Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012"

Transkript

1 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: Tlf.:

2 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål, hive stikket ud, leve i nuet og være sammen med børnene? Er I klar til action, udfordringer og nydelse for både krop og sjæl? I uge 31, 2012 tilbyder vi et aktivt sommerferie-ophold på vores dejlige hoteller, der ligger midt i den unikke Ådal omkring Vejle. I bestemmer selv, hvilke sommerferie aktiviteter, I evt. ønsker at deltage i. Der er masser af spændende valgmuligheder i løbet ugen se nærmere beskrivelse på de følgende sider. Vi glæder os til at høre fra jer. Ring og få yderligere info på tlf eller tlf De bedste sommerferie-hilsner Tlf.: Tlf.:

3 Sommerferie-aktiviteter oversigt Aktiv Familieferie, Uge 31, 2012 Mandag 30. juli - Kl Tirsdag juli - Kl Onsdag - 1. august - Kl Torsdag - 2. august - Kl Torsdag - 2. august - Kl Fredag - 3. august - Kl Kanotur på Vejle Å - med naturvejleder Frokost undervejs og dejlig herregårdsmiddag og spøgelsesjagt på Haraldskær om aftenen. Store Lege-dag En dag med højt humør og masser af grin. Eventyr-ræs (Adventure Race) Udfordringer til lands, til vands og lidt i luften... Jernalderen for en dag Vingsted Historiske Værksted Leg, gode historier og skøn middag over bål. Fakkeltog og troldejagt Aftenvandring med fakler og (u)hyggelige historier om skovens trolde. Vild med Vand Masser af ballade, sjov og leg i svømmehallen.

4 Mandag juli 2012 Kanotur på Vejle Å med naturvejleder - Frokost undervejs og efterfølgende herregårds-middag og spøgelsesjagt på Haraldskær Turen ledes af en stedkendt naturvejleder, som guider og fortæller sjove historier om naturen undervejs. Vi begynder turen på VINGSTED hotel & konferencecenter og vandrer herfra ud ad Bindeballestien til Ravning Broen, hvor kanoerne ligger klar til os. Vejle Å slynger sig smukt gennem landskabet, og der er rig mulighed for at iagttage det rige dyre- og fugleliv på nært hold. Der spises medbragt frokost i det grønne undervejs. Turen slutter ved den smukke gamle herregård Haraldskær fra ca. 1536, der i dag fungerer som hotel- og konferencecenter, men som også har sit eget spøgelse... På Haraldskær serveres der en dejlig og sund herregårdsmiddag. Efter middagen er der spøgelsesjagt for børn og andre barnlige sjæle. Udover at forsøge at fange spøgelset, skal der løses forskellige små gåder og mysterier. Bagefter kårer vi det bedste spøgelsesjæger-hold og alle børn får overrakt et Spøgelsesjæger-certifikat. Kl Mødested: VINGSTED hotel & konferencecenter (receptionen). Kr. 250,00 pr. person (børn) Kr. 395,00 pr. person (voksne) Inklusiv kanoudstyr, frokost, middag, spøgelsesjagt og transport retur til Vingstedcentret. Drikkevarer under middagen om aftenen er for egen regning. NB: Plads til max. 36 deltagere.

5 Tirsdag juli 2012 Store Lege-dag - En dag med højt humør og masser af grin Vi leger en masse gamle, nye, sjove og halvskøre lege såsom: Hula-Hop-ringe-stafet, sækkevæddeløb, cykelræs på 3-hjulede cykler, ballon-leg og fange-lege som Hinke- og Kineser-tagfat. Og måske bliver der også tid til at vi afvikler nogle af legene, som et lille OL, hvor børn og voksne i små hold dyster i en række konkurrencer som f.eks. hoppe-bolds-stafet, Detskæve-tårn-i-Pisa-tårnbygnings-konkurrence, ægge-kast og papirflyver-præcisions-kast. Lege-dagen er en garanti for masser af grin og sund motion for både børn og voksne. Kl Mødested: VINGSTED hotel & konferencecenter (på stadion). Kr. 95,- pr. person Inklusiv en kildevand og lidt frugt og sunde snacks.

6 Onsdag - 1. august 2012 Eventyr-ræs (Adventure Race) - Udfordringer til lands, til vands og lidt i luften Eventyr-ræs byder på en række udfordrende aktiviteter bl.a. et par af vores forhindringsbaner, der byder på udfordringer for både store som små deltagere. Vi prøver også at klatre i de store bøgetræer på bakketoppen, hvor udsigten er fantastisk. Ved åen venter der nogle sjove udfordringer med gummibåde, tømmerflåde og en tur hen over åen på en wire-bane. Vi afvikler programmet i et stille og roligt tempo, så alle kan være med og heldigvis er det tilladt at hjælpe hinanden. Og hvis man bare ønsker at kigge og heppe på dem, der er i gang, er det mindst lige så sjovt. Kl Mødested: VINGSTED hotel & konferencecenter (på stadion). Kr. 150,- pr. person Inklusiv en kildevand og lidt frugt og sunde snacks.

7 Torsdag - 2. august 2012 Jernalderen for en dag Vingsted Historiske Værksted - Leg, gode historier og mad over bål Vi mødes ved VINGSTED hotel & konferencecenter og går i samlet flok til Jernaldermiljøet (Vingsted Historiske Værksted). Turen går forbi Vingsted Sø, hvor der er gjort spændende fund fra Jernalderen. I Jernalderlandsbyen tager vi en rundtur og hører om, hvordan livet formede sig for ca år siden. Bagefter leger vi nogle af de lege, som børnene morede sig med i jernalderen. Der bliver også mulighed for at prøve at lave sin egen flitsbue eller snitte en figur i træ. Sidst på eftermiddagen går vi i gang med at tilberede aftensmaden, der laves over åben ild, men med eksklusivt resultat. Menuen består bl.a. af suppe med vilde urter, salater og grillet kød og pølser. Mens de voksne hjælper til med madlavningen, hygger børnene sig med at lave pandekager over bålet. Det er altid et hit og pandekagerne smager himmelsk. Kl Mødested: Foran hovedindgangen v/vingsted hotel & konferencecenter. Kr. 195,00 pr. person (børn) Kr. 295,00 pr. person (voksne) Inklusiv frugt, sunde snacks, kildevand, saftevand, middag samt fakkeltog.

8 Torsdag - 2. august 2012 Fakkeltog og troldejagt (aften) - Aftenvandring med fakler og (u)hyggelige historier om skovens trolde Oplev skoven og naturen på denne stemningsfulde aftenvandring, hvor vi tænder lys i faklerne. Det er ikke spor uhyggeligt at komme væk fra byens lys, men alligevel har mange ikke prøvet at være ude i Danmarks natur om aftenen, når mørket så småt begynder at flade på. Undervejs vil naturvejlederen fortælle lidt om troldenes historie, hvorfor de formentlig ikke længere er så farlige, og lidt om hvordan man bedst finder frem til dem. Vi slutter turen omkring bålet til en kop myntete eller et krus bålkakao. Kl Kl Mødested: P-pladsen ved Vingsted Jernaldermiljø Kr. 50,- pr. person (NB: Deltagelse i fakkeltogs-vandringen er gratis, hvis man har købt enten et Aktiv Familieferie-ophold eller eftermiddagens program i Jernalder-landsbyen.)

9 Fredag - 3. august 2012 Vild med Vand - Masser af ballade, sjov og leg i svømmehallen Vi går ind i svømmebadet, hvor der kan svømmes og leges på livet løs. Livredderen byder på nogle sjove øvelser såsom f.eks. udspring, vandpolo, gummibåd-sejlads, svømmekonkurrencer, vand-forhindringsbane, undervands-skattejagt og lignende. Vild med vand henvender sig mest til børnene. Forældre er naturligvis meget velkomne til at lege og svømme med og ellers kan de også gå en tur i spabadet eller få en omgang saunagus. Tillader vejret det, kan det være, vi går udenfor og leger lidt med de sjove River Bugs (en mellemting mellem en gummibåd og en kajak) i åen... Tid: Kl Mødested: Svømmehallen på VINGSTED hotel & konferencecenter Kr. 75,00 pr. person Inklusiv en kildevand og lidt frugt og sunde snacks.

10 Pris på overnatning: Booking: Aktiv Familieferie-ophold - i uge 31 Dobbeltværelse (2 personer) inkl. morgenmad Kr. 695,- pr. vær. pr. nat Evt. ekstra opredning Kr. 150,- pr. person pr. nat 4 personers værelse inkl. morgenmad Kr. 895,- pr. vær. pr. nat (4-personers værelser kun på VINGSTED hotel & konferencecenter) Priserne på Aktiv Familieferie-ophold gælder ved bestilling af minimum 2 overnatninger på enten Sinatur Hotel Haraldskær eller VINGSTED hotel & konferencecenter. Aktiviteter: De ovenfor beskrevne sommerferie-aktiviteter kan bestilles af alle også gæster, der ikke overnatter hos os. Der kan bestilles aktiviteter enkeltvis eller for flere dage - alt efter ønsker og behov. NB: Der skal være minimum 15 deltagere til hver aktivitet - ellers forbeholder vi os ret til at aflyse aktiviteten. Bestilling: Ring til: Sinatur Hotel Haraldskær: Tlf eller VINGSTED hotel & konferencecenter: Tlf Eller send en til: info@aktiv-familieferie.dk Bestilling af Aktiv Familieferie-ophold og/eller sommerferie-aktiviteter bedes ske hurtigst muligt og senest 2 uger før ankomst. Du er dog altid velkommen til at ringe og forhøre om der er ledige værelser/pladser et par dage i forvejen. Vi glæder os til at se jer

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Ophold. - Kanotur - Velvære - Shopping. Weekend - Museumsbesøg - Van dretur - Gudenåen Himmelbjer get Ferie - Kanotur - Velvære

Ophold. - Kanotur - Velvære - Shopping. Weekend - Museumsbesøg - Van dretur - Gudenåen Himmelbjer get Ferie - Kanotur - Velvære get Cykelture - Ferie - Kanotur Kanotur - Velvære - Shopping - Weekend - Museumsbesøg Vandretur - Gudenåen Himmelbjerget Cykelture - Ferie - Weekend - Museumsbesøg Vandretur - Gudenåen Himmelbjerget Ferie

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere

Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere I Blekinge län, ca. 2½ times kørsel fra København er Snärjeskogen beliggende lige på grænsen til Sveriges sydligste

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS - Spændende aktiviteter for firmaer, foreninger og grupper OPLEVELSER OG EVENTS Har I brug for fælles oplevelser, der kan ryste venner, kollegaer og afdelinger sammen eller

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

The search for silence. The project is co-funded. by the European Union

The search for silence. The project is co-funded. by the European Union The search for silence. The project is co-funded by the European Union Where to find! Where to find! Lake Rørbæk Vejle Developing tourism: 3 important things! Developing tourism: 3 important things! Focus

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016

HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016 HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016 Nogle gange skal man have lov at brænde maden på... EFTERÅRSFERIE Uuuuhhhh! - det er halloween! Det bedste ved at holde ferie her hos Dancamps i Hvide Sande er

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

skanderborg-ungdomsskole.dk

skanderborg-ungdomsskole.dk SKOLEPAKKER skanderborg-ungdomsskole.dk Forord Ungdomsskolen har med skolepakkerne sammensat en række aktive tilbud til skolerne i Skanderborg Kommune. Alle skolepakker gælder for 7.-9. klasse med undtagelse

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

nr., dato ttty VELKOMMEN Kære barn og forældre Jeres familie bydes rigtig hjertelig velkommen til KKFO Ørestad Skole.

nr., dato ttty VELKOMMEN Kære barn og forældre Jeres familie bydes rigtig hjertelig velkommen til KKFO Ørestad Skole. VELKOMMEN Til KKFO Ørestad Skole Start tirsdag d. 1. april 2014 April 2014 Highlights Vores åbningstid er kl. 6:30 17:00 alle hverdage. Kl. 6:30-7:30 serverer vi morgenmad for de børn, der måtte have behov.

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Sommerferien i klubben Cykelværksted Billeder: Afslutningstur 8.klasserne Pigeaften Lasses Party Bus Quiz

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Sommerlejrene Så er vi hjemme igen fra årets sommerlejre. Alle har

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Generalforsamling i Gulvsektionen og Gulvbranchen samt årsmøder for Gulvbranchens Vådrumskontrol og leverandører

Generalforsamling i Gulvsektionen og Gulvbranchen samt årsmøder for Gulvbranchens Vådrumskontrol og leverandører Generalforsamling i Gulvsektionen og Gulvbranchen samt årsmøder for Gulvbranchens Vådrumskontrol og leverandører Fredag den 4. maj 2018 på Sinatur Hotel Frederiksdal Frederiksdalsvej 360 2800 Kgs. Lyngby

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 Sommersjov i juni 2007: 1. Gilde konkurrerede i smøring af landgangsbrød. 1. Sct. Georgs Gilde Skanderborg Torsdag

Læs mere

Lad klassen opleve. Hvolris Jernalderlandsby. En anden tid - et andet tempo

Lad klassen opleve. Hvolris Jernalderlandsby. En anden tid - et andet tempo Lad klassen opleve Hvolris Jernalderlandsby En anden tid - et andet tempo Hvolris Jernalderlandsby En anden tid - et andet tempo I 1960`erne fandt og udgravede man de første arkæologiske spor efter vores

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO. Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden

VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO. Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO Fynsvej 51b, 6000 Kolding Tlf. 79 79 79 30 Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden Vi glæder os til at lære jer at kende og håber I bliver

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren Nyhedsbrev august 2014 Kære forældre Velkommen til et nyt skoleår, og særlig velkommen til den nye 0. årgang. Der er sket lidt ændringer i SFO. Alle dage undtagen torsdag har pædagoger og pædagogmedhjælpere

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

aktiviteter i efterårsferien

aktiviteter i efterårsferien aktiviteter i efterårsferien 2014 1 Jubii, så er det snart efterårsferie og dermed også tid til oplevelser. Glæd dig for i år er der mange sjove aktiviteter, hvor du kan deltage i løbet af ferien. Du

Læs mere

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD Vi glædede os vist begge rigtig meget til vores første temauge og var nok samtidig lidt spændte på hvordan det hele ville forløbe. Det var jo meget anderledes især for

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

MAD- OG BEVÆGELSES- FÆLLESSKABER I FRYDENLUND

MAD- OG BEVÆGELSES- FÆLLESSKABER I FRYDENLUND MAD- OG BEVÆGELSES- FÆLLESSKABER I FRYDENLUND FÆLLES MORGENMAD OG GÅTUR Kunne du tænke dig at starte dagen på bedste vis med morgenmad efterfulgt af en frisk gåtur sammen med andre? Du har nu mulighed

Læs mere

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

VELKOMMEN. Kære barn og forældre. Jeres familie bydes rigtig hjertelig velkommen til KKFO Melodien.

VELKOMMEN. Kære barn og forældre. Jeres familie bydes rigtig hjertelig velkommen til KKFO Melodien. VELKOMMEN Til KKFO Melodien på Ørestad Skole Start mandag d. 2. maj 2016 MAJ 2016 Highlights Vores åbningstid er kl. 6:15 17:00 alle hverdage. Kl. 6:15-7:30 serverer vi morgenmad for de børn, der måtte

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Detaljeret program for Snedsted Festuge

Detaljeret program for Snedsted Festuge Detaljeret program for Snedsted Festuge Lørdag den 3. august Aktivitet: DM i Adventure Race (Thy til lands, til vands og i luften). Beskrivelse: Danmarksmesterskaberne i Adventurerace "Thy til lands til

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre Kære børn og forældre Så nærmer sommerferien sig med hastige skridt. Vi synes selv maj er fløjet af sted, måske er det alle de ekstra fridage, vi har haft. Og de er fortsat ind i juni, så derfor kommer

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE

Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 Lene Mobil: 50 84 39 53 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten + åbningstider.

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

Foreløbigt program TalentWeek 2016

Foreløbigt program TalentWeek 2016 Foreløbigt program TalentWeek 2016 Herunder findes det foreløbige program for TalentWeek 2016. Bemærk at mindre ændringer kan forekomme. Det endelige program udleveres til alle deltagerne på TalentWeek

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

får knus, lærer at føle kærlighed til verden som er elsket og Et menneske, PARKSKOLENS SFO VELKOMMEN I og håber I bliver glade

får knus, lærer at føle kærlighed til verden som er elsket og Et menneske, PARKSKOLENS SFO VELKOMMEN I og håber I bliver glade Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO Fynsvej 51b, 6000 Kolding Tlf. 79 79 79 30 Vi glæder os til at lære jer at kende og håber I bliver

Læs mere

Nyhedsbrev. September og oktober 2017

Nyhedsbrev. September og oktober 2017 Nyhedsbrev September og oktober 2017 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Formand:

Læs mere

Efterårsprogram 2015

Efterårsprogram 2015 Efterårsprogram 2015 Kære beboer Velkommen til Nivå Nu s efterårsprogram 2015. Her kan du læse om de forskellige aktiviteter, som vi laver i dit lokalområde i løbet af efteråret, og du kan finde kontaktoplysninger

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 16/2018. Et stort tillykke skal lyde til årets konfirmander: Kevin, Robin og Jakob. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 16/2018. Et stort tillykke skal lyde til årets konfirmander: Kevin, Robin og Jakob. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 16/2018 Et stort

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Deltagerbrev - Gymnastikskole

Deltagerbrev - Gymnastikskole Deltagerbrev - Gymnastikskole Kære deltager på Gymnastikskole i Højby i uge 31 Så er der ikke længe til, at du skal af sted på Gymnastikskole! Vi glæder os rigtig meget til at have fem super gode dage

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Efterår 2015 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten GRATIS TILBUD: 2. Håndarbejde:

Læs mere

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK FK JUNI Man. 1. Velkommen til de nye børn. Rundboldkamp Tirs. 2. PC-spilledag Ons. 3. Skaterrampen v/sofiendalskolen Tors. 4. Hallen fra kl. 15-17 Fre. 5. LUKKET Man. 8. Skaterrampen v/sofiendalskolen,

Læs mere

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn Fritids- og Ungdomsklub Klub Inn Hovedgaden 448 2640 Hedehusene Tlf.: 43 35 35 55 E-mail: Klubinn@htk.dk Hjemmeside www.klubinn.htk.dk Ledernyt Sommerfesten på fredag d. 7. Så er der snart sommerfest og

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

- MTB for alle niveauer Konceptet til dig, der gerne vil holde aktivt fri. Med 8 spor i en radius af 26 km.

- MTB for alle niveauer Konceptet til dig, der gerne vil holde aktivt fri. Med 8 spor i en radius af 26 km. MTB OPHOLD - MTB for alle niveauer Konceptet til dig, der gerne vil holde aktivt fri. Med 8 spor i en radius af 26 km. www.koncepthotel.dk Priser og diverse information omkring MTB ophold Det vigtigste

Læs mere

SPORTSUGE KVONG I.F

SPORTSUGE KVONG I.F SPORTSUGE KVONG I.F. 27.07-04.08 2019 Lørdag d. 27.07 Brian P kl. 13.00 Flaghejsning på stadion. Jonas, Jacob, Thomas kl. 13.15 Forskellige gade dyster. Hanne og Charlotte kl. 17.30 Familieaften menuen

Læs mere

1) Skoleindkvartering/halindkvartering - Liggeunderlag og sovepose skal medbringes

1) Skoleindkvartering/halindkvartering - Liggeunderlag og sovepose skal medbringes I kan frit vælge mellem følgende 5 muligheder: 1) Skole/hal indkvatering 2) Vandrehjem 3) Comwell Hotel 4) Konventum (LO Skolen) 5) Strand & Badehotel Marienlyst Læs om alle 5 muligheder herunder samt

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Kære Deltager i 10 Timer i Rebild Danmarks måske fedeste MTB Race.

Kære Deltager i 10 Timer i Rebild Danmarks måske fedeste MTB Race. Kære Deltager i 10 Timer i Rebild Danmarks måske fedeste MTB Race. Nu nærmere dagen sig for 10 Timer i Rebild skydes i gang. I MTB Rebild Bakker glæder vi os meget til løbet, og vi har knoklet hårdt for

Læs mere

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Ekstra luksus:

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

Kost- og bevægelsespolitik. Børnehuset Nysgerrium

Kost- og bevægelsespolitik. Børnehuset Nysgerrium Kost- og bevægelsespolitik Børnehuset Nysgerrium Revideret december 2015 Indledning Denne kost og bevægelsespolitik er blevet til på baggrund af drøftelser i forældrebestyrelsen, Sundhedsstyrelsens anbefalinger

Læs mere

-Pa Randers Naturcenter

-Pa Randers Naturcenter Handicaptilbud -Pa Randers Naturcenter Kom ud i naturen Et tilbud fra Randers Naturcenter til voksne borgere i Randers Kommune med fysiske eller psykiske handicap. Tilbuddet består af otte forskellige

Læs mere

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter.

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter. Kære Familier. Så er der igen nyhedsbrev, sikke tiden dog flyver af sted. Vi er allerede ved at tage hul på sommeren, selvom det er ruskende koldt og regnfuldt udenfor. Her i Sokkehuset er vi i fuld gang

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 14/ Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 14/ Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 14/ 2018 Nyt fra

Læs mere

Velkommen til. Hadsten Børnehave Lindevej 4 8370 Hadsten Tlf. 86 98 03 89 www.hadstenboernehave.dk

Velkommen til. Hadsten Børnehave Lindevej 4 8370 Hadsten Tlf. 86 98 03 89 www.hadstenboernehave.dk Velkommen til Hadsten Børnehave Lindevej 4 8370 Hadsten Tlf. 86 98 03 89 www.hadstenboernehave.dk Hadsten Børnehave er en selvejende institution Vores institution skal være et sted, hvor både børn og voksne

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2016

Mogenstrup Sportsuge 2016 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Sumobrydning Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2016 Onsdag d.

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

Kostpolitik for HellumHejHuset børnehave under Hellum FRI

Kostpolitik for HellumHejHuset børnehave under Hellum FRI Kostpolitik for HellumHejHuset børnehave under Hellum FRI Formålet med at have en kostpolitik, er at bidrage til styrkelse af børns sundhed, både her og nu og på længere sigt. For HellumHejHuset er det

Læs mere