Ordensreglement for Haveforeningen Fægangskolonien

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordensreglement for Haveforeningen Fægangskolonien"

Transkript

1 Ordensreglement for Haveforeningen Fægangskolonien Ordensreglementer beskriver regler vedrørende følgende forhold i foreningen: 1. Havehold 2. Opslag og information 3. Hæk 4. Kompost og affald 5. Værktøj, maskinstøj og støj 6. Kørsel 7. Fællesarealerne 8. Afbrænding, grill og brændeovn 9. Havehold og ophold 10. Bebyggelse på haveloddet 11. Dyrehold 12. Vand og vanding 13. Kloak og toilet 14. Flaghejsning Ad. 1. Havehold Det lejede havestykke, hæk og beplantning skal holdes i god stand. Haveloddet skal fremstå ryddeligt og frit for ukrudt. Beplantning og græsarealer på haveloddet skal være klippet. Hoved - og sidegange langs det lejede havelod skal holdes frit for ukrudt ud til midten af havegangen. Det er ikke tilladt at forurene jorden generelt, fx med roundup, penselrens mv. Hvis bestyrelsen vurderer, at haveloddet, hæk og gangareal ud fra ordensreglementet ikke fremstår ryddeligt og klippet samt frit for ukrudt, pålægges havelejer i et skriftligt brev at få bragt forholdene i orden. Er det ikke sket inden for den fastsatte frist, kan bestyrelsen rekvirere en fagmand til at få udbedret forholdet. Udgiften for dette arbejde betales af medlemmet. Træer og buske på haveloddet og i skel må ikke være til gene for naboer og andre havelejere i foreningen. Det er ikke tilladt at plante nogle former for pil på haveloddet, da pil er særligt ødelæggende for foreningens dræn. Det er ikke tilladt at færdes i andre medlemmers have, med mindre der er givet tilsagn fra havelejer. Undtaget er dog medlemmer af bestyrelsen i forbindelse med annonceret havekig eller hvis der er behov for at afhjælpe eller besigtige skader.

2 Nummeret på haven skal være synligt fra hovedgangen. Det må monteres på enten havelåge eller hus. Det er ikke tilladt at fjerne ting fra haver, som afventer lejerskift. Ad. 2. Opslag og information Medlemmerne er forpligtet til at holde sig informeret om foreningens arbejde m.m. via foreningens hjemmeside eller informationskasserne på havegangene. Medlemmer med mailadresse, som har givet foreningen samtykke til brug af denne, har accepteret, at indkaldelser til møder og andre vigtige fælles informationer samt lejeopkrævninger bliver fremsendt pr. mail. I sommerhalvåret kan post fra foreningen modtages i papirform i haven, hvis der er opsat en postkasse ved haveloddets indgang, som bestyrelsen er bekendt med. Der kan dog indgås særlige aftaler om postforsendelse efter skriftlig aftale med bestyrelsen. Øvrig information, bestyrelsesreferater og lignende offentliggøres på foreningens hjemmeside og via informationskassen ved havegang nr. 2.. Ad. 3. Hæk Hækkens højde og bredde må ikke være mere end 160 x 50 cm. Hækkens højde måles fra havegangen. P-plads på det lejede havestykke må maximalt være 3 m bred. Resten skal være beplantet med hækplante, fx liguster, bøg, kornel, syren, buksbom og taks. Nyplantet hæk mod gangarealerne skal være genplantet efter senest 1 år. Hegn mod havegangen må ikke erstatte hækken i skellet. Hegn mod havegang skal sættes 50 cm. fra hæk i skellet. Tjørnehæk mod Fægangen må højst være 180 cm. Tjørnehæk mod Østervang fra have nr. 8 til nr. 24 A, må højest være samme højde som boligselskabet klipper den. Hækken mod havegangen skal være klippet første gang senest 1. august. Ad. 4. Kompost og affald Kompostbunke på haveloddet skal placeres, så man kan komme til den fra alle sider og mindst 1 m fra skel. Kompostbunken må kun anvendes til haveaffald.

3 Der må ikke henkastes have- eller anden affald på fællesarealerne eller i skoven. Grønt køkkenaffald skal komposteres i en godkendt lukket kompostbeholder eller bortskaffes, når opholdet i haven ophører, fx i en køkken-/affaldscontainer på hjemmeadressen. Ad. 5. Værktøj, maskinstøj og støj Havemedlemmer og gæster i foreningen skal udvise gensidigt hensyn. Unødig støj bør undgås. Brug af motor- og batteriredskaber (skruemaskiner uden slag undtaget) må ikke finde sted efter kl og før kl på hverdage. På søndage samt helligdage må brug ikke finde sted efter kl fra 1. april til 1. oktober samt hvis påsken falder i marts måned. Det er ikke tilladt at have bil og knallert stående i tomgang. Det gælder også ved af- og pålæsning. Ad. 6. Kørsel Ved kørsel i kolonien med bil, motorcykel, knallert og cykel må farten højest være 10 km./t. Til- og frakørsel i bil til eget havelod skal ske på egen havegang, medmindre lejer skal parkere på foreningens fælles parkering på havegang nr. 2 eller 4. Ved trailerkørsel må der gerne vælges en anden end egen havegang til udkørsel. Det er ikke tilladt at køre på sidegangene. Ved tøbrud er kørsel af enhver art forbudt. Bestyrelsen kan også udmelde et forbud mod kørsel i andre tilfælde, hvor kørsel på havegangene vurderes at være til skade for foreningens fællesarealer. Standsning og af- og oplæsning er tilladt på havegangene, men det er ikke tilladt at parkere i længere tid på havegangene, da de skal bruges i tilfælde af brand og redning. Medlemmer uden p-plads i haven henvises til foreningens fælles parkering ved havegang nr. 2 og 4. Gæsteparkering kan fortrinsvist parkere på Fægangens p-plads. Ad. 7. Fællesarealerne Lågerne mod Fægangen skal lukkes hver gang, de passeres. Hvis en lejer ønsker at lægge sten på fællesarealer foran egen have, skal det være 5/8 perlesten.

4 Ad. 8. Afbrænding, grill og brændeovn Afbrænding af alle former for affald er ikke tilladt i foreningen, hverken i egen have og brændeovn eller på foreningens fællesarealer. Det er tilladt at lave bål på eget havelod i bålfad eller på etableret bålsted. Der skal udvises hensyn, og man skal være opmærksom på eventuelle gener ved røgen. Ved tørke følges Sorø Kommunes retningslinjer. Det er tilladt at bruge kul- og gasgrill, hvis der er fast underlag. Der skal der udvises hensyn og opmærksomhed på eventuelle røggener. Ved tørke følges Sorø Kommunes retningslinjer. Opsætning af brændeovn i kolonihavehus er tilladt. Brændeovn og skorsten skal godkendes af autoriseret skorstensfejer. Brændeovne skal overholde bekendtgørelse for luftforurening. Medlemmer som har opsat brændeovn skal følge gældende bygningsreglement og skorstensfejerens anvisninger. Der må kun fyres med rent og tørt brænde. Ad. 9. Havehold og ophold Det er ikke tilladt at tage længerevarende ophold i foreningen i vinterhalvåret. Hvis haven lånes ud, er låner også omfattet af foreningens vedtægter og ordensreglement. Ad. 10. Bebyggelse på haveloddet Bebyggelse skal anmeldes til bestyrelsen. Nyt byggeri skal holdes mindst 1 m fra skel. Byggehøjden må maximalt være 3,5 m. Byggeriet må maximalt være 10 pct. af haveloddets areal, inkl. skure eller lignende bygninger. Der må foruden de 10 pct. bebyggelse også opsættes et drivhus på maximalt 15 m 2. Et drivhus er et selvstændigt væksthus i glas. En bebyggelse eller tilbygning i glas, med adgang fra kolonihavehuset, betragtes som en udestue, og indgår således i de 10 pct. af haveloddets bebyggelse. Havehus, skure eller lignende må ikke bygges på støbt fundament, men gerne på punktfundament der er nedgravet. Det skyldes, at huset skal kunne fjernes fra det lejede havelod.

5 Campingvogne og skurvogne må kun opstilles i haven mod at hjulene bliver afmonteret og mod at vognen beklædes således, at det ligner et kolonihavehus. Containere må kun opstilles midlertidigt og kun med bestyrelsens tilladelse. Ad. 11. Dyrehold Det er kun tilladt at holde små kæledyr på haveloddet. Det er ikke tilladt at holde høns eller lignende andet fjerkræ. Husdyr må ikke opholde sig på haveloddet og i havens bebyggelse uden opsyn. Husdyr må ikke være til gene for foreningens øvrige medlemmer, og hunde skal holdes i snor på fællesarealer. Det er tilladt at opstille bistader, men de disse må ikke være til gene for naboer. Ad. 12. Vand og vanding Havevanding med håndholdt haveslange og vippevander må ske i tidsrummet kl hver anden dag, således at haver med lige numre vander på lige datoer, og haver med ulige numre vander på ulige datoer. Forholdet gælder for perioden 1. april til 1. oktober samt i påsken, hvis den falder i marts. Havevanding må kun foregå, når der er en person tilstede i haven. Enhver havelejer, der overtræder denne bestemmelse, kan blive pålagt at betale et gebyr på 500 kr. Vandet bliver lukket, når frosten kommer og åbnes, når vejret tillader det. Al reparation vedrørende vandtilførsel til den enkelte have og fællesarealer skal foretages af autoriseret VVS-installatør. Ved havesalg skal VVS-installationer tilses og/eller være godkendt af en autoriseret VVSinstallatør. Bilvask i foreningen er ikke tilladt. Lille soppebassin under 50 liter er tilladt i haven. Det er tilladt at opsætte udendørsbruser. Ad. 13. Kloak og toilet

6 Det er kun tilladt at have et transportabelt og godkendt campingtoilet med tømmetank på haveloddet. Campingtoilettes tank skal kunne bortskaffes på lovlig vis i eget eller offentligt toilet. Der må gerne nedgraves regnvandsfaskine uden offentlig godkendelse. Foreningen skal dog have en tydelig skriftlig anvisning på, hvor faskinen er nedgravet. Der er ikke tilladt at have spildevandsfaskine på haveloddet. Septiktank eller lignende spildevandsløsninger er ikke tilladt på haveloddet. Ad. 14. Flaghejsning Det er tilladt at flage med Dannebrogsflag i egen have fra solopgang til solnedgang. Medlemmer, der ikke overholder foreningens ordensreglementet og ikke efterfølger en skriftlig påtale fra bestyrelsen, kan ekskluderes fra foreningen jævnfør foreningens vedtægter. Ordensreglementet er godkendt 25. november 2018

Økonomiske procedurer for Haveforeningen Fægangskolonien

Økonomiske procedurer for Haveforeningen Fægangskolonien Økonomiske procedurer for Haveforeningen Fægangskolonien De økonomiske procedurer angår følgende punkter, som er uddybet nedenfor: 1. Indmeldelse i haveforeningen 2. Årlig haveleje 3. Salg af have Ad.

Læs mere

Økonomiske procedurer for Haveforeningen Fægangskolonien

Økonomiske procedurer for Haveforeningen Fægangskolonien Økonomiske procedurer for Haveforeningen Fægangskolonien De økonomiske procedurer angår følgende punkter, som er uddybet nedenfor: 1. Indmeldelse i haveforeningen 2. Årlig haveleje 3. Salg af have 4. Ophævelse

Læs mere

Pkt. 6 Forslag fra bestyrelsen: Ændring af vedtægter. Haveforeningen Fægangskolonien Ordinær generalforsamling (del III) 25.

Pkt. 6 Forslag fra bestyrelsen: Ændring af vedtægter. Haveforeningen Fægangskolonien Ordinær generalforsamling (del III) 25. Pkt. 6 Forslag fra bestyrelsen: Ændring af vedtægter Haveforeningen Fægangskolonien Ordinær generalforsamling (del III) 25. november 2018 En mere klar og entydig struktur Vedtægter, ordensregler, økonomiske

Læs mere

Foreningens navn er "Fægangs-Kolonien". Foreningens formål er at varetage havelejernes interesser, virke for og fremme kolonihavesagen i Sorø.

Foreningens navn er Fægangs-Kolonien. Foreningens formål er at varetage havelejernes interesser, virke for og fremme kolonihavesagen i Sorø. LOVE for Haveforeningen "Fægangs-Kolonien" Stiftet 27. november 1942 Vedtaget på foreningens generalforsamling den 30. november 2016. 1 Navn, formål, hjemsted og værneting Foreningens navn er "Fægangs-Kolonien".

Læs mere

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Maj 2017 15. reviderede udgave 1. Medlemmer af Haveforeningen Hjortespring er til enhver tid pligtige til at overholde dette ordensreglement. Adgang til

Læs mere

Kolonihavens vedtægter

Kolonihavens vedtægter Kolonihavens vedtægter Et hus til mange og et hus til en Transformation af en kolonihave på grænsen af byen Indhold 1 Navn, formål, hjemsted og værneting 2 Medlemskabets vilkår 3 Opsigelse og misligholdelse

Læs mere

Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen

Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen Vedtaget på generalforsamlingen d. 25. marts 2007 Med ændring af 2.06 på generalforsamling 2011 og ændring af 1.06 og 3.03 på genforsamling 2014 1. Bestemmelser

Læs mere

ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG. Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1

ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG. Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1 ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1 1. Ordensbestemmelser. 1.1. Al unødvendig kørsel på haveselskabets område er forbudt. Højeste hastighed er max. 10

Læs mere

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7 Side 1/5 1 1.1 ne gælder for 1.2 Ved gentagne overtrædelser af ordensbestemmelserne kan 8 i vedtægterne træde i kraft. 1.3 Havelejeren er ansvarlig for enhver overtrædelse, der begås af havelejeren, dennes

Læs mere

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Når man har en kolonihave er det et medlemskab af en forening. Man har meldt sig ind i et forpligtende fællesskab. Ordenreglerne er sociale spilleregler, som

Læs mere

Ordensregler for Haveforeningen Solsikken

Ordensregler for Haveforeningen Solsikken Ordensregler for Haveforeningen Solsikken 2017 1. Hvem og hvad gælder ordensreglerne for a. Ordensreglerne gælder overalt på foreningens område, hvor intet andet er anført. b. Enhver af foreningens medlemmer

Læs mere

Haveselskabet Aablink

Haveselskabet Aablink siden 23. marts 1955 Internt ordensreglement Hækken Pkt. 1 alle hække skal være af tjørn eller navr. Hækkene må ikke beskadiges og lejerne skal til enhver tid sørge for at holde dem fri for ukrudt og anden

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2014

ORDENSREGLER. April 2014 ORDENSREGLER April 2014 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

HAVEGUIDE FOR RÆKKEHUSENE KORNAGERVEJ/TORSVANG UNDER BOLIGSELSKABET AKB LYNGBY

HAVEGUIDE FOR RÆKKEHUSENE KORNAGERVEJ/TORSVANG UNDER BOLIGSELSKABET AKB LYNGBY HAVEGUIDE FOR RÆKKEHUSENE KORNAGERVEJ/TORSVANG UNDER BOLIGSELSKABET AKB LYNGBY Denne guide skal bruges af alle beboere, der har fået stillet en have til rådighed i forbindelse med lejemål i rækkehusene

Læs mere

ORDENSBESTEMMELSER. For Haveforeningen Aalykke

ORDENSBESTEMMELSER. For Haveforeningen Aalykke ORDENSBESTEMMELSER For Haveforeningen Aalykke Stiftet 12. januar 1954 med 37 medlemmer. Nyt lejemål fra 1. april 1979 til april 2027. 1 Al handel og overdragelse af haver uden bestyrelsens medvirken medfører

Læs mere

HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1

HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1 HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1 Indhold: 1. Formål 2. Fravær fra boligen 3. Antenner / Paraboler 4. Haver 5. Husdyr 6. Skadedyr 7. Musik / Støj 8. Egne Udendørsarealer 9. Parkering

Læs mere

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948.

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. H. F. Ellebækhøj Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. 1 Foreningens navn er Ellebækhøj stiftet den 20. marts 1948. Foreningen, som efter lov af 2001, har status som varige

Læs mere

Brøndby Haveby Afd. III

Brøndby Haveby Afd. III Ordensbestemmelser 2014 1 Ordensregler 1.1 Ved gentagne overtrædelser af ordensbestemmelserne træder 8 i vedtægterne i kraft. 1.2 Havelejeren er ansvarlig for enhver overtrædelse, der begås af havelejeren,

Læs mere

1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt.

1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt. 1. Foreningen. 1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt. Såfremt et medlem ønsker adgang til foreningen, når portene er lukket, kan man ved henvendelse

Læs mere

H/F SOMMERVIRKE. Ordensregler

H/F SOMMERVIRKE. Ordensregler 1 GENERELT stk. 1. De i byplan nr. 58A af Tårnby Kommune 1987 vedtagne love for det af foreningen lejede areal, SKAL ubetinget overholdes. stk. 2. De på generalforsamlingen vedtagne vedtægter SKAL overholdes.

Læs mere

Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup

Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup Formålet med reglementet er at gøre opholdet så behageligt som muligt samt at bevare områdets grønne udseende, og dette bør tages i betragtning,

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2016

ORDENSREGLER. April 2016 ORDENSREGLER April 2016 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

HUSORDEN Afdeling 9 Ådalen

HUSORDEN Afdeling 9 Ådalen HUSORDEN Afdeling 9 Ådalen HUSORDEN For beboerne i AB-Sprotoften Afd. 9. - Ådalen 1. AFFALDSHUSET Affald sorteres jævnfør udleveret sorteringsvejledning. Affald bortskaffes i de dertil hørende containere

Læs mere

ORDENSREGLEMENT FOR. Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV

ORDENSREGLEMENT FOR. Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Side 1 ORDENSREGLEMENT FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25. november 1947 Ordensreglement vedtaget ved generalforsamlingen

Læs mere

Reglement for Haveforeningen Carl Nielsens Minde Gladsaxe Møllevej 75, 2820 Søborg

Reglement for Haveforeningen Carl Nielsens Minde Gladsaxe Møllevej 75, 2820 Søborg Reglement for Haveforeningen Carl Nielsens Minde Gladsaxe Møllevej 75, 2820 Søborg 1.0 Havens vedligehold 1.1 Haven skal være velpasset fra medio maj og fremdeles sommeren igennem. Der skal foretages rimelig

Læs mere

Ordensregler for H/F Energien, jf. vedtægternes 6. (Vedtaget på generalforsamling 10. august 2014)

Ordensregler for H/F Energien, jf. vedtægternes 6. (Vedtaget på generalforsamling 10. august 2014) Bekendtgørelse om ordensregler for H/F Energien. Dette dokument er en gennemskrivning og sproglig modernisering af foreningens ordensregler fra 1985, gennemskrevet med ændringer (især om ventelister og

Læs mere

Ordensreglement. Afdeling 38 Engkærgårds Allé Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon:

Ordensreglement. Afdeling 38 Engkærgårds Allé Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon: Ordensreglement Afdeling 38 Engkærgårds Allé 106-238 Adresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Hjemmeside: E-mail: www.domibolig.dk mail@domibolig.dk Telefon- og ekspeditionstid: mandag kl.

Læs mere

ORDENSREGLER HF Marienlyst Revideret april 2018 Tidligere version revideret 2016

ORDENSREGLER HF Marienlyst Revideret april 2018 Tidligere version revideret 2016 ORDENSREGLER HF Marienlyst Revideret april 2018 Tidligere version revideret 2016 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38:

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Dato Ordensregler for Afdeling 20 Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening af Afdeling 34 Rylevej. Velkommen til Rylevej. Ordensreglement

Arbejdernes Andelsboligforening af Afdeling 34 Rylevej. Velkommen til Rylevej. Ordensreglement Arbejdernes Andelsboligforening af 1938 Afdeling 34 Rylevej Velkommen til Rylevej Ordensreglement Fælles leveregler En boligafdeling udgør et lille samfund sammensat af beboere med forskellig alder, køn,

Læs mere

Haveguide for Kantorparken

Haveguide for Kantorparken Haveguide for Kantorparken 2011 Denne guide skal bruges af alle, der har fået stillet en have til rådighed. Når du har fået en have, er der nogle forpligtigelser, der skal overholdes - derfor denne guide.

Læs mere

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup Andelsboligforeningen Birkebakken II Birkehegnet 7, 2630 Taastrup HUSORDEN for Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup 20140901_Husordenen.doc www.birkebakken-2.dk

Læs mere

Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B

Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B Adresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Hjemmeside: E-mail: www.domibolig.dk mail@domibolig.dk Telefon- og ekspeditionstid:

Læs mere

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING HUSORDEN AFDELING 405 LANGBJERG PARK BØR OPBEVARES SAMMEN MED LEJEKONTRAKT SEPTEMBER 2000 REV. 9. SEPTEMBER 2013 Skik og orden Enhver beboer forpligter sig til at iagttage

Læs mere

AB Merlegårdsparken II

AB Merlegårdsparken II Loftsrum: AB Merlegårdsparken II Husorden Loftsrummene må ikke benyttes som opholds- eller soverum, og der må ikke opbevares brandbare væsker. Brug af ild eller anden adfærd, der kan beskadige andelsforeningens

Læs mere

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Gældende fra 01 12 2012 Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Foruden efterfølgende regler gældende

Læs mere

Evostate Bøgeparken ApS Bøgeparken 75-141, 5792 Årslev

Evostate Bøgeparken ApS Bøgeparken 75-141, 5792 Årslev Evostate Bøgeparken ApS Bøgeparken 75-141, 5792 Årslev HUSORDENSREGLER Ejendommen administreres af: Evostate Partners A/S Torvegade 1, 4. 5000 Odense C Tlf.: 31633800 Email: info@evostate.dk Bøgeparken

Læs mere

Brandforsikring Alle haver er med i foreningens kollektive brandforsikring. Årlig præmie opkræves med årsafregningen i januar (265 kr i 2019)

Brandforsikring Alle haver er med i foreningens kollektive brandforsikring. Årlig præmie opkræves med årsafregningen i januar (265 kr i 2019) Ørkilds ABC, 2019 En ufuldstændig samling af uskrevne regler og almen praksis. Gå ind på foreningens hjemmeside Vedtægter og lovstof for at se alle vedtægter. Badevognen Badevognen kan benyttes, hvis man

Læs mere

HUSORDENSREGLER. Gislavænget 1-23 og 2-60, 5210 Odense NV

HUSORDENSREGLER. Gislavænget 1-23 og 2-60, 5210 Odense NV HUSORDENSREGLER Gislavænget 1-23 og 2-60, 5210 Odense NV Gislavænget skal være et godt sted at bo. Der står i lejeloven, at udlejer skal sørge for, at der hersker god orden i ejendommen. Der står også,

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider Fælles leveregler En boligafdeling udgør

Læs mere

Det er os selv, der gennem huslejen, betaler for den daglige drift, istandsættelser - og det som ødelægges.

Det er os selv, der gennem huslejen, betaler for den daglige drift, istandsættelser - og det som ødelægges. 1 Husorden for Andelsboligforeningen Kyndby Huse Forord: En andelsboligforening er et miniaturesamfund. Vi er alle mere eller mindre afhængige af hinanden - vi er fælles om mange ting - og det er derfor

Læs mere

HUSORDEN FOR AFDELING 19

HUSORDEN FOR AFDELING 19 «Selskab_Navn» Afd. 19 Skovparken tlf. 98 82 15 11 HUSORDEN FOR AFDELING 19 1 «Selskab_Navn» Afd. 19 Skovparken tlf. 98 82 15 11 Velkommen til afd. 19 - Skovparken En boligafdeling med mange beboere kan

Læs mere

H U S O R D E N M O S E P A R K E N

H U S O R D E N M O S E P A R K E N H U S O R D E N M O S E P A R K E N Ifølge lejeloven påhviler det boligselskabet efter bedste evne at sørge for, at der i det hele hersker god orden i ejendommen. Lejeren er pligtig til at efterkomme de

Læs mere

ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN

ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN Vedtaget på afdelingsmødet den 17. september 2015 Side 1 af 5 Affald 1. Der må ikke henlægges affald udenfor de dertil indrettede containere. 2. Af hygiejniske

Læs mere

Andelsboligforeningen Kyndby Huse

Andelsboligforeningen Kyndby Huse Referat af ekstraordinær generalforsamling søndag den 9. maj 2010 kl. 13:00 i personalekantinen på Kyndbyværket Repræsenteret på ekstraordinær generalforsamling var 64 stemmeberettigede ud af i alt 140

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 10. Lærkevej 37-81 & 42-56 Mågevej 3-9

Ordensregler for Afdeling 10. Lærkevej 37-81 & 42-56 Mågevej 3-9 «Lejekontrakt_Navn» Ordensregler for Afdeling 10 Lærkevej 37-81 & 42-56 Mågevej 3-9 Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt opsætning af væsentligt udstyr

Læs mere

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk Grundlagt i 1958 Velkommen i H/F Amager Strand. Haveforeningen består af 178 haver, fordelt på begge sider af Vågestien, henholdsvis den store og den

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

Ordensreglement for Haveforeningen Islegaard

Ordensreglement for Haveforeningen Islegaard 1. Jorden må kun benyttes til lyst og køkkenhave, ikke til oplagsplads eller i erhvervsøjemed. De i haven nuværende bygninger og beplantning skal holdes i ordentlig stand, således at det ikke generer naboer

Læs mere

Bakkegårdsparken & 2A-54:

Bakkegårdsparken & 2A-54: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Ordensregler for Afdeling 15 Dato Bakkegårdsparken 1-125 & 2A-54: Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

HAVESELSKABET ENGENS ABC

HAVESELSKABET ENGENS ABC HAVESELSKABET ENGENS ABC Nyttige informationer til havelejere I Haveselskabet Engen Revideret, september 2012 Adresseændring mm Det er vigtigt, at alle, der flytter adresse, får ny emailadresse eller nyt

Læs mere

Husorden for Danmarkshusene Brunevang

Husorden for Danmarkshusene Brunevang Almen Bolig + Husorden for Danmarkshusene Brunevang Version 1.5 Husorden for Danmarkshusene, Brunevang. Vedtaget ved beboermøde d. 2. oktober 2016 1. Støjende adfærd bør begrænses og helt undgås efter

Læs mere

Grundeejerforeningen Fruekilden

Grundeejerforeningen Fruekilden Grundeejerforeningen 10-04-2014 Til Grundeejerforeningen s medlemmer. Emne: Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Ref.: Vedtægter for Grundejerforeningen. Grundejerforeningen indkalder herved til

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 830 ENGELHOLM ALLE VEDTAGET PÅ ORDINÆRE BOERMØDER: 5/3/02, 3/9/02 & 10/3/05 1. Færdsel på trapper, brug af elevator samt færdsel på de til

Læs mere

Husorden for. Ejerforeningen Ejbyhave

Husorden for. Ejerforeningen Ejbyhave Husorden for Ejerforeningen Ejbyhave Version juni 2015 Version 4. maj 2011 Side 1 af 6 Ejbyhave baggrund Ejbyhave består af i alt 45 rækkehuse med tilhørende udhuse. Ejbyhave er dækket af lokalplan EL

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk Grundlagt i 1958 Velkommen i H/F Amager Strand. Haveforeningen består af 178 haver, fordelt på begge sider af Vågestien, henholdsvis den store (med bagerste

Læs mere

G/F Øresundsparken Nivå

G/F Øresundsparken Nivå Generelt Ordensreglementet er vedtaget på ordinær generalforsamling (17. marts 2009) og udarbejdet med henvisning til Vedtægter for Grundejerforeningen Øresundsparken 3, stk. 1, b, samt den tinglyste deklaration

Læs mere

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948.

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. H. F. Ellebækhøj Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. 1 Foreningens navn er Ellebækhøj stiftet den 20. marts 1948. Foreningen, som efter lov af 2001, har status som varige

Læs mere

Vedtægter for haveforeningen Fælleshåb og Rugmarken Revideret 2014

Vedtægter for haveforeningen Fælleshåb og Rugmarken Revideret 2014 Vedtægter for haveforeningen Fælleshåb og Rugmarken Revideret 2014 1: Foreningens navn er Haveforeningen Fælleshåb og dens område er ejerhaverne på matrikelnummer 176m, 176o, 177x og 177z af Rønne markjorder,

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien

Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Fægangskolonien. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Mølledigevej 1-134, 4180 Sorø i Sorø Kommune. Foreningens værneting

Læs mere

HUSORDEN AFD GRØNBO

HUSORDEN AFD GRØNBO HUSORDEN AFD. 112-02 GRØNBO Afdelingsbestyrelsen byder dig / jer velkommen som beboer i afdelingen med ønsket om, at Du / I bliver tilfredse med at bo i området. Afdelingen har på det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

LYNGE-UGGELØSE BOLIGFORENING AFDELING 04 GLADGÅRDSVÆNGE HUSORDEN

LYNGE-UGGELØSE BOLIGFORENING AFDELING 04 GLADGÅRDSVÆNGE HUSORDEN 1 LYNGE-UGGELØSE BOLIGFORENING AFDELING 04 GLADGÅRDSVÆNGE HUSORDEN Ifølge lejeloven påhviler det boligforeningen at sørge for, der hersker god ro og orden i afdelingen Denne husorden er udformet med henblik

Læs mere

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil:

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil: Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan Kolonihaveforeningen fremlejer have nr. til: Navn: Adresse: Postnr.: By: Mail: Tlf.nr.: Mobil: Havens areal udgør: For lejemålet

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HVEDEVÆNGET GENERALFORSAMLINGEN 2018

GRUNDEJERFORENINGEN HVEDEVÆNGET GENERALFORSAMLINGEN 2018 GRUNDEJERFORENINGEN HVEDEVÆNGET GENERALFORSAMLINGEN 2018 FORSLAG TIL NYE ORDENSREGLER 1. Gyldighed Ordensreglerne gælder for vej- og fællesarealerne samt parkeringspladserne i Hvedevænget, matr. Nr. 2iø

Læs mere

Ordensreglement for bebyggelsen Mikkelborg Park

Ordensreglement for bebyggelsen Mikkelborg Park Ordensreglement for bebyggelsen Mikkelborg Park Husholdningsaffald Affaldsskakten må udelukkende benyttes til husholdningsaffald. Dette skal emballeres i egnede poser, som skal være forsvarligt lukkede,

Læs mere

Husorden. for HF Lersøgrøftens Integrationsdaghaver (under etablering) Side 1 af 5

Husorden. for HF Lersøgrøftens Integrationsdaghaver (under etablering) Side 1 af 5 Husorden for HF Lersøgrøftens Integrationsdaghaver (under etablering) Side 1 af 5 1 Rettigheder 1.1 Medlemmer har adgang til foreningens fællesfaciliteter 1.2 Mellemer er en del af fællesskabet i foreningen

Læs mere

HUSORDEN for Ejerforeningen Sorøparken 1-8. Husorden 2012

HUSORDEN for Ejerforeningen Sorøparken 1-8. Husorden 2012 Sorø, april 2012 Forord Husorden 2012 Nærværende husorden vedtaget på den ordinære generalsamling den 12. april 2012. De generelle regler benyttelse af lejligheder og lokaler i ejendommen findes i eningens

Læs mere

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Ordensreglement for afdeling 3, Vesterbo I

Ordensreglement for afdeling 3, Vesterbo I Ordensreglement for afdeling 3 - Vesterbo I 1. Affald: Køkkenaffald skal være i lukkede affaldsposer og må ikke indeholde flasker og skarpe genstande. Affaldet skal kommes i de opsatte affaldscontainere,

Læs mere

Civica. Afdeling 312 Rismarken

Civica. Afdeling 312 Rismarken Husorden Civica Afdeling 312 Rismarken En boligafdeling er et minisamfund, hvor man mere eller mindre er afhængig af hinanden.vi er fælles om mange ting og derfor er det naturligt at der er nogle regler

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 25. Ahorngade :

Ordensregler for Afdeling 25. Ahorngade : o DAB «Lejekontrakt_Adresse» Ordensregler for Afdeling 25 Ahorngade 12-108: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt opsætning af væsentligt udstyr og lignende.

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 3. Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29:

Ordensregler for Afdeling 3. Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Navn» Dato Dato Ordensregler for Afdeling 3 Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29: Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej 117-145 Husorden Pr. 8. september 1999 Revideret 9. september 2009 Haveregler vedtaget pr. 16. september 2013 (Punkt 6 i husordenen tilrettet jfr. Haveregler)

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) D E K L A R A T I O N. for. Haveforeningen Nordre Vang

EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) D E K L A R A T I O N. for. Haveforeningen Nordre Vang EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) D E K L A R A T I O N for Haveforeningen Nordre Vang Underskrevne ejer af matr. nr. 15C, 15D og 15 E Skelgårde, Tårnby, beliggende Viberupstræde 5, 2770 Kastrup, der siden

Læs mere

Ordensbestemmelser for Afd. 06

Ordensbestemmelser for Afd. 06 Ordensbestemmelser for Afd. 06 Pramstedvej, K. Kristoffersvej og Dr. Margrethesvej Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Indholdsfortegnelse Ordensbestemmelser Beboerklagenævn ORDENSBESTEMMELSER 1. Generelle

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO 2010 DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 225 AHORNVÆNGET GODKENDT PÅ BEBOERMØDE DEN 15. JANUAR 2002 REV. 2. FEBRUAR 2010 1) Affald Affaldsposerne må kun benyttes til affald,

Læs mere

HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN

HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN 1. FORMÅL Denne husorden har til formål at udstikke nogle fælles retningslinjer, således at unødige tvister om, hvorvidt noget er tilladt eller ej, undgås i videst

Læs mere

GENERELT ANSØGNINGER ANTENNER/PARABOLER AFFALD BILER, MOTORCYKLER, CAMPINGVOGNE OG TRAILERE

GENERELT ANSØGNINGER ANTENNER/PARABOLER AFFALD BILER, MOTORCYKLER, CAMPINGVOGNE OG TRAILERE «Bruger_Initial» INDHOLDSFORTEGNELSE GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANSØGNINGER 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BILER, MOTORCYKLER, CAMPINGVOGNE OG TRAILERE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 4 DØRSKILTE OG UDENDØRSBELYSNING...

Læs mere

Husorden. for. Vedtaget på på afdelingsmødet den: HUSORDEN 1

Husorden. for. Vedtaget på på afdelingsmødet den: HUSORDEN 1 Husorden for Vedtaget på på afdelingsmødet den: HUSORDEN 1 Formål med husordenen Formålet med denne husorden er at sikre, at alle lejere kender de regler, der er vedtaget på beboermødet, så alle ved, hvordan

Læs mere

Høringssvar vers kolonihaveforeninger

Høringssvar vers kolonihaveforeninger Høringssvar kommentar til udkast til lejekontrakt Bemærkninger Ændring til udkast eller bibeholdelse 1. Beboelse/overnatning 1.1 Overnatning ikke tilladt 1/10 til ¼ og ¼ til 1/10 kun lejlighedsvis overnatning

Læs mere

Ordensreglement Afdeling 37 Smedegårdsalle 1 7 & 11 95

Ordensreglement Afdeling 37 Smedegårdsalle 1 7 & 11 95 Ordensreglement Afdeling 37 Smedegårdsalle 1 7 & 11 95 Adresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Hjemmeside: E-mail: www.domibolig.dk mail@domibolig.dk Telefon- og ekspeditionstid: mandag

Læs mere

HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN

HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN HUSORDEN GRUNDEJERFORENINGEN GÆNGEHAVEN 1. FORMÅL Denne husorden har til formål at udstikke nogle fælles retningslinjer, således at unødige tvister om, hvorvidt noget er tilladt eller ej, undgås i videst

Læs mere

Afdeling 37 (Solo) Enhver beboer skal efterleve, hvad der hører til god husorden og efterkomme, hvad der i så henseende påbydes af foreningen.

Afdeling 37 (Solo) Enhver beboer skal efterleve, hvad der hører til god husorden og efterkomme, hvad der i så henseende påbydes af foreningen. Afdeling 37 (Solo) Stengade 2 12, Bjerggade 23 35, Sdr. Havnegade 28 36 Søndergade 27 og 44 st. samt 46 I 4, II 4 og III 4 Fælles ordensregler for afd. 37 B42 og afd. 73 SAB Det er vigtigt at tage hensyn

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække Vestergade 35-53, Bække Vestre Stationsvej 5-31, Gesten

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække Vestergade 35-53, Bække Vestre Stationsvej 5-31, Gesten «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» «Lejekontrakt_CO» «Lejekontrakt_Adresse» Dato DAB Ordensregler for Afdeling 19 Baunevej 8-54 Bække Vestergade 35-53, Bække Vestre Stationsvej 5-31, Gesten

Læs mere

G/F Øresundsparken Nivå

G/F Øresundsparken Nivå Generelt Ordensreglementet er vedtaget på ordinær generalforsamling (17. marts 2009) og udarbejdet med henvisning til Vedtægter for Grundejerforeningen Øresundsparken 3, stk. 1, b, samt den tinglyste deklaration

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 13. Plantagevej & Grønnegade 31-35:

Ordensregler for Afdeling 13. Plantagevej & Grønnegade 31-35: «Lejekontrakt_Navn» Ordensregler for Afdeling 13 Plantagevej 22-50 & Grønnegade 31-35: Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt opsætning af væsentligt udstyr

Læs mere

TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN

TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN Beboere er pligtige at efterkomme de af selskabet, afdelingsbestyrelsen

Læs mere

4. (Paragraf om hegn mellem lodder er udgået, da lokalplanen ikke tillader at man sætter hegn.)

4. (Paragraf om hegn mellem lodder er udgået, da lokalplanen ikke tillader at man sætter hegn.) ORDENSREGLEMENT 1 KLOAK.Det interne kloaknet ejes af foreningen frem til og med 1 m. brøndene. Rensning af stikledningerne til foreningens hovedledninger (i gangene) påhviler medlemmerne, øvrige reparationer

Læs mere

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen.

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen. HUSORDEN FOR ELMELY Beplantning og fælles arealer Boligselskabet har gjort sit til at skabe en god bebyggelse og hvis alle beboere i det daglige vil gøres deres til at værne om beplantningen og de fælles

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN

Velkommen til KRÜGERHAVEN Afdeling 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

Ordensreglement for. Boligforeningen Møllevænget

Ordensreglement for. Boligforeningen Møllevænget Ordensreglement for Boligforeningen Møllevænget Boligforeningen Møllevænget skiller sig ud fra andre bebyggelser Vi vil fremhæve, at man kommer langt med et godt naboskab, dvs. man møder hinanden på åben

Læs mere

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Husorden afd. 9 1 Bygninger HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Markiser, flagstænger kan opsættes efter aftale med afdelingsbestyrelsen. Ekstra antenner og paraboler kan opstilles uden for

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN Hermed en lille hilsen til dig og din familie, som beboere i Mølleparken Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden.

Læs mere

Afdeling Breeltevang Dato: 26. maj 2008 Hørsholm almene Boligselskab. Leveregler. i og omkring. din bolig

Afdeling Breeltevang Dato: 26. maj 2008 Hørsholm almene Boligselskab. Leveregler. i og omkring. din bolig Leveregler i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere DAB Fælles leveregler Antenner En boligafdeling udgør et lille samfund sammensat

Læs mere

Boligselskabet Nordkysten afd. 17

Boligselskabet Nordkysten afd. 17 Boligselskabet Teglværksgården Boligselskabet Nordkysten afd. 17 Husorden for Guldgravervej Denne husorden er udformet med henblik på, at give beboerne de bedste udfoldelsesmuligheder indenfor de rammer,

Læs mere

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab.

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. Gældende ordensregler vedtaget på afdelingsmødet i Bispehaven den 2. september 2008. Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment

Læs mere

AFDELING 7 SØPARKEN HUSORDEN & TILLADTE FORANDRINGSARBEJDE BOLIGSELSKABET DANBO. Svanestien 1 47 Lærkevej 2 40 Søvej d

AFDELING 7 SØPARKEN HUSORDEN & TILLADTE FORANDRINGSARBEJDE BOLIGSELSKABET DANBO. Svanestien 1 47 Lærkevej 2 40 Søvej d AFDELING 7 SØPARKEN HUSORDEN & TILLADTE FORANDRINGSARBEJDE BOLIGSELSKABET DANBO Svanestien 1 47 Lærkevej 2 40 Søvej 13 19 d. 01.10.16 INDHOLD INDLEDNING... 2 HUSORDEN... 2 ANSVAR OG FORSIKRING... 2 BAD,

Læs mere