Velkommen til MINI A

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til MINI A"

Transkript

1 Velkommen til MINI A Hvidovre Gymnastik af 1937 Indholdsfortegnelse. Hvad er Mini A? Hvad er TeamGym? Hvad er vores mål for sæsonen? Krav for at gå på Mini A. Hvordan er strukturen om holdet? Den daglige træning. Vores filosofi. Udtagelsen. Gymnastens rolle. Forældrenes rolle. Hvad kan I forvente af os træner? Udgifter. Sæson kalenderen. Kommunikation og Web

2 Hvad er Mini A? Hvad er TeamGym? Mini A er et hold i HVG37 for piger som har lyst til målrettet at træne gymnastik 3 gange om ugen. Mini A er under TeamGym afdelingen i HVG37, se mere i næste afsnit. Mini står for piger under 13 år og A står for at de deltager i A- konkurrencer. Mini A arbejder på at få gjort gymnasternes grundteknik bedre for at kunne vise korrekte gymnastiske momenter foran dommerne. Der forventes af Mini piger, at de kan fremvise disciplin og være synkrone i en meget koncentreret periode. Derfor handler vores træninger meget om gentagelser, koncentration og meget grundtræning af mave, ryg, arme, ben og kondition. Trods det at være på et konkurrencehold, hvor gymnasten og I forældre bliver stillet overfor krav og udtagelser, som mentalt kan være en udfordring, vil der i sidste ende være motiverede og målrettede piger, som bare elsker gymnastik. Team-Gym er den populæreste form for gymnastik i Danmarks Gymnastik Forbund (DGF). Team-Gym tilbydes som konkurrencesport på flere niveauer (A og B) og i forskellige aldersgrupper. Alt foregår i hold og det handler derfor om at få alle gymnasterne til at yde til holdet så holdet kan præstere på samme tid. Man kan deltage i konkurrencerne som rent pigehold, drengehold eller som et mix-hold. De fleste hold i denne afdeling deltager i forskellige konkurrencer, såsom Sjællandsmesterskaberne (SM), Åbne Jyske Mesterskaber (JM) og Forbundsmesterskaberne (DM), samt i diverse opvisninger lokalt og regionalt. En konkurrence består af en rytmisk serie til musik (bygget op af en række gymnastiske momenter), 3 springomgange på fiberbane og 3 springomgange på trampet. I HVG37 har vi følgende hold for piger under 18 år. Mini B Mini A Junior Eftersom Teamgym er en hold sport vil den rytmiske serie ofte være den, som bestemmer niveauet på hele holdet, da det er her hele holdet vil blive vurderet sammen, og rytme vil vægtes mere jo ældre pigerne bliver.

3 Hvad er vores mål for sæsonen? Krav for at gå på Mini A. Vi arbejder med interne og eksterne mål. Derudover arbejder vi med individuelle mål som løbende sættes i takt med gymnastens udvikling og så har vi også mål for hele holdet. Ekstern mål i denne sæson: Vi ønsker at være blandt de 3 bedste divisioner med vores 1. hold og blandt de 5 bedste divisioner med vores 2. hold. Og vi har lov til at ærgre os hvis vi ikke indfrier målet. Vi vil stille med to hold til alle konkurrencer, hvilket vil sige: Gladsaxe open, JM, SM og DM. Se datoer for disse konkurrencer senere i folderen. Det er vores mål at stille op med to hold, men hvis vi igennem sæsonen ser at dette ikke kan lade sig gøre pga skader, eller manglende opfyldelse af krav til gymnastens kunnen, kan der ske ændringer her. Internt mål ved sæsonens afslutning: Alle skal kunne lave kraft-salto selv. Alle skal kunne lave en araber-flik-lukket baglænder. Alle har været rundt i en dobbeltsalto. Alle har lavet en 1/1 skrue på trampolinen. Alle har minimum lært et nyt spring eller rytmiskmoment når sæsonen er slut. I den rytmiske del skal gymnasten kunne lave: Y-balance Bro Et fejesving 1 pivot I Spring skal gymnasten kunne springe: En strakt salto på trampolinen. Araber-flik selv og et kraftspring på banen. Vi har valgt at bygge vores krav efter det niveau vi vil møde til konkurrencerne. Dette vil sige, at vi har valgt at sætte disse krav for på den måde at få et hold, som har niveau til at kunne klare sig til konkurrencerne med en god oplevelse. For at være sikker på, at vores gymnaster får en god oplevelse med, at tage til konkurrencer, bedømmer vi om gymnasten er i stand til at fuldføre en rytmisk serie mellem 1:45 2:00 minutter med indlagte momenter. Ligeledes bedømmes om gymnasten kan være ens/synkron, da det er et væsentlig færdighed inden for TeamGym, og noget som kan trække meget ned hos dommerne, hvis de ikke kan se, at alle på gulvet kan følges ad. Derudover bedømmer vi også om springene er teknisk korrekte. Alt bedømmelse og krav internt på holdet sker for at sikre, at gymnasten psykisk kan holde til at blive bedømt til en konkurrence. Vi ønsker heller ikke at ligge et kæmpe pres på en gymnast til en konkurrence, hvis de ikke i træningen har vist, at de kan leve op til disse krav, op til flere gange.

4 Hvordan er strukturen om holdet? Vi består af ca. 18 gymnaster med 5 trænere samt 3 hjælpetrænere. Til spring er der: Til rytme er der: 3 springtrænere og 2 hjælpetrænere 2 rytmetrænere og 1 hjælpetræner Træningen består af kropsforståelse og disciplin/rutine, så hver træning er vigtig for, at holdet kan opnå succes. Forældre repræsentanter Forældregruppe TeamGym repræsentanter For at skabe et rum for forældrene, er der udvalgt en til to forældrerepræsentanter, som sammen med de andre forældrerepræsentanter fra konkurrenceholdene og bestyrelsen frit kan drøfte succeser og problemstillinger på hvert enkelt hold. Vi består derudover også af en løs defineret forældregruppe, der hjælper til med sociale arrangementer. Sidste år blev det til hjælp med bestilling af dragter, juleafslutning og sommerafslutning. Til sidst består mini A også af to TeamGym repræsentanter som varetager de tværgående opgaver af konkurrence afdelingen og er mægler mellem trænere, forening og forældre.

5 Den daglige træning. Gymnasten skal inden træning: Have været på toilet. Have alle smykker ude eller tapet øret. Håret skal være sat i knold. Have gymnastiktøj på som ikke må være for løst! Have spist af og drukket vand, så kroppen er i balance. Hvis vi skal være opmærksom på noget såsom skader eller en dårlig dag bedes det siges inden træningen. Små tips er også at sørge for at gymnasten spiser ordentligt og drikker vand i løbet af dagen. Det sikrer glade og koncentrerede gymnaster. Vi ser også meget gerne gymnasten, hvis hun har haft en dårlig dag, da vi trænere lærer gymnasten bedre at kende. Det styrker holdet og ånden når der også er plads til frustrationer og små tårer. Vi forholder os, hverken i den daglige træning eller på andre tidspunkter, til andre gymnaster end jeres. AFBUD skal ske på mail eller sms og gerne med det samme I kan se at det bliver et problem Vores filosofi. Konkurrencegymnastik skiller sig ofte lidt ud i forhold til andre konkurrencegrene. Gymnastik kan ikke sammenlignes med elite fodbold eller håndbold. For det første så skal gymnasten ofte præstere inden for 2 sekunder, når det gælder spring, og der er ikke mulighed for at rette sine fejl bagefter. Derudover er koncentration og kropskontrol ekstrem vigtigt i gymnastik. Du kan godt i en fodboldkamp være ukoncentreret i 2 sekunder uden, at det koster en forstuvet fod eller en anden form for overbelastning af kroppen. Hvis du inden for gymnastik ikke har musklerne eller ikke kan spænde dig, når du lander i et spring eller er ukoncentreret, kan det i konkurrencesammenhænge betyder store fradrag og til træning små skader og farlige situationer. I den rytmiske del handler det om at være ens. Det kræver meget gentagende træning for at opnå denne effekt, og derfor mange rettelser. En hel sæson afhænger af de mindre end 2 minutter i serie og under 5 sekunder samlet set i spring. På den måde er gymnastik ikke den mest pædagogiske sport, og at lege tingene ind er ikke altid en løsning. Men det er dét, som for nogen af os gør gymnastikken til noget helt specielt, for når det så lykkes, så er det super fedt og flot, som individ og som hold. Vi trænere bærer ikke en gymnast rundt i spring. Modsat sætter vi heller ikke en gymnast til at prøve noget, som de på ingen måder ville kunne. Derfor prøver vi at udrydde sætningen det kan jeg ikke, da det på længere sigt kan fjerne selvtilliden for gymnasten og endnu værre sprede sig til de andre gymnaster. Vi beder dem ikke om noget de ikke kan. Det er et sammenspil af at høre efter og være kropsbevidst, som skaber udvikling inden for gymnastik - ikke overmod og nervøsitet.

6 Udtagelsen. Som et hvert konkurrencehold vil der løbende ske evalueringer af gymnasten. Den mest drastiske og synlige evaluering sker ved opdeling af holdene, som sker op til efterårsferien. Da rytmeserien skal indeholde opstillinger, er vi nødt til tidligt på sæsonen at opdele i hold. Man er på ingen måde fredet på nogen af holdene Som gymnast kan man blive rykket rundt mellem holdene afhængig af fremmøde, indstilling og udvikling. Vi kan ikke garantere at alle kommer i konkurrence, hvis kravene (se under Krav for at gå på mini A) ikke er indfriet. Vi arbejder også med begrebet reserver, for de gymnaster, som er lige ved at være på holdet, men mangler lidt. Hvis der skulle opstå tvivl eller spørgsmål omkring inddelingen af holdene, vil vi trænere altid være til rådighed for besvarelse af disse. Vi ser hellere, at vi får en god kommunikation træner og forældre imellem, end at der skulle opstå dårlig stemning blandt jer forældre eller gymnaster. Der skal dog igen siges, at pladserne mellem konkurrencerne kan ændres. Hvis der sker skader eller en gymnast rykker sig rigtig meget vil det skabe rokader på holdet. Holdene i denne sæson kommer til at hedde: Mini 1 Mini 2 Vi bedømmer ud fra elementer i rytmeserien, spring og indstilling. Opdelingen kan betyde splittelse mellem bedste veninder eller, at en gymnast som har været sammen med en bestemt gruppe, skal til at lære en ny gruppe at kende. Det bliver mest i den rytmiske træning, at holdinddelingen bliver synlig. Vi har valgt i denne sæson at satse mere på den rytmiske del for, at vi kan indfri vores mål. Derfor vil der være obligatorisk rytmetræning hver eller hver anden uge for gymnasten. Hvilken uge(lige eller ulige) det bliver, findes ud af efter holdinddelingen. Indtil da er der fælles rytmetræning. Til spring vil vi stadig opvarme og lave tværgående springopstillinger med alle gymnaster.

7 Gymnastens rolle. Forældrenes rolle. Det er gymnastens rolle at møde op og have lyst til at blive bedre. En god start er, at være velforberedt så se gerne under afsnittet med Den daglige træning, så det bliver en rutine, så alle er klar til træningen. Husk at der er mødepligt til hver træning, da det styrker holdet hver gang gymnasten er der. Motivationen behøves ikke at være i top til hver træning, men det er vigtig at de har lyst til at blive bedre, ellers er mini A ikke det rette hold at træne på, og vi har mange andre gode tilbud i HVG37. Vi trænere bliver nemlig motiveret af at lære en gymnast noget nyt, og modsat meget frustreret over gymnaster, som kun er der for at pjatte og snakke med veninderne. Det er også vigtigt, at gymnasten har lyst til at lære de andre gymnaster på holdet at kende. Alle lærer bedre, når de er trygge og tryghed bygger på en god socialramme. Til sidst håber vi også, at gymnasten vil sige til hvis der er nogle problemer eller noget de går og er kede af. Vi ser gerne, at det er gymnasten som selv prøver at sætte nogle ord på et problem eller nervøsitet som kan fylde op i hovedet. Selvfølgelig er det helt okay, at I forældre er der og bakker op, men det er så meget bedre for os at gymnasten selv prøver at sige det til os. Vi trænere bruger meget tid på at få gymnastikken i højsædet, derfor er Jeres rolle som forældre særlig vigtig. Som tidligere nævnt skal vi bruge en-to forældre repræsentanter, så det håber vi på, at vi kan få besat igen denne sæson. Det hjælper os rigtig meget at have den støtte. Derudover så udover opbakning til jeres barn, så håber vi, at I forældre vil bakke op med legeaftaler og andet for at styrke det sociale miljø rundt om holdet. Vi holder juleafslutning og sommerafslutning, men det sociale netværk opbygges bedst af gymnasten og jer forældre. Vi bakker selvfølgelig 100% op i de initiativer som I evt. kan have, men vi trænere kan ikke være de koordinerende personer. Vi håber, at vores træning vil motivere jeres pige til at blive positiv overfor udfordringer og få en masse selvtillid til deres egen krop. Dog kan opbakkende ord og snakke fra jer forældre være med til at styrke selvtilliden. Og tro kan som sagt flytte bjerge. Vi kommer til at udtage gymnasterne på holdene og i den proces er det vigtigt at I støtter op om vores beslutning. Det er derfor vigtigt med dialog, hvis der er noget som I ønsker uddybet, eller I ønsker at vide hvad der skal arbejdes mere på. Vi udtager med henblik på at Jeres barn får en succesoplevelse og også for at udvikle det mentale aspekt. Vi er altid åbne for dialog om ris og ros, så skriv gerne en mail inden og så kan vi nemmere snakke ud fra den. I skal HUSKE at melde afbud til træninger og konkurrencer i så god tid I kan komme til det.

8 Hvad kan I forvente af os træner? Hele mini A teamet har stor erfaring inden for TeamGym og konkurrence gymnastik. Vi består som sagt af instruktører og hjælpetrænere. Vi arbejder med at have forskellige ansvarsområder i trænerteamet, da det giver mere fordybelse og motivation for os. Derfor vil det kunne være, at I henvises til en bestemt person med nogle af jeres spørgsmål eller, at jeres pige er mere knyttet til en hjælpetræner end andre. I denne sæson er det Bettina som sørger for mails, og vi håber på at kunne svare på jeres mails inden to-tre hverdage. Under afsnittet Kommunikation og Web kan I se, hvordan vi gerne vil have kommunikationen skal forløbe på mail. Vi har fået planlagt og sat mål for sæsonen, og I vil derfor kunne forvente en meget målrettet træning fra vores side, hvor der i perioder vil være fysisk hård træning. Den hårde muskelopbyggende træning starter vi altid ud med, så I vil i starten få nogle ømme og trætte gymnaster hjem. I vil altid kunne tage en snak med os. Vi vil dog med det forbehold sige, at hvis det er en længere dialog I ønsker, skal I skrive en mail på forhånd, så vi kan sætte ordentlig tid af til jer. Vi arbejder både på et holdniveau og på individuel niveau. En-to gange om året vil I få en individuel mail om hvordan det går med jeres pige og hvad hun skal arbejde på samt de mål vi har for hende. Vi er åbne for kritik og prøver at skabe en stemning på holdet, hvor vi kan være ligefrem og ærlige. Det dyrker vi, for at undgå mobning og hvisken i krogene. Hemmeligheder og hvisken er ofte en meget dårlig vane hos piger, så det prøver vi på at holde nede, og skabe en kultur, hvor det er okay at sige sin mening på en pæn måde til andre. Det håber vi I vil støtte op om. Vi arbejder ud fra den overbevisning at alle kan gøre en lille smule selv, derfor udtaler vi os kun om dit barn og sammenligner ikke med andre gymnaster på holdet. Vi tager os af alle beskeder og info omkring konkurrencer, så I føler, at I er klædt godt på til den tid. Hvis der sker nogle ændringer sender vi en mail ud til jer. I løbet af året vil kalenderen bliver opdateret og sendt ud igen, så I kan følge godt med I hvad der sker og planlægge ud fra den. Udgifter. Når man går på Mini A er det et krav at købe holdets gymnastikdragt. Uden dragt har man ikke mulighed for at være med i opvisninger eller konkurrencer. Der vil i starten af sæsonen blive taget hånd om at få prøvet dragter igennem dragtudvalget. Hvis der bliver andre udgifter skal I også benytte dette kontonummer. Reg.Nr 5342 kontonr.:

9 Kommunikation og Web guide. Alt information foregår på mail. Vi tilstræber at være i så god tid som overhovedet muligt. Hvis det er en vigtig oplysning som påvirker noget inden for 12 timer sender vi en sms til jer. Afbud til træning skal ske så hurtigt I kan se at det har vedrører os og der kan I med stor fordel bruge kalenderen. Mail politik: Svar aldrig tilbage med info om andre ting end det mailen vedrører. Lav en ny mail og skriv i overskriften hvad mailen omhandler. F.eks. AFBUD Tinna på torsdag d.5 sep. Så kan vi hurtigere overskue det hele. Vores mail adresse er: minia@hvg37.dk Afbud til spring kan på sms sendes til: Bettina: Eksempel på at give os overblik over de mails i sender os. To skærm dump fra Gmail og hotmail. Afbud til rytme kan på sms sendes til: Tina:

10 Kommunikation og Web guide. I Hvg37 er vi grønne og forsøger derfor at få alt information ud uden det koster papir. Derfor vil generelle informationer om foreningen være at finde på vores webside. Derudover kan du logge ind med din profil og melde dig til og fra større begivenheder inden for Event. Se Guide til højre. 1. Gå ind på vores webside HVG37.dk På forsiden kan du finde generel info. 2. I venstre hjørne finder du et modul hvor du kan logge ind med din profil og dit kodeord. 3. Når du er logget ind kan i den øverste menu finde EVENT. Der er også herinde du ændrer i dine oplysninger. Det er meget vigtigt, at de altid er korrekte da det er den eneste måde vi trænere får jeres oplysninger fra og kan ringe eller mail jer. 4. Under EVENT kan du læse og tilmelde dig nogle af alle de aktiviteter som vi kommer til at have i løbet af sæsonen. De vil blive lagt op med løbende mellemrum, men vil blive gjort opmærksom på igennem en mail. Der er også mulighed for at foretage indbetalinger hvis det kommer til det.

Information - Junior piger

Information - Junior piger Information - Junior piger Sæson 2018-2019 Kontingent tilmelding: https://www.tga.dk/cms/teamoverview.aspx Tilmelding til holdet, ekstra info osv.: https://goo.gl/forms/vycxky4lc1znnhq33 Hvad er TeamGym?

Læs mere

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne.

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne. Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35 www.bellingegymnasterne.dk Gymnastik for alle Børn Talent-afdeling Hold 1.1: Forældre/barn

Læs mere

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16 Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16 Indholdsfortegnelse GGIF Grand Prix 3 Grand Prix Gymnastik 4 Forventninger 4 Træning 5 Økonomi 6 Reserver 7 Vigtige datoer 2015-16 8 Kontakt

Læs mere

Begynder Bedømmelsesreglement for

Begynder Bedømmelsesreglement for Begynder Bedømmelsesreglement for Vedtaget og udgivet august 2014, mindre korrektur januar 2015 Af Udvalget for TeamGym Alle dele af reglementet kan findes på GymDanmark s hjemmeside Copyright GymDanmark,

Læs mere

Aspirant Bedømmelsesreglement 2020

Aspirant Bedømmelsesreglement 2020 Aspirant Bedømmelsesreglement 2020 Vedtaget og udgivet august 2014, mindre korrektur januar 2015 og 2016, samt mindre rettelser maj 2019 Af Udvalget for TeamGym Alle dele af reglementet kan findes på GymDanmarks

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson, der bliver lige så begivenhedsrig som

Læs mere

INFOFOLDER Espergærde Grand Prix & Æstetisk Gymnastik

INFOFOLDER Espergærde Grand Prix & Æstetisk Gymnastik INFOFOLDER Espergærde Grand Prix & Æstetisk Gymnastik 2014-15 1 GRAND PRIX OG ÆSTETISK GYMNASTIK Rytmisk gymnastik i Danmark dækker bl.a. over Grand Prix Gymnastik og Æstetisk Gymnastik. Rytme gymnastikken

Læs mere

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN!

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2012/2013 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson der sikkert bliver lige så begivenhedsrig

Læs mere

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2016-17 Indholdsfortegnelse GGIF Grand Prix 3 Grand Prix Gymnastik 4 Forventninger 4 Træning 5 Økonomi 6 Reserver 7 Vigtige datoer 2016-17 8 Kontakt

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

Reglement for TeamGym begynder-konkurrence 2012-2013

Reglement for TeamGym begynder-konkurrence 2012-2013 Reglement for TeamGym begynder-konkurrence 2012-2013 Vedtaget og udgivet august 2012 Med virkning til August 2012 Af Udvalget for TeamGym 2 1 Konkurrencebestemmelser 1.1 Hvad er en begynder-konkurrence

Læs mere

Til EFTERSKOLERNES DM 2013

Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Danmarks Gymnastik Forbund Byder Fredag d.17 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne Entre:

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Til foreninger i ishøj Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Hvis du er mellem syv og tolv år,

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

HVIDOVRE GYMNASTIK. Program for 79. sæson

HVIDOVRE GYMNASTIK. Program for 79. sæson HVIDOVRE GYMNASTIK Program for 79. sæson 2015/2016 Velkommen til gymnastik i Hvidovre Gymnastik 2 Hvidovre Gymnastik byder hermed alle nye og nuværende gymnaster, dansere samt passive medlemmer velkommen

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne Danmarks Gymnastik Forbund Byder Lørdag d.18 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til YNGLINGE DM og Forbundsmesterskaberne 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne.

Læs mere

Rytme hæfte - Valsgaard Gymnastikforening

Rytme hæfte - Valsgaard Gymnastikforening Rytme hæfte - Valsgaard Gymnastikforening Under udvikling af GymLab 1 ud af 13 Indhold Spring over gulv... 3 Sving... 4 Hop... 5 Løb... 6 Gang... 7 Gulvarbejde - bevægelse på gulv... 8 Fodled... 9 Håndredskaber...

Læs mere

Moduler på DGFs ungekonvent 2011

Moduler på DGFs ungekonvent 2011 Moduler på DGFs ungekonvent 2011 Fælles opvarmning lørdag Lasse Sønnichsen og Mathias Ried Larsen Den gode opvisning Parkour 1 Lasse Sønnichsen og Mathias Ried Larsen Tema i opvisningen Parkour 2 Lasse

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring,

Læs mere

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Cheerleading 2014 DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND CHEERLEADING TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor cheerleading. Uddannelserne ligger i slutningen

Læs mere

Danmarks Gymnastik Forbund. Byder søndag den 19 maj 2013. Kl. 12.50. Velkommen i Odense Idrætspark. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Til SENIOR DM 2013

Danmarks Gymnastik Forbund. Byder søndag den 19 maj 2013. Kl. 12.50. Velkommen i Odense Idrætspark. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Til SENIOR DM 2013 Danmarks Gymnastik Forbund Byder søndag den 19 maj 2013 Kl. 12.50 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til SENIOR DM 2013 i TeamGym Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne

Læs mere

Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen

Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen Underviser til dagligt på Gymnastikhøjskolen Ollerup, Bellinge Gymnasterne og OGF Det er en fantastisk mulighed for at lære mere og opleve suset fra et Europæisk

Læs mere

Forenings-SFO Snedsted Skole

Forenings-SFO Snedsted Skole Forenings-SFO Snedsted Skole - Et nyt tiltag i Thisted Kommune Kære forældre Efter jul skal vi i gang med forenings-sfo ens periode 2 i dette skoleår. Flere af aktiviteterne fortsætter som hidtil, men

Læs mere

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if.

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if. OVERSIGT OVER GYMNSTIKHOLDENE Mandag: Haffenlafferne Stjernerne Boksetræning (Motion) Tirsdag: Glad motion for damer Forældre/barn Junior Mix: -Teen Girls/junior mix Voksen motion Onsdag: Familiegymnastik

Læs mere

Danmarks Gymnastik Forbund REGLEMENT2013 2017. Version: 17/08/2015

Danmarks Gymnastik Forbund REGLEMENT2013 2017. Version: 17/08/2015 Danmarks Gymnastik Forbund REGLEMENT2013 2017 Version: 17/08/2015 Følgende reglement er en dansk oversættelse af det FIG udskrevne reglement. Der er tilføjet små tilpasninger til danske forhold. Yderligere

Læs mere

Sjællandsmesterskaber i TeamGym. for mini- og juniorgymnaster. i Roskilde Hallerne den 5. og 6. april 2012

Sjællandsmesterskaber i TeamGym. for mini- og juniorgymnaster. i Roskilde Hallerne den 5. og 6. april 2012 Sjællandsmesterskaber i TeamGym for mini- og juniorgymnaster i Roskilde Hallerne den 5. og 6. april 2012 Sjællandskredsen glæder sig til i samarbejde med Gadstrup TeamGym at byde velkommen til Sjællandsmesterskaberne

Læs mere

Guide. Giv dig selv en FYSISK og MENTAL udfordring. sider. Juli 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

Guide. Giv dig selv en FYSISK og MENTAL udfordring. sider. Juli 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix Guide Juli 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 12 sider Giv dig selv en FYSISK og MENTAL udfordring Ud af comfortzonen med Krisztina Maria FYSISK OG MENTAL UDFORDRING INDHOLD:

Læs mere

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 FORORD I denne folder kan du få et overblik over de forskellige hold. Du kan se, hvem der er instruktører på de enkelte hold, hvad de vil arbejde med

Læs mere

Begynder Bedømmelsesreglement for

Begynder Bedømmelsesreglement for Begynder Bedømmelsesreglement for Vedtaget og udgivet august 2014, mindre korrektur januar 2015 og tilføjelser september 2016 Af Udvalget for TeamGym Alle dele af reglementet kan findes på GymDanmark s

Læs mere

Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017

Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017 Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017 Små rytmepiger 0.-2.klasse Vores hold er for piger som har lyst til at danse og bruge kroppen, på alle mulige måder. Til MGP musik og meget mere. - Sarah, Josefine og

Læs mere

Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland

Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring, skruer og saltoer. Gennem

Læs mere

POWER TUMBLING REGLEMENT

POWER TUMBLING REGLEMENT Danmarks Gymnastik Forbund POWER TUMBLING REGLEMENT 2013 2017 Følgende reglement er en dansk oversættelse af det FIG udskrevne reglement. Der er tilføjet små tilpasninger til danske forhold. Yderligere

Læs mere

Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland

Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring, skruer og saltoer. Gennem

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til MX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

VELKOMMEN I TGF TGF en forening for DIG!!!

VELKOMMEN I TGF TGF en forening for DIG!!! VELKOMMEN I TGF Velkommen i Taastrup Gymnastik Forening :. Uanset om du er gymnast eller forælder, vil vi gøre alt hvad vi kan for at du føler dig hjemme i TGF. Det arbejde, som instruktører og bestyrelse

Læs mere

Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland

Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring, skruer og saltoer. Gennem

Læs mere

Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter

Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter 1. Velkomst ved Anders. Vi vil gerne høre hvad I mener inden vi beslutter noget 2. Forslag om nye aldersinddelinger

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING

NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING - Forundersøgelse til projektet Vi bevæger de unge Kick-off møde den 14. juni 2014 v/ Mette Skat Nielsen LIDT OM METODE Hvad gjorde vi og med hvem? Kvantitative

Læs mere

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson.

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson. Interview 0 0 0 0 Interviewet indledes. I: For det første, prøv at beskrive hvad en god, ung instruktør er ifølge dig? A: Jamen, for mig er en god instruktør én, der tør tage ansvar, og én, der især melder

Læs mere

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING UNDERVISNINGSMILJØVURDERING 1. Er du en pige eller en dreng 47 % Pige 53% Dreng Thyland Idrætsefterskole december 2011 2. Hvor godt eller dårligt synes du selv, du klarer dig i klassen? 6 Jeg er en af

Læs mere

Generelt i ROG. Beretning

Generelt i ROG. Beretning Beretning 2018-2019 Generelt i ROG Vi har i løbet af 2018 haft 1543 medlemmer igennem i sæsonen inkl. sommerhold. Vi har i de sidste mange sæsoner slået rekord med antal medlemmer, men i år er det ca.

Læs mere

www.springteamnordjylland.net Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring,

Læs mere

TeamGym Albertslund-Vallensbæk. indbyder til. Regionsmesterskab Sjælland. for. begynderhold. u/8 u/10 u/13. Søndag d. 9.

TeamGym Albertslund-Vallensbæk. indbyder til. Regionsmesterskab Sjælland. for. begynderhold. u/8 u/10 u/13. Søndag d. 9. TeamGym Albertslund-Vallensbæk indbyder til Regionsmesterskab Sjælland i for begynderhold u/8 u/10 u/13. Søndag d. 9. marts 2014 I Glostrup Hallerne. Arrangeres i samarbejde med Danmarks Gymnastik Forbund.

Læs mere

GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til

GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til Sjællandsmesterskaberne For YNGLINGE og SENIOR 2013 26. april 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med Danmarks Gymnastik Forbund S i d

Læs mere

Afholder TeamGym Efterskole DM I samarbejde med

Afholder TeamGym Efterskole DM I samarbejde med Afholder TeamGym Efterskole DM I samarbejde med 22. maj 2015 I Arena Randers 1 Indhold Tilmelding... 3 Tilmeldingsfrist og betalingsfrist:... 3 Entre inkl. program... 3 Cafeteria... 3 Kontakter:... 3 Praktiske

Læs mere

Gud er min far -2. Komme dit rige, ske din vilje som i himlen således også på jorden;

Gud er min far -2. Komme dit rige, ske din vilje som i himlen således også på jorden; Gud er min far -2 Komme dit rige, ske din vilje som i himlen således også på jorden; Mål: Børnene oplever forventningsglæde: Guds rige vokser der, hvor Guds vilje sker. Gud ønsker at vi er med til at opbygge

Læs mere

Afholder Nordjysk mesterskab i TeamGym I samarbejde med

Afholder Nordjysk mesterskab i TeamGym I samarbejde med Afholder Nordjysk mesterskab i TeamGym I samarbejde med d. 28 marts 2015 i Sæby Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er med stor fornøjelse, at Springteam Sæby i samarbejde med GymDanmark, indbyder

Læs mere

Afsluttende opgave. Navn: Lykke Laura Hansen. Klasse: 1.2. Skole: Roskilde Tekniske Gymnasium. Fag: Kommunikation/IT

Afsluttende opgave. Navn: Lykke Laura Hansen. Klasse: 1.2. Skole: Roskilde Tekniske Gymnasium. Fag: Kommunikation/IT Afsluttende opgave Navn: Lykke Laura Hansen Klasse: 1.2 Skole: Roskilde Tekniske Gymnasium Fag: Kommunikation/IT Opgave: Nr. 2: Undervisningsmateriale Afleveres: den 30. april 2010 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med

Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med 23. -24. maj 2015 I Arena Randers 1 Indhold Tilmelding... 3 Tilmeldingsfrist og betalingsfrist:... 3 Entre inkl. program... 3 Cafeteria... 3

Læs mere

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene Split Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene www.silkeborg-p-d.dk Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen August 2007 Siden er det blevet til rundt regnet 50 store

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Marts 2017

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Marts 2017 Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Marts 2017 Velkommen Skrevet af: Anja Hauge Velkommen til Roskilde Gymnastikforenings nyhedsbrev. Her kan du læse om, hvad der sker i foreningen, og samtidig få

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening byder velkommen til en ny sæson Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 37 d. 12. september 2016/2017 Hold Far/mor/barn gymnastik Tid: Mandag kl. 16.30-17.25 Alder: ca.

Læs mere

stærk holdning Guide Guide: Træn dig til en sider Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

stærk holdning Guide Guide: Træn dig til en sider Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider Guide: Træn dig til en stærk holdning Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Få en god holdning INDHOLD: Få en stærk

Læs mere

Junior TeamGym. RANDERS gymnastiske Forening. Afholder DM og Forbundsmesterskaber

Junior TeamGym. RANDERS gymnastiske Forening. Afholder DM og Forbundsmesterskaber DM Ju Fo DM Junior Forbundsmesterskab TeamGym DM RANDERS gymnastiske Forening Afholder DM og Forbundsmesterskaber Junior TeamGym i Elro Arena, Randers d. 7. - 8. maj 2011. Konkurrencen arrangeres af Danmarks

Læs mere

Velkommen. Mentaltræner Jane Meyer-Zeuthen

Velkommen. Mentaltræner Jane Meyer-Zeuthen Velkommen Hvem er nu det og hvad nu..? Jane Meyer-Zeuthen. Arbejder som skolelærer, coach og mentaltræner. Jeg arbejder med personer som vil noget mere Hvad er formålet? OVERSKUD FORMAT VILJE Personlig/mental

Læs mere

Der blev orienteret om, at der i 2013 vil blive afholdt seminar i Rytmisk sportsgymnastik d. 19 sep. & dato for Æstetisk seminar kommer senere.

Der blev orienteret om, at der i 2013 vil blive afholdt seminar i Rytmisk sportsgymnastik d. 19 sep. & dato for Æstetisk seminar kommer senere. Grand Prix Seminar 2013- lørdag d. 22. juni Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation af deltagerne 2. Æstetisk gymnastik 3. Stævner Pokaler og konkurrencer 2014 (Værtsforening til FM & DM mini søges) 4.

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

Gymnastikprogram Sæsonen 2013-2014

Gymnastikprogram Sæsonen 2013-2014 Gymnastikprogram Sæsonen 2013-2014 Velkommen til gymnastik i Tim GIF Så er vi klar med gymnastiksæsonen 2013/2014, og vi glæder os til at byde dig velkommen. Vinterens program er lagt, og vi håber denne

Læs mere

Min Gud er en stor, stor Gud -2

Min Gud er en stor, stor Gud -2 Min Gud er en stor, stor Gud -2 Min Gud er min Konge! Mål: At lære børnene, at Gud er vores konge og forsørger. Han ønsker at regere i os. Tekst: 1. Kongebog 17, 6-16 (Elias og enken i Sarepta). Visualisering:

Læs mere

Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20

Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20 Alle hold starter op i uge 36. Gymnastikopvisningen er d. 28 marts kl. 14.00 Alle aktiviteterne foregår i Egehuset i Jegerup Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20 Floorball for børn/unge.

Læs mere

Træning i vand for gravide - Øvelser fra Hvidovre Hospital

Træning i vand for gravide - Øvelser fra Hvidovre Hospital Træning i vand for gravide - Øvelser fra Hvidovre Hospital Næsten alle gravide bør motionere lige så meget som resten af den voksne befolkning. Det vil sige at man som gravid skal holde sig i god form

Læs mere

Holdbeskrivelser 2014-2015 Skrevet af instruktørerne

Holdbeskrivelser 2014-2015 Skrevet af instruktørerne Holdbeskrivelser 2014-2015 Skrevet af instruktørerne Hold 01 - Turbotroldene Børn 4 9 år Sjov gymnastik, hvor du springer på airtrack stor trampolin mini tramp og leger i springgrav. Hold 02 De flyvende

Læs mere

Forenings-SFO Snedsted Skole September - november 2018

Forenings-SFO Snedsted Skole September - november 2018 Forenings-SFO Snedsted Skole September - november 2018 Kære forældre og børn Et nyt og spændende skoleår er nu startet, og vi ser frem til at komme i gang med forenings-sfo i Fritteren. Efterårsaktiviteterne

Læs mere

REGLEMENT FOR DANMARKS GYMNASTIK FORBUNDS

REGLEMENT FOR DANMARKS GYMNASTIK FORBUNDS REGLEMENT FOR DANMARKS GYMNASTIK FORBUNDS GRAND PRIX KONKURRENCER Mikro, Mini Mono og Mini 2013-2014 Revideret d. 5. november 2013 Mikro, Mini Mono og Mini 1 Indholdfortegnelse 1. FORORD... 3 2. KONKURRENCESTRUKTUR

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net 2 Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove

Læs mere

Forbundsmesterskaber Junior Finale TeamGym 30-31/5-2015 Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Stævnet afholdes i samarbejde med

Forbundsmesterskaber Junior Finale TeamGym 30-31/5-2015 Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Stævnet afholdes i samarbejde med Forbundsmesterskaber Junior Finale TeamGym 30-31/5-2015 Odense Idræts Park Højstrupvej 5, 5200 Odense V Stævnet afholdes i samarbejde med Bolbro-Gymnasterne & Version 2.2 Bolbro-Gymnasterne Byder velkommen

Læs mere

Pressalit Spo p r o ts t s A ca c d a e d m e y

Pressalit Spo p r o ts t s A ca c d a e d m e y Pressalit Sports Academy Pressalit Sports Academy 2006-2008 Efteråret 2006 Foråret 2007 Efteråret 2007 Foråret 2008 Efteråret 2008 Målsætning hvad vil jeg? Målsætning træningskvalitet Målsætning - strategier

Læs mere

Afholder TeamGym Winners Final I samarbejde med

Afholder TeamGym Winners Final I samarbejde med Afholder TeamGym Winners Final I samarbejde med 13. Juni 2015 I Arena Randers 1 Indhold Tilmelding... 3 Tilmeldingsfrist og betalingsfrist:... 3 Entre inkl. program... 3 Cafeteria... 3 Kontakter:... 4

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

GYMNASTIK 2007-2008. Mennesker mødes og har det hyggeligt...

GYMNASTIK 2007-2008. Mennesker mødes og har det hyggeligt... GYMNASTIK 2007-2008 Mennesker mødes og har det hyggeligt... Velkommen i Tuse Idrætsforenings Gymnastikafdeling Velkommen til endnu en spændende sæson i Tuse Gymnastikafdeling. I år har vi atter et nyt

Læs mere

www.springteamnordjylland.net Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring,

Læs mere

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen.

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 Notater fra pilotinterview med Sofus 8. Klasse Introduktion af Eva.

Læs mere

Selvsikkerhed, evaluering efter kamp

Selvsikkerhed, evaluering efter kamp Selvsikkerhed, evaluering efter kamp -5 Spørgsmål Når jeg har vundet et point, tænker jeg at det er mest på grund af mine tekniske og taktiske færdigheder. Når jeg har vundet et point, tænker jeg at det

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 17. Emne: Sund og stærk HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 17. Emne: Sund og stærk HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1 Uge 17 Emne: Sund og stærk Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1 HIPPY HippHopp Uge17_sund og stµrk.indd 1 06/07/10 12.06 Uge 17 l Sund og stærk Det er en

Læs mere

GHRI-gymnastik 2010/2011

GHRI-gymnastik 2010/2011 GHRI-gymnastik 2010/2011 Side 1 Gymnastiksæsonen 2010 / 2011 Nu begynder sæsonen med gymnastik for enhver. I Gymnastikafdelingen mener vi, at alle skal have mulighed for at deltage. Vi har fået samlet

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

Køreplanen er tænkt som en hjælp og vejledning til dig som møde leder til at styre dialogen frem mod nogle konkrete aftaler.

Køreplanen er tænkt som en hjælp og vejledning til dig som møde leder til at styre dialogen frem mod nogle konkrete aftaler. KØREPLAN TIL DIALOG OM GOD FYSISK TRIVSEL PÅ ARBEJDSPLADSEN Forberedelse 1. Vælg på forhånd, hvilket af de fem temaer der skal danne udgangspunkt for mødet. Vælg, om du vil holde et kort møde i plenum

Læs mere

Grand Prix Rytme reglementsændringer 2017/2018

Grand Prix Rytme reglementsændringer 2017/2018 Grand Prix Rytme reglementsændringer 2017/2018 Alle ændringer er noteret med rød skrift i reglementsoplæggene. Ændringerne, der blot er præciseringer og forklarende er ikke medtaget i denne oversigt. Slettede

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til BMX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk

Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk D. 31. maj 2012 Generelt TeamGym Albertslund/Vallensbæk (TGAV) er et samarbejde mellem moderforeningerne Albertslund IF Gymnastik (AIF) og VI39 - Vallensbæk

Læs mere

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Hvor foregår det? I Drengesalen i Aktivitetscenter Struer, Skolegade 5. 7600 Struer

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Hvor foregår det? I Drengesalen i Aktivitetscenter Struer, Skolegade 5. 7600 Struer AKTIVITET PENSIONIST IDRÆT 2015/2016 HVORFOR DYRKE IDRÆT? FORDI REGELMÆSSIG FYSISK AKTIVITET OG IDRÆTSUDØVELSE FORBEDRER DIN KONDITION, MUSKELSTYRKE, LEDBEVÆGELIGHED, KOORDINATION OG PSYKISKE VELVÆRE,

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

AquaMama. Vandtræning for gravide

AquaMama. Vandtræning for gravide AquaMama Vandtræning for gravide AquaMama AquaMama er seks effektive øvelser, der holder dig i form, mens maven vokser. Øvelserne er udviklet af Gigtforeningen i samarbejde med Rigshospitalets specialister.

Læs mere

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 Oversigt over Team RG kataloget - Hvad er Team RG 2 - Team RG volleyball 3 - Team RG håndbold 4 - Team RG badminton 5 - Team RG Indendørs fodbold 6 - Team RG

Læs mere

Conventus Instruktør brugervejledning

Conventus Instruktør brugervejledning Conventus Instruktør brugervejledning Du får nu mulighed for at benytte nogle af de faciliteter, som er tilgængelige i Conventus. F.eks. vil det være muligt for dig at følge med i, hvem der er tilmeldt

Læs mere

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år. Holdnavn: Minispring Træner: Anja C., Mette, Mathilde og Mathias Træningstid og sted: Onsdag kl. 16.15 17.15 i gymnastiksalen Målgruppe: børn, som er på deres 3. og afsluttende år i børnehaven + børn,

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9)

Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9) Gymnastik i Hornum Gymnastik er udfordringer til alle i alle aldre. Bevægelse er sjovt og sundt. PROGRAM 2014/2015 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9) Velkommen til en ny sæson i

Læs mere

Sammendrag af reglement for AGG Æstetisk Gruppe Gymnastik

Sammendrag af reglement for AGG Æstetisk Gruppe Gymnastik Sammendrag af reglement for AGG Æstetisk Gruppe Gymnastik Sammendrag af IFAGG reglement, children categories, version 22.09.2012 Sammendrag af IFAGG reglement, junior & senior, version 19.03.2013 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Formål Forøvelser til kolbøtter, salto, vejrmålle, Formål Træne styrke i arme og skuldre. kraftspring, flikflak Materiale Materiale

Formål Forøvelser til kolbøtter, salto, vejrmålle, Formål Træne styrke i arme og skuldre. kraftspring, flikflak Materiale Materiale Nr.5623 Alder: 2-80 år - Tid: 10 min. Nr.5487 Alder: 6-80 år - Tid: 5 min. Skråtstillet springbord Forøvelser til kolbøtter, salto, vejrmålle, Abegang i bomme Træne styrke i arme og skuldre. kraftspring,

Læs mere

BLIV STÆRK. guide. Tag et hvil - og. sider. Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

BLIV STÆRK. guide. Tag et hvil - og. sider. Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Iris guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Tag et hvil - og 8 sider BLIV STÆRK Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Træningsprogram: Hele kroppen på 35 min. Restitution INDHOLD

Læs mere

Guide: Få flad mave på 0,5

Guide: Få flad mave på 0,5 Guide: Få flad mave på 0,5 Er maven lidt for bulet for din smag, så er der masser at gøre ved det og det kan sagtens gøres hurtigt, lover eksperterne. Af Julie Bach, 9. oktober 2012 03 Få den flade mave

Læs mere