Dörrgångjärn I Dørhengsler I Dørhængsler. Made in Germany.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dörrgångjärn I Dørhengsler I Dørhængsler. Made in Germany."

Transkript

1 Dörrgångjärn I Dørhengsler I Dørhængsler Made in Germany.

2 Inblick I Innblikk I Lidt om Dr. Hahn

3 2 3 Design, Teknik och Service Entusiasmen för excellent design, perfekt teknik och framstående service har gjort Dr. Hahn till en av dem ledande företag inom utveckling och produktion av gångjärn för metall- och PVC dörrar. Sedan 1962 konstruerar och producerar dem numera 380 anställda dörrgångjärn med stor uppmärksamhet på detaljer. Med en exportandel på cirka 60 % räknas man idag även internationell till dem starka varumärken inom branschen. Design, teknikk og service Design, teknik og service Begejstringen for et fremragende design, perfekte tekniske løsninger og en service ud over det sædvanlige har gjort Dr. Hahn til en af de førende virksomheder inden for udvikling og produktion af hængsler til metal- og plasticdøre. De 320 medarbejdere har siden 1962 konstrueret og produceret dørbeslag med udpræget sans for detaljerne. Eftersom ca. 60 % af produktionen i dag bliver eksporteret, anses Dr. Hahn også internationalt for at være et af de førende mærker inden for branchen. Begeistringen for eksellent design, perfekt teknikk og fremragende service har gjort Dr. Hahn til en ledende bedrift når det gjelder utvikling og produksjon av hengsler til metall- og kunststoffdører. I dag er det hele 320 medarbeidere som konstruerer og produserer dørhengsler med stor kjærlighet for detaljer, noe som vi har gjort siden Med en eksportandel på ca. 60 % er Dr. Hahn i dag blant de sterke merkene i bransjen også internasjonalt.

4 Att veta vad som är viktig Människorna i företaget är källan till framgången. Hur bra ett företag faktiskt fungerar beror på dem. Därför ger vi våra medarbetare det nödvändiga utrymme som behövs för att dem kreativt kan gå in på kundernas önskemål och svara på marknadens krav. Eftersom genom personlig tillfredsställelse och indentifikation med uppgifterna och målen följer skillnaden som faktiskt gör en produkt bättre än andra. Suksess har mange ansikt Framgång har många ansikten Succes har mange ansigter

5 4 5 Vite hva som gjelder Menneskene i bedriften er kilden til Det drejer sig om at vide, hvad det kommer an på Det er medarbejderne hos Dr. Hahn, der er grundlaget for virksomhedens succes. Det er dem, det afhænger af, hvor godt en virksomhed virkelig fungerer. Derfor lægges der stor vægt på, at virksomhedens fagfolk har det nødvendige suksess. Det er de som er avgjørende for hvor godt bedriften til syvende og sist fungerer. Derfor får våre spesialister det frirommet de trenger for å kunne være kreative når de går inn på kundenes ønsker og kravene som markedet stiller. Det er tross alt personlig tilfredshet og identifikasjon med oppgavene og målene som fører til forskjellen som til slutt gjør et produkt bedre enn andre. spillerum til at kunne matche kundernes ønsker og de krav, der stilles af markedet. For det er medarbejdernes personlige tilfredshed og deres identificering med opgaverne og målene, der er forudsætningen for, at det ene produkt virkelig er bedre end det andet.

6 Kvalitet är strategi För att enastående idéer ska bli framgångsrika produkter behövs det en genomgående strategi för kvalitetssäkring. Den börjar med utvecklingen är grunden för inköp såsom produktion och är långt ifrån att sluta med försäljningen. Användandet av högklassiga material och granskningen enligt dem högsta internationella standard (SKG, CE) är lika självklart som certificieringen enligt ISO 9001:2008 och ISO 14001:2004. Kvalitet er strategi For at de mange gode ideer også kan blive udmøntet i fremragende produkter, er det nødvendigt, at der findes en stringent strategi for kvalitetsstyringen. Den begynder med udviklingen, danner grundlag for indkøbene og for produktionen og er langtfra tilendebragt med salgsaktiviteterne. Anvendelsen af materialer af høj kvalitet og kontrollen ifølge de mest krævende internationale standarder (SKG, CE-mærket) er ligeså selvfølgelige som certificeringen ifølge ISO 9001:2008 og ISO 14001:2004.

7 6 7 Kvalitet er strategi For å kunne lykkes med produkter som er basert på fremragende idéer, er det viktig å ha en gjennomgående strategi for kvalitetssikring. Denne strategien starter med utviklingen, er grunnlaget for både innkjøp og produksjon og er langt ifra å ta slutt ved salget. Det er ikke bare en selvfølge å bruke materialer av høy kvalitet, men også å foreta kontroll som oppfyller de høyeste, internasjonalt fastsatte standarder (SKG, CE-merking) samt sertifisering etter ISO 9001:2008 og ISO 14001:2004. Testat på högsta nivå Kontrolleret på højeste niveau Kontrollert på høyeste nivå

8

9 8 9 För varje situation den passande lösningen Flera årtiondens erfarenhet, närheten till marknaden och den ständiga dialogen med kunderna möjliggör för oss att tidigt upptäcka trender och utvecklingen inom dörrbyggandet och att snabbt kunna reagera på nya behov. Kontinuerliga investitioner i den senaste produktionstekniken ger oss dessutom möjlighet att även producera kundanpassade individuella lösningar. En i största möjliga utsträckning Inhouse produktion leder till marktanpassade priser även vid mindre mängder. En passende løsning for enhver situasjon Flere tiår med erfaring, nærhet til markedet og en vedvarende dialog med kundene gjør oss i stand til å se trender og utviklingen innenfor dørbygging på et tidlig tidspunkt og reagere raskt på nye krav. Kontinuerlige investeringer i den mest moderne produksjonsteknikken gjør oss i tillegg i stand til å produsere En passende løsning til enhver situation Adskillige årtiers erfaring, den nære kontakt med markedet og den permanente dialog med kunderne gør det muligt for Dr. Hahn at opdage nye tendenser og udviklinger skreddersydde løsninger etter kundens ønsker. Mesteparten av produktene produseres internt i bedriften slik at også små stykktall leveres til en markedsdyktig pris. inden for produktionen af døre og reagere hurtigt på nye krav. Kontinuerlige investeringer i den mest moderne produktionsteknik gør det derudover muligt for Dr. Hahn også at producere løsninger på grundlag af kundernes individuelle behov. Produktionen, der især foregår i Dr. Hahns egne bygninger, gør det derudover selv i forbindelse med lave styktal muligt at producere varerne til en konkurrencedygtig pris.

10 Bra Perspektiv Gode perspektiver Bra Perspektiv Framsteg kräver utveckling Dagligen ställer vi oss tidens utmaningar och letar oavbrutet efter nya lösningar och förbättringar. Nästintill varje montagesituation på metall- och PVC dörrar går att lösa med ett Dr. Hahn gångjärn. Alltid medveten att genom enkelt handhavande för montage och justering spara värdefull tid och ressurser för användaren och möjligöra kontinuerlig och friktionsfritt arbetsflöde fram till dörrens slutliga montage.

11 Fremskritt krever utvikling Hver dag tar vi tak i tidens utfordringer og leter bestandig etter nye løsninger og forbedringer. Nærmest enhver monteringssituasjon for metall- og kunststoffdører kan løses ved hjelp av Dr. Hahn-hengsler. Samtidig er vi bevisste på at vi skal spare Fremskridt kræver udvikling Medarbejderne hos Dr. Hahn tager hver dag imod de udfordringer, tiden stiller os over både tid og ressurser under montering og justering av hengslene. Dette ved å sørge for enkel håndtering og garantere en smidig arbeidsprosess frem til døren er ferdig montert. for, og er permanent på jagt efter nye løsninger og forbedringer. Så godt som alle tænkelige monteringsvarianter for metalog plasticdøre kan udføres med et hængsel fra Dr. Hahn. Det foregår hele tiden i bevidstheden om at omgås skånsomt med forbrugernes værdifulde tid og resurcer ved at tilstræbe en enkel håndtering under monteringen og justeringen og på den måde garantere et konstant og gnidningsløst arbejdsforløb lige til monteringen af de færdige døre.

12 Service som övertygar Nytidens enorma tempo, förändringen och förkortningen av kommunikationsvägarna erfordrar snabba reaktioner och bästa möjliga stöd. Dr. Hahn har knutit ihop ett servicepaket som saknar like. Kompetenta rådgivare reda ut dem tekniska situationer och behov redan i förväg. Högkvalitativ dokumentation följer med alla våra produkter är alltid tillgänglig där den faktisk behövs och står även online on demand till förfogande. Höjdjustering Høydejustering Service, der overbeviser Det enorme tempo i vor tid samt ændringerne og afkortningen af kommunikationsvejene kræver hurtige reaktioner og den bedst mulige støtte. Dr. Hahn har sammensat 6 en servicepakke til sine kunder, som savner sit sidestykke. Kompetente faglige rådgivere har allerede på forhånd en løsning parat af den tekniske situation og af behovet. Højderegulering Der medfølger dokumentation af høj kvalitet for alle Dr. Hahns produkter, og den står altid til disposition der, hvor der virkelig er brug for den, samtidig med at den også hele tiden er tilgængelig online on demand.

13 12 13 Service som overbeviser Dagens høye tempo samt endrede og kortere kommunikasjonsveier krever raske reaksjoner og best mulig støtte. Dr. Hahn har satt sammen en servicepakke for sine kunder som det blir vanskelig å finne maken til. Kompetente fagkonsulenter avklarer på forhånd den tekniske situasjonen og behovet. Med alle våre produkter følger dokumentasjoner av høy kvalitet som alltid er tilgjengelige der de virkelig trengs eller som kan hentes opp på nettet «on demand». Kunden i fokus Fokus på kunderne Kunden i fokus

14 Design öppnar dörrar Design åbner døre Design åpner dører

15 14 15 Symbios av form och funktion Samtida arkitektur och modern design kräver finskänslighet för former, färger, ytor och funktion. Först den perfekta harmonin mellan dem enstaka elementen gör helheten till en upplevelse. Oavsett om det gäller att accentuera eller genom koncentration på det väsentliga att utforma ett återhållsam element Dr. Hahn uppfyller önskan efter det speciella. Därför tilldelades Hahn s VL-gångjärn det prestigefyllda industridesignpriset red dot Symbiose mellom form og funksjon Tidsmessig arkitektur og moderne design krever en sans for former, farge, overflater og funksjon. Det er først den perfekte harmonien mellom de enkelte elementene som gjør objektet i sin helhet til en Symbiose af form og funktion Moderne arkitektur og design stiller store krav til fornemmmelsen for former, farver, overflader og funktionalitet. Først en perfekt harmoni mellem de enkelte elementer gør hele bygningen til en oplevelse. Uanset om det drejer sig om at fremhæve en detalje eller udforme et tilbageholdende element ved at koncentrere sig om det væsentlige: Dr. Hahn har altid en løsning parat, der opfylder ønsket om noget særligt. Derfor er Hahn VL dørhængslet udmærket med den ansete industridesignpris opplevelse. Uansett om det gjelder å sette aksenter eller å utforme et tilbakeholdende element gjennom konsentrasjon om det vesentlige Dr. Hahn er perfekt for de som ønsker seg noe spesielt. Derfor har det skjulte hengslet Hahn VL-hengsel fått tildelt den prestisjetunge industri-designprisen «red dot». red dot.

16 Ansvarsfullt mot framtiden Vi har åstadkommit mycket, men vi kommer inte att vila för det. Vi tänker framåt och letar oavbrutet efter innovativa lösningar som absolut uppfyller kraven som ställs på byggbeslag idag och i framtiden. Framgången är beviset för att det är rätt strategi. Men detta framgång förpliktigar också till särskilt skydd för miljön exempelvis. Vid beslut om nya investitioner är brevid hög produktivität tanken på miljöskydd det viktigaste kriterium. Ansvarsbevidst ind i fremtiden Vi har opnået meget, men vi hviler os ikke på nogen laurbær. Vi tænker videre og er hele tiden på jagt efter innovative løsninger, som både lever op til vor tids krav til bygningsbeslag og i høj grad også til de fremtidige. Den succes, Dr. Hahns løsninger har oplevet, er det bedste bevis for rigtigheden af denne strategi. Men successen er samtidig en forpligtelse, nemlig altid til fx at tage hensyn til miljøaspekterne. Når der skal træffes beslutninger om nye investeringer, drejer det sig for Dr. Hahn ikke kun om at tilstræbe en høj produktivitet, men især om også at tage hensyn til miljøet.

17 Ansvarsbevisst inn i fremtiden Det er mye vi har oppnådd, men det er ingen grunn til å hvile. Vi fortsetter å tenke og leter stadig etter innovative løsninger som er i samsvar med dagens og fremtidige krav til bygningsbeslag. Vår suksess er et bevis på at denne strategien har vært riktig. Men denne suksessen forplikter oss samtidig for eksempel til å ta vare på miljøet. Når vi tar beslutninger om nye investeringer, er det ikke bare høy produktivitet som er mest avgjørende for oss, men også tanken på miljøet. Ekologi och ekonomi i harmoni Samspil mellem økologi og økonomi Økologi og økonomi i harmoni med hverandre

18 Et navn går verden rundt Ett namn går runt om i världen Ett namn går runt om i världen Gångjärn med Hahnfunction Hahn gångjärn utsätts dagligen för många olika belastningar. Genom användningen på många orter överallt i världen har vi i decienner samlad stor erfarenhet och fått mycket beröm. Detta återspeglar sig i vår lista över referensobjekt. Inom objektbygg, kontorsoch företagsbyggnader och på privata villor öppnar ofta gångjärn från Mönchengladbach dörrarna och det alltid med Hahnfunction.

19 Hengsler med hahnfunction Hengsler fra Hahn utsettes hver dag Dørhængsler med hahnfunction Dørhængslerne fra Dr. Hahn bliver hver dag udsat for vidt forskellige belastninger. Fordi de er i brug mange steder i hele verden, har Dr. Hahn i årenes løb samlet uhyre mange erfaringer og høstet stor anerkendelse. Det afspejler sig tydeligt i vores referenceliste. for helt forskjellige belastninger. Gjennom bruken i mange land over hele verden har vi gjennom årenes løp samlet mye erfaring og anerkjennelse. Dette gjenspeiles tydelig i referanselisten vår. Innenfor objektbygging og i kontor- og forretningsbygg samt private hus er det ofte hengsler fra Dr. Hahn i Mönchengladbach som åpner dørene alltid mit hahnfunction, uansett dør. Både i forbindelse med opførelsen af industrianlæg, kontor- og erhvervsbygninger og af private huse er det ofte dørhængsler fra Mönchengladbach, der åbner dørene. Og de er altid udstyret med hahnfunction.

20 Dr. Hahn GmbH & Co. KG Trompeterallee D Mönchengladbach Postfach D Mönchengladbach Phone + 49 (0) 2166 / Fax + 49 (0) 2166 / Internet: sales@dr-hahn.com Prsp. Image SE / NO / DK / D-SON0036 / LW500 Med reservation för tekniska ändringar. Med forbehold om tekniske endringer. Med forbehold for tekniske ændringer.

velkommen til danske invest knowledge at work

velkommen til danske invest knowledge at work velkommen til danske invest knowledge at work 2 DANSKE BANK INVEST Velkommen til Danske Invest Indholdsfortegnelse Velkommen til Danske Invest 2 Danmarks bedste til aktier 4 Fokusområder 5 Risiko 8 Vores

Læs mere

Elevundersøkelen ( >)

Elevundersøkelen ( >) Utvalg Gjennomføring Inviterte Besvarte Svarprosent Prikket Data oppdatert Stokkan ungdomsskole-8. trinn Høst 2013 150 149 99,33 14.01.2014 Stokkan ungdomsskole-9. trinn Høst 2013 143 142 99,30 14.01.2014

Læs mere

600207 Tips & Idéer. Smycken av metall- och wiretråd Smykker af metal- og wiretråd/smykker av metall- og wiretråd

600207 Tips & Idéer. Smycken av metall- och wiretråd Smykker af metal- og wiretråd/smykker av metall- og wiretråd 600207 Tips & Idéer Smycken av metall- och wiretråd Smykker af metal- og wiretråd/smykker av metall- og wiretråd SV Stelt halsband med pärlor, 38 cm 150 cm lackerad koppartråd eller silvertråd 925, diam.

Læs mere

NO: Knebøy. SE: Knäböj. DK: Knæbøjning

NO: Knebøy. SE: Knäböj. DK: Knæbøjning 1 NO: Knebøy Trener: Forside lår og setemuskulatur Vekter Her er det store muskler som trenes så legg på godt med vekter. Det skal være sånn at du så vidt orker å gjennomføre de siste repetisjonene. Antagelig

Læs mere

Introduktion. 5 års ombytningsgaranti

Introduktion. 5 års ombytningsgaranti Limpistol Limpistol Introduktion For at du kan få mest mulig glæde af dit nye værktøj, beder vi dig gennemlæse denne brugsanvisning og de vedlagte sikkerhedsforskrifter, før du tager det i brug. Vi anbefaler

Læs mere

INTERNATIONALISER DIN UDDANNELSE I DANMARK ELLER I SVERIGE BYGG DIN EGEN BRO TILL DEN GLOBALA ARBETSMARKNADEN

INTERNATIONALISER DIN UDDANNELSE I DANMARK ELLER I SVERIGE BYGG DIN EGEN BRO TILL DEN GLOBALA ARBETSMARKNADEN INTERNATIONALISER DIN UDDANNELSE I DANMARK ELLER I SVERIGE BYGG DIN EGEN BRO TILL DEN GLOBALA ARBETSMARKNADEN Roskilde Universitet Varför är det en bra idé? Om du åker på utbyte till Malmö University kan

Læs mere

Panduro Hobbys FÄRGSKOLA FARVE/FARGESKOLE

Panduro Hobbys FÄRGSKOLA FARVE/FARGESKOLE Panduro Hobbys FÄRGSKOLA FARVE/FARGESKOLE 602053 SE Information om färgskolan Färgskolan är en introduktion till färgernas spännande värld. Den innehåller en kortfattad beskrivning av vad färg är, hur

Læs mere

vägledning / vejledning / veiledning Rutmönstrad merinoull Merino-uld i tern/rutemønstret merinoull

vägledning / vejledning / veiledning Rutmönstrad merinoull Merino-uld i tern/rutemønstret merinoull vägledning / vejledning / veiledning 600313 Rutmönstrad merinoull Merino-uld i tern/rutemønstret merinoull Du behöver Konstsiden (fodertyg) Merinoull Gammal handduk Resårband Dänkflaska Torktumlare Börja

Læs mere

Tips & Idéer Nunofilt

Tips & Idéer Nunofilt 600306 Tips & Idéer Nunofilt SE Vägledning till tyger som är filtade med hjälp av en torktumlare Du behöver Blankt, syntetiskt fodertyg Merinoull Siden, ponge 5, eller gasväv Gammal handuk Plastbalja Varmt

Læs mere

Tilbudspriser ved bestilling

Tilbudspriser ved bestilling Tilbudspriser ved bestilling i nettbutikk! PLastkasser for alle behov Øk effektiviteten med smarte løsninger www.b2b.lis.no Eurokasser Plastkasser tilpasset europaller i størrelse, slik at de utnytter

Læs mere

bab.la Fraser: Personlig hilsen Svensk-Svensk

bab.la Fraser: Personlig hilsen Svensk-Svensk hilsen : ægteskab Gratulerar. Jag/Vi önskar er båda all lycka i världen. Gratulerar. Jag/Vi önskar er båda all lycka i världen. par Vi vill gratulera och framföra hjärtliga lyckönskningar till er båda

Læs mere

MODERNE DØRER. De fleste av livets. store hendelser. skjer bak hjemmets dører NORSKE HELTREDØRER. Veiledende priser pr. 1. oktober 2015.

MODERNE DØRER. De fleste av livets. store hendelser. skjer bak hjemmets dører NORSKE HELTREDØRER. Veiledende priser pr. 1. oktober 2015. MODERNE DØRER De fleste av livets store hendelser skjer bak hjemmets dører Veiledende priser pr. 1. oktober 2015. NORSKE HELTREDØRER NORSKPRODUSERT OG KORTREIST Vi er stolte av å kunne si at vi er Norges

Læs mere

Hahn VL-Band AL Dolt gångjärn för aluminiumdörrar

Hahn VL-Band AL Dolt gångjärn för aluminiumdörrar Hahn VL-Band AL Dolt gångjärn för aluminiumdörrar N DK Skjult hengsel for aluminiumsdører Skjultliggende hængsel til aluminiumdøre n Monteringsanvisning n Monteringsanvisning n Monteringsvejledning Hahn

Læs mere

Møde med nordmanden. Af Pål Rikter. Rikter Consulting. Find vejen til det norske bygge- og anlægsmarked

Møde med nordmanden. Af Pål Rikter. Rikter Consulting. Find vejen til det norske bygge- og anlægsmarked Møde med nordmanden Af Pål Rikter Find vejen til det norske bygge- og anlægsmarked Seminar hos Væksthus Sjælland, 23. januar, 2014 På programmet Hvem er jeg? Basale huskeregler Typografier Mødekulturen

Læs mere

Bibelleseplan IMI KIRKEN - 2015. Gunnar Warebergsgt. 15, 4021 Stavanger - www.imikirken.no

Bibelleseplan IMI KIRKEN - 2015. Gunnar Warebergsgt. 15, 4021 Stavanger - www.imikirken.no Bibelleseplan IMI KIRKEN - 2015 Gunnar Warebergsgt. 15, 4021 Stavanger - www.imikirken.no Godt nytt år! Når 2015 ligger åpent foran oss, er utgangspunktene våre forskjellige for å gå inn i året. Men behovet

Læs mere

Color Chart 2015 - Facadebeklædning - Fasadekledning - Fasadbeklädnad. Feb 2015 2.105 DK, NO, SE

Color Chart 2015 - Facadebeklædning - Fasadekledning - Fasadbeklädnad. Feb 2015 2.105 DK, NO, SE Color Chart 2015 - Facadebeklædning - Fasadekledning - Fasadbeklädnad Feb 2015 2.105 DK, NO, SE [tectiva] Facadeplade af homogent gennemfarvet fibercement. Se produktdatablad eller prisliste for størrelser.

Læs mere

Jan 2014 2.105 DK, NO, SE COLOR CHART 2014. Facadebeklædning / Fasadekledning / Fasadbeklädnad

Jan 2014 2.105 DK, NO, SE COLOR CHART 2014. Facadebeklædning / Fasadekledning / Fasadbeklädnad Jan 2014 2.105 DK, NO, SE COLOR CHART 2014 Facadebeklædning / Fasadekledning / Fasadbeklädnad [tectiva] Facadeplade af homogent gennemfarvet fibercement. Se produktdatablad eller prisliste for størrelser.

Læs mere

Kom godt i gang. Tilslutninger

Kom godt i gang. Tilslutninger Quick Guide Kom godt i gang Tillykke med købet af Deres nye Clint DC1 kabel TV boks. Følgende tekst er ment som en hurtig guide så De nemt og hurtigt kan komme i gang med at benytte Deres boks. For yderligere

Læs mere

bab.la Fraser: Personlig hilsen Dansk-Svensk

bab.la Fraser: Personlig hilsen Dansk-Svensk hilsen : ægteskab Tillykke. Vi ønsker jer begge to alt mulig glæde i verdenen. Gratulerar. Jag/Vi önskar er båda all lycka i världen. par Tillyke og varme ønsker til jer begge to på jeres. Vi vill gratulera

Læs mere

Aktie/CFD -handel. CFD handel (Short)

Aktie/CFD -handel. CFD handel (Short) Deutsche Bank er en af de dårligst performende bankaktier i Europa. Store problemer med omkostninger til juridiske slagsmål, udskiftning af CEO, manglende restrukturering og frygt for en kapitaludvidelse

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens Torstedskolen-6a-3. Lagdeltakere:

FIRST LEGO League. Horsens Torstedskolen-6a-3. Lagdeltakere: FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget Torstedskolen-6a-3 Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 1 år Laget består av 0 jenter og 0 gutter. Vi representerer Torstedskolen

Læs mere

Neotherm A/S Projektavdelning THE FLOW OF ENERGY

Neotherm A/S Projektavdelning THE FLOW OF ENERGY Neotherm A/S Projektavdelning THE FLOW OF ENERGY NEOTHERM / 03 2015 Vi skaber værdi for alle Kontaktpersoner Jimmy Sørensen Projektmedarbejder / Internt salg Uddannet indenfor VVS-engroshandel. Internt

Læs mere

Vad tycker konsumenterna om Nyckelhålet?

Vad tycker konsumenterna om Nyckelhålet? Vad tycker konsumenterna om Nyckelhålet? Kännedom 95 % 98% 96 % 90 % 50 % stämmer väl eller mycket väl Förknippar med hälsosam mat 73 % 84 % 71% 62 % Tillit/seriös märkning 73 % 48% 76% 93 % Gör det lättare

Læs mere

Model 77737. Brugsanvisning Bruksanvisning

Model 77737. Brugsanvisning Bruksanvisning Model 77737 Brugsanvisning Bruksanvisning HÅNLIPPER Introduktion For at du kan få mest mulig glæde af din nye håndklipper, beder vi dig gennemlæse denne brugsanvisning og de vedlagte sikkerhedsforskrifter,

Læs mere

Nordisk Allkunst Danmark 2015

Nordisk Allkunst Danmark 2015 Nordisk Allkunst Danmark 2015 K unst I dræt K ultur F E S T I V A L Fuglsøcentret 22-26 juni 2015 NYHEDSBREV NR. 3 Nordisk Allkunst Danmark 2015 Indhold: Velkommen fra projektgruppen (Sonny) side 3 Vennesmykker

Læs mere

Praksiskonsulentordningen. Status 2007. Olav Thorsen Koordinator for praksiskonsulentene Helse Stavanger

Praksiskonsulentordningen. Status 2007. Olav Thorsen Koordinator for praksiskonsulentene Helse Stavanger Praksiskonsulentordningen i Norge Status 2007 Olav Thorsen Koordinator for praksiskonsulentene Helse Stavanger Praksiskonsulent-ordningen i Norge 2009 Olav Thorsen Praksiskoordinator Stavanger Universitetssjukehus

Læs mere

Blindnitar/Blindnitter

Blindnitar/Blindnitter Bralo, är en av Europas ledande tillverkare av nitar och skruvnitar. Bralo är certifierat enligt ISO 9000. Det säkerställer att användaren alltid får nitar som har hög och jämn kvalitét. Det breda sortimentet

Læs mere

Ansøgning Motiverende Omslags Brev

Ansøgning Motiverende Omslags Brev - Åbning Kære Hr., Formel, mandelig modtager, navn ukendt Kære Fru., Formel, kvindelig modtager, navn ukendt Kære Hr./Fru., Formel, modtager navn og køn ukendt Bäste herrn, Bästa fru, Bästa herr eller

Læs mere

CLD-1005NB ( NBA ) Punta Prima, Algorfa, Villa Martina, Orihuela Costa

CLD-1005NB ( NBA ) Punta Prima, Algorfa, Villa Martina, Orihuela Costa CLD-1005NB ( NBA ) Punta Prima, Algorfa, Villa Martina, Orihuela Costa Fasiliteter / Faciliteter / Faciliteter Kjøkken / Köket / Køkken Separat dusj / Separat dusch / Seperat bad Hage -terrasse / Trädgård

Læs mere

2009 Selection THE EXCLUSIVE LINE OF

2009 Selection THE EXCLUSIVE LINE OF 2009 Selection THE EXCLUSIVE LINE OF 4 16 1 Top Selection DK Hvis du ønsker høj kvalitet inden for belysning, kan vi præsentere dig for Massives eksklusive kollektion, TOP SELECTION. Fordele ved TOP SELECTION:

Læs mere

Leverantörsbruksanvisning

Leverantörsbruksanvisning November 2010 1.640 DK SE NO Facade- og byggeplader Leverandørbrugsanvisning Fasad- och byggskivor Leverantörsbruksanvisning Fasade- og byggeplater Leverandørbruksanvisning 1 2 Dansk Facade- og byggeplader

Læs mere

FIRST LEGO League. Sorø Rasmus Fabricius Eriksen. Gutt 13 år 0 Rasmus Magnussen Gutt 13 år 3

FIRST LEGO League. Sorø Rasmus Fabricius Eriksen. Gutt 13 år 0 Rasmus Magnussen Gutt 13 år 3 FIRST LEGO League Sorø 2012 Presentasjon av laget Frede 3 Vi kommer fra Sorø Snittalderen på våre deltakere er 13 år Laget består av 3 jenter og 4 gutter. Vi representerer Frederiksberg Sole Type lag:

Læs mere

FIRST LEGO League. Västerås Superseniorerna. Lagdeltakere:

FIRST LEGO League. Västerås Superseniorerna. Lagdeltakere: FIRST LEGO League Västerås 2012 Presentasjon av laget Superseniorerna Vi kommer fra Hallstahammar Snittalderen på våre deltakere er 1 år Laget består av 0 jenter og 0 gutter. Vi representerer Lindboskolan

Læs mere

Nordisk som mål blålys eller nordlys?

Nordisk som mål blålys eller nordlys? S I S TE U T K AL L E L SE TI L DE T N O R DI S KE S P R Å KFE LLE SSKAP E T? Nordisk som mål blålys eller nordlys? Foto: Merete Stensby Hovedbudskabet i denne artikel er at undervisningen i talesprog

Læs mere

FIKTIONALITET I LITTERATUR

FIKTIONALITET I LITTERATUR KNUD ROMER, KARL OVE KNAUSGÅRD OG JONAS HASSEN KHEMIRI præsen TATION VÆRKER I GRÅZONEN IKKE-fiktion Fiktion Selvbiografi, dokumentar Etik (moral) Roman Æstetik (kunst, nydelse) 2 VÆRKER I GRÅZONEN Genrer:

Læs mere

Køkken/brevvægt. Manual

Køkken/brevvægt. Manual Køkken/brevvægt Manual FUNKTIONER 1. Angiver mængden af vand og mælk 2. To vægt enhedssystemer: g og lb:oz 3. To volumen enhedssystemer ml og fl'oz 4. Lavt batteri / overbelastning indikation 5. Med høj

Læs mere

Tips & Idéer. Ullfigurer/Uldfigurer

Tips & Idéer. Ullfigurer/Uldfigurer Tips & Idéer Ullfigurer/Uldfigurer 603056 SE Du behöver filtnålar och nålplatta. Den vita nålplattan används som underlag för att skydda bordet och nålen. Tänk på att nålarna är vassa. Längst ut på nålspetsen

Læs mere

VÄGLEDNING/VEJLEDNING/VEILEDNING. Måla ansikten Mal ansigter

VÄGLEDNING/VEJLEDNING/VEILEDNING. Måla ansikten Mal ansigter VÄGLEDNING/VEJLEDNING/VEILEDNING Måla ansikten Mal ansigter 600309 Måla ansikten Mal ansigter SE Du kan enkelt måla ansikten på vaddkulor, träkulor och knappformar med pennor eller pensel och hobbyfärger.

Læs mere

Tips & Idéer. Modellark till fyra väskor/mønsterark til fire tasker/vesker

Tips & Idéer. Modellark till fyra väskor/mønsterark til fire tasker/vesker Tips & Idéer Modellark till fyra väskor/mønsterark til fire tasker/vesker 600711 SE Påsväska Tygåtgång: Yttertyg 50x100 cm Fodertyg + snedslå 100x140 cm Vliselin 100x25 cm Mönster (sid 6) Måtten på mönstret

Læs mere

GOKART. Brugsanvisning Bruksanvisning. Importeret af Harald Nyborg A/S. Model: CT008 Best.nr. 8197

GOKART. Brugsanvisning Bruksanvisning. Importeret af Harald Nyborg A/S. Model: CT008 Best.nr. 8197 GOKART Importeret af Harald Nyborg A/S Brugsanvisning Bruksanvisning Model: CT008 Best.nr. 8197 Tillykke med deres nye gokart! De bedes læse denne brugsanvisning grundigt, før De samler gokarten eller

Læs mere

DK Makramé er en gammel teknik, som har været brugt i flere tusinde år. Teknikken med at knytte makraméknuder

DK Makramé er en gammel teknik, som har været brugt i flere tusinde år. Teknikken med at knytte makraméknuder Makramé SV Makramé är en gammal teknik som använts i flera tusen år. Tekniken att knyta makraméknutar kräver nästan inga redskap alls förutom fingrarna och en makramékrok. Du kan knyta makramé med vilket

Læs mere

Matematik og matematikbegreber på tværs af grænserne

Matematik og matematikbegreber på tværs af grænserne Matematik og matematikbegreber på tværs af grænserne 0. Titel på fag/emne Matematik 1. Titel på forløb: Mejeriprodukter emballage rumindhold brøk decimaltal og procent. 2. Forfatternavne: Bent Fuglsberg,

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens 2012

FIRST LEGO League. Horsens 2012 FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget Extremeteam Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 4 jenter og 4 gutter. Vi representerer Hattingskolen Type

Læs mere

Runtime-omgivelser Kap 7 - I

Runtime-omgivelser Kap 7 - I Runtime-omgivelser Kap 7 - I Generelt Språk som bare trenger statiske omgivelser Språk som trenger stakk-orienterte omgivelser Språk som trenger mer generelle omgivelser Vel så riktig å si at forskjellige

Læs mere

Typisk: Kan det være både nøkkelord og navn, så skal det ansees som nøkkelord

Typisk: Kan det være både nøkkelord og navn, så skal det ansees som nøkkelord Scanning-I Kap. 2 Hovedmål Gå ut fra en beskrivelse av de enkelte leksemer (tokens), og hvordan de skal deles opp i klasser Lage et program (funksjon, prosedyre, metode) som leverer ett og ett token, med

Læs mere

Hvad vil du forandre?

Hvad vil du forandre? Hvad vil du forandre? Kick-off Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak 2014-2020 www.interreg-oks.eu #interregoks Kick Off Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak 2014-2020 VARMT VÄLKOMNA! Eriksbergshallen i Göteborg

Læs mere

Harald Michalsen og Lasse Storr-Hansen TPLAN FORBEDRINGER I VERSJON 28.3 2007-2008...2 DET NYE DOKUMENTINTERFACE...4

Harald Michalsen og Lasse Storr-Hansen TPLAN FORBEDRINGER I VERSJON 28.3 2007-2008...2 DET NYE DOKUMENTINTERFACE...4 Indholdsfortegnelse 1 af 13 TPLAN FORBEDRINGER I VERSJON 28.3 2007-2008...2 DET NYE DOKUMENTINTERFACE...4 TPLAN OG FILER...5 SKOLEKODEN SOM EFTERNAVN... 5 HVAD SKER DER OMME BAG VED... 6 FILER - NYT DOKUMENT...

Læs mere

FIRST LEGO League. Herning 2012

FIRST LEGO League. Herning 2012 FIRST LEGO League Herning 2012 Presentasjon av laget Hammerum Skole Swagger Vi kommer fra Herning Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 4 jenter og 4 gutter. Vi representerer Hammerum

Læs mere

Eco Villa Eco villa, som er blevet fremvist for første gang på Second Home Udstilling. Der er flere modeller at vælge imellem, pris fra 169,000, - ekskl plot. Prisen på 169,000, - er for et 104 m², 2

Læs mere

Quick Start Guide. DA Forbind dit husholdningsapparat med fremtiden. 2 NO Koble opp husholdningsapparatet til fremtiden. 12

Quick Start Guide. DA Forbind dit husholdningsapparat med fremtiden. 2 NO Koble opp husholdningsapparatet til fremtiden. 12 Quick Start Guide DA Forbind dit husholdningsapparat med fremtiden. 2 NO Koble opp husholdningsapparatet til fremtiden. 12 Nu begynder fremtiden i dit hjem! Dejligt, at du bruger Home Connect * Hjertelig

Læs mere

1 bro 2 nationer 3 Races

1 bro 2 nationer 3 Races 1 bro 2 nationer 3 Races 5:e och 6:e juni 6. juni Live 5.- 6. juni 2010 10 år med öresundsbron firas även under bron 1. Juli 2010 firar Öresundsbron 10-årsjubileum. Av den anledningen har Malmö utmanat

Læs mere

FIRST LEGO League. Fyn innovation hold 1. Lagdeltakere:

FIRST LEGO League. Fyn innovation hold 1. Lagdeltakere: FIRST LEGO League Fyn 2012 Presentasjon av laget 8 innovation hold 1 Vi kommer fra Odense C Snittalderen på våre deltakere er 1 år Laget består av 0 jenter og 0 gutter. Vi representerer Sct. Hans Skole

Læs mere

Installation guide. DA Forbind din kogesektion med fremtiden. 2 NO Koble platetoppen til fremtiden. 8

Installation guide. DA Forbind din kogesektion med fremtiden. 2 NO Koble platetoppen til fremtiden. 8 Installation guide DA Forbind din kogesektion med fremtiden. 2 NO Koble platetoppen til fremtiden. 8 Velkommen til det netforbundne hjem! Hjertelig tillykke med det nye, intelligente husholdningsapparat

Læs mere

Innovationsbarometeret FoU chefer i Sverige og Danmark. August 2013

Innovationsbarometeret FoU chefer i Sverige og Danmark. August 2013 Innovationsbarometeret FoU chefer i Sverige og Danmark August 2013 Om Innovationsbarometeret I alt 100 FoU-chefer i Sverige og Danmark, 50 i hvert land, blev bedt om at svare på en række spørgsmål vedr.

Læs mere

Papir, glas, støbejern, elge og vandmølle

Papir, glas, støbejern, elge og vandmølle Papir, glas, støbejern, elge og vandmølle Alebo info@alebo.se http://www.alebo.se 180 km 2h 55 min Starts: Alebo Pensionat, Södra vägen, Unnaryd, Sweden Ends: Södra vägen 53, Unnaryd, Sweden Start Point:

Læs mere

SMAG PÅ AARHUS DEN GRØNNE AMBASSADE JORDBO

SMAG PÅ AARHUS DEN GRØNNE AMBASSADE JORDBO SMAG PÅ AARHUS DEN GRØNNE AMBASSADE JORDBO Dejlig er jorden, for fra den kommer all verdens mad! Vi foreslår at opføre en pavillon som fejrer jordens fortræffelighed: Den kan give os mad, varme og ly.

Læs mere

Universitetet i Nordland,

Universitetet i Nordland, Universitetet i Nordland, 20.11.2017 https://www.facebook.com/riisekspeditionen /?fref=ts Vend dig mot den som sidder ved siden av dig og fortæl hinanden hvad dere tenker om denne filmsnut Sammenhengen

Læs mere

Exklusiv-Hauben GUTMANN GmbH Mühlacker Straße 77 D-75417 Mühlacker Tel +49 (0)7041-882 0 Fax +49 (0)7041-468 82 info@gutmann-exklusiv.

Exklusiv-Hauben GUTMANN GmbH Mühlacker Straße 77 D-75417 Mühlacker Tel +49 (0)7041-882 0 Fax +49 (0)7041-468 82 info@gutmann-exklusiv. Exklusiv-Hauben GUTMANN GmbH Mühlacker Straße 77 D-75417 Mühlacker Tel +49 (0)7041-882 0 Fax +49 (0)7041-468 82 info@gutmann-exklusiv.eu www.gutmann-exklusiv.eu Ceiling Der findes emfang - og så findes

Læs mere

Mars/ April MÅNEDSRAPPORT EU. Rapport fra NLA om udvikling i EU af betydning for landtran sport.

Mars/ April MÅNEDSRAPPORT EU. Rapport fra NLA om udvikling i EU af betydning for landtran sport. Mars/ April MÅNEDSRAPPORT EU Rapport fra NLA om udvikling i EU af betydning for landtran sport. 13 april 2015 Agenda Mars/ April 2015 13-14 April Transportutskottet sammanträder 17 April IRU General Assembly,

Læs mere

Best sammen om kompetanse og rekruttering

Best sammen om kompetanse og rekruttering Best sammen om kompetanse og rekruttering Hanne Børrestuen, KS og Anne K Grimsrud, ressursgruppa Nettverksamling, Kompetanse Nord 14.-15. november Kommunen som framtidig arbeidsplass Sentral betydning

Læs mere

Spilleregler. for 2-8 diamantdetektiver / 2 hold. Fra 6 + Indhold: Kræver 2 x AA LR x AAA LR03 batterier (medfølger ikke).

Spilleregler. for 2-8 diamantdetektiver / 2 hold. Fra 6 + Indhold: Kræver 2 x AA LR x AAA LR03 batterier (medfølger ikke). DK Spilleregler for 2-8 diamantdetektiver / 2 hold. Fra 6 + Indhold: Kræver 2 x AA LR06 + 4 x AAA LR03 batterier (medfølger ikke). 1 detektor og 2 nøgler 1 skattekiste med aftagelig diamant 10 opgavekort

Læs mere

Mall för kommunikationsplan

Mall för kommunikationsplan Mall för kommunikationsplan Ni kan använda denna mall för kommunikationsplan när ni planerer kommunikationsaktiviteterna i ert projekt. Ni kan lägga till eller ta bort rader och kolumner i schemat efter

Læs mere

Futura Z Gateway B E TJ E N I N G S V E J L E D N I N G W W W. N E O T H E R M. D K

Futura Z Gateway B E TJ E N I N G S V E J L E D N I N G W W W. N E O T H E R M. D K Introduktion Introduktion/Introduktion Universal Gateway er nøgleproduktet til Salus Smart Home-systemet. Det giver dig mulighed for at få trådløs kontrol over alt tilsluttet udstyr, bare ved hjælp af

Læs mere

Foreldreundersøkelsen (2011-2013)

Foreldreundersøkelsen (2011-2013) Utvalg Gjennomføring Inviterte Besvarte Svarprosent Prikket Data oppdatert Stokkan ungdomsskole-8. trinn Høst 2013 X 93 X 03.01.2014 Stokkan ungdomsskole-9. trinn Høst 2013 X 83 X 03.01.2014 Stokkan ungdomsskole-10.

Læs mere

12.5-18 MPT 12.5-20 MPT 325 / 70-18 AS Inpressningsdjup. Bredd maskin / vänd Bredde maskine / drejet mm. Offset

12.5-18 MPT 12.5-20 MPT 325 / 70-18 AS Inpressningsdjup. Bredd maskin / vänd Bredde maskine / drejet mm. Offset 12.5-18 MPT 12.5-20 MPT 325 / 70-18 AS e e e 1140 (Axel / aksel K75) 1140 (Axel / aksel K90) 1160 (Axel / aksel K80, T80) 1160 (Axel / aksel T94) 1240 CX35 LP (Axel / aksel K80, T80) (Axel / aksel K90)

Læs mere

Praksiskonsulentordningen. Status Olav Thorsen Koordinator for praksiskonsulentene Helse Stavanger

Praksiskonsulentordningen. Status Olav Thorsen Koordinator for praksiskonsulentene Helse Stavanger Praksiskonsulentordningen i Norge Status 2007 Olav Thorsen Koordinator for praksiskonsulentene Helse Stavanger Praksiskonsulent-ordningen i Norge 2009 Olav Thorsen Praksiskoordinator Stavanger Universitetssjukehus

Læs mere

Korpsnytt. Velsignet jul og fredfylt nytt år! Infoblad for Frelsesarmeen, Tromsø korps. Nr okt des. 2011

Korpsnytt. Velsignet jul og fredfylt nytt år! Infoblad for Frelsesarmeen, Tromsø korps. Nr okt des. 2011 Infoblad for Frelsesarmeen, Tromsø korps Korpsnytt Nr 5. 5 01. okt. - 31. des. 2011 La de små barna komme til meg. Velsignet jul og fredfylt nytt år! 1 Korpsnytthilsen Hva skal vi så si til dette? Er Gud

Læs mere

Skärmaskin, liten Skjæremaskin, liten Leikkuri, pieni Skæremaskine, lille

Skärmaskin, liten Skjæremaskin, liten Leikkuri, pieni Skæremaskine, lille 28-380 manual.indd 2012-05-4, 16.43.55 Art. 28-380 Skärmaskin, liten Skjæremaskin, liten Leikkuri, pieni Skæremaskine, lille Original manual 2012-05-04 Biltema Nordic Services AB Skärmaskin, liten 1. Förvaring

Læs mere

Land 1. Aktuellt läge 2. Kort historik 3. Statistik över åldersgrupper 4. Tillgänglighet 1

Land 1. Aktuellt läge 2. Kort historik 3. Statistik över åldersgrupper 4. Tillgänglighet 1 Land 1. Aktuellt läge 2. Kort historik 3. Statistik över åldersgrupper 4. Tillgänglighet 1 Danmark Finland Begrebet fritidsinstitution benyttes her som fælles betegnelse for fritidshjem og skolefritidsordninger

Læs mere

30 www.dbm.no 00. 76000 HERREGÅRD bad

30 www.dbm.no 00. 76000 HERREGÅRD bad 76000 HERREGÅRD bad Std modellprogram dbm bad 2016 Herregård er vår mest påkostede toppmodell for de som ønsker de ekstra detaljene og et smykke av et håndverksprodukt. Herregård innehar et betydelig mer

Læs mere

IP54. Halogenstrålkastare med stativ Halogenlyskaster med stativ Halogeenivalonheitin ja teline Halogenspot med stativ 500 W. 1,0 m. Art.

IP54. Halogenstrålkastare med stativ Halogenlyskaster med stativ Halogeenivalonheitin ja teline Halogenspot med stativ 500 W. 1,0 m. Art. Halogenstrålkastare med stativ Halogenlyskaster med stativ Halogeenivalonheitin ja teline Halogenspot med stativ 500 W 1,0 m 1 SE Halogenstrålkastare med stativ Max 500 W 230 V Viktig information före

Læs mere

at børnerettighedsperspektivet integreres systematisk i ministerrådets virksomhed, på justits- og menneskerettighedsområderne

at børnerettighedsperspektivet integreres systematisk i ministerrådets virksomhed, på justits- og menneskerettighedsområderne BETÄNKANDE ÖVER MEDLEMSFÖRSLAG s betänkande över om att förstärka barnrättsperspektivet i det nordiska samarbetet 1. Udvalgets forslag föreslår att Nordisk Råd rekommanderer Nordisk Ministerråd, at børnerettighedsperspektivet

Læs mere

rpm Tilbud 10-ÅRS JUBILÆUM 2014 Tilbuddet gælder til og med september 2014.

rpm Tilbud 10-ÅRS JUBILÆUM 2014 Tilbuddet gælder til og med september 2014. rpm Tilbud 10-ÅRS JUBILÆUM 2014 Tilbuddet gælder til og med september 2014. VI fejrer, at RPM i 2014 fylder 10 år i Norden Du betaler kun 10% FOR EN RPM grunduddannelse Din pris: 195 DKK. Normalpris: 1995

Læs mere

Prislista Centraldammsugare. Innehåll i All-in-1

Prislista Centraldammsugare. Innehåll i All-in-1 Prislista 2015 Nilfisk All-in-1 150 Manuel 9 m manuell slang, 3 sugdosor Art. nr. 42000500 EAN nr. 5715492120352 Rek. ca-pris exkl. moms 7.014:- Rek. ca-pris inkl. moms 8.768:- Nilfisk All-in-1 250 Manuel

Læs mere

FIRST LEGO League. Sorø 2012

FIRST LEGO League. Sorø 2012 FIRST LEGO League Sorø 2012 Presentasjon av laget Team All Stars! Vi kommer fra Dianalund Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 5 jenter og 4 gutter. Vi representerer Holbergskolen Type

Læs mere

Fjäderspännare Fjærspenner Jousenpuristin Fjederspænder

Fjäderspännare Fjærspenner Jousenpuristin Fjederspænder 19-1555 Manual 130815.indd 2013-08-15, 11.38.45 Art. 19-1555 Fjäderspännare Fjærspenner Jousenpuristin Fjederspænder Tillverkat för Biltema Sweden AB, Garnisonsgatan 26, 254 66 Helsingborg. Tel: +46-42

Læs mere

Tips & Idéer. Kedjor av silvertråd/kæder af sølvtråd/kjeder av sølvtråd

Tips & Idéer. Kedjor av silvertråd/kæder af sølvtråd/kjeder av sølvtråd Tips & Idéer Kedjor av silvertråd/kæder af sølvtråd/kjeder av sølvtråd 600226 SE Kedjor av silvertråd Silvertråd i silver 935 finns i olika tjocklekar. Alla kedjor i detta häftet är gjorda av silvertråd,

Læs mere

Vedvarende Energi. LEGO Education ENERGI PROBLEMLØSNING KREATIVITET SAMARBEJDE. Fremtiden tilhører de kreative KLASSE

Vedvarende Energi. LEGO Education ENERGI PROBLEMLØSNING KREATIVITET SAMARBEJDE. Fremtiden tilhører de kreative KLASSE Fremtiden tilhører de kreative LEGO Education Vedvarende Energi 5. - 10. KLASSE NATUR/TEKNOLOGI, MATEMATIK, FYSIK ENERGI PROBLEMLØSNING KREATIVITET SAMARBEJDE Energi i fremtiden Undervisning med modeller

Læs mere

Velkommen til Sommerstevnet. 28.juni 6.juli

Velkommen til Sommerstevnet. 28.juni 6.juli Velkommen til Sommerstevnet. 28.juni 6.juli Sommerstevnet 2014 Side 1 Rytterne har ordet! Sommerstevnet arrangeres den først uken i juli. Stevnet strekker seg over en periode på 9 dager. Uten frivillig

Læs mere

Egenvärden och egenvektorer

Egenvärden och egenvektorer Outline Introduction Egenvärden & egenvektorer I MATLAB Visualisering Egenvärden och egenvektorer Carmen Arévalo 2010-02-01 Carmen Arévalo Egenvärden och egenvektorer 2010-02-01 1 / 16 Outline Introduction

Læs mere

Verksomhedsplan for temagruppen Långsiktig Kompetensförsörjning - revideret efteråret Utskott och arbetsområde

Verksomhedsplan for temagruppen Långsiktig Kompetensförsörjning - revideret efteråret Utskott och arbetsområde Verksomhedsplan for temagruppen Långsiktig Kompetensförsörjning - revideret efteråret 2011 1. Utskott och arbetsområde 1. Utskottets namn: Långsiktig kompetensförsörjning 2. Konkretiserat arbetsområde

Læs mere

FIRST LEGO League. Herning 2012

FIRST LEGO League. Herning 2012 FIRST LEGO League Herning 2012 Presentasjon av laget Twix's Mean Machines Vi kommer fra Haderup Snittalderen på våre deltakere er 14 år Laget består av 4 jenter og 2 gutter. Vi representerer Haderup Skole

Læs mere

7 fluer med én skoletaske! Beth Juncker Det informationsvidenskabelige Akademi DK

7 fluer med én skoletaske! Beth Juncker Det informationsvidenskabelige Akademi DK 7 fluer med én skoletaske! Beth Juncker Det informationsvidenskabelige Akademi DK Som formalisert samarbeid mellom Kulturdepartementet og Kundskapsdepartementet befinner (DKS) seg i skjæringspunktet mellom

Læs mere

SEMET 11390-0104 XB 50/180. Bruksanvisning Handdriven sickmaskin. Brugsanvisning Håndbetjent sikkemaskine

SEMET 11390-0104 XB 50/180. Bruksanvisning Handdriven sickmaskin. Brugsanvisning Håndbetjent sikkemaskine SEMET SE DK Bruksanvisning Handdriven sickmaskin Brugsanvisning Håndbetjent sikkemaskine 11390-0104 XB 50/180 1. BESKRIVNING OCH ANVÄNDNING AV MASKINEN Maskinen är avsedd för falsning, krympning, rundning,

Læs mere

Struktur og språk i personvernforordningen. Dag Wiese Schartum, Senter for rettsinformatikk, Avdeling for forvaltningsinformatikk, UiO

Struktur og språk i personvernforordningen. Dag Wiese Schartum, Senter for rettsinformatikk, Avdeling for forvaltningsinformatikk, UiO Struktur og språk i personvernforordningen Dag Wiese Schartum, Senter for rettsinformatikk, Avdeling for forvaltningsinformatikk, UiO Forholdet mellom den generelle personvernforordningen (PVF) og annen

Læs mere

VÄGGFÄSTE LCD VEGGFESTE LCD SEINÄKIINNITIN NESTEKIDE VÆGBESLAG LCD

VÄGGFÄSTE LCD VEGGFESTE LCD SEINÄKIINNITIN NESTEKIDE VÆGBESLAG LCD VÄGGFÄST LCD VGGFST LCD SINÄKIINNITIN NSTKID VÆGBSLAG LCD 10 24" Tillverkat för Biltema Sweden AB, Garnisonsgatan 26, 254 66 Helsingborg. Tel: +46-42 600 45 00. Importør: Biltema Norge AS, Postboks 74,

Læs mere

www.skydda.se Flygväskor Flytasker Basic/Budget Favorit Läderväskor Favorit Lædertasker Polytex Mjuka väskor Polytex bløde tasker 344

www.skydda.se Flygväskor Flytasker Basic/Budget Favorit Läderväskor Favorit Lædertasker Polytex Mjuka väskor Polytex bløde tasker 344 Det tyska företaget Hepco & Becker är sedan 25 år tillbaka specialiserat på att tillverka hårda väskor i ABSplast. Man är marknadsledande i Europa på tillverkning av väskor för motorcyklar. Sedan 10 år

Læs mere

Application Reference Letter

Application Reference Letter - Opening Kære Hr., Formal, male recipient, name unknown Kære Fru., Formal, female recipient, name unknown Kære Hr./Fru., Formal, recipient name and gender unknown Bäste herrn, Bästa frun, Bästa herr eller

Læs mere

Korpsnytt. Program for Frelsesarmeen, Harstad korps (menighet) September Desember 2018

Korpsnytt. Program for Frelsesarmeen, Harstad korps (menighet) September Desember 2018 Korpsnytt Program for Frelsesarmeen, Harstad korps (menighet) September Desember 2018 Gud er nær Ber du kveldsbønn? Mange gjer det, og mange brukar dei same orda kvar kveld. Det kan være: «Nu lukker seg

Læs mere

NO: Triceps pushups. SE: Triceps pushups. DK: Triceps armstrækninger. NO: Overføring av ball. SE: Överföring av boll. DK: Overføring af bold

NO: Triceps pushups. SE: Triceps pushups. DK: Triceps armstrækninger. NO: Overføring av ball. SE: Överföring av boll. DK: Overføring af bold 5 NO: Triceps pushups Ha bena på ballen og hendene i underlaget. Jo lengre ut på bena du har ballen, jo tyngre er det. Hold kroppen så rett som mulig, stram i magen. Senk så overkroppen ned mot underlaget

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens 2012

FIRST LEGO League. Horsens 2012 FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget Senior Power, en pensionist er vores gnist Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 2 jenter og 6 gutter. Vi representerer

Læs mere

Du kan även få vattenpassen i 120+, och 180+ som har sina fördelar både vid golvläggning och vid tak läggning.

Du kan även få vattenpassen i 120+, och 180+ som har sina fördelar både vid golvläggning och vid tak läggning. True blue är 100 % korrekt, bubblan är mycket tydligare än normalt. Själva vattenpasset är byggd i kraftig aluminiumprofil och har stora handtag så att den passar bra i handen. Det har genomförts tester

Læs mere

DANSK 4 NORSK 6 SUOMI 8 SVENSKA 10

DANSK 4 NORSK 6 SUOMI 8 SVENSKA 10 SY DANSK 4 NORSK 6 SUOMI 8 SVENSKA 10 DANSK Sådan smøres symaskinen ADVARSEL! Sluk altid for symaskinen, og træk stikket ud af stikkontakten, før du smører den. 1 Brug altid smøreolie til symaskinen.

Læs mere

FIRST LEGO League. Sorø Rasmus Fabricius Eriksen. Gutt 13 år 0 Rasmus Magnussen Gutt 13 år 3

FIRST LEGO League. Sorø Rasmus Fabricius Eriksen. Gutt 13 år 0 Rasmus Magnussen Gutt 13 år 3 FIRST LEGO League Sorø 2012 Presentasjon av laget Frede 3 Vi kommer fra Sorø Snittalderen på våre deltakere er 13 år Laget består av 3 jenter og 4 gutter. Vi representerer Frederiksberg Sole Type lag:

Læs mere

Dalapro handspackel. Dalapro håndspartelmasse Dalapro håndsparkel

Dalapro handspackel. Dalapro håndspartelmasse Dalapro håndsparkel Dalapro handspackel Dalapro håndspartelmasse Dalapro håndsparkel Målerispackel anpassade för dina behov Spartelmasse tilpasset dine professionelle behov Sparkel tilpasset dine behov Olika spackel har olika

Læs mere

FIRST LEGO League. Sorø 2012

FIRST LEGO League. Sorø 2012 FIRST LEGO League Sorø 2012 Presentasjon av laget LF-Chama-Lama-Daba-Daba-Ding-Dong Vi kommer fra Slagelse Snittalderen på våre deltakere er 14 år Laget består av 1 jente og 14 gutter. Vi representerer

Læs mere

Speedgates Et mobilitetshotspot er et område, som udgør indgangen til en besøgendes bestemmelsessted. Det er desuden det område, hvorfra strømmen af besøgende og medarbejdere styres. Dette kræver et system,

Læs mere

27-04-2012. Talent i forskellige paradigmer. Skolens rolle i gode talentudviklingsmiljøer. Problemer med talentspotting og tidlig selektion

27-04-2012. Talent i forskellige paradigmer. Skolens rolle i gode talentudviklingsmiljøer. Problemer med talentspotting og tidlig selektion Skolens rolle i gode talentudviklingsmiljøer Kristoffer Henriksen Talent spotting Talent i forskellige paradigmer Kunsten at finde den rigtige udøver Medfødt potentiale Selvopfyldende profeti Problemer

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens 2012

FIRST LEGO League. Horsens 2012 FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget Team Grande Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 4 jenter og 4 gutter. Vi representerer Torstedskolen Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens 2012

FIRST LEGO League. Horsens 2012 FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget Team Grande Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 4 jenter og 4 gutter. Vi representerer Torstedskolen Type

Læs mere