ET STÆRKT BRAND, ET STÆRKT PRODUKT, ET STÆRKT JOB. VELKOMMEN TIL BERLIN! ENERGETIX kataloglancering den 29. August 2015 i Berlin

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ET STÆRKT BRAND, ET STÆRKT PRODUKT, ET STÆRKT JOB. VELKOMMEN TIL BERLIN! ENERGETIX kataloglancering den 29. August 2015 i Berlin"

Transkript

1 ET STÆRKT BRAND, ET STÆRKT PRODUKT, ET STÆRKT JOB VELKOMMEN TIL BERLIN! ENERGETIX kataloglancering den 29. August 2015 i Berlin

2

3 Kære forhandler Vi har meget at fortælle til kataloglanceringen i Berlin den 29. August 2015: Om vores brand, der gennem vores fælles indsats har vokset sig stort igennem de sidste 14 år; om vores produkter, hvor vi præsenterer dig for de nye og eksklusive design; og om jobbet, der byder på indtægts- og karrieremuligheder på ethvert niveau. Det er samspillet mellem disse faktorer, der gør hele forskellen. De tre faktorer forstærker hinanden indbyrdes og skaber yderligere synergier. Mindst lige så vigtigt er samspillet mellem alle de involverede parter: forhandlere, teams, kursusledere, medarbejdere, ledelsen og eksterne fagspecialister. Alle disse mennesker har mulighed for at mødes til vores kataloglancering i Berlin. Og i fællesskab vil vi igen i år skabe den typiske ENERGETIX-stemning, der giver masser af motivation og ny energi baseret på den styrke, der allerede kendetegner os. Derfor er mottoet for dette års kataloglancering: Udnyt styrken. Gør det bare! Kom med, og bliv en del af den unikke styrke, der bringer os alle sammen fremad, åbner nye perspektiver og danner grundlag for en succesrig fremtid. Velkommen til Berlin. Vi glæder os til at se dig. Roland Förster ENERGETIX indehaver og direktør

4

5 LØRDAG, 29. AUGUST 2015 Kl. 08:30 Kl. 09:30 18:00 Dørene åbnes og registrering begynder Kraft og motivation til et helt år: Ny kollektion 2016 Nyt katalog Nyheder fra ENERGETIX Hyldest og anerkendelse af topscorerne Topkursus med stemmetræner Liz Howard Nye konkurrencer Dagens vært: Barbara Schöneberger Kl. 20:00 Sådan fester ENERGETIX: Velkommen til en forrygende balaften! Velkomstdrink Gallamiddag med dinnershow i verdensklasse Livemusik med førsteklasses band og dj SØNDAG, 30. AUGUST 2015 Kl. 11:00 14:00 Networking Lounge Udveksling blandt eksperter i mindre workshops

6

7 KOLLEKTIONEN 2016 Eksklusiv, begejstrende og fascinerende ved første blik! Den nye kollektion vil fortrylle dig smykke for smykke. Ved årets helt store ENERGETIX-event i Berlin drejer alting sig om de unikke smykker og deres enestående styrke. Vores internationale designerteam har arbejdet på højtryk for at kunne give dig et stærkt grundlag for endnu et succesrigt år. Udnyt den fantastiske kollektion lige fra starten dine kunder venter på de nye varer! og vær blandt de første, der går den nye sæson i møde med masser af ny energi og motivation.

8

9 BARBARA SCHÖNEBERGER Barbara Schöneberger er Tysklands mest populære studievært. Hendes sang Glitzer, som hun omskrev til ENERGETIX-kataloglanceringen i 2014, var en sensationel optakt til sidste års event. Det temperamentsfulde og sympatiske energibundt er igen i år klar med en stor overraskelse til deltagerne. Så glæd dig til en sprudlende frisk vært glæd dig til Barbara Schöneberger!

10

11 LIZ HOWARD Gennem dette kursus vil du opdage nye færdigheder, som du faktisk allerede har, og som længe har ventet på at blive brugt: din stemmes potentiale og styrke. Liz Howard er sopran-, jazz- og soulsanger og frem for alt har hun en utroligt kraftfuld stemme. Hun viser dig, hvordan du med stemmens kraft kan virke mere overbevisende, udstråle hørbart mere begejstring og få betydeligt mere succes. Her vil du opleve, hvordan stemmen kan være nøglen til succes. Det samlede indtryk: sensationelt!

12

13 JOEY KELLY Den karismatiske ekstremsportsudøver bruger sportex-armbånd. Joey Kelly er en perfekt ambassadør for vores brand med en enorm tilstedeværelse i medierne. For os er hans personlige indstilling mindst lige så vigtig, for Joey Kelly gennemfører alt, hvad han sætter sig for. Hans motivation er grænseløs og utroligt smittende. Glæd dig til at opleve dette usædvanligt inspirerende menneske til kataloglanceringen i Berlin. Lad dig smitte af hans udstråling og hans indre styrke. Når Joey Kelly siger: Det kan du!, så kan du det.

14

15 DR. HUGO TEMPELMAN Den hollandske læge er en imponerende personlighed. De projekter, som han sammen med sin kone Liesje realiserer i Sydafrika i den daglige kamp mod aids, er retningsgivende og et levende eksempel på effektiv humanitær hjælp. Dr. Hugo Tempelman fortæller om sine patienter mødre og børn, som gennem hans projekter får en fremtid, nyt håb og et nyt livsperspektiv og hans beretninger går lige ind i sjælen. I forbindelse med kataloglanceringen fortæller vores mangeårige velgørenhedspartner om sit arbejde. Han gør velgørenhed til en hjertesag, der virkelig kan føles.

16

17 POMP DUCK AND CIRCUMSTANCE Dét er ikke set før til en kataloglancering: et galladinnershow i topklasse. Artister, klovne, musikere dygtige kunstnere, der bl.a. kommer fra Cirque du Soleil-skolen, står på hovedet for at give dig en uforglemmelig aften. Her bliver den fremragende 4-retters menu med fantastiske vine pakket ind i et program, som er specielt skabt til denne enestående aften: eksalteret, ekstravagant og excentrisk. Med andre ord: Underholdning i topklasse, som du næppe vil opleve det igen. Spændende, fængslende og forrygende.

18

19 NETWORKING LOUNGE Erfaringsudveksling på højeste niveau det er der mulighed for til workshoppen søndag formiddag. Her kan du og vores andre forhandlere i mindre grupper drøfte lige netop de emner, som er relevante for jeres personlige arbejde og succes. I fællesskab med andre erfarne kolleger finder I hurtigt svarene. For at opnå så effektive resultater som muligt, forbereder vi en række emner; du kan så selv vælge, hvilket emne du vil drøfte og med hvem. Vi indsamler de udarbejdede løsninger og forslag, så vi kan bruge jeres idéer ved den konkrete udvikling af fremtidige tiltag i virksomheden.

20 DOWNLOADS Invitation (printversion) Vejbeskrivelse til Hotel ESTREL Hotelreservationsskema Hotel ESTREL Hotelreservationsskema Hotel Blub

21 PRIS FOR DELTAGELSE* OG DINE FORDELE Udnyt prisfordelen ved at melde dig til i god tid: Der er gode early bird-rattatter ved tilmelding senest den ! Billetter til kataloglanceringen kan udelukkende bestilles online pr. forudbestilling via Hurtigbestillingen i kategorien Events/Training Kataloglancering Vi gør opmærksom på, at der desværre ikke er mulighed for at ekspedere tilmeldinger efter den 21. august Dagsarrangement (V1501) Snackbuffet & drikkevarer: Early bird-rabatpris (til og med 30. juni 2015): 45 Pris fra og med 1. juli 2015: 70 NYHED: Bestil nu betal i august! Gallaaften (V1502) Med musik og dans samt ENERGETIX-varer til en værdi af ca. 100 Gallabuffet & drikkevarer: Early bird-rabatpris (til og med 30. juni 2015): 75 Pris fra og med 1. juli 2015: 100 Networking Lounge (V1503) Snacks & drikkevarer: 20 * Priserne i din valuta fremgår af Hurtigbestillingen i managementsystemet. Bemærk: De anførte priser er pakkepriser, som er betydeligt lavere end de faktiske omkostninger takket være det tilskud, som ENEREGETIX yder til din deltagelse.

22 BETALINGSMÅDE OG FAKTURERING: BILLETPRISEN AFREGNES FØRST I BEGYNDELSEN AF AUGUST Du kan bestille med det samme og drage fordel af de fordelagtige early bird-priser. Samtidig har du den fordel, at billetterne først bliver faktureret og trukket på din konto eller dit kreditkort i den første uge i august. Vær opmærksom på, at du kun kan vælge mellem betalingsmåderne kreditkort og direkte debitering ved bestilling af billetter til kataloglanceringen. DELTAG I KATALOGLANCERINGSKONKURRENCEN OG FÅ GRATIS BILLETTER! Nu kan det endnu bedre betale sig at satse på teamopbygning: Ved at rekruttere nye forhandlere kan både du og de nye forhandlere få fri entré til årets helt store event. For hver ny forhandler, du rekrutterer i løbet af konkurrenceperioden ( ), og som har kvalificeret sig til 40 % senest den , vinder både du og den pågældende nye forhandler en billet til dagsarrangementet og en billet til gallaaftenen. Jo flere nye forhandlere du rekrutterer, desto flere billetter har du selv at råde over. EARLY BIRD-RABAT TIL NYE FORHANDLERE For alle nye forhandlere, der rekrutteres fra og med den 1. maj 2015, gælder early bird-prisen i hele bestillingsperioden. Når de nye forhandlere bestiller billetter via managementsystemet, vil den rigtige pris automatisk blive vist.

23 PERSONALISERING AF BILLETTER Når du har bestilt de ønskede billetter, bliver du sendt videre til en side, hvor du kan personalisere billetterne. Her skal du indtaste navnet på de deltagere, du har bestilt billetter til. Hvis du hellere vil gøre dette på et senere tidspunkt, finder du linket til personaliseringssiden i bestillingsbekræftelsen i din indbakke i managementsystemet. Her kan du ganske enkelt højreklikke på linket nederst i bekræftelsen, som så åbnes i et nyt vindue. Vær i forbindelse med personaliseringen meget omhyggelig med at skrive alle navne rigtigt (inkl. store og små bogstaver). Navnet kommer til at fremstå på billetten, som du indtaster det her. AFBESTILLING AF BILLETTER Når du afgiver en bestilling, tilmelder du dig selv og de evt. anførte ledsagere med bindende virkning og samtykker i, at alle hermed forbundne omkostninger faktureres under dit ID. Billetbestillinger kan desværre ikke annulleres (der er heller ikke mulighed for refundering mod fremlæggelse af lægeerklæring). Det er dog muligt at overdrage billetten til en anden person. I givet fald vil der blive udstedt en ny billet mod fremvisning af din originalbillet ved registreringsbordet til arrangementet.

24

25 MAD OG DRIKKE Der er sørget for god forplejning under hele event-weekenden. Lige som sidste år er alle drikkevarer såsom vin, sekt, øl, cocktails etc. samt alkoholfri og varme drikkevarer inkluderet i priserne, hvilket også gælder for det store tag selv-bord ved dagsarrangementet og den eksklusive gallamiddag med dinnershow. Under netværkssammenkomsten på Hotel Estrel om søndagen er alkoholfri drikkevarer, kaffe, te og en spændende snackbuffet indeholdt i prisen. HOTELRESERVERING Hotel Estrel og det nærliggende Parkhotel Blub har gode overnatningsmuligheder, som fremgår af hotellernes reservationsskemaer (se under DOWNLOADS). Det udfyldte skema bedes sendt direkte til det pågældende hotel pr. fax eller . Vi har forhåndsreserveret værelser til deltagerne til og med den 17. juli Værelser, der ikke er blevet booket inden da, frigives den 18. juli 2015, så bestil i god tid!

26

27 TRANSPORT OG PARKERING Takket være de gode trafikforbindelser er det nemt at komme til Hotel Estrel både med egen bil og med offentlige transportmidler. Hotellet ligger kun 1,5 km fra motorvejsfrakørslen og 20 km fra lufthavnen Tegel (TXL). S-banestationen Sonnenallee ligger i ca. 3 minutters gåafstand fra hotellet, og der er både et busstoppested og en taxiholdeplads lige uden for Estrel. Desuden er der en parkeringskælder med 450 parkeringspladser (ENERGETIX-specialpris: 10 /nat) lige under hotellet. Nærmere oplysninger fremgår af vejbeskrivelsen fra Hotel Estrel (se under DOWN- LOADS).

28

29 SÆRLIGE TILBUD I forbindelse med kataloglanceringen 2015 vil du igen kunne gøre brug af en række særlige tilbud, både på stedet og via forudbestilling. FORUDBESTILLING Du modtager i god tid detaljerede oplysninger om de særlige tilbud, kataloger og smykkesæt, som du har mulighed for at bestille. Hvis du bestiller på forhånd, får du tilsendt varerne umiddelbart efter kataloglanceringen. SALGSSTAND VED KATALOGLANCERINGEN Du vil igen i år kunne købe kataloger på stedet, så du kan dække dit umiddelbare behov. Desuden kan du glæde dig til en række sensationelle overraskelsestilbud, som kan betales kontant eller med kreditkort (EC-kort, VISA, Eurocard, Mastercard).

DIN 48- TIMER SMART START GUIDE

DIN 48- TIMER SMART START GUIDE DIN 48- TIMER SMART START GUIDE Versjon 1.6;Dansk GRUPPENS VÆKST ER AFHÆNGIG AV HASTIGHEDEN TIL LEDEREN www.theroyalalliance.com Morten Andersen og Royal Alliance.Versjon 1.6;Dansk, 22-jan-12, Norsk INDHOLD

Læs mere

Cyber SPORT Quick Guide

Cyber SPORT Quick Guide Cyber SPORT Quick Guide 2015 Version 1.0 Kom godt i gang Her er en kort introduktion til Cyber, hvor du kan bestille flybilletter, hotelovernatninger samt billeje. 1. Gå på hjemmesiden www.idraettensrejsebureau.dk

Læs mere

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer Anbefaling fra Tænketanken angående foreningens fremtid & dens form. Baggrund Umiddelbart før generalforsamlingen 2008 blev der nedsat en tænketank, der skulle se på fremtiden for trekkies.dk. Grundlaget

Læs mere

Tanker fra et hyttefad - en guide til at skabe positiv udvikling i din organisation

Tanker fra et hyttefad - en guide til at skabe positiv udvikling i din organisation Tanker fra et hyttefad - en guide til at skabe positiv udvikling i din organisation Af: Cand. Psych. Henrik Kongsbak, Partner i Resonans I 1982 blev der gennemført et indlæringsforsøg ved Universitet i

Læs mere

Vejen til succesrig ferieboligudlejning. Denne brochure hjælper dig trin for trin

Vejen til succesrig ferieboligudlejning. Denne brochure hjælper dig trin for trin Vejen til succesrig ferieboligudlejning Denne brochure hjælper dig trin for trin Hvorfor udleje din feriebolig? DER ANFANG Mange tak for din interesse for HomeAway, verdens største online-portal indenfor

Læs mere

SKOLELEDERMANUAL. 2013 / version 1.0

SKOLELEDERMANUAL. 2013 / version 1.0 SKOLELEDERMANUAL 2013 / version 1.0 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indhold Side Velkommen 2 Nyt og Vigtigt 3 6 Arbejdsplan før afviklingen 7 11 Arbejdsplan under afviklingen 12 17 Arbejdsplan

Læs mere

Få din egen hjemmeside

Få din egen hjemmeside I dette afsnit lærer du at bygge din egen hjemmeside tilføje tekst og billeder lave dit eget design lægge en baggrund på hjemmesiden I næste nummer får du hjælp til at bygge en større hjemmeside til en

Læs mere

Til at lære mere om IDAs mange fordele. Viden der styrker ida.dk

Til at lære mere om IDAs mange fordele. Viden der styrker ida.dk Viden der styrker ida.dk Ingeniørforeningen, IDA er en interesseorganisation for tekniske og naturvidenskabelige akademikere Til at lære mere om IDAs mange fordele EN GOD fagforening GÅR ALTID FORREST

Læs mere

Skab plads til det gode arbejdsliv!

Skab plads til det gode arbejdsliv! Skab plads til det gode arbejdsliv! Kære medlem! Vi ved det godt. Det talte ord har stor betydning. Vi ved også, at der findes gode og dårlige måder at håndtere for eksempel et problem eller travlhed på.

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Bliv bedre til arbejdet med børn og unge Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Indhold Muligheder for opkvalificering Muligheder for opkvalificering...

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Tanker fra et hyttefad - en guide til at skabe positiv udvikling i din organisation

Tanker fra et hyttefad - en guide til at skabe positiv udvikling i din organisation Tanker fra et hyttefad - en guide til at skabe positiv udvikling i din organisation Af: Cand. Psych. Henrik Kongsbak, Partner i Resonans I 1982 blev der gennemført et indlæringsforsøg ved Universitet i

Læs mere

MAD OG OPLEVELSER ARRANGEMENTSPROGRAM VERSION 2

MAD OG OPLEVELSER ARRANGEMENTSPROGRAM VERSION 2 MAD OG OPLEVELSER ARRANGEMENTSPROGRAM 2015 VERSION 2 MAD OG OPLEVELSER 2015 LØRDAG D. 7. MARTS KL. 10.30 HOP OM BORD PÅ DEN NYE SAMSØ FÆRGE LØRDAG D. 14. MARTS KL. 08.45 SAMSØFÆRGEN: KALUNDBORG BALLEN

Læs mere

DELTAG I NYE MÅL 2015

DELTAG I NYE MÅL 2015 INVITATION TIL OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER DELTAG I NYE MÅL 2015 ET UDVIKLINGSPROJEKT OM KOMMUNIKATIONSMÅLINGER 1 INDHOLD 1. PROJEKTET KORT...4 2. HVEM HAR DELTAGET FØR?...4 3. BJERG K...6 4. HVAD FÅR DU UD

Læs mere

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER Miniguide SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER i samarbejde med lokale aktører og gæster Baseret på testprojekt af: Indhold #2 Sådan skaber du bedre eventoplevelser INDHOLD Kapitel 1 9 Før du går i gang.

Læs mere

workshops konferencer

workshops konferencer seminarer 6 spørgsmål der sikrer processen workshops konferencer en del af Lære- og dialogforum i Norden INDHOLD 04/ Hvad er målet med dit arrangement? 06/ Hvem inviterer du hvem kommer? 08/ Hvordan skaber

Læs mere

HR-News. Nycomed Danmark. Personlig kommunikation er en magtfaktor. De personlige egenskaber er afgørende

HR-News. Nycomed Danmark. Personlig kommunikation er en magtfaktor. De personlige egenskaber er afgørende HR-News Personlig kommunikation er en magtfaktor Nycomed Danmark De personlige egenskaber er afgørende August 2005 HR-News Velkommen til det nye nummer af HR-News. Du er sikkert, som så mange andre netop

Læs mere

Forberedelse. Gennemføring. Succes.

Forberedelse. Gennemføring. Succes. Forberedelse. Gennemføring. Succes. Kelly Services Interviewguide til kandidater Hos Kelly Services er vi dedikerede til at udarbejde værktøjer og stille disse til rådighed således, at du kan optimere

Læs mere

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG Bydelsmødrene bringer håb og forandring i andre kvinders liv Bydelsmødrenes Landsorganisation www.bydelsmor.dk Indholdsfortegnelse HVORDAN

Læs mere

10 Typiske. AdWords fejl. - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på. Jan P. Olsen

10 Typiske. AdWords fejl. - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på. Jan P. Olsen 10 Typiske AdWords fejl - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på Af Jan P. Olsen Disclaimer Dette eksemplar af 10 Typiske AdWords Fejl er strengt personligt og giver kun dig ret til bogens indhold.

Læs mere

Ekstraordinære organisationer

Ekstraordinære organisationer Ekstraordinære organisationer Vi har brug for organisationer og ledere, der tager stilling til den verden og den tid, vi bevæger os i. Det mener Roxana Kia, som bl.a. er instruktør og kaospilot, og som

Læs mere

Q & A om Global Goddess Leadership Circles Et nyt initiativ fra Gudindeskolen, som starter 1.10.2011.

Q & A om Global Goddess Leadership Circles Et nyt initiativ fra Gudindeskolen, som starter 1.10.2011. Q & A om Global Goddess Leadership Circles Et nyt initiativ fra Gudindeskolen, som starter 1.10.2011. Hvorfor starte en Goddess Leadership Cirkel? - Hvis du vil mestre noget, så går det meget hurtigere,

Læs mere

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Det, der ligger før os, og det, der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os. - Oliver Wendell Holmes Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Så er Mindjuice

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Anerkendende toner i arbejdsmiljøet. Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø. anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1

Anerkendende toner i arbejdsmiljøet. Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø. anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1 Anerkendende toner i arbejdsmiljøet Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1 Indhold 3 Slå tonen an 4 Værdsættende samtale giver bedre arbejdsmiljø

Læs mere

Få ret til mere. rabat kredit frihed. Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort. det rette supplement til Dankortet

Få ret til mere. rabat kredit frihed. Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort. det rette supplement til Dankortet Få ret til mere rabat kredit frihed Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort det rette supplement til Dankortet 1. Om LO Plus Guldkort generelt 2 2. Brug og betaling 3 3. Om kreditkort 6 4. Ansvarsfuld långivning

Læs mere

EVENTSAMARBEJDE I REBILD. Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events

EVENTSAMARBEJDE I REBILD. Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events EVENTSAMARBEJDE I REBILD Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events Projektet Destinations-, organisationsog eventudvikling i Rebild Kommune Formålet med projektet Destinations-,

Læs mere