Jord-, belægningsarbejder og broer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jord-, belægningsarbejder og broer"

Transkript

1 Tilbuds- og afregningsgrundlag ENTREPRISE Jord-, belægningsarbejder og broer 12 København Frederikssund >>> 1220 Motorring 4 Tværvej N Marts 2012

2 : TAG 1 af 31 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt Tilbuds- og afregningsgrundlaget (TAG) angiver generelle forudsætninger for fastsættelse af mængder i tilbudslisten (TBL) samt almindelige og specielle bestemmelser vedrørende omfanget af ydelser under de enkelte hovedposter, poster og underposter. Entreprenøren skal medtage alle arbejder og ydelser som det fremgår af kontraktens dokumenter. Betaling for disse arbejder og ydelser skal være indeholdt i enhedspriserne, således at hele det i kontrakten indeholdt arbejde inklusiv diverse beskrevne ydelser er medtaget i det afgivne tilbud. I priser skal eksempelvis være medtaget omkostninger til supplerende sikkerhedsforanstaltninger så som arbejdskøretøj, værnemidler, skærm eller andet for beskyttelse af arbejder, trafikken eller naboer ved valgte udførelsesmetoder. Alle mængder er fastsat som teoretiske geometriske mængder (fast mål uden spild) i henhold til beskrivelser og tegninger, medmindre andet er defineret under den enkelte post henholdsvis underpost. Mængdeændringer jf. AB 92 ad 14 og SB ad 14 bestemmes efter de samme principper, som er anvendt ved udregning af tilbudslistens mængder. I tilbudslisten er tilstræbt en forenklet ydelsesspecifikation. Det indebærer, at alle omfattede ydelser ikke udførligt fremgår af tilbudslisten. Priserne under de enkelte poster henholdsvis underposter skal omfatte samtlige ydelser til det pågældende arbejde, herunder de i SAB og AAB foreskrevne prøver, kontrolmålinger og dokumentationer, beregninger m.v. samt spild og eventuelle mermængder udover de teoretiske, samt alle for entreprisens gennemførelse nødvendige biydelser, herunder årstidsbestemte foranstaltninger. Mængdefastsættelse og afregningsmængder Hvor ydelsen fastsættes ved en mængde, skal afregningsmængden fastsættes ved opmåling af det faktisk udførte arbejde i forbindelse med arbejdets udførelse. Såfremt dokumentationsgrundlaget for fastsættelse af afregningsmængden fjernes under udførelsen af arbejdet, skal mængden fastsættes af såvel entreprenøren som tilsynet før arbejdet igangsættes. I modsat fald fastsætter tilsynet alene grundlaget. Tilsvarende gælder for arbejder, der tildækkes og ikke er synlige i det færdige anlæg. Fiktive mængder For ydelser, der ikke forekommer i det udbudte projekt, men som kan blive aktuelle under udførelsen, er fastsat et antal poster med fiktive mængder som fremgår af TBL - Tillægsarbejder.

3 2 af 31 TILBUDSLISTENS POSTER JVA ARBEJDER Nedenfor angives specielle bestemmelser vedrørende mængdefastsættelser og ydelsesomfang for tilbudslistens enkelte hovedposter, poster og underposter for JVA-Arbejder. De angivne numre refererer til tilbudslistens postnumre ARBEJDSPLADS Indretning, drift og rømning Den faste sum skal indeholde alle udgifter til etablering, drift, ryddeligholdelse og fjernelse af arbejdsplads med tilhørende stationært materiel og installationer, adgangs- og arbejdsveje samt nødvendige interimsforanstaltninger. Posten omfatter endvidere retablering af arbejdsområdet efter arbejdets afslutning. Alle færdselsregulerende foranstaltninger, nødvendige for entreprenørens adgang til / fra arbejdspladsen samt intern transport indenfor arbejdsområdet, skal være inkluderet i den faste sum. Desuden skal posten omfatte assistance ved udarbejdelse af trafikafviklingsplaner jf. SAB - Arbejdsplads Den faste sum omfatter endvidere alle ydelser til henholdsvis ressourceminimering og etablering, drift og vedligeholdelse samt afrigning efter endt brug af et affaldssystem. Den faste sum skal omfatte alle de i SAB - Styring og samarbejde anførte ydelser i det omfang, de pågældende ydelser ikke er indeholdt i efterfølgende poster og underposter. Den faste sum udbetales efter følgende regler: 40 % udbetales når arbejdspladsen er etableret og det nødvendige materiel til gennemførelse af entreprisen er på pladsen. Endvidere skal følgende materiale foreligge og være accepteret af tilsynet: Kvalitets- og miljøplan Beredskabsplan Bidrag til plan for sikkerhed og sundhed Arbejdsplan 40 % løbende i lige store månedlige rater i hele anlægsperioden. 20 % når rømning af arbejdspladsen er afsluttet. Endvidere skal al dokumentation og "Således udført" materiale fra entreprenøren være overdraget til bygherren og godkendt af tilsynet Afpropning af geotekniske boringer Udføres som beskrevet i SAB - Arbejdsplads, afsnit 8.

4 3 af FÆRDSELSREGULERENDE FORANSTALTNINGER Ydelser i forbindelse med færdselsregulerende foranstaltninger, nødvendige i forbindelse med entreprenørens levering og afhentning af materiel og materialer, afregnes ikke særskilt, men skal være indeholdt i ydelserne for de respektive arbejder for brug af pågældende materiel/materialer. Afregningsmængden for ydelser bestemmes ved opmåling af teoretiske mængder iht. godkendte trafikafviklingsplaner bortset fra DRI-afspærringer og overledninger samt daglig inspektion. For samtlige ydelser - der ikke afregnes efter en tidsenhed - skal enhedsprisen dække hele perioden, hvor ydelsen benyttes på den aktuelle lokalitet , 505 Enhedspriser for materiel skal medtage alle ydelser for etablering af rengjort skilt, trafikværn mv. på pågældende position samt fjernelse efter brug. Daglig inspektion Enhedspriserne skal dække samtlige ydelser til de foreskrevne daglige inspektioner og rapporteringer i henhold til SAB-arbejdsplads afsnit 4.7 samt Afmærkning af vejarbejde på statsveje. Instruks afsnit D. Entreprenørens ansvar og pligter på arbejdsstedet , 518, DRI-afspærringer Afregningsmængden bestemmes ved optælling af de døgn, der er brugt en DRI-opstilling for etablering/fjernelse af kørebaneafstribning og port, indkørsel til vejarbejdsområdet jf. Manual for trafikafviklingsplaner under motorvejsudvidelsesarbejder Overledning Afregningsmængden bestemmes ved opgørelse af antal gange/perioder trafik har været overledt til den ene vejside for at kunne have den modsatte vejside som arbejdsområde eksempelvis for at nedrive en bro, op-/nedtage stillads. Ydelser indeholdt i Overledning er jf. bilag for Overledning i Manual for trafikafviklingsplaner under motorvejsudvidelsesarbejder. Etablering af interimsbelægninger, samt fjernelse af disse afregnes særskilt. Fjernelse af autoværn og opsætning afregnes også særskilt , 553. Kørebaneafmærkning, fjernelse Enhedspriser for fjernelse af kørebaneafmærkning af termoplast skal være baseret på fjernelse ved vandfræsning , 558, Kørebaneafmærkning, etablering Enhedspriser skal også omfatte ydelser til nødvendig afsætning, klar- og rengøring. For plan kørebaneafmærkning bestemmes afregningsmængden som netto m. For profileret kørebaneafmærkning bestemmes afregningsmængden som udført længde uden fradrag for mellemrum.

5 4 af , 581, 583 Trafikværn Trafikværn mv., der jf. trafikafviklingsplanen ikke er placeret i arbejdsområdets grænse mod trafikken, indgår ikke i betalingsmængden. Enhedsprisen skal også omfatte reflekser jf. fabrikantens anvisninger samt evt. supplerende påsatte N42 faner jf. trafikafviklingsplaner Tavler, I16, som vist på tegning Posten omfatter levering, opsætning og fjernelse af tavle I16 som vist på tegning LEDNINGER Generelt: Den faste sum skal inkludere alle udgifter til lokalisering, omlægninger, gener i forbindelse med at ledninger forlægges eller henligger i arbejdsområdet, bortskaffelse m.v. af ledninger som beskrevet i SAB - Arbejdsplads m.v. Den faste sum inkluderer de i SAB - Arbejdslads anførte ydelser vedr. styring af forhold til ledningsejere. Den faste sum skal endvidere inkludere alle udgifter til optagning og bortskaffelse af sløjfede/døde ledninger inden for byggegrube i forbindelse med entreprenørens gravearbejder i øvrigt. Posten udbetales når alle ledningsarbejder er udført BYGGEPLADSEN Levering, opsætning og fjernelse af byggepladshegn Enhedsprisen omfatter alle ydelser til levering, opsætning, inspektion, vedligeholdelse og fjernelse af byggepladshegn med en højde på minimum1,80 m, som beskrevet i SAB - Arbejdsplads, afsnit 3.1. Posten afregnes pr. m opsat hegn inkl. låger og porte Levering, opsætning og fjernelse af skærm Enhedsprisen omfatter alle ydelser til levering, opsætning, inspektion, vedligeholdelse og fjernelse af skærm på bro østlige side, som beskrevet i SAB - Arbejdsplads, afsnit 3.1. Posten afregnes pr. m opsat skærm.

6 5 af JORDARBEJDER RYDNING Rydning Den faste sum skal indeholde alle udgifter ved rydning som beskrevet i SAB - Jordarbejder, afsnit 2.2 i det omfang de pågældende ydelser ikke afregnes specifikt i de efterfølgende underposter OPBRYDNING M.V Ubundne materialer, opbrydning Enhedsprisen skal omfatte alle udgifter ved opbrydning af ubundne materialer i vejkasser udenfor fremtidigt vejareal, transport, evt. mellemdeponering og genindbygning. Posten afregnes efter opmåling af det udførte arbejde på afgravningsstedet Beton, opbrydning og bortskaffelse Omfatter opbrydning af betondæk over KE s ledningstunnel, som beskrevet i SAB Jordarbejder afsnit 2.4. Enhedsprisen skal omfatte alle udgifter ved opbrydning og bortskaffelse af beton i de angivne tykkelser. Posten afregnes efter vejesedler, der løbende afleveres til tilsynet Asfalt, opbrydning og bortskaffelse t > 0,1 m Enhedsprisen skal omfatte alle udgifter ved opbrydning og bortskaffelse af asfaltbelægning i de angivne tykkelser. Posten afregnes efter vejesedler, der løbende afleveres til tilsynet Fjernelse af eksisterende længdeafmærkning, b=0,1-0,5 m Enhedsprisen skal omfatte alle udgifter ved fræsning samt bortskaffelse af det affræsede materiale. Posten afregnes efter opmåling af det udførte arbejde Fortandingsfræsning ved samlinger til eksist. belægning Som post Asfaltfræsning, t = 0,0-0,1 m Som post Fjernelse af spærreflader mv. Som post Asfaltskæring Enhedsprisen skal omfatte alle udgifter ved skæring af asfalt samt bortskaffelse af afskåret materiale. Posten afregnes efter opmåling af det udførte arbejde Autoværn at optage og bortskaffe Enhedsprisen skal omfatte udgifter ved optagning og bortskaffelse af eksisterende autoværn inkl. stolper, afstandsholdere og fundamenter.

7 6 af Nedtagning af eksisterende vejudstyr og bortskaffe Enhedsprisen skal omfatte alle udgifter ved nedtagning/afmontering af vejudstyr (inkl. stander, sceptre og fundamenter inden for entrepriseområdet), og bortskaffelse. Enhedsprisen skal omfatte evt. afspærringer og lukning af kørespor under udførelsen og det skal påregnes, at arbejdet skal udføres udenfor normal arbejdstid eller som weekendarbejde. Mængden opgøres som antal nedtaget vejudstyr Nedtagning af eksisterende vejudstyr og lægge i depot Omfatter kun nødtelefoner. Enhedsprisen skal omfatte alle udgifter ved nedtagning/afmontering af nødtelefoner og henstilling i depot som anvist af tilsyn AFRØMNING AF MULDJORD M.V. Enhedspriserne skal omfatte alle udgifter til afrømning, transport, evt oplægning i midlertidigt depot til senere udlægning og udsætning af overskydende muld. Mængden opgøres som forskellen mellem opmålt terræn før afrømning, som beskrevet i SAB Arbejdsplads 2.2 og den opmålte råjordsoverflade efter afrømning BLØDBUNDSARBEJDER Afgravning og udsætning af blødbund Enhedsprisen skal indeholde alle udgifter til udgravning, transport og udsætning af blødbundsmaterialer. Afregningsmængderne fastsættes som forskellen mellem råjordsplanum jf. tegningerne og den opmålte udgravning. Enhedspriserne ændres ikke, selv om de i SAB - Jordarbejder angivne dybder ændres med indtil 2 m FRIKTIONSMATERIALER UDGRAVNING OG OPFYLDNING / LEVERING OG OPFYLDNING UNDER VANDSPEJL Friktionsmateriale, levering og opfyldning Enhedsprisen skal omfatte levering og indbygning, samt eventuelle omkostninger for indbygning i flere lag for at sikre påkrævet komprimeringsgrad. Afregningsmængden bestemmes ved opmåling på indbygningsstedet JORDAFGRAVNING OG INDBYGNING Enhedsprisen skal omfatte samtlige arbejder forbundet med afgravning, læsning, transport, evt. mellemdeponering og indbygning. Mængderne for de forskellige typer af indbygget jord udregnes som volumenet mellem opmålt terræn efter evt. muldafrømning og teoretisk råjordsoverflade jf. tegninger. Mængden for afgravet jord udregnes som volumenet mellem opmålt terræn efter evt. muldafrømning og teoretisk råjordsoverflade jf. tegninger. Der foretages ikke justering af den samlede afgravningsmængde, selv om andet anlæg end det i SAB og på tegningerne anførte bliver aktuelt som følge af den af entreprenøren valgte arbejdsmetode Levering og udlægning af Signalnet Omfatter levering og udlægning af signalnet ifm. indbygning af jord i støjvold S7, som

8 7 af 31 beskrevet i SAB Jordarbejder JORDAFGRAVNING OG UDSÆTNING Afgravning og udsætning af jord Enhedsprisen skal omfatte samtlige arbejder forbundet med afgravning, sortering af jord ( i indbygningsegnet / ikke indbygningsegnet), transport til udsætningsområder samt evt mellemdeponering. Mængden opgøres som differensmængden mellem afgravet jord (inkl afgravet jord ifm bro og bro 20236) fratrukket mængderne af indbygget jord som angivet i (inkl. indbygget jord ifm bro og bro 20236). Der foretages ikke justering af den samlede afgravningsmængde, selv om andet anlæg end det i SAB og på tegningerne anførte bliver aktuelt som følge af den af entreprenøren valgte arbejdsmetode JORDSTABILISERING Indbygning med 2 % kalk, d = 0,40 m Enhedsprisen skal omfatte alle udgifter til leverance, materialer og udførelse, som beskrevet i SAB - Kalkstabilisering. Afregning efter denne post vil kun ske i tilfælde hvor entreprenøren kan påvise, at det ikke ville have været muligt at indbygge jorden uden kalktilsætning og kun efter forudgående aftale med tilsynet Kalkstabilisering af råjordsplanum, d = 0,40 m Enhedsprisen skal omfatte alle udgifter til leverance, materialer og udførelse, som beskrevet i SAB - Kalkstabilisering. Afregning efter denne post vil kun ske efter forudgående aftale med tilsynet jvf SAB jordarbejder afsnit UDLÆGNING AF MULDJORD Enhedspriserne skal indeholde alle udgifter til afhentning, mellemdeponering, transport og udlægning samt de i SAB - Jordarbejder under pkt nævnte arbejder GRÆSSÅNING Græssåning Enhedspriserne skal omfatte alle udgifter ved græssåning inkl. gødskning ved såning og bindemiddel ved såning samt forudgående ukrudtsbekæmpelse.

9 8 af AFVANDINGSARBEJDER 03 Enhedspriser for ledninger og brønde omfatter samtlige ydelser for levering og etablering jf. bestemmelser i SAB, anviste normer og tegninger inkl. beskrevne biydelser. For alle ledninger gælder, at afregningsmængderne er fastsat som afstanden fra brøndmidte til brøndmidte målt på tegninger langs ledningen i hele meter (afrundet). Hvor en ledning ikke afsluttes i en brønd måles til ledningsende. Ledningsdybder for de enkelte ledningsstrækninger mellem to bygværker (brønde) beregnes som gennemsnitsdybden, og i tilbudslisten er hver enkelt ledningsstrækning medtaget i den underpost, hvor ledningens gennemsnitsdybde er beliggende mellem underposternes dybdeinterval. Dybden af ledninger inden for vejens nye vejkasse måles fra ny vejkasses planum til ledningens bundløb. For ledninger i ubefæstede arealer placeret uden for vejens nye vejkasse måles fra terræn ved overtagelsen til ledningens bundløb. Levering og indbygning af udjævningslag og støttelag skal være indeholdt i enhedspriserne. Brøndes dybde måles fra overside af dæksel eller rist til bundløb i afløbsledningen, uanset evt. sandfang. Beskyttelse af tværgående ledninger under planum skal være indeholdt i enhedspriser for ledninger REGNVANDSBASSIN Etablering af lermembran Enhedsprisen omfatter alle udgifter til indbygning af ler i regnvandsbassiner som beskrevet i SAB - Afvanding afsnit DRÆN AF DOBBELTVÆGGEDE TOPSLIDSEDE PLASTRØR I LANDBRUGSAREAL Enhedsprisen omfatter alle udgifter til levering og etablering i de i TBL angivne dimensioner og dybder, herunder pakning med filtergrus og opfyldning af rørgrav DRÆN AF DOBBELTVÆGGEDE PLASTRØR I VEJAREAL Enhedsprisen omfatter alle udgifter til levering og etablering i de i TBL angivne dimensioner og dybder, herunder eventuel passage under eller forbi nye fundamenter for portaler og lysmaster, pakning med filtergrus og opfyldning af rørgrav. Drængrav under vejkasse (råjordsplanum) opfyldes med BL iht. SAB - Afvanding, afsnit DRÆN AF DOBBELTVÆGGEDE TOPSLIDSEDE PLASTRØR I VEJAREAL Som post PLASTKLOAKRØR SN8 Enhedsprisen omfatter alle udgifter til levering og etablering i de i TBL angivne dimensioner og dybder PLASTRYKRØR PN10 Enhedsprisen omfatter alle udgifter til levering og etablering i de i TBL angivne dimensioner og dybder, herunder sammen svejsning af rør og fjernelse af indvendige vulste BETONRØR IG/EURO NORMALRØR Enhedsprisen omfatter alle udgifter til levering og etablering i de i TBL angivne dimensioner og dybder.

10 9 af 31 Enhedsprisen for betonrør er også gældende ved eventuel alternativ anvendelse af plastrør. Ved anvendelse af plast eller anden rørmateriale, som stiller krav til anden omkringfyldning end ved betonrør, skal eventuel meromkostning til omkringfyldning være indeholdt i enhedsprisen BETONRØR IG/EURO NORMALRØR Som post ANNULLERING AF LEDNINGER Enhedsprisen skal omfatte alle udgifter ved annullering af ledninger, herunder etablering af udluftninger, slutproper og opgravning til ledninger inkl. tilfyldning, bortskaffelse og retablering ANNULLERING AF BRØNDE OG BYGVÆRKER Enhedsprisen skal omfatte alle udgifter ved annullering af brønde og bygværker herunder etablering af udluftninger, slutproper og opgravning til brønde inkl. tilfyldning, bortskaffelse og retablering SÆRLIGE ARBEJDER Tilslutning af eksisterende ledning til ny ledning eller brønd, inkl. tilslutningsledning Enhedsprisen omfatter alle udgifter til tilslutning af eksisterende ledning, dimension < 300 mm til ny ledning og/eller brønd, herunder nødvendige materialer som fittings, tætningsringe, korte rørstykker, hulboring m.m. Inkl. indtil 5 m tilslutningsledning Tilslutning af nye ledninger til ny eksisterende ledninger eller brønd Enhedsprisen omfatter alle udgifter til tilslutning af nye ledninger til eksisterende ledning og/eller brønd, herunder nødvendige materialer som fittings, tætningsringe, korte rørstykker, hulboring m.m Foringsrør Enhedsprisen omfatter alle udgifter til levering og etablering af ø 315 mm plast foringsrør, omkring trykledning ved ca. st på Rampe M12 fra Vest M4 mod Nord. Herunder etablering af reduktionsmanchetter ved foringsrørets ender. Foringsrør og reduktionsmanchetter skal være som beskrevet i SAB - Afvanding afsnit og STYRET UNDERBORING/TUNNELERING Styret underboring/tunnelering nr. 1 Underboringen udføres som tunnelering. Ledninger skal udføres af individuelle rør beregnet for gennempresning i jord, indbygning til 4,3 meter dybde, svær trafiklast, og med indvendig dimension på 1200 mm jf. SAB - Afvanding. Enhedsprisen omfatter alle udgifter i forbindelse med gennempresning af ledninger, herunder levering af ledninger, udgravning og afstivning af presse- og modtagegruber, gennempresning, injicering af mellemrum, renspuling, retablering, dokumentation mv Styret underboring/tunnelering nr. 2 og nr. 3 Enhedsprisen skal omfatte alle udgifter i forbindelse med udførelse af pilotrørsboringen, jf. SAB - Afvanding. Inkl. start og modtagegrube, forings og medierør, gennempresning, injicering af mellemrum, renspuling, retablering, dokumentation mv.

11 10 af ,0 m BRØND MED SANDFANG EL: BUNDRENDE EXCL. BRØNDDÆKSEL. RØRTILSUTN. <=500 mm, TYPETEGNING NR Enhedsprisen omfatter alle udgifter til levering og etablering i de angivne højder ,25 m BRØND MED SANDFANG EL: BUNDRENDE EXCL. BRØNDDÆKSEL. RØRTILSUTN. <=1000 mm, TYPETEGNING NR Som post EKSTRA BRØNDRINGE Ekstra brøndringe Enhedsprisen omfatter alle udgifter til levering og etablering af ekstra brøndringe på eksisterende ø1000 mm brønde NEDLØBSBRØNDE ø450/400 mm plastbrønd med støbejernskegle. Typetegning nr Enhedspriserne omfatter alle udgifter til levering og etablering af nedløbsbrønde med tilslutninger i varierende dimensioner. Såfremt størrelsen på tilslutningerne medfører, at brøndene skal præfabrikeres med tilslutninger på fabrik, skal udgifterne hertil være indeholdt i enhedsprisen. Ved nedløbsbrønde som etableres på dræn skal tilslutning være indeholdt i prisen for brønden. Tilslutningsledninger (stik) for nedløbsbrønde som tilsluttes enten nye brønde eller hovedledninger afregnes efter post Max. 3 m stikledning inkl. Tilslutning Enhedsprisen omfatter alle ydelser til levering og etablering af maks. 3 m ø 160 mm stikledning inkl. tilslutninger mellem brønde og ledninger BRØNDDÆKSLER M.M Brønddæksler m.m Ydelsen omfatter levering og montering af dæksler, karme og riste som angivet på typetegning nr og angivet i SAB Afvanding Armeret betonplade omkring karm, typetegning nr , eller Ydelsen omfatter levering og etablering af armeret betonplader som angivet på typetegning nr AFLØBSBYGVÆRK I REGNVANSBASSIN (OLIEUDSKILLER) INKL. FLISER. TYPETEGNING NR Afløbsbygværk i regnvands- bassin. (olieudskiller) inkl. fliser. Typetegning nr Enhedspriserne omfatter alle udgifter til levering og etablering af afløbsbygværk i regnvandsbassin, med olieudskillerfunktion som dykket afløb i henhold til typetegning og som beskrevet i SAB - Afvanding, afsnit SIKRING AF RØRUDLØB I REGNVANDSBAASIN MED BETONKASSE OG STEN. TYPETEGNING NR Sikring af rørudløb i regnvandsbassin med betonkasse og sten. Typetegning nr Ydelsen omfatter levering og etablering af indløbsbygværk i åbne regnvandsbassiner som angivet på typetegning nr Ydelsen omfatter desuden alle ydelser til stensikring af rørudløb i åbne regnvandsbassiner. Stensikring omfatter som minimum udlægning af 1,0 m³.

12 11 af SPECIALBYGVÆRKER Specialbygværk 1 Ydelsen omfatter levering og etablering af pumpebrønd, ventilbrønd, pumpe og pumpeinstallation mv. som angivet på specialtegning nr Ydelsen omfatter beregnings- og dokumentationsarbejde i forbindelse med valg af pumpetype i henhold til SAB Afvanding afsnit Specialbygværk 2 Ydelsen omfatter levering og etablering af ø 2000 mm beton brønd, med ø 600 mm mandehul, ekskl. Fast karm og fortovsdæksel eller rist. Levering og montering af fast karm og dæksel afregnes under post Levering og montering af fast karm og rist afregnes under post Okkeranlæg Enhedsprisen skal indeholde opgravning, levering, sætning og tilfyldning omkring okkeranlæg. Okkeranlægget udføres som beskrevet i SAB - Afvanding afsnit BUNDSIKRINGSARBEJDER BUNDSIKRING, LEVERE OG INDBYGGE Enhedspriser skal omfatte alle ydelser ved levering og indbygning. Afregningsmængderne er fast mål, beregnet som indbygget nettovolumen på grundlag af normaltværsnitstegninger og projektplaner ved beregninger eller opmåling på optegnede tværsnit Bundsikringsgrus at levere og indbygge Posten omfatter indbygning i motorvej og ramper Der fradrages ikke for eventuel genbrugsmængde af affræset / knust asfalt eller opgravede mængder af stabilt grus og bundsikring til genbrug Gruspude ved vandhul motorvej st Posten omfatter opbygning af gruspude ved beskyttet vandhul motorvej st vs, som beskrevet i SAB - Arbejdsplads afsnit Opfyldning af KE tunnel Omfatter opfyldning med materiale af KE tunnel, som beskrevet i SAB Jordarbejder afsnit 2.4. Posten omfatter nødvendig efterkomprimering af materiale, som allerede er placeret i tunnellerne.

13 12 af BELÆGNINGSARBEJDER STABILT GRUS Enhedsprisen skal omfatte alle ydelser ved levering og indbygning. Afregningsmængderne er beregnet på grundlag af projektplaner og bærelagets teoretiske bredde i lagets overside inkl. overbredder OPRETNING OG AFRETNING Posten omfatter opretning og afretning af kørebane på motorvej, ramper og nødspor. Posten afregnes i antal udlagt ton AB, type 6, B40/60. Enhedsprisen skal omfatte alle ydelser til levering, klæbning, udlægning og komprimering samt øvrige nødvendige ydelser for arbejdets udførelse. Eventuelle ekstraydelser for arbejdets udførelse som håndarbejder og/eller i små delmængder skal være indeholdt i enhedsprisen. Denne ydelse forekommer kun efter aftale med tilsynet på eksisterende belægning. Afregningsmængde fastsættes på baggrund af vejesedler. Variationsprocenten for posten er -100/+300 % , VARMTBLANDEDE ASFALTMATERIALER GENERELT Enhedspriserne skal omfatte alle ydelser til levering, klæbning, udlægning og komprimering samt øvrige nødvendige ydelser for arbejdets udførelse. Eventuelle ekstraomkostninger ved arbejdets udførelse i små delmængder skal være indeholdt i enhedsprisen. Tilbudslistens mængder er beregnet ud fra den teoretiske bredde af kørebanen med tillæg som angivet nedenfor under de enkelte poster. Materialer til overbredde herudover samt til sidestøtte skal være inkluderet i enhedspriserne. Efter arbejdets afslutning skal arealet af den udførte belægning opmåles, jf. AAB afsnittene og samt Delarbejder kan eventuelt opmåles efter aftale med bygherren. Arealer af nedløbsriste, brønddæksler og lignende fradrages kun, når det enkelte areal er over 2 m 2. Det konstaterede forbrug til overkørsler, håndudlægning, særskilt maskinudlægning og lignende samt separat afretning/opretning afregnes efter tilbuddets enhedspriser. For hver belægning beregnes middelforbruget i kg/m 2 på basis af vejesedler og de opmålte arealer, idet den udførte belægningsbredde sammenholdes med beskrivelsen af asfaltlagets areal, jf. bl.a. AAB afsnit 3.5. Hver belægning afregnes efter tilbuddets pris for det fastsatte middelforbrug i kg/m 2 omfattende samtlige ydelser samt tilbuddets reguleringspriser for mer- eller mindreforbrug. Merforbrug: Der ydes ikke betaling for merforbrug ud over tolerancer, jf. AAB afsnittene og I flerlagsbelægninger skal et merforbrug der skyldes mindreforbrug (jf. AAB afsnit 3.4.3) i et nedre lag, afregnes efter dette lags reguleringspris. Såfremt merydelsen overstiger tolerancen (jf. AAB afsnit 3.4.3) og har et sådant omfang, at forudsætninger for konditionsmæssig udførelse, afvanding og trafikafvikling ikke kan opfyldes, kan bygherren uden ekstrabetaling forlange laget fjernet eller affræset med henblik på retablering i korrekt udførelse.

14 13 af 31 For afretning/opretning udført i samme arbejdsgang som udlægning af belægning kan der efter forudgående aftale med bygherren betales for merforbrug. Mindreforbrug: For manglende kompensation i en flerlagsbelægning (jf. AAB afsnit 3.4.3) og for mindreydelse i en enkeltlagsbelægning fradrages efter reguleringspris for entreprisens øverste lag med 100 % tillæg. For mindreydelser i slidlag kan bygherren efter omstændighederne forlange forlænget periode for mangelsansvar eller betalingsreduktion efter reguleringspris med 100 % tillæg PULVERASFALT (PA) kg/m 2 (t) spærreflader Svarer til tykkelse på 25 mm, som angivet på tegning Belægningsskema. Afregningsmængde fastsættes på baggrund af opmålt nettoarealet Reguleringspris Afregningsmængden fastsættes på baggrund af vejesedler sammenholdt med øvrige generelle vilkår beskrevet i nærværende TAG. Variationsprocenten for posten er -100/+300 % kg/m 2 (t) på rabatter og trug under broer ASFALTBETON (AB) Reguleringspris Afregningsmængden fastsættes på baggrund af vejesedler sammenholdt med øvrige generelle vilkår beskrevet i nærværende TAG. Asfaltmængder anvendt ifm. post Asfaltkile indgår ikke i reguleringsmængden, men skal være indeholdt i m prisen. Variationsprocenten for posten er -100/+300 % Asfaltkile Afregningsmængde fastsættes på baggrund af nettolængden SKÆRVEMASTIKS (SMA) kg/m 2 på veje Svarer til tykkelse på 35 mm, som angivet på tegning Belægningsskema Posterne omfatter arbejder ifm. SMA med modificeret bitumen på motorvej og ramper. Afregningsmængde fastsættes på baggrund af nettoarealet kg/m 2 på veje Svarer til tykkelse på 40 mm, som angivet på tegning Belægningsskema Som post Reguleringspris Afregningsmængden fastsættes på baggrund af vejesedler sammenholdt med generelle vilkår beskrevet i nærværende TAG. Variationsprocenten for posten er -100/+300 %.

15 14 af kg/m 2 i interimsbelægninger Som post ASFALTBETONBINDELAG (ABB) kg/m 2 på veje, type 16 Svarer til tykkelse på 50 mm, som angivet på tegning Belægningsskema Afregningsmængde fastsættes på baggrund af nettoarealet. Tillægget til den teoretiske kørebanebredde er 0,10 m i hver side kg/m 2 på veje, type 16 Svarer til tykkelse på 60 mm, som angivet på tegning Belægningsskema Som post Reguleringspris Afregningsmængden fastsættes på baggrund af vejesedler sammenholdt med generelle vilkår beskrevet i nærværende TAG. Variationsprocenten for posten er -100/+300 % Reguleringspris med modificeret bitumen Posten omfatter tillægspris for modificeret bitumen i ABB. Afregningsmængden fastsættes på baggrund af vejesedler sammenholdt med generelle vilkår beskrevet i nærværende TAG. Variationsprocenten for posten er -100/+300 % GRUSASFALTBETON 0 (GAB 0) kg/m 2 på veje Svarer til tykkelse på 70 mm, som angivet på tegning Belægningsskema Afregningsmængde fastsættes på baggrund af nettoarealet. Tillægget til den teoretiske kørebanebredde er 0,20 m i hver side Reguleringspris Afregningsmængden fastsættes på baggrund af vejesedler. Variationsprocenten for posten er -100/+300 % kg/m 2 interimsbelægninger Svarer til tykkelse på 100 mm Posten dækker indbygning i interimsbelægninger. Afregningsmængde fastsættes på baggrund af nettoarealet kg/m 2 på rabatter og trug under broer GRUSASFALTBETON I (GAB I) kg/m 2 på veje Svarer til tykkelse på 60 mm, som angivet på tegning Belægningsskema Afregningsmængde fastsættes på baggrund af nettoarealet. Tillægget til den teoretiske kørebanebredde er 0,20 m i hver side Reguleringspris Som post

16 15 af GRUSASFALTBETON II (GAB II) kg/m 2 på nødspor Svarer til tykkelse på 90 mm, som angivet på tegning Belægningsskema Det kan blive aktuelt at øge eller reducere lagtykkelsen. Afregningsmængde fastsættes på baggrund af nettoarealet. Såfremt indbygningen medføre flere lag, grundet den forøgede lagtykkelse, skal evt. omkostninger hertil være indeholdt i prisen. Tillægget til den teoretiske kørebanebredde er 0,30 m i hver side kg/m 2 på motorvej Svarer til tykkelse på 140 mm, som angivet på tegning Belægningsskema Som post kg/m 2 på motorvej Svarer til tykkelse på 170 mm, som angivet på tegning Belægningsskema Som post kg/m 2 på ramper Svarer til tykkelse på 105 mm, som angivet på tegning Belægningsskema Som post Reguleringspris Posten omfatter foruden den ovenfor anførte regulering af mer- eller mindreforbrug desuden en tillægspris henholdsvis reduktionspris for evt. ændring i lagtykkelsen. I øvrigt som post OVERFLADEBEHANDLING (OB) På nødspor Enhedspriserne skal omfatte levering, udspredning og komprimering samt øvrige nødvendige ydelser for arbejdets udførelse. Tilbudslistens mængder er beregnet ud fra den teoretiske bredde af kørebanen. Efter arbejdets afslutning skal arealet af den udførte overfladebehandling opmåles. Delarbejder kan eventuelt opmåles efter aftale med bygherren. Arealer af nedløbsriste, brønddæksler og lignende fradrages kun, når det enkelte areal er større end 2 m 2. Forbrug til overkørsler og lignende samt separat afretning/opretning afregnes efter tilbuddets enhedspriser STØJREDUCERENDE SLIDLAG (SRS) kg/m 2 Støjreducerende slidlag (SRS), klasse B (80), knuste klippeskærver Svarer til tykkelse på 25 mm, som angivet på tegning Belægningsskema Enhedsprisen skal omfatte alle ydelser til levering af støjreducerende slidlag (SRS), modificeret bitumen, støjklasse B (80km/t), klæbning, udlægning og komprimering, skæring og fræsning ved belægningstilslutninger, udfyldelse af huller efter bygherrens

17 16 af 31 borekernekontrol med asfalt samt øvrige nødvendige ydelser for arbejdets udførelse. Eventuelle ekstraomkostninger ved arbejdets udførelse i små delmængder skal være indeholdt i enhedsprisen. Afregningsmængde fastsættes på baggrund af nettoarealet Reguleringspris Posten omfatter foruden den ovenfor anførte regulering af mer- eller mindreforbrug desuden en tillægspris henholdsvis reduktionspris for evt. ændring i lagtykkelsen. I øvrigt som post NYE FLISER, LEVERE OG INDBYGGE Græsarmeringssten Adgangsvej til bassin A2 Enhedsprisen skal omfatte alle ydelser til levering, og lægning inkl. afretningsgrus 07 UDSTYR STÅLAUTOVÆRN Detailopgørelse fremgår af tegningsbilaget. Samtlige poster - bortset fra poster med tillægspriser - skal omfatte levering og opsætning. Længden af hver sektion regnes fra første til sidste stolpe i almindelig højde. Afregningsmængderne opgøres for autoværn som antal lbm. Afregningsmængderne opgøres for endestykker og energiabsorberende autoværnsbegyndelser som antal SW 1.1 SIGMA Posten skal omfatte evt. tilpasning til det tilstødende autoværn. Posten omfatter trækbånd SW 3.1 IPE Posten skal omfatte evt. tilpasning til det tilstødende autoværn. Posten omfatter indspændingsplade SW 1.1 SIGMA 100, stolpeafstand 1,33 m Som post SW 3.1 IPE Som post Tilbageføring SW 1.1 SIGMA 100 Som post Påkørselsdæmpere klasse 4, 110 km/t HVID KØREBANEAFMÆRKNING, PLAN MED LANG HOLDBARHED

18 17 af 31 Enhedspriserne skal indeholde alle udgifter til levering og udførelse af de angivne kørebaneafmærkninger, herunder også nødvendig afsætning, klar- og rengøring. For plan kørebaneafmærkning bestemmes afregningsmængden som netto m eller netto m2. For profileret kørebaneafmærkning bestemmes afregningsmængden som udført længde uden fradrag for mellemrum TERMOPLASTISK AFSTRIBNING, PROFILERET Som post LEVERING AF TAVLER Enhedspriserne skal omfatte alle udgifter ved levering af de i TBL anførte tavler eksklusiv beslag, som angivet på stykliste Samlet pris for levering af vejvisningstavler, fra stykliste Samlet pris for levering af færdselstavler, fra stykliste Specifikt skal C55 tavler leveres inkl. beslag Samlet pris for levering af bassintavler, fra stykliste Omfatter bassintavler og udløbstavler MONTERING AF TAVLER Prisen skal omfatte alle udgifter ved montering af tavler under post på standere, på sceptre, i galger m.v, som angivet på stykliste BESLAG Levering af beslag til galvaniseret mast, fra stykliste Enhedsprisen skal omfatte alle udgifter til levering af beslag af kæbeprofil med bagbøjle, spændeclips eller tilsvarende afhængig af mastetype, som angivet på stykliste LEVERING OG OPSÆTNING AF RØRSTANDERE OG EFTERGIVELIGE MASTER Samlet pris for levering og opsætning af rørstandere, fra stykliste Prisen skal omfatte alle udgifter ved levering og opsætning af rørstandere udført af cirkulære rør. Type, dimension og længde fremgår af stykliste og tegningsbilag. Standerlængderne skal kunne variere med ±20 cm uden at enhedsprisen ændres. Ændring udover 20 cm betales særskilt efter aftale med tilsynet Samlet pris for omstøbning med beton, fra stykliste Prisen skal omfatte alle udgifter med omstøbning af lige rørstandere med beton, herunder levering af den krævede armering. Dimension på omstøbning fremgår af tegningsbilag BRUDLED Samlet pris for udførelse af brudled, fra stykliste Prisen er en tillægspris for udførelse af brudled på lige rørstandere og skal omfatte alle udgifter ved udførelse af dette arbejde. Dimension fremgår af stykliste og tegningsbilag FUNDAMENTER

19 18 af Samlet pris for udførelse af fundamenter, fra stykliste Prisen skal omfatte alle udgifter ved etablering af fundamenter til kameramaster. Dimensioner fremgår af tegningsbilag. Endvidere alle ydelser forbundet med bortkørsel af overskydende materiale og retablering af arealet DIVERSE Samlet pris for levering og opsætning af eftergivelige master samt montering af tavle, fra stykliste Prisen skal omfatte alle udgifter til levering af eftergivelige master med tilhørende beslag, fundamenter, montering af tavler og opstilling af fundament til tavle som angivet i stykliste og tegningsbilag. Afhængig af fabrikat og masteantal kan leveringen frit omfatte støbte fundamenter eller indstiksfundamenter. Mastelængderne skal kunne variere med ±20 cm uden at enhedsprisen ændres. Ændring udover 20 cm betales særskilt efter aftale med tilsynet PORTALER Samlet pris for bjælker af firkantrør til RP-portal, fra stykliste Prisen skal omfatte alle udgifter ved levering og montering af bjælker i de anførte dimensioner og længder Samlet pris for søjler af firkantrør til RP-portal, fra stykliste Prisen skal omfatte alle udgifter ved levering og montering af søjler i de anførte dimensioner og længder Samlet pris for projektørstander til portalbelysning, fra stykliste Prisen skal omfatte alle udgifter ved etablering af portalbelysningsmaster på fundamenter VINKELSCEPTRE OG GANGBRO/BÆREVANGE Samlet pris for sceptre til RP-portal, fra stykliste Prisen skal omfatte alle udgifter ved levering og montering af sceptre (uden gangbro og belysning) til RP-portaler, komplette med bøjler til fastspænding på bjælker, i de anførte typer FUNDAMENTER TIL TAVLEPORTALER Samlet pris for fundamenter til RP-portal, RL-mast og RT-mast, fra stykliste Prisen skal omfatte alle udgifter ved udførelse af fundamenter i de anførte størrelser, herunder udgravning og eventuel forskalling og afstivning samt bortskaffelse af overskydende materiale og retablering af arealet. Posten skal endvidere omfatte levering af nødvendige antal skabeloner for fundamentsbolte samt levering og indstøbning af fundamentsbolte og armering, samt alle udgifter ifm. understøbning af søjlernes fodplader Samlet pris for fundament til projektørstander, fra stykliste Prisen skal omfatte alle udgifter til levering og montering af fundament samt indbygning af PE rør ELARBEJDER Samlet pris for levering og nedgravning af kabler, fra stykliste

20 19 af 31 Prisen skal omfatte alle udgifter ved levering og nedgravning af kabler i den angivne type og længde inkl. overlængdekabel for montage, inkl. kabeldækbånd, samt retablering af de berørte arealer Samlet pris for levering og montering af projektører til portalbelysning, fra stykliste Prisen skal omfatte alle udgifter ved levering og montering af armaturer inklusive lyskilder i de på tegningsbilaget anførte typer Samlet pris for grøntlysende lasersigte, fra stykliste Prisen skal dække samtlige omkostninger til levering af et grøntlysende lasersigte. Levering af holder for lasersigte skal være indeholdt i enhedsprisen Samlet pris for anmeldelse af stikledninger, fra stykliste Prisen omfatter samtlige ydelser i forbindelse med anmeldelse af de i TBL anførte stikledningsdimensioner og effektbehov til el-forsyningsselskab Samlet pris for måler- og gruppetavle, fra stykliste Prisen omfatter samtlige ydelser i forbindelse med etablering af målertavler Samlet pris for sikringstavle, fra stykliste Enhedsprisen omfatter samtlige ydelser i forbindelse med levering, opstilling, montering og tilslutning af et sikringsskab Samlet pris for levering og montering af kabler, fra stykliste Prisen omfatter samtlige omkostninger til levering og udlægning af kabler mellem portalbelysningsskab, sikringsskab og projektørstandere. Inkl. montering af kabler i portalbelysningsskab, sikringsskab og projektørstandere Opsætning af el-skab fra depot Portalbelysningsskabet inkl. sokkel leveres til entreprenøren på oplyst sted. Prisen omfatter modtagelsen og tilslutning, inkl test af lysstyringsenhed og antenne og mobilopkobling. 09 DIVERSE ARBEJDER KANTPÆLE Levering og opsætning af kantpæl inkl. fundament. Enhedsprisen skal omfatte alle udgifter til levering og montering af kantpæle inkl. fundament samt km-angivelse på kantpæle Levering og opsætning af kantpæl inkl. beslag på stålautoværn. Som for post , dog inkl. beslag Optagning og bortskaffelse af kantpæle inkl. fundament

21 20 af LEDNINGSARBEJDER KABELGRAV MV Anstilling og nedtagning ved styret underboring. Enhedsprisen omfatter alle ydelser til anstilling og demobilsering af boreudstyr inden de styrede underboringer af ét eller flere kabelrør kan igangsættes. Enhedsprisen omfatter også etablering og retablering af start- og modtagehul. Ydelsen afregnes pr. rørunderføringsted uanset antallet af rør, som skal underbores Styret underboring med 1 stk. Ø110 mm kabelrør. Enhedsprisen omfatter alle ydelser til den styrede underboring, inkl tilslutning til eventuelle eksisterende kabelrør Kabelrørgrav. Enhedspriserne omfatter alle ydelser til etablering af kabelrørgrave. Der skelnes ikke mellem selvstændige kabelrørgrave og rørgrave fælles med afvandingsledninger. Kabelrør udføres i den bredde og med det antal kabelrør som anført i TBL. Enhedsprisen skal endvidere være inkl. opgravning og afretningslag, omkringfyldning, tilfyldning, komprimering, efterregulering af terræn samt transport og indbygning af overskudsjord indenfor entreprisen KABLER Enhedsprisen skal omfatte alle ydelser til levering og etablering af trækrør, spulerør og kabelbrønde med dimensioner som anført i TBL For træk- og spulerør skal enhedsprisen omfatte rørforbrug til retnings- og niveauændringer, røropføringer, stolper og kvejl jf. SAB - Kabelforberedende arbejder Kabelbrønde Enhedsprisen omfatter endvidere dæksel i ubefæstet areal med dimensioner og styrkekrav som angivet i TBL, inkl. opgravning og afretningslag, jf. SAB - Kabelforberedende Arbejder. Endvidere skal flisebelægning omkring kabelbrønden som beskrevet i SAB Kabelforberedende Arbejder være indeholdt i enhedsprisen. Jordlagte trækrør Enhedsprisen omfatter endvidere opføringer med rustfri stålrør ved pumpetavler, så afregningsmængden kan opmåles som rette linjer på plantegningerne. Enhedsprisen skal indeholde ilagt varmt forzinket træktråd Jordlagte spulerør,

22 : TAG BRO OG BRO af 31 TILBUDSLISTENS POSTER BRO OG BRO Nedenfor angives specielle bestemmelser vedrørende mængdefastsættelser og ydelsesomfang for tilbudslistens enkelte hovedposter, poster og underposter for bro og De angivne numre refererer til tilbudslistens postnumre. 02 JORDARBEJDER OPBRYDNING MV Ubundne materialer, opbrydning Se underpost under JVA Arbejder Asfalt, opbrydning og bortskaffelse t > 0,1 m Se underpost under JVA Arbejder JORD AFGRAVNING OG INDBYGNING Afgravning og indbygning af råjord for konstruktioner Se underpost under JVA Arbejder. Udgravning for skrånings- og rabatbefæstelser er medtaget i udgravningsmængden. Mængden indgår i entreprisens samlede jorddisponering JORD AFGRAVNING OG UDSÆTNING Afgravning og udsætning Se underpost under JVA Arbejder. Mængden indgår i entreprisens samlede jorddisponering JORD LEVERING OG INDBYGNING Dersom gravning for bygværker må forøges i forhold til det på tegningerne forudsatte for at imødekomme den af entreprenøren valgte arbejdsmetode, skal den ekstra tilfyldning være indeholdt i tilbuddet. Tilfyldning måles op efter teoretisk nettovolumen af indbyggede materialer , 902 Friktionsmateriale, levering og indbygning omkring konstruktioner/ i nye gruspuder Enhedsprisen omfatter levering og indbygning af friktionsmateriale omkring konstruktioner og i gruspuder i henhold til SAB Jordarbejder. 03 AFVANDINGSARBEJDER 03 Se hovedpost under JVA Arbejder

23 : TAG BRO OG BRO af 31 Yderligere skal udgravning ud over det ved broenderne viste udgravningsprofil være indeholdt i enhedspriserne DRÆN AF DOBBELTVÆGGEDE PLASTRØR I VEJAREAL D 100 mm dybde 1,0-1,5 m Se post under JVA Arbejder Ydelsen omfatter dræn ved overgangsplader og langs bagside af fundament for endevederlag som vist på tegningerne. 05 BUNDSIKRINGSARBEJDER BUNDSIKRING, LEVERE OG INDBYGGE Bundsikring at levere og indbygge Se post under JVA Arbejder 06 BELÆGNINGSARBEJDER STABILT GRUS I motorvej og ramper t=0,20 m Se post under JVA Arbejder 06 GRUSASFALTBETON II (GAB II) Se post under JVA Arbejder

24 : TAG BRO OG BRO af UDSTYR BROAUTOVÆRN OG RÆKVÆRKER Ydelserne skal inkludere levering, montering og overfladebehandling inklusive fastgørelser af autoværn som opfylder kraven i SAB Broautoværn og rækværker for så vidt dette ikke betales særskilt under andre poster eller udtrykkeligt er undtaget. Mængden fastsættes som den teoretiske længde målt mellem ydersceptrenes midterlinier Etablering af betonfundament til autoværnsscepter Ydelsen omfatter alle arbejder, herunder nødvendig udgravning, renselag, beton, armering, forskalling m.v. Ankerarrangement for autoværnsscepter afregnes under underpost Levering og montering af nyt broautoværn styrkeklasse H2, uden rækværk Ydelsen skal indeholde alle udgifter til montering af sceptre inkl. understopninger og nye bolte m.v. samt til montering af afstandsholdere, B profiler, dilatationer, håndlister og afslutninger ved enderne af kantbjælkerne som vist på tegninger. Ydelsen skal tillige indeholde nedføring af broautoværn ved yderste scepter som vist på tegninger Levering og montering af ankerarrangement for styrkeklasse H2 broautoværn Ydelsen omfatter levering og indstøbning af ankerarrangement for broautoværn. Tilbudslistens mængde er angivet i sæt. Et sæt består af alle på tegningerne viste dele for fastgørelse af ét broautoværnsscepter. Efterspænding af boltene skal være inkluderet i ydelsen, og skal forudsættes udført 1 år efter montage af broautoværnet. 54 FUNDERING FUNDERINGSBETON Renselag Ydelsen indbefatter udgravning og fjernelse af jord, komprimering, levering og udførelse af renselag af beton, t = mm. Mængden er opgjort svarende til den teoretiske fundamentsflade SPUNS Prøveramning af stålspuns AZ S355 GB, Den faste sum skal omfatte alle ekstra ydelser ud over hvad der er indeholdt i underposterne til levering, nedbringning og kontrolmåling af stålprofiler, der anvendes til prøvespuns, som nævnt i SAB- Fundering afsnit 4.5. Den faste sum skal endvidere omfatte alle ekstra ydelser til transport og anstilling af materiel til nedbringning af prøvespuns, herunder nødvendige interimistiske adgangsveje, ramper, afgravning eller tilfyldning for anstilling, for eksempel på eller i skråninger , 905 Nedbringning af stålspuns AZ S355 GB, Enhedsprisen omfatter samtlige ydelser i forbindelse med levering, forarbejdning, ramning og placering af spunsvægge, herunder overlængder, renskæring m.v.

25 : TAG BRO OG BRO af 31 Mængden afregnes som teoretiske arealer beregnet som løbende meter spuns målt langs den på tegningerne viste centerlinie CL-spuns gange højden af spuns som vist på tegningerne KONTROLMÅLINGER PDA-målinger og CAPWAP analyse Enhedsprisen skal inkludere alle ydelser til udførelse og rapportering af PDA-målinger og efterfølgende CAPWAP analyse. Mængden afregnes pr. stk. som aktuelt udført. 55 STILLADS OG FORM 55 Enhedspriserne omfatter samtlige ydelser i forbindelse med etableringen af form inkl. understøtning, stillads, funderingsforanstaltninger, overfladebehandlingsmidler m.v. og inkl. delenes senere nedtagning og fjernelse. For de konstruktionsdele, hvor stillads ikke er specielt omtalt, skal udgifter til stillads være inkluderet i formprisen. Priserne for typestillads skal inkludere udgift til leverandørens særlige sagkyndiges kontrol af færdig opstilling. Priserne skal inkludere udgifter til udsparinger og indstøbninger m.m., herunder levering af indstøbte dele, for så vidt disse ikke betales særskilt under andre poster eller udtrykkeligt er undtagne, jf. AAB afsnit Mængderne er fastsat som de teoretiske betonberøringsarealer, inkl. fugeflader, men ekskl. de på tegningerne viste støbeskel (ved knasfuger og fuger med mellemlæg medregnes fugefladen én gang). Flader der i henhold til projektet støbes mod jord (eller renselag), er ikke medregnet i mængden. Hvor små arealer af synlige vægge m.v. er dækket med jord eller belægning, er disse arealer medregnet under posterne for synlig form, jf. det i SAB Stillads og Form, afsnit 3.2 anførte. Enhedspriserne skal indeholde entreprenørens eventuelle udgifter ved tabtgået form. Enhedsprisen omfatter samtlige ydelser i forbindelse med projektering og kontrol af færdig opstilling, herunder krav som angivet i Tilsynshåndbogen for broentrepriser, Forebyggelse af stilladssvigt. Enhedspriserne skal endvidere indeholde entreprenørens udgifter ved deltagelse i kurser mv. som beskrevet i SAB Stillads og Form. Beløbene for ydelserne omfattende form vil for hver konstruktionsdel for sig blive udbetalt med: 10 % når projekt for stillads er godkendt af tilsynet 60 % når stillads og form er opstillet 10 % når stillads og form er godkendt for støbning 20 % efter nedtagning og fjernelse

Entreprise H714.07.20

Entreprise H714.07.20 Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) Entreprise H714.07.20 Jord- og belægningsarbejde H714.07 Cykelsti i Faaborg Maj 2013 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt Tilbuds- og afregningsgrundlaget (TAG)

Læs mere

ENTREPRISE 1220.271. Oprensning af fokusarealer TILBUDS- OG AFREDNINGSGRUNDLAG. 12 København - Frederikssund >>> 1220 Motorring 4 - Tværvej N

ENTREPRISE 1220.271. Oprensning af fokusarealer TILBUDS- OG AFREDNINGSGRUNDLAG. 12 København - Frederikssund >>> 1220 Motorring 4 - Tværvej N TILBUDS- OG AFREDNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE 1220.271 Oprensning af fokusarealer 12 København - Frederikssund >>> 1220 Motorring 4 - Tværvej N JUNI 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: 1220.271: TAG 1 af 4 Tilbuds-

Læs mere

ENTREPRISE 11910.200. Jord- og belægniningsarbejde TILBUDS OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG)

ENTREPRISE 11910.200. Jord- og belægniningsarbejde TILBUDS OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) TILBUDS OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) ENTREPRISE 11910.200 Jord- og belægniningsarbejde 11910 Elverdam - Regstrup >>> 11910.200 Samkørselsplads ved Hjortholmvej FEBRUAR 2014 Tilbuds- og afregningsgrundlag

Læs mere

Entreprise H

Entreprise H Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) Entreprise H206.12.20 Jord- og belægningsarbejde H206.12 Kanalisering ved Bjerreby Juni 2013 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt Tilbuds- og afregningsgrundlaget

Læs mere

Udbud af asfaltarbejder 2018 IX

Udbud af asfaltarbejder 2018 IX Udbud af asfaltarbejder 2018 IX og Maj 2018 ENTREPRISE 46: M30, km 46,200 47,400 v.s., ved Herfølge ENTREPRISE 49: M60, km 90,660-92,252 h.s., ved Taulov ENTREPRISE 50: Hldv. 450, km 4,748-8,290, inkl.

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 IV Vedligehold (VED) og Belægningsarbejder (VED-BEL)

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 IV Vedligehold (VED) og Belægningsarbejder (VED-BEL) Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 IV og Februar 2019 ENTREPRISE 12: Hldv. 133, km 6,888 9,700, inkl. P-plads, ved Nørreballe ENTREPRISE 13: Hldv. 107, km 10,880 11,721, ved Hundested

Læs mere

TBL Grobshulevej - Jord og belægning Rev. 0. Odder Kommune Grobshulevej TILBUDSLISTE

TBL Grobshulevej - Jord og belægning Rev. 0. Odder Kommune Grobshulevej TILBUDSLISTE 01 ARBEJDSPLADS 01 01 ARBEJDSPLADS 01 01 01 Indretning, drift og rømning sum 1 01 01 02 Færdselsregulerende foranstaltninger til nærværende entreprise sum 1 Post 01.01 Total Hovedpost 01 Total 02 JORDARBEJDER

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG H Belægning og belysning

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG H Belægning og belysning Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG H106.07.75 Belægning og belysning H106 Hillerød - Frederiksværk H106.07 Rundk. 5-Benet i Frederiksværk April 2017 01 01 01 Indretning, drift og rømning Tilbudslistens

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 VI Vedligehold (VED) og Belægningsarbejder (VED-BEL)

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 VI Vedligehold (VED) og Belægningsarbejder (VED-BEL) Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 VI og April 2019 ENTREPRISE 28: Hldv. 467, km 29,050 30,975, ved Aars ENTREPRISE 29: M52, km 236,700-243,300 v.s., excl. km 237,020 237,569 v.s.,

Læs mere

ENTREPRISE DH

ENTREPRISE DH TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE DH522.04.20 Jord- og belægningsarbejder Krydsombygning Frederikssundsvej/Hovevej JANUAR 2014 Indhold INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE...1 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG

Læs mere

Entreprise H50.08.20. Jord- og belægningsarbejde. Tilbuds- og afregningsgrundlag. H50 Sønderjyske motorvej >>> H50.08 Rundkørsel ved Kolding V

Entreprise H50.08.20. Jord- og belægningsarbejde. Tilbuds- og afregningsgrundlag. H50 Sønderjyske motorvej >>> H50.08 Rundkørsel ved Kolding V Tilbuds- og afregningsgrundlag Entreprise H50.08.20 Jord- og belægningsarbejde H50 Sønderjyske motorvej >>> H50.08 Rundkørsel ved Kolding V Juni 2012 Tilbudsgiver: navn: adresse: TAG H50.08.20 Rundkørsel

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Entreprise H34805.20 Jord- og belægningsarbejder Cykelsti Sandvadvej-Hærvejen Maj 2016 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) TAG tekster til udbud H34805.20 Generelt Tilbuds-

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG H05010.75 Belysningsentreprise H050 Kolding - Frøslev H05010 Ny TSA 65b; syd for Kolding E45 September 2016 TAG H05010.75 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt

Læs mere

Jord- og belægningsarbejder

Jord- og belægningsarbejder TILBUDSLISTE ENTREPRISE H609.02.20 / H609.03.20 Jord- og belægningsarbejder H609 Assens Nørre Aaby >>> H609.02/03 Cykelsti syd for Udby og Nr. Aaby JUNI 2014 Km. 21.600 23.300 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE:

Læs mere

Samlet tilbudssum ekskl. moms dkr. Samlet udført for

Samlet tilbudssum ekskl. moms dkr. Samlet udført for Herning Kommune Cykelsti Vildbjergvej TILBUDSLISTE Undertegnede entreprenør tilbyder herved at udføre arbejdet med udførelse af cykelsti langs Vildbjergvej, herunder levering af samtlige materialer til

Læs mere

Entreprise H

Entreprise H Tilbud- og afregningsgrundlag Entreprise H522.06.20 Jord- og belægningsarbejde H522 Ballerup Frederikssund - Kregme >>> H522.06 Stikrydsning på Ballerup Byvej juni 2012 Tilbudsgiver: navn: adresse: 01

Læs mere

Herning Kommune. Cykelsti Vildbjergvej. Tilbud- og AfregningsGrundlag (TAG)

Herning Kommune. Cykelsti Vildbjergvej. Tilbud- og AfregningsGrundlag (TAG) Tilbud- og AfregningsGrundlag (TAG) April 2013 Tilbud- og AfregningsGrundlag (TAG) April 2013 Ref R:\2013\1100004092\10 Rådgiverdokumentation\10.3 Beskrivelser Version 0 Dato 2013-04-17 Udarbejdet af RWJ

Læs mere

Udbud af asfaltarbejder M20

Udbud af asfaltarbejder M20 Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Udbud af asfaltarbejder 2018 - M20 og Maj 2018 Entreprise 23: M20 udskiftning af beton MHS M20, km 38,170-42,200, excl. bro, ved Køge Side 2 af 7 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

ENTREPRISE H

ENTREPRISE H TILBUDSLISTE ENTREPRISE H415.03.20 Jord- og belægningsarbejde H415 Randers - Grenå >>> H415.03 Krydsombygning ved Grenå MARTS 2013 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: # Vedrørende Anlægsdivisionen Thomas Helsteds

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag. Entreprise Støjskærme. 14 Helsingørmotorvejen >>> 1435 Hørsholm Syd - Øverødvej.

Tilbuds- og afregningsgrundlag. Entreprise Støjskærme. 14 Helsingørmotorvejen >>> 1435 Hørsholm Syd - Øverødvej. Tilbuds- og afregningsgrundlag Entreprise 1435.320 Støjskærme 14 Helsingørmotorvejen >>> 1435 Hørsholm Syd - Øverødvej november 2013 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) ENTREPRISE 1435.320 Støjskærme

Læs mere

ENTREPRISE H13.14.45. Støjskærm TILBUDSLISTE. H13 København - Helsinge >>> Støjskærm ved Mørkhøjvej i Gladsaxe FEBRUAR 2012

ENTREPRISE H13.14.45. Støjskærm TILBUDSLISTE. H13 København - Helsinge >>> Støjskærm ved Mørkhøjvej i Gladsaxe FEBRUAR 2012 ENTREPRISE H13.14.45 Støjskærm H13 København - Helsinge >>> Støjskærm ved Mørkhøjvej i Gladsaxe FEBRUAR 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: TILBUD - Samleside 1 TBL - H13.14.45 Nedenstående arbejder vedrørende

Læs mere

Entreprise H

Entreprise H Tilbudsliste Entreprise H415.04.20 Jord- og belægningsarbejde H415 Randers - Grenå >>> H415.04 cykelsti ved Djurs Sommerland juli 2012 Tilbudsgiver: navn: adresse: TILBUD - Samleside 1 TBL - H415.04 Rev.

Læs mere

Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende entreprise

Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende entreprise DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 15. november 2011 11/16725-2 Helle L. Nielsen hlni@vd.dk 7244 2345 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende entreprise 6780.21 ETAPE 6780 MOTORVEJEN

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Entreprise 1052.004 Vej og broer, 2. etape Sydlige strækning

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Entreprise 1052.004 Vej og broer, 2. etape Sydlige strækning Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Entreprise 1052.004 Vej og broer, 2. etape Sydlige strækning København - Køge Solrød S Køge December 2014 1 af 64 INDHOLDSFORTEGNELSE TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG)...

Læs mere

ENTREPRISE H

ENTREPRISE H TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE H327.02.20 Jord, belægninger og belysning H327.02 Rundkørsel ved Tjæreborg MAJ 2014 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) TAG H327.02.20 Rundkørsel ved Tjæreborg

Læs mere

ENTREPRISE H

ENTREPRISE H TILBUDSLISTE ENTREPRISE H370.03.20 Jord- og belægningsarbejde H370 Herning - Varde >>> H370.03 Cykelsti ved Velhustedvej FEBRUAR 2014 Revision 1 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: TILBUDSLISTE [rev. 1] TILBUD

Læs mere

Entreprise H522.06.20

Entreprise H522.06.20 Tilbudsliste Entreprise H522.06.20 Jord- og belægningsarbejde H522 Ballerup Frederikssund - Kregme >>> H522.06 Stikrydsning på Ballerup Byvej juni 2012 Tilbudsgiver: navn: adresse: # Thomas Helsteds Vej

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Entreprise H00312.20 Jord- og belægningsarbejde Motorring 3 Udvidelse af frakørsel ved Vintapperrampen Juli 2015 1 af 15 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt

Læs mere

TILBUD side 1 Dokument nr. A Ver 2.0 April 2014 TILBUD (side 1) Samlet tilbudssum ekskl. moms (overført fra side 2) kr 0,00

TILBUD side 1 Dokument nr. A Ver 2.0 April 2014 TILBUD (side 1) Samlet tilbudssum ekskl. moms (overført fra side 2) kr 0,00 TBL: - Jord og belægning TILBUD side 1 April 2014 TILBUD (side 1) Nedenstående arbejder vedrørende entreprise: " - Jord og belægning - marts 2014" tilbydes udført på de i "Særlige betingelser og beskrivelser"

Læs mere

Entreprise 1210.27 Jordarbejder

Entreprise 1210.27 Jordarbejder Entreprise 1210.27 Jordarbejder Tilbuds- og afregningsgrundlag Frederikssundmotorvejen Motorring 4 - Motorring 3 Anlægsdivisionen - December 2009 Tilbudsgiver: Navn Adresse INDHOLDSFORTEGNELSE TILBUDS-

Læs mere

UDBUDSFORSKRIFT VEJOVERBYGNING LEDNINGSGRAVE. Paradigme for tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG-P) December 2008 Erstatter Oktober 1994.

UDBUDSFORSKRIFT VEJOVERBYGNING LEDNINGSGRAVE. Paradigme for tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG-P) December 2008 Erstatter Oktober 1994. UDBUDSFORSKRIFT VEJOVERBYGNING LEDNINGSGRAVE Paradigme for tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG-P) December 2008 Erstatter Oktober 1994 Vejregelrådet 0.1 Generelt Tilbuds- og afregningsgrundlaget angiver

Læs mere

Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte entreprise:

Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte entreprise: DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 18. august 2011 11/09943-1 Robin Højen Madsen rhm@vd.dk 7244 2276 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende entreprise 6063.201 Jord- og belægningsarbejder

Læs mere

Jord- og belægningsarbejder

Jord- og belægningsarbejder Tilbudsliste Entreprise DH521.02.20 Jord- og belægningsarbejder H521 Odense - Faaborg >>> DH521.02 Stikrydsning ved Sallinge september 2013 Km. 22.500-22.600 Tilbudsgiver: navn: adresse: # Teglgårdsparken

Læs mere

UDVIDELSE AF CONTAINERPLADS

UDVIDELSE AF CONTAINERPLADS UDVIDELSE AF CONTAINERPLADS De indbydes hermed, på vegne af bygherren Samsø Kommune, Affaldscenter Harpesdal, til at afgive pris på ovennævnte entreprise, i henhold til Lov om indhentning af tilbud i bygge-

Læs mere

PROJEKT - UDVIDELSE AF VIBORGVEJ ENTREPRISE: ANLÆGSENTREPRISEN. Tilbudsliste (TBL) 22. december 2016 ENTREPRENØR

PROJEKT - UDVIDELSE AF VIBORGVEJ ENTREPRISE: ANLÆGSENTREPRISEN. Tilbudsliste (TBL) 22. december 2016 ENTREPRENØR PROJEKT - UDVIDELSE AF VIBORGVEJ ENTREPRISE: ANLÆGSENTREPRISEN Tilbudsliste (TBL) 22. december 2016 ENTREPRENØR Hovedkontor: Aarhus Kontakt: Viborgvej 1 Silkeborgvej 620 Telefon +45 97 22 11 33 DK-7400

Læs mere

SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Belægninger (BEL)

SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Belægninger (BEL) TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Belægninger (BEL) SEPTEMBER 2013 Revideret den 3. januar 2014 Belægning (BEL) Side 2 af 9 TILBUDS- OG AFREGNINGS- GRUNDLAG BELÆGNINGER (BEL)

Læs mere

FÆLLESSTI LANGS VROUEVEJ

FÆLLESSTI LANGS VROUEVEJ ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk AUGUST 2015 VIBORG KOMMUNE PROJEKTNR. A065978 DOKUMENTNR. A065978-012 VERSION 1.0 UDGIVELSESDATO

Læs mere

Tilbudsliste TBL H Jord- og belægningsarbejde

Tilbudsliste TBL H Jord- og belægningsarbejde Tilbudsliste TBL H42302.20 Jord- og belægningsarbejde H423 Ringvejen i Holstebro H42302 Stitilslutninger på Ringvejen September 2014 Tilbudsgiver Navn: Adresse: # LICITATION Vedrørende Jord- og belægningsarbejde

Læs mere

Tilbuddet er afgivet i henhold til udbudsmaterialet på Vejdirektoratet.dk, udbudssiden på tilbudsdagen.

Tilbuddet er afgivet i henhold til udbudsmaterialet på Vejdirektoratet.dk, udbudssiden på tilbudsdagen. TILBUD - Samleside 1 TBL - 1435.200 Rev. 2.0 Nedenstående arbejder vedrørende entreprise 1435.200 tilbydes udført på de i "Særlige betingelser og beskrivelser" af nov. 2012 angivne grundlag for en betaling

Læs mere

ENTREPRISE Jord,- belægningsarbejder og broer TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG. 12 København Frederikssund >>> Smørum Parkvejs forlængelse

ENTREPRISE Jord,- belægningsarbejder og broer TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG. 12 København Frederikssund >>> Smørum Parkvejs forlængelse TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE 1220.201 Jord,- belægningsarbejder og broer 12 København Frederikssund >>> Smørum Parkvejs forlængelse JANUAR 2014 1220.201: TAG 1 af 35 Tilbuds- og afregningsgrundlag

Læs mere

Entreprise Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen. Tilbuds- og afregningsgrundlag. 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord

Entreprise Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen. Tilbuds- og afregningsgrundlag. 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord Tilbuds- og afregningsgrundlag Entreprise 6063.321 Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord Juni 2012 Tilbudsgiver: navn: adresse: Tilbuds- og afregningsgrundlag

Læs mere

Tilbudsliste TBL. Entreprise H Jord- og belægningsarbejder. Cykelsti Sandvadvej-Hærvejen. Maj Revision 1. Tilbudsgiver.

Tilbudsliste TBL. Entreprise H Jord- og belægningsarbejder. Cykelsti Sandvadvej-Hærvejen. Maj Revision 1. Tilbudsgiver. Tilbudsliste TBL Entreprise H34805.20 Jord- og belægningsarbejder Cykelsti Sandvadvej-Hærvejen Maj 2016 Revision 1 Tilbudsgiver Navn: Adresse: # LICITATION Vedrørende Jord- og belægningsarbejder Cykelsti

Læs mere

Tilbudsliste TBL AV-UDB PBTH Vedligehold af 2 bygværker i Sønderjylland. Marts 2019

Tilbudsliste TBL AV-UDB PBTH Vedligehold af 2 bygværker i Sønderjylland. Marts 2019 Tilbudsliste TBL AV-UDB-2019-2-PBTH Vedligehold af 2 bygværker i Sønderjylland Marts 2019 TILBUD AV-2019-2-PBTH TILBUDSLISTE Undertegnede tilbyder at udføre de i udbudsmaterialet beskrevne arbejder på

Læs mere

Entreprise 1150.07. Udbygning af Holbækmotorvejen Arbejdsdepot, Lindenborgvej. Tilbud- og afregningsgrundlag

Entreprise 1150.07. Udbygning af Holbækmotorvejen Arbejdsdepot, Lindenborgvej. Tilbud- og afregningsgrundlag Udbygning af Holbækmotorvejen Arbejdsdepot, Lindenborgvej Tilbud- og afregningsgrundlag Holbækmotorvejen (M11) Fløng Roskilde Vest Anlægsdivisionen December 2009 Tilbudsgiver: Navn Adresse INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Udbud 2017 Løbende Vejdrift - Asfaltreparationer - Genmarkering. Marts 2017 TAG-LVD-AR&KA

Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Udbud 2017 Løbende Vejdrift - Asfaltreparationer - Genmarkering. Marts 2017 TAG-LVD-AR&KA Tilbuds- og afregningsgrundlag () Udbud 2017 Løbende Vejdrift - Asfaltreparationer - Genmarkering Marts 2017 -LVD-AR&KA Side 2 af 9 INDHOLDSFORTEGNELSE TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG... 3 1 GENERELT...

Læs mere

Firmastempel: Underskrift

Firmastempel: Underskrift Tilbudsliste ENTREPRISE: Kongevej - Etape 1 - revision 1 Undertegnede entreprenør tilbyder herved at udføre ovennævnte entreprise for de i omstående tilbudsliste anførte enhedspriser i henhold til udbudsgrundlaget

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Bro 030-066/68, Farøbroerne Renovering af SCADA/PLC November 2014 COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 www.cowi.dk Vejdirektoratet

Læs mere

1 Projekt: Ny adgangsvej ved Terndrup Skole Projekt nr.: Dato:

1 Projekt: Ny adgangsvej ved Terndrup Skole Projekt nr.: Dato: Side 1 TILBUDSLISTE Undertegnede tilbyder at udføre entreen på det i betingelser og beskrivelser angivne grundlag for en betaling af: 1 ARBEJDSPLADS M.V. kr. FORBEREDENDE ARBEJDER/ 2 JORDARBEJDER kr. 3

Læs mere

LICITATION. Anlæg og Drift Thomas Helsteds Vej Skanderborg. Rampeombygning, 29 Svenstrup. Mærkatet klippes ud og påklæbes tilbudskuverten

LICITATION. Anlæg og Drift Thomas Helsteds Vej Skanderborg. Rampeombygning, 29 Svenstrup. Mærkatet klippes ud og påklæbes tilbudskuverten # Vedrørende Anlæg og Drift Thomas Helsteds Vej 11 8660 Skanderborg Rampeombygning, 29 Svenstrup LICITATION Den Kl. Entreprise H07016.20 Mærkatet klippes ud og påklæbes tilbudskuverten TILBUDSLISTE [rev.

Læs mere

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud:

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud: Til de bydende Dato 9. august 2016 Sagsbehandler Leif Ole Daetz Mail lda@vd.dk Telefon 2442480 Dokument 16/05817-3 Side 1/7 RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 1 1128.200 Jord, belægning og bygværk

Læs mere

SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Bygværker (BYG)

SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Bygværker (BYG) TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Bygværker (BYG) September 2013 VEDLIGEHOLD AF STORE BYGVÆRKER (BYG-SV) Entreprise: SV-OD-LOLL-BRO SIDE 2 af 31 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE...

Læs mere

Version 1.0, d. 2012.08.07

Version 1.0, d. 2012.08.07 Side 1 af 6 OPLYSNINGER OM FORDELINGSLISTERNES POSITIONER Generelt Tilbudssummen er fordelt som angivet i de til tilbudslisten hørende fordelingslister. I det følgende meddeles supplerende oplysninger

Læs mere

Herved meddeles svar på spørgsmål fra de bydende samt rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte entreprise:

Herved meddeles svar på spørgsmål fra de bydende samt rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte entreprise: DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER E-MAIL TELEFON 6. januar 2010 Niels Gottlieb ng@vd.dk 7244 3623 Til de bydende på 1210.26 Jord, afvanding og belægnings arbejder MOTORVEJEN KØBENHAVN FREDERIKSSUND ENTREPRISE

Læs mere

ENTREPRISE 1150.51. Beplantning af nabohaver TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG. Holbækmotorvejen M11 >>> Fløng - Roskilde Vest JANUAR 2011

ENTREPRISE 1150.51. Beplantning af nabohaver TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG. Holbækmotorvejen M11 >>> Fløng - Roskilde Vest JANUAR 2011 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE 1150.51 Beplantning af nabohaver Holbækmotorvejen M11 >>> Fløng - Roskilde Vest JANUAR 2011 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE...

Læs mere

Bygherre: Rebild Kommune og Rebild Forsyning 3 Projekt: Ny adgangsvej ved Terndrup Skole Rev.: 1 Projekt nr.: Dato:

Bygherre: Rebild Kommune og Rebild Forsyning 3 Projekt: Ny adgangsvej ved Terndrup Skole Rev.: 1 Projekt nr.: Dato: 3 Betegnelse Enhed Mængde Enheds- I alt i alt 1 ARBEJDSPLADS M.V. 1.1 Indretning, drift og rømning af arbejdsplads 1.1.1 Indretning, drift, afrigning og rømning af arbejdsplads 1.2 Færdselsregulerende

Læs mere

TILBUD. Hovedpost Betegnelse Total ekskl. moms kr. 01. ARBEJDSPLADS M.V.

TILBUD. Hovedpost Betegnelse Total ekskl. moms kr. 01. ARBEJDSPLADS M.V. TILBUD Nedenstående arbejder vedrørende entreprise H4530.45 - Støjskærm langs motorvejen ved Svendborg, tilbydes udført på de i "Særlige betingelser og beskrivelser" af august 21 angivne grundlag for en

Læs mere

PARADIGME JORDARBEJDER TAG-P UDBUD FEBRUAR 2018

PARADIGME JORDARBEJDER TAG-P UDBUD FEBRUAR 2018 PARADIGME UDBUD FEBRUAR 2018 I denne TAG-P skal kun medtages tilbudslistens poster jf. Generelt - TAG-P side 3, for det omhandlede emne. TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG Jordarbejder - TAG-P er tilbuds-

Læs mere

Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG)

Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG) Anlæg, BLF By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Init.: BEF EAN nr.: 5798003743059 Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG) Projektnavn Kidholm, Langholt - byggemodning etape 3

Læs mere

Version 1.0, d. 2014.02.14

Version 1.0, d. 2014.02.14 Side 1 af 8 OPLYSNINGER OM FORDELINGSLISTERNES POSITIONER Generelt Tilbudssummen er fordelt som angivet i de til tilbudslisten hørende fordelingslister. I det følgende meddeles supplerende oplysninger

Læs mere

GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING 2014-2017

GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING 2014-2017 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING 2014-2017 FEBRUAR 2014 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 20. februar 2014 TILBUDS- OG AFREGNINGS- GRUNDLAG GENMARKERING AF KØREBANEAFMÆRKNING

Læs mere

LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde Tilbudsliste (TBL)

LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde Tilbudsliste (TBL) LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde Tilbudsliste (TBL) LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde Tro og love erklæring LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde I.h.t. Lovbekendtgørelse nr. 336 af

Læs mere

Tilbudsliste. Haverslev Pendlerplads (TBL) Tro- og loveerklæring. B Y G H E R R E Dato: 9. august 2013

Tilbudsliste. Haverslev Pendlerplads (TBL) Tro- og loveerklæring. B Y G H E R R E Dato: 9. august 2013 Haverslev Pendlerplads Tilbudsliste (TBL) Bilag: Tro- og loveerklæring B Y G H E R R E Dato: 9. august 2013 Rebild Kommune v/mogens Busk Nielsen Center for Plan, Byg og Vej Hobrovej 88 9530 Støvring Tilbudsliste

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Entreprise 1220.500 Beplantning 12 København - Frederikssund 1220 Motorring 4 Tværvej N September 2015 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt Tilbuds- og afregningsgrundlaget

Læs mere

ØSTLIG FORDELINGSVEJ ENTREPRISE E-001 JORDARBEJDER, LEDNINGSOMLÆGNING OG AFVANDING MV.

ØSTLIG FORDELINGSVEJ ENTREPRISE E-001 JORDARBEJDER, LEDNINGSOMLÆGNING OG AFVANDING MV. Dokumenttype TAG Tilbuds- og afregningsgrundlag Dato Februar 2011 ØSTLIG FORDELINGSVEJ ENTREPRISE E-001 JORDARBEJDER, LEDNINGSOMLÆGNING OG AFVANDING MV. NÆSTVED KOMMUNE Revision 02 Dato 2011-03-23 Udarbejdet

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG 0410.500 Beplantning og hegn Taastrup Frederikssundmotorvejen O4 Ishøj - Ballerup Februar 2016 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt Tilbuds- og afregningsgrundlaget

Læs mere

TILBUDSLISTE - samleside (side 2)

TILBUDSLISTE - samleside (side 2) - samleside (side 2) Nedenstående arbejder vedrørende entreprise "" tilbydes udført på de i "Særlige betingelser og beskrivelser" af 30. august 2013 angivne grundlag for en betaling af: Samlet tilbudssum

Læs mere

Tønder Spildevand A/S. Rammeaftale for Ad hoc entreprenørarbejde

Tønder Spildevand A/S. Rammeaftale for Ad hoc entreprenørarbejde Tønder Spildevand A/S Rammeaftale for Ad hoc entreprenørarbejde Tilbudsliste (TBL) for Anlægsentreprise April 2011 Bygherre: Rådgiver: Tønder Spildevand A/S Stationsvej 5 Vejlsøvej 23 6261 Bredebro 8600

Læs mere

TAG - TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG

TAG - TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG - TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG KLOAKFORSYNINGEN SEPTEMBER 2007 AALBORG KOMMUNE Tilbuds- og afregningsgrundlag Side 2 0. TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG... 4 0.1 Indledning... 4 0.2 Enheder... 4 0.3 Mængdefastsættelse...

Læs mere

Udbud af drift, vedligehold og energirenovering vejbelysning

Udbud af drift, vedligehold og energirenovering vejbelysning Lejre Kommune Center for Ejendomme og trafik Udbud af drift, vedligehold og energirenovering vejbelysning Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) 5314udb002-TAG_Rev1 Udført: ASE Kontrolleret: AHN Indholdsfortegnelse

Læs mere

PARADIGME STABILT GRUS - TAG-P UDBUD DECEMBER 2016

PARADIGME STABILT GRUS - TAG-P UDBUD DECEMBER 2016 PARADIGME UDBUD DECEMBER 2016 UDBUD I denne TAG-P skal kun medtages tilbudslistens poster jf. Generelt - TAG-P side 3, for det omhandlede emne. TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG Stabilt grus - TAG-P er supplerende

Læs mere

Licitationen er udsat til den 15. marts 2013, kl. 11:00

Licitationen er udsat til den 15. marts 2013, kl. 11:00 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 01. marts 2013 13/02760-3 Carsten Sandgaard cac@vd.dk 7244 2220 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende Entreprise 6625.201 Jord og belægning Øst ETAPE

Læs mere

Sum ekskl. moms, hoved entreprise. I alt sum af hoved entreprise,ekskl moms. Bygherren accepterer ingen forbehold. Modtagelse af rettelseblad nr.

Sum ekskl. moms, hoved entreprise. I alt sum af hoved entreprise,ekskl moms. Bygherren accepterer ingen forbehold. Modtagelse af rettelseblad nr. Tilbudsliste (TBL) Tønder Kommune Rev. 2 (den 14. juni 2019) Projek - Anlæg af cykelsti mellem Rangstrup og Agerskov Undertegenede entreprenør tilbyder herved i henhold til beskrivelse, betingelser og

Læs mere

Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) Ombygning af Kongevej etape 2

Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) Ombygning af Kongevej etape 2 Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) Ombygning af Kongevej etape 2 Oktober 2016 Revision 0 Indholdsfortegnelse TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG)... 3 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt TAG

Læs mere

Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG) LYNG-SPU Renovering af Lyngbyvejens spuns September 2018

Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG) LYNG-SPU Renovering af Lyngbyvejens spuns September 2018 Renovering af Lyngbyvejens spuns 2018 2020 September 2018 Side 2 af 23 GENERELT Tilbuds- og afregningsgrundlaget (TAG) angiver generelle forudsætninger for fastsættelse af mængder i tilbudslisten (TBL)

Læs mere

Støvring Ådale. Etablering af nye veje. Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG REBILD KOMMUNE

Støvring Ådale. Etablering af nye veje. Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG REBILD KOMMUNE Støvring Ådale Etablering af nye veje Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG REBILD KOMMUNE 6. MARTS 2018 Indhold 1 Generelt 3 2 Arbejdsplads 3 3 Jordarbejder 4 4 Afvanding 10 5 Bundsikring af sand og grus

Læs mere

Bro 030-0066/68 Farøbroerne

Bro 030-0066/68 Farøbroerne Vejdirektoratet Bro 030-0066/68 Farøbroerne Renovering af SCADA/PLC Tilbud og afregningsgrundlag (TAG) December 2014 COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 www.cowi.dk

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG H Jord-, belægnings, bygværks og vejbelysningsarbejder

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG H Jord-, belægnings, bygværks og vejbelysningsarbejder Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG H06026.20 Jord-, belægnings, bygværks og vejbelysningsarbejder H060 Østjyske motorvej Nyt tilslutningsanlæg TSA 56B Hatting, Horsens E45 Januar 2017 Tilbuds- og afregningsgrundlag

Læs mere

TOTALENTREPRISE 6717.002

TOTALENTREPRISE 6717.002 MÆNGDELISTE TOTALENTREPRISE 6717.002 Gødstrup - Snejbjerg Holstebromotorvejen >>> Aulum Snejbjerg SEPTEMBER 2014 Bygværk 68-0-083.00 UF af Bane Holstebro Vejle (Gødstrup) samt sporarbejder, afvandingsledning

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE Beplantning, Vejarealer. 14 Helsingør motorvejen >>> 1435 Hørsholm Syd - Øverødvej APRIL 2014

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE Beplantning, Vejarealer. 14 Helsingør motorvejen >>> 1435 Hørsholm Syd - Øverødvej APRIL 2014 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE 1435.500 Beplantning, Vejarealer 14 Helsingør motorvejen >>> 1435 Hørsholm Syd - Øverødvej APRIL 2014 1 af 12 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt Tilbuds-

Læs mere

Tilbudsliste (TBL) Forbindelsesvejen - Etabl. af cykelstier. Projektnavn. Projektnummer 2013-51319. Entreprise. Jord og belægning

Tilbudsliste (TBL) Forbindelsesvejen - Etabl. af cykelstier. Projektnavn. Projektnummer 2013-51319. Entreprise. Jord og belægning Tilbudsliste (TBL) Projektnavn Forbindelsesvejen - Etabl. af cykelstier Projektnummer Entreprise 2013-51319 Bygherre: Aalborg Kommune By- og Landskabsforvaltningen Trafik og Veje Stigsborg Brygge 5 9400

Læs mere

STITUNNEL VED AGERSKOV UNGDOMSSKOLE

STITUNNEL VED AGERSKOV UNGDOMSSKOLE APRIL 2017 TØNDER KOMMUNE STITUNNEL VED AGERSKOV UNGDOMSSKOLE TILBUDSLISTE (TBL) ADRESSE COWI A/S Stormgade 2 6700 Esbjerg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk APRIL 2017 TØNDER KOMMUNE

Læs mere

Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende udbud entreprise

Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende udbud entreprise DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 27. nov 2012 12/13428 Jesper Glargaard JGL@VD.dk 7244 3729 samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende udbud entreprise 1435.201 14 HELSINGØRMOTORVEJEN 1435

Læs mere

RENOVERING AF VEJBELYSNING I ARDEN BY

RENOVERING AF VEJBELYSNING I ARDEN BY MAJ 2017 MARIAGERFJORD KOMMUNE RENOVERING AF VEJBELYSNING I ARDEN BY TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40

Læs mere

Tilbudsliste TBL LYNG-SPU Renovering af Lyngbyvejens spuns September Revision 1

Tilbudsliste TBL LYNG-SPU Renovering af Lyngbyvejens spuns September Revision 1 Tilbudsliste TBL LYNG-SPU-2018-2020 Renovering af Lyngbyvejens spuns 2018 2020 September 2018 Revision 1 TBL Rev. 1 TILBUD LYNG-SPU_2018_2020 TILBUDSLISTE Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående

Læs mere

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 2/5 bips dokument id: 5.125 bips revision: 2.01 bips revisionsdato: 2015-12-22 Udarbejdet: SL Kontrolleret: JCC Godkendt: 4.1 Orientering

Læs mere

Reno Djurs I/S Feldballe Genbrugsstation Anlægsoverslag for etablering

Reno Djurs I/S Feldballe Genbrugsstation Anlægsoverslag for etablering Samleside Reno Djurs I/S for etablering September 2012/NWB er er fremskrevet til 2. kvartal 2012 Tilbudsarbejder. 12.625.508 Supplerende enhedspriser. 66.650 Projektering og tilsyn. 499.350 Samlet anlægsoverslag,

Læs mere

Vedr. Maksimal afkortning af stitunnel under Cordozavej

Vedr. Maksimal afkortning af stitunnel under Cordozavej TEKNISK NOTAT Rådgivende ingeniører FRI Emil Møllers Gader 41 DK-8700 Horsens Tlf: (+45) 5251 9000 Fax: (+45) 5251 9802 michael.vosgerau@atkinsglobal.com Initialer MSV Sag 1010897 Dato 06.02.2014 Vedr.

Læs mere

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 2/5 bips dokument id: 5.125 bips revision: 2.01 bips revisionsdato: 2015-12-22 Udarbejdet: SL Kontrolleret: JCC Godkendt: 4.1 Orientering

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Entreprise H46202.20 / Jord- og belægningsarbejder H46202 Signalregulering Slåenvej, Randers N H53202 Krydsombygning Vestre Boulevard, Randers September 2015 Revision

Læs mere

MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE BRØNDRENSNING TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG

MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE BRØNDRENSNING TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE PROJEKTNR. A032967 DOKUMENTNR. A032967-4B-D02 VERSION

Læs mere

ENTREPRISE H427.01.20

ENTREPRISE H427.01.20 TILBUDSLISTE ENTREPRISE H427.01.20 Jord- og belægningsarbejde H427 Thisted - Fjerritslev >>> H427.01 Stikrydsning ved Gøttrup DECEMBER 2011 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: # Vedrørende Vejcenter Nordjylland

Læs mere

ØSTLIG FORDELINGSVEJ ENTREPRISE E-001 JORDARBEJDER, LEDNINGSOMLÆGNING OG AFVANDING MV.

ØSTLIG FORDELINGSVEJ ENTREPRISE E-001 JORDARBEJDER, LEDNINGSOMLÆGNING OG AFVANDING MV. Dokumenttype TAG Tilbuds- og afregningsgrundlag Dato Februar 2011 ØSTLIG FORDELINGSVEJ ENTREPRISE E-001 JORDARBEJDER, LEDNINGSOMLÆGNING OG AFVANDING MV. NÆSTVED KOMMUNE Revision 00 Dato 2011-02-16 Udarbejdet

Læs mere

ENTREPRISE Udbygning af Holbækmotorvejen mellem Hedelandsvej og Vindingevej

ENTREPRISE Udbygning af Holbækmotorvejen mellem Hedelandsvej og Vindingevej TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE 1150.02 Udbygning af Holbækmotorvejen mellem Hedelandsvej og Vindingevej Holbækmotorvejen (M11) >>> Fløng - Roskilde Vest JANUAR 2010 Udvidelse af M11 Støjskærme

Læs mere

Tilbudsliste. Entreprise Vej og broer, nordlig strækning. København Køge >>> Greve S- Solrød S. Tilbudsgiver: navn: adresse:

Tilbudsliste. Entreprise Vej og broer, nordlig strækning. København Køge >>> Greve S- Solrød S. Tilbudsgiver: navn: adresse: Tilbudsliste Entreprise 1052.001 Vej og broer, nordlig strækning København Køge >>> Greve S- Solrød S November 2012 LØSNING 1 MED 2-ÅRIG TIDSPLAN Tilbudsgiver: navn: adresse: # Ved: Kammeradvokaten Vester

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE Beplantning og hegn. København - Køge >>> Greve S - Egedesvej JANUAR 2014

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE Beplantning og hegn. København - Køge >>> Greve S - Egedesvej JANUAR 2014 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE 1052.500 Beplantning og hegn København - Køge >>> Greve S - Egedesvej JANUAR 2014 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt Tilbuds- og afregningsgrundlaget

Læs mere

Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise i henhold til udbudsmateriale af: 23. februar 2016

Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise i henhold til udbudsmateriale af: 23. februar 2016 FORSIDE Side A Bygherre: Byggesag: Tilbud: Aalborg Kommune, By- og Landskabsforvaltningen, Trafik og Veje Omdannelse af arealer ved Rendsburggade Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre ovennævnte

Læs mere

Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG)

Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG) Projektnavn Forbindelsesvejen - Etablering af cykelstier Projektnummer 2013-51319 Bygherre: Aalborg Kommune By- og Landskabsforvaltningen Trafik og Veje Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Rådgiver: Trafik

Læs mere

01 01 10 Tillæg til drift af arbejdsplads dag 20 0,00. 07 04 58 Etablering af betonfundament til autoværnsscepter Stk. 4 0,00

01 01 10 Tillæg til drift af arbejdsplads dag 20 0,00. 07 04 58 Etablering af betonfundament til autoværnsscepter Stk. 4 0,00 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 12. marts 2012 12/00724-7 Carsten Sandgaard Christensen cac@vd.dk +45 7244 2223 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende Entrepriseudbud 6620.110 Broer

Læs mere