Rundrejseforslag. Peacock Travel A/S - Tlf: Strandvejen 185 DK 2900 Hellerup peacocktravel.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rundrejseforslag. Peacock Travel A/S - Tlf: Strandvejen 185 DK 2900 Hellerup peacocktravel.dk"

Transkript

1 Rundrejseforslag

2 Gourmet safari Luksus eventyr i Dolomitterne Smag på raffineret gastronomi og delikate vine noget det nordlige Italien er sande verdensmestre i. Men det er ikke kun den kulinariske verden der er i højsædet på denne rejse. I vil opleve de bedste piste, pittoreske bjergtinder der udstråler en rå skønhed samt nogle af de skønneste hoteller i områderne Cortina d Ampezzo og Alta Badia man skal jo nødigt gå ned på kvalitet. Terrænerne I vil opleve byder på piste af flere forskellige sværhedsgrader, det anbefales derfor ikke for første gangs skiløbere. Nogle områder kan defineres som værende udfordrende. Har man et par års erfaring med skiløb, vil dette ikke være noget problem. På ski safarien kommer I til at besøge 12 forskellige skiområder, hvilket kombineret byder på kilometers velpræpareret piste. I kommer derfor med sikkerhed til at blive ganske familiære med Dolomitterne og deres skønhed. Det varierede terræn vil være et paradis for livsnyderen såvel som den nysgerrige og aktive skiløber. I står på ski fra område til område, hvor I vil opleve den fantastiske gæstfrihed, udforske den fascinerende bjergkultur og historie alt i mens I kommer til at opleve egnsspecifik gastronomi på et fornuftigt niveau. Dolomitternes charmerende, men rå, tinder kan dateres utrolig langt tilbage og de forskellige istider har haft stor indflydelse på deres udseende og udformning. Og det er derfor at bjergene i dag byder på et utrolig varieret terræn og er verdenskendt for netop dette. Denne rejse byder specifikt på udforskning af Ladin dalene og dets folk. Her vil I udover sublime skiforhold, kunne gå i dybden med områdets traditioner og historie. I vil opleve Alta Badia, der er kendt for sin Ladin kultur og gastronomi, og Cortina d Ampezzo der oser af den klassiske norditalienske stil og charme. Ydermere vil I spendere to nætter på forskellige italienske refugier, hvor der blandt andet kommer til at smage på anerkendte egnsretter kreeret til perfektion.

3 Rejseplan Dag 1 Velkommen til Alta Badia Ankomst i San Cassiano, Alta Badia. Alta Badia ligger mellem og meter over havets overflade. Højden sikrer optimale skiforhold i løbet af vinteren, og byder på en betagende udsigt over Dolomitternes smukkeste bjergtoppe. I har hurtige og komfortable liftforbindelser samt kilometervis af brede velplejede piste (130 kilometer i alt). Skiområdet giver bred mulighed for at nyde hyggelige og sikre skidage. De charmerende bjerghytter og førsteklasses restauranter afrunder appellen, hvilket gør Alta Badia til et skiområde for kendere og livsnydere. Om eftermiddagen mødes man med en Dolomite Mountains repræsentant (ved rejse uden guide), som vil give dig en tur briefing og orientering samt kort og skipas til jeres ski safari. Denne rejseplan tager udgangspunkt i en at der er tilkøbt guide.

4 Dag 2 Sellaronda Om morgenen møder I jeres UIAGM / IFMGA certificerede ski guide til en tur-briefing, udstyrs check (med mulighed for leje af eventuelt udstyr) samt afhentning af jeres 4-dages Dolomiti Superskipass. Dagen nydes herefter med skiløb, på en af de mest spektakulære skiture i verden! Sellaronda Ski Tour omkranser det majestætiske Sella Massif. Denne enestående cirkulære forbindelse mellem lifte og kørsler var engang den eneste måde, de gamle indbyggere i Ladin-landsbyerne kunne opretholde forbindelsen med hinanden. I dag er det en moderne karrusel, der forbinder fire dolomitpas og fire Ladin-dale (Val Gardena, Alta Badia, Val di Fassa og Fodom). I vil derfor stå på ski i Sellaronda og ankomme til jeres komfortable rifugio i Passo Sella.I har også mulighed for at stå på ski til Alpe di Siusi, dette er dog afhængigt af jeres niveau.

5 Dag 3 Passo San Pellegrino Fra jeres hytte går turen (selvfølgelig på ski) mod Passo San Pellegrino. I har rig mulighed for at opleve flere gode timer på de afslappede skråninger i solen, og, hvis modet er til det, mere udfordrende i skyggen af Col Margherita gondolen. Når humøret og tiden er til det, vil I ski ned til Passo San Pellegrino og over til det modsatte bjerg mod Cima Uomo. Ved dagens hæld, vil en snescooter hente jer på passet, og bringe jer til aftenens hyggelige indkvartering i meter. Beliggende i en utrolig charmerende gruppe af isolerede gamle hytter, er jeres hytte omgivet af en fantastiske stilhed i en bred dal med udsigt til Pale di San Martino nede i meter. Udover charmen og udsigten, er det sande højdepunkt her, aftenens restaurant. I vil smage på delikate og lækre egnsretter typisk for Trentino-regionen der kombinerer Ladins italienske køkken med østrigsk inspiration. Den berømte og traditionelle restaurant, nævnt i flere kulinariske guider, vil med stor sikkerhed blive værdsat, og ikke kun for kvaliteten af maden, men også for sin varme og indbydende gæstfrihed. At nævne blandt deres specialiteter er der ravioli alle pere selvatiche (ravioli med vilde pærer) og fagot da mont (velsmagende tortelli med sort mirtillo og braiseret hjort). Restauranten byder også på en omfattende vinkælder, der er gravet ind i bjergsiden for at skabe det rigtige miljø til opbevaring og aldring af de delikate druer.

6 Dag 4 Civetta Ski Resort I starter dagen med en privat transfer til Alleghe for at stå på ski i Civetta området. I løbet af dagen vil i opleve fantastisk skiløb, men højdepunktet vil måske være mere visuelt. I vil opleve de mest pittoreske udsigter over Veneto og Trentino Dolomitterne. I Civetta området, vil I komme forbi små romantiske byer mellem imponerende bjerge, storslåede dale og tavse skove. I slutter af i Pescul, hvorfra jeres private transfer til Fedare står klar. I Fedare står jeres hytte klar i en højde på meter. Hytten der er kendt for sine smukke udsigter til Monte Civetta (3,220m) og Marmolada Massivet (3,343m), er måltiderne det (igen) det sande højdepunkt. Køkkenet er af højeste standard og omfatter traditionelle retter fra dalene i Dolomitterne med et strejf af modernitet. Retterne er udsøgt forberedt til perfektion og serveret i hyggelige omgivelser. I kan blandt andet smage på delikate Antipasti, spinat ravioli fyldt med hakkede valnødder, aromatiske kartardelle nudler med porcini, grillet hjort serveret med tranebær til saftigt stegt lam. I vil finde utrolig mange kulinariske lækkerier det kan nærmest være en udfordring at skulle vælge.

7 Dag 5 Tilbage til AltaBadia Hotel i Alta Badia I dag står den igen på alt det gode. I vil ski til området Cinque Torri hvorfra turen går til Passo Falzarego. Herfra står den på en oplevelse i måske sent vil glemme. I tager Lagazuoi svævebanen, som kommer på en højde på meter på bare tre minutter! Når I når toppen, vil I stoppe for at nyde den betagende panorama udsigt fra terrassen på Rifugio Lagazuoi. Stedet er verdensberømt for sin spektakulære udsigt over Dolomitoppene (Der kan bruges lang tid her). Når I er klar til at komme ned, vil I komme ud for noget helt særligt; Armentarolahældningen udfolder sig langs foden af det imponerende Fanes-bjerg, i en fortryllende eventyrdal, omgivet af majestætiske slotte af sten og frosne vandfald nedturen byder på en endeløs strøm af spænding og overraskelser. Og ligesom i eventyrene slutter kørslen med en heste trukket lift hvorfra du kan vælge tage turen igen, eller ski videre til et andet fantastisk eventyr. Der er flere gode frokostmuligheder i løbet af turen: Rifugio Lagazuoi ved ankomstbanen, Rifugio Scotoni langs nedturen nok et af Alta Badias bedste steder, hvis man er til kød grillet til perfektion og Capanna Alpina en klassisk restaurant lige før den hestetrukne lift. Men spis dog ikke alt for meget til frokost. Om aftenen vil jeres sidste middag nemlig foregå på en Michelin-restaurant.

8 Dag 6 Afrejse Morgenmad og afgang. Turen går hjemad eller har I ikke fået nok, kan I udvide jeres eventyr! Mulighederne er mange; Udforsk den spektakulære by Venedig, eller, hvis I rejser i december, udforsk de magiske julemarkeder i Dolomitterne! Venedig: Venedig er en af verdens smukkeste og spændende byer, med så meget at gøre og se for både voksne og børn. Selvfølgelig er der klassiske must see ikoner som Piazza San Marco, Rialtobroen og de omkringliggende butikker og restauranter. Julemarkeder: Oplev de magiske julemarkeder, der holdes i området hvert år. Fra blændende lys og indretning til lokale købmænd, der handler håndlavet håndværk, eller få en fredelig hestevogntur hen over de gamle brostensbelagte gader. Fra det øjeblik du træder fod på et af disse fortryllende markeder, er du sikker på at blive fascineret af ånden og stemningen. Mulighed for at tilføje 1 eller flere overnatninger i Dolomitterne i december afgange. Rejseplanen kan variere baseret på vejrforhold, fitnessniveau, deltagernes ski niveau, tilgængelighed af indkvartering og / eller anbefalinger fra jeres guide. Priser og afrejseperioder: Afrejse 15. december 14. april Pris fra kr pr. person eksl. guide Pris fra kr pr. person inkl. guide Rejsen inkluderer: Fly t/r Transfer fra lufthavn t/r 6 nætter Morgenmad og Middag Liftpas.

Vandring i Dolomitternes naturparker

Vandring i Dolomitternes naturparker Vandring i Dolomitternes naturparker Denne vandreferie bringer jer gennem tre naturreservater i regionerne Sydtyrol og Belluno, som udgør et af de skønneste områder af Dolomitterne med den tidligere olympiske

Læs mere

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

Cykelferie Dolomitterne til Venedig. Turens samlede distance: ca. 305km

Cykelferie Dolomitterne til Venedig. Turens samlede distance: ca. 305km Cykelferie Dolomitterne til Venedig Turens samlede distance: ca. 305km Bjergkæden Dolomitterne er opført på UNESCO s verdensarvsliste og rummer nogle af verdens mest berømte og spektakulære bjergtinder.

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere

Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere Engelberg er en perle beliggende i de smukke schweiziske alper. Byen ligger smukt for enden af dalen af samme navn og omkranses af indtil flere bjergtoppe

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland 2 dage p.p fra kr. 1.950,- v/2 personer REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved minimum 2

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Vandreferie Rundt om Mont Blanc

Vandreferie Rundt om Mont Blanc Vandreferie Rundt om Mont Blanc Mont Blanc massivet består af Mont Blanc (4.807 m) og er uden tvivl et af de smukkeste bjergmassiver i Alperne. På denne rundtur vil du både opleve Mont Blanc massivets

Læs mere

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser GOLF i Italien UNIK GOLFFERIE i ITALIEN - begrænset antal pladser ENESTÅENDE mulighed Det unikke ved at spille golf i Italien er de fantastiske omgivelser i form af bjerge, dale, søer - ja selve naturen

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Skieventyr til Banff og Jasper

Skieventyr til Banff og Jasper Skieventyr til Banff og Jasper Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende bjerge og ikke mindst de utrolige pister i Rocky

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Aktiv i østlige Canada 8 dage fra 14.398,- pr. person Inkl. fly, overnatning, måltid er iht. p rogram, ud flugter mm. En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Per pers. 2 dg fra kr. 1.500, 3 dg fra kr. 2.200 REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Indhold i den vilde natur... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Med fly til Narsarsuaq og bådtransfer

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Velkommen til Ferie Hotel Südharz.

Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Ferien Hotel Südharz Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Introduktion Bygningen, hvor hotellet er indrettet, har aner tilbage til 1900-tallet og indbyder til en hyggelig og charmerende atmosfære i grønne

Læs mere

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra:

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: Wien - Julerejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 6.445,- Højdepunkter Smukke, stolte og charmerende julepyntede Wien Julemarkeder og julestemning Stephansplatz med Stephansdom

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S FLYTIDER 21MAJ14 København Milano / Malpensa 0825-1030 25MAJ14 Venedig København 1415-1615

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Italien - Vandreferie fra Dolomitterne til Gardasøen

Italien - Vandreferie fra Dolomitterne til Gardasøen Italien - Vandreferie fra Dolomitterne til Gardasøen Vandringen starter i den berømte, bjergomkransede spaby Merano, hvorfra I vandrer gennem vinmarker og frugtplantager, forbi historiske slotte og glitrende

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Canadisk sne & Hawaii-sol

Canadisk sne & Hawaii-sol Canadisk sne & Hawaii-sol Kombiner pulversne i Canada med palmer og sol på Hawaii Sne og sol på samme ferie? Ja - Med BENNS kan du nu kombinere Canadas fantastiske pulversne og unikke skiløb med Hawaiis

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Udlandsrejse. Hardsyssel Efterskole. med. Rom. Playitas. Ardéche. Skitur

Udlandsrejse. Hardsyssel Efterskole. med. Rom. Playitas. Ardéche. Skitur Udlandsrejse med Hardsyssel Efterskole Rom Playitas Ardéche Sko leå ret 2 0 1 9 / 2 0 2 0 Skitur At rejse er at leve Den største del af tiden på Hardsyssel Efterskole foregår på skolen, hvor der er almindelig

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Engelberg Baseret på 20 deltagere

Inspiration Rejsemål: Engelberg Baseret på 20 deltagere Inspiration Rejsemål: Engelberg Baseret på 20 deltagere Engelberg - Kan et sted være mere himmelsk? Velkommen til himlen, velkommen til ferieparadis sommer og vinter beliggende 1.050m over havets overflade.

Læs mere

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet.

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Hermed har I turkataloget. Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Den enkelte kreds kan opdele sig i flere turhold - blot at der er en ansvarlig

Læs mere

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio?

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio? Her er dit års absolut hårdeste, sjoveste, bedste og helt igennem fantastiske cykel weekend! Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater sammen med andre gode cykelmennesker, der virkelig elsker

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

NYHED Denne tur er en af vores to nye gruppevandreture i Schweiz i sommeren 2017.

NYHED Denne tur er en af vores to nye gruppevandreture i Schweiz i sommeren 2017. SCHWEIZ - GRUPPEVANDREFERIE MED DANSK VANDRELEDER MONTE ROSA MASSIVET MED IKONISKE MATTERHORN. NYHED Denne tur er en af vores to nye gruppevandreture i Schweiz i sommeren 2017. Med udgangspunkt fra den

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Thailand helt i nord Rejs gennem nogle af de bedste landskaber Nord-Thailand har at byde på, besøg steder af kulturel og historisk betydning, såsom Wat Phradhat Doi Suthep, Long Neck Karen Padaung Village

Læs mere

Safari i Sydafrika 2020 hele verden i et land

Safari i Sydafrika 2020 hele verden i et land Safari i Sydafrika 2020 hele verden i et land Afrikas Horisonter Luksus Safari Cape Town Og Vinland Syd Afrika 2020 Oplev Sydafrikas imponerende natur og fantastiske dyreliv Bo i luksushus på Blyde Wildlife

Læs mere

Startpakke i Brisbane, Queensland

Startpakke i Brisbane, Queensland Startpakke i Brisbane, Queensland En fantastisk start på rejsen til Queensland, Australien Med en startpakke i Brisbane, kan I starte jeres rejse Down Under på den bedste måde. Vi har samlet fly og de

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Natur & Wellness i Island

Natur & Wellness i Island Natur & Wellness i Island Fra naturlige kilder til pools og spa af høj kvalitet. Det geotermiske vand er en ren gave fra naturen! På Island vil I opleve en sensational spa-kultur kombineret med unik natur

Læs mere

Tignes Uge med Odense Skiklub

Tignes Uge med Odense Skiklub Tignes Uge 6 2020 med Odense Skiklub Vil du med på ski i uge 6? Trim din skiform, find smilet frem og bliv udfordret med prof. instruktører, og nyd det sociale samvær i en større gruppe, som elsker ski

Læs mere

Skieventyr til Whistler i Canada

Skieventyr til Whistler i Canada Skieventyr til Whistler i Canada Oplev Nordamerikas største og mest velkendte skisportsområde, nemlig Whistler. Hvert år valfarter skiturister fra hele verden til Whistler - og dette med god grund. Uanset

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Skieventyr til Banff og Jasper 11 dage fra kr. 12.498,- Inkl. fly, hotel, liftkort mm Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Tyrol og Dolomitterne

Tyrol og Dolomitterne Tyrol og Dolomitterne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 12.05.2019 21.05.2019 7.295,- Højdepunkter Dejlige og velkendte Tyrol Hauserwirt med hyggelig vært og Haflinger hestene

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Vandreferie i Cinque Terre og på Portofino-halvøen

Vandreferie i Cinque Terre og på Portofino-halvøen Vandreferie i Cinque Terre og på Portofino-halvøen Denne rejse byder på vandreture gennem et omfattende stisystem, der giver mulighed for at vandre fra landsby til landsby, gennem frodige skove og smukke

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

5 dage med vandring på is

5 dage med vandring på is 5 dage med vandring på is Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring på

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp fra106.970,- Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari i

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kenya masai safari 10 dage Kontakt os for pris Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara To nærmest identiske rundrejser, der bringer én til de bedst kendte steder i safariens moderland, Kenya. Vi

Læs mere

Hotel Sciatori. Hotel med spa afdeling og smuk beliggenhed midt i de norditalienske alper. Hotel Sciatori. Hotellet tilbyder

Hotel Sciatori. Hotel med spa afdeling og smuk beliggenhed midt i de norditalienske alper. Hotel Sciatori. Hotellet tilbyder Hotel Sciatori Hyggelige og komfortable Hotel Sciatori, som ligger i byen Temú i Valle Camonica i de Italienske alper, byder jer velkommen med sin hyggelige atmosfære i smukke omgivelser. Hotellet ligger

Læs mere

Det bedste af Vietnam

Det bedste af Vietnam Det bedste af Vietnam En fantastiske rundrejse med National Geograhic/G-Adventures. Rejs fra nord til syd i Vietnam, hvor I kommer tæt på den smukke natur og Vietnams historie. Fra Hanois travle gader

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Masai Safari med Basecamp Explorer 8 dage fra kr. 22.198 Inkl. fly, safari, guid e/ chauffør mm. Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kirchberg - Tyrol Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Besøg hos Alpebonden Innsbruck og Swarovskis Krystalverden Grossglockner højalpevejen Vores centralt placerede

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Hotel Evianquelle ligger i smukke bjergrige omgivelser lige ved naturlig kilde i det populære ferieområde Bad Gastein.

Hotel Evianquelle ligger i smukke bjergrige omgivelser lige ved naturlig kilde i det populære ferieområde Bad Gastein. Hotel Evianquelle Hotel Evianquelle ligger i smukke bjergrige omgivelser lige ved naturlig kilde i det populære ferieområde Bad Gastein. Introduktion En helbredende og naturskøn ferie lige ved naturlig

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias nordlige højdepunkter 11 dage Kontakt os for pris T arangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande,

Læs mere

Gourmet rejse til Italien

Gourmet rejse til Italien Gourmet rejse til Italien Grupperejse fra den 22.10 28.10 7 dages spændende rejse til Italien, hvor der bliver tid til at smage gode vine, spise gourmet mad, finde trøfler og shoppe På denne kulinariske

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp 106.970,- hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari

Læs mere