Dansk Jagthunde Udvalgs bestyrelsesmøde mandag den 22. maj 2017 kl. 17,30 i Ejby-hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dansk Jagthunde Udvalgs bestyrelsesmøde mandag den 22. maj 2017 kl. 17,30 i Ejby-hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby."

Transkript

1 REFERAT Dansk Jagthunde Udvalgs bestyrelsesmøde mandag den 22. maj 2017 kl. 17,30 i Ejby-hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby. Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ, formand, Allan Bredsgaard (AB) DJ, Kirstein Henriksen (KH) DJ, Harris Jensen (HJ) DKK, Connie Holmgaard Jakobsen (CHJ) DKK, Christian Johansen (CJ) FJD, Flemming Sørensen (FS) DUV, Thomas Moltesen Hansen (TMH) og Aage Stenhøj Jørgensen (AASJ) sekretær. Der var afbud fra Frank Elmer. Afbuddet kom så sent, at det ikke var lykkedes at indkalde en substitut fra FJD s bestyrelse. PV bød velkommen til alle fremmødte. 1. Dagsorden fastlægges Det udsendte forslag til en dagsorden blev vedtaget. 2. Godkendelse og underskrivelse af referat af mødet 31, januar 2017 samt opfølgning af ikke afsluttede sager. PV gav en kort orientering om de sager, der var blevet afsluttet siden sidste bestyrelsesmøde. Den i punkt 5 givne tilladelse om en kuperet hunds deltagelse på prøver er trukket tilbage pga. en skærpet lovgivning. Der er senere givet dispensation til en hvalp, og han opfordrede til, at der rejses en prøvesag over for myndighederne. Den i punkt 5.6. nævnte ansøgning fra FJD s fem små kontinentale klubber om mulighed for at arrangere en kvalitetsprøve om efteråret er godkendt af FJD s bestyrelse og vil blive afholdt i den weekend, der er tildelt FJD. Prøven vil være åben for alle kontinentale racer. Mht. ufuldendte forretninger mindede PV om, at det på mødet den 31. januar 2017 blev vedtaget at evaluere resultatet af Fællesmødet i 2015 senere. Efter en kort debat blev det vedtaget at opgive denne evaluering, da der i de to år, der er gået siden, er sket så meget inden for DJU, at det ikke vil have noget formål. Alle var dog enige om, at dette fællesmøde med en bred repræsentation fra DJU s udvalg og specialklubberne havde været et vellykket møde. Møde med DKK s forretningsudvalg har været svært at få aftalt. PV foreslog, at det ikke behøver at være forretningsudvalget men formanden Jørgen Hindse, som det er vigtigt at få et møde med. Dette var der opbakning til, så AASJ vil forsøge at få en aftale. Referatet blev derefter godkendt og underskrevet. 3. Valg af næstformand PV foreslog HJ, hvilket blev enstemmigt vedtaget.

2 4. Fælles Markprøve Regler (FMR) 4.1. Ad hoc udvalget vedr. ny redigering af FMR fremlægger forslag v/ TMH TMH fremlagde på vegne af ad hoc udvalget et forslag til et Regelsæt for prøver i DJU regi i en digital version til afløsning af det nuværende på papir. Regelsættets opbygning blev tydeliggjort af en grafisk illustration. Øverst i en vandret bjælke var samlet alle de administrative bestemmelser. Under denne bjælke var der 19 lodrette søjler, som hver omfattede en prøveform. F. eks. Førskudsprøve i kvalitetsklasse (markprøve) for engelske unghunde, førskudsprøve i kvalitetsklasse for kontinentale unghunde, førskudsprøve i kvalitetsklasse for engelske åben klasse hunde osv. Fordelen ved denne opbygning er, at vedkommende hundefører, der ønsker at stille på en prøve, kan klikke ind på den søjle, der omhandler prøven og der få information om, hvad der kræves på denne prøve, for at hunden kan opnå en præmiering. Man behøver ikke blade i det samlede prøvesæt for at finde frem til de oplysninger, der er relevante for den aktuelle prøve. I teksten er også indlagt muligheder for at klikke hen til yderligere informationer, f. eks. i søjlen om brugsprøver kan klikkes hen til Instruktion for skytter og terrænledere på markprøver, hvor der fældes fugl. Regelsættet bliver efter udvalgets mening mere brugervenligt end det nuværende regelsæt Fælles Markprøve Regler for stående jagthunde (FMR). Såfremt man udskriver reglerne for den enkelte aktuelle prøve, kan de stå på få sider. Vil man derimod skrive hele regelsættet ud, vil det fylde mere end det nuværende FMR, da der er gentagelser i teksterne for f. eks. ungdomsklasse, åben klasse, brugsklasse og vinderklasse. Under præsentationen af oplægget viste TMH s nogle af de muligheder, der er for at hente informationer på kryds og tværs. Der blev også gjort opmærksom på, at i oplægget er paragrafferne med regler sammenskrevet med vejledningerne, så de optræder som ligestillede. Efter præsentationen svarede TMH på flere spørgsmål fra bestyrelsesmedlemmerne. Der var entydig opbakning til, at projektet skal fortsætte. Næste etape er, at ad hoc udvalget forelægger Dommerudvalget (DUV) et færdigt forslag, som DUV kan gennemgå detailleret for at få konstateret, hvor der evt. skal ske ændringer i teksten af hensyn til den nye opbygning. Der var endvidere enighed om, at der arbejdes henimod, at denne nye opbygning af regelsættet skal træde i kraft, ligeså snart alle problemer er afklarede Forslag til ændringer af FMR, der har været sendt i høring Forslagene har været sendt i høring, og organisationernes bestyrelsesrepræsentanter havde inden dagens møde gennemgået høringssvarene. DUV havde gennemgået ERFA-gruppernes høringssvar. Efter hvert af de enkelte forslag udspandt der sig debat, inden beslutningen blev truffet.

3 10. Antal starter på vinderprøver 10 efter første afsnit tilføjes: Derudover kan hunden starte på en specialklubs efterårsvinderprøve. 10 efter sidste afsnit tilføjes: samt på en specialklubs forårsvinderprøve.. 11 stk. 5 Betegnelsen HP (Hæderspris) afløses af CK. Fra FJD er rejst forslag om af ændre HP til CK. Der var opbakning til forslaget, men ændringen kræver, at DKK s bestyrelse kan godkende den. CHJ undersøger dette. 12 Stk. 1 Ungdomsklassens aldersgrænse På DJU s bestyrelsesmøde den 8. august 2016 blev følgende besluttet til ikrafttræden den 1. januar 2017 med en prøvetid på 3 år: 12 Stk. 1. Ungdomsklasse. For hunde, der på prøvedagen er fyldt 10 måneder, og som ikke er fyldt 36 måneder. Fra FJD s engelske gruppe er modtaget et forslag om at udskyde denne ændring, indtil der har været afholdt en høring Under dette punkt var der en længere debat, som til sidst sluttede med en beslutning om at genindføre 24 måneder som den øverste aldersgrænse i ungdomsklassen. Fra FJD var også rejst forslag om at sænke den nedre aldersgrænse til 9 måneder. På mødet den var besluttet at konsultere DKK s Sundhedsudvalg, inden forslaget sendes i høring. Der foreligger nu et svar fra Sundhedsudvalget, som ikke kan støtte en nedsættelse af alderen for deltagelse i ungdomsklassen. Som en konsekvens af denne udmelding er der enighed om at forkaste forslaget. 13 Championater Fra FJD er rejst forslag om krav til mindst én situation, hvor der er fældet fugl for hunden, for at kunne opnå et Jagtchampionat (DKJCH) eller Brugschampionat (DKBCH). Det foreslås at indføre betegnelsen VP (Vildtpris) til en hund, som har haft en korrekt og komplet situation, hvor vildtet er fældet og apporteret i henhold til reglerne. Forslaget blev ikke vedtaget 14 stk. d. Tilbagebetaling af tilmeldingsgebyr m.m. Der foreslås tilføjet følgende sætning: Der henvises i øvrigt til Regler for tilbagebetaling af tilmeldelsesgebyr på DJU s hjemmeside.

4 14 stk. i Aflysning af prøve. 14 stk. i. sidste sætning: For ikke færdigbedømte hunde osv udgår. 14 stk. k Dopingreglement 14 stk. k. Her nævnes DKK s dopingreglement af 1. januar Dette reglement er nu afløst af nogle retningslinier, som ligger på DKK s hjemmeside. Der foreslås følgende ny tekst: At behandle tilfælde af doping i overensstemmelse med Dansk Kennel Klubs (DKK) retningslinier på DKK s hjemmeside under rubrikkerne: For hundeejere/sundhed/doping. DUV foreslår, at der rettes henvendelse til DKK med forslag om, at DKK udarbejder et fælles cirkulære for dopingtest gældende for alle anerkendte prøver og udstillinger. Dette cirkulære skal dels indeholde en fastlæggelse af proceduren, når der tages en dopingprøve, og dels klare regler for konsekvensen, hvis prøven er positiv. Den nuværende tekst på DKK s hjemmeside er ikke en tilstrækkelig vejledning for prøveledere, udstillingsledere m.m. Både forslaget til en ny tekst og DUV s forslag om at rette henvendelse til DKK blev vedtaget. 16 stk. 2 Begrænsningen af dommeropgaver før DM 16 stk. 2. foreslås kun at gælde ordførerskaber. Forslag til tekst: Stk. 2. Dommerne på DM må ikke samme år have fungeret som ordførende dommere på organisationernes eller specialklubbernes efterårsvinderprøver. 16 stk. 3 Indstilling af dommere til DM Fra Danmarks Jægerforbund er modtaget dette forslag til en ny formulering af FMR 15 stk. 3: Stk. 3. Dommere til DM udpeges af DJU efter indstilling fra organisationerne. Der var en længere debat under dette punkt. Debatten sluttede med, at forslaget blev forkastet, men samtidig henstillede man til DUV om at komme med forslag til mere end de 2 x 4 personer, der skal bruges, f. eks. 2 x stk. 2 Markeringsdækkener. 20 Stk. 2. sidste sætning foreslås ændret til: Det er tilladt hunde under afprøvning at bære et orange dækken, defineret ved at være dækkende fra midt på halsen og ned før hofterne, samt på siden ned til, hvor ribbenene slutter.

5 Efter en debat blev forslaget vedtaget, dog ændres et orange dækken til et etlags markeringsdækken. Endvidere skal indføjes, at dommeren kan forlange et markeringsdækken taget af. 24 stk. 5 Knaldapport 24 stk. 5. Det foreslås, at teksten efter de tre første sætninger slettes, så den kun indeholder følgende tekst: Stk. 5. I opflugt og skud skal hunden forholde sig rolig. Knaldapport i brugsklasse medfører, at en hund højst kan opnå 2. præmie. I DUV s vejledning afsnit 7 C foreslår DUV, at sætningen I et i øvrigt svagt felt kan ordførende dommer skønne, at knaldapportøren alligevel kan placeres stryges. DUV s vejledning til FMR vedr. hundens opførsel overfor husdyr I DUV s vejledning afsnit 8 sidste afsnit foreslås teksten: Tages katten i rejsningen ændres til Tages husdyret i rejsningen Kapitel 13 Ræveslæbsprøve for kontinentale og engelske racer Reglerne for ræveslæbsprøver og for ræveslæbsdisciplinen på fuldbrugsprøver skal have den samme ordlyd. Forslag dateret den 21. december 2016 er fremlagt. Retningslinier for udtagelse af stående jagthunde til Danmarksmesterskabet I FJD s kontinentale gruppe er der rejst forslag om at ændre reglerne for udtagelse til DM. Et forslag, der er baseret på de nugældende regler for engelske racer, har været sendt til høring. Forslaget indeholder to modeller for, hvad der skal ske, hvis en hund kvalificerer sig mere end én gang på ovennævnte prøver, a) regnes den første kvalificerende placering som den gældende. Ved kvalificering på den anden prøve, indtræder den næste vinder på denne prøve som deltager på DM. b) regnes den anden kvalificerende placering som den gældende. Det medfører, at den næste vinder på den første prøve indtræder som deltager på DM. Det skal besluttes, om det skal være model a eller model b, der skal benyttes.

6 AASJ gav en kort forklaring på forskellen i de to modeller. CHJ oplyste, at ved DKK s forårsmesterskabsprøve anvendes model a. PV foreslog, det skal være ens for både engelske og kontinentale racer. CJ fastholdt a for engelske og b for kontinentale Efter en længere debat er det blevet besluttet, at model a fortsat skal gælde for engelske racer, mens model b skal gælde for kontinentale racer. Til slut blev det vedtaget at nedsætte et redaktionsudvalg med AASJ, HJ og Jes Laulund, som i samarbejde med de juridiske konsulenter skal udarbejde et endeligt forslag til tekster, der derefter forelægges til endelig vedtagelse Ændret procedure ved kobling. Forslag indsendt af Christian Johansen CJ foreslår, at når koblingsordre er givet, er slippet slut hvad angår positive situationer, hvorimod negative situationer skal bedømmes som negativt. Motiveringen er, at nogle hundeførere undlader bevidst at kalde deres hund ind, når dommeren giver kobleordren. CJ trak forslaget, som blev forkastet på FJD s bestyrelsesmøde. Det foreslås, at DUV bruger forslaget som et spørgsmål til ERFA-grupperne FMR 20 stk. 9 Hvilke hunde i hvilke klasser der kan danne par. Forslag indsendt af Christian Johansen. CJ foreslår følgende tilføjelse: Hunde i åben klasse og vinderklasse må ikke danne par. Motiveringen er, at dette er sket på Engelsk Setter Klubs (ESK) forårsmarkprøve i Efter en kort debat var man enige om, at en vinderklassehund ikke må danne par med en åbenklassehund. Dette behøver dog ikke tilføjes i FMR, da vinderklassehunde kun må afprøves mod andre vinderklassehunde i konkurrence. Dette tilskrives ESK. PV oplyste, at han havde gennemset ESK s katalog fra den pågældende prøve og havde konstateret, at FMR 14 stk. f ikke var overholdt, idet der på nogle hold var 2 unghunde, 2 åbenklasse hunde og 5-7 vinderklassehunde. Det tilskrives ESK fremover at overholde FMR mht. holdopdeling for ungdoms- og åben klasse Dommerudvalget (DUV) 5.1. Dommerudvalgets rapport I rapporten oplyses, at 5 dommeraspiranter har bestået den afsluttende prøve og dermed er blevet autoriseret som markprøvedommere. DUV har på deres sidste møde gennemgået svarene på de udsendte spørgsmål til ERFA-grupperne. Det kunne konstateres, at der er bred enighed i grupperne. DUV har et ønske om, at DJU s bestyrelse kommer med en tilkendegivelse om hvilke opgaver, DUV skal varetage fremover. FS indledte med at oplyse, at han ser sig nødsaget til at stoppe som medlem af DUV. Årsagen er, at han har svært ved at forene medlemskabet af DUV med hans arbejde samt andre forpligtelser. Han

7 har den indstilling, at når man har påtaget sig en opgave, skal den også løses helhjertet, hvad han desværre ikke er i stand til i øjeblikket. PV svarede, at han er meget ked af FS beslutning, hvilket flere tilsluttede sig. Da der umiddelbart ikke foreligger et forslag til en afløser, foreslog PV, at DJU hurtigt drøfter emner til DUV, hvilket man tilsluttede sig. PV opfordrede FS til at fortsætte, indtil en afløser er fundet, hvilket FS indvilgede i. FS fortsatte med at foreslå, at det bør overvejes at etablere et disciplinærudvalg til behandling af klagesager i stedet for sagsbehandlingen i DUV. Efter en kort debat blev det vedtaget at tage DUV s kommissorium op til drøftelse. FS rettede derefter opmærksomheden på, at vi snart vil mangle dommere, hvorfor det er nødvendigt at tage kontakt til kvalificerede emner. Det har nu givet gevinst med en direkte kontakt til nogle hundeførere, som DUV vurderede er egnede til at påbegynde en dommeruddannelse. De nye elever vil fra starten få tildelt en mentor. FS fortsatte med at understrege, at der ikke må gås på kompromis med kvaliteten. DUV har konstateret, at nogle dommere har svært ved at bedømme stilen, hvorfor ERFA-grupperne opfordres til at tage på ture i terrænet, hvor man kan diskutere de forskellige situationer samt hundenes stil. DUV s rapport blev taget til efterretning Ansøgninger om indstilling som dommerelever DUV har modtaget 10 ansøgninger om at starte som markprøvedommerelev og 2 ansøgninger om at starte som apporteringsdommerelev. Disse ansøgninger har været sendt til høring i organisationerne og blev behandlet på dette møde. FS fremlagde forslaget til de 12 nye elever, som alle blev godkendt Forslag om dispensationsmulighed for 70 års reglen. DUV har fremsendt et forslag om, at dommere, der er fyldt 70 år, kan søge om dispensation fra FMR 15 for en periode på 2 år. Forslaget opstiller nogle krav mht. til at være i god fysisk form, stadigvæk føre hund på prøver, at have dømt regelmæssigt i de seneste år samt at have deltaget aktivt i ERFA-gruppemøder. Det skal være DUV og alene DUV, der vurderer og godkender/ikke godkender den enkelte ansøger. Efter at FS havde fremlagt forslaget, besvarede han forskellige spørgsmål. Der var opbakning til forslaget. Herunder var der en debat om indførelse af et system af dommerbedømmere, hvor CJ foreslog, at man drager nytte af seniorer (tidligere dommere). KH anførte, at dommerbedømmere ikke kun skal bedømme de 70 årige. Det blev besluttet, at DUV inden næste møde opstiller et forslag til den ønskede dispensation, som kan offentliggøres.

8 5.4. Skovfugleprøven, forslag til regelændringer m.m. DUV foreslår, at kravene til deltagerne udvides med krav om at have bestået én af følgende tre prøver: DJU s apporteringsprøve, DJ s udvidede apporteringsprøve og Slæb- og Apporteringsprøven efter samme regler som i FMR 12 stk. 4 (kvalificering til vinderklasse). DUV foreslår endvidere, at reglerne, hvor der står om anvendelse af GPS, tilføjes følgende: Hvis der anvendes GPS, skal hunden også bære klokke. Det blev vedtaget at sende forslaget i høring. Endvidere ansøger DUV om dispensation fra normal praksis ved tilmelding, således at det er muligt at arrangere en skovfugleprøve med 2-3 dages varsel, hvis man har forventninger til sneppefald på en given lokalitet. Det kan ske, ved at der oprettes en liste med interesserede hundeførere, som herefter kan kontaktes 2-3 dage før prøven afholdes. Efter flere positive indlæg blev det vedtaget at give denne dispensation. Under debatten blev fremført, at der også kan satses på terræner med fasaner til disse prøver Klagesag En hundefører havde indgivet en klage den 11. april 2017 over en bedømmelse af hans hund på en vinderprøve den 24. marts Årsagen til tidspunktet for indgivelse af klagen skyldes, at hundeføreren havde set kritikken på Hundeweb og derfor mener, at det er en fejl, at hans hund ikke kom med over middag. DUV har indhentet informationer fra alle tre dommere. DUV vil foreslå, at klagen afvises, da den ikke er indgivet på dagen jfr. FMR stk. 3., ligesom hundeføreren ikke har henvendt sig til ordførende dommer og spurgt, hvorfor hans hund ikke var med. DUV havde fulgt op på sagen og havde konstateret, at den skriftlige kritik burde være mere præcis om årsagen til, at hunden var rangeret i kategori 2 og dermed udgået efter den indledende afprøvning. Det blev vedtaget at afvise klagen, ligesom der var tilslutning til, at DUV tilsender vedkommende dommer et brev, hvori det henstilles, at hans ordvalg fremadrettet skal være skarpere Klageprocedure PV foreslog, at FMR 3 stk. 3 ændres, så klagen ikke skal indgives på prøvedagen inden prøven forlades, men senest 8 dage efter prøven. PV argumenterede for at gå tilbage til den tidligere klageprocedure, bl.a. henviste han til nogle ulæselige klageskrifter, der var indleveret på prøvedagen. Risikoen for, at en klager hidser sig op i løbet af de 8 dage modsvares af, at nogle efter et par dages overvejelser accepterer dommerens bedømmelse og undlader at klage. Efter en kort debat foreslog PV, at han kommer med et konkret oplæg til en ny formulering.

9 6.0. Markprøveudvalget På spørgsmålet om dommerbesætningen for DM var kommet på plads, blev det oplyst, at den består af følgende: Engelske racer: Ordførende Ole Dahl Madsen, Flemming Sørensen og Poul Aagaard Sørensen. Reserve Joakim Skovgaard Larsen. Kontinentale racer: Ordførende Ove Nissen Nielsen, Bjarne Axelsen og Uffe Jacobsen. Reserve Povl Bjarne Jensen Ansøgning om afholdelse af prøver i forbindelse med klubbers 100 års jubilæer Engelsk Setter Klub (ESK) og Dansk Pointer Klub (DPK) har fremsendt en oversigt over de prøver, de planlægger at afholde i forbindelse med deres 100 års jubilæer i Der er tidligere givet tilladelse til afholdelse af en ekstra forårsvinderprøve for alle engelske racer til begge klubber og en brugsprøve til ESK. DPK ansøger også om afholdelse af en brugsprøve. Det blev vedtaget at give DPK tilladelse til afholdelse af en brugsprøve, som skal være åben for alle engelske racer. Oversigten over de to klubbers jubilæumsprøver blev taget til efterretning. PV oplyste, at DJ planlægger at holde én af forårsvinderprøverne i 2018 søndag den 18. marts, som er tildelt DJ. Flere syntes, det er en god idé Næste møde Lørdag den 14. oktober 2017 kl. 14. i forbindelse med DM Eventuelt CJ refererede fra FJD s bestyrelsesmøde, at vedtægterne for FJD er ændret, så valgperioden for formandskab og forretningsudvalg bliver to år, at der oprettes en Facebook side, og at et regnskab med overskud var blevet godkendt. PV sluttede mødet med at takke FS for hans indsats i DUV, hvor han vil blive savnet. FS takkede for et interessant og spændende samarbejde med DJU s bestyrelse. Mødet sluttede kl Aage Stenhøj Jørgensen Sekretær

På DJU's bestyrelsesmøde den 8. august 2016 blev følgende besluttet til ikrafttræden den 1. januar 2017 med en prøvetid på 3 år:

På DJU's bestyrelsesmøde den 8. august 2016 blev følgende besluttet til ikrafttræden den 1. januar 2017 med en prøvetid på 3 år: Hermed svar fra Dansk Irsksetter Setter Klub ( DISK) svarene er skrevet med rødt efter hvert spørgsmål. Høringen har været behandlet i forbindelse med mail korrespondance blandt DISK Bestyrelses medlemmer

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 10.10.2015 Dansk Jagthunde Udvalgs (DJU) bestyrelsesmøde lørdag den 10. oktober 2015 på Gørdinglund, Hessellundvej 5, 6690 Gørding. Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ, formand,

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 08.08.2016 Dansk Jagthunde Udvalgs (DJU) bestyrelsesmøde mandag den 8. august 2016 kl. 17,00 i Ejby-Hallen, Halvej 5, 5592 Ejby Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ, formand, Allan

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 29.02.2016 Dansk Jagthunde Udvalgs bestyrelsesmøde mandag den 29. februar 2016 kl. 17,00 i Ejby-Hallen, Halvej 5, 5592 Ejby. Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ, formand, Allan

Læs mere

DANSK BRETON KLUBS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN

DANSK BRETON KLUBS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN DANSK BRETON KLUBS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 24.03.2017 Formand Søren Stenhøj indledte med at bede forsamlingen rejse sig og holde 1 minuts stilhed, til ære for klubbens æresmedlem og tidligere mangeårige

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 25.01.2018 Dansk Jagthunde Udvalgs (DJU) bestyrelsesmøde torsdag den 25. januar 2018 kl. 17 i Ejbyhallerne, Halvej 5, 5592 Ejby. Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ, formand, Harris

Læs mere

Referat af DMK s online bestyrelsesmøder den 8. og 16. marts 2017

Referat af DMK s online bestyrelsesmøder den 8. og 16. marts 2017 Referat af DMK s online bestyrelsesmøder den 8. og 16. marts 2017 Deltagere: Rune Riishøj (RR) Michael Østergaard (MØ) Peter Katholm (PK) Thomas Elgaard Nielsen (TEN) (kun 16/3) Morten Vestergaard (MV)

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 27.01.2005 På Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Til stede var: Kristian Raunkjær (KR) (fmd.) DJ, Asger Stein (AS) (næstfmd.) FJD, Gert Clausen (GC) DJ, Jørgen Stengel Hansen (JSH) DKK,

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 11.06.2014 Dansk Jagthunde Udvalgs bestyrelsesmøde onsdag den 11. juni 2014 kl. 17 på Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ,

Læs mere

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK Referat FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 10.05.2017 kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Christian Johansen (CJD PK Formand Frank Elmer (FE) GDH Næstformand Søren Stenhøj Jørgensen (SSJ)

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 27.08.2009 Dansk Jagthunde Udvalgs bestyrelsesmøde torsdag den 27. august 2009 kl. 10 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsensvej 4, 7100 Vejle Til stede var Flemming Thune-Stephensen

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 21.08.2008 Dansk Jagthunde Udvalgs bestyrelsesmøde torsdag den 21. august 2008 kl. 10 på Hotel Villa Gulle, Østervoldgade 44, 5800 Nyborg Til stede var, Flemming Thune-Stephensen

Læs mere

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Referat af møde den 11. december 2017 afholdt på Fjeldsted Skovkro. Deltagere: FJD: Ole Dahl Madsen, Per Kristoffersen og Christian Johansen

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 29.01.2014 Dansk Jagthunde Udvalgs (DJU) bestyrelsesmøde onsdag den 29. januar 2014 kl. 17 på Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ Tilstede var: Poul Vestervang (PV)

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik

Læs mere

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK Referat FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 08.11.2017 kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Christian Johansen (CJ) D PK, Formand Per Kaa Kristophersen (PKK) KH, næstformand Brian Hinge

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt.

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard Dagsorden 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Underskrift af referat fra de sidste møder 3. Siden

Læs mere

Engelske dommere Dømte vinderklasser

Engelske dommere Dømte vinderklasser Dømte vinderklasser 009-018 FJD ny 011*DPK 01 DISK 01 DM 015 Andersen, Jørgen Gordon (10) *DJ 014 *DKK 016 DGSK 01 *DM 018 *DGSK 017 DPK 017 Andreasen, Jan (104) John Bak (179) Allan Bredsgaard (419) Clausen,

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 03.02.2016 Dansk Jagthunde Udvalgs bestyrelsesmøde onsdag den 3. februar 2016 kl. 17,00 i Ejby- Hallen, Halvej 5, 5592 Ejby. Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ, formand, Allan

Læs mere

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg.

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Flemming F. bød velkommen og orienterede kort om, hvorfor programmet var blevet ændret. Den 15. januar skal der vælges nyt bestyrelsesmedlem til

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 03.02.2009 Dansk Jagthunde Udvalgs bestyrelsesmøde tirsdag den 3. februar 2009 kl. 10 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsensvej 4, 7100 Vejle tlf. 7582 0833 Til stede var, Flemming

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2013 i Langhårsklubben Fredag den 27. september 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2007 i Langhårsklubben Fredag den 30. marts 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Frede Petersen, FP

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 06.09.2005 På Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Til stede var Kristian Raunkjær (KR) (fmd.) DJ, Asger Stein (AS) (næstf md.) FJD, Gert Clausen (GC) DJ, Jørgen Stengel Hansen (JSH) DKK,

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl. 17.00 på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby Uden for dagsorden.

Læs mere

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017 REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2017 i Langhårsklubben Onsdag den 4. januar 2017 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ Hans

Læs mere

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2011 i Langhårsklubben Fredag den 17. juni 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Leif Hansen, LH Jørgen

Læs mere

3. ORGANISATION ORG er organiseret med et repræsentantskab og en bestyrelse. Repræsentantskabet er ORG øverste myndighed.

3. ORGANISATION ORG er organiseret med et repræsentantskab og en bestyrelse. Repræsentantskabet er ORG øverste myndighed. VEDTÆGTER FOR NY ORG FORMÅL, ARBEJDSOMRÅDE ORGANISATION Organisationen er stiftet af Dansk Kennel Klub, Danmarks Jægerforbund og klubberne for stående hønsehunde (Dansk Breton Klub, Engelsk Setter Klub,

Læs mere

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a.

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2006 i Langhårsklubben Onsdag den 19. april 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 01.02.2010 Dansk Jagthunde Udvalgs bestyrelsesmøde mandag den 1. februar 2010 kl. 10 på Fjelsted Skov Kro, Store Landevej 92, Fjelsted, 5592 Ejby Tilstede var: Poul Vestervang (PV)

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

DKK s Schweisshundeudvalg. Regler for uddannelse til schweissdommer

DKK s Schweisshundeudvalg. Regler for uddannelse til schweissdommer DKK s Schweisshundeudvalg Regler for uddannelse til schweissdommer Gældende fra 1. januar 2012 1. Krav til optagelse som dommerelev Som hundefører Skal have ført mindst 2 forskellige hunde til 2 præmie

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2014 i Langhårsklubben Fredag den 21. november 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Ida Thyssen, IT Gitte Becher,

Læs mere

Gitte Becher, GB og Carsten Lundhøj, CL. Dagsordenen blev godkendt som fremsendt

Gitte Becher, GB og Carsten Lundhøj, CL. Dagsordenen blev godkendt som fremsendt REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2016 i Langhårsklubben Fredag den 21. oktober 2016 kl.: 16:30 i Ejby hallen Deltagere: Ida Thyssen, IT Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Gitte Becher, GB Hans

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2007 i Langhårsklubben Fredag den 11. maj 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Frede Petersen,

Læs mere

Dansk Jagthunde Udvalgs vejledning for prøveledere

Dansk Jagthunde Udvalgs vejledning for prøveledere Dansk Jagthunde Udvalgs vejledning for prøveledere Vejledningen er ment som en huskeliste for prøvelederen udover den overordnede vejledning, der er i Fælles Markprøve Regler (FMR), hvis indhold prøvelederen

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2012 1. Indstilling af elever.. 2 2. Godkendelse af elever.. 3 3. Elevkursus 3 4. Elevtjeneste.. 3 5. Dommeraspirantprøvebedømmelse. 4 6. Aspiranttjeneste...

Læs mere

Carsten Lawets, CLA og Ida Thyssen, IT. CL ønsker et separat dagsordenspunkt vedr. avlsrådet.

Carsten Lawets, CLA og Ida Thyssen, IT. CL ønsker et separat dagsordenspunkt vedr. avlsrådet. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2013 i Langhårsklubben Fredag den 24. maj 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen, LH Carsten

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Frede

Læs mere

Dansk Jagthunde Udvalgs vejledning for prøveledere

Dansk Jagthunde Udvalgs vejledning for prøveledere Dansk Jagthunde Udvalgs vejledning for prøveledere Vejledningen er ment som en huskeliste for prøvelederen udover den overordnede vejledning, der er i Fælles Markprøve Regler (FMR), hvis indhold prøvelederen

Læs mere

Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB

Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 Det vil Dansk Münsterländer Klub i 2016 Vedtægterne skal tilpasses nutiden Aktivistudvalget skal gendannes DMKs årshjul implementeres Udvalgsstrukturen tilpasses Projekt Grosser

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2011 i Langhårsklubben Fredag den 9. september 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Niels Grønbæk,

Læs mere

DKK s Schweisshundeudvalg

DKK s Schweisshundeudvalg DKK s Schweisshundeudvalg Regler for uddannelse tilog autorisation som schweissdommer Gældende fra 1.januar 2017 1. Krav til optagelse som dommerelev Som hundefører Ansøger skal have ført 2 hunde til 1

Læs mere

Dansk Jagthunde Udvalgs ÆLLES ARKPRØVE EGLER. for stående jagthunde

Dansk Jagthunde Udvalgs ÆLLES ARKPRØVE EGLER. for stående jagthunde Dansk Jagthunde Udvalgs ÆLLES ARKPRØVE EGLER for stående jagthunde Nærværende markprøveregler afløser de pr 1. januar 2003 med senere ændringer gældende regler og træder i kraft den 1. februar 2004 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 29. oktober 2013 Kl.: 17.00-22.00 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Til stede: Christian Brix Søndergaard, Kresten Henriksen, Susanne Tillge, Dot Preil, Afbud: Referat Bjarke

Læs mere

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2014 i Langhårsklubben Fredag den 3. januar 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Niels Grønbæk, NG Jens Jensen, JJ Jørgen Larsen, JL Leif

Læs mere

Referat fra møde i Jagthundeudvalget Onsdag den 18. november 2015 kl

Referat fra møde i Jagthundeudvalget Onsdag den 18. november 2015 kl Referat fra møde i Jagthundeudvalget Onsdag den kl. 18.00 22.00 Sted Ejby Hallen Halvej 5 5592 Ejby Mødedeltagere Administrationen Stig Egede Hansen, HB formand for Jagthundeudvalget Kirstein Henriksen,

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2007 i Langhårsklubben Søndag den 21. januar 2007 på Fjeldsted Skovkro Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Svend Due, SD Carsten

Læs mere

Dansk Jagthunde Udvalgs ÆLLES ARKPRØVE EGLER. for stående jagthunde

Dansk Jagthunde Udvalgs ÆLLES ARKPRØVE EGLER. for stående jagthunde Dansk Jagthunde Udvalgs ÆLLES ARKPRØVE EGLER for stående jagthunde Nærværende markprøveregler træder i kraft den 21. oktober 2013 1 Indholdsfortegnelse Dansk Jagthunde Udvalgs Fælles Markprøve Regler side

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 06.06.13, kl 18.00 Sted: Helle Engelsen Kærvej 16 7850 Stoholm Tilstede: Jens Andersen, Claus Christensen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Mette Stubkjær (barsel) 1. Valg af mødeleder:

Læs mere

UDKAST til referat af RKU møde kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Afbud fra: Valg af ordstyrer. CC blev valgt.

UDKAST til referat af RKU møde kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Afbud fra: Valg af ordstyrer. CC blev valgt. UDKAST til referat af RKU møde 09-05-2012 kl. 18.00 på Fraugdegaard Deltagerne: Christian Christensen (CC) Rie Jøhnke (RJ) Mette Urup (MUR) John Smed Andersen (KH) Keld Kongsted Frank Graversen (FG) Henrik

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2012 Dato: 06-08-2012 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Preben Arenfeldt PA Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Fraværende:

Læs mere

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2012 i Langhårsklubben Fredag den 31. august 2012 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Leif Hansen,

Læs mere

Dansk Jagthunde Udvalgs ÆLLES ARKPRØVE EGLER. for stående jagthunde

Dansk Jagthunde Udvalgs ÆLLES ARKPRØVE EGLER. for stående jagthunde Dansk Jagthunde Udvalgs ÆLLES ARKPRØVE EGLER for stående jagthunde Nærværende markprøveregler træder i kraft den 1. februar 2010. 33 ændret vedr. aflevering efter apportering fra vand 15. oktober 2011

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul,

Læs mere

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 9.30-16. 2. maj 2011 Tilstede

Læs mere

Opdateret den 23-10-2015. Spanielklubben. Specialklub under DKK. Markprøveregler for Begynderklasse Åbenklasse Vinderklasse

Opdateret den 23-10-2015. Spanielklubben. Specialklub under DKK. Markprøveregler for Begynderklasse Åbenklasse Vinderklasse Opdateret den 23-10-2015. Spanielklubben Specialklub under DKK Markprøveregler for Begynderklasse Åbenklasse Vinderklasse Indholdsfortegnelse: Side 3-4 Kapitel 1 Overordnede principper for markprøverne

Læs mere

REGLEMENT. for afholdelse af Sporprøve (kaninslæb) i Beagle Klubben FORMÅL

REGLEMENT. for afholdelse af Sporprøve (kaninslæb) i Beagle Klubben FORMÅL REGLEMENT for afholdelse af Sporprøve (kaninslæb) i Beagle Klubben FORMÅL Formålet med sporprøven er at bedømme beaglens evne til selvstændigt at kunne udrede et spor på frisk fært og finde vildtet. Dels

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 05.06.2013 Dansk Jagthunde Udvalgs bestyrelsesmøde onsdag den 5. juni 2013 kl. 10 på Fjelsted Skov Kro, Store Landevej 92, Fjelsted, 5592 Ejby Tilstede var: Poul Vestervang (PV)

Læs mere

Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglement Revideret april 2015

Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglement Revideret april 2015 Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglement Revideret april 2015 Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglementet (revideret april 2015) 1 Formål Markprøverne skal være avlsvejledende med det overordnede

Læs mere

Referat til 5-klub møde d. 17. august 2017, kl.18.00

Referat til 5-klub møde d. 17. august 2017, kl.18.00 Referat til 5-klub møde d. 17. august 2017, kl.18.00 Sønder Bygade 9 Grejs 7100 Vejle 1. Til stede og godkendelse af referat fra 4. maj 2017 Kenth Lange, Casper Raahede, Hans Petter Lauridsen, Anders B.

Læs mere

Referat fra møde mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark

Referat fra møde mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark Referat fra møde mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark Dato: Torsdag, den 27. juni 2019 Tid: Kl. 17.00 Sted: Fjelsted Skov Hotel & Konference, Store Landevej 92, 5592 Ejby Deltagere

Læs mere

Hundeweb Brugermanual Prøveledere

Hundeweb Brugermanual Prøveledere Hundeweb Brugermanual Prøveledere Indholdsfortegnelse Kapitel 0 - Log på hundeweb...2 Kapitel 1 - Kvalitetsklasser (ungdoms- og åbenklasse)...6 1. Administrer arrangementet, priser, klasser mm. (bruges

Læs mere

Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ.

Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ. Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ. A. Valg af dirigent: På raceledelsens vegne, foreslog Lisbeth Bech, - K.K. Jensen,

Læs mere

Regler for uddannelse til- og autorisation som spordommer

Regler for uddannelse til- og autorisation som spordommer Regler for uddannelse til- og autorisation som spordommer Gældende fra 1. januar 2018 1. Krav til optagelse som dommerelev Som hundefører Ansøger skal have ført 2 forskellige hunde til 1 præmie på 1.000

Læs mere

Referat FJDs bestyrelsesmøde torsdag den 21. maj kl. 17:00 på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle

Referat FJDs bestyrelsesmøde torsdag den 21. maj kl. 17:00 på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark Referat FJDs bestyrelsesmøde torsdag den 21. maj kl. 17:00 på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Christian Johansen

Læs mere

Referat af RKU møde Regionerne og racerne kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Henrik Tejlgaard Jensen (HJ)

Referat af RKU møde Regionerne og racerne kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Henrik Tejlgaard Jensen (HJ) Referat af RKU møde Regionerne og racerne 19-09-2012 kl. 18.00 på Fraugdegaard Deltagerne: Christian Christensen (CC) Rie Jøhnke (RJ) Mette Urup (MUR) John Smed Andersen (KH) Claus Jensen (CJ) Keld Jørgensen

Læs mere

LOGO 14. december 2108

LOGO 14. december 2108 Retningslinjer for afholdelse prøver i SJD regi - JAN 2019 Retningslinjerne er bestemmelser for afvikling af prøver i SJD regi samt en huskeliste for prøvelederen udover den overordnede vejledning, der

Læs mere

Referat Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde Fredag d. 7. december 2012 kl i Vierne

Referat Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde Fredag d. 7. december 2012 kl i Vierne Referat Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde Fredag d. 7. december 2012 kl. 17.30 i Vierne Formanden bød velkommen til mødet, og konstaterede at ca. 10% af klubbens medlemmer var til stede. Samt rettede

Læs mere

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 7. oktober 2011. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

DJU. Analyse Præsentation for FJD s Bestyrelse 9. august 2017

DJU. Analyse Præsentation for FJD s Bestyrelse 9. august 2017 DJU Analyse 2017 Præsentation for FJD s Bestyrelse 9. august 2017 1 Opgaven Fremstilling af opgaven Overordnet organisering Administration Økonomi Fremtidige opgaver (køreplan) 2 Fremstilling af opgaven

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er Korthaarklubben og er stiftet 22.05.1908. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3. Klubben er en specialklub, der er anerkendt

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg.

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Prøveregler for Dansk Kennel Klubs afholdelse af Danmarksmesterskab i schweissspor

Prøveregler for Dansk Kennel Klubs afholdelse af Danmarksmesterskab i schweissspor Prøveregler for Dansk Kennel Klubs afholdelse af Danmarksmesterskab i schweissspor Solrød 1. januar 2018 1 Formål Prøven er en konkurrenceprøve, der har til formål at finde frem til årets Danmarksmester

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2017 1. Indstilling af elever 2 2. Elevkursus 2 3. Elevtjeneste 3 4. Aspirantprøvebedømmelse 3 5. Aspiranttjeneste 3 6. Regler for førstegangsautoriserede

Læs mere

Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen

Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl. 18.00 Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen Status på skud - orientering om en næsten umulig problematik

Læs mere

SPANIEL KLUBBEN MARKPRØVE REGLER FOR BEGYNDERKLASSE ÅBENKLASSE VINDERKLASSE SPECIALKLUB UNDER DKK

SPANIEL KLUBBEN MARKPRØVE REGLER FOR BEGYNDERKLASSE ÅBENKLASSE VINDERKLASSE SPECIALKLUB UNDER DKK SPANIEL KLUBBEN MARKPRØVE REGLER FOR BEGYNDERKLASSE ÅBENKLASSE VINDERKLASSE SPECIALKLUB UNDER DKK OPDATERET D. 05.10.2017 Indholdsfortegnelse Kapitel 1 - Overordnede principper for markprøverne... 2 Kapitel

Læs mere

Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA

Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2013 i Langhårsklubben Søndag den 17. februar 2013 kl.: 10:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen,

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj kl. 17:00

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj kl. 17:00 Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj kl. 17:00 på Fjelsted Skov Kro, St. Landevej 92, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet

Læs mere

Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel

Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2007 i Langhårsklubben Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel Deltagere: Bent Hansen, BH Frede Petersen, FP Svend Due, SD Henning

Læs mere

LOVE, REGLER, PROPORTIONER OG FUNDATSER FOR DANSK POINTER KLUB

LOVE, REGLER, PROPORTIONER OG FUNDATSER FOR DANSK POINTER KLUB Love For LOVE, REGLER, PROPORTIONER OG FUNDATSER FOR DANSK POINTER KLUB 1. 2. Klubbens navn. 1.1 Klubbens navn er Dansk Pointer Klub (DPK). 1.2 Den har sæde og værneting fælles med formanden for DPK. 1.3

Læs mere

Danske Sortkrudtsskytter

Danske Sortkrudtsskytter Danske Sortkrudtsskytter Forbundet af Danske Sortkrudtsskytteforeninger Medlem af Dansk Skytte Union- Danmarks Idrætsforbund www.sortkrudt.dk Referat af repræsentantskabsmøde Lørdag d. 11. maj 2013 Følgende

Læs mere

Hundeweb Brugermanual Opret DJU og Schweiss prøver

Hundeweb Brugermanual Opret DJU og Schweiss prøver Hundeweb Brugermanual Opret DJU og Schweiss prøver Indholdsfortegnelse Kapitel 0 - Log på hundeweb...2 Log på Klubsystemet...3 Kapitel 1 Opret prøve...4 Kapitel 2 Aktiver prøven så der kan tilmeldes på

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde i Eurasier Klub Danmark (EKD), afholdt 22. juni 2013, kl. 09:30-17:00 hos Ulla Røjgaard, Skolegade 52, 7400 Herning 22. juni 2013 Deltagere: Formand Legarth Brenbak (LB), næstformand

Læs mere

Dagsorden HB-møde d. 12.5.2009 kl. 17.00 på Hotel Madam Bagger, Havnegade 17, 4220 Korsør.

Dagsorden HB-møde d. 12.5.2009 kl. 17.00 på Hotel Madam Bagger, Havnegade 17, 4220 Korsør. Dagsorden HB-møde d. 12.5.2009 kl. 17.00 på Hotel Madam Bagger, Havnegade 17, 4220 Korsør. Deltagere Lene Carlson(LC), Fritz Bennedbæk(FB), Lars Juhl(LJ), Kim Kristoffersen(KK), Henrik Jeberg(HJ), delvist

Læs mere

En kort historisk redegørelse for arbejdet med DEN STÅENDE JAGTHUND I MARKEN

En kort historisk redegørelse for arbejdet med DEN STÅENDE JAGTHUND I MARKEN En kort historisk redegørelse for arbejdet med DEN STÅENDE JAGTHUND I MARKEN Historien om organisationen af de stående jagthunde begynder med stiftelsen af Dansk Jagtforening (DJF) i 1884. Alle bestående

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2019 1 Indstilling af elever 2 2 Elevkursus 2 3 Elevtjeneste 3 4 Aspirantprøvebedømmelse 3 5 Aspiranttjeneste 3 6 Regler for førstegangsautoriserede dommere

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I medfør af 4, stk. 2, i lov nr. 553 af 18. juni 2012 om Institut for Menneskerettigheder Danmarks Nationale Menneskerettighedsinstitution, hvorefter institutionens bestyrelse

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2018 1. Indstilling af elever 2 2. Elevkursus 2 3. Elevtjeneste 3 4. Aspirantprøvebedømmelse 3 5. Aspiranttjeneste 3 6. Regler for førstegangsautoriserede

Læs mere

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Ole Meinicke

Læs mere

I. ALMINDELIGE BESTEMMELSER

I. ALMINDELIGE BESTEMMELSER I. ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1. Formål: Prøvens formål er at fremme interessen og forståelsen hos Danmarks jægere for betydningen af veldresserede jagthunde for derigennem at medvirke til en højnelse af

Læs mere

Prøveregler for Dansk Kennel Klubs afholdelse af Danmarksmesterskab i schweissarbejde

Prøveregler for Dansk Kennel Klubs afholdelse af Danmarksmesterskab i schweissarbejde Prøveregler for Dansk Kennel Klubs afholdelse af Danmarksmesterskab i schweissarbejde Formål Prøven er en konkurrenceprøve, der har til formål at finde frem til årets Danmarksmester i schweissarbejde.

Læs mere