1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde"

Transkript

1 170 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 9. maj 2012 Start kl , slut kl Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen, Palle Christensen, Eigil Stausholm, Lise Lotte Kjær og Lotte Bang. Afbud fra Christian Vestergaard Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde 2. Spørgsmål og kommentarer til direktionsrapporten 3. Repræsentantskabsmøde 22. maj Gennemgang af udkast til årsregnskab for Fusion temamøde for repræsentantskaberne 6. Politik for gaver, studierejser m.v. 7. Code of Conduct 8. Politik for networking 9. Forventningsanalyse - det kan være en god ide at lave en forventningsanalyse blandt medarbejderne, hvor vi beder dem beskrive deres forventninger til de respektive bestyrelser - afdelingsbestyrelsen, organisationsbestyrelsen og Vivas bestyrelse. Årsagen er den, at vi tror vi ved hvad der forventes af os - men gør vi egentlig det? En nem og lige til måde at finde ud af det på! 10. Kompetenceprofil for bestyrelsen 11. Dato og forslag til emner til næste møde 12. Eventuelt 13. Resume af beslutninger 1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde Godkendt og underskrevet 2. Spørgsmål og kommentarer til direktionsrapport Afdeling 3 Thulevej holder ekstraordinært beboermøde renovering af syd facade, herunder udvidelse af altaner. Søren Andersen spørger til håndværkerafdelingen og det underskud der opstår. Lotte Bang orienterer om beslutningen på sidste møde at timeprisen maks må udgøre et gennemsnit af de eksterne håndværkeres priser. Sygefravær Lotte Bang orienterer om et meget højt sygefravær på kontoret, hvis vi ser bort fra Lone Vammen og Torben Thomsens sygdom i både 2011 og 2012, som er meget ekstraordinært, har vi de første 4 måneder af 2012 haft samme sygefravær som hele 2011 det kan have skyldtes generelt mere sygdom i samfundet. APV erne indikerer ikke noget, men vi har fokus på det. Søren Andersen spørger om statistik for overarbejde og afholdt afspadsering. Palle Christensen spørger om der kan være noget indeklima Lotte Bang siger vi har fået det målt og fik sat luftfugtere op på alle kontorer i stuen, de har været i stykker, men de virker igen. Liselotte Kjær pointerer også at nogle kommer syge på arbejde.

2 171 Det kan være misforstået godhed. 3. Repræsentantskabsmøde 22. maj 2012 Dirigent bestyrelsen foreslår Iver Eriksen Valg af medlemmer alle genopstiller Suppleanter vi spørger Henrik Yde, afdeling 3, Samsøgade m.v., Winnie, afdeling 5, Havrevangen m.fl. og Kirsten Sørensen, afdeling 4 i Østparken samt Karen Nielsen, afdeling 2, Peter Freuchens Vej og Lise Stender, afdeling 9, Vadum fra Limfjorden. Buffet med let anretning Vi inviterer revisorerne til mødet 4. Gennemgang af udkast til årsregnskab for 2011 Regnskabet udviser et overskud på kr. 593 efterfølgende korrigeret med momsafvigelse til kr Overskuddet skyldtes primært fratrædelse af Mogens Blicher Hansen og at vi først ansatte ny medarbejder 1/ og en regnefejl i beregningen af administrationsbidraget i budgettet, hvor vi har budgetteret meget forsigtigt. Modsat er der anvendt mere end budgetteret på småanskaffelser, afskrivninger p.g.a. nyindretning af nye arbejdspladser samt ekstra ebd omkostninger til bl.a. ny hjemmeside, intranet og beboernet m.v. Revisor har lavet supplerende oplysning i påtegningen omkring budgettallene som de ikke kan revidere og at de har læst ledelsesberetningen. 5. Fusion temamøde for repræsentantskaberne Frede Skrubbeltrang spørger om det går godt med rundturen i Østparken. Afdeling 1 kom med mange gode forslag til at blev klogere Få uvildige til at give et bidrag til Due Diligencen og foreslår at revisor og advokat forholder sig til den og kommer med deres erfaringer, trusler og gode råd. Jesper Nygaard som er direktør for KAB som er en fusion af AKB og KAB samt formand for Realdania og Landsbyggefonden. Årsregnskabet for 2011 blev godkendt Besluttet at invitere revisor og advokat, tilsynet og Jesper Nygaard alternativ en anden med samme erfaring i fusion. Palle Christensen tænker det handler om et juridisk sikkerhedsbælte. Vi skal ikke være så store, at vi mister nærheden. Præcisere hvad den enkelte beboer får ud af fusionen. Invitationen skal formuleres sådan den skal give anledning til at reflektere.

3 172 Dato i juni er Frede ikke til stede 6. Politik for gaver, studierejser m.v. Politikken uændret da der står det skal vurderes HTH invitation til Christian Vestergaard og Frede Skrubbeltrang til billetter til Den eneste ene De har begge takket nej. Iver Eriksen spørger om en billet til afdelingsbestyrelsen til Zoo fra Erik Fals om den kan accepteres. Ingen bemærkninger. 7. Code of Conduct Iver Eriksen har udarbejdet et forslag til uddybning af værdier Tillid: Vi ønsker en organisation, hvor vi har tillid til hinanden, og hvor vi efterlever vores mission, vision og værdier. Tillid betyder også, at vi tror på de bedste hensigter, og at vi kan regne med hinandens opbakning i vores handlinger og skaber derved et rart sted at være for medarbejdere og beboere. For os hænger tillid sammen med, at vi lytter til hinanden og ser forskellighed som en styrke. Vi respekterer hinandens faglighed og er åbne og parate til at lære ikke mindst af vores fejl. Vi ser positivt på forslag og nye ideer og initiativer, og vi opmuntrer, støtter og anerkender hinanden. Vi tror på, at mennesker har den bedste hensigt, og derfor er vi nysgerrige og vi søger dialogen, også når vi ikke er enige. Respekt, ordentlighed, tryghed, loyalitet og fællesskab er nøgleord for vores møder, beslutnings-processer og samarbejde. Vi lytter til hinanden og ser forskellighed som en styrke Vi respekterer hinandens faglighed og anser alle niveauer som ligeværdige Vi er parate til at lære For os bygger tillid og tryghed på hinanden Vi appellerer til forståelighed og rummelighed Vi er positive overfor ideer og initiativer Vi lægger vægt på at opmuntre, støtte og anerkende hinanden Vi ønsker at give friheden til at kunne handle Vi tror på den bedste hensigt Vi er nysgerrige og går i dialog Vi skaber frie og fleksible rammer Vi tager selvstændigt fat på opgaver og har tillid til at at de afsluttes Respekt, ordentlighed og loyalitet er nøgleord for os Loyalitet: Loyalitet betyder, at vi kan stole på og respektere hinanden. Vi anser et højt informationsniveau med åbenhed, dialog og diskussion for at være essentielt til gengæld respekterer vi de demokratiske spilleregler og dermed de beslutninger, der træffes på de forskellige niveauer. Det betyder, at når en beslutning er truffet, trækker vi i arbejdstøjet og arbejder loyalt på at føre den ud i livet, så vi dermed fremstår som én samlet enhed. Vi er bevidste om vores rolle i organisationen, og ordentlighed og troværdighed kendetegner vores kommunikation såvel internt som i forhold til eksterne samarbejdspartnere og beboere.

4 173 Loyalitet betyder, at vi stoler på og respekterer og tolererer hinanden Et højt informationsniveau med åbenhed, dialog og diskussion er essentielt Vi respekterer demokratiets spilleregler Vi arbejder loyalt på at føre trufne beslutninger ud i livet Ordentlighed og troværdighed kendetegner vores kommunikation såvel internt som eksternt Vi tør satse og bakker hinanden op i vorfes handlinger Troværdighed: I vores daglige arbejde er det essentielt, at vi gør, hvad vi aftaler og lover, så der bliver overensstemmelse mellem ord og handling, og vi dermed lever op til de fælles værdier. Troværdighed betyder også, at vi siger tingene på rette tid og sted. Vi er troværdige overfor missionen, visionen samt værdierne i organisationen Vi tager ansvar overfor fælles værdier Vi tager ansvar for, at der er sammenhæng mellem ord og handling Vi tager ansvar for egne handlinger Vi siger tingene på rette tid og sted Vi tager stilling Vi overholder aftaler og efterlever trufne beslutninger og er pålidelige Vi er ansvarlige i forhold til opgaveløsningen. Åbenhed og gennemsigtighed: I vores måde at arbejde på er det vigtigt med åbenhed og gennemsigtighed, så vi gennem dialog opnår den højeste grad af faglighed, ide-rigdom og kreativitet i løsningen af komplekse opgaver kun på den måde sikrer vi den bedste løsning. Det indebærer, at vi skal have et højt gensidigt informationsniveau, hvor vi informerer hinanden så tidligt som muligt, så vi gennem indsigt i vores muligheder er positive overfor andres meninger og ytringer. Gennem åbenhed og dialog styrkes vi, så vi bedre kan imødekomme krav om forandringer. Vi har en åben, ligeværdig og respektfuld dialog Vi tør indgå i dialog Vi har ingen skjulte dagsordener Vi vil være åbne og positive overfor andres tilkendegivelser, meninger og ytringer Vi informerer så tidligt som muligt til de rette personer Vi sparrer med samtlige aktører Vi involverer beboerne Vi vil være åbne overfor forandringer og nytænkninger Vi stiler mod udtalelser, der understøtter den positive historie Vi vil være nysgerrige overfor hinanden Vi har ret og pligt til at informere på alle niveauer Udvikling: Vi vil have en organisation hvor udvikling er sat i højsædet, hvor alle medaktører arbejder mod et fælles mål og som altid er fremsynet og på forkant med tingene. Uden udvikling, afvikler vi. Vi går ikke i stå Vi har en høj grad af frihed/selvforvaltning kun sådan udvikler vi os

5 174 Vi ønsker medarbejdere der til stadighed udvikler deres kompetencer Vi tilpasser os fremtidens krav Det skal gerne blive til en måde vi behandler alle i og omkring organisationen på samt den måde vi selv forventer at blive mødt af alle interessenter på. Palle Christensen efterspørger hvad konsekvenser er. Lotte Bang siger det alene er et moralsk ansvar. Vi skal bruge det til at sætte grænser for hvad vi vil finde os i og hvad vi kan tillade os at sige fra overfor. Vi henvender os til alle interessenter, bestyrelsesmedlemmer, håndværkere, rådgivere, samarbejdspartnere, beboere evt. Iver Eriksen udarbejder en indledning. Code of Conduct er enstemmigt vedtaget. 8. Politik for networking Et citat Netværk er summen af alle dine forbindelser uanset køn, alder, profession og interesser. Alle de du kender er en del af dit netværk ligesom du er en del af deres. Frede Skrubbeltrang orienterede om Christian Vestergaards indlæg omkring politikken og beder Lotte Bang rundsende det til alle. Essensen er at Christian Vestergaard stemmer imod det foreliggende forslag. Eigil Stausholm - der er lovgivning der fastsætter hvad der skal udbydes og kan ikke se der er problemer, når vi overholder det. Liselotte Kjær føler sig under mistanke når hun hører hvad Christian Vestergaard skriver og mener vi skal arbejde med udgangspunkt i tillid ikke mistro. Iver Eriksen giver Christian Vestergaard ret i at vi skal passe på med den diagonale dialog, men mener dog det ligger i at vi skal kende vores egen plads i organisationen. Kan ikke se alle de bekymringer Christian Vestergaard opstiller. Søren Andersen mener Christian Vestergaard har en anden politisk grundholdning som ikke kan ændres. Han er enig med Liselotte Kjær i at mistænkeliggørelse af alt er dræbende for kreativiteten. Lotte Bang er enig med Christian Vestergaard rigtig langt hen ad vejen, men mener det er det hun har forsøgt at skrive når vi skriver Det er vigtigt at have øje for, hvordan man sorterer til og især fra i mulighederne. Vi skal selektere i hvad det er for

6 175 nogle netværk man bruger i givne tilfælde. Vi skal til enhver tid kende, vores egen plads i organisationen og være opmærksom på, hvornår man kommunikerer hvordan. Vær specielt som bestyrelse og ledelse opmærksom på, at vi ikke - og minde om at man ikke kan, ikke - kommunikere Vi skal med politikker, målsætninger og forretningsgange for andre områder, sikre vores uafhængighed. Eigil Stausholm mener ikke vi kan skrive os ud af alt. Mener også man dræber alt initiativ ved at sætte begrænsninger ud over det der allerede står skrevet. Lotte Bang spørger hvad konsekvenserne vil være. Tina Holm mener hendes mavefornemmelse ville sige til hende hvad der er i orden og hvad der ikke er. Lotte Bang spørger om vi kan tilføje, at vi skal være åbne om hvad vi deltager i når det er noget der er nyt. Lotte Bang vil være ked af, hvis ikke vi netværker, det er med til at sikre at vi sammen er stærke ikke at vi hver især er stærke. Lotte Bang mener networking er kommet for at blive det er ikke noget, vi kan fravælge. Til gengæld kan vi vælge hvordan vi vil netværke og hvad vi vil have ud af det. Palle Christensen mener generelt det er positivt og en udvikling i forhold til tidligere, men kan godt som Christian Vestergaard se farerne. Eigil Stausholm mener ikke vi i alle henseender kan beskrive alle risici, mener det Lotte Bang har lavet er rigtig godt og dækkende, men mener vi hen ad vejen skal justere på det som en løbende proces. Søren Andersen mener sagtens vi kan gå ind for politikken som den er og så kunne vi i forbindelse med revurdering af gavepolitikken også tage denne op til revurdering. Iver Eriksen mener også politikken er rigtig god og kan godt gå ind for den Palle Christensen kan godt gå ind for politikken, som den er beskrevet. Tina Holm spørger om den kan høre under Code of Conduct, har en følelse af at det hænger lidt sammen. Konklusion

7 176 Politikken dækker flere niveauer i organisationen Vi tager politikken op til vurdering igen om senest et år, politikken skal henvise til Code of Conduct åbenhed - tillid Politikken er enstemmigt vedtaget 9. Forventningsanalyse - det kan være en god ide at lave en forventningsanalyse blandt medarbejderne, hvor vi beder dem beskrive deres forventninger til de respektive bestyrelser - afdelingsbestyrelsen, organisationsbestyrelsen og Vivas bestyrelse. Årsagen er den, at vi tror vi ved, hvad der forventes af os - men gør vi egentlig det? En nem og lige til måde at finde ud af det på! Iver Eriksen kunne godt tænke sig at vi lavede en forventningsanalyse for hvad beboerne, afdelingsbestyrelserne, medarbejderne kan forvente af Organisationsbestyrelsen. Søren Andersen, mener den kan laves både meget omfattende og mindre omfattende, men at det klart vil være med til at forbedre organisationen. Eigil Stausholm mener at god service er at give mere end forventet, så skal man også kende forventningerne. Noget af det er lovreguleret, men der er også moralsk forventning. Frede Skrubbeltrang spørger om Iver Eriksen har et forslag til et forventningsafstemnings skema. Tage det med som et punkt på næste møde. Iver Eriksen pointerer, at det er til for at bestyrelsen kan udvikle sig. 10. Kompetenceprofil for bestyrelsen Iver Eriksens forslag udspringer af kredsmøde, hvor kredskonsulent fortalte om kompetenceprofil for direktører. Vi kan godt have nogle ønsker til kompetencer, hvilke kompetencer vi gerne vil have til rådighed i bestyrelsen Punktet udsættes til næste møde. 11. Dato og forslag til emner til næste møde Dato for næste møde: 4. juni 2012 kl. 17 Punkter til næste møde:

8 177 Repræsentantskabsmøde 22. maj 2012 kl evaluering og konstituering Forventningsafstemning Kompetenceprofil Temamøde med repræsentantskaberne Punkter til kommende møder: Fællesmøde bestyrelse og personale Reklamer tænk ud af boxen 12. Eventuelt Studiecykel med reklame Eigil Stausholm sætter tvivl omkring værdien. Søren Andersen mener vi skal høre nærmere omkring det punkt på næste møde Lys i Afrika Energi Nord sender solcellelamper til Uganda, hvor ca. 80% af befolkningen ikke har adgang til el. I øjeblikket får de fleste familier i Uganda lys fra skadelige og brandfarlige petroleumslamper. Det skal stoppes. Når du får strøm fra Energi Nord, indgår du automatisk i fællesskabet om at forsyne Uganda med solcellelamper. Vi betaler ikke hverken mere eller mindre - LB sender mere info rundt punkt på næste møde. 13. Resume af beslutninger Regnskab godkendt Repræsentantskabsmøde: Vi peger på Iver Eriksen som dirigent Lotte Bang laver et forslag til service katalog Gæste deltagere til temamøde repræsentantskaberne Anne Henriksen, advokat Britta Mikkelsen, revisor Kim G. Pedersen, tilsynet Aalborg Kommune, Jesper Nygaard, KAB Code of Conduct skal efterleves og Iver laver en indledning Politik for Networking dækker flere niveauer og vi tager det op i 2013 henviser til værdier, godkendt. Forventningsafstemning Iver Eriksen laver et oplæg Punkt 10 kompetenceprofil venter til næste møde 4. juni Lotte Bang Referent Frede Skrubbeltrang Christian Vestergaard Søren Andersen Konstitueret Formand Eigil Stausholm Tina Holm Iver Eriksen Palle Christensen

Dagsordnen godkendt. Referatet er godkendt

Dagsordnen godkendt. Referatet er godkendt 178 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. juni 2012 Start kl. 17.00, slut kl. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Palle Christensen og Lotte Bang. Afbud fra

Læs mere

Dagsorden er godkendt

Dagsorden er godkendt 134 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 5. oktober 2011 Start kl. 17.00, slut kl. 19.00 Tilstede var Brian Skræm, Eigil Stausholm, Christian Vestergaard, Tina Holm, Søren Andersen, Frede Skrubbeltrang,

Læs mere

1. Velkomst og godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde. Godkendt

1. Velkomst og godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde. Godkendt 83 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 2. juni 2010 Start kl. 16.30, slut kl. 18.30 Tilstede var Brian Skræm, Frede Skrubbeltrang, Ann Bylund Andersen, Søren Andersen, Christian Vestergaard, Iver

Læs mere

Eigil Stausholm og Iver Eriksen havde meldt afbud.

Eigil Stausholm og Iver Eriksen havde meldt afbud. 30 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. juni 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 21.00. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Winni Jensen, Tina Holm, Kirsten Sørensen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde

1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde 165 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 10. april 2012 Start kl. 17.00, slut kl. 21.45 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen, Palle Christensen, Christian Vestergaard,

Læs mere

Iver Eriksen har meldt afbud. Jytte Faitanini fra udlejningen deltog i det første punkt på dagsordnen.

Iver Eriksen har meldt afbud. Jytte Faitanini fra udlejningen deltog i det første punkt på dagsordnen. 78 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. maj 2010 Start kl. 16.30, slut kl. 19.45 Tilstede var Brian Skræm, Frede Skrubbeltrang, Ann Bylund Andersen, Søren Andersen, Christian Vestergaard, Eigil

Læs mere

Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00. 2. maj 2014

Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00. 2. maj 2014 Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00 2. maj 2014 Bestyrelsen Vivaboligs bestyrelse består, frem til repræsentantskabsmødet i 2014, jf. fusionsaftalen af

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde

1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde 157 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 5. marts 2012 Start kl. 17.00, slut kl. 20.15 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen, Palle Christensen, Christian Vestergaard,

Læs mere

Udarbejdet af LB den 04.10.2012

Udarbejdet af LB den 04.10.2012 194 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. oktober 2012 Start kl. 17.00, slut kl.19.50 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Eigil Stausholm, Palle Christensen,

Læs mere

Lise Stender, Inge Häuser og Palle Christensen havde meldt afbud. 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde.

Lise Stender, Inge Häuser og Palle Christensen havde meldt afbud. 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde. 46 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 14. januar 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 20.00. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Tina Holm, Eigil Stausholm, Kirsten Sørensen, Pia

Læs mere

Frede Skrubbeltrang gik efter punkt 1, Winni Jensen, Egon Jensen og Lise Stender havde meldt afbud.

Frede Skrubbeltrang gik efter punkt 1, Winni Jensen, Egon Jensen og Lise Stender havde meldt afbud. 46 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 3. december 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 20.00. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Tina Holm, Eigil Stausholm, Kirsten Sørensen, Pia

Læs mere

Kirsten Sørensen, Steen Købsted, Søren Andersen og Kim Martens havde meldt afbud.

Kirsten Sørensen, Steen Købsted, Søren Andersen og Kim Martens havde meldt afbud. 21 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 6. april 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 19.15. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Iver Eriksen, Winni Jensen, Tina Holm, Christian Vestergaard, Palle Christensen,

Læs mere

Ændret dagsorden godkendt. Den ændrede dagsorden, med tilføjelse af punkt 6, blev godkendt 2. Spørgsmål og kommentarer til direktionsrapporten

Ændret dagsorden godkendt. Den ændrede dagsorden, med tilføjelse af punkt 6, blev godkendt 2. Spørgsmål og kommentarer til direktionsrapporten 188 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. september 2012 Start kl. 17.00, slut kl.19.00 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Eigil Stausholm, Palle Christensen,

Læs mere

1. Velkomst og præsentation Frede byder velkommen til Johnny og Carsten.

1. Velkomst og præsentation Frede byder velkommen til Johnny og Carsten. 145 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. januar 2012 Start kl. 17.00, slut kl. 20.45 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen, Palle Christensen, og Lotte Bang.

Læs mere

2. Strategiplan for driftsafdelingen, håndværkerafdelingen og input til due diligence vedrørende bygningernes tilstand

2. Strategiplan for driftsafdelingen, håndværkerafdelingen og input til due diligence vedrørende bygningernes tilstand 151 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 6. februar 2012 Start kl. 17.00, slut kl. 20.00 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen, Palle Christensen, Christian Vestergaard,

Læs mere

Proforma referat fra Bestyrelsesmøde

Proforma referat fra Bestyrelsesmøde Side 1 af 7 Lotte Bang Proforma referat fra Bestyrelsesmøde Vivabolig - Organisationsbestyrelsesmøde Mødested : Vesterbro 23 Mødetidspunkt : Mandag d. 5. maj 2014 kl. 17:00 Mødet hævet : Tirsdag d. 13.

Læs mere

Dagsorden er godkendt. 1. Velkomst og godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde

Dagsorden er godkendt. 1. Velkomst og godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde 128 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 6. september 2011 Start kl. 17.00, slut kl. 20.00 Tilstede var Brian Skræm, Eigil Stausholm, Christian Vestergaard, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen,

Læs mere

Offentligt Referat af bestyrelsesmøde den 10. maj 2011

Offentligt Referat af bestyrelsesmøde den 10. maj 2011 Offentligt Referat af bestyrelsesmøde den 10. maj 2011 Fraværende fra Tina Holm og Verner Frederiksen 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt 2. Godkendelse af referatet fra mødet den

Læs mere

Eigil Stausholm havde meldt afbud. 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde

Eigil Stausholm havde meldt afbud. 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde 36 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. september 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 20.30. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Winni Jensen, Tina Holm, Kirsten Sørensen, Pia

Læs mere

tirsdag den 10. januar 2012 kl. 17.15 20.30

tirsdag den 10. januar 2012 kl. 17.15 20.30 10. januar 2012 Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 10. januar 2012 kl. 17.15 20.30 Deltagere: Christian Vestergaard, Iver Eriksen, Palle Christensen, Henrik Yde, Kirsten Sørensen, Tina Holm, Winnie

Læs mere

Godkendt. Ellers ingen bemærkninger. 3. Strategiplan for håndværkerafdelingen

Godkendt. Ellers ingen bemærkninger. 3. Strategiplan for håndværkerafdelingen 68 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 10. marts 2010 Start kl. 16.30, slut kl. Tilstede var Brian Skræm, Frede Skrubbeltrang, Søren Andersen, Iver Eriksen, Ann Bylund Andersen, Christian Vestergaard,

Læs mere

2. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse til dagsordnens punkt 9 a afdeling 1 Bornholmsgade m.fl. og b afdeling 4 Konvalvej

2. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse til dagsordnens punkt 9 a afdeling 1 Bornholmsgade m.fl. og b afdeling 4 Konvalvej 29. november 2011 Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. november 2011 kl. 17.15 20.00 Deltagere: Christian Vestergaard, Brian Skræm, Iver Eriksen, Verner Frederiksen, Palle Christensen, Henrik Yde,

Læs mere

Proforma referat fra Bestyrelsesmøde

Proforma referat fra Bestyrelsesmøde Side 1 af 8 Lotte Bang Proforma referat fra Bestyrelsesmøde Vivabolig - Organisationsbestyrelsesmøde Mødested : Vesterbro 23-2. sal Mødetidspunkt : Onsdag d. 9. april 2014 kl. 17:00-20:00 Tilstede : Bjarne

Læs mere

Dagsorden med rettelser blev godkendt

Dagsorden med rettelser blev godkendt 202 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. december 2012 Start kl. 17.00, slut kl.19.30 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Palle Christensen, Lise Lotte Kjær

Læs mere

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Mødested: Vesterbro 23 Mødetidspunkt: Onsdag den 5. november 2014 kl. 17.00 20.00 Tilstede: Frede Skrubbeltrang, Palle Christensen, Egon Jensen, Pia

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referater fra sidste møde Det planlagte møde den 7. november 2012 er blevet flyttet til 12.

1. Godkendelse af dagsorden og referater fra sidste møde Det planlagte møde den 7. november 2012 er blevet flyttet til 12. 783 Referat fra bestyrelsesmøde den 12. november 2012 Start kl. 17.00 20.00 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Lise Stender, Egon Jensen, Søren Andersen, Carl Aage Poulsen, Steen Købsted, Kim Martens og

Læs mere

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Introduktion Valg til organisationsbestyrelsen sker hvert år på boligorganisationens repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde

Referat fra Bestyrelsesmøde Side 1 af 7 Lotte Bang Referat fra Bestyrelsesmøde Vivabolig - Organisationsbestyrelsesmøde Mødested : Vesterbro 23 Mødetidspunkt : Onsdag d. 11. juni 2014 kl. 17:00-20:00 Mødet hævet : Onsdag d. 11. juni

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015 1. Velkomst: Afdelings formand Christian Vestergaard bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Stefan Rask Knudsen, Thorkild

Læs mere

LEDELSESGRUNDLAG. 6 pejlemærker

LEDELSESGRUNDLAG. 6 pejlemærker LEDELSESGRUNDLAG 6 pejlemærker Vi er én Helsingør Kommune Vi fremstår som en fælles enhed Vi har et fælles ansvar Vi tænker i helheder Vi har fokus på vores borgere, brugere og ansatte Vi repræsenterer

Læs mere

Thorvald går hjem og regner en pris på projektet som vi får om ca. 14 dage. (Prisen er efterfølgende oplyst til kr. 88.000 incl. kunst moms.

Thorvald går hjem og regner en pris på projektet som vi får om ca. 14 dage. (Prisen er efterfølgende oplyst til kr. 88.000 incl. kunst moms. 729 Referat fra bestyrelsesmøde den 17. februar 2011 Start kl. 17.00 20.30 Tilstede var indbudt gæst Thorvald Odgaard, Frede Skrubbeltrang, Søren Andersen, Lise Stender, Karen Nielsen, Egon Jensen, Eigil

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

LEDELSESGRUNDLAG AABENRAA STATSSKOLE

LEDELSESGRUNDLAG AABENRAA STATSSKOLE LEDELSESGRUNDLAG AABENRAA STATSSKOLE April 2018 INDLEDNING På Aabenraa Statsskole tror vi på, at god ledelse spiller en betydelig rolle i at skabe den bedste uddannelse og arbejdsplads for eleven, for

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 1. Velkomst: Afdelings formand Inge Haüser bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Henrik Foght Hansen, ejendomsfunktionær

Læs mere

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud Glostrup, 3. juni 2013 LK Referat Den 28. maj 2013 Boligselskabet Hjem Mødeart: Repræsentantskabsmøde Mødested: Afdeling: 0. Restaurant L'Altro Torvegade 62 Mødetid Kl. 17.00 Deltagere: Else Vedel Janhøj

Læs mere

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse.

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl. 17.00 I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Tidsplanen er som følger: Kl. 17.00 17.45 Kl. 17.45 18.30 Kl. 18.30 20.00 Besigtigelse

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig. 1. Godkendelse af referat af 7. april 2016, se pkt. 3 (forslag fra Ursula). Bilag

Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig. 1. Godkendelse af referat af 7. april 2016, se pkt. 3 (forslag fra Ursula). Bilag Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig Tid: Tirsdag, den 17. maj 2016 kl. 16.30 Sted: Brohusgade 2B, 9000 Aalborg Deltagere: Laila Thomsen (LT) Susan Jørgensen (SJ) Søren Thomsen (ST) John

Læs mere

Værdier for Solsikken/Dyrefryd.

Værdier for Solsikken/Dyrefryd. Bilag til Virksomhedsplanen Værdier for Solsikken/Dyrefryd. Vores mission er: - at passe godt på børnene - at udvikle og lære børnene - at være i dialog med forældrene om børnene - at yde et positivt samarbejde

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 26. maj 2011

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 26. maj 2011 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 26. maj 2011 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Vejgaardhallen, Vejgaard Torv 3, 9000 Aalborg

Vejgaardhallen, Vejgaard Torv 3, 9000 Aalborg Referat - fra ordinært afdelingsmøde i Afdeling 3 Mødested: Mødetidspunkt: Den 3. maj 2016 Antal deltagere: Gæster: Organisationsbestyrelse: Vejgaardhallen, Vejgaard Torv 3, 9000 Aalborg 95 beboere, heraf

Læs mere

Referat Den 13. april 2016

Referat Den 13. april 2016 Glostrup, den 14. april 2016 Referat Den 13. april 2016 Mødeart: FA09 Bestyrelsesmøde Mødested: Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 16.30 Deltagere: Nikolaj Jørgensen formand PAB og FA09

Læs mere

Dagsorden godkendt referat godkendt

Dagsorden godkendt referat godkendt 712 Referat fra bestyrelsesmøde den 30. juni 2010 Start kl. 16.30 19.00 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Søren Andersen, Lise Stender, Carl Aage Poulsen, Egon Jensen, Torben Knudsen, Eigil Stausholm,

Læs mere

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2014

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2014 Kort referat fra Repræsentantskabsmøde 20.11.2014 1 Referat af det ordinære repræsentantskabsmøde afholdt torsdag den 20.11.2014, kl. 18.00 på Quality Airport Hotel Dan. Til stede var fra - Organisationsbestyrelsen:

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af 20. maj 2015 Repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Ikke mødt Dagsorden Afdeling Kirstinelunds

Læs mere

Offentligt referat af møde den 16. august 2011 kl

Offentligt referat af møde den 16. august 2011 kl Offentligt referat af møde den 16. august 2011 kl. 17.15 20.45 Fraværende med afbud Henrik Yde og uden afbud Verner Frederiksen 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Datoen på referatet punkt 2 var ikke

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Allerød Kommunes Personale- og Arbejdsmiljøpolitik

Allerød Kommunes Personale- og Arbejdsmiljøpolitik Allerød Kommunes Personale- og Arbejdsmiljøpolitik INDHOLD FORORD 2 VISION 3 ALLERØD KOMMUNES VÆRDIGRUNDLAG 4 ALLERØD KOMMUNES MED-AFTALE 5 FORMÅL 5 HVAD KAN MED-UDVALGET TAGE STILLING TIL? 5 INFORMATION

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Inden den officielle velkomst, bad formand Inge Haüser forsamlingen om at holde 1 minuts stilhed for afdøde bestyrelsesmedlem

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 27. januar 2014 kl. 17.00 I festlokalet, Vognmandsgade 16, kælderen, Frederiksværk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

INDKALDELSE TIL 3B S EKSTRAORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2016 TORSDAG DEN 13. OKTOBER 2016 KL

INDKALDELSE TIL 3B S EKSTRAORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2016 TORSDAG DEN 13. OKTOBER 2016 KL INDKALDELSE TIL 3B S EKSTRAORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2016 TORSDAG DEN 13. OKTOBER 2016 KL. 17.00 BOLIGFORENINGEN 3B I HAVNEHOLMEN 21 I 1561 KØBENHAVN V DAGSORDEN - PUNKT 3 Fastsættelse af forretningsorden

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Beboermøde Afdeling 8

Beboermøde Afdeling 8 Beboermøde Afdeling 8 Dagsorden beboermøde afdeling 8 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet 2013 7. Afdelingens

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011. Forretningsorden for bestyrelsen i Andelsvandværket Helle Vest AMBA Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Læs mere

for ansatte i ISHØJ KOMMUNE vision, mission og værdier Ishøj Kommune 1

for ansatte i ISHØJ KOMMUNE vision, mission og værdier Ishøj Kommune 1 for ansatte i ISHØJ KOMMUNE vision, mission og værdier Ishøj Kommune 1 2 for ansatte i ISHØJ KOMMUNE vision, mission og værdier Kære læser Du står med et visitkort i hånden. Ishøj Kommunes visitkort. Her

Læs mere

Boligforeningen HVIDOVREBO

Boligforeningen HVIDOVREBO Hvidovre, den 4. februar 2015 Referat Den 3. februar 2015 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 29 Mødested: FA09 Afdeling: Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid kl. 16.30 Deltagere:

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER SILKEBORG BOLIGSELSKAB FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen forestår den overordnede

Læs mere

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. oktober 2013, kl. 19.00 på Administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. oktober 2013, kl. 19.00 på Administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup #JobInfo Criteria=KABside1# Referat Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. oktober 2013, kl. 19.00 på Administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup Til stede: David Nielsen-Ourø, Svend Lyster, Orla Neumann,

Læs mere

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2)

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Referat Den 28. august 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 26. august 2014

Læs mere

Referat fra Beboermøde tirsdag den 14. september 2016 Dagsorden:. 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere og referent 3. Afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2015 til orientering

Læs mere

Konstituering. Mellem første og andet bestyrelsesmøde afholder faste udvalg et møde, hvor der vælges en kontaktperson og udformes en handlingsplan.

Konstituering. Mellem første og andet bestyrelsesmøde afholder faste udvalg et møde, hvor der vælges en kontaktperson og udformes en handlingsplan. FORRETNINGSORDEN FOR FF s BESTYRELSE Konstituering Den på generalforsamlingen valgte bestyrelse, der består af 9 medlemmer, tiltræder pr. 1. januar og holder sit konstituerende møde senest 15. januar.

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde 21. juni 2012

Referat af repræsentantskabsmøde 21. juni 2012 side nr. 3 Referat af repræsentantskabsmøde 21. juni 2012 Mødet blev afholdt i boligorganisationens mødelokale, Frydenlunds Allé 8, 8210 Aarhus V. Indkaldelse af 22. maj 2012 samt revideret dagsorden af

Læs mere

AB Repræsentantskabsmøde Afholdt den 11. maj Referat. 12. maj Til medlemmerne af repræsentantskabet samt suppleanter

AB Repræsentantskabsmøde Afholdt den 11. maj Referat. 12. maj Til medlemmerne af repræsentantskabet samt suppleanter 12. maj 2016 Til medlemmerne af repræsentantskabet samt suppleanter fra Repræsentantskabsmøde i AB afholdt onsdag den 11. maj 2016 i BO-VEST Deltagere: Bestyrelsen: Karl Neumann Per Mogensen Hans Holm

Læs mere

Værdi grundlag. Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen

Værdi grundlag. Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen Værdi grundlag Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen Professionalisme I betjeningen af borgerne samt i interne og eksterne samarbejdsrelationer optræder vi professionelt og serviceorienteret. Vi er opmærksomme

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Sådan får I afdelingsbestyrelsen til at fungere godt

Sådan får I afdelingsbestyrelsen til at fungere godt Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 8 til afdelingsbestyrelserne: Sådan får I afdelingsbestyrelsen til at fungere godt Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse

Læs mere

Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail hjem@pab.dk CVR nr.

Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail hjem@pab.dk CVR nr. Glostrup, den 25.04.2012 SA Referat Den 24. april 2012 Boligselskabet Hjem Mødeart: Bestyrelsesmøde i organisationsbestyrelsen Mødested: Afdeling: 0. Advokat Mads Thyregod Mødetid kl. 17.00 Hammerensgade

Læs mere

Værdigrundlag. Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen

Værdigrundlag. Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen Værdigrundlag Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen Professionalisme I betjeningen af borgerne samt i interne og eksterne samarbejdsrelationer optræder vi professionelt og serviceorienteret. Vi er opmærksomme

Læs mere

for fællesskabet Personalepolitik

for fællesskabet Personalepolitik for fællesskabet Personalepolitik Indledning I Aalborg Kommune vil vi have gode arbejdspladser, god opgaveløsning og sammen skabe gode resultater til gavn for borgere, virksomheder, foreninger m.fl. Aalborg

Læs mere

Revisionsinstituttet reviderer årsregnskaber i perioden 20. januar februar 2014.

Revisionsinstituttet reviderer årsregnskaber i perioden 20. januar februar 2014. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 22. januar 2014, kl. 17.30. Afbud: Karen Rod Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Forretningsorden. Organisationsbestyrelsen

Forretningsorden. Organisationsbestyrelsen Forretningsorden Organisationsbestyrelsen Godkendt af organisationsbestyrelsen 13-08-2012 Indhold 1. Organisationsbestyrelsens ansvar... 3 2. Prokura m.m.... 3 3. Køb, salg og pantsætning af fast ejendom....

Læs mere

Værdigrundlag for Galten / Låsby Dagtilbud Med Udgangspunkt i Skanderborg Kommunes værdier

Værdigrundlag for Galten / Låsby Dagtilbud Med Udgangspunkt i Skanderborg Kommunes værdier Værdigrundlag for Galten / Låsby Dagtilbud Med Udgangspunkt i Skanderborg Kommunes værdier Værdi: I forhold til børnene: I forhold til forældrene: I forhold til kollegerne: Åbenhed Vi lytter til hvad børnene

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Mødested: Vesterbro 23 Mødetidspunkt: Mandag den 6. oktober 2014 kl. 17.00 20.00 Tilstede: Frede Skrubbeltrang, Pia Hornbæk, Christian Vestergaard,,

Læs mere

Da Frede Skrubbeltrang havde meldt afbud, overtog Pia Hornbæk mødeledelsen.

Da Frede Skrubbeltrang havde meldt afbud, overtog Pia Hornbæk mødeledelsen. Referat - fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Mødested: Vesterbro 23 Mødetidspunkt: Tirsdag den 12. april 2016 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Egon Jensen, Tina Holm, Pia Hornbæk, Christian Vestergaard,

Læs mere

Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune

Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune God kommunikation er en væsentlig forudsætning for, at vi lykkes med vores kerneopgaver. Denne kommunikationspolitik er værdibaseret og giver os et fælles grundlag

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Onsdag den 29. maj 2013

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Onsdag den 29. maj 2013 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Onsdag den 29. maj 2013 1. Velkomst: Afdelingsformand Christian Vestergaard bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Stefan Rask Knudsen, ejendomsfunktionær

Læs mere

Lise Lotte Kjær og Søren Andersen havde meldt afbud.

Lise Lotte Kjær og Søren Andersen havde meldt afbud. 14 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 6. marts 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 20.00. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Iver Eriksen, Winni Jensen, Tina Holm, Christian Vestergaard, Palle Christensen,

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail hjem@pab.dk CVR nr.

Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail hjem@pab.dk CVR nr. Glostrup, 13. juni 2012 LK Referat Den 11. juni 2012 Boligselskabet Hjem Mødeart: Repræsentantskabsmøde Mødested: Afdeling: 0. Restaurant Bastionen og Løven Mødetid Kl. 17.00 Deltagere: Else Vedel Janhøj

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune

Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune God kommunikation er en væsentlig forudsætning for, at vi lykkes med vores kerneopgaver. Denne kommunikationspolitik er værdibaseret og giver os et fælles grundlag

Læs mere

1. Valg af dirigent. Dorthe Larsen foreslog på organisationsbestyrelsens vegne Ole Hegerlund og Allan Nielsen som dirigenter.

1. Valg af dirigent. Dorthe Larsen foreslog på organisationsbestyrelsens vegne Ole Hegerlund og Allan Nielsen som dirigenter. Afdeling 15, Gurrelung/Bjerrelund Steen Lippert Kurt Christensen Tove Post Mogens Bøje Andersen Dorthe Larsen bød velkommen til repræsentantskabsmødet. 1. Valg af dirigent. Dorthe Larsen foreslog på organisationsbestyrelsens

Læs mere

Dannerhøj-Kirkeageren afd. 17

Dannerhøj-Kirkeageren afd. 17 Dannerhøj-Kirkeageren afd. 17 Ordinært beboermøde afholdt Mandag, den 20. april 2015 kl. 19.00 Fælleshuset på Dannerhøj REFERAT: 1 Afdelingsformand Eigil Stausholm bød velkommen til beboermødet. 2. Valg

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Principper for borgerdialog i Rudersdal Kommune

Principper for borgerdialog i Rudersdal Kommune Principper for borgerdialog i Rudersdal Kommune I Rudersdal Kommune prioriterer vi den gode borgerdialog. For at styrke denne og for at give dialogen en klar retning er der formuleret tre principper for

Læs mere

Boligforeningen 3B bærer et stort samfundsansvar nu sætter vi ord på KOMMUNIKATIONSSTRATEGI NYE TIDER NYE TONER

Boligforeningen 3B bærer et stort samfundsansvar nu sætter vi ord på KOMMUNIKATIONSSTRATEGI NYE TIDER NYE TONER Boligforeningen 3B bærer et stort samfundsansvar nu sætter vi ord på KOMMUNIKATIONSSTRATEGI NYE TIDER NYE TONER 3B har en ambition om at blive Danmarks bedste boligforening. For at forandre os og forbedre

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i personaleforeningen Vingesuset Release 01, 2015.11.26

Forretningsorden for bestyrelsen i personaleforeningen Vingesuset Release 01, 2015.11.26 Forretningsorden for bestyrelsen i personaleforeningen Vingesuset Release 01, 2015.11.26 Vingesuset 1/7 Indhold 1. Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder... 3 1.1. Bestyrelsesmøder... 3 2. Beslutninger...

Læs mere

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 18. november 2014, kl i Allégården, Tårnbyvej 53, Kastrup. Henning Bøgh Holtov, Tina Willer-Jensen

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 18. november 2014, kl i Allégården, Tårnbyvej 53, Kastrup. Henning Bøgh Holtov, Tina Willer-Jensen Repræsentantskabsmøde tirsdag den 18. november 2014, kl. 18.00 i Allégården, Tårnbyvej 53, Kastrup Repræsentantskabet: John Bach, Kirsten Haugaard, Jytte Dræby, Susanne Bech Uldahl, Anette M. E. Jensen,

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

Referat fra møde i 17.4 udvalget vedrørende den aktive borger skaber det gode fællesskab

Referat fra møde i 17.4 udvalget vedrørende den aktive borger skaber det gode fællesskab Referat fra møde i 17.4 udvalget vedrørende den aktive borger skaber det gode fællesskab Mødet den 11. marts kl. 18.30-20.30. Følgende deltog på mødet: Udvalget: Frank Heidemann (formand) Birthe Sørensen

Læs mere

: Grethe Rasmussen (formanden vælges direkte på repræsentantskabsmødet). : Grethe Rasmussen, Poul Meisler og René K. Rasmussen.

: Grethe Rasmussen (formanden vælges direkte på repræsentantskabsmødet). : Grethe Rasmussen, Poul Meisler og René K. Rasmussen. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 13. april 2015, kl. 17.30. Afbud: Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Mødested: Vesterbro 23 Mødetidspunkt: Torsdag den 5. november 2015 kl. 17.00 20.00 Tilstede: Fraværende: Referent: Frede Skrubbeltrang, Egon Jensen,

Læs mere

Værdier. Kommunikation. Motivation. Troværdighed. Markedsorientering. frem for alt hjem. Arbejdsmiljø

Værdier. Kommunikation. Motivation. Troværdighed. Markedsorientering. frem for alt hjem. Arbejdsmiljø Arbejdsmiljø Markedsorientering Troværdighed Motivation Kommunikation Værdier frem for alt hjem Værdier Værdien af værdier Værdier er vigtige. Det er de, fordi de bestemmer, hvad der er rigtigt eller forkert,

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 27. Mandag den 29. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 27. Mandag den 29. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 27 Mandag den 29. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Andelsboligforeningen Odinsgaard

Andelsboligforeningen Odinsgaard Andelsboligforeningen Odinsgaard Afdeling 13 (113) Gartnervangen i Brædstrup Referat af beboermødet den 15. september 2016, kl. 19. Så mange beboere deltog: 14 husstande i alt 17 personer. Fra administrationen

Læs mere