Referat fra skolebestyrelsesmøde torsdag d. 19. marts 2013 kl (kontoret)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra skolebestyrelsesmøde torsdag d. 19. marts 2013 kl. 18 21 (kontoret)"

Transkript

1 Gentofte Skole, 19. marts 2013 Referat fra skolebestyrelsesmøde torsdag d. 19. marts 2013 kl (kontoret) Majken Linnemann Jensen, Anne Julie Murphy, Jørn Haandbæk, Asger Henning Nielsen, Kristian Kjeldsen, Jette Eibye-Jacobsen, Kristine Kjeldsen, Karen Almdal, Hanne L. Olsen, Per Larsen, Gorm L. Carstensen, Leander Stephadouros Jakob Lykke, Hanne Søberg, Mogens Bj. Andersen Hans Andresen, Børn, Unge og Fritidsforvaltningen deltog under første punkt, der den 18. marts blev sat ekstraordinært på dagsorden. Afbud fra: Kristian Kjedsen, Kristine Kjeldsen, Karen Almdal, Jakob Lykke Ekstraordinære punkter (15 min.) Indskrivning af børn i 0. klasse pr. august 2013 Proces: BUF v. Hans Andresen beder Gentofte Skole om at tage 4 børn mere ind i de kommende 0. klasser, så klassekvotienten bliver 26 i stedet for 25. Baggrunden er, at 18 familier i kommunen er kommet i klemme i de nye regler for indskrivning p.g.a. for lang skolevej, samt at tilflytningen til kommunen stadig er stigende. Fire andre skoler optager ligeledes flere elever til sommer, nogle op til 28. At udrette: Drøfte henvendelsen fra BUF Beslutning/Referat: Gentofte Skole tager de 4 ekstra elever. Skolebestyrelsen har tre krav: 1. Der må tages stilling til kapacitetsudfordringerne politisk igen, 2. Der må gøres op med, at antallet af elever, der starter i 0. klasserne er forskelligt for 2-spors og 3-spors skoler, 3. der ydes en form for kompensation (det bliver der, svarende til ca ½ stilling). Hans Andresen lovede skolebestyrelsen et skriftligt notat vedrørende de tre krav. 0. Den muligt forestående konflikt mellem KL og Danmarks Lærerforening og lokalt mellem Gentofte Kommune og Gentofte Lærerforening Proces: Ledelsen orienterer om de forholdsregler, som BUF og skoleledelsen planlægger i tilfælde af, at den varslede lock-out bliver en realitet. Særligt eleverne i 9.klasse skal der tages hånd om. At udrette: Aftale hvilke afbødevirkninger skolebestyrelsen og skoleledelsen kan iværksætte inden for de givne rammer. Beslutning/Referat: En lockout kan tidligst træde i kraft d. 2. april og senest d. 3. maj. Skoleledelsen orienterede om forholdsregler og opsynsplan under en lockout årg vil blive sendt hjem under en konflikt for at kunne tilrettelægge et forsvarligt opsyn med de mindre elever. Det kan evt blive nødvendigt også at hjemsende 5. årg. GFO og FC har åbent, som de plejer. Vil eleverne i løbet af en lockout få færre timer end minimumstimetallet, vil der blive ydet kompenserende undervisning senere. Lockout en vil kunne påvirke de skriftlige og mundtlige prøver på 9. årg, der kommer en national udmelding fra Ministeriet for Børn og Undervisning om, hvad der i givet fald sker. De penge, der evt. spares går i kommunekassen og genbevilges ikke. Der kommer løbende information på kommunens hjemmeside og på forældreintra. Større sager/emner til drøftelse (90 min.) 1. Regnskab 2012 og Budget 2013 (bilag)

2 Proces: Afklare evt. spørgsmål til Regnskab 2012 og Budget At udrette: Godkende Regnskab 2012 og godkende endelige prioriteringer baseret på input fra sidste SKB-møde til Budget 2013 Beslutning/Referat: Gentofte Skoles årsregnskab for 2012 viser et overskud på kr. Dvs at vi er gældfri et år før beregnet. Budgettet for undervisningsmidler blev gennemgået. En oversigt over digitale undervisningsmidler er under udarbejdelse, den meldes ud, når den er klar. 2. Brugertilfredshedsundersøgelse (4 bilag) Proces: Feed-back fra Skolebestyrelsen til BUF skal leveres senest primo maj. Undersøgelsen er på dagsorden på SKB-møderne og 22. april. At udrette: På mødet opremser bestyrelsens medlemmer de punkter/emner, der bør fremhæves/kommenteres/tages action på som input til den endelige udformning af svar, der aftales på SKB-mødet 22. april. Beslutning/Referat: Der var en svarprocent 50%. Emner til kommentering: fysiske rammer, lektiehjælp, undervisningsmaterialets kvalitet, evnen til at udfordre barnet samt IT. Øvrige kommentarer: For stor upræcished i undersøgelsen og spørgsmål, der er svære at gennemskue. Enkelte gav udtryk for, at undersøgelsen ikke er brugbar. Mange negative kommentarer (område med store forventninger), de negative kommentarer står i kontrast til den store søgning til skolen. SKB drøftede, hvordan vi bliver bedre til at involvere de mange interesserede forældre som medspillere. Der blev opfordret til mere videndeling om best practice på skolen. Formand og skoleledelse udarbejder et oplæg/notat til næste skb møde. 3. Frikommuneforsøg (bilag) Proces: Gennemgå og drøfte de muligheder, som de godkendte frikommuneforsøg åbner op for. Friere rammer for idrætsundervisning i klasse med øget valgfrihed, specialisering og fleksibel planlægning og afvikling af idrætscamps med kortere intensive forløb i udvalgte idrætsgrene. Øget fokus på individuelle læringsmål, herunder friere rammer for udarbejdelse af elevplaner, kontaktmedarbejder i stedet for klasselærere og friere rammer for anvendelse af minimumstimetallet. Mulighed for karaktergivning i alle fag fra 6. klasse Udvidet adgang til løbende og skiftende holddannelse i folkeskolen Mulighed for samarbejde med forældrebestyrelsen om tilsyn med effekten af de pædagogiske indsatser via anmeldte, uanmeldte og fokuserede tilsyn. At udrette: Vedtage hvilke indsatser, som skal prioriteres til implementering i skoleåret Beslutning/Referat: SKB opfordrer skolen til at plukke i mulighederne, og skoleledelsen afstemmer deltagelse i frikommuneforsøgene med de øvrige skoler i kommunen. Punktet tages senest op igen inden udgangen af Timefordelingsplan (2 bilag) Proces: Gennemgå og drøfte timefordelingsplanen for Drøfte mulighederne for at overholde princippet om mindst at overholde ministeriets vejledende timetal. Punktet skal også ses i sammenhæng med punkt 2 om Frikommuneforsøg.

3 At udrette: Vedtage en endelig timefordelingsplanen for med eventuelle tilpasninger. Beslutning/Referat: SKB besluttede at flytte ½ lekt pr uge fra geografi på 7. årg til fysik/kemi på 9. årg. 5. Spillepolitik (bilag) Proces: Principiel diskussion af hvad tydelige og let tilgængelige principper og retningslinjer for børnenes adgang til spil og sociale fora på skolens digitale medier (pc, laptop, ipad, tablets, smartphones) i skoletiden og GFO-tiden bør omfatte. At udrette: Nedfælde holdningerne fra den principielle diskussion, aftale det videre forløb og nedsætte udvalg Beslutning/Referat: Spillepolitikken i GFC blev drøftet. Dialog via anonyme henvendelser til pressen er ikke i overensstemmelse med princippet for samarbejde ml. skole/fritidscenter/hjem. SKB har fuld tillid til, at ledelse og medarbejdere i GFC gerne ville have været i dialog om spillepolitikken i Klubben. Der er behov for at synliggøre og tydeliggøre hvilke spil og regler, der er gældende i henholdsvis Kilden, Baunen og Klubben. Det vil ske hurtigst muligt og vil blive kommunikeret ud via intra. Mindre sager/emner af mere ekspeditionsagtig karakter (30 min.) 6. Kapacitetsudvidelsen af skolen Proces: Orientering om den videre proces efter byggemødet den 6. februar At udrette: Beslutning/Referat: Gentofte Ejendomme styrer processen.. Forslag præsenteres i april. Skoleledelsen sørger for at søge legepladspuljen. 7. Suppleanternes rolle i forhold til skolebestyrelsesarbejde (bilag) Proces: Drøfte responsum vedr. suppleanternes rolle At udrette: Beslutte hvilken rolle suppleanterne fremover skal udfylde i bestyrelsen. Beslutningen skrives ind i bestyrelsens forretningsorden. Beslutning/Referat: SKB s forretningsorden tilrettes, så de forældrevalgtes 1. og 2. suppleanter inviteres til SKB møderne. Jørn Haandbæk tilretter. 8. Godkende tidsplan for Årsberetningen Proces: Forslag til tidsplan: Tovholdere for udvalg leverer bidrag til formanden senest 10. april Formanden udsender første udkast til SKB-medlemmer og ledelse 15. april Første udkast drøftes på SKB-møde 22. april Formanden udsender anden udgave 21. maj Anden udgave drøftes på SKB-møde 28. maj. Evt. smårettelser fixes og lægges på Intra, så den er tilgængelig inden sidste forældrerep.møde 4. juni. At udrette: Evt. tilrette datoer og omfordele arbejdsopgaver før vedtagelse af tidsplan Beslutning/Referat: Tidsplanen blev godkendt. Tovholderne leverer bidrag til formanden senest 10. april.

4 9. Gentofte Skole og Gentofte Fritids Centers Persondatapolitik og politik for upload af billeder af børn på Intra, SFO Tabulex og GFC s Facebook gruppe (bilag) Proces: Drøfte hvorledes skole og GFC kan udarbejde politikker på området, så lovkrav overholdes. At udrette: Aftale hvem der gør hvad. Beslutning/Referat: Reglerne skal kommunikeres ud, og det skal være tydeligt, hvem der har adgang til data. Formanden er tovholder. 10. Gentofte Skoles IT-politik vedr. Bring Your Own Device (bilag) Proces: Orientering fra skoleledelsen om hvor langt BUF er kommet At udrette: Aftale hvorledes forældregruppen orienteres. Beslutning/Referat: Rammen kendes endnu ikke. Der skal laves en undersøgelse på skolerne. 11. Strategi- og Handleplanen - Læsepolitik (bilag) Proces: Forslag om at Læsepolitikken også skal indeholde en politik for hvordan Gentofte Skole tilrettelægger undervisning for læsesvage og ordblinde børn. At udrette: Tage stilling til forslaget. Beslutning/Referat: Arbejdet med læse- og skrivepolitik er i gang (skrives ind i strategi- og handleplanen igen). Formanden tilbyder sin assistance vedr. tekniske hjælpemidler til børn med læsevanskeligheder. Den tilrettede strategi- og handleplan lægges på skolens hjemmeside. 12. Forslag om henvendelse til Politiet og BUF vedr. skolepatruljefest (bilag) Proces: Forslag om Skolebestyrelsen retter henvendelse til Politiet og BUF og gør opmærksom på det urimelige i at arrangere skolepatruljefest for 7. klasses børn til kl. 23 om aftenen på en hverdag, hvor de skal i skole dagen efter. At udrette: Tage stilling til forslaget. Beslutning/Referat: SKB var splittet i forhold til forslaget. Nogle syntes, der bruges for mange lærertimer på arrangementet, andre var indifferente. Faste tilbagevendende punkter (20 min.) 13. Nyt/status fra udvalg mm a. IT og undervisningsmidler b. Trafik, herunder trafikfolder og trafikpolitik Status på situationen på Bregentved Allé i forbindelse med at der er etableret byggeplads og der ikke længere er nogen Kiss and drop zone på Bregentved Allé: c mio. Beslutning/Referat. A. Liste over digitale læremidler er under udarbejdelse. B. Situationen på Bregentved Allé er status quo. Trafikfolder er under udarbejdelse. C. Tidsplanen for de 5+5 mill holder indtil videre. Orienteringspunkter sættes først på dagsordenen på næste møde. 14. Meddelelser Elever

5 Medarbejdere Ledelse Formand Andre Beslutning/Referat: Udsat 15. Eventuelt: Beslutning/Referat: Intet 16. Punkter til SKB-mødet i april Brugertilfredshedsundersøgelse Elevplaner inkl. elevernes alsidige udvikling jf. Strategi og Handleplan Vikardækning jf. Princip 1.8 Forældrerepræsentantsskabsmøde i juni P-fag Undervisningsmiljøvurderingen Punkter til orientering via dagsorden behandles som udgangspunkt IKKE under SKB-mødet Fra formanden: Har 4. marts modtaget mail fra Jeppe Dehli, Formand for Gentofte Kommunelærerforening, med foreningens synspunkter på overenskomstforhandlingerne. Formanden har kvitteret for modtagelse af mailen med resten af bestyrelsen i kopi. Bestyrelsen vil ikke blande sig i forhandlingerne. Det overlades til de forhandlingsberettigede parter. Ligeledes bør skolebestyrelserne heller ikke blande sig i de lokale forhandlinger og aftaler. Alle parter er blevet ønsket held og lykke med forhandlingerne. I mailen til Jeppe Dehli er der mindet om, at der kommer en hverdag efter overenskomstforhandlingerne. Og i den hverdag skal arbejdstager og arbejdsgiver meget gerne kunne arbejde konstruktivt sammen om børnene, der er kunderne i skole-butikken, og børnene fortjener det bedste. På sidste møde i kredsen af skolebestyrelsesformænd var der generel enighed om at morgentrafikken omkring skolerne med mange biler, hvorfra børn bliver sat af, er et større problem. Der savnes opmærksomhed fra politiet, og flere skoler savner lydhørhed hos Park og Vej forvaltningen, når det gælder at få gennemført trafikforbedringer. Børn, Unge og Fritidsforvaltningen vil tage dialogen op. Løbende oplæsning af protokol efter hvert punkt. Skolebestyrelsesmøder i skoleåret : Mandag den 22. april 2013 Tirsdag den 28. maj 2013 Onsdag den 19. juni 2013

6 Forældrerepræsentantskabsmøder i skoleåret : Tirsdag den 4. juni 2013

A. Større sager/emner til drøftelse (1,5 timer)

A. Større sager/emner til drøftelse (1,5 timer) Gentofte Skole, 25. februar 2013 Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag d. 21. februar 2013 kl. 18 21 (kontoret) Majken Linnemann Jensen, Anne Julie Murphy,Jørn Haandbæk, Asger Henning Nielsen, Kristian

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 29. oktober 2013 kl (kontoret)

Referat fra skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 29. oktober 2013 kl (kontoret) Gentofte Skole, 29. september 2013 Referat fra skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 29. oktober 2013 kl. 18 21 (kontoret) Majken Linnemann Jensen, Anne Julie Murphy, Jørn Haandbæk, Asger Henning Nielsen, Kristian

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde d kl

Referat fra skolebestyrelsesmøde d kl Gentofte Skole, 31. august 2011. Referat fra skolebestyrelsesmøde d. 30.08. 2011 kl. 18 21. Majken Linnemann Jensen, Else Juul Andersen, Jørn Haandbæk, Morten Bøge, Anne Julie Murphy, Asger Henning Nielsen,

Læs mere

Faste tilbagevendende punkter (15 min.) 1. Meddelelser Elever (herunder nyt fra Elevrådet) Medarbejdere Ledelse Formand Andre Beslutning/Referat:

Faste tilbagevendende punkter (15 min.) 1. Meddelelser Elever (herunder nyt fra Elevrådet) Medarbejdere Ledelse Formand Andre Beslutning/Referat: Gentofte Skole, 2. maj 2014 Dagsorden til skolebestyrelsesmøde torsdag d. 8. maj 2014 kl. 18 21 (kontoret) Majken Linnemann Jensen, Anne Julie Murphy, Jørn Haandbæk, Asger H. Nielsen, Kristian Kjeldsen,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde d kl

Referat af skolebestyrelsesmøde d kl Gentofte Skole, 31. marts 2011. Referat af skolebestyrelsesmøde d. 29.03. 2011 kl. 18-21. Majken Linnemann Jensen, Jesper Rønnow Simonsen, Else Juul Andersen, Jørn Haandbæk, Morten Bøge, Julie Murphy,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde d kl

Referat af skolebestyrelsesmøde d kl Referat af skolebestyrelsesmøde d. 20.06. 2011 kl. 18 21. Gentofte Skole, 22. juni 2011. Majken Linnemann Jensen, Else Juul Andersen, Jørn Haandbæk, Morten Bøge, Anne Julie Murphy, Asger Henning Nielsen,

Læs mere

Intropunkter (20 min.)

Intropunkter (20 min.) Gentofte Skole, 20. november 2013 Dagsorden til skolebestyrelsesmøde torsdag d. 28. november 2013 kl. 18 21 (kontoret) Majken Linnemann Jensen, Anne Julie Murphy, Jørn Haandbæk, Asger Henning Nielsen,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 28. maj 2013 kl (kontoret)

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 28. maj 2013 kl (kontoret) Gentofte Skole, 30. maj 2013 Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 28. maj 2013 kl. 18 21 (kontoret) Majken Linnemann Jensen, Anne Julie Murphy, Jørn Haandbæk, Asger Henning Nielsen, Kristian Kjeldsen,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde mandag d. 11. juni 2012 kl på lærerværelset

Referat af skolebestyrelsesmøde mandag d. 11. juni 2012 kl på lærerværelset Gentofte Skole, 11. juni 2012 Referat af skolebestyrelsesmøde mandag d. 11. juni 2012 kl. 18 21 på lærerværelset Majken Linnemann Jensen, Anne Julie Murphy, Else Juul Andersen, Jørn Haandbæk, Morten Bøge,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 16. januar 2013 kl (lærerværelset)

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 16. januar 2013 kl (lærerværelset) , 17. januar 2013 Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 16. januar 2013 kl. 18 21 (lærerværelset) Majken Linnemann Jensen, Anne Julie Murphy,Jørn Haandbæk, Asger Henning Nielsen, Kristian Kjeldsen,

Læs mere

Intropunkter (20 min.)

Intropunkter (20 min.) Gentofte Skole, 28. november 2013 Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag d. 28. november 2013 kl. 18 21 (kontoret) Majken Linnemann Jensen, Anne Julie Murphy, Jørn Haandbæk, Asger Henning Nielsen, Kristian

Læs mere

Intropunkter (0 min.)

Intropunkter (0 min.) Gentofte Skole, 26. februar 2014 Referat fra skolebestyrelsesmøde onsdag d. 26. februar 2014 kl. 18 21 (kontoret) Majken Linnemann Jensen, Anne Julie Murphy, Jørn Haandbæk, Asger H. Nielsen, Kristian Kjeldsen,

Læs mere

BAUNEGÅRDSVEJ 33 TLF.: DK 2820 GENTOFTE FAX: Mail:

BAUNEGÅRDSVEJ 33 TLF.: DK 2820 GENTOFTE FAX: Mail: BAUNGÅRDSVJ KILDSKOVSVJ B R G N T V D A LL GNTOFT KOMMUNS SKOLVÆSN GNTOFT SKOL BAUNGÅRDSVJ 33 TLF.: + 45 39 65 02 28 DK 2820 GNTOFT FAX: + 45 39 65 13 19 Mail: gentofte.skole@gentofte.dk RFRAT AF SKOLBSTYRLSSMØD

Læs mere

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr.

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé Torsdag d. 14. marts 2016 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth SFO- forældrerådet og elevrådet

Læs mere

Gentofte Skole. Gentofte Skole, 6. juni 2014

Gentofte Skole. Gentofte Skole, 6. juni 2014 Gentofte Skole, 6. juni 2014 Dagsorden til skolebestyrelsesmøde mandag d. 16. juni 2014 kl. 17 19 (kontoret) Bemærk starttidspunktet kl. 17.00. Efterfølgende er der afslutnings-middag i Personalerummet

Læs mere

Årsberetning fra Skolebestyrelsen på Gentofte Skole

Årsberetning fra Skolebestyrelsen på Gentofte Skole Årsberetning fra Skolebestyrelsen på Gentofte Skole 2006-2007 Arbejdsgrundlag Skolebestyrelsen arbejder indenfor rammerne af Folkeskoleloven og Styrelsesvedtægten for Gentofte Kommunens Skolevæsen. Medlemmer

Læs mere

3 A: Ny midlertidig skoleleder Peter Hartvig prioritering af indsatsområder

3 A: Ny midlertidig skoleleder Peter Hartvig prioritering af indsatsområder Gentofte Skole den 08.02.16. Referat af SKOLEBETYRELSESMØDET TIRSDAG D. 02.02.16 Tilstede: Jørn Haandbæk, Steffen Bendorff Fallesen, Karen Almdal, Asger H. Nielsen, Majken Linnemann Jensen, Kristian Kjeldsen,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00 Den 8. marts 2011 Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00 Til stede: Lars Autrup, Joan Bang Sudergaard, Karin Dahl Hansen, Kitt Gertin Pedersen, Steen Abramowitz, Julie Vinther

Læs mere

Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole.

Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole. Side 1 Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole. Hvad siger loven: Bekendtgørelse af lov om folkeskolen Kapitel 1 Folkeskolens formål 1. Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne

Læs mere

Fra ledelsen: Lars Baaring Hansen, Mogens Bjerregaard Andersen og Johan Egede Birkeland

Fra ledelsen: Lars Baaring Hansen, Mogens Bjerregaard Andersen og Johan Egede Birkeland Gentofte Skole den 5. november 2015. Referat af SKOLEBETYRELSESMØDE ONSDAG D. 28.10.15 KL 18 20 Til stede: Steffen Bendorff Fallesen, Majken Borup Linnemann Jensen, Asger Henning Nielsen, Jørn Haandbæk

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde torsdag d. 8. maj 2014 kl (kontoret)

Referat fra skolebestyrelsesmøde torsdag d. 8. maj 2014 kl (kontoret) Gentofte Skole, 8. maj 2014 Referat fra skolebestyrelsesmøde torsdag d. 8. maj 2014 kl. 18 21 (kontoret) Majken Linnemann Jensen, Anne Julie Murphy, Kristian Kjeldsen, Jørn Haandbæk, Asger H. Nielsen,

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Tina Stadlmayer, Michael Brandt, Vanessa Futtrup, Mette Asgaard Suppleanter: Casper Larsen, Anette R. Poulsen, Malene Langkilde

Læs mere

Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018

Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018 Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018 Et godt skolehjemsamarbejde er med til at skabe gode betingelser for den enkelte elevs læring og trivsel samt for undervisningsmiljøet i klassen og

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Forældresamarbejde på Højgårdskolen

Forældresamarbejde på Højgårdskolen Forældresamarbejde på Højgårdskolen Overordnet målsætning: Målet for forældresamarbejdet på Højgårdskolen er gennem samarbejde og dialog mellem skole og hjem at sikre det enkelte barns trivsel og udvikling.

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 20. marts 2013 kl. 19.00 21.00 Mødested: GG s kontor, M1 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk gigr@rudersdal.dk

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

I dette brev følger yderligere information om lockouten og hvordan en lockout vil påvirke skolerne og dermed elever og familier på Frederiksberg.

I dette brev følger yderligere information om lockouten og hvordan en lockout vil påvirke skolerne og dermed elever og familier på Frederiksberg. NOTAT Information 2 om lockout af lærere 1. marts 2013 Sagsbehandler: Dok.nr.: 2013/0005110-1 Skoleafdelingen Kære forældre til børn i folkeskoler i Frederiksberg Kommune Forhandlingerne mellem Kommunernes

Læs mere

DAGSORDEN/REFERATER DRØFTELSESPUNKTER

DAGSORDEN/REFERATER DRØFTELSESPUNKTER Skolebestyrelsesmøde 21. juni 2017 kl. 16.00 18.30 Tilstede: Charlotte Johansen, Morten Væver, Brian Matzon, Jeanette Brigsted Ruhe, Mette Schmidt, Mikkel Kälher Poulsen, Tine Steendorph, Michael Fogt,

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

Mødeleder: Michael. Referent: Annika. Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Mødeleder: Michael. Referent: Annika. Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 19. 0kt. 2015 Kl: 18.30-21.00 Fraværende: Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger Rundtur

Læs mere

Gentofte Skole 31. august 2015

Gentofte Skole 31. august 2015 Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 26. august 2015 kl. 18 20 31. august 2015 Til stede: Majken Linnemann Jensen, Jørn Haandbæk, Asger H. Nielsen, Kristian Kjeldsen, Michelle Persson Kihl, Steffen

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 16

Skolebestyrelsesmøde nr. 16 . Skolebestyrelsesmøde nr. 16 Onsdag d. 28. februar på afd. Jernløse 18.30-20.30 De næste møder Mandag d. 19/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag d. 12/6 Jyderup DELTAGERE

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 19. april :30-20:30

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 19. april :30-20:30 19. april 2017 17:30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Bettina Lysgaard og Henriette

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde 7. december 2010. Punkt 1 Trafikpolitik... 36. Punkt 2 Cykelhjelm... 37. Punkt 3 Klassedannelser 0. årgang...

Skolebestyrelsesmøde 7. december 2010. Punkt 1 Trafikpolitik... 36. Punkt 2 Cykelhjelm... 37. Punkt 3 Klassedannelser 0. årgang... RMM 35 Dagsorden: Punkt 1 Trafikpolitik... 36 Punkt 2 Cykelhjelm... 37 Punkt 3 Klassedannelser 0. årgang... 38 Punkt 4 Skolestruktur... 38 Punkt 5 Orientering fra formanden... 39 Punkt 6 Orientering fra

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 6. marts 2018 kl. 17.15-20.00 på skolens lærerværelse. Forældredeltagere: Peter Beiter Brasholt, Louise Heilberg, Michael Andersen, Rasmus Edelberg, Anni Baun,

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen Dagsorden til skolebestyrelsens møde Onsdag den 6. februar 2008 kl. 17.30 21.00 (Lisbeth klargør lokalet og Peter giver lagkage) Medlemmer: Jette Christensen Inge Geertsen

Læs mere

Den 5. april Afbud: Julie Vinther Christensen 9.A, Louise Holberg Hansen 9.B. Sekretærer: Annemette Steffensen og Helle Spanggaard

Den 5. april Afbud: Julie Vinther Christensen 9.A, Louise Holberg Hansen 9.B. Sekretærer: Annemette Steffensen og Helle Spanggaard Den 5. april 2011 Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 5. april kl. 17.00 18.45 Dialogmøde kl. 19-21 Til stede: Lars Autrup, Joan Bang Sudergaard, Lars Ulrik Bonde, Hans Hagedorn, Karin Dahl Hansen,

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Formøde for forældrevalgte Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 14. februar 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte 18.00-18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Selve mødet er fra 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen Afbud: Kirsten

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse. Dato 12. juni 2013. 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse. Dato 12. juni 2013. 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Dato 12. juni 2013 Tidspunkt Sted 18.00 Spisning 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern Mødeleder/klummeskribent Henning Larsen Fraværende

Læs mere

Principper for God kommunikation og samarbejde på Ordrup Skole

Principper for God kommunikation og samarbejde på Ordrup Skole Principper for God kommunikation og samarbejde på Ordrup Skole Principper Vi mødes i de forskellige fora, når det er relevant og efter behov. Som udgangspunkt afholder vi forældremøde og skole-hjemsamtale

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d i personalerummet

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d i personalerummet Henrik Stenkil mødeleder Sigrit Bilsted Pedersen Helene Holm Filip Lauritzen Helene Persson Lizzette Gudmann Tina Brødsgaard Flemming Krogshave Peter Pedersen Mathias P. H. Andersen 9.a Jeppe S. Petersen

Læs mere

Effektmål, indsatsområder og rammer for skolerne i Lejre Kommune for skoleåret 2015-2016

Effektmål, indsatsområder og rammer for skolerne i Lejre Kommune for skoleåret 2015-2016 Effektmål, indsatsområder og rammer for skolerne i Lejre Kommune for skoleåret 2015-2016 Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk E cs@lejre.dk Dato: 14. april 2015

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 25. september på lærerværelset Tidspunkt: 20.00 22.00

Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 25. september på lærerværelset Tidspunkt: 20.00 22.00 Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 25. september på lærerværelset Tidspunkt: 20.00 22.00 Glumsø den 25. september 2014 DAGSORDEN Mødeleder: Henrik Deltagere: Henrik A. B. Djurhuus, Lasse Juhl, Rikke Milan

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 29-04-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Vejledning til ansøgningsskema om rammeforsøg: Frihedsforsøg til folkeskoler

Vejledning til ansøgningsskema om rammeforsøg: Frihedsforsøg til folkeskoler Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Afdelingen for Almen Uddannelse og Tilsyn Vejledning til ansøgningsskema om rammeforsøg: Frihedsforsøg til folkeskoler Frederiksholms Kanal 26 1220 København K Tlf.:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 15.08.2019 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 15.08.2019 Kongsbjergskolens personalerum

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Dato Ansvarlig Tid Referat 22. august 2016 Kl. 17-20 i Personalerummet Afbud: Mick Salling Martin deltog fra kl. 17.20 Mogens Rubin deltog fra kl. 17.10 Søren Riemer deltog

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat Mandag den 2.-6. 2014 kl. 18 på skolens kontor Dagsorden Skolebestyrelsesmedlemmer: Tom B. Rasmussen Jakob Flarup Mikkelsen Mads Bjerregaard Jeppe D. Friis Marianne Andersen

Læs mere

Der udarbejdes et skema, hvor rengøringen struktureres således det sikres at ovnene er rengjort.

Der udarbejdes et skema, hvor rengøringen struktureres således det sikres at ovnene er rengjort. Møde i Skolebestyrelsen Tirsdag, den 28. november 2018 kl. 17.00-19.00 Referent: Skolens ledelse Fraværende: Iben Stavnsbo Sørensen, Uffe Hansen deltager fra pkt.3 1. Godkendelse af dagsorden (D/B) Dagsorden

Læs mere

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Skolebestyrelsen I forlængelse af mødet i bestyrelsen afholdes der fra kl. 19.00 20.30 på foranledning af Børn og Skoleudvalget et dialogmøde med forældre fra Holbæk By Dagtilbud og Skole.

Læs mere

REFERAT. Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give. Preben Skov Christensen. Referat: Dagsordenen er godkendt

REFERAT. Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give. Preben Skov Christensen. Referat: Dagsordenen er godkendt REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 19. december 2016 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen Merete Hviid Flensborg

Læs mere

Principper for samarbejde mellem skole og hjem på Præstelundsskolen

Principper for samarbejde mellem skole og hjem på Præstelundsskolen Principper for samarbejde mellem skole og hjem på Præstelundsskolen Indledning og værdigrundlag Med følgende principper for skole-hjemsamarbejde ønsker vi at skabe forudsætninger for et godt og åbent samarbejde

Læs mere

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken.

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Onsdag den 27. februar kl. 17.00 ca.19.15 Hvor: Absalon Deltagere: Afbud/fravær: Kristian, Michael, Nikoline Punkt

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 14

Skolebestyrelsesmøde nr. 14 . Skolebestyrelsesmøde nr. 14 Tirsdag d. 23. november på afd. Jyderup De næste møder mandag d. 15/1 Knabstrup onsdag d. 28/2 Jernløse tirsdag d. 20/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5

Læs mere

KL afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget

KL afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Mandag den 1. oktober kl. 17.00 18.15 Hvor: KL. 18.30 20.30 afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget Absalon

Læs mere

Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat

Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat Tid og sted Til stede Afbud fra Referent Ordstyrer Sang, kage, frugt Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat 7. april 2014 kl. 18.30 21.00 afdeling Ullerslev Lene Jørgensen, Helle Lorenzen, Birgitte Bendt,

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tid 25. september 2018 kl Afd. Gistrup

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tid 25. september 2018 kl Afd. Gistrup #BREVFLET# Click here to enter text. REF Referat Møde Skolebestyrelsesmøde Gistrup Skole Skoleforvaltningen Hadsundvej 406 9260 Gistrup Tid 25. september 2018 kl. 17.00-19.30 Init.: DBJ Sted Deltagere

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 16. januar 2018 kl. 18.00-20.30 Mødelokale ved Cafeen i Frederikssund Hallen Formøde for forældrevalgte kl. 17.30 18.00 MØDEDELTAGERE Tanja Jakobsen Camilla Cordius

Læs mere

Dagsorden skolebestyrelsesmøde onsdag d kl (spisning til 17.45)

Dagsorden skolebestyrelsesmøde onsdag d kl (spisning til 17.45) Dagsorden skolebestyrelsesmøde onsdag d. 16.05.18 kl. 17.15 20.15 (spisning til 17.45) Sted: Personalerummet, Skovsgård Bemærk: Der vil være lidt mad husk; derfor tilmelding/afmelding også hvis man ikke

Læs mere

Gentofte Skole. Gentofte Skole, 16. juni 2014

Gentofte Skole. Gentofte Skole, 16. juni 2014 Gentofte Skole, 16. juni 2014 Referat af skolebestyrelsesmøde mandag d. 16. juni 2014 kl. 17 19 (kontoret) Bemærk starttidspunktet kl. 17.00. Efterfølgende er der afslutnings-middag i Personalerummet på

Læs mere

Velkommen i skolebestyrelsen. 21. januar 2017

Velkommen i skolebestyrelsen. 21. januar 2017 Velkommen i skolebestyrelsen 21. januar 2017 Hvem er jeg? Mette With Hagensen Landsformand I Skole og Forældre skolebestyrelsesmedlem på mine børns skole siden 2006 Gymnasielærer Leverandør af 3 børn til

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Dato for møde Tidspunkt Sted 15. januar Mølleholmskolen

Dato for møde Tidspunkt Sted 15. januar Mølleholmskolen Skolebestyrelsesmøde ato for møde Tidspunkt Sted 15. januar 2015 17.30 Mølleholmskolen agsorden 0. Godkendelse af dagsorden og referat 1. Meddelelser: Formand Ledelse Medarbejdere H-sporet og SFO Elevrådet

Læs mere

Punkt 9: Input vedrørende ny udskoling i kommunen herunder fokus på at øge motivationen ved de 5 årige gymnasieforløb og MIT Campus

Punkt 9: Input vedrørende ny udskoling i kommunen herunder fokus på at øge motivationen ved de 5 årige gymnasieforløb og MIT Campus Referat af SKOLEBETYRELSESMØDE TIRSDAG D. 24.05.16. Gentofte den 02.06.16. Til stede: Majken Linnemann Jensen, Steffen Bendorff Fallesen, Asger Henning Nielsen, Jørn, Haandbæk Jensen, Kristian Kjeldsen,

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 22. november 2012 kl. 19.00 21.30 Mødested: Lærerværelset, M2 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk

Læs mere

Skolen med plads og udfordringer til alle. Skolebestyrelsen. Referat af skolebestyrelsesmøde den kl Mødested: Personalestuen

Skolen med plads og udfordringer til alle. Skolebestyrelsen. Referat af skolebestyrelsesmøde den kl Mødested: Personalestuen Skolebestyrelsen Nyløkke 4 DK-6200 Aabenraa Tlf. 7376 8300 Fax 7462 6673 Dato: 13.4.2016 Referat af skolebestyrelsesmøde den 12.4.2016 kl. 20.00-21.00 Mødested: Personalestuen Afbud fra: Ole Hansen, Jakob

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 8/5 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Michael Vendelboe Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

2 Nyt fra elevrådet (O) Ønske om vandautomat på mellemtrinnet

2 Nyt fra elevrådet (O) Ønske om vandautomat på mellemtrinnet Vester Nebel Skole Dato 27. oktober 2015 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Ad hoc-gruppen fremlægger. Mulighed for indsigelser, kommentarer og drøftelser.

Ad hoc-gruppen fremlægger. Mulighed for indsigelser, kommentarer og drøftelser. Mødetype: SKB Deltagere: Forældrevalgte Elevrepræsentanter Medarbejdere Skolens ledelse Emne (og ansvarlig) 1. Godkendelse af dagsorden 2. Skolens principper/bilag fra Claus Dato og sted: 9. september

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Mandag d. 24. april 2017

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Mandag d. 24. april 2017 Referat fra skolebestyrelsesmøde Mandag d. 24. april 2017 Mødetidspunkt: 17.00 19.30 Referent: LAN Mødested: Mødelokale ved siden af kontor Afbud: Søren A., Alexander Guldager, Carina Alber, Ulla Riisbjerg,

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 16. maj 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

DAGSORDEN FOR KONSTITUERING AF NY SKOLEBESTYRELSE

DAGSORDEN FOR KONSTITUERING AF NY SKOLEBESTYRELSE RØNBJERG/DALGASSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Fælles møde Referat af mødet ONSDAG DEN 9. APRIL 2008 PÅ LÆRERVÆRELSET Jeg vil foreslå at vi todeler mødet. Et for den nye bestyrelse og i forlængelse heraf et fællesmøde.

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra skoleledelsen

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra skoleledelsen Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 17. august 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Søren Pind Lauritsen Dagsordensansvarlig: Susanne Gade Clausen

Læs mere

Vibeskolen - Forretningsorden for skolebestyrelsen august 2011

Vibeskolen - Forretningsorden for skolebestyrelsen august 2011 Vibeskolen - Forretningsorden for skolebestyrelsen august 2011 De overordnede regler for skolebestyrelsens sammensætning og valg samt mødevirksomhed er fastlagt i Styrelsesvedtægten for Nyborg kommunale

Læs mere

Årre Skole. Tlf.: E-post: Hjemmeside: Skolegade Årre

Årre Skole. Tlf.: E-post: Hjemmeside:   Skolegade Årre Fraværende: Dennis, Jan og Kim Rikart Skolebestyrelsesmøde ÅRRE SKOLE. Onsdag d. 16. september kl. 19.00 21.00 DAGSORDEN 1. Referat fra sidste møde. REFERAT Godkendt. 2. -Elevrådet (udsat) 3. Beslutning

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Onsdag d. 15. juni2016

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Onsdag d. 15. juni2016 Referat fra skolebestyrelsesmøde Onsdag d. 15. juni2016 Mødetidspunkt: Onsdag d.15.06.2016 kl. 18.30 21.00 Referent: Lars Aagaard Nielsen Mødested: Mødelokale ved siden af kontor Afbud: Peter Buchreitz,

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 04. maj 2017 Dagsorden Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen Afbud: Betina Persson Fraværende:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Til stede: Danny, Charlotte, Thorkild, Helena, Christina, Tania, Nadja (kom sent), Karina, Carsten, Laila og Jes Husk

Læs mere

Der indkaldes til møde i SKOLEBESTYRELSEN torsdag d. 15. januar 2015 kl

Der indkaldes til møde i SKOLEBESTYRELSEN torsdag d. 15. januar 2015 kl Der indkaldes til møde i SKOLEBESTYRELSEN torsdag d. 15. januar 2015 kl. 17.00-20.00. Blad nr. 81. Mødetype: Skolebestyrelsesmøde Deltagere: Skolebestyrelsen og suppleanter Facilitator :John Referent:

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Møde 7. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole mandag den 9. marts kl. 19. på Dragør Skole Syd. Til Stede:

DRAGØR SKOLE. Møde 7. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole mandag den 9. marts kl. 19. på Dragør Skole Syd. Til Stede: Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole mandag den 9. marts kl. 19. på Dragør Skole Syd Møde 7 Skolebestyrelsesmødet Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Steen Elkær-Hansen, Lene B. Clausen, Troels Kjær

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning Der afholdes ordinært møde mandag d. 6. august 2018 kl. 17 19, personalerummet Deltagere Forældrerepræsentanter - Rasmus Munch Marcher (formand) - Mie Petersen (næstformand) - Christina Fürst Mogensen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl Bemærk ændret mødedato.

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl Bemærk ændret mødedato. Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl. 18.00-20.00 Bemærk ændret mødedato. STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte:

Læs mere

Referat af Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 27. januar 2015 kl. 18.00-21.00

Referat af Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 27. januar 2015 kl. 18.00-21.00 Bagsværd Skole Bagsværd Hovedgade 62, 2880 Bagsværd Telefon: 39 57 31 00, Fax: 39 57 31 06 E-mail: bagsvaerd@gladsaxe.dk Referat af Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 27. januar 2015 kl. 18.00-21.00 Bagsværd,

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 27-03-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Jack Mødeleder: Mads Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt Kommende begivenheder Juli 2014 Sommerferie til mandag d. 11.8.2014. kl. 8.00. Nærmere program for dagen følger i uge 32. Gram Skole Slotsvej 6, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 25. oktober klokken 19.00-21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Kristian

Læs mere