Boligselskabet Danbo informerer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Boligselskabet Danbo informerer"

Transkript

1 Boligselskabet Danbo informerer Herunder kan du læse en kort orientering om emner, der har været behandlet på bestyrelsesmøderne i perioden til Lærkevej projektet Projektet på Lærkevej er påbegyndt medio november Projektet omfatter nedrivning af de 6 boligblokke på Lærkevej og opførelse af 48 rækkehuse på fundamentet af blokkene. Ombygningen forventes at strække sig over knap 2 år. Opstarten af Lærkevej projektet er blevet forsinket på grund af øgede miljøforanstaltninger omkring bortskaffelse af PCB, bly og zink, som viser sig at være indeholdt i tidligere overflade behandlinger. De første rækkehuse forventes klar til indflytning sidst på året. På Danbos hjemmeside er tegningsmateriale for de nye boliger tilgængeligt. Gennemførelsen af de øgede miljøforanstaltninger påfører byggeriet ekstra udgifter. For at finansiere disse ekstra udgifter har bestyrelsen besluttet at optage yderligere kreditforeningslån samt ansøge Landsbyggefonden om forøgelse af den tidligere fremsendte ansøgning om anvendelsen af egen trækningsret til det maksimale. Sønderborg Kommune har godkendt den yderligere låneoptagelse og Landsbyggefonden har godkendt den maksimale udnyttelse af egen trækningsret.

2 2 Plan for afdeling 1 og 9, Løjtertoft, Th.Brorsensvej og Løkken. Helhedsplanen med de foreløbige planer for begge afdelinger blev fremsendt til Landsbyggefonden i januar 2013 med anmodning om økonomisk støtte. Ansøgningen om støtte er sammen med helhedsplanen tillige sendt til Sønderborg Kommune til godkendelse. Sønderborg Kommunen har endnu ikke behandlet ansøgningen. Ansøgningen om støtte til afdeling 1 og 9 er i løbet af januar 2014 blevet suppleret med en ansøgning om kapitaltilførsel. Landbyggefonden har den 17. juni 2014 gennemført en besigtigelse af afdeling 1 og 9. Landsbyggefonden gjorde under besigtigelsen opmærksom på, at en sammenlægning af afdeling 1 og 9, var en forudsætningen for, at de kunne støtte projektet. Sammenlægningen af de 2 afdelinger vil blive fremlagt til godkendelse på et kommende afdelingsmøde. Resultatet af besigtigelsen har medført, at bestyrelsen har valgt at ændre projektet således, at de områder hvor Landsbyggefonden kan yde økonomisk støtte, vil blive prioriteret. 3 Afdeling 37, Ellestokken Opførelse af servicearealer Opførelse af servicearealer på Ellestokken er nu ved at være afsluttet. Servicearealerne omfatter faciliteter til personalet og skal udskilles fra afdeling 37 og lægges over i en særskilt afdeling. Før byggeregnskabet endelig kan afsluttes, afventes kommunens godkendelse af udmatrikulering af de nye servicearealer.

3 4 Afdeling 18 udarbejdelse af en helhedsplan På baggrund af den stigende ledighed i afdeling 18, Ribesvej mfl., har bestyrelsen besluttet at udarbejde en helhedsplan. Helhedsplanen skal danne grundlag for en ansøgning til Landsbyggefonden om økonomisk støtte til tilpasning af udbuddet af lejemål i afdelingen til efterspørgslen. Helhedsplanen indeholder forslag om nedrivning af i alt 36 boliger og ombygning af 5 andre boliger samt tilpasning af udearealerne, efter nedrivning af de udvalgte boliger. Nævnte forslag er godkendt af beboerne på et afdelingsmøde i april 2014 og efterfølgende godkendt af repræsentantskabet i maj Ansøgningen om støtte til renoveringsprojektet er fremsendt til Landsbyggefonden i medio juli Der er samtidigt ansøgt Landsbyggefonden om kapitaltilførsel for at få dækket de opsamlede driftsunderskud opstået som følge af lejeledighed. Landsbyggefonden har kvitteret for modtagelse af begge ansøgninger, og har lovet at fremrykke sagsbehandlingen med henvisningen til afdelingens økonomi. 5 Forsikringspolitik Arbejdsskade og ansvarsforsikringen vil blive udvidet med dækning af frivillige, der udfører arbejde i afdelingerne i boligselskabets interesse. 6 Varmeplanlægning Selvom Sønderborg Fjernvarme har trukket deres projekt om etablering af en transmissionsledning fra Sønderborg til Nordborg tilbage, arbejdes der videre med at finde en løsning for udbygning af fjernvarmen på Nordals.

4 Der foregår i øjeblikket drøftelser omkring en løsning for Nordals med deltagelse af Sønderborg Forsyning, Sønderborg Fjernvarme og Danbo i samråd med Sønderborg Kommune. Målet er at finde en fælles platform for udbygningen af fjernvarmen på Nordals. 7 Varmeafregninger for varmeåret 2013/14 Det afsluttede varmeår (perioden til ) blev mildere end det foregående år. Graddagene for varmeåret 2013/14 viser en fald på 24 % i forhold til det foregående varmeår 2012/13. Behov for opvarmning udtrykkes ved graddage, som offentligøres løbende af Teknologisk Institut. Forbruget af varmt vand er dog uafhængig af udviklingen i graddage og udgør erfaringsmæssigt 25 til 30 % af varmeforbruget i et normalt varmeår. Regnskaberne for Danbos 3 varmecentraler viser en underdækning (underskud) for varmeåret 2013/14. Varmecentralen i Nordborg har en underdækning på 42 tkr., varmecentralen i Langesø har en underdækning på 71 tkr. og varmecentralen i Havnbjerg har en underdækning på 266 tkr. Den manglende dækning vil blive indregnet i næste års budgetter og varmepriser. Varmeopgørelserne for forbrugerne for det afsluttende varmeår 2013/14 vil gennemsnitlig falde i forhold til sidste år. Varmeopgørelserne forventes udsendt medio september 2014.

5 8 Regnskab for 2013 for kunstfonden 9 Dialogmøde med Sønderborg Kommune Kunstfonden har i 2013 ydet et tilskud på kr som tilskud til udsmykning i afdeling 14, Tjørning. Der har i starten af juli måned 2014 været afholdt et møde med Sønderborg Kommune. Ud over Danbo deltog også Nordborg Andelsboligforening (NAB). Mødet blev sat i stand på baggrund af en redegørelse Danbo har sendt til kommunen i marts måned Redegørelsen beskriver vore forventninger til den økonomiske udvikling fra 2013 og frem til 2017, med fokus på 4 konkrete afdelinger med udlejningsvanskeligheder. Redegørelsen indeholder endvidere en beskrivelse af udviklingen i selskabets dispositionsfond og arbejdskapital. Udlejningsproblemerne berører i dag ikke kun Danbo, men også NAB. Der blev gennemført en besigtigelse af en række afdelinger i både NAB og Danbo med udlejningsproblemer. Efterfølgende blev de økonomiske konsekvenser af de tomme boliger drøftet. Danbo orienterede i den forbindelse omkring de tiltag, der er iværksat, for nedbringelse af antallet af boliger i afdeling 1 og 9, Nordborg, samt nu også i afdeling 18, Havnbjerg. Formålet med mødet var at få etableret en mere formaliseret samarbejde omkring udviklingen for derigennem at inddrage Sønderborg Kommune på et tidligere tidspunkt i forløbet omkring de nødvendige tiltag, der skal iværksættes, for at tilpasse udbuddet af boliger til efterspørgslen.

6 10 Udlejningssituationen Pr. 1. september 2014 var der i alt 175 ledige boliger i Danbo svarende til 15 % af det samlede antal boliger. I etagelejemålene i Nordborg, Th. Brorsensvej/Løkken mfl. (afdeling 1 og 9) er der 80 ledige boliger, i afdeling 18, Ribesvej mfl., er der 32 ledige boliger, i afdeling 8, Rypevej, er der 29 ledige boliger, i afdeling 14, Tjørning, er der 18 ledige boliger, i afdeling 28 Løjtertoft/Storegade er der 11 ledige boliger samt 5 ledige boliger i øvrige afdelinger. Lejetab de første 8 måneder af 2014 udgør 6,6 mio. kr. mod 8,6 mio. kr. på samme tidspunkt i Det samlede tab ved lejeledighed i 2013 udgjorde i alt 11,5 mio.kr. 11 Konstituering efter repræsentantskabsmøde På det første bestyrelsesmøde efter afholdelse af repræsentantskabsmødet den 21. maj 2014, konstituerede bestyrelsen således: Jens Wolff og Karin Jørgensen blev genvalgt som henholdsvis formand og næstformand. Roger Koch blev genvalgt til brugergruppen. Brugergruppen består derudover af Jytte Kristensen (afd.23), Harry Andersen (afd.26), Helle Kjær Christensen (afd.1+9) og Bente Christensen (afd.18), alle valgt af repræsentantskabet. Til kunstfonden var der genvalg af Leif Kjærgaard og nyvalg af Helge Mygil. Kunstfonden består derudover af Nina Hansen (afd.22), Yrsa Erenskjold (afd.27) og Jørgen Wolff (afd.13), alle valgt af repræsentantskabet.

7 Til Danbos to udpegede medlemmer til bestyrelsen for Langesø Varmecentral var der genvalg til Karin Jørgensen og nyvalg af Leif Kjærgaard. 12 Indvielse af solcelleanlægget Torsdag den 10. juli 2014 blev der, i strålende solskinsvejr, afholdt officielt indvielse af solcelleanlægget på Tjørning (afdeling 14). Alle afdelingens beboer var inviteret og derudover var der mødt en række gæster op. Formanden for afdelingsbestyrelsen Roger Koch bød velkommen. Lars Thomsen fra firmaet ATsolar orienterede omkring teknikken. Selve indvielse blevet foretaget af viceborgmester Aase Nyegaard. Peter Rathje fra Projekt Zero glædede sig over at beboerne på Tjørning havde besluttet sig for at være med til at gøre en indsat for et grønnere miljø. Begivenheden blev ligeledes dækket af pressen og dagen efter blev indvielsen omtalt i lokale del af JydskeVestkysten. 13 Røde Kors Besøgstjeneste Nordals Nordborg området Røde Kors Besøgstjeneste Nordals har bedt os orientere Danbos lejere om mulighederne for at blive besøgsven eller få en besøgsven. Orienteringen er vist på bagsiden af denne side.

8

Boligselskabet Danbo informerer

Boligselskabet Danbo informerer Boligselskabet Danbo informerer Herunder kan du læse en kort orientering om emner, der har været behandlet på bestyrelsesmøderne i perioden 01.06.2015 til 01.09.2015. 1 Lærkevej projektet Projektet på

Læs mere

Boligselskabet Danbo informerer

Boligselskabet Danbo informerer Boligselskabet Danbo informerer Herunder kan du læse en kort orientering om emner, der har været behandlet på bestyrelsesmøderne i perioden 01.12.2014 til 01.03.2015. 1 Lærkevej projektet Projektet på

Læs mere

Boligselskabet Danbo informerer

Boligselskabet Danbo informerer Boligselskabet Danbo informerer Herunder kan du læse en kort orientering om de emner, der har været behandlet på bestyrelsesmøderne i perioden 01.12.2013 til 01.03.2014. 1 Lærkevej projektet Projektet

Læs mere

Boligselskabet Danbo informerer

Boligselskabet Danbo informerer Boligselskabet Danbo informerer Herunder kan du læse en kort orientering om emner, der har været behandlet på bestyrelsesmøderne i perioden 01.03.2015 til 01.06.2015. 1 Lærkevej projektet Projektet på

Læs mere

Boligselskabet Danbo informerer

Boligselskabet Danbo informerer Boligselskabet Danbo informerer Herunder kan du læse en kort orientering om emner, der har været behandlet på bestyrelsesmøderne i perioden 01.09.2014 til 01.12.2014. 1 Lærkevej projektet Projektet på

Læs mere

Dagsorden Onsdag den 16. maj 2018, kl Nordborgvej 6, Nordborg

Dagsorden Onsdag den 16. maj 2018, kl Nordborgvej 6, Nordborg BOLIGSELSKABET DANBO Dagsorden Onsdag den 16. maj 2018, kl. 15.15 Nordborgvej 6, Nordborg Side 1 af 5 BOLIGSELSKABET DANBO Punkterne på dagsordenen er mærket (B) beslutning, (D) drøftelse eller (O) orientering.

Læs mere

Referat Onsdag den 16. maj 2018, kl Nordborgvej 6, Nordborg

Referat Onsdag den 16. maj 2018, kl Nordborgvej 6, Nordborg BOLIGSELSKABET DANBO Referat Onsdag den 16. maj 2018, kl. 15.15 Nordborgvej 6, Nordborg Side 1 af 6 BOLIGSELSKABET DANBO Punkterne på dagsordenen er mærket (B) beslutning, (D) drøftelse eller (O) orientering.

Læs mere

Referat Onsdag den 6. juni 2018, kl Nordborgvej 6, Nordborg

Referat Onsdag den 6. juni 2018, kl Nordborgvej 6, Nordborg BOLIGSELSKABET DANBO Referat Onsdag den 6. juni 2018, kl. 15.15 Nordborgvej 6, Nordborg Side 1 af 7 BOLIGSELSKABET DANBO Punkterne på dagsordenen er mærket (B) beslutning, (D) drøftelse eller (O) orientering.

Læs mere

Organisationsbestyrelsen DANBO (Organisations bestyrelsesmøde)

Organisationsbestyrelsen DANBO (Organisations bestyrelsesmøde) Organisationsbestyrelsen DANBO (Organisations bestyrelsesmøde) 19-06-2019 15:15 Nordborgvej 6, 6430 Nordborg Information: Jimmy Povsen deltager ikke i mødet. Afbud: inspektør Morten Christensen Mødeindhold

Læs mere

Dagsorden Torsdag den 9. august 2018, kl Nordborgvej 6, Nordborg

Dagsorden Torsdag den 9. august 2018, kl Nordborgvej 6, Nordborg BOLIGSELSKABET DANBO Dagsorden Torsdag den 9. august 2018, kl. 15.15 Nordborgvej 6, Nordborg Side 1 af 5 BOLIGSELSKABET DANBO Punkterne på dagsordenen er mærket (B) beslutning, (D) drøftelse eller (O)

Læs mere

Dagsorden Onsdag den 18. april 2018, kl Nordborgvej 6, Nordborg

Dagsorden Onsdag den 18. april 2018, kl Nordborgvej 6, Nordborg BOLIGSELSKABET DANBO Dagsorden Onsdag den 18. april 2018, kl. 15.15 Nordborgvej 6, Nordborg Side 1 af 5 BOLIGSELSKABET DANBO Punkterne på dagsordenen er mærket (B) beslutning, (D) drøftelse eller (O) orientering.

Læs mere

Referat Onsdag den 18. april 2018, kl Nordborgvej 6, Nordborg

Referat Onsdag den 18. april 2018, kl Nordborgvej 6, Nordborg BOLIGSELSKABET DANBO Referat Onsdag den 18. april 2018, kl. 15.15 Nordborgvej 6, Nordborg Side 1 af 6 BOLIGSELSKABET DANBO Punkterne på dagsordenen er mærket (B) beslutning, (D) drøftelse eller (O) orientering.

Læs mere

Referat Onsdag den 21. november 2018, kl Nordborgvej 6, Nordborg

Referat Onsdag den 21. november 2018, kl Nordborgvej 6, Nordborg BOLIGSELSKABET DANBO Referat Onsdag den 21. november 2018, kl. 15.15 Nordborgvej 6, Nordborg Side 1 af 5 BOLIGSELSKABET DANBO Punkterne på dagsordenen er mærket (B) beslutning, (D) drøftelse eller (O)

Læs mere

Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30.

Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. Side 1/7 Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Nils Vinther Leo Kristensen Aase Andersen Arne

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30. Side 1/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Henny Rasmussen Aase Andersen Arne Olesen Allan Kirch Pedersen

Læs mere

Salus Boligadministration A.m.b.a

Salus Boligadministration A.m.b.a Salus Boligadministration A.m.b.a Organisationsbestyrelsen DANBO (Organisationsbestyrelsesmøde) 09-01-2019 15:15 Nordborgvej 6, 6430 Nordborg Information : Efter mødet vil der være spisning på kontoret.

Læs mere

Svendborg Kommune Økonomi Direktionssekretariatet Ramsherred 5 5700 Svendborg

Svendborg Kommune Økonomi Direktionssekretariatet Ramsherred 5 5700 Svendborg Svendborg Kommune Økonomi Direktionssekretariatet Ramsherred 5 5700 Svendborg Att. Jan Carlsson Kuben Management A/S Kolding Åpark 1, 4. 6000 Kolding Tel 7938 1380 CVR. nr. 28693036 info@kubenman.dk www.kubenman.dk

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. Dagsorden: Åbent møde. 1. Protokol fra bestyrelsesmødet, mandag den 10. oktober 2016. 2. Revisionsprotokol. 3. Meddelelser.

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. maj 2015, kl. 16.30

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. maj 2015, kl. 16.30 Side 1/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. maj 2015, kl. 16.30 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Leo Kristensen Aase

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen, fremtidsvisioner og godkendelse

Læs mere

Referat Onsdag den 17. januar 2018, kl Nordborgvej 6, Nordborg

Referat Onsdag den 17. januar 2018, kl Nordborgvej 6, Nordborg BOLIGSELSKABET DANBO Referat Onsdag den 17. januar 2018, kl. 15.15 Nordborgvej 6, Nordborg Side 1 af 6 BOLIGSELSKABET DANBO Punkterne på dagsordenen er mærket (B) beslutning, (D) drøftelse eller (O) orientering.

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Mødereferat Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligforeningen:

Læs mere

Nordborg Andelsboligforening

Nordborg Andelsboligforening Organisationsbestyrelsens beretning Maj 2016 - april 2017. Denne skriftlige beretning udsendes til afdelingsformænd, for videreformidling i afdelingerne, hvis dette ønskes, kan også afhentes i kopi på

Læs mere

Dagsorden Torsdag den 15. marts 2018, kl Nordborgvej 6, Nordborg

Dagsorden Torsdag den 15. marts 2018, kl Nordborgvej 6, Nordborg BOLIGSELSKABET DANBO Dagsorden Torsdag den 15. marts 2018, kl. 15.15 Nordborgvej 6, Nordborg Side 1 af 5 BOLIGSELSKABET DANBO Punkterne på dagsordenen er mærket (B) beslutning, (D) drøftelse eller (O)

Læs mere

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART.

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART. 12.02.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 7. februar 2012 kl. 16.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Bendt Nielsen Sekretær Dan Christensen (fra pkt. 4) Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

Protokollen fra mødet den 04. december 2012 blev godkendt. Protokollen fra mødet den 11. december 2012 blev godkendt.

Protokollen fra mødet den 04. december 2012 blev godkendt. Protokollen fra mødet den 11. december 2012 blev godkendt. 13.01.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013 kl. 16.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Sekretær Dan Christensen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter Kragballe Birthe Dypevåg Direktør

Læs mere

Hirtshals Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, Torsdag den 25. juni 2015 kl på Skaga Hotel, Willemoesvej 1 i Hirtshals.

Hirtshals Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, Torsdag den 25. juni 2015 kl på Skaga Hotel, Willemoesvej 1 i Hirtshals. Hirtshals Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, Torsdag den 25. juni 2015 kl. 18.00 på Skaga Hotel, Willemoesvej 1 i Hirtshals. Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 08. oktober 2013 kl. 18.30. Deltagere: Næstformand Bendt Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 08. oktober 2013 kl. 18.30. Deltagere: Næstformand Bendt Nielsen 13.09.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 08. oktober 2013 kl. 18.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Bendt Nielsen Sekretær Dan Christensen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter

Læs mere

ARBEJDERNES ANDELSBOLIGFORENING AF HORSENS. Referat fra bestyrelsesmøde

ARBEJDERNES ANDELSBOLIGFORENING AF HORSENS. Referat fra bestyrelsesmøde ARBEJDERNES ANDELSBOLIGFORENING AF 1938 - HORSENS Referat fra bestyrelsesmøde Mandag den 14. maj 2018, kl. 17.30 på kontoret, Kongensgade 25, 8700 Horsens. Indkaldt til mødet: Poul Erik Rasmussen, Leif

Læs mere

Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød

Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl. 12.00 i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. december 2017, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. december 2017, kl. 16,30. Side 1/8 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. december 2017, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Nils Vinther Leo Kristensen Arne Olesen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 15. august 2016, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 15. august 2016, kl. 16,30. Side 1/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 15. august 2016, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Leo Kristensen Aase Andersen Arne Olesen Henny Rasmussen Michael

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: Hans Peder Andersen, formand Lis Højsager, næstformand Kim Karmar Jensen. Kjeld Vellier Heidi Schöwing-Hansen

Deltagere fra bestyrelsen: Hans Peder Andersen, formand Lis Højsager, næstformand Kim Karmar Jensen. Kjeld Vellier Heidi Schöwing-Hansen BSB Lunderskov Referat fra repræsentantskabsmøde tirsdag den 24. september 2013 kl. 18.30 Mødet holdes i Lunderskov Hallen, Kobbelvænget 1, 6640 Lunderskov Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2011 Tjørnevej 2, kl. 19.00 Mandag den 9. maj 2011 Pkt. 6. Hastrupparkens økonomi og udlejning 4 Pkt. 7 Helhedsplan for Hastrupparken 5 Pkt.

Læs mere

Glostrup, den 30.08.2010 SA Referat Den 19. august 2010

Glostrup, den 30.08.2010 SA Referat Den 19. august 2010 Postfunktionærernes Andels-Boligforening Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail pab@pab.dk CVR nr. 31 49 64 11 Glostrup, den 30.08.2010 SA

Læs mere

Bestyrelsen har afholdt møde torsdag den 14. december 2017 med behandling af dagsorden i henhold til nedenstående.

Bestyrelsen har afholdt møde torsdag den 14. december 2017 med behandling af dagsorden i henhold til nedenstående. Referat fra bestyrelsesmødet 14. december 2017 Bestyrelsen har afholdt møde torsdag den 14. december 2017 med behandling af dagsorden i henhold til nedenstående. Til stede var Jens Wolff, Leif Kjærgaard,

Læs mere

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes.

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes. Skanderborg Ældreboligselskab Indkaldelse til repræsentantskabsmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 9.30 efter organisationsmødet. Mødet holdes i Fælleshuset, Rytterparken, Stilling, 8660 Skanderborg

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. 2. november 2011 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling Kirstinelunds bestyrelseslokaler,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde onsdag den 25. maj 2016, kl i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund

Repræsentantskabsmøde onsdag den 25. maj 2016, kl i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund Repræsentantskabsmøde onsdag den 25. maj 2016, kl. 19.00 i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund Til stede: Karen Christensen, Anders Brandt, Anni Damsgaard Pagh, Basile A. Sokalis, Gry Marie

Læs mere

Silkeborg Byråd har på møde af 25. juni 2012 godkendt byggeregnskabet for opførelsen af 12 stk. almene boliger på Buskelundhøjen, AB`s afd. 61.

Silkeborg Byråd har på møde af 25. juni 2012 godkendt byggeregnskabet for opførelsen af 12 stk. almene boliger på Buskelundhøjen, AB`s afd. 61. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 22. august 2012, kl. 18.30 Fraværende: Ulla Dinesen (afbud) 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat Onsdag den 26. september 2018, kl Nordborgvej 6, Nordborg

Referat Onsdag den 26. september 2018, kl Nordborgvej 6, Nordborg BOLIGSELSKABET DANBO Referat Onsdag den 26. september 2018, kl. 15.15 Nordborgvej 6, Nordborg Side 1 af 6 BOLIGSELSKABET DANBO Punkterne på dagsordenen er mærket (B) beslutning, (D) drøftelse eller (O)

Læs mere

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde som afholdtes Torsdag den 7. maj 2015 kl. 11.

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde som afholdtes Torsdag den 7. maj 2015 kl. 11. Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde som afholdtes Torsdag den 7. maj 2015 kl. 11.00 På Toftehøjen Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. september 2011, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. september 2011, kl. 16.30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. september 2011, kl. 16.30. Side 1/6 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Eva Carlsen, Henny Rasmussen,

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr , som er overført til arbejdskapitalen.

Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr , som er overført til arbejdskapitalen. Bestyrelsens årsberetning Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr. 16.574, som er overført til arbejdskapitalen. Arbejdskapital: Den disponible del af saldoen udgør pr. 3. juni 213

Læs mere

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14.

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14. Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14.00 På Toftehøjen Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Clausen, formand Rose Petersen, medlem Jean Torp, medlem Kaj Oluf Andersen, medlem Erik Zastrow, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Clausen, formand Rose Petersen, medlem Jean Torp, medlem Kaj Oluf Andersen, medlem Erik Zastrow, medlem Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag, den 25. november 2014, kl. 18.00 i mødelokalet Lindeholmen 2. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Side. I mødet deltog fra repræsentantskabet:

Side. I mødet deltog fra repræsentantskabet: Skagen Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 5. marts 2014 efter bestyrelsesmødet, som repræsentantskabet overværer i Hvide Hus, Skagen Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse

Læs mere

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017 Dato: 20.11.2017 Tid: 13:00 Sted: Allingåbro Ansvarlig: Anthony Le Journalnr.: 17/14985 Deltagere: Tommy E. Hansen (Formand for bestyrelsen) Kenneth T. Hansen (Direktør for Randers bolig) Mogens T. Clingman

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 18.06 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Henning Winther Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia 99

Boligselskabet Futura Fredericia 99 Boligselskabet Futura Fredericia 99 Referat for ordinært organisationsbestyrelsesmøde den 16. juni 2010 kl. 17.00, mødet fandt sted i fælleshuset på Thygesmindevej. 1. Velkomst ved formanden 2. Godkendelse

Læs mere

Referat Tønder Andelsboligforening Onsdag den 21. maj 2014, kl Torvet 2 - Tønder. Tønder Andelsboligforening. Side 1 af 14

Referat Tønder Andelsboligforening Onsdag den 21. maj 2014, kl Torvet 2 - Tønder. Tønder Andelsboligforening. Side 1 af 14 Referat Onsdag den 21. maj 2014, kl. 16.00 Torvet 2 - Tønder Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse 1.Godkendelse af referat...4 1.1.Bestyrelsesmøde den 22. april 2014...4 2.Efterretningssager...4 2.1.Totalt

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl. 16,30. Side 1/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl. 16,30. Dagsorden: Åbent møde. 1. Protokol fra bestyrelsesmødet, mandag den 15. august 2016. 2. Revisionsprotokol. 3. Meddelelser.

Læs mere

Udgangspunktet for mødet er den indsendte styringsrapport samt revisionsprotokollat for GAB.

Udgangspunktet for mødet er den indsendte styringsrapport samt revisionsprotokollat for GAB. Dato: 13.11.2015 Tid: 09:00 Sted: GAB Ansvarlig: Rune Hellegaard Christensen Journalnr.: 15/17953 Deltagere: Forretningsfører Lars Kirstein, GAB Inspektør Jens Holt Poulsen, GAB Formand Hovedbestyrelsen,

Læs mere

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 22. marts 2012, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 22. marts 2012, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 22. marts 2012, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Møde -referat Sted Start 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lars Olsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere suppleant Rinda Faurskov og direktør Per

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark (BDK)

Referat fra Styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark (BDK) Referat fra Styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark (BDK) Den 20. juni 2011 Til stede: Gitte Weien Andersen (Rudersdal Kommune), Torben Eriksen (forretningsfører, BDK),

Læs mere

Side. Øvrige deltagere: Fra Domea, Kundechef Frank Hansen. Der var afbud fra Anni Thomsen Nanna Møller Kristensen

Side. Øvrige deltagere: Fra Domea, Kundechef Frank Hansen. Der var afbud fra Anni Thomsen Nanna Møller Kristensen Boligselskabet Nykøbing Mors Referat af organisationsbestyrelsesmøde, Tirsdag den 16. december 2014 kl. 13.00, i gildesalen Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Boligselskabet

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. oktober kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. oktober kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 17.09 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. oktober kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 14. maj 2018, kl Nørremarksvej 18A, Tønder

Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 14. maj 2018, kl Nørremarksvej 18A, Tønder Ekstern Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 14. maj 2018, kl. 16.00 Nørremarksvej 18A, Tønder Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse: 1. Referat mv.... 3 A) Godkendelse af referat... 3 2. Organisation...

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Nielsen, formand Gert E. Olsen Jørgen J. Adsersen Karin Thomsen Kim Randrup Kristian Leonhard Jørn Nielsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Nielsen, formand Gert E. Olsen Jørgen J. Adsersen Karin Thomsen Kim Randrup Kristian Leonhard Jørn Nielsen Boligselskabet Rosenvænget Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 02. maj 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Gefionvej 50, 3600 Frederikssund Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 3 2 Boligselskabet

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. februar 2011, kl

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. februar 2011, kl Side 1/8 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. februar 2011, kl. 16.00. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Lene Rasmussen, Eva Carlsen, Gunnar Sørensen, Hans Jørgen Christensen, Henny

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Mandag den 30. marts 2015 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 30.03.2015 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Michael Busted, formand, Flemming Kryger, Hanne Juhler, Jørgen Madsen, 15-02

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Michael Busted, formand, Flemming Kryger, Hanne Juhler, Jørgen Madsen, 15-02 Boligselskabet af 1961 i Tikøb Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Tirsdag den 25. september 2012 kl. 18.00 i det lille fælleslokale beliggende Hovgårdsparken, Espergærde. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen, fremtidsvisioner og godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 6. marts 2019 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Leif A.B.C. Hansen, formand Jørgen Berg, næstformand Johannes Langhoff Kirsten Winther-Larsen (afbud)

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Leif A.B.C. Hansen, formand Jørgen Berg, næstformand Johannes Langhoff Kirsten Winther-Larsen (afbud) 105-00 Søllerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 31. maj 2012 kl. 13.00 i fælleslokalet beliggende Krogholmgårdsvej 1, 2950 Vedbæk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Søllerød

Læs mere

Hovedbestyrelsens halvårlige beretning til repræsentantskabets møde torsdag den 19. maj 2015

Hovedbestyrelsens halvårlige beretning til repræsentantskabets møde torsdag den 19. maj 2015 Hovedbestyrelsens halvårlige beretning til repræsentantskabets møde torsdag den 19. maj 2015 Denne halvårlige beretning er en orientering om, hvad vi i hovedbestyrelsen har arbejdet og beskæftiget os med

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: John Adelsteen Andersen, formand Mariazara Pervin, næstformand Jytte Rønne Bente Nees Susanne Pia Hansen

Deltagere fra bestyrelsen: John Adelsteen Andersen, formand Mariazara Pervin, næstformand Jytte Rønne Bente Nees Susanne Pia Hansen Boligselskabet DFB Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde nr. 51 Tirsdag d. 30. august 2011 kl. 17.00 i Nimb, Tivoli, Bernstorffsgade 5, 1577 København V med efterfølgende spisning Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. april 2012, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. april 2012, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. april 2012, kl. 16,30. Side 18/6 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Henny Rasmussen, Aase Andersen,

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl i fælleshuset, Sundtoften 418

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl i fælleshuset, Sundtoften 418 Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl. 18.00 i fælleshuset, Sundtoften 418 Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Formand Egon Soll bød velkommen til mødet, herunder med en særlig velkomst til det ny medlem af bestyrelsen, Lise Poulsen.

Formand Egon Soll bød velkommen til mødet, herunder med en særlig velkomst til det ny medlem af bestyrelsen, Lise Poulsen. Bestyrelsesmøde, tirsdag den 20. november 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Leif Poulsen Birthe Hansen Karin van Overeem Nicki Hagesen Svend Jensen

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 24. marts 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris

Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 24. marts 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris Jægerspris Boligselskab 133 Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 24. marts 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris 1. Godkendelse af referat fra mødet den 22. september 2009 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Domea Randers Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Dagsorden var : Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde den 03. juni 2015, kl i fælleshuset, Sønder Allé 61, Strib.

Referat af repræsentantskabsmøde den 03. juni 2015, kl i fælleshuset, Sønder Allé 61, Strib. BOLIGSELSKABET AF 1945 I STRIB Referat af repræsentantskabsmøde den 03. juni 2015, kl. 18.00 i fælleshuset, Sønder Allé 61, Strib. Tilstede: Bestyrelsen: Knud Kingo Christensen (KKC), Mogens K. Hansen

Læs mere

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen.

Beretningen her på afdelingsmødet vil tage udgangspunkt i den skriftlige beretning og alene omfatte nogle væsentlige emner fra beretningen. Afdelingsmøde for afd. 23 Jernbanegade 11 Torsdag, den 17. september 2015 kl. 18.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen. Fra

Læs mere

REGULATIV OM SÆRLIG DRIFTSSTØTTE FRA LANDSBYGGEFONDEN (LANDSDISPOSITIONSFONDEN)

REGULATIV OM SÆRLIG DRIFTSSTØTTE FRA LANDSBYGGEFONDEN (LANDSDISPOSITIONSFONDEN) REGULATIV OM SÆRLIG DRIFTSSTØTTE FRA LANDSBYGGEFONDEN (LANDSDISPOSITIONSFONDEN) SIDE 3 l 8 REGULATIV OM SÆRLIG DRIFTSSTØTTE FRA LANDSBYGGEFONDEN (LANDSDISPOSITIONSFONDEN) I medfør af lov om almene boliger

Læs mere

Dan Christensen gennemgik status over igangværende projekter, projekter under forberedelse og mulige kommende projekter.

Dan Christensen gennemgik status over igangværende projekter, projekter under forberedelse og mulige kommende projekter. 18.01 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 2. oktober 2018 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen

Læs mere

Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. september 2015 kl på Hostrups Hotel, Søndergade 30, Tønder.

Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. september 2015 kl på Hostrups Hotel, Søndergade 30, Tønder. Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. september 2015 kl. 19.00 på Hostrups Hotel, Søndergade 30, Tønder. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 15. august 2016, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 15. august 2016, kl. 16,30. Side 1/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 15. august 2016, kl. 16,30. Dagsorden: Åbent møde. 1. Protokol fra bestyrelsesmødet, mandag den 13. juni 2016. 2. Forretningsorden for organisationsbestyrelsen

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kurt Blohm, medlem Lise-Lotte Schytt, medlem Tove Holm, medlem Villy Brejning, medlem (afbud)

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kurt Blohm, medlem Lise-Lotte Schytt, medlem Tove Holm, medlem Villy Brejning, medlem (afbud) Haderslev Boligselskab Referat ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde Torsdag, den 18. september 2014 kl. 17.00 på Hotel Harmonien, Gåskærgade 19, 6100 Haderslev Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Nordborg Andelsboligforening

Nordborg Andelsboligforening Organisationsbestyrelsens beretning Juni 2015 - maj 2016. 1. Indledning Denne skriftlige beretning udsendes til vores afdelinger (afdelingsformænd) og kan desuden afhentes i kopi på kontoret ligesom den

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere:

Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere: 15.04. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen, fra pkt. 10 Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 34 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 34 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Bestyrelsen har afholdt møde onsdag den 18. oktober 2017 med behandling af dagsorden i henhold til nedenstående.

Bestyrelsen har afholdt møde onsdag den 18. oktober 2017 med behandling af dagsorden i henhold til nedenstående. Referat fra bestyrelsesmødet 18. oktober 2017 Bestyrelsen har afholdt møde onsdag den 18. oktober 2017 med behandling af dagsorden i henhold til nedenstående. Til stede var Jens Wolff, Leif Kjærgaard,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 29. april 2014 Hans Fugls Vej Kl. 16:15

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 29. april 2014 Hans Fugls Vej Kl. 16:15 Møde -referat Sted Start 29. april 2014 Hans Fugls Vej Kl. 16:15 Deltagere Deltog ikke Referent Dirigent Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Per Carstens, Palle Rasmussen, Kjeld Kjeldsen og Lars

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Dialogmøde (afholdt i 2012) Lejerbo, Kalundborg

Dialogmøde (afholdt i 2012) Lejerbo, Kalundborg REFERAT Dialogmøde 2011 + 2012 (afholdt i 2012) Lejerbo, Kalundborg Dato: 23. april 2012 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Formand Niels

Læs mere

Boligselskabet Rosenvænget 168

Boligselskabet Rosenvænget 168 Boligselskabet Rosenvænget 168 Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 2. marts 2010 kl.17.00 i regionskontorets mødelokale, Torvet 6, kælderen, 3600 Frederikssund 1. Godkendelse af referat fra organisationsbestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: 18.00 på Malling Kro Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis KB Best.medlem Frederik Schrøder FS Best.medlem

Læs mere

Godkendelse af dagsorden... 2 Godkendelse af referat... 2 Boligselskabet Søllerød Ældrebolig Selskab... 2 Afdeling 1 Nærum Hovedgade...

Godkendelse af dagsorden... 2 Godkendelse af referat... 2 Boligselskabet Søllerød Ældrebolig Selskab... 2 Afdeling 1 Nærum Hovedgade... Boligselskabet Søllerød Ældreboligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 8. april 2014 kl. 12.00 Fælleslokalet, Gl. Nærum skole Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

REFERAT. Dialogmøde 2014 Høng Boligforening 1. VELKOMST 2. OPFØLGNING PÅ SIDSTE ÅRS AFTALER

REFERAT. Dialogmøde 2014 Høng Boligforening 1. VELKOMST 2. OPFØLGNING PÅ SIDSTE ÅRS AFTALER REFERAT Dialogmøde 2014 Høng Boligforening Dato: 16. oktober 2014 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Lars Diethmer Forretningsfører Jens

Læs mere