Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd d. 22. aug. 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd d. 22. aug. 2018"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd d. 22. aug Sted: Hotel Hesselet, Nyborg Afbud: Ingen Referent: Thomas Jensen Til stede fra sekretariatet var Marianne Lundsgaard og Lisbeth Grøndahl 1. Godkendelse af dagsorden Finn Kamper-Jørgensen bad om at få tilføjet et punkt under pkt. 4., det bliver til nyt pkt Derudover blev der tilføjet et pkt. 2.9: Fastlæggelse af bestyrelsesmøder i Sager til behandling Sag rejst af Skanderborg Seniorråd v. Carl Aksel Sørensen Personalet på ældreområdet er hårdt presset diverse skriverier i pressen Hvad er Danske Ældreråds holdning og skal bestyrelsen tage handling? Bestyrelsen besluttede, at Danske Ældreråd udtrykker bekymring over personalesituationen på ældreområdet i en pressemeddelelse og i Danske Ældreråds nyhedsbrev. 2.2: Betaling for akutophold/ akutstuer / for den kommunale akutfunktion Sagen: Regionsældrerådet i Region Midt har udarbejdet en undersøgelse, der er forelagt for bestyrelsen d. 28/ Regionsældrerådet i Region midt har udarbejdet et læserbrev som de lokale ældreråd i regionen kunne få bragt i deres lokalaviser. Dette har affødt en del presseskriverier. Emnet tages muligvis op på mødet med regionsældrerådene efter frokost. DF vil kræve ensartede regler for akutstuer i forbindelse med efterårets forhandlinger om det nære og sammenhængende sundhedsvæsen. DF ser opkrævning som brugerbetaling ad bagvejen. Lisbeth Grøndahl har udarbejdet et skriv, der er sendt til Anker Andersen i forbindelse med deres korrespondance om regionsældrerådets undersøgelse. Om sagen: Bestyrelsen drøftede samme sag på bestyrelsesmødet d. 22. januar og følgende er ført til referat og godkendt: Bestyrelsen mener, at det er acceptabelt, at der er egenbetaling på de basale nødvendigheder i forbindelse med gæstepleje (med gæstepleje menes ophold efter sygehusophold)

2 Bestyrelsen besluttede at rykke pkt Mærkesag op under dette punkt: Bestyrelsen besluttede, at den politiske mærkesag de næste to år har som arbejdstitel: Det skal ikke koste at blive syg Sagen skal bearbejdes videre af formandskabet og sekretariatet og forelægges senere for bestyrelsen. Som elementer i vurderingen indgik: Ingen borgere over 60 år der udskrives fra hospital og visiteres til kommunal plads (hvad den end kaldes lokalt), skal betale for kost, m.v. de første 14 dage. Det samme gælder for borgere der visiteres af lægefagligt personale til en kommunal plads (hvad den end kaldes lokalt) i stedet for til et sygehusophold. Mærkesagen skal også tage hånd om følgende område: Håndhævelse af den kommunale kvalitetstandard for akutfunktion at kommunerne forpligtes til at udarbejde deres egen kvalitetstandard på baggrund af kravene i Sundhedsstyrelsens standard Overblik over puljemidler der overgår til bloktilskud. Henvendelse til bestyrelsen fra Frederikshavns ældreråd. Sagen: Ældrerådet i Frederikshavn Kommune oplever, at det efterhånden er meget vanskeligt at følge med i puljemidler, der overgår til at blive udmøntet som bloktilskud. Frederikshavn skriver: På mødet i Nyborg var der ligeledes mange røster, som ikke var så positive over for puljemidlerne mere, bl.a. fordi ældrerådene ikke helt har styr på, om de efterfølgende bliver til bloktilskud, og dermed kan anvendes til andre formål end de oprindelig var planlagt til. Vi vil derfor foreslå, at bestyrelsen i Danske Ældreråd drøfter problematikken og, at sekretariatet laver en løbende opfølgning/opgørelse over puljemidlerne og flytning af midlerne, som en hjælp til ældrerådene i kommunerne. Herudover er der Ældrerådet i Frederikshavns kommunes opfattelse, at problematikken bør drøftes med Sundhedsministeriet. Bestyrelsen besluttede, at Danske Ældreråds sekretariat følger udviklingen på Finansloven, og i nyhedsbrevet løbende skriver, hvilke puljer der er overgået til bloktilskud og desuden opfordrer de lokale ældreråd til at følge med og være i dialog med kommunen Henvendelse fra flere nordsjællandske ældreråd vedrørende muligheden for at læse afgivne høringssvar fra Danske Ældreråd Sagen: Punktet var oppe på repræsentantskabsmødet og bestyrelsen behandlede det på sit seneste møde. Formanden har lovet rådene at sætte punktet på dette bestyrelsesmøde. Spørgsmål er, om der skal ændres i den praksis som blev vedtaget af bestyrelsen d. 28. maj nuværende praksis er: At ældrerådene orienteres om en ny lov når den er trådt i kraft via Danske Ældreråds nyhedsbrev der udsendes ca gange årligt. I hvert nyhedsbrev orienteres om afgivne høringer. Høringssvar afgivet fra Danske Ældreråd lægges på hjemmesiden umiddelbart efter afsendelse til ministerium, men udsendes ikke til medlemmer.

3 Indstilling: Sekretariatet opfordrer til at praksis fastholdes. Bestyrelsen besluttede, at praksis vedrørende høringer fastholdes Beslutninger ift. gårsdagens drøftelser Danske Ældreråds holdning til aktuelle ældrepolitiske områder Fremlæggelse af gårdsdagens konklusioner til beslutning. V. Erik Stagsted. Nye områder der skal beskrives og indeholdes i dokumentet Proces for bestyrelsens godkendelse af ordlyd i dokumentet Bestyrelsen besluttede, at sekretariatets forslag til tekst til punkterne: 1) Demografireguleret budgetlægning Danske Ældreråd bifalder kommunernes brug af demografireguleret budgetlægning, da kommunal budgetlægning gennem et demografireguleret budget tager højde for at ældrebefolkningen vokser, og at borgerne lever længere. Danske Ældreråd opfordrer ældreråd i alle kommuner til at være opmærksomme på, om den demografiregulerede budgetlægning hvert år reflekterer sammensætningen af ældre i deres kommune. Ældrebefolkningen i en given kommune er ikke en homogen størrelse, men meget differentieret og plejebehovet og behovene for forebyggelse, genoptræning, rehabilitering og pleje funktioner, der blev tillagt kommunerne med kommunalreformen i 2007 er store og stiger generelt, jo ældre ældrebefolkningen er. Ældrerådet kan gennem det demografiregulerede budget følge og forholde sig til hvor mange ældre, der er i kommunen og til de vilkår, ældre bydes. 2) Regionsældrerådene Danske Ældreråd bakker op om, at ældrerådene i de 98 kommuner ad frivillighedens vej har etableret fem regionsældreråd. Der er store samarbejdsflader mellem region og kommuner, ikke mindst på sundhedsområdet, og derfor er det naturligt, at ældrerådene følger og interesserer sig for regionsrådenes arbejde. Regionsældrerådene har én observatørpost i Danske Ældreråds bestyrelse, så bestyrelsen kontinuerligt kan følge det ældrepolitiske arbejde i de fem regioner. Danske Ældreråd vil også fremadrettet arbejde for, at regionsældrerådene sikres økonomisk via regionerne og søges lovfæstet. behandles på førstkommende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen overvejer yderligere punkter og udarbejder et endeligt dokument, som behandles på bestyrelsesmødet i marts inden det sendes ud til repræsentantskabet Mærkesager for Danske Ældreråds bestyrelse frem til repræsentantskabsmødet 2019 Fremlæggelse af gårdsdagens konklusioner til beslutning. V. Kirsten Nissen Hvordan arbejdes videre med Mærkesag nr. 1: Underernæring løber frem til maj 2019 Hvilket tema er valgt for mærkesag nr. 2? mærkesagen løber fra maj 2018 til maj 2020 Hvilken form og struktur er fastlagt for bestyrelsen arbejde med mærkesagen Bestyrelsen besluttede, at punktet blev rykket op under pkt Professionelt bestyrelsesarbejde og interessevaretagelse fremlæggelse af gårdsdagens konklusioner ved Mogens Rasmussen.

4 En ekstern oplægsholder, Laura Auken Larsen, Centerchef for Center for Frivilligt Social Arbejde, havde tirsdag givet et spændende oplæg om bestyrelsesarbejde på baggrund af bogen At Lede En Sag, som hun er medforfatter af. Det var et oplæg, som gav stof til eftertanke. Resultatet at den samlede præsentation gav rigtig god inspiration til bestyrelsesarbejdet. 2.6 Drøftelse af ønsker til regionsældrerådene som bestyrelsen har v. Erik Stagsted Sagen: Bestyrelsen besluttede på sidste møde at landsformanden formulerer bestyrelsens ønsker til regionsældrerådene og fremtidsudsigterne for regionsældrerådene og fremlægger det på mødet. Bestyrelsen besluttede, at Danske Ældreråds bestyrelse fortsat har et tillidsfuldt forhold til de regionale ældreråd. 2.7 Fremmødevalg punkt sat på af landsformand Erik Stagsted Sagen: Landsformanden ønsker en tilkendegivelse af, om Danske Ældreråds bestyrelse aktivt skal arbejde for at alle ældreråd får mulighed for fremmødevalg, samt en drøftelse af, hvordan Danske Ældreråd bedst kan støtte de lokale ældreråd i at nå de ønskede mål ift. valg. Bestyrelsen besluttede, at Danske Ældreråd fortsat skal støtte de lokale ældreråd i at få mulighed for fremmødevalg samme dag som valg til kommuner og regioner. 2.8 Forskellige Rådighedsbeløb for beboere på plejehjem punkt sat på af Inge Jacobsen Sagen: bestyrelsen behandlede et tilsvarende punkt på mødet d. 28 maj. Inge Jacobsen har ligeledes fra Flemming Eilstrup, formand ældrerådet i Brøndby modtaget følgende punkter til drøftelse i bestyrelsen. - Boligens indretning, størrelse og i mindre omfang pris - Personalets kompetencer og normering (vikardækning) - Servicepakkens indhold og kvalitet (i mindre omfang pris) Det er bestyrelsens holdning, at der skal være et kommunalt fastsat rådighedsbeløb, men at størrelsen på dette ikke er en sag, Danske Ældreråds bestyrelse skal behandle. 2.9 Bestyrelsesmøder i 2019 Bestyrelsen fastsatte følgende mødedatoer for 2019: Torsdag den 24. januar 2019 i Middelfart Torsdag den 21. marts 2019 i Middelfart Onsdag den 22. maj Økonomi 3.0 Halvårsregnskab 2018 Sagen: Halvårsregnskab fremlægges og omdeles med kommentarer på bestyrelsesmødet.

5 Halvårsregnskabet var udsendt på forhånd, blev præsenteret af Marianne Lundsgaard på bestyrelsesmødet og taget til efterretning af bestyrelsen. 4. Øvrige sager 4.1 Finn Kamper-Jørgensen foreslog, at Danske Ældreråd overvejer at live-streame fra Vingstedkonferencen. Bestyrelsen besluttede, at der ikke skal live-streames fra Vingstedkonferencen Orientering fra formanden/formandskabet Grundet tidspres nåede bestyrelsen ikke punkterne 5,6,7,8 og 9, men bestyrelsen blev opfordret til at stille evt. spørgsmål til landsformand og/eller sekretariatet. Landsformanden orienterer fra sager i pressen, herunder - udsendt pressemeddelelse vedrørende. afskaffelse af tilsynspolitik for hjemmeplejen - og reaktioner, - udtalelse vedrørende kritisk holdning til kommunens opsøgende aktiviteter(kommunernes forebyggende hjemmebesøg) og reaktioner - henvendelse fra formand fra Brøndby vedrørende såvel bestyrelses, som sekretariatssager - orientering fra de tre første værdidebat-dage med ældreminister Thyra Frank - Henvendelse fra Birthe Olsen, Hillerød ældreråd til Landsformand Erik Stagsted vedr. økonomi, hvor den ene flytter på plejehjem. Øvrige orienteringer - herunder deltagelse i forskellige arrangementer som Landsformand for Danske Ældreråd - fremlægges på mødet. 6. Orientering fra repræsentationer mv. Forum for underernæring. V. Kirsten Nissen Forum for ældre- og social tandpleje v. Inger Zander Folkebevægelsen mod ensomhed drøftelse af muligheder for at deltage aktivt. 7. Orientering fra sekretariatet Medarbejdere: Trine Toftgaard Lund begynder som sekretariatschef d. 1. september Lise Sørensen kommer tilbage fra orlov d. 1. september og arbejder på 30 timer Marianne Lundsgaard går ned på 30 timer pr. 1. september Lederskifte er meldt ud til medlemmer m.fl. Aktiviteter: Temadage program udmeldt. Mindre tilslutning end forventet pt. Vingstedkonference d. 15. november program udsendes ultimo august Sag om aktindsigt Medlemmer af ældrerådet i Odense er af forvaltningen bedt om at indsende deres egne oplysninger om modtagne diæter og kørselsgodtgørelse som led i en rejst sag om aktindsigt. Der skal indsendes tilbage til 2014 og Danske Ældreråd har over for den kommunale forvaltning med hjælp fra jurist Dorthe Neergaard hævdet, at der ikke kan gives aktindsigt i dokumenter vedrørende diæter, kørsel eller forplejning i øvrigt. Dette skal betragtes som interne dokumenter.

6 Den kommunale forvaltning er uenig og fremhæver at der gælder samme regler for byrådsmedlemmer, hvis udgifter og godtgørelser ligger offentligt tilgængeligt på Odense Kommunes Hjemmeside. Sekretariatet overvejer om sagen skal rejses over for Ministeriet. Evt. øvrige orienteringer fremlægges på mødet. 8. Orientering fra regionsældreråd Punktet udgår grundet efterfølgende møde 9. Eventuelt f. referat Thomas Jensen

2.0 Opfølgning på repræsentantskabsmøde og ældrepolitisk konference 7/8. maj 2018

2.0 Opfølgning på repræsentantskabsmøde og ældrepolitisk konference 7/8. maj 2018 Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: Mandag d. 28. maj 2018 Tid: 10.15 15.45 Sted: Ældrecenter Rudbækshøj, Strib Landevej 58, Strib, 5500 Middelfart. Fra sekretariatet deltog Thomas Jensen

Læs mere

2.1 Evaluering af bestyrelsesseminar den august 2018

2.1 Evaluering af bestyrelsesseminar den august 2018 24. november 2018 Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Tid: Torsdag den 8. november 2018, kl. 10.00-15.00 Sted: Lillebæltshallerne, Færøvej 74, 5500 Middelfart. Afbud: Hans Erik Pedersen Fra sekretariatet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: tirsdag den 20. august 2019 kl. 12:45 15:30 Fra bestyrelsens deltog: Mogens Rasmussen, Kirsten Nissen, Inger Møller Nielsen, Per Toft Mouritsen, Carl

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD d. 23. aug godkendt

Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD d. 23. aug godkendt Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD d. 23. aug. 2017 godkendt Tid: 23. august 2017 Sted: Hotel Hesselet Afbud: Ingen Referent: Marianne Lundsgaard og Charlotte Broe 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Beslutning: Dagsordenen blev godkendt. En henvendelse fra Favrskov Ældreråd blev tilføjet under orienteringspunkter.

Beslutning: Dagsordenen blev godkendt. En henvendelse fra Favrskov Ældreråd blev tilføjet under orienteringspunkter. Dagsorden for bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: Torsdag d. 22. januar 2018 Tid: 10.00 16.00 Sted: Middelfart rådhus, Nytorv 9, 5500 Middelfart Referent: Thomas Jensen og Marianne Lundsgaard Fraværende:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD d. 12. okt. 2017

Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD d. 12. okt. 2017 Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD d. 12. okt. 2017 Tid: Torsdag 12. okt. 2017 kl. 10.00 15.00 Sted: Middelfart Rådhus, Nytorv 9, 5500 Middelfart Afbud: Jørgen Linnemann Referent: Charlotte Broe,

Læs mere

Beslutning: Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af et pkt. 6A Orientering fra repræsentationer og regionsældreråd

Beslutning: Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af et pkt. 6A Orientering fra repræsentationer og regionsældreråd Referat af møde i bestyrelsen i Danske Ældreråd Tid: Torsdag den 24. januar 2019, kl. 10.00-15.00 Sted: Middelfart Rådhus Afbud: Inge Jacobsen, Finn Kamper-Jørgensen, Jørgen Linnemann Fra sekretariatet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD - Godkendt

Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD - Godkendt Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD - Godkendt Dato: onsdag d. 21. maj 2014 Tid: 10.00 15.00 Sted: Seniorhuset, Toldbodgade 5, 5000, Odense C. Vi skal være i Mødelokale nr. 1. Afbud: Poul Ancher

Læs mere

Beslutning: Bestyrelsen valgte én blandt de indstillede kandidater, modtageren offentliggøres på repræsentantskabsmødet den 8. maj 2018.

Beslutning: Bestyrelsen valgte én blandt de indstillede kandidater, modtageren offentliggøres på repræsentantskabsmødet den 8. maj 2018. Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: Torsdag d. 15. marts 2018 Tid: 10.15 15.00 Sted: Middelfart Rådhus Referent: Thomas Jensen Fraværende: Ingen Referatet blev godkendt på mødet med oplæsning

Læs mere

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl. 13.00-16.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer af Sundhedsudvalget: Hanne Simonsen (formand),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD GODKENDT Tid: 18. august 2016 Sted: Hotel Nyborg Strand

Referat fra bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD GODKENDT Tid: 18. august 2016 Sted: Hotel Nyborg Strand Referat fra bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD GODKENDT Tid: 18. august 2016 Sted: Hotel Nyborg Strand Referent: Dorthe Neergaard Til stede: Bestyrelsen, fra sekretariatet: sekretariatsleder Marianne Lundsgaard

Læs mere

Mundtlig beretning ved Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde 2019

Mundtlig beretning ved Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde 2019 Mundtlig beretning ved Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde 2019 2019 er et historisk år for Danske Ældreråd. Vores landsorganisation blev stiftet i 1999, og vi kan med dette repræsentantskabsmøde fejre

Læs mere

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale).

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). REFERAT Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). Til stede: Hanne Simonsen (formand), Anne

Læs mere

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Tid: Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD. d august 2014 i Nyborg Godkendt

Referat fra bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD. d august 2014 i Nyborg Godkendt Referat fra bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD Afbud: Carsten Wittus Referent: Dorthe Neergaard d. 20.- 21. august 2014 i Nyborg Godkendt Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Beslutning: Dagsorden godkendt

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Fredag den 10.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Finn Brozek Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Afbud fra Hanne Simonsen, Anne-Marie Bossen Arrøe deltager i Hanne Simonsens sted, samt Vera Eckhardt.

Afbud fra Hanne Simonsen, Anne-Marie Bossen Arrøe deltager i Hanne Simonsens sted, samt Vera Eckhardt. DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget Dato: onsdag den 13. juni 2018 kl. 10-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Hanne

Læs mere

Bilagssamling til repræsentantskabsmødets. Punkt 3 Dagsorden og forretningsorden. Punkt 7 Handleplan/Arbejdsplan. Punkt 9 Indkomne forslag

Bilagssamling til repræsentantskabsmødets. Punkt 3 Dagsorden og forretningsorden. Punkt 7 Handleplan/Arbejdsplan. Punkt 9 Indkomne forslag Bilagssamling til repræsentantskabsmødets Punkt 3 Dagsorden og forretningsorden Punkt 7 Handleplan/Arbejdsplan Punkt 9 Indkomne forslag Dagsorden For repræsentantskabsmøde d. 28. april 2014 i DANSKE ÆLDRERÅD

Læs mere

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 4. marts 2013 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla

Læs mere

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 08.01.2018 kl. 08:00. MEDLEMMER/DELTAGERE FUNKTION: Tid: Mandag d. 08.01.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Egedal Rådhus, Mødelokale

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret Greve Seniorråd Tirsdag den 24.11.15 kl. 9-12 på Strandcentret Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Ældrerådet Referat Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Pkt. Tekst Side 10 Godkendelse af referat fra møde den 30. januar 2018 1 11 Retningslinjer for udbetaling af diæter m.v.

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Tirsdag den 28.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Lukket Referat Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen, Helmut

Læs mere

Dato Tid Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer

Dato Tid Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer Referat Ældrerådet Ordinært møde Dato 29. januar 2014 Tid 09:00 Sted Frederikshavn Rådhus, mødelokale 0.28 NB. Fraværende Poul-Erik Andersen Stedfortræder Medlemmer Hanne Andersen Oda Kajgaard Ole Kanstrup

Læs mere

Lukket Referat Ældreråd

Lukket Referat Ældreråd Lukket Referat Ældreråd Lokale 1, Birkehøj, 19. maj 2014 Kl. 10:00-12:00 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen,

Læs mere

DAGSORDEN og REFERAT. til. Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 7. august 2018 kl I Frichsparken, vær 1.86

DAGSORDEN og REFERAT. til. Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 7. august 2018 kl I Frichsparken, vær 1.86 Side 1 af 5 DAGSORDEN og REFERAT til Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 7. august 2018 kl. 09.00 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Kopi til: Rådmand Jette Skive Direktør

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Strandcentret Plejecenter

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Strandcentret Plejecenter Greve Seniorråd Mandag den 13.11.17 kl. 9-12 Strandcentret Plejecenter Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > - 21-01-2014-21-01-2014 21.01.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 15 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog

Læs mere

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder.

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. april 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Danske Ældreråds holdning til aktuelle ældrepolitiske områder

Danske Ældreråds holdning til aktuelle ældrepolitiske områder Til dagsorden pkt. 7 - side 1 af 6 Danske Ældreråds holdning til aktuelle ældrepolitiske områder Bestyrelsen i Danske Ældreråd har drøftet en række ældrepolitiske områder og er enige om følgende holdninger

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4 Greve Seniorråd Mandag den 19.3.18 kl. 9 12 i mødelokale 4 Dan Bjerring (Formand) Elo Knudsen Freddy Aldenborg Inge-Merethe Jensen Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Hjørdis Steinmetz Stabschef Tabita

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den torsdag 25. april 2013 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE

Læs mere

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14. Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Strandcentret

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Strandcentret Greve Seniorråd Mandag den 29.05.17 kl. 9-12 på Strandcentret Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen,

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86

Referat. fra. Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Side 1 af 5 Referat fra Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl. 09.00 til 13.00 Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatsleder Søren Hougaard Jensen Kopi til: Rådmand

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD - godkendt. Dagsorden. 2. Sager til behandling. Afbud fra: Inge Lorentzen, Erling Høholt

Referat for bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD - godkendt. Dagsorden. 2. Sager til behandling. Afbud fra: Inge Lorentzen, Erling Høholt Referat for bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD - godkendt Tirsdag d. 31. maj 2011, Vejle Afbud fra: Inge Lorentzen, Erling Høholt Formand Kirsten Feld bød såvel nye som gamle bestyrelsesmedlemmer velkommen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD GODKENDT

Referat fra bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD GODKENDT Referat fra bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD GODKENDT Tirsdag d. 16. Maj 2017 i Middelfart. Afbud fra: Ingen. Carl Aksel Kragh Sørensen deltog indtil kl. 12.30. Mødet blev indledt med velkomst og en orientering

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Nældebjerg Plejecenter

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Nældebjerg Plejecenter Greve Seniorråd Mandag den 03.04.17 kl. 9-12 på Nældebjerg Plejecenter Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD - godkendt

Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD - godkendt Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD - godkendt Dato: torsdag d. 28. Maj 2015 Tid: 10.00 15.00 Sted: Seniorhuset, Toldbodgade 5, 5000, Odense C. Lokale 1. Afbud fra: Ingen Mødet startede med velkomst

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-02.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. februar 2016 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 BEMÆRK TIDSRUMMET! Deltagere

Læs mere

Marie Jørgensen orienterede ligeledes om afskedsreceptionen for direktør Christian Harsløf

Marie Jørgensen orienterede ligeledes om afskedsreceptionen for direktør Christian Harsløf Ældrerådets møde mandag den 4. marts 2019 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per Christensen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD GODKENDT. Dagsorden

Referat fra bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD GODKENDT. Dagsorden Referat fra bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD GODKENDT d. 26. Maj 2016 i Seniorhuset, Odense C. Afbud fra: Poul Gudberg Til stede: Bestyrelsen, observatør Anker Andersen, sekretariatsleder Marianne Lundsgaard,

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 1. juni 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Lone Karakavuk ( ) Dorthe Jensen (

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD godkendt

Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD godkendt Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD godkendt Dato: Onsdag d. 30. marts 2016 Tid: 10.00 15.00 Sted: Seniorhuset, Toldbodgade 5, 5000, Odense C. Afbud: Poul Gudberg Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Ældrerådets møde mandag den 3. december 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådets møde mandag den 3. december 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådets møde mandag den 3. december 2018 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per

Læs mere

Referat Seniorrådsmøde Morsø Kommune

Referat Seniorrådsmøde Morsø Kommune Referat Seniorrådsmøde Morsø Kommune Mødedato og tid Onsdag den 31. januar 2018 Kl. 9.00-11.30 Mødested Morsø Kommune Jernbanevej 7, 7900 Nykøbing Mors Lokale 204 Deltagere Kirsten Nielsen Hanne Haaning

Læs mere

1. at Sundhedsudvalget godkender referat fra seneste udvalgsmøde den 19. april Evaluering af temadagen den 12. juni 2017 om En værdig død

1. at Sundhedsudvalget godkender referat fra seneste udvalgsmøde den 19. april Evaluering af temadagen den 12. juni 2017 om En værdig død REFERAT Møde i Sundhedsudvalget Dato: mandag den 19. juni 2017 kl. 14.00 16.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 Medlemmer: Hanne Simonsen (formand), Anne Marie Bossen Aarøe (næstformand),

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 30. november 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Lone Karakavuk ( ) Annette Kjærsgaard ( ) Mogens Lehd Pedersen ( )

Læs mere

Møde 25. marts 2019 kl. 13:00 i Mødelokale 6

Møde 25. marts 2019 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Ældrerådet Referat Møde 25. marts 2019 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Afbud: Verner Berg Pkt. Tekst Side 9 Godkendelse af referat fra møde den 25. februar 2019 1 10 Præsentation af ny centerchef i Sundhed og

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD godkendt. 1. Godkendelse af dagsorden Beslutning: Dagsorden godkendt med de punkter der fremgår af denne.

Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD godkendt. 1. Godkendelse af dagsorden Beslutning: Dagsorden godkendt med de punkter der fremgår af denne. Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD godkendt Dato: onsdag d. 22. oktober 2014 Tid: 10.00 15.00 Sted: Seniorhuset, Toldbodgade 5, 5000, Odense C. Vi skal være i Kunstlokalet. Afbud: Aage Meldgaard,

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Tirsdag den 06.05.14 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Sigurd

Læs mere

Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d kl Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus Jørgen Storm Næstformand

Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d kl Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus Jørgen Storm Næstformand Seniorrådet, Egedal Kommune Dagsorden, møde nr. 4. Mandag d. 03.04.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 03.4.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Godkendt beslutningsreferat for bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD

Godkendt beslutningsreferat for bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD Godkendt beslutningsreferat for bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD Dato: Onsdag d. 29. Maj 2013 Tid: 10.00 15.00 Sted: Hotel Australia, Dæmningen 6, Vejle. Afbud fra: Ingen Mødet startede med velkomst og

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 16. oktober 2018 kl til på Hvalsø Rådhus, lokale 3.

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 16. oktober 2018 kl til på Hvalsø Rådhus, lokale 3. 21. oktober 2018. Referat af møde i tirsdag den 16. oktober 2018 kl. 10.00 til 12.30 på Hvalsø Rådhus, lokale 3. Deltagere: Afbud: Øvrige deltagere: Bjarne Bang Christensen (BBC), Kurt Erik Larsen (KEL),

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 11.04.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret lokale 1 D, Carl Reffsvej 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD. Godkendt

Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD. Godkendt Referat af bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD Godkendt Onsdag d. 20. marts 2013 i Vejle Afbud: Merete Nielsen, Inge Lorentzen, Erling Christensen DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden Beslutning: Dagsorden

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Fredag 07. februar 2014 kl. 09.00 12.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 B Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Side 1 af 5 Referat fra Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl. 09.00 til 13.00 Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatsleder Søren Hougaard Jensen Kopi til: Rådmand

Læs mere

Danske Ældreråd. - Landsorganisation for 98 kommunale ældre-/seniorråd. Danske Ældreråds Temadag 2018

Danske Ældreråd. - Landsorganisation for 98 kommunale ældre-/seniorråd. Danske Ældreråds Temadag 2018 Danske Ældreråd - Landsorganisation for 98 kommunale ældre-/seniorråd Historien - kort 1/1 1999 - Lov om Ældreråd - alle kommuner skal etablere et råd. 21/1 1999 Danske Ældreråd (Sammenslutningen af Ældreråd)

Læs mere

Øvrige deltagere: Esben Vognsen-Jensen Kun pkt. 1 Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Kun pkt. 1 Centerchef, Ældrecentret

Øvrige deltagere: Esben Vognsen-Jensen Kun pkt. 1 Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Kun pkt. 1 Centerchef, Ældrecentret Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 4, 5. marts 2012. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 2012 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla Gundtoft

Læs mere

Bent Ersted Sørensen, Ejgil Mølgaard, Finn Løkkegaard, Ilse, Schødt, Poul Winckler, Uffe Østergård.

Bent Ersted Sørensen, Ejgil Mølgaard, Finn Løkkegaard, Ilse, Schødt, Poul Winckler, Uffe Østergård. Forum: Seniorrådsmøde Tid: Mandag den 3.3 2014 kl. 9-12 Sted: Rådhuset Værløse, Bryllupssalen Deltagere: Arne Ziegler, Lis Dybkjær, Uffe Østergård, Annie Klug, Bent Ersted Sørensen, Ejgil Mølgaard, Finn

Læs mere

17, stk. 4 udvalg - Ældreudvalg

17, stk. 4 udvalg - Ældreudvalg 17, stk. 4 udvalg - Ældreudvalg Referat fra ordinært møde Møde den 9. april Tirsdag 09.04.2019 kl. 17:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser... 2 Orientering til Ældreudvalget

Læs mere

NYHEDSBREV. Lederskifte i Danske Ældreråd. Hvad siger loven om egenbetaling i kommunerne? Side 4. Side årgang, september 2018

NYHEDSBREV. Lederskifte i Danske Ældreråd. Hvad siger loven om egenbetaling i kommunerne? Side 4. Side årgang, september 2018 NYHEDSBREV 20. årgang, september 2018 Side 4 Lederskifte i Danske Ældreråd Side 6 Hvad siger loven om egenbetaling i kommunerne? Nyhedsbrev 6 2018 Det nære sundhedsvæsen Efter en meget lang og varm sommer

Læs mere

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7. Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.14 Egedal Rådhus

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. juni 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Helmut Madsen og Lilly Meisner Pedersen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. juni 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Helmut Madsen og Lilly Meisner Pedersen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Susanne Kierch Anna K. M. Hansen Hans C. Bech Dorete Olsen Jette Olsen Britta Jensen-Terpet Helmut Madsen Bodil Nielsen Lilly Meisner Pedersen Bemærkning: Afbud:

Læs mere

REFERAT. Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget

REFERAT. Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget REFERAT Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl. 10.00 12.30 Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Referat af Forretningsudvalgets møde 3. Høring

Læs mere

Referat. Møde i Boligudvalget Dato: Tirsdag den 13. november 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Møde i Boligudvalget Dato: Tirsdag den 13. november 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Møde i Boligudvalget Dato: Tirsdag den 13. november 2018 kl. 12.45-15.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Merete Raaschou (formand), Joan Jensen (næstformand), Arne Bjørn

Læs mere

Regionsældrerådet. den regionale sparring om ældrepolitikken. Nyborg Regionsældreråd. 1

Regionsældrerådet. den regionale sparring om ældrepolitikken. Nyborg Regionsældreråd. 1 Regionsældrerådet den regionale sparring om ældrepolitikken Nyborg 08.05.18. Regionsældreråd. 1 Anker Andersen 7130 Juelsminde. Næstformand i Hedensted Seniorråd Har været med i ganske mange år (lokalt,

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 03.01.11 kl. 9-12 i mødelokale 1 Bente Vejlesby, formand Flemming Vahlgreen Freddy Aldenborg Niels Kjøller Peer Ravn Aage Tolberg Afbud Elo Knudsen Sigurd Arnfred Larsen, sekretær

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 30. januar 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 30. januar 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 30. januar 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Referat af møde nr. 11. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 11. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 11. Mandag d. 05.12.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 05.12.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

Referat af møde nr. 1, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 1, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 12.01.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 12.01.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 7, Rådhuset, 1. marts 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Lilly Meisner Pedersen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 7, Rådhuset, 1. marts 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Lilly Meisner Pedersen. Referat Mødelokale 7, Rådhuset, Kl. 10:15 Medlemmer Susanne Kierch Anna K. M. Hansen Hans C. Bech Dorete Olsen Jette Olsen Britta Jensen-Terpet Helmut Madsen Bodil Nielsen Lilly Meisner Pedersen Bemærkning:

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 21. august 2018 kl til på Hvalsø Rådhus, lokale 3.

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 21. august 2018 kl til på Hvalsø Rådhus, lokale 3. 27. august 2018. Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 21. august 2018 kl. 10.00 til 12.30 på Hvalsø Rådhus, lokale 3. Deltagere: Afbud: Bjarne Bang Christensen (BBC), Bjarne Hørlykke

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD - GODKENDT

Referat fra bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD - GODKENDT Referat fra bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD - GODKENDT Dato: Torsdag d. 28. januar 2016 i Seniorhuset Odense. Til stede: Bestyrelsen, sekretariatsleder Marianne Lundsgaard, referent Dorthe Neergaard.

Læs mere

Kun pkt. 1 Kun pkt. 6

Kun pkt. 1 Kun pkt. 6 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7 Mandag d. 15.08.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 15.08.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Mandag den kl i mødelokale 3. Greve Kommune

Greve Seniorråd. Referat. Mandag den kl i mødelokale 3. Greve Kommune Greve Seniorråd Mandag den 25.3.19 kl. 9 12 i mødelokale 3 Inge-Merethe Jensen (formand) Hjørdis Steinmetz Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Flemming Vahlgreen Afbud: Freddy Aldenborg Elo Knudsen Centerchef

Læs mere

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Ældrerådet Dagsorden Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Pkt. Tekst Side 10 Godkendelse af referat fra møde den 30. januar 2018 1 11 Retningslinjer for udbetaling af diæter m.v.

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 12. februar 2019 kl til på Allerslev Rådhus, lokale 2.

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 12. februar 2019 kl til på Allerslev Rådhus, lokale 2. 17. februar 2019. Referat af møde i tirsdag den 12. februar 2019 kl. 10.00 til 13.00 på Allerslev Rådhus, lokale 2. Deltagere: Det samlede Ældreråd: Bjarne Bang Christensen (BBC), Jeanette Dæhnfeldt (JD),

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 1. december 2014 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Lone Karakavuk ( ) Ella Bertelsen

Læs mere

Referat af møde nr. 4. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 4. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 4. Mandag d. 11.04.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 11.04.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10 Egedal Rådhus

Læs mere

REFERAT. Møde i Boligudvalget Dato: Onsdag den 8. februar 2017 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 102

REFERAT. Møde i Boligudvalget Dato: Onsdag den 8. februar 2017 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 102 REFERAT Møde i Boligudvalget Dato: Onsdag den 8. februar 2017 kl. 10-12 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 102 Til stede: Arne Bjørn Nielsen, Arvin Storgaard, Eleonora Lewandowski, Hans Thomsen,

Læs mere

Referat af møde nr. 9. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 9. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9. Mandag d.10.09.2018 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 10.09.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.14 Egedal Rådhus

Læs mere

DAGSORDEN. Eksterne deltagere: Under punkt 14 deltager administrerende direktør Katja Kayser ( )

DAGSORDEN. Eksterne deltagere: Under punkt 14 deltager administrerende direktør Katja Kayser ( ) DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget (Bemærk mødetidspunktet er 9.00) Dato: Onsdag den 7. juni 2017 kl. 9.00 11.30 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (eget lokale) Medlemmer: Kirsten

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 11.-01.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 11. januar 2017 Tidsrum 09.30 ca. 12.15 Bemærk start- og sluttidspunkt!

Læs mere

Dagsorden For repræsentantskabsmøde d. 11. maj 2015 i DANSKE ÆLDRERÅD

Dagsorden For repræsentantskabsmøde d. 11. maj 2015 i DANSKE ÆLDRERÅD Dagsorden For repræsentantskabsmøde d. 11. maj 2015 i DANSKE ÆLDRERÅD 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Svend-Erik Hermansen. 2. Valg af stemmetællere og referent Bestyrelsen foreslår, at bestyrelsens

Læs mere

Ældrerådet. 1. Godkendelse af dagsorden. BESLUTNING Godkendt. 2. Meddelelser

Ældrerådet. 1. Godkendelse af dagsorden. BESLUTNING Godkendt. 2. Meddelelser Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 6. marts 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Medlemmer: Erik Mitens, Mette Bille, Birte Tvistholm Ahle, Leif Carøe, Leif Hornshøj, Ove Lund,

Medlemmer: Erik Mitens, Mette Bille, Birte Tvistholm Ahle, Leif Carøe, Leif Hornshøj, Ove Lund, Referat Møde nr. 02-2019 Tirsdag den 21. februar 2019 kl. 12.30 15.30, Mødelokale 292, 2. sal, Rådhuset, 7500 Holstebro Medlemmer: Erik Mitens, Mette Bille, Birte Tvistholm Ahle, Leif Carøe, Leif Hornshøj,

Læs mere

REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Referat af Forretningsudvalgets møde

REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Referat af Forretningsudvalgets møde REFERAT Møde i Ældrerådet Dato: onsdag den 27. februar 2019 kl. 10.00 14.00 Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal, værelse 103 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Referat af Forretningsudvalgets

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD d. 27. oktober 2016 i Middelfart - GODKENDT

Referat fra bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD d. 27. oktober 2016 i Middelfart - GODKENDT Referat fra bestyrelsesmøde i DANSKE ÆLDRERÅD d. 27. oktober 2016 i Middelfart - GODKENDT Til stede: Bestyrelsen, fra sekretariatet Marianne Lundsgaard, Dorthe Neergaard. Afbud: Poul Gudberg, Ole Høyer.

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Ole Flemming Lyse, Minna Olesen, Kirsten Bitsch Kristensen,

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 13-06-2017-13-06-2017 13.06.2017 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere