Bestyrelsens beretning for Bryghuset Vendia ApS, generalforsamling 21. juni, 2015.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning for Bryghuset Vendia ApS, generalforsamling 21. juni, 2015."

Transkript

1 1 Bestyrelsens beretning for Bryghuset Vendia ApS, generalforsamling 21. juni, På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde velkommen til generalforsamling i Bryghuset Vendia ApS. Og det er med både glæde og stolthed at jeg atter i år kan konstatere at det går godt. Det går endda rigtig godt. Alle vore forretningsområder giver overskud, nogle har nok fundet det naturlige leje, andre er i stadig vækst og nye er kommet til og viser godt potentiale. Og netop det sidste er vigtigt for at holde gang i Bryghuset Vendia s stadige fremdrift. Vi har det sidste årstid haft fokus på en ny og fremsynet strategi, med både udvikling, modernisering og investering i den eksisterende forretning, ligesom vi har beskæftiget os med etablering af nye tiltag for at styrke og udvikle Bryghuset Vendia. For uden udvikling er der stor fare for afvikling. Vi kan for regnskabsåret , som er vores 8. regnskabsår, konstatere et overskud på niveau med tidligere år. Morten Ovesen vil, som revisor, som vanligt senere præsentere regnskabet, men lad mig her knytte nogle få bemærkninger til det. Regnskabet for viser et overskud på tkr. efter afskrivninger og skat på tkr. Det vil sige et driftsresultat på ca. 2,3 millioner kroner, og en forrentning af egenkapitalen, der nu er på knap 15 millioner kroner, på lige under 8 %. Det er ikke så ringe endda. Vi har i regnskabets ledelsesberetningen betegnet regnskabet som værende tilfredsstillende. - på Sjælland ville man nok have svunget sig højere op. Vi har i årets løb fastholdt vores bemanding, og beskæftiger således ca. 50 medarbejdere. Så alt i alt kan vi godt være ganske stolte af denne virksomhed.

2 2 Men ikke kun når vi ser på regnskabstallene. Bestemt også når vi ser på den rosende omtale mange af vores madkoncepter får. White Guide, der er den nordiske pendant til Guide Michelin, er netop udkommet for Danmark, og omtaler tre af vores restaurant koncepter. Da næppe alle læser White Guide, vil jeg gerne her komme med nogle få udpluk fra guiden: Først V, som i parentes bemærket ikke har været nævnt i den tidligere: Bistro V leverer mad, som nok er enkel, men samtidigt præcist tilberedt, visuelt skarpt, veltilsmagt og forstandigt sammensat. En omgang fish n chips fås næppe mere ærligt end her, en andebrystsalat kunne være en simpel omgang, men ikke når det saftige, diskret røgede andebryst som her anrettes sirligt i en dyb skål med dutter af dijonnaise, sprøde rødbedespåner, delt artiskokhjerte og bitre salater. Mest forbløffende er dog et præcist tilberedt stykke svinebryst med milimetertynd, sprød svær, som ankommer med en lille kobbergryde med sauce bordelaise. Saucen klistrer guddommeligt, og er tilsmagt, så den er en parisisk stjernerestaurant værdig. Det er på maden Bistro V skiller sig ud, og overgår sit beskedne navn med længder. Om Vendia Brasserie skriver de: Vendia Brasserie er reelt en gourmetrestaurant. Kristian Rise og hans stab viser især på innovationsmenuen et nærmest skræmmende højt niveau. Fisketilberedningen er dreven og præcis, og farveforståelsen og ikke mindst sansen for at bygge en ret op i højden mestres til fulde. Jesper Kaasgaard er den glimrende restaurantchef, der kender alle retter til mindste detalje, og vælger vin med sikker hånd. Vi er snublende tæt på mesterklasse, men der er prisen altså slet ikke oppe. Og om Vendia Gourmet: Gourmetrestauranten er Vendia s mest ambitiøse, uden at stemningen bliver andægtig, for betjeningen er afslappet og øser af viden i et klart sprog. Køkkenet er først og fremmest moderne nynordisk og yderst skarpt i både anretning, tilberedning og tilsmagning. Restaurantens menuer holder sig til et skiftende tema, som igennem det seneste år har spændt vidt, og som ved vores besøg er det mundrette dansk neoklassiscisme. Trods dette tema ligner retterne absolut ikke mormors frembringelser, bortset fra af navn. Blandt aftenens flow af elementær lækkerhed er et af toppunkterne således medister. En glaseret pølse af kyllingefars med store, saftige stykker hummer indeni, serveres med kålnektar i form af brunkålspuré, blancheret sprødmør grønkål og syltet rødkål som oblater samt en hummercreme. V er bedømt til 67 point. Vendia Brasserie er bedømt til 74 point, 1 point fra mesterklasse. Vendia Gourmet er bedømt til 75 point, og er således i mesterklasse.

3 3 I White Guide Norden, der omtaler de 250 bedste restauranter i Norden, er Vendia Gourmet og Vendia Brasserie omtalt. Her rangerer Vendia Gourmet som nummer 31. Noma er nummer 1. Men også andre har øjnene åbne for vores gode mad. Vi er således i år nomineret til Årets Bedste Brasserie 2015 af Den Danske Spiseguide. Udnævnelsen finder sted den 25. oktober. - Vi har i årets løb foretaget en række investeringer. I starten af februar måned opstod der en utæthed i en af øl slangerne under baren, med det resultat at der flød ca. 200 liter øl ud under gulvet. Forsikringsselskabet, der i parentes bemærket har dækket såvel hele skadesudbedringen som driftstab, besluttede at hele gulvet i barområdet skulle udskiftes. En beslutning der betød en lukning af hele underetagen i to til tre uger. Da vi i længere tid i bestyrelsen havde talt om vi gerne ville foretage en modernisering af lokalerne, besluttede vi at benytte lejligheden til at gøre det samtidigt, således at vi undgik at skulle lukke to gange. Vi fik derfor meget travlt, for som i kan se er der sket en hel del. Toiletterne har fået nye fliser, sanitet og belysning. Restauranten er blevet nymalet på væggene, og har fået suppleret belysning i loft og barområde, har fået nye reoler, opmalede bordplader og nye læderhynder på sofaerne. Gourmet en har også ændret udseende, har fået pejs og nye stole. Alt i alt har det bevirket at hele underetagen nu fremstår meget mere tidssvarende, og mere svarende til husets madmæssige image. Og huset er netop blevet malet udvendigt. I bryggeriet har vi besluttet at investere i fire nye serveringstanke, der også skal fungere som lagertanke. Her har vi tidlige haft en flaskehals, idet vi har haft besvær med at følge med efterspørgslen, specielt i forbindelse med større events som f. eks Hjørring Revyen, Hirtshals Fiskefestival, Lundergård Revyen og lignende. Tankene er netop blevet installeret i denne uge, og vil betyde at vi nu kan gå fra en årlig produktion på knap liter til ca liter. Bryggeriet er inde i en stabil periode, hvor vi har god kvalitet på vores øl, og god efterspørgsel. Specielt er vores special label øl en succes.

4 4 Yderligere har vi investeret i to nye varevogne. De tidligere var efterhånden blevet så gamle at reparationerne blev uforholdsmæssigt store. Endvidere er der købt en køletrailer, således vi bedre kan håndtere helt store arrangementer. Og snarest vil der blive installeret nyt konference IT udstyr i selskabslokalerne, så også dette bliver helt tidssvarende. Sidste skud på stammen i forbindelse med vores fremadrettede udvikling er Food Line. Food Line er produktion af hjemmelavede specialiteter og færdigretter. Tidlige har det kun været til salg i vores Deli, men kan nu også købes i udvalgte specialbutikker, der også forhandler vores øl. Senest har vi på prøvebasis haft et salgspodie opstillet i en forretning i Lønstrup. Det er blevet så godt modtaget, så konceptet nu vil blive udbredt til flere forretninger. Men her stopper vi ikke. Vi tror på, at vi med den succes V har i Hjørring, har mulighed for at udbrede dette koncept til andre byer. Vi har siden V s åbning fået flere henvendelser fra vores nabobyer, hvor man finder en sådan restaurant attraktiv. Vi har derfor beskæftiget os med at finde det rette lokale, og har også fundet flere egnede lokaler, uden det dog endnu er blevet til noget konkret. Også i år er der selvfølgelig god grund til at rose vores personale. Lad mig endnu engang slå fast, at uden et dygtigt, stabilt og loyalt personale kan en virksomhed som vores ikke eksistere på længere sigt. Jeres engagement bevises bl.a. af, at kokkeelev Maiken Camilla har bestået med ros, og at overtjener Pernille Bertelsen har taget uddannelse som sommelier. I har alle i bryggeri, køkken og restaurant, både på Vendia og på V, gjort en stor og flot indsats i årets løb, som vi i stort mål værdsætter og påskynder. En stor tak til jer alle.

5 5 Også en stor tak til dig Kristian. Vi har fortsat et godt og forbilledligt samarbejde med dig, så vi ser fremtiden lyst i møde. Vi har stadig mange bolde i luften, ja er vel tæt på at være jonglører. Og tak til alle i bestyrelsen. Tak for indsatsen i det forløbne år. Jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde med jer alle. Og hermed overlader jeg bestyrelsens beretning til generalforsamlingens videre behandling. Med venlig hilsen Bestyrelsen.

Årsberetning for Bryghuset Vendia ApS, generalforsamling 16. Juni, 2013.

Årsberetning for Bryghuset Vendia ApS, generalforsamling 16. Juni, 2013. Årsberetning for Bryghuset Vendia ApS, generalforsamling 16. Juni, 2013. Velkommen til generalforsamling i Bryghuset Vendia. Når jeg ser tilbage på regnskabsåret 2012 / 13, ser jeg atter et meget aktivt

Læs mere

Bestyrelsens beretning for Bryghuset Vendia ApS, generalforsamling 26. Juni, 2016.

Bestyrelsens beretning for Bryghuset Vendia ApS, generalforsamling 26. Juni, 2016. Bestyrelsens beretning for Bryghuset Vendia ApS, generalforsamling 26. Juni, 2016. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde velkommen til generalforsamling i Bryghuset Vendia ApS, for regnskabsåret 2015

Læs mere

1. Generalforsamling i SKAGEN BRYGHUS den 16. april 2016. Nok engang velkommen til den 10. generalforsamling i Skagen Bryghus.

1. Generalforsamling i SKAGEN BRYGHUS den 16. april 2016. Nok engang velkommen til den 10. generalforsamling i Skagen Bryghus. 1. Generalforsamling i SKAGEN BRYGHUS den 16. april 2016 Nok engang velkommen til den 10. generalforsamling i Skagen Bryghus. Hele bestyrelsen er til stede i dag og jeg vil begynde med at præsentere dem

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Grafisk Identitet. Ingredienser - LOGO - Fonte - Farver. Sammensætning - Formularlinie - Menukort - Skiltning / Deco. Tilberedning - Markedsføring

Grafisk Identitet. Ingredienser - LOGO - Fonte - Farver. Sammensætning - Formularlinie - Menukort - Skiltning / Deco. Tilberedning - Markedsføring Ingredienser - LOGO - Fonte - Farver Sammensætning - Formularlinie - Menukort - Skiltning / Deco NILLES KRO Grafisk Identitet Tilberedning - Markedsføring Smagsprøver - Tryksags eksempler VERSION 2 UDARBEJDET

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

Heine Schriver. Skanderborg. 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset. Man går også i byen for at spise i Skanderborg. Stort interview.

Heine Schriver. Skanderborg. 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset. Man går også i byen for at spise i Skanderborg. Stort interview. dinby efterår 2013 Skanderborg 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset Man går også i byen for at spise i Skanderborg Stort interview Heine Schriver Vend magasinet - og se kommende arrangementer i Kulturhuset

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Generalforsamling i Bornholms Brand A.m.b.a. for året 2017, den 10. april Beretning v/ Egon Jensen, formand.

Generalforsamling i Bornholms Brand A.m.b.a. for året 2017, den 10. april Beretning v/ Egon Jensen, formand. Generalforsamling i Bornholms Brand A.m.b.a. for året 2017, den 10. april 2018. Beretning v/ Egon Jensen, formand. Velkommen til den ordinære generalforsamling i Bornholms Brand A.m.b.a. for året 2017.

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn.

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Beretning 2013 2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Vi kom ud af 2012 med et lille overskud, alle bådpladser var besatte, og vi nåede ca. samme antal af gæstesejlere som de sidste

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2018 31.12.2018. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Henrik Hansen fra Stofa. Endvidere en velkomst

Læs mere

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 v/næstformand Trine Marqvard Nymann Jensen I har formentlig allerede set vores organisatoriske beretning måske har I ikke lige fået tygget jer igennem

Læs mere

Lene International Hair Design

Lene International Hair Design Lene International Hair Design Funktionel hygge Lene International Hair Design i Esbjerg har netop været igennem en totalrenovering, og således har Lene Jørgensen i samarbejde med Bella Vista formået at

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Klager bestilte 14. december 2007 et bryllupsarrangement hos indklagede til afholdelse den 6. september 2008. Klager modtog den 17. december

Læs mere

Vi kan derfor oplyse kan derfor allerede nu oplyse at næste års generalforsamling bliver afholdt fredag den 22. marts 2013.

Vi kan derfor oplyse kan derfor allerede nu oplyse at næste års generalforsamling bliver afholdt fredag den 22. marts 2013. Klitmøller Vandværk - Generalforsamling 2012 Velkomst v/formand Søren Konradsen På bestyrelsens vegne er det mig en glæde at byde velkommen til årets generalforsamling. Lad mig slå fast med det samme:

Læs mere

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig?

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Sådan finder du ud af om din nye kæreste er den rigtige for dig. Mon han synes jeg er dejlig? Ringer han ikke snart? Hvad vil familien synes om ham? 5. november

Læs mere

360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360

360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360 360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360 SOM TRAINEE HOS BDO BLIVER DU EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK - LOKALT OG INTERNATIONALT. DU VIL KONSTANT

Læs mere

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet.

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. Screenplay SC. 1. INT. KØKKEN. DAG Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. jeg kan bare ikke gå igennem det igen. Nannas

Læs mere

EARLY WARNINGS ÅRSKONFERENCE DEN 5. NOVEMBER 2015

EARLY WARNINGS ÅRSKONFERENCE DEN 5. NOVEMBER 2015 EARLY WARNINGS ÅRSKONFERENCE DEN 5. NOVEMBER 2015 [DET TALTE ORD GÆLDER] Kære frivillige og konsulenter. Tak for invitationen til arrangementet i dag og muligheden for at give Jer nogle ord med på vejen

Læs mere

Komfuret fungerer suverænt - anmeldelse af Restaurant Komfur i Århus.

Komfuret fungerer suverænt - anmeldelse af Restaurant Komfur i Århus. aarhusupdate.dk Komfuret fungerer suverænt - anmeldelse af Restaurant Komfur i Århus. af Redaktionen Komfur restauranten i Guldsmedegade virker perfekt. Stabilt og uden de store overraskelser. Maden er

Læs mere

Medlem af dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev januar 2015 Nr. 70 8. årgang

Medlem af dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev januar 2015 Nr. 70 8. årgang Medlem af dansk Model Jernbane Union Nyhedsbrev januar 2015 Nr. 70 8. årgang Køkkenet skrider godt fremad og når de våde installationer er overstået, kan vi få lavet det sidste med bordplade, vask e.t.c.

Læs mere

Spørgeskema: køkken. Serverer køkkenet grønt tilbehør til det varme måltid? Ja, dagligt

Spørgeskema: køkken. Serverer køkkenet grønt tilbehør til det varme måltid? Ja, dagligt Kulinarisk kvalitet Hvor mange køkkenmedarbejdere tilsmager maden i forbindelse med tilberedning af hvert måltid? En To Flere end to Ingen Foretager køkkenet systematisk opfølgning og evaluering af dagens

Læs mere

Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken.

Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken. 1 Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken. Åbyhøj marts 2018 Bestyrelsen har igen i år haft mange opgaver mange har været akutte, nogle kan klares med det

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Kære generalforsamling. Hvor er det dejligt at være bestyrelse, når vi kan byde mere end 80 aktionærer og medlemmer af Ørsted Kros Venner

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 29.08.2013.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 29.08.2013. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 29.08.2013. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

Mission: Vi vil skabe den første generation, der er bedre til at lave mad end deres forældre.

Mission: Vi vil skabe den første generation, der er bedre til at lave mad end deres forældre. Restaurant Vi vil. fordi Mission: Vi vil skabe den første generation, der er bedre til at lave mad end deres forældre. Kun 4 % af danskerne har børn med i køkkenet. Er den foretrukne madbutik ved at blive

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2015/2016.

Bestyrelsens beretning for 2015/2016. Side 1 Nysted, den13. september 2016 Bestyrelsens beretning for 2015/2016. 1 Værket Regnskabsåret er meget tæt på et vejrmæssigt normalt år det vil sige et salg på 11.727 MWh. Det er kun 73 MWh mindre

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

Anne Nygaard (R): Theresa Blegvad, Venstre. Og hvis jeg kunne få markeringerne under Theresa, så vil det være rigtig super.

Anne Nygaard (R): Theresa Blegvad, Venstre. Og hvis jeg kunne få markeringerne under Theresa, så vil det være rigtig super. Sag 9: Aarhus Internationale Sejlsportscenter Og vi går videre til Kultur og Borgerservices sag nummer 9, Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Er der nogen, der har nogle kommentarer kan de klares med

Læs mere

DinnerdeLuxe. En virksomhedscase

DinnerdeLuxe. En virksomhedscase DinnerdeLuxe En virksomhedscase Indhold Introduktion til casen. 3 Om DinnerdeLuxe. 3 Vigtige partnerskaber. 4 Introduktion til casen DinnerdeLuxe Aps er en dansk virksomhed, og denne eksempelcase handler

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Vi har nu gennem 5 år afviklet et arrangement før generalforsamlingen og det er således blevet et fast indslag.

Vi har nu gennem 5 år afviklet et arrangement før generalforsamlingen og det er således blevet et fast indslag. Tolne Skov ApS Bestyrelsens beretning -Generalforsamlingen, den 23. maj 2017. Velkommen til generalforsamlingen i Tolne Skov. Vi har nu gennem 5 år afviklet et arrangement før generalforsamlingen og det

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Indledning Jeg har haft lejlighed til at læse det første nyhedsbrev, der blev udsendt fra foreningen Agape til foreningens venner.

Læs mere

Og så skal du igennem en guidet meditation, som hjælpe dig med at finde dine ønsker.

Og så skal du igennem en guidet meditation, som hjælpe dig med at finde dine ønsker. Velkommen til dag 2: Find dine 10 hjerteønsker I dag skal vi tale om: Hvad er et hjerteønske? Hvorfor er det vigtigt, at vide hvad mine hjerteønsker er? Og så skal du igennem en guidet meditation, som

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljøvurdering Engelsborgskolen 2008 Hold: 6.c Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 8 Er du glad for din skole? 18 / 69.23% Ikke så tit, slet

Læs mere

Kommunikation. 19. januar 2010. Århus Universitetshospital Skejby. v/ Livsstilsterapeut Susanne Anthony. www.sanneanthony.dk. www.sanneanthony.

Kommunikation. 19. januar 2010. Århus Universitetshospital Skejby. v/ Livsstilsterapeut Susanne Anthony. www.sanneanthony.dk. www.sanneanthony. Kommunikation Århus Universitetshospital Skejby 19. januar 2010 v/ Livsstilsterapeut Susanne Anthony CV for Susanne Anthony E.F.T. Terapeut 2006 Hypnose Terapeut 2004 NLP-psykoterapeut 1999 Reg.Lægemiddelkonsulent

Læs mere

Naturen trækkes ind i salonen

Naturen trækkes ind i salonen Naturen trækkes ind i salonen Personlig og en unik atmosfære har været kodeordene for René Beck, da han skulle indrette Uné ved Skodsborg Kurhotel og Spa. Dyrehaven og Øresund er inspirationskilderne i

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Konference om ADHD og forældreindsatser

Konference om ADHD og forældreindsatser Konference om ADHD og forældreindsatser Aarhus kommunes erfaringer med forældreindsatser til målgruppen Henrik Kyed Steffensen, PMTO terapeut og DUÅ gruppeleder og Lotte Hestbæk, afdelingsleder s erfaringer

Læs mere

Jule-og Nytårsarrangementer 2013

Jule-og Nytårsarrangementer 2013 Jule-og Nytårsarrangementer 2013 Fredag den 13. december 2013 Julefrokost med Klub 78 og Jan og Sunny Boys (nærmere information ved henvendelse til Hotel Arnbjerg) Julefrokost og overnatning per person

Læs mere

Indretningen er salonens image

Indretningen er salonens image Indretningen er salonens image Stil og image er alfa og omega. Det mener Joan Faust, der har drevet Salon Faust igennem 22 år. Hver 4-5 år har hun derfor nyindrettet sin salon. For vil man bevare et eksklusivt

Læs mere

Hovedret: Babercuestegt nakkefilet el. rosastegt oksefilet. Alm. salat el. pastasalat. Krydrede kartofelbåde, små kartofler med persille.

Hovedret: Babercuestegt nakkefilet el. rosastegt oksefilet. Alm. salat el. pastasalat. Krydrede kartofelbåde, små kartofler med persille. September 2007 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Høstfest Lørdag 29. september kl. 19.00 Forret: Delegardo på salatbund. Hertil serveres frisk brød. Hovedret: Babercuestegt

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Kontrol af brandsektioner og udbedring af fejl

Kontrol af brandsektioner og udbedring af fejl november 2013 FOREBYGGELSESSTAFET BRANDVÆSEN November 2013 Brandmuren på Solgårdens loft beskytter ikke meget, når der mangler en brandlem. Kontrol af brandsektioner og udbedring af fejl FOREBYGGE SES

Læs mere

Gudenåens Ørredfond Beretning 2011/12

Gudenåens Ørredfond Beretning 2011/12 Gudenåens Ørredfond Beretning 2011/12 2011 var året hvor vi rejste os efter de massive sygdomsproblemer tilbage i 2009. I 2011 har vi stort set opfyldt udsætningsplanen bortset fra ½-årsfisk til Allingå

Læs mere

Tilbage til www.sdrfelding.dk. Bestyrelsens beretning v. Leif Jørgensen

Tilbage til www.sdrfelding.dk. Bestyrelsens beretning v. Leif Jørgensen Tilbage til www.sdrfelding.dk Bestyrelsens beretning v. Leif Jørgensen Jeg vil starte min beretning med et lille tilbageblik For 10 år siden helt nøjagtig den 28. juli 2004 var der stiftende generalforsamling

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

ENGAGEMENT FÆLLESSKAB TRIVSEL UDVIKLING GENNEM LÆRING

ENGAGEMENT FÆLLESSKAB TRIVSEL UDVIKLING GENNEM LÆRING TARUP SKOLE ENGAGEMENT FÆLLESSKAB TRIVSEL UDVIKLING GENNEM LÆRING I en tid med forandringer omkring folkeskolen er det afgørende, at vi, som skole, har et fast fundament at bygge udviklingen og fremtiden

Læs mere

Referat af generalforsamling 16/

Referat af generalforsamling 16/ Referat af generalforsamling 16/05-2017 Referent Nikolaj Haugsted 1. Formanden siger velkommen 2. Valg af dirigent og referent Som referent: Nikolaj Haugsted Som dirigent: Ole Stillund 3. Forelæggelse

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

Gør møder til vigtige samtaler og opnå bedre resultater

Gør møder til vigtige samtaler og opnå bedre resultater Gør møder til vigtige samtaler og opnå bedre resultater Vejen til gode møder og bedre resultater HVORNÅR ER DU SIDST GÅET FRA ENDNU ET NYTTELØST MØDE? Slukøret, fordi I egentlig ikke kom frem til noget.

Læs mere

Forplejning til møder og konferencer

Forplejning til møder og konferencer Restaurant søren k serverer til jeres møde, kursus eller konference i Den Sorte Diamant! Vores ambition er at tilbyde den kendte kvalitet hele vejen igennem dit besøg hos os. Med denne menu har vi sat

Læs mere

Borgmesterens budgettale ved Byrådets 1. behandling af budget 2017

Borgmesterens budgettale ved Byrådets 1. behandling af budget 2017 Borgmesterens budgettale ved Byrådets 1. behandling af budget 2017 Den 2. september havde jeg fornøjelsen af at hilse på Nikolaj Mazur, som netop er flyttet til Odense for at læse til fysioterapeut. Nikolaj

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Nej! Men det er personligheder og det er vores. Tag testen og bliv klogere. The Erotic Hotspots personlighedstest: Find din scorepersonlighed SCOR

Nej! Men det er personligheder og det er vores. Tag testen og bliv klogere. The Erotic Hotspots personlighedstest: Find din scorepersonlighed SCOR The Erotic Hotspots personlighedstest: Find din scorepersonlighed SCOR kæreste sexpartner legekammerat www.erotichotspot.dk Nej! Jeg ser heller ikke så godt ud, og jeg kan heller ikke bare lade mit gode

Læs mere

Brokke, sladder, mobbe politik I Præstbro Børnehave. 3. Definition på hvad er - brok - sladder - mobning 4. Hvordan skal vi handle?

Brokke, sladder, mobbe politik I Præstbro Børnehave. 3. Definition på hvad er - brok - sladder - mobning 4. Hvordan skal vi handle? Brokke, sladder, mobbe politik I Præstbro Børnehave 1.Indhold 2. Hensigtserklæring 3. Definition på hvad er - brok - sladder - mobning 4. Hvordan skal vi handle? (egne eksempler) 5. 10 gode råd til kollegerne

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån At tage et realkreditlån, er formentligt den største økonomiske beslutning, du kommer til at træffe i dit liv. De fleste af os erkender, at vi ikke

Læs mere

Beretning til Djursland Landboforenings Generalforsamling Tirsdag, den 8. marts 2016

Beretning til Djursland Landboforenings Generalforsamling Tirsdag, den 8. marts 2016 Beretning til Djursland Landboforenings Generalforsamling Tirsdag, den 8. marts 2016 Side 11: (Sidetal henviser til årsregnskabet) Jeg vil her give et udpluk af det samlede årsregnskab 2015. Resultatet

Læs mere

Rå og helt anderledes..

Rå og helt anderledes.. Rå og helt anderledes... Rå og helt anderledes.. Den er rå og meget spændende. Rikke Glerup har netop åbnet sin salon Glykkenheimer i Bjerringbro, og hendes mål er at henvende sig til de kunder, der tør

Læs mere

Bestyrelses beretning 2017.

Bestyrelses beretning 2017. Bestyrelses beretning 2017. Kære Generalforsamling på Ringsted Lilleskole d. 20.04.2017. Nu er vi rigtig godt i gang med vores 5. skoleår, vores 1. halvrunde fødselsdag er snart en realitet. En milepæl

Læs mere

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2013 13. & 14. september 2013

Workshop & Konkurrence Food & Sherry Pairing Contest 2013 13. & 14. september 2013 Kære Sherryvenner Vi har igen i år fornøjelsen at afholde Sherrykonkurrence 2013 i samarbejde med Hotel & Restaurantskolen i. Det glæder vi os meget til, og vi håber, at alle skoler har mulighed for at

Læs mere

Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Og han følger os og er hos os helt ind i døden.

Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Og han følger os og er hos os helt ind i døden. Kære Gud og far Nu bliver det påske. Festen for foråret. Festen for dit folks udfrielse af Ægypten Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Han forlod sin himmel og blev ét med os i

Læs mere

NÅR ÉN RÅVARE 3 FORTÆLLINGER OM ÉN KYLLING

NÅR ÉN RÅVARE 3 FORTÆLLINGER OM ÉN KYLLING NÅR ÉN RÅVARE 1 GØR ALT MULIGT 3 FORTÆLLINGER OM ÉN KYLLING HEL KYLLING 1100 G VARE NR. 1001111 1200 G VARE NR. 1001131 1300 G VARE NR. 1001151 1400 G VARE NR. 1001171 Euro Poultry tog ud i det ganske

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undersøgelse af undervisningsmiljø FLE 08/09 Hold: 8. kl, 9.a, 9.b, 10.a, 10.b Køn: M, K Resultater i antal og procent Rammer 2 Synes du, at følgende forhold i klassen er i orden eller ikke

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Bestyrelsens beretning 2015. Den 11/2 2015 stod jeg netop på dette sted og berettede om den positive udvikling Aars IK var inde i og det kan jeg med rank ryg

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

INDHOLD. Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner. Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi

INDHOLD. Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner. Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi INDHOLD S 0 2 S 0 4 S 0 6 S 1 0 S 1 2 S 1 6 S 1 8 S 2 2 S 2 4 Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi Husk

Læs mere

Beretning for Hovborg Brugsforening. (generalforsamling den )

Beretning for Hovborg Brugsforening. (generalforsamling den ) Beretning 2015 for Hovborg Brugsforening (generalforsamling den 14.04.16) Dette er Hovborg brugsforenings årsberetning nr. 106. 2015 har været et år med mange udfordringer, hvilket også fremgår af årets

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

Julefrokost 2019 På Badehotellet

Julefrokost 2019 På Badehotellet Julefrokost 2019 På Badehotellet Alle forslag er gældende fra den 11. november og frem til jul. Julefrokost i eget lokale Jul i Strandpavillonen Jul i Ship Inn Diner Transportable For bestilling af bord

Læs mere

PAform 14201/ Copyright ProKomm, 1997, All rights reserved

PAform 14201/ Copyright ProKomm, 1997, All rights reserved Adfærd side 1 Point 1..tror ikke, at du har forstand på det du laver..vil gerne løse mine opgaver i fællesskab med andre..skal nok hjælpe til - selv om jeg næsten ikke har tid..synes der gerne må ske noget

Læs mere

Danmark-Tyskland VIP-ARRANGEMENT GF WORLD CUP 10 DHF PARTNER. Torsdag d. 23. september 2010 Van Koch, Århus Lystbådehavn

Danmark-Tyskland VIP-ARRANGEMENT GF WORLD CUP 10 DHF PARTNER. Torsdag d. 23. september 2010 Van Koch, Århus Lystbådehavn DANSK HÅNDBOLD FORBUND Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Telefon +45 4326 2400 dhf@dhf.dk Besøg os på: www.dhf.dk DHF PARTNER VIP-ARRANGEMENT Torsdag d. 23. september 2010 Van Koch, Århus Lystbådehavn

Læs mere

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson To af samme køn By Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson SCENE 1 EXT UDENFOR SKOLEN DAG Anna er i gang med at parkere sin cykel. Hun hører musik. Laura kommer trækkende med sin cykel,

Læs mere

Vi skaber unikke rammer om dit arrangement! BOOK STEMNINGSFULDE LOKALER TIL SELSKABER & FORRETNINGSMØDER

Vi skaber unikke rammer om dit arrangement! BOOK STEMNINGSFULDE LOKALER TIL SELSKABER & FORRETNINGSMØDER Vi skaber unikke rammer om dit arrangement! BOOK STEMNINGSFULDE LOKALER TIL SELSKABER & FORRETNINGSMØDER Forkæl dine gæster og forretningsforbindelser INVITER PÅ UNIKKE GOURMET- OG DESIGN- OPLEVELSER Danish

Læs mere

kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige

kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige VELoverstået - eksamen. Vi skaber succeser. Det er vores

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Du får her mødematerialer til Nordhavnsgårdens afdelingsmøde den 20. sept. 2012.

Du får her mødematerialer til Nordhavnsgårdens afdelingsmøde den 20. sept. 2012. d. 12. september 2012 Kære Beboer. Du får her mødematerialer til Nordhavnsgårdens afdelingsmøde den 20. sept. 2012. Mødet foregår i beboerlokalet og starter kl. 19.00, men dørene åbner allerede kl. 18.30,

Læs mere

Inspirerende mad. i samtalekøkkener og storkøkkener. Af Per Leth Jakobsen

Inspirerende mad. i samtalekøkkener og storkøkkener. Af Per Leth Jakobsen Inspirerende mad i samtalekøkkener og storkøkkener Af Per Leth Jakobsen Inspirerende mad i samtalekøkkener og storkøkkener Af Per Leth Jakobsen INSPIRERENDE MAD i samtalekøkkener og storkøkkener Copyright

Læs mere

Hurtig, smidig og pålidelig kaffeløsning til selvbetjening

Hurtig, smidig og pålidelig kaffeløsning til selvbetjening Hurtig, smidig og pålidelig kaffeløsning til selvbetjening Jeg har brug for en løsning, som hurtigt kan servere rigtig god kaffe Mulighederne Kaffekunderne bliver mere og mere krævende. De vil have rigtig

Læs mere

Virksomhedsprofil Variable omkostninger: Vælger løsningsforslag 2 Målgruppe:

Virksomhedsprofil Variable omkostninger: Vælger løsningsforslag 2 Målgruppe: Virksomhedsprofil Fur Bryghus ApS er et dansk mikrobryggeri som blev grundlagt d. 30. september 2004. Virksomheden er ejet af familien Fog og blev også grundlagt af denne. Virksomheden startede i 2004

Læs mere

Forplejning til møder og konferencer

Forplejning til møder og konferencer Restaurant Søren K serverer til jeres møde, kursus eller konference i Den Sorte Diamant. Vores ambition er at tilbyde den kendte kvalitet hele vejen igennem dit besøg hos os. Med denne menu har vi sat

Læs mere

Spørgsmål: Der bliver talt om, aktierne i et eventuelt nyt selskab, der skal drive Christiansfeld Vand. Der kunne vel også være tale om anparter?

Spørgsmål: Der bliver talt om, aktierne i et eventuelt nyt selskab, der skal drive Christiansfeld Vand. Der kunne vel også være tale om anparter? Hvilken forurening frygter man? Det kan eksempelvis være coli-bakterier, som er fremherskende i spildevand. En forurening af drikkevandet med colibakterier vil altid medføre kogepåbud. Vi har ikke nogen

Læs mere

Wallflower. By station next. manus kortfilm. Vigga Nymann 2015

Wallflower. By station next. manus kortfilm. Vigga Nymann 2015 Wallflower 1. By station next. manus kortfilm Vigga Nymann 2015 SCENE 1.INT. PÅ S VÆRELSE. DAG. 2. Freja (16) sidder med sin mobil, og er inde på en fyr ved navn Mads (17) Facebook-profil. Freja sidder

Læs mere

Gavekort på 100 kr. kokkeskole for sushi elskere lækker ølsmagning på øl fra nørrebro bryghus Åbent hus arrangementer kom og smag!

Gavekort på 100 kr. kokkeskole for sushi elskere lækker ølsmagning på øl fra nørrebro bryghus Åbent hus arrangementer kom og smag! læs mere på luckysushi.dk www.luckysushi.dk eller tlf. 7011 5858 Gavekort på 100 kr. kokkeskole for sushi elskere lækker ølsmagning på øl fra nørrebro bryghus Åbent hus arrangementer kom og smag! 12254_LS_kupon_menukort_T6_16sider.indd

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

OPGRADER DIN KONFERENCE TIL BUSINESS CLASS TAILOR-MADE FOR YOU. Få præcis de rammer og faciliteter, du har brug for.

OPGRADER DIN KONFERENCE TIL BUSINESS CLASS TAILOR-MADE FOR YOU. Få præcis de rammer og faciliteter, du har brug for. TAILOR-MADE FOR YOU Få præcis de rammer og faciliteter, du har brug for. OPGRADER DIN KONFERENCE TIL BUSINESS CLASS Når du er på vej mod et vigtigt mål, kommer du bedst og hurtigst frem, hvis rejsen er

Læs mere

Bilag 1 interview med Ole P. Nielsen

Bilag 1 interview med Ole P. Nielsen Bilag 1 interview med Ole P. Nielsen AL: Det opgaven handler om er hvad man kan ligge til grund for sammenbruddet i Roskilde Bank. Sådan som jeg har det er aktieoptionsordningen fra 2002 en stor del af

Læs mere

ekspartner. Og det er lige præcis det, som skader og påvirker vores fælles børn i negativ retning.

ekspartner. Og det er lige præcis det, som skader og påvirker vores fælles børn i negativ retning. INDLEDNING Den gode skilsmisse De fleste mennesker vil nok påstå, at der ikke findes gode skilsmisser. For hvad er en god skilsmisse egentlig? Når den kærlighed, som vi engang nød godt af, pludselig bliver

Læs mere

Ingen tilmelding, du kommer bare - vi glæder os til at se dig :-)

Ingen tilmelding, du kommer bare - vi glæder os til at se dig :-) E-mail nyhedsbrev nr. 62 Cafe aften med et twist. Torsdag, 4. august 2016-18:00 til 20:00 Café Tower, Stürups Plads 1, dør 230 Helsingør Bycenter, 3000 Helsingør Lokalafdelingen inviterer dig på cafe aften

Læs mere

Flot ydre og indre skønhed

Flot ydre og indre skønhed Flot ydre og indre skønhed Det første man lægger mærke til når man kører op ad alléen til Sydvestjyllands efterskole er den flotte hovedgård der lægger op til skolen. En smuk bygning med rustik murstensbelægning

Læs mere

1. Valg af dirigent 21 04 2014 3

1. Valg af dirigent 21 04 2014 3 1. Valg af dirigent 21 04 2014 3 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 21 04 2014 4 Baneudviklingsprojektet Grundig information. Godt beslutningsgrundlag. Oplæg vedtaget med stor tilslutning.

Læs mere