Orientering om beslutning om Sportsevent

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Orientering om beslutning om Sportsevent"

Transkript

1 Pkt. 95 Orientering om beslutning om Sportsevent Sagsnr Byrådet Lukket punkt Resume I sagen beskrives 3 forskellige modeller for at afvikle et årligt gaderacerløb i Roskilde, som knytter an til Roskilde Rings historie. Sagen kan åbnes når samarbejdspartner er valgt og presselancering er aftalt. Indstilling Forvaltningen indstiller, at der indgås en samarbejdsaftale med Landsholdet ApS, som juridisk part, om et gademotorløb afviklet den maj i år, som en markering af Roskilde Ringens jubilæum. Der skal afsættes en maksimal ramme på kr. fra Økonomiudvalgets pulje til større events til gennemførelse af arrangementet. Beslutningskompetence Økonomiudvalget Sagsfremstilling Roskilde Kommune har i dyb fortrolighed været i kontakt med arrangørerne bag Aarhus udgave af Classic Race og Copenhagen Historic Grand Prix. De ser et stort potentiale i at lave et gadeløb på de mest eksklusive vejstrækninger i Roskilde ved Frederiksborgvej og havneområdet. Der er tale om en event, der kan afvikles årligt eller hvert andet år henover en weekend, hvor der køres i forskellige klasser. Det vil kræve, at vejene lukkes af en weekend. Som det ligeledes fremgår, vil det kræve, at Roskilde Kommune understøtter økonomisk med kr. årligt i tre år for at løbe arrangementet i gang. Herefter vil det være økonomisk selvbærende. Til sammenligning gav Roskilde Kommune et tilskud på 2.1 mio kr. til Racing Festivalen. Denne samarbejdspartner vil ikke være i stand til at stable et arrangement på benene til i år. Alternativt til en fondsoprettelse kunne der indgås et samarbejde med Automobil Sports Klubben Hedeland, som i sin tid stod for arrangementerne på Roskilde Ring. Denne klub samarbejder med Landsholdet ApS, som kommerciel professionel partner og flerårig afvikler af motorløb i København (Copenhagen Historic Grand Prix). Udover motorsport i forskellige klasser vil der være kørsel i sportsvogne med kendte motorsportskørere. Der vil også være en e-sportsklasse. Denne del af arrangementet vil indsamle omkring kr. til velgørende formål i Roskilde. Klubben vil være i stand til sammen med firmaet Landsholdet ApS at gennemføre et arrangement i Roskilde den maj som en markering af 60 års jubilæet for Roskilde Ringen. De vil være interesseret i at gøre løbet til en årlig tilbagevendende begivenhed. Dette initiativ vil også kræve et mindre økonomisk engagement fra kommunen til bane (rundkørsel), afskærmning og skiltning på maksimalt kr. Landsholdet ApS vil være økonomisk ansvarlig for gennemførelse, økonomi m.v. Endelig har Thorkild Thyrring beskrevet en vision for en markering af jubilæet. I forbindelse med arrangementet udarbejdes: Beboerinformation og møder med berørte parter Plan for trafikomlægning og skiltning,

2 Ændring af trafikseparation og sikring af vejarealer i samarbejde med By, Kultur og Miljø, Beredskabsplan, Afspærringsplan for tilskuere og bane, Plan for tribuner, toiletter og øvrige tilskuerfaciliteter, Mediedækning og transmission, Løbsafvikling Økonomi Alle forslagsstillere har vedlagt beskrivelse af deres forslag til event. Til sagen er endvidere vedhæftet et bilag fra vejafdelingen, som uddyber praktiske forhold vedr. arrangementet herunder en beskrivelse af omfang m.v. Økonomi Økonomiudvalget har afsat en pulje til større events på kr. På dette møde i Økonomiudvalget er medtaget en anden sag Støtte til made by Kids sag nr. 102, som også foreslås finansieret ( kr.) af puljen til større arrangementer. I forvejen er bevilget kr. til afvikling af Stjerneløbet. Hvis der gives støtte til Made by Kids af puljen til større events, resterer der således kun kr. til dette arrangement. Da beslutning om gaderacerløbet skal tages nu og ikke kan afvente byrådsmødet, såfremt det skal afvikles den maj, foreslås det i givet fald, at bevillingen til dette gaderacerløb bevilges af puljen til større events, mens beløbet til Made by Kids delvis gives som en tillægsbevilling af kassen ( kr.) Sagen Made by Kids skal dermed videresendes til byrådet. Der vil herefter ikke restere flere penge i puljen til større events i Økonomiudvalget, , pkt. 141 Godkendt, således at der indgås en aftale med Landsholdet ApS om gennemførelse af et løb i maj måned med inddragelse af ASK som beskrevet. I løbsafholdelsen vil der blive kørt med biler på klimavenligt brændstof. Efter arrangementet foretages en evaluering med henblik på at vurdere om der skal indgås en længerevarende aftale med Landsholdet ApS, heri skal indgå drøftelser om fremme af e-motorløb, en fondskonstruktion med inddragelse af frivillige og overskud til trafiksikkerhedsfremmende foranstaltninger og klimavenlig transport. De indkørte velgørenhedspenge fra dette års arrangement skal Roskilde Kommune være enige om fordeling for i samarbejde med ASK. Henrik Stougaard (Ø) kan ikke godkende med henvisning til tidligere bemærkninger. Fraværende: Birgit Pedersen. Byrådet, , pkt. 95 Fraværende. Birgit Pedersen.

3 !"# $%&'( )*+,*! " # " $ "% &" ' (" ' )( ""* +," % $( ( ( ( " % &")(("-(" ( (. ".""*.-((.. % "(..$ " "( (". $ " " $ " " "" "* " ". ".!

4 " & " ", * " " " "* "" (" / )( *.0." " (" "( )(("" "- (1 2 """ " 3)( 4" " 5.(-* """" " (" % " "* " ( )( " , 3)((" 8.+8+" """ ( (" " "" * "" ( #(" * ( " - " - / 0.)( - 9$:; ((" " * # "( " $ - )(( 9" "

5 - " 3)( -"" &67" (<86 ( (&677* ",7777 * 0.)(=/ " -= - " 0.$ ". "!"# $%&'()*+, -. / 011 Denne mail er blevet scannet for virus af TDC Mailfilter.

6 Roskilde Ring Revival (RRR) 30. & 31. maj En lokalhistorisk hyldest til Danmarks bedst kendte racebanes 60 års fødselsdag Den 5. juni 1955 blev Roskilde Ring indviet. Det var en stor begivenhed for motorsporten og Roskilde, da det var den første permanente motorbane i Skandinavien. I 14 sæsoner blev Roskilde Ring internationalt kendt som stedet, hvor alle med oktan i blodet måtte hen, enten som kører, official, hjælper eller blot tilskuer. For at markere 60 års dagen for åbningsløbet og for at fejre Roskilde Ring, planlægges det at afholde Roskilde Ring Revival i weekenden 30. og 31. maj 2015 i centrum af Roskilde, ca. 1 km. fra stedet hvor Roskilde Ring i sin tid var placeret. Arrangementet tænkes gennemført på en 1,2 km. rundbane på Sankt Clara Vej, Frederiksborgvej og Sankt Ibs Vej. Havnens parkeringsareal vil kunne benyttes som ryttergård og udstilling af de deltagende biler. Tribuner og tilskuerarealer vil kunne etableres langs Sankt Claras Vej og i Byparken, samt arealer ved Frederiksborgvej, Strandengen og Fjordvej. Der etableres bro for tilkørsel til Strandengen/Fjordvej under afholdelsen, alternativt åbnes for trafik med 30 min. Interval. En del af beboerne på strækningen vil have begrænset adgang til deres hus med bil. Arrangementet tænkes afviklet af Automobil Sports Klubben Hedeland, som i sin tid stod for arrangementerne på Roskilde Ring, i samarbejde med Landsholdet aps, som kommerciel partner og flerårig afvikler af motorløb i København. Med nødvendig hjælp til etablering af baneafspærring, kan billetprisen holdes under 100 kr. og børn have gratis adgang ifølge med en voksen. En stor del af Roskildes befolkning vil få gratis adgang. Udover motorsport i 4 klasser, vil der være kørsel i to timer med betalende passagerer i sportsvogne med kendte motorsports kørere. Denne del af arrangementet vil indsamle omkring kr. til velgørende formål i Roskilde. Der udarbejdes: Beboerinformation og møder med berørte parter. Plan for trafikomlægning og skiltning. Ændring af trafikseparation og sikring af vejarealer i samarbejde med T&M. Beredskabsplan. Afspærringsplan for tilskuere og bane. Plan for tribuner, toiletter og øvrige tilskuerfaciliteter. Mediedækning og transmission. Løbsafvikling. Økonomi.

7

8

9 Veje- og Grønne områder Sagsnr Brevid Ref. Bo Johnsen Dir. tlf Mail: Notat Sportsevent 16. marts 2015 Forvaltningen har på baggrund af samtale med Jac Nellemann med flere vurderet de umiddelbare konsekvenser af afholdelse af et motorløb på den foreslåede strækning i dagene maj. Årsdøgnstrafikken på Sct. Claras vej er ca køretøjer. Der skal derfor etableres forskellige omkørselsmuligheder i området. Det vil, i samarbejde med politiet, være nødvendigt at udarbejde en trafikplan for hele den nordlige del af Roskilde by. Trafik: Frederiksborgvej, Sankt Clara Vej og Sankt Ibs Vej afspærres i forbindelse med arrangementet. Det er et ønske fra arrangørens side, at vejene bliver spærret fra torsdag til mandag grundet klargøring af bane med mere. Der køres løb mellem kl og begge dage. Dette har konsekvenser for trafikken i området, og der er en del borgere, der vil få deres adgang til ejendommen begrænset i hele perioden. Når banen er aktiv, vil de berørte beboere på (Strandengen, Fjordvej, Sct. Ibs vej og en del af Frederiksborgvej) kun vanskeligt kunne komme til og fra deres ejendomme (ca. 20 ejendomme). Det er forvaltningens vurdering, at arrangementet derudover vil berøre omkring ejendomme. Når der ikke køres på banen vil der kunne etableres en sluse hvor Strandengen krydser Sankt Clara Vej så borgerne i det aflukket område kan komme til og fra deres ejendom. Havnen og Vikingeskibsmuseet Under arrangementet vil parkeringspladsen (bananen) blive afspærret og den vil blive inddraget til ryttergård, og adgangen til Vikingeskibsmuseet vil blive stærkt begrænset. Arrangørerne vil gå i dialog med museet og det forventes, at der kan blive synergi. Andre arangementer i byen i denne weekend: Stafet for Livet i Byparken, (Kræftens Bekæmpelse) DM i sprint (orienteringsløb i bymidten) Parkering: I forbindelse med arrangementerne foreslås det, at der etableres en parkeringsplads på et egnet sted, hvorfra der indsættes busser, som kan fragte gæsterne til arrangementsområdet ved havnen. Under sidste års Racing Festival blev denne metode afprøvet med stor tilfredshed, da dette bevirkede en reduktion af trafikken i arrangementsområdet, omkostningerne var ca ,- kr.

10 Side2/2 Banen: For at banen kan etableres er det nødvendigt, at ombygge hellerne i rundkørslen ved Sankt Ibs Vej og Sankt Clara Vej til flytbare heller lig med dem på Møllehusvej. Det vil betyde at hellerne vil være konstrueret i granit og beton, i stedet for græs som det er i dag. Omkostningerne forventes af være ca kr. for 2. Arrangementet skal, hvis det ønskes gennemført, planlægges i tæt samarbejde mellem arrangørerne, forvaltningen og øvrige myndigheder (blandt andet beredskab og politi.)

11

12

13 !" #

Støtte til sports- og kulturarrangement

Støtte til sports- og kulturarrangement Pkt. 228 Støtte til sports- og kulturarrangement Sagsnr. 257022 Økonomiudvalget Lukket punkt Resume Den Internationale Racing Festival har rettet henvendelse til kommunen om mulighed for at afholde festivalen

Læs mere

NOTAT: Baggrundsnotat om torsdagstræf 2018

NOTAT: Baggrundsnotat om torsdagstræf 2018 Veje og Grønne Områder Sagsnr. 274338 Brevid. 2984688 Ref. MOCH Dir. tlf. 4631 3722 Mortenhc@roskilde.dk NOTAT: Baggrundsnotat om torsdagstræf 2018 14. november 2018 Notatet beskriver: 1. Hvilke tiltag

Læs mere

Virksomhedsoverdragelse

Virksomhedsoverdragelse Pkt. 97 Virksomhedsoverdragelse Sagsnr. 268687 Byrådet Lukket punkt Resume Roskilde Brandvæsen fik ikke tildelt kontrakt om ambulancekørsel i perioden 2016-2024 i forbindelse med Region Sjællands udbud

Læs mere

Aftale om principper og rammer for lærernes arbejde og samarbejde som følge af folkeskolereformen - forhandlingsmandat

Aftale om principper og rammer for lærernes arbejde og samarbejde som følge af folkeskolereformen - forhandlingsmandat Pkt. 64 Aftale om principper og rammer for lærernes arbejde og samarbejde som følge af folkeskolereformen - forhandlingsmandat Sagsnr. 243463 Økonomiudvalget Lukket punkt Resume Byrådet besluttede den

Læs mere

Kommunalt tilskud til genopførelse af Jyllingehallerne efter brand

Kommunalt tilskud til genopførelse af Jyllingehallerne efter brand Pkt. 344 Kommunalt tilskud til genopførelse af Jyllingehallerne efter brand Sagsnr. 277920 Økonomiudvalget Lukket punkt Resume Jyllingehallernes bestyrelse ansøger om 17 mio. kr. til genopbygning af bygningerne

Læs mere

Referat. Økonomi- og Planlægningsudvalget Dato: 5. september 2018 Fra: 08:00 Sted: Mødelokale 025. Indkaldelse. Thomas Gyldal Petersen (A)

Referat. Økonomi- og Planlægningsudvalget Dato: 5. september 2018 Fra: 08:00 Sted: Mødelokale 025. Indkaldelse. Thomas Gyldal Petersen (A) Referat Økonomi- og Planlægningsudvalget Dato: Fra: 08:00 Sted: Mødelokale 025 Indkaldelse Thomas Gyldal Petersen (A) Lars Mann Pedersen (A) Kim Wacker (A) Marco Anders Damgaard (A) Gert Biilmann (V) Henrik

Læs mere

Teknisk Udvalg. Referat

Teknisk Udvalg. Referat Referat Mødedato: Fredag den 13. november 2015 Mødetidspunkt 14:00 : Sluttidspunkt: 14:30 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: Bemærkninger : M.1.17/rådhuset Viborg Kommune Prinsens Alle 5 8800 Viborg Johannes

Læs mere

Eventvurdering Copenhagen International Half Marathon 2016

Eventvurdering Copenhagen International Half Marathon 2016 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT Eventvurdering Copenhagen International Half Marathon 2016 Link til ansøgning I september 2015 afholdes det første internationale certificerede

Læs mere

åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 10. oktober 2012 kl. 14:00 i Cafeen på Hessel

åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 10. oktober 2012 kl. 14:00 i Cafeen på Hessel åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 10. oktober 2012 kl. 14:00 i Cafeen på Hessel Indholdsfortegnelse 103. Aars Tennisklub - Ansøgning om tilskud til afholdelse af DM for veteraner i 2013

Læs mere

Indholdsfortegnelse 1 Indledning Parkering Havneområdet Strandgade Løsningsmuligheder Anbefaling...

Indholdsfortegnelse 1 Indledning Parkering Havneområdet Strandgade Løsningsmuligheder Anbefaling... NOTAT Projekt: Udvidelse af Roskilde Havn København, den 7.12.2012 Emne: Notat nr.: 1 Trafikanalyse Projekt nr.: 6668-001 Dir. tlf.: +45 2540 0214 Reference: nid@moe.dk Rev.: Fordeling: Navn Initialer

Læs mere

KUNDE- ELLER MEDARBEJDER ARRANGEMENTER

KUNDE- ELLER MEDARBEJDER ARRANGEMENTER KUNDE- ELLER MEDARBEJDER ARRANGEMENTER COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX ER: Eksponering via en unik platform med 25.000 potentielle kunder, 200 historiske racerbiler med danske og udenlandske kørere som

Læs mere

NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609 for seniorboliger ved Kong Valdemars Vej og Sankt Agnes Vej

NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609 for seniorboliger ved Kong Valdemars Vej og Sankt Agnes Vej By, Kultur og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 196762 Brevid. 1711242 Ref. SPC Dir. tlf. 46 31 35 43 sunepc@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget

Fritids- og Kulturudvalget Tillægsreferat Dato: Onsdag den Mødetid: 17:30-18:30 Mødelokale: Mødelokale B105 Medlemmer: Daniel Donoso (F), Ekrem Günbulut (A), Frederik A. Hansen (V), Jesper Kirkegaard (C), Merete Scheelsbeck (C),

Læs mere

Referat. Kultur- og Fritidsudvalget Dato: 5. september 2018 Fra: 07:30 Sted: Mødelokale 025. Indkaldelse. Kim Wacker (A) Michele Møller Amundsen (A)

Referat. Kultur- og Fritidsudvalget Dato: 5. september 2018 Fra: 07:30 Sted: Mødelokale 025. Indkaldelse. Kim Wacker (A) Michele Møller Amundsen (A) Referat Kultur- og Fritidsudvalget Dato: Fra: 07:30 Sted: Mødelokale 025 Indkaldelse Kim Wacker (A) Michele Møller Amundsen (A) Rene Brohammer (A) Lars Mann Pedersen (A) Hanne Bjørn-Klausen (C) Ibrahim

Læs mere

Beslutningskompetence Økonomiudvalget for så vidt angår punkterne 1-4, og byrådet for så vidt angår punkterne

Beslutningskompetence Økonomiudvalget for så vidt angår punkterne 1-4, og byrådet for så vidt angår punkterne Pkt. 103 Salg af ejendomme Sagsnr. 91529 Byrådet Lukket punkt Resume Der skal gives anlægsbevilling til salgsindtægter og udgifter i forbindelse med salg af ejendommen Sct. Ols Gade 15-17 og tages stilling

Læs mere

09-06-2015. Eventvurdering Velothon Copenhagen 2016. Sagsnr. 2015-0111599. Link til ansøgning. Dokumentnr. 2015-0111599-6

09-06-2015. Eventvurdering Velothon Copenhagen 2016. Sagsnr. 2015-0111599. Link til ansøgning. Dokumentnr. 2015-0111599-6 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT Eventvurdering Velothon Copenhagen 2016 Link til ansøgning Velothon er et ungt og international cykelløbs-koncept. Målet er at skabe

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Sundheds-, Idræts- og Fritidsudvalget

Referat for ekstraordinært møde Sundheds-, Idræts- og Fritidsudvalget Referat for ekstraordinært møde Sundheds-, Idræts- og : Mandag den 05. september 2016 Mødetidspunkt: Kl. 16:15 Sluttidspunkt: Kl. 16:40 Mødested: Det Hvide Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Jens

Læs mere

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset Referat Ø-udvalget's møde Mandag den 13-03-2017 Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset Deltagere: Lars Erik Hornemann, Susanne Gustenhoff, Lars Milling, Birgitte Svendsen, Bjarne Madsen Ved punkt nr. 8 deltager:

Læs mere

Referat. 22 Godkendelse af dagsorden. Sagsnr.: 15/60664 Mikael Dahl-Jensen. 23 Forslag til mission, vision og strategi for aktiviteter på Fælleden

Referat. 22 Godkendelse af dagsorden. Sagsnr.: 15/60664 Mikael Dahl-Jensen. 23 Forslag til mission, vision og strategi for aktiviteter på Fælleden Referat Dato: 09-12-2015 14:00:00 Udvalg: 17, stk. 4-udvalg - Administrations- og idrætscenter på Fælleden Sted: Konferencesalen, Skanderborg Rådhus 22 Godkendelse af dagsorden Sagsnr.: 15/60664 Mikael

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget den 21-04-2010, s 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget PROTOKOL Onsdag den 21 april 2010 kl 08:30 afholder Kultur- og Fritidsudvalget møde i Byhistorisk Samling,

Læs mere

Økonomiudvalget. Tillægsreferat. Dato: Tirsdag den 10. december Mødetid: 17:00-17:55

Økonomiudvalget. Tillægsreferat. Dato: Tirsdag den 10. december Mødetid: 17:00-17:55 Tillægsreferat Dato: Tirsdag den Mødetid: 17:00-17:55 Mødelokale: Mødelokale B105 Medlemmer: Conny Trøjborg Krogh (F), Frederik A. Hansen (V), Hugo Hammel (A), Jesper Kirkegaard (C), Lars Prier (O), Michael

Læs mere

Eventvurdering af VM i Herrehåndbold 2019

Eventvurdering af VM i Herrehåndbold 2019 KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Eventvurdering af VM i Herrehåndbold 2019 Dansk Håndbold Forbund (DHF) er af International Handball Federation (IHF) blevet tildelt værtskabet for VM i herrehåndbold i 2019. Mesterskabets

Læs mere

Resume Der skal tages stilling til, om den samlede ejendom Langdyssegård skal erhverves nu, alternativt om kun område 2 ønskes erhvervet.

Resume Der skal tages stilling til, om den samlede ejendom Langdyssegård skal erhverves nu, alternativt om kun område 2 ønskes erhvervet. Pkt. 353 Køb af aktiver Sagsnr. 99676 Byrådet Lukket punkt Resume Der skal tages stilling til, om den samlede ejendom Langdyssegård skal erhverves nu, alternativt om kun område 2 ønskes erhvervet. Beslutningskompetence

Læs mere

Eventvurdering af World Cup Copenhagen 2017-2019 World Cup Dressur og Ridebanespringning i Royal Arena 13-04-2015. Sagsnr.

Eventvurdering af World Cup Copenhagen 2017-2019 World Cup Dressur og Ridebanespringning i Royal Arena 13-04-2015. Sagsnr. KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Eventvurdering af World Cup Copenhagen 2017-2019 World Cup Dressur og Ridebanespringning i Royal Arena Med World Cup Copenhagen ønsker ansøger at afvikle et World Cup kvalifikationsstævne

Læs mere

Notat. Bilag 2 - Forslag til aktivitetsplan for 2015

Notat. Bilag 2 - Forslag til aktivitetsplan for 2015 Notat Bilag 2 - Forslag til aktivitetsplan for 2015 I første halvdel af 2015 startes arbejdet med at udvikle en brandidentitet og de aktiviteter, der i 2015 skal være med til at sætte Assens Kommunes brand

Læs mere

Beslutningskompetence Økonomiudvalget for så vidt angår indstillingspunkterne 1 og 2, og byrådet for så vidt angår de resterende punkter.

Beslutningskompetence Økonomiudvalget for så vidt angår indstillingspunkterne 1 og 2, og byrådet for så vidt angår de resterende punkter. Pkt. 99 Køb af ejendom Sagsnr. 92287 Byrådet Lukket punkt Resume Sammenslutningen af Østlige Øers Landboforeninger er tidligere givet tilsagn om, at kommunen ville købe landbrugsejendommen Poppelgårdsvej

Læs mere

Eventen har været afviklet siden 2010 og har udviklet sig til verdens største IRONMAN triatlonfestival med mere end 9.000 tilmeldte i 2015.

Eventen har været afviklet siden 2010 og har udviklet sig til verdens største IRONMAN triatlonfestival med mere end 9.000 tilmeldte i 2015. Bilag 4. Eventvurdering - Ironman Copenhagen 2016 Link til ansøgningen IRONMAN Copenhagen er en triatlonfestival, der består af tre dage (torsdag, fredag og lørdag) med motionstriatlon, 4:18:4 (400 meter

Læs mere

at orienteringen om driftsplanlægningen under VM i Cykling tages til efterretning.

at orienteringen om driftsplanlægningen under VM i Cykling tages til efterretning. Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 14. september 2011 Mads Lund Larsen 18 Driftsplanlægning under VM i cykling Indstilling: Det indstilles, at orienteringen om driftsplanlægningen under

Læs mere

Tilladelse til særlig råden i forbindelse med Køge Festuge 2018

Tilladelse til særlig råden i forbindelse med Køge Festuge 2018 Returadresse: Køge Kommune, Anlægsafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Foreningen Køge Festival Att: Per Stenberg Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Anlægsafdelingen Tilladelse til særlig råden i forbindelse

Læs mere

Østsjællands Beredskab

Østsjællands Beredskab Østsjællands Beredskab Beredskabskommissionsmøde (Beredskabskommissionsmøde) 14-12-2017 08:00 Gml. Vindingevej 10, Roskilde Mødeindhold Punkt Side Beslutning for punkt 1: Godkendelse af ny risikobaseret

Læs mere

Referat. 17, stk. 4 - udvalg Helhedsplan

Referat. 17, stk. 4 - udvalg Helhedsplan Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 18:30 Sted: Byrådssalen i Møde slut: Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 1 Godkendelse af dagsorden 3 2 Præsentation af 17, stk. 4 - udvalget 4 3 Rammesætning

Læs mere

EMK 2017 har et budget på godt 24 mio. kr. Det samlede offentlige tilskudsbehov er på 17 mio. kr., hvoraf Københavns Kommune ansøges om 6 mio. kr.

EMK 2017 har et budget på godt 24 mio. kr. Det samlede offentlige tilskudsbehov er på 17 mio. kr., hvoraf Københavns Kommune ansøges om 6 mio. kr. KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Eventvurdering EM Svømning Kortbane 2017 i Royal Arena Dansk Svømmeunion ønsker i samarbejde med Sport Event Denmark og Wonderful Copenhagen at afvikle EM Svømning Kortbane /LEN

Læs mere

Swoop Challenge inviterer borgerne til at opleve en spektakulær sportevent når Søerne omdannes til faldskærmsarena.

Swoop Challenge inviterer borgerne til at opleve en spektakulær sportevent når Søerne omdannes til faldskærmsarena. Bilag 5. Revideret eventvurdering - Swoop Challenge 2016 Link til ansøgning Swoop Challenge inviterer borgerne til at opleve en spektakulær sportevent når Søerne omdannes til faldskærmsarena. Konkret vil

Læs mere

NOTAT: Byfortætning, flere boliger i bymidten og et kraftcenter for forenings- og fritidslivet

NOTAT: Byfortætning, flere boliger i bymidten og et kraftcenter for forenings- og fritidslivet Kultur og Idræt Sagsnr. 251967 Brevid. 1980469 Ref. KONU Dir. tlf. 4631 4067 kristofferon@roskilde.dk NOTAT: Byfortætning, flere boliger i bymidten og et kraftcenter for forenings- og fritidslivet 13.

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat. fra Kultur- og Fritidsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Referat. fra Kultur- og Fritidsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Referat fra Kultur- og Fritidsudvalget Mødedato: Tirsdag den 14. januar 2014 Mødetidspunkt: 16:00 Mødelokale: Medlemmer: 211, Mødelokale Brian Franklin, Einer Lyduch, Elise Andersen, Frants

Læs mere

Af den samlede eventudgift på 12,7 mio. kr. søges Københavns Kommune om et tilskud på 1,0 mio. kr.

Af den samlede eventudgift på 12,7 mio. kr. søges Københavns Kommune om et tilskud på 1,0 mio. kr. NOTAT Eventvurdering Copenhagen International Halfmarathon 2015 På baggrund af erfaringer fra værtskabet for det nyligt afholdte VM i Halvmaraton, ønsker Dansk Atletik Forbund i samarbejde med Sport Event

Læs mere

Haveanlæg på rådhusgrunden i bymidten

Haveanlæg på rådhusgrunden i bymidten Pkt. 80 Haveanlæg på rådhusgrunden i bymidten Sagsnr. 196163 Byrådet Lukket punkt Resume Ansøgning om bevilling til etablering af haveanlæg på rådhusgrunden i bymidten. Beslutningskompetence Byrådet Sagsfremstilling

Læs mere

Beslutningskompetence Økonomiudvalget for så vidt angår punkterne 1. 4. at, og byrådet for så vidt 5. 6. at

Beslutningskompetence Økonomiudvalget for så vidt angår punkterne 1. 4. at, og byrådet for så vidt 5. 6. at Pkt. 110 Mageskifte Sagsnr. 50884 Byrådet Lukket punkt Resume Der skal tages stilling til, om Roskilde Kommune vil indgå på et mageskifte med Den selvejende Institution Viby Friskole, hvorefter skolen

Læs mere

Administrativ indstilling: De respektive udvalg anbefaler overfor Økonomiudvalget og Byrådet følgende tillægsbevillinger således:

Administrativ indstilling: De respektive udvalg anbefaler overfor Økonomiudvalget og Byrådet følgende tillægsbevillinger således: 123. Åbent punkt - Overførsel af uforbrugte budgetbeløb fra 2007 til 2008 for drift, anlæg, finansforskydninger og finansiering samt revision af investeringsoversigt 2008 for alle udvalg (C) Sagsnr. 08/4978

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT. Mødedato: Torsdag den 02-04-2009

Sundhedsudvalg REFERAT. Mødedato: Torsdag den 02-04-2009 REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 02-04-2009 Mødested: København Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Afbud: Anna Grethe Smith deltog til og med pkt. 51 Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Den foreløbige rute starter og slutter på Islands Brygge.

Den foreløbige rute starter og slutter på Islands Brygge. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT Eventvurdering Powerman Copenhagen 2016 Link til ansøgning I maj 2015 afholdt Powerman Denmark arrangementet Run I Bike I Run. Med afsæt

Læs mere

NUS NUS ApS har ansøgt om et tilskud på kr. ekskl. moms. Der ansøges om refusion af udgifter i forbindelse med renhold.

NUS NUS ApS har ansøgt om et tilskud på kr. ekskl. moms. Der ansøges om refusion af udgifter i forbindelse med renhold. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT Til Teknik- og Miljøudvalget Oversigt over foreslåede støttemodtagere: Fælles for de nedenfor nævnte arrangementer er, at TMF deler

Læs mere

2. O Regnskab for den fælles drift og foreløbigt regnskab for Boligselskabet Sjælland. Vedlagt bilag 2 sendes separat fra Louise senere onsdag

2. O Regnskab for den fælles drift og foreløbigt regnskab for Boligselskabet Sjælland. Vedlagt bilag 2 sendes separat fra Louise senere onsdag Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 17.45 Deltagere: Selskabsbestyrelsen, Bo Jørgensen og Per Bro Afbud: Mia S. Nielsen, Henrik Eflund, Helene Obel. Gæster: Louise B. Thomsen

Læs mere

Med afsæt i erfaringerne fra Run I Bike I Run, maj 2015, søger Energy Sport 0,3 mio. kr. til afvikling af Europamesterskaberne i Powerman 2016.

Med afsæt i erfaringerne fra Run I Bike I Run, maj 2015, søger Energy Sport 0,3 mio. kr. til afvikling af Europamesterskaberne i Powerman 2016. Bilag 10. Revideret Eventvurdering Europamesterskaberne i Powerman 2016 Link til ansøgning Med afsæt i erfaringerne fra Run I Bike I Run, maj 2015, søger Energy Sport 0,3 mio. kr. til afvikling af Europamesterskaberne

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 Ansøgningsbeløb: 500.000 DKR Danmarks Cykle Union Side 1 af 6 UCI World Cycling Tour Copenhagen Gran Fondo 2015 Copenhagen

Læs mere

Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget

Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget Referat Dato 29. august 2014 Mødetidspunkt 17:00 Sluttidspunkt 18:04 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 1, Vordingborg Rådhus Eva Sommer-Madsen (formand), Else-Marie Langballe

Læs mere

Norddjurs Fritidsråd REFERAT

Norddjurs Fritidsråd REFERAT Norddjurs Fritidsråd REFERAT Sted: Auning Bibliotek Torvegade 1, 8963 Auning Dato: Onsdag den 2. december 2015 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Kai Hansen Tove Højlund Mogens Buhl

Læs mere

Byråd 29. januar/punkt 103 om svømmehal - OMSKRIVNING

Byråd 29. januar/punkt 103 om svømmehal - OMSKRIVNING Kommunaldirektørens område Kommunikation Sagsnr. 229048 Brevid. 1863283 Ref. LINK Dir. tlf. 4631 3130 linek@roskilde.dk INTERNT NOTAT: Bilag 1 11. marts 2014 Byråd 29. januar/punkt 103 om svømmehal - OMSKRIVNING

Læs mere

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget REFERAT Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget Mødedato: Torsdag den 28-05-2009 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:20 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Økonomiudvalget, 28-05-2009

Læs mere

side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den 06.12.2011 kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Ole Peter Christensen (F) Indholdsfortegnelse: 528. Organisering samt tids- og procesplan vedr.

Læs mere

Byrådet besluttede den 30. marts 2016 at undersøge mulighederne for et nyt stadion efter henvendelse fra F.C. Roskilde og investor FB GRUPPEN A/S.

Byrådet besluttede den 30. marts 2016 at undersøge mulighederne for et nyt stadion efter henvendelse fra F.C. Roskilde og investor FB GRUPPEN A/S. Kultur og Idræt Sagsnr. 277143 Brevid. 2528520 Ref. KONU/SOAN Dir. tlf. 4631 4067 kristofferon@roskilde.dk NOTAT: Referat af borgermøde om ny idrætspark den 27. februar 2017 15. marts 2017 I forbindelse

Læs mere

)' ') *!" '!!!! ' '' '' ', '' )'

)' ') *! '!!!! ' '' '' ', '' )' Veje og Grønne Områder Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Hundefolde i Viby 9. august 2013 Der har igennem et par år været

Læs mere

Region Sjælland Att.: Merete Bøje Alleen Sorø. Sendt pr. e-post til:

Region Sjælland Att.: Merete Bøje Alleen Sorø. Sendt pr. e-post til: Region Sjælland Att.: Merete Bøje Alleen 15 4180 Sorø Sendt pr. e-post til: merbo@regionsjaelland.dk By, Kultur og Miljø Miljø og Byggesag Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Teknik- og Miljøudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Teknik- og Miljøudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Teknik- og Miljøudvalget Mødedato: Torsdag den 9. oktober 2014 Mødetidspunkt: 15:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 215, Mødelokale Jan Jakobsen, Anders Krantz, Arne S. Hansen,

Læs mere

a) indbydelse til Aktuel Kommunaløkonomi i juni måned 2008.

a) indbydelse til Aktuel Kommunaløkonomi i juni måned 2008. Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget mandag den 31. marts 2008, kl. 17:30 i Udvalgsværelse 1 Medlemmer Tom Nielsen (A) - næstformand Birte Passer (C) Helle Tiedemann (A) Henrik Bolberg (A) Jørgen Juel

Læs mere

Økonomiudvalget. Referat fra ekstraordinært møde

Økonomiudvalget. Referat fra ekstraordinært møde Referat fra ekstraordinært møde Dato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: Mødelokale B105 Conny Trøjborg Krogh (F), Frederik A. Hansen (V), Jesper Kirkegaard (C), Lars Prier

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Økonomiudvalget Referat fra ordinært møde D2 Torsdag 11.10.2012 kl. 7:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Hørsholm Almene Boligselskab - Orientering om boligorganisationen

Læs mere

Lukket punkt - Projekt

Lukket punkt - Projekt Byrådet, 29-05-2012 Side 1 Lukket punkt - Projekt DIJMHA / 12/4570 Lukket sag Sagsfremstilling Kultur og Fritid og Rambøll afholdt den 6. februar 2012 licitation på byggeriet af SkateCity. 3 virksomheder

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 08-06-2009 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Allan Emiliussen og Holger Mikkelsen

Læs mere

DAGSORDEN ØKONOMIUDVALG. Mødedato: 3. juni Gl. Rådhus, Byrådssalen. Mødetidspunkt: 16:00. Mødet hævet:

DAGSORDEN ØKONOMIUDVALG. Mødedato: 3. juni Gl. Rådhus, Byrådssalen. Mødetidspunkt: 16:00. Mødet hævet: DAGSORDEN ØKONOMIUDVALG Mødedato: 3. juni 2014 Mødested: Gl. Rådhus, Byrådssalen Mødetidspunkt: 16:00 Mødet hævet: Deltagere: Peder Chr. Kirkegaard, Anna-Lise Vestergaard, Bolette Dahl Pedersen, Preben

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Borgmesterens Afdeling Den Økonomiske Forvaltning - Rådhuset - 8100 Århus C

ÅRHUS KOMMUNE - Borgmesterens Afdeling Den Økonomiske Forvaltning - Rådhuset - 8100 Århus C ÅRHUS KOMMUNE - Borgmesterens Afdeling Den Økonomiske Forvaltning - Rådhuset - 8100 Århus C INDSTILLING Til Århus Byråd Den 29. april 2004 via Magistraten Tlf. nr.: 8940 2130 Jour. nr.: 00.01A01 Ref.:

Læs mere

EM 2014 BMX i DANMARK ROSKILDE BMX KLUB

EM 2014 BMX i DANMARK ROSKILDE BMX KLUB EM 2014 BMX i DANMARK ROSKILDE BMX KLUB Beskrivelse af frivillig hjælper i forbindelse med EM i BMX 2014 I forbindelse med afvikling af EM i BMX 2014 har vi brug for mange frivillige hænder for at give

Læs mere

Referat. Kunstrådet torsdag den 8. december 2011, kl. 18:30 i Mødecenter C - lokale 29 på Ballerup Rådhus. Åbent møde

Referat. Kunstrådet torsdag den 8. december 2011, kl. 18:30 i Mødecenter C - lokale 29 på Ballerup Rådhus. Åbent møde Side 1 torsdag den 8. december 2011, kl. 18:30 i Mødecenter C - lokale 29 på Ballerup Rådhus Tilstede Kåre Harder Olesen (V) Ove E. Dalsgaard (A) Karen Harsbo Gitte Juul Afbud/Fraværende Tom Nielsen (A)

Læs mere

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI FORMULA RACING RACING with FERRARI FORMULA RACING er et professionelt dansk racerteam stiftet og 100 % ejet af den danske importør af Ferrari og Maserati,

Læs mere

Notat. Etablering af p-pladser mindre end 10 meter fra vejkryds i Aarhus Midtby. Punkt 5 til Teknisk Udvalgs møde Mandag den 6.

Notat. Etablering af p-pladser mindre end 10 meter fra vejkryds i Aarhus Midtby. Punkt 5 til Teknisk Udvalgs møde Mandag den 6. Notat Punkt 5 til Teknisk Udvalgs møde Mandag den 6. februar 2017 Den 17. januar 2017 Etablering af p-pladser mindre end 10 meter fra vejkryds i Aarhus Midtby TEKNIK OG MILJØ Center for Byens Anvendelse

Læs mere

side 1 Åbent tillægsreferat for Børn- og Skoleudvalgets møde den 06.09.2011 kl. 14:00 Gl. Langeskov Rådhus - mødelokale 2 Tilgår pressen

side 1 Åbent tillægsreferat for Børn- og Skoleudvalgets møde den 06.09.2011 kl. 14:00 Gl. Langeskov Rådhus - mødelokale 2 Tilgår pressen side 1 Åbent tillægsreferat for Børn- og Skoleudvalgets møde den 06.09.2011 kl. 14:00 Gl. Langeskov Rådhus - mødelokale 2 Tilgår pressen side 2 Fraværende: Afbud: Indholdsfortegnelse: 339. Fremtidens Børnehjem...

Læs mere

Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer

Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer 2018 ISAF Sailing World Championships Worlds 2018 1. Oplysninger om ansøger Navn, Adresse, Kontaktperson, tlf, mailadr, CVR nr. 2. Indhold

Læs mere

Notat vedr. fortsættelse af studievejledningstilbud til alle i 2016 i UU-Roskilde/Lejre

Notat vedr. fortsættelse af studievejledningstilbud til alle i 2016 i UU-Roskilde/Lejre Notat vedr. fortsættelse af studievejledningstilbud til alle i 2016 i UU-Roskilde/Lejre Roskilde Kommune afsatte i Budget 2015 1 mio. kr. i ekstraordinære midler for at sikre tilbud om studievejledning

Læs mere

SAGSFREMSTILLING Kulturudvalget behandlede sagen på sit møde den 1. oktober 2013 med følgende dagsordenstekst:

SAGSFREMSTILLING Kulturudvalget behandlede sagen på sit møde den 1. oktober 2013 med følgende dagsordenstekst: - 3. Vedr. projekt/event "Generation Handball" Sagsnr.: 13/69893 Sagsansvarlig: Ole Brandt Pedersen SAGSFREMSTILLING Kulturudvalget behandlede sagen på sit møde den 1. oktober 2013 med følgende dagsordenstekst:

Læs mere

Samlet uddrag af trafikanalyser.

Samlet uddrag af trafikanalyser. Samlet uddrag af trafikanalyser. Den 17. maj 2017 tiltrådte Økonomiudvalget indstillingen om, at der for Galten-Skovby og Ry skulle udarbejdes trafikanalyser på projektniveau og for Hørning en trafikstrukturanalyse

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kultur- og Fritidsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kultur- og Fritidsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Kultur- og Fritidsudvalget Mødedato: Onsdag den 16. maj 2018 Mødetidspunkt: 8:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 215, Mødelokale Henrik Zimino, Carsten Fuhr, Einer Lyduch,

Læs mere

Åbning af parkeringspladser på kommunale institutioner. Åbning af 220 pladser (ud af de 400 besluttede) ved 16 kommunale institutioner.

Åbning af parkeringspladser på kommunale institutioner. Åbning af 220 pladser (ud af de 400 besluttede) ved 16 kommunale institutioner. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 4. juli 2018 Bilag 1 Overblik over den politiske behandling Borgerrepræsentationen den 1. oktober 2015 Afstemningsprogram til budgetforslag

Læs mere

Der er ikke lokalt behov for havneudvidelsen. Udvid hellere et andet sted

Der er ikke lokalt behov for havneudvidelsen. Udvid hellere et andet sted Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 52209 Brevid. 1084241 Ref. SPC Dir. tlf. 46 31 35 43 sunepc@roskilde.dk Notat: Behandling af bemærkninger og indsigelser til høring om havneudvidelse

Læs mere

Sagsnr Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015

Sagsnr Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning NOTAT 15-05-2014 Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015 SponsorCom og Danmarks Sejlunion ansøger om værtskabet for Extreme Sailing Series

Læs mere

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 14. februar 2008 kl. 14:00 i Løgstør 214

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 14. februar 2008 kl. 14:00 i Løgstør 214 Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 14. februar 2008 kl. 14:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 1. Landsgardeforeningen søger værtsby til DM 3 2. Anmodning fra Dronning Ingrid Hallerne 4

Læs mere

Indstilling. Indstilling om at gøre Sculpture by the Sea til en tilbagevendende begivenhed i Århus. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter

Indstilling. Indstilling om at gøre Sculpture by the Sea til en tilbagevendende begivenhed i Århus. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 8. februar 2010 Indstilling om at gøre Sculpture by the Sea til en tilbagevendende begivenhed i Århus 1. Resume Århus lagde i 2009

Læs mere

NOTAT: Forberedelse af mulige budgetforbedringer på Plan- og Teknikudvalgets område

NOTAT: Forberedelse af mulige budgetforbedringer på Plan- og Teknikudvalgets område Sagsnr. 286217 Brevid. 2486696 NOTAT: Forberedelse af mulige budgetforbedringer på Plan- og Teknikudvalgets område 16. januar 2017 Baggrund og formål Af tillægsaftale til budgetforliget for 2017 fremgår,

Læs mere

RØDE KORS FUNDRAISING RØDE KORS / 2014 1

RØDE KORS FUNDRAISING RØDE KORS / 2014 1 RØDE KORS FUNDRAISING 2014 RØDE KORS / 2014 1 FUNDRAISING Fundraising kan defineres på mange måder, men handler grundlæggende om at skaffe midler til det projekt, som du eller din organisation har påtaget

Læs mere

Åbent møde for Teknisk Udvalgs møde den 11. februar 2008 kl. 15:00 i Administrationsbygningen, Farsø

Åbent møde for Teknisk Udvalgs møde den 11. februar 2008 kl. 15:00 i Administrationsbygningen, Farsø Åbent møde for Teknisk Udvalgs møde den 11. februar 2008 kl. 15:00 i Administrationsbygningen, Farsø Indholdsfortegnelse 193. Orientering 3 194. Trafikplan for Aars 4 195. Omfartsveje, Aars by 6 196. Jyllandsgade

Læs mere

Salg af nedlagt vejareal

Salg af nedlagt vejareal Pkt. 24 Salg af nedlagt vejareal Sagsnr. 18469 Byrådet Lukket punkt Resume Der skal tages stilling til salg af et nedlagt vejareal på 170 m2, og der skal afsættes rådighedsbeløb og gives anlægsbevilling

Læs mere

Referat Udvalget for Teknik & Miljø tirsdag den 25. august 2015

Referat Udvalget for Teknik & Miljø tirsdag den 25. august 2015 Referat tirsdag den 25. august 2015 Kl. 17:20 i Rådssalen, Allerslev Afbud: Ivan Mott (Ø) Indholdsfortegnelse 1. TM - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU/TM - Placeringer til dagligvarebutik i Hvalsø...2

Læs mere

Økonomiudvalget. Ekstraordinært møde. Dato: Tirsdag den 22. maj 2012. Mødetidspunkt: 17:00

Økonomiudvalget. Ekstraordinært møde. Dato: Tirsdag den 22. maj 2012. Mødetidspunkt: 17:00 Ekstraordinært møde Dato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: Mødelokale B105 Conny Trøjborg Krogh (F), Frederik A. Hansen (V), Jesper Kirkegaard (C), Lars Prier (O), Mette

Læs mere

Fremtidig model for afgangsklassernes sidste skoledag

Fremtidig model for afgangsklassernes sidste skoledag Pkt. 23 Fremtidig model for afgangsklassernes sidste Sagsnr. 302485 Skole- og Børneudvalget Åbent punkt Resume Skole- og Børneudvalget besluttede den 13. marts 2018, at forvaltningen skulle vende tilbage

Læs mere

Mødet blev holdt torsdag den 25. november 2010 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:15.

Mødet blev holdt torsdag den 25. november 2010 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:15. ALLERØD KOMMUNE Kultur og Møde nr. 12 Mødet blev holdt torsdag den 25. november 2010 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:15. Medlemmer: Formand Flemming Villadsen (A),

Læs mere

Administrativ indstilling

Administrativ indstilling Sagsnummer: 17/12489 Valg af endelig linieføring - Cykelsti syd om Askov (C) Administrativ indstilling Chef for Teknik & Miljø Peter Hansen indstiller, at Teknik & Miljø arbejder videre med linjeføringen

Læs mere

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk Side 1 AUTOMANIA Silkeborg Automobilfestival Sidste weekend i august Klik ind på festivalen www.automania.dk Side 2 Indbydelse til Dansand Classic Sprint 2013 KlubRally Light og Rallysprint Arrangerende

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Tilstede: Karin, Werner, Henrik, Birthe, Anne Marie, Charlotte, Georg og Fravær: Erik, Kirsten, Henrik Lykke, Lene,

Læs mere

Jens Müller bød velkommen til årets første Elite- og Talentrådsmøde og til nye medlemmer. Derefter var der præsentationsrunde bordet rundt.

Jens Müller bød velkommen til årets første Elite- og Talentrådsmøde og til nye medlemmer. Derefter var der præsentationsrunde bordet rundt. Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat af Elite- og Talentrådsmøde

Læs mere

FORUM VOJENS Bestyrelsesmøde 20. oktober 2016 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:15

FORUM VOJENS Bestyrelsesmøde 20. oktober 2016 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:15 FORUM VOJENS Bestyrelsesmøde 20. oktober 2016 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:15 Referat Mødeleder: Deltagere: Peter Lambæk Nielsen Peter Lambæk Nielsen Karl Posselt Teis Melcher Torben Skødt Solveig Larsen

Læs mere

Eventvurdering af VM Stand Up Paddle og Paddleboarding Sagsnr Link til ansøgning Link til video

Eventvurdering af VM Stand Up Paddle og Paddleboarding Sagsnr Link til ansøgning Link til video KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Eventvurdering af VM Stand Up Paddle og Paddleboarding 2017 Link til ansøgning Link til video Copenhagen Watersports og Dansk Surf & Rafting Forbund (DSRF) ønsker i samarbejde

Læs mere

7. maj Sagsnr Eventvurdering - Copenhagen Games Dokumentnr

7. maj Sagsnr Eventvurdering - Copenhagen Games Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT 7. maj 2018 Eventvurdering - Copenhagen Games 2019 Københavns Kommune har modtaget en ansøgning fra Copenhagen Games om 1 mio. kroner

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åben dagsorden. til Teknik- og Miljøudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åben dagsorden. til Teknik- og Miljøudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åben dagsorden til Teknik- og Miljøudvalget Mødedato: Torsdag den 6. december 2018 Mødetidspunkt: 15:30 Mødelokale: Medlemmer: 215, Mødelokale Lars Hein, Brian Bruun, Carsten Fuhr, Dennis

Læs mere

REFERAT FOR SUNDHEDSUDVALGETS MØDE TIRSDAG DEN 06. MARTS 2007 KL. 15:30

REFERAT FOR SUNDHEDSUDVALGETS MØDE TIRSDAG DEN 06. MARTS 2007 KL. 15:30 REFERAT FOR SUNDHEDSUDVALGETS MØDE TIRSDAG DEN 06. MARTS 2007 KL. 15:30 29 Indholdsfortegnelse 15 Åben - Meddelelser til Sundhedsudvalgets møde den 6. marts 2007 16 Åben Sundhedsråd 17 Åben - Sundhedsaftale

Læs mere

REFERAT. Voksenudvalget. Mødedato: Tirsdag den Starttidspunkt: Kl. 16:45 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

REFERAT. Voksenudvalget. Mødedato: Tirsdag den Starttidspunkt: Kl. 16:45 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Tirsdag den 20-11-2007 Mødested: Mødelokale Øst Starttidspunkt: Kl. 16:45 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Voksenudvalget, 20-11-2007 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat fra ekstraordinært møde i Plan- og Udviklingsudvalget

Referat fra ekstraordinært møde i Plan- og Udviklingsudvalget Referat fra ekstraordinært møde i Plan- og Udviklingsudvalget onsdag den 13. april 2011 kl. 12.00 i F2, Frederikssund Mødet sluttede kl. 15.07 Mødedeltagere: John Schmidt Andersen (V) Guri Bjerregaard

Læs mere

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: 20.01.05-P20-1-15

Læs mere

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for driftstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019.

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for driftstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Puljen til kulturelle formål Retningslinjer for driftstilskud i 2020. Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Indhold Driftstilskud hvad er det?...2 Hvem kan søge?...2 Ansøgningsfrist...2

Læs mere

Bilag 2 Sagens forløb i forhold til terrortruslen og regulering af biltrafik i middelalderbyen

Bilag 2 Sagens forløb i forhold til terrortruslen og regulering af biltrafik i middelalderbyen KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT 11. februar 2019 Bilag 2 Sagens forløb 2017-2019 i forhold til terrortruslen og regulering af biltrafik i middelalderbyen Sagsnr.

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Kultur og Borgerservice. Den 8. november 2013.

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Kultur og Borgerservice. Den 8. november 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Kultur og Borgerservice Den 8. november 2013 Detailplan for FTL-havnens østside Aarhus Kommune Sport & Fritid Kultur og Borgerservice Forslag til anvendelse

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere