Få styr på vejbelysningen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Få styr på vejbelysningen"

Transkript

1 Få styr på vejbelysningen CityTouch LightWave Remote Lighting Management

2 CityTouch LightWave / Intelligent lysstyring 3 Velkommen til den nye offentlige belysning. I dag er vejbelysning statiske enheder, som er placeret centralt overalt i byen. Det er bemærkelsesværdigt, at en så vigtig del af byen, som udendørsbelysningen er, formår at være så passiv alt imens omgivelserne er i bevægelse.ville det ikke være godt, hvis man kunne tilpasse byens belysning til alle disse konstant skiftende påvirkninger og derved spare tid, omkostninger og energiforbrug? Dette er grunden til, at vi har udviklet CityTouch LightWave en intelligent, interaktiv lysstyringsløsning til din gadebelysning. CityTouch skaber nyt liv i bybelysningen og giver fleksibilitet, viden og nøjagtighed. 04 Fleksibilitet 06 Viden 08 Nøjagtighed 10 Connectivity 11 CityTouch en komplet løsning Fleksibilitet betyder, at man nemt kan handle i henhold til forventede eller uventede situationer ved at dæmpe eller oplyse områder i byen for at give sikkerhed og velvære. Viden indebærer, at man altid er informeret om den nuværende status på hvert enkelt armatur, hvilket giver mulighed for bedre vedligeholdelse og hurtig reparation. Nøjagtighed står for præcis energimåling, hvilket giver et perfekt overblik over det reelle energiforbrug. Alt i alt forvandler CityTouch LightWave den statiske belysning til et levende element i byen. Ved at forbinde alle armaturer i et intelligent kommunikationsnetværk vil man kunne forvandle dem til et smart belysningssystem, som kan styres med blot et par klik på musen. CityTouch har allerede vist imponerende resultater og høstet fremragende internationale referencer takket være kombinationen af ekspertise og praktisk erfaring fra Philips. Dette betyder, at man drager fordel af sikkerheden og pålideligheden tilbudt af en global partner med ekspertise inden for internationale projekter kombineret med lokal know-how.

3 CityTouch LightWave / Fleksibilitet 5 Bybelysningen er statisk og ufleksibel. Medmindre du tilfører det nyt liv. Lang levetid for udendørsbelysning betyder, at det kan være nødvendigt for byer at tilpasse deres belysning til skiftende behov, nye krav, love og regulativer. CityTouch LightWave giver adgang til at tilføje dynamik, intelligens og fleksibilitet til belysningen. Med denne lysstyringsløsning får man perfekt kontrol over hvert individuelt lyspunkt. Man vil nemt have mulighed for proaktivt eller reaktivt at dæmpe eller oplyse hjørner, gader eller hele bydele i henhold til den gældende bys behov. CityTouch LightWave giver mulighed for at skabe en følelse af sikkerhed og velvære med et optimeret energiforbrug ganske enkelt ved at justere lysniveauerne individuelt til de forskellige behov for eksempel på særlige dage med offentlige arrangementer. CityTouch kan også tilpasses de varierende behov for forskellige områder i en by. For eksempel kan hovedveje have behov for mere belysning i myldretiden end villaveje, mens et forretningsområde har brug for mindre lys i aftentimerne end byens centrum. Kalendere er en essentiel del af CityTouch LightWave, som tilbyder effektivitet og sikkerhed i planlægningen. Man kan tildele en særlig dæmpningsprofil til hvert enkelt armatur. Indenfor en 24-timers interval kan lysniveauerne indstilles til de aktuelle behov såsom sæson, ugedag, tidspunkt på dagen m.m. Som CityTouch-bruger kan man få en række foruddefinerede og testede dæmpningskalendere inklusiv de særlige behov for hver enkelt dag i ugen. For eksempel: Fredag aften mens der er pendlertrafik, kræver vejene mere lys end søndag morgen. Takket være den integrerede astromiske urfunktion vil solopgang og solnedgang automatisk tages i betragtning overalt i verden. Fleksibilitet Man kan tilpasse hvert eneste armatur på alle tidspunkter og i skiftende situationer efter byens behov. For at justere kalendere til individuelle behov, kan man frit ændre skiftepunkter for hver dæmpningsprofil, hvilket sker nemt via drag and drop.

4 CityTouch LightWave / Viden 7 Vedligeholdelsen af armaturerne kan nemt forbedres. Bare lyt til dem. Hvordan ville det være at kunne overvåge hele byens belysning og undgå dyr og tidskrævende natteovervågning eller klager fra borgerne? Med CityTouch LightWave får man konstant og præcis information om status på hvert enkelt armatur. Man har altid nem adgang til information om de tekniske parametre inklusiv eventuelt tilføjede og vedhæftede filer som on-site-billeder eller reparationsinstruktioner. Vigtigst af alt: Med CityTouch LightWave vil fejl og afbrydelser automatisk blive opdaget af armaturet selv, og en besked om fejl vil blive sendt med det samme til systemet. Med dette kan selv armatur, som lyser om dagen, hvilket er yderst svært at identificere, elimineres. For at gøre det endnu mere bekvemt kan CityTouch sende en hver morgen med nye registrerede hændelser fra seneste nat. På denne måde ved man med det samme se, præcis hvilke dele af belysningen der har behov for service. Meget nemt. Meget effektivt. Fordelene er klare: En hurtigere og bedre viden om fejl og nuværende status for lysinfrastrukturen gør det muligt at lave hurtigere reparationer og forbedre vedligeholdelsesservicen. Med tiden fører dette til væsentlige energibesparelser, en højere kvalitet i den offentlige belysning og en større tilfredshed for borgerne. Derfor bør man lytte, når systemet taler. Bemærk: For at forbedring fejlregistrering anbefaler vi CityTouch LightPoint vores løsning til håndtering af belysningen for at få en effektiv styring (og vedligeholdelse) af workflowet. Viden En hurtigere og bedre viden om fejl og den aktuelle status for belysningens infrastruktur gør det muligt at administrere hurtigere, reparationer og forbedre vedligeholdelse.

5 CityTouch LightWave / Nøjagtighed 9 Nøjagtig energimåling har et klart mål. Betal ikke for mere, end du bruger. Der er en simpel grund til, at nøjagtige energimålinger er så vigtige: det kommunale budget. Mens belysning tegner sig for omkring 50 % af elforbruget i byer*, så er praksis omkring fakturering ofte baseret på skøn ikke på reelle tal. Konsekvensen af dette er, at byerne betaler for defekte armaturer, selvom de ikke har noget energiforbrug. Når man leder efter potentielle besparelser, vil man derfor nemt finde det her. Der er endnu en anden vigtig grund til at tilføje nøjagtighed til dit energiforbrug: Nye regler i flere lande anser den nøjagtige måling som obligatorisk. CityTouch LightWave giver mulighed for en nøjagtig energimåling for hvert enkelt lyspunkt. Man er i stand til at måle energiforbruget for forskellige områder såsom enkelte gader, specifikke områder, hele byen eller individuelt foruddefinerede grupper af armaturer. Det giver også mulighed for at registrere energiforbruget over en længere periode eller sammenligne forskellige perioder. Takket være nøjagtig måling kan man kontrollere energiforbruget. Det bliver nemt at kontrollere effekten af eventuelle tiltag vedrørende energibesparelser som f.eks. modernisering af infrastrukturen med LED-teknologi og at sætte tal på de opnåede fordele ved investeringen for belysningssystemet. CityTouch LightWave gør belysningsinfrastrukturen klar til smart grid og hjælper med at reducere omkostningerne. * Kilde: Lighting the Cities, European Commission, juni 2013 Nøjagtighed Med nøjagtig energimåling for hvert enkelt armatur er det muligt at kontrollere energiforbruget og identificere nye potentielle besparelser.

6 CityTouch LightWave / En komplet løsning 11 Spild ikke tid og penge på komplekse netværk. Start implementeringen af intelligent belysning. Halve løsninger holder ikke i længden. Derfor tænker vi i komplette løsninger. Hvor meget tid forventer man at bruge på hele implementeringen af et intelligen lysstyringssystem? Nogle gange tager det år at installere et nyt system, som dækker hele byen, og at etablere en forbindelse mellem vejbelysningen og back-end. Dette kan medføre en meget lang og tidsog pengekrævende implementering, som ofte vil resultere i et komplekst system. Philips kan tilbyde en komplet intelligent belysningsløsning fra CityTouch lysstyrings-software til de første rigtige intelligente armaturer. Hele systemet er udviklet til en problemfri og pålidelig fra start til slut-oplevelse baseret på en gennemprøvet arkitektur. Med vores nye løsning vil man drage fordel af en højere pålidelighed og sikkerhed på grund af mindre hardware og dermed mindre svigt. Al intelligens er integreret i armaturet uden behov for yderligere hardware. Kommunikationen er via det offentlige GSM mobilnetværk. En positiv sideeffekt er, at der ikke kræves vedligeholdelse fra egen side. Yderligere er Connectivity en del af vores service, hvilket betyder, at man som kunde slipper for alt besværet. CityTouch en komplet løsning De intelligente CityTouch-armaturer spiller en central rolle i forhold til at muliggøre en hurtig, fleksibel og omkostningseffektiv implementering. I stedet for at bruge måneder og år på planlægning og installation af et lokalt netværk, får du her en enkel men kraftfuld plug and play-løsning. Hvert armatur mestrer fuldautomatisk idriftsættelse, installation, lokalisering og dataimport. CityTouch LightWave CityTouchready armatur Når det er forbundet til strømforsyningen, vises et lyspunkt automatisk på CityTouch-kortet på det rigtige sted med alle tekniske parametre importeret til systemet. Blot efter et par klik kan du allerede begynde at fjernstyre armaturet. Hvis du foretrækker en anden løsning, er CityTouch også i stand til at understøtte fælles tilslutning via lokale netværk og til at tilpasse sig de forskellige gaders lysteknologier. Ready CityTouch LightWave Intelligent lysstyring Fjernovervågning Energimåling CityTouch-ready armatur Auto-commissioning Automatisk lokalisering med GPS Automatisk notifikation ved fejl

7 2014 Koninklijke Philips N.V. Alle rettigheder forbeholdt. Oktober 2014 Philips Danmark A/S Frederikskaj København SV Telefon info@citytouch.com

Bring lys over driften af belysningen

Bring lys over driften af belysningen Bring lys over driften af belysningen CityTouch LightPoint Asset Management system for belysning CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Velkommen til den nye intelligens inden for belysning. Professionel

Læs mere

Oplyser fremtiden. CityTouch Intelligent belysning.

Oplyser fremtiden. CityTouch Intelligent belysning. Oplyser fremtiden CityTouch Intelligent belysning. Til byer 04 Bæredygtig belysningsløsning til byens beslutningstagere Reference: Salobre, Spanien 06 City Touch fordele og global dækning Til borgere 08

Læs mere

udendørs belysning i Kristiansund kommune

udendørs belysning i Kristiansund kommune Udendørs CityTouch Kristiansund kommune Fremtidens udendørs belysning i Kristiansund kommune Norske kommuner har et stort behov for at opgradere deres vejbelysning på grund af øgede miljø- og energikrav.

Læs mere

Intelligent lys til lagerog produktionsområder

Intelligent lys til lagerog produktionsområder GreenWarehouse Lager og produktion Intelligent lys til lagerog produktionsområder Et fleksibelt, intelligent og energibesparende system 1 Lidls distributionscenter, Heerenveen, Holland 2 Én perfekt pakke

Læs mere

SpaceWise. Kontorbelysning. Optimér dit kontor med et trådløst belysningssystem. Fleksibel, energieffektiv LED-belysning til kontorer

SpaceWise. Kontorbelysning. Optimér dit kontor med et trådløst belysningssystem. Fleksibel, energieffektiv LED-belysning til kontorer Kontorbelysning Optimér dit kontor med et trådløst belysningssystem Fleksibel, energieffektiv LED-belysning til kontorer Nyd fleksibiliteten og de store besparelser, der kommer med den! Spar energi, pas

Læs mere

Green outdoor. Giv din lygtepæl fornyet liv

Green outdoor. Giv din lygtepæl fornyet liv Green outdoor Giv din lygtepæl fornyet liv Giv din lygtepæl fornyet liv Omkring to tredjedele af belysningen installeret rundt om i verden er baseret på gamle og ineffektive teknologier. Med tanke på klimaforandringerne

Læs mere

Interact Pro intelligent trådløs belysningsløsning. Til små og mellemstore virksomheder. Connected lighting

Interact Pro intelligent trådløs belysningsløsning. Til små og mellemstore virksomheder. Connected lighting Interact Pro intelligent trådløs belysningsløsning Til små og mellemstore virksomheder Virker Works with med Connected lighting 1 Indhold 04 Lad os præsentere Interact Pro. Se, hvad det drejer sig om.

Læs mere

Green Outdoor. Opgrader din gadebelysning nu!

Green Outdoor. Opgrader din gadebelysning nu! Green Outdoor Opgrader din gadebelysning nu! CitySpirit Cone LED Toldbodgade, København Opgrader din gadebelysning før 2015 Omkring to tredjedele af belysningen installeret rundt om i verden er baseret

Læs mere

Fremtidens belysning, mere end blot lys. Kim Hardi Nielsen

Fremtidens belysning, mere end blot lys. Kim Hardi Nielsen Fremtidens belysning, mere end blot lys Kim Hardi Nielsen 1 Vi ser et øget behov for energibesparende belysningsløsninger Næsten 20% af vores elforbrug anvendes til belysning 2 75% af det samlede energiforbrug

Læs mere

Intelligent lys skaber tryghed og sparer penge

Intelligent lys skaber tryghed og sparer penge Udendørsbelysning Frederiksberg Case Study Intelligent lys skaber tryghed og sparer penge Vi er meget tilfredse med anlægget, også fordi det passer perfekt til vores overordnede plan for individuel styring

Læs mere

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring living by Danfoss varmestyring Tid til at lege Tid til 21 C i stuen Kun med living by Danfoss kan du nemt og effektivt styre både elektroniske termostater og trådløs gulvvarme. Du kan endda oprette forbindelse

Læs mere

Intelligent belysning

Intelligent belysning Udendørsbelysning Intelligent belysning forvandler din by Hvad er? 2 78% 60% Indhold 4 Fremtidssikret løsning I dag forbruger byerne 78% af verdens energi...* og producerer mere end 60% af CO 2 -udledningen.*

Læs mere

Interact Pro intelligent trådløs belysningsløsning. Til små og mellemstore virksomheder. Få flere oplysninger om Interact

Interact Pro intelligent trådløs belysningsløsning. Til små og mellemstore virksomheder. Få flere oplysninger om Interact Interact Pro intelligent trådløs belysningsløsning Til små og mellemstore virksomheder Virker Works with med Connected lighting Få flere oplysninger om Interact www.interact-lighting.com Indhold 04 Lad

Læs mere

Vestergaard Company kan se frem til en tilbagebetalingstid på under to år

Vestergaard Company kan se frem til en tilbagebetalingstid på under to år Industribelysning TrueForce Industri Case Study Vestergaard Company kan se frem til en tilbagebetalingstid på under to år Den hidtidige belysning var utidssvarende, en energisluger og kom meget direkte

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

ADAP-KOOL kompressorstyring. Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING

ADAP-KOOL kompressorstyring. Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING ADAP-KOOL kompressorstyring Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING ADAP-KOOL Solutions you can grow with Kompressorstyring og optimering ADAP-KOOL kølestyringer giver stor fleksibilitet

Læs mere

KIWI har reduceret strømforbruget med 50%

KIWI har reduceret strømforbruget med 50% LED-løsning Styring via Dynalite Case Study KIWI har reduceret strømforbruget med 50% Samarbejdet med Philips og Malthe Winje har været rigtigt fint og bidraget til at gøre KIWI Auli til den mest miljøvenlige

Læs mere

e-sense Organic Plug and play

e-sense Organic Plug and play e-sense Organic e-sense Organic Plug and play e-sense Organic er et trådløst styresystem, som er udviklet til arbejdspladser. Alle armaturer har deres egen sensor, som reagerer på bevægelse og dagslys.

Læs mere

Trådløs lysstyring via Bluetooth

Trådløs lysstyring via Bluetooth Trådløs lysstyring via Bluetooth Med få tryk er du klar til at styre lyset Hvad er bluewave? bluewave er trådløs kommunikation via Bluetooth som giver mulighed for dæmp og styring med din eksisterende

Læs mere

områdebelysning ClearFlood Fordele

områdebelysning ClearFlood Fordele Lighting ClearFlood LEDløsning til sportspladsog områdebelysning ClearFlood ClearFlood er en serie projektører, som gør det muligt at vælge præcis det lumental, der er behov for, til det aktuelle formål.

Læs mere

HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER

HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER En bog til håndværkeren der er klar til at tage det digitale skridt og dermed optimere sin dagligdag. Koster det at skippe digitaliseringen? Flere og flere virksomheder

Læs mere

GreenWarehouse. Novozymes. Case Study. Lys idé giver Novozymes stor energibesparelse

GreenWarehouse. Novozymes. Case Study. Lys idé giver Novozymes stor energibesparelse GreenWarehouse Novozymes Case Study Lys idé giver Novozymes stor energibesparelse Vi er yderst tilfredse med lyset. Store fabrikshaller som vores kan virke ubehagelige at gå ind i, hvis de fremstår mørke,

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Case Study Brønderslev Forsyning A/S. Fjernvarme for fremtiden 64 C kwh 37 C

Case Study Brønderslev Forsyning A/S. Fjernvarme for fremtiden 64 C kwh 37 C Case Study Brønderslev Forsyning A/S Fjernvarme for fremtiden 64 C 17212 kwh 37 C UDFORDRING: ELIMINERING AF EFFEKTIVITETSPROBLEMER I FJERNVARMEVÆRKET Fuldt ejet af Brønderslev Kommune, er Brønderslev

Læs mere

GreenWarehouse. Novozymes. Case Study. Lys idé giver Novozymes stor energibesparelse

GreenWarehouse. Novozymes. Case Study. Lys idé giver Novozymes stor energibesparelse GreenWarehouse Novozymes Case Study Lys idé giver Novozymes stor energibesparelse Philips indfriede vores krav til en energirigtig løsning baseret på LED-armaturer med integreret lysstyring, så lyset kunne

Læs mere

Mini Platform LED: effektiv og kompakt. Mini Iridium LED, Mini Koffer² LED, Mini Milewide LED, Mini Copenhagen LED

Mini Platform LED: effektiv og kompakt. Mini Iridium LED, Mini Koffer² LED, Mini Milewide LED, Mini Copenhagen LED Mini Platform LED: effektiv og kompakt Mini Iridium LED, Mini Koffer² LED, Mini Milewide LED, Mini Copenhagen LED Mini Platform LED 2 Mini Platform LED - produktvejledning Mini Platform LED Mini Platform

Læs mere

ASCOM telecare WP TRÅDLØST BEBOERKALD MED LOKATIONSBESTEMMELSE NYE FORDELE FOR ÆLDREPLEJEN

ASCOM telecare WP TRÅDLØST BEBOERKALD MED LOKATIONSBESTEMMELSE NYE FORDELE FOR ÆLDREPLEJEN ASCOM telecare WP TRÅDLØST BEBOERKALD MED LOKATIONSBESTEMMELSE NYE FORDELE FOR ÆLDREPLEJEN 2 ASCOM telecare WP En aldrende og mere krævende befolkning, personalemangel, aldersrelateret sygdom og relativt

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

områdebelysning ClearFlood Fordele Funktioner

områdebelysning ClearFlood Fordele Funktioner Lighting ClearFlood LEDløsning til sportspladsog områdebelysning ClearFlood ClearFlood er en serie projektører, som gør det muligt at vælge præcis det lumental, der er behov for, til det aktuelle formål.

Læs mere

vialume 1 Vejbelysning med visuel komfort

vialume 1 Vejbelysning med visuel komfort vialume 1 Vejbelysning med visuel komfort Specialdesignede AGC-linser som giver minimal blænding Trinløst tilt ± 15º over vejbanen Justering udligner skæve master Fås med forskellige lysstyringssystemer

Læs mere

Kom fremtiden nærmere

Kom fremtiden nærmere 01 DK Kom fremtiden nærmere Smart Flow Management Digital platform til trykluftskompressorer Real-time data giver dig det kølige overblik iconn giver ro i sindet Hos CompAir er effektivitet i højsædet;

Læs mere

LED Lamper... til veje - og udendørs arealer

LED Lamper... til veje - og udendørs arealer LED Lamper... til veje - og udendørs arealer... byer og kommuner... Hoved og biveje... Fabrikområder... Parkeringspladser... Tunnel vægmontering... Fodgængerovergange Made in EU Nuværende HME Belysning

Læs mere

Funktionsløsning. KNX DALI-gateway. Det effektive interface til styring af belysning

Funktionsløsning. KNX DALI-gateway. Det effektive interface til styring af belysning Funktionsløsning Det effektive interface til styring af belysning Effektiv og praktisk styring af belysning KNX-systemer kombinerer fleksibilitet, komfortabel betjening og energieffektivitet i avanceret

Læs mere

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig living by Danfoss varmestyring Intelligent opvarmning af hjemmet Nemt, effektivt og fjernstyret Du kommer tidligere hjem end planlagt. Rumtemperatur i stuen: 21 C. Den nye Danfoss Link App giver dig mulighed

Læs mere

LINIA LED VLT VLG-F VLG-FS

LINIA LED VLT VLG-F VLG-FS LINIA LED LINIA LED VLT LUMINEX A/S har videreudviklet det velkendte LINIA belysningssystem til et nyt niveau, en løsning der er hurtig, enkel, pålidelig og fuldstændig fleksibel - LINIA LED. På basis

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Klimarigtig vej- og stibelysning

Klimarigtig vej- og stibelysning Udendørsbelysning 'Orkester-kvarteret', Randers Case Study Klimarigtig vej- og stibelysning giver bedre og billigere lys til beboerne i kvarteret Lyset er langt bedre end før, hvor ca. hvert andet armatur

Læs mere

Den ultimative sindsro

Den ultimative sindsro Den ultimative sindsro Philips' udendørs belysning - Standard Garantiordning 1 Standard Garantiordning Udendørs belysning er en af samfundets vigtigste investeringer i infrastrukturen. Ikke kun er udendørs

Læs mere

Indhold LINIA LED S. 3-4. Specifikationer S. 5. Elgiganten Fields S. 6-7. Thybo Biler S. 8 VLGF MP 5+7, VLGF BQP 5+7 S. 9. Side 2

Indhold LINIA LED S. 3-4. Specifikationer S. 5. Elgiganten Fields S. 6-7. Thybo Biler S. 8 VLGF MP 5+7, VLGF BQP 5+7 S. 9. Side 2 LINIA LED Indhold LINIA LED S. 3-4 Specifikationer S. 5 Elgiganten Fields S. 6-7 Thybo Biler S. 8 VLGF MP 5+7, VLGF BQP 5+7 S. 9 Side 2 LINIA LED LUMINEX A/S har udviklet det velkendte LINIA belysningssystem

Læs mere

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når rent bliver grønt Rengøring med rengøringsmiddel eller grønt med rent vand? Hvorfor ikke begge dele - Nilfisk har tænkt fremadrettet og finpudset kunsten

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

lunova Visuel komfort til mennesker i bevægelse

lunova Visuel komfort til mennesker i bevægelse lunova Visuel komfort til mennesker i bevægelse Visuel komfort sætter mennesket i centrum Alle udendørs miljøer bør planlægges med mennesket i fokus og med hensyn til, hvordan mennesker reagerer og fungerer.

Læs mere

en himmel i klasseværelset Indira, et naturligt valg

en himmel i klasseværelset Indira, et naturligt valg en himmel i klasseværelset Indira, et naturligt valg Det naturlige lys vores norm Mennesket har eksisteret i næste to millioner år, og vi har udviklet os i det naturlige lys. Vi har haft elektrisk lys

Læs mere

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed Sov godt. Rejse uden bekymringer. Stol på KNX. Observant installation KNX er altid på vagt om natten og når du er ude at rejse. Den intelligente installation

Læs mere

ClearFlood Large den bedste løsning til direkte eftermontering af konventionelle armaturer

ClearFlood Large den bedste løsning til direkte eftermontering af konventionelle armaturer Lighting ClearFlood Large den bedste løsning til direkte eftermontering af konventionelle armaturer ClearFlood Large ClearFlood Large opfylder de krav, der stilles til en lang række projektørbelysningsanvendelser.

Læs mere

Medit i500 Smart Deal. The easy entry into digital dentistry

Medit i500 Smart Deal. The easy entry into digital dentistry Medit i500 Smart Deal The easy entry into digital dentistry Forord Udviklingen af intraorale scannere har været stor de seneste år. Scannerne bliver hurtigere og der bliver stadig flere muligheder og fordele

Læs mere

SmartStruxure. Enkelt. Smart. Effektivt. Integreret bygningsautomatik. Make the most of your energy SM

SmartStruxure. Enkelt. Smart. Effektivt. Integreret bygningsautomatik. Make the most of your energy SM SmartStruxure Enkelt. Smart. Effektivt. Integreret bygningsautomatik Make the most of your energy SM Enkelt. Smart. Effektivt. > Optimer dit energiforbrug, bevar et sundt og produktivt indeklima, opdater

Læs mere

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN Protection Service for Business VI LEVER I EN MOBIL VERDEN Wi-fi I dag bruger vi flere forskellige enheder via flere forbindelser end nogensinde før.

Læs mere

Vejbelysning. Føl dig tryg og sikker på vejene

Vejbelysning. Føl dig tryg og sikker på vejene Vejbelysning Føl dig tryg og sikker på vejene Føl dig tryg og sikker på vejene Vores veje og gader er som blodårer, der holder liv i et hjerte byen. Men kommunerne er under stadigt voksende pres for at

Læs mere

XP Output Management

XP Output Management XP Output Management 2 3 Hvorfor investere i Output Management? Output Management betyder oversat til dansk: håndtering og styring af din kommunikation. Dette indebærer alle former for kommunikation med

Læs mere

powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne

powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne Beboer Sænk spændingen og sænk el-regningen Stigende el-priser er i stadig højere grad med til at lægge pres på både offentlige og private

Læs mere

DU STYRER DIN FORRETNING. VI SIKRER DIG DET OVERBLIK, DU HAR BRUG FOR. PROFESSIONEL KÄRCHER FLEET

DU STYRER DIN FORRETNING. VI SIKRER DIG DET OVERBLIK, DU HAR BRUG FOR. PROFESSIONEL KÄRCHER FLEET DU STYRER DIN FORRETNING. VI SIKRER DIG DET OVERBLIK, DU HAR BRUG FOR. PROFESSIONEL KÄRCHER FLEET KOMPLET OVERBLIK GIVER STØRRE SUCCES. Kärcher Fleet er den innovative metode til professionel materielstyring

Læs mere

ClearFlood LEDløsning. sportsplads- og områdebelysning. ClearFlood. Fordele

ClearFlood LEDløsning. sportsplads- og områdebelysning. ClearFlood. Fordele Lighting LEDløsning til sportsplads og områdebelysning er en serie projektører, som gør det muligt at vælge præcis det lumental, der er behov for, til det aktuelle formål. Denne meget konkurrencedygtige

Læs mere

AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV

AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV HOS STRICKER-TEAMET FÅR DU: professionel rådgivning kraftfulde og innovative produkter individuelle løsninger højkvalitets og

Læs mere

e-sense Move Highbay

e-sense Move Highbay e-sense Move Highbay e-sense Move Highbay Fleksibel lysstyring i industrielle applikationer De forskellige niveauer for tilstedeværelse betyder, at tilstedeværelsesdetektion, der slukker unødvendig belysning,

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

e-sense Motion Trådløs bevægelsesstyring til aktive udendørsmiljøer

e-sense Motion Trådløs bevægelsesstyring til aktive udendørsmiljøer e-sense Motion e-sense Motion Trådløs bevægelsesstyring til aktive udendørsmiljøer Fordele Hurtig og nem installation Alle funktioner er integreret i stolpearmaturerne, og lyset reguleres automatisk via

Læs mere

Geberit urinalsystemer. Passer til alle behov.

Geberit urinalsystemer. Passer til alle behov. Geberit urinalsystemer Passer til alle behov. Alle fordele fra ét sted. Fleksibilitet er nøgleordet for Geberit urinalsystemer de tilbyder den perfekte løsning til alle krav eller byggeprojekter. Det brede

Læs mere

Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi

Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi WiFi Mere komfort, mere kontrol og mindre energi - den smarteste måde at opvarme hjemmet på 2 Komfort og kontrol 3 evohome systemet for intelligent zonekontrol

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

AfiAct II. Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling

AfiAct II. Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling AfiAct II Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling AfiAct II Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling God fertilitetsstyring betyder, at køer kælver med optimale intervaller for at holde mælkeproduktionen

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe

Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe Væghængt hybrid varmepumpe Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe geotherm Hybrid varmepumpesystem - den effektive partner til din Vaillant gaskedel Energibesparende

Læs mere

LED-lysrør. Case Study. Dansk Supermarked. sparer 53% af el-forbruget til belysning i over 500 butikker. Supermarked

LED-lysrør. Case Study. Dansk Supermarked. sparer 53% af el-forbruget til belysning i over 500 butikker. Supermarked LED-lysrør Dansk Case Study Dansk sparer 53% af el-forbruget til belysning i over 500 butikker Baggrund I september 2014 begyndte Dansk en udskiftning af mere end 80.000 lysrør til Philips MASTER LED-lysrør.

Læs mere

Part of the Modulex family

Part of the Modulex family Part of the Modulex family Vi får brands til at stå skarpere over hele verden Brand On gør det nemt at gennemføre komplekse brand roll outs. Med årtiers erfaring fra hundredvis af projekter gennemfører

Læs mere

Q-BIC PLUS CONNECT TO BETTER. Præsenterer NYE FORDELE

Q-BIC PLUS CONNECT TO BETTER. Præsenterer NYE FORDELE CONNECT TO BETTER Præsenterer Q-BIC PLUS NYE FORDELE Inden for regnvandshåndtering DE NYE FORDELE Inden for håndtering af regnvand Q-Bic Plus - et modulært infiltrations- og opsamlingssystem til håndtering

Læs mere

SeeTool - KNX løsninger til

SeeTool - KNX løsninger til SeeTool - løsninger til Erhvervsbygninger Program 3.0.0.0.0.3 Dagslysstyring tænd/sluk med PIR -2 rums løsning Lysstyringsfunktioner Lyset tændes automatisk, når en person går ind i rummet, og lysstyrken

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

Aquis. Optimering af vandforsyninger

Aquis. Optimering af vandforsyninger Aquis Optimering af vandforsyninger 80 % af forsyningens investering ligger i distributionsnettet Aquis giver dig fuld kontrol 2 Fremtidens udfordringer Uden realtidsinformationer om driften, netværkets

Læs mere

chromophare F-generation

chromophare F-generation chromophare F-generation Suveræn fleksibilitet Unikt Den innovative hybridlysteknik giver en enestående lyskvalitet, når man skal koncentrere sig om arbejdet. Sikkert Lysdioderne har en gennemsnitlig levetid

Læs mere

Nyd forskellen. Glamox C85-R og C85-S

Nyd forskellen. Glamox C85-R og C85-S Nyd forskellen Glamox C85-R og C85-S Nyd forskellen Glamox C85-R og C85-S I de seneste år har vi set en stigning i brugen af armaturer med brede lysende overflader og ensartet lys. Ikke et ondt ord om

Læs mere

Ventilation med ECL Comfort 310

Ventilation med ECL Comfort 310 Ventilation med ECL Comfort 310 Én løsning til styring og overvågning Med ECL Comfort 310 kan I samle styring og overvågning af alle jeres anlæg ét sted. Udvid eksempelvis en eksisterende varme- og brugsvandsløsning

Læs mere

ClearFlood Large den bedste løsning til 1:1 udbytte af konventionelle armaturer

ClearFlood Large den bedste løsning til 1:1 udbytte af konventionelle armaturer Lighting ClearFlood Large den bedste løsning til 1:1 udbytte af konventionelle armaturer ClearFlood Large ClearFlood Large opfylder de krav, der stilles til en lang række projektørbelysningsanvendelser.

Læs mere

Avancerede funktioner i elegant dansk design. KNX-koncept

Avancerede funktioner i elegant dansk design. KNX-koncept Avancerede funktioner i elegant dansk design KNX-koncept Velkommen til Schneider Electric s komplette KNX-koncept Vores produkter og løsninger er ikke blot udviklet med fokus på høj funktionalitet. De

Læs mere

Avancerede funktioner - elegant design

Avancerede funktioner - elegant design Avancerede funktioner - elegant design Avancerede funktioner - elegant design Velkommen til Schneider Electrics komplette KNX-koncept. Vores produkter og løsninger er ikke blot udviklet med fokus på høj

Læs mere

62% Facilitetsrengøring møder den digitale tidsalder. flere rengøringsopgaver. de vigtige steder* Tork EasyCube

62% Facilitetsrengøring møder den digitale tidsalder. flere rengøringsopgaver. de vigtige steder* Tork EasyCube Tork EasyCube Facilitetsrengøring møder den digitale tidsalder 62% flere rengøringsopgaver udført de vigtige steder* *En undersøgelse før og efter implementering af Tork EasyCube TM i en facilitet med

Læs mere

Det nye multitalent til installationen: ESY-Pen fra ESYLUX

Det nye multitalent til installationen: ESY-Pen fra ESYLUX PRESSEINFORMATION Ahrensburg/Frankfurt, d. 15. februar 2018 Det nye multitalent til installationen: ESY-Pen fra ESYLUX ESY-Pen er vores nye, praktiske all-in-one-enhed, der gør ibrugtagning, lysmåling,

Læs mere

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Effektive kundeoplevelser på tværs af alle kanaler med én integreret platform. Én platform dækker (alle) dine digitale behov Med Dynamicweb 9 får du adgang

Læs mere

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk Fejlfri ydelse er lig med penge i banken Vi introducerer DHP-AQ

Læs mere

Iridium gen3 et intelligent og brugervenligt vejbelysningsarmatur

Iridium gen3 et intelligent og brugervenligt vejbelysningsarmatur Lighting Iridium gen3 et intelligent og brugervenligt vejbelysningsarmatur Iridium gen3 LED Large Iridium gen3 er det første virkeligt intelligente armatur. Commissioning klares uden problemer, da armaturet

Læs mere

parcare Et funktionelt og stilrent belysningskoncept

parcare Et funktionelt og stilrent belysningskoncept parcare Et funktionelt og stilrent belysningskoncept Parcare Parcare er et helt nyt, LED-baseret koncept til garager og parkeringshuse. Den rumskabende kombination, som består af et loftsarmatur og en

Læs mere

Oplev video og lyd, når det er bedst

Oplev video og lyd, når det er bedst artikel SateLlite p100 Satellite p100 Oplev video og lyd, når det er bedst Toshibas bærbare Satellite P100 leverer bedre personligt digitalt indhold. Satellite P100, der er udviklet med henblik på at håndtere

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

Grønnere profil hos Sanistål og øget arbejdssikkerhed med nye LED-armaturer

Grønnere profil hos Sanistål og øget arbejdssikkerhed med nye LED-armaturer LED-belysning Indendørs belysning Fleggaard Saniståls Centrallager Case Study Grønnere profil hos Sanistål og øget arbejdssikkerhed med nye LED-armaturer Philips' rådgivere agerede utroligt professionelt,

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

Normasym Leasing 2018

Normasym Leasing 2018 Normasym Leasing 2018 Financiering At konvertere til LED belysning er en investering, der giver såvel virksomheder som private en lang række fordele. Men vi hos Normasym ved, at en udskiftning af et komplet

Læs mere

Tag kontrollen tilbage. - Sådan undgår du hardware servicefælden

Tag kontrollen tilbage. - Sådan undgår du hardware servicefælden Tag kontrollen tilbage - Sådan undgår du hardware servicefælden Dyre serviceaftaler æder dit IT budget Du kender det sikkert allerede. Som IT Chef har du selv et stigende krav til dine leverandører omkring

Læs mere

Det bedste værktøj. er det der bliver brugt. RISMAexecution

Det bedste værktøj. er det der bliver brugt. RISMAexecution Det bedste værktøj er det der bliver brugt RISMAexecution RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden. Samtidigt

Læs mere

TEKNIK, BRAND & SIKRING MED TANKE FOR HELHEDEN AVANCEREDE TEKNISKE LØSNINGER PÅ TVÆRS AF PLATFORME

TEKNIK, BRAND & SIKRING MED TANKE FOR HELHEDEN AVANCEREDE TEKNISKE LØSNINGER PÅ TVÆRS AF PLATFORME TEKNIK, BRAND & SIKRING MED TANKE FOR HELHEDEN AVANCEREDE TEKNISKE LØSNINGER PÅ TVÆRS AF PLATFORME MED TANKE FOR HELHEDEN FUGMANNs stærke tekniske kompetencer er samlet i afdelingen Teknik, Brand & Sikring.

Læs mere

lindab ventilation ehybrid

lindab ventilation ehybrid lindab ventilation ehybrid Design en bæredygtig fremtid Hvorfor bruger vi værdifuld energi, når det egentlig ikke er nødvendigt? Alle ved, at et øget energiforbrug påvirker vores miljø og er en af de faktorer,

Læs mere

Case study Philips Workplace Innovation. Beliggenhed Philips Lighting. København, Danmark LED-armaturer og -lyskilder

Case study Philips Workplace Innovation. Beliggenhed Philips Lighting. København, Danmark LED-armaturer og -lyskilder Case study Philips Workplace Innovation Beliggenhed Philips Lighting København, Danmark LED-armaturer og -lyskilder Forbedret belysning er et af de mest effektive midler til at skabe et bedre arbejdsmiljø.

Læs mere

Travel Management - For virksomheder der ønsker overblik over deres samlede rejseaktiviteter og samtidig vil spare tid og penge.

Travel Management - For virksomheder der ønsker overblik over deres samlede rejseaktiviteter og samtidig vil spare tid og penge. Travel Management - For virksomheder der ønsker overblik over deres samlede rejseaktiviteter og samtidig vil spare tid og penge. Reservation, rapportering & optimering af din virksomheds rejseaktiviteter

Læs mere

Sikring af dit hjem. Smartvest - et trådløst alarmanlæg med mulighed for at tilkoble videoovervågning.

Sikring af dit hjem.   Smartvest - et trådløst alarmanlæg med mulighed for at tilkoble videoovervågning. Sikring af dit hjem Smartvest - et trådløst alarmanlæg med mulighed for at tilkoble videoovervågning Plug & Play Gratis app-adgang Individuelle behov Ingen abonnement www.abus-smartvest.com Trådløst Smartvest-alarmanlæg

Læs mere

DIGITALE LØSNINGER I ALBERTSLUND FOR AT STYRKE OPFYLDELSE AF 2025-MÅLSÆTNINGER OG FN S VERDENSMÅL

DIGITALE LØSNINGER I ALBERTSLUND FOR AT STYRKE OPFYLDELSE AF 2025-MÅLSÆTNINGER OG FN S VERDENSMÅL HANDLEPLAN FOR SAMARBEJDE OG INDSATSER MELLEM DOLL LIVING LAB OG ALBERTSLUND KOMMUNE 2019-2020. DIGITALE LØSNINGER I ALBERTSLUND FOR AT STYRKE OPFYLDELSE AF 2025-MÅLSÆTNINGER OG FN S VERDENSMÅL Indhold

Læs mere

SeeTool - KNX løsninger til

SeeTool - KNX løsninger til SeeTool - løsninger til Erhvervsbygninger Program 2.0.0.0.0.3 Dagslysstyring tænd/sluk med PIR og manuel betjening Lysstyringsfunktioner Løsningen kombinerer to moduser: automatisk og manuel Ved automatisk

Læs mere

ET MINI-KRAFTVARMEANLÆG

ET MINI-KRAFTVARMEANLÆG SÅDAN FUNGERER ET MINI-KRAFTVARMEANLÆG Et mini-kraftvarmeanlæg består af en gasmotor, som driver en generator, der producerer elektricitet. Kølevandet fra motoren og generatoren bruges til opvarmning.

Læs mere

Trådløs lysstyring via Bluetooth. Dali - Dali Type 8 - Tunable White - RGBW 0-10V V - Bagkantsdæmpning

Trådløs lysstyring via Bluetooth. Dali - Dali Type 8 - Tunable White - RGBW 0-10V V - Bagkantsdæmpning Trådløs lysstyring via Bluetooth Dali - Dali Type 8 - Tunable White - RGBW 0-10V - 1-10V - Bagkantsdæmpning CASAMBI PRODUKTER Alle Casambi produkter danner automatisk et trådløst mesh netværk. Lyset kan

Læs mere

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt.

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. 30 sek. Monteringstid Hurtig montering

Læs mere

Velkommen til fremtidens løsninger!

Velkommen til fremtidens løsninger! Velkommen til fremtidens løsninger! 1 1. Ordre side: 2-8 2. Køretøjer side: 9-10 3. Brugere side: 11-13 4. Timesedler side: 14-15 5. Beskeder side: 16 6. Oversigtskort side: 17-18 7. Theme side: 19 Del

Læs mere

Giv din servicestation et løft med smart belysning Mini 300 LED gen3

Giv din servicestation et løft med smart belysning Mini 300 LED gen3 Lighting Giv din servicestation et løft med smart belysning Philips -lysarmaturer kombinerer perfekt produktdesign med moderne LED-teknologi for et højt lysudbytte, som omdanner din servicestation til

Læs mere