DGI Skydning - en målrettet fornøjelse. Program - LS2015. Landsskyttestævne - 27/6-5/7 - uge 27. dgi.dk/skydning

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DGI Skydning - en målrettet fornøjelse. Program - LS2015. Landsskyttestævne - 27/6-5/7 - uge 27. dgi.dk/skydning"

Transkript

1 DGI Skydning - en målrettet fornøjelse Program - LS2015 Landsskyttestævne - 27/6-5/7 - uge 27. dgi.dk/skydning

2 1 ww.dgi.dk Indhold Velkommen 3 Deltagerpriser 4 Camping under LS 5 Base-Camp for de årige 6 Bo alternativt 7 Fri træning 9 15 m riffel og pistol m pistol/grov m riffel og 300 m 14 Pistolterræn 15 Geværterræn cal Margrethekædeskydning 18 Børne og junior finale m junior landskamp 20 Lerdueskydning 21 Løbende hjort på 100 m 23 Biatlonstafet for landsdelshold 25 Hurtigskydning foreningshold 50 m 26 Hurtigskydning på 200 m 27 Foreningshold 200 m 28 Riffel discipliner DSU 29 Pistoldicipliner DSU 31 René = ener - foredrag 32 Tips til trænere og skytter 33 Våbenvedligeholdelse 34 Charlotte Jakobsen - foredrag 35 Gratis tilbud ved landsskyttestævnet 36 Fiskesø 37 Givskud Zoo 38 Vingårdsbesøg 39 Zipline 40 Morgenvandring 41 Sportsfiskeriets hus 42 Tour de Bindeballe 43 5 & 10 km motionsløb 44 Adrenalin High Adventure 45 MTB - guidede ture 46 Svømmehallen 47 Festaften 48 Tjen penge til klubkassen 49 Praktisk info/tilmelding 50 Aktivitetsoversigt 51 Skydeoversigt 25 m 52 Skydeoversigt 50 m 52 Skydeoversigt 200 m 53 Skydeoversigt 300 m 53 Skydeoversigt DSU 25 m 50 m 300 m 54 Kort over Vingsted 55 dgi.dk/skydning Vingsted Skovvej Bredsten Tlf

3 3 Landsskyttestævne 2015 En uges Skyttecamp hvor der er masser af aktiviteter for dig som skytte og for din familie. Der er mulighed for alle og den enkelte i form af konkurrencer, sociale fælles aktiviteter for alle, også selvom du ikke er skytte. Når du er færdig med skydningerne, er der en lang række aktiviteter, eks. motionsløb, biatlonstafet, MTB guidede ture, vingårdsbesøg, tur til Givskud Zoo mv., som du kan tilmelde dig og deltage i jf. dette program. DGI Skydning sætter rammerne for en uges fede oplevelser, som du kan blive en del af sammen med din forening og dine skyttevenner både lokalt som fra hele landet. Vingsted skydebaner danner rammerne, og der bliver stortset skudt på alle discipliner i DGI Skydning. Derforuden er der som noget nyt muligheden for at prøve mange andre skydeaktiviteter, heraf tilbud fra Dansk Skytte Union og jægerne. Det bliver en uge, som er fyldt ud med de traditionelle skydende aktiviteter og helt nye skydetiltag men også en uge med muligheden for at være turist og gæst i og omkring Vejle, eftersom mange af skydningerne er begrænset til bestemte tidspunkter. Der er mulighed for dig, familien og vennerne kan være aktive sammen hele ugen. Der er tid og rum til konkurrencer på højt niveau, fordybelse i aktiviteten, og du kan endda skærpe din egen indsats ved at deltage i fortræning forud for konkurrencerne. Du kan deltage i en lang række workshops, foredrag mv, både som skytte, træner eller leder. Alle aldre kan være med, og ungdommen år, får deres helt egen Base Camp på Vingsted Mountains. Det bliver en uges ferie, med rig mulighed for at opleve og dele oplevelser med rigtigt mange skytter, venner og familie og naturligt nok bliver der også mulighed for rigtigt mange målrettede fornøjelser i og omkring Vingsted skydebaner. DGI Skydning vil glæde os til at se dig tage del i landsskyttestævnet i uge , og du kan her i programmet læse nærmere om alle de aktiviteter du kan deltage i og tilmelde dig til. Lars Høgh Formand Torben Klit Andersen Stævneleder Far og søn kan deltage - sammen med hinanden på og ved aktiviteterne.

4 4 Deltagerpriser Landsskyttestævnet Tag på en billig og anderledes sommerferie med familien og skyttekammeraterne. En uge i Vingsted med vægt på skydning, social samvær og fede oplevelser. Prisen for at deltage i landsskyttestævnet er holdt på et niveau hvor alle kan være med. Deltagerpriserne er gjort mere gennemskuelig, med en skarpere opdeling af hvad der betales for. Alle deltagere skal betale et grundlæggende stævnegebyr til dækning af de generelle omkostninger der er for at starte et stævne op. Derfor får alle deltagere også et landsstævnearmbånd der viser at du er betalende deltager i stævnet. Priseksempler 2 voksne og 2 børn i campingvogn i hele stævneperioden, hvor der skydes 5 skydninger i snit: Camping 950 kr. Stævnegebyr voksne 900 kr. Stævnegebyr børn 400 kr. Indskud skydninger 900 kr. I alt kr. Stævnegebyr pr. deltager: Fuldtidsdeltager 4-17 år Fuldtidsdeltager 18+ år Endagsdeltager 4-17 år Endagsdeltager 18+ år 200 kr. 450 kr. 80 kr. 250 kr. 2 voksne i campingvogn i hele stævneperioden, hvor kun den ene skyder 5 skydninger i snit: Camping 950 kr. Stævnegebyr voksne 900 kr. Indskud skydninger 250 kr. I alt kr. Campingpriser pr. enhed for hele perioden: Campingenhed m/strøm Campingenhed Ungdomscamp u/strøm - Aldersgrænse for Ungdomscamp år 950 kr. 650 kr. Indskud pr. skydning - DGI programmer: Børn og Junior 40 kr. Øvrige 50 kr. Margrethekæde præmiegebyr, skydning C 40 kr. Mesterskabsskydning 40 kr. Mesterskab kun på begrænset discipliner og klasser. 1 voksne i campingvogn i hele stævneperioden der skyder 10 skydninger: Camping Stævnegebyr voksne Indskud skydninger I alt Endagsdeltager voksne med 3 skydninger: Stævnegebyr voksne Indskud skydninger I alt 950 kr. 450 kr. 500 kr kr. 250 kr. 150 kr. 400 kr. Bookning og ændringer af skydetider under stævnet koster 20 kr. oven i det ordinærer indskud. Prisen for deltagelse i øvrige aktiviteter sker ved deltagerbetaling. Se prisen under aktiviteten i programmet. Endagsdeltager BK/JUN med 3 skydninger: Stævnegebyr børn Indskud skydninger I alt 80 kr. 120 kr. 200 kr.

5 5 Glem ikke 80/20-reglen 80 % hygge og 20 % skydning Camping under landsskyttestævnet Bo billigt på camping under landsskyttestævnet sammen med din forening og landsdelsforening. Under landsskyttestævnet bliver der mulighed for dig at bo på midlertidige campingpladser som etableres på rondellerne og de grønne arealer ved Skydebaneforeningen Danmark, samt ved åen og på Engen ved Vingsted Hotel & Konferencecenter. Der er to former for camping. En ungdoms camping Base Camp for dig mellem år. Samt en almindelig camping. Ungdoms camping - Base Camp Teltcamping med 40 enheder uden strøm. På Base Camp vil der være et fællestelt hvor der vil foregå forskellige sociale arrangementer, bl.a. en festaften med live musik. Se næste side. I teltet er der mulighed for at lade mobiltelefoner op. For at kunne bo på Base Camp skal du være fyldt 15 år, og max. være fyldt 25 år. Ved tilmelding skal der vælges campingenhed på Base Camp. Midlertidig camping Der etableres midlertidige campingenheder, alle med strøm. Da der er tale om midlertidig camping, er der ikke placeret strømstik ved hver enkelt enhed. Medbring derfor forlængerledninger. Campingenhederne forsøges fordelt så landsdelenes skytter ligger samlet. Campingpladser vil blive tildelt landsdelene efter tilmeldingen er slut, så de kan fordele pladserne mellem de tilmeldte skytter. Regler for midlertidig camping: - telte og campingvogne må ikke blandes mellem hinanden. - biler må ikke parkere på campingområdet. - ingen grill og åben ild på campingområdet - der må kun grilles på anviste pladser Hver enhed måler 6x6 mtr. Der etableres specielle områder til henholdsvis campingvogne/teltvogne og telte. Opdelingen gør at telte og campingvogne ikke kan placeres i nærhed af hinanden, derfor vil der ikke blive en landsdelsopdeling på teltområder. Landsdelstelte Der er 1/3 færre campingenheder til rådighed i Vingsted i forhold til Jubilæumsstævnet i 2011, hvorfor der ikke bliver mulighed for at landsdelene kan opstille landsdelstelte. Landsdelen kan dog frit bruge faciliteterne under buerne ved 25m og 50m banerne til sociale arrangementer.

6 6 Base-Camp for de årige Cirka 6705 km Nordvest for Mount Everest ligger en lille bjergkæde Vingsted Mountains. Ved foden af Mount Vingsted nær Vejle River finder man Base Camp. Base Camp danner rammen for ungdomslejren i forbindelse med LS2015. Ungdomslejren vil hver dag byde på aktiviteter af forskellig art udover skydning, så du kommer bestemt ikke til at kede dig. Der vil hver morgen blive mulighed for at bestige bjerget, og få frisk forsyning af ilt på toppen. Som tidligere år vil der være et fællestelt på Base Camp. Fællesteltet er døbt Livlinen, og for at alle skal kunne finde Livlinen vil der gå et langt tovværk gennem Base Camp, så man ikke farer vild på nogle af de stejle skråninger. Der bliver skiltet til Vejle River, Kilimanjaro, Mount Everest og skydebanerne. I Livlinen kan man opleve god underholdning, blive behandlet for sneblindhed, højdesyge og forfrysninger. Der serveres gode oplevelser med en sneskovl. For at vi kan finde hinanden i Base Camp, skal dit telt udstyres med synligt navn eksempelvis: Isøksen, pløkken, istappen eller lignende. Der vil blive præmie i form af: En bjergkæde for bedste udsmykning af sit telt i løbet af ugen. Til dette fantastiske arrangement har DGI skydning nedsat en ungdomsgruppe bestående af Kristian Larsen, Rasmus H. Pedersen og Morten Haa som styrer base-camp aktiviteterne. Til store idrætsbegivenheder bliver der altid komponeret en kendingsmelodi/slagsang. Vi har brug for DIN hjælp til at skrive et vers på en slagsang. Slagsangen vil blive afsunget efter behov og ved særlige lejligheder. Send dit forslag til en slagsang til senest 12 juni Vindersangen vil blive belønnet med en ekstra livline. Ved tilmelding til Base-Camp, så bemærk under tilmelding, at du tilmelder dig korrekt til Base- Camp, under camping.

7 Bo alternativt I Vingsted 7 Udover muligheden for at bo på camping i Vingsted under landsskyttestævnet, er der også mulighed for at booke forskellige typer værelser på Vingsted Hotel & Konferencecenter. Der findes flere forskellige typer værelser, lige fra hotelværelser som enkelt- og dobbeltværelser, samt familieværelser, til flersengsstuer. Værelser udbydes til DGI-priser. Booking og forespørgsler omkring værelser og priser sker til: Vingsted Hotel & Konferencecenter Tlf.: Mail: Oplys det er vedr. DGI Skydning landsskyttestævne i uge 27. Bo alternativt i nærområdet Der findes øvrige overnatningsmuligheder i umiddelbar nærhed af Vingsted, hvad enten du ønsker at bo på camping eller på værelser. Danholstel Vejle Vandrehjem Vardevej 485, Skibet 7100 Vejle Afstand til Vingsted ca. 8 km. Fårup Sø Camping Fårupvej Jelling Afstand til Vingsted ca. 10 km. Bo nemt og bekvemt tæt på Vingsted og mange andre ferieoplevelser.

8 8 FAMILIE VÆRELSER DOBBELT VÆRELSER FRA 495,- PR. NAT 695,- PR. NAT OP TIL 4 PERSONER BO GODT OG BILLIGT PÅ DANHOSTEL VEJLE BLOT 10 MIN KØRSEL FRA VINGSTED CENTRET BOOK ONLINE PÅ Tlf.: BOOK NU! skabelon100x143.indd :53:01

9 9 Fri træning Øg din konkurrenceform Du har nu muligheden for at træne forud for konkurrencerne, så du bliver mere tryg ved forholdene i Vingsted. Der er åbent på skydebanerne mandag den 29. juni fra DGI Skydning har skydeledere på banerne og der er lukket op og klar til skydning. Det er venligst selvtræning. Medbring gerne din egen træner eller andre hjælpere. Der kan trænes på 25 m pistol, 50 m riffel, samt på 200 og 300 m. Tilbuddet er gratis, du medbringer blot eget udstyr og ammunition. Du møder blot op, ingen tilmelding. Der er mulighed for at træne de forskellige programmer som der skydes under selve konkurrencerne.

10 10 15 meter skydning riffel og pistol på cal. 22 og luft Test om du helt har glemt hvordan det er at skyde indendørs på 15 meter i sommervarmen. Onsdag og fredag er der mulighed for at skyde både cal. 22 og luft på henholdvis riffel og pistol. Der skydes DGI Skydnings almindelige klasseprogrammer, med mulighed for en hovedskydning og mesterskab på alle discipliner. Som noget nyt, bliver der ingen faste skydetider på 15 meter. Du møder bare op og tilmelder dig, får udleveret skiver og finder en ledig bane hvor du kan skyde. Der skydes efter DGI Skydnings bestemmelser i Skyttebogen og deraf angivede skydetider. Når du har skudt, skal du selv dømme dine skiver på de opstillede dømmemaskiner. Der tilbydes skydning på 15 meter på følgende tidspunkter: Onsdag d. 1. juli fra kl til Fredag d. 3. juli fra kl til Skydninger skal senest være påbegyndt 30 min. før sluttidspunkt. OBS - bestilling og betaling af 15 meter skydning på dog ingen faste skydetider. Bliv afkølet med en skydning på 15 meter

11 11 25 meter pistol og grovpistol Fuldt program på klassiske 25 meter programmer Der skydes alle tre DGI Skydning klassiske programmer på 25 meter pistol. Det vil sige at der tilbydes skydning på: Standard pistol Finpistol Grovpistol (alle tilladte kalibre) Grovpistol Fri Standard pistol er en præcisionsskydning på 60 skud med varierede skydetider. Finpistol er en hurtigskydning på 40 skud hvor du bliver udfordret på skydetiden. Grovpistol er en skydning på 40 skud og skydes i tre rækker, GP32, GPA, Grovrevolver og Grovpistol Fri. Der skydes på 25m følgende dage: Tirsdag d. 30. juni fra kl Onsdag d. 1. juli fra kl Torsdag d. 2. juli fra kl Fredag d. 3. juli kl og Lørdag d. 4. juli fra kl Der er faste skydetider for alle programmer, som alle er jævnt fordelt over alle dage. Der må ikke skydes med kappeklædt ammunition. Se oversigten bagerst i programmet. Masser af muligheder for at teste dine færdigheder på 25 meter pistol.

12 12 TILBUD SOM RAMMER PLET TANFOGLIO PISTOL Tanfoglio Limited P19 Crome 9mm 7.900,- Priserne er kun gældene i uge 27 under Landsskyttestævnet 2015 Priser er inkl. moms SKYDEJAKKE AHG Skydejakke standard 795,- WALTHER RIFFEL Walther KK300 Universal cal ,- VINGSTEDVEJ BREDSTED TLF

13 13 Kan du skyde under tidspres Udfordre dig selv med et LS-program 50 meter riffel skydning Der skydes DGI Skydning klasseprogrammer og det popurlære LS-program på 50 meter riffel. Klasseskydning på 50 meter er en skydning bestående af 20 skud. Der gennemføres hovedskydning i alle klasser. Mesterskabsskydning er kun mulig i klasserne BK og JUN. LS-program er opdelt i klasserne BK, JUN/ÅKL/VET og UNG/ SEN. Der skydes i alt 30 skud fordelt over 2 omgange. For stillingsskytter Ubegrænset antal prøveskud på 4 min. 1. omgang 5 lig. på 3 min. 5 stående på 5 min. 5 knælende på 4 min. Ubegrænset antal prøveskud på 3 min. 2.omgang 3 skud stående - 3 skud knælende og 4 skud liggende skydetid 6 min. Derefter 5 skud stående skydetid 5 min. For liggende skytter Ubegrænset antal prøveskud 4 min. 1.omgang 10 skud lig. på 8 min. 5 skud lig. på 4 min. Ubegrænset antal prøveskud 3 min. 2.omgang 5 skud lig. på 3 min. 5 skud lig på 2½ min. 5 skud lig på 2 min Der skydes på 50m følgende dage: Tirsdag d. 30. juni fra kl Onsdag d. 1. juli fra kl Torsdag d. 2. juli fra kl Lørdag d. 4. juli fra kl Der er faste skydetider for alle programmer, som er fordelt over alle dage. Se oversigten bagerst i programmet.

14 14 Få et ryk i skulderen og se om du kan ramme plet på 300m Langdistanceskydning på 200 og 300 meter På langdistance kan du udfordre dig selv med et klasseprogram, NM-program eller den prestigefyldte Margrethekædeskydning. 300 meter skydning Der skydes almindelig 15 skud klasseprogram og mesterskabsskydning i klasserne BK - JUN - VET og ÅKL. For klasserne UNG og SEN skydes en klasseskydning bestående af 30 skud ( ). Skydningen kan samtidig tælle til Margrethekæden skydning A, se side 18. NM-program er et hurtigskydningsprogram for klasserne UNG og SEN. Programmet består af 35 skud, skudt i mindre serier på tid og med sort monitor. 200 meter skydning Der skydes på 200 og 300m følgende dage: Tirsdag d. 30. juni fra kl Onsdag d. 1. juli fra kl Torsdag d. 2. juli fra kl Lørdag d. 4. juli fra kl Der er faste skydetider for alle programmer, som er fordelt over alle dage. Se oversigten bagerst i programmet. Der skydes almindelig 15 skud klasseskydning og mesterskabsskydning i klasserne BK - JUN - VET og ÅKL. For klasserne UNG og SEN skydes der en skydning bestående af 10 skud i hver stilling, i alt 30 skud. Skydningen kan samtidig tælle til Margrethekæden skydning B, se side 18.

15 Pistolterrænskydning - en naturskøn oplevelse 15 Fuldt program på pistolterrænskydning Der skydes alle fem våbengrupper på terrænpistol. Det vil sige at der tilbydes skydning på: Standard pistol cal. 22 Grovpistol cal. 32 Grovpistol Ander (GPA) Grovrevolver Grovpistol Fri Terrænskydningen består af en indskydning og 7 stationer, hvor der skydes 5 skud på hver station. Der er oplyste afstande på 3 stationer. Der skydes på pistolterræn følgende dage: Torsdag d. 2. juli fra kl Fredag d. 3. juli kl og Der skulle være mulighed for at nå at gå flere omgange på banen og dermed skyde med forskellige våbentyper. Der skydes på mange forskellig skiver i forskellige størrelser, lige fra ovale til trekantede skiver. Afstandene kan varriere lige fra 8 meter og op til 100 meter. Og skydetiden skal du ikke komme sovende til, da de ofte er korte. Bliv udfordret på korte og lange mål på en pistolterrænskydning som bringer dig ud på de åbne arealer i Vingsted.

16 16 TILBUD SOM RAMMER PLET PRØVESKYDNING FOR ALLE Under Landsskyttestævnet, vil Skyttebutikken arrangere prøveskydning af pistoler, rifler og jagtrifler, i forskellige kaliber. Der vil være et bredt udvalg af våben, samt instruktører. Kig forbi Skyttebutikken, og få nærmere information om hvilke baner der anvendes til prøveskydningen. Medbring selv, eller tilkøb ammunition til det ønskede testvåben. VINGSTEDVEJ BREDSTED TLF

17 Geværterrænskydning cal en anderledes skydning 17 Prøv en skydning som du ikke har mulighed for at prøve hver dag, nemlig terrænskydning på cal. 22 riffel. Skydningen som foregår i det åbne landskab, er en skydning hvor der skydes efter små figurer som ikke ligner dem du skyder på bane, samtidig med at der skydes på korte skydetider. Der er oplyste afstande på 3 stationer. Geværterrænskydning på cal. 22 finder sted fredag d. 3. juli fra kl til Udfordrer dig selv med en sjov skydning mod skæve figurer og på korte skydetider.

18 18 Skyd med om den prestigefyldte kæde fra Margrethekædeskydning Sverige - Norge - Danmark Under landsskyttestævnet afholdes den prestigefyldte Margrethekædeskydning som i år samler de tre kæder fra Sverige, Norge og Danmark i en fælles konkurrence. Konkurrencen om Margrethekæden består af i alt 3 skydninger på 200 og 300 meter. Den samlede vinder af kæden, er skytten der sammenlagt opnår flest point på de 3 skydninger. Skydninger består af følgende skydninger: Skydning A Der skydes 10 skud i hver stilling, liggende, knælende og stående på 300 meter. Stillingernes rækkefølge er valgfri. Der må skydes ubegrænset antal prøveskud forud for hver stilling. Skydetid inkl. prøveskud: 55 min. Skydning A skydes som almindeligt klasseprogram på 300m og kan skydes tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag. Skydning B Der skydes 10 skud i hver stilling, liggende, knælende og stående på 200 meter. Stillingernes rækkefølge er valgfri. Der må skydes ubegrænset antal prøveskud forud for hver stilling. Skydetid inkl. prøveskud: 55 min. Skydning B kan skydes tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag. Skydning C Der skydes 10 skud liggende på 300 meter. Skydetid 2 min. Der markeres samlet efter sidste skud. Prøveskud: Indtil 6 skud forud for gældende skud, max. 4 min. Markering efter hvert skud. Skydning C skydes som en afsluttende finale lørdag d. 4. juli kl Alle der har gennemført skydning A og B deltager i finalen. Deltagerne rangeres således, at de 30 bedste skytter efter skydning A og B skyder på sidste skydehold, de 30 næstbedste på næstsidste skydehold osv. Ved pointlighed er resultatet af Skydning A, B og C afgørende i nævnte rækkefølge. Er der stadig pointlighed, går den skytte forud, der samlet i A, B og C har flest x-tiere, derefter tier. Ved forsat pointlighed følger bedste skydning A, stående, derefter knælende og liggende. Derefter det samme for skydning B. Den respektive kæde fra hvert land, kan kun vindes af en skytte af samme nationalitet.

19 Børne og Junior finaler på 50 meter For klassegruppen Børn og Junior afsluttes stævnet med finale på 50 meter. 19 Der afholdes en finale for henholdsvis Børn og Junior klassegruppen. For at deltage i finalerne kræves der et fast pointtal sammenlagt for hoved- og mesterskabsskydningen. Skydeprogram i finalerne Prøveskud: Frit antal på 5 min. forud for gældende skud. Gældende finaleskud: - 5 skud liggende på 4 min. Der skydes på åben skærm med samlet markeringer efter endt serie. - 5 skud liggende, 1 min. pr. skud. Markering efter hvert skud. For alle skud i finalerne anvendes 1/10-dels markering. Opnåede point fra finalen lægges sammen med skudte point fra hoved- og mesterskabsskydningen og vinderen er den skytte der sammenlagt opnår flest point. Ved pointlighed på 1., 2. og 3. pladsen foretages omskydning med 3 skud, skydetid 1 min. pr. skud. Ved forsat pointlighed foretages omskydning med 1 skud ad gangen indtil pointforskel foreligger. Pointkrav for en plads i finalen: - Børn 399 point - Junior 398 point Pointkravet kan blive justeret ned under stævnet. Finalen skydes lørdag d. 4. juli kl Bliv landsskyttestævnet bedste BK eller JUN skytte på 50m.

20 20 50m Junior Landskamp Danmark - England Danmark stiller med et juniorlandshold som skal skyde mod det engelske landshold på 50 meter under landsskyttestævnet. Holdet består af 3 drenge og 3 piger fra årgang som findes ved store skydedag d. 6. juni For at komme på holdet skal man dog være tilmeldt Landsskyttestævnet. Landskampen finder sted lørdag d. 4. juli kl Kom og vær med til at skabe en god stemning omkring landskampen mellem Danmark og England.

21 Lerdueskydning på flugtbanen i Vingsted 21 Prøv lerdueskydning og test om du kan ramme noget der bevæger sig. Udfordrer din kammerat og se hvem der rammer flest af de 24 duer som du skal skyde efter. Skydningen foregår på skeetbanen, hvor hver deltager får 24 skud til at skyde op til 24 duer. Der vil være erfarne instruktører til at vejlede dig med teknik og fremgangsmåde. Prisen inkludere instruktion, våben, skydekort, duer og 24 skud. Min. 12 og max. 20 deltagere - pris pr. deltager 375 kr. Søndag d. 28. juni kl Tilmelding og betaling på Søndag d. 28. juni kl Tilmelding og betaling på Mandag d. 29. juni kl Tilmelding og betaling på Tilmeldingsfrist senest d. 25. maj. Test dine evner som flugtskytte.

22 22 FOR IDRÆTTEN OG PASSIONEN Skydebaneforeningen Danmark er til for at fremme skydningen samt sikre tidssvarende og tilstrækkelige faciliteter til skydeidrætten lokalt og nationalt. Hos os får du: Rådgivning og økonomisk støtte til byggeri af skydebaner Foreningsrådgivning Skyttebutikkens specialiserede produktsortiment Vingsted Skydebaners topfaciliteter Mulighed for professionelle skydearrangementer En kompetent udviklingspartner SKYDEBANEFORENINGEN DANMARK Vingstedvej Bredsten Tlf

23 23 Løbende hjort på 100 meter Prøv at skyde efter den løbende hjort på 100 meter og test om du kan ramme noget der bevæger sig. Udfordrer din kammerat og se hvem der rammer bedst med de 5 skud som du skal skyde. Skydningen foregår på 200 meter på bane 39. Der vil være erfarne instruktører til at vejlede dig med teknik og fremgangsmåde. Prøv den løbende hjort følgende dage: Søndag d. 28. juni kl Pris pr. omgang med Sauer m/kikkert 100 kr. Prisen er inklusiv instruktion, våben, skydekort, ammunition - i alt 5 skud. Pris pr. omgang med eget våben 50 kr. Prisen er inklusiv instruktion, skydekort, ammunition - i alt 5 skud. Der er ikke tilmelding til skydningen, du møder blot op. Skydetid tildeles efter den rækkefølge man ankommer. Kontant betaling på banen. Mandag d. 29. juni kl Kan du ramme den løbende hjort på 100m?

24 24 DGI Print Print og grafisk hjælp til din forening Brug DGI Print, og få mere tid til at udvikle foreningen og andre aktiviteter. Vi hjælper idrætsforeninger med print og grafisk opsætning af for eksempel: Forårsprogrammer Medlemsblade Plakater Postkort Bannere Vi rådgiver fra idé til færdigt produkt. Læs mere på print.dgi.dk Annonce om Print A5.indd :03:44 KOLDE DRIKKEVARER - BAGERBRØD - IS - PÅLÆG - FRUGT OG GRØNT - DAGLIGVARER - DYBFROST ØDSTED - vi er lige i nærheden... ÅBNINGSTIDER: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Ribevej 31 Ødsted 7100 Vejle Fra Vingsted drejer du til højre mod Kolding - ta første afkørsel i rundkørslen - vi ligger ca. 500 m inde på højre side...

25 25 Biatlonstafet for landsdelshold Mandag den 29. juni kl afholdes der biatlonstafet for landsdelshold. Hver landsdel kan stille med 1 hold a 4 deltagere, jf. følgende aldersgrupper. 1 barn mix 8-14 år. 1 junior dame/herre år. 1 åben dame/ herre mix år. 1 veteran dame/herre 45+ år. Tilmelding fra landsdelene på mail til Der løbes en kort runde af alle udøvere på 3 x 500 meter, samt 2 x skydning, for holdet ialt: 4 x 3 løb og 4 x 2 skydninger. Man starter altid med at løbe og slutter med at løbe.

26 26 Hurtigskydning for foreningshold på 50m faldmål Prøv en helt ny skydning på 50 meter faldmål, og se om din forening er den hurtigste forening i Danmark. Du og din forening kan deltage i en hurtigskydning på riffel for foreningshold, med efterfølgende Cup-finale for de 8 bedste foreningshold. Indledende skydning Alle hold skal skyde en indledende kvalifikation. Kvalifikationen afvikles på faldmål på 50 meter på biatlonbanen. Der skal deltage 4 skytter fra samme forening på et hold. Deltagerne kan frit sammensættes. Skydestillingen er liggende med rem og albuestøtte. Skydningen afvikles på cal. 22 faldmål,sigteplet på 110mm, hul størrelse 45 mm. Afvikling af skydningen Skytterne skal på hurtigst mulig tid nedlægge i alt 20 mål (5 mål pr. skytte) på 4 faldmålsskiver. Skytterne skyder én ad gangen og når første skytte har truffet sine 5 mål, må skytte nr. 2 lade/isætte magasin og fortsætte med sin skydning mod de næste 5 mål osv. Har en skytte ikke truffet alle sine 5 mål, skal skytten genlade og skyde, indtil alle 5 mål er truffet. Alle skytter indtager liggende skydestilling. Skytter som bruger magasin, skal beholde kolben i jorden indtil der bliver sagt Skyd. Skytter som skyder med enkeltskuds riffel må ligge med riflen i skulderen. Tiden stopper når alle 20 faldmål er truffet. Kommandoer På kommandoen 1. skytte Lad, må skytte nr. 1 lade med ind til 5 patroner. Herefter kommanderes: Er skytterne klar? jeg melder klar om 12 sekunder fra nu Når de 12 sekunder er gået, kommenderes Klar og efter 3 sekunder Skyd Finalen De 8 hurtigste foreningshold kommer i finalen. Finalen afvikles som en Cup-skydning, men derudover afvikles skydningen på samme måde som den indledende skydning. Hurtigste foreningshold/tid skyder mod dårligste foreningshold/tid. I kvartfinalen skyder 1 mod 8, 2 mod 7, 3 mod 6 og 4 mod 5. I semifinalen skyder 1 mod 4 og 2 mod 3. Herefter afvikles finalen efter samme princip. Langsomste hold starter i alle finalerunderne. Våben Der må skydes med alle godkendte cal. 22 rifler som er godkendt og bruges under DGI Skydning. Prøveskud Der skydes ikke prøveskud. Kvalifikation til Faldmåls kunkurrencen: Tirsdag d. 30. juni fra kl til Onsdag d. 1. juli fra kl til Finale Torsdag d. 2. juli kl OBS - ingen forhåndstilmelding, mød blot op sammen med dit hold. Det er gratis at deltage i skydningen Skydningen er arrangeret af DGI Midt- og Vestsjælland Skydning. din forening er ikke hurtigere end min forening!

27 27 Hurtigskydning på 200 meter Prøv den danske udgave af stangskydning kendt fra Norge, og se hvor mange træffere du kan få på 25 sekunder på 200 meter med langdistance riffel! Indledende skydning Det gælder om at skyde flest træffere på 25 sekunder. Der er 1 minut frit antal prøveskud forud for første gældende serie. Herefter skydes der 2 omgange af 25 sekunder. Omgangen med flest træffere tæller i konkurrencen. Det er tilladt at skifte magasin/genlade under skydningen. Point tælles ved antal træffere i skiven på en 1/4-figur skive. (se figur i Skyttebogen side 118) Afvikling af skydningen Der skydes på 200 meter med langdistancerifler. Kolben skal holdes i gulvet/jorden indtil kommandoen jeg melder klar om.. Sigtepletten er DGI 200 meter ringskive, men med markering på en 1/4-figur (Skive i Kongsberg) Skydningen afvikles på 200 meter afsnit 2 og der skyder 8 skytter af gangen i indledende runde. Kommandoer På kommandoen Lad, må skytten lade med ind til 6 patroner. Herefter kommanderes: Er skytterne klar? jeg melder klar om 12 sekunder fra nu Når de 12 sekunder er gået, kommenderes Klar og efter 3 sekunder Skyd Skytten har 25 sekunder til at afgive sine skud, indtil der meldes Hold inde (2 sekunder før skydetid ophører) Skud afgivet før og efter skydetiden regnes som forbiskud (forbiskud registreres i Kongsberg anlægget og vil efterfølgende blive fjernet) Finalen De 5 bedste skytter, samt de skytter der har pointlighed med nr. 5, deltager i en finale omgang, som er en gentagelse af indledende runde Alle finaledeltagere starter på 0 træffere i finalen. Dårligste skytte fra indledende runde skyder først, næst dårligste osv. Der er ikke prøveskud forud for finalen. Der er omskydning ved pointlighed for afgørelse af 1, 2 og 3 plads. Skydestilling, klasse og våben Der skydes i én samlet klasse og skydestillingen er liggende med remstøtte. Der må skydes med alle godkendte 6,5 rifler som er godkendt og bruges under DGI Skydning. Indledende runde afholdes: Tirsdag d. 30. juni fra kl til Skydehold hvert 10 minut. Finale Tirsdag d. 30. juni kl OBS - forhåndstilmelding senest 2 timer før skydningen på stævnekontoret. Det er gratis at deltage i skydningen. Skydningen er arrangeret af DGI Midtjylland Skydning som uddeler præmier umiddelbart efter finaleskydningen. er du den nye John Olav Ågotnes? Søg på Stangskyting v/john O. Ågotnes på Youtube og se mere

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program.

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. SKALLEBØLLESTÆVNE 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. Nyhed: nu også sommerbiatlon. Husk tilmelding FØR du går på sommerferie! 13.-15. august 2010 Der er tilmelding via www.skydetid.dk 1 Skallebøllestævnet

Læs mere

UNGDOM. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. BK og junior 50-200 og 300 meter

UNGDOM. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. BK og junior 50-200 og 300 meter Indbydelse DM udendørs 2015 UNGDOM Riffel BK og junior 50-200 og 300 meter DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer Ungdom Riffel: D. 12.-13.

Læs mere

JUBILÆUMS STÆVNE. De Nordiske Mesterskabsvandrekæder 8.-10. juli 2010. Vingsted - Danmark

JUBILÆUMS STÆVNE. De Nordiske Mesterskabsvandrekæder 8.-10. juli 2010. Vingsted - Danmark JUBILÆUMS STÆVNE De Nordiske Mesterskabsvandrekæder 8.-10. juli 2010 Vingsted - Danmark Margrethekædestævnet 2010 100 års Jubilæum Som formand for De Danske Skytteforeninger er det mig en stor glæde at

Læs mere

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning 6. KREDS Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne 4.- 10. november Gevær: luft og cal 22 Pistol: luft og cal 22 Præmier for over 25.000 kr. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

Læs mere

Dalgas Stævnet. Et stævne med mange muligheder. 5-6 og 7. september. 25-50-200-300m Terræn og Biatlon

Dalgas Stævnet. Et stævne med mange muligheder. 5-6 og 7. september. 25-50-200-300m Terræn og Biatlon Dalgas Stævnet Et stævne med mange muligheder 5-6 og 7. september 25-50-200-300m Terræn og Biatlon 2 50-200-300m og 300m NM 50 meter riffel Skydetider: Fredag kl. 17.00-21.00 Lørdag kl. 09.00-13.30 Søndag

Læs mere

Pistol. Indbydelse DM udendørs 2015. alle klassegrupper. 25 meter Standard, Fin- og grov

Pistol. Indbydelse DM udendørs 2015. alle klassegrupper. 25 meter Standard, Fin- og grov Indbydelse DM udendørs 2015 Pistol alle klassegrupper 25 meter Standard, Fin- og grov DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer Pistol: D. 12.-13.

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Hurtigskydning. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Hurtigskydning. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Hurtigskydning Finaleskydning Grillaften 2. - 3. AUGUST 2008 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2008 Vi inviterer alle interesserede 50-

Læs mere

SENIOR. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og 300 meter 300 meter Nordisk Program

SENIOR. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og 300 meter 300 meter Nordisk Program Indbydelse DM udendørs 2015 SENIOR Riffel UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og Nordisk Program DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer DM Senior Riffel:

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 40 års jubilæum 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 8. - 9. AUGUST 2015 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2015 Vi inviterer alle interesserede

Læs mere

Indbydelse til Danske Politimesterskaber i skydning Viborg 2011.

Indbydelse til Danske Politimesterskaber i skydning Viborg 2011. Indbydelse til Danske Politimesterskaber i skydning Viborg 2011. Politiets Idrætsforening Viborg har i samarbejde med DPIF.s skydeudvalg fornøjelsen at indbyde alle medlemmer af Dansk Politi Idrætsforbund

Læs mere

DDS NORDSJÆLLAND Helsingørsgade 52 A, 3400 Hillerød Tlf. 79 40 47 00 fax 79 40 47 01 kontor@dds-nordsjaelland.dk www.dds-nordsjaelland.

DDS NORDSJÆLLAND Helsingørsgade 52 A, 3400 Hillerød Tlf. 79 40 47 00 fax 79 40 47 01 kontor@dds-nordsjaelland.dk www.dds-nordsjaelland. DDS NORDSJÆLLAND Helsingørsgade 52 A, 3400 Hillerød Tlf. 79 40 47 00 fax 79 40 47 01 kontor@dds-nordsjaelland.dk www.dds-nordsjaelland.dk DDS idræt & fællesskab 5. august 2010 Til DDS Nordsjællands foreninger

Læs mere

DGI Skydning - en målrettet fornøjelse. Program - LS2015. Landsskyttestævne - 27/6-5/7 - uge 27. dgi.dk/skydning

DGI Skydning - en målrettet fornøjelse. Program - LS2015. Landsskyttestævne - 27/6-5/7 - uge 27. dgi.dk/skydning DGI Skydning - en målrettet fornøjelse Program - LS2015 Landsskyttestævne - 27/6-5/7 - uge 27. dgi.dk/skydning 1 ww.dgi.dk Indhold Velkommen 3 Deltagerpriser 4 Camping under LS 5 Base-Camp for de 15-25

Læs mere

DGI skydning. Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER. Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET)

DGI skydning. Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER. Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET) DGI skydning Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER Gevær Ungdom (BK/JUN) Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET) 25 meter (alle klassegrupper) 50, 200, 300 meter

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 6. - 7. AUGUST 2011 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2011 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 3. - 4. AUGUST 2013 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2013 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 7. - 8. AUGUST 2010 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2010 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 6. - 7. AUGUST 2016 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2016 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

Se, hvad skytterne kan opleve

Se, hvad skytterne kan opleve Mærk pulsen. Mød magien. Se, hvad skytterne kan opleve DGI Midtjylland Skydning 29. juni til 2. juli 2017 2 Hanne Clausen mobil 61266277 mail hal.clausen@mail.dk Praktisk Camping foregår på en særskilt

Læs mere

Analyse og konklusion af undersøgelse vedr. aflysning af Landsskyttestævne

Analyse og konklusion af undersøgelse vedr. aflysning af Landsskyttestævne Analyse og konklusion af undersøgelse vedr. aflysning af Landsskyttestævne 2015 På baggrund af aflysningen af Landsskyttestævnet 2015 som skulle have været afholdt i uge 27, besluttede styregruppen for

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 4. - 5. AUGUST 2012 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2012 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 8. - 9. AUGUST 2009 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2009 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200M-skytter

Læs mere

VOKSEN. Indbydelse DM Riffel. UNG/VOKSEN/ÅBEN/SENIOR/FRI og 300 meter 300 meter Nordisk Program

VOKSEN. Indbydelse DM Riffel. UNG/VOKSEN/ÅBEN/SENIOR/FRI og 300 meter 300 meter Nordisk Program Indbydelse DM 2017 VOKSEN Riffel UNG/VOKSEN/ÅBEN/SENIOR/FRI 50-200 og Nordisk Program DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer DM Voksen Riffel:

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING AUGUST m m m NM Finaleskydning Ornebjerg Skytteforening

GULDGÅSESKYDNING AUGUST m m m NM Finaleskydning Ornebjerg Skytteforening GULDGÅSESKYDNING 7. - 8. AUGUST 2004 50 m - 200 m - 200 m NM Finaleskydning Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2004 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter til den 30.

Læs mere

Antal gældende. Klasseinddelings 20 % 30 % 40 % 10 % 35 % 65 % 35 % 65 % 35 % 65 % 20 % 30 % 50 % 20 % 30 % 50 % 30 % 30 % 40 %

Antal gældende. Klasseinddelings 20 % 30 % 40 % 10 % 35 % 65 % 35 % 65 % 35 % 65 % 20 % 30 % 50 % 20 % 30 % 50 % 30 % 30 % 40 % C. Klasseprogrammer 1. Klasseprogram, riffel, m Gruppe Klasse Skydestilling Antal skud BK 1 smaal BK 2 smaal BK 3 smaal BK 4 smaal J 1 J 2 Ung Stilling US 1 s Ung Stilling US 2 s Ung Åben UÅ 1 Ung Åben

Læs mere

Beskrivelse og retnings linjer for bookning og benyttelse af faciliteterne på Vingsted skydebaner.

Beskrivelse og retnings linjer for bookning og benyttelse af faciliteterne på Vingsted skydebaner. Beskrivelse og retnings linjer for bookning og benyttelse af faciliteterne på Vingsted skydebaner. Vingsted skydebaner består af: 40 stk. elektroniske 25 meter pistolbaner 10 stk. manuelle 25 meter pistolbaner.

Læs mere

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok!

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Nr. 3. juli kvartal 2011 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Læs mere side 5! Skytten nr. 3, juli kvartal 2011 Side 2 Bestyrelsen Her finder du også en

Læs mere

Rødskebøllestævne. 25 m - 50 m m. 2. & 6. & 7. juni 2015 Svendborg Skyttekreds

Rødskebøllestævne. 25 m - 50 m m. 2. & 6. & 7. juni 2015 Svendborg Skyttekreds Rødskebøllestævne 25 m - 50 m - 200 m 2. & 6. & 7. juni 2015 Svendborg Skyttekreds Program for Rødskebøllestævne 2015 Svendborg Skyttekreds indbyder hermed alle skytter på Fyn og omegn til 25 m, 50 m &

Læs mere

Historisk pistol og riffel

Historisk pistol og riffel DANSK SKYTTE UNION Idrættens Hus 2605 Brøndby - Tlf.: 4326 2626 Email: info@skytteunion.dk - www.skytteunion.dk REGLEMENT FOR SKYDNING Historisk pistol og riffel Udgave 2016 (version 150616) REGLEMENT

Læs mere

EN OPLEVELSE FOR LIVET PÅ VINGSTED SKYDEBANER. Tag med til Nordeuropas største skydebaneanlæg

EN OPLEVELSE FOR LIVET PÅ VINGSTED SKYDEBANER. Tag med til Nordeuropas største skydebaneanlæg EN OPLEVELSE FOR LIVET PÅ VINGSTED SKYDEBANER Tag med til Nordeuropas største skydebaneanlæg SKYDEARRANGEMENTER PÅ VINGSTED SKYDEBANER Skydebaneforeningen Danmark afholder arrangementer på Vingsted Skydebaner

Læs mere

INDBYDELSE. til 60. Storebæltsskydning. i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg oktober 2014 Pistol og Riffel, cal.

INDBYDELSE. til 60. Storebæltsskydning. i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg oktober 2014 Pistol og Riffel, cal. INDBYDELSE til 60. Storebæltsskydning 23. - 24.- 25. oktober 2014 Pistol og Riffel, cal. 22 og luft i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg RIFFEL - REGLEMENT FOR STOREBÆLTSSKYDNINGEN. HOVEDSKYDNING: Prøveskud:

Læs mere

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion.

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse dgi.dk/skydning og skytteunion.dk DGI Skydning & Dansk Skytte Union uddannelse, september 2014 Udgivet af: DGI Skydning

Læs mere

FORENINGSHÅNDBOG DDS Nordjylland Oktober 2011

FORENINGSHÅNDBOG DDS Nordjylland Oktober 2011 Nyttig information FORENINGSHÅNDBOG DDS Nordjylland Oktober 2011 DDS Nordjylland Tlf. 98 13 15 41/24 23 13 37 Teglgårds plads 1, Niv. 9 Mail: dds-nordjylland@skytten.dk 9000 Aalborg Hjemmeside: www.ddsnordjylland.dk

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august.

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Det er en fornøjelse igen i år at kunne byde velkommen til Silkeborg Swim Cup. 2015-udgaven afholdes helt i samme ånd som tidligere. Vi starter

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 18. Januar 2016 til. 7. Februar 2016

15 m Ø STÆVNE. 18. Januar 2016 til. 7. Februar 2016 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2016 15 m Ø STÆVNE 18. Januar 2016 til 7. Februar 2016 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2016. På næste side finder du en oversigt over,

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Om Generation Handball

Om Generation Handball I... e v o l l l a b d n ha 4. august - 8. august 2015 4. august 4. August - - 8. 8. august August 2015 Om Generation Handball Generation Handball er en håndboldfestival for unge i alderen 11-23 år. Spil

Læs mere

Træningskultur. At skabe en kultur og gøre den interessant!

Træningskultur. At skabe en kultur og gøre den interessant! Træningskultur At skabe en kultur og gøre den interessant! Øh træningskultur, hvad er det lige det er? Mentaliteter Forandring Faciliteter Træning Hverdagens gang MENTALITET Gammel mentalitet Skydning

Læs mere

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015.

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015. BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015. Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Bemærk: Deltagelse er kun mulig med

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015

15 m Ø STÆVNE. 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2015 15 m Ø STÆVNE 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2015. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

15 and 50 M Kombiriffel Reglement

15 and 50 M Kombiriffel Reglement 15 and 50 M Kombiriffel Reglement 1. Om skydningen 15 og 50 M KOMBIRIFFEL REGLEMENT 1.01 Koncept - Under afholdes 15/50 M Kombiriffel-skydninger efter nedenstående regler. 1.02 Formål - Skytten skal i

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2016 den august.

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2016 den august. Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2016 den. 19-21 august. Hvad med at prøve noget nyt og anderledes stævne under åben himmel i Danmark? Det er en fornøjelse igen i år at kunne byde velkommen til Silkeborg

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013

15 m Ø STÆVNE. 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2013 15 m Ø STÆVNE 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2013. På

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

DGI Bordtennis inviterer til. Landsmesterskaber. 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter. www.dgi.dk/201609208000

DGI Bordtennis inviterer til. Landsmesterskaber. 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter. www.dgi.dk/201609208000 DGI Bordtennis inviterer til Landsmesterskaber 2016 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter www.dgi.dk/201609208000 Landsmesterskaberne samler alle bordtennisspillere til en sjov og spændende weekend. Der

Læs mere

Kursusfolder. De Danske Skytteforeninger

Kursusfolder. De Danske Skytteforeninger Kursusfolder De Danske Skytteforeninger 1 KURSUSOVERSIGT 2012 DDS landsplan Side 3 Lederuddannelse (i samarbejde med DGI) Side 5 Undervisning/formidling Side 6 Mentaltræning Side 7 Coaching Side 8 Våbenkonsulenter

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 13.-15. APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag d. 22. januar 2017 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE CUP

Læs mere

Kom godt i gang med skoleskydning i foreningen. DM i Skoleskydning 2016

Kom godt i gang med skoleskydning i foreningen. DM i Skoleskydning 2016 DM i Skoleskydning 2016 Kom godt i gang med skoleskydning i foreningen Regler, fakta og gode råd om hvordan du afvikler skoleskydningen i din forening Læs mere på I samarbejde med 2 Forord 3 DM i Skoleskydning

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark 1. 3. juli 2011 Dansk Skytte Union indbyder alle nordiske veteran riffelskytter velkommen Forord København er Danmarks hovedstad og er med 1.181.239 indbyggere

Læs mere

Vejledende regler for åbne stævner og indledende skydninger til Internetskydning. Pistol 15 m

Vejledende regler for åbne stævner og indledende skydninger til Internetskydning. Pistol 15 m Vejledende regler for åbne stævner og indledende skydninger til Internetskydning Pistol 15 m Pistol 15 m Opdateret september 2014 Generelle bestemmelser 1. Tilmeldelse 1.1. Deltagerberettigede er alle,

Læs mere

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Deltagelse er kun mulig med overnatning

Læs mere

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Deltagelsen var skræmmende, kun 20 skytter formåede at stille op, hvilket er utroligt. Et Jydsk Mesterskab hvor programmerne er udvidet, så også børn

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014

15 m Ø STÆVNE. 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2014 15 m Ø STÆVNE 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2014. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier.

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier. FODBOLDSTÆVNE Kære fodboldspillere, trænere og familier. Det er os en stor glæde at invitere unge fodboldspillere fra hele verden til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Fodboldstævne.

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2013 - Vind 8.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

Koncentration. Sigt. Ram plet. Lær at skyde i din lokale skytteforening

Koncentration. Sigt. Ram plet. Lær at skyde i din lokale skytteforening Lær at skyde i din lokale skytteforening Koncentration. Sigt. Ram plet. Alle kan gå til skydning uanset alder og fysisk form. Find et skytteforening i dit lokalområde og giv dig selv en udfordring Læs

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE INVITATION VANDPOLO-STÆVNE Kære aktive, trænere, dommere og familier. Det er en stor glæde at invitere alle med interesse i vandpolo til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Vandpoloturnering.

Læs mere

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Finale. Tennisskydning KONKURRENCETRÆNING KONKURRENCETRÆNING

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Finale. Tennisskydning KONKURRENCETRÆNING KONKURRENCETRÆNING Nr.10248 Nr.10247 Tennisskydning omskydning og skulle konkurrere med en enkelt modstander. Finale stresse skytten. To skytter skyder mod hinanden et skud ad gangen. Den med den højeste pointværdi, vinder

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Opgavebanken. Ny opgave til en ny træning

Opgavebanken. Ny opgave til en ny træning Ny opgave til en ny træning Modeltræning Formål: For at blive god til at skyde skal man kunne skyde alle skud ens, der for skal man have en plan for gennemførelsen af det enkelte skud. Opgaven: Tænk på

Læs mere

Skyde opgaver. Indtage Skydestilling

Skyde opgaver. Indtage Skydestilling Skyde opgaver Ideer til forskellige skydeøvelser, som træner forskellige aspekter Stress/spænding Tennis-skydning, 2 og 2 skyder match, hver sin skive. Skyde på kryds, to og to, på samme skive Koncentration

Læs mere

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark 18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark Esbjerg Svømmeklub byder hermed velkommen til 18th Danish International Swim Cup et af verdens største svømmestævner! Svømmehallerne

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

INVITATION TIL. LANDSMESTERSKAB for single, double og triple. den 7.-8. september 2013 i Kolt/Hasselager. Vindere 2012

INVITATION TIL. LANDSMESTERSKAB for single, double og triple. den 7.-8. september 2013 i Kolt/Hasselager. Vindere 2012 INVITATION TIL Vindere 2012 LANDSMESTERSKAB for single, double og triple den 7.-8. september 2013 i Kolt/Hasselager DGI petanque, DGI Østjylland og KHIF Petanque klub inviterer hermed til landsmesterskaber

Læs mere

Officiel indbydelse til Danske politimesterskaber i Feltsport og Orienteringsløb på Bornholm den 26 27 & 28 april 2010.

Officiel indbydelse til Danske politimesterskaber i Feltsport og Orienteringsløb på Bornholm den 26 27 & 28 april 2010. Officiel indbydelse til Danske politimesterskaber i Feltsport og Orienteringsløb på Bornholm den 26 27 & 28 april 2010. Efter aftale med Dansk Politi Idrætsforbund inviterer idrætsforeningerne i København

Læs mere

Aalborg Kredsen indbyder hermed alle ungdomsbowlere til. Sams Ungdomstræf. Løvvang Bowling Center - 3. 4. november 2012. www.bowling-aalborg.

Aalborg Kredsen indbyder hermed alle ungdomsbowlere til. Sams Ungdomstræf. Løvvang Bowling Center - 3. 4. november 2012. www.bowling-aalborg. Aalborg Kredsen indbyder hermed alle ungdomsbowlere til Sams Ungdomstræf Løvvang Bowling Center - 3. 4. november 2012 www.bowling-aalborg.dk Danmarks største ungdomsstævne Samlet præmiepulje på ca. kr.

Læs mere

TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DGI SKYDNING

TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DGI SKYDNING TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DGI SKYDNING 01-01-2013 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Tilskudsregler til aktiviteter i DGI Skydning... 3 1. Geværterrænskydning, langdistance... 4 2. Geværterrænskydning,

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016.

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Åbent Stævne Næstrup Pokal 2016. NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Hermed følger en foreløbigt status og referat af aktiviteter

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP MARTS 2016 U14, U16 & U18! te fris t for. d. 8. januar. Læs mere på

JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP MARTS 2016 U14, U16 & U18! te fris t for. d. 8. januar. Læs mere på JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP 24.-26. MARTS 2016 U14, U16 & U18! ER ALT UND TAG! SAMME Husk: Sids tilmelding te fris t for d. 8. januar fredag 2016 Læs mere på www.jyskepaaskecup.dk VELKOMMEN TIL FRØS PÅSKE

Læs mere

KOMBI RIFFEL REGLEMENT

KOMBI RIFFEL REGLEMENT KOMBI RIFFEL REGLEMENT KOMBIRIFFEL REGLEMENT 1. Om skydningen 1.01 Koncept - Under Dansk Sportsskytte Forbund afholdes Kombiriffel-skydninger efter nedenstående regler. 1.02 Formål - Skytten skal i Kombiriffel

Læs mere

Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup

Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/ Kristian Vindal Jørgensen Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup Velkommen til

Læs mere

INDBYDELSE. til 61. Storebæltsskydning. i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg. 22. - 23.- 24. oktober 2015 Pistol og Riffel, cal.

INDBYDELSE. til 61. Storebæltsskydning. i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg. 22. - 23.- 24. oktober 2015 Pistol og Riffel, cal. INDBYDELSE til 61. Storebæltsskydning 22. - 23.- 24. oktober 2015 Pistol og Riffel, cal. 22 og luft i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg RIFFEL - REGLEMENT FOR STOREBÆLTSSKYDNINGEN. HOVEDSKYDNING: Prøveskud:

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

Jellingløbet 2015. NYHED: Fotosafari på Monumentwalk. Gårute: Monumentwalk: 3,5 km Løbsruter: 2,7 km 5,8 km 7,6 km 10,4 km

Jellingløbet 2015. NYHED: Fotosafari på Monumentwalk. Gårute: Monumentwalk: 3,5 km Løbsruter: 2,7 km 5,8 km 7,6 km 10,4 km Jellingløbet 2015 Onsdag den 10. juni 2015 NYHED: Fotosafari på Monumentwalk Gårute: Monumentwalk: 3,5 km Løbsruter: 2,7 km 5,8 km 7,6 km 10,4 km PROGRAM Kl. 17.30-18.15: Mulighed for eftertilmelding Kl.

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Kan du holde om en riffel, og

Kan du holde om en riffel, og 2013 BI-A-LIVE Er du mellem 18-30 år og elsker du udfordringer, så deltag i årest BIATLON-event Kan du holde om en riffel, og kan du flytte fødderne i raskt tempo? Og tænder du på sportslige udfordringer?

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

SKYTTEBOGEN. 1. oktober 2014-31. marts 2015. DGI Skydning Gældende bestemmelser

SKYTTEBOGEN. 1. oktober 2014-31. marts 2015. DGI Skydning Gældende bestemmelser SKYTTEBOGEN 1. oktober 2014-31. marts 2015 DGI Skydning Gældende bestemmelser NAVN ADRESSE POSTNR. / BY FORENING LANDSDELSFORENING SKYTTENUMMER Mine våben Langdistancegevær nr.: Langdistancegevær nr.:,

Læs mere

Regler for aldersklasser (ej DSF/DS discipliner) Udgave 2017 (version )

Regler for aldersklasser (ej DSF/DS discipliner) Udgave 2017 (version ) Regler for aldersklasser (ej DSF/DS discipliner) Udgave 2017 (version 20062017) PISTOL 10m Skydetid 15m Skydetid 25m Skydetid 50m Skydetid Klasse Alder Stilling Skud Note: Skud Note: Stilling Skud Note:

Læs mere

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Jyllands Skytte Forbund & Skytteklubben DSB/ASF Det Åbne Jyske og Fynske Mesterskab 300 M Lørdag og Søndag den 5 og 6 Juni 2010 På banerne i

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

The search for silence. The project is co-funded. by the European Union

The search for silence. The project is co-funded. by the European Union The search for silence. The project is co-funded by the European Union Where to find! Where to find! Lake Rørbæk Vejle Developing tourism: 3 important things! Developing tourism: 3 important things! Focus

Læs mere

Tilmelding til Aktiv sommeruge 2013 torsdag d. 1. august - onsdag d. 7. august.

Tilmelding til Aktiv sommeruge 2013 torsdag d. 1. august - onsdag d. 7. august. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Navn: Tilmelding til Aktiv sommeruge 2013 torsdag d. 1. august - onsdag d. 7. august. Aktivitetsnr. 11 Aktivitetsnr. 12 Aktivitetsnr. 13 Aktivitetsnr. 14 Aktivitetsnr.

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Holdturnering Reglement. Reglementet er gældende for holdturneringen i DGI Fyn Skydning.

Holdturnering Reglement. Reglementet er gældende for holdturneringen i DGI Fyn Skydning. DGI Fyn Skydning Holdturnering Reglement Generelle bestemmelser 1 Reglement Reglementet er gældende for holdturneringen i DGI Fyn Skydning. 2 Inddeling Skytterne opdeles i grupper i henhold til DGI Skydnings

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2012 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Basistræning i rytme med magasin. 20 skud på 2 ½ minut BIATLON BIATLON.

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Basistræning i rytme med magasin. 20 skud på 2 ½ minut BIATLON BIATLON. Nr.10292 Alder: 12-90 år - Tid: 5 min. Nr.10291 Alder: 12-90 år - Tid: 3 min. Basistræning i rytme med magasin Tag to magasiner med på banen uden patroner Stil dig ved baglinjen. Ved start gå frem til

Læs mere