HGI-Nyt. 37. årgang April 2013 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HGI-Nyt. 37. årgang April 2013 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening"

Transkript

1 HGI-Nyt 37. årgang April 2013 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

2 Havdrup Gymnastik - og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind, Engløkke 4, 4622 Havdrup, Telefon Næstformand Lars Mortensen, Tyreløkke 3, 4622 Havdrup, Telefon Økonomiansvarlig Finn Jensen Gøgevænget 30, 4622 Havdrup, Telefon Repræsentanter fra afdelingerne Fodbold Preben Nilsson, Ulvelunden 17, 4622 Havdrup, Telefon Badminton Aksel Nielsen, Skolevej 55, 4622 Havdrup, Telefon Gymnastik Betina Steneman, Bakkelund 6, 4622 Havdrup, Telefon Petanque Finn Nielsen, Kilevangen 12, 4622 Havdrup, Telefon Suppleanter Kurt Larsen, Kildebrogårdsvej 10, 4622 Havdrup, Telefon Christina Olsson, Bakkevænget 6, 2680 Solrød Strand, Telefon Bladudvalget Finn Jensen Gøgevænget 30, 4622 Havdrup, Telefon Lars Mortensen, Tyreløkke 3, 4622 Havdrup, Telefon Mail: Deadline for stof til næste blad: Den 26. maj 2013 Forsiden Gymnastikafdelings indmarch ved den årlig gymnastikopvisning Foto: Niels Sarpø 2

3 Generalforsamlinger Så har der været afholdt generalforsamlinger i afdelingerne, der mangler kun generalforsamling for Hovedbestyrelsen, og det er dejligt, at der i alle foreninger er både nye og gamle frivillige, som vil lægge deres fritid og kræfter i bestyrelsesarbejde. Hovedbestyrelsen har afholdt generalforsamling den 16. april. Det foregik i god ro og orden. Der blev skiftet ud på en enkelt af posterne i hovedbestyrelsen. Næstformanden blev Lars Mortensen. Alle som ellers var på valg fortsatte igen. Der var mødt 2 op ud over bestyrelsen, dem siger vi tak til, altid hyggeligt når andre synes det er interessant, hvad der foregår i HGI. Hovedbestyrelsens vandrepokal Vi har rigtigt mange frivillige i HGI, der gør et stort stykke frivilligt arbejde, og hvert år udvælger vi en modtager af HGI s vandrepokal. Vandrepokalen gives til en person, som kendetegnes ved, at modtageren yder noget særligt for enten selve HGI eller en af afdelingerne herunder. I år besluttede en enig hovedbestyrelse, at pokalen skulle gå til Ole Dam fra Havdrup Gymnastikforening. Ole er bestyrelsesmedlem og instruktør i gymnastikforeningen, og han varetager mange forskellige opgaver. Ole er en stor drivkraft i foreningen, og Ole står bl.a. for gymnastiklejren, og er medvirkende til, at den år efter år bliver en kæmpe succes. Ole er også personen, der hver eneste måned skriver Gymnastikforeningens indlæg til HGI Nyt, så alle byens borgere kan følge med i, hvad 3 (Fortsættes på side 4)

4 (Fortsat fra side 3) der rør sig i foreningen. Ole får pokalen i år fordi hovedbestyrelsen værdsætter det arbejde han gør for Gymnastikforeningen, både som instruktør men også som bestyrelsesmedlem. En idrætsforening kan ikke eksistere uden frivillige kræfter, og vi værdsætter alle der yder en frivillig indsats, og i år overrakte undertegnede, sammen med næstformand Alex Berg, pokalen til Ole Dam ved Gymnastikforeningens opvisning lørdag den 16. marts En anerkendelse for den store indsats han gør, for at gymnaster i Havdrup kan dyrke spændende og interessant motion i vores lille by, og det var en meget stolt og overrasket Ole der modtog pokalen. Vi ønsker Ole stort tillykke med modtagelsen af HGI s vandrepokal Sommersport Selvom vejret i skrivende stund ikke indikerer det, så er sommersæsonen gået i gang i de forskellige afdelinger. Så tjek de forskellige afdelingers hjemmesider for information om sommerhold og få kroppen i form til badesæsonen. Anette Gammelvind Formand Havdrup Gymnastik & Idrætsforening 4

5 Gymnastik Formand Betina Steneman, Bakkelund 6, 4622 Havdrup, Telefon Økonomiansvarlig Tina Sarpø, Rørvænget 6, 4622 Havdrup, Telefon Mail: Hjemmeside: Gymnastikopvisning Flot opvisning i Havdrup igen med rekord antal tilskuer! Havdrup Gymnastik sluttede vintersæsonen med en flot opvisning lørdag den 16. marts 2013 i Havdrup Hallen og igen med rekord antal tilskuer. Det var med stolthed at bestyrelse og instruktører i Havdrup Gymnastik kunne åbne dørene til årets opvisning i Havdrup Hallen og modtage tæt på mennesker i hallen, hvoraf 650 var betalende tilskuer. Efter endnu en fantastisk vintersæson med næsten 600 medlemmer i gymnastiksalen og Havdrup Hallen, fik mange af de dygtige gymnaster vist hvad de havde trænet og øvet igennem vinteren, og det var en festlig eftermiddag fyldt med musik, spring, show, dans og meget mere. Der kan på hjemmesiden ses mere fra opvisningen som f.eks. en masse billeder, under Galleri. Selv til det sidste var der rigtig mange tilskuer. I den forbindelse vil vi gerne sige tak til alle tilskuerne som blev til det sidste. Vi havde atter i år DJ Smiley til at klare det musikalske. Så der var god musik til alle holdenes show og spring. Salg fra cafeteriaet - I år har vi fået lov til selv at stå for alt salg fra cafeteriaet, og al indtjening herfra går ubeskåret til vores nye springgrav i Hal 2. Der var salg af Flæskestegssandwich, Clubsandwich, Fransk Hotdog, pølsehorn diverse slik og chokolade, vand, sodavand, popcorn, øl, kaffe og te, samt muffins/ cupcakes. 5 (Fortsættes på side 6)

6 (Fortsat fra side 5) Til alt dette var der rigtig mange hjælpere der stillede op og gav en stor hjælpende hånd, med at få dette til at lykkedes så godt som det gjorde. Tusinde mange tak til alle som hjalp til. Der blev afsluttet med fælles udmarch med de mange gymnaster der havde været på gulvet i løbet af eftermiddagen. Et par billeder fra opvisningen: Indmarch med alle opvisningsholdene Super Spring. Fællesserie fra Gym-Camp lejren, ved Louise Hansen Just Dance II, med Michael Jackson masker Præmier - Der blev ligeledes udtrukket flotte præmier på den betalte entrebillet via helt eller delvist sponserede præmier. Vi siger tak til vores sponsorer for de flotte præmier. 6 (Fortsættes på side 8)

7 7

8 (Fortsat fra side 6) Præmierne var: Hovedpræmien var gavekort på et kontingent til vintersæsonen 2013/2014 for 1 person med en værdi op til kr. 1 kurv fra SuperBrugsen Biografbilletter til Nordisk film Gavekort til frisør Kozmoe Gavekort til Feelgood Gavekort til Lasses Basse 1 kasse Carlsberg Sodavand Burger King Køge Gymnastikforeningens vandrepokal - Ved opvisningen lørdag d. 16. marts, blev gymnastikforeningens vandrepokal uddelt. Pokalen uddeles hvert år ved gymnastikopvisningen til en ny årets modtager, og kan gives til alle som har med gymnastikforeningen at gøre, men udnævnelsen til pokalmodtager kendetegnes ved, at modtageren skal have gjort noget særligt for gymnastikforeningen. Bestyrelsen havde i år udpeget instruktør og bestyrelsesmedlem Tina Sarpø til at modtage vandrepokalen. Begrundelse for at Tina Sarpø modtog gymnastikforeningens vandrepokal 2013: Vi har rigtigt mange frivillige i Havdrup Gymnastikforening der gør et godt stykke arbejde, heriblandt Tina, som faktisk har være indstillet til at modtage pokalen i flere år, og nu skulle det altså være! Tina får pokalen i år fordi vi alle sammen er utroligt glade for det arbejde hun gør for foreningen, både som instruktør for SpringMix, men så sandelig også som økonomiansvarlig i bestyrelsen! Tina har været i foreningen i snart mange år, og hendes engagement og involvering er et stort gode for Havdrup Gymnastikforening. Tina styrer økonomien med hård hånd, og bidrager i bestyrelsesarbejdet med gåpåmod og hårdt arbejde. Og vi ved alle, at hvad der kommer fra Tina s hånd er korrekt, og vi har ingenting at være nervøse for. Et stort ansvar, det ved vi godt, men et ansvar Tina til fulde lever op til! Som formand værdsætter jeg også på det personlige plan Tina utroligt meget som sparringspartner, og Tina er i mange henseende min højre hånd i bestyrelsesarbejdet. Jeg ved, at når jeg spørger Tina om noget, får jeg et klart og gennemtænkt svar, og det sætter jeg meget pris på! 8 (Fortsættes på side 9)

9 (Fortsat fra side 8) Også Tina s familie er involveret i gymnastikkens verden Tina s to piger er dygtige gymnaster på springholdene og Tina s mand, Niels, hjælper os ofte med diverse IT opgaver, og han er ikke mindst vores dygtige husfotograf, og det mærkes at Tina har opbakning hjemmefra til at udføre et stort frivilligt arbejde for gymnastikforeningen. Tina er et meget beskedent menneske, og derfor er det også med desto mere glæde at vi i år overrakte vandrepokalen til Tina, for om nogen så fortjener hun at modtage den i Vi er meget stolt over, at vi har en Tina Sarpø i vores gymnastikforening! Et stort tillykke til Tina fra hele gymnastikafdelingen. v/betina Steneman Formand Vi ønsker hjertelig tillykke til Tina Årets Super Springer - Årets Superspringer blev en stolt Pernille Heiselberg se nedennævnte indlæg Årets Super Springer Året Super Springer 2013 Holdet Super Spring har som noget særligt - at der ved årets gymnastikopvisning bliver udpeget en på holdet som årets Super Springer. Pernille Heiselberg blev lørdag den 16. marts valgt til årets superspringer Det skete ved gymnastikafdelingens årlige opvisning foran ca. 650 tilskuere og 250 gymnaster. Prisen går til en gymnast på superspring, som i løbet af året har gjort sig ekstraordinært bemærket Det at blive årets superspringer handler ikke bare om at være den bedste. Det handler om meget mere. Det handler om engagement, at være en god kammerat, og at man bidrager til, at de mange træningstimer bliver gode og lærerige, både for de andre gymnaster, men også for instruktørteamet. 9 (Fortsættes på side 11)

10 10

11 (Fortsat fra side 9) Årets superspringer har et stærkt socialt gen. er i særdeleshed med til at styrke det sociale sammenhold. Gymnasten er engageret på sin egen teenageagtige facon, hvilket betyder at den ombygning der foregår på 1. sal (læs hovedet) sommetider træder for meget i karakter. Det betyder ind imellem lidt for meget snak og mindre træning, men er omvendt også nem at få i gear igen, så hun er tilgivet. Årets superspringer er desuden meget mødestabil, og besidder en masse energi som bliver brugt på de jævnaldrene, men gymnasten er meget ofte også samlingspunkt for nogle af de mindste på holdet. Valget var også populært blandt de mange tilskuere og gymnaster, som var til stede da diplomet blev overrakt og Pernille fik en stor, og velfortjent klapsalve med på vejen. Instruktørteamet bag SuperSpring ønsker Pernille tillykke med anerkendelsen, og håber at se Pernille til endnu flere fantastiske træningstimer. Instruktørteamet. Pernille Heiselberg med diplomet Generalforsamling HGI gymnastikafdeling har afholdt generalforsamling tirsdag d. 19. marts, kl , i Havdrup hallen. Der var i år stort fremmøde - på lige omkring 25 personer. Super dejligt at se at der var en pæn flok fremmødte ud over dem der var fra bestyrelsen. Dette menes at være det største antal vi har set i rigtig mange år. Mange tak for fremmødet og opbakningen til den meget energi og tid der bruges af rigtig mange mennesker i foreningen. Håber et sådan fremmøde også fortsætter frem over. Generalforsamlingen forløb stille og roligt. Der var lidt omrokeringer, men stort set alle ønskede genvalg. Der var flere nye der ønskede at opstille som suppleanter som alle blev valgt. 11 (Fortsættes på side 12)

12 (Fortsat fra side 11) Efter generalforsamlingen blev der afholdt konstituerede møde. Bestyrelsen konstituerede sig som følgende: Formand: Betina Steneman Næstformand: Ole Dam Økonomiansvarlig: Tina Sarpø Sekretær: Gry Hansen Bestyrelsesmedlem: Alex Berg Bestyrelsesmedlem: Lisbeth Rheder Bestyrelsesmedlem: Sarah Rosén 1. Suppleant: Egon Christensen 2. Suppleant: Ulrik Bjørneboe 3. Suppleant: Julie Lau 4. Suppleant: Jeanette Storck Petersen Opvisningskalender for Mini Super Spring og Super Spring Mini Superspring: Mini har ikke flere opvisninger i denne sæson. Den sidste var Solkystens opvisning, søndag d. 14. april 2013 i Solrød Idrætscenter. Superspring: - Havdrup Borgerforening, arrangement i Havdrup Centret, lørdag 8. juni 2013 mellem kl DGI midt- og Vestsjæll. Høvestævnet ved Asnæs d juni Afholdte opvisninger som Mini Super Spring og Super Spring har deltaget ved, i den sidste periode Mini Super Spring og Super Spring har været inviteret til flere opvisninger, og flere end holdene har kunnet nå. Mini Superspring har deltaget ved: - DGI Roskilde Forårsdagene 2013, lørdag d. 2. marts, i Roskilde hallerne. - HGI Forårsopvisning 2013, lørdag d. 16. marts i Havdrup hallen. - Solkystens opvisning 2013, søndag d. 14. april i Solrød Idrætscenter. Superspring har deltaget ved: - DGI Roskilde Forårsdagene 2013, lørdag d. 2. marts, i Roskilde hallerne. 12 (Fortsættes på side 13)

13 (Fortsat fra side 12) - HGI Forårsopvisning 2013, lørdag d. 16. marts i Havdrup hallen. - Li. Skensved, opvisning 2013, søndag d. 17. marts, som gæstehold. - Tune, opvisning 2013, søndag 7. april, som gæstehold. - Solkystens opvisning 2013, søndag d. 14. april i Solrød Idrætscenter. Sponsering af trailer til redskabskørsel. Ved deltagelse i opvisningerne udenbys har foreningen haft en del egne springredskaber med til opvisningerne. For redskabstransporterne har foreningen af Q8, Karlslunde fået sponseret lån af trailer. Rigtig mange tak til Q8, Karlslunde. Sommergymnastik Du kan stadig nå at komme med på sommergymnastik-holdene og blive spændstig til sommerferien. Sommersæson-programmet ser i år ud som følgende (se ligeledes holdbeskrivelsen på hjemmesiden): Sommergymnastik 2013 Tilmelding på Sommer-Effekt: AFLYST P.G.A. FOR FÅ TILMELDTE Mandage kl Holdet træner i Skolens gymnastiksal. Instruktører Liselotte Schwaner. Holdleder Tina Sarpø Sæson start den , i alt 9 gange. Pris kr. 250,- Sommer-Zumba: Tirsdage kl Holdet træner i Havdrup Hallen. Instruktører Maj-Britt Larsen. Holdleder Julie Lau Sæson start den , i alt 10 gange. Pris kr. 275,- Sommer-TrimFit: Tirsdage kl Holdet træner i Skolens Gymnastiksal. Instruktører Jack Classen. Holdleder Sarah Rosén Sæson start den , i alt 10 gange. Pris kr. 275,- 13 (Fortsættes på side 15)

14 14

15 (Fortsat fra side 13) Sommer-løbehold Walk & Run, for begynder/ let øvede m/k: AFLYST P.G.A. FOR FÅ TILMELDTE Onsdage kl Mødested foran Havdrup Hallen. Instruktører Ole Christensen. Holdleder Gry Hansen. Sæson start den , i alt 10 gange. Pris kr. 150,- Sommer-Cross Fitness: Torsdage kl Holdet træner i Havdrup Hallen. Instruktører Gry Hansen. Holdleder Julie Lau Sæson start den , i alt 9 gange. Pris kr. 250,- Sommer-Forældre/barn 2-3 år: Torsdag kl Holdet træner i Skolens gymnastiksal. Instruktører Sabina Karlsen. Holdleder Lisbeth Rheder. Sæson start den , i alt 9 gange. Pris kr. 250,- Sommer-Springmix Årgang 06 og op: Torsdage kl Holdet træner i Havdruphallen. Instruktører Alex Berg og Tina Sarpø, Hjælpere: Emma, Lau, Josefine og Simone. Holdleder Ole Dam Sæson start den , i alt 11 gange. Pris kr. 350,- Mini Superspring (lukket hold tilmelding kun efter aftale med instruktører): Torsdage kl Holdet træner i Havdruphallen. Instruktører Alex og Torben, Hjælpere: Lene D., Lene M., Eline og Pernille Superspring (lukket hold tilmelding kun efter aftale med instruktører): Torsdage kl Holdet træner i Havdruphallen. Instruktører Alex, Torben, Minna og Ole. Hjælper: Christian Onlinetilmelding er stadig mulig, så spring på hjemmesiden og tilmeld jer. Det kan stadig nås. Næste sæson efterår 2013-forår 2014 Program og planlægning af næste sæson, som starter i efteråret 2013 til foråret 2014, er nu ved at være færdig planlagt. Det bliver en rigtig spændende sæson, hvor vi starter op i den nye hal - hal (Fortsættes på side 16)

16 (Fortsat fra side 15) Offentliggørelse af den nye sæsonplan er disponeret til at ske i løbet af maj / juni 2013 og kan ses på hjemmesiden. Onlinetilmelding åbner tirsdag 20. august 2013, kl Voksen Fitness Event søndag 25. august kl Igen i år forsøger vi at gentage succesen fra sidste år at tilbyde alle voksne medlemmer og ikke medlemmer, at prøve forskellige former for gymnastik og motion. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen. Hal 2 i Havdrup og springgrav sponsorater og bidrag Vi søger stadig efter sponsorstøtte, sponsorater og tilskud via fonde for at dække foreningens betaling og bidrag til Havdrups første springgrav nogen sinde. I den forbindelse tager gymnastikforeningen meget gerne imod bidrag fra alle som vil støtte projektet ved henvendelse på eller kontakt til bestyrelsen. På hjemmesiden ses ligeledes kontonr. og oplysninger i øvrigt om dette. Flere har bidraget på den ene eller den anden måde, hvilket vi takker rigtig mange gange for, og er yderst taknemmelig for de bidrag vi har fået indtil nu - selv om der er lang vej endnu. Hvis nogen kender eller har kontakter til firmaer, personer, eller steder der han hjælpe med bidrag i den forbindelse, vil vi meget gerne høre om dette. Vi søger instruktører og hjælpeinstruktører Vi er som altid på jagt efter flere instruktører og hjælpeinstruktører, ligeledes til kreative nye hold. Vi kan også godt bruge flere voksen-instruktører / -hjælpeinstruktører til springholdene, da der har været venteliste på nogle hold, og derfor gerne vil udvide tilbud og antallet af disse. Hvis nogen er interesseret vil vi meget gerne høre fra dig. 16 (Fortsættes på side 17)

17 (Fortsat fra side 16) Til orientering kan vi også tilbyde kurser til instruktører og hjælpeinstruktører, som foreningen godtgør udgifterne til hvis der er emner man syntes man vil dygtiggøre sig i. Ring og hør nærmere herom til formanden eller et af bestyrelsesmedlemmerne. Online tilmelding hjemmefra Onlinetilmelding kan ske via hjemmesiden som følgende: Vælg fanebladet 'Onlinetilmelding'/'Onlinetilmeld dig her' og tilmeld dig det hold du ønsker at gå på. Følg vejledning og informationstekster i øvrigt. Husk at have dankortet/edankortet klar. OBS! Tilmelding kan kun ske ved samtidig betaling af kontingent (som nævnt ovenfor). Er der ikke betalt fremgår gymnastens navn ikke af medlemslisten, og gymnasten er dermed ikke tilmeldt holdet. Datoer og andet Sommergymnastikken (afhængig af det enkelte hold) fra 2. april 2013 til 13. juni Borgerforeningens arrangement i Havdrup Centret, lørdag 8. juni 2013, kl DGI Midt- og Vestsjæll. Høvestævne juni Landsstævne i Esbjerg fra juli Onlinetilmelding åbner tirsdag 20. august 2013, fra kl Voksen Fitness Event søndag 25. august kl Gymnastikafdelingens hjemmeside Oplysninger fra landsdelsforeningen DGI Roskilde se P.u.v. Ole 17

18 18

19 FODBOLD Formand Michael Ruff-Hansen, Kildebo 26, 4622 Havdrup, Telefon Kasserer Søren Tvede, Bakkelund 25, 4622 Havdrup, Telefon Mail: Hjemmeside: Fodbold afdelingen stiller med nyt stærkt hold Ligesom de store fodboldklubber gør det, har vi i Havdrup fodbold brugt vintersæsonen til at skifte lidt ud på bestyrelsens hold. Det er der kommet denne sammensætning ud af: De væsentligste taktiske ændringer på holdet er, at vi har skiftet formanden og næstformanden ud. I sidste sæson havde vi Martin Holmer og Lars Mortensen på disse 2 poster. I år har vi front-duoen Michael Ruff-Hansen og Steen Gammelvind til at tegne klubben udadtil. Martin Holmer takkede af til generalforsamlingen, mens vi har fået lov til stadig at trække på Lars Mortensen til at løse en masse praktiske opgaver for os. Tak til begge 2 for alle de år, de har løbet forrest i klubben. Med nye frontløbere på holdet, kommer der efter al sandsynlighed også en ny spillestil. Vi vil i den nye bestyrelse forsøge at gøre vores arbejde endnu mere synligt. Dette vil bl.a. komme til at foregår ved at vi opretter en Facebook side, hvor vi kan kommunikere direkte med vores medlemmer og deres forældre. Vi vil også gerne være mere synlige overfor de enkelte hold og trænere. Derfor har vi delt ungdomsansvaret op, så flere af bestyrelsens medlemmer kommer til at være i direkte kontakt med de enkelte ungdomshold. (Fortsættes på side 20) 19

20 (Fortsat fra side 19) Vi har holdt første møde i den nye bestyrelse, og vi har fået fordelt en masse ansvarsområder. Men hvis du har noget at byde ind med i forhold til at gøre vores fodboldklub endnu bedre, så må du endelig tage fat i én af medlemmerne i bestyrelsen. Som eksempel kan nævnes, at påsætning af dommere og banefordeling varetages af gode kræfter udenfor bestyrelsen. Så kom med dit talent, så sætter vi det i spil. Hilsen Den nye fodboldbestyrelse U-17 drengene Havdrups stolthed Vi har spillet nogle super tætte kampe mod en del overmatchede modstandere og drengene træner på livet løs 4 gange om ugen + kampe, Jeg har prøvet at lære dem at spille positionsspil på højt plan, og det går nogenlunde. En masse fastlåste skabelonøvelser og de er ved at se lyset. Jeg er overbevist om, at hvis de fortsætter, så rykker vi op i række 1 igen. Vi tager til Holland i maj, og spiller fodbold. Jeg forventer mig meget til den tid. Vi har spillet kampe mod Lynge Broby, Roskilde KFUM, Holbæk og Tune i denne måned. Chef Træner Finn Sørensen Old Girls Så er damerne kommet på banerne for fuld udrykning. De træner på livet løs om torsdagen og Havdrup 2 har lige vundet deres første kamp i år 3-0. Stort tillykke tøser. Vi er ved at arrangere en stor Old Girls turnering den 9 juni (lige som Havdrup Sommer Cup). Dette er noget nyt på Old Girls siden, og på nuværende tidspunkt, har vi allerede fuldt booket program, så kom op og få en super fodboldoplevelse denne dag, og se hvad pigerne har lært i løbet af året. Træner Finn Sørensen 20 (Fortsættes på side 21)

21 (Fortsat fra side 20) U-12 pigerne Pigerne har vundet næsten alt i løbet af vinteren, og det sluttede med at de også tog 1. pladsen i Champignions Liga for Kids. Stort tillykke piger. U-12 pigerne har spillet DBU vinterbold hele vinteren, og det er gået super godt, Super godt tøser U-12 piger starter også igen i år med at være med i både 5 mandsturneringen og 7 mandsturneringen. Vi har den april været på Sveriges østkyst og spillet svensk topfodbold, Vi tog hjemmefra lørdag formiddag, og ankom til Scandic i Karlshamn ca. kl , V spillede den første træningskamp kl , Efter kampen gik turen tilbage på hotellet for at bade i poolen eller i fitness centeret, for til sidste at få noget aftensmad, og alle pigerne gik trætte i seng. Næste dag op til et lækkert morgenbord, og derefter pakke og så af sted til stadion. Vi spillede den første kamp 0-0, for derefter at spille en ny kamp, som ligeså endte 0-0, og den sidste kamp vandt vi 1-0. Så nu havde vi mødt 3 svenske hold. Vi skulle derefter spille om 11 pladsen, og vi kommer bagud 1-0. Pigerne må kæmpe sig op igen, og det gør de til alles glæde, så da vi scorer til 1-1 er jublen enorm. Da dette blev resultatet af kampen, skulle vi skyde straffespark, 3 stk. hver. Julie Hardis tager Svenskens forsøg, så er det K, og desværre tager den svenske målmand denne, Svensken scorer, så er det Laura Lykke og et brag af et mål, 1-1. nu scorer Svensken, og så er det Natachia s tur og et perfekt spark, så er der mål 2-2. Så er det Svensken, og hun skyder over mål, Så er det Tulle, der skyder. Desværre tager Svensken denne, Stadig 2-2, så skyder svensken, og Julie Hardis tager denne, så nu ligger ansvaret på Patricia s skuldre, og hun er nervøs kan I tro, men hun sparker den sikkert ind til sejr for Havdrup 3-2. Og så blev der jubel. Man kan se kampen på under web tv. Vi er i skrivende stund på fodbold Træningslejr i Hørsholm sammen med Kvindelandsholdet og 900 andre piger, med overnatning og masser af hygge (Fortsættes på side 22) 21

22 (Fortsat fra side 21) Onsdag den 17. april er vi inviteret på Brøndby Stadion for at se Brøndby- Fortuna, og efterfølgende er Havdrup og Solrød pigerne inviteret ind sammen med Brøndbys landsholdsspillere for at høre om, hvordan livet er som kvindelig top fodboldspiller, med alle de gode og dårlige sider Chef Træner Finn Sørensen Havdrup Fodbold, én klub Havdrup Old Boys afdeling har besluttet, at være 100% under Havdrup Fodbold under HGI. Sammen står vi stærkere med hold i Reos, DGI og Tønden. Der bliver en mere glidende overgang fra Senior fodbold til Old Boys. Man skal faktisk kun være 32 år, for at være Old Boys. Vores ældste fodboldspiller er over 70, så sidder der en Sofus Krølben et sted i Havdrup, kan vi altid bruge nye spillere. Oplysninger om Old Boys fodbold fås ved henvendelse til Bent Larsen på telefon Hilsen Bent Havdrup Fodbold 22

23 PETANQUE Formand Finn Nielsen, Telefon , Mail: Kasserer Jeanette Milo, Telefon GENERALFORSAMLING Generalforsamlingen i Havdrup Petanque Klub blev afholdt søndag den 17. marts i Pepes Bar, og fremmødet var som sædvanligt højt med 65 %. Ole blev valgt til ordstyrer, og gennemførte denne opgave med fast hånd. Pga. sygdom blev formandens beretning læst op. Året bød ikke på de store hændelser. Vi havde hold med i 2 DGI-puljer, uden dog at vinde nogen af puljerne - og vi havde et hold med i en trekant turnering, hvor vi vandt pokalen til ejendom efter 3 års sejre. Turneringen mod byrådet er en fast begivenhed, som finder sted i foråret. Formandens beretning blev godkendt. Regnskabet var som sædvanligt godt - med et positivt resultat, så klubben havde over ,- på kontoen ved årsskiftet. Det er flot, og regnskabet blev godkendt. Kontingentet for næste år blev fastsat til uændrede 250,- Formanden ønskede ikke genvalg. Vi takker Jørgen for hans indsats som formand de sidste 6 år. Ny formand blev Finn. Kassereren ønskede at stoppe regnskabsarbejdet - men fortsætter i bestyrelsen. Vi takker Lars for vel gennemført job. Ny kasserer blev Jeanette. (Fortsættes på side 25) 23

24 24

25 (Fortsat fra side 23) Bestyrelsen ser altså således ud: Formand Finn Nielsen Kasserer Jeanette Milo Sekretær Anette Mathiasen Medlem Lars Jansson Medlem Gritt Larsen Suppleanter: Sten og Kaja. Valg til udvalg: Externe turneringer: Jørgen Interne turneringer: Tove Bane / klubhusansvarlig: Jens - Ernst Indkøb: Frank Fest, gril og aktiviteter Sten - Leif M. Baneudlejning: Finn Øvrige festaktiviteter: Kirsten K. - Tove Lisbet - Marian Aktiviteter: Det blev vedtaget at erstatte teltet med en mere vejrbestandig type. Samarbejdet med de øvrige idrætsgrene under HGI blev drøftet. Vi ser frem til en løsning efter HGI's generalforsamling. Vi modtog en check på kr. 5000,- fra vores sponsor OK Benzin. Eventuelt: Der var en livlig debat, der især drejede sig om klubbens fremgang, og det store fremmøde vi altid kan regne med - selv på de kolde vinterdage, hvor sneen ryddes af banen, og der spilles! I år deltager vi med 3 hold i DGI turneringerne, og 2 hold i trekantsturneringer. Det vil sige ca. 36 medlemmer spiller turnering. Generalforsamlingen blev gennemført med tak til alle for året og så blev madpakkerne nydt. Med venlig hilsen Finn Nielsen Formand 25

26 26

27 BADMINTON Formand Aksel Nielsen, Skolevej 55, 4622 Havdrup, Telefon Kasserer Finn Jensen Gøgevænget 30, 4622 Havdrup, Telefon Mail: Hjemmeside: Et meget anderledes klubmesterskab Der blev etableret et hold A og et hold B, som kæmpede mod hinanden. Deltagerne blev sat sammen på en sådan måde, at de styrkemæssigt matchede hinanden. F.eks. stærk/svag mod stærk/svag og stærk/stærk mod stærk/stærk. Alle kom til at spille 5 kampe, så det var en hård dag. Det var spændende og intenst og en god måde at afholde mesterskab på. Det blev hold B der vandt sikkert Efter dagens strabadser var der selvfølgelig lagt op til hyggeligt samvær med god mad og drikke. (Desværre ingen billeder, da fotografen ikke var til stede). Det var dejligt at se, hvor rundhåndet "vinder rødvinen" som klubben sponseret, blev udskænket til den gode middag. En stor tak til Finn og Lene for det gode arrangement. Jan og Finn Landmesterskaber for motionisthold Efter en overbevisende indsats i pulje 5 i vinterens holdturnering (6 sejre og 1 uafgjort) var vi kvalificeret til DGI's landsmesterskab. Vi var derfor 8 m/k, der kørte mod Fredericia lørdag den 13. april for at spille badminton hele weekenden i Fredericia Idrætscenter. Vi var lidt spændte på om vi ville få ligeså mange klø, som vi har fået de tidligere år, når vi har deltaget i landsmesterskaberne, men der var i år lidt flere deltagere, så vi var delt op i en A og en B pulje. hvor (Fortsættes på side 29) 27

28 28

29 (Fortsat fra side 27) vi heldigvis var havnet i B-puljen. Vi skulle spille mod Frederikssund, Espergærde, Torslunde/Ishøj og Tilst, og startede med at spille mixdoubler om lørdagen. Vi førte efter mixdoublerne over Tilst samt Torslunde/Ishøj med 3-1 og var bagud i de to andre kampe med 1-3, men da alle vore spillere vandt mindst én kamp, så var succesen i forhold til tidligere år absolut hjemme. Ind imellem kampene var der tid til hygge med medbragt mad og andre lækkerier, hjemmebagt brød, slagterpålæg, frugt og grønt og drikkevarer. Alle på holdet havde fået udstukket retningslinjer omkring indkøb mv. Lørdag aften var der som sædvanlig fest i hal 6, hvor der var dækket op til ca. 300 mennesker til god mad og derefter diskotek og adgang til baren - mod betaling af ikke ubetydelige beløb! Meget høj musik og for lidt mulighed for at snakke sammen. Nogle af os var i seng før midnat, og nogle ventede til lidt efter (ingen nævnt - ingen glemt!), men alle var i godt humør. Søndag skulle vi være spilleklar kl præcis for at spille herredoubler og damedoubler - det var meget tidligt selv på en normal søndag - men da de første bolde var slået kom vi i gang, og endte med at vinde den første kamp over Torslunde/Ishøj med 7-1. Næste kamp var mod Espergærde og her mødte vi mere modstand og endte med at tabe 1-7, men dog med gode sejrschancer i de to herredoubler, som på besynderlig vis blev smidt væk trods flere matchbolde i begge kampe. Så kom turen til Tilst, som var lidt lettere at have med at gøre, hvilket også gav en samlet sejr på 5-3. Til sidst mødte vi de endelige vindere af vores række, Frederikssund og tabte med 2-6, dog på dette tidspunkt lettere påvirket af en let og ernæringsmæssigt korrekt frokost i form af store mængder skipperlabskovs eller frikadeller m/kartoffelsalat. Også her var der rent faktisk chancer til et resultat på 4-4. Alt i alt endte vi på en tredjeplads i rækken, hvilket med afstand er det bedste resultat vi har prøvet i et landsmesterskab. Efter en god tur og afsluttende hygge i hallen med slankemarmorkage bagt af en af holdets mandlige deltager (og det var ikke hverken Aksel, Marc eller Steen, der var ansvarlig for denne del) drog vi igen mod Havdrup, trætte og tilfredse med weekenden. Vi kvalificerer os igen til næste år og så napper vi lige den næste placering også. Vi er helt klare til det og så skulle vi gerne have lidt flere med til stævnet - det ville være ganske hyggeligt med to hold fra Havdrup og husk at der rent faktisk spilles i flere forskellige rækker også. Charlotte Benhård holdleder. 29

30 TENNIS Formand Steen Munkholm, Bistrupvang 11, 4622 Havdrup, Telefon Kasserer Finn Jensen Gøgevænget 30, 4622 Havdrup, Telefon Mail: Hjemmeside: 30 (Fortsættes på side 31)

31 (Fortsat fra side 30) 31

32 32

33 33

HGI-Nyt. 36. årgang Marts 2012 Nr. 5. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 36. årgang Marts 2012 Nr. 5. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 36. årgang Marts 2012 Nr. 5 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik - og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette

Læs mere

HGI-Nyt. 35. årgang Marts 2011 Nr. 6. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 35. årgang Marts 2011 Nr. 6. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 35. årgang Marts 2011 Nr. 6 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik - og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang April 2014 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere

HGI-Nyt. 34. årgang Juni 2010 Nr. 2. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 34. årgang Juni 2010 Nr. 2. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 34. årgang Juni 2010 Nr. 2 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening 2 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette

Læs mere

HGI-Nyt. 36. årgang December 2011 Nr. 3. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 36. årgang December 2011 Nr. 3. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 36. årgang December 2011 Nr. 3 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik - og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette

Læs mere

HGI-Nyt. 35. årgang Oktober 2010 Nr. 2. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 35. årgang Oktober 2010 Nr. 2. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 35. årgang Oktober 2010 Nr. 2 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening 2 Havdrup Gymnastik - og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

HGI-Nyt. 34. årgang April 2010 Nr. 1. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 34. årgang April 2010 Nr. 1. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 34. årgang April 2010 Nr. 1 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening 2 Havdrup Gymnastik - og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Brian

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

PEDERSKER IF. Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg

PEDERSKER IF. Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg PEDERSKER IF Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg 28 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand???? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 mobil nr. 22222358

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Ejby IF Gymnastik afdelingen

Ejby IF Gymnastik afdelingen Ejby IF Gymnastik afdelingen Referat af generalforsamling i Ejby Gymnastik den 20. marts 2013 kl. 19.00 i Klubhuset 1. Valg af dirigent Hanne Olesen blev valgt som dirigent. Hanne konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

HGI-Nyt. 40. årgang April 2016 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 40. årgang April 2016 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 40. årgang April 2016 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup Mail: hgi@havdrup.dk Hovedbestyrelsen

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

HGI-Nyt. 36. årgang Maj 2012 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 36. årgang Maj 2012 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 36. årgang Maj 2012 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik - og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 ROSKILDE GYMNASTIKFORENING TRÆNING & TRIVSEL Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 I dette nyhedsbrev kan du læse om Frivillig på festivallen Instruktører og hjælpere søges Nye hold i foreningen

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup

Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/ Kristian Vindal Jørgensen Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup Velkommen til

Læs mere

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Efter at have været til GØTEBORG CUP i Sverige eet par gange havde pigerne ønsket en større udlandstur til de sydlige himmelstrøg og det har vi arbejdet

Læs mere

HGI-Nyt. 37. år gang Oktober 2012 Nr. 2. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforenin g

HGI-Nyt. 37. år gang Oktober 2012 Nr. 2. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforenin g HGI-Nyt 37. år gang Oktober 2012 Nr. 2 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforenin g Havdrup Gy mnas tik - o g Idræts for ening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

HGI-Nyt. 40. årgang Marts 2016 Nr. 6. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 40. årgang Marts 2016 Nr. 6. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 40. årgang Marts 2016 Nr. 6 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup Mail: hgi@havdrup.dk Hovedbestyrelsen

Læs mere

Formandsberetning. Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub:

Formandsberetning. Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub: Formandsberetning Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub: Klubben har til tider summet af aktivitet med distinkte højdepunkter omkring

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

HGI-Nyt. 39. årgang Marts 2015 Nr. 6. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 39. årgang Marts 2015 Nr. 6. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 39. årgang Marts 2015 Nr. 6 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup Mail: hgi@havdrup.dk Hovedbestyrelsen

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

HGI-Nyt. 39. årgang Juni 2015 Nr. 8. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 39. årgang Juni 2015 Nr. 8. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 39. årgang Juni 2015 Nr. 8 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup Mail: hgi@havdrup.dk Hovedbestyrelsen

Læs mere

HGI-Nyt. 35. årgang April 2011 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 35. årgang April 2011 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 35. årgang April 2011 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik - og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet GYMNASTIKAFDELINGEN... PIs gymnastikhold indtager opvisningsgulvene Af Elisabeth Arnsdorf Haslund, bestyrelsesmedlem i PI-Gymnastik Fotos Gudrun Clausen, skavenfoto.dk Opvisningssæsonen er i fuld gang,

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang Oktober 2013 Nr. 2. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang Oktober 2013 Nr. 2. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang Oktober 2013 Nr. 2 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10. Mange har ment at det var en forkert beslutning at tilmelde os vinterturneringen,

SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10. Mange har ment at det var en forkert beslutning at tilmelde os vinterturneringen, SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10 Så gik der endnu en vinter, med træning på grus og vinterturnering, så nu er foråret på vej, og vi ser frem til at komme på græs. Hele vinteren har vi næsten

Læs mere

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 Dagsorden for hovedgeneralforsamling onsdag den 14. januar 2009 kl. 19.30 i Station 14. Til stede: 27 fremmødte 1. Valg af dirigent og to stemmetællere Flemming

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

PEDERSKER IF. Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015

PEDERSKER IF. Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015 PEDERSKER IF Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015 24 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand????? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 Tlf. nr. 56978005 Sekretær:

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang Januar 2014 Nr. 5. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang Januar 2014 Nr. 5. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang Januar 2014 Nr. 5 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2013-2014

FORMANDSBERETNING 2013-2014 FORMANDSBERETNING 2013-2014 Så er året ved at være gået og det har igen været et rigtig godt år for BGF. Vi har i år 180 medlemmer. Heraf ca. 95 børnegymnaster. Det er omkring det samme antal som sidste

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016 Instruktørhåndbogen sæson 2015/2016 Velkommen til: Din kontaktperson er: Jeg kan kontaktes på: Mail: Tlf: Hjemmeside www.fjordagergymnastik.dk 1 Bestyrelsen: se hjemmeside eller Conventus. Nyttige telefonnumre

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015.

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015. BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015. Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Bemærk: Deltagelse er kun mulig med

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 24. oktober 2015 kl. 15.30 Dagsorden 1. Velkomst

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Landsmesterskaber for ungdom

Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaber 2011 Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaberne for ungdomsspillere samler alle ungdomsspillere fra de yngste minipuslinge til de ældste juniorspillere til en sjov og spændende

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 19 August 2013 Lathyrushaven Indhold: Sankt Hans Aften - Sommerfest endnu en gang 15 års jubilæum Bolddag med

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold. PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold.  PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2014... 3 Regler for Havdrup Sommer Cup... 4 Puljeoversigt... 6 Puljeoversigt

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold. PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold.  PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2014... 3 Regler for Havdrup Sommer Cup... 4 Puljeoversigt... 6 Puljeoversigt

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Deltagelse er kun mulig med overnatning

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Tilstede: Poul Erik og Lars fra støtten, Louise, Ernst, Peder og Rie fra hovedbestyrelsen, Bendt fra Senior, Peter, Jens fra håndbold,

Læs mere