Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os."

Transkript

1 Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os. Landsholdets gennembrud under VM i 2010, hvor holdet spillede sig i kvartfinalen har haft en positiv afsmittende effekt på sponsor-, tilskuer- og medieinteressen i den hjemlige AL Bank Liga og selskaberne bag holdene er gået forrest i forhold til økonomisk ansvarlighed i dansk idræt med sorte tal på bundlinjen. Med en ambition om at bryde den jyske dominans har Københavns Skøjteløber Forening (KSF), Gladsaxe Ishockey (GLIS), Hvidovre Ishockey Klub (HvIK) og Ligahockey ApS etableret en fælles eliteoverbygning. Kræfterne samles i Copenhagen Hockey og Event ApS i daglig tale Copenhagen Hockey. Gennem et samarbejde i hele regionen kan Copenhagen Hockey komme til at præge toppen af dansk ishockey kontinuerligt. Selskabet bygges op omkring et bredt og stærkt økonomisk fundament, som skal skabe grundlaget for sportslig succes. Den hjemlige AL bank liga har pæne gennemsnitlige tilskuertal og et meget trofast stampublikum. Vi har et spændende arbejde foran os i forhold til at vinde mere spalteplads i den skrevne presse og appellere til et bredere publikum i København. Hele ideen underbygges ved at fastholde og styrke foreningerne i deres lokalområder med stor fokus på at skabe gode og sunde eliteudviklingsmiljøer.

2 Visioner Skabe synergi mellem ishockey og erhvervsliv i København Udvikling af show og event oplevelser i forbindelse med afviklingen af ligakampe. Skabe en topprofessionel drevet organisation Vinde medaljer og pokaltitler Etablering af stærke lokale talentudviklingsmiljøer Forøgelse af kendskabet til ishockey i København og derigennem at opbygge en stor fanskare. Ressourcer Selskabet ledes af en bestyrelse med repræsentanter fra erhvervslivet og foreningerne. Herigennem sikres en god balance mellem sportens og erhvervslivets interesser. Den daglige administrative organisation fra Ligahockey ApS, ansatte og frivillige hjælpere, fortsætter deres arbejde. Organisationen har stor erfaring med det primære forretningsområde ishockey, herunder kampafvikling, salg og markedsføring, afholdelse af event m.v.

3 Markedsbeskrivelse AL bank ligaen indeholder for nuværende 9 byer. Frederikshavn, Aalborg, Herning, Esbjerg, SønderjyskE, Odense, Rødovre, Herlev og Hvidovre. Det efterlader følgende klubber udenfor AL bankligaen: Århus, Silkeborg, Gladsaxe, Kastrup, Rungsted, København og Gentofte. AL bank ligaen er som ovenfor nævnt stærkest repræsenteret vest for Storebælt. Dertil skal nævnes at styrkeforholdet viser, at de jyske klubber løber med langt de fleste mesterskaber. De seneste 20 år er det kun lykkedes at hente 2 mesterskaber til Sjælland. De jyske klubber er geografisk placeret i hver deres landsdel / region, hvilket gør, at de hver i sær har et stort opland i forhold til sponsorer og tilskuere. På Sjælland ligger klubberne meget tæt omkring København, og de 3 klubber i ligaen er placeret indenfor en radius på 8 kilometer i samme region, hvilket giver en stor konkurrence i forhold til sponsorer og tilskuere. Tanken med Copenhagen Hockey er at favne hele regionen, ligesom det er kendt fra Jylland. Geografisk vil Copenhagen Hockey arbejde på at tiltrække sponsorer og tilskuere i hele region hovedstaden. Foreningerne under Copenhagen Hockey er lokaliseret i Hvidovre, Gladsaxe og København, og gennem en stærk indsats i deres lokalområder, vil vi skabe et økonomisk fundament for kontinuerligt at drive top ishockey og være konkurrence dygtige med de bedste jyske klubber. Konkurrencen i Københavnsområdet kan intensiveres i de kommende år, da flere divisionsklubber arbejder på at etablere et økonomisk fundament for deltagelse i AL bank ligaen. Alle øvrige projekter i københavnsområdet er forankret i byer frem for hele hovedstadsregionen. Copenhagen Hockey vil i de kommende sæsoner bygge videre på det økonomiske fundament, som er skabt i Ligahockey ApS. Fundamentet er bygget op omkring et stærkt sponsornetværk, hvor netværksarrangementer og VIP arrangementer under hjemmekampene bygger broer mellem virksomhederne.

4 Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger foran os. Landsholdet fik et gennembrud under VM i 2010, hvor holdet spillede sig i kvartfinalen. Det gav hockeyfeber og afledte gode vibrationer i de danske medier og rekordhøje seertal på tv transmissionerne. Den hjemlige liga har pæne gennemsnitlige tilskuertal og et meget trofast stampublikum, men vi har et spændende arbejde foran os i forhold til at vinde mere spalteplads i den skrevne presse og appellere til et bredere publikum i Danmark og særligt i København. Ishockey er en fantastisk livesport, og niveauet i ligaen er højt, hvilket vi i de kommende år skal være bedre til at markedsføre. Landsholdet vil i de kommende sæsoner med overvejende stor sandsynlig fortsætte deres gode resultater. Grundlaget for det er bygget på et enormt seriøst talentudviklingsarbejde i klubberne og i unionen. Et arbejde som i flere omgange har mødt stor anerkendelse af det internationale ishockey forbund. Ovenpå et par dårlige år med en del konkurser i ligaen, blev ligaklubberne og Danmarks ishockey union for et par år siden enige om en meget stram økonomisk politik for ligaklubberne. Ved indførelse af lønloft, økonomisk vejledning og opfølgning har man fået etableret en økonomisk stabil liga. Ishockey er gået forrest i forhold til økonomisk ansvarlighed i dansk idræt, og vi håber, at det vil appellere til nye samarbejdspartnere med samme værdisæt. I de seneste år er i Vojens og Aalborg bygget et par meget fine ishockey haller med gode sponsor, tilskuer og omklædningsforhold. En udvikling som meget gerne skal fortsætte og brede sig til flere områder af landet. Vi har brug for bedre forhold til at udvikle ishockeyen i Danmark, så vi fortsat kan udfordre verdens bedste nationer. I forhold til AL bank ligaen har de nye haller været med til at sætte nye dimensioner for afvikling af kampe. Der er sat nye standarder for VIP og event oplevelserne til stor gavn for sporten. Vi vil arbejde målrettet på at få etableret en tilsvarende arena i Storkøbenhavn.

5 Selskabets produkt portefølje: AL bank Liga holdet o Eksponering o VIP arrangementer o Kampafvikling Netværksarrangementer Hockeyevents Øvrige aktiviteter o Julefrokost, firmafester m.v.

6 Nøgletal 2010 / 2011 (Ligahockey ApS) Omsætning Resultat Tilskuergennemsnit 800 Antal sponsorer 100 Placering i grundspil 5. plads Budget, nøgletal 2011 / Sponsorindtægter Kampomsætning Øvrige aktiviteter = Omsætning i alt Vareforbrug Personaleomkostninger Kont. Kap omkostninger = Res. før afskrivninger Udvikling Virksomhedens forventede omsætning om: 1 år: år: år:

7 Virksomhedens forventede egenkapital om henholdsvis: 1 år: år: år: Virksomhedens forventede tilskuerudvikling i gns. pr. kamp om henholdsvis: 1 år: år: år: 2000 Virksomhedens forventede antal sponsorer om henholdsvis: 1 år: 150 virksomheder heraf 60 netværksmedlemmer 3 år: 200 virksomheder heraf 80 netværksmedlemmer 5 år: 250 virksomheder heraf 100 netværksmedlemmer Andre mål med virksomheden: 2011 / 2012: Placering i top 6 i grundspillet 2012 / 2013: Placering i top 4 i grundspillet, medaljer 2013 / 2014: Placering i top 4 i grundspillet, medaljer I ovenstående periode er det målsætningen at vinde pokaltitlen minimum 1 gang.

8 Organisation Copenhagen Hockey og Event ApS nominel værdi kr Egenkapitalen i selskabet er pr. 15. juli 2011 kr Visionen er at udvide kapitalgrundlaget i selskabet til minimum kr og omdanne det nuværende selskab til et A/S senest i Ejerskab 51 % ejes af foreningerne KSF, GLIS og HvIK fordelt med 17 % til hver. 49 % ejes af private investorer Bestyrelse sammensættes i henhold til ejer aftale og består af 4 repræsentanter fra private investorer og 3 repræsentanter fra foreningerne.

9 Appendiks Daglig ledelse se organisationsdiagram Bankforbindelse: Arbejdernes Landsbank Revisor: Revipoint Lokalitet: Hjemmebane Hvidovre Isstadion, Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre Kontor Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre Daglig bogføring: MSM Consult Momsafregning: kvartalvis Sende fakturaer ud: MSM Consult Følge op på ubetalte regninger: MSM Consult + daglig ledelse Lønafregning: Payday Kvartalsregnskaber: Daglig ledelse og MSM Consult Ekstern kommunikation: Direktør Forsikringer: Arbejdsskade via DIU, brand og indbo Vigtige samarbejdspartnere for Selskabet: Hvidovre Kommune, Københavns Kommune, Gladsaxe Kommune, Danmarks Ishockey Union, Ligaforeningen, Bauer, Restaurant Halvleg, Frihedens Idrætscenter, Gladsaxe skøjtehal, Østerbro skøjtehal og Train Company.

10

11

Ringsted som Danmarks floorball-mekka

Ringsted som Danmarks floorball-mekka Ringsted som Danmarks floorball-mekka Ansøgning til Ringsted Kommune Floorball sætter Ringsted på Danmarkskortet 1 Til Ringsted Kommune Sct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted August 2018 Ringsted og Benløse som

Læs mere

99 259 3.209 14.289. Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson

99 259 3.209 14.289. Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson SPONSORPROSPEKT Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson 15 80 var rygnummeret på NHL-spilleren Colin Greening i de to måneder, han spillede i Aalborg. Vi var den første klub til at hente en NHL-spiller

Læs mere

Eventvurdering af VM i ishockey 2018

Eventvurdering af VM i ishockey 2018 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning NOTAT Eventvurdering af VM i ishockey 2018 Danmark har i august 2013 indgivet en formel tilkendegivelse til det internationale ishockeyforbund

Læs mere

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Otte år med SønderjyskE Baggrund Det er visionen at profilere Sønderjylland og at

Læs mere

2. marts 2014/eha. NOTAT Ansøgning om ishockey VM 2018

2. marts 2014/eha. NOTAT Ansøgning om ishockey VM 2018 2. marts 2014/eha NOTAT Ansøgning om ishockey VM 2018 Mål for VM værtsskab Værtskabet for VM i 2018 er et vigtigt mål for et langsigtet strategisk arbejde i DIU med at udvikle dansk ishockey. De primære

Læs mere

Bliv samarbejdspartner med ASV

Bliv samarbejdspartner med ASV Bliv samarbejdspartner med ASV ASV er Aarhus Studenternes Volleyforening, der er blandt Danmarks største og ældste volleyball klubber. Klubben består af en stor andel medlemmer, primært studerende, fordelt

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

8. januar 2014. Kære Metal-medlem,

8. januar 2014. Kære Metal-medlem, 8. januar 2014 Kære Metal-medlem, Fra 1. januar 2014 kan du - og en eventuel ledsager - komme gratis ind til grundspilskampe i Metal Ligaen samt til kampe i Metal Cup, og du kan købe slutspilsbilletter

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers HH A/S mail: as@randershh.dk HVEM ER RANDERS HERRE HÅNDBOLD? Randers Herre Håndbold er en overbygning på 4 af byens gamle håndboldklub ber; Randers Freja,

Læs mere

Lillerød Badmintonklub fremtidens klub

Lillerød Badmintonklub fremtidens klub Lillerød Badmintonklub fremtidens klub Indhold Introduktion Vores visioner Vores målsætninger Vores strategi Vores værdier LB som Fremtidens sportsklub Sponsoroplæg Sponsorkoncept Vores sponsorer Introduktion

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/16

SPONSORKONCEPT 2015/16 SPONSORKONCEPT 2015/16 Bulldogs Odense ApS Møllemarksvej 75 B, 5200 Odense V CVR 32161162 Kristoffer Jørgensen 26 80 97 60 Kasper Iversen 60 68 32 88 Thomas Nielsen 20 15 97 06 Bulldogs Oplevelser og god

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED TRYGHED TRIVSEL Randers HH A/S mail: as@randershh.dk På vej mod ligaen VELKOMMEN SOM SPONSOR

Læs mere

Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer

Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer for 2017 Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer Sammenfatning Sæsonen 2016 har været endnu et år præget af stabilisering af indsatsen indenfor dansk skaterhockey med en velfungerende sportskomite

Læs mere

Benløse Floorball Club sætter Ringsted og Benløse på Danmarkskortet. Ansøgning til Ringsted Kommune. Maj 2014

Benløse Floorball Club sætter Ringsted og Benløse på Danmarkskortet. Ansøgning til Ringsted Kommune. Maj 2014 Maj 2014 Benløse Floorball Club sætter Ringsted og Benløse på Danmarkskortet Ansøgning til Ringsted Kommune Benløse Floorball Club sætter Ringsted på Danmarkskortet 1 Til Ringsted Kommune Sct. Bendtsgade

Læs mere

VELKOMMEN TIL SVENDBORG RABBITS

VELKOMMEN TIL SVENDBORG RABBITS BYENS HOLD VELKOMMEN TIL SVENDBORG RABBITS Svendborg Rabbits er et godt sted at være med for din virksomhed Vi har masser at tilbyde indenfor de tre hoved områder, som udgør vores tilbud til sponsorer:

Læs mere

DANMARKS STÆRKESTE KLUB

DANMARKS STÆRKESTE KLUB SÆSON 2019/20 DANMARKS STÆRKESTE KLUB KULTUREN TIL FORSKEL Hovedsponsorer 2 TTH HOLSTBRO DERFOR skal du være en del af Danmarks Stærkeste Klub. Her opnår du profilering, værdi og fællesskab. 80.000 TILSKUERE

Læs mere

Europamesterskaberne i svømning 2013 Jyske bank BOXEN, Herning 12. 15. december 2013 Eksklusivt Hovedsponsorat

Europamesterskaberne i svømning 2013 Jyske bank BOXEN, Herning 12. 15. december 2013 Eksklusivt Hovedsponsorat Jyske Bank Boxen i Herning danner i år unikke rammer om EM på kortbane og her bliver Boxen omdannet til et stemningsfuldt og spektakulært svømmestadion med mobile pools, plads til 8000 tilskuere og et

Læs mere

Værdiansættelse af Ishockeysponsorat & reklamepladser

Værdiansættelse af Ishockeysponsorat & reklamepladser Hvidovre Kommune Værdiansættelse af Ishockeysponsorat & reklamepladser Skårup den 24. april 2017 Udarbejdet af: v. Arne Buch Indholdsfortegnelse Værdiansættelse af sponsorat og reklamepladser... 1 og reklamepladser...

Læs mere

SPORT MARKEDSFØRING BUSINESS

SPORT MARKEDSFØRING BUSINESS SPORT MARKEDSFØRING BUSINESS HIC BASKET 29 MEDALJER PÅ 27 ÅR Horsens Idræts Club blev grundlagt i år 1978 af nuværende formand Lennart Jensen. I 1990 blev oprykningen til Basketligaen en realitet. Her

Læs mere

Et lille specialforbund står i 2018 som vært for en af de største sportsbegivenheder nogensinde i Danmark.

Et lille specialforbund står i 2018 som vært for en af de største sportsbegivenheder nogensinde i Danmark. IDAN KONFERENCE VEJEN 24. NOVEMBER 2014 Et lille specialforbund står i 2018 som vært for en af de største sportsbegivenheder nogensinde i Danmark. Hvordan vil Unionen bruge VM i ishockey som løftestang

Læs mere

Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX

Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX Overordnet mål med handlingsplanen: Via en fælles indsats at tiltrække et eller flere landsdækkende sponsorater, der til sammen

Læs mere

Introduktion til hæftet med guidelines og inspiration til LØVE-dagen

Introduktion til hæftet med guidelines og inspiration til LØVE-dagen Introduktion til hæftet med guidelines og inspiration til LØVE-dagen Dette hæfte indeholder konkrete guidelines og inspiration til, hvad du som klub, LØVE-ansvarlig, træner eller holdleder skal og kan

Læs mere

Eventvurdering af World Cup Copenhagen 2017-2019 World Cup Dressur og Ridebanespringning i Royal Arena 13-04-2015. Sagsnr.

Eventvurdering af World Cup Copenhagen 2017-2019 World Cup Dressur og Ridebanespringning i Royal Arena 13-04-2015. Sagsnr. KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Eventvurdering af World Cup Copenhagen 2017-2019 World Cup Dressur og Ridebanespringning i Royal Arena Med World Cup Copenhagen ønsker ansøger at afvikle et World Cup kvalifikationsstævne

Læs mere

Region Hovedstaden. 26. november Ansøgning om tilskud til forberedelse og afholdelse af ishockey VM 2018

Region Hovedstaden. 26. november Ansøgning om tilskud til forberedelse og afholdelse af ishockey VM 2018 Region Hovedstaden 26. november 2014 Ansøgning om tilskud til forberedelse og afholdelse af ishockey VM 2018 Ansøgt beløb Danmarks Ishockey Union (DIU) ansøger om et tilskud fra Regionen på 5 mio. kr.

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub Kære Sponsor Efter at vi i 2011 var i knæ rent økonomisk er der nu godt styr på fundamentet for klubben. Der er i 2012 realiseret et pænt overskud på baggrund af en ekstraordinær indsats fra hele lokalområdet.

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 Ansøgningsbeløb: 500.000 DKR Danmarks Cykle Union Side 1 af 6 UCI World Cycling Tour Copenhagen Gran Fondo 2015 Copenhagen

Læs mere

Ved emissionen forventes AaB at få tilført et nettoprovenu på DKK 31 mio. Tidsplanen for emissionen i AaB vil i hovedtræk være følgende:

Ved emissionen forventes AaB at få tilført et nettoprovenu på DKK 31 mio. Tidsplanen for emissionen i AaB vil i hovedtræk være følgende: Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2003/20 Aalborg den 29. august 2003 Aalborg Boldspilklub A/S udvider aktiekapitalen Bestyrelsen for AaB A/S ( AaB ) har på sit møde den 21. august 2003 besluttet

Læs mere

Tema: Eliteklubberne og ligaen. Status og udfordringer for eliteklubberne og 3F-Ligaen KVINDEDIVISIONSFORENINGEN

Tema: Eliteklubberne og ligaen. Status og udfordringer for eliteklubberne og 3F-Ligaen KVINDEDIVISIONSFORENINGEN KVINDEDIVISIONSFORENINGEN 1) Udgangspunkt i Projektkoordinatorens statusrapporter (31.12.2007, 31.12.2008, 31.12.2009, 31.12.2010) Projektkoordinatorens stillingsbeskrivelse: Sikre en ambitiøs klubudvikling

Læs mere

Det handler om ildsjæle

Det handler om ildsjæle Det handler om ildsjæle Talentudvikling, Holdsport & Erhvervsnetværk Et sponsorat skal være et dynamisk samarbejde til glæde og gavn for begge parter derfor er vores sponsorer ikke bare sponsorer men samarbejdspartnere

Læs mere

Referat fra klubmødet 11. januar 2018

Referat fra klubmødet 11. januar 2018 Referat fra klubmødet 11. januar 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation 2. DF H siden sidst 3. Fremtidens Final4 stævner 4. Turneringskalender 5. Dansk Håndbold Award 2018

Læs mere

Store events samspillet mellem kommunen og faciliteterne

Store events samspillet mellem kommunen og faciliteterne Store events samspillet mellem kommunen og faciliteterne Staten DIF Nationalt: Arrangører/byer Rådgivning/Viden/Penge Internationalt: IF er/presse Netværk og synlighed Mission: 1 International branding

Læs mere

SAMMEN VINDER VI I HORSENS

SAMMEN VINDER VI I HORSENS SAMMEN VINDER VI I HORSENS 2 3 HORSENS TILBAGE I LIGAEN Kun få kampe inden sæsonen slutter tyder alt på, at HHElite nu rykker op i HTH Ligaen. Det betyder bedre modstandere og forventet bedre eksponering

Læs mere

VELKOMMEN TIL SVENDBORG RABBITS

VELKOMMEN TIL SVENDBORG RABBITS BYENS HOLD VELKOMMEN TIL SVENDBORG RABBITS Svendborg Rabbits er et godt sted at være med for din virksomhed Vi har masser at tilbyde indenfor de tre hoved områder, som udgør vores tilbud til sponsorer:

Læs mere

Der er planlagt Stiftende Generalforsamling for den nye forening torsdag d. 15/

Der er planlagt Stiftende Generalforsamling for den nye forening torsdag d. 15/ Ikast-Brande Kommune Att.: Lone Jager Neldeberg Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Brande, den 17/10-2018 Ansøgning om tilskud til Brande City for 2018, 2019 og 2020 Brande Handelsstandsforening samt Brande Borgerforening

Læs mere

PÅ VEJ MOD NYE MÅL! EVENTS HERREHÅNDBOLD OPLEVELSER SYNLIGHED. Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen!

PÅ VEJ MOD NYE MÅL! EVENTS HERREHÅNDBOLD OPLEVELSER SYNLIGHED. Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen! PÅ VEJ MOD NYE MÅL! EVENTS NETVÆRK HERREHÅNDBOLD OPLEVELSER SYNLIGHED Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen! FORORD HC Odenses herrer har sat målet højt. Første del af den langsigtede strategi er

Læs mere

Mesterskaber i Skills for unge elektrikere

Mesterskaber i Skills for unge elektrikere Mesterskaber i Skills for unge elektrikere i elbranchen I forbindelse med udvælgelsen af kandidater til DM i Skills for unge elektrikere fastholder Dansk El Forbund og TEKNIQ, at der afholdes udtagelseskonkurrencer

Læs mere

Udvikling i aktiviteter og økonomiske forhold Årets resultat før skat udgør et underskud på -6.1mio.kr. mod et overskud på 10,9 mio.kr. i 2012/13.

Udvikling i aktiviteter og økonomiske forhold Årets resultat før skat udgør et underskud på -6.1mio.kr. mod et overskud på 10,9 mio.kr. i 2012/13. Fondsbørsmeddelelse nr. 8 30. september 2014 Årsresultat for 2013/14 i KIF Håndbold Elite A/S Udvikling i aktiviteter og økonomiske forhold Årets resultat før skat udgør et underskud på -6.1mio.kr. mod

Læs mere

EM i KVINDEhåndbold Bliv National Supplier og få den helt unikke slutrundeoplevelse og eksponering

EM i KVINDEhåndbold Bliv National Supplier og få den helt unikke slutrundeoplevelse og eksponering EM i KVINDEhåndbold 2010 - Bliv National Supplier og få den helt unikke slutrundeoplevelse og eksponering EHF Euro 2010 I Dansk Håndbold Forbund (DHF) er vi stolte af i samarbejde med Norsk Håndbold Forbund

Læs mere

PÅ VEJ MOD NYE MÅL! EVENTS HERREHÅNDBOLD SYNLIGHED OPLEVELSER. Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen!

PÅ VEJ MOD NYE MÅL! EVENTS HERREHÅNDBOLD SYNLIGHED OPLEVELSER. Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen! PÅ VEJ MOD NYE MÅL! NETVÆRK OPLEVELSER HERREHÅNDBOLD EVENTS SYNLIGHED Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen! FORORD HC Odenses herrer har sat målet højt. Første del af den langsigtede strategi er

Læs mere

Gladsaxe Ishockey Oplæg til Eliteudvikling Udarbejdet af Gladsaxe Ishockey

Gladsaxe Ishockey Oplæg til Eliteudvikling Udarbejdet af Gladsaxe Ishockey Oplæg til Eliteudvikling Udarbejdet af Gladsaxe Ishockey Baggrund for konceptet: At ledelsen i Gladsaxe Ishockey har erfaret at det er svært at holde de gode talenter i sporten i gang, når de både skal

Læs mere

NOTAT. Høringssvar til Eliteidrætspolitikken

NOTAT. Høringssvar til Eliteidrætspolitikken Høringssvar til Eliteidrætspolitikken Kommunalbestyrelsen godkendte 28. februar 2017 at sende udkast til kommunens nye eliteidrætspolitik i høring. Høringsperioden udløb 1. maj og der er indkommet i alt

Læs mere

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB I DENNE FOLDER BLIVER DU PRÆSENTERET FOR DE MULIGHEDER, DER FINDES VED AT STØTTE B.93 IGENNEM VORES ERHVERVSKLUB.

Læs mere

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division Præsenterer sponsorprospekt Velkommen til Svebølle B&I Svebølle Boldklub og Idrætsforening blev stiftet i 1924 og holder til huse på Højvangen 10B i Svebølle. Her danner klubben ramme om et lille intimt

Læs mere

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB 01 Introduktion I DENNE FOLDER BLIVER DU PRÆSENTERET FOR DE MULIGHEDER, DER FINDES VED AT STØTTE B.93 IGENNEM

Læs mere

Beretning Skaterhockey for året 2015

Beretning Skaterhockey for året 2015 Beretning Skaterhockey for året 2015 Sammenfatning Sæsonen 2015 har været et år præget af stabilisering af indsatsen indenfor dansk skaterhockey med en velfungerende sportskomite samt genopretning af den

Læs mere

Hvidbog for Dameligaen

Hvidbog for Dameligaen Hvidbog for Dameligaen Hvidbogen Følgende Hvidbog opstiller forventninger, strategi og vejledning for gennemførelsen af Dameligaen i sæsonerne 2012-13 og 2013-14. Klubberne i Dameligaen forpligter sig

Læs mere

VISION OG KERNEVÆRDI

VISION OG KERNEVÆRDI VISION OG KERNEVÆRDI Brøndby IF - det handler om os alle sammen For Brøndby IF handler det om fodbold. Om at inkludere og bringe folk sammen på tværs af kulturelle bånd og geografi. Om fællesskabet, der

Læs mere

Eventvurdering af VM i Herrehåndbold 2019

Eventvurdering af VM i Herrehåndbold 2019 KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Eventvurdering af VM i Herrehåndbold 2019 Dansk Håndbold Forbund (DHF) er af International Handball Federation (IHF) blevet tildelt værtskabet for VM i herrehåndbold i 2019. Mesterskabets

Læs mere

BOXER HERRELIGAEN. Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED. Randers HH A/S mail:

BOXER HERRELIGAEN. Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED. Randers HH A/S mail: BOXER HERRELIGAEN Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED TRYGHED TRIVSEL Randers HH A/S mail: bs@randershh.dk VELKOMMEN SOM SPONSOR OG PARTNER I RANDERS HH Kære Sponsor, Velkommen

Læs mere

herning ishockey klub

herning ishockey klub herning ishockey klub Fundraisers Bliv en del af Herning ishockey klub HIK en klub med lange og stolte traditioner HIK har siden starten i 1947 været omdrejningspunktet for udvikling af ishockeysporten

Læs mere

Melges.dk Sailing Team. DEN 487 Sponsoroplæg

Melges.dk Sailing Team. DEN 487 Sponsoroplæg Melges.dk Sailing Team DEN 487 Sponsoroplæg Melges.dk Sailing Team: Vision: dominere toppen af Melges 24 klassen Nystartet team bestående af fire meget erfarne sejlere Fokus på at promovere os selv og

Læs mere

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Hvilke værdier står Bakken Bears for? Jeg tror vi står for at være de professionelle amatører. I det store billede. Vi er økonomiske

Læs mere

27. maj 2013. Referat af UNGDOMSMØDET 2013. Tid 23. maj 2013 kl. 18.00-22.00. Sted Hotel Scandic, Odense. Deltagere.

27. maj 2013. Referat af UNGDOMSMØDET 2013. Tid 23. maj 2013 kl. 18.00-22.00. Sted Hotel Scandic, Odense. Deltagere. 27. maj 2013 Referat af UNGDOMSMØDET 2013 Tid 23. maj 2013 kl. 18.00-22.00 Sted Hotel Scandic, Odense Deltagere Fra klubberne: Amager Gentofte Gladsaxe Herlev Hvidovre KSF Rungsted Rødovre Odense Esbjerg

Læs mere

26. august Kære medlem af Dansk Metal

26. august Kære medlem af Dansk Metal 26. august 2014 Kære medlem af Dansk Metal Som medlem af Dansk Metal kan du - og en eventuel ledsager - komme gratis ind til alle grundspilskampe i Metal Ligaen samt til alle Metal Cup-kampe, og du kan

Læs mere

Dansk Atletik Forbund Forslag til politikkatalog 2012/2013

Dansk Atletik Forbund Forslag til politikkatalog 2012/2013 Dansk Atletik Forbund Forslag til politikkatalog 2012/2013 Vision Atletik i Danmark konkurrencesport og sund motion i ét samlet forbund Det betyder: Dansk Atletik Forbund er bredt anerkendt for at være

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017

HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017 HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017 FORORD Hvidovre Kommune har stolte idrætstraditioner. Sådan skal det også være i fremtiden, fordi eliteidræt skaber sammenhængskraft, stolthed og gode oplevelser.

Læs mere

Velkommen til sæson

Velkommen til sæson 1 Velkommen til sæson 2017-2018 Her finder du en oversigt over Hvidovre Skøjte Klubs egne arrangementer samt de arrangementer, som HSK forventer at deltage i indeværende sæson. Kalenderen bliver løbende

Læs mere

Sport, MarkedSføring og BuSineSS

Sport, MarkedSføring og BuSineSS Sport, Markedsføring og Business Svendborg Rabbits historie Svendborg Rabbits er udsprunget af Svendborg BasketBall Club (SBBC). I år 2000 rykkede klubben op i basketligaen, og dermed blev der skabt tradition

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

DANSK PROFESSIONEL FODBOLD - UDFORDRINGER OG KOMMERCIELLE MULIGHEDER

DANSK PROFESSIONEL FODBOLD - UDFORDRINGER OG KOMMERCIELLE MULIGHEDER DANSK PROFESSIONEL FODBOLD - UDFORDRINGER OG KOMMERCIELLE MULIGHEDER Thomas Christensen Bestyrelsesformand i Divisionsforeningen & adm. direktør i OB Indhold 1. Kommerciel platform og udfordringer 2. Fan

Læs mere

Submission #93 Roskilde Kommune

Submission #93 Roskilde Kommune Submission #93 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/11310 Side 1 af 2 16-01-2017 Formandens navn Christian WInther Telefon 26172705 Email boejstrup@gmail.com Forening Hal 12 skate og

Læs mere

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet Processen Efterår 2014 Dialogmøder om talentarbejdet med LU Efterår 2014 Åbent dialogmøde om talentarbejdet Januar/februar 2015 2 workshops (kl. 10-16) udarbejdelse af talentpolitik og strategi Høringsproces

Læs mere

ISHOCKEY. AaB Ishockey. Sponsorprospekt. Sæson 2012/2013. 20080915a

ISHOCKEY. AaB Ishockey. Sponsorprospekt. Sæson 2012/2013. 20080915a ISHOCKEY Sponsorprospekt Sæson 2012/2013 20080915a Olympiaparken Gigantium Willy Brandts Vej 31 9220 Aalborg Øst www-aab-is.dk Lidt om Ishockeysporten i Aalborg har igennem de senere år oplevet en fantastisk

Læs mere

Byggeboom i Danmark. Investeringer i opvisningsanlæg 1995-2007 ved Søren Bang, Idan

Byggeboom i Danmark. Investeringer i opvisningsanlæg 1995-2007 ved Søren Bang, Idan Byggeboom i Danmark Tegning: Årstiderne Arkitekter Investeringer i opvisningsanlæg 1995-2007 ved Søren Bang, Idan Byggeboom i Danmark Et overblik over investeringer i superligaklubber og håndboldligaklubbers

Læs mere

Delårsrapport 1. kvartal 2003 for Aalborg Boldspilklub A/S.

Delårsrapport 1. kvartal 2003 for Aalborg Boldspilklub A/S. Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2003/9 Aalborg den 26. maj 2003 for Aalborg Boldspilklub A/S. Hovedkonklusionerne for første kvartal 2003: - Indtægter udgør kr. 13,3 mio. mod kr. 9,7 mio. i 2002

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse 04.2007 Viborg Håndbold Klub A/S årsregnskabsmeddelelse.

Fondsbørsmeddelelse 04.2007 Viborg Håndbold Klub A/S årsregnskabsmeddelelse. Fondsbørsmeddelelse 04.2007 Viborg Håndbold Klub A/S årsregnskabsmeddelelse. Bestyrelsen for selskabet har på møde tirsdag, den 21. august 2007 godkendt selskabets årsrapport for perioden 01.07.2006 30.06.2007.

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 19. august 2015 Idrættens Hus

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 19. august 2015 Idrættens Hus VolleyLiga Klubmøde Onsdag den 19. august 2015 Idrættens Hus Dagsorden 1. Velkomst og Præsentation 2. Pressedækning af Volleyball 3. Volley TV 4. VolleyLigaen 2016 DataProjekt Play-off og finale slutspillet

Læs mere

PLO Analyse 2/3 af landets læger har nu lukket for flere patienter

PLO Analyse 2/3 af landets læger har nu lukket for flere patienter PRAKTISERENDE LÆGERS ORGANISATION Dato 11. september 2017 PLO Analyse 2/3 af landets læger har nu lukket for flere patienter Hovedbudskaber: Det meste af Nordjylland, det sydlige Sjælland og Lolland-Falster,

Læs mere

FC Helsingborg vs. Pixbo

FC Helsingborg vs. Pixbo SSL Floorball event 30. Januar 2016 FC Helsingborg vs. Pixbo Indhold: 1. Baggrund 2. Plan og målsætninger 3. Budget 4. Eksponering Dette arbejdsdokument opdateres løbende: Status lige nu d. 26/9 2015:

Læs mere

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab Event og Sport Netværk Egedal Om HØJ Elitehåndbold HØJ Elitehåndbold er den professionelle afdeling af foreningen HØJ Håndbold. HØJ Elitehåndbold blev

Læs mere

JULEHJÆLPEN og ERHVERVSLIVET - en vindersag

JULEHJÆLPEN og ERHVERVSLIVET - en vindersag JULEHJÆLPEN og ERHVERVSLIVET - en vindersag Find 1 person i jeres lokalområde... Find 1 person i jeres lokalområde, som har et stort netværk. Det kan være en fremtrædende erhvervsleder, borgmester eller

Læs mere

Akademisk Boldklub Gladsaxe - Hjerne & Hjerte

Akademisk Boldklub Gladsaxe - Hjerne & Hjerte Partneraftale med Gladsaxe Kommune, evaluering af sæson 2016/2017 Hermed kort evaluering af partneraftale mellem Akademisk Boldklub og Gladsaxe Kommune for sæsonen 16/17. Markedsføring / Profilering a)

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse Viborg Håndbold Klub A/S årsregnskabsmeddelelse.

Fondsbørsmeddelelse Viborg Håndbold Klub A/S årsregnskabsmeddelelse. Fondsbørsmeddelelse 05.2006 Viborg Håndbold Klub A/S årsregnskabsmeddelelse. Bestyrelsen for selskabet har på møde onsdag, den 30. august 2006 godkendt selskabets årsrapport for perioden 01.07.2005 30.06.2006.

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Tirsdag den 23. september 2014 Idrættens Hus

VolleyLiga Klubmøde. Tirsdag den 23. september 2014 Idrættens Hus VolleyLiga Klubmøde Tirsdag den 23. september 2014 Idrættens Hus Dagsorden 1. Velkomst og Præsentation 2. Ligaportal / Dataprojekt (10. min) 3. Kampafvikling (10. min) 4. Licenssystem (5. min) 5. Internationalt

Læs mere

Notat 10. juli 2017 DPN/MSB / J-nr.: /

Notat 10. juli 2017 DPN/MSB / J-nr.: / Notat 10. juli 2017 DPN/MSB / J-nr.: 211808 / 2409759 Store ændringer i liggetiderne på boligmarkedet I store dele af landet var liggetiderne lavere i de første seks måneder af 2017 i forhold til sidste

Læs mere

FC Helsingborg vs. Linköping

FC Helsingborg vs. Linköping SSL Floorball event 4. marts 2017 FC Helsingborg vs. Linköping Indhold: 1. Baggrund 2. Plan og målsætninger 3. Budget 4. Eksponering Dette arbejdsdokument opdateres løbende: Status lige nu d. 16/12 2016:

Læs mere

29. maj Sagsnr Dokumentnr Sagsbehandler Catrine Kirkegaard Bek. Eventvurdering af VM i idrætsgymnastik 2021

29. maj Sagsnr Dokumentnr Sagsbehandler Catrine Kirkegaard Bek. Eventvurdering af VM i idrætsgymnastik 2021 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT 29. maj 2018 Eventvurdering af VM i idrætsgymnastik 2021 VM i Idrætsgymnastik 2021 (VM 2021) blev tildelt København i marts 2018 af det

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus VolleyLiga Klubmøde Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus Dagsorden 1. Velkomst og Præsentation 2. Standartkontrakter & Amatøraftaler 3. TV og Mediebilledet 4. VolleyLigaen 2016 5. Internationalt 6.

Læs mere

Branding- og markedsføringsstrategi

Branding- og markedsføringsstrategi Branding- og markedsføringsstrategi for Assens Kommune 1. Indledning: Assens Kommunes vision Vilje til vækst realiserer vi gennem tre indsatsområder: Flere vil bo her, Vækst og udvikling og Alle får en

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Politikkatalog

Dansk Skøjte Union. Politikkatalog Dansk Skøjte Union katalog 3. udgave Oktober 2009 Indholdsfortegnelse Idegrundlag...2 Organisation...3 Børn og unge...4 Bredde...5 Elite...6 Information og kommunikation...7 International politik...8 Konkurrencepolitik...9

Læs mere

ORATER: Carsten Behrendsen tlf. 5375 8150. SMÅL: Bent Juul Larsen tlf. 2021 1799

ORATER: Carsten Behrendsen tlf. 5375 8150. SMÅL: Bent Juul Larsen tlf. 2021 1799 SPORT og Team Vest n vind! league.com ort.dk under opbygning ITESPORT og kæd din virksomheds ds stærkeste speedway brand. rat med REGION VARDE ELITESPORT, kommer in virksomhed. Mulighederne er mange og

Læs mere

AABENRAA KOMMUNE HAL 3 PROJEKT. Driftsmodeller for et idræts- og kulturcenter. Ejerskab og omfang Aktivitetsopgaver Driftsopgaver / fordeling Modeller

AABENRAA KOMMUNE HAL 3 PROJEKT. Driftsmodeller for et idræts- og kulturcenter. Ejerskab og omfang Aktivitetsopgaver Driftsopgaver / fordeling Modeller AABENRAA KOMMUNE HAL 3 PROJEKT KLUBBER Driftsmodeller for et idræts- og kulturcenter VIRKSOM- HEDER Ejerskab og omfang Aktivitetsopgaver Driftsopgaver / fordeling Modeller BORGERE INSTITU- TIONER 22-01-2013

Læs mere

EVALUERING. Intern evaluering. Eksempler på meget overordnede målsætninger: Hvilke parametre skal vi evaluere på og hvordan?

EVALUERING. Intern evaluering. Eksempler på meget overordnede målsætninger: Hvilke parametre skal vi evaluere på og hvordan? EVALUERING Eksempler på meget overordnede målsætninger: Hvilke parametre skal vi evaluere på og hvordan? Hvilke målsætninger er der for eventen på hvilke områder? Er målsætningerne prioriteret i forhold

Læs mere

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje Esbjerg Ishockey Klub Den blå linje 1 Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.... 2 Indledning.... 3 Sportslige ansvar.... 3 Sportsudvalget.... 3 Sæsonplanlægning.... 3 Overordnede rammer for de enkelte

Læs mere

Bestyrelsen for Århus Elite A/S, har på et bestyrelsesmøde behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 1. juli - 31. december 2005.

Bestyrelsen for Århus Elite A/S, har på et bestyrelsesmøde behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 1. juli - 31. december 2005. Stadion Allé 70 8000 Århus C Tlf. nr. 89386000 Fax nr. 8733 1019 Københavns Fondsbørs Århus, den 28. februar 2006 Meddelelse nr. 02/2006 Århus Elite A/S, halvårsrapport 2005/06 Bestyrelsen for Århus Elite

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

Om os... Handelsnetværket HA85. 12.000 kr. ekskl. moms og produktion

Om os... Handelsnetværket HA85. 12.000 kr. ekskl. moms og produktion Om os... Hvinningdal Aktivitetsforening (HA 85) har som sit formål, at fremme al idræt og fællesaktivitet og derigennem, at udvikle fysisk sundhed og socialt samvær blandt medlemmerne. Aktivitetsniveauet

Læs mere

Campus Arena Slagelse. Forslag til udvikling af stadion området

Campus Arena Slagelse. Forslag til udvikling af stadion området Campus Arena Slagelse Forslag til udvikling af stadion området Hvordan får man en arena uden også at få en milliongæld millionudgift? Man Booster det man har ved at samarbejde om faciliteter og fælles

Læs mere

O = Opgave. Økonomisk kontrol i ligaen og regelsæt/ organisering af ligaen. Sagen om Randers blev drøftet.der var bred utilfredshed med 19:00

O = Opgave. Økonomisk kontrol i ligaen og regelsæt/ organisering af ligaen. Sagen om Randers blev drøftet.der var bred utilfredshed med 19:00 Dagsorden & Referat Møde om: BL Deltagere: Lennart Jensen HIC, Troels Mortensen Svendborg, John Bennetsen, ABK Andreas Larsen, Næstved, David Breuer SISU, Rasmus Winkel BL, Jesper Johansen DL, Bent Nedergaard

Læs mere

Odense Ishockey Klub DIU OPSTARTSSTÆVNE. U13 I den 7-8 sep. 2013

Odense Ishockey Klub DIU OPSTARTSSTÆVNE. U13 I den 7-8 sep. 2013 Odense Ishockey Klub DIU OPSTARTSSTÆVNE U13 I den 7-8 sep. 2013 Det er mig en stor glæde at byde alle U13.I hold velkommen til Odense til opstartsstævnet. For mange hold markerer denne weekend starten

Læs mere

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk!

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk! RANDERS HERRE HÅNDBOLD SOCIALT ANSVAR OG UDVIKLING GENNEM HÅNDBOLD Randers HH Business & EventClub - et anderledes erhvervsnetværk! Randers HH er byens elitesatsning på herresiden som alle håndboldklubberne

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

RØDOVRE MIGHTY BULLS. Senest opdateret: April 2015

RØDOVRE MIGHTY BULLS. Senest opdateret: April 2015 1 Senest opdateret: April 2015 Sportsligt Kort om Rødovre Mighty Bulls Rødovre Mighty Bulls er én af landets mest kendte ishockeyklubber. Vi er en klub med stolte traditioner samt et unikt fællesskab og

Læs mere

DIU OPSTARTSSTÆVNE U13 II

DIU OPSTARTSSTÆVNE U13 II Odense Ishockey Klub DIU OPSTARTSSTÆVNE U13 II Den 23. 24. august 2014 Det er Odense Ishockey Klub en stor glæde at byde alle U13 II hold velkommen til Odense til opstartsstævnet. For mange hold markerer

Læs mere

STØT ODENSE Q SPONSORKONCEPT ODENSE Q af Qvinder for Qvinder

STØT ODENSE Q SPONSORKONCEPT ODENSE Q af Qvinder for Qvinder SPONSORKONCEPT 2017-2018 Fra OB Kvinde Elite til er seniorhold for TEAM, der er en overbygning for U16-U18 piger med Marienlyst Boldklub og TPI som moderklubber. har base på Marienlystcentret. Kvindefodbold

Læs mere

Roskilde Elite- og Talentråd NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne

Roskilde Elite- og Talentråd NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne Roskilde Elite- og Talentråd 2018 - Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 3093870 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne 6. maj 2019 indgået

Læs mere

Strategi Dansk Volleyball Forbund

Strategi Dansk Volleyball Forbund Strategi Dansk Volleyball Forbund DVBF s strategier vedtages på repræsentantskabsmødet i overensstemmelse med DVBF s loves 12. I DVBF s loves 1 er Dansk Volleyball Forbund defineret som en sammenslutning

Læs mere

BILAG 4.1. Hele Danmarks tennisturnering

BILAG 4.1. Hele Danmarks tennisturnering BILAG 4.1 Hele Danmarks tennisturnering For første gang i Danmark: En WTA-turnering Den 2.-8. august 2010 afholdes WTA-turneringen e-boks Danish Open 2010. Det er første gang nogensinde, at der spilles

Læs mere