LOKALPLAN NR. 59. Fanø Kommune. For et område til jordbrugsparceller ved Storetoft -Nordby

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN NR. 59. Fanø Kommune. For et område til jordbrugsparceller ved Storetoft -Nordby"

Transkript

1 LOKALPLAN NR. 59 Fanø Kommune For et område til jordbrugsparceller ved Storetoft -Nordby Oktober 1999

2 2 Lokalplan 59 Fanø Kommune HVAD ER EN LOKALPLAN? I følge planloven fra 1991 skal der udarbejdes en lokalplan inden der igangsættes et større byggeri eller anlægsarbejde, foretages større nedrivninger eller væsentlige ændringer i anvendelse af en ejendom. I øvrigt kan der altid udarbejdes lokalplan, når byrådet skønner, at det er nødvendigt. Byrådet kan i en lokalplan fastsætte bindende bestemmelser om f.eks. et areals anvendelse, bebyggelse og materialer, veje og stiers placering og udformning, friarealers placering og indretning samt bevaring af huse, bymiljøer og landskabstræk m.v. Sådanne bestemmelser skal medvirke til, at et område anvendes og udformes under hensyntagen til de eksisterende omgivelser og i overensstemmelse med den øvrige planlægning i kommunen. En lokalplan er desuden byrådets redskab til at sikre gennemførelsen af kommuneplanen. Lokalplanen kan dog indskrænke de muligheder for anvendelse og bebyggelse som kommuneplanen angiver. OFFENTLIG HØRING Inden byrådet vedtager en lokalplan endeligt, offentliggøres et forslag til lokalplan i 8 uger. På den måde er det muligt for den enkelte borger at vurdere forslaget og eventuelt fremkomme med bemærkninger eller ændringsforslag inden byrådet vedtager lokalplanen endeligt. Lokalplanen tinglyses herefter på de ejendomme den omfatter og får bindende virkning for grundejere og brugere i området. HANDLEPLIGT Tilvejebringelse af en lokalplan betyder ikke forbud mod fortsættelse af en eksisterende lovlig anvendelse af en ejendom, ligesom en lokalplan heller ikke medfører handlepligt til at realisere de anlæg, som er indeholdt i planen. Ændringer af eksisterende forhold, f.eks. ved om- og nybyggeri eller ved ændret anvendelse af bestående ejendomme, skal være i overensstemmelse med lokalplanen. FREMLÆGGELSE M.V. Dette lokalplanforslag har været offentligt fremlagt i perioden fra den 26. november 1998 til den 21. januar 1999.

3 Lokalplan 59 Fanø Kommune 3 FANØ KOMMUNE - LOKALPLAN MR. 59 For et område til jordbrugsparceller ved Storetoft -Nordby. INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0. Beskrivelse. Illustrationsplaner s Lokalplanens baggrund og indhold. s Beskrivelse af lokalplanområdet. s Redegørelsen. 2.1 Lokalplanens forhold til regionplanen. s Lokalplanens forhold til kommuneplanen. s Zonestatus. s Lokalplanens forhold til naturbeskyttelse. s Lokalplanens forhold til kystnærheds zonen. s Andre myndigheder. s Teknisk forsyning. s Lokalplanen. 1 Lokalplanens formål. s Område- og zonestatus. s Områdets anvendelse. s Udstykninger. s Vej- og parkeringsforhold. s Tekniske anlæg. s Bebyggelsens omfang og placering. s Bebyggelsens udformning og ydre fremtræden. s Ubebyggede arealer. s Forudsætninger for ibrugtagning af ny bebyggelse. s Servitutter. s Retsvirkninger. s Tilladelser eller dispensationer fra andre myndigheder. s Påtaleret. s Vedtagelsespåtegning. s. 18 Kortbilag. Kortbilag nr. 1: Matrikelkort 1:4.000 Kortbilag nr. 2: Lokalplankort 1:1.000 Lokalplanen er udarbejdet af en gruppe af interessenter i samarbejder med Fanø Kommunes Teknik- og miljøkontor i juli Udsnit af Kort- og Matrikelstyrelsens kort er gengivet med KMS s tilladelse, copyright 1993/KD

4 4 Lokalplan 59 Fanø Kommune

5 Lokalplan 59 Fanø Kommune BESKRIVELSEN 1.1 Lokalplanens baggrund og indhold Fremtidige forhold: Baggrunden for udarbejdelse af denne lokalplan er ønsket fra en gruppe borgere om at åbne mulighed for etablering af jordbrugsparceller - det vil sige et hobbylandbrug med ikke-erhvervsmæssigt dyrehold og/eller jordbrug, hvortil er knyttet en privat bolig. Jordbrugsparceller er en udstykningsform, som består af en byggezone, der svarer til en almindelig parcelhusgrund samt et brugs-areal, hvor på der må udøves forskellige aktiviteter af ikke erhvervsmæssig karakter. En af jordbrugsparcellens vigtigste fordele er, at fritidsaktiviteterne kan finde sted i umiddelbar tilknytning til boligen. I henhold til 3 i Miljøministeriets Bekendtgørelse nr. 366 af 10. maj 1992 om ikke-erhvervsmæssigt dyrehold, uhygiejniske forhold m.m. forståes der ved et ikke-erhvervsmæssigt dyrehold et dyrehold på højst: * 2 køer med tilhørende kalve eller 4 stykker andet kvæg, eller 4 heste med tilhørende føl, eller 2 søer med opfedning af maksimum 5 slagtesvin, eller en tilsvarende produktion, eller 10 får med lam, eller 10 geder med kid * 30 stk. høns * 4 voksne hunde med hvalpe under 18 uger, eller * tilsvarende størrelse af andre former for dyrehold end de ovenfor nævnte. I henhold til 4 i bekendtgørelsen er ovenfor nævnte svine-, kvæg-, fare-, gede- og hestehold ikke tilladt inden for lokalplanområdet, dog kan byrådet, i særlige situationer på baggrund af en konkret vurdering, meddele dispensation fra forbuddet. Byrådet betragter lokalplanområdet som et samlet boligområde, hvor byrådet vil kunne meddele dispensation til dyrehold på højest * 2 køer med tilhørende kalve eller 4 stykker andet kvæg, eller 4 heste med tilhørende føl, eller 2 svin, eller 10 får med lam, eller 10 geder med kid. For at fastholde de eksisterende markante grænser mellem ejendommene vil de 6 matr.nre. inden for området fordele sig på 4 fremtidige ejendomme således, at matr.nr. 112k og 172p udgør én ejendom, 34æ og 75e en ejendom og 4b og 4i hver for sig én ejendom. Efter afståelse af areal til Storetofts udvidelse vil de fremtidige arealer for ejendommene fordele sig således:

6 6 Lokalplan 59 Fanø Kommune matr.nre. 112k + 172p : m 2 svarende til 1,02 ha matr.nr. 4b : 4507 m 2 svarende til 0,45 ha matr.nr. 4i : 6103 m 2 svarende til 0,61 ha matr.nre. 34æ + 75e : 9789 m 2 svarende til 0,98 ha

7 Lokalplan 59 Fanø Kommune 7

8 8 Lokalplan 59 Fanø Kommune Den enkelte parcel omfatter to byggezoner. Byggezone I: Grundarealet svarer til en normal parcelhusgrund på m2 og er placeret ved Storetoft. Inden for området kan der opføres en bolig samt de bygninger, der normalt hører til en parcelhusgrund, såsom garage, carport, redskabsrum. Bygge zone II: Inden for området er der mulighed for at opføre bygninger, som knytter sig til de fritidsaktiviteter, der foregår, for eksempel drivhuse, hobbyværksteder, mindre staldbygninger og lignende. Mod syd etableres et 2,5 meter bredt plantebælte ud for byggezone I og II og som spredte plantegrupper i skellet ind mod ejendommen mat r. nr. 33 Rindby by, Nordby. For at undgå miljøproblemer i forhold til beboerne i området, er der i lokalplanen bestemmelser om, at husdyrgødning skal opbevares forsvarligt. Forinden der kan udstedes byggetilladelse/anmeldelse til staldbyggeri i lokalplanområdet, skal der foreligge en af byrådet godkendt plan til løsning af miljøforhold. Bebyggelsen vil blive søgt indpasset under størst mulig hensyntagen til landskabet og bygningskulturen på Fanø. Vejadgangen til området skal ske fra Storetoft. Lokalplanområdet er beliggende i landzone, men del heraf overføres til byzone med byrådets endelige vedtagelse af denne lokalplan.

9 Lokalplan 59 Fanø Kommune 9

10 10 Lokalplan 59 Fanø Kommune 1.2 Beskrivelse af lokalplanområdet. Nuværende forhold: Lokalplanområdet ligger syd for Strandvejen mellem vejene Storetoft og Gl. Postvej. Mod nord grænser området op mod et udbygget boligområde beliggende i byzone. Mod syd og vest grænser det op mod græsmarker, som er omfattet af bestemmelserne i lokalplan nr. 48 for et turisterhvervsområde syd for Nordby. Mod øst støder området op til Gl. Postvej og cykelstien til Rindby/Sønderho. Området benyttes i dag til græsning. Vejadgang til området sker primært fra Storetoft. Området er beliggende i landzone.

11 Lokalplan 59 Fanø Kommune REDEGØRELSEN 2.1. LOKALPLANENS FORHOLD TIL REGIONPLANEN Lokalplanen er i overensstemmelse med regionplanen for Ribe Amt LOKALPLANENS FORHOLD TIL KOMMUNEPLANEN Lokalplanen er i overensstemmelse med kommuneplanen. Området ligger i rammeområde 1.B.9 (boligområde) i Fanø Kommuneplan som fastlægger områdets anvendelse til jordbrugsparceller ZONESTATUS Lokalplanområdet er beliggende i landzone, men ved planens endelige vedtagelse overføres et område svarende til ca m2 pr. parcel til byzone LOKALPLANENS FORHOLD TIL NATURBESKYTTELSE En del af området er beliggende inden for skovbyggelinje jf. Naturbeskyttelsesloven. Skov- og Naturstyrelsen har ved skrivelse af 17. februar 1999 meddelt, at styrelsen er indstillet på at ophæve naturbeskyttelseslovens skovbyggelinje inden for lokalplanområdet LOKALPLANENS FORHOLD TIL KYSTNÆRHEDSZONEN I henhold til planlovens bestemmelser er hele Fanø beliggende i kystnærhedszonen. Ved udformning og i materialevalg søges den påtænkte bebyggelse udformet under størst mulig hensyntagen til det omgivende landskab, således at det ikke vil virke ødelæggende eller skæmmende på omgivelserne. Bygningshøjden i området er begrænset til 7 meter. 2.6 ANDRE MYNDIGHEDER Området er undergivet landbrugspligt jf. Landbrugsloven. Landbrugspligten vil blive søgt ophævet i forbindelse med udstykningen. 2.7 TEKNISK FORSYNING Der er tilslutningspligt til Nordby Fjernvarme AmbA Området vandforsynes fra kommunalt vandværk. Området el-forsynes fra forsyningsvirksomhederne i Esbjerg. Området er omfattet af spildevandsplanen for Fanø Kommune.

12 12 Lokalplan 59 Fanø Kommune 3.0 LOKALPLANEN. FANØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE TIL JORDBRUGSPARCELLER VED STORE- TOFT - NORDBY. I henhold til lov om planlægning (lov nr. 388 af 6. juni 1991) med senere ændringer fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. Lokalplanens formål Det er lokalplanens formål: at skabe et attraktivt grønt boligområde, der giver beboerne mulighed for på fritidsbasis at udøve forskellige hobby-prægede aktiviteter, såsom mindre jordbrug og dyrehold på under 3 dyreenheder at sikre, at der kan opføres bygninger, som naturligt hører med til hobbypræget jordbrug og/eller dyrehold, såsom udhuse, drivhuse, hobbyværksteder, mindre staldbygninger, møddinger og lignende at sikre, at ny bebyggelse indpasses under hensyntagen til den omkringliggende natur. at fastlægge bebyggelsesregulerende bestemmelser, hvad angår bebyggelsens omfang og placering, hegning, antenner m.m. at fastlægge retningslinjer for udearealernes anvendelse og udseende, at fastlægge retningslinjer for adgangsforhold at overføre en del af området fra landzone til byzone. 2. Område og zonestatus Lokalplanen af grænses som vist på kortbilag nr. 1 og omfatter matr. nre. 4b, 4i, 34æ, 75e, 112k og 172p Rindby by, Nordby, samt alle delarealer som efter den 1. august 1998 udstykkes fra nævnte matr. nre Lokalplanområdet ligger i landzone. Byggezone I - vist på kortbilag nr. 2 - overføres til byzone ved lokalplanens endelige vedtagelse Området er underlagt landbrugspligt. Landbrugspligten skal dog ikke være til hindre for, at byrådet kan tillade, at arealet tages i brug til det i lokalplanen angivne formål, men indtil da skal arealet drives landbrugsmæsssigt efter landbrugslovens regler 1. 1 Ophævelsen af landbrugspligten sker i forbindelse med jordbrugskommissionens godkendelse af udstykning. Jordbrugskommissionen kan i forbindelse med ophævelsen af landbrugspligten stille betingelser i medfør af landbrugsloven vedrørende jordenes drift eller om afhændelse af ejendommens øvrige jorder til sammenlægning med anden landbrugsejendom.

13 Lokalplan 59 Fanø Kommune Områdets anvendelse Området må kun anvendes til åben-lav boligbebyggelse og ikke erhvervsprægede hobbyog fritidsformål såsom jordbrug og/eller dyrehold Inden for bygezone I må der på hver selvstændig ejendom kun opføres eller indrettes 1 bolig med tilhørende garage-/carport og udhusbebyggelse Inden for byggezone II må kun opføres sådanne bygninger og anlæg, som efter byrådets skøn naturligt hører med til hobbypræget jordbrug og/eller dyrehold, såsom udhuse, drivhuse, hobbyværksteder samt mindre staldbygninger, møddinger og lign Uden for byggezone I og II må der ikke opføres nogen form for bebyggelse Byrådet kan tillade, at der i ejendommene drives en sådan virksomhed, som almindeligvis udføres i beboelsesområder under forudsætning af: at dette ikke medfører støj, trafik og andre forhold, som er generende for de omkringboende at virksomheden drives af den, der bebor den pågældende ejendom at virksomheden efter byrådets skøn drives på en sådan måde, at ejendommens karakter af beboelsesejendom/landbrugsejendom ikke forandres (herunder ved skiltning eller lignende), og områdets karakter af boligområde ikke brydes, at virksomheden ikke medfører behov for parkering, der ikke er plads til inden for den pågældende ejendoms byggezone Dyrehold må ikke medføre væsentlig ulempe for de omboende, herunder væsentlige støj-, lugt- og insektgener Inden for området kan opføres transformerstationer til kvarterets forsyning, når de ikke har mere end 30m2 bebygget areal og ikke gives en højde af mere end 3 m over terræn, og når de udformes i overensstemmelse med den øvrige bebyggelse. 4. Udstykninger Udstykninger må kun foretages i overensstemmelse med kortbilag 2 og skal godkendes af byrådet i hvert enkelt tilfælde. 2 Opmærksomheden henledes på, at i medfør af miljøloven kan byrådet fastsætte særlige bestemmelser for ejendommens anvendelse, samt forbyde visse anvendelser, såfremt disse medfører væsentlige ulemper for de omboende.

14 14 Lokalplan 59 Fanø Kommune 5. Vej- og parkeringsforhold Der udlægges areal til udvidelse af den offentlige vej Storetoft, således at der bliver en ca. 4,5-5,0 meter bred kørebane med græsrabatter Området skal vejbetjenes fra den asfalterede offentlige vej Storetoft Der må kun etableres 1 overkørsel til Storetoft fra hver parcel. 6. Tekniske anlæg 6.1. Området er omfattet af spildevandsplanen for Fanø Kommune Vandforsyning sker fra Fanø Vandværk Elforsyning sker fra Forsyningsvirksomhederne i Esbjerg Der er tilslutningspligt til Nordby Fjernvarme AmbA Ejendomme inden for området skal tilsluttes fællesantenne, når og hvis mulighed foreligger nden for området må der ikke findes synlige antenner eller paraboler. Efter konkret vurdering kan der tillades opsat én parabolantenne pr. ejendom. Parabolantenner skal opstilles på terræn, med en placering i skjul af bygning, bag terrassehegn eller lignende så parabolantennen ikke er synlig fra vejen og fra naboen Alle områdets forsyningsledninger skal udføres som jordledninger. 7. Bebyggelsens omfang og placering Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige 25 inden for byggezone I og 10 inden for byggezone II Bygninger til beboelse må ikke opføres i mere end 1 etage med udnyttelig tagetage, og bygningshøjden må ikke overstige 7 meter. Bygningshøjden for anden bebyggelse end beboelsesbygninger må ikke overstige 6 meter. Ingen del af bygningshøjden i byggezone II må overstige bygningshøjden for beboelsesbygninger i byggezone I Bygninger til beboelse skal udføres med symmetriske sadeltage med en hældning på Mindre dele af beboelsesbygningen kan tillades udført med anden taghældning, som skal godkendes af byrådet i hvert enkelt tilfælde. Bebyggelse i byggezone II skal udføres med en taghældning på

15 Lokalplan 59 Fanø Kommune 15 Garager, carporte, udhuse, drivhuse og lignende bygninger kan tillades udført med anden taghældning, som skal godkendes i hvert enkelt tilfælde af byrådet Bebyggelse må ikke opføres nærmere end 4 meter fra nabo-skel, dog skal byggeri på den nordligste ejendom (matr. nre. 112k +172p Rindby By) holdes 10 meter fra naboskel mod nord, og 5 meter fra vej skel mod Storefcoft, som vist på kortbilag nr Der kan dispenseres fra bestemmelserne om afstand mellem stald og bebyggelse Inden for byggezone I skal enhver bebyggelse placeres med enten facade eller gavl parallelt med Storetoft På hver ejendom må det samlede antal garager, carporte, udhuse, drivhuse og lignende højest udgøre fem enheder, uanset størrelsen af den enkelte bygning Placering og omfang af hvert enkelt bebyggelse skal godkendes af byrådet i hvert enkelt tilfælde. 8. Bebyggelsens udformning og ydre fremtræden 8.1. Bebyggelsen skal gives en sådan udformning, at den i forbindelse med omgivelserne og efter byrådets skøn opnår en god helhedsvirkning. Materiale- og farvevalg skal godkendes af byrådet Blanke eller reflekterende materialer må ikke anvendes til udvendige bygningsdele Bygningers ydervægge inden for byggezone I skal opføres i blødstrøgne teglsten og fremstå som blank mur, vandskuret eller pudset mur, der er malet, kalket eller indfarvet. Garager, carporte og udhuse må dog fremstå i malet eller imprægneret træ Bygningers ydervægge inden for byggezone II skal opføres som inden for byggezone I eller i lettere materiale som f.eks. eternit, træ eller overfladebehandlet profilstålplader. Rundbuehaller tillades ikke Udvendige bygningssider må kun fremtræde i farver dannet af hvidt, sort eller jordfarverne (okker, terra de siena, umbra, italiensk rødt, dodenkop) eller sidstnævntes blanding med hvidt, gråt eller sort. Farverne må ikke virke visuelt forstyrrende og skal afstemmes, så der opnås en god helhedsvirkning Bygningers tage inden for byggezone I skal dækkes med røde tegltagsten eller strå. Garager, carporte og udhuse må dog dækkes med tagpap, eternit eller lignende. Mindre bygningsdele, herunder tage på kviste og karnapper, må udføres med andre ma-

16 16 Lokalplan 59 Fanø Kommune terialer så som zink eller tagpap Bygningers tage inden for byggezone II skal dækkes med ensartede materialer, som skal godkendes af byrådet i hvert enkelt tilfælde. Dog kan der på dele af tagflader monteres solvarmeanlæg Vinduer og døre skal udføres i træ, plast eller metal i dimensioner, der er i overensstemmelse med traditionel dansk byggestil Skiltning og reklamering ud over almindelig navne- og husnummer angivelse må kun finde sted med byrådets særlige tilladelse i hvert enkelt tilfælde. 9. Ubebyggede arealer Der skal etableres læbælte som vist på kortbilag nr. 2. Læbæltet skal bestå af egnstypiske vækster. Byrådet skal godkende en samlet beplantningsplan for området som helhed Hvor der er dyrehold, skal læbæltet beskyttes mod bid med trådhegn. Dyrehold må kun foregå på indhegnede arealer Læbæltet skal til enhver tid opretholdes og vedligeholdes af grundejerne Arealet på den enkelte ejendom skal gives et ordentligt udseende, der harmonerer med det omgivende landskab. Arealet skal holdes ryddeligt og fremtræde som have eller som plejet naturgrund inklusiv eventuelle græsningsarealer til dyrehold Udendørs oplagring samt henstilling af last- og varebiler over 3500 kg, uindregistrerede køretøjer, lystbåde, campingvogne og lignende må ikke finde sted inden for lokalplanområdet Bortset fra hø, halm og brænde må oplagring uden for bygninger og hegnede arealer ikke finde sted, ligesom en passende orden ved oplagring i hegnede arealer skal overholdes Husdyrgødning skal opbevares i overensstemmelse med gældende regler i henhold til bekendtgørelse om erhvervsmæssig dyrehold, husdyrgødning, ensilage m.v Hegn mod naboskel og vej må kun etableres som levende hegn, dog tillades stakit max. højde 1 meter om byggezone I Eksisterende grøfter må ikke rørlægges.

17 Lokalplan 59 Fanø Kommune Forudsætninger for ibrugtagning af ny bebyggelse Ny bebyggelse må ikke tages i brug før: - bebyggelsen er tilsluttet de i 6 nævnte forsyningsledninger. - der foreligger en plan for opbevaring og bortskaffelse af husdyrgødning. Planen skal godkendes af byrådet. 11. Servitutter Privatretlige servitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af planen, jf. planlovens Retsvirkninger Lokalplanen gælder fra den dag, det er offentliggjort, at byrådet har vedtaget planen endeligt. Bebyggelse, udstykning og anvendelse af ejendomme i lokalplanområdet skal efter dette tidspunkt være i overensstemmelse med planen. Eksisterende lovlig bebyggelse og arealanvendelse kan opretholdes, men ændringer skal ske i overensstemmelse med lokalplanens bestemmelser. Lokalplanen indebærer ikke, at de anlæg m.v., der er indeholdt i planen skal etableres. Lokalplanen kan kun ændres ved en ny lokalplan. Byrådet kan dog give dispensation fra lokalplanen, hvis dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Når en eventuel dispensation berører omboende interesser, skal disse underrettes om den påtænkte dispensation og have mindst 14 dages frist til at fremkomme med evt. bemærkninger herom, før dispensationen gives. Såfremt forhold ikke er reguleret i lokalplanen, gælder de almindelige bebyggelsesregulerende bestemmelser-i Byggeloven og Lov om planlægning. 13. Tilladelser eller dispensationer fra andre myndigheder Uanset foranstående bestemmelser må området først bebygges, efter at der er opnået tilladelse fra Jordbrugskommissionen til ophævelse af landbrugspligten Uanset foranstående bestemmelser må der jf. Lov om Naturbeskytttelse ikke foretages reguleringer eller ændringer af eksisterende lovlige forhold inden for skovbyggelinjen (300 meter fra skov) før, der er opnået tilladelse fra Skov- og Naturstyrelsen til ophæ-

18 18 Lokalplan 59 Fanø Kommune velse af skovbyggelinjen. Det vil i dette tilfælde gælde for det på kortbilag nr. 2 viste område. 14. Påtaleret Påtaleberettiget ifølge nærværende lokalplan er Fanø Byråd. 15. Vedtagelsespåtegning. Således foreløbigt vedtaget af Fanø Byråd i møde den 8. oktober Fanø Byråd, den 8. oktober Byråd Kjeld Nielsen Borgemester / Poul Nystrup Christensen kommunaldirektør I henhold til 27 i lov om planlægning vedtages foranstående lokalplan endeligt. Fanø Byråd, den 19. april Kjeld Nielsen Borgemester / Poul Nystrup Christensen kommunaldirektør endelig vedtaget lokalplan offentlig bekendtgjort den 6. maj Tinglyst den

19 Lokalplan 59 Fanø Kommune 19

20 20 Lokalplan 59 Fanø Kommune

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

LOKALPLAN NR. B

LOKALPLAN NR. B LOKALPLAN NR. B 12.07.01 BOLIGOMRÅDE VED BRANDGADEN -094 32c 32a L o k a l p l a n o m r å d e 2b Brandgaden 0 50 meter ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. B 12.07

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

LOKALPLAN NR. 30. Fanø Kommune. Centerområde ved Fanø bad

LOKALPLAN NR. 30. Fanø Kommune. Centerområde ved Fanø bad LOKALPLAN NR. 30 Fanø Kommune Centerområde ved Fanø bad Oktober 1987 2 Lokalplan 30 Fanø Kommune LOKALPLAN FOR ET CENTEROMRÅDE VED FANØ BAD l. udkast udarbejdet i januar 1987. Indholdsfortegnelse. LOKALPLANENS

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7i~ REFSVINDINGE I henhold til kommuneplanloven ( Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

For et kunstmuseum ved Sønderho LOKALPLAN NR. 40. Fanø Kommune

For et kunstmuseum ved Sønderho LOKALPLAN NR. 40. Fanø Kommune For et kunstmuseum ved Sønderho LOKALPLAN NR. 40 Fanø Kommune Oktober 1989 2 Lokalplan 40 Fanø Kommune FANØ KOMMUNE - LOKALPLAN NR. 40 FOR ET OMRÅDE TIL KUNSTMUSEUM VED SØNDERHO INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger...

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger... Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4-01 Lokalplan for et boligområde i Strøby by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf.

Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf. Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf. 87 58 59 30 Fax. nr. 87 58 59 88 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR.

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY 1. LOKALPLAN NR. 1.4.1 FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. LOKALPLANENS FORMÅL: at området

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 TORNVED KOMMUNE Maj 2006 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er et dokument, der for et geografisk afgrænset område fastlægger, hvordan der må bygges eller anlægges.

Læs mere

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000 ~li 0 Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Indhoidsfortegnelse Lokalpianens redegørelse Lokalpianens baggrund 4 Forhold til anden planlægning 4 Forsyningsforhold

Læs mere

LOKALPLAN NR. 78 og KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 22 FANØ KOMMUNE. For et boligområde ved Haralds Toft og Peder Jessens Toft i Nordby

LOKALPLAN NR. 78 og KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 22 FANØ KOMMUNE. For et boligområde ved Haralds Toft og Peder Jessens Toft i Nordby LOKALPLAN NR. 78 og KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 22 FANØ KOMMUNE For et boligområde ved Haralds Toft og Peder Jessens Toft i Nordby Juni 2005 Hvad er en lokalplan? Ifølge Planloven skal der udarbejdes en lokalplan

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 LOKALPLAN NR. 6-06 Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6-06

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 52 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL MED MULIGHED FOR HOBBYLANDBRUG (JORDBRUGSPARCELLER) I FOVSLET

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 52 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL MED MULIGHED FOR HOBBYLANDBRUG (JORDBRUGSPARCELLER) I FOVSLET VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 52 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL MED MULIGHED FOR HOBBYLANDBRUG (JORDBRUGSPARCELLER) I FOVSLET Lokalplan 52 For et område til boligformål med mulighed for hobbylandbrug (jordbrugsparceller)

Læs mere

LOKALPLAN NR. 42. Fanø Kommune. Centerområde ved Rindby strand

LOKALPLAN NR. 42. Fanø Kommune. Centerområde ved Rindby strand LOKALPLAN NR. 42 Fanø Kommune Centerområde ved Rindby strand Oktober 1989 2 Lokalplan 42 Fanø Kommune LOKALPLAN FOR ET CENTEROMRÅDE VED RINDBY STRAND. 1. udkast udarbejdet i maj 1989. Indholdsfortegnelse.

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

ASSENS KOMMUNE LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ. Lokalplan nr. O.75. For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg.

ASSENS KOMMUNE LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ. Lokalplan nr. O.75. For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg. ASSENS KOMMUNE FREDENSVEJ GRØNNEVEJ VANDVÆRKSVEJ LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ Lokalplan nr. O.75 For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg. 1 Lokalplan nr. 0.75 For et boligområde ved teglværksvej,

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød byråd har i henhold til 21 i lov om kommuneplanlægning vedtaget nærværende lokalplan for et mindre boligområde

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 218 For et område ved Krokusvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Status for området for planen. Afgrænsning Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem det eksisterende

Læs mere

LOKALPLAN NR. 53 og KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 2. Fanø Kommune. For redningsstation i Sønderho

LOKALPLAN NR. 53 og KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 2. Fanø Kommune. For redningsstation i Sønderho LOKALPLAN NR. 53 og KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 2 Fanø Kommune For redningsstation i Sønderho Oktober 1996 2 Lokalplan 53 Fanø Kommune HVAD ER EN LOKALPLAN? Ifølge Planloven fra 1991 skal der udarbejdes en lokalplan

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE:

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-04 Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS Lokalplan 24 for et nyt boligområde i Ødis, Vamdrup kommune. INDHOLD Beskrivelse af lokalplanforslagets område Lokalplanforslag Kortbilag

Læs mere

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Ærø Kommune Lokalplan 9-23 Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Hvad er en lokalplan En lokalplan er en detaljeret plan for et område i en kommune. Den fastlægger en række retningslinier for,

Læs mere

N58 N57. HADSUND KOMMUNE Lokalplan nr.: E Område til erhverv ved Glerupvej. Glerup By, Visborg. Hadsund By, Hadsund. Hadsund By, Hadsund

N58 N57. HADSUND KOMMUNE Lokalplan nr.: E Område til erhverv ved Glerupvej. Glerup By, Visborg. Hadsund By, Hadsund. Hadsund By, Hadsund HADSUND KOMMUNE Lokalplan nr.: E.01.01. Visborgvej Glerup By, Visborg Hadsund By, Hadsund N58 Hadsund By, Hadsund 28 Hadsund By, Hadsund Dalsgård Hgd., Vive N57 HADSUND BYRÅD AUGUST 2002 1 Område til erhverv

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 4.09 LANDBRUGSEJENDOMMEN BIRKUMGÅRD, GJØL

LOKALPLAN NR. 4.09 LANDBRUGSEJENDOMMEN BIRKUMGÅRD, GJØL LOKALPLAN NR. 4.09 LANDBRUGSEJENDOMMEN BIRKUMGÅRD, AABYBRO KOMMUNE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANREDEGØRELSE... 3 INDLEDNING / BESKRIVELSE... 3 BAGGRUND OG FORMÅL... 4 TILLADELSER I ØVRIGT... 5 SAMMENHÆNG

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Lokalplan nr. 5.36 Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Fremlagt fra den 25.06.2003 til den 20.08.2003 Endelig vedtaget den 19.11.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for et mindre

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ)

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) LOKALPLAN NR. 3-0001 FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) Sdr. Landevej Ringridervej Skovvej Lokalplan 3-0001 B. S. Ingemanns Vej Grundtvigs Allé Borgm. Andersens Vej SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 1.6 FOR ØKSENDRUP BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT

Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR.72 FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT o GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 72 Lokalplan for et område til campingplads på Anholt. l jss J E2 *S ' ' : ' -"^ 2J

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

Jernløse Kommune. Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr For et område i Sdr. Jernløse by.

Jernløse Kommune. Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr For et område i Sdr. Jernløse by. Kirkegård Lokalplanstillægsgrænse Sdr. Jernløse by Jernløse Kommune Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr. 4.1. For et område i Sdr. Jernløse by. Tillæg nr. 9 til kommuneplan 1997-2009 For et område i Sdr.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 188 For et område ved P.Mogensenvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR.

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 35 SOMMERHUSOMRÅDE VED MÅRUP ØSTERSTRAND 1 REDEGØRELSE Nærværende lokalplan nr. 35 skal danne grundlag for udstykning af et ca. 4.500 kvm område af matr. nr. 1 ac, Nordby Hede,

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod.

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. LOKALPLAN NR. 080503 for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. En lokalplan er en fysisk plan,

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE FREMLAGT FRA DEN 4. DECEMBER 2002 TIL DEN 12. FEBRUAR 2003. OFFENTLIGT BEKENDTGJORT DEN 9. APRIL 2003. Forord til lokalplanforslaget Thyholm Kommunes

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE i henhold til lov om planlægning (lov nr. 383 af 14. juni 1993) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 stk. l nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE

Læs mere

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter LOKALPLAN 82 P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1993 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning LOKALPLAN 63 MARIENLYST BØRNEINSTITUTION INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning REDEGØRELSE - Eksisterende forhold - Lokalplanens baggrund og indhold - Forhold til anden planlægning - Tilladelser fra andre myndigheder

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 180 For et område ved Helsingørsgade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 10.02 Område til jordbrugsparceller i Holtet Vedtagelsesdato 25. oktober 2006 Forslagsdato 17. maj 2006 Zonestatus Landzone Baggrund Lokalplanen er udarbejdet på baggrund

Læs mere

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by.

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. ÆRØSKØBING KOMMUNE 1 Indhold Redegørelse side 3 Tillæg til kommuneplan 5 Lokalplan 7 Formål 8 Område og zonestatus 8 Områdets anvendelse 8 Udstykninger

Læs mere

Lokalplan 48. For et område til opførelse af præstebolig og konfirmandstue

Lokalplan 48. For et område til opførelse af præstebolig og konfirmandstue Lokalplan 48 For et område til opførelse af præstebolig og konfirmandstue i Thorsø Januar 2002 Lokalplanens retsvirkninger Midlertidige retsvirkninger efter planloven Endegyldige retsvirkninger Når et

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

Lokalplan nr. 65. For boligområde ved Ydunsvej i Væggerløse

Lokalplan nr. 65. For boligområde ved Ydunsvej i Væggerløse Lokalplan nr. 65 For boligområde ved Ydunsvej i Væggerløse 1 VÆGGERLØSE B Stamvej A1 A2 C 1. Indledning:... 2 2. Lokalplanens indhold... 3 3. Forholdet til den øvrige planlægning... 3 Forholdet til regionplanen:...

Læs mere

NAKSKOV KO B22-I LOKALPLAN NR. BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86. Lokal planlægning

NAKSKOV KO B22-I LOKALPLAN NR. BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86. Lokal planlægning NAKSKOV KO Lokal planlægning LOKALPLAN NR. B22-I BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86 4. UDGAVE Den 05.11.1986. NAKSKOV KOMMUNE Lokalplan nr. B22-I. Boligområde ved Svingelsvej. Hæftet omfatter falgende:

Læs mere

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området *

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Lokalplan nr. 94 for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Formålet med lokalplanen * Lokalplanens indhold * Lokalplanens

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/29-1. Boligområde ved Hærvejen i Bov 1997

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/29-1. Boligområde ved Hærvejen i Bov 1997 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/29-1 Boligområde ved Hærvejen i Bov 1997 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/29-1 Boliger ved Hærvejen i Bov 1. udkast af juli 1996 Lokalplanen er udarbejdet af Teknikog Planafdelingen, Bov

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY LOKALPLAN 05-049 BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY Redegørelse (grå sider) Lokalplanens formål............................................................................ Lokalplanområdet...................................................................................

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-03 Lokalplan for et boligområde i Strøby Egede. INDHOLDSFORTEGNELSE: SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 60

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 60 VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 60 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL VED ØSTERGÅRDSVEJ I HJARUP Lokalplan 60 For et område til boligformål ved Østergårdsvej i Hjarup udarbejdet af Vamdrup kommune Januar 2005 Godkendelse.

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for en boligbebyggelse ved Nørregade. Hundested Kommune

Lokalplan nr. 74. for en boligbebyggelse ved Nørregade. Hundested Kommune Lokalplan nr. 74 for en boligbebyggelse ved Nørregade Hundested Kommune Indhold Redegørelse s. 5 Indledning Lokalplanlægning Området for lokalplanen Forhold til anden planlægning Lokalplanens midlertidige

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 6. for. Kerteminde Kommune

Byplanvedtægt nr. 6. for. Kerteminde Kommune Byplanvedtægt nr. 6 for Kerteminde Kommune Byplanvedtægt nr. 6 for Kerteminde Kommune I medfør af byplanloven (bekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970 med senere ændringer) er vedtaget nærværende byplanvedtægt

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE Side REDEGØRELSE Lokalpianens område Lokalpianens formål Lokalpianens indhold Forholdet til Øvrig planlægning m.m Lokalpianforslagets retsvirkninger Lokalpianens retsvirkninger

Læs mere

Lokalplanens redegørelse Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4

Lokalplanens redegørelse Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplan for et område ved Hovedgaden, Hårlev BRANDSKILDEGÅRDEN Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplanens tekst Side

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 170. For et område ved Gadeledsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 170. For et område ved Gadeledsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 170 For et område ved Gadeledsvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LOKAIPLAN NR. ESBJERG KOMMUNE 1989 FOR ET,OMRÅDE ANDRUP. VED MøLHØJVEJ

LOKAIPLAN NR. ESBJERG KOMMUNE 1989 FOR ET,OMRÅDE ANDRUP. VED MøLHØJVEJ LOKAIPLAN NR. 2 7 6 FOR ET,OMRÅDE ANDRUP VED MøLHØJVEJ ESBJERG KOMMUNE 1989 HVAD ER EN LOKALPLAN En lokaiplan er den type plan, byrådet kan anvende til at fastlægge bestemmelse om den enkelte ejendoms

Læs mere

LOKALPLAN NR. 91. For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 91. For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 91 For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE Indholdsfortegnelse Redegørelse Lokalplanens indhold... 3 Lokalplanens forhold til den øvrige planlægning for området... 5 Bestemmelser 1 Lokalplanens

Læs mere

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole.

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999 Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk Kommune Tillæg nr. 4 til Videbæk Kommuneplan 1997 Lokalplan nr. 51.tillæg nr. 1

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-9705 for et boligområde ved Dybbølsten BESKRIVELSE AF FORSLAGET En privat andelsboligforening har søgt om opførelse af andelsboliger på en grund ved Dybbølsten på hjørnet

Læs mere

Videbæk i oktober 2000 J. Nr Lokalplan nr For et boligområde ved Nylandsvej i Grønbjerg.

Videbæk i oktober 2000 J. Nr Lokalplan nr For et boligområde ved Nylandsvej i Grønbjerg. Videbæk i oktober 2000 J. Nr. 27-11-48.1 Lokalplan nr. 48.1 For et boligområde ved Nylandsvej i Grønbjerg. Videbæk Kommune Tillæg nr. 8 til Videbæk Kommuneplan 1997. Lokalplan nr. 48.1 for et boligområde

Læs mere

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge Lokalplan nr. 1.42.B Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge 28.11.2001 Lokalplan - Skævinge side 1 Skævinge Kommune lokalplan nr. 1.42.B Boligområde Føllegardsvej matr.nr. 16-+ 16 Skævinge By, Skævinge

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.1.5 FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokalplanen omfatter et område i Ørbæk by. beliggende ved Stationsvej og Ringvej Lokalplanen fastlægger, at der på arealet

Læs mere

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004 Indhold Lokalplan nr. 1. 4-3 for et boligområde ved Bredekildevej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 66. for et boligområde ved Tagetesvej. Hundested Kommmune

Lokalplan nr. 66. for et boligområde ved Tagetesvej. Hundested Kommmune Lokalplan nr. 66 for et boligområde ved Tagetesvej Hundested Kommmune 1 Forslag til Lokalplan 66 for et område ved Engdraget. Indhold: Redegørelse Indledning... side 3 Område for lokalplanen... side 3

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 44 For et boligområde syd for Overmarken i Holsted - Overmarkens forkengelse. APRIL 1998 Holsted Kommune for et boligområde

Læs mere

nr. 8.40 for et boligområde syd for Vidågade i Tønder. Boligområde Bli i kommuneplanen 1984-91 for Tønder

nr. 8.40 for et boligområde syd for Vidågade i Tønder. Boligområde Bli i kommuneplanen 1984-91 for Tønder LOKALPLAN nr. 8.40 for et boligområde syd for Vidågade i Tønder. Boligområde Bli i kommuneplanen 1984-91 for Tønder Tønder kommune TØNDER KOMMUNE Lokalpian nr. 8.40 Et boligområde syd for Vidågade i Tønder.

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979

LOKALPLAN NR FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979 LOKALPLAN NR. 6.2.1 FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 6.2.1 REFS-VINDINGE I henhold til kommuneplanloven ( Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende

Læs mere

Udarbejdet af Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Hanne Majgaard Nielsen Tlf. 87 58 59 19 Fax. nr. 87 58 59 88

Udarbejdet af Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Hanne Majgaard Nielsen Tlf. 87 58 59 19 Fax. nr. 87 58 59 88 Udarbejdet af Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Hanne Majgaard Nielsen Tlf. 87 58 59 19 Fax. nr. 87 58 59 88 GRENAA KOMMUNE LOKALPLANNR. 147 Læsevejledning Lokalplanen er opdelt i en

Læs mere

Hadsten Kommune Lokalplan nr.

Hadsten Kommune Lokalplan nr. Hadsten Kommune Lokalplan nr. 135 For areal til åben- og tæt lav boligbebyggelse ved Solgårdsvænget i Voldum. December 2001 Hadsten Kommune Vesselbjergvej 18 8370 Hadsten Tlf.: 8761 4000 Fax: 8761 4040

Læs mere

a. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANEN. STEVNS KOMMUNE LOKALPLANNR. 39

a. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANEN. STEVNS KOMMUNE LOKALPLANNR. 39 STEVNS KOMMUNE LOKALPLANNR. 39 INDHOLDSFORTEGNELSE. REDEGØRELSE. Lokalplanens baggrund Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter LOKALPLAN 108 Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1997 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

Lokalplan nr. 3.07. Område til boligformål ved. Kløvermarken i Klovborg

Lokalplan nr. 3.07. Område til boligformål ved. Kløvermarken i Klovborg Lokalplan nr. 3.07 Område til boligformål ved Kløvermarken i Klovborg Nørre-Snede Kommune Lokalplan nr. 3.07 for et område til boligformål i Klovborg Indholdsfortegnelse Side Lokalplanområdets beliggenhed...4

Læs mere

Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl.

Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl. Videbæk i juni 2003 D.nr. 40577 Rettet 23.9.2003 Rettet 6.1.2004 Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 94 med

Læs mere

LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST

LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Regionplanen Lokalplanforslaget er i overensstemmelse med Regionplan 2008 s mål og retningslinier.

Læs mere

HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 365 FOR EN UDVIDELSE AF HOLSTEBRO GOLFKLUBS BANER, RÅSTED INDHOLDSFORTEGNELSE

HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 365 FOR EN UDVIDELSE AF HOLSTEBRO GOLFKLUBS BANER, RÅSTED INDHOLDSFORTEGNELSE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 365 FOR EN UDVIDELSE AF HOLSTEBRO GOLFKLUBS BANER, RÅSTED INDHOLDSFORTEGNELSE side Beskrivelse af hæftets indhold 2 Hvad er en lokalplan 2 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 151 for et område til en bolig og sti ved Kærgårdsvej i Gram

LOKALPLAN NR. 151 for et område til en bolig og sti ved Kærgårdsvej i Gram LOKALPLAN NR. 151 for et område til en bolig og sti ved Kærgårdsvej i Gram Skanderborg Kommune 2007 Hvad er en lokalplan? I følge Lov om Planlægning skal der udarbejdes og offentliggøres en lokalplan,

Læs mere