Referat af møde i IMADAs undervisningsudvalg 20. juni 2014.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i IMADAs undervisningsudvalg 20. juni 2014."

Transkript

1 Referat af møde i IMADAs undervisningsudvalg 20. juni Deltagere: Achim Schroll (AS), Christian F. Sommerlund (CFS), Rikke Berntsen (RB), Michaela Grodon Klitte (MGK), Hans Christian Petersen (HCP), Peter Schneider-Kamp (PSK), Jessica Carter (JC), Kirsten Markvard Krupa (KMK). Afbud: Wojciech Szymanski (WS), Sabrina Månsson (SM), Yuri Goegebeur (YG), Kristian Debrabant (KD), Jørgen Bang-Jensen (JBJ), Svend Kiilerich (SK). Referent: KMK. 1) Godkendelse af dagsorden. Dagsordnen blev godkendt. 2) Godkendelse af referat fra april. JC studsede over at der til sidst står at hun tager kontakt til gymnasier, men på mødet blev vi enige om at det var større end som så, så det er nok lidt misvisende at det er det der står i referatet. Udvalget enedes om at sidste linje slettes. 3) Diverse information og opfølgning på punkter fra tidligere møder. DM542-kurset: HCP: Martin Svensson har snakket med lederen af Mærsk og er blevet lovet at den nye underviser ikke kommer til at undervise igen bl.a. på baggrund af vores kritik. lister: HCP: Søren Steen Hansen har sagt, at hvis vi har nogle fornuftige kriterier for hvem der skal på, kan det godt lade sig gøre. CFS kom med et forslag om to lister: en for alle der har IMADA-kursus (også selvom det kun er et enkelt kursus), og en for dem der tager hovedfag/sidefag. HCP mente at en liste for dem der følger en uddannelse er nok - resten får nok info fra kurset selv. HCP snakker med Søren om hvordan man vælger ud. HCP går videre med det. CFS mindede om at vi skal huske udvekslingsstuderende de er måske ikke tilmeldt en studieordning, men HCP mener de nogen gange er tilmeldt en pakke kurser, og dermed kan vi få forbindelse til dem.

2 CFS foreslog også at oprette en liste for forelæsere, så de ved hvilke informationer de studerende får og ikke får. Årets underviser på NAT: HCP gav en opfordring videre fra studienævnet: vi skal finde årets underviser på NAT. HCP anbefalede at de studerende tænkte over det, da de måske ved mest om hvordan det foregår. Udvalget blev enige om at det ikke kun behøver at være for perioden siden sidste uddeling, men også hvis der har været en god udvikling gennem længere tid. Omkring FF502-evalueringen: a. Diskussion af FF502-koordinering: HCP fortalte at der har været en lang diskussion i studienævnet i forbindelse med alle førsteårskurser. Overordnede problemer: koordinering (samarbejde mellem fysik/mat). JC: For kurset har det været muligt at snakke meget sammen på tværs af fag, da undervisere fra fysik har været på samme institut, men der har ikke været en overordnet koordinator. HCP påpegede at det bør der være, da det fx gik galt med protokollerne i år. JC ønsker at der er flere forskellige protokoller, for hvis en studerende misser en opgave skal alle opgaver tages om. JC påpegede at det er for sent at lave noget om til efteråret, men måske fremover. AS: Det ikke er interessant for undervisere at forelæse dette kursus, hvis friheden til at påvirke undervisningen forsvinder. JC påpegede at det er en stor opgave at undervise kurset, og hvis en person skal have ansvar for hele kurset, kan man ikke lave andet i de tre kvartaler. b. Studiegruppetimer (SF-timer): HCP gjorde opmærksom på at de vejledte timer stopper efter jul, men at det ikke fungerer, og gjorde desuden opmærksom på at underviserne skal være rustet til at kunne give opgaver til SF-timerne er de det?

3 JC: Det er meget forskelligt fra underviser til underviser, og det er en vanskelig opgave, specielt når der mangler information omkring 3-fase-modellen. CFS påpegede at alle undervisere er inviteret til SF-vejledernes kursusdage, men kun få dukkede op. AS kommenterer at 3-fasemodellen er efter norsk forbillede, hvor SF-timerne kræver vejledning af meget kompetente personer indenfor de respektive fag. HCP mener at det der foregår nu i studiegrupperne er problem-based-learning, som ikke er det det norske forbillede lægger op til. HCP fortæller at et forslag kunne være at få flere forelæsninger, hvor JC foreslår flere timer til instruktorerne, så de også skal varetage denne del. AS: Det kan også ses på eksamensresultaterne at læringsprocessen i år ikke har fungeret. c. Forventninger til de studerende når de starter: De studerende har glemt noget fra de gik ud af gymnasiet til de starter, og det gør det svært at undervise, når basale begreber ikke er på plads. JC og HCP har tidligere diskuteret et obligatorisk sommerkursus, men der dukker måske ikke nogen studerende op medmindre det er obligatorisk. Alternativt at man bruge de første par ugers TE-timer på at genopfriske men selv det er ikke garanti for at det virker senere. d. Hvorfor skal vi have FF502, når vi er (ikke-mat/fys)-studerende? HCP fortæller at der blev lagt op til at det må være de respektive institutter der skal svare på dette spørgsmål, men mange lægger op til at det skal være matematik/fysik-forelæsere, der skal svare på det. JC påpegede at der har været snak (specielt i fysik-undervisningsregi) om at få en fx biokemiker til at gennemgå eksempler på anvendelse af det teori, der læres. HCP påpeger at det også må være andre kursers forelæsere der må påpege at her bruger vi matematik, som I lærer i FF502, PSK tilføjer at det ofte giver en bedre psykologisk effekt frem for at invitere en fra et andet institut ind i undervisningen.

4 AS: Underviseren har også en opgave i at finde eksempler fra de andre videnskaber. JC: Underviseren er nødt til at få tid (ressourcer) til at udvikle ny undervisning der passer i 3-fasemodellen. Kan undervisere tvinges til at deltage i møder omkring hvordan man bedst bruger SF-timerne? HCP: Måske kan man fra ledelsen kraftigt opfordre til deltagelse i uddannelsesdagene for SF-vejlederne, så SF-timer ikke bare bruges som ekstra TE-timer, men afholderne af uddannelsesdagene skal også vide at nogle forelæsere ikke snakker dansk. HCP tager dette videre. 4) Drøftelse af modtagelsen af nye studerende til september JC: Vi får nyt optag i matematik, og skal finde ud af hvordan vi håndterer det og holder øje med at vi ikke taber de studerende hverken fagligt eller socialt. Kan man sætte rammer (lærebøger, gode instruktorer der snakker dansk) for kurserne? Vi skal huske at informere om, hvad vi forventer af de studerende når de starter her, og huske dem på at det de lærer er vigtigt fremover. MGK støtter op om at det er vigtigt specielt at angive vigtigheden af (lineær) algebra. PSK: Der skal være fokus på hvordan man kommer igennem; hvis det er udfordrende og hårdt men de studerende gennemfører er det fint. Mener vi mister flere ved at det ikke er udfordrende nok pt. JC foreslår at instruktorerne der knyttes til fagene holder øje med de studerende så de ikke falder fra. En repræsentant holder ekstra møder med instruktorerne løbende for at se, hvordan udviklingen er. Instruktorerne skal have nok vejledningstimer til dette. HCP: På biologi holdes der mange flere møder med de studerende med henblik på undervisningen; det er nemmere når man ved hvor mange man har at gøre med, og at de fra start kommer på instituttet og ikke på alle andre institutter. Fagrådet skal også med ind over; de er bedre til at fastholde socialt end VIP er måske er. KMK: Kontakt til fagrådets bestyrelse kan opnås ved at kontakte Jon Kingo Christensen (formand) eller på kontakt@imadafagraad.dk. HCP vil få information fra biologi.

5 Handlingsplanen for FF502: Matematikdelen kan vi forholde os til, så handlingsplanen er godkendt. Men at godkende en handlingsplan for et tværfagligt kursus i et monofagligt (ift. kurset) undervisningsudvalg giver ikke meget mening. 5) Kurser i foråret AS ville gerne have styr på hvilke kurser der udbydes i foråret Der er et problem med at blokskemaerne på SDU s hjemmeside ikke stemmer overens med det, der senest er sendt fra IMADA, bl.a. har et matematikkursus (Diskret matematik) fået en datalogikode, Algebra II skal samlæses med Grupper og Vektorrum, men er placeret i hvert deres kvartal, der er intet om differentialligninger på anvendt matematik/matematik hovedfag, men det er der for matematikere med tilvalg i datalog/anvendt matematik. 6) Eventuelt. Punktet nåedes ikke.

Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl

Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl. 10.15-12.00 Deltagere: Jessica Carter (JC), Yuri Goegebeur (YG), Arthur Zimek (AZ), Hans Christian Petersen (HCP), Daniel Merkle

Læs mere

Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet

Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet 1 Valg af referent Tommy Vestergaard Hansen valgte sig frivilligt til posten. 2 Godkendelse af referat fra mødet d. 8.

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 20. november kl i Ruby mødelokalet på BMB.

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 20. november kl i Ruby mødelokalet på BMB. Dato: 20. januar 2015 Reference: J.nr.: REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 20. november kl. 10.15 i Ruby mødelokalet på BMB. I mødet deltog: formand professor Poul Nielsen

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 17. november 2015 kl i lokale 094

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 17. november 2015 kl i lokale 094 Dato: 17. december 2015 Reference: hkro REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 17. november 2015 kl. 11.15 i lokale 094 I mødet deltog: professor formand Poul Nielsen (FKF), professor

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 18. september 2013 kl i lokale 094

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 18. september 2013 kl i lokale 094 Dato: 6. november 2013 Reference: J.nr.: REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 18. september 2013 kl. 9.15 i lokale 094 I mødet deltog: formand professor Poul Nielsen (IFK), professor

Læs mere

DIKUs Undervisningsudvalg. Vedr.: 44. møde d. 24. juni 2013. Sagsbehandler: Ann Steendahl Søndergaard

DIKUs Undervisningsudvalg. Vedr.: 44. møde d. 24. juni 2013. Sagsbehandler: Ann Steendahl Søndergaard D A T A L O G I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T DIKUs Undervisningsudvalg S A G S N O T A T 1. JULI 2013 Vedr.: 44. møde d. 24. juni 2013 DATALOGISK INSTITUT Sagsbehandler:

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn mandag den 22. september kl i lokale U103

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn mandag den 22. september kl i lokale U103 Dato: 29. oktober 2014 Reference: J.nr.: REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn mandag den 22. september kl. 10.15 i lokale U103 I mødet deltog: Formand professor Poul Nielsen (IFK), professor

Læs mere

IMADAs Fagråd. Evalueringsrapport. Matematik & Datalogi. 2. juni 2011. Kontaktpersoner

IMADAs Fagråd. Evalueringsrapport. Matematik & Datalogi. 2. juni 2011. Kontaktpersoner Evalueringsrapport Matematik & Datalogi 2. juni 2011 Kontaktpersoner Christian Kudahl - chkud08@student.sdu.dk Maria Buhl Hansen - marih09@student.sdu.dk Indhold Indhold 2 1 Indledning 4 1.1 Matematik-økonomi.......................

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 7. marts kl i FKF s møderum

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 7. marts kl i FKF s møderum Dato: 21. maj 2013 Reference: hkro J.nr.: REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 7. marts kl. 9. 15 i FKF s møderum I mødet deltog: formand Poul Nielsen (IFK), lektor Knud Ladegaard

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 03. DECEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk).

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk). D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 22. OKTOBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn fredag den 16. november kl i lokale 095

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn fredag den 16. november kl i lokale 095 Dato: 18. januar 2013 Reference: hkro J.nr.: REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn fredag den 16. november kl. 9.15 i lokale 095 I mødet deltog: formand Poul Nielsen (IFK), lektor Knud Ladegaard

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 27. februar kl i lokale 077

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 27. februar kl i lokale 077 Dato: 18. maj 2014 Reference: hkro J.nr.: REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 27. februar kl. 9.30 i lokale 077 I mødet deltog: formand professor Poul Nielsen (IFK), professor

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T 8. APRIL 2015

M Ø D E R E F E R A T 8. APRIL 2015 I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 8. APRIL 2015 Forum Studienævnet for Kunst- og Kulturvidenskab Møde afholdt:

Læs mere

Desuden deltog: Benedicte Fonnesbech-Wulff (BFW) Anton Skovsgaard Christensen (ASC) Afbud: Sheila Aakeson, Simon Turner

Desuden deltog: Benedicte Fonnesbech-Wulff (BFW) Anton Skovsgaard Christensen (ASC) Afbud: Sheila Aakeson, Simon Turner K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 14. DECEMBER 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 19.

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

Referat for fagrådsmøde i IMADAs fagråd

Referat for fagrådsmøde i IMADAs fagråd Referat for fagrådsmøde i IMADAs fagråd 8. september kl 16.15 i fagrådslokalet. 1) Valg af referent Peter Severin Rasmussen 2) Godkendelse af referat fra mødet 5. maj 2015 Godkendt. Små stavefejl. Blacklisting

Læs mere

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 19. december 2017 kl

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 19. december 2017 kl Dato: 17. januar 2018 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 19. december 2017 kl. 13.00-15.15 I mødet deltog: Inger Rose Hansen, Marianne

Læs mere

faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I matematik science.au.dk

faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I matematik science.au.dk faglig INfORMATION 2011/2012 bacheloruddannelsen I matematik science.au.dk 2 BACHELORUDDANNELSEN I MATEMATIK matematik I denne folder kan du læse mere om bacheloruddannelsen i matematik. Her er en beskrivelse

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl i lokale U49e

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl i lokale U49e Dato: 24. februar 2015 Reference: J.nr.: REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl. 9.30 i lokale U49e Medlemmer af studienævnet: Formand professor Poul Nielsen (FKF),

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 17. september 2013

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 17. september 2013 STUDIENÆVN FOR ØKONOMI 24. september 2013 Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 17. september 2013 Tilstedeværende: Ole Friis, Christian Kronborg, Per Andersen, Bent Jørgensen, Andreas Vestermark,

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 19. JUNI 2012 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 13. juni 2012 kl. 14.00

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 25. januar 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 25. januar 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 22. JANUAR 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 25. januar

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 17. marts kl i lokale 097.

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 17. marts kl i lokale 097. Dato: 5. maj 2015 Reference: hkro REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 17. marts kl. 11.15 i lokale 097. I mødet deltog: formand professor Poul Nielsen (FKF), professor Bo Thamdrup

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd 30. marts kl 19.00 i hos Nina. 1) Formalia a ) Tilstedeværende Nina, Iben, Jon, Morten, Mathias, Peter, Jonatan, Valentin b ) Valg af referent Peter Severin

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 1: Informationsteknologi,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Mødedato: torsdag d. 23. november 2017 kl 13-15 Mødested: lokale 1513-314 Forum: Uddannelsesudvalgsmøde Deltagere: Til stede: Frank Jensen (), Henrik Helligsø Jensen (HHJ), Thomas Vosegaard (TV),

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017

Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017 Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Grundkursus i

Læs mere

Studenteraktiverende undervisning og rollen som instruktor inden for de naturvidenskabelige uddannelser DUN-konferencen 2012

Studenteraktiverende undervisning og rollen som instruktor inden for de naturvidenskabelige uddannelser DUN-konferencen 2012 Studenteraktiverende undervisning og rollen som instruktor inden for de naturvidenskabelige uddannelser DUN-konferencen 2012 Thomas R.S. Albrechtsen & Claus Michelsen Center for Naturvidenskabernes og

Læs mere

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 20. april 2016

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 20. april 2016 Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 20. april 2016 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 18. maj 2016. Til stede: Afbud: Jakob Skjøtt-Larsen, Anders Petersen, Claus D. Hansen,

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted:

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. APRIL 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde afholdt:

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd

Referat for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd Referat for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd 12. oktober kl 18.30 hos Tommy. 1) Tilstedeværende Jon, Jonatan, Morten, Peter, Thor og Tommy 2) Valg af referent Referenten er Tommy 3) Siden sidst Fagrådets

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 5. maj 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 5. maj 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 5. maj 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat fra fagrådsmøde i IMADAs fagråd

Referat fra fagrådsmøde i IMADAs fagråd Referat fra fagrådsmøde i IMADAs fagråd 1. november kl 16.15 i IMADAs kaffestue. 1) Valg af referent Peter Severin Rasmussen 2) Godkendelse af referat fra mødet 4. oktober 2016 Godkendt. 3) Nyt fra råd

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017 Referat fra studienævnsmøde mandag den 6. november 2017 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 3. oktober 3. Evalueringer 4. semester (herunder cybercrime/radikaliserings-spørgsmålet)

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 27. august kl i FKF s kollokvierum

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 27. august kl i FKF s kollokvierum Dato: 15. november 2012 Reference: hkro J.nr.: REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 27. august kl. 9.15 i FKF s kollokvierum I mødet deltog: formand Poul Nielsen (IFK), lektor

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Kommunikation og ledelse, E12

Kommunikation og ledelse, E12 Kommunikation og ledelse, E12 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan

Læs mere

Læseplan for Efterår 2014, Odense

Læseplan for Efterår 2014, Odense -Økonomi, 1. semester Semestret starter mandag den 1. september 2014. Fog fag udbudt af Samfundsvidenskab gælder, at øvelserne starter efter, at første forelæsning har fundet sted, medmindre andet meddeles

Læs mere

Studienævnsmedlemmerne på Sociologi. Studienævnsmøde på Sociologi. Forum: Mødedato: Tirsdag den 21. maj 2013 kl Sted: Mødelokale 16.2.

Studienævnsmedlemmerne på Sociologi. Studienævnsmøde på Sociologi. Forum: Mødedato: Tirsdag den 21. maj 2013 kl Sted: Mødelokale 16.2. S O C I O L O G I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmedlemmerne på Sociologi M Ø D E R E F E R A T 28.MAJ 2013 Forum: Studienævnsmøde på Sociologi SOCIOLOGISK INSTITUT

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 14. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-15.00 Mødedato: Onsdag

Læs mere

Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas Rømer

Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas Rømer Uddannelsesfagudvalg for Pædagogisk Filosofi Mandag d. 20.4.2015, 13-15 Emdrup: A112 Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas

Læs mere

Referat af fagrådsmøde i IMADAs fagråd

Referat af fagrådsmøde i IMADAs fagråd Referat af fagrådsmøde i IMADAs fagråd 4. oktober kl 16.15 i fagrådslokalet. 1) Valg af referent Peter Severin Rasmussen 2) Godkendelse af referat fra mødet 13. september 2016 Godkendt. 3) Nyt fra råd

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 3014 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Overgangsordninger for kurser ved Det Naturvidenskabelige Fakultet

Overgangsordninger for kurser ved Det Naturvidenskabelige Fakultet Overgangsordninger for kurser ved Det Naturvidenskabelige Fakultet Der laves overgangsordning for et kursus, hvis kurset nedlægges eller der foretages væsentlige ændringer i eksamensformen mv. For alle

Læs mere

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 19. november 2010 D 219 Studienævnsmøde Institut for Pædagogik REFERAT Til stede: Hans Dorf, Niels Rosendal Jensen, Sune Frølund, Anne Strandsbjerg Petersen, Tilde Mette Juul, Lars Holm, Torin

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. MAJ 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69 Dato: 10. december 2014 REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl. 10.15 i lokale U69 I mødet deltog: formand professor Poul Nielsen (FKF), lektor Thomas J. D. Jørgensen

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde i studienævnet for Internationale Forhold torsdag den 1. oktober 2015.

Referat fra studienævnsmøde i studienævnet for Internationale Forhold torsdag den 1. oktober 2015. Referat fra studienævnsmøde i studienævnet for Internationale Forhold torsdag den 1. oktober 2015. Deltagere: Li Xing, Søren Dosenrode, Steen Fryba Christensen, Ane Bislev, Danny Raymond, Malene Gram and

Læs mere

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent: Peter er ordstyrer, referent Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt

Læs mere

Respondenter Procent Organisation IMADA sekretariat ,0% I alt ,0%

Respondenter Procent Organisation IMADA sekretariat ,0% I alt ,0% Navn DM809, efterår 2008 Organisation Organisation IMADA sekretariat 10 100,0% Distributionsform Email 10 100,0% Papir 0 0,0% Brevfletning 0 0,0% Angiv dit køn Kvinde 0 0,0% Mand 10 100,0% Hvilken studieretning

Læs mere

Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Ansvar for opdatering: Studieleder, Vicestudieleder Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse

Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Ansvar for opdatering: Studieleder, Vicestudieleder Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Årshjul for studienævnet for Tysk/Spansk 2018 Opdateret: 02.10.17 Tid Opgave Kilde / Ansvar Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen Hvilke aktører skal uddannelsen have

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi

Studienævnet ved Institut for Antropologi K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Til medlemmerne af studienævnet M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. AUGUST 2016 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget fredag den 8. juni 2018 kl

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget fredag den 8. juni 2018 kl Dato: 4. juli 2018 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget fredag den 8. juni 2018 kl. 13.00 15.15 I mødet deltog: SU-medlemmer: Martin Zachariasen,

Læs mere

IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017

IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017 IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 04. september 2017 Varighed: 13.00-15.30 Gæst: Martin Keis Kristensen (AU HR) Tilstedeværende: Bjarke Paarup

Læs mere

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010 Møde den: 18. februar 2010 B103f REFERAT Til stede: Morten Misfeldt, Malou Juelskjær, Lars Geer Hammershøj, Søren Kruse, Søs Bayer, Morten Høyer og Stella Marie Klausen Tilforordnede: Hasse Møller og Sia

Læs mere

Evaluering af undervisning Folkeuniversitetet i København Foråret 2018

Evaluering af undervisning Folkeuniversitetet i København Foråret 2018 Evaluering af undervisning Folkeuniversitetet i København Foråret 2018 Svarprocent Ud af 694 kursister fra 22 forskellige hold, har 337 valgt at deltage i evalueringen. Det giver en svarprocent på 49.

Læs mere

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d kl i A

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d kl i A Tilstede: 35 Referent: Cecilie Meldgaard Poulsen RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d. 14.02.2018 kl. 17.15 i A2-83.01 1. Formalia 17.15 Godkendelse af dagsorden: Godkendt Godkendelse

Læs mere

7. semester: Kritik og Modkritik, Efterår 2011

7. semester: Kritik og Modkritik, Efterår 2011 7. semester: Kritik og Modkritik, Efterår 2011 Udsendt til 32 respondenter (11 sociologi + 21 HUM) Svar: 10 respondenter (9 Fuldført og 1 Nogen svar ) Koordinatorer: Anders Petersen Hvilken uddannelse

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 6. semester, forår 2017

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 6. semester, forår 2017 Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 6. semester, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 12: Organisation

Læs mere

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth Møde den: 27. oktober 2015, kl. 8.15-10.15 Aarhus 1633. Værkstedet Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen

Læs mere

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Tilstede: Erling Jensen, Henrik Find Fladkjær, Preben Sander Kristensen, Lars Gelsing, Jimmi Kristiansen og Nanna Damgaard Afbud: Ditte Hartvig, Anders

Læs mere

Referat, Oeconra dsmøde, den 19. marts 2014

Referat, Oeconra dsmøde, den 19. marts 2014 Referat, Oeconra dsmøde, den 19. marts 2014 Deltagende til mødet: Peter, Mette S, Marie, Mikkel, Mads, Heidi, Louise, Rasmus, Morten, Mette M, Kirsten, Adam, Nina og Oskar. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

DIKUs Undervisningsudvalg. 48. Undervisningsudvalgsmøde. Forum. Møde afholdt: 3. april 2014. APL gruppens mødelokale. Sted: Ann Steendahl Søndergaard

DIKUs Undervisningsudvalg. 48. Undervisningsudvalgsmøde. Forum. Møde afholdt: 3. april 2014. APL gruppens mødelokale. Sted: Ann Steendahl Søndergaard D E P A R T M E N T O F C O M P U T E R S C I E N C E K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T DIKUs Undervisningsudvalg M Ø D E R E F E R A T 4. APRIL 2014 Forum 48. Undervisningsudvalgsmøde Møde afholdt:

Læs mere

Aftagerpanelet ved Institut for Antropologi

Aftagerpanelet ved Institut for Antropologi I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Medlemmerne af aftagerpanelet M Ø D E R E F E R A T 1. JUNI 2011 Forum Aftagerpanelet ved Institut for Antropologi Møde

Læs mere

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby.

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby. I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 12. december 2012 M Ø D E R E F E R A T 13. DECEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 16. december 2010 D219 Studienævnsmøde Institut for Pædagogik REFERAT Til stede: Hans Dorf, Sune Frølund, Kenneth Torp Rasmussen, Kathrine Raagaard Nielsen, Nadja Hjort Heidemann, Torin Julius

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand),

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand), D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. NOVEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Referat fra fagrådsmøde i IMADAs fagråd

Referat fra fagrådsmøde i IMADAs fagråd Referat fra fagrådsmøde i IMADAs fagråd 3. november kl 16.15 i fagrådslokalet. 1) Valg af referent Peter Severin Rasmussen 2) Godkendelse af referat fra mødet 6. oktober 2015 Ingen indvendinger 3) Nyt

Læs mere

Sorø Kommune Handicaprådet

Sorø Kommune Handicaprådet R e f e r a t Møde i, torsdag den kl. 17.00 Indhold Sag nr. 67 Godkendelse af dagsorden pr. mail Sag nr. 68 Orientering om forslag til Budget 2016 mhp. udarbejdelse af høringssvar Sag nr. 69 Handleplaner

Læs mere

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: IT-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 14. marts 2016 kl. 10.00-13.00 Emdrup A019 Videolink (12); 1443-240 Arts Videolink (20) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja

Læs mere

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz Ø K O N O M I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Referat af ekstraordinært studienævnsmøde M Ø D E R E F E R A T 10. JUNI 2014 Forum Ekstraordinært studienævnsmøde STUDIE- OG

Læs mere

Referat af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 25. maj 2010 kl. 14 i O94

Referat af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 25. maj 2010 kl. 14 i O94 Det Naturvidenskabelige Fakultet,Campusvej 55, 5230 Odense M Referat af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 25. maj 2010 kl. 14 i O94 Det Naturvidenskabelige Fakultet Campusvej 55 5230

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne 13. møde den 2. december 2013 kl. 9.30-13 Lokale A104 MasterUddannelsesFagUdvalgsmøde Deltagere: Gorm Hansbøl (Uddannelsesleder) Frans Ørsted Andersen Anne Larson Kristine Mariager-Anderson Tilforordnede:

Læs mere

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 14. december 2017 kl. 13.00 16.00 Sted: Mødelokale O94 Campus Deltagere: Studienævnsformand Judith

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet 1 Referat af studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet, onsdag den 1. oktober 2014 kl.: 10:00-12:00 i lokale 1.02, NJV 6B Til stede: Ulla Steen, Sten Bønsing, Lars Bo Langsted, Marie

Læs mere

Dagsorden for fagrådsmøde i IMADAs fagråd

Dagsorden for fagrådsmøde i IMADAs fagråd Dagsorden for fagrådsmøde i IMADAs fagråd 1. december kl 16.15 i fagrådslokalet. 1) Valg af referent Emil Andersen 2) Godkendelse af referat fra mødet 3. november 2015 Godkendt 3) StudentLife Det midlertige

Læs mere

Evaluering, Personligt Udviklingsforløb (PUF) E14

Evaluering, Personligt Udviklingsforløb (PUF) E14 Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan vurderer du modulets pædagogiske indhold? 1 08.02.2015/Lis

Læs mere

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Den 13.1. 2015 kl.18.30-21.00 Mødested Skovboskolen, mødelokale K2 Note Der vil være brød, pålæg mv. Dirigent: Linda Andersen Referent: Pia Fürst Pkt.

Læs mere

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 19. september 2012 M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 26. juni kl i lokale 096

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 26. juni kl i lokale 096 Dato: 12. september 2012 Reference: hkro J.nr.: REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 26. juni kl. 9.15 i lokale 096 I mødet deltog: formand Poul Nielsen (IFK), lektor Knud Ladegaard

Læs mere

Deltagere: Søren Erik Nilesen, Finn Schøler, Jan Laursen, Karsten Bay, René Franz Henschel,

Deltagere: Søren Erik Nilesen, Finn Schøler, Jan Laursen, Karsten Bay, René Franz Henschel, Referat af HD studienævnsmøde den 22. september 2016 Deltagere: Søren Erik Nilesen, Finn Schøler, Jan Laursen, Karsten Bay, René Franz Henschel, Desuden deltog: Jette Konradsen og Rita Madsen (referent)

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU ekstraordinært om institutjustering den 10. marts 2014 kl. 11.00-12.00 D120 og 2113-252 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen,

Læs mere

3. Aftagerpanel Bilag 2: Mail fra Erling samt mødereferat fra møde i aftagerpanel for økonomiske og erhvervsøkonomiske uddannelser den

3. Aftagerpanel Bilag 2: Mail fra Erling samt mødereferat fra møde i aftagerpanel for økonomiske og erhvervsøkonomiske uddannelser den Referat Af: Møde i Studierådet for økonomi og erhvervsstudier 10. F E B R U A R 2 0 1 5 S K O L E N F O R Ø K O N O M I O G E R H V E R V S S T U D I E R F I B I G E R S T R Æ D E 2 P O S T B O K S 159

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

STATSKUNDSKAB. 3-årig Bacheloruddannelse. Samfundsvidenskab Syddansk Universitet

STATSKUNDSKAB. 3-årig Bacheloruddannelse. Samfundsvidenskab Syddansk Universitet STATSKUNDSKAB 3-årig Bacheloruddannelse Samfundsvidenskab Syddansk Universitet  Genvej til magtens korridorer Er du interesseret i politik, og kan du lide at diskutere, så er statskundskab noget for dig.

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 15. januar 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Alexander Stapelfeldt (næstformand),

Læs mere

Referat for fagrådsmøde i IMADAs fagråd

Referat for fagrådsmøde i IMADAs fagråd Referat for fagrådsmøde i IMADAs fagråd 5. december kl 16.15 i IMADAs fagrådslokale. 1) Valg af referent Simon blev meldt frivilligt af de rasterende deltagere. 2) Godkendelse af referat fra mødet 7. november

Læs mere

Studiemiljøundersøgelse 2015 Handlingsplan Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Studiemiljøundersøgelse 2015 Handlingsplan Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Studiemiljøundersøgelse 2015 Handlingsplan 2015-2017 Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Handleplanen for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet er udarbejdet efter følgende proces: Ultimo september blev

Læs mere

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen Møde den: Onsdag d. 21. november 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Ask Vest Christiansen,, Morten Toft, Aleksander Kokholm

Læs mere

Referat af møde i Studienævn ved Institut for Pædagogik, fredag den 27. november 2009.

Referat af møde i Studienævn ved Institut for Pædagogik, fredag den 27. november 2009. Til stede: VIP-repræsentanter: Kirsten Hyldgaard, Sune Frølund, Hans Dorf Studenterrepræsentanter: Tilde Mette Juul, Ida Gam Nielsen Observatører: Søs Bayer, Morten Høyer, Chalotte Therese Christensen,

Læs mere