ICON Hairspa forår 2016 Velkommen til et nyt og friskt kursusår med ICON Hairspa

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ICON Hairspa forår 2016 Velkommen til et nyt og friskt kursusår med ICON Hairspa"

Transkript

1 KURSER FORÅR 2016

2 ICON Hairspa forår 2016 Velkommen til et nyt og friskt kursusår med ICON Hairspa Icon Hairspa udforsker konstant nye produkter og teknologier i forhold til farve, pleje og styling, da vi ønsker, at servicere frisører som vil bevare friheden til at vælge og til at skabe deres helt personlige salon. I tråd med vores brede sortiment af produkter, der aldrig går på kompromis med kvaliteten, tilbyder vi ligeledes kurser for dig, som gerne vil udvikle din faglige viden og holde dig opdateret i forhold til tidens trends m.h.t. farve- og klippeteknikker. Vi har derfor sammensat forskellige kurser som vi håber, I vil synes om

3 INVITATION A ONE TO ONE MED KEVIN.MURPHY I AMSTERDAM Turen inkluderer: Fly T/R udrejse 3. juni, formiddag og retur 5. juni, eftermiddag. Hotel, dobbeltværelse, 2 overnatninger inkl. morgenmad (ekstra tillæg for enkeltværelse) ICON fællesmiddag den 3. juni 12 timers kursus den 4. juni, som indeholder følgende: Velkomstdrink Marketingspræsentation med Kevin Murphy & Team (01) Kevin Murphys kollektion (02) Eftermiddags PICNIC (frokost i det grønne hvis vejret tillader det) Trend Rapport (03) Show med 5 forskellige kunstnere og temaer (04) Kevin Murphy (medbring evt. skiftesko eller andet, da det ikke vil være muligt, at nå tilbage til hotellet inden MINGLE DINNER og PARTY) MINGLE DINNER (stående buffet med lidt for enhver smag) DJ- party Pris: Kr ,Kontakt din salgskonsulent eller ICON Hairspa for tilmelding på Tlf: Bemærk - Din tilmelding er bindende NYHEDER Kevin Murphy og Global Marketing Direktør Madeleine Hakins vil løfte sløret for nogle af de nyheder og planer som Kevin Murphy vil introducere i det kommende år. FOKUS PÅ FASHION & FOKUS PÅ PRÆSTATION & MILJØ Kevin Murphy introducerer jer for sin seneste fotooptagelse. I vil være de allerførste som får mulighed for at se dette og Kevin vil fortælle om ideen og strategien bag hans seneste foto kampagne. HVAD BETYDER MODE Hvad er der i moden, hvordan bliver den til og hvor kommer inspirationen fra? Hvordan forholder man sig til modetrends? Det starter som en idé hos en person og ender i din salon, dit hjem, din garderobe og dit daglige liv. SHOWET Kevin Murphy introducerer holdet af Session.Masters og Style.Masters som alle vil give jer deres seneste bud på noget af det hår, som de har været med til at lave på diverse modeuger og styling opgaver alt lige fra Pret a porter, haute couture til klip og farve. Miljø Kevin Murphys basis principper er fundamentet for det vi laver og det vi elsker at dele - også i henhold til miljø. Vi byder velkommen til hele arrangementet der afholdes i unikke omgivelser i Amsterdam. I et område, der oprindeligt blev bygget til produktion af gas som skulle sørge for gadebelysningen i Amsterdam. Nu anvendes stedet som en kulturel bygning i forbindelse med koncerter, modeshows og tv-produktioner. Den 4. juni 2016 vil vi byde velkommen i disse lokaler og gøre vores bedste i forsøget på at skabe ren magi og kærlighed med Kevin Murphy!

4 Demo aften med Kimoli Hos Kimoli er det professionelle håndværk, en ekstrem høj faglighed og brugen af fagets nyeste teknikker salonens kendetegn. Dette gør sig specielt gældende, når Naja Kim Nielsen og Kristinn Oli skaber innovative og smukke looks med klip og farve. Kimoli er et bredtfavnende team, som udover deres arbejde i salonen, styler flere af de største navne i musikbranchen og også altid er at finde under Copenhagen Fashion Week. Desuden arbejder Kimoli på TV-shows, photoshoots og for mange af de danske magasiner. Kombinationen den daglige udførelse af håndværket, deres arbejde i mode- og musikbranchen samt undervisning af kolleger sikrer, at de konstant holder tempoet og inspirationen på højeste niveau. HVAD TILBYDER VI DENNE AFTEN: Look & Learn med teamet bag Kimoli - klip, farve og styling på dame- og herre modeller UNDERVISERE: Naja Kim Nielsen, Kristinn Oli & team DATO/STED: 5. april, Aarhus PRIS: Kr. 495,- ekskl. moms TIDSPUNKT: Kl til sandwich. Demo kl til ca Tjek Kimolidk på Instagram Kontakt din salgskonsulent eller ICON Hairspa for tilmelding på tlf: Bemærk - din tilmelding er bindende!

5 STYLE-RAPPORT MED MARIANNE JENSEN Marianne har, qua sit store talent, føling med alle detaljer og tendenser i modeverdenen. Mariannes hverdag er måske ikke som de fleste frisørers hverdag, men ikke desto mindre er hun utrolig dygtig til at skabe paralleller mellem modeverdenen og frisørarbejdet. Udover hendes hjemlige arbejde underviser Marianne ligeledes i Kevin Murphy i hele Europa. HVAD TILBYDER VI DENNE AFTEN: Look & Learn med klip, farve (COLOR.ME) og styling inspiration samt et smugkig på nogle af de seneste kampagner som Marianne har lavet. UNDERVISERE: Marianne Jensen/ICONs tekniske team på COLOR.ME DATO/STED: PRIS: 8. marts, København Kr. 495,- ekskl. moms DATO/STED: PRIS: 9. marts, Aarhus Kr. 495,- ekskl. moms TIDSPUNKT: Kl til sandwich. Demo kl til ca Kontakt din salgskonsulent eller ICON Hairspa for tilmelding på Tlf: Bemærk - din tilmelding er bindende!

6 Demoaften med ZOOM BY ZOOM Kristian Bertelsen, Marianne Henriksen, Dina Funderskov og Ole Wagner er klar med nye klippe-, farve- og stylingtips, som de har sammenfattet i deres NYE 2016 kollektion Zoom By Zooms kurser og klippekollektioner bygger på et gennemprøvet koncept baseret på funktionelle og enkle klipninger samt konkrete og praktisk orienterede råd, tips og ideer, der er direkte anvendelige i salonen dagen efter et kursus. HVAD TILBYDER VI DENNE AFTEN: Look & Learn - Zoom By Zoom s nye kollektion med klip, farve og styling på dame- og herre modeller UNDERVISERE: Kristian Bertelsen, Marianne Henriksen, Dina Funderskov og Ole Wagner DATO/STED: 10. maj, København PRIS: Kr. 495,- ekskl. moms 11. maj, Kolding PRIS: Kr. 495,- ekskl. moms 17. maj, Aalborg PRIS: Kr. 495,- ekskl. moms TIDSPUNKT: Kl til sandwich. Demo kl til ca Kontakt din salgskonsulent eller ICON Hairspa for tilmelding på Tlf: Bemærk - din tilmelding er bindende!

7 HVEM ER ZOOM BY ZOOM? Det dynamiske team består af Kristian Bertelsen, Marianne Henriksen, Dina Funderskov og Ole Wagner, som til daglig driver hver deres frisørforretninger. De har alle et indgående kendskab til frisørbranchen bl.a. gennem årelang erfaring som frisører, konsulenter og undervisere i både ind- og udland. KONCEPT, UDVIKLING OG VÆKST Disse tre ord er fundamentet for ZOOM BY ZOOM og det, de ønsker at skabe for alle danske frisørforretninger. Målet med ZOOM BY ZOOM er at inspirere danske frisører med de nyeste trends, spændende klippekollektioner, nye klippeteknikker og innovative koncepter, der bidrager til den enkelte frisørforretnings kreative og forretningsmæssige udvikling. ZOOM BY ZOOM udgiver to gange årligt sin egen klippekollektion, hvor teknikken omkring klipningen er udførligt beskrevet med tekst og visuelt på et klippehoved. Derudover afholder ZOOM BY ZOOM året igennem en række kurser, som med udgangspunkt i Koncept, Udvikling og Vækst alle sigter mod at skabe helhed og fremgang i din forretning. ZOOM BY ZOOM er tætte på jeres hverdag både i forhold til kunderne, forretningsgangene og det frisørfaglige. Det giver dem en god forståelse for de udfordringer, der findes i salonerne - og indsigt i hvad der virker, og ikke virker. Deres kurser og klippekollektioner bygger på et gennemprøvet koncept baseret på funktionelle og enkle klipninger samt konkrete og praktisk orienterede råd, tips og ideer, der er direkte anvendelige i salonen dagen efter et kursus.

8 ZOOM BY ZOOM KURSUSPROGRAM WEEKENDKURSUS DEMO I EGEN SALON Lørdag er demodag, hvor vi viser de nyeste tendenser inden for klip og farve og demonstrerer ZOOM BY ZOOM s nyeste kollektion. Det hele vil foregå meget udførligt, så det er nemt at forstå og let at anvende hjemme i salonen. Søndag er en hands on dag, hvor vi øver klip og teknikker på jeres egen model. Kurset afholdes hos ZOOM BY ZOOM og henvender sig både til svende og til elever med min. 1 års klippeerfaring. Spar tid og penge ifm. transport og evt. ophold og benyt i stedet chancen for at få jeres helt eget kursus i salonen. Her vil vi lave en demo og efterfølgende hands on med udgangspunkt i vores nyeste kollektion. Min. 6 personer og max. 12 personer Lørdag (Demo) Søndag (Hands on) 2 dage 15:00-17:30 10:00-16:00 Pris pr. person hele weekenden Look and Learn demolørdag, pris pr. person Et weekendkursus kan også afholdes hos jer selv i salonen (I kan evt. gå flere saloner sammen). Ring for specialpris. Pris v/ 1-6 personer (1 instruktør) Pris v/ 7-12 personer (2 instruktører) 2 dage 15:00-17:30 9:00-16: ZOOM INTO BUSINESS, INTRO Denne dag vil I blive introduceret til samt trænet i vores nyeste koncept inden for forretningsudvikling. Der er fokus på, hvordan vi vejleder og servicerer vores kunder, så vi genererer et øget salg. I vil også få en masse tips til, hvordan I hurtigt kan gøre jeres forretningskoncept stærkere. 4 timer Pris for 1 salon (max. 12 deltagere) På det udvidede weekendkursus kombineres indholdet fra vores normale weekendkursus med forretningsudvikling. På kurset vil I - udover at få en masse kreativ inspiration blive ført igennem vores ZOOM into Business -koncept, hvor vi fokuserer på generering af et bedre salg gennem vejledning og servicering af kunderne. Pris pr. person hele weekenden Look and learn demolørdag, pris pr. person 1 dag WEEKENDKURSUS, UDVIDET Min. 6 personer og max. 12 personer Lørdag (Demo) (Zoom into Business) Søndag (Hands on) ZOOM INTO BUSINESS, UDVIDET Her vil I udover at blive trænet i vores koncept få efterfølgende sparring, rådgivning og opfølgning med fokus på konkrete resultater og forbedringer. 3 x 4 timer fordelt over 3 mdr. Pris for 1 salon (max. 12 deltagere) Alle kursuspriser er ekskl. moms + kørsel

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen KURSER EFTERÅR 2016 MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen Dagkursus hvor Marianne Jensen underviser i styling- og fletteteknikker, som alle vil være yderst anvendelige i salonen når temaet evt.

Læs mere

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen KURSER EFTERÅR 2016 MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen Dagkursus hvor Marianne Jensen underviser i styling- og fletteteknikker, som alle vil være yderst anvendelige i salonen når temaet evt.

Læs mere

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen KURSER EFTERÅR 2016 MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen Dagkursus hvor Marianne Jensen underviser i styling- og fletteteknikker, som alle vil være yderst anvendelige i salonen når temaet evt.

Læs mere

ICON Hairspa forår 2015

ICON Hairspa forår 2015 KURSER FORÅR 2015 ICON Hairspa forår 2015 Velkommen til et nyt og friskt kursusår med ICON Hairspa. Et nyt år står klar, og vi vil her gerne benytte chancen for at takke alle vore kunder for opbakningen

Læs mere

ÅRETS ABSOLUT STØRSTE FRISØROPLEVELSE

ÅRETS ABSOLUT STØRSTE FRISØROPLEVELSE KURSER FORÅR 2015 ÅRETS ABSOLUT STØRSTE FRISØROPLEVELSE Tag med ICON Hairspa til vidunderlige London den 3.-5. oktober og se og oplev årets største frisørshow. Vi har igen sammensat en helt ny inspirerende

Læs mere

Zoom By Zoom. Jysk frisør akademi inviterer til weekend kursus med. i samarbejde med

Zoom By Zoom. Jysk frisør akademi inviterer til weekend kursus med. i samarbejde med KURSER 2015 Jysk frisør akademi inviterer til weekend kursus med Zoom By Zoom i samarbejde med zoom by Zoom vil både vise lækkert og brugbart hår, samt informere om salonkoncept, videresalg m.v. Look and

Læs mere

Men s. Look. Med Marco Merie & Víctor Moreno

Men s. Look. Med Marco Merie & Víctor Moreno KURSER FORÅR 2015 Men s Sexy Look Med Marco Merie & Víctor Moreno Eksklusivt look & learn kursus af herrehår og skægmode 2015 Det er os en stor fornøjelse at invitere dig til Mens Sexy Look 2015. Mens

Læs mere

C OL OM E R DE NMARK Hair Academy FORÅR 2012

C OL OM E R DE NMARK Hair Academy FORÅR 2012 C O L O M E R D E NM AR K Hair Academy FORÅR 2012 Eyes to discover, heart to feel, hands to create Lad dine øjne opleve, hjertet føle og hænderne skabe Vi håber, at vi med disse ord, samt variationen af

Læs mere

GET INSPIRED BY FRISØRLAND. Kursusprogram 2015

GET INSPIRED BY FRISØRLAND. Kursusprogram 2015 Kursusprogram 2015 GET INSPIRED BY FRISØRLAND 1 Den, der tror han er færdiguddannet, er ikke uddannet - men færdig! Uddannelse er det vigtigste, for til stadighed at kunne levere den bedste ydelse overfor

Læs mere

Forår 2014 INFORMATION DIVA KENDIS SHOW. tlf. 86 24 90 55. Tilmelding: Fra tirsdag d. 7/1-2014 kl. 08.30

Forår 2014 INFORMATION DIVA KENDIS SHOW. tlf. 86 24 90 55. Tilmelding: Fra tirsdag d. 7/1-2014 kl. 08.30 DIVA KENDIS SHOW TEASER Kendt frisør fra England gæster Danmark til et helt forrygende show i samarbejde med DIVA Hold øje med Hairservice i det nye år, da vi afholder et stort show med en af Englands

Læs mere

Kursusprogram forår 2015

Kursusprogram forår 2015 Kursusprogram forår 2015 New CID - HANDS ON med Kenneth Godskesen Dette kursus henvender sig til dig, der gerne selv vil arbejde med de fantastiske produkter fra New CID. make-up artist Kenneth Godskesen,

Læs mere

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Nøglen til succes ligger i dine hænder. Uddannelse, viden, motivation og glæde er med til forbedre din forretning. Vi har skabt et efterårsprogram,

Læs mere

KURSUSKATALOG S/S 2015

KURSUSKATALOG S/S 2015 KURUKAAG / 2015 Vi er på vej ind i det nye år og ser allerede frem mod foråret og en tid i forandringens tegn. Du har måske allerede bemærket at vores kursusprogram ser lidt anderledes ud end det plejer.

Læs mere

FRISØRKURSER EFTERÅR 2014 PÅ SYDDANSK ERHVERVSSKOLE CENTER FOR HÅR OG WELLNESS

FRISØRKURSER EFTERÅR 2014 PÅ SYDDANSK ERHVERVSSKOLE CENTER FOR HÅR OG WELLNESS FRISØRKURSER EFTERÅR 2014 PÅ SYDDANSK ERHVERVSSKOLE CENTER FOR HÅR OG WELLNESS FRISØRKURSER GRIB DER SKER HELE TIDEN NOGET INDEN FOR FRISØRFAGET. PÅ CENTER FOR HÅR & WELLNESS HAR VI FINGEREN PÅ PULSEN

Læs mere

Efterår 2013 INFORMATION HAIR TREND MESSE. tlf eller på mail: Tilmelding: Fra d. 13/6-13 kl. 08.

Efterår 2013 INFORMATION HAIR TREND MESSE. tlf eller på mail: Tilmelding: Fra d. 13/6-13 kl. 08. HAIR TREND MESSE Mød os på Hair Trend Herning. d. 27 til d. 29. september. Besøg os på stand nr 348 og 334, som er en samlet stand. Vi vil blandt andet præsentere produkter som Diva Macadamia Angel Vi

Læs mere

Kursusprogram forår 2015. KursusForår15.indd 1 23-12-2014 11:57:50

Kursusprogram forår 2015. KursusForår15.indd 1 23-12-2014 11:57:50 Kursusprogram forår 2015 KursusForår15.indd 1 23-12-2014 11:57:50 KursusForår15.indd 2 23-12-2014 11:57:51 New CID - HANDS ON med Kenneth Godskesen Dette kursus henvender sig til dig, der gerne selv vil

Læs mere

Lad uddannelse være nøglen, der åbner nye døre og lad viden blive netop det der skal til for at du oplever vækst i din salon.

Lad uddannelse være nøglen, der åbner nye døre og lad viden blive netop det der skal til for at du oplever vækst i din salon. A/W 2014 Nøglen til succes ligger bogstavelig talt i dine hænder. Vi vil gerne se dig udvikle dit talent og få fuldt udbytte af dit angagement og passion. Med dig og dit daglige arbejde i fokus, tilbyder

Læs mere

KURSUS PROGRAM FORÅR 2015

KURSUS PROGRAM FORÅR 2015 TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, sakse, kamme, børster, føn, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel sørger for modeller på kurser

Læs mere

KURSUS PROGRAM FORÅR 2016

KURSUS PROGRAM FORÅR 2016 TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, sakse, kamme, børster, føn, klippe maskiner, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel sørger for

Læs mere

kursusprogram forår 2019

kursusprogram forår 2019 kursusprogram forår 2019 Intensivt elev damekursus - 10 dage - ialt 120 timer Få en klippeklar elev hjem efter 10 dages sammenhængende intensivt klippekursus med fokus på dameklip og fønteknikker, dog

Læs mere

KURSUS PROGRAM Forår 2017

KURSUS PROGRAM Forår 2017 TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, farveforklæde, sakse, kamme, børster, føn, klippe maskiner, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel

Læs mere

KURSUS PROGRAM EFTERÅR 2015

KURSUS PROGRAM EFTERÅR 2015 Basis Makeup Seminar v. Maria Langthårs seminar v. Maria Herre Klippe Seminar v. Benjamin KURSUS PROGRAM EFTERÅR 2015 LCP Tour Efteråret 2015 Efterårets LCP tour går til Vojens, Odense, Herning, Hedehusene

Læs mere

Academy Program forår 2015

Academy Program forår 2015 Academy Program forår 2015 I dette første halvår har vi igen fornøjelsen af at præsentere jer for nye spændende produkter, som Davines laboratorier i Parma har udviklet. Lige siden Davines blev grundlagt,

Læs mere

Vil du have en bedre bundlinje?

Vil du have en bedre bundlinje? Invitation Vil du have en bedre bundlinje? Så tag med til en gratis inspirationsdag nær dig og bliv knivskarp på, hvordan du skruer op for effektiviteten og forbedrer bundlinjen i fremtidens byggebranche.

Læs mere

EVENTS for professionals WELCOME TO

EVENTS for professionals WELCOME TO EVENTS for professionals WELCOME TO EDUCATION SPRING 2019 WHO ARE YOU? Hvorfor ser du ud som du gør? Og hvad gemmer sig bag hår og makeup? Hvad gør en klip eller farve personlig? Og husker du at kigge

Læs mere

EVENTS for professionals WELCOME TO

EVENTS for professionals WELCOME TO EVENTS for professionals WELCOME TO EDUCATION AUTUMN 2019 FREESTYLE NIGHT Inspiration i topklasse, leveret af Emil Hartmann Schäfer & Lasse Sørensen. Du vil denne aften blive præsenteret for smukt håndværk,

Læs mere

E D U C A T I O N F A L L 2019/2020

E D U C A T I O N F A L L 2019/2020 E D U C A T I O N F A L L 2019/2020 MØD OS PÅ FACEBOOK Hair and body Care Nordic HairContrast Hårologi Waterclouds Danmark Hair and Body Care - Nutrition gruppe Hårologi Danmark MØD OS PÅ INSTAGRAM Hair

Læs mere

Make up kursus til Frisører

Make up kursus til Frisører Make up kursus til Frisører Weekend kursus 15 timers intensiv undervisning DAG MAKE-UP Oplæring i opbygning af dag makeup til dagslys. Fint tonede nuancer med en flot og strålende teint, som giver en naturlig

Læs mere

Kursus program Efterår

Kursus program Efterår 2012 Kursus program Efterår Hair by Hair Construction Tilmelding pr. tlf. 86 24 90 55 tast 2. Fra torsdag d. 2. august kl. 8.30 HUSK at medbringe: kapper, sakse, kniv, kamme, børster, føn, soft styler,

Læs mere

SEMINARPROGRAM EFTERÅR 2012. hair

SEMINARPROGRAM EFTERÅR 2012. hair SEMINARPROGRAM EFTERÅR 2012 Q hair Qhair byder velkommen til efterårssæsonen 2012 Motivation og videreuddannelse af frisører ser vi som vores fornemste opgave. Besøg vores spændende seminarer i efteråret

Læs mere

KURSUS PROGRAM EFTERÅR 2016

KURSUS PROGRAM EFTERÅR 2016 TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, farveforklæde, sakse, kamme, børster, føn, klippe maskiner, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel

Læs mere

TILMELDING: 86 24 90 55

TILMELDING: 86 24 90 55 TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, sakse, kamme, børster, føn, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel sørger for modeller på kurser

Læs mere

kursusprogram Efterår 2015

kursusprogram Efterår 2015 kursusprogram Efterår 2015 look & learn med Team Salonsupport.dk Team Salonsupport.dk, bestående af Trine, Christina og Lene er klar med endnu et be inspired katalog, hvor de viser nogle af de 8 nye Opulence

Læs mere

EVENTS for professionals

EVENTS for professionals EVENTS for professionals WELCOME TO EDUCATION AUTUMN 2018 EXQUISITE LOOK Denne sæsons Exquisite Looks er efter temaet REWIND. REWIND fortolker de tidligere årtiers forskelligheder og subkulturer på en

Læs mere

GREAT STYLE MAY NOT SAVE THE WORLD BUT IT CAN MAKE YOUR DAY. at the end of the day, STYLE MATTERS

GREAT STYLE MAY NOT SAVE THE WORLD BUT IT CAN MAKE YOUR DAY. at the end of the day, STYLE MATTERS GREAT STYLE MAY NOT SAVE THE WORLD BUT IT CAN MAKE YOUR DAY. Stil er et visuelt sprog, der forener kreative mennesker over hele verden. Hos KMS anvender vi dette kraftfulde sprog for at samarbejde med

Læs mere

VORES FÆLLES FESTIVAL

VORES FÆLLES FESTIVAL VORES FÆLLES FESTIVAL INVITATION COPENHAGEN Fashion WEEK ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG I DEN FORBINDELSE VIL VI invitere JER TIL AT DELTAGE I Københavns mest fashionable event - COPENHAGEN FASHION Festival!

Læs mere

GET INSPIRED BY FRISØRLAND KURSUSPROGRAM FORÅR 2016

GET INSPIRED BY FRISØRLAND KURSUSPROGRAM FORÅR 2016 GET KURSUSPROGRAM FORÅR 2016 INSPIRED BY FRISØRLAND 1 Vi elsker det vi laver - vi laver det vi elsker Mottoet kender vi alle. Passion og begejstring er altafgørende for vores fag, og for at opretholde

Læs mere

KURSUS PROGRAM. Efterår 2017 TILMELDING:

KURSUS PROGRAM. Efterår 2017 TILMELDING: TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, farveforklæde, sakse, kamme, børster, føn, klippe maskiner, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel

Læs mere

EDUCATION KALENDER LØRDAG 15.00-18.00 SØNDAG 10.00-17.00 ÅRHUS LØRDAG 15.00-18.00 SØNDAG 10.00-17.00 KØBENHAVN LØRDAG 15.00-18.00 SØNDAG 10.00-17.

EDUCATION KALENDER LØRDAG 15.00-18.00 SØNDAG 10.00-17.00 ÅRHUS LØRDAG 15.00-18.00 SØNDAG 10.00-17.00 KØBENHAVN LØRDAG 15.00-18.00 SØNDAG 10.00-17. EDUCATION KALENDER 2015 SEMINAR D AT O TIDSPUNKT BY BOMHOLT & TEAM - STYLING - LOOK & FOTO 9. MARTS 18.30-21.00 GLOSTRUP BOMHOLT & TEAM - STYLING - LOOK & FOTO 23. MARTS 18.30-21.00 ÅRHUS COLOR CHANGE

Læs mere

2017 EDUCATION BOOK education book _HD.indd 1 13/12/ :01

2017 EDUCATION BOOK education book _HD.indd 1 13/12/ :01 2017 EDUCATION BOOK Education altid tæt på dig L Oréal Professionnel er dedikeret til at være din partner i din og dit teams professionelle udvikling. Lad os sammen nå vores fælles mål: at tilfredstille

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2012/0168 afsagt den 15. maj 2013 ****************************** KLAGER MAU (1 person) SALGSBUREAU ARRANGØR 1st Fashion Group International v/peter Hjorth

Læs mere

Nøglen til din succes ligger i dine hænder.

Nøglen til din succes ligger i dine hænder. Nøglen til din succes ligger i dine hænder. For dig og din virksomhed har vi skabt et alsidigt uddannelsesprogram med brugbare og kreative kurser. Vi har noget for enhver der har en interesse i både kunstnerisk

Læs mere

HAIR EFTERÅR-VINTER 2012

HAIR EFTERÅR-VINTER 2012 C O L O M E R d e n m a r k p r e s e n t s HAIR Academy EFTERÅR-VINTER 2012 I det seneste kursusprogram talte jeg om krise og hårde tider. Hvor vigtig motivation er i hverdagen, og at vi med den rette

Læs mere

foreningen kantine & køkken trekantområdet efterårsprogram

foreningen kantine & køkken trekantområdet efterårsprogram foreningen kantine & køkken trekantområdet efterårsprogram efterår 2015 FISK TIL ALLE ALDRE Torsdag den 3. september 2015, kl.17:00 Egtved Forsamlingshus, Kirkevej 2, 6040 Egtved Arrangementet er arrangeret

Læs mere

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN?

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? Har du en god idé? Og har du lyst til at tage springet og starte selvstændig virksomhed? Eller er du allerede i gang og

Læs mere

Salon politikudvikling Hesselet

Salon politikudvikling Hesselet Salon politikudvikling Hesselet Salon: I en salon er du både deltager og medvirkende. Det er et rum til dialog, oplæg og inspiration blandt en kreds af mennesker, som har et fælles udgangspunkt og en interesse

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

At lede andre uden at være chef

At lede andre uden at være chef Confex-Kursus: Den 9. - 10. november 2009 i København Den 1. - 2. december 2009 i København Den 16. - 17. november i Århus To-dags kursus for dig der leder uden at have formelt ledelsesansvar Et af forårets

Læs mere

Efterårskurser Even the best hairdresser never stop learning

Efterårskurser Even the best hairdresser never stop learning H A Efterårskurser 2016 Even the best hairdresser never stop learning I R Beauty comes from the inside...inside the hair salon Kunderne stiller i større og større grad krav til os som frisører vi skal

Læs mere

Grafisk design. 6. jan. 2. feb Bliv klar til optagelse

Grafisk design. 6. jan. 2. feb Bliv klar til optagelse Grafisk design 6. jan. 2. feb. 2020 Bliv klar til optagelse Vil du arbejde med grafisk design? Hvis du vil ind på Mediehøjskolen, Skolen for Visuel Kommunikation, Kunstakademiets Designskole, Designskolen

Læs mere

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice.

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. SERVICELEDER- UDDANNELSEN et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. Tag en servicelederuddannelse et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice Servicelederuddannelsen

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

Ud i krogene med GeoGebra 3 i matematik undervisningen

Ud i krogene med GeoGebra 3 i matematik undervisningen Ud i krogene med GeoGebra 3 i matematik undervisningen KURSUSBESKRIVELSE: GEOGEBRA 3 den 5. 6. marts 2018 og den 11. 12. marts 2019 GeoGebra 3 er for dig, der har helt styr på de forskellige værktøjer

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN. et forløb, som udvikler dine lederevner

PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN. et forløb, som udvikler dine lederevner PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN et forløb, som udvikler dine lederevner Tag en Produktions- og driftslederuddannelse et forløb, som udvikler dine lederevner Produktions- og driftslederuddannelsen er en skræddersyet

Læs mere

Åben og undersøgende GeoGebra 2 i matematik

Åben og undersøgende GeoGebra 2 i matematik Åben og undersøgende GeoGebra 2 i matematik KURSUSBESKRIVELSE: GEOGEBRA 2: DEN 26. 27. FEB. 2018 ELLER 15. 16. NOV. 2018 ELLER 28. 29. JAN. 2019 GeoGebra 2 er for dig, der allerede bruger GeoGebra og er

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

TEGNE, MALE, MODELLERE

TEGNE, MALE, MODELLERE TEGNE, MALE, MODELLERE 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

Valencia den maj

Valencia den maj Valencia den 19. - 21. maj Velkommen til Passione Ferrari Superbiler, race og passionen for køreglæde. Det er hjertet i Passione Ferrari. Her kan du opleve den mest spændende side af motorsporten, nemlig

Læs mere

Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet

Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet 2 dage der fremtidssikrer din funktion Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet Intensiv Komeptenceudvikling Øget status og anerkendelse i dit job styrk din position internt

Læs mere

EN NY TREND. EN NY COLOR ZOOM CHALLENGE. NYE MULIGHEDER. DE TRE KATEGORIER:

EN NY TREND. EN NY COLOR ZOOM CHALLENGE. NYE MULIGHEDER. DE TRE KATEGORIER: EN NY TREND. EN NY COLOR ZOOM CHALLENGE. NYE MULIGHEDER. GOLDWELL s Color Zoom Challenge 2012 fortsætter sin søgen efter de mest kreative trendsættere. Vil du være den, der sætter trenden i stedet for

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 05.05.19 11.05.19 PROGRAM Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

Udrustning & træning. Tilbud til dig fra Kirkeibyen

Udrustning & træning. Tilbud til dig fra Kirkeibyen Udrustning & træning Tilbud til dig fra Kirkeibyen forår 2018 1. 2. 3. 4. 5. 6. PREP Par kursus Me & God 1 Me & God 2 Introkursus Overskift: Den evangelistiske tjenestegave IABC - Åbne arrangementer på

Læs mere

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen.

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen. SPIRITUEL UDDANNELSE til dig der vil udfolde din sjæls energi til dig der vil skabe et lyst og let liv i kærlighed til dig der vil leve i endnu mere lys og glæde 2015 Spirituel Uddannelse er stedet, hvor

Læs mere

Nytænk. Produktiviteten. + reduceret lønandel. + fleksibel teknologi. + leverandører og kunder i h. + øget udvikling af viden

Nytænk. Produktiviteten. + reduceret lønandel. + fleksibel teknologi. + leverandører og kunder i h. + øget udvikling af viden Kundetilpassede løsning + Masseproduktion i små mæ + fleksibel teknologi + reduceret lønandel + øget udvikling af viden + leverandører og kunder i h = konkurrencedygtig fr Nytænk Produktiviteten 8. 9.

Læs mere

OBSESSED WITH STYLE KMS EDUCATION 2015 #01 PRODUCT AND SERVICE // PAGE 6 13 #02 CUTTING // PAGE 14 19 #03 FINISHING // PAGE 20 25

OBSESSED WITH STYLE KMS EDUCATION 2015 #01 PRODUCT AND SERVICE // PAGE 6 13 #02 CUTTING // PAGE 14 19 #03 FINISHING // PAGE 20 25 2 #01 PRODUCT AND SERVICE // PAGE 6 13 - PRODUCT INSIGHT - THE STYLE STARTER EXPERIENCE - PERSONALIZED STYLE RECOMMENDATION - KMS IN SESSION - FREESTYLE #02 CUTTING // PAGE 14 19 - THE IQ CUTTING METHOD

Læs mere

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015!

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015! Kære alle medlemmer af Greve Golfklub. Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD 8. - 15. April 2015 SIDSTE TILMELDINGSFRIST, DEN 20. FEBRUAR 2015 På vegne af

Læs mere

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 Lørdag den 30. maj kl. 9.00 til

Læs mere

INTERN EJENDOMSSERVICE - Faglig og personlig udvikling for dig, der arbejder med professionelt vedligehold og service af ejendomme.

INTERN EJENDOMSSERVICE - Faglig og personlig udvikling for dig, der arbejder med professionelt vedligehold og service af ejendomme. Spar kr. ved tilm1.000,inden 1 elding. februa r 2 dage med fokus på INTERN EJENDOMSSERVICE - Faglig og personlig udvikling for dig, der arbejder med professionelt vedligehold og service af ejendomme. Sådan

Læs mere

Seminar. Din personlige invitation

Seminar. Din personlige invitation Seminar Din personlige invitation Program VITANI Seminar - 12. Juni 8.30-9.00 Indskrivning og let morgenmad 9.00-9.15 Indledning og velkomst 9.15-10.00 Lancering af nye produkter - Nedap AEOS 3.0 - sikring

Læs mere

-Dag 2010. 3. juni kl. 9.00-15.00. inspiration & networking

-Dag 2010. 3. juni kl. 9.00-15.00. inspiration & networking -Dag 2010 3. juni kl. 9.00-15.00 inspiration & networking I-Dag 2010: Invitation IntraNote inviterer alle kunder til I-Dag 2010 Torsdag den 3. juni i Odense På I-Dag vil vi inspirere, inddrage, lytte,

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

Praktisk information. Undervisningstiden er generelt klokken 8.05-15.30

Praktisk information. Undervisningstiden er generelt klokken 8.05-15.30 kurser Praktisk information Alle kurserne afholdes i samarbejde med Syddansk Erhvervsskole Odensen-Vejle på Style & Wellness College Aalborg, Rørdalsvej 10, 9000 Aalborg. Er du ledig i første ydelsesperiode,

Læs mere

NATURAL NORDIC STYLE ZENZ KONCEPTSALON

NATURAL NORDIC STYLE ZENZ KONCEPTSALON NATURAL NORDIC STYLE ZENZ KONCEPTSALON Naturlige eller økologisk certificerede ingredienser Hvem vil ikke gerne være sund, bæredygtig og skøn på samme tid? De fleste er efterhånden bekendt med det bæredygtige

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

Nexa Autocolor Kursusprogram 2013 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER

Nexa Autocolor Kursusprogram 2013 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Nexa Autocolor Kursusprogram 2013 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Kære kunde, Fra praktiske øvelser til praktisk arbejde ud fra denne devise har vi sammensat kursusprogrammet for 2013. Vi mener, at løbende

Læs mere

CSR OG BÆREDYGTIGHED I PRAKSIS

CSR OG BÆREDYGTIGHED I PRAKSIS Bureau Veritas nye Netværksgruppe CSR OG BÆREDYGTIGHED I PRAKSIS NYE MARKEDER, NYE MULIGHEDER Både små og store virksomheder bliver i stigende grad mødt med kontante krav om miljøvenlighed, leverandørstyring

Læs mere

SOMMER-SYMPOSIUM GRAFISK FACILITERING: VIDENDELING, TRÆNING OG INSPIRATION 29. JUNI OG 30. JUNI. Forslag til overnatning.

SOMMER-SYMPOSIUM GRAFISK FACILITERING: VIDENDELING, TRÆNING OG INSPIRATION 29. JUNI OG 30. JUNI. Forslag til overnatning. SOMMER-SYMPOSIUM GRAFISK FACILITERING: VIDENDELING, TRÆNING OG INSPIRATION 29. JUNI OG 30. JUNI. Du er inviteret til to dages sommer-symposium - en fordybelse i feltet grafisk facilitering. Dagene bliver

Læs mere

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe Bureau Veritas nye Netværksgruppe INTERN AUDITOR Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas` netværksgrupper. Bureau Veritas har bl.a. grupper inden for kvalitet, miljø,

Læs mere

Kursusprogram - efterår 2008

Kursusprogram - efterår 2008 Kursusprogram - efterår 2008 kursusoversigt S1 S2 S3 S4 S5 S6 S7 S8 S9 S10 S11 S12 O1 O2 O3 O4 O5 O6 O7 Silkeborg Mandag d. 1/9 18.30-21.30 Det blonde univers Mandag d. 8/9 9.00-15.30 Langt hår - workshop

Læs mere

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE SØLVSMYKKER 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst

Læs mere

Sådan kan it blive en pengemaskine for din virksomhed

Sådan kan it blive en pengemaskine for din virksomhed Sådan kan it blive en pengemaskine for din virksomhed INVITATION TIL GRATIS ROADSHOW 1 kr. 2 kr. EG www.eg.dk/byg Lidt bedre på alle områder Ofte er det ikke så meget, der skal til for at øge produktiviteten.

Læs mere

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI 23.06.19 29.06.19 Kurset henvender sig til fotografentusiaster, som har lyst til at fordybe sig i det håndværk, det er at fotografere. Hver dag starter med et oplæg, som kan give

Læs mere

kurser og seminarer ForÅr 2014 1

kurser og seminarer ForÅr 2014 1 kurser og seminarer FORÅR 2014 1 2 REVLON Uddannelse, viden, motivation, og glæde er med til forbedre vores forretning. Engagement og en ægte interesse for det vi laver i vores daglige arbejde er noget

Læs mere

Nøglepunkter. Social media platforme

Nøglepunkter. Social media platforme Mantra HVER ELEV BØR UDDANNES SOM ET UNIKT INDIVID BASERET PÅ OG MED RESPEKT FOR INDIVIDUELLE EVNER OG PERSONLIG ERFARING DET SIKRER, AT DEN ENKELTE FÅR MEST MULIGT UD AF UNDERVISNINGEN. VORES KURSER ER

Læs mere

Kursusprogram 2014. Make it happen. With PPG

Kursusprogram 2014. Make it happen. With PPG Kursusprogram 2014 Make it happen. With PPG Kære kunde, Fra praktiske øvelser til praktisk arbejde ud fra denne devise har vi sammensat kursuspro gram met for 2014. Vi mener, at løbende efteruddannelse

Læs mere

GAMES R US DET AFSLUTTENDE PITCH

GAMES R US DET AFSLUTTENDE PITCH GAMES R US DET AFSLUTTENDE PITCH DET STORE PITCH I løbet af forløbet Games r Us er du blevet introduceret til en række forretningsmæssige redskaber, viden og teknikker. Det er nu tid til, at du skal samle

Læs mere

Læs mere på de følgende sider...

Læs mere på de følgende sider... Spar op til 50% på jeres næste teambuildingsarrangement afholdt i hele landet. Priserne gælder helt frem til 1. februar 2012 I efteråret 2011 har Teampeople en lang række spændende aktivitetstilbud til

Læs mere

INDHOLD & PRAKTISK INFORMATION

INDHOLD & PRAKTISK INFORMATION KICKSTARTER Brænd igennem som iværksætter INDHOLD & PRAKTISK INFORMATION Uddybende information om Kickstarter, de bagvedliggende metoder, underviserne samt praktiske informationer. Vi håber, du synes det

Læs mere

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen REJSEKATALOG 2014/2015 Handelsskolen Ud at rejse med HG På HG får du tilbud om at komme ud at rejse til forskellige lande i Europa. Mød elever fra andre lande! Det er fordi: Du udvikler dig meget som person

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

Det kræver viden at udvikle sin virksomhed!

Det kræver viden at udvikle sin virksomhed! Det kræver viden at udvikle sin virksomhed! Tag en lederuddannelse, som er tilpasset dig og din virksomhed, og som sætter fokus på, hvordan ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne i

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Vi giver jer her muligheden for at leve som de professionelle på fine hoteller og spille og træne på super lækre græstæpper.

Vi giver jer her muligheden for at leve som de professionelle på fine hoteller og spille og træne på super lækre græstæpper. I TYRKIET for seriehold Ligabold.com giver jer en enestående mulighed for, under sydlige himmelstrøg, at afpudse formen inden sæsonstart under professionelle forhold og det til super skarpe priser! I samarbejde

Læs mere

CareNet vidensrejse til Paris 2015

CareNet vidensrejse til Paris 2015 CareNet vidensrejse til Paris 2015 Den 20. 22. maj 2015 inviterer CareNet på vidensejse til kærlighedens by Paris med fokus på sundheds- og velfærdsteknologi. Her kan du både se de nyeste sundheds- og

Læs mere

MOMS 2010. Bliv opdateret på. Få styr på de nye regler!

MOMS 2010. Bliv opdateret på. Få styr på de nye regler! 1-dags kursus Bliv opdateret på MOMS 2010 Få styr på de nye regler! Få fradrag for det, du har krav på kend de centrale elementer i moms loven, og lær, hvordan du bruger dem Indgående og udgående moms

Læs mere

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010 Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 Kursusprogram for 2010 Her er de nye kursustilbud. Kurserne er fortrinsvis for trænere,

Læs mere