Udvidet ansvar på byggematerialer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udvidet ansvar på byggematerialer"

Transkript

1 Udvidet ansvar på byggematerialer Trælasthandlerunionen TUN opdaterer salgs- og leveringsbetingelser til TUN12. Disse åbner op for en videregivelse at et udvidet ansvar på byggematerialer fra 1. november Problemer for handelsleddet I januar 2008 trådte en ny forældelseslov i kraft. Denne tilbyder privatforbrugeren en 10 års ansvarsperiode på byggeri og køb af byggematerialer. Lovgivningen er ufravigelig og kan derfor medføre mulige problemer for handelsleddet. Problemstillingerne opstår, idet der eksisterer flere handelsled fra producent til slutbruger. Indtil nu har TUN 2002 Salgs- og leveringsbetingelser kun givet entreprenører og håndværkere en reklamationsret for mangler på byggematerialer i op til 1 år, uanset slutkunden. Med den nye forældelseslov ender de således med at stå alene med kravet om de 10 års ansvar, hvis slutkunden er privatforbruger. Dette skaber i længden en uholdbar situation for entreprenører og håndværkere. TUNs medlemmer har derfor valgt at imødekomme Dansk Byggeris ønske og ændret salgsog leveringsbetingelserne til TUN12, hvor muligheden for at leverandører kan videregive et udvidet ansvar på byggematerialer igennem TUNs medlemmer. TUN12 Salgs- og leveringsbetingelser I udarbejdelsen af TUN12 har flere løsningsmodeller været på bordet, hvor den vigtigste parameter var, at det udvidede ansvar ikke blot blev ført tilbage til forhandlerne men videre til leverandørerne af byggematerialerne, da det i sidste ende er her ansvaret for mangler må ligge. Det udvidede ansvar er kun gældende, når der er tale om byggematerialer, og når slutkunden er privatkunde. Skulle slutkunden være det offentlige, et offentligt støttet byggeri eller andet byggeri, hvor byggeleveranceklausulen og/eller AB92 er vedtaget, er leverandørens ansvar kun på de kendte 5-6 år. For at kunne identificere de leverandører, som tilslutter sig de 10 års udvidet ansvar på byggematerialer, registrerer de sig igennem TUN. Derefter kan de findes på hvor håndværkere og andre kan se, hos hvilke leverandører de får 10 års ansvar. De leverandører som ikke tiltræder TUN12 vil beholde ansvaret på 1 år fra TUN De nye salgs- og leveringsbetingelser skulle træde i kraft d. 1. september 2012, men for at give leverandørerne en længere frist til at få indarbejdet det udvidede ansvar i deres forretningsmodeller udsættes ikrafttrædelse til TUN12 til d. 1. november 2012.

2 Branchen tager initiativ til kildemærkning Efter et længere tilløbsstykke er Dansk Kildemærknings Forum (DKF) nu blevet oprettet, og certificeringerne af leverandører er ved at blive iværksat. I fremtiden kan dette hjælpe på reduktion i svind hos forhandlere og grossister. Oprettelsen af varesikring Igennem de seneste par år har mange forhandlere og grossister oplevet svind i deres butikker på grund af butikstyveri. I 2010 gik en række forhandlere/grossister derfor sammen om at skabe en fælles erklæring om varesikring, der kunne hjælpe med at reducere butikstyveri. Sammen oprettede de fællesskabet Dansk Kildemærknings Forum (DKF), som skal hjælpe branchen med en ensartet kildemærkning, der kan implementeres i alle distributionsled. Til dette samarbejder DKF med Plahn Systems A/S, som står for certificeringen af leverandører. Varesikringen kan med fordel benyttes af både leverandører og forhandlere, da det udover at reducere svind i forhandlerleddet også ska- ber et godt forhold mellem parterne, og giver leverandøren muligheden for at stå bedre end konkurrenterne. Varesikringen sker gennem konceptet Akustik Magnetisk Kildemærkning, hvor leverandøren påsætter en alarmlabel på deres produkt i produktionsleddet. Alarmlabelen bliver derefter aktiveret i butikkens varesikringssystem og bliver først deaktiveret, når produktet sælges til en kunde. Således reduceres butikstyveri. Til dagligt administreres fællesskabet af TUN. Alle forhandlere/grossister i branchen kan tilsluttes DFK. Flere informationer omkring Dansk Kildemærknings Forum kan findes på Kildemærkningsfordele Konceptets umiddelbare fordel er som sagt at reducere svind, men derudover findes der også følgende fordele ved kildemærkning for både leverandører og forhandlere. Fordele ved kildemærkning En hurtigere og enklere mærkning sparer tid hos forhandleren. Bedre muligheder for at skjule alarmlabelen reducerer butikstyveri. Øget sikring gør det muligt at vise produkterne i åbent display, og derved øges salget. Varen er ikke out-of-stock, hvilket skaber produktpålidelighed hos forhandleren. Muliggør reduktion af emballage og reducerede emballage-omkostninger. Varerne er hyldeklare ved leveringen. Markedsføringsparameter i forhold til konkurrenter.

3 Data i ByggeBasen Vi har vel alle prøvet at stå i en lang kø lørdag formiddag, og kassedamen løber forvildet rundt, fordi stregkode eller pris mangler. Eller ekspedienten i tømmerhandlen der ikke kan finde varen i sit IT-system, fordi vareteksten er for dårlig. Derfor er det vigtigt, at de informationer der lægges ind i ByggeBasen er korrekte og fyldestgørende. Som leverandør skal I derfor sørge for, at alle oplysninger er korrekte, og alle væsentlige felter er udfyldt ved nyoprettelser eller ved ændring på et TUN nr. i ByggeBasen. Når I laver en rettelse i ByggeBasen, eksempelvis rettelse af en forkert tekst eller pris, vil der i de fleste butikker automatisk komme en ny hyldeforkant. Så det er både jer og personalet i butikkerne, der får ekstra arbejde, hvis varen ikke er oprettet korrekt først gang. Katalogdata I løbet af det sidste år er der sket en kæmpe forbedring i katalogdata i ByggeBasen, men der er lang vej endnu. Det vil spare både ekspedienter og sælgere rigtig meget tid, hvis katalogdata altid er udyldt med relevante oplysninger så som produktdata, billeder, link til hjemmeside, REACH, CEmærkning, brugervejledning osv. Samtidig vil I, som leverandør, slippe for en del telefonopkald, da butikkerne selv har mulighed for at søge oplysninger om jeres produkt frem. Husk at de nye krav til data i Bygge- Basen skal være på plads senest TUN afholder infomøder for leverandører Hør om: Udvidet ansvar på 10 år samt TUN12 Salgs- og leveringsbetingelser Krav og muligheder i ByggeBasen dokumentation og data ved hånden EDI og webshop effektiv samhandel Informationsmøderne finder sted: Øst: Onsdag den 24. oktober 2012, kl , TUNs kontor, Egebækvej 98 i Nærum Vest: Torsdag den 25. oktober 2012, kl , MESSE C (Fredericia Messecenter) Tilmelding sker til lp@tun.dk skriv virksomhed, navne og

4 Message Tracking byg-e har lanceret en ny IT-løsning, kaldet Message Tracking, som allerede har modtaget ros af mange i branchen. Løsningen er enestående indenfor EDI. Message Tracking giver et præcist overblik over de ordrer og fakturaer, som bliver udvekslet med jeres samhandelspartner. Brugervenligheden er sat i højsædet, hvor brugerne let kan logge på og se en statusliste over de udvekslede dokumenter. Her kan der ses afsendelses- og afleveringstidspunkt for ordrerne og fakturaerne, og hvis der er opstået en fejl i overførslen, vil det fremgå af listen. Target monotoring Message Tracking introducerer også en nyskabelse indenfor EDI, nemlig target monitoring. Target monitoring er en funktion, som gør, at hvis jeres virksomhed forventer at modtage fakturaer eller ordrer på faste tidspunkter, og dette ikke er sket, så vil der blive sendt en melding om det. Ydermere er der mulighed for, at brugerne kan finde og genskabe de ordrer og fakturaer, som er blevet udvekslet. Alt i alt en løsning som drastisk vil mindske besværet og øge trygheden for arbejdet med EDI ordre og faktura. Skriv til salg@byg-e.dk for at få mere info om Message Tracking. Tal for byggeriet kalder på politiske løsninger! TUNs Øjebliksbillede giver en gennemgang af de væsentligste tal tendenser indenfor byggeriet. Der er store udfordringer for byggeriet i den kommende tid. Regeringens udspil til finansloven for 2013 er gevaldigt strammet op, og der er ikke længere udsigter til tilskudsordninger til energirenoveringer, som uden tvivl ville give byggeriet flere opgaver i Der er klare tegn på, at byggeriet er i en træg periode, hvor politiske initiativer nærmest er et must for at sætte gang i hjulene. Læs hele TUN Øjebliksbillede for 2. kvartal 2012 her.

5 ByggeBasens nye app Nu bliver det muligt at tilbyde kunderne 24 timers direkte adgang, til en række produktoplysninger. Adgangen sker via kundernes smartphones ved brug af en Byggedata app. Produktoplysningerne er de såkaldte Katalogdata, og her findes en lang række vigtige informationer og vejledninger tilknyttet den enkelte vare. Kunderne kan via Byggedata app en få svar på deres spørgsmål om et konkret produkt - også udenfor normal åbningstid. Byggedata app en har indbygget en stregkodescanner. Hvis varen er påtrykt en stregkode, er det en nem, hurtig og sikker måde at finde oplysninger om varen. Hvis varen ikke er forsynet med stregkode, eller denne evt. er blevet beskadiget, er det muligt enten at taste TUN-nummer eller EANnummer, hvis en af disse oplysninger er tilgængelig på varen. Når varen er identificeret vises grundoplysninger om varen bestående af et billede af varen og varens betegnelse. Derefter vises de oplysninger som er tilgængelige på den pågældende vare i følgende kategorier: Produktdata Montagevejledning Vedligeholdelsesvejledning CE-mærkning Sikkerhedsdatablad Opbevaring Bortskaffelse/genanvendelse Garanti Det er vareleverandørerne som er ansvarlige for at sikre, at alle relevante oplysninger om varen er tilgængelig i ByggeBasen og dermed også på Byggedata app en. Byggedata app en tilbydes via kundernes normale forhandlere og er tilgængelig i slutningen af året. Byggedata app en findes både i en iphone og Android version. Tilmeld dig TUN Branchenyt via tun.dk under Info-shop Send en mail til lp@tun.dk, hvis du ikke ønsker at modtage TUN branchenyt. TUN Branchenyt udkommer 4 gange årligt med de seneste nyheder.

1. SEPTEMBER 2019 LANCERES: Hele branchens database for dokumentation og bæredygtighed

1. SEPTEMBER 2019 LANCERES: Hele branchens database for dokumentation og bæredygtighed 1. SEPTEMBER 2019 LANCERES: Hele branchens database for dokumentation og bæredygtighed ER DU KLAR TIL EN BÆREDYGTIG FREMTID? Så er vi klar med det nye, overskuelige værktøj, der vil gøre det lettere for

Læs mere

Disposition. Overblik og baggrund. Gennemgang af udvalgte ændringer. Særligt vedr. udvidet reklamationsret

Disposition. Overblik og baggrund. Gennemgang af udvalgte ændringer. Særligt vedr. udvidet reklamationsret TUN12 1 Disposition Overblik og baggrund Gennemgang af udvalgte ændringer Særligt vedr. udvidet reklamationsret Præsentation af www.tun12.dk 2 Hvorfor nye TUN-salgsbetingelser? TUN 2002 har været gældende

Læs mere

Problemstilling: Ordrestørrelsen bliver mindre men der kommer flere ordrer, der skal tastes

Problemstilling: Ordrestørrelsen bliver mindre men der kommer flere ordrer, der skal tastes Problemstilling: Ordrestørrelsen bliver mindre men der kommer flere ordrer, der skal tastes Har du overvejet andre muligheder for at modtage virksomhedens ordrer? Det kunne f.eks. være vha. EDI, XML eller

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, som skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere og koordinatorer på

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Problemstilling: Ordrestørrelsen bliver mindre men der kommer flere ordrer, der skal tastes

Problemstilling: Ordrestørrelsen bliver mindre men der kommer flere ordrer, der skal tastes Problemstilling: Ordrestørrelsen bliver mindre men der kommer flere ordrer, der skal tastes Har du overvejet andre muligheder for at modtage virksomhedens ordrer? Det kunne f.eks. være vha. EDI, XML eller

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, der skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Det

Læs mere

Brugervejledning Webshop... 1 Indhold... 1 Udfyld oplysninger om webshop og firma... 2 Informationsfelter... 3 Specialfelter... 3

Brugervejledning Webshop... 1 Indhold... 1 Udfyld oplysninger om webshop og firma... 2 Informationsfelter... 3 Specialfelter... 3 Brugervejledning Webshop Indhold Brugervejledning Webshop... 1 Indhold... 1 Udfyld oplysninger om webshop og firma... 2 Informationsfelter... 3 Specialfelter... 3 Tilføj produktgrupper... 4 Udfyld produktgrupper...

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for køb af fysiske produkter Indledning

Salgs- og leveringsbetingelser for køb af fysiske produkter Indledning Salgs- og leveringsbetingelser for køb af fysiske produkter Indledning www.kom-videre. nu.dk ejes og drives af Niels Feerup og Carsten G. Sørensen, CVR-nr.: XXXXXXXX(herefter "Kom-videre.nu.dk"), ARDRESSE,

Læs mere

afsnit 17 Digitale medier

afsnit 17 Digitale medier 260 afsnit 17 Digitale medier Indhold: 17.1 www.weber.dk...262-263 17.2 Weber App... 264 17.3 Weber på de sociale medier... 265 261 17.1 www.weber.dk På www.weber.dk kan du finde alt om vores produkter

Læs mere

Organisationen ByggeBasen FmbA Egebækvej Nærum. Kontakt DB-supportkonsulenterne på tlf:

Organisationen ByggeBasen FmbA Egebækvej Nærum. Kontakt DB-supportkonsulenterne på tlf: Vejledning til indlæggelse af katalogdata Organisationen ByggeBasen FmbA Egebækvej 98 2850 Nærum Kontakt DB-supportkonsulenterne på tlf: 72 60 26 13 Email: byggebasen@eg.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...

Læs mere

Hvordan ønsker du at holde kontakten? Har du brug for at bestille mere? Hold dig opdateret om nyheder og information.

Hvordan ønsker du at holde kontakten? Har du brug for at bestille mere? Hold dig opdateret om nyheder og information. EFG KUNDESERVICE Together we make it matter EFG kundeservice - gør det nemmere at være kunde. Vi lancerer nu en helt ny kundeservice og logistik model for hurtigere, klarere og bedre kommunikation. En

Læs mere

Velkommen til......en ny gratis smartphone-app til alle Danmarks Museer

Velkommen til......en ny gratis smartphone-app til alle Danmarks Museer Velkommen til......en ny gratis smartphone-app til alle Danmarks Museer Til museer og udstillingssteder i Danmark Flere og flere bruger smartphones de kan bruges til alt muligt, og de bliver brugt flittigt!

Læs mere

Kundevognen udfyldes og bestilles i 3 step

Kundevognen udfyldes og bestilles i 3 step Kundevognen udfyldes og bestilles i 3 step Kundevognen har 3 faneblade et for hvert step: 1 Viser indhold af varer der er KUN her, man kan udfylde Påkrævet produkt info og få til at blive 2 Her ændres/vælges/indtastes

Læs mere

Brug af sagssystem. Vejledning i oprettelse og håndtering af sager. + reservering af statusscanner

Brug af sagssystem. Vejledning i oprettelse og håndtering af sager. + reservering af statusscanner Brug af sagssystem Vejledning i oprettelse og håndtering af sager + reservering af statusscanner Indhold Kommunikation ved oprettelse af sager i sagssystemet... 2 En genstart kan ofte løse problemet...

Læs mere

HÅNDBOLD REGION ØST Vejledning i tilmelding af HRØ stævner

HÅNDBOLD REGION ØST Vejledning i tilmelding af HRØ stævner HÅNDBOLD REGION ØST Vejledning i tilmelding af HRØ stævner Vejledning i tilmelding til breddestævner via HåndOffice. Tilmelding via HåndOffice sker via http://haandoffice.dhf.dk/login.aspx. Koden til login

Læs mere

CE mærkning. Få svar på de vigtigste spørgsmål om CE mærkning

CE mærkning. Få svar på de vigtigste spørgsmål om CE mærkning CE mærkning af Byggevarer Få svar på de vigtigste spørgsmål om CE mærkning > > Hvad kan du læse om? > > Hvad er CE mærkning? > > Hvilke byggevarer skal CE mærkes? > > Produkter med CE mærke > > Hvor skal

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, som skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Der

Læs mere

Amgros leverandørrum (Mine firmasider)

Amgros leverandørrum (Mine firmasider) Amgros leverandørrum (Mine firmasider) Brugervejledning Amgros leverandørrum (Mine firmasider) maj 2015 Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse 1. Brugen af leverandørrum (firmaspecifik portal)... 3 2. Åbning

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give et overblik over rygestopkurser

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Generelt Nærværende salgs- og leveringsbetingelser er gældende for al samhandel med MIPO PARTS ApS. Med kunden menes der MIPO PARTS ApS s kunde = forhandler. Med slutbruger

Læs mere

Guide til brug af Iversen Emballage Webshop v.1.0

Guide til brug af Iversen Emballage Webshop v.1.0 Guide til brug af Iversen Emballage Webshop v.1.0 Indholdsfortegnelse 1.0 Generel info 3 2.0 Navigering og brug 3 3.0 Produktsiden 4 3.1 Favoritliste 4 3.2 Eget varenavn eller nummer 4 4.0 Bestilling 5

Læs mere

Brugervejledning til GS1Trade Sync

Brugervejledning til GS1Trade Sync GS1Trade Sync Brugervejledning til GS1Trade Sync Oprettelse af produkter Version 0.7, maj 2018 Indholdsfortegnelse 1. Login i systemet:... 3 2. GS1Trade Sync brugervejledning i Opret et produkt del 1...

Læs mere

Langtved Data A/S Nyhedsbrev

Langtved Data A/S Nyhedsbrev Langtved Data A/S Nyhedsbrev Marts, 2008 Nyhedsbrev Velkommen til Langtved Data A/S nyhedsbrev Ca. fire gange om året vil vi informere vore kunder og personer med tilknytning til os, om udvikling og nye

Læs mere

Vil du have en bedre bundlinje?

Vil du have en bedre bundlinje? Invitation Vil du have en bedre bundlinje? Så tag med til en gratis inspirationsdag nær dig og bliv knivskarp på, hvordan du skruer op for effektiviteten og forbedrer bundlinjen i fremtidens byggebranche.

Læs mere

Den NYE Sparex hjemmeside. Let at finde, udvælge og bestille online. www.sparex.dk

Den NYE Sparex hjemmeside. Let at finde, udvælge og bestille online. www.sparex.dk Let at finde, udvælge og bestille online DK Finde 1. Find det hurtigere Optimeret søgning nedbryder dit valg jo flere detaljer du indtaster. Det giver dig mulighed for at søge på Sparex reservedelsnumre,

Læs mere

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1 Vejledning til prækvalifikation Rev.: 2015-05-27 / LW Side 1 Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Log på... 4 Opret din bruger... 4 Personlige informationer... 4 Gem login... 5 Glemt password... 5 Brugerfladen

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX På vores onlinebaserede webinarer kan du få overblik over de mest effektive tillægsløsninger til Dynamics AX og se, hvordan du optimerer din virksomheds forretningsgange

Læs mere

Involver dine kunder, leverandører og medarbejdere via sjove og spændende SMS-tjenester

Involver dine kunder, leverandører og medarbejdere via sjove og spændende SMS-tjenester Involver dine kunder, leverandører og medarbejdere via sjove og spændende SMS-tjenester Med vores Mobile Marketing moduler kan du nemt og hurtigt lave : SMS konkurrencer SMS quiz SMS afstemninger SMS nyhedstjenester

Læs mere

DSM. Service Ordre oprettes til Producent. Behandling. 7 Faktura til Producent

DSM. Service Ordre oprettes til Producent. Behandling. 7 Faktura til Producent DSM Forhandlerreklamationssystem Overordnet Flowdiagram 1 Forhandler/ÅF Opretter reklamation på web 5 DSM Service Ordre oprettes til Producent 2 DSM Negativ Service Ordre oprettes til Forhandler/ ÅF 6

Læs mere

Persondatapolitik. Persondatapolitik

Persondatapolitik. Persondatapolitik Persondatapolitik Persondatapolitik I denne persondatapolitik beskrives, hvordan Volstrup Rullegræs indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores

Læs mere

September 2012 VEJLEDNING. Kursustilmelding via BL.dk

September 2012 VEJLEDNING. Kursustilmelding via BL.dk September 2012 VEJLEDNING Kursustilmelding via BL.dk Indhold Indledning... 3 Login og find kursus... 4 Tilmeldingsbilledet... 9 Håndtering af kursusdeltagere... 11 Opret ny kursusdeltager... 11 Tilmelding

Læs mere

1. Administrer brugerkonti. Januar 2011

1. Administrer brugerkonti. Januar 2011 1. Administrer brugerkonti Januar 2011 Brugervejledning til Dantek MaterialeValg Januar 2011 Copyright 2011 by Dantek A/S Vejledningen er udformet af Mads K. Petersen med bidrag fra Ole Sloth Carlsen.

Læs mere

HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - TELEGRAM MESSENGER

HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - TELEGRAM MESSENGER Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - TELEGRAM MESSENGER 2.7. HSYCO/ALARMS MANAGER - INSTALLATION TELEGRAM MESSENGER Som supplement til at modtage

Læs mere

Waoo! Web TV på computer

Waoo! Web TV på computer Brugervejledning Waoo! Web TV på computer Se desuden Waoo! Web TV Quick Guide til ipad Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Fiberbredbånd TV Telefoni 02 Indhold Oversigt over indholdet på Waoo!

Læs mere

http://www.billetlugen.dk/logind/

http://www.billetlugen.dk/logind/ 2 1. Gå ind på web-adressen: http://billet.fck.dk Her skal I logge ind med den e-mail og adgangskode, som står i den velkomstmail I har modtaget. 2. Det er vigtigt at I som minimum retter email-adressen

Læs mere

Instant Spam Control

Instant Spam Control Instant Spam Control - den nemme guide til jeres antispam-løsning Instant Spam Control er nemt at arbejde med eller lade arbejde for sig. 97% af al spam bliver automatisk sorteret fra. De sidste 3% kan

Læs mere

C5 EDI Le@n (COOP/Dansk Supermarked) PentaCon A/S

C5 EDI Le@n (COOP/Dansk Supermarked) PentaCon A/S Tidligere var EDI forbeholdt større virksomheder på grund af den nødvendige investering, hvilket igen umuliggjorde samhandel fra mindre leverandører. Med Le@n EDI løsningen og s EDI integration til C5,

Læs mere

KØGE BONUSKORT. Overfor den kortholder, der har tiltrådt disse specifikke rabatkort-betingelser (herefter Bruger )

KØGE BONUSKORT. Overfor den kortholder, der har tiltrådt disse specifikke rabatkort-betingelser (herefter Bruger ) KØGE BONUSKORT BRUGERVILKÅR gældende for KØGE BONUSKORT(herefter Betingelserne ), der udbydes af: Udbyder: Køge Handelsstandsforening Vestergade 1 DK-4600 Køge Cvr 85279416 (herefter Foreningen ) Overfor

Læs mere

Lad os rydde op i e-handelsbøvlet

Lad os rydde op i e-handelsbøvlet Lad os rydde op i e-handelsbøvlet E-handel kan forbedre og effektivisere de offentlige indkøb. Men succesen er afhængig af, at de praktiske problemer bliver løst. For både kunder og leverandører er der

Læs mere

BDmobil. Brugermanual. Http://m.bd.dk. - Altid lige ved hånden. BDmobil er dit bd.dk i lommeformat du har derfor altid dit bd.dk med på farten.

BDmobil. Brugermanual. Http://m.bd.dk. - Altid lige ved hånden. BDmobil er dit bd.dk i lommeformat du har derfor altid dit bd.dk med på farten. BDmobil - Altid lige ved hånden Http://m.bd.dk Brugermanual BDmobil er dit bd.dk i lommeformat du har derfor altid dit bd.dk med på farten. 1 Login og installation For at logge ind på BDmobil, skal du

Læs mere

Sådan gør du iphone og ipad Brug af app og scanning af leads

Sådan gør du iphone og ipad Brug af app og scanning af leads Exhibition App Conference Managers messescan giver messeudstillere mulighed for at registrere, hvilke leads de har haft besøg af på standen. CM Exhibition App eksisterer til både iphone, Android og Windows

Læs mere

Aftalen indgås mellem Leverandøren og Organisationen ByggeBasen f.m.b.a., ("OB"), Egebækvej 98, 2850 Nærum, CVR nr. 10050626.

Aftalen indgås mellem Leverandøren og Organisationen ByggeBasen f.m.b.a., (OB), Egebækvej 98, 2850 Nærum, CVR nr. 10050626. LEVERANDØRBETINGELSER Denne leverandøraftale ("Aftalen") finder anvendelse på producenters, handelsselskabers, forhandleres og importørers ("Leverandøren") upload og brug af informationer om produkter

Læs mere

AirBOSS Minuba. Leveret af: Sydjysk Data

AirBOSS Minuba. Leveret af: Sydjysk Data AirBOSS Minuba Leveret af: Sydjysk Data Administrationssystem Skab overblik, udnyt ressourcer og spar tid Professionel kundekontakt Opret professionelle tilbud og ordrer, når kunden ringer. Send det på

Læs mere

V3.0 LANCERINGSNOTER. Hilti ON!Track. Lanceringsdato:

V3.0 LANCERINGSNOTER. Hilti ON!Track. Lanceringsdato: V3.0 LANCERINGSNOTER Hilti ON!Track Lanceringsdato: 09.06.2018 1 Lanceringshøjdepunkter 2 2 Nye funktioner 3 2.1 Fra lokation og Mængde i Bekræft levering 3 2.2 Bekræft sletning af overførselliste på mobil

Læs mere

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus Velkommen til Mit Børnehus Mit Børnehus Center for Skoler og Dagtilbud 2012 En dag i fritidshjemmet byder på mange sjove og spændende oplevelser - I Mit Børnehus kan I nu sammen, se billeder fra dagligdagen

Læs mere

Brugermanual FDaPP en. 2. UDGAVE: JUNI 2015

Brugermanual FDaPP en. 2. UDGAVE: JUNI 2015 Brugermanual FDAPP EN. 2. UDGAVE: JUNI 205 Indholdsoversigt 0. Om systemet...3 0. KONTAKT...3 0.2 TEKNISK INFO....3 0.3 TV KANALER...3 0.4 DRIFTSTATUS...3 0.5 HENT FDA PPEN TIL DIN SMARTPHONE...3. Login...4.

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 2 DANSKE BANK VELKOMMEN TIL MOBILEPAY BUSINESS MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

Konvertering af DADAS data til Reitan VI-skema

Konvertering af DADAS data til Reitan VI-skema Konvertering af DADAS data til Reitan VI-skema GS1 Denmark Version 5 Juli 2012 1 Konvertering af DADAS data til alternativt vareindmeldelsesskema Skal man konvertere data fra SINFOS/DADAS om til et alternativt

Læs mere

Indhold Forhandlere... 2 Opret forhandler/butik... 2 30-dages Fremvisning... 2 365-dages Fremvisning... 2 Tilvalg... 2 30-dages Fremhævet

Indhold Forhandlere... 2 Opret forhandler/butik... 2 30-dages Fremvisning... 2 365-dages Fremvisning... 2 Tilvalg... 2 30-dages Fremhævet MEDIEKIT 2014 Indhold Forhandlere... 2 Opret forhandler/butik... 2 30-dages Fremvisning... 2 365-dages Fremvisning... 2 Tilvalg... 2 30-dages Fremhævet Fremvisning... 2 Priser... 3 Affiliate annoncører

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 7.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til, at du kommer på MinTid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

CBAS. Vi lytter til jeres ønsker. Nyheder fra CBAS og DaBUFbio - april 2014. Cinema Booking & Administration System. dabufbio

CBAS. Vi lytter til jeres ønsker. Nyheder fra CBAS og DaBUFbio - april 2014. Cinema Booking & Administration System. dabufbio Nyheder fra CBAS og DaBUFbio - april 2014 Vi lytter til jeres ønsker Sidste år talte vi med mange filmklubber, som fortalte os, at de ønskede flere funktioner i CBAS administrationssystemet. Vi har derfor

Læs mere

Nu åbner Mezina A/S. en landsdækkende kæde af helsekostbutikker! WWW.MEZINA.COM SIDE 1

Nu åbner Mezina A/S. en landsdækkende kæde af helsekostbutikker! WWW.MEZINA.COM SIDE 1 Nu åbner Mezina A/S en landsdækkende kæde af helsekostbutikker! Informationbehandlere 1 SIDE 1 Den 1. september 2002 gik Mezina A/S på nettet på adressen www.mezina.com. Her kan du søge informationer om

Læs mere

Nyt SEEPEX Logo. Reservedele. Forsendelser

Nyt SEEPEX Logo. Reservedele. Forsendelser Nyt SEEPEX Logo SEEPEX skifter ansigt udadtil. Efter mere end 10 år med vores tidligere logo har vi per 3. november 2014 skiftet logo og udtryk. Besøg os på vores nye hjemmeside: www.seepex.com Reservedele

Læs mere

INTUITIV BRUGERFLADE

INTUITIV BRUGERFLADE FUNKTIONER INTUITIV BRUGERFLADE FLEXFONE ER INTEGRERET PÅ TVÆRS AF ENHEDER Browser App Bordtelefon Storskærm Flexfone er en intelligent kommunikationsløsning, som fungerer på tværs af bordtelefoner, smartphones,

Læs mere

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus Velkommen til Mit Børnehus Mit Børnehus Center for Skoler og Dagtilbud 2012 En dag i daginstitutionen byder på mange sjove og spændende oplevelser - I Mit Børnehus kan I nu sammen tage et kig i dagbogen,

Læs mere

Ecofleet smartphone app LINK: Android og IOS

Ecofleet smartphone app LINK: Android og IOS Ecofleet smartphone app LINK: Android og IOS Chauffør ID: Log-in på udvalgt køretøj Opgavestyring: Tilmeld og Afmeld Booking/CarSharing: Book et køretøj GPS Kørebog: Godkend dine ture Mobil Kørebog: Godkend

Læs mere

Lundberg. Lundberg Nyt, december 2013. Information om C5 standard og C5 Håndværk:

Lundberg. Lundberg Nyt, december 2013. Information om C5 standard og C5 Håndværk: Lundberg Nyt, december 2013 C5 Standard og Håndværk 2012 ny version klar Status på C5 2012 s levetid Integration til Håndværk LMe WPA Timesedler Fakturaboks KlarPris. Nyt produkt: Gem emails Nyt om navne

Læs mere

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S Rev. 05-10 Brugervejledning Webshop Sika Danmark A/S Indholdsfortegnelse Afsnit Emne Side 1. Indledning 2 2. Quickguide forklaring af menu 3 2.1 Menu til venstre 3 2.2 Topmenu 3 3. Log-in 5 4. Bestilling

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2. Version 2015.09.16

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2. Version 2015.09.16 MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2 Version 2015.09.16 KOM GODT I GANG Vi vil her guide dig gennem opsætningen af TRIC Solutions Magentomodul Returvarer. Hvis du ikke allerede

Læs mere

Få adgang til medieovervågningen

Få adgang til medieovervågningen Få adgang til medieovervågningen Som ansat har du mulighed for at modtage den daglige medieovervågning, som Forsvaret og Forsvarsministeriet abonnerer på. Medieovervågningen giver dig adgang til artikler

Læs mere

DANSK Brugervejledning

DANSK Brugervejledning DANSK Brugervejledning DANSK Brugervejledning Aktivér www.tractive.com/activate TRACKER ID ABCDEFGH Oplad Download Tractive app en Sæt trackeren fast på kæledyrets halsbånd PAKKENS INDHOLD 1 Tractive GPS

Læs mere

Forretningsbetingelser & Vilkår

Forretningsbetingelser & Vilkår Forretningsbetingelser & Vilkår Nu kan du helt enkelt finde dine nye solbriller fra Prego. På www.pregoeyewear.dk kan du bestille aktuelle varer fra Prego Eyewear og afhente dem hos en af vores mange forhandlere

Læs mere

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)!

Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg! (Publiseret af ipvision februar 2014)! Quick Guide for Hosted Omstillingsanlæg (Publiseret af ipvision februar 2014) Introduktion til ipvisions Hostede Omstillingsanlæg Vi har bygget hosted omstillingsanlæg i snart 10 år og vi er stolte af

Læs mere

Afbureaukratisering anbefalinger til jobcentrenes modtagelse

Afbureaukratisering anbefalinger til jobcentrenes modtagelse NOTAT 13. juni 2008 Afbureaukratisering anbefalinger til jobcentrenes modtagelse Baggrund for afbureaukratiseringen Reglerne på beskæftigelsesområdet er over mange år blevet ændret og justeret gennem politiske

Læs mere

Indstillinger i Plus, Maxi og Enterprise

Indstillinger i Plus, Maxi og Enterprise 1 DoCAS Manual Indstillinger i Plus, Maxi og Du er altid velkommen på vores online support på http://docas.uservoice.com 2 Indledning Manualen viser, hvordan du opsætter de forskellige informationer og

Læs mere

Sådan kan it blive en pengemaskine for din virksomhed

Sådan kan it blive en pengemaskine for din virksomhed Sådan kan it blive en pengemaskine for din virksomhed INVITATION TIL GRATIS ROADSHOW 1 kr. 2 kr. EG www.eg.dk/byg Lidt bedre på alle områder Ofte er det ikke så meget, der skal til for at øge produktiviteten.

Læs mere

ectrl vejledning ectrl Velkomstmappe

ectrl vejledning ectrl Velkomstmappe ectrl vejledning ectrl Velkomstmappe Indholdsfortegnelse Indledning 3 Hvad er ectrl? 4 Deloitte og partnere 5 Support 6 Installation af ectrl 8 Oprettelse og administration af brugere 9 Hjælp til selvhjælp

Læs mere

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Bestil dine varer, når DU har tid! Berners webshop tilbyder en række unikke værktøjer, hvor du som kunde har mulighed for at skræddersy din personlige

Læs mere

Byggebasen Javascript

Byggebasen Javascript EG Data Inform Byggebasen Javascript Implementering af ansvarsperioder og produktdata på eget site Jens Karsø 2013 Indhold Byggebasen javascript-plugin til DB12-site... 2 DB12-site kommunikationsmodel...

Læs mere

Hvad kan vi lære af online julehandlen 2013?

Hvad kan vi lære af online julehandlen 2013? Hvad kan vi lære af online julehandlen 2013? December måned, online butikkernes travleste tid, er forbi, og derfor har vi hos webbureauet webdanmark.com analyseret på tallene og identificeret 5 vigtige

Læs mere

Elektroniske fakturaer til Nordania Leasing - Vejledning til TrueLink

Elektroniske fakturaer til Nordania Leasing - Vejledning til TrueLink Denne vejledning er udarbejdet for at hjælpe leverandører i gang med at sende elektroniske fakturaer til Nordania Leasing. De væsentligste årsager til at Nordania Leasing har valgt TrueLink er: at TrueLink

Læs mere

Tabulex Daginstitution Børn

Tabulex Daginstitution Børn Tabulex Daginstitution Børn Vejledning til administratorer 4. september 2015 Side 1 af 16 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 Administrator-delen... 4 1. Afd./grupper...

Læs mere

Kort introduktion til grøn innovation

Kort introduktion til grøn innovation Kort introduktion til grøn innovation Hvad kan der søges om, hvem kan søge, og hvordan søger man? Ansøgningsrunde juni 2011 vedr. innovation af serviceydelser, produkter og systemløsninger på det grønne

Læs mere

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 VEJLEDNING 1.0 Indhold VELKOMMEN 3 KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 SÅDAN OPRETTER DU EN QUIZ 10 Quiz info 11 Tilføj spørgsmål 12 Tilføj formel til

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give et overblik over rygestopkurser

Læs mere

Brugervejledning Forældrekontakt

Brugervejledning Forældrekontakt Brugervejledning Forældrekontakt Indhold Log på Forældrekontakt... 3 Infosiden... 4 Kontakt-lister... 4 Melde Syg / Fri... 5 Beskeder... 5 Aktiviteter... 6 Stamkort... 7 Tilladelser... 7 Læge/medicin...

Læs mere

Brugermanual for version 2

Brugermanual for version 2 Side 1 af 6 Brugermanual for version 2 Til brugere af gæstekort via den mobile applikation version 2. E/F Olufsborg Områdenr. 20153 Gældende fra d. 15. oktober 2018 www. Side 2 af 6 Gæstekort via mobil

Læs mere

Brugervejledning. Waoo! Web TV på computer. Se desuden Waoo! Web TV Quick Guide til ipad. Fiberbredbånd TV Telefoni

Brugervejledning. Waoo! Web TV på computer. Se desuden Waoo! Web TV Quick Guide til ipad. Fiberbredbånd TV Telefoni Brugervejledning Waoo! Web TV på computer Se desuden Waoo! Web TV Quick Guide til ipad Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Oversigt over indholdet på Waoo! Web TV...4 TV-kanaler på computer... 4 Velkommen

Læs mere

Din partner i udvikling

Din partner i udvikling Din partner i udvikling Få overblik over dine opgaver Opnå konkurrence fordele Skab merværdi for dine kunder Spar tid gennem effektivisering Overblik gennem indsigt NOVAQ as er et udviklingshus, der bygger

Læs mere

System Transport hjemmesiden indeholder information om System Transports produkter og System Transports promoverende programmer.

System Transport hjemmesiden indeholder information om System Transports produkter og System Transports promoverende programmer. Dette er den officielle politik om beskyttelse af personlige data, der bestemmer brugen af System Transports hjemmeside lokaliseret på www.systemtransport.eu og FTP. Den gælder ligeledes alle websider

Læs mere

Konceptbeskrivelse. Redesign af globaltools.dk webshoppen

Konceptbeskrivelse. Redesign af globaltools.dk webshoppen Konceptbeskrivelse Redesign af globaltools.dk webshoppen Redesignet af globaltools.dk er foretaget med fokus på konverteringsoptimering, nedbringelse af webshoppens afvisningsprocent og fokus på en mere

Læs mere

Integration af online tilbud

Integration af online tilbud Brugervejledning til udviklere Integration af online tilbud Version 2015-05-15 Opdateret og seneste version kan altid hentes på http://webtour.dk/manual Der arbejdes til stadighed på at forbedre vores

Læs mere

TRANSPORT & LOGISTIK

TRANSPORT & LOGISTIK TRANSPORT & LOGISTIK Hos ALSO mestrer vi både at levere paller til et centrallager og enkelte pakker direkte til kunden i en webshop og hvis en vare er bestilt inden kl. 16.30 til levering i Danmark, sikrer

Læs mere

Brugermanual til Pictura webshop

Brugermanual til Pictura webshop Brugermanual til Pictura webshop 1. For at kunne anvende Picturas webshop, skal du bruge et brugernavn og et password. Mangler du dette, er du velkommen til at kontakte Pictura kundeservice via telefon

Læs mere

Vejledning og kommentarer til ny version

Vejledning og kommentarer til ny version Vejledning og kommentarer til ny version Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.10 SummaSummarum 4.10 & integration til Visma Avendo Webshop Visma Software lancerer en ny version af SummaSummarum, SummaSummarum

Læs mere

Julehilsen og på gensyn i 2014 Jan Brøgger Rasmussen Lely Scandinavia A/S

Julehilsen og på gensyn i 2014 Jan Brøgger Rasmussen Lely Scandinavia A/S LELY CENTER INFO Nr. 4 - december 2013 www.lely.com innovators in agriculture KÆRE KUNDE Året er snart slut, og vi håber alle kunder og Lely ansatte kan se tilbage på 2013 som et godt og spændende år.

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.0.7 Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK DANSKE BANK HOLMENS KANAL DK 09 KØBENHAVN K TELEFON 45 3 4 WWW.DANSKEBANK.DK SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS 7876 05.03 Danske Bank A/S CVR-nr. 6 6 8 København DANSKE BANK DANSKE

Læs mere

Nyhedsbrevet Nr. 3. Den 7. Oktober 2011

Nyhedsbrevet Nr. 3. Den 7. Oktober 2011 Nyhedsbrevet Nr. 3. Den 7. Oktober 2011 Indhold: - Talentportalen er klar! - Talentudvikling i en krisetid - En virkelig historie - Uddannelsestilbud - Workshop om netværk - Temamøde om Fredecia Former

Læs mere

SUPPLY SERVICES 10 ALSO KOMPETENCEGUIDE KONTAKT ALSO

SUPPLY SERVICES 10 ALSO KOMPETENCEGUIDE KONTAKT ALSO SUPPLY SERVICES Hos ALSO ønsker vi langvarige partnerskaber. Derfor har vi skabt et end-to-endnetværk af services for vores forhandlere med ALSO som det centrale omdrejningspunkt. Det gør os til markedets

Læs mere

Introduktion til ebconnect gateway... 2. Opret brugerkonto... 2. Registrer dig i NemHandelsregistret... 2

Introduktion til ebconnect gateway... 2. Opret brugerkonto... 2. Registrer dig i NemHandelsregistret... 2 Indholdsfortegnelse Introduktion til ebconnect gateway... 2 Opret brugerkonto... 2 Registrer dig i NemHandelsregistret... 2 Registrering med ebconnect som endepunkt... 3 Abonnementtyper... 3 Kom godt i

Læs mere

Vejledning til App. Sådan opretter du en bruger

Vejledning til App. Sådan opretter du en bruger Vejledning til App SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 1 SÅDAN INDBETALER DU PENGE... 2 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING... 3 SÅDAN RETTER DU KORT OPLYSNINGER I AUTOMATISK OPTANKNING... 3 SÅDAN SER DU

Læs mere

Sådan opretter du regelændringer på Virk Myndighedsnet

Sådan opretter du regelændringer på Virk Myndighedsnet Sådan opretter du regelændringer på Virk Myndighedsnet Gå på Myndighedsnet og log ind: 1) Gå til https://myndighedsnet.virk.dk/user (Vælg den nyeste version af Firefox-browseren, af hensyn til NemID) 2)

Læs mere

ComX Networks A/S. IPTV abonnementsbetingelser. Privatkunder. Gældende pr. 1. juli 2009.

ComX Networks A/S. IPTV abonnementsbetingelser. Privatkunder. Gældende pr. 1. juli 2009. ComX Networks A/S IPTV abonnementsbetingelser. Privatkunder. Gældende pr. 1. juli 2009. IPTV abonnementsbetingelser, ComX Networks A/S, privatkunder. 1. juli 2009 side 1 af 6 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Generelt

Læs mere

Vejledning til de bydende

Vejledning til de bydende Vejledning til de bydende Juni 2013/JET Indledning Indledning ibinder er et web-baseret program, til håndtering af byggeprojekter og ejendomsdrift på en hidtil uset brugervenlig og økonomisk måde. ibinder

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 6.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 6.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 6.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til at du kommer på Min Tid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

NemHandelsRegistret (NHR)

NemHandelsRegistret (NHR) NemHandelsRegistret (NHR) Hjælpeguide til oprettelse i NemHandelsRegistret og registrering af profiler. Januar 2015 Version 1.1 Introduktion Hvis en virksomhed eller en offentlig myndighed ønsker at kunne

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi nu kan benytte

Læs mere