Nyhedsbrev # I dette nyhedsbrev kan du læse om. Ny sæson står for døren

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev #05-2015. I dette nyhedsbrev kan du læse om. Ny sæson står for døren"

Transkript

1 Nyhedsbrev # I dette nyhedsbrev kan du læse om Ny sæson står for døren Standerhejsning Kommende events Agilitybane 2 nye storsponsorer Nemme tjente penge Ny sæson står for døren Græsset er knap nok grønt endnu og på en bidende kold vinter dag som i skrivende stund, kan det syntes lidt malplaceret at byde velkommen til en ny sæson i Nibe Boldklub. At foråret kommer, er der ingen tvivl om, lige så kommer alle vore medlemmer på græs til en forhåbentlig rigtig god sæson med masser af gode oplevelser. I denne sæson vil man med jævne mellemrum opleve at vores ældre kommer og hjælper til i cafeteriet, så nu er både den unge og den ældre generation aktive i NB. Hvilket vi glæder os rigtig meget over. I det hele taget har vores åbne dørs politik til Klubhuset medført at huset nu er i brug næsten hele dagen med forskellige aktiviteter, fra vuggestue til ældre sagen som spiller dart og starter en cykelklub op og ja så spiller vi stadig fodbold. I 2015 kommer der rigtig mange spændende aktiviteter således lægges der ud med et besøg af DBU formanden Jesper Møller i marts og i maj får vi besøg af legenden Erik Rasmussen og mon ikke også vi skal en tur i Parken igen. Sidste gang var en succes og succeser må gerne gentages. I 2014 har vi været igennem en større oprydnings arbejde i medlemskartoteket, hvilket har betydet at nogle er blevet spurgt om de stadig er medlem af klubben. Vi er nu kommet til bunds i oprydningen og alle skulle gerne være korrekt registreret, men skulle der mod vores forventning være en af jer som ikke er så meld jer lige til en i bestyrelsen, så vi får alle korrekt registreret. Afslutningsvis vil jeg ønske alle velkommen til en ny fantastisk sæson i Nibe Boldklub. Kristen Langkjær Formand

2 Standerhejsning På herresiden er NB på seniorplan, efter den skuffende nedrykning sidste år repræsenteret i serie 3, og der er næppe tvivl om, at træner Jens Thorup Pedersen, der fortsat er ved roret, vil gøre meget for en tilbagevenden til serie 2 snarest muligt. Andetholdet spiller i serie 5, og her hedder træneren Kenneth Pedersen. På dameseniorsiden spiller NB i serie 1, og holdet trænes af Per Kjær. Lørdagens standerhejsning var for spillerne fra og med U14 til seniorer, mens klubbens børnehold først hejser flaget lørdag 7. marts. Flemø I strid vind fra en nordvestlig retning var det en kold fornøjelse for de omkring et halvt hundrede fodboldspillere, der lørdag formiddag var mødt op for at se Dannebrog gå til tops for fodboldåret 2015 side om side med den grønne klubfane. Til gengæld så det flot ud, da klubbens formand, Kristen Langkjær, assisteret af et par spillere, efter en kort velkomsttale sendte det rød-hvide flag til tops. Så flot, at det en overgang så ud som om, flaget ville forsvinde ud over stadion. Efterfølgende blev der så trænet en times tid, inden der vankede brandvarm suppe i klubhuset.

3 Kommende events Foråret kommer til at byde på mange spændende arrangementer for klubbens medlemmer og sponsorer. Følg med på vores Facebook-side, hvor vi vil komme nærmere ind på arrangementerne efterhånden som afholdes. Der er tilmelding via https://nibeboldklub.nemtilmeld.dk/ 20. februar Whisky & Foredrag Denne gang whiskysmagning med tilhørende foredrag og en menu, der passer dertil. 27. februar Årets NB-pølse skal vælges SuperBrugsen er blevet storsponsor i NB. Det skal fejres med et lille event. Bjarke Skau vil kreere 3 forskellige slags grillpølser, som vi smage denne fredag. I øvrigt sammen med et glas Mercator-øl fra Nibe Bryghus. Den grillpølse, der falder i folks smag, bliver kåret som årets NB-pølse, som vi vil sælge i klubhuset og til 1. holdets kampe. 10. marts Stegt flæsk og foredrag med Jesper Møller Det er lykkedes os, at få DBU formanden Jesper Møller, at komme en tur forbi Nibe Boldklub. Vi får et indblik i livet på de bonede gulve i Idrættens Hus i Brøndby. Mon ikke også vi kommer en tur forbi både Morten Olsen og Jespers store engagement i moderklubben AaB. Vi vil samtidig byde på en gang stegt flæsk med kartofler, god persillesovs som kun vores mor kan lave den og et godt glas øl. 11. og 12. marts Klubaften med fokus på sportstøj Vi gentager successen fra sidste år, hvor Tøjhuset med Lars Larsen i spidsen, kom med stort set hele sportsafdelingen og en ordentlig røvfuld rabatter. Der er virkelig noget at tjene her ved at møde op i klubhuset den 11. og 12. marts. Vi sætter samtidig vand over til en god kop øl, når vi skal se, om PSG med Zlatan kan vinde i London mod Chelsea.

4 21. marts Pigefodbold 0-5 klasse Vi fyrer raketten af i Nibehallen lørdag den 21. marts. Det er kun for piger og det er kun for 0. 5 klasserne. Det plejer at blive en rigtig sjov dag med udklædning, sang og heppekor. 17. april Modeshow og portvinssmagning Mine damer og herr. Nååå nej. I aften hedder det kun Mine damer. Sæt lige kryds i kalenderen ved den 17. april, for den aften sker der noget liiiidt ud over det sædvanlige i klubhuset. Det er damernes aften. I samarbejde med Tøjhuset, Schack, Clinique Libra, Malou, Blomsterpigen, Klippe-kunst, Helle Sko & Lingeri, Tea & Möffe, Style4You, Buksepigen, Rikke Kuntz Briller samt Lars Bloch Briller inviterer vi til modeshow. Men selvfølgelig ikke kun et modeshow. Der er champagne i stride strømme og kanapéer. Der er mums-lækker-menu fra Australian Barbeque og så er der portvinssmagning ved vores egen Antoooooon Leed fra Barmer Købmandsgaard. Det bliver en festaften uden lige. Aftenen igennem styres løjerne af Lars Larsen, der nok skal få butterflyen løsnet hen ad aftenen. Der vil være tonsvis af præmier fra de deltagende forretninger og som hovedpræmie er der sponsoreret en tøsetur for 2 med wellness på Gatten Golf & Spa. Glæd dig til denne aften. Følg med på Facebook og i butikkerne. Der bliver rift om de 75 billetter. 5. maj Erik Rasmussen & FANT-projektet Og drengene skal selvfølgelig ikke snydes for oplevelser. Kan du huske Erik Rasmussen med kælenavnet Tyllerik? Dengang omkring 1990 tryllede han på diverse superliga stadions for Brøndby. Et par landskampe blev det til, men pga. Brøndbys sejr i Aalborg, kom han desværre ikke med til EM i 1992 i Sverige. Hvorfor ikke? Mon ikke Erik vil fortælle hvorfor og mange andre episoder og anekdoter fra et liv som professionel fodboldspiller og superligatræner i FC Midtjylland og AGF. Erik vil om eftermiddagen træne sammen med vores dygtige U15 piger og U14 drenge. Kom og overvær træningen og lur ham nogle af kundskaberne af. Om aftenen vil Erik underholde i klubhuset med et foredrag om hans nye projekt FANT Football For A New Tomorrow, der handler om fodbolden i Sierra Leone. Og selvfølgelig krydret med anekdoterne som fodboldspiller og træner. Det bliver en sommerdag og aften, noget ud over hvad en tirsdag ellers ville kunne byde på.

5 2 nye stor sponsorer Det er langt fra hver dag, der dukker nye storsponsorer op. Men det skete i slutningen af januar måned. Og så endda 2 af slagsen inden for en uge. Velkommen til City Rent og til SuperBrugsen. Vi er utroligt stolte over og glade for, at byen forretninger og erhvervsliv i den grad støtter op om vores gamle klub. Vi synes også vi har meget at byde på og i det seneste år, har vi virkelig oppet os med tiltag til forandring og fornyelse. Ikke kun til glæde for alle spillere og ledere, men i særdeleshed for alle vores sponsorer. Vi mærker også den afsmittende glæde og synlighed, når sponsorater skal gentegnes eller nye skal tegnes. Glæde og smil smitter. Agilitybane Bestyrelsen arbejder i øjeblikket på at etablere en fast agilitybane mellem opvisningsbanen og træningsbanerne. Tanken er, at ved at etablere en agilitybane, øges vores motorik. Vi bliver mere smidige i vores krop og så giver det god kondition og hurtighed. Idéen bag er to-delt. I det buskads, hvor banen er tiltænkt, er det helt ufremkommeligt og flere bolde er gået tabt på den konto og i forsøget på at hente bolde bliver ofte fulgt af store rifter på arme og ben. Ved at rydde en midtersektion, reducerer vi tabet af bolde, spilstop og rifter. Den anden grund er, at skabe en fast træningsbane, så vi undgår at slæbe det udstyr vi har i dag frem og tilbage ved hver træningssektion. Ved en fast opsætning er det hurtigere at gå til og fra både for os, når vi træner, men også for alle andre potentielle brugere, fx Nibe Skole, Nibe HK, institutionerne og de daglige motionsløbere. Nu håber vi i første omgang at kommunen giver tilladelse. Herefter står den på ansøgninger til fonde og foreninger, der skal finansiere projektet. Vi har fået tegnet agilitybanen af Kirsten Pinstrup, Godenshøj Havedesign.

6 Nemme tjente penge Pengene bare triller ind på kontoen uden at røre en finger. Et ønskescenarie? Måske, men med din hjælp kommer vi faktisk et godt stykke. Vel at mærke uden at det koster dig en krone. Et par tryk på tasterne, så er du automatisk med til, at give klubben et boost. En forening har kun begrænsede muligheder for at tjene penge til klubkassen. Til gengæld har vi et rigtigt stort ønske om at støtte vores medlemmer fodboldfagligt og socialt. Desværre står ønskerne ikke mål med indtægterne. MEN vi kunne sagtens bruge flere penge til at støtte op om de sociale og fodboldmæssige ønsker. Og hvorfor ikke starte med de nemme tjente penge. Altså dem, som bare kommer af sig selv måned efter måned helt uden at røre en finger. Clubwebshop Nibe Boldklub har indgået et samarbejde med Clubwebshop. Du handler sikkert allerede en del på nettet. Hvorfor ikke lige hoppe via Clubwebshop til din Internetbutik. Priserne i butikken er den samme for dig, men NB får klingende mønt for hvert køb du fortager dig. Vi har netop indgået et samarbejde hvor det er muligt at optjene penge til vores klub. Det eneste du skal gøre er at følge vores foreningslink på Herefter handler du til samme pris, tilbud og rabatter, som du normalt ville gøre. Eneste forskel er, at du samtidig støtter Nibe Boldklub. Gå via Så får vi automatisk mellem 2% og 5% hver gang du handler der. Der er rigtig mange kendte mærker indenfor fx computere, elektronik, modetøj, sko, rejser, bøger og meget andet. F.eks. Silvan, Boozt.com, Hotels.com, Kaufmann, Brandos og mange mange flere.

7 EnergiNord Vi er pt. 23, der er skiftet. Vi skal op på min. 30 i løbet af februar. Ellers lukker vores aftale desværre ned og vi står tilbage med skønne spildte kræfter og manglende indtægter. Så please skift til forenings-el. Selvom du allerede er EnergiNord kunde i dag kan du skifte til forenings-el. Og det er lige meget om dit hus, lejlighed, sommerhus eller virksomhed ligger i Nibe eller andet sted i Danmark. Skift dit energiselskab til Energi Nord. Det er nemt og koster dig ikke en krone - tværtimod. Energi Nord støtter så Nibe Boldklub med 2 øre pr. kwh. Det lyder måske ved første øjekast ikke af alverden. Men med bare 100 husstande, der skifter til foreningsel, så tjener NB bare sådan uden videre og år efter år uden at løfte en finger ca kr. Du kan også tilmelde dig på adressen Ønsker du at skifte til ForeningsEl, skal du blot udfylde tilmeldingssiden med dine kontaktoplysninger, så klarer Energi Nord resten for dig. Vil du gerne vide mere om ForeningsEl, inden du beslutter dig, kan du ringe til Energi Nords kundeservice på telefon Her hjælper de også gerne med at tilmelde dig. Klubbonus Hver gang du får vasket bil hos Shell på Aalborgvej, triller der kroner ind på NB kontoen. Få et KlubBonus.dk kort og optjen bonus til Nibe Boldklub Nibe Boldklub har indgået en aftale med KlubBonus.dk. Denne aftale gør, at du kan optjene penge til klubben uden at det koster dig noget. Hvis du får et gratis KlubBonus.dk kort og bruger det, når du alligevel handler hos de virksomheder, der er med, får Nibe Boldklub en bonus. Det er helt gratis for dig at være med. Din pris for den vare, du køber, er den samme som ellers. Eneste forskel er, at Nibe Boldklub får en bonus oveni. Den bonus kan vi sagtens bruge til glæde for klubbens aktive og frivillige. Vi håber, du vil være med. Vi får fx bonus, når: Der er mange forskellige virksomheder med i ordningen. Du kan optjene bonus på alt fra bilvask til børnetøj, fyringsolie, pc ere og printerpatroner. Se mere om firmaerne og bonus på Er du medlem af KlubBonus.dk, får du besked, når der kommer flere virksomheder med. Jo flere steder du husker at bruge dit KlubBonus.dk kort, jo flere penge får Nibe Boldklub. Meld dig til KlubBonus.dk med det samme. Det er gratis

8 Du kan tilmelde dig sådan: Klik på banneret på forsiden af Sms klubbonus til 1919 fx klubbonus * Klik på Tilmelding på Når du er blevet meldt til, får du et gratis KlubBonus.dk kort tilsendt og kan komme i gang med at optjene bonus til Nibe Boldklub. Vi håber, du vil være med. Bet25 Hvis du bruger Bet25, så har du mulighed for at tilknytte din konto til NB. Er du så uheldig at tabe og det hænder jo, så tilfalder der 25% af det tabte til NB. Igen koster det ikke dig noget. Til gengæld tjener NB lidt på dit uheld. Tak til vores samarbejdspartnere

NB Nyhedsbrev #01-2013

NB Nyhedsbrev #01-2013 NB Nyhedsbrev #01-2013 NB Nyt i nye klæder NB Nyt, som vi har kendt igennem mange år, har lidt teknologidøden. Egentligt har vi alle været utroligt glade for vores medlemsblad, som i de første årgange

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

34. Årgang Marts 2013 1

34. Årgang Marts 2013 1 34. Årgang Marts 2013 1 SAMMENSÆTNINGEN AF HOVEDBESTYRELSE OG UDVALG I STOHOLM IDRÆTSFORENING 2012 Navn Adresse Telefon HOVEDBESTYRELSEN Formand Gitte Christensen Lånumvej 1, Stoholm 97 54 23 20 Kasserer

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

HUSK. Læs også klubbens hjemmeside DEADLINE TIL DET NÆSTE ØK-NYT ER 15. AUGUST DIN BANK BEHØVER IKKE AT VÆRE TUNG AT DANSE MED

HUSK. Læs også klubbens hjemmeside DEADLINE TIL DET NÆSTE ØK-NYT ER 15. AUGUST DIN BANK BEHØVER IKKE AT VÆRE TUNG AT DANSE MED Læs også klubbens hjemmeside...der finder du forskellige informationer om klubben. Du kan læse om de ting der rør sig i klubben - læse referatet fra de sidste kampe - og der er også masser af billeder.

Læs mere

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton Stiftet 10. december 1958 44 årgang Maj 2013 Morud Idrætsforenings nyhedsblad med alt nyt fra dit nærområde! 1973 1973-2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Se side 20-23: Gymnastikken Se side 24-26:

Læs mere

I GREJS-DALEN FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK BADMINTON JIU JITSU LINEDANCE

I GREJS-DALEN FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK BADMINTON JIU JITSU LINEDANCE SPORT FOR LIVET... I GREJS-DALEN Forår/sommer 2012 FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK BADMINTON JIU JITSU LINEDANCE Vigtige datoer Fællesopstart for alle udendørs fodboldhold 24. marts 2012 Gymnastikopvisning

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

ORIENTERING FRA KORSHOLM IDRÆTSFORENING KIFFEN. www.korsholm-if.dk NR. 118 November 2012 30. ÅRGANG

ORIENTERING FRA KORSHOLM IDRÆTSFORENING KIFFEN. www.korsholm-if.dk NR. 118 November 2012 30. ÅRGANG ORIENTERING FRA KORSHOLM IDRÆTSFORENING KIFFEN www.korsholm-if.dk NR. 118 November 2012 30. ÅRGANG Kiffen udgives af Korsholm Idrætsforening. Bladet omdeles gratis til husstande i Norring, Riisbakken,

Læs mere

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger!

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! FTK Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! Marts 2014 2 Indholdsfortegnelse! 2013 set og hørt med formandens øjne og ører 3 Så starter vi snart en ny tennissæson 5 Husorden 8 Bryllup

Læs mere

Låsbybladet. Nummer 53 August 2012 Årgang 14. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig!

Låsbybladet. Nummer 53 August 2012 Årgang 14. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsbybladet Nummer 53 August 2012 Årgang 14 Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsbybladet, Side 2 Fra redaktøren Annoncører LIF er jo egentlig den forening, der sælger annoncerne til

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 42. årgang - Nr. 5 - okt. 2011. NB s U15 før kampen mod Tønder som pigerne vandt med 4-2. Læs mere om holdet på side 14

Nord-Als Boldklub s klubblad - 42. årgang - Nr. 5 - okt. 2011. NB s U15 før kampen mod Tønder som pigerne vandt med 4-2. Læs mere om holdet på side 14 Nord-Als Boldklub s klubblad - 42. årgang - Nr. 5 - okt. 2011 NB s U15 før kampen mod Tønder som pigerne vandt med 4-2. Læs mere om holdet på side 14 NB frikendt i Fairplay-sagen NB blev for kort tid siden

Læs mere

Tuborgfondet. støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE

Tuborgfondet. støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE Tuborgfondet støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE 250 stk visitkort inkl. levering: 295,- www.lime-coffee.dk..

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009 VokseVærker Ventilens år 2011-2012 1993 1999 2012 2015 2022 ISSN: 2245-0009 I dette årsskrift Kære Læser 3 Årsmøde 2012 4 - Indkaldelsen Ventilen i tal 5 - Et hurtigt overblik 6 Ventilen har vokseværk

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9)

Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9) Gymnastik i Hornum Gymnastik er udfordringer til alle i alle aldre. Bevægelse er sjovt og sundt. PROGRAM 2014/2015 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9) Velkommen til en ny sæson i

Læs mere

KVÆRNDRUP TRUNDERUP GULTVED EGESKOV

KVÆRNDRUP TRUNDERUP GULTVED EGESKOV INDHOLD: Side 6: Indvielse af Mågepark og -sø Side 11: Turen går til Kværndrup Øst og Nordthorpe Side 13: Bellissima - en skønhed, der klæder folk Side 17: Skovsport Brian Side 19: Foreninger og institutioner

Læs mere

SOLGT. Hos os får du. Lokal bank i Lystrup. Miniton vil du spille med os? Estate mæglerne Jakob Brandstrup. - din lokale ejendomsmægler

SOLGT. Hos os får du. Lokal bank i Lystrup. Miniton vil du spille med os? Estate mæglerne Jakob Brandstrup. - din lokale ejendomsmægler SIDE 7 Kom til Estate Cup d. 8.-9. marts Vi gentager successen fra sidste år i Lystrup Hallen. Alle medaljer er igen sponsoreret af Estate Mæglerne Jakob Brandstrup SIDE 5 Få et gratis besøg af Talentholdet!

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang April 2014 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere

Nr. 1 februar 2012. Udgivet af Vindinge Idrætsforening 38. årgang www.vindinge-if.dk

Nr. 1 februar 2012. Udgivet af Vindinge Idrætsforening 38. årgang www.vindinge-if.dk Nr. 1 februar 2012 Udgivet af Vindinge Idrætsforening 38. årgang www.vindinge-if.dk Løb med DGI i Vindinge En kold januar aften havde Vindinge Idrætsforening og DGI indkaldt til informationsmøde om opstart

Læs mere

fodbold Tema: Halv turnering = hel succes? Vi gør status over modellen med halvårsturneringer. Mød både tilhængere og skeptikere.

fodbold Tema: Halv turnering = hel succes? Vi gør status over modellen med halvårsturneringer. Mød både tilhængere og skeptikere. JYSK fodbold Oktober 2011 Kunstgræs er ikke så dyrt endda Ny udvikling i indefodbold Hvad siger pigerne til at spille 9:9? Tema: Halv turnering = hel succes? Vi gør status over modellen med halvårsturneringer.

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2010.

Bestyrelsen beretning for 2010. Bestyrelsen beretning for 2010. Indledning. Den anden hele sæson der er ikke følger kalenderåret. Men det gik da egentligt smertefrit, eller relativt. Der er meget, eller retter, ekstrem kort tid til at

Læs mere

Vitalitet - Maj 2012-43 årgang

Vitalitet - Maj 2012-43 årgang Vitalitet - Maj 2012-43 årgang Stiftet 10. december 1958 Pigerne havde en super oplevelse ved gymnastikopvisningen søndag den 25. marts i Langesøhallen. Se mere om den flotte opvisning inde i bladet. Foto:

Læs mere

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen, Nykøbing Falster November 2014

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen, Nykøbing Falster November 2014 VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen, Nykøbing Falster November 2014 Vi har haft en god sommer og vi har haft et godt besøg af gæstesejlere! Billedet er fra en tirsdags sejlads, hvor gæsten

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 13. april 2012 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2011... 3 AFDELINGERNE... 4 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere

2011 SPORT 2011 FEBRUAR 2011 SPORT I GREJS-DALEN FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK

2011 SPORT 2011 FEBRUAR 2011 SPORT I GREJS-DALEN FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK 2011 SPORT 2011 FEBRUAR 2011 SPORT I GREJS-DALEN FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK En opfordring fra Formanden Grejsdalen anno 2011 Hvad mon 2011 vil bringe for Grejsdalen? Der er ingen tvivl om, at de

Læs mere

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden De gode gerningers sted 21fortællinger fra FrivilligHeden Hvad er den gode gerning? Vi gør dem alle sammen, de gode gerninger. Men ofte får vi ikke øje på dem, fordi det bare er noget, vi gør af os selv.

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

Låsbybladet. Nummer 47 Marts 2011 Årgang 12. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig!

Låsbybladet. Nummer 47 Marts 2011 Årgang 12. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsbybladet Nummer 47 Marts 2011 Årgang 12 Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsbybladet, Side 2 www.laasbynettet.dk Hvis du er en vore omhyggelige læsere, så har du - efter at have været

Læs mere

Nr. 2 - september 2009 BOLDKLUBBEN 65 WWW.B65.DK BLENSTRUP ENSLEV GJERLEV HALD KÆRBY LINDE MEJLBY STANGERUM STOUBY

Nr. 2 - september 2009 BOLDKLUBBEN 65 WWW.B65.DK BLENSTRUP ENSLEV GJERLEV HALD KÆRBY LINDE MEJLBY STANGERUM STOUBY Nr. 2 - september 2009 BOLDKLUBBEN 65 WWW.B65.DK BLENSTRUP ENSLEV GJERLEV HALD KÆRBY LINDE MEJLBY STANGERUM STOUBY Tank billigt og støt samtidig Boldklubben B65 Du kan støtte Boldklubben B65, hver gang

Læs mere