR LIVET PÅ VINGSTED SKYDEBANER. Tag med til Nordeuropas største skydebaneanlæg EN OPLEVELSE FOR LIVET PÅ VINGSTED SKYDEBANER Tag med til Nordeuropas største skydebaneanlæg SKYDEARRANGEMENTER PÅ VINGSTED SKYDEBANER Skydebaneforeningen Danmark afholder arrangementer på Vingsted Skydebaner

Læs mere

TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DGI SKYDNING

TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DGI SKYDNING TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DGI SKYDNING 01-01-2013 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Tilskudsregler til aktiviteter i DGI Skydning... 3 1. Geværterrænskydning, langdistance... 4 2. Geværterrænskydning,

Læs mere

15 and 50 M Kombiriffel Reglement

15 and 50 M Kombiriffel Reglement 15 and 50 M Kombiriffel Reglement 1. Om skydningen 15 og 50 M KOMBIRIFFEL REGLEMENT 1.01 Koncept - Under afholdes 15/50 M Kombiriffel-skydninger efter nedenstående regler. 1.02 Formål - Skytten skal i

Læs mere

Skyde opgaver. Indtage Skydestilling

Skyde opgaver. Indtage Skydestilling Skyde opgaver Ideer til forskellige skydeøvelser, som træner forskellige aspekter Stress/spænding Tennis-skydning, 2 og 2 skyder match, hver sin skive. Skyde på kryds, to og to, på samme skive Koncentration

Læs mere

Kursusfolder. De Danske Skytteforeninger

Kursusfolder. De Danske Skytteforeninger Kursusfolder De Danske Skytteforeninger 1 KURSUSOVERSIGT 2012 DDS landsplan Side 3 Lederuddannelse (i samarbejde med DGI) Side 5 Undervisning/formidling Side 6 Mentaltræning Side 7 Coaching Side 8 Våbenkonsulenter

Læs mere

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE INVITATION VANDPOLO-STÆVNE Kære aktive, trænere, dommere og familier. Det er en stor glæde at invitere alle med interesse i vandpolo til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Vandpoloturnering.

Læs mere

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august.

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Det er en fornøjelse igen i år at kunne byde velkommen til Silkeborg Swim Cup. 2015-udgaven afholdes helt i samme ånd som tidligere. Vi starter

Læs mere

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2013 - Vind 8.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Deltagelse er kun mulig med overnatning

Læs mere

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark 1. 3. juli 2011 Dansk Skytte Union indbyder alle nordiske veteran riffelskytter velkommen Forord København er Danmarks hovedstad og er med 1.181.239 indbyggere

Læs mere

Lillebæltsskydning 2008

Lillebæltsskydning 2008 Lillebæltsskydning 2008 Mandag den 21. januar til lørdag den 26. januar 2008 Østergade 3 Særslev mail: keld@handelsfirmaet.dk TØMRERMESTER Steen Andersen Mejlskov Tømrer og Snedkerforretning ApS Savværksvej

Læs mere

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier.

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier. FODBOLDSTÆVNE Kære fodboldspillere, trænere og familier. Det er os en stor glæde at invitere unge fodboldspillere fra hele verden til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Fodboldstævne.

Læs mere

Kirke Hyllinge Skytteforening

Kirke Hyllinge Skytteforening Kirke Hyllinge Skytteforening 4. november 2013 Referat af generalforsamlingen 1. november 2013 1. Velkomst Bent bød velkommen til de 35 fremmødte medlemmer. 2. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Kjeld

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2014 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Priser camping og udlejning sæson 2014. Priser 2014. Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning

Priser camping og udlejning sæson 2014. Priser 2014. Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning Priser camping og udlejning sæson 2014 Priser 2014 Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning Camping sæson 2014 Alle priser er opgivet pr. nat. Camping 04.04 21.09 INKLUSIV I PRISEN: Fri

Læs mere

PM Feltsport- og orienteringsløb 2014 København & Helsingør.

PM Feltsport- og orienteringsløb 2014 København & Helsingør. I samarbejde med Dansk Politiidrætsforbund inviterer idræts- foreningerne i København og Nordsjælland til De Danske Politimesterskaber i Feltsport og Orienteringsløb i Nordsjælland den 29. 30. april og

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DE DANSKE SKYTTEFORENINGER

TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DE DANSKE SKYTTEFORENINGER TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DE DANSKE SKYTTEFORENINGER 14-02-2011 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Tilskudsregler til aktiviteter i De Danske Skytteforeninger (DDS)... 3 1. Geværterrænskydning,

Læs mere

Dokument indeholder dog informationer, som er relevant i planlægning som tilskuer.

Dokument indeholder dog informationer, som er relevant i planlægning som tilskuer. Landsstævne 2013 På forældremødet blev der enighed om en fælles tilmelding til Landsstævnet for DGI Roskilde Junior Rep. Af hensyn til planlægningen og opfølgningen vil vi meget gerne have en tilbagemelding

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD CUP LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE

Læs mere

Indbydelse. Danske Politimesterskaber i golf 2014

Indbydelse. Danske Politimesterskaber i golf 2014 Indbydelse Danske Politimesterskaber i golf 2014 Sct. Knuds Golfklub Slipshavnsvej 16 5800 Nyborg 65 31 12 12 Nyborg Politi Idrætsforening har hermed fornøjelsen i samarbejde med Dansk Politiidrætsforbund,

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Drejebog for opstilling af Skydebod

Drejebog for opstilling af Skydebod Drejebog for opstilling af Skydebod SI Skyttegruppen September 2004 www.siskytte.dk Hvad er den bedste måde at reklamere for skydeidrætten? Tjae, hvis bare vi kunne få folk gjort nysgerrige, og komme ned

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Verninge Skole. 14. 16. oktober 2011

Verninge Skole. 14. 16. oktober 2011 Verninge Skole Evt. supp. lederovernatning HOG Hinnerup Karlslunde IF Vorup fb Karlslunde IF 14. 16. oktober 2011 Velkommen til Apollo Cup for U-10 drenge i Verninge, som arrangeres i samarbejde mellem

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som i 2011 afvikles den 28. september - 30. september 2012 Vi håber og tror på,

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

2. kreds omfattede Gundsølille, St. Valby, Li. Valby, Vederlev, Ågerup, Herringløse, Hvedstrup, Østrup, Tågerup og Gerdrup.

2. kreds omfattede Gundsølille, St. Valby, Li. Valby, Vederlev, Ågerup, Herringløse, Hvedstrup, Østrup, Tågerup og Gerdrup. Foreningen Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Starten... 3 Skydning er vel ikke så svær?... 4 Lidt om Gundsølille Skytteforening's mål og aktiviteter... 5 Lidt om vores faciliteter... 5 Øvrige

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Lørdag d. 18. oktober 2014. Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier. Gevinster for over 20.000,-

Lørdag d. 18. oktober 2014. Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier. Gevinster for over 20.000,- Lørdag d. 18. oktober 2014 Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier Gevinster for over 20.000,- Program for Iøbsdagen: Fra kl. 10.00 Kl. 12.30 Kl. 12.30 Kl. 13.15 Kl. 13.15 Afhentning

Læs mere

dig&mig feriefornøjelser for

dig&mig feriefornøjelser for dig&mig feriefornøjelser for Lyst til femstjernet campingferie med udsigt til havet og fynsk idyl ad libitum? Så kom og nyd livet på Camp Hverringe. Her er hygge, fantastisk natur og andre voksne, der

Læs mere

Nykredit Gentofte Open 2015. 25. 27. september. Invitation

Nykredit Gentofte Open 2015. 25. 27. september. Invitation Nykredit Gentofte Open 2015 25. 27. september Invitation Gentofte Svømme Klub har fornøjelsen at invitere din klub til dette enestående stævne for Senior, Junior & Årgangsgrp. 1 & 2 på kortbane Praktiske

Læs mere

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år.

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. 2013 var året hvor fusion aftalerne stod i kø for at blive lavet. Som det er alle bekendt lavede vi to fusions aftaler, en med DGI Nordvest og en med DGI Nordjylland.

Læs mere

Holstebro Svømmeclub & Dansk Svømmeunion. inviterer til. Danske Open Masters. Kortbane 2012. Lørdag d. 14. april & søndag d. 15.

Holstebro Svømmeclub & Dansk Svømmeunion. inviterer til. Danske Open Masters. Kortbane 2012. Lørdag d. 14. april & søndag d. 15. Holstebro Svømmeclub & Dansk Svømmeunion inviterer til Danske Open Masters Kortbane 2012 Lørdag d. 14. april & søndag d. 15. april i Holstebro Badeland PRAKTISKE OPLYSNINGER Dato: Lørdag den 14.april og

Læs mere

50 m banen på stadion er lukket indtil videre

50 m banen på stadion er lukket indtil videre Nr. 1. januar kvartal 2011 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby 50 m banen på stadion er lukket indtil videre Der er fundet skimmelsvamp på banen. Læs mere side 3! Skytten nr. 1, januar kvartal

Læs mere

Ungdomsskolen har en udendørs parkour-, skate- og trial bane, hvor du kan komme og hygge dig med dine kammerater.

Ungdomsskolen har en udendørs parkour-, skate- og trial bane, hvor du kan komme og hygge dig med dine kammerater. Sommer med Ungdomsskolen Til 10 18 årige i Thisted Kommune og deres forældre. Thisted Kommune Ungdomsskolen ønsker børn, unge og deres forældre en god sommer. Vi glæder os til møde kendte og ukendte ansigter,

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde.

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde. Referart Skytteudvalgsmødet den 3/12 2014 Deltagere: Frank Lyngsø, Kjeld Karbæk, René Mortensen, Oscar Sjøgren, Robert Larsen, Johnny Jensen og Sigurd Jensen (referent) Fra kontoret deltog Mikael Green

Læs mere

Miljøet på Danmarks 429 indendørs 15 meter skydebaner

Miljøet på Danmarks 429 indendørs 15 meter skydebaner Rapport om Miljøet på Danmarks 429 indendørs 15 meter skydebaner Landsresultatet Fokus på DGI Vestjylland Bag om banernes besøgsrunde I 2011 besluttede bestyrelsen i De Danske Skytteforeninger (DDS) nu

Læs mere

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad International Ungdomsturnering i Odense Bowlinghal 7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad Se mere på siden tilmelding og priser INVITATION BOWLING Odense Bowlinghal har den store fornøjelse at invitere unge

Læs mere

DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014

DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014 DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014 I denne folder får du overblikket over nogle af arrangementerne i Dansk Epilepsiforening i 2014. Du kan allerede nu begynde at planlægge, hvilke arrangementer

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Nordfyns Højskole Fælledvej 11 5400 Bogense Telefon 648 132 80 KONTOR@NFHS.DK INDHOLDSFORTEGNELSE SOMMERHØJSKOLE

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Pistol 15 m. 1. Tilmeldelse 1.1. Dansk Firmaidrætsforbunds Idræt & Motion kan under særlige forhold begrænse tilmeldingen til DMstævner.

Pistol 15 m. 1. Tilmeldelse 1.1. Dansk Firmaidrætsforbunds Idræt & Motion kan under særlige forhold begrænse tilmeldingen til DMstævner. Pistol 15 m Opdateret august 2009 Generelle bestemmelser 1. Tilmeldelse 1.1. Dansk Firmaidrætsforbunds Idræt & Motion kan under særlige forhold begrænse tilmeldingen til DMstævner. 1.2. Deltagerberettigede

Læs mere

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold.

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold. INVITATION VANDPOLO Kære vandpolospillere, trænere, dommere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for vandpolo til Hans Christian Andersen City Games Vandpolostævne.

Læs mere

Sneppejagt i Irland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Sneppejagt i Irland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Sneppejagt i Irland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Sneppejagt 2-8 jægere fra slutningen af November til 1 Februar Co. Kerry Sydvest Irland Irland har altid været kendt for den

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

SEMINAR FOR TILLIDSVALGTE 9. 11. SEPTEMBER 2014 VINGSTED CENTRET, VEJLE

SEMINAR FOR TILLIDSVALGTE 9. 11. SEPTEMBER 2014 VINGSTED CENTRET, VEJLE SEMINAR FOR TILLIDSVALGTE 9. 11. SEPTEMBER 2014 VINGSTED CENTRET, VEJLE Den bedste medarbejder er den, der tør åbne munden Anders Dam, seminar for tillidsvalgte 2013 Som tillidsmand har du selv bidraget

Læs mere

Aalborg Kredsen indbyder hermed alle ungdomsbowlere til. Sams Ungdomstræf. Løvvang Bowling Center - 2. 3. november 2013. www.bowling-aalborg.

Aalborg Kredsen indbyder hermed alle ungdomsbowlere til. Sams Ungdomstræf. Løvvang Bowling Center - 2. 3. november 2013. www.bowling-aalborg. Aalborg Kredsen indbyder hermed alle ungdomsbowlere til Sams Ungdomstræf Løvvang Bowling Center - 2. 3. november 2013 www.bowling-aalborg.dk Danmarks største ungdomsstævne Samlet præmiepulje på ca. kr.

Læs mere

- Forestå landsdækkende skydninger, indendørs såvel som udendørs. - være afdelingerne/lokalafdelingerne behjælpelig i sager vedrørende skydninger.

- Forestå landsdækkende skydninger, indendørs såvel som udendørs. - være afdelingerne/lokalafdelingerne behjælpelig i sager vedrørende skydninger. Skydeudvalget Håndbog Afsnit : 14.0. Skydeudvalget Dato: 9. juni 2008 Side: Skydeudvalgets formand vælges af repræsentantskabet og indtræder som medlem af dette samt i forretningsudvalget. Valget gælder

Læs mere

UDDANNELSES KONFERENCE

UDDANNELSES KONFERENCE UDDANNELSES KONFERENCE 7.- 8.- 9. august 2013 Vingsted Hotel & Konferencecenter Gratis for ELEVER / STUDERENDE Kære elev/studerende, Du sidder nu med det materiale som skal hjælpe dig med at tilmelde dig

Læs mere

Skjern Badmintonklub

Skjern Badmintonklub Skjern Badmintonklub OPSTARTSFOLDER 2012/13 Velkomst! Velkommen til en ny sæson i Skjern Badmintonklub. I denne sæson har vi flere spændende ting på programmet. Blandt andet en klubtur til Denmark Open

Læs mere

Danmarksmesterskabet i pløjning Fredag den 24. oktober og Lørdag den 25. oktober 2014

Danmarksmesterskabet i pløjning Fredag den 24. oktober og Lørdag den 25. oktober 2014 Danmarksmesterskabet i pløjning Fredag den 24. oktober og Lørdag den 25. oktober 2014 Information om DM i pløjning 2014 Pløjevært: Per Bach Laursen Lundgård Bjørnsholmvej 69 9670 Løgstør Arrangør: LandboUngdom

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014.

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Info 2014 NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Nykøbing F. Håndboldklub byder alle deltagere velkommen til dette års SydhavsCup, som er det 14. i rækken. Vi håber, I får nogle gode dage i Nykøbing

Læs mere

Danske Mesterskaber i Mangekamp 8. & 9. August 2009 på Skive Stadion

Danske Mesterskaber i Mangekamp 8. & 9. August 2009 på Skive Stadion Skive AM og Dansk Atletik Forbund indbyder til Danske Mesterskaber i Mangekamp 8. & 9. August 2009 på Skive Stadion Starttid Lørdag kl. 12.00 Søndag kl. 9.30 Adresse: Aldersgrupper: Øvelser: Engvej 19,

Læs mere

VELKOMMEN TIL SKJERN BANK CUP

VELKOMMEN TIL SKJERN BANK CUP Ny Skjern -regel afprøves til Skjern Bank Jule Cup 2013. VELKOMMEN TIL SKJERN BANK CUP Skjern Håndbold - U10 stævne 28.-29. december i Tarm Idrætscenter VELKOMMEN TIL SKJERN BANK CUP Hermed skal der lyde

Læs mere

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne, afviklet i to bassiner samtidigt! Et

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre!

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre! Nyhedsbrev maj 2015 I disse nyhedsbreve kan du følge med i hvad der sker, ikke kun i det center hvor du kommer mest, men også i de andre Key2Fitness centre. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen

Læs mere

AGF Svømning indbyder i samarbejde med maxpuls.dk og Arena til Aarhus Open i dagene 31. maj - 2. juni 2013 på Aarhus Svømmestadion

AGF Svømning indbyder i samarbejde med maxpuls.dk og Arena til Aarhus Open i dagene 31. maj - 2. juni 2013 på Aarhus Svømmestadion AGF Svømning indbyder i samarbejde med maxpuls.dk og Arena til Aarhus Open i dagene 31. maj - 2. juni 2013 på Aarhus Svømmestadion Aarhus Open tilbyder: 50 meter-konkurrencebassin med 10 baner 5 aldersgruppe-inddelinger

Læs mere

Aalborg Kredsen indbyder hermed alle ungdomsbowlere til. Sams Ungdomstræf. Løvvang Bowling Center - 14. 15. november 2015. www.bowling-aalborg.

Aalborg Kredsen indbyder hermed alle ungdomsbowlere til. Sams Ungdomstræf. Løvvang Bowling Center - 14. 15. november 2015. www.bowling-aalborg. Aalborg Kredsen indbyder hermed alle ungdomsbowlere til Sams Ungdomstræf Løvvang Bowling Center - 14. 15. november 2015 www.bowling-aalborg.dk Danmarks største ungdomsstævne Samlet præmiepulje på ca. kr.

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

Workshops: Spise med Ernst og Kim Vandretur ad smukke stier Mindfulness en vej til velvære Træklatring Kano og kajak Batikværksted Wellness ved bålet

Workshops: Spise med Ernst og Kim Vandretur ad smukke stier Mindfulness en vej til velvære Træklatring Kano og kajak Batikværksted Wellness ved bålet Sensommerhøjskole 8.-10. september 2015 På Hærvejens Lejrskole Workshops: Drømmefanger Leg med farver Mindfulness i naturen Sang og klang Svampetur Qi Gong Fedtsten Spise med Ernst og Kim Vandretur ad

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Indbydelse. Tursejlere. 5.-7. juni 2015 KERTEMINDE SEJLKLUB K E R T E M I N D E S E J L K L U B

Indbydelse. Tursejlere. 5.-7. juni 2015 KERTEMINDE SEJLKLUB K E R T E M I N D E S E J L K L U B Indbydelse Tursejlere 5.-7. juni 2015 K E R T E M I N D E S E J L K L U B Velkommen til Kerteminde Kerteminde Sejlklub har fornøjelsen af at indbyde til Classic Fyn Rundt 2015 Kerteminde Sejlklub indbyder

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

Dykning. Danmarks sjoveste

Dykning. Danmarks sjoveste Dykning Danmarks sjoveste Lyst til at opleve verden under overfladen? Så kom til Camp Hverringe og dyk med børnene, med din partner eller de andre i klubben. Her er noget for alle, der elsker vand... Danmarks

Læs mere

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. You are wanted

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. You are wanted Juni 2015 X 10 eren Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. You are wanted Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Har du mod på og tælle, sælge skydeserier, eller måske være banevagt, så er det

Læs mere

YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse &

YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse & Indbydelse YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse & GRATIS KIDSVOLLEY/VOLLEYBALL-STÆVNE Lørdag d. 28. januar 2012 kl. 9-16 for alle fra 3-9. klasse Efterskolen Solgården

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som afvikles den 26. september til den 28. september 2014 Vi håber, at Syd Cup

Læs mere

Nu kan du betale med MobilePay i SKL se bagsiden.

Nu kan du betale med MobilePay i SKL se bagsiden. Nr. 3. juli kvartal 2015 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nu kan du betale med MobilePay i SKL se bagsiden. Du har nu også muligheden for at støtte SKL i dagligdagen læs mere side 5 Skytten

Læs mere

AGF Svømning indbyder til Aarhus Open 2014

AGF Svømning indbyder til Aarhus Open 2014 AGF Svømning indbyder i samarbejde med maxpuls.dk og Arena til Aarhus Open i dagene 30. maj - 1. juni 2014 på Aarhus Svømmestadion Aarhus Open tilbyder: 50 meter-konkurrencebassin med 10 baner 5 aldersgruppe-inddelinger

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Dronning Dorothea Cup INFOFOLDER

Dronning Dorothea Cup INFOFOLDER Dronning Dorothea Cup INFOFOLDER Weekendens Dr. Dorothea Cup nærmer sig, og med denne folder har vi forsøgt at samle en lang række praktiske oplysninger. Er der noget, du mangler svar på, er du velkommen

Læs mere

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY:

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: 2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: VELKOMMEN TIL ALBERTSLUND CUP 2012 2. OG 3. JUNI Vi ved alle, at idræt og motion er dannende og vanedannende. Det giver fysisk og psykisk velvære at røre

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Træningslejr Italien Påsken 2014 Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Foreløbig plan for træningslejren i påsken 2014 Tidstermin: Fra Herning: Afgang Ankomst

Læs mere

LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser!

LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! Pantone LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD Kære fodboldvenner! Ligabold.com giver

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Skovshoved Coastal Open 2013 INDBYDELSE & STÆVNEINFORMATION

Skovshoved Coastal Open 2013 INDBYDELSE & STÆVNEINFORMATION Skovshoved Coastal Open 2013 INDBYDELSE & STÆVNEINFORMATION Søndag d. 23. juni 2013 Skt. Hans Aftens dag Skovshoved Roklub har hermed i sit 75. jubilæumsår fornøjelsen at invitere danske og udenlandske

Læs mere

Aalborg Kredsen indbyder hermed alle ungdomsbowlere til. Sams Ungdomstræf. Løvvang Bowling Center - 1. 2. november 2014. www.bowling-aalborg.

Aalborg Kredsen indbyder hermed alle ungdomsbowlere til. Sams Ungdomstræf. Løvvang Bowling Center - 1. 2. november 2014. www.bowling-aalborg. Aalborg Kredsen indbyder hermed alle ungdomsbowlere til Sams Ungdomstræf Løvvang Bowling Center - 1. 2. november 2014 www.bowling-aalborg.dk Danmarks største ungdomsstævne Samlet præmiepulje på ca. kr.

Læs mere

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN!

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2012/2013 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson der sikkert bliver lige så begivenhedsrig

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

Velkommen i Skørping Triathlon Klub

Velkommen i Skørping Triathlon Klub Velkommen i Skørping Triathlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere