Årsberetning fra skolebestyrelsen ved Assens skole 2006/2007

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsberetning fra skolebestyrelsen ved Assens skole 2006/2007"

Transkript

1 Årsberetning fra skolebestyrelsen ved Assens skole 2006/2007 Vi startede på en frisk valgperiode i skolebestyrelsen den 1. april 2006, hvor Charlotte Jensen afløste Elin Kær. Resten af bestyrelsen ønskede at deltage i arbejdet 4 år mere og vi forventer en hel del nye opgaver i denne periode. Det er for længst startet, idet vi efter kommunesammenlægningen møder nye udfordringer omkring styring af økonomi, ny fagchef på skoleområdet, samarbejde i Dialog- og kvalitetsudviklingsgruppen, samarbejde i ny lokalafdeling under Skole og Samfund og meget mere. Udarbejdet af skoleleder Indsatsområder og evaluering heraf Lektiehjælpen Efter projektperioden med tilskud fra undervisningsministeriet, har vi fundet initiativerne så gode at vi har valgt at fortsætte. Lektiehjælpen fungerer tirsdag til torsdag. Der deltager stadig ca elever med fast aftale om lektier. Som en udvidelse, har vi store elever til at hjælpe de små med lektierne. Det er noget begge parter har glæde af. Parallelt med lektiehjælpen fungerer det åbne bibliotek Det er i højere grad mere rolige aktiviteter som foregår i år, og en del elever er gode til at starte selvbestaltede grupper som laver lektier. Ellers er det meget mulighederne for brug af computer som fylder. Kost, motion og idræt Vi valgte at sætte fokus på kost og motion i dette skoleår. Da Mariagerfjord Kommune også havde sat fokus på dette, lykkedes det os at blive trivselslokomotiv. Vi oprettede legepatruljer i skoleårets start, med mange gode udeaktiviteter især i indskolingen. I vinterperioden blev der arrangeret forskellige turneringer for eleverne i hallen. Efter påske sætter vi igen gang i legepatruljen til indskolingen. Til mellemtrinet og udskolingen har vi tænkt os at lave forskellige turneringer ude og inde i idrætsområdet. Vi forsøger at udvikle skoleboden, dels ved at finde nogle sunde ting eleverne vil købe. For øjeblikket sælges der bl.a. frugtstykker emballeret sådan, at de kan holde sig pæne og friske til de skal spises. Spillereglerne Selvom spillereglerne for de enkelte klasser er lavet for lang tid siden, er arbejdet med dem ikke holdt op, Spilleregler er et dynamisk redskab som hele tiden skal justeres efter det aktuelle behov. Vi øver os for øjeblikket i, at vi som lærere laver de ændringer der er behov for, og informerer forældrene. Ligeledes er det vigtigt at forældrene kommer på banen og ændrer regler, når der er behov for det.

2 Aktiviteter og resultater i årets løb Udover de månedlige bestyrelsesmøder, har skolebestyrelsen haft møde med forskellige råd. Mødet med elevrådet fandt sted den 4. december 2006, og der var mange gode spørgsmål og input til skolebestyrelsen. Elevrådet er aktivt omkring hverdagsproblemer for kammeraterne på skolen. Det kan være lige fra spørgsmål om tilladelse til brug af mobiltelefon og Microsoft Messenger i frikvartererne, til ønske om adgang til koldt/frisk vand og nye skolefodbolddragter. Alt sammen gode tiltag, der vidner om interesse for kammeraterne og ønske om trivsel på skolen. Skolebestyrelsen tager så stilling til de enkelte spørgsmål hen ad vejen, men én gang om året mødes vi og tager en debat. Elevrådet er særdeles engageret, og var som sagt vældig opsatte på at få svar på de mange spørgsmål. Elevrådet vil få medhold i visse ønsker og nej til andre. Nej, fordi det strider mod skolens principper eller ofte strander på økonomi. Men dér, hvor skolebestyrelsen og skoleledelsen kan imødekomme elevrådet, da gør vi det. Mødet med pædagogisk råd fandt sted den 21. oktober 2006 og emnet var: Assens skole nu og i fremtiden Skolebestyrelsen ønskede at høre lærernes mening omkring fremtiden. Generelt i lyset af mange nye tiltag fra undervisningsministeren, men naturligvis også i lyset af den nye Mariagerfjord Kommunes tilblivelse. Der blev oprettet 3 debatgrupper med tilbagemeldinger, der bl.a. indeholdt følgende gode oplæg: fremstilling af folder til nye skolebørn/forældre om vores attraktive skole udvidede aktiviteter på skolen: aftenskole, kulturelt samlingssted, den nye hal promovere S-klasserne i nabokommuner Assens skole forlydes at være bedst/billigst større synlighed på kommunens hjemmeside kontakt til ambassadører på f.eks. Ålborg seminarium, forældre og andre - og mange andre gode tiltag/spørgsmål. Vores lærerstab har et stort engagement i Assens skole dette vidnede den efterfølgende debat om. Der var stor spørgelyst til skolebestyrelsen. Bl.a. kan fremhæves indlæg om følgende emner: ønske om større synlighed af skolebestyrelsen i dagligdagen skolebestyrelsen god til at lade lærerne have styring af deres områder dialog om ny brugerundersøgelse Alt i alt et rigtig godt møde med pædagogisk råd. Skolebestyrelsen føler, der er en god dialog med lærerne.

3 Mødet med klasseforældrerådet fandt sted den 23. januar 2007 og her var emnet også: Assens skole nu og i fremtiden Ligesom skolebestyrelsen ønskede at høre lærernes mening om fremtiden, ønskede vi også at høre forældrenes. Dette resulterede i et særdeles spændende møde med klasseforældrerådet. Der blev inddelt i grupper med: indskoling + S-klasser, klasse og klasse. Grupperne fremlagde herefter bl.a. følgende: tilbud, når eleven slutter i SFO i 3. klasse folkebibliotek på skolen opfordre klasseforældrerådene om ideer til arrangementer på hjemmesiden klubordning for klasse flere svømmetimer i undervisningen guideline til nystartede forældreråd: hvad gør man som forældreråd - og meget, meget mere. Her var igen tale om et stort engagement hos forældrene, og efterfølgende var der spørgsmål/dialog med skolebestyrelsen. Af gode indlæg kan nævnes: fastholde børnene i gode sociale rammer transport af eleverne/acceptabel transporttid frivillig undervisning som f.eks. musik, billedkunst, idræt for sjov mv. Igen må skolebestyrelsen konstatere, at vi har at gøre med forældre, der interesserer sig for deres børns skole, ligesom forældrene er interesseret i en god dialog med skolebestyrelsen. I dagligdagen er der ikke mange spørgsmål til skolebestyrelsen fra forældrene, så det er godt at konstatere, at dialogen lever, når den sættes på dagsordenen. De fremkomne forslag/idéer fra pædagogisk råd og klasseforældrerådet, bliver en del af skolebestyrelsens aktivitetsliste, og dermed også opfordringer, der arbejdes videre med i form af dialog eller søsættelse af egentlig aktivitet. Der har ikke været afholdt møde med Kulturelt udvalg. Det er politikerne, der indkalder skolebestyrelsen til møde, men dette har ikke været tilfældet i år sikkert pga. ny kommunalreform. Vi forventer ej heller årlige møder med kommunalpolitikerne i fremtiden, og der vil heller ikke være en tilforordnet kommunalpolitiker i skolebestyrelsen fremover. Der er ganske enkelt for mange skoler i den nye Mariagerfjord Kommune, til at politikerne kan overkomme at stille op til de enkelte skolebestyrelsesmøder i 19 skoler. Skolebestyrelsens årsberetning blev fremlagt den 21. marts 2006

4 Udover de specielt nævnte områder, kan skolen og skolebestyrelsen berette om følgende relevante resultater og indsatser i årets løb: - m.m. ansættelse af 2 nye lærere ibrugtagning af den nye hal Højhuset sat i stand renovering af indskolingens legeplads/sikkerhedstjek forældrerepræsentanter fra skolebestyrelsen har deltaget i forældremøder skolebestyrelsen har deltaget i kursus under Skole og Samfund i Silkeborg Astrid aktiv i ny lokalafdeling af Skole og Samfund formand aktiv i Dialog- og kvalitetsudviklingsgruppen for Mariager Fjord kommune etableret rygestop 1. februar 2007 ansøgt om at blive månedens skole trivselslokomotiv i fjordkommunen søgt som projektskole for gratis frugt trafikchikane på Søndergade etableret Af målsatte resultater, der ikke blev gennemført eller helt lykkedes, kan nævnes: formulering af ny målsætning kommunen afviste torontolys på skolegade Skolen fortsætter de gode tiltag med mobbefri skole og lektiehjælp. Alle kender spillereglerne omkring mobbefri skole, men disse regler skal til stadighed danne baggrund for en god hverdag for alle. Skolen fortsætter dialogen mellem elever, forældre og lærere for vedligeholdelse af spillereglerne. Lektiehjælpsprojektet startede med tilskud fra Undervisningsministeriet og grundet den store succes, fortsætter skolen men for egne penge. Vi finder de nødvendige timer til fastholdelse af lektiecaféen. Mariagerfjord Kommune, har fastholdt skolebudgettet for 2007 uden ændringer. Formanden for skolebestyrelsen er deltager i en Dialog- og kvalitetsudviklingsgruppe under fagchefen i kommunen. Formålet med gruppen er at være en slags tænketank for kommunen, inden kommunen vedtager ændringer i skolestrukturen i Mariagerfjord Kommune. Når året er omme, vil vi have haft en del møder herunder flere stormøder, hvor også skoleleder og viceinspektør deltager. Det er meningen, at kommunen skal lytte til os, men herefter er det naturligvis et politisk spørgsmål, om hvad, hvor, hvorfor tingene bliver som de bliver fremover.

5 Astrid har været med til etablering af en ny lokalafdeling under Skole og Samfund. Skole og Samfund er talerør for forældrene, og det er meningen, at den nye lokalafdeling skal danne et godt netværk for forældre med skolesøgende børn. Se Skole og Samfund hjemmeside. Skolebestyrelsen agter at søsætte en brugerundersøgelse, ligesom den brugerundersøgelse, vi afholdt for 4 år siden. Der bliver tale om en udvidet undersøgelse af den tidligere, med tilføjelse af nye emner, men vi vil også fastholde gamle elementer i spørgsmålene, for at kunne måle ændringerne. Brugerundersøgelse vil blive etableret i samarbejde med pædagogisk råd og klasseforældrerådene, og den afholdes i efteråret. Vi håber på samme aktive deltagelse fra forældrene som sidst. For fremtiden skal skolebestyrelsen godkende budgettet fra skolelederen. Dvs. et totalbudget, hvor alle økonomiske områder vedr. Assens skole er indbefattet; herunder lønninger, vedligeholdelse af bygninger, undervisningsmaterialer mv. Dette er en klar ændring i forhold til tidligere, hvor skolebestyrelsen alene stod for godkendelse af visse variable dele af budgettet. Christian vil kunne drages til ansvar for driften fremover - ligesom hidtil, men man ikke kan ansvarliggøre skolebestyrelsen, idet denne ikke er lønnet. Dog vil det naturligvis være vores ansvar alligevel. Som man måske fornemmer, er der mange nye tiltag på vej, og skolebestyrelsen vil være en aktiv deltager i denne udvikling. Det kan somme tider være uoverskueligt både for skolebestyrelsen men sandelig også for den daglige ledelse. Kommunalreformen har betydet, at mange ting i dette 1.ste kommune-år, først bliver kørt på plads hen ad vejen i løbet af året. Dette betyder en stor arbejdsbyrde for skoleledelsen, for mange ting kan der ikke tages beslutning om, før i sidste øjeblik eller rettere når toget er kørt!. Dette er absolut ikke optimale arbejdsforhold. Skolebestyrelsen véd, at ledelsen og lærerne gør deres bedste for at få tingene til at køre fornuftigt, og vi har tillid til at det foregår i den rette ånd overfor Assens skoles 250 elevers ve og vel. Skolebestyrelsen vil således bede jer forældre om forståelse for denne forandringens tid, og dermed bære over mht. til eventuelle uhensigtsmæssigheder. Men I er altid velkommen til at skrive til skolebestyrelsen, når der melder sig spørgsmål. Tak for i år! På skolebestyrelsens vegne Keld Sole Christensen formand

Årsberetning fra skolebestyrelsen ved Assens skole 2004/2005

Årsberetning fra skolebestyrelsen ved Assens skole 2004/2005 Årsberetning fra skolebestyrelsen ved Assens skole 2004/2005 Endnu et travlt skoleår er ved at slutte, og når vi kigger tilbage, må vi konstatere, at der er ting, der er blevet gennemført med succes lige

Læs mere

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset ALHOLM SKOLEN 10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset Til stede: Mona,, Lise, Susanne C., Flemming, Kim, Pernille, Kasper, Viktor, Vagn, Lena, Vibeke og Sheila

Læs mere

Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret

Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret Årsberetning for Morten Børup Skolen lokalområdets ambitiøse folkeskole. Skoleåret 2016-2017 I løbet af et skoleår sker der ganske meget på en skole. Denne årsberetning giver et overblik over de aktiviteter

Læs mere

Så er skoleferien forbi, og medarbejdere, forældre og børn skal i gang med et nyt og spændende skoleår.

Så er skoleferien forbi, og medarbejdere, forældre og børn skal i gang med et nyt og spændende skoleår. Kære forældre Så er skoleferien forbi, og medarbejdere, forældre og børn skal i gang med et nyt og spændende skoleår. Som vi skrev ud før ferien, så vil vi for fremtiden jævnligt sende informationsbreve

Læs mere

Trivsels- og kontaktforældre. Hvad skal de - og hvad kan de?

Trivsels- og kontaktforældre. Hvad skal de - og hvad kan de? Trivsels- og kontaktforældre Hvad skal de - og hvad kan de? 1 2 God trivsel - godt samarbejde Den gode trivsel i klassen og det gode samarbejde mellem skole og forældre vægter vi højt på Sølvgades skole.

Læs mere

KÆRE KONTAKTFORÆLDRE. Allerførst tak fordi du har valgt at stille op.

KÆRE KONTAKTFORÆLDRE. Allerførst tak fordi du har valgt at stille op. KONTAKTFORÆLDRE KÆRE KONTAKTFORÆLDRE Allerførst tak fordi du har valgt at stille op. Et godt skolemiljø skabes gennem en god og åben dialog og et tæt samarbejde mellem skolens lærere, ledelse og forældre.

Læs mere

Velkommen til kontaktforældremøde 19.8.14

Velkommen til kontaktforældremøde 19.8.14 Skolereform på Hummeltofteskolen 14-1515 Velkommen til kontaktforældremøde 19.8.14 Program 1. Præsentation af den nye bestyrelse, bestyrelsens årsplan 14-1515 samt principper for kontaktforældrearbejdet.

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Kim Paulsen, Pia Sandager, Lone

Læs mere

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 24. september 2015 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: (vælges på mødet) Dagsordensansvarlige:

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 22. august 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Jacob Vestersager Engdal (næstformand). Ordstyrer: Lene Bahne Knudsen Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole. Senest revideret januar 2016

Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole. Senest revideret januar 2016 Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole Senest revideret januar 2016 1 Indhold Kære forældre... 3 Aktive forældre...4 Hverdagen...4 Skole/hjem samarbejdet... 5 Skolebestyrelsen...

Læs mere

Årsberetninger. Skolernes sundhedsfremmearbejde

Årsberetninger. Skolernes sundhedsfremmearbejde FriisInnovation SUNDHED OG TRIVSEL I FÆLLESSKABER Årsberetninger juni 2013 Skolernes sundhedsfremmearbejde skoleåret 2012-13 Hjerting Skole Horne-Tistrup Skolerne Næsbjerg Skole Sønderrisskolen Ølgod Skole

Læs mere

61. Godkendelse af referat og dagsorden Godkendt

61. Godkendelse af referat og dagsorden Godkendt Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde onsdag d. 10. maj 2017 kl. 18.00 på Fredensborg Skole, Vilhelmsro afd., Humlebækvej 10, mødelokalet ved biblioteket Mødeleder: Jens Bernhardt Afbud: Gitte Ulriksen

Læs mere

Orienteringsmøde om skolereformen

Orienteringsmøde om skolereformen Orienteringsmøde om skolereformen John Larsen Gift og 2 børn Lia Sandfeld Gift og 2 børn Lærer 1993 Viceskoleleder 1999 Skoleleder 2002 Lærer 2002 Pædagogisk afdelingsleder 2013 Program Kort præsentation

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts : Mødet er forlænget

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts : Mødet er forlænget Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts 18.30-21.30: Mødet er forlænget Forældrerepræsentanter: Jens Ole Sørensen, Lotte Søndergaard Nielsen, Rikke Jungberg Pedersen, Christian Korsgaard, Brian Markussen

Læs mere

Skåde Skole Mantziusvej 5, 8270 Højbjerg

Skåde Skole Mantziusvej 5, 8270 Højbjerg Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 28.08.12 kl. 17.00 19.30 i skolens personalerum Tilstede: Gitte Nystrøm, Kristina Pedersen, Lisbeth Nicholaisen, Peter Have, Peter Tranders, Mogens Dedenroth Jensen, Werner

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Oddense Børneunivers. den 27. august 2018

Referat fra bestyrelsesmøde Oddense Børneunivers. den 27. august 2018 Ordstyrer: Anders Afbud: Elevrådet deltog ikke i bestyrelsesmødet 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidste møde: Godkendt 3. Konstituering: Jakob Sølyst blev valgt som

Læs mere

at medvirke til sikring af elevernes trivsel i klassen at medvirke til at klassens forældre lærer hinanden at kende

at medvirke til sikring af elevernes trivsel i klassen at medvirke til at klassens forældre lærer hinanden at kende Princip omkring trivselsgrupper og kontaktforældre på Stensballeskolen. Skolebestyrelsen har som konsekvens af konklusionerne på trivselsgruppe-undersøgelsen i 2013, truffet beslutning om at ændre på princippet

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

Nyt fra skolen. Juni 2014

Nyt fra skolen. Juni 2014 Nyt fra skolen Juni 2014 På fredag sender vi eleverne på sommerferie! Denne uge er præget af, at noget slutter, og vi er på vej til noget andet. Eleverne rydder op i det gamle klasseværelse og flytter

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

ROSKILDE PRIVATE REALSKOLE

ROSKILDE PRIVATE REALSKOLE Skolelederens beretning: Skoleåret 2009/2010 Indledning: I Danmark har vi en helt speciel ordning, som gør vores skolesystem til noget helt unikt. Man har mulighed for at vælge, hvilken skole ens barn

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014.

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Sommerhilsen 2014 Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Alle skoleår har deres særpræg, sådan var det også i år: Skolen tog lidt

Læs mere

Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21.

Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21. Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21.30 i Samlingssalen på Lønborgvej 53, Tarm Nu skal der vælges ny skolebestyrelse

Læs mere

Erik Krogh Pedersen Lilli Hornum Inge Trinkjær

Erik Krogh Pedersen Lilli Hornum Inge Trinkjær I juni 2013 indgik regeringen aftale med Venstre, Dansk Folkeparti og Konservative om et fagligt løft af folkeskolen. Den nye folkeskole slår dørene op fra skolestart 2014. Intentionen med reformen af

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 6. september 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 750 Næste uger: 09. september 10. september 12. september 12.september 12.september 12-13.september Skolefoto kl. 8.30 Skoleledermøde her -

Læs mere

Reformens hovedindhold.

Reformens hovedindhold. Engum Reformens hovedindhold. Udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan! Mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige resultater! Tillid og trivsel skal styrkes bl. a. gennem

Læs mere

Nuussuup Atuarfia Skolebestyrelsens årsberetning 2015

Nuussuup Atuarfia Skolebestyrelsens årsberetning 2015 Bilag 6: Nuussuup Atuarfia Skolebestyrelsens årsberetning 2015 Skolebestyrelsen i skoleåret 2014/15: Forældrerepræsentanterne i skolebestyrelsen vælges fire år ad gangen, mens elev- og lærerrepræsentanterne

Læs mere

Kragenyt august 2015 Indhold

Kragenyt august 2015 Indhold Kragenyt august 2015 Indhold Ny skoleledelse Ny Mælkebøtte Trafik husk det nu Lektiehjælp og faglig fordybelse år 2 Velkommen tilbage efter sommerferien. Vi udsender lidt udenfor nummer et mini Kragenyt,

Læs mere

For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN. Tirsdag den 4. februar 2014. Kl. 19.00 21.00

For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN. Tirsdag den 4. februar 2014. Kl. 19.00 21.00 Dagsorden For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN Tirsdag den 4. februar 2014 Kl. 19.00 21.00 Mødelokale 3, Mølholm Skole ÅBEN DAGSORDEN:... 176 SAGER TIL EFTERRETNING:... 176 201. Orientering.... 176 202. Planlægningsfaciliteter...

Læs mere

Formålet med punktet er, at præsentere elevrådsrepræsentanterne

Formålet med punktet er, at præsentere elevrådsrepræsentanterne 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat 1. Velkommen til elevrådet 2. Præsentation af Anne, som ny udskolingsleder 3. Fremlæggelse af kost og inklusionsprincippet Referat Dagsorden til skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010 Anni Lukassen Mellemvej 6, 7700 Thisted Magnus 2. klasse, Johanne 4. klasse og Lasse 6. klasse. Forældreråd i 4. og i 6. klasse. Tidligere været i forældrebestyrelsen. Skolen er børnenes arbejdsplads,

Læs mere

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Kære elever og forældre I denne folder kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen i indskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen. Vi

Læs mere

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie.

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie. NYT August 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie. Hækken er klippet, vinduerne pudset og solen skinner. Det er dejligt at komme tilbage fra ferien og se så mange glade, friske og veloplagte elever. Flere

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 ved generalforsamling tirsdag 29. april 2014 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. Det er dejligt at se så mange er mødt op, jeg tænker det er fordi der er mange der

Læs mere

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv.

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv. Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1) Stillingen 2) Ansættelsesvilkår 3) Skoleområdet i Ringsted 4) Søholmskolen Forventningerne

Læs mere

Fra-til Kl. 18 20.30 Indkalder Christina Nørgaard

Fra-til Kl. 18 20.30 Indkalder Christina Nørgaard Art. Tid Ved 5 Tel efon skole 88 88 56 00 Tel efon SFO 88 88 56 30 Røjl emose ve j 9, Strib / 550 0 Middelfar t Strib Skole Dato 1/11 Møde Skolebestyrelsesmøde Mødedato Onsdag den 4. november 2015 Fra-til

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Dato: torsdag d. 19. september Tid: 19.00 21.00 Sted: afd. Korskilde Tilstede: Søren Rasmussen Blak, Heidi Nonbo, Camilla Nerup, Nina Lise, Karen Berner Skipper, Boris

Læs mere

Der indkaldes til møde i SKOLEBESTYRELSEN torsdag d. 15. januar 2015 kl

Der indkaldes til møde i SKOLEBESTYRELSEN torsdag d. 15. januar 2015 kl Der indkaldes til møde i SKOLEBESTYRELSEN torsdag d. 15. januar 2015 kl. 17.00-20.00. Blad nr. 81. Mødetype: Skolebestyrelsesmøde Deltagere: Skolebestyrelsen og suppleanter Facilitator :John Referent:

Læs mere

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema.

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema. Nyhedsbrev juni 2014 Folkeskolereformen 7 Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 44 00 E-mail: sctjorgensskole@roskilde.dk www.sctjorgensskole.roskilde.dk 27. juni 2014 Kære forældre

Læs mere

Skolebladet. Skolestart

Skolebladet. Skolestart Skolebladet Skolestart Velkommen til et nyt og spændende skoleår! Efter en lang, varm og solrig sommerferie skal vi alle være med til at skrive danmarkshistorie. Folkeskolereformen er nu sat i gang, og

Læs mere

Indskolingen. - velkommen i skole

Indskolingen. - velkommen i skole Indskolingen - velkommen i skole Profil for indskolingen på Holme Skole KÆRE FORÆLDRE I denne pixiudgave kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen, mens jeres barn går i indskolingen

Læs mere

Trafikpolitik på skoler 10 gode grunde

Trafikpolitik på skoler 10 gode grunde Trafikpolitik på skoler 10 gode grunde Side 1 10 gode grunde til at lave trafikpolitik på landets skoler Et godt værktøj for skoler og kommuner. I denne pjece giver vi 10 gode grunde til, hvorfor en trafikpolitik

Læs mere

KONTAKTFORÆLDRE PILEGÅRDSSKOLEN

KONTAKTFORÆLDRE PILEGÅRDSSKOLEN KONTAKTFORÆLDRE PILEGÅRDSSKOLEN FORMÅL Kontaktforældreordningen har til formål at lette og fremme samarbejdet mellem skolen og hjemmene. Kontaktforældreordningen skal være med til at sikre, at både skolen

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl. 18.30 20.00 Programmet for aftenen: 1. Næstformand i skolebestyrelsen Susanne Grunkin byder velkommen 2. Skoleleder Kirsten Kryger giver

Læs mere

Omstilling til en ny folkeskole. Resultater af spørgeskema til de kommunale skoleforvaltninger

Omstilling til en ny folkeskole. Resultater af spørgeskema til de kommunale skoleforvaltninger Omstilling til en ny folkeskole Resultater af spørgeskema til de kommunale skoleforvaltninger Om undersøgelsen 96 kommuner har besvaret, heraf delvist, ikke besvaret Dataindsamlingen er foregået fra oktobernovember

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage Møde i skolebestyrelsen den 29.10 2018 kl. 18.30-21.00 Skolen er værter ved kage 1. Godkendelse af referater Udsendt pr. mail. Referater godkendt fællesmøde med Bjerregrav den 25.09.18 samt mødet den 22.08.18

Læs mere

Lykke er når ens forventninger svarer til virkeligheden... (Troels Kløvedal)

Lykke er når ens forventninger svarer til virkeligheden... (Troels Kløvedal) Forventningsfolder Lykke er når ens forventninger svarer til virkeligheden... (Troels Kløvedal) Kirkebjerg Skoles forventningsfolder, som du her sidder med, er udarbejdet efter oplæg fra Skolebestyrelsen

Læs mere

Emne O = orientering D = debat. Beslutning Godkendt

Emne O = orientering D = debat. Beslutning Godkendt Indkaldt Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Hanne K. Jørgensen, Jesper B. Østergaard, Britta Gernaey, Esben S. Boëtius, Charlotte Villumsen, Mathilde Ilsøe, Asger B. Abrahamsen, Olaf Irgens, Helle E. Breinbjerg,

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

Kvalitetsrapport. Center for Børn og Læring. Skoleåret 2016/17. Lokalrapport for: Ørnhøj Skole

Kvalitetsrapport. Center for Børn og Læring. Skoleåret 2016/17. Lokalrapport for: Ørnhøj Skole Kvalitetsrapport Center for Børn og Læring Skoleåret 2016/17 Lokalrapport for: Ørnhøj Skole 1 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Skolebestyrelsens udtalelse...4 Skoleledelsens udtalelse...5 Resultat bemærkninger...6

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen Møde i skolebestyrelsen den 22.08 2018 kl. 18.30-21.00 n er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen 1. Godkendelse af referat Udsendt pr. mail Referat godkendt. Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole.

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole. Nyhedsbrev Juni 2019 Vonsild Skole Catolhavegyden 21, 6000 Kolding Tlf.: 79 79 79 70 http://vonsild-skole.kolding.dk Til forældrene på Vonsild Skole. Nu har de sidste elever på 9. årgang overstået eksamen

Læs mere

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Marts 2017

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Marts 2017 Nyhedsbrev Gug Skole 2017 Nyhedsbrev 3-2016/17 Marts 2017 Kære forældre Forårets vejr er som altid præget af store udsving, det ene øjeblik føles sommeren nær og i det næste har vinterens kulde ikke sluppet

Læs mere

Principper & politikker pr. april 2017

Principper & politikker pr. april 2017 Principper & politikker pr. april 2017 - besluttet i skolebestyrelsen i perioden januar 2015 til april 2017 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side

Læs mere

NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen

NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen Onsdag d. 20. maj 2015 Kære forældre til børn på STOKKEBÆKSKOLEN Hermed får I et nyhedsbrev, som primært omhandler de ændringer i jeres børns skoledag i det kommende skoleår,

Læs mere

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang.

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang. Nr. 8-2014 Skolebestyrelsesmøde Hærvejsskolen tirsdag den 23. september 2014 kl. 18.30 på Skovbrynet Forventet slut tidspunkt 21.15-21.30 Afbud: Susanne Holst Afbud næste møde: Fraværende: Sang: Lis Sang

Læs mere

Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen

Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen Formålet med skole hjem-samarbejdet på Gerbrandskolen er at skabe den bedst mulige kontakt mellem skole og hjem til

Læs mere

FOLKESKOLEREFORMEN. Stensagerskolen

FOLKESKOLEREFORMEN. Stensagerskolen FOLKESKOLEREFORMEN Stensagerskolen Tre overordnede mål for folkeskolen 1. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan 2. Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund

Læs mere

Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre

Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre onsdag d. 07. marts 2012-02-28 Årsberetning: Jeg vil gerne starte med at byde jer alle sammen velkommen til vores årlige møde med jer forældre. En aften

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset A LHOLM REFERAT SKOLEN Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/9 2009 kl. 17.00 ca. 21.30 på lærerværelset Til stede: Kim, Niels Jørgen, Michael, Susanne C., Susanne P., Jannick, Vagn, Ole, Vibeke og Martin

Læs mere

og 6. klasse har været i praktik en dag. Eleverne skal efterfølgende arbejde med den praktik, de har været i.

og 6. klasse har været i praktik en dag. Eleverne skal efterfølgende arbejde med den praktik, de har været i. Dagsorden Forum Fællesbestyrelsesmøde 25. april 2017 Tid Tirsdag 25. april 2017 kl. 17-20 Sted Verninge Skole Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd 15. min. Elevrådet får deres egen opslagstavle, hvor de kan

Læs mere

Sammen om en bedre skole

Sammen om en bedre skole Sammen om en bedre skole Brug skolernes trivselsdag den 4. marts 2011 Skolernes primære opgave er elevernes læring og udvikling. Denne opgave løses bedst, hvis fundamentet er trivsel og tryghed for alle.

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Dato 30. januar 2017 Kl. 17-20 1 Godkendelse af dagsorden Alle Godkendt. Ansvarlig Tid Referat SR referent Afbud fra Louise, ME og Søren A. Kenneth til stede fra kl. 18:00.

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde i personalerummet 05. oktober 2016 kl

Skolebestyrelsesmøde i personalerummet 05. oktober 2016 kl Mødeleder: Henrik Referent: Pia Skolebestyrelsesmøde i personalerummet 05. oktober 2016 kl. 17.00 18.00 Fællesmøde med SFO-forældrerådet og skolebestyrelsen 05. oktober 2016 kl. 18.00 20.00 Dagsorden Beskrivelse

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

Kommunikationsstrategi på Korup Skole

Kommunikationsstrategi på Korup Skole Kommunikationsstrategi på Korup Skole Skolens hverdag fungerer bedst, når den er baseret på et respektfuldt samarbejde mellem skolens personale, elever og forældre. En kvalificeret kommunikation og information

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 14. Juni 2017 klokken 18.00 21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Dina

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 23. februar 2010 kl. 17.30 i mødelokalet Der vil blive serveret let mad. 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 21. september 2010 kl. 19.00 i mødelokalet 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Kenneth Gaardsvig Holt Henrik Tolstrup Nielsen

Læs mere

Så er der gået endnu ca. 1 skoleår og det er tiden til at få et overblik over skolebestyrelsens arbejde i skoleåret 2007/2008.

Så er der gået endnu ca. 1 skoleår og det er tiden til at få et overblik over skolebestyrelsens arbejde i skoleåret 2007/2008. Så er der gået endnu ca. 1 skoleår og det er tiden til at få et overblik over skolebestyrelsens arbejde i skoleåret 2007/2008. I skolebestyrelsen arbejder vi med mange spændende opgaver og udfordringer.

Læs mere

NYHEDSBREV TILST SKOLE. januar 2017

NYHEDSBREV TILST SKOLE. januar 2017 NYHEDSBREV TILST SKOLE januar 2017 Leder Kære forældre Så er 2017 taget i brug, og det første nyhedsbrev får I her. 2016 bød på lidt af hvert for Tilst Skole. Bl.a. har der været en del udskiftninger i

Læs mere

Emne: Skolebestyrelsesmøde

Emne: Skolebestyrelsesmøde Referat Emne: Skolebestyrelsesmøde 25. september 2018 Møde dato 25. september 2018 Møde tidspunkt Kl. 17:15-19:00 Mødeleder Hans Henrik Kristensen Mødested Vester Nebel Skole Møde nr. 2 Afbud til mabr@kolding.dk

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Tirsdag-23-4-2013 kl. 19.00 21.00 i Vestermarie Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn Repræsentant for: Afbud/ Fraværende David Hunt, rep. for Skole

Læs mere

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014.

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. 1 Disse slides blev brugt til orienteringsmødet om skolereformen på Løsning skole den 3.6.2014. Disse slides kan nok ikke stå

Læs mere

Vestervangsskolen Randers

Vestervangsskolen Randers Vestervangsskolen Randers Skolebestyrelsens beretning 2004-05 2 Indholdsfortegnelse Kære forældre!... 4 Bevægelse og sundhed... 4 Trafiksikkerheden... 4 Undervisningsmiljøet... 5 Mobning... 5 Klasseforældrerådene/kontaktforældrene...

Læs mere

Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole.

Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole. Side 1 Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole. Hvad siger loven: Bekendtgørelse af lov om folkeskolen Kapitel 1 Folkeskolens formål 1. Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne

Læs mere

referat Der indkaldes til møde om Skolebestyrelsesmøde 6 Mødedato Mødested Møde start/slut 23.02.11 Personalerummet 19:00/21:45 Deltagere

referat Der indkaldes til møde om Skolebestyrelsesmøde 6 Mødedato Mødested Møde start/slut 23.02.11 Personalerummet 19:00/21:45 Deltagere Vester Nebel Skole Dato 18. februar 2011 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12 Denne årsberetning kommer til at omhandle 2 skoleår, hvor vi, som skole har været i en rivende udvikling. Vi er også

Læs mere

Indskolingen. - velkommen i skole

Indskolingen. - velkommen i skole Indskolingen - velkommen i skole Profil for Holme Skoles Indskoling KÆRE FORÆLDRE I denne pjece kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen, mens jeres barn går i indskolingen på Holme

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for. Ørebroskolen. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til:

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for. Ørebroskolen. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: UMV Sådan! Dato:22.6.2011 Undervisningsmiljøvurdering for Ørebroskolen Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 22.6.2014 UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør en hel

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Mandag d. 19. juni : Mødet er forlænget med sommerfrokost

Skolebestyrelsesmøde Mandag d. 19. juni : Mødet er forlænget med sommerfrokost Skolebestyrelsesmøde Mandag d. 19. juni 18.30-21.30: Mødet er forlænget med sommerfrokost Forældrerepræsentanter: Jens Ole Sørensen, Lotte Søndergaard Nielsen, Rikke Jungberg Pedersen, Christian Korsgaard,

Læs mere

Trivsel vi har alle et ansvar.

Trivsel vi har alle et ansvar. Trivsel vi har alle et ansvar. På Holmsland Skole skal alle trives jo bedre trivsel, jo større glæde og læring. Vi har lavet en trivselsplan for at fremme et sundt, trygt og læringsrigt skolemiljø. Vores

Læs mere

Skolebestyrelsernes dag

Skolebestyrelsernes dag Skolebestyrelsernes dag Planlægning af arbejdet i skolebestyrelsen Planlægning Hvorfor? Indflydelse Bedre overblik Fokus på det konkrete/aktuelle Nå det I gerne vil (og skal) Mulighed for opfølgning og

Læs mere

Folkeskolereformen. Informationsmøde Torsdag den 19. juni 2014 kl. 19 20.30

Folkeskolereformen. Informationsmøde Torsdag den 19. juni 2014 kl. 19 20.30 Folkeskolereformen Informationsmøde Torsdag den 19. juni 2014 kl. 19 20.30 1 Program for aftenen Velkomst og program Folkeskolereformen overordnet set Folkeskolereformen på BRS Arbejdsprocessen med folkeskolereformen

Læs mere

Skolebestyrelsens Årsberetning

Skolebestyrelsens Årsberetning Skolebestyrelsens Årsberetning 2011-2012 Indledning Nærværende årsberetning præsenterer et udpluk af arbejdet i Skolebestyrelsen på Tallerupskolen for skoleåret 2011 2012. Kontaktforældrene Vi har som

Læs mere

Referat for skolebestyrelsesmøde

Referat for skolebestyrelsesmøde Referat for skolebestyrelsesmøde Dato 21. august 2018 Klokkeslæt 17.30-20.00 Sted Mødeleder Personalerummet, Ikær, Torvegade 75, 7323 Give Daniel Vibjerg Mødedeltager Forældrerepræsentanter Daniel Vibjerg

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 21. september :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00)

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 21. september :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Lars Lerke, Bettina Lysgaard og Henriette Iversen

Læs mere

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen Skolebestyrelsesmøde d. 29/8 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin Nicolaisen, Lotte Skaarup,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2015

Nyhedsbrev juni 2015 Nyhedsbrev juni 2015 Skolebestyrelsens nyhedsbrev vil denne gang omhandle nyt fra bestyrelsesmøderne i april og maj. Sidst, men ikke mindst, vil I kunne læse skolebestyrelsens behandling af evalueringen

Læs mere

Referat af Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 5. oktober Kl

Referat af Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 5. oktober Kl Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 5. oktober 2016 Kl.18.00-20.00 Til stede: Michael, Kurt, Anne, Katja, Mette, Tina, Mads (sup. for Gitte), Leif, Kirsten, Siw, Karsten og Lars. Afbud: Gitte og

Læs mere

Lærer Pernille Poulsen har undersøgt markedet for hængelåse til skolens ITopbevaringsskabe

Lærer Pernille Poulsen har undersøgt markedet for hængelåse til skolens ITopbevaringsskabe Nyhedsbrev til forældre september 2014. IT Nedenstående gælder elever fra 4. klasse-9. klasse. Skolens IT-vejledere Ida Larsen og Frank Andreasen har følgende anbefalinger vedr. køb at egen computer, tablet

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING 2014

SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING 2014 SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING 2014 Kære forældre til elever på Høje Kolstrup Skole! Skolebestyrelsen afgiver hvert forår en årsberetning om året der gik i skolebestyrelsen, hvor forældrene informeres

Læs mere