Fendt L-serie 5255 L 5255 L MCS 6275 L 6275 L MCS

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fendt L-serie 5255 L 5255 L MCS 6275 L 6275 L MCS"

Transkript

1 Fendt L-serie 5255 L 5255 L MCS 6275 L 6275 L MCS

2 2 Fendt L-serie 3 Høst enkelt og effektivt Med L-serien tilbyder vi dig den perfekte mejetærsker til din gård. Den udmærker sig ved maksimal komfort, den bedste præstation, driftssikkerhed og fleksible anvendelsesmuligheder. Nyt i denne klasse er den komfortable Prolinekabine med dens enestående brugergrænseflade, Fendt Variotronic. Fendt 5255 L 243 hk 179 kw Fendt 5255 L MCS 243 hk 179 kw Fendt 6275 X AL 306 hk 225 kw Fendt 6275 X AL 306 hk 225 kw * Maks. effekt inkl. boost.

3 4 Kun hos Fendt 5 Fleksibel og ergonomisk Med L-serien giver vi dig mulighed for at træde ind i en verden af moderne tærsketeknologi. Proline-kabinen kombinerer den bedste ergonomi og komfort med en avanceret brugergrænseflade. Du kan vælge mellem forskellige udstyrsog maskinvarianter, så du får den maksimale fleksibilitet i arbejdet. Ergonomisk med Fendt Variotronic: I den rummeligt designede, moderne Prolinekabine er alt anbragt på rette sted. Høj kapacitet med den bedste kornkvalitet: Tærskecylinderen på L-serien med høj inerti og en diameter på 600 mm er meget kraftfuld. Differentieret trådafstand på tærskebroen sikrer den bedste udskillelseskapacitet.

4 6 En praktisk tilgang, der bygger på erfaring 7 Vores mejetærskere en tradition for innovation Fremragende kvalitet ved drift og arbejde Vores mejetærskere er perfekt udtænkt, fra skærebordet til halmsnitteren. Altid med øje for exceptionel kvalitet ved drift og arbejde. Som noget helt nyt har vi udstyret L-serien med vores prisbelønnede Fendt Variotronic bare et enkelt eksempel på, hvordan Fendts innovative styrke også findes i vores høstprodukter. Førsteklasses håndværk Kravet om høje kvalitetsstandarder er en af de vigtigste grundpiller i vores European Centre of Excellence for Harvesting i Breganze. Vi nøjes ikke med at overholde alle ISO standarder. Vores mejetærskere gennemgår adskillige andre intensive test, før de forlader fabrikken, så de kan yde maksimalt på din bedrift. Effektivitet og økonomi Vores mål er at give dig mere succes ved at tilbyde dig højeffektive og økonomiske produkter. I den forbindelse er det afgørende at holde brændstofforbruget så lavt som muligt, og her er vores mejetærskere meget overbevisende. Altid klar til drift For at sikre høj driftskapacitet, selv i vanskelige afgrøder, anvender vi holdbare og slidstærke materialer. Dette er bare én af grundene til, at vores L-serie vil hjælpe dig med at høste langt ud i fremtiden. Mere komfort Større ydelse Større rentabilitet Proline-kabine Fendt Variotronic brugergrænseflade Airconditionsystem med varme Omfattende belysningskoncept Optimal adgang til daglig vedligeholdelse PowerFlow-skærebord med en skærebredde på op til 6,80 m 600 mm tærskecylinder Tærskebro med forskellige trådafstande Tærskebroens afstand for/bag kan justeres separat Tærskebroen under den roterende kerneudskiller MCS Plus kan drejes, så den ikke er i vejen Elektrisk justerbare HC-solde Perfekt flow af afgrøder lige fra starten Effektive drev til lave effektkrav Perfekt kornkvalitet og den reneste færdigvare Effektiv motorteknologi til lavt brændstofforbrug Større alsidighed Mere høsttid Mere for miljøet Tærskeenhed, der opfylder dine individuelle krav Ændring til høst af raps tager få minutter med Fendt PowerFlow Effektiv majshøst med majskit Komponenter, der er særligt udvalgt og lever op til kravene Det intelligente maskindesign letter den daglige vedligeholdelse Lokal service forhandlerne er veluddannede og har et stort reservedelslager Høj maskineffektivitet, som giver lavt brændstofforbrug pr. høstet ton korn Ultraflex dækteknologi for lavt jordtryk Effektiv motorteknologi giver lavt brændstofforbrug

5 8 Fendt Proline-kabine 9 Få de bedste resultater dag og nat Den nye Proline-kabine i vores L-serie giver dig en komfortabel arbejdsplads, så du lettere kan koncentrere dig bedre, og så du føler dig veloplagt, selv på lange høstdage og -nætter. Airconditionsystem som standard, komfortsæder, den bedste belysning og det lave støjniveau er kun nogle af de mange funktioner, der gør dette muligt. Med vores brugergrænseflade, Fendt Variotronic, sætter vi standarder i denne effektklasse, hvad angår betjening, styring og overvågning af maskinen.

6 10 Fendt Proline-kabine 11 Afslappede arbejdsbetingelser Plads til velvære Vores Proline-kabine er rummelig. Du har masser af plads til velvære, og du har udsyn til alt - fra skærebordet til stubben til tømmerøret. Takket være de store, elektrisk justerbare spejle bliver dit udsyn bagud ikke blokeret. Komfortabelt sæde Den seneste generations komfortsæde med luftaffjedring er standard, og med mange indstillingsmuligheder kan det let justeres, så det passer til dig. Den justerbare ratstamme gør det nemt at finde en afslappet arbejdsstilling. Komfortabelt instruktørsæde. Fremragende belysning L-serien er forsynet med et avanceret belysningskoncept, så du kan se alt, selv i mørke. Et omfattende udvalg af justerbare arbejdslygter og mulighed for stub/rækkelys sikrer fremragende belysning. Beleuchtungskonzept Belysningskoncept Direkte Sichtlinien synsfelt Abtankrohr Tømmerør fuldt voll im synligt Blick Rundumsicht Udsyn hele vejen rundt Det omfattende belysningskoncept sikrer gode arbejdsbetingelser - også om natten. Komfortkabine Airconditionsystem med integreret varme Komfortsæde med luftaffjedring Udvendigt bakspejl, elektrisk justerbart og opvarmet Komfortabelt instruktørsæde med køleboks Stort glasområde giver maksimalt udsyn over de vigtigste områder Omfattende belysningskoncept Stort vindue i korntanken for visuel kontrol af afgrøden Kamerapakke er tilgængelig som ekstraudstyr Et godt udsyn til skærebordet og stubben giver den bedste præstation i marken. Fremragende udsyn til tømmeområdet med en hurtig tømning på op til 105 l/sek. De store elektrisk justerbare, opvarmede spejle er nemme at indstille, så de giver et fantastiske udsyn bagud og til siderne.

7 12 Fendt Variotronic 13 Den fremragende brugergrænseflade Fendt Variotronic Intelligent betjening Som noget helt nyt har vi udstyret vores L-serie med vores gennemprøvede og testede brugergrænseflade, Fendt Variotronic. Det veldesignede armlæn, der er tilpasset en mejetærskers opgaver, er det vigtigste betjeningselement, nøjagtig som i vores traktorer. Her kan du foretage alle de nødvendige indstillinger. Armlænets bløde overflade giver dig også optimal komfort. Ergonomisk og komfortabelt I Fendt mejetærskeren ligger den centrale styringsenhed sikkert i hånden. Vores multijoystick er placeret i den forreste del af Variotronic armlænet og indeholder alle de betjeningselementer, der skal til, for at styre alle de vigtigste områder af høstmaskinen. Armlænet kan justeres i højden og længden, så du let kan finde den ideelle siddeposition. Du kan vælge mellem berøringsskærm og taster Brugervenlig menunavigation i Varioterminal 7" med farvedisplay. Tydeligt struktureret giver den alle de vigtigste oplysninger om din mejetærskers ydelse og indstillinger. Du kan foretage alle menuindstillingerne ved hjælp af berøringsskærmen eller navigationstasterne på grebet. Automatiske maskinindstillinger Varioterminal 7" giver mulighed for at gemme op til ti af dine egne maskinindstillinger for alle de vigtigste afgrødetyper. Ved at klikke på den gemte indstilling integrerer maskinen automatisk indstillinger. Hauptmenü Hovedmenu Info Plus Menü menu Den aktuelle og forudindstillede klippehøjde, tab over halmrystere og solde samt returmængderne vises i hovedmenuen. Under disse angivelser findes genvejstaster til maskinindstillinger. I Varioterminalen kan du vælge mellem flere Info-Plusmenuer, der giver yderligere oplysninger om maskinens forskellige områder. Her finder du f.eks. displayet for områdedækning og brændstofforbrug. Kontrol med maskinen Vigtige oplysninger kan altid ses Ergonomisk designede betjeningsgreb Fendts multijoystick passer perfekt i hånden Variotronic-armlænet kan vippes og justeres frem og tilbage Let og praktisk menunavigering med fladt hierarki til hurtig navigering Funktionen Funktioner på Multifunktionsjoystick multijoysticket Funktionen Funktioner på Kippschalter vippekontakter Funktionen Funktioner på Folientastatur membrantastatur Automatiske indstillinger til forskellige afgrøder takket være forprogrammering Skærebord position 2 Vinde position 3 Skærebord stop 4 Vindehastighed 5 Korntank tømmerør ud/ind 6 Korntank tømning til/fra 7 Automatisk stubhøjderegulering 1 Tærskeenhed til/fra 2 Skærebord til/fra 1 Tærskecylinderens hastighed 2 Tærskebroens afstand for/bag 3 Blæserens hastighed 4 Soldåbning øverst/nederst 5 Halmsnitters spredemønster (ekstraudstyr) 6 Åbning/lukning af korntank 7 Til-/frakobling af sideknive 8 Transporttilstand

8 14 Skærebord 15 Rent arbejde Vores mejetærskere i L-serien kan udstyres med enten et FreeFlow- eller PowerFlow-skærebord. Begge skæreborde er meget solidt konstrueret og muliggør optimal indføring af afgrøden. Den automatiske styring af klippehøjden reducerer sammen med AutoLevel-skærebordsstyringen arbejdsbelastningen, især når der arbejdes med store skærebredder. Du opnår fremragende resultater, selv under vanskelige høstbetingelser.

9 16 Skærebord 17 Det rigtige valg i forhold til afgrøden Fendt ejere har valget En jævn afgrødeindføring er af afgørende betydning, da det forbedrer tærskeresultaterne og øger ydelsen. Jævn tilførsel er lige netop, hvad FreeFlow og PowerFlow skærebordene kan tilbyde. FreeFlow-skærebord Vores FreeFlow skærebord kan fås i bredder fra 4,80 m til 7,60 m. Det er særlig stabilt og vedligeholdelsesfrit, fordi komponenterne er boltet sammen. Med 1254 snit i minuttet sikrer knivbommens høje hastighed et rent snit med lavt effektforbrug. Fødesneglen, der har en diameter på 610 mm, leder afgrøden hurtigt og ensartet til indføringselevatoren dette giver de bedste betingelser for maksimal arealbearbejdning og optimale høstresultater. PowerFlow-skærebord Vores PowerFlow skærebord har været kendt for maksimal produktivitet i over 35 år. Den store afstand mellem knivbommen og indføringssneglen gør det lettere at håndtere besværlige afgrøder. PowerFlow-båndet transporterer afgrøden direkte ind under sneglen. Dette garanterer jævn indføring med aksene først til alle typer afgrøder og derfor også den bedste tærskeeffektivitet samt en ekstremt effektiv gennemstrømning. Intelligent skærebordsstyring Automatiske funktioner såsom AutoLevelskærebordsstyring, automatisk styring af snittehøjde, styring af marktryk eller automatisk sænkekontrol kan betjenes direkte fra førersædet. Du kan tjekke eller ændre forskellige parametre i Varioterminalen efter behov. Den høje betjeningskomfort gør arbejdet nemmere og sikrer, at føreren ikke bliver træt. Det garanterer optimal styring, selv med brede skæreborde. FreeFlow-Schneidwerk FreeFlow-skærebord PowerFlow-Schneidwerk PowerFlow-skærebord Afgrødeindføring under kontrol Jævn, konstant indføring Schumacher-knivsystem med høj skærehastighed Vinden har en stor rækkevidde Vindens hastighed justeres automatisk i forhold til kørehastigheden Hydrostatisk vindetræk Pålidelig reversering Dobbelt understøttede knivfingre Multikuppler Multikobling Messersystem Knivsystem Einzugsfinger Indføringsfingre Power Feed Roller Rapsschnecke Rapssnegl PowerFlow-Bänder PowerFlow-bånd Schneidwerksregelung Skærebordsstyring Multikobling som standard Avanceret automatisk skærebordsstyring Standard multikobling tillader hurtig tilkobling og sikker tilkobling, når der skiftes mark. Schumacher knivsystemet er det bedste i branchen. Med 1254 snit i minuttet er det selvrensende og bliver altid ved med at være skarpt. FreeFlow skærebordet har indføringsfingre i hele bredden, som øger gennemstrømningen i indføringsneglen og garanterer en aktiv og hurtig indførsel i indføringselevatoren. PowerFeed valsen leder afgrøden jævnt fra skærebordet til indføringskanalen. Rapssneglen kan monteres som ekstraudstyr og øger afgrødeflowet til indføringskanalen i høje afgrøder, og dermed kapaciteten PowerFlow skærebordet udfører et enestående arbejde, specielt med korn, takket være det aktive flow af afgrøder fra knivene til sneglen. Standard AutoLevel skærebordets kontrolsystem sikrer en konstant snittehøjde i hele bredden.

10 18 Tærskning og udskillelse 19 Effektiv og grundig tærskning At den høstede afgrøde har en høj kvalitet, er af afgørende betydning for din rentabilitet. Med L-seriens optimerede systemer til tærskning, udskillelse og rensning kan du opnå fremragende resultater under alle forhold og i alle afgrøder.

11 20 Tærskning og udskillelse 21 Ensartet tærskning ren udskillelse Tærskecylinder med høj kapacitet Tærskecylinderen på vores L-serie har en høj kapacitet takket være dens store diameter på 600 mm. Resultatet er en perfekt tærskning med en ren færdigvare og færre knuste korn. Tærskecylinderen med den høje inerti kører meget jævnt, selv under vanskelige høstbetingelser. Den håndterer korn og halm meget skånsomt. Robust tærskebro Tærskebroen er konstrueret med en mindre trådafstand (14,1 mm) i den forreste sektion, hvilket muliggør en mere intensiv tærskning. Bagtil er trådafstanden større, hvilket muliggør en høj udskillelseskapacitet. Endvidere kan der fås en universaltærskebro, der giver endnu større udskillelseskapacitet. Ekstra på MCS Plus-udgaven I denne variant er mejetærskeren udstyret med Power Feed Roller (PFR) og Multi Crop Separator Plus (MCS plus). PFR sikrer et optimalt afgrødeflow fra skæreenheden til indføringskanalen. Den er fastgjort direkte på indføringselevatoren. Den drejer med en hastighed på 267 o/m og samler al afgrøde op i hele indføringsbredden. Udskillerbroen på MCS Plus har et meget stort udskillelsesområde. Der udskilles så meget korn som muligt, før afgrøden når til halmrysteren. Det specielle ved vores MCS Plus mejetærskere er, at udskillerbroen kan drejes op over kerneudskilleren. En elektrisk motor sætter tærskebroen i den ønskede position efter behov. Der kræves ikke noget værktøj. MCS Plus MCS Plus, eingeschwenkt drejet ind Multi Crop Separator Plus Fantastisk kapacitet - korn af høj kvalitet 600 mm tærskecylinder Yderligere vægte på tærskecylinderen øger inertien ABC-modul Tærskebro Udskillerbroen er roteret ind under Multi Crop separatoren. Denne indstilling forbedrer udskillelsen i langt halm og i våde omgivelser, så der kan opnås et stort udbytte selv under vanskelige betingelser. Differentieret trådafstand i tærskebroen Uafhængig justering af tærskebro for/bag Tærskebrosforlænger med ABC-modul Indføringskæder MCS Plus, ausgeschwenkt drejet ud MCS Plus-system med svingbar tærskebro Power Feed Roller ABC-modul (Active Beater Concave) I standardudgaven viser ABC-modulet, der er en forlængelse af tærskebroen på slaglecylinderen, virkelig sine fordele. Modulet forbedrer udskillelsen, og halmen ledes direkte og meget ensartet op på halmrysterne. Fendt L-serien L-serien MCS Plus 600 mm tærskecylinder ABC-modul Power Feed Roller (PFR) Multi Crop Separator Plus Udskillerbroen er placeret helt over Multi Crop separatoren. Denne indstilling anbefales primært til afgrøder, der kun kræver let tærskning, samt i tørre omgivelser.

12 22 Alsidighed 23 Økonomisk arbejde forskellige afgrødetyper Udskiftelig, sektionsopdelt tærskebro For landmænd med agerbrug og maskinstationer, som høster mange forskellige afgrøder, kan Fendt L Serien hurtig ændres med den nye sektionsopdelte tærskebro. Forreste brosektion kan hurtig afmonteres og udskiftes gennem den åbne stenfælde. Der er to forreste brosektioner til rådighed: en med 14 mm trådafstand til intensiv tærskning ved høst af korn og en sektion med 24 mm trådafstand til høst af majs, sojabønner eller solsikker. For optimal kerneudskillelse har bagerste universalbro en trådafstand på 24 mm. Ris specialudgaven Høst af ris giver specielle udfordringer for mejetærskeren, og derfor tilbyder vi en specialmodel til dette arbejde. For at mindske slitage på materialet, er mange af komponenterne til denne udgave blevet forstærket og fremstillet af utroligt holdbart materiale. Vi har udskiftet slaglerne på tærskecylinderen med bolte for at sikre skånsom håndtering af de skrøbelige riskorn. Til høst i fugtig jord er vore modeller til ris monteret med bælter. Verstärkte Sektionsopdelt Maschinenkomponenten tærskebro Verstärkte Tærskeenhed Maschinenkomponenten til ris Der er to forreste sektioner tilgængelige for den hurtigt udskiftelige, opdelte tærskebro: 14 mm trådafstand til høst af korn og 24 mm til majs Mais Hvede Mais Majs Reis Ris Den smalle 14-mm trådafstand på den sektionsopdelte tærskebro sikrer perfekte resultater, når der høstes korn. Udover den sektionsopdelte tærskebro er der også et stort udvalg af udstyr til rådighed for høst af majs. For at minimere materialeslid forårsaget af, at en større mængde snavs trænger ind i maskinen, bruger vi meget slidstærke materialer i vores rismejetærskerversion især til maskinkomponenter, der kommer i direkte kontakt med afgrøden.

13 24 Håndtering af halm og avner 25 Effektiv håndtering af halmen Optimal udskillelse af afgrøderester Halmrysterne på 4256 mm med hver 4 trin har en stor kapacitet og frembringer en tynd halmskår. Sammen med et højt slag og de aktive, åbne bagvægge øger dette yderligere udskillelsen. Du kan være sikker på, at selv det sidste korn udskilles effektivt. Med skånsom håndtering af afgrøden bibeholdes halmens struktur på optimal vis. Fintsnittet materiale Vores L-serie er som standard forsynet med en halmsnitter, der giver rene snitteresultater. De dobbelte takkede knive sikrer et rent snit og reducerer effektforbruget. Den trinløst justerbare knivbjælke, en ekstra notplade, der kan svinges ind, samt elektrisk justerbare deflektorplader garanterer komplet kontrol af kvalitet og spredning af det snittede materiale. Let omstilling Med kun én håndbevægelse kan du styre, om halmen skal snittes eller lægges i halmstreng. Halmen håndteres skånsomt under tærskeproceduren, så du producerer den bedste kvalitet af halm til baller, foder, strøelse eller energiproduktion. Optimal udskillelse fleksibel håndtering af halmen Ekstra høje halmrystertrin Halmrysteraksel med 150 mm slaglængde Aktive bagvægge til højere kornudskillelse Kontakt mellem strenglægning og snitning uden værktøjer Elektrisk justerbare deflektorplader fås som ekstraudstyr. Strohschüttler Halmrystere Strohhäcksler Halmsnitter Elektrisch Elektrisk justerbare verstellbare deflektorplader Verteilerbleche Ganz Let at einfach omstilleumgestellt Trinenes aktive bagvægge fremmer en effektiv kornudskillelse. Vi har forstærket det første trin til høst af majs. En justerbar notplade er standard, og den sikrer en ensartet længde af det snittede halm. Der kan endvidere fås elektrisk justerbare deflektorplader som ekstraudstyr. Med dem kan du opnå jævn fordeling efter behov. Føreren kan hurtigt og let skifte mellem strenglægning og snitning ved bare at bevæge et greb.

14 26 Rensning og kornhåndtering 27 Høst den bedste kvalitet Optimal rensning bedste færdigvare Kornets kvalitet er afgørende. Under udviklingen af soldkassen var der fokus på anvendelse af højkapacitetssolde for at opnå den reneste færdigvare. Den specialdesignede overflade på højkapacitetssoldene (HC solde) sikrer optimalt vind gennemstrømning og maksimal rensefunktion. For at sikre, at afgrøden bliver fordelt ensartet på soldene, er L-serien udstyret med sektionsopdelt soldkasse med høje skillerum i bunden som sikre materialet bliver i sektionerne gennem begge solde. Retursystemet fører det materiale, som ikke er tærsket optimalt, tilbage til tærskecylinderen og garanterer således optimal gentærskning. Eftersom soldkassens bund og tærskecylinderen har samme bredde, udnyttes rensekapaciteten altid optimalt. God plads til rent korn Takket være den store korntank bliver høsten yderst effektiv. Med en kapacitet på liter er den beregnet til høj produktivitet. En centralt placeret snegl fylder tanken meget ensartet. To følere giver oplysninger om niveauet i korntanken. Endvidere har du altid et godt udsyn ind i tanken fra kabinen. Hurtig tømning af korntanken L-seriens system med tømning ovenfra giver en tømmehøjde på 4,50 m. Den høje hastighed på 105 l/sek. (kun MSC modeller) sikrer hurtig tømning. Muliggør hurtig tømning. Korntankens dæksler kan åbnes og lukkes elektrisk fra kabinen med bare et tryk på en knap. Elektrisch Elektrisk justerbare verstellbare solde Siebe Überkehrsensor Returføler Spreuverteiler Avnespreder Korntank Til den sidste kerne Længere tilløbsplan med højere stråskillere Variabel blæser med høj ydelse Du kan kontrollere de elektrisk justerbare solde fra førerkabinen. En føler viser returmængden i Varioterminal 7", så indstillingerne hurtigt kan justeres for at sikre en bedre kornkvalitet. En justerbar avnespreder med dobbelt rotor fås som ekstraudstyr. HC-solde (High Capacity) Elektrisk justerbare solde Tilløbsplan Solde med høj kapacitet (HC solde) Returføler med indikator på Varioterminalen Stor korntank med en kapacitet på liter Tårntømning med en tømmehøjde på op til 4,5 meter Soldforlængelse Blæser Bundsnegl Snegl til returtærsker Nederste sold Korntankens kapacitet i liter 5255 L L MCS L L MCS 8.600

15 28 Smart design 29 Godt design gør arbejdet lettere Optimal afkøling hurtig vedligeholdelse Kølerenheden sikrer en pålidelig afkøling af motor, hydraulik og klimaanlæg. Luftindtagsfilteret på kølerenheden holder systemet rent selv under meget støvede betingelser. Ved rengøring skal du bare løfte indtagsfilteret. Platformen giver dig sikker adgang. Intelligent placeret Der er meget let adgang til de få smøresteder, hvilket gør vedligeholdelsen hurtig og nem. Motorens luftfilter samt tankene og påfyldningsstudserne til de forskellige væsker er også optimalt placeret. Store sidelemme giver let adgang til maskinens komponenter til daglig vedligeholdelse eller en hurtig kontrol. Pålidelighed og holdbarhed Hver komponent er designet til maksimal holdbarhed og lang levetid. Især er de komponenter, der er i direkte kontakt med afgrøden, blevet styrket, og de er lavet af slidstærke materialer. Viel Masser Platz af im plads Motorraum i motorrummet Beste Optimal Zugänglichkeit adgang via de durch store, die helstøbte großen einteiligen sidepanelerseitenklappen Hurtigt, let og sikkert gennemført Kontroller påfyldningsniveauet Kontroller og udskift luftfilteret Rengør kølerenheden Soldet kan afmonteres takket være smart design Lemme i et stykke giver nem adgang til hurtige eftersyn Let adgang til korntanken ved rengøring og skift til andre afgrøder Schmierleiste Smøringsmanifold Kraftstoffe Fyld brændstof auffüllen på Füllstand Tjek påfyldningsmængderne kontrollieren Luftfilter Rengør luftfilteret reinigen Häckslereinstellung Indstillinger for halmsnitter Ausbau Afmontering der Siebe af soldene MCS-Plus-Einstellungen indstillinger

16 30 Moderne motorer og førsteklasses reservedelsservice 31 Fuld af styrke bedste service Moderne 6-cylindret L-serien er forsynet med moderne 6-cylindrede motorer fra AGCO Power. Med en volumen på 7,4 l, common rail-højtryksindsprøjtningssystemet og fireventilteknik yder et maksimum på 243 hk (5255 L) og 306 hk (6275 L). SCR brændstoføkonomisk og miljøvenligt På L-serien anvender Fendt endvidere den brændstoføkonomiske SCR-teknologi, hvor udstødningsgassen efterbehandles med en urea opløsning for at opfylde de seneste emissionsstandarder. Det reducerer ikke kun mængden af partikler og CO 2 - emissioner betydeligt, men det reducerer endvidere i høj grad brændstofforbruget Uden stop på lange stræk L-serien har nok brændstof og AdBlue om bord til lange arbejdsdage. Dieseltanken rummer 620 l, AdBlue -tanken 80 l. Afhængig af ydelsesniveauet er andelen af AdBlue -forbruget i forhold til dieselforbruget gennemsnitligt syv procent. Optimal service Vi tilbyder dig en professionel service og sætter også den højeste standard på dette område. Gennem hyppige kurser oplærer vi vores salgspersonalet i at føre et godt reservedelslager og altid holde maskinerne i gang i høstsæsonen. Effektiv motor intelligent service Moderne 6-cylindrede motorer med maksimal ydelse på op til 306 hk Den seneste SCR teknologi reducerer brændstofforbruget og emissionerne Stor tankkapacitet til lange arbejdsdage: Dieseltank: 620 l AdBlue tank: 80 l 4-trinsgearkasse Fremragende adgang til motorrum og kølesystem 4-hjulstræk fås som ekstraudstyr Stort udbud af reservedele hos den lokale forhandler og AGCO Parts 5255 L 243 hk 179 kw 5255 L MCS 243 hk 179 kw 6275 L 306 hk* 225 kw * 6275 L MCS 306 hk* 225 kw * * Maks. effekt inkl. boost.

17 32 Fendts L-serie Moderne teknologi samlet I vores L-serie forenes de sidste nye teknologier. Sammen giver de dig en økonomisk fordel Proline førerhus 2. Varioterminal 7 med touch control 3. FreeFlow skærebord 4. Indføringskanal med multikobler 5. Power Feed Roller 6. Tærskecylinder 7. Tærskebro 8. Halmvinde 9. Multi Crop Separator Plus 10. Halmrystere 11. Blæser 12. HC øverste sold 13. Kornsnegl 14. Retursnegl 15. Halmsnitter 16. Korntank 17. AGCO Power motor 3

18 34 Tekniske data Standard- og ekstraudstyr = standard = ekstraudstyr 35 Fendt 5255 L 5255 L MCS 6275 L 6275 L MCS Fendt 5255 L 5255 L MCS 6275 L 6275 L MCS Skærebord Korntank n Skærebordsbredder FreeFlow fra til (m) 4,80 7,60 4,80 7,60 4,80 7,60 4,80 7,60 Skærebordsbredder PowerFlow fra til (m) 5,50 6,80 5,50 6,80 5,50 6,80 5,50 6,80 Automatisk stubhøjdekontrol Forvalg af stubhøjde AutoLevel skærebordskontrol Automatisk vindehastighed Snittefrekvens FreeFlow (snit/min) Snittefrekvens PowerFlow (snit/min) Power Feed Roller Antal kæder i indføringselevatoren Korntankens kapacitet (l) Tømningshastighed (l/sek) Tømning af korntanken Tømmesnegl Tømmesnegl Tømmesnegl Tømmesnegl Tømmesneglens længde (m) 4,5 5,0 4,5 5,0 Maksimal tømningshøjde (m) 4,2 4,5 4,2 4,5 Motor 4,45 Motortype AGCO Power AGCO Power AGCO Power AGCO Power Type, emissionsstandard Tier 4 final Tier 4 final Tier 4 final Tier 4 final Type 6-cylindret 6-cylindret 6-cylindret 6-cylindret Tærskesystem Tærskecylinders bredde (mm) Tærskecylinders diameter (mm) Tærskecylinders hastighed (o/m) Omslutningsvinkel for tærskebro Tærskebroens areal (m²) 0,83 0,83 0,99 0,99 Indhold (l) 7,4 7,4 7,4 7,4 Maks. effekt (kw/hk) (ISO TR14396) 179/ /243 Maks. effekt med power boost (kw/hk) (ISO TR14396) 225/ /306 Brændstoftank (l) AdBlue -tank (l) Uafhængig justering af tærskebro for/bag Antal slagler Diameter for halmfører (mm) Transmission 80 Hydrostatisk drev Antal gear Udskillelse Multi Crop Separator Plus (MCS Plus) Kørehastighed (km/t) ) ) ) ) Firehjulstræk MCS Plus bredde (mm) Kabine 20 MCS Plus diameter (mm) Proline-kabine n Samlet aktivt udskillelsesområde (m²) 0,99 1,89 1,18 2,25 Fendt Variotronic med Varioterminal 7'' n Antal halmrystere Halmryster, antal trin Halmrysters længde (mm) Halmrysterareal (m²) 5,73 5,73 6,81 6,81 Samlet udskillelsesområde (m²) 6,72 7,62 7,99 9,06 Luftaffjedret førersæde n Air condition system med varme n Elektrisk justerbare udvendige spejle med varme n Ekstra arbejdslygter Multimedienavigator Radio Rensning Tilløbsplan areal (m²) 2,57 2,57 3,06 3,06 Samlet soldområde (m²) 4,67 4,67 5,58 5,58 Samlet renseområde (m²) 7,24 7,24 8,64 8,64 Mål og vægt n Længde uden skærebord (m) Vægt basismaskine, uden skærebord (kg) Blæsertype Radialblæser Radialblæser Radialblæser Radialblæser Blæserhastighed Ventilatorhastighed (med reducering) Retur til tærskecylinder n n n n Håndtering af halm og avner Halmsnitter n 64 takkede knive n 52 takkede knive Elektrisk justerbare deflektorplader Avnespreder Standarddæk Fordæk 650/75R32 650/75R32 650/75R32 650/75R32 Bagdæk 460/70R24 460/70R24 460/70R24 460/70R24 Transportbredde med dæk (mm) 800/65R /65R /75R /75R ) afhængig af regler og lovgivning i pågældende land. Hurtigt skift mellem snitning og strenglægning n

19 Leaders drive Fendt Forhandler: AGCO GmbH Fendt Marketing Marktoberdorf, Tyskland Fendt er et verdensomspændende mærke tilhørende AGCO. Alle angivelserne vedrørende leveringsomfang, udseende, effekt, mål og vægt, brændstofforbrug og driftsomkostninger svarer til de data, der var aktuelle, da brochuren blev trykt. Der kan være foretaget ændringer inden køb af enheden. Din Fendt forhandler giver dig gerne oplysninger om eventuelle ændringer. Maskinerne er ikke vist med landespecifikt udstyr. L/DA/0815/0.5-AZ

Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL

Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL 2 Fendt C-serie 3 Høst intelligent. Styrk effektiviteten. Vores C-serie står for optimal økonomi, avanceret teknologi og stor fleksibilitet. Med

Læs mere

5275 C 5275 C PL 6335 C 6335 C PL

5275 C 5275 C PL 6335 C 6335 C PL Fendts C-serie 5275 C 5275 C PL 6335 C 6335 C PL 2 Fendts C-serie 3 Det gør en forskel. Fendt C-seriens mejetærskere har et enkelt, praktisk design med en blanding af teknologi og funktioner, der er lette

Læs mere

Mejetærskere 9470 X 9470 X-AL

Mejetærskere 9470 X 9470 X-AL Mejetærskere 9470 X 9470 X-AL Fendt X-serien den intelligente kombination Den nye Fendt X-serie med HyPerforma-teknologi er svaret på den øgede efterspørgsel efter økonomiske produkter til professionelle,

Læs mere

Fendt serie X Fendt serie P 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL

Fendt serie X Fendt serie P 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt serie X Fendt serie P 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt serie X og P 2 3 Teknologi til landbrugets fremtidige udfordringer Mejetærskerne i Fendts nye X og P serier tilbyder et udvalg af effektive

Læs mere

INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT

INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT HK 275-335 MF7200 MF BETA-mejetærskeren - høst med høj ydelse 2 modeller: 5 eller 6 halmrystere VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT Høst gevinsten af din investering

Læs mere

Fendt X-serie Fendt P-serie 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL

Fendt X-serie Fendt P-serie 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt X-serie Fendt P-serie 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt X- og P Serie 2 3 Teknologi til landbrugets fremtidige udfordringer Mejetærskerne i Fendts nye X- og P-serier tilbyder et udvalg af

Læs mere

Mere gunstig pris med udstyrspakke.

Mere gunstig pris med udstyrspakke. Skæreborde Frontudstyr VARIO skæreborde VARIO 1230, VARIO 1050, VARIO 930, VARIO 770 CERIO skæreborde CERIO 930, CERIO 770 Rapsfrontudstyr Til alle standard- og VARIO skæreborde, fås ikke til CERIO skæreborde

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

LAVERDA 200 SERIEN. Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod. 200 serien har standard udstyr som:

LAVERDA 200 SERIEN. Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod. 200 serien har standard udstyr som: LAVERDA 200 SERIEN Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod 200 serien har standard udstyr som: * Kabine type Elegance med varme og aircondition * Passagersæde (kun M200)

Læs mere

Axial-Flow. De første 10 gode grunde

Axial-Flow. De første 10 gode grunde Axial-Flow De første 10 axial-flow 1Solid erfaring i rotorteknologi Kommer dig tilgode. Hos Case IH har vi altid været lidt bidt af høstteknologi. Med over 180 år på bagen, har vi gjort vores erfaringer!

Læs mere

Mejetærskere 8370 P 8400 P 8370 P AL 8400 P AL

Mejetærskere 8370 P 8400 P 8370 P AL 8400 P AL Mejetærskere 8370 P 8400 P 8370 P AL 8400 P AL Fendts mejetærskere i P-serien høstmaskiner til professionelle Fendts mejetærskere i P-serien er udstyret med det enestående system med 8 halmrystere. Sammen

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT

INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT HK MF MF ACTIVA-mejetærskeren; økonomisk og fleksibel høst Nu 6 modeller med 5 eller 6 halmrystere 176-275 7200 VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT Perfekte maskiner

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET

DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET AXIAL-FLOW DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET 2 DU OPNÅR MEGET MERE MED AXIAL-FLOW Frø og Axial-Flow er the perfect match Over 180 års erfaring Opbakning fra

Læs mere

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet.

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. New Holland introducerede selvkørende mejetærskere i Europa for over 60 år siden og den nyeste CX generation kan spore sine rødder tilbage

Læs mere

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal SE 75/85-55 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal 1-rækket som altid.ydedygtig som aldrig før: den nye SE 75/85-55. Der findes ikke noget,

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes!

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes! Sorterenheder fra RH-Kombi-serien Sorter skånsomt høst succes! Optimal udnyttelse: Grimmes indlagringsteknik Mange innovative ideer og tekniske detaljeløsninger fremhæver Grimmes indlagringsteknik. Uanset

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

Den bedste brændeproduktionsteknologi der findes! Brændemaskiner

Den bedste brændeproduktionsteknologi der findes! Brændemaskiner BRÆNDEMASKINER 1 INDHOLD Generel information... 2 HakkiPilke Easy 50... 3 HakkiPilke Easy 42... 4 HakkiPilke Easy 38... 5 HakkiPilke Expert 37... 5 HakkiPilke Expert 30... 6 HakkiPilke OH27... 6 HakkiPilke

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on Til rationel rengøring af mellemstore arealer Feje-sugemaskiner med sæde og en kapacitet på op til m² pr. time Rationel fejning hurtigt og effektivt

Læs mere

Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL

Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL 2 Fendts C-serie 3 Høst intelligent. Styrker effektiviteten. Vores C-serie står for optimal økonomi, avanceret teknologi og stor fleksibilitet.

Læs mere

OG KRAFTFULD MF 6715S EFFICIENT MED MF 966 FRONTLÆSSER NYHED KOMFORT, KOMPAKT HM KAMPAGNETILBUD: MASSEY FERGUSON FOR A NEW GENERATION

OG KRAFTFULD MF 6715S EFFICIENT MED MF 966 FRONTLÆSSER NYHED KOMFORT, KOMPAKT HM KAMPAGNETILBUD: MASSEY FERGUSON FOR A NEW GENERATION HM KAMPAGNETILBUD: KR. 619.000,- Rente- og afdragsfri kampagne resten af 2016 NYHED Enestående funktion: Med MF-joystick skifter du mellemleem frem og bak samt styrer læsseren en på samme tid uden at skulle

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Kraftfuld - med fantastisk udsyn!

Kraftfuld - med fantastisk udsyn! dantruck 3000 serien - gas- og dieseltruck Kraftfuld - med fantastisk udsyn! Raising your business 2 3 Tung erfaring DanTruck A/S har i mere end et halvt århundrede udviklet og produceret mellemtunge industrigaffeltruck

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

ACTIVA S FRA MASSEY FERGUSON 7345/ HKMF

ACTIVA S FRA MASSEY FERGUSON 7345/ HKMF ACTIVA S 7345/7347 243-306 HKMF 02 www.masseyferguson.com Side 08 Vælg dit skærebord Side 12 Tærskning og udskillelse Side 14 Korntank, soldkasse og håndtering af halm og avner Side 20 Ergonomiske knapper

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K. designed. denmark. Reliable ChiPPing. nyhed

Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K. designed. denmark. Reliable ChiPPing. nyhed Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K nyhed designed manufactu R ed denmark Reliable ChiPPing TP 320 PTO K Stærk og intelligent flishugger Den kraftfulde TP 320 PTO K med bagudvendt tragt er

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner SB SM SMF SB-skiveslåmaskiner SB-skiveslåmaskiner er udstyret med den glatte JF knivbjælke. JF knivbjælken er kendetegnet ved: Egenskaber: Helt glat underside: JF knivbjælken

Læs mere

Større højde og bredde til komfortabel tømning.

Større højde og bredde til komfortabel tømning. Skæreborde Frontudstyr VARIO skæreborde VARIO 930, VARIO 770, VARIO 680, VARIO 620, VARIO 560, VARIO 500 CERIO skæreborde CERIO 930, CERIO 770, CERIO 680, CERIO 620, CERIO 560 Standardskæreborde C 490,

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE VELKOMMEN TIL VALTRAS VERDEN Vi har dybe rødder i de skandinaviske industrielle traditioner, som strækker sig helt tilbage til

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260 Ergonomi og kraft Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I næsten 50 år har vi udviklet læssere til individuelle behov. Vore kunders

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

Spilder din tærsker for meget? eller for lidt! Maskinkonsulent Christian Rabølle

Spilder din tærsker for meget? eller for lidt! Maskinkonsulent Christian Rabølle Spilder din tærsker for meget? eller for lidt! Maskinkonsulent Christian Rabølle Mejetærskerspild?? Dryssespild Skærebordsspild Tærskespild rystere/rotor/solde - Hvad kan accepteres? - Betyder det noget?

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER

KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER LEJEPRIS PR. TIME fra kr. 155,-* * Beregnet ud fra et forbrug på 1.000 timer pr. år KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER DE NÆSTE 5 ÅR TRYGT, SIKKERT OG NEMT! Lige nu og frem til 28. februar 2017 tilbyder vi dig

Læs mere

AM Skivehøstere. www.krone.de

AM Skivehøstere. www.krone.de AM Skivehøstere www.krone.de AM Økonomiske skivehøstere med høj betjeningskomfort Liftophængte skivehøstere med et enormt pendelområde Kraftigt drev via kraftoverføringsaksler giver optimal effektivitet

Læs mere

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dobbelt rotorrive til side- og centerskår Alle oplysninger online 97+027.07.0813 Dobbelt rotorrive til enhver anvendelse PÖTTINGER tilbyder nu en bred palette af nye dobbelte rotorriver

Læs mere

CONSPEED LINEAR 5-rækket. CONSPEED LINEAR 4-rækket 4-70 LINEAR C 5-70 LINEAR C 5-75 LINEAR C 4-75 LINEAR C

CONSPEED LINEAR 5-rækket. CONSPEED LINEAR 4-rækket 4-70 LINEAR C 5-70 LINEAR C 5-75 LINEAR C 4-75 LINEAR C LINEAR 8-rækket LINEAR 6-rækket LINEAR 5-rækket LINEAR 4-rækket 12-rækket 8-rækket 6-rækket Frontudstyr 8-75 8-75 8-70 8-70 6-75 6-75 6-70 6-70 5-75 5-70 4-75 4-70 4-75 4-70 1 1 12-75 C 12-70 C 8-80 FC

Læs mere

7360/ HKMF FRA MASSEY FERGUSON

7360/ HKMF FRA MASSEY FERGUSON BETA 7360/7370 306-360 HKMF 02 www.masseyferguson.com Side 8 Arbejdet starter med indføringen - Vælg skærebord afhængig af din afgrøde Side 12 To systemer i ét Side 14 Resultater Side 20 Brugervenlige

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

Ultra 100 BS-GS/120 B-G

Ultra 100 BS-GS/120 B-G 100 BS-GS/120 B-G Gulvvaskemaskiner Den nye generation af gulvvaskemaskiner i stor størrelse og med en fantastisk ydelse Maskinen fås i vaske-/fejeversion med en arbejdsbredde på 100 cm og en vaskeversion

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

Høsttips til indstilling af Claas mejetærskere i græs- og kløverfrø.

Høsttips til indstilling af Claas mejetærskere i græs- og kløverfrø. Høsttips til indstilling af Claas mejetærskere i græs- og kløverfrø. Holstebro, marts 2013. Konsulentgruppen i Hunsballe Frø var den 25. januar 2013 på mejetærsker kursus hos Traktor & Høstspecialisten

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

PRIMOR. Halmstrøere og ensilagefordelere 2060 M - 3570 M - 5570 M NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER

PRIMOR. Halmstrøere og ensilagefordelere 2060 M - 3570 M - 5570 M NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER PRIMOR 2060 M - 3570 M - 5570 M Halmstrøere og ensilagefordelere NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER PRIMOR HALMSTRØERE OG ENSILAGEFORDELERE PRIMOR serien: Det rigtige valg! Alsidige maskiner til

Læs mere

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O 4 5 6 7 8 FREMRAGENDE PRESNING UKOMPLICERET BETJENING HØJ PRÆSTATION PÅLIDELIGHED OG KVALITET SPECIFIKATIONER PERFEKT TIL ARBEJDE MED HØ OG HALM Siden indførslen af rundballepressere

Læs mere

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Mål og vægtangivelser (standarddæk, med olie og brændstof, uden fører) Baghjul 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 Forhjul 16.9 R 28

Læs mere

Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere

Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere KOMFORT I SÆRKLASSE Høj-teknologi til fordel for dig, for din bil og for miljøet Uanset hvor godt bilerne er udstyret i dag: Der er altid noget der kan

Læs mere

Båndlægger fra GB-serien

Båndlægger fra GB-serien KARTOFFELTEKNIK ROETEKNIK GRØNTSAGSTEKNIK Båndlægger fra GB-serien Professionel læggeteknik af høj kvalitet Båndlæggeteknik fra Grimme: 2-, 3- og 4-rækket GB-serien (Grimme Beltplanter) står for er den

Læs mere

Vintereftersynstilbud. Sikkerhedseftersyn. New Holland konkurrence. Værkfører Lars Nielsen Telefon

Vintereftersynstilbud. Sikkerhedseftersyn. New Holland konkurrence. Værkfører Lars Nielsen Telefon Værkfører Lars Nielsen Telefon 76 76 72 71 Vintereftersynstilbud Mottoet Det er bedre at forebygge end at helbrede gælder også for landbrugsmaskiner. Erfaringen siger, at høstmaskiner som har fået et eftersyn

Læs mere

MULTI-LONGER. Hegns- og rabatklippere. Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere

MULTI-LONGER. Hegns- og rabatklippere. Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere Hegns- og rabatklippere Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere hegnsog rabatklippere: Topkvalitet inden for landskabspleje Landskabspleje er også en del af det moderne landbrug. Derfor har KUHN udviklet

Læs mere

Triotrac 17-20-24 kbm

Triotrac 17-20-24 kbm Bevarelse af foderstruktur Lavt effektbehov Efterlader silooverfladen glat og lufttæt. Hurtig læsning. Læsning af alle fodertyper Optimal og ensartet blandings kvalitet Hurtig og jævn fordeling af foderet

Læs mere

Denne spand vil frem i verden

Denne spand vil frem i verden Denne spand vil frem i verden Med sin store slidstyrke, mange anvendelsesmuligheder og sit hygiejniske design er denne 20-liter-spand en rigtig god investering. En alsidig problemløser, uanset hvordan

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

Få det. På den rigtige. gjort. måde!

Få det. På den rigtige. gjort. måde! Få det gjort. På den rigtige måde! NYHED! De batteridrevne bore-/skruemaskiner PSR 14,4 LI-2 og PSR 18 LI-2 fra Bosch med Bosch PowerControl. Det har aldrig været mere komfortabelt og enkelt at bore og

Læs mere

Allrounder - classic -

Allrounder - classic - Allrounder - classic - Varitationsmuligheder Allrounder - classic - En allround harve til mange opgaver ALLROUNDER Classic uden valse For at opnå en optimal løsning og beluftning af jorden kan Allrounder

Læs mere

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø N Hako-Citymaster 2000 Geuro 5 U O 5 & V J Ø Z O A T I S K Ø S L I I M L For en renere by. Pleje af udendørs arealer Hako-Citymaster 2000 Der er masser at lave i byen Hako-Citymaster 2000 tilbyder Dem

Læs mere

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser MF 1840 Lille centre-line ballepresser facebook.com/agcocorp twitter.com/agcocorp youtube.com/agcocorp ustream.tv/channel/agcochat blog.agcocorp.com er et globalt varemærke tilhørende AGCO. AGCO Limited.

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

chromophare F-generation

chromophare F-generation chromophare F-generation Suveræn fleksibilitet Unikt Den innovative hybridlysteknik giver en enestående lyskvalitet, når man skal koncentrere sig om arbejdet. Sikkert Lysdioderne har en gennemsnitlig levetid

Læs mere

BOGBALLE A/S. Hvem er vi?

BOGBALLE A/S. Hvem er vi? S-line BOGBALLE A/S. Hvem er vi? Vi er en af verdens førende leverandører af salt- og sandspredere. Med afsæt i en stor produktion af gødningsspredere er vores program i saltspredere et særdeles kompetent

Læs mere

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring TJA 8000 SERIE Elektronisk motorstyring 36 x 36 transmission Full Turn Mode Hydraulikanlæg 66 l/min. TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR 2 Iseki

Læs mere

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT Kompakt og brugervenlig gulvvaskemaskine til en overkommelig pris med en arbejdsbredde på 43, 51 og 50 cm Gulvvaskemaskiner 45 E-B/50 E-B-BT-52 BT Velegnet til daglig rengøring

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

Kombineret ballepresser og indpakker

Kombineret ballepresser og indpakker Kombineret ballepresser og indpakker TEKNOLOGI TIL PROFESSIONEL BALLEPRESNING OG INDPAKNING! KUHN RUNDBALLEPRESSERE be strong, be KUHN KUHNs ballepressere er kendetegnet ved evnen til at levere et perfekt

Læs mere

Redskaber til hæk- og hegnsklipning

Redskaber til hæk- og hegnsklipning Redskaber til hæk- og hegnsklipning GreenTec HXF info Scan QR koden med din smartphone og se mere om GreenTec grenklippere på vores hjemmeside Vi skaber mulighederne for forbedret pleje af grønne områder

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m Bugserede skiveslåmaskiner GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m GMS 3202 GMS/GCS-maskinerne er JF-STOLL s serie af bugserede skiveslåmaskiner. Maskinerne er udviklet og konstrueret i samarbejde med landmænd

Læs mere

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD.

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. Maksimal Alsidighed Seks-cylinder traktorer fremstillet til alsidig brug For optimal alsidighed

Læs mere

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5 NIBBI BRIK1 og 3 NIBBI BRIK1 er med 1 gear frem og bak, hjulstørrelse 400-8 NIBBI BRIK3 er med 2 gear frem og bak, desuden har den brede hjul 600-6 og motorhjelm. Begge modeller har gearuafhængigt kraftudtag.

Læs mere

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde.

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde. TERRA-SEEDER Fjederbelastet slæbeskær med beskyttelsesklap og dækstrigle. Fjederbelastet dobbelt rulleskær med efterharve. Terra-Seeder HS 3m, 4m, 5m & 6m er opbygget med en højdeindstillelig Spring-Board

Læs mere

EUROMIX II - SPH. Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R

EUROMIX II - SPH. Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R EUROMIX II - SPH Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R Kuhn mixervogne med vandrette snegle Det er af afgørende betydning

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

Hakomatic 1800 V/LPG. Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring

Hakomatic 1800 V/LPG. Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring Hakomatic 1800 V/LPG Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring Hakomatic 1800 V/LPG To-i-en: Rationel fejesugning. Den kombinerede feje/- sugemaskine til rationel tung og konstant indsats, inde og ude.

Læs mere

SAPHIR SNEPLOVE SP. QuALITy Made

SAPHIR SNEPLOVE SP. QuALITy Made SAPHIR SNEPLOVE SP NY MODEL Saphir sneplove model SP består af en to-delt plovkrop. Hver del er separat afsikret. Med den optimale plovform er sneploven egnet til arbejde i alle snehøjder. Standardudstyr

Læs mere

19.5-46. Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget

19.5-46. Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget HK 1500 19.5-46 MF Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT

Læs mere