Beretning VM Calgary. Tirsdag d. 6/6 Charlotte Esbjørn

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning VM Calgary. Tirsdag d. 6/6 Charlotte Esbjørn"

Transkript

1 Beretning VM Calgary Så blev det tid til dette års verdensmesterskaber i klassisk styrkeløft! Fra Dansk side stiller vi op med i alt 6 løftere: Charlotte Esbjørn fra Roskilde AK, Erik Rasmussen fra ER Equipment, Tanja Olsen fra Københavns Styrkeløft Klub, Lise Frederiksen fra Hjørring Styrke Sport og Anne Karlsen fra AK Frem. Tirsdag d. 6/6 Charlotte Esbjørn Første løfter på scenen er Masters 2 løfteren Charlotte Esbjørn fra Roskilde AK. Charlotte har haft en forrygende start som Masters 2 løfter, idét hun tidligere på året blev europamester og slog verdensrekorderne i både squat og bænkpres. Så her i Calgury kunne det naturligvis være lækkert også at ende øverst på sejrsskamlen. Charlotte har på vejen herover haft et uheld med bagagen, som flyselskabet åbenbart ikke fik med på flyet, men heldigvis havde hun været klog og haft alt sit udstyr med i håndbagagen. Så hun skal heldigvis ikke ud at købe/låne nyt og kan løfte i det hjemmevante. No stress Charlotte vejede i går af uvisse årsager (men nok pga. væskeansamlinger forårsaget af flyveturen) pludselig 74 kg. Det er ikke så heldigt når vægtgrænsen skiller ved 72 kg, men i dag var det dog i dén grad forsvundet og hun vejede sikkert ind på 70,37 kg. Det var ikke Charlottes bedste dag i squat. Det så allerede noget tungt ud under opvarmningen og verdensrekordholderen måtte desværre nøjes med at få sin åbner på 140 kg og dermed en sølvmedalje (men hendes rekord blev i det mindste ikke taget). I bænkpres blev det ligeledes til sølv i en stærk fight igen mod Irlænderen. Begge endte på 90 kg (verdensrekord), men da Ireren løftede vægten først, fik hun rekorden og da hun vejede mindre end Charlotte fik hun også guldet. De 90 kg var en personlig rekord med 2,5 kg. Charlotte vandt dødløften i overbevisende stil med 177,5 kg. Hun prøvede i sidste løft at gå på 185 kg, som ville have været en personlig rekord, men den gik desværre ikke. Det var dog heller ikke et vigtigt løft, i og med at hun både havde sikret sig guldet i både dødløften og totalen.

2 Alt i alt blev det til serien ,5 = en total på 407,5 kg og 2xsølv (squat + bænk) + 2xguld (dødløft og total). Flot præstation af Charlotte, der nu kan kalde sig regerende Europamester OG Verdensmester!! Onsdag d. 7/6 Erik Rasmussen Så blev det tid til at få en af de rigtige garvede rotter til fadet. Erik har døjet med ryggen on/off, men pt går det ok og han ville gerne have en ordentlig revanche for DM i foråret, hvor han havde haft et dårligt stævne. Erik er som altid lidt af en fedtspiller og under opvarmningen til squatten er der ikke rigtig nogen der har en fornemmelse af hvad der er til på dagen. Dog er sidste opvarmningsløft på 170 kg ret let og vi fastholder derfor åbningsvægten på 175 kg. Erik løfter vægten i sikker stil og vi øger til 185 kg. Også denne vægt klarer Erik, selvom han synes at den er lidt tung men dog ikke mere end at han kan overtales til at gå på 190 kg i sidste forsøg. Denne vægt skulle vise sig at være vel valgt, for blot en flue der havde sat sig på stangen undervejs i løftet, ville have gjort at det ville være blevet for tungt for Erik. Men han fik den! I bænkpres afslører Erik heller ikke noget som helst under opvarmningen, men sidste løft på 120 ser nemt nok ud, så vi fastholder åbneren på 125. Løftet godkendes i fin stil og ser ikke tungere ud end sidste opvarmningsløft og vi øger til 130 kg på 2. forsøg. Erik klarer løftet og reagerer så hurtigt på pressignalet at man skulle tro at han kunne se overdommeren begynde at bevæge læberne jeg var bange for at løftet var blevet underkendt på grund af manglende overholdelse af signaler. Men sørme om han ikke fik den! Og den hurtige vending på brystet sparede nok lige præcis de kræfter der skulle til for at gennemføre løftet, for det næste løft på 132,5 kg var som LIMET på brystet. Dødløft er Eriks yndlingsøvelse eller nej det er det vist ikke, så det var ikke helt nemt at piske en stemning op til denne disciplin ;-) Erik hapser dog åbneren på 180 kg ret overkommeligt og derefter får han

3 også trukket 2. forsøg på 195 kg TUNGT! Sidste forsøg på 200 har ikke tænkt sig at flytte sig fra gulvet squatten havde nok tæret lige rigeligt på kræfterne. Alt i alt bliver det til en samlet 6. plads han rykker en plads op i resultatlisten i forhold til det han var nomineret med, så det var jo godt. I squat får han en 5. plads og både bænkpres og dødløft bliver til en 6. plads. Erik fik så absolut det med der var til på dagen og resultatet var det bedste han har haft i år, så det er bestemt godkendt herfra Torsdag d. 14/6 Tanja S. Olsen Tanja lægger ud med at veje ind på 61,55 kg hermed gruppens næst-letteste løfter. Det kan dog vise sig at være en taktisk fordel i og med at hun samtidig har et af de højeste lodtrækningsnumre. I squat har vi én og kun én plan der er god nok hun skal have hævn over de 160 kg som hun har fejlet både til DM og til træning. Opvarmningen ser heldigvis også yderst solid ud og vi kan gå på plateauet med gode forhåbninger. Første forsøg på 145 kg klares let med 3 hvide lamper. Andet forsøg på 155 kg er også særdeles overkommelig i forhold til hvordan dén vægt plejer at se ud. Så det er med nogenlunde ro i maven at der meldes de forjættede 160 kg på sidste forsøg og med stærke formaninger til Tanja om at nu skal der kæmpes til sidste blodsdråbe. Og dét er lige hvad der kommer til at ske det er et rigtigt gyser-løft! Men der er heldigvis hele tiden (langsom) opadgående bevægelse på stangen og vi ånder lettede op da hun er udstrakt og får racksignal og igen da vi ser de tre hvide lamper. PR med 2 kg og ny dansk rekord.

4 Bænkpressen ser meget overkommelig ud i opvarmningslokalet og åbneren på 80 kg blæses da også op. Ved særdeles godt mod melder vi 85 kg på 2. forsøg. Til vores store overraskelse kommer den kun få cm fra brystet, før den bliver for tung (!) det er svært at se på videoen hvad der sker, men enten mister hun spændet en smule ellers var den måske tungere end forventet fordi de 80 kg var så lette. Anyways, hun må ind til den igen på 3. forsøg og her fighter hun den heldigvis op Det var en tangering af hendes personlige rekord, som hun satte for blot et par måneder siden. I dødløft var vi fra starten lidt spændte på om der kunne blive til en medalje - altså hvis alle planeter stod på række, der var medvind på stangen og konkurrenterne klarede sig lidt dårligere end forventet. Og vi var SÅÅÅÅÅ tæt på! De to første løft klares overkommeligt, omend med lidt fishy startposition. På tredje løft melder vi det eneste der giver mening i forhold til en medaljechance: 202,5 kg. Dette vil, hvis de to løftere over hende fejler deres løft, være nok til en sølvmedalje i dødløften, idét Tanja har lettere kropsvægt. Og det gør de rent faktisk! Desværre får Tanja stangen lidt fra benet idét hun starter løftet og det er nok til at vægten bliver for tung og må opgives. Jeg er STENSIKKER på at hun er stærk nok til at trække den, men nogle gange er man bare uheldig. Alt i alt synes jeg at Tanja leverede en flot præstation, der bringer hende på en samlet 6. plads i den voldsomt stærke 63 kg s klasse. Og dødløften må bare få én over nakken til EM i november. Fredag d. 15/6 Annette Pedersen I dag har været sådan en dag hvor man bare sidder tilbage med blandede følelser. Det var Annette Pedersens tur til at vise hvad hun kunne og forventningerne var så afgjort ikke høje. Sagen er nemlig at Annette brækkede et ribben for et par måneder siden og det er gået rigtig hårdt ud over træningen. Hun har således fejlet flere løft i peaken og det har set sort ud i forhold til bare at komme i nærheden af den total hun lavede til DM i foråret.

5 Dog overrasker Annette os alle en del i squatten, hvor hun først banker 120 kg op på 1. forsøg, derefter noget besværet får 130 kg godkendt og til sidst går ind og laver en grinder på 135 kg som faktisk er en tangering af PR. Det er godt gået og langt over forventning! I bænkpres går opvarmningen som planlagt og 1. forsøg på 95 kg er let. Så let at jeg vælger at øge til 102,5 kg (som til DM), hvilket vil lægge os godt i spidsen i kampen om en Master 2 verdensrekord i bænkpres (der er én anden løfter i klassen fra Rusland som også ligger i stilling til at slå nogle af Masters 2 verdensrekorderne). Det var desværre en fejl at gå så højt og den er fuldstændigt på min kappe for hvis jeg havde tænkt mig om i stedet for at tænke over hvad jeg mente hun kunne løfte, så ville vi kunne have nøjedes med blot at øge til 100 kg, eller endda 97,5 kg (som russeren) i og med at Annette var lettere på kropsvægt. For Annette kunne ikke løfte vægten, hverken i andet eller tredje forsøg. Øv. Så blev det tid til at dødløfte og igen var det svært at spå omkring hvad der ville være til. Åbneren på 175 kg er ikke specielt tung og egentlig ville jeg helst have fulgt planen fra DM, nemlig 175/192,5/202,5 kg, men sådan skulle det ikke gå. Efter åbneren står vi nemlig og skal vælge om vi tør satse på at hun kan få en disciplinmedalje (hvor hun skal op og tangere sit bedste resultat på 202,5 kg) eller om vi skal gå lidt mere sikkert efter Masters 2 verdensrekorden. Jævnfør hvordan opkøringen til stævnet har været samt dét at der er meldt meget høje vægte blandt de stærkeste dødløftere i gruppen til, så bliver beslutningen at vi ikke tager chancen men i stedet satser lidt mere sikkert på Masters 2 verdensrekorden. Her kan vi nemlig nøjes med 197,5 kg. Hvis vi valgte at gå efter disciplinmedaljen, men at det blev for tungt, kunne vi risikere at gå helt tomhændet hjem. Derfor vælger vi at tage en middelvej på 187,5 kg som 2. forsøg som hun også klarer i fin stil. Sidste løft på 197,5 kg skal der arbejdes på, men det godkendes og Annette kan nu kalde sig Masters 2 verdensrekordholder i dødløft. Det som der så sker efterfølgende, er rent ud sagt pisseærgerligt. For de løftere vi troede var løbet langt foran (at dømme efter deres valg af 2. forsøg), fejler nemlig deres tredjeforsøg på stribe. Det betyder, at

6 Annette med blot 2,5 kg mere på stangen (altså 200 kg) ville kunne have fået en sølvmedalje i dødløft, idét både sølv og bronze gik på 200 kg og Annette var lettere end de løftere der fik disse placeringer. Annette ender med en total på 427,5 kg og en 10. plads i den stærke 72 kgs klasse, hvor Annette konkurrerede mod løftere der var op til +25 år yngre end hende selv. Det er noget højere end jeg havde turdet håbe på i forhold til opkøringen mod stævnet og det viser at Annette har et rigtig højt bundniveau. Til næste stævne (EM i slut november) får vi se hvad der i virkeligheden er til. Dér vil der med meget stor sandsynlighed være realistisk mulighed for både medalje i dødløft samt mastersrekord i både bænk og total. Ærgerligt at vi ikke kunne gøre det i dag! Lørdag d. 16/6 Lise Frederiksen og Anne Karlsen Sidste dag for Danmarks vedkommende i dag! De to piger så ud til at være ved godt mod forinden Lise havde dog desværre lige haft et par dage med sygdom, men hun virkede umiddelbart frisk igen. For begges vedkommende gik opvarmningen til squatten helt som planlagt, dybden var der ingen tvivl om og alle de planlagte løft gennemførtes nem. Lise var den første der skulle på plateauet med en åbner på 145 kg. Desværre var det åbenbart sådan i dag, at dommerne mente at man skulle længere ned i squat end det har været tilfældet resten af ugen. Måske Lises åbner var lige på grænsen, det var svært at se, men hun fik den ikke godkendt. Løftet var ellers let nok.

7 Anne åbnede på 150 kg og gik i kælderen, så her var der ingen problemer med godkendelse. Til Lises næste løft vælger vi at jeg skal kalde hende i dybde og vi vælger at blive på de 145 kg for at få et sikkert og godkendt løft. Og sådan bliver det Lise klarer også dette løft i overkommelig stil og alle dommere godkender det. Så skal Anne ind på sit 2. forsøg, hvor vi har meldt 160 kg (tangering af personlig rekord fra DM for 2 mdr siden). Her laver Anne et godkendt løft, der er meget lettere end det var til både DM og dén ene gang hun har løftet det til træning fint, så er kan vi følge planen. På Lises 3. forsøg har vi meldt 157,5 kg et løft der på papiret bør være overkommeligt. Men med sygdom i bagagen kan det være svært at forudsige hvad topstyrken ligger på og det viser sig desværre at Lise ikke kan trykke vægten. Til Annes sidste forsøg har vi meldt 165 kg, som bør være tung men overkommelig for Anne er virkelig i stand til at kæmpe en vægt op. Men som der nogle gange sker når man kommer på højere vægte end man har været på tidligere, så kan hjernen godt finde på i ren panik at glemme hvad det egentlig er man skal huske for at kunne klare et tungt løft. I Annes tilfælde glipper det at holde spændet i maven, hvilket betyder at hun er chanceløs da vægten skal trykkes op. Det er ærgerligt, for hun viste virkelig på de 160 kg at der var power i benene. Men sådan kan det gå

8 Så er det videre til bænkpres, hvor begge piger åbner på 85 kg og får nemme, godkendte løft. For Annes vedkommende øger vi til 90 kg (tangering af PR) og Lise sættes på 92,5 kg (ligeledes tangering af PR). Desværre misser Anne sit løft, det ser ud som om at hun mister spændet en smule i bunden. Det der gør at bænkpres her til de internationale stævner kan være lidt svært er, at der bruges Eleikoracks, og i de fleste danske klubber bruges der racks fra ER Equipment. Forskellen er ikke stor (det drejer sig om at der er en højdeforskel på selve bænken), men den er nok til at en del løftere har svært ved at ramme et ordentligt opspænd og jeg tror det er problemet i Annes tilfælde. Det gjorde det heller ikke bedre at opvarmningen foregik på ER-racks, så man har ikke haft en chance for at øve sig i opvarmningen på hvad det er man skal gøre anderledes. For Lise er det dog heldigvis ikke noget problem og hun klarer sit andet forsøg på 92,5 kg let på trods af at hun har fået det skidt og sidder ude bagved imellem løftene og kæmper for ikke at kaste op. Til 3. forsøg fastholder vi til Anne vægten på 90 kg, men det lykkes desværre heller ikke denne gang. For Lises vedkommende så sker der det, at hun rent faktisk klarer at løfte de 95 kg (som vil være PR med 2,5 kg), men løftet bliver på det groveste frarøvet hende, da dommerne OG juryen (da jeg klager) siger at hun ikke overholdt pressignal. WTF! Når jeg ser på videoen her efterfølgende, kan jeg godt se at hun reagerer hurtigt på pressignalet, men jeg ville som dommer aldrig have underkendt den. Anne er noget skuffet over konkurrencen indtil videre, men gennem opvarmningen til dødløft får hun vendt det hele til noget tænding. Lise der har været med i gamet i mange år, virker mere ok med situationen. Begge piger har en god opvarmning med masser at fart og overskud i løftene. Lise starter sit 1. forsøg på 170 kg og Anne på 187,5 kg begges løft godkendes let. På andet forsøg har vi meldt 185 kg til Lise, som hun FIGHTER op til sidste blodsdråbe (det var PR med 2,5 kg). Men IGEN er vi uheldige med dommernes bedømmelse, for løftet underkendes juryen siger at hun ikke havde trukket skuldrene tilbage. Kig selv på billedet her ved siden af og vurdér om I er enige. Jeg var i tvivl om jeg skulle grine eller græde Annes 2. forsøg på 202,5 kg løftes i overkommelig stil og godkendes af alle dommere. Nå, men Lise må ind på den samme vægt igen og i og med at sidste forsøg var så tung som den var, er det med at finde alle kræfter og al viljestyrke frem. Og det gør Lise, men det er desværre ikke helt nok løftet må opgives da stangen når op midt på lårene kræfterne var sluppet op. Optakten til Annes sidste løft har været hektisk, da det har set ud til at vi MÅSKE har haft en chance for disciplinmedalje i dødløften. Vi ender med at melde 215 kg som vi vurderer lige præcis vil være realistisk. Hvis alle de efterfølgende fejler deres løft vil det også være nok til en bronzemedalje (vundet på lavere kropsvægt), men om det sker vil kun tiden vise. Anne er virkelig tæt på at klare løftet, men mangler lige det sidste for at kunne klare at få hoften presset frem. Som et plaster på såret viser det sig, at den løfter som hun ville have været foran hvis hun klarede løftet, fik sit sidste forsøg godkendt, så hun ville alligevel ikke have fået medalje. Men hun er godt på vej til at det kan ske indenfor 1-2 år, for bronzen går på 222,5 kg.

9 Nogle gange er man heldige med dommernes bedømmelser og får nogle løft godkendt som nok burde være blevet underkendt og andre gange er underkendelserne lige til den strenge side. Det er svært når det er mennesker der er involveret i og med at alle tolker reglerne lidt forskelligt og nogle går mere op i petitesser end andre. Vi var ikke heldige i dag, men det har vi dog trods alt været mange gange før. Det vigtigste er at løfterne præsterede hvad de kunne på dagen og det synes jeg at de gjorde. Nu skal de alle tilbage til træningslokalerne og opbygge end endnu bedre form op mod EM i november. Over and out og tak for denne gang! /Jane Aaberg, Head Coach

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016.

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Dag 1 Så kom de Danske Masters løftere godt fra start, da første mand på podiet tirsdag eftermiddag, Steen Wissing vandt sølv i totalen i masters 4 med 4 mand

Læs mere

Beretning EM klassisk, Litauen, 2018.

Beretning EM klassisk, Litauen, 2018. Beretning EM klassisk, Litauen, 2018. Annette Pedersen 72 kg klassen Første løfter for seniorerne var Annette Pedersen. Der jo faktisk er Masters 2 løfter, men stadig klarer sig fint i Open kategorien

Læs mere

BERETNING VM KLASSISK (MASTERS), HELSINGBORG, 2019

BERETNING VM KLASSISK (MASTERS), HELSINGBORG, 2019 BERETNING VM KLASSISK (MASTERS), HELSINGBORG, 2019 Tirsdag d. 4/6 John Terragni (AASK, Master 4, 74 kg klassen): Og SÅ er VM klassisk skudt i gang! Også i dén grad, idet vi skulle tidligere op end fuglene

Læs mere

Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig sep 2013

Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig sep 2013 Beretning fra WEC Blanquefort, Frankrig 13-14 sep 2013 Atter engang skulle de danske deltagere forsøge at kommer helt til tops i de vesteuropæiske mesterskaber som i år blev afholdt i Frankrig. WEC bød

Læs mere

Beretning fra EM Master Pilzen 2017.

Beretning fra EM Master Pilzen 2017. Beretning fra EM Master Pilzen 2017. Mandag D. 10/7 2017 Ankomst og dejlig solskin, derefter teknisk møde Kun små ændringer i planen. Tirsdag D. 11/7 2017 Ingen danske løftere. Dag 1 Onsdag D.12-07-2017

Læs mere

VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018

VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018 VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018 Afgang Søndag fra Kastrup over Moscow, og ca 17 timer senere var vi installeret på Hollyday Inn i Ulan-Bator Mongoliet. Vi skulle til teknisk møde mandag aften, som

Læs mere

NM i styrkeløft 2014

NM i styrkeløft 2014 NM i styrkeløft 2014 Det nordiske mesterskab i styrkeløft og bænkpres for seniorer, som bliver afholdt hvert andet år, finder denne gang sted på Island nærmere bestemt Keflavik. Danmark er repræsenteret

Læs mere

Dag 1. Fredag d. 31. august

Dag 1. Fredag d. 31. august Dag 1. Fredag d. 31. august Så blev det endelig fredag, og afrejsedagen! Vi mødtes alle tre i Kastrup lufthavn, Mickel kom dog lidt for sent, da han opererede ud fra bor man tæt på, tager man først hjemmefra

Læs mere

BERETNING EM 2017, klassisk styrkeløft

BERETNING EM 2017, klassisk styrkeløft BERETNING EM 2017, klassisk styrkeløft I år blev det Danmarks tur til at afholde Europamesterkaberne i klassisk styrkeløft. Stævnet er efterhånden ved at vokse sig pænt stort i år er der ca. 380 deltagere

Læs mere

1st Arnold Europe Powerlifting Championship

1st Arnold Europe Powerlifting Championship 1st Arnold Europe Powerlifting Championship Selv om dette første Europæiske Arnold Classic i styrkeløft måske kunne være afviklet på en mere professionel måde og mange ting ikke fungerede eller kørte efter

Læs mere

VM Klassisk Bænkpres for sub, -junior, masters og open, maj 2018 Vantaa-Finland

VM Klassisk Bænkpres for sub, -junior, masters og open, maj 2018 Vantaa-Finland VM Klassisk Bænkpres for sub, -junior, masters og open, 14-19. maj 2018 Vantaa-Finland Beretning - torsdag Natten mellem onsdag og torsdag, bliver ut. hentet af Jacob Stegelmann og hans far, som er så

Læs mere

World Open, Sub-Junior, Junior & Masters Equipped Bench Press Championships Potchefstroom/South Africa, April, 2018

World Open, Sub-Junior, Junior & Masters Equipped Bench Press Championships Potchefstroom/South Africa, April, 2018 World Open, Sub-Junior, Junior & Masters Equipped Bench Press Championships Potchefstroom/South Africa, 23-28 April, 2018 Beretning - søndag! Peter Bøgh Larsen, international kategori 2 dommer, og ut.

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 11-14 maj 2016 Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra EM i styrkeløft 11-14 maj 2016 Pilsen, Tjekkiet Beretning fra EM i styrkeløft 11-14 maj 2016 Pilsen, Tjekkiet Så blev det atter den tid på året, hvor Europas stærkeste løftere skulle sætte hinanden stævne. Atter engang er Pilsen arrangører, så det er

Læs mere

European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig

European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig European Open, Masters, Junior & Sub-Junior Classic Benchpress Championships 2018 Merignac, Frankrig Så er gruppen samlet og ankommet til Merignac. Den unge løfter, Michael Haxgart, ankom som den første

Læs mere

BERETNING VM KLASSISK, MINSK, 2017

BERETNING VM KLASSISK, MINSK, 2017 BERETNING VM KLASSISK, MINSK, 2017 Fredag d. 16/6: Så er det igen tid til en tur ud i verden sammen med løfterne fra landsholdet i klassisk styrkeløft. Denne gang går turen til Minsk, hovedstaden i Hviderusland.

Læs mere

Beretning fra VM i styrkeløft november 2017 Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra VM i styrkeløft november 2017 Pilsen, Tjekkiet Beretning fra VM i styrkeløft 13-18 november 2017 Pilsen, Tjekkiet Søndag den 12.november Så er det atter engang blevet tid til årets største stævne nemlig VM i styrkeløft. Destinationen er undertegnede

Læs mere

Beretning fra EM Master 2018 Mandag d.2.juli

Beretning fra EM Master 2018 Mandag d.2.juli Beretning fra EM Master 2018 På denne tid hvor studenterne springer ud i dødsdruk og den almindelige danske arbejder har sat tempoet ned til et absolut minimum alt imens der lades op til sommerferie i

Læs mere

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af Dag 1: Afgang Så var dagen kommet, hvor vi skulle afsted til EM i klassisk bænkpres 2017 i Finland. Jeg skulle som eneste danske løfter repræsentere Danmark, heldigvis i godt selskab af coach Jacob Stegelmann.

Læs mere

rekord og EM kravet klaret oven i. Stort tillykke til Danni, som i mine øjne nok var den største overraskelse af alle.

rekord og EM kravet klaret oven i. Stort tillykke til Danni, som i mine øjne nok var den største overraskelse af alle. WEC Holdet bestod af 5 løftere Danny Pedersen, Danni Iversen, Henrik Nielsen, Mathias Kristensen og Sune Bak, 2 trænere Bertel og Skotten samt dommer Helge Laursen. Dagen for stævnestart mødtes vi i Københavns

Læs mere

World Open, Sub-junior, junior & Master's Equipped Bench Press Championships in Kaunas, Lithuania, May 22-27, 2017

World Open, Sub-junior, junior & Master's Equipped Bench Press Championships in Kaunas, Lithuania, May 22-27, 2017 World Open, Sub-junior, junior & Master's Equipped Bench Press Championships in Kaunas, Lithuania, May 22-27, 2017 Første del af beretning søndag! Vel ankommet søndag eftermiddag i Kaunas lufthavn og afhentet

Læs mere

VM Salo, dag 1 Nicki Lentz

VM Salo, dag 1 Nicki Lentz VM Salo, dag 1 Nicki Lentz Så er første dag i Salo ovre og det er tid til en lille rapport til alle jer derhjemme. Nicki og undertegnede tog afsted fra Kastrup i går aftes på en sen afgang kl 20.30.. Hermed

Læs mere

VM Master 2013 Orlando, Florida USA

VM Master 2013 Orlando, Florida USA VM Master 2013 Orlando, Florida USA Så blev det atter engang tid til VM for voksne og i lighed med sidste år afvikles stævnet i USA. Ved første øjekast virker rammerne ganske fine. Der er masser af plads

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 7-11 maj 2013 Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra EM i styrkeløft 7-11 maj 2013 Pilsen, Tjekkiet Beretning fra EM i styrkeløft 7-11 maj 2013 Pilsen, Tjekkiet Park Hotel med meet director Vladimir Mati i spidsen ligger nok engang hus til kampen mod kiloene og fighten om medaljerne blandt Europas stærkeste

Læs mere

Regelsæt for Frederikshavns Stærkeste side 1/5. 3. Atleten får livsvarig karantæne til fremtidige stævner hvis atleten testes positiv.

Regelsæt for Frederikshavns Stærkeste side 1/5. 3. Atleten får livsvarig karantæne til fremtidige stævner hvis atleten testes positiv. Regelsæt for Frederikshavns Stærkeste side 1/5 doping DOPING POLITIK Frederikshavns Stærkeste crew tager lang afstand fra doping. Derfor vil reglerne efter sidste års stævne 25/04-15, blive strammet væsentligt,

Læs mere

Navn: Efternavn: Alder: Vægt: Mand: Kvinde: Cpr. nr.: Adresse: Post nr. & by: Tlf: Email: Hvilket træningscenter er du medlem af?

Navn: Efternavn: Alder: Vægt: Mand: Kvinde: Cpr. nr.: Adresse: Post nr. & by: Tlf: Email: Hvilket træningscenter er du medlem af? Frederikshavns Stærkeste 2016 side 1/6 tilmelding Navn: Efternavn: Alder: Vægt: Mand: Kvinde: Cpr. nr.: Adresse: Post nr. & by: Tlf: Email: Har du deltaget i stævner før? Ja: Nej: Hvis ja, hvilke? Hvilket

Læs mere

Rapport fra VM Bænkpres 2016

Rapport fra VM Bænkpres 2016 Rapport fra VM Bænkpres 2016 Masters, beretning fra Jan Vestergaard Dag 1: Charlotte Esbjørn og Michael Melchiorsen klarede på flotteste vis indmarchen, godt de gamle kan tage over når de unge endnu ikke

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 5-9 maj 2015 Chemnitz, Tyskland

Beretning fra EM i styrkeløft 5-9 maj 2015 Chemnitz, Tyskland Beretning fra EM i styrkeløft 5-9 maj 2015 Chemnitz, Tyskland Så blev det atter den tid på året, hvor Europas stærkeste løftere skulle sætte hinanden stævne. Denne gang er tyskerne arrangører og vi er

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 2017

Beretning fra EM i styrkeløft 2017 Beretning fra EM i styrkeløft 2017 Så blev det atter den tid på året hvor Europas stærkeste styrkeløftere skulle vise hvad fliden i træningslokalerne rund omkring kunne række til. Denne gang i en kombineret

Læs mere

Beretning fra VM klassisk i Killeen, Texas, USA

Beretning fra VM klassisk i Killeen, Texas, USA Beretning fra VM klassisk i Killeen, Texas, USA Så har masters løftet og efter rigtig flotte præstationer fra Niels, Pia og Erik, er det nu snart de unges tur til at komme i ilden. For god ordens skyld

Læs mere

EM Masters Dag 0 (d. 1/7)

EM Masters Dag 0 (d. 1/7) EM Masters 2019 Dag 0 (d. 1/7) Turen mod EM startede for nogle allerede mandag d. 1/7. Undertegnede, Tanja, Jørgen og Eva kørte fra Horsens kl. 0600 mod Sibiu, Rumænien. Der skulle tilbagelægges ikke mindre

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet Atter engang er det blev tid til EM i styrkeløft, og atter en gang er det Pilsen i Tjekkiet, der

Beretning fra EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet Atter engang er det blev tid til EM i styrkeløft, og atter en gang er det Pilsen i Tjekkiet, der Beretning fra EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet Atter engang er det blev tid til EM i styrkeløft, og atter en gang er det Pilsen i Tjekkiet, der leverer rammene til dette mesterskab, der er kombinationsstævne

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 2018

Beretning fra EM i styrkeløft 2018 Beretning fra EM i styrkeløft 2018 Så blev det atter maj, den tid på året hvor Europas stærkeste styrkeløftere mødes og dyster om medaljer. Atter en gang er det Pilsen i Tjekkiet det levere rammene til

Læs mere

Beretning fra VM i styrkeløft 2018

Beretning fra VM i styrkeløft 2018 Beretning fra VM i styrkeløft 2018 Så blev det den tid på året, hvor verdens stærkeste styrkeløftere skulle fighte om æren, titlen og medaljerne i vores broderland Sverige. Vi har hele 6 løftere til start

Læs mere

Beretning fra EM i styrkeløft 5-11 maj 2014 Sofia, Bulgarien

Beretning fra EM i styrkeløft 5-11 maj 2014 Sofia, Bulgarien Beretning fra EM i styrkeløft 5-11 maj 2014 Sofia, Bulgarien Så blev det atter den tid på året, hvor Europas stærkeste løftere skulle sætte hinanden stævne. Denne gang, for os, i noget uvante rammer, idet

Læs mere

Beretning fra EM Master 2015 i Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra EM Master 2015 i Pilsen, Tjekkiet Beretning fra EM Master 2015 i Pilsen, Tjekkiet Dag1 Skrevet af Jørgen Michael Buxbom Rasmussen Atter engang er det Pilsen der ligger rammer til EM master og atter engang er det undertegnede der har fornøjelsen

Læs mere

EM Bænkpres 2016, Keflavik, Island

EM Bænkpres 2016, Keflavik, Island EM Bænkpres 2016, Keflavik, Island 1. Dag Kære alle derhjemme Hermed en kort beretning fra Reykjarnæs, Island. 81 løftere, 11 dommere og et ukendt antal hjælpere udgør mandskabet ved Europamesterskabet

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

World Masters, Tallinn, Estland, 3-8 august 2016

World Masters, Tallinn, Estland, 3-8 august 2016 World Masters, Tallinn, Estland, 3-8 august 2016 Steen Wissing En lille reportage fra dagens dansker i ilden, Steen Wissing. Dagen startede lidt nervøst ud, da Steen valgte at gå på vægten i går aftes,

Læs mere

Beretning fra EM Master 2014 i Pilsen, Tjekkiet

Beretning fra EM Master 2014 i Pilsen, Tjekkiet Beretning fra EM Master 2014 i Pilsen, Tjekkiet Dag1 Skrevet af Jørgen Michael Buxbom Rasmussen Sædvanen tro er det undertegnede, der beretter lidt fra EM master, som for gud ved hvilken gang bliver afviklet

Læs mere

Løb din drømme 10 km til sommer!

Løb din drømme 10 km til sommer! havstrygerne.dk 12-ugers spændende træning forude: Løb din drømme 10 km til sommer! Rigtig mange i klubben har en drøm om at bryde en grænse på sin 10 km tid; under 70 minutter, under en time, under 55

Læs mere

Case 1: Rollen som medspiller. Case 1: Rollen som medspiller. Opgave A. Opgave B

Case 1: Rollen som medspiller. Case 1: Rollen som medspiller. Opgave A. Opgave B Case 1: Rollen som medspiller En række klasser konkurrerer i roning i romaskine. Hver klasse stiller med et hold, der skal ro så langt som muligt på tid. En meget engageret klasse stiller med et hold,

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Boost formen efter ferien..!

Boost formen efter ferien..! havstrygerne.dk 8-ugers træningsprogram: Boost formen efter ferien..! den 14. august starter vi et 8-ugers træningsforløb op som sikrer en god form til efterårets mange løb! Træningen bliver tilrettelagt

Læs mere

Interview med eleven Lærke I = interviewer (Lasse), L = informant (Lærke)

Interview med eleven Lærke I = interviewer (Lasse), L = informant (Lærke) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 I: Hvilke nogle lektioner har I haft i dag? L: Hvilke nogle lektioner vi har haft i dag, vi har haft engelsk og samfundsfag.

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag?

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? Jesper von Seelen Oktober, 2009 Danmark går glip af medaljer: Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? I en tid hvor trænere og ledere fra eliteidrætsklubberne og specialforbundene står i kø

Læs mere

Max løft. Af Fitnews.dk - onsdag 04. juli, 2012. http://www.fitnews.dk/artikler/max-loft/

Max løft. Af Fitnews.dk - onsdag 04. juli, 2012. http://www.fitnews.dk/artikler/max-loft/ Max løft Af Fitnews.dk - onsdag 04. juli, 2012 http://www.fitnews.dk/artikler/max-loft/ Hvad vil det sige, at øge styrken? Det er ikke altid helt klart, men det drejer sig grundlæggende om at kunne løfte

Læs mere

Beretning fra VM i styrkeløft 8-14 November 2015 Hamm, Luxembourg

Beretning fra VM i styrkeløft 8-14 November 2015 Hamm, Luxembourg Beretning fra VM i styrkeløft 8-14 November 2015 Hamm, Luxembourg Turen mod årets VM startede for nogens vedkommende i Horsens hvor der var fælles afgang mod Luxembourg i det hvide lyn. Godt pakket med

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

World Championships Classic Powerlifting 2014

World Championships Classic Powerlifting 2014 World Championships Classic Powerlifting 2014 Ankomsten, beretning fra Sune Bak Verdensmesterskabet i raw styrkeløft afholdes i år i Potchefstroom i Sydafrika, som er en mellemstørrelses universitetsby

Læs mere

Beretning fra EM i klassisk styrkeløft, Taatu, Estland

Beretning fra EM i klassisk styrkeløft, Taatu, Estland Beretning fra EM i klassisk styrkeløft, Taatu, Estland Søndag d. 6/3-2016 Med undtagelse af en DSB forsinkelse, forløb turen herned helt uden problemer. Vi var endda så heldige, at blive hentet i lufthavnen

Læs mere

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Jyllands Skytte Forbund & Skytteklubben DSB/ASF Det Åbne Jyske og Fynske Mesterskab 300 M Lørdag og Søndag den 5 og 6 Juni 2010 På banerne i

Læs mere

Kvit knæsmerterne ÅRSAG TIL KNÆSMERTER TILBAGEVENDEN TIL SPORT

Kvit knæsmerterne ÅRSAG TIL KNÆSMERTER TILBAGEVENDEN TIL SPORT Da du var til undersøgelse i Artroskopisk Center, fik du en forklaring på, hvorfor vi tror, at du har ondt i knæet, og du fik råd og vejledning til, hvad du skal gøre for, at det bliver bedre. Denne pjece

Læs mere

Beretning fra EM Master 2013 i Hamm, Luxembourg

Beretning fra EM Master 2013 i Hamm, Luxembourg Beretning fra EM Master 2013 i Hamm, Luxembourg Så blev dette atter engang tid til at Europas stærkeste M/K for voksne skal kæmpe mod kiloene. I år foregår stævnet i Hamm i Luxembourg og ikke i Pilsen,

Læs mere

Inde EM i Spanien 2011.

Inde EM i Spanien 2011. Så blev det lørdag den 26. marts og det danske landshold skal skyde hele fire guldfinaler! Første finale var dame junior compound med Sarah, Ida og Michalina. Pigerne blev nr. 1 indledende og skulle op

Læs mere

Her er et par tommelfinger-regler:

Her er et par tommelfinger-regler: Om taktik i IMP par Har du ikke ofte prøvet, med stort besvær og knagende hjerne, at vinde 10 stik i 4 ruder, og glædet dig over de 130 point du har vundet? Blot for - når parturneringsregnskabssedlen

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Indkomne indstillinger til Idrætsprisen 2016

Indkomne indstillinger til Idrætsprisen 2016 Indkomne indstillinger til Idrætsprisen 2016 Kriterier: 1. Vundet officielle danske eller jyske mesterskaber inden for Danmarks Idrætsforbunds specialforbund. 2. Sat officiel danmarksrekord inden for Dansk

Læs mere

Case 3: Leder Hans Case 1: Medarbejder Charlotte

Case 3: Leder Hans Case 1: Medarbejder Charlotte Case 3: Leder Hans Case 1: Medarbejder Charlotte Du er 35 år, og ansat som skrankeansvarlig på apoteket. Du har været her i 5 år og tidligere været meget stabil. På det sidste har du haft en del fravær

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4:

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4: Løbsdag d 26.06.15 Kaj Westergaard seler 3 heste ud fra stalden og med et par spændende chancer: 4.løb/2 Sir Diamond: Gik et helt vildt topløb senest, hvor den sad i dødens hele vejen rundt i toptempo

Læs mere

Stævneposten 24. juni årgang nr. 3

Stævneposten 24. juni årgang nr. 3 24. juni 2008-12. årgang nr. 3 DM VM for par i Hårby 166 spillere Lørdag den 21. juni var der VM for par i Hårby, og igen i år med handicapregler. Det foregik på Hårby Krolfklubs baner ved ældrecentret

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 19 dage til OL i Rio. Et helt specielt OL for Gentofte Svømmeklub. Danmark stiller med 15 svømmere til OL. Heraf 2 fra Gentofte. Det er fedt, det

Læs mere

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Danmarks næststørste fiskestævne 24-25. september 1 10.500 fladfisk fanget til årets DM 2011 var en stor succes med godt fiskevejr, masser af fisk, godt humør og god mad - hvad mere kan man forlange! Fra

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

NYHEDS OPDATERING VELKOMMEN FORSØGE SIG PÅ 400 KG C H A M P I O N S H I P STÆVNEDIREKTØR

NYHEDS OPDATERING VELKOMMEN FORSØGE SIG PÅ 400 KG C H A M P I O N S H I P STÆVNEDIREKTØR W O L R D C H A M P I O N S H I P B E N C H P R E S S 2 0 1 4 D E N M A R K NYHEDS OPDATERING TOMMY T OM KNUDSEN STÆVNEDIREKTØR S TÆ VELKOMMEN VIL V IL V VII S SE ED DEN EN FØRSTE FØRSTE MAND FORSØGE SIG

Læs mere

Klemensker Idrætsforening Fitness. Mød os på vores hjemmeside Og på Facebook KIF Fitness Klemensker

Klemensker Idrætsforening Fitness. Mød os på vores hjemmeside   Og på Facebook KIF Fitness Klemensker Klemensker Idrætsforening Fitness Mød os på vores hjemmeside www.kif-fitness.dk Og på Facebook KIF Fitness Klemensker 32 Indhold Ben, baller og læg Side 3 Squat med og uden bold. Side 4 Squat med vægtstang.

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Generalforsamlingen d. 16. februar 2000.

Generalforsamlingen d. 16. februar 2000. Generalforsamlingen d. 16. februar 2000. Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling 2000. Inden vi åbner generalforsamlingen skal vi have uddelt Aars Svømmeklubs

Læs mere

Indkomne indstillinger til Idrætsprisen 2016

Indkomne indstillinger til Idrætsprisen 2016 Indkomne indstillinger til Idrætsprisen 2016 Kriterier: 1. Vundet officielle danske eller jyske mesterskaber inden for Danmarks Idrætsforbunds specialforbund. 2. Sat officiel danmarksrekord inden for Dansk

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

3. s. i fasten II 2016 Ølgod 9.00, Bejsnap , 473 til nadver

3. s. i fasten II 2016 Ølgod 9.00, Bejsnap , 473 til nadver Vi er i denne vidner til en hård kamp mellem vinteren og foråret. Bedst som vi troede, foråret havde vundet, bedst som vi vejrede forårsluft og følte forårsstemningen brede sig, og begyndte at fantasere

Læs mere

Cpu årsberetning 2014

Cpu årsberetning 2014 Cpu årsberetning 2014 Generelt set er vi yderst tilfredse med sæsonen 2014, som har budt på mange gode resultater i udlandet, kæmpe opbakning til DM og fuld fart på CPU s projekter SP2014 og EP2014. Vi

Læs mere

Marco gør sig klar til Brasilien

Marco gør sig klar til Brasilien FEATURE 12 WORLDSKILLS Marco gør sig klar til Brasilien FIRE UGER I JUNI OG TO UGER I AUGUST BRU- GER MARCO BREMS PÅ INTENS TRÆNING OP TIL WORLDSKILLS. Han ser lidt træt ud og vil måske egentlig helst

Læs mere

Bobler december 2015

Bobler december 2015 Bobler december 2015 Årets sidste Bobler fra AGF er fyldt med medaljer og rekorder til AGF-svømmere, der har været til både nordiske, danske og vestdanske mesterskaber. Og lige inden jul rykkede klubben

Læs mere

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop har været og er til stadighed en stor udfordring for rigtigt mange danskere. Mænd og kvinder kæmper med at få bugt med vanen. Alle prøver

Læs mere

- MUSKELOPBYGNING / 5-DAGES 2-SPLIT/ 3-SPLIT HYBRID PROGRAM

- MUSKELOPBYGNING / 5-DAGES 2-SPLIT/ 3-SPLIT HYBRID PROGRAM TRÆNINGSPROGRAM - MUSKELOPBYGNING / 5-DAGES 2-SPLIT/ 3-SPLIT HYBRID PROGRAM INTRODUKTION Dette 5-dages begynderprogram er baseret på noget der ligner Layne Nortons PHAT-program, men er stadigvæk holdt

Læs mere

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture.

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture. TRÆNINGSPROGRAMMET CARDIO skal udføres 2 gange/ugen STYRKE skal udføres 3 gange/ugen Konditionstræning er godt for dit blodomløb, det kan udskille endorfiner, så du bliver gladere, give frisk luft og D-vitamin

Læs mere

Ketcheropvarmning: Stafetter: Afleverer bolden til næste i køen!

Ketcheropvarmning: Stafetter: Afleverer bolden til næste i køen! DROP IN Der er 3 baner til rådighed, og jeg forestiller mig, at hvis der kun er 2 Drop-in-tovholdere, så er der en bane, hvor der gives instruktion til øvelser + emne (fx serv og så evt. have udskrevet

Læs mere

Min mor eller far har ondt

Min mor eller far har ondt Min mor eller far har ondt En pjece til børn af smerteramte Når mor eller far har ondt Dette hæfte er til dig, der har en mor eller far, som har ondt i kroppen og har haft det i lang tid. Det kan være,

Læs mere

Sofa med plads til to

Sofa med plads til to Sofa med plads til to En pige som er 12 år gammel, sidder i en sofa med en dreng på hver side. Den retvendte historie En af mine foretrukne fantasier handler om tre teenagedrenge som inviterer en pige

Læs mere

Drenge søges - 13 år eller ældre - til videoproduktion. God betaling. Send vellignende foto til

Drenge søges - 13 år eller ældre - til videoproduktion. God betaling. Send vellignende foto til Tyson går til filmen Drenge søges, - 13 år eller ældre. Tyson sad foran sin splinternye computer. Endnu engang klikkede han på den annonce som han havde studeret igen og igen hele ugen. Skulle eller skulle

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

kvinden fra Kanaan kan noget usædvanligt hun kan ydmyge sig det kan vi vist alle sammen

kvinden fra Kanaan kan noget usædvanligt hun kan ydmyge sig det kan vi vist alle sammen 1 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus: Jesus gik bort derfra og drog til områderne ved Tyrus og Sidon. Og se, en kana'anæisk kvinde kom fra den samme egn og råbte:»forbarm dig over mig,

Læs mere

Atletikafdelingens beretning for 2018.

Atletikafdelingens beretning for 2018. Atletikafdelingens beretning for 2018. Skive AM har stadig de allerbedste træningsfaciliteter både sommer og især vinter. Vi har alle forudsætninger for at kunne præstere på højeste niveau, både organisatorisk

Læs mere

German Junior Open 2010

German Junior Open 2010 German Junior Open 2010 Day 1 Danmark var repræsenteret af Thomas, Lasse og Marcus fra henholdsvis Kolding, Kolding og Sport92 i U15 rækken ved dette års German Junior Open. Lasse og Marcus skulle spille

Læs mere

Hammeren fra Sønderjylland drømmer om OL

Hammeren fra Sønderjylland drømmer om OL Hammeren fra Sønderjylland drømmer om OL I Aabenraa bor Danmarks største talent i hammerkast. At komme til OL er drømmen, men lige nu er målet at slå den danske rekord. Afspil eller stop videoskru op for

Læs mere

Kaninhop for begyndere trin 1 10 Læs mere på www.fionas.dk

Kaninhop for begyndere trin 1 10 Læs mere på www.fionas.dk Side 1 Trin 1. Seletræning. Kaninen er minimum 10 uger gammel og du har brugt masser af tid på at oprette et tillidsforhold til den. Den er tryg ved at du tager den ud af buret så nu er tiden kommet hvor

Læs mere

VAS Skala. Ikke OK. Da du var til informationsmøde hos fysioterapeuten, fik du en forklaring på, hvorfor

VAS Skala. Ikke OK. Da du var til informationsmøde hos fysioterapeuten, fik du en forklaring på, hvorfor Kvit knæsmerterne Hvornår kan du roligt vende tilbage til sport Efter de første 8 uger med nedsat belastning, er det vigtigt at du starter langsomt op. Du skal følge nedenstående fremgangsmåde, og du må

Læs mere

Skills betydning for Roskilde Tekniske Skole?

Skills betydning for Roskilde Tekniske Skole? Skills betydning for Roskilde Tekniske Skole? Før 2014, Hvad var det for nogle elever og undervisere vi havde! Hvordan har vores udvikling været og hvad har vi opnået? En rejse i tiden med konkurrencer

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning

Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning Fredag den 28. november og lørdag den 29. november lagde Gribskovbadet ramme om Helsinge Svømmeklubs sprint og mellemdistance klubmesterskaber. Der blev konkurreret

Læs mere

Trænerkursus i Odense den

Trænerkursus i Odense den Trænerkursus i Odense den 17-01-2015 Trænerpunkter/-opgaver Vælge en trænerstil Hvordan får man respekt? Vigtigt at rette en øvelse til, således at det hele tiden er tydeligt, hvem der har trænerrollen

Læs mere