Lejrskole i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark udenfor normal åbning bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lejrskole i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark udenfor normal åbning bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO!"

Transkript

1 Lejrskole i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark udenfor normal åbning bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Ulvehytten er en fantastisk spændende og anderledes overnatningsmulighed i Knuthenborg Safaripark. Herunder finder I en række oplysninger, som vil hjælpe jer til at få det bedste ophold. Se klip fra 3.B. s vilde døgn i ulvehytten! Hvornår Fra uge 36 til og med uge 41 i hverdagene. Pris 245kr/person ved minimum 20 personer eller minimum 4900kr/døgn (normalpris minimum 5300kr/døgn). Prisen inkluderer 2 dages ophold i safariparken, ophold i Ulvehytten samt et undervisningsforløb om ulve (deltagerantal til undervisning er maks. 28 elever). Op til 5 voksne kan overnatte til denne pris, mens voksne udover 5 overnatter til normalprisen på 435kr/person. Primitivt og VILDT spændende! Ulvehytten er en 150m 2 stor hytte, bygget i Nordamerikansk nybyggerstil af tømmer fra Knuthenborgs egne skove. Hele langsiden af hytten er af glas lige ind mod de smukke, hvide ulve, hvilket giver en meget stærk oplevelse. Ulvene hyler indimellem i skumringen, så måske det ikke bliver til så meget søvn. Men spændende bliver det uden tvivl! Ulvehytten er at betragte som et stort shelter uden nogen former for komfort. I modsætning til et shelter, er hytten dog lukket på alle 4 sider, og der er indlagt strøm, men ikke vand eller varme.

2 I overnatter på jeres egne underlag i egne soveposer på plankegulvet. Uden for hytten er der bord/bænkesæt, som I i tilfælde af dårligt vejr, kan tage ind i hytten husk blot at sætte dem ud igen inden check-ud om morgenen. Toiletter forefindes ca. 60m fra Ulvehytten. Man går langs med bison-anlægget for at komme dertil, og I vil sætte pris på en god lommelygte ved natlige toiletbesøg (der er lys ved og på toiletterne, men vejen dertil er mørk!). Brug af åben ild samt rygning i hytten er forbudt af hensyn til brandfare. Der er etableret et bålsted i nærheden af hytten, som I er velkomne til at benytte. Vi sørger for brænde til jer! Målgruppe Vi anbefaler, at klasser ikke under 3. klasse overnatter i Ulvehytten. Ønsker I at overnatte mere end én nat i Knuthenborg, anbefaler vi, at den ene nat tages i Skovridergården, som er væsentligt mere komfortabel. Et typisk besøg I er velkomne i safariparken fra kl. 8. Det præcise ankomsttidspunkt aftales ved booking. Har I kølevarer bedes I oplyse dette ved ankomst. En kollega vil så køre en voksen og varerne til Skyttehuset, som ligger ca. 300m fra Ulvehytten. Skyttehuset er åbent for jer under jeres ophold, og I kan benytte vores trækvogne til transport af diverse bagage og madvarer. Trækvognene står ved Skyttehuset og skal efterlades her efter jeres ophold. Det er læreren/de voksnes ansvar, at eleverne følger instrukserne, som er til for jeres sikkerhed. Vi tilbyder en fodring hver eftermiddag inkluderet i prisen. Således er der fodring om eftermiddagen på dag 1, og på dag 2 er der undervisning om morgenen, tid til leg og frokost midt på dagen og så en fodring om eftermiddagen. I har mulighed for at lave bål ved Ulvehytten(vi sørger for brænde). Husk blot, at der altid skal være opsyn med bålet, og at det skal slukkes inden I går til ro. Næste morgen kan I igen hente evt. kølevarer i Skyttehuset med trækvognene og spise i Ulvehytten. Morgenmaden skal være ryddet af vejen til kl. 8.30, hvor den står på spændende ulveundervisning, som varer ca. 1 time. Kl er der check-ud, men I er velkomne til at køre nyde resten af dagen i safariparken efterfølgende. Venligst sørg for at feje i hytten samt at køre trækvognene tilbage til Skyttehuset.

3 Adgang i parken I Knuthenborg har vi mere end 1000 dyr, hvoraf mange kan opleves til fods. Tigerskoven og Ulveskoven er desværre ikke tilgængelige, men via store glasruder kan dyrene som regel opleves især i forbindelse med en fodring. Dyrene på Savannen er også farlige, men kan ses udefra. Savannen er imidlertid meget stor, så måske kan ikke alle dyrene ses på et givent tidspunkt. I har mulighed for at benytte den store naturlegeplads - også efter lukketid - men kun så længe det er lyst. Vandlegepladsen, Congo Splash og hoppepuden vil være lukket under jeres ophold, men der er masser af muligheder for at tonse alligevel. Limpopohuset og butikkerne er også lukkede. Af sikkerhedshensyn er det strengt forbudt at færdes i nogen dyreanlæg (heller ikke hos klappegederne!) efter kl. 15 og inden kl. 8 om morgenen, og eleverne skal til alle tider færdes sammen i grupper med en voksen. Afstande Knuthenborg Park er enorm, 4,4km 2, og afstandene er meget større end i en alm. zoologisk have, så sørg for at eleverne ikke tager mere bagage med, end nødvendigt, hvis I ikke har mulighed for at få det kørt. Det er kun Maglemerporten (Port 1), der er åben for indgang. Til GPS kan indtastes Knuthenborg Allé 1, 4930 Maribo. Mad/forplejning Da der ingen faciliteter er til madlavning, anbefaler vi at I medbringer meget simpel kost, f.eks. pølsehorn, boller eller i forvejen smurte sandwich eller andet som kræver et minimum af service. I skal selv medbringe alt nødvendigt service, og da der ikke er indlagt vand i hytten er det absolut nemmest med engangsservice. Der er en vandpost med drikkevand i gåafstand fra hytten, så vanddunke kan være gode at medbringe. Ved bålet er en bålrist, og I har mulighed for at låne en stor bålpande og stor gryde. Bålremedierne kan være udlånt til anden side, så giv besked så tidligt som muligt hvis I ønsker at låne det. Venligst sørg for at rengøre remedierne efter brug, gerne i Skyttehuset. Ved manglende rengøring, faktureres for Knuthenborgs tid med rengøring. Knuthenborg har desværre ikke mulighed for at sørge for jeres forplejning.

4 Husk at nyde det! Der er mange nye indtryk og aktiviteter i i safariparken, så sørg for at sætte rigeligt med tid af til, bare at opleve - uden at eleverne skal løbe rundt med spørgeark osv. Oplevelserne med store flokke af fritgående eksotiske dyr på de meget store arealer er noget helt særligt. Desuden kan alene det enorme legeområde sagtens lægge beslag på et par timer hver dag! Afrejse Personalet vil møde jer kl i Ulvehytten hvilket oftest vil være umiddelbart efter undervisningen. Som udgangspunkt er det ikke muligt at tjekke ud før kl I kan nyde parken lige indtil kl 15, så lav evt. base et sted i parken igen - f.eks. ved den smukke Svanesø eller Limpopohuset og lad eleverne gå på opdagelse herfra (altid ifølge med en voksen). Når I skal hjem, kan I benytte enten Maglemerporten (Port 1) eller Bandholmporten (Port 2). Rengøring På grund af hyttens primitive indretning, er der ikke meget at gøre rent. Affald skal blot smides ud, og gulvet fejes. Har I lånt bålremedier, skal disse rengøres grundigt inden check-ud. Har I benyttet bøger fra hyttens skab, skal disse naturligvis på plads. Ansvar Det er lærernes ansvar, at der passes godt på hytten, Vi gør alt for, at vores gæster får et godt ophold, og vi sætter en ære i at faciliteterne er rene, hele og pæne. Såfremt inventar eller faciliteter (bøger etc.) ødelægges eller bortkommer under jeres ophold, bedes I oplyse dette inden afrejse. Der vil så blive faktureret for Knuthenborgs udgifter til nyanskaffelser/reparation. Hjælp os med at passe på vores dyr Børn må ikke færdes alene i parken heller ikke hos klappegederne tæt på Ulvehytten. Fodring af dyrene er forbudt i hele parken. Noget så uskyldigt som et æble, en rugbrødsmad eller kiks kan være fatalt, hvis det havner i de gale maver. Således er det også forbudt selv at spise i dyrenes områder. Mange dyr bliver meget nærgående, hvis man frister med en tot græs eller en gren. Dette kan være sjovt, hvis det er et æselføl, men ikke en kamel på 700kg! Derfor: Undlad at fodre - For både dyrenes og jeres egen skyld.

5 Nødstilfælde Såfremt en person i Ulvehytten får brug for hjælp udenfor åbningstiden, har vi en række nødprocedurer: Ambulance: Får I brug for at rekvirere ambulance udenfor åbningstiden, skal I bede ambulancen køre til en port som ligger ved adressen Skibevej 56, 4941 Bandholm samt give dem nødkoden, som I får ved tjek ind. Oplys at I er ved Ulveskoven. Gå ud fra Ulvehytten og vink (med en lommelygte, hvis det er mørkt) så ambulancen ser jer. Mindre skader: Når I overnatter i Knuthenborg er I dækket af vores abonnement hos Falck. Det betyder at skulle uheldet være ude, og I har akut brug for at komme til skadestue, læge, lægevagt eller tandlægevagt (men hvor det ikke berettiger til et 112-kald), kan I rekvirere kørsel hos Falck, som også bringer jer tilbage til Knuthenborg efter behandling. Ved check-ind får I et abonnementsnummer, som skal oplyses ved rekvirering af kørsel. Lægevagt: Telefon Konsultation kl hverdage og døgnåbent i weekender/helligdage på Nykøbing F. sygehus, Fjordvej 14, 4800 Nykøbing F, Indgang B-04, Bygning 14. Husk at ringe i forvejen og husk gult sygesikringskort! Nærmeste skadestue: Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F, telefon Husk at ringe i forvejen og husk gult sygesikringskort! Offentlig transport - frirejser DSB tilbyder gratis skolerejser til elever og lærere som skal til og fra lejrskoler. For at få fribefordring skal opholdet strække sig over mindst 3 skoledage og inkludere min. 2 overnatninger. Skolerejsen skal bestilles online mindst 10 uger før afrejsen. Læs mere: DSB Skolerejser og DSBs onlinereservation. Kontakt eventuelt DSB på skole@dsb.dk eller telefon i man-fre kl Offentlig transport Bus fra Maribo station: Bus 722 kører til Hunseby hvorfra I kan gå til port 1 (Maglemerporten). Sig til chaufføren at I skal af ved Knuthenborg (porten ligger ved Knuthenborg Allé 1, 4930 Maribo), så I er sikre på at komme af på det nærmeste stoppested. Der er ca. 1,5km fra stoppestedet til port 1 og fra port 1 er der ligeledes et godt stykke at gå ind til Ulvehytten, så sørg for at medbringe mindst mulig bagage! Når I skal hjem med bus, kan I med fordel benytte Bandholmporten (kun åben for udgang) og tage bus 725 fra Bandholm til Maribo station.

6

Lejrskole i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Udenfor normal åbning

Lejrskole i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Udenfor normal åbning Lejrskole i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Udenfor normal åbning Ulvehytten er fantastisk spændende og anderledes overnatningsmulighed i Knuthenborg Safaripark. Herunder

Læs mere

Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Hvornår Pris Primitivt og VILDT spændende!

Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Hvornår Pris Primitivt og VILDT spændende! Overnat i Ulvehytten i Knuthenborg Safaripark bo med et ULVEKOBBEL SOM NABO! Ulvehytten er fantastisk spændende og anderledes overnatningsmulighed i Knuthenborg Safaripark. Herunder finder I en række oplysninger,

Læs mere

Overnatning på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Hvornår Pris Indretning

Overnatning på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Hvornår Pris Indretning Overnatning på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Den gamle Skovridergård er fra 1865, og ligger idyllisk midt i Knuthenborg Safaripark omgivet af de fritgående dyr. Herunder finder du en række oplysninger,

Læs mere

Hvornår I hverdagene fra uge 36 til og med uge 41. Ankomsttid aftales med Knuthenborg, men kan ligge mellem kl. 8 og kl. 15.

Hvornår I hverdagene fra uge 36 til og med uge 41. Ankomsttid aftales med Knuthenborg, men kan ligge mellem kl. 8 og kl. 15. Lejrskole på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Den gamle Skovridergård er fra 1865, og ligger lige midt i Knuthenborg Safaripark. Vi har siden 2006 benyttet den historiske bygning som lejrskole

Læs mere

Lejrskole på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Hvornår Pris

Lejrskole på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Hvornår Pris Lejrskole på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Den gamle Skovridergård er fra 1865, og ligger lige midt i Knuthenborg Safaripark. Vi har siden 2006 benyttet den historiske bygning som lejrskole

Læs mere

Lejrskole på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Hvornår Pris

Lejrskole på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Hvornår Pris Lejrskole på Skovridergården i Knuthenborg Safaripark Den gamle Skovridergård er fra 1865, og ligger lige midt i Knuthenborg Safaripark. Vi har siden 2006 benyttet den historiske bygning som lejrskole

Læs mere

Information i forbindelse med OVERNATNING i shelters på Myrthuegård

Information i forbindelse med OVERNATNING i shelters på Myrthuegård Information i forbindelse med OVERNATNING I SHELTERS på Myrthuegård SHELTERS Vore 4 shelters, med plads til 6-10 personer i hver, ligger i udkanten af den lille plantage ca. 200 meter fra centeret. Der

Læs mere

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them Denne folder indeholder relevante oplysninger om LINDEHYTTEN og dens omgivelser. POSTADR.: Lindehytten, Ansøvej 4 A, 8653 Them UDLEJNING: Jens Clausen

Læs mere

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre 1 Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre Pilefestival Sjælland er normalt en festival for Pileforeningens medlemmer. Her samles vi om at holde en festival,

Læs mere

Oversigt. Side 1 af 9

Oversigt. Side 1 af 9 Oversigt Stævneinformation: Program lørdag d. 6. september:...1 Safariparken åbner...2 Ribena Knuthenborg Stafetten...2 Buffet og overnatning...2 Program for Knuthenborg Safari Triatlon søndag d. 7. September...3

Læs mere

IF Lyseng Svømning. Stævneledelse

IF Lyseng Svømning. Stævneledelse Velkommen IF Lyseng Svømning og Dansk Svømmeunion byder herved velkommen til DMH-Å, som finder sted den 2-3 februar 2013. Vi håber vi sammen kan få nogle rigtig gode og spændende oplevelser i denne weekend.

Læs mere

ØKSEDAL - VEJLEDNING. Spørgsmål?

ØKSEDAL - VEJLEDNING. Spørgsmål? ØKSEDAL infohæfte ØKSEDAL - VEJLEDNING Denne vejledning er til brug for lejere, der vil hjælpe os med at holde bygninger og området omkring Øksedal i så fin stand som muligt. Kommentér gerne eventuelle

Læs mere

Vores prisliste, over alt hvad vi tilbyder:

Vores prisliste, over alt hvad vi tilbyder: Vores prisliste, over alt hvad vi tilbyder: Måltider i vores egen Cafe`: Husk at forudbestille. Morgenbuffet, 60,- Frokost dagens ret..85,- Aftensmad dagens ret 115,- Special måltid IBS (sund livsstil,

Læs mere

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand og evakueringsplan 3 4 5 6 Sekretariatets åbningstider Tirsdage i lige uger fra

Læs mere

Sommergræs 2012. Vi har pt: en hoppeflok på 12 - og en vallakkeflok på 14.

Sommergræs 2012. Vi har pt: en hoppeflok på 12 - og en vallakkeflok på 14. Sommergræs 2012 Foråret er kommet og selvom det stadig er koldt og græsset kun nødig vil op, skal hestene ud af staldene og på græs. De kan simpel hen ikke vente længere. I lighed med sidste år ( - og

Læs mere

LEV SOM I JERNALDEREN

LEV SOM I JERNALDEREN FOR EVENTYRLYSTNE FAMILIER: LEV SOM I JERNALDEREN I Odins Odense - i en uge af jeres sommerferie - mellem 8. juli og 25. august 2017 Singleuge den 8. juli 14. juli. Både for jer med og uden børn HAR DU

Læs mere

Sommerlejr for Konkylier

Sommerlejr for Konkylier Sommerlejr for Konkylier Hvert år drager Rytme i Rudersdal af sted på Sommerlejr. Vi har en helt fantastisk uge i Århus, først med vores Konkylier og derefter med Kompagni-holdene. Her kan du læse en masse

Læs mere

Klassehyttetur og udflugter

Klassehyttetur og udflugter Klassehyttetur og udflugter Inspirationskatalog 1 Klassehyttetur og udflugter Indledning...3 Sted: Camp Hverringe...4 Sted: Vigelsø...6 Sted: Martofte gamle skole på Hindsholm...8 Sted: Odense ZOO...9

Læs mere

Ophold på Patienthotellet

Ophold på Patienthotellet Til patienter og pårørende Ophold på Patienthotellet Vælg farve Vælg billede Patienthotellet ved Odense Universitetshospital Fra Patient til hotelgæst Velkommen på Patienthotellet Patienthotellet ved Odense

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

Velkommen til Hellebjerg

Velkommen til Hellebjerg Velkommen til Hellebjerg Kæredeltager, TillykkemedjereskvalifikationtildetteårsFodboldDMforEfterskoler,somiårafholdes påhellebjergidrætsefterskole. Viharplejetogklargjortvoresfodboldbaner,sådeliggerklartilatgivejernye

Læs mere

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 HERSTEDHUS er fælles ejendom for beboerne i Grundejer Foreningen Herstedlund (GFH), og huset er til fælles benyttelse og dermed et fælles

Læs mere

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden.

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden. Kære forældre Feldballe den 17/8-2019 Nu nærmer tiden sig for vores store fælleslejr til Tandslet Friskole. Skolen ligger på Als og har rigtig gode faciliteter både inde og ude, som vi glæder os til at

Læs mere

LEJRENS ADRESSE: EJERFORHOLD: FORMÅL: INDRETNING: BISSERUPLEJREN Gl. Strandvej 135, 4243 Rude. Tlf Hjemmeside:

LEJRENS ADRESSE: EJERFORHOLD: FORMÅL: INDRETNING: BISSERUPLEJREN Gl. Strandvej 135, 4243 Rude. Tlf Hjemmeside: LEJRENS ADRESSE: BISSERUPLEJREN Gl. Strandvej 135, 4243 Rude. Tlf. 55 45 90 47. Hjemmeside: www.bisseruplejren.dk EJERFORHOLD: Lejren ejes af foreningen Bisseruplejren. KFUM og KFUK i Slagelse-, Næstved-,

Læs mere

Feriekolonien Birkely

Feriekolonien Birkely Feriekolonien Birkely Tømmerupvej 29 Ulkestrup 4440 Mørkøv DUI - LEG og VIRKE Velkommen til feriekolonien Birkely Kolonien ligger i Ulkestrup By - nær store skovområder på en ca. 6.000 m2 stor naturgrund

Læs mere

Bo på et af vores 3 skønne ZBC elevhoteller Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk

Bo på et af vores 3 skønne ZBC elevhoteller Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk ELEVHOTELLERNE ROSKILDE, RINGSTED OG SLAGELSE Bo på et af vores 3 skønne ZBC elevhoteller Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk Kombiner din uddannelse med et spændende ophold på et af vores elevhoteller,

Læs mere

Dakbjerghytten. I køkkenet er installeret køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. Der er elektrisk opvarmning i alle rum.

Dakbjerghytten. I køkkenet er installeret køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. Der er elektrisk opvarmning i alle rum. Dakbjerghytten Adresse: Dakbjerghytten Emborgvej 76, Alken 8660 Skanderborg Tlf.nr. 86 57 71 43 Lejrskolehytten er beliggende 7 km vest for Skanderborg i nærheden af Alken og Mossø, og den indeholder 5

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger - Nu med 8 mands i alle

Læs mere

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at

Læs mere

skanderborg-ungdomsskole.dk

skanderborg-ungdomsskole.dk SKOLEPAKKER skanderborg-ungdomsskole.dk Forord Ungdomsskolen har med skolepakkerne sammensat en række aktive tilbud til skolerne i Skanderborg Kommune. Alle skolepakker gælder for 7.-9. klasse med undtagelse

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014.

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Info 2014 NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Nykøbing F. Håndboldklub byder alle deltagere velkommen til dette års SydhavsCup, som er det 14. i rækken. Vi håber, I får nogle gode dage i Nykøbing

Læs mere

Friluftsliv på havnen

Friluftsliv på havnen Lærervejledning Tidsforbrug Klassetrin 1-2 timer 6.-9. klasse OM UNDERVISNINGSFORLØBET FRILUFTSLIV PÅ HAVNEN Undervisningsforløbet tager udgangspunkt i tre typer mennesker, der færdes på havnen: A) Familien,

Læs mere

FerieCamp. Danmarks sjoveste

FerieCamp. Danmarks sjoveste FerieCamp Danmarks sjoveste Lyst til femstjernet ferie i det fri? Så ta familien med på opdagelse i vandkanten på Camp Hverringe nær Kerteminde. Ikke langt fra godset, skoven, byen og en ægte øde ø med

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Velkommen til Børup Sande

Velkommen til Børup Sande Administrationssekretariat Børn og Unge Senest rev. 23. maj 2017 Velkommen til Børup Sande Brandsøvej 33A, Skærbæk, 7000 Fredericia Indhold Værd at vide inden I tager af sted...1 1. Adgang til huset hvem...1

Læs mere

MESSE HÅNDBOG. En verden af Erotik, Sex & Samliv

MESSE HÅNDBOG. En verden af Erotik, Sex & Samliv MESSE HÅNDBOG En verden af Erotik, Sex & Samliv ARRANGØR PRAKTISKE OPLYSNINGER UDSTILLERKORT Erotic World ApS Naverland 34 2600 Glostrup Michel Mortensen (+45) 77 33 41 51 E-mail: info@eroticworld.dk Web

Læs mere

Navn: Overnatningssted: Værkstedsgruppe: Silkeborg, april 2010

Navn: Overnatningssted: Værkstedsgruppe: Silkeborg, april 2010 Navn: Overnatningssted: Værkstedsgruppe: Silkeborg, april 2010 Kære leder på Børnefestival 2010. Nedtællingen til Børnefestival tager rigtig fart. Forleden aften havde vi det sidste stormøde inden festivalen.

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 21 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018. Ændr. 21.02.2019. I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette

Læs mere

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand- og evakueringsplan Oversigt over nødudgange 3 4 5 6 7 Sekretariatets åbningstider

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at

Læs mere

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk Hvem er vi Sct. Michaels Børnehave er en privat daginstitution,

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 29/6 2/7

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 29/6 2/7 BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 29/6 2/7 2017 - for U8+U9 drenge og U8+U9+U10 piger (Mini BIF-Cup afholdes kun lørdag og

Læs mere

Lejekontrakt ved leje af Orion gruppes hytte Kattehalevej 33B, 3450 Allerød.

Lejekontrakt ved leje af Orion gruppes hytte Kattehalevej 33B, 3450 Allerød. Lejekontrakt ved leje af Orion gruppes hytte Kattehalevej 33B, 3450 Allerød. VIGTIGT: Udfyld venligst med let læselig skrift. Lejekontrakten skal sendes med posten til Anders Winthereik, Præstøgade 3,

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Tidsplan. for. weekenden. Program Mølleåsejladsen 2011

Tidsplan. for. weekenden. Program Mølleåsejladsen 2011 Program Mølleåsejladsen 2011 Tidsplan for weekenden Program Mølleåsejladsen 2011 01 Fredag Vi holder jubilæumskomsammen på Colleruphus fra 18.00-22.00, hvor man kan grille sin medbragte mad. Lørdag Bådbygning

Læs mere

RAPPORT Fuld rapport SKOLEÅR 2015/2016. OMRÅDE Grundskole. MÅLGRUPPE Indskoling. UNDERSØGELSE Spørgeskemaundersøgelse 0.

RAPPORT Fuld rapport SKOLEÅR 2015/2016. OMRÅDE Grundskole. MÅLGRUPPE Indskoling. UNDERSØGELSE Spørgeskemaundersøgelse 0. RAPPORT Fuld rapport SKOLEÅR 2015/2016 OMRÅDE Grundskole MÅLGRUPPE Indskoling UNDERSØGELSE Spørgeskemaundersøgelse 0. klasse (elev) GRUNDLAG Den Lille Skole - Klassetrin ( Alle ) RESPONDENT Børn/unge ANTAL

Læs mere

RAPPORT Fuld rapport SKOLEÅR 2015/2016. OMRÅDE Grundskole. MÅLGRUPPE Indskoling. UNDERSØGELSE Spørgeskemaundersøgelse 3.

RAPPORT Fuld rapport SKOLEÅR 2015/2016. OMRÅDE Grundskole. MÅLGRUPPE Indskoling. UNDERSØGELSE Spørgeskemaundersøgelse 3. RAPPORT Fuld rapport SKOLEÅR 2015/2016 OMRÅDE Grundskole MÅLGRUPPE Indskoling UNDERSØGELSE Spørgeskemaundersøgelse 3. klasse (elev) GRUNDLAG Den Lille Skole - Klassetrin ( Alle ) RESPONDENT Børn/unge ANTAL

Læs mere

RAPPORT Fuld rapport SKOLEÅR 2015/2016. OMRÅDE Grundskole. MÅLGRUPPE Indskoling. UNDERSØGELSE Spørgeskemaundersøgelse 2.

RAPPORT Fuld rapport SKOLEÅR 2015/2016. OMRÅDE Grundskole. MÅLGRUPPE Indskoling. UNDERSØGELSE Spørgeskemaundersøgelse 2. RAPPORT Fuld rapport SKOLEÅR 2015/2016 OMRÅDE Grundskole MÅLGRUPPE Indskoling UNDERSØGELSE Spørgeskemaundersøgelse 2. klasse (elev) GRUNDLAG Den Lille Skole - Klassetrin ( Alle ) RESPONDENT Børn/unge ANTAL

Læs mere

RAPPORT Fuld rapport SKOLEÅR 2015/2016. OMRÅDE Grundskole. MÅLGRUPPE Indskoling. UNDERSØGELSE Spørgeskemaundersøgelse 1.

RAPPORT Fuld rapport SKOLEÅR 2015/2016. OMRÅDE Grundskole. MÅLGRUPPE Indskoling. UNDERSØGELSE Spørgeskemaundersøgelse 1. RAPPORT Fuld rapport SKOLEÅR 2015/2016 OMRÅDE Grundskole MÅLGRUPPE Indskoling UNDERSØGELSE Spørgeskemaundersøgelse 1. klasse (elev) GRUNDLAG Den Lille Skole - Klassetrin ( Alle ) RESPONDENT Børn/unge ANTAL

Læs mere

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk 12 kan der være oplæg fra enten personalet eller andre,

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8.

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8. Indholdsfortegnelse Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2 Personalet 3 Dagsrytmen 4 Når I starter i børnehave 5 Traditioner 6 Temauger 8 Ture 8 Mad 9 Praktiske oplysninger 10 Sådan er børnehaven indrettet

Læs mere

HUSREGLER ESBJERG OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER ESBJERG OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER ESBJERG OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Regler for foreningskontor Andre praktiske oplysninger Alarm Brand- og evakueringsplan 3 4 5 6 7 8 Sekretariatets

Læs mere

Informationer om stort og småt.

Informationer om stort og småt. Informationer om stort og småt. Den første tid i børnehaven Side 2 Garderobe Side 3 Komme og gå Side 4 Sygdom Side 5 Mandagsmad Side 6 Legetøj Side 7 Siesta Side 8 Tavle Side 9 Hygiejne Side 10 Nyhedsbreve

Læs mere

En fælles skitur for hele skolen lyder det vildt?

En fælles skitur for hele skolen lyder det vildt? En fælles skitur for hele skolen lyder det vildt? Hvis du tænker Ja, det er vildt på den gode måde!, kan du godt springe Historie på side 2 over og gå ned til Facts på side 4. Hvis du tænker Ja, det lyder

Læs mere

Bisseruplejren Lejrmappe Skal læses inden ankomst

Bisseruplejren Lejrmappe Skal læses inden ankomst Bisseruplejren Lejrmappe Skal læses inden ankomst OBS SKAL LÆSES INDEN ANKOMST Indhold LEJRREGLER:... 2 SPIRITUSMISBRUG:... 2 HÆRVÆRK OG LIGN.:... 2 KØJESENGE:... 2 STØJ:... 2 BÅL:... 2 BRÆNDE:... 2 SKOVEN:...

Læs mere

GULLANDSGÅRDENS SKOVBUSPJECE

GULLANDSGÅRDENS SKOVBUSPJECE GULLANDSGÅRDENS SKOVBUSPJECE Skovhyttens adresse: Værkstedet Hartvig-Møllers Vej 2970 Hørsholm Skovbussens mobilnr.: 30 59 55 68 Indholdsfortegnelse: Indledning Skovbusgrupper Skovbusreglement Rygsækken

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015

Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015 Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015 Kære instruktører og gymnaster Dette er infobrev nr. 2 til aspirantstævne 2015. Infobrevet kommer til at indeholde alle de vigtige informationer om stævnet. Der vil løbende

Læs mere

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen Status Bestyrelsen og personalet på Friskolen blev ved Friskolens opstart i august 2012 i fællesskab enige om, at man hvert år ved et nyt skoleårs begyndelse, arrangerer en sammenrystningstur med én overnatning

Læs mere

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e Wildschönau, Østrig B e r n s t o r f f s m i n d e E f t e r s k o l e HVOR SKAL VI BO? VI SKAL BO PÅ TO HOTELLER I WILDSCHÖNAU I ØSTRIG Pension Sonnelfels Familie Weissbacher A- 6311 Wildschönau Mühltal

Læs mere

Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn

Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn Råsigvej 62 9970 Jerup Kørselsvejledning: Tog: Skagensbanen, af ved trinbrættet på Rimmen station, gå mod (syd) Frederikshavn ca.

Læs mere

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers.

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers. Forlæng med campingsafari i Chobe Per person 2 dage fra kr. 2.100 v/2 pers. REJSERUTE: VICTORIA FALLS - CHOBE NATIONAL PARK - VICTORIA FALLS Indkvartering i campingtelte med savannens lyde som nærmeste

Læs mere

LOUISIANA LEJRSKOLE

LOUISIANA LEJRSKOLE LOUISIANA LEJRSKOLE 24.9 28.9.2018 FIRE DAGE PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR MED FOKUS PÅ KUNST, ARKITEKTUR OG KREATIVITET VIND ET GRATIS LEJRSKOLEOPHOLD MED LOUISIANA LEARNING Foto: Louisiana Learning Louisiana

Læs mere

Byttekontrakt. Personer. Bopælsadresse

Byttekontrakt. Personer. Bopælsadresse 1 Byttekontrakt Fornavn Efternavn Andre personer Personer Fornavn Efternavn Andre Personer Land Gadenavn og nr. Telefon nr. Mobil tlf. Email adr. Bopælsadresse Land Gadenavn og nr. By og Post nr. Telefon

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

KORTTIDSPLADSER Velkommen til korttidsophold i Hjørring Kommune

KORTTIDSPLADSER Velkommen til korttidsophold i Hjørring Kommune KORTTIDSPLADSER Velkommen til korttidsophold i Hjørring Kommune KORTTIDSPLADSER Velkommen til korttidsophold i Hjørring Kommune Dit ophold kan give dig mulighed for, at du kan: kan bibeholde og/eller

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Hans Luunbjerg Borgmester

Hans Luunbjerg Borgmester KERTEMINDE CUP 2017 Som borgmester er det mig en fornøjelse at byde velkommen til Kerteminde Cup. Kerteminde Cup er en af de tilbagevendende sportslige begivenheder, der hvert år samler mange entusiastiske

Læs mere

Tips til klasseforældreråd

Tips til klasseforældreråd Tips til klasseforældreråd På forhånd tak fordi du/i har påtaget jer at understøtte skolens og klassens fællesskab ved at være del af klasseforældrerådet. Vi ved, at børnene glæder sig hver gang, de skal

Læs mere

AaB Ishockey. Velkommen til U11 CUP D. 24/3 26/ Gigantium, Aalborg. Årgang 2006 & 2007

AaB Ishockey. Velkommen til U11 CUP D. 24/3 26/ Gigantium, Aalborg. Årgang 2006 & 2007 AaB Ishockey Velkommen til U11 CUP 2017 Årgang 2006 & 2007 D. 24/3 26/3 2017 Gigantium, Aalborg Hermed fremsendes information om kampplan, bespisning, spilleregler og diverse praktiske oplysninger til

Læs mere

Uvelse SFO Information

Uvelse SFO Information Uvelse SFO Information Velkommen til Uvelse SFO. Vi er en skolefritidsordning, som har lokalefællessskab med indskolingen. Det giver os nogle pædagogiske muligheder og et tættere samarbejde omkring børnene,

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

2012 Forlaget Atelier, Søborg Oversat af Henrik Reinvaldt ISBN Alle rettigheder forbeholdt

2012 Forlaget Atelier, Søborg  Oversat af Henrik Reinvaldt ISBN Alle rettigheder forbeholdt 2010 Berndt Sundsten och Jan Jäger samt B. Wahlströms Bokförlag, Forma Books AB 2012 Forlaget Atelier, Søborg www.atelier.dk Oversat af Henrik Reinvaldt ISBN 978-87-7857-894-5 Alle rettigheder forbeholdt

Læs mere

Begynd eller afrund jeres samtale med dette kort

Begynd eller afrund jeres samtale med dette kort Begynd eller afrund jeres samtale med dette kort Kommer børn nok ud? Synes du, at det er vigtigt, at børn får oplevelser med og i naturen? Hvorfor eller hvorfor ikke? Kommer dit barn nok ud og får de rigtige

Læs mere

På rallydm.dk kan man nu dels finde de godkendte tillægsregler, dels tilmelde sig løbet.

På rallydm.dk kan man nu dels finde de godkendte tillægsregler, dels tilmelde sig løbet. serviceinfo #17 1. Danboring Rally DM-6 Efter et veltilrettelagt Tegee-Dan Rally, som Hedelands Motorklub stod bag, skal der nu kikkes frem mod næste afdeling af Mekonomen Rally Championship Danboring

Læs mere

August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND

August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND SÅDAN BESTILLER DU - Ring til midttrafik på 87 40 83 00 (tast 1) - Bestil online på midttrafikflextur.dk - Hent app "flextrafik - flextur, teletaxa og handicapkørsel"

Læs mere

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 S.20 FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 Af Dorthe Kirkegaard Thomsen, mor til Alfred 1.c Vi samles i 1.c.s klasseværelse fredag morgen. Sasha har fødselsdag og har en kage med. Så vi ved, der er noget

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet.

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet. Transport Der betales transportrefusion for følgende former for transport: Fælles bus fra de lokalområder, hvor bussen kan fyldes helt op fra starten. Offentligt transportmiddel og DSB - Som udgangspunkt

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den august

Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den august 2019 Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den 16.-17.-18. august 2 Den søde sejr med glimmer i håret Som noget nyt valgte vi sidste år, at reducere kampenes spilletid til 2 x 20 min.

Læs mere

Aabenraa Veteranbane April 2015 Informationer og gode råd om skinnecykling på Aabenraabanen 1/6

Aabenraa Veteranbane April 2015 Informationer og gode råd om skinnecykling på Aabenraabanen 1/6 Informationer og gode råd om skinnecykling på Aabenraabanen 1/6 Aabenraa Veteranbane Historie Aabenraa Veteranbane blev hjemmehørende i Aabenraa 16. august 1999 og opstod på resterne af Tønder-Tinglev

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Sommerhuset. Dronninglund Gymnasium

Sommerhuset. Dronninglund Gymnasium Sommerhuset Dronninglund Gymnasium VIL I MED I VORES SOMMERHUS? Det ligger ca. 15 minutters gang fra DG Vi har lejet det full-time i de kommende to år og har i december installeret brændeovn, nye varmepumper,

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være INFORMATIONER Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder du nyttige informationer og husregler. Vi forventer at du overholder

Læs mere

VELKOMMEN BØRNEAFSNITTET. Regionshospitalet Horsens Ortopædkirurgisk afdeling

VELKOMMEN BØRNEAFSNITTET. Regionshospitalet Horsens Ortopædkirurgisk afdeling VELKOMMEN BØRNEAFSNITTET Regionshospitalet Horsens Ortopædkirurgisk afdeling Afdelingen: Ortopædkirurgisk børneafsnit modtager patienter i alderen 0-18 år. Afsnittet er placeret på Ortopædkirurgisk sengeafdeling

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Informationer vedr. LM i Vejen

Informationer vedr. LM i Vejen Informationer vedr. LM i Vejen 18. 20.08 2017 Vigtigt Det er KUN tilladt at gå fra skolen til idrætscentret gennem tunnelen. Det er farligt og forbudt at gå over vejen! Og stien er hurtigere Overnatning

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Der venter

Læs mere

Forbundsmesterskabet 2017 i TeamGym Roskilde Hallerne maj 2017

Forbundsmesterskabet 2017 i TeamGym Roskilde Hallerne maj 2017 Forbundsmesterskabet 2017 i TeamGym Roskilde Hallerne 6. - 7. maj 2017 arrangerer stævnet i samarbejde med Kære gymnastikvenner Vi er meget glade for at få lejlighed til at byde jer velkommen i Roskilde

Læs mere

Pejsebrænde: Skal lejer selv fremskaffe. Der ligger ikke brænde til afbenyttelse, og vi sælger heller ikke brænde.

Pejsebrænde: Skal lejer selv fremskaffe. Der ligger ikke brænde til afbenyttelse, og vi sælger heller ikke brænde. Velkommen på Næsgården. Vi håber, at I må få et godt ophold i på lejren. Det er vort håb, at I vil hjælpe os med at bevare lejrområdet således, at det fortsat kan være attraktivt at komme her.derfor er

Læs mere