Få styr på vejbelysningen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Få styr på vejbelysningen"

Transkript

1 Få styr på vejbelysningen CityTouch LightWave Remote Lighting Management

2 CityTouch LightWave / Intelligent lysstyring 3 Velkommen til den nye offentlige belysning. I dag er vejbelysning statiske enheder, som er placeret centralt overalt i byen. Det er bemærkelsesværdigt, at en så vigtig del af byen, som udendørsbelysningen er, formår at være så passiv alt imens omgivelserne er i bevægelse.ville det ikke være godt, hvis man kunne tilpasse byens belysning til alle disse konstant skiftende påvirkninger og derved spare tid, omkostninger og energiforbrug? Dette er grunden til, at vi har udviklet CityTouch LightWave en intelligent, interaktiv lysstyringsløsning til din gadebelysning. CityTouch skaber nyt liv i bybelysningen og giver fleksibilitet, viden og nøjagtighed. 04 Fleksibilitet 06 Viden 08 Nøjagtighed 10 Connectivity 11 CityTouch en komplet løsning Fleksibilitet betyder, at man nemt kan handle i henhold til forventede eller uventede situationer ved at dæmpe eller oplyse områder i byen for at give sikkerhed og velvære. Viden indebærer, at man altid er informeret om den nuværende status på hvert enkelt armatur, hvilket giver mulighed for bedre vedligeholdelse og hurtig reparation. Nøjagtighed står for præcis energimåling, hvilket giver et perfekt overblik over det reelle energiforbrug. Alt i alt forvandler CityTouch LightWave den statiske belysning til et levende element i byen. Ved at forbinde alle armaturer i et intelligent kommunikationsnetværk vil man kunne forvandle dem til et smart belysningssystem, som kan styres med blot et par klik på musen. CityTouch har allerede vist imponerende resultater og høstet fremragende internationale referencer takket være kombinationen af ekspertise og praktisk erfaring fra Philips. Dette betyder, at man drager fordel af sikkerheden og pålideligheden tilbudt af en global partner med ekspertise inden for internationale projekter kombineret med lokal know-how.

3 CityTouch LightWave / Fleksibilitet 5 Bybelysningen er statisk og ufleksibel. Medmindre du tilfører det nyt liv. Lang levetid for udendørsbelysning betyder, at det kan være nødvendigt for byer at tilpasse deres belysning til skiftende behov, nye krav, love og regulativer. CityTouch LightWave giver adgang til at tilføje dynamik, intelligens og fleksibilitet til belysningen. Med denne lysstyringsløsning får man perfekt kontrol over hvert individuelt lyspunkt. Man vil nemt have mulighed for proaktivt eller reaktivt at dæmpe eller oplyse hjørner, gader eller hele bydele i henhold til den gældende bys behov. CityTouch LightWave giver mulighed for at skabe en følelse af sikkerhed og velvære med et optimeret energiforbrug ganske enkelt ved at justere lysniveauerne individuelt til de forskellige behov for eksempel på særlige dage med offentlige arrangementer. CityTouch kan også tilpasses de varierende behov for forskellige områder i en by. For eksempel kan hovedveje have behov for mere belysning i myldretiden end villaveje, mens et forretningsområde har brug for mindre lys i aftentimerne end byens centrum. Kalendere er en essentiel del af CityTouch LightWave, som tilbyder effektivitet og sikkerhed i planlægningen. Man kan tildele en særlig dæmpningsprofil til hvert enkelt armatur. Indenfor en 24-timers interval kan lysniveauerne indstilles til de aktuelle behov såsom sæson, ugedag, tidspunkt på dagen m.m. Som CityTouch-bruger kan man få en række foruddefinerede og testede dæmpningskalendere inklusiv de særlige behov for hver enkelt dag i ugen. For eksempel: Fredag aften mens der er pendlertrafik, kræver vejene mere lys end søndag morgen. Takket være den integrerede astromiske urfunktion vil solopgang og solnedgang automatisk tages i betragtning overalt i verden. Fleksibilitet Man kan tilpasse hvert eneste armatur på alle tidspunkter og i skiftende situationer efter byens behov. For at justere kalendere til individuelle behov, kan man frit ændre skiftepunkter for hver dæmpningsprofil, hvilket sker nemt via drag and drop.

4 CityTouch LightWave / Viden 7 Vedligeholdelsen af armaturerne kan nemt forbedres. Bare lyt til dem. Hvordan ville det være at kunne overvåge hele byens belysning og undgå dyr og tidskrævende natteovervågning eller klager fra borgerne? Med CityTouch LightWave får man konstant og præcis information om status på hvert enkelt armatur. Man har altid nem adgang til information om de tekniske parametre inklusiv eventuelt tilføjede og vedhæftede filer som on-site-billeder eller reparationsinstruktioner. Vigtigst af alt: Med CityTouch LightWave vil fejl og afbrydelser automatisk blive opdaget af armaturet selv, og en besked om fejl vil blive sendt med det samme til systemet. Med dette kan selv armatur, som lyser om dagen, hvilket er yderst svært at identificere, elimineres. For at gøre det endnu mere bekvemt kan CityTouch sende en hver morgen med nye registrerede hændelser fra seneste nat. På denne måde ved man med det samme se, præcis hvilke dele af belysningen der har behov for service. Meget nemt. Meget effektivt. Fordelene er klare: En hurtigere og bedre viden om fejl og nuværende status for lysinfrastrukturen gør det muligt at lave hurtigere reparationer og forbedre vedligeholdelsesservicen. Med tiden fører dette til væsentlige energibesparelser, en højere kvalitet i den offentlige belysning og en større tilfredshed for borgerne. Derfor bør man lytte, når systemet taler. Bemærk: For at forbedring fejlregistrering anbefaler vi CityTouch LightPoint vores løsning til håndtering af belysningen for at få en effektiv styring (og vedligeholdelse) af workflowet. Viden En hurtigere og bedre viden om fejl og den aktuelle status for belysningens infrastruktur gør det muligt at administrere hurtigere, reparationer og forbedre vedligeholdelse.

5 CityTouch LightWave / Nøjagtighed 9 Nøjagtig energimåling har et klart mål. Betal ikke for mere, end du bruger. Der er en simpel grund til, at nøjagtige energimålinger er så vigtige: det kommunale budget. Mens belysning tegner sig for omkring 50 % af elforbruget i byer*, så er praksis omkring fakturering ofte baseret på skøn ikke på reelle tal. Konsekvensen af dette er, at byerne betaler for defekte armaturer, selvom de ikke har noget energiforbrug. Når man leder efter potentielle besparelser, vil man derfor nemt finde det her. Der er endnu en anden vigtig grund til at tilføje nøjagtighed til dit energiforbrug: Nye regler i flere lande anser den nøjagtige måling som obligatorisk. CityTouch LightWave giver mulighed for en nøjagtig energimåling for hvert enkelt lyspunkt. Man er i stand til at måle energiforbruget for forskellige områder såsom enkelte gader, specifikke områder, hele byen eller individuelt foruddefinerede grupper af armaturer. Det giver også mulighed for at registrere energiforbruget over en længere periode eller sammenligne forskellige perioder. Takket være nøjagtig måling kan man kontrollere energiforbruget. Det bliver nemt at kontrollere effekten af eventuelle tiltag vedrørende energibesparelser som f.eks. modernisering af infrastrukturen med LED-teknologi og at sætte tal på de opnåede fordele ved investeringen for belysningssystemet. CityTouch LightWave gør belysningsinfrastrukturen klar til smart grid og hjælper med at reducere omkostningerne. * Kilde: Lighting the Cities, European Commission, juni 2013 Nøjagtighed Med nøjagtig energimåling for hvert enkelt armatur er det muligt at kontrollere energiforbruget og identificere nye potentielle besparelser.

6 CityTouch LightWave / En komplet løsning 11 Spild ikke tid og penge på komplekse netværk. Start implementeringen af intelligent belysning. Halve løsninger holder ikke i længden. Derfor tænker vi i komplette løsninger. Hvor meget tid forventer man at bruge på hele implementeringen af et intelligen lysstyringssystem? Nogle gange tager det år at installere et nyt system, som dækker hele byen, og at etablere en forbindelse mellem vejbelysningen og back-end. Dette kan medføre en meget lang og tidsog pengekrævende implementering, som ofte vil resultere i et komplekst system. Philips kan tilbyde en komplet intelligent belysningsløsning fra CityTouch lysstyrings-software til de første rigtige intelligente armaturer. Hele systemet er udviklet til en problemfri og pålidelig fra start til slut-oplevelse baseret på en gennemprøvet arkitektur. Med vores nye løsning vil man drage fordel af en højere pålidelighed og sikkerhed på grund af mindre hardware og dermed mindre svigt. Al intelligens er integreret i armaturet uden behov for yderligere hardware. Kommunikationen er via det offentlige GSM mobilnetværk. En positiv sideeffekt er, at der ikke kræves vedligeholdelse fra egen side. Yderligere er Connectivity en del af vores service, hvilket betyder, at man som kunde slipper for alt besværet. CityTouch en komplet løsning De intelligente CityTouch-armaturer spiller en central rolle i forhold til at muliggøre en hurtig, fleksibel og omkostningseffektiv implementering. I stedet for at bruge måneder og år på planlægning og installation af et lokalt netværk, får du her en enkel men kraftfuld plug and play-løsning. Hvert armatur mestrer fuldautomatisk idriftsættelse, installation, lokalisering og dataimport. CityTouch LightWave CityTouchready armatur Når det er forbundet til strømforsyningen, vises et lyspunkt automatisk på CityTouch-kortet på det rigtige sted med alle tekniske parametre importeret til systemet. Blot efter et par klik kan du allerede begynde at fjernstyre armaturet. Hvis du foretrækker en anden løsning, er CityTouch også i stand til at understøtte fælles tilslutning via lokale netværk og til at tilpasse sig de forskellige gaders lysteknologier. Ready CityTouch LightWave Intelligent lysstyring Fjernovervågning Energimåling CityTouch-ready armatur Auto-commissioning Automatisk lokalisering med GPS Automatisk notifikation ved fejl

7 2014 Koninklijke Philips N.V. Alle rettigheder forbeholdt. Oktober 2014 Philips Danmark A/S Frederikskaj København SV Telefon

LEDs til levende byer. Gør byen levende med lys. The print quality of this copy is not an accurate representation of the original.

LEDs til levende byer. Gør byen levende med lys. The print quality of this copy is not an accurate representation of the original. LEDs til levende byer Gør byen levende med lys Philips LED belysning - partner til byer Byer stræber efter at skabe deres egen identitet og dermed fremstå som unikke, smukke og sikre steder. Hvidt lys

Læs mere

Lys i skolen. En bæredygtig fremtid for undervisning og uddannelse. The print quality of this copy is not an accurate representation of the original.

Lys i skolen. En bæredygtig fremtid for undervisning og uddannelse. The print quality of this copy is not an accurate representation of the original. Lys i skolen En bæredygtig fremtid for undervisning og uddannelse 2 Lys i skolen Lys på skolerne Vi ønsker alle, at børn og unge får den bedst mulige start på livet. Skoler spiller en vigtig rolle i denne

Læs mere

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at IT-STRATEGI Tema Hvordan kommer du fra virksomhedens overordnede strategi til en it-strategi, som er drevet af forretningens mål og understøtter virksomheden bedst muligt? OM DETTE TEMA Hvordan kommer

Læs mere

THE DIFFERENCE IS ABAX. Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger

THE DIFFERENCE IS ABAX. Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger THE DIFFERENCE IS ABAX Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger THE DIFFERENCE IS ABAX ABAX har tre værdiskabende søjler, der gør det muligt for virksomheden at skabe konkurrencemæssige fordele

Læs mere

Konferencesystemet DCN-multimedia Informer. Imponer. Inspirer.

Konferencesystemet DCN-multimedia Informer. Imponer. Inspirer. Konferencesystemet DCN-multimedia Informer. Imponer. Inspirer. 2 Konferencesystemet DCN-multimedia fra Bosch Informer. Imponer. Inspirer. Og få folk til at handle At få folk til at handle er det foretrukne

Læs mere

Det er godt at bruge 11 minutter på at læse Serviceaftalen FLEX igennem

Det er godt at bruge 11 minutter på at læse Serviceaftalen FLEX igennem Honeywell Building Solutions Strandvejen 70 2900 Hellerup www.honeywell.com Kære Det er godt at bruge 11 minutter på at læse Serviceaftalen FLEX igennem Hvorfor? Fordi Serviceaftalen FLEX dokumenterer

Læs mere

Hvor ligger det gemte guld?

Hvor ligger det gemte guld? Hvor ligger det gemte guld? Du kan finde din virksomheds skjulte it-ressourcer med hjælp fra HP s it-eksperter [side 02] Tør du nytænke dit it-budget? [side 04] Spiller du stadig Commodore 64? [side 06]

Læs mere

ABB måleprodukter. Flowmåling med AquaMaster 3 Sparer naturligvis både energi og penge!

ABB måleprodukter. Flowmåling med AquaMaster 3 Sparer naturligvis både energi og penge! ABB måleprodukter Flowmåling med AquaMaster 3 Sparer naturligvis både energi og penge! ABB AquaMaster 3-transmitter Den NYE AquaMaster 3 byder på økonomisk og pålidelig vandmåling - og sparer naturligvis

Læs mere

LED-belysning, som er designet til at skabe inspirerende og bæredygtige arbejdspladser

LED-belysning, som er designet til at skabe inspirerende og bæredygtige arbejdspladser Gør kontoret til et behageligt sted at være LED-belysning, som er designet til at skabe inspirerende og bæredygtige arbejdspladser LED på kontoret er klar til start Forudsætningerne er i orden. 2010 ser

Læs mere

Få Kontrol. Plus: M a m u t M a g a z i n e. over pengene. Kundestyret udvikling. Ny undersøgelse. Mamut One. Reach Your Goals!

Få Kontrol. Plus: M a m u t M a g a z i n e. over pengene. Kundestyret udvikling. Ny undersøgelse. Mamut One. Reach Your Goals! M a m u t M a g a z i n e S o m m e r 2 0 0 9 E t k u n d e m a g a s i n m e d f o k u s p å a t f o r e n k l e h v e r d a g e n Få Kontrol over pengene Kundestyret udvikling I Mamut er vi optagede

Læs mere

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Den store CRM guide Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Indhold Forord... 3 Hvad er CRM?... 4 Hvorfor er CRM så vigtig lige nu?... 5 Hvordan virker CRM??... 8 De 8 vigtigste

Læs mere

Application Management Service

Application Management Service Application Management Service I dette Whitepaper vil vi beskrive nogle af vores erfaringer med Application Management. De fleste virksomheder har på et tidspunkt lavet, eller fået lavet, en mindre applikation,

Læs mere

White Paper. Application Management Outsourcing blandt danske top-500 virksomheder - sådan prioriterer it-cheferne og sådan udvikler markedet sig

White Paper. Application Management Outsourcing blandt danske top-500 virksomheder - sådan prioriterer it-cheferne og sådan udvikler markedet sig White Paper - sådan prioriterer it-cheferne og sådan udvikler markedet sig Udarbejdet for af Anne-Lise Wang, Phacit, HENRY Fellow I samarbejde med HENRY Corporation 2010 HENRY Corporation Denmark Sammenfatning

Læs mere

Visma i Danmark. Nordens førende fagmiljø inden for økonomi og it

Visma i Danmark. Nordens førende fagmiljø inden for økonomi og it Visma i Danmark Nordens førende fagmiljø inden for økonomi og it Nordens førende fagmiljø inden for økonomi og it Der er mange fordele ved at indgå et samarbejde med Visma. Vi er Nordens førende leverandør

Læs mere

Det offentlige i lommen Mobile borgerservices. Udarbejdet af: BLEAU A/S, Dato: 14.11.2011 Kontakt: info@bleau.dk Gå til www.bleau.

Det offentlige i lommen Mobile borgerservices. Udarbejdet af: BLEAU A/S, Dato: 14.11.2011 Kontakt: info@bleau.dk Gå til www.bleau. Det offentlige i lommen Mobile borgerservices Udarbejdet af: BLEAU A/S, Dato: 14.11.2011 Kontakt: info@bleau.dk Gå til www.bleau.dk White Paper af Bleau A/S Når man betragter hastigheden i udbredelsen

Læs mere

Enkelt Nemt Effektivt Skalérbart

Enkelt Nemt Effektivt Skalérbart Enkelt Nemt Effektivt Skalérbart Overvåg hele din IT infrastruktur med ét værktøj Som IT ansvarlig er din infrastruktur lig med dit image over for interne som eksterne kunder. Din mulighed for at reagere

Læs mere

Studio Manager Produktkatalog 2013

Studio Manager Produktkatalog 2013 Studio Manager Produktkatalog 2013 Studio Manager OVERBLIK Studio-Manager er baseret på en nytænkende og innovativ tankegang, hvilket har resulteret i en fleksibel og fremtidssikret webbaseret IT løsning.

Læs mere

Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres

Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres DC Magazine oktober 2013 FORRETNINGSSYSTEMER Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres FORRETNINGSSYSTEMER side 18 Forøg konkurrencekraften med Datacon FORRETNINGSSYSTEMER side 14 Fakturaworkflow

Læs mere

Juletilbud til Mamut kunder

Juletilbud til Mamut kunder EKSTRA BRUGERLICENS rabat Læs mere side 3 INVESTER I VIDEN op til 47% på kursus Læs mere side 8 op til 47% 9 AF 10 HAR ADGANG TIL INTERNETTET! Er du tilgængelig? Læs mere side 4 Juletilbud til Mamut kunder

Læs mere

4kommuner er. Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg. allerede i gang. varme.danfoss.dk

4kommuner er. Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg. allerede i gang. varme.danfoss.dk Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg ECL Comfort 310 er kommunernes stærke genvej til styring af varme,- brugsvandsog ventilationsanlæg i gamle såvel som nye bygninger. Det skyldes ikke

Læs mere

TeamLink Workflow Elektronisk fakturastyring

TeamLink Workflow Elektronisk fakturastyring Side 1 TeamLink Workflow Elektronisk fakturastyring TeamLink A/S Tel.: +45 70 26 66 11 www.teamlink.dk fakturastyring@teamlink.dk Uanset om du har 2.000 eller 200.000 indgående fakturaer pr. år, er processen

Læs mere

Usikkerheder ved energiberegninger. Introduktion til bygningsejere om beregning af energiforbrug ved renovering

Usikkerheder ved energiberegninger. Introduktion til bygningsejere om beregning af energiforbrug ved renovering Usikkerheder ved energiberegninger Introduktion til bygningsejere om beregning af energiforbrug ved renovering Juni 2014 Indledning I forbindelse med energirenoveringer benyttes energiberegninger til at

Læs mere

Dit netværk er vores højeste prioritet!

Dit netværk er vores højeste prioritet! Dit netværk er vores højeste prioritet! Hvor sikker er du på dit netværk? Netværkssikkerhed er ingen selvfølge. Det har mange virksomheder måttet konstatere den seneste tid. Vi har været vidne til gentagne

Læs mere

A K A D E M I E T SVENDSEN & KJÆR. Målstyring Enkelt og effektivt. Ann Møller Svendsen

A K A D E M I E T SVENDSEN & KJÆR. Målstyring Enkelt og effektivt. Ann Møller Svendsen A K A D E M I E T SVENDSEN & KJÆR Målstyring Enkelt og effektivt Ann Møller Svendsen Forord I en verden, der til stadighed er i forandring, er det af afgørende betydning at have en klar vision, en præcis

Læs mere

Løsningen garanterer at finde alle de cookies, som et nationalt tilsyn kan finde. Løsningen er valideret af Audit Bureau of Circulation i England.

Løsningen garanterer at finde alle de cookies, som et nationalt tilsyn kan finde. Løsningen er valideret af Audit Bureau of Circulation i England. Cookievejledningens Tekniske Guide Den tekniske guide beskriver fem skridt til overholdelse af cookiereglerne: 1. Fastlæggelse af webejendom 2. Undersøgelse af om der sættes cookies på hjemmesiden 3. Afgivelse

Læs mere

Plus: Er du parat til. Din nye databaseplatform Sikker backup og nye muligheder. Microsoft Office 2010 Øget fleksibilitet via Internettet

Plus: Er du parat til. Din nye databaseplatform Sikker backup og nye muligheder. Microsoft Office 2010 Øget fleksibilitet via Internettet M a m u t M a g a z i n e F o r å r 2 0 1 0 Et kundemagasin med fokus på at forenkle hverdagen Er du parat til netskyen? Din nye databaseplatform Sikker backup og nye muligheder Microsoft Office 2010 Øget

Læs mere

Kvalitet i flot design

Kvalitet i flot design Q 26 Q 36 Q 46 Q 49 Q 56 Q 58 Q 66 Q 78 Q 88 Q 98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner 1 DK 2 Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den

Læs mere

Tilskyndelse til energieffektiv innovation gennem indkøb. En praktisk vejledning til offentlige myndigheder. www.smart-spp.eu

Tilskyndelse til energieffektiv innovation gennem indkøb. En praktisk vejledning til offentlige myndigheder. www.smart-spp.eu Tilskyndelse til energieffektiv innovation gennem indkøb En praktisk vejledning til offentlige myndigheder www.smart-spp.eu Støttet af: Et initiativ fra: En SMART SPP projektpublikation (www.smart-spp.eu)

Læs mere

Smartere mad. En smartere planet. Smartere byer

Smartere mad. En smartere planet. Smartere byer En smartere planet Smartere handel Smartere mad Smartere sundhed Smartere trafik En smartere planet Smartere energi Smartere bank Smartere byer Smartere forvaltning En smartere verden Verden er ikke effektiv.

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere