3 160 års solid fremdrift. 5 Fundament for industrien. 6 Kvalificeret samarbejdspartner. 7 Internationale forbindelser. 8 Fleksibel organisation

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "3 160 års solid fremdrift. 5 Fundament for industrien. 6 Kvalificeret samarbejdspartner. 7 Internationale forbindelser. 8 Fleksibel organisation"

Transkript

1

2 2 PROFIL SIDENUMMER års solid fremdrift 4 Dynamisk udvikling 5 Fundament for industrien 6 Kvalificeret samarbejdspartner 7 Internationale forbindelser 8 Fleksibel organisation 9 Professionel kvalitetsstyring 10 Kvalitet-pris-leveringssikkerhed 11 Alsidig logistikafdeling Garantier LEVERINGSPROGRAM SIDENUMMER 14 Bronze/rødgods/Strengstøbejern/Stål 15 Støbegods/Smedegods

3 3 160 ÅRS SOLID FREMDRIFT Adm. Direktør Jesper Skalshøi Da M.P. Allerup etablerede sit støberi og senere sin maskinfabrik i Odense, lagde han samtidig fundamentet for den industrielle vækst på Fyn. Året var I 1978 omringede byen støberiet og dermed var en ren by og rentabel forretning ikke længere forenelige størrelser. Fremtiden bød på nye udfordringer og i år 1990 etableredes ALLERUP TEKNIK AS. I dag er ALLERUP TEKNIK AS fortsat et 100% dansk ejet handelshus og arbejdsområderne omfatter det meste af verden. De grundlæggende holdninger omkring høj kvalitet og service præger fortsat alle funktioner i virksomheden. Leveringsprogrammet er i dag opdelt i tre divisioner: Bar-division " Strengstøbejern, bronze/rødgods og specialstål. Casting/forging-division " Modelstøbegods, sænksmedegods og friformsmedegods Component-division " Industrikomponenter i bred forstand

4 4 DYNAMISK UDVIKLING Konkurrencen indenfor industrien har nok aldrig været større end i disse år. Med en fortsat udvidelse af EU og lige del af Odense. Bygningen er på alle måder opført, så den imødekommer vore specielle krav til håndtering og opbevaring. øget konkurrence fra østen står Dansk Industri i dag overfor nogle af de største udfordringer nogensinde. Med over m 2 grund fordelt med m 2 indvendig lager og 3000 m 2 stort udvendigt lager er der I ALLERUP TEKNIK AS har vi igennem de senere år masser af spillerum for virksomheden også i fremtiden. investeret i nyt domicil og nye lager- og logistikfaciliteter for at imødekomme fremtidens krav. Med en meget kompetent og velfungerende organisation kan vi løse de opgaver, som kommer både i dag og i fremtiden. I fælles moderne og lyse lokaler på 460 m 2 i 2 plan er administration, logistik og salg samlet, så vi opnår den bedst mulige synergi mellem afdelingerne og hurtigt kan indfri de ønsker, vore kunder har. I sommeren 2002 blev På alle måder har ALLERUP TEKNIK AS været igennem en dynamisk og positiv udvikling til glæde for sig selv og ikke mindst vore kunder og samarbejdspartnere. ALLERUP TEKNIK AS nye domicil indviet. Med optimale tilkørselsforhold og synlig profilering er virksomheden beliggende i C. F. Tietgenbyen i den øst-

5 5 Den rivende udvikling indenfor industrien sætter større og nye krav til leverandørerne. Flere og flere virksomheder optimerer indkøbsprocesserne og opsætter meget præcise FUNDAMENT FOR INDUSTRIEN krav til de leverandører, de vælger som samarbejdspartnere. Industrien i Danmark er allerede nu inde i en udviklingsog afsætningsfase, hvor know-how på både teknologi, design og funktionalitet er de væsentligste konkurrenceparametre. ALLERUP TEKNIK AS har altid været leverandør til virksomheder, som stiller store krav til kvalitet og præcision. Derfor hilser vi kun denne udvikling velkommen, fordi den passer godt til vores kompetencer og måde at arbejde på. I fællesskab med andre leverandører på det danske marked skaber vi gerne det fundament af kvalitetsløsninger, som industrien efterspørger.

6 6 Vi mener faktisk, at et naturligt krav til en kvalificeret samarbejdspartner er, at denne altid skal være i stand til at tænke på kundens vegne, uanset opgavens karakter eller størrelse. Derfor ligger vi også stor vægt på, at der hurtigt opstår en gensidig tillid mellem parterne. På den måde har vi de bedste muligheder for at bruge vores kompetencer og Stor markedsindsigt og et bidrage med konstruktive forslag til selve løsningen. unikt netværk af underleverandører spredt over hele verden sikrer, at ALLERUP TEKNIK AS er en meget kvalificeret samarbejdspartner. Via vores mangeårige historie og virke har vi ALLERUP TEKNIK AS er i dag en meget vellidt samarbejdspartner i industrien og vi arbejder blandt andet for: AC Hydraulik A/S skabt løsninger af vidt forskellig karakter, ofte hvor vi Bekaert Handling A/S KVALIFICERET SAMARBEJDSPARTNER Club 8 Company A/S indgår som en aktiv part i selve udviklingsfasen. Danfoss A/S Exhausto A/S Heco InternationalA/S Linak A/S NEG Micon A/S Skako A/S Tresu A/S samt en lang række af andre virksomheder.

7 7 ALLERUP TEKNIK AS er en meget vidtspændende virksomhed, som har kontakter over stort set hele verden. Dette forgrenede netværk af internationale relationer er en INTERNATIONALE FORBINDELSER af vores store styrker. Via dette netværk formår vi at imødekomme opgaver af meget forskellig karakter, såvel simple som mere komplicerede opgaver. At bruge hele verden som sin arbejdsplads kræver overblik og meget struktur. Vi benytter kun underleverandører, hvor vi kender deres evner og holdninger til kvalitet og service. Den løbende kontakt og besøg på virksomhederne giver os et godt indtryk af deres formåen og indstilling til etik og moral. Naturligvis er internationalt samarbejde en balancegang på grund af afstand og forskellig kultur. Det er vores erfaring, at disse forskelle faktisk bliver vendt til styrker, når samarbejdet er kendetegnet ved gensidig tillid og åbenhed. Denne viden, disse erfaringer og muligheder gør vi dagligt brug af til glæde for alle parter.

8 8 rum for at gøre opgavehåndteringen mere optimal og rationel. Allerede når forespørgslen kommer ind i ekstern salg, er der mulighed for optimering af opgaven. Det vil sige, allerede der vurderer flere funktioner opgavens karakter, omfang og mulig løsning. Det giver kunden en helt speciel merværdi i forbindelse med løsningen FLEKSIBEL ORGANISATION ALLERUP TEKNIK AS besidder i dag en meget fleksibel og flad organisation, hvor ønsket om effektive synergier mellem arbejdsfunktionerne er højt prioriteret. De af opgaven, fordi vi i enkelte funktioner som logistik, administration og salg er bevidst placeret i samme løsningen kan inkludere langt flere opgavefaktorer fra starten.

9 9 PROFESSIONEL KVALITETSSTYRING Et af de vigtige områder i den organisationsmodel og sammensætning ALLERUP TEKNIK AS har, er muligheden for at fokusere på produktet og kundens krav i hele ordreprocessen. Vi lever jo ikke i en ufejlbarlig verden, men vi lever i en verden, hvor det er muligt at en lokalisering af fejlkilden kan finde sted, og dermed en mulighed for at eliminere fejlen. Den fordel skal man udnytte således, at de potentielle fejlkilder bliver registreret og minimeret, straks de er konstateret. I ALLERUP TEKNIK AS er vi fuldt ud klar over det ansvar, der hviler på os i forbindelse med en opgave. Vi ved, hvad der bliver forventet af os, og vi ved, at de som skal vurdere vores ydelse er professionelle indkøbere.

10 10 KVALITET - PRIS LEVERINGSSIKKERHED Mange elementer spiller ind når man vælger leverandør. En aftale indebærer flere elementer og det er vigtigt, at de får den rigtige vægtning i den endelige aftale. Derfor går vi meget ind for en stor grad af åbenhed for at få aftalen så godt på plads, at begge parter føler sig godt tilfredse. Både pris, kvalitet og leveringssikkerhed er vigtige parametre for både køber og sælger. Derfor arbejder vi i ALLERUP TEKNIK AS også med en vind/vind filosofi, hvor vi med åbenhed i vores tilbud og forslag fokuserer meget på, at begge parter skal have et udbytte af samarbejdet.

11 11 Logistik er en af hjørnestenene i ALLERUP TEKNIK AS. Vi kender betydningen af sikker og effektiv logistik og lagerstyring. På vores nyetablerede lager håndterer vi dagligt en mængde af forskellige elementer. Udfra moderne lagerstyringsprincipper koordinerer vi optimalt de enkelte ordrer. I en international virksomhed er overblik og systematik væsentlige elementer i den daglige planlægning. Vores ALSIDIG LOGISTIKAFDELING viden om de produkter vi håndterer sikrer, at alle elementer håndteres med omhu, og at vi øjeblikkeligt kan reagere, hvis transporten af den ene eller anden årsag skulle blive påvirket. Det er vigtigt for os, at man kan stole på vores håndtering, og at man, hvis det ønskes, kan få en øjeblikkelig status på fragten eller lagerbeholdningen.

12 12 FLEKS LEV DYNAMISK FUN KVALIFICERET PROFESSIONELT ALSIDIGT

13 13 AMENTALT INTERNATIONALT IBELT LEVERINGSSIKKERT ERINGSPROGRAM

14 14 LEVERINGSPROGRAM BRONZE STRENGSTØBEJERN STÅL ALLERUP TEKNIK AS leveringsprogram er i dag omfattende og på alle områder er vi en meget kvalificeret samarbejdspartner og også meget gerne sparringspartner i idéfasen. For yderligere informationer om produkterne i Bar-divisionen beder vi Dem rekvirere vort leveringsprogram, hvor der er detaljerede informationer om bl.a. dimensioner og leveringstilstande. For yderligere informationer i øvrigt er De meget velkommen til at kontakte os på telefon Bar-division Strengstøbejern: Vi er leveringsdygtige i materiale fremstillet som strengstøbt, centrifugalstøbt eller kokillestøbt. Vi leverer ovennævnte i flere forskellige kvaliteter, såvel som mange dimensioner fra eget lager/værkslager eller fremstillet individuelt efter Deres behov. Bronze/Rødgods: Som en af de førende i Danmark indenfor lejebronze er ALLERUP TEKNIK AS leveringsdygtige i en lang række kvaliteter, dimensioner og specialprofiler. Hovedsagligt fremstillet som strengstøbt, centrifugalstøbt, kokillestøbt eller smedet, men vi fremstiller naturligvis gerne andre emneløsninger efter Deres krav og ønsker. Stål: Via vort veludviklede leverandørnet, er vi i stand til at efterkomme de fleste behov. Legeret- og ulegeret konstruktionsstål, indsætningsstål, blankstål, automatstål, rustfrit stål og sømløse sværvæggede konstruktionsstålrør.

15 15 LEVERINGSPROGRAM STØBEGODS SMEDEGODS INDUSTRIKOMPONENTER Casting/Forging-division Støbegods: ALLERUP TEKNIK AS er en alsidig samarbejdspartner, ikke mindst når det drejer sig om støbegods. Vort netværk af underleverandører er meget stort og bredt, således kan vi tilbyde støbegods i enhver form. Igennem vore højt kvalificerede leverandører kan vi levere i alle ferro- og nonferrokvaliteteter. Vi kan levere voksstøbninger fra 1 gram til ca. 160 kg Vi kan levere sandstøbegods både som hånd- og maskinformet i mange materialekvaliteter. Emnevægten kan variere fra få kg og op til ca kg. Leverancer af kokille- og højtryksstøbegods, præcisionsstøbegods og skalformning er også muligt. Smedegods: Sænksmedet og friformet smedegods kan leveres i mange forskellige materialekvaliteter, ligesom emnevægten kan variere fra få kg og op til ca kg/emne. ALLERUP TEKNIK AS leverer smedeemner til en stor del af dansk industri, såsom vindmølleproducenter, maskinproducenter, tandhjulsproducenter, skibsværfter etc. I vores netværk af leverandører i og udenfor Europa har vi leverandører af stor variation. Alle vore smedeprodukter leveres iht. de gængse normer og kan naturligvis leveres med diverse former for certifikater. Component-division ALLERUP TEKNIK AS har i dag stor erfaring med indkøb i lavtlønsområder, hvilket naturligt har dannet rammen for en udvidelse af produktsortimentet, således sælges der store mængder produkter indenfor områder som: Hængsler, beslag, opsvejste emner, svejste konstruktioner, klippet- snitte- standsede emner alt sammen enten iht. til kundespecifikationer, eller givne standarder. Yderligere sælger ALLERUP TEKNIK AS også komplette løsninger hvor produkterne leveres komplet færdigmonteret, overfladebehandlet og emballeret. ALLERUP TEKNIK AS er en alsidig samarbejdspartner der kan drages ind i mange sammenhæng.

16 ALLERUP TEKNIK AS Stat-Ene-Vej 50 DK 5220 Odense SØ Phone Fax w w w. e w a l d. d k

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis LASERSKÆRING REVOLVERSTANSNING Den foretrukne underleverandør Med mange års erfaring, en bred og alsidig maskinpark og ikke mindst en professionel

Læs mere

Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål

Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål Verdensomspændende og lokale Velkommen hos Schmolz+Bickenbach. Vi har løsningen. Schmolz+Bickenbach gruppen er en af verdens førende producenter og distributører

Læs mere

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner 2006 2001 Ingemann Maskinfabrik fik i 2007 tildelt DS Håndværk & Industris Erhvervspris 2007 - og blev i årene 2001 og 2006 udråbt som Gazelle virksomhed af dagbladet

Læs mere

VELKOMMEN Kære Læser. Med venlig hilsen. Jens Mørk Adm. direktør, Mühlhan

VELKOMMEN Kære Læser. Med venlig hilsen. Jens Mørk Adm. direktør, Mühlhan VELKOMMEN Kære Læser Mühlhan Danmark er et datterselskab af Mühlhan Surface Protection International, der er et af verdens største firmaer inden for overfladebehandling. Vi har mere end hundrede års erfaring

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

Nakskov Maskinindustri

Nakskov Maskinindustri Nakskov Maskinindustri NAKSKOV MASKININDUSTRI ApS Lidt om os Velkommen til Nakskov Maskinindustri. Vi er en moderne virksomhed, der er præget af stabilitet og god udvikling. Vi har traditioner og værdier,

Læs mere

Kvalitet og kompetence i alle detaljer. Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods

Kvalitet og kompetence i alle detaljer. Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods Kvalitet og kompetence i alle detaljer Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods EN 1563 (SG-jern) EN-GJS-350-22 EN-GJS-400-18 EN-GJS-400-15 EN-GJS-500-7 EN-GJS-600-3 EN-GJS-700-2 EN 1561

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

RSL Transportbånd ApS

RSL Transportbånd ApS RSL Transportbånd ApS RSL har beskæftiget sig med transportører i over 20 år, og har vokset sig stærk i markedet år for år. Vores succes er blevet bygget på kunders tilfredshed. Derfor er det tætte samarbejde

Læs mere

Industriel 3D måleteknik og digitalisering

Industriel 3D måleteknik og digitalisering Industriel 3D måleteknik og digitalisering Enestående service, professionelle teknikere og det bedste udstyr i verden gør Zebicon banebrydende indenfor industriel 3D scanning, 3D måling og digitalisering.

Læs mere

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Specialist i sprøjtestøbte plastemner Fra udvikling til recycling Schoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er specialiseret i sprøjtestøbte plastemner. Vi er

Læs mere

Passion for tømmerhandel

Passion for tømmerhandel år med byggeri Passion for tømmerhandel Det hele startede i 1974. Drivkraften var en passion for tømmerhandel for medejer Vagn Hansen. Stedet var Øster Jølby midt på Mors, og det blev begyndelsen på den

Læs mere

A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger.

A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger. A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger www.alumeco.dk 100% fokus på aluminium Globalt samarbejde: Forberedt på vækst Faste kontaktpersoner: Skræddersyet organisation Sourcingpartner: Få fordel af

Læs mere

Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind...

Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind... Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere -Yes we do mind... Hvem er MatchMind MatchMind blev etableret i 2003, og har siden da løst mange opgaver inden for et bredt felt af brancher og fag

Læs mere

Specialister i elmotorer

Specialister i elmotorer Specialister i elmotorer Your flexible partner Viden, sparring og hurtige svar Fabrika er en dansk virksomhed med speciale i elmotorer. Vi er en ung, dynamisk organisation og arbejder altid på at gøre

Læs mere

Kvalitetshåndbog. for. Rala Stål ApS Norgesvej Hadsund. Tlf.: Fax.: Cvr. Nr.:

Kvalitetshåndbog. for. Rala Stål ApS Norgesvej Hadsund. Tlf.: Fax.: Cvr. Nr.: Kvalitetshåndbogen Side 1 af 6 Kvalitetshåndbog for Rala Stål ApS Norgesvej 1 9560 Hadsund Tlf.: 96 68 00 60 Fax.: 96 68 00 61 Cvr. Nr.: 27605753 Organisationsdiagram Direktør Steen Langberg Direktør:

Læs mere

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres

Læs mere

YOUR LOCAL SOURCE IN A GLOBAL WORLD DIN LEVERANDØR AF METALKOMPONENTER

YOUR LOCAL SOURCE IN A GLOBAL WORLD DIN LEVERANDØR AF METALKOMPONENTER YOUR LOCAL SOURCE IN A GLOBAL WORLD DIN LEVERANDØR AF METALKOMPONENTER STØBEGODS SVEJSNING SMEDEGODS CNC PLADEBEARBEJDNING MONTAGE STØBEGODS SVEJSNING Der er mange oplagte fordele for dig ved at vælge

Læs mere

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave NAKSKOV MASKININDUSTRI ApS Parathed og fleksibilitet Viden Høj kvalitet Konkurrenceevne Lidt om os Vores virksomhed Hvis det

Læs mere

Tandhjul og Tandstænger

Tandhjul og Tandstænger Tandhjul og Tandstænger /// Standard eller tilpassede løsninger /// Høj kvalitet /// Ekspertise, erfaring og viden /// Korte leveringstider /// Bred vifte af materialer /// Specielle størrelse muligt ///

Læs mere

Virksomhedsprofil Brandbook

Virksomhedsprofil Brandbook Virksomhedsprofil Brandbook KTerhvervsbyg A/S Ryttervangen 18 7323 Give Telefon: 7573 3366 www.klaebel-design.dk www.www.kterhvervsbyg.dk VIRKSOMHEDS- IDENTITET Vision & Mission Vision KTerhvervsbyg A/S

Læs mere

Vores navn forpligter

Vores navn forpligter Vores navn forpligter MEN DET LOVER IKKE MERE, END VI HOLDER Glas er et fantastisk byggemateriale Hos Glaseksperten strækker vores fascination af glas sig over generationer. I mere end 20 år har vi skabt

Læs mere

Danova kvalitet betaler sig

Danova kvalitet betaler sig Danova kvalitet betaler sig FLOW NIVEAU SERVICE KNOWHOW velkommen Seriøst samarbejde med klare mål Niveaumåling, flowmåling, teknisk rådgivning og stærk support. Velkommen hos Danova, hvor vi inviterer

Læs mere

Firmaprofil. Springbaner. Landingsmåtter. Trampoliner. Skumredskaber. Traditionelle redskaber. Håndredskaber. Legeredskaber.

Firmaprofil. Springbaner. Landingsmåtter. Trampoliner. Skumredskaber. Traditionelle redskaber. Håndredskaber. Legeredskaber. Firmaprofil Springbaner Landingsmåtter Trampoliner Skumredskaber Traditionelle redskaber Håndredskaber Legeredskaber Rytmegulv Parkour systemer Halprojekter PE-Redskaber PE-Redskaber udvikler og producerer

Læs mere

Sammen kan vi inspirere verden.

Sammen kan vi inspirere verden. Sammen kan vi inspirere verden. Leander A/S er en international virksomhed, der er kendetegnet ved en række unikke produkter, en stærk designfilosofi, passionerede medarbejdere og et kæmpe potentiale.

Læs mere

MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER

MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Runde gummimagneter Rektangulære gummimagneter Gummimagneter med klæb Gummimagneter

Læs mere

RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE

RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE 2 Multilak står på tre ben Multilak er en virksomhed, som står på tre ben. Med kompetencer inden for maskinfabrik, overfladebehandling og montage er virksomheden blevet

Læs mere

Sun & Safe Systems. Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.

Sun & Safe Systems. Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux. Sun & Safe Systems Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg Sun & Safe Systems tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk ALUX er en dansk, veletableret og landsdækkende

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Forbrugsvarer nemt, trygt og fleksibelt Det er vores mål at være dit foretrukne valg, når det gælder forbrugsvarer. Den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Læs mere

Kvalitet. er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE

Kvalitet. er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE Kvalitet er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE Vores kvalitetsopfattelse sikrer dig samlet set øget konkurrencekraft. Hvad skal du bruge? Vi har løsningen! Værktøjer og konkurrencekraft Værktøjer

Læs mere

Tandhjul og Tandstænger

Tandhjul og Tandstænger Tandhjul og Tandstænger /// Standard eller tilpassede løsninger /// Høj kvalitet /// Ekspertise, erfaring og viden /// Korte leveringstider /// Bred vifte af materialer /// Specielle størrelser muligt

Læs mere

Transportanlæg. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S

Transportanlæg. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S JTT Conveying A/S JTT har beskæftiget sig med transportører i over 20 år, og har vokset sig stærk i markedet år for år. Vores succes er blevet bygget på kunders tilfredshed. Derfor er det tætte samarbejde

Læs mere

Kvalitet er en æressag Ledetråden i vores arbejde er troværdighed. En aftale er en aftale, både når det handler om tid, pris, levering og kvalitet.

Kvalitet er en æressag Ledetråden i vores arbejde er troværdighed. En aftale er en aftale, både når det handler om tid, pris, levering og kvalitet. Making Lifetime Kvalitet er en æressag Ledetråden i vores arbejde er troværdighed. En aftale er en aftale, både når det handler om tid, pris, levering og kvalitet. Stolte håndværkstraditioner Gajhede &

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - STANGMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - STANGMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - STANGMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Neodymium stangmagneter i stålkappe Neodymium stangmagneter i plastkappe Neodymium

Læs mere

KAPITALFORVALTNING FOR MENNESKER MED SUNDE VÆRDIER

KAPITALFORVALTNING FOR MENNESKER MED SUNDE VÆRDIER KAPITALFORVALTNING FOR MENNESKER MED SUNDE VÆRDIER BENJAMIN FRANKLIN, DEN AMERIKANSKE FILOSOF, FORFATTER, VIDENSKABSMAND OG JOURNALIST, STOD I SIN TID BAG ORDENE - TID ER PENGE. ET UDTRYK, DER HANDLER

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Blue Ocean, - en fremtids- og konkurrencestrategi

Blue Ocean, - en fremtids- og konkurrencestrategi Blue Ocean, - en fremtids- og konkurrencestrategi Tendensen de seneste år har været, at der er blevet og til stadighed bliver flere konkurrenter til samme kunde-, pris- og produktgruppe. Resultatet er

Læs mere

we know how 306100108-2000 G R U P P E N

we know how 306100108-2000 G R U P P E N we know how G R U P P E N 02 AVN Gruppens ejere. Fra venstre Henrik Krabbe, Peter Krabbe og Ole Krabbe G R U P P E N Teknik der skaber resultater AVN Gruppen blev grundlagt i 1933 af Alfred V. Nielsen.

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

Indkøb i Aalborg Forsyning. Udbuds- og Indkøbspolitik

Indkøb i Aalborg Forsyning. Udbuds- og Indkøbspolitik Indkøb i Aalborg Forsyning Udbuds- og Indkøbspolitik UD T S KA Indhold Forord... 3 Formål og indhold... 5 Samfundsansvar og FN s Verdensmål... 7 Effektivitet og innovation... 9 Samarbejde og kommunikation...

Læs mere

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Vi er et stærkt team på arbejdsmiljø, og vi ser helst, at dine medarbejdere er sunde og sikre - hele dagen, også når de holder fri 2013 Sponsorkoncept:

Læs mere

Nordens førende leverandør af stål og metaller.

Nordens førende leverandør af stål og metaller. Nordens førende leverandør af stål og metaller. Stålplader Specialstål Metaller TIBNOR en stærk partner til industrien Tibnor 2 Historie og fakta TIBNOR A/S er et selskab med en lang historie. Selskabet

Læs mere

Vi arbejder med de menneskelige aspekter, der ligger under overfladen. og skaber udvikling. PMI Personal Management International

Vi arbejder med de menneskelige aspekter, der ligger under overfladen. og skaber udvikling. PMI Personal Management International Vi arbejder med de menneskelige aspekter, der ligger under overfladen og skaber udvikling Personligt Lederskab Organisationer Personer Kick-off Workshops Teambuilding Krisehjælp Coaching PMI Personal Management

Læs mere

Brandporte, branddøre. og ståldøre

Brandporte, branddøre. og ståldøre Brandporte, branddøre og ståldøre Porte og døre til ethvert behov Som en af Europas førende producenter af brandporte, branddøre og ståldøre tilbyder Novoferm et komplet program, der modsvarer kundernes

Læs mere

Kvalitet. er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE

Kvalitet. er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE Kvalitet er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE Vores kvalitetsopfattelse sikrer dig samlet set øget konkurrencekraft. Hvad skal du bruge? Vi har løsningen! Stærkt partnerskab med mere end

Læs mere

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE Velkommen til System Gruppen Hos SystemGruppen sætter vi meget stor pris på vores kunder. Vi vil gerne sørge for, at du føler dig kompetent serviceret og godt hjulpet.

Læs mere

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Skab værdi for din virksomhed med en arbejdsmiljøstrategi - med fokus på sunde og sikre medarbejdere. Det giver god økonomi Klare fordele ved at

Læs mere

Vilje, mod og engagement. Din fremtidige samarbejdspartner indenfor bearbejdning af emner i alle typer metal og plast.

Vilje, mod og engagement. Din fremtidige samarbejdspartner indenfor bearbejdning af emner i alle typer metal og plast. Vilje, mod og engagement. Din fremtidige samarbejdspartner indenfor bearbejdning af emner i alle typer metal og plast. Ambitioner og mål Den 15. januar 2011 overtog M.E.D. Maskinfabrik A/S aktiviteterne

Læs mere

Sammen kan vi inspirere verden.

Sammen kan vi inspirere verden. Sammen kan vi inspirere verden. Leander A/S er en international virksomhed, der er kendetegnet ved en række unikke produkter, en stærk designfilosofi, passionerede medarbejdere og et kæmpe potentiale.

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

JRV's Lægevask er fremstillet i et tæt samarbejde med brugerne, hvor funktionalitet, brugervenlighed samt at optimere hygiejne har været i højsæde.

JRV's Lægevask er fremstillet i et tæt samarbejde med brugerne, hvor funktionalitet, brugervenlighed samt at optimere hygiejne har været i højsæde. Le ter det daglige arbejde JRV's er fremstillet i et tæt samarbejde med brugerne, hvor funktionalitet, brugervenlighed samt at optimere hygiejne har været i højsæde. 1 JRV A/S Bag en unik historie der

Læs mere

Industrielle elektronikløsninger

Industrielle elektronikløsninger Invented by you 2 3 Industrielle elektronikløsninger Crysberg har samlet hele ekspertisen inden for industriel elektronik under samme tag. Fra problemanalyse til idé, udvikling over produktion af store

Læs mere

NSF. - innovation og koncepter

NSF. - innovation og koncepter NSF - innovation og koncepter NSF s baggrund Hvad kan NSF tilbyde sine kunder NSF (Nordisk Skoletavle Fabrik A/S) har gennem mere end 60 år produceret og markedsført en stor palette af produkter og koncepter

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

Coreline præsentation

Coreline præsentation Dansk Coreline præsentation Dansk/Kinesisk joint venture - Effektiv kombination! Velkommen til Coreline A/S Coreline, Wuxi i Kina blev grundlagt i 2007 som producent af butterflyventiler og kontraklapventiler.

Læs mere

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Comfort og design Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV

Læs mere

Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige?

Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige? Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige? Hvem er IKA og hvorfor vil vi gerne have dig som medlem? Kravene fra EU om anvendelse af direktiverne om offentlige indkøb, bevidstheden om bedre

Læs mere

MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER

MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Runde gummimagneter Rektangulære gummimagneter Gummimagneter - hård gummi Gummimagneter

Læs mere

Din partner i udvikling

Din partner i udvikling Din partner i udvikling Få overblik over dine opgaver Opnå konkurrence fordele Skab merværdi for dine kunder Spar tid gennem effektivisering Overblik gennem indsigt NOVAQ as er et udviklingshus, der bygger

Læs mere

Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring...

Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring... Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring......men hvordan får du mest ud af små beløb. Marketing på jysk ELW Marketing management - analyse, planlægning og gennemførelse ELW er professionel

Læs mere

Vokser dit salg, som du ønsker? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter. Ikke kun løsninger - men resultater!

Vokser dit salg, som du ønsker? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter. Ikke kun løsninger - men resultater! Vokser dit salg, som du ønsker? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter Ikke kun løsninger - men resultater! Hvem er vi? Mission Vi vil medvirke til vækst - nationalt og internationalt

Læs mere

Etisk leverandørstyring

Etisk leverandørstyring Etisk leverandørstyring - Håndværksrådet er din rådgiver Rice a/s har gennem længere tid arbejdet tæt sammen med Håndværksrådets CSR-konsulenter, hvor vi har fået professionel assistance til at videreudvikle

Læs mere

Velkommen til KVM-Conheat A/S.

Velkommen til KVM-Conheat A/S. Vi er til for Dem! En dedikeret historik KVM-Conheat Vi laver kun det, vi er bedst til. Og intet andet. Derfor har vi fokuseret på fjernvarmeløsninger og -stationer i mere end 30 år. Lige siden starten

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Runde gummimagneter Rektangulære gummimagneter Gummimagneter med klæb Gummimagneter

Læs mere

SYSTEM DIVISION DIN INNOVATIVE OG KOMPETENTE LOGISTIKPARTNER NATIONALE OG INTERNATIONALE TRANSPORTER FOR BYGGEINDUSTRIEN

SYSTEM DIVISION DIN INNOVATIVE OG KOMPETENTE LOGISTIKPARTNER NATIONALE OG INTERNATIONALE TRANSPORTER FOR BYGGEINDUSTRIEN SYSTEM DIVISION DIN INNOVATIVE OG KOMPETENTE LOGISTIKPARTNER NATIONALE OG INTERNATIONALE TRANSPORTER FOR BYGGEINDUSTRIEN VI KENDER BYGGEINDUSTRIENS SÆRLIGE BEHOV FOR PRÆCISION OG NØJAGTIGHED Markedet for

Læs mere

Medarbejdere i Kompan er kendetegnet ved en stolthed over det vi tilbyder og en udadvendt og serviceminded tilgang til vores kunder.

Medarbejdere i Kompan er kendetegnet ved en stolthed over det vi tilbyder og en udadvendt og serviceminded tilgang til vores kunder. I Kompan Danmark har vi 13 konsulenter, der hver er tilknyttet specifikke kommuner og institutioner. Konsulenterne holder kontakten til den enkelte institution og tilbyder og står rådighed for rådgivning

Læs mere

P a t e n t e r V a r e m æ r k e r K o m m e r c i e l r å d g i v n i n g

P a t e n t e r V a r e m æ r k e r K o m m e r c i e l r å d g i v n i n g P a t e n t e r V a r e m æ r k e r K o m m e r c i e l r å d g i v n i n g Chas. Hude blev grundlagt i 1896 af Charles von der Hude, altid kaldet Chas. Vi styrker din værdi I det globale vidensamfund

Læs mere

Elplatek A/S GalvaNord LPTech Electroplating technic Electroplating know how Lysekil Plating

Elplatek A/S GalvaNord LPTech Electroplating technic Electroplating know how Lysekil Plating Hvem er vi? Ovenstående trio (alt ca. 25 medarbejdere) leverer løsninger på opgaver inden for avanceret overflade behandling, hovedsageligt galvanisk. Vi tilbyder en bred palette af overflader, som vi

Læs mere

Produktionsplanlægning til fremstillingsvirksomheder

Produktionsplanlægning til fremstillingsvirksomheder Produktionsplanlægning til fremstillingsvirksomheder ROB-EX Scheduler til produktionsplanlægning ROB-EX Scheduler er en standardsoftwareløsning til produktionsplanlægning, som hjælper dig med at styre

Læs mere

ANALYSENOTAT Hvem er fremtidens rådgiver?

ANALYSENOTAT Hvem er fremtidens rådgiver? ANALYSENOTAT Hvem er fremtidens rådgiver? AF CHEFKONSULENT MALTHE MUNKØE Der tales meget om digitalisering, nye forretningsmodeller og en lang række andre forandringer og tendenser i erhvervslivet. Mange

Læs mere

Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige?

Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige? Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige? Hvem er IKA og hvorfor vil vi gerne have dig som medlem? Kravene fra EU om anvendelse af direktiverne om offentlige indkøb, bevidstheden om bedre

Læs mere

systems for industrial heat treatment

systems for industrial heat treatment Vision Fornax A/S vil være den foretrukne samarbejdspartner indenfor videnbaserede, kundespecifikke løsninger til industriel varmebehandling. Fornax A/S vil være kendt som en loyal og professionel samarbejdspartner,

Læs mere

Mejerisektoren - Mælk

Mejerisektoren - Mælk Working Class Food Metal Automatiserer arbejdsprocesser til: Mejerisektoren - Mælk Effektiv og fleksibel: - Pakning - Bila Milk Packer - Palletering Pakning Effektivt Ensartet Fjerner EGA Pakning af mælk

Læs mere

LJ Maskinteknik A/S.... Kvalitet til tiden. Bavnehøj 90. V. Nebel. 6040 Egtved. Tlf. 7555 4469. Fax 7555 4496 www.ljmaskinteknik.

LJ Maskinteknik A/S.... Kvalitet til tiden. Bavnehøj 90. V. Nebel. 6040 Egtved. Tlf. 7555 4469. Fax 7555 4496 www.ljmaskinteknik. ... Kvalitet til tiden Bavnehøj 90. V. Nebel. 6040 Egtved. Tlf. 7555 4469. Fax 7555 4496 www.ljmaskinteknik.dk Firmaprofil LJ Maskinteknik A/S blev grundlagt i 1989 af Lars Jørgensen. I dag råder firmaet

Læs mere

1. Praktiske oplysninger om dig og din virksomhed

1. Praktiske oplysninger om dig og din virksomhed Indholdsfortegnelse 1. Praktiske oplysninger om dig og din virksomhed 2. Virksomhedsidéen 3. Produktet eller ydelsen 4. Markedet 5. Salg og markedsføring 6. Personlige ressourcer og kompetencer 7. Netværk

Læs mere

Rose Holm A/S. Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK

Rose Holm A/S. Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK Rose Holm A/S Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK Agenda Kort præsentation af Rose Holm A/S Udgangspunkt Hvorfra kommer viljen til automatisering? Hvorfor automatisering? Forudsætninger

Læs mere

Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning

Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning For tomandsvirksomheden Workform har deltagelsen i Rethink Business været værdifuld i forhold til at designe og producere

Læs mere

SUCCES til dig FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT

SUCCES til dig FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT SUCCES til dig FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT EN EINVIRKSOMHED UNTERNHEMEN AUF for dig ERFOLGSKURS. Siden grundlæggelsen for ca. 10 år siden, har GGM Gastro International GmbH skabt sig et navn i

Læs mere

Erhvervsskolernes Forlag, Logistik i virksomheden Fig. 4.1

Erhvervsskolernes Forlag, Logistik i virksomheden Fig. 4.1 Erhvervsskolernes Forlag, Logistik i virksomheden Fig. 4.1 Erhvervsskolernes Forlag, Logistik i virksomheden Fig. 4.2 Variable omkostninger Materialer i alt 90,00 kr. Timeløn pr. produkt 26,00 kr. + Kapacitetsomkostninger

Læs mere

Læsø Chips I/S. Gourmet-Chips smagen af Læsø. [Skriv tekst] [Skriv tekst] [Skriv tekst]

Læsø Chips I/S. Gourmet-Chips smagen af Læsø. [Skriv tekst] [Skriv tekst] [Skriv tekst] [Skriv tekst] [Skriv tekst] [Skriv tekst] Læsø Chips I/S Gourmet-Chips smagen af Læsø 01-03-2015 IVÆRKSÆTTERMØDET PÅ LÆSØ 2015 Sille Skogberg, Cecilie Brinkmann & Nanna Kærulff HHX Turøgade, Aalborg Indhold

Læs mere

FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed VORES STYRKE ER VORES ERFARING

FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed VORES STYRKE ER VORES ERFARING FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed KN Rengøring blev en realitet, da den jyske vinduespolerer Kaj Nielsen i 1983 valgte at udvide sin forretning til også at omfatte rengøring. Tilliden

Læs mere

Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger

Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger Markeder & Produkter Velkommen tíl HellermannTyton. HellermannTyton er en ledende producent af produkter til befæstigelse, fastgørelse, identifikation,

Læs mere

MMV dag - Workshop - ledelse og strategi skaber vækst

MMV dag - Workshop - ledelse og strategi skaber vækst De mindre og mellemstore virksomheder udgør vækstlaget i dansk erhvervsliv. Det er udfordrende at stå i spidsen som ejerleder eller ansat direktør. De fleste direktører i m Vagn Riis MMV dag 19. jan. 11

Læs mere

PRODUKTKATALOG - POTTEMAGNETER LARKO MAGNET MAGNITIZING YOUR FUTURE

PRODUKTKATALOG - POTTEMAGNETER LARKO MAGNET MAGNITIZING YOUR FUTURE PRODUKTKATALOG - POTTEMAGNETER LARKO MAGNET MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Pottemagneter - neodym Pottemagneter - ferrit Pottemagneter ferrit i kunststof

Læs mere

www.alcon.nu Halmfyr Kedler Skorstene Stokeranlæg

www.alcon.nu Halmfyr Kedler Skorstene Stokeranlæg www.alcon.nu Halmfyr Kedler Skorstene Stokeranlæg Om Alcon A/S I 1978 trængte ingeniør Svend Bisgaard Kristensen til at prøve noget nyt. Han købte et skrantende smedeværksted, og da energikrisen samtidig

Læs mere

Mejerisektoren - ost

Mejerisektoren - ost Working Class Food Automatiserer arbejdsprocesser til: Mejerisektoren - ost Effektiv og fleksibel: - Håndtering i højhygiejne zoner - Pakning - Mixpakning - Palletering Håndtering i højhygiejne zoner Skånsomt

Læs mere

UDDRAG AF: KVALITETSHÅNDBOG

UDDRAG AF: KVALITETSHÅNDBOG UDDRAG AF: KVALITETSHÅNDBOG DS EN ISO9001:2008. 1. Ledelseserklæring. Denne håndbog beskriver kvalitetsledelsessystemet hos Industriglødning A/S og har følgende formål: - At fastlægge ansvar og kompetence

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

Styrke gennem know-how:

Styrke gennem know-how: Styrke gennem know-how: l Egen konstruktion l Kompetence i materialeegenskaber l Bearbejdning med små tolerancer l Præcis produktion af enkeltdele, reservedele og småserier l Komplette anlæg Styrke gennem

Læs mere

Time will tell the difference

Time will tell the difference Time will tell the difference Korrosionsbeskyttelse handler om tillid, for kun tiden vil vise, om arbejdet er gjort ordenligt. Hos DOT står vi på mål hver gang. ONE IS ALL YOU NEED Det særlige ved DOT

Læs mere

Ledelseshåndbog for Olet Industrigummi A/S

Ledelseshåndbog for Olet Industrigummi A/S for Olet Industrigummi A/S Indholdsfortegnelse 1. Virksomhedsbeskrivelse... 2 2. Ledelsessystemets formål og omfang... 3 3. Kvalitets- miljø og arbejdsmiljøpolitik... 4 4. Målsætning... 5 5. Ledelsessystemets

Læs mere

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk marketing og kommunikation Copyright Image Plus 2003 image plus Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk Image Plus Profil Image Plus ejes og profileres

Læs mere

Kvalitetshåndbog for MK Stål- & Maskinteknik ApS

Kvalitetshåndbog for MK Stål- & Maskinteknik ApS Kvalitetshåndbog for MK Stål- & Maskinteknik ApS 0. Indholdsfortegnelse Kvalitetshåndbog 0. Indholdsfortegnelse 1 1. Forord 2 2. Organisationsplan 3 3. Kvalitetsmålsætning 4 4. Kvalitetspolitik 4 5. Leveringsformåen

Læs mere

Her bliver dit brand til forretning

Her bliver dit brand til forretning Her bliver dit brand til forretning Velkommen GEMINI er specialist i brandede produkter Vores brandviden og omfattende sortiment styrker din virksomheds- og produktprofil, effektiviserer din markedsføring,

Læs mere

Ansatte 4 6. Res.forventning (EBITDA): DKK 2,3 2,5 mil.

Ansatte 4 6. Res.forventning (EBITDA): DKK 2,3 2,5 mil. Anonym præsentation, maskinfabrik Torben Kristensen Virksomhedsrådgiver, partner T: 28 10 85 45 E: tk@exitpartners.dk Virksomhedsrådgiver T: E: Branche Fremstilling af maskindele og specialprodukter Ydelse

Læs mere

Leje eller køb kontakt salg HALLER PRODUKTOVERSIGT KVALITETSHALLER TILPASSET DET NORDISKE KLIMA.

Leje eller køb kontakt salg HALLER PRODUKTOVERSIGT KVALITETSHALLER TILPASSET DET NORDISKE KLIMA. HALLER Leje eller køb PRODUKTOVERSIGT KVALITETSHALLER TILPASSET DET NORDISKE KLIMA kim.jansdorf@halgruppen.dk 40 x 75 meter AFFUGTET LAGERHAL Totalleverandør af haller. Halgruppen er en totalleverandør

Læs mere

- Complete Packaging Solutions

- Complete Packaging Solutions - Complete Packaging Solutions Fleksible og miljøvenlige Transportkasser Vores transportkasser, i træ og krydsfinér, kan leveres i standardstørrelser eller efter mål. Kasserne kan leveres i fleksible konstruktioner,

Læs mere

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien Kvalitets produkter og anerkendte brands Som Danfoss Sales & Service Partner har Hydra egne specialister. Vi tilbyder PLUS +1 -programmering og fleksibel

Læs mere

stanse-, plast- og støbeværktøjer

stanse-, plast- og støbeværktøjer Din pålidelige partner indenfor stanse-, plast- og støbeværktøjer Vi leverer stålforme Vores virksomhed er førende på verdensplan inden for standard normdele. Mere end 10.000 faste kunder over hele verden

Læs mere

alt kan lade sig gøre

alt kan lade sig gøre Maler verden grøn E. Aabo Andersen A/S, mere kendt som Aabo Maleanlæg designer og producerer male- og overfladebehandlingsanlæg. Vi er et af Danmarks førende og mest innovative firmaer indenfor anlæg til

Læs mere