sosu ~ Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "sosu ~ Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl"

Transkript

1 sosu ~ Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Claus Bakke, Inge Paamejer, Steen Frederiksen, Allan Dres Hansen, Morten Nielsen, Susanne Bille Jensen, Jeanette Johansen, Hanne Stilling-Meilgaard og Jeppe Rosengård Poulsen. Afbud: Bo Abildgaard Referent: Kirsten Lauritsen 1. Godkendelse af dagsorden og evt. tilføjelser. Beslutning Formanden gør opmærksom på, at bilagene til mødet er kommet sendt ud. Dagsorden er godkendt. 2. Godkendelse af referatet fra sidste møde. I henhold til forretningsordenen 1, stk. 4 er referatet godkendt, hvis der ikke er gjort indsigelser mod dette. Referat fra den underskrives. Referatet blev underskrevet. 3. Gensidig orientering. Her orienterer SOSU Nykøbing Falster og bestyrelsesmedlemmerne hinanden, mundtligt eller skriftligt om forhold, som kan have interesse for bestyrelsen. Ansættelser i 2019 Punktet blev behandlet under punkt 8.. Ny ledelsesstruktur 2019 Pr. 1. januar 2019 ændres ledelsesstrukturen således at der fremover bliver en chefgruppe under direktøren. Chefgruppen vil bestå af 2 uddannelseschefer, i kvalitetsog kursuschef samt 1 HR- og administrationschef. Orientering om evt. PLUSS-forløb for bestyrelsen Vi har fået tilbud på et skræddersyet internt kompetenceafklaringsforløb, som bl.a. handler om, hvordan vi som bestyrelse kan sætte alle kompetencer i spil og hvor vi rent strategisk er placeret. Forløbet vil strække sig over et år og kan lægges i forbindelse med de ordinære bestyrelsesmøder.

2 S O SU' Vicedirektøren gør opmærksom på, at der formentlig i forbindelse med den nye aftale vil komme et krav fra Ministeriet om et kortere kursus for bestyrelserne. Sao der kommer vi til at skulle gøre noget. Det undersøges hvad Ministeret har af krav og vi venter med at tage beslutning om tilbuddet om et PLUSS-forløb. Øvrige informationer: B-SOSU og Danske SOSU skoler er inviteret til strategisk topmøde om fremtidens organisering den Formanden deltager i mødet og vil sende programmet ud til bestyrelsen. Skolen har snart en aftale i hus med Erhvervsakademi Sjælland om at udbyde akademiuddannelsen i sundhedspraksis. Der er en stor landsdækkende interesse for SOSU-klar forløbet, som har kørt i Vordingborg. 4. Gennemgang af EUD-aftalen der blev indgået den 22. november Ved Jeppe Poulsen En længe ventet aftale er indgået omkring EUD. På mødet vil der være en kort gennemgang af aftalen, samt forventede konsekvenser for SOSU Nykøbing Falster. Læs mere om aftalen her. Den nye aftale er kommet i stand efter EUD-reformen og er en aftale som reviderer reformen. Der er oprettet en del puljer, hvoraf der er 5-6 forskellige på SOSU-omrdet. Pao SOSU området er glade for den nye aftale, som bl.a. giver Erhvervsskolerne mulighed for at: Udbyde dansk og matematik som enkeltfag enten som aftenkurser eller hele forløb. Udbyde GF+ som er et GFl forløb for voksne og for dem som har brug for lidt længere tid (10 uger). Adgangen til GF 1 bliver udvidet, således at man fr mulighed for at starte på et GF-forløb 2 år efter man har taget en 10. klasse. Kommunerne fr mulighed for at forlægge 10. klasse til en Erhvervsskole. I vores tilfælde vil det blive i et samarbejde. Vi skal i dialog med kommunerne om dette. I den nye aftale er der sat penge af til den nye dimensioneringsaftale, som forventes at komme i Det bliver en spændende tid, vi går i møde. Vi har god tid til at implementere og udvikle p de nye forløb. Vi kender endnu ikke indholdet p GF+, som skal træde i kraft i 2020.

3 SOSU Et bestyrelsesmedlem gør opmærksom PL at der er et stort behov for at kunne udbyde serviceassistentuddannelsen i vores område. Direktøren oplyser, at der er elever, som godt kunne henvises til denne uddannelse, s det vil give god mening med et samarbejde omkring dette og hvis muligheden byder sig, er vi villige til at se på det. For at kunne rekruttere flest mulige elever til serviceassistentuddannelsen, vil det have stor betydning for eleven, at de kan få en uddannelsesaftale. S. Strategi gennemgang og godkendelse. Ved Lene Bonde Kofod og Jeppe Poulsen Strategiprocessen, der startede i sommeren 2018 er klar til godkendelse. Processen efter seminaret har været omfattende, men konstruktiv. Skrivearbejdet er primært varetaget af formanden for strategiudvalget og ledelsen, men har været til kommentering hos udvalget og hos personalet. Det er blevet tilstræbt at være tro imod de indledende input og samtidig fastholde et handlingsaspekt. Strategien mangler grafisk behandling. Bilag følger. Den største forskel på strategien fra seminaret i maj og til nu er at verdensmålene er kommet ind. Det er godt at sætte perspektiv på tingene og det kvalificerer vores strategi. Vi har øvet os i, ikke at gøre Strategien for teksttungt. Kommentarer til Strategien: Der er mange gode ting i strategien, men i forhold til verdensmålene kan det godt blive mere konkret. Der skal ses på formuleringen om ml 1 vedr, samarbejdet omkring 10. klasse, det m ikke blive for politisk. Med hensyn til røgfri skole, så fr skolen besked om de er udpeget som indsats skole eller sammenligningsskole senest den 1. februar Konklusion: Stor ros til strategiudvalget, det er et godt arbejde, der er gjort. Steen Frederiksen og direktøren fr mandat til at gøre strategien færdig. Direktøren kommer med et bud på formuleringen. 6. Kvartalsopfølgning og økonomi, til orientering v/)eppe Poulsen Her orienterer SOSU Nykøbing Falster, bestyrelsen om forhold med økonomisk relevans. Kort gennemgang af kvartalsrapport for 3. kvartal Kvartalsrapporten blev gennemgået og direktøren oplyser, at vi følger budgettet jævnt. Vi er steget i aktivitet, så det går godt på elevsiden og indtægtssiden. Vi har haft en jævn stigning på grundforløbsaktiviteten og her vil vi prøve at holde udviklingen. Elever der gennemfører uddannelsen ligger på ca. 85% og vi arbejder hele tiden med elevernes frafald.

4 De næste 3 åor bliver der udmøntet midler til praktikvejledningen ude i praksis, så her skal vi have en snak med arbejdsgiverne om, hvordan de midler skal bruges. Når vi sammenligner sygdom hos personalet med andre SOSU skoler, så ligger SOSU Nykøbing fornuftigt. 7. Engangsvederlag til medarbejdere. SOSU Nykøbing Falster har tidligere valgt at honorere medarbejderne med et ekstraordinært engangsvederlag. Dette er sket år, hvor der er leveret en ekstraordinær indsats har SOSU Nykøbing Falster haft ca. 25 årselever flere end 2017, væksten er håndteret med minimal vækst i medarbejdergruppen og uden stor udsving i driften. I det hele taget er der tale om yderst fornuftigt drift Jr. Der er kommet flere elever på den pædagogiske assistentuddannelse og social- og sundhedshjælperuddannelsen end forventet og der er afviklet et stort Fællessprog III forløb for Guldborgsund kommune over hele året. Stemningen er god og konstruktiv i medarbejdergruppen og der trækkes i det store hele samme vej. Direktøren indstiller hermed at der udbetales et engangsbeløb på kr , - medarbejder reguleret efter ansættelsesgrad og anciennitet. pr. Det er nogle flotte resultater skolen leverer, så det er en god made at belønne personalet på, så det er vedtaget. 8. Budget 2019 gennemgang og godkendelse. Ved Jeppe Poulsen Bilag følger. Budget 2019 er generelt budgetteret konservativt og af væsentlig punkter blev følgende fremhævet: Personaleomkostningerne vil stige i 2019, da vi påtænker at ansætte 4 nye medarbejdere. Der vil komme en masse udviklingsarbejde i forbindelse med de nye forløb, vi skal til at udbyde. Der er budgetteret med et underskud på 1,6 millioner. Der er budgetteret med en tilbagegang på GFl og GF2, da der er vækst i den private sektor og andre institutioner der søger at styrke deres rekruttering. Hovedforløbet stiger primært på SSA. Driftsudgifter er skret lidt ned. Estimat for 2018 viser et overskud på 3,4 millioner, da det ser ud til at omsætningen stiger fra 38,7 millioner i 2017 til 43 millioner i 2018.

5 Budget 2019 er godkendt. S0SU 9. Opgørelse af resultatlonskontrakt Ved Per Fruerled På baggrund af vedhæftede opgørelse skal bestyrelsen fastsætte opfyldelsesgraden for resultatlønskontrakten. Redegørelsen blev gennemgået og det blev besluttet, at der skal udbetales 89% af den ordinære ramme og 80% af den ekstraordinære ramme. Bestyrelsen takker for en god indsats og de flotte resultater i ETU og VTU. 10. Result:atlønskontrakt 2019 til drøftelse og godkendelse. Ved Per Fruerled Der indgås hvert år en resultatlønskontrakt imellem bestyrelsen og direktøren på baggrund af følgende bemyndigelse. Kontrakten følger. Det udsendte udkast blev drøftet og følgende kom frem: Trivselsmålinger - til næste år kommer alle 3 målinger (MTU, ETU og VTU). Kan vi måle os op mod os selv i forhold til forgende resultater, skal vi være bedre end os selv, selvom vi ligger meget højt? Skal der en ekstra ordinær indsat med i kontakten? Skal strategigen med som et punkt uden at det bliver en større skriftlig afhandling eller vil vi hellere koncentrere os om at udføre strategien? Der kommer en ny EUD-reform i 2020, skal den indg? Hvordan kan vi fastholde et lavt fravær og hvad vil vi opnå. Hvordan håndteres omsorgssamtaler? Kan vi nedbringe sygefravær med x-antal ob? Medarbejderne skal trives - de skal være til stede og ikke noget fravær. Kontrakten skal bære skolen frem til nye tider, hvor der er trivsel og tilfredshed. Vi fastholder de 3 hold vi har i Vordingborg - der mangler måltal. Fastholdelse af de gode resultater. Hvilke muligheder har vi for at fastholde elever på GFl og GF2? Den nye ledelsesstruktur - skal den give et afkast? Opfølgning på lov 409? Kan belastningen på underviserne fordeles mere jævnt? Konklusion: Formanden og direktøren laver et bud på mal, der skal opris og hvad der skal forbedres. Kontakten sendes ud til godkendelse lige efter jul.

6 Planlagte bestyrelsesmøder i 2019: Der skal findes nye datoer for de 2 første møder. Efter en rundspørge bliver bestyrelsesmøderne således i Alle møder er fra kl Referatet er godkendt og underskrevet den Per Fruerled, formand Allan Dres Hansen Susanne 3ohansn, næstformand Susanne Bille Jensen Bo ANldgaard Morten Nielsen Ci a Steen Frederiksen 3 nette Johansen Paarnejer Jeppe osengård Poulsen, direktør

SOSU - Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 29. august 2018, kl , lokale "Restauranten" ZBC Vordingborg.

SOSU - Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 29. august 2018, kl , lokale Restauranten ZBC Vordingborg. SOSU - Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 29. august 218, kl. 16. - 18.3, lokale "Restauranten" ZBC Vordingborg. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Claus Bakke, Inge

Læs mere

SOSU. Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl

SOSU. Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl SOSU Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 27.03.19, kl. 16.00-18.00. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Claus Bakke, Allan Dres Hansen, Morten Nielsen, Steen Frederiksen,

Læs mere

Referat fra fælles bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den , kl

Referat fra fælles bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den , kl Referat fra fælles bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den 24.05.18, kl. 16.30-18.00. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Claus Bakke, Steen Frederiksen, Morten Nielsen, Susanne Bille

Læs mere

SOSU- Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl

SOSU- Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl SOSU- Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 21.03.18, kl. 16.00-18.00. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Bente Borreskov, Morten Nielsen, Grete Breinhild, Steen Frederiksen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den , kl

Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den , kl Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den 14.12.17, kl. 16.30-18.30. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Bente Borreskov, Morten Nielsen, Grete Breinhild, Steen Frederiksen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den , kl

Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den , kl sc5su Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den 31.08.17, kl. 16.00-18.00. Tilstede: Per Fruerled, Bente Borreskov, Morten Nielsen, Grete Breinhild, Steen Frederiksen, Inge Paamejer,

Læs mere

Afbud: Berit Henriksen, Hanne Stilling, John Koldby Nielsen, Lisse-Lotte Rosenkilde, Susanne Johansen

Afbud: Berit Henriksen, Hanne Stilling, John Koldby Nielsen, Lisse-Lotte Rosenkilde, Susanne Johansen 1 Referat af bestyrelsesmøde med SOSU Nyk F. 20. juni 2013 kl. 15.00-17.00 Tilstede: Flemming Jørgensen, Pia Stryger, Kirsten Madsen, Grete Breinhild, Kathrine Andersen, Skjold de la Motte, Jeppe Rosengaard

Læs mere

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl ! 14.marts 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl. 15.30 17.00 Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer: Ny repræsentant fra UC Syddanmark: Institutchef

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 209 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 209 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Jannie Hallø, Ulla Mikkelsen, Jørgen

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl 5.december 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl. 15.00 17.00 Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem Damian Eis, elevrepræsentant 1. Godkendelse af

Læs mere

Bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster, Vestenborgallé 78 18. september 2012 kl. 14.00-16.30

Bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster, Vestenborgallé 78 18. september 2012 kl. 14.00-16.30 Bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster, Vestenborgallé 78 18. september 2012 kl. 14.00-16.30 Tilstede: Skjold de la Motte, Kirsten Madsen, Flemming Jørgensen, Bodil Pedersen, Grete Breinhild, John Koldby

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 241 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 241 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Ulla Dalby, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Carsten Madsen, Jørgen Erik Kozak Nielsen, Anette Aagaard

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Christian Jørgensen Angela Kühl Jensen Anne-Mette Holm Sørensen Karsten Uno Petersen Anette Byriel Andersen

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. Tilstede: Ulla Dalby, Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Anette Aagaard Jensen, Bodil Marker, Anne

Læs mere

Kvartalsrapport 2. kvartal 2016

Kvartalsrapport 2. kvartal 2016 Kvartalsrapport 2. kvartal 2016 1 Indhold Indledning... 3 Flere skal vælge en erhvervsuddannelse... 4 Flere elever skal fuldføre en erhvervsuddannelse... 5 Afsluttede Grundforløb fra 01.01-16 30.06.16...

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 Tidspunkt: kl. 13-16 Sted: Social- og Sundhedsskolen Skive, Arvikavej 7 Deltagere: Bente Bang, Kenneth Bjerregaard, Ove Kent Jørgensen, Ulla Møller Thomsen,

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Angela Kühl Jensen Marianne Dietz Pedersen Anne-Mette Holm Sørensen Afbud: Christian

Læs mere

Kvartalsrapport 4. kvartal 2015

Kvartalsrapport 4. kvartal 2015 Kvartalsrapport 4. kvartal 2015 1 Indhold Indledning... 3 Flere skal vælge en erhvervsuddannelse... 4 Flere elever skal fuldføre en erhvervsuddannelse... 6 Afsluttede Grundforløb fra 01.01-15 31.12.15...

Læs mere

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser.

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser. Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 14. marts 2018 kl. 16.00 17.30 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Damian Eis Christian Jørgensen

Læs mere

Resultatlønskontrakt 2017 for direktør Inger Margrethe Jensen

Resultatlønskontrakt 2017 for direktør Inger Margrethe Jensen ,,. HØBENHAVN & fllordsjællanll Resultatlønskontrakt 2017 for direktør Inger Margrethe Jensen Bestyrelsen vil få afrapportering af kvantitative måltal og kvalitative tiltag i en skriftlig orientering i

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 230 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 230 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Anette Aagaard Jensen, Lena Havsteen,

Læs mere

Kvartalsrapport 3. kvartal 2016

Kvartalsrapport 3. kvartal 2016 Kvartalsrapport 3. kvartal 2016 1 Indhold Indledning... 3 Flere skal vælge en erhvervsuddannelse... 4 Flere elever skal fuldføre en erhvervsuddannelse... 5 Afsluttede Grundforløb fra 01.01-16 30.09.16...

Læs mere

Det samlede årselevtal realiseres med 931 for finansåret (estimat juli 2017).

Det samlede årselevtal realiseres med 931 for finansåret (estimat juli 2017). Navn: Anne-Birgitte Agger Periode: 15. januar 2018 31. juli 2018 Beløbsramme: Underskrift direktør: Underskrift skolens bestyrelsesformand: Bilag: Øvrige forudsætninger for resultatlønskontrakten. Område:

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. Tilstede: Ulla Dalby, Kjeld Saul, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Tine Krogh, Jørgen Lücking Houmøller,

Læs mere

Kvartalsrapport 3. kvartal 2015

Kvartalsrapport 3. kvartal 2015 Kvartalsrapport 3. kvartal 2015 1 Indhold Indledning... 3 Flere skal vælge en erhvervsuddannelse... 4 Flere elever skal fuldføre en erhvervsuddannelse... 5 Afsluttede Grundforløb fra 01.01-15 30.09.15...

Læs mere

Da Berit Henriksen er udpeget ved selvsupplering er det bestyrelsen, der skal godkende Bodils indtræden i stedet for Berit Henriksen.

Da Berit Henriksen er udpeget ved selvsupplering er det bestyrelsen, der skal godkende Bodils indtræden i stedet for Berit Henriksen. Referat af bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster, Vestenborgallé 78. 20. december. 2012 Tilstede: Grete Breinhild, Susanne Johanson, Kirsten Madsen, Flemming Jørgensen, Pia Stryger, Kathrine Andersen,

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl. 9.30 12.00 1. Godkendelse af dagsorden Det indstilles at dagsorden godkendes 2. Godkendelse af referatet fra mødet

Læs mere

Resultatlønskontrakt periode mdr. Det samlede årselevtal realiseres med 931 for finansåret (estimat juli 2017).

Resultatlønskontrakt periode mdr. Det samlede årselevtal realiseres med 931 for finansåret (estimat juli 2017). Navn: Mie Heinfelt Hansen Periode: August 2017 31. december 2017 Beløbsramme: : basisramme 33.333,33 ekstraramme 25.000,00 Kontraktbeløb 1 år Basis og ekstraramme lønskontrakt periode 01.08.17 31.12.17

Læs mere

Referat. Formanden bød velkommen til nyt bestyrelsesmedlem elevrepræsentant Damian Eis

Referat. Formanden bød velkommen til nyt bestyrelsesmedlem elevrepræsentant Damian Eis Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 13. december 2017 kl. 15.00 17.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Malene Frost Damian Eis

Læs mere

Opgørelse af resultatlønskontrakt 2014 for direktør Elsebeth Melgaard, SOSU C

Opgørelse af resultatlønskontrakt 2014 for direktør Elsebeth Melgaard, SOSU C Opgørelse af resultatlønskontrakt 2014 for direktør Elsebeth Melgaard, SOSU C Indledning Kontrakten skal tjene følgende formål: 1. Den skal fungere som et styringsredskab for bestyrelsen. 2. Den skal understøtte

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken på VUC i Holstebro,

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken på VUC i Holstebro, Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken 15.30 18.30 på VUC i Holstebro, Der serveres lidt mad ca. 17.30 Holstebro den 26. november 2014 1. Underskrivelse af referat fra sidste møde. 2. Drøftelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 30. april 2012 kl. 15-18 Selandia Park 6 4100 Ringsted

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 30. april 2012 kl. 15-18 Selandia Park 6 4100 Ringsted Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 30. april 2012 kl. 15-18 Selandia Park 6 4100 Ringsted Indkaldt til mødet var 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen i Næstved

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn fredag den 20. marts 2015

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn fredag den 20. marts 2015 Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn fredag den 20. marts 2015 26. marts 2015 cava Mødested: Mødelokalet Social- Sundhedsskolen Fyn, Odense City Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 5. september 2018 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 5. september 2018 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Christian Jørgensen Pia Niemann Damtoft Heidi Have Damian Eis Annika Pedersen Anne-Mette Holm Sørensen Peder Munck Referat af møde i Bestyrelsen for Social-

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Notat udarbejdet på baggrund af strategiseminaret i Manchester udsendes med referatet.

Notat udarbejdet på baggrund af strategiseminaret i Manchester udsendes med referatet. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 17. december 2014 Bispegade 5. 4800 Nykøbing F. E-mail nhe@vucstor.dk Tlf. 5488 1700 Tlf. direkte 5488 1712 Mobil 3035 9491 Telefax 7248 2805 Dato 18. december

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Ulla Dalby, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Tine Krogh, Anette Aagaard Jensen, Lena Havsteen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow,

Læs mere

Referat fra møde i LUU mandag den , kl , lokale 231 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU mandag den , kl , lokale 231 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Ulla Dalby, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Mette Johansen, Lise Rasmussen, Anette Aagaard Jensen, Lena Havsteen, Jørgen Lücking

Læs mere

Generel introduktion til skolen ved direktør Hanne Helleshøj og administrations- og økonomichef Steen Ib Kjeldsen

Generel introduktion til skolen ved direktør Hanne Helleshøj og administrations- og økonomichef Steen Ib Kjeldsen Referat bestyrelsesmøde den 20. juni 2014 Fremmøde Fuldtalligt fremmøde. Kort præsentation af bestyrelsens medlemmer samt orientering om, at der pt. ikke er elevrepræsentation i bestyrelsen. Godkendelse

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 23. september 2015 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 23. september 2015 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Maiken Haugaard Villadsen Carsten Ohrt Anne-Mette Holm Sørensen Afbud: Anette

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 16. marts 2016 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 16. marts 2016 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Anne-Mette Holm Sørensen Anette Byriel Andersen Carsten Ohrt Karsten Uno Petersen Christian Jørgensen Afbud:

Læs mere

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling,

Læs mere

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 22.februar 2019 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Karen Hansen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling Referent: Kirsten

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 22. marts 2017 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 22. marts 2017 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Christian Jørgensen Peter Petersen Carsten Ohrt Anne-Mette Holm Sørensen Niels Brunsborg Afbud: Heidi Have Karsten Uno Petersen Kirsten

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet onsdag den 20. maj 2015 klokken på Valdemar Birn A/S

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet onsdag den 20. maj 2015 klokken på Valdemar Birn A/S Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet onsdag den 20. maj 2015 klokken 15.00 på Valdemar Birn A/S Vi mødes ved hovedadministrationsbygning på Frøjkvej 75, 7500 Holstebro. Her vil Morten tage i mod os. Holstebro

Læs mere

Kvartalsrapport 3. kvartal 2017

Kvartalsrapport 3. kvartal 2017 Kvartalsrapport 3. kvartal 2017 1 Indhold Indledning... 3 Flere skal vælge en erhvervsuddannelse... 4 Flere elever skal fuldføre en erhvervsuddannelse... 5 Afsluttede Grundforløb fra 01.01-17 30.09.17...

Læs mere

SOSU FYN I TAL 2015 MIDDELFART ODENSE SVENDBORG

SOSU FYN I TAL 2015 MIDDELFART ODENSE SVENDBORG SOSU FYN I TAL 2015 MIDDELFART ODENSE SVENDBORG Udarbejdet foråret 2016 af Berit Christina Olsen Social- og Sundhedsskolen Fyn Odense City Odense Syd Vestre Stationsvej 8-10 Athenvænget 4 5000 Odense C

Læs mere

Irene Frederiksen orienterer kort om tankerne omkring bortfald af dimensionering, og de udfordringer vi må forvente.

Irene Frederiksen orienterer kort om tankerne omkring bortfald af dimensionering, og de udfordringer vi må forvente. Referat LUU SOSU møde den 5. februar 2014 Inviterede: Irene Frederiksen, Silkeborg Kommune Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Joan Sinberg, Favrskov Kommune Lone Kolbæk, Region Midt Lone Smedegaard,

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde Brøndby Møllevej 4, Glasssalen Dato kl

REFERAT Bestyrelsesmøde Brøndby Møllevej 4, Glasssalen Dato kl REFERAT 27.3.2018 Bestyrelsesmøde Brøndby Møllevej 4, Glasssalen Dato 22.3.2018 kl. 16.00-19.00 Til stede: Kurt Pedersen Vagn Majland Mette Aabrink Janine Almy Dorte Tind Jørgensen Alis Jensen Elsebeth

Læs mere

SÖS U -Ptuss. Indhold

SÖS U -Ptuss. Indhold 4 w, IMP --. Ø.M, - Z- sosu SÖS U -Ptuss Indhold i Overblik. i 2 Organisation....... 2 2.1 Overordnede rammer...2 2.2 Mission og vision...3 2.3 økonomi og nøgletal...3 2.4 Organisation og ledelse..........

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 229 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 229 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Ulla Dalby, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Ulla Mikkelsen, Tina Møller Matzen,

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 6. april kl

Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 6. april kl Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 6. april kl. 14.00-16.00 Deltagere: Thøger Johnsen, Birgit Kjeldgaard, Gitte Tørnkvist, Marianne Jerslev, Lene Omann, Susanne Mortensen og JAO (referent)

Læs mere

1. Godkendelse af referat Sekretariatet har ikke modtaget indsigelser til det sidst udsendte referat, hvorfor det betragtes som godkendt.

1. Godkendelse af referat Sekretariatet har ikke modtaget indsigelser til det sidst udsendte referat, hvorfor det betragtes som godkendt. REFERAT 31.1.2017 Bestyrelsesmøde 30.1.2017 Initialer: Deltagere: Anne Mette Jørgensen Tina Smed Laursen Vagn Majland Kurt Pedersen (formand) Flemming Olsen Dorte Tind Jørgensen Alis Jensen Elsebeth Melgaard

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 18. marts 2015 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 18. marts 2015 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Maiken Haugaard Villadsen Anne-Mette Holm Sørensen Christian Jørgensen Anette

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag den kl. 16.00 20.00 INKLUSIV FÆLLES SPISNING 1. Godkendelse af dagsorden og evt. tilføjelser Formanden bød velkommen. Specielt velkomst

Læs mere

Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017.

Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017. Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip 1.1.2017 31.12.2017 - godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017. Denne resultatlønskontrakt er indgået mellem Erhvervsskolens bestyrelse og direktør

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland D. 3. december 2014 kl. 15-17.15 Selandia Park nr. 6. 4100 Ringsted.

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland D. 3. december 2014 kl. 15-17.15 Selandia Park nr. 6. 4100 Ringsted. Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland D. 3. december 2014 kl. 15-17.15 Selandia Park nr. 6. 4100 Ringsted. Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen

Læs mere

Resume Hvervet som formand, næstformand og bestyrelsesmedlem honoreres efter gældende regler.

Resume Hvervet som formand, næstformand og bestyrelsesmedlem honoreres efter gældende regler. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 30. maj 2018 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 01. juni 2018 Deltagere: Per Skovgaard Andersen, Stina

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU af bestyrelsesmøde på SOPU 27. februar kl. 16.00-19.00 på Milnersvej 40, 3400 Hillerød Tilstede: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Lisa Dahl Christensen, Camilla Woller Nielsen, Jens Christensen,

Læs mere

Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland

Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 20. juni 2012 kl. 16-18 Adresse: FOA, Fuglebakken 2, Himmelev, 4000 Roskilde Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne

Læs mere

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl. 15.00 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen, Steen Hartmann

Læs mere

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00 Bilag 2.2, Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede: Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov,

Læs mere

Kvartalsrapport 1. kvartal 2016

Kvartalsrapport 1. kvartal 2016 Kvartalsrapport 1. kvartal 2016 1 Indhold Indledning... 3 Flere skal vælge en erhvervsuddannelse... 4 Flere elever skal fuldføre en erhvervsuddannelse... 5 Afsluttede Grundforløb fra 01.01-16 31.03.16...

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 10. december 2018 kl

Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 10. december 2018 kl Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 10. december 2018 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Afbud: Peter Norman, Solveig Andersen, Hans Jørgen Rømer Andersen, Anne Ruge, Else Bock, Irene Nielsen, Lars L. Hansen,

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse torsdag den 16.juni 2016 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse torsdag den 16.juni 2016 kl Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse torsdag den 16.juni 2016 kl. 13.15 14.45 1. Godkendelse af dagsorden Indstilling: Det indstilles at dagsorden godkendes 8.juni 2016 2. Godkendelse

Læs mere

Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015

Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015 1. Godkendelse og underskrift af referat (kl. 15.20) Referaterne indstilles til godkendelse. Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015 Referaterne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde med SOSU Nyk F 21. marts 2013 kl. 14.00-17.00

Referat af bestyrelsesmøde med SOSU Nyk F 21. marts 2013 kl. 14.00-17.00 Referat af bestyrelsesmøde med SOSU Nyk F 21. marts 2013 kl. 14.00-17.00 Tilstede: Flemming Jørgensen, Pia Stryger, Kirsten Madsen, Grete Breinhild, Lisse-Lotte Rosenkilde, Kathrine Andersen, Skjold de

Læs mere

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Den 14. dec. 2011 kl. 15.00. I mødelokalet ved direktørens kontor

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Den 14. dec. 2011 kl. 15.00. I mødelokalet ved direktørens kontor Dagsorden Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Den 14. dec. 2011 kl. 15.00 I mødelokalet ved direktørens kontor Medlemmer Formand Ebbe Lilliendal, Landsformand for de frie skoler, udpeget

Læs mere

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives.

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives. Bestyrelsen Referat Mødedato: 17. juni 2014 Tidspunkt: 14:00 16:00 Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning, mødelokale 1 Mødenr.: 35 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud fra: Referent: Finn

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Den 17. december 2015 Tidspunkt: Kl. 13.30 15.30 Sted: Skarrildhus, Sdr Ommevej 4, 6933 Kibæk Møde, nr.: 42 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud: Referent:

Læs mere

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage:

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage: Rektor Odense, den 11. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen ved Sct. Knuds Gymnasium onsdag. d 18. september 2013 kl. 16.00-18.00 Afbud fra: Kurt Houlberg, Jørgen Povlsen, Hjalte Hansen Dagsorden

Læs mere

Afbud: Ruth Nykjær, næstformand Nicki Gadgaard. Sekretariat: Direktør Lisbeth Nørgaard

Afbud: Ruth Nykjær, næstformand Nicki Gadgaard. Sekretariat: Direktør Lisbeth Nørgaard Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. september 2017 kl. 15.00 17.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Heidi Have Malene Frost Anne-Mette

Læs mere

Referat fra møde i LUU for SOSU-området

Referat fra møde i LUU for SOSU-området Referat fra møde i LUU for SOSU-området Dato: Mandag den 22. september 2014 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Gitte Kjær Nielsen, Region Midtjylland (GKN) Grethe Nielsen, FOA Holstebro

Læs mere

D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30

D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30 D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30 16. maj 2012 en GODKENDELSER: 1. Godkendelse af dagsordenen Indstilling Bestyrelsen godkender dagsordenen. 2. Godkendelse

Læs mere

Kvartalsrapport 1. og 2. kvartal 2017

Kvartalsrapport 1. og 2. kvartal 2017 Kvartalsrapport 1. og 2. kvartal 2017 1 Indhold Indledning... 3 Flere skal vælge en erhvervsuddannelse... 4 Flere elever skal fuldføre en erhvervsuddannelse... 5 Afsluttede Grundforløb fra 01.01-17 30.06.17...

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken 17.00 19.00. Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Vi serverer lidt smørrebrød ca. 18.30. Holstebro den 22. maj 2014 1. Valg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 21. september kl. 10-12 Kragerup Gods Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen i Næstved kommune 2. Næstformand

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i Bestyrelsen tirsdag den 24. september 2019 Til stede var: Hans

Læs mere

Det samlede årselevtal realiseres med 931 for finansåret (estimat juli 2017).

Det samlede årselevtal realiseres med 931 for finansåret (estimat juli 2017). Navn: Søren Kühlwein Kristiansen Underskrift direktør: Periode: August 2017 Juli 2018 Beløbsramme: Underskrift skolens bestyrelsesformand: Bilag: Øvrige forudsætninger for resultatlønskontrakten. Indsatsområder

Læs mere

Administrationslederen gennemgik budgettet med tilhørende noter og bilag. Der var enkelte spørgsmål undervejs, som blev besvaret.

Administrationslederen gennemgik budgettet med tilhørende noter og bilag. Der var enkelte spørgsmål undervejs, som blev besvaret. Referat af mødet i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 26. januar 2011 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Birthe Hesdorf, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen

Læs mere

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017.

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 19. september 2017 Fraværende: Anders Gadegaard og Ingrid McLeanNyegaard. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen at Bestyrelsen

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. marts 2014 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. marts 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Anette Byriel Andersen Angela Kühl Jensen Inge Hynkemejer Peter Petersen Niels Lind Brunsborg Afbud: Birthe Hesdorf, næstformand Alis

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 15. december 2016 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 15. december 2016 kl Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 15. december 2016 kl. 15.00 17.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge

Læs mere

Dagsorden til møde i LUU PÆD

Dagsorden til møde i LUU PÆD Dagsorden til møde i Minervavej 47, 8960 Randers SØ Mandag d.25.februar2019 kl. Deltagere: Birthe Bøggild (formand)(bb Lederrepræsentant fra Randers Kommune), Karin Mathiesen (næstformand) (KM Repræsentant

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Fredag den 19. december 2014 Tidspunkt: Kl. 09.00 11.30 herefter julefrokost Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 37 Journalnr.: Bestyrelsen

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2013 klokken

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2013 klokken Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2013 klokken 15.00 17.00 Mødelokalet på VUC i Holstebro 1. Godkendelse af referat Der er ikke indkommet kommentarer til referatet. 2. Budgetopfølgning

Læs mere

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 17-09-2018 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 21. juni 2018 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

Administrationsleder Ulla Hygum deltog ved punkterne 6.1, 7.1 og 7.3.

Administrationsleder Ulla Hygum deltog ved punkterne 6.1, 7.1 og 7.3. Referat af mødet i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 9. juni 2010 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Birthe Hesdorf, næstformand Inge Hynkemejer Peter Garde

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde: Tid: Mandag den 10. september 2018 kl Sted: Restauranten, Minervavej 1, Rønne. Med følgende dagsorden:

Referat fra bestyrelsesmøde: Tid: Mandag den 10. september 2018 kl Sted: Restauranten, Minervavej 1, Rønne. Med følgende dagsorden: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Steen Nielsen (Dansk Industri) Mette Hansen (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm) Winni Grosbøll

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Mette Johansen, Tine Krogh, Lena Havsteen, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Tina Møller Matzen, Jeppe Rosengård

Læs mere

Referatet var godkendt, da der jf. forretningsordenen pkt. 3.5 ikke var gjort indsigelser

Referatet var godkendt, da der jf. forretningsordenen pkt. 3.5 ikke var gjort indsigelser Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 21. september 2012 kl. 9.30 11.30 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Birthe Hesdorf, næstformand Alis Boesen Kirsten Dyrholm

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken 15.00 17.00 Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. 1. Godkendelse af referat 2. Bestyrelsesvederlag Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra 4. bestyrelsesmøde i 2014 11-12-2014. Bestyrelsesmøde den 11-12-2014

Referat fra 4. bestyrelsesmøde i 2014 11-12-2014. Bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Mødet startede med, at to nye elevrepræsentanter blev budt velkommen i bestyrelsen hhv. Stefan Dürr Villadsen, som er SSA-elev i Silkeborg og formand for elevrådet samt SSH-elev og elevrådsmedlem i Skanderborg

Læs mere

2. Godkendelse af budget 2013 Bilag vedlagt. 3. Drøftelse af ændringer i hf tilbudsplanen 13/14 Bilag vedlagt.

2. Godkendelse af budget 2013 Bilag vedlagt. 3. Drøftelse af ændringer i hf tilbudsplanen 13/14 Bilag vedlagt. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 12. december klokken 15.00 18.00 i mødelokalet på VUC i Holstebro. Der serveres en let traktement klokken 17.00. Afbud: Asbjørn Heide Holstebro den 5. december 2012

Læs mere

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Tid 18. marts 2015 kl. 14.30 16.00 Sted SOSU Nord, På Sporet 8, 9000 Aalborg, lokale 1.046 (henv. i informationen) Mødedeltagere:

Læs mere

Resultatlønskontrakt, september 2014/2015

Resultatlønskontrakt, september 2014/2015 Resultatlønskontrakt, september 2014/2015 Baggrund Denne kontrakt er udfærdiget i overensstemmelse med Undervisningsministeriets bemyndigelse af 27. juni 2013 til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 28. April 2014 Journal nr.: Bestyrelsen, 34. møde Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen

Læs mere