Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os."

Transkript

1 Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os. Landsholdets gennembrud under VM i 2010, hvor holdet spillede sig i kvartfinalen har haft en positiv afsmittende effekt på sponsor-, tilskuer- og medieinteressen i den hjemlige AL Bank Liga og selskaberne bag holdene er gået forrest i forhold til økonomisk ansvarlighed i dansk idræt med sorte tal på bundlinjen. Med en ambition om at bryde den jyske dominans har Københavns Skøjteløber Forening (KSF), Gladsaxe Ishockey (GLIS), Hvidovre Ishockey Klub (HvIK) og Ligahockey ApS etableret en fælles eliteoverbygning. Kræfterne samles i Copenhagen Hockey og Event ApS i daglig tale Copenhagen Hockey. Gennem et samarbejde i hele regionen kan Copenhagen Hockey komme til at præge toppen af dansk ishockey kontinuerligt. Selskabet bygges op omkring et bredt og stærkt økonomisk fundament, som skal skabe grundlaget for sportslig succes. Den hjemlige AL bank liga har pæne gennemsnitlige tilskuertal og et meget trofast stampublikum. Vi har et spændende arbejde foran os i forhold til at vinde mere spalteplads i den skrevne presse og appellere til et bredere publikum i København. Hele ideen underbygges ved at fastholde og styrke foreningerne i deres lokalområder med stor fokus på at skabe gode og sunde eliteudviklingsmiljøer.

2 Visioner Skabe synergi mellem ishockey og erhvervsliv i København Udvikling af show og event oplevelser i forbindelse med afviklingen af ligakampe. Skabe en topprofessionel drevet organisation Vinde medaljer og pokaltitler Etablering af stærke lokale talentudviklingsmiljøer Forøgelse af kendskabet til ishockey i København og derigennem at opbygge en stor fanskare. Ressourcer Selskabet ledes af en bestyrelse med repræsentanter fra erhvervslivet og foreningerne. Herigennem sikres en god balance mellem sportens og erhvervslivets interesser. Den daglige administrative organisation fra Ligahockey ApS, ansatte og frivillige hjælpere, fortsætter deres arbejde. Organisationen har stor erfaring med det primære forretningsområde ishockey, herunder kampafvikling, salg og markedsføring, afholdelse af event m.v.

3 Markedsbeskrivelse AL bank ligaen indeholder for nuværende 9 byer. Frederikshavn, Aalborg, Herning, Esbjerg, SønderjyskE, Odense, Rødovre, Herlev og Hvidovre. Det efterlader følgende klubber udenfor AL bankligaen: Århus, Silkeborg, Gladsaxe, Kastrup, Rungsted, København og Gentofte. AL bank ligaen er som ovenfor nævnt stærkest repræsenteret vest for Storebælt. Dertil skal nævnes at styrkeforholdet viser, at de jyske klubber løber med langt de fleste mesterskaber. De seneste 20 år er det kun lykkedes at hente 2 mesterskaber til Sjælland. De jyske klubber er geografisk placeret i hver deres landsdel / region, hvilket gør, at de hver i sær har et stort opland i forhold til sponsorer og tilskuere. På Sjælland ligger klubberne meget tæt omkring København, og de 3 klubber i ligaen er placeret indenfor en radius på 8 kilometer i samme region, hvilket giver en stor konkurrence i forhold til sponsorer og tilskuere. Tanken med Copenhagen Hockey er at favne hele regionen, ligesom det er kendt fra Jylland. Geografisk vil Copenhagen Hockey arbejde på at tiltrække sponsorer og tilskuere i hele region hovedstaden. Foreningerne under Copenhagen Hockey er lokaliseret i Hvidovre, Gladsaxe og København, og gennem en stærk indsats i deres lokalområder, vil vi skabe et økonomisk fundament for kontinuerligt at drive top ishockey og være konkurrence dygtige med de bedste jyske klubber. Konkurrencen i Københavnsområdet kan intensiveres i de kommende år, da flere divisionsklubber arbejder på at etablere et økonomisk fundament for deltagelse i AL bank ligaen. Alle øvrige projekter i københavnsområdet er forankret i byer frem for hele hovedstadsregionen. Copenhagen Hockey vil i de kommende sæsoner bygge videre på det økonomiske fundament, som er skabt i Ligahockey ApS. Fundamentet er bygget op omkring et stærkt sponsornetværk, hvor netværksarrangementer og VIP arrangementer under hjemmekampene bygger broer mellem virksomhederne.

4 Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger foran os. Landsholdet fik et gennembrud under VM i 2010, hvor holdet spillede sig i kvartfinalen. Det gav hockeyfeber og afledte gode vibrationer i de danske medier og rekordhøje seertal på tv transmissionerne. Den hjemlige liga har pæne gennemsnitlige tilskuertal og et meget trofast stampublikum, men vi har et spændende arbejde foran os i forhold til at vinde mere spalteplads i den skrevne presse og appellere til et bredere publikum i Danmark og særligt i København. Ishockey er en fantastisk livesport, og niveauet i ligaen er højt, hvilket vi i de kommende år skal være bedre til at markedsføre. Landsholdet vil i de kommende sæsoner med overvejende stor sandsynlig fortsætte deres gode resultater. Grundlaget for det er bygget på et enormt seriøst talentudviklingsarbejde i klubberne og i unionen. Et arbejde som i flere omgange har mødt stor anerkendelse af det internationale ishockey forbund. Ovenpå et par dårlige år med en del konkurser i ligaen, blev ligaklubberne og Danmarks ishockey union for et par år siden enige om en meget stram økonomisk politik for ligaklubberne. Ved indførelse af lønloft, økonomisk vejledning og opfølgning har man fået etableret en økonomisk stabil liga. Ishockey er gået forrest i forhold til økonomisk ansvarlighed i dansk idræt, og vi håber, at det vil appellere til nye samarbejdspartnere med samme værdisæt. I de seneste år er i Vojens og Aalborg bygget et par meget fine ishockey haller med gode sponsor, tilskuer og omklædningsforhold. En udvikling som meget gerne skal fortsætte og brede sig til flere områder af landet. Vi har brug for bedre forhold til at udvikle ishockeyen i Danmark, så vi fortsat kan udfordre verdens bedste nationer. I forhold til AL bank ligaen har de nye haller været med til at sætte nye dimensioner for afvikling af kampe. Der er sat nye standarder for VIP og event oplevelserne til stor gavn for sporten. Vi vil arbejde målrettet på at få etableret en tilsvarende arena i Storkøbenhavn.

5 Selskabets produkt portefølje: AL bank Liga holdet o Eksponering o VIP arrangementer o Kampafvikling Netværksarrangementer Hockeyevents Øvrige aktiviteter o Julefrokost, firmafester m.v.

6 Nøgletal 2010 / 2011 (Ligahockey ApS) Omsætning Resultat Tilskuergennemsnit 800 Antal sponsorer 100 Placering i grundspil 5. plads Budget, nøgletal 2011 / Sponsorindtægter Kampomsætning Øvrige aktiviteter = Omsætning i alt Vareforbrug Personaleomkostninger Kont. Kap omkostninger = Res. før afskrivninger Udvikling Virksomhedens forventede omsætning om: 1 år: år: år:

7 Virksomhedens forventede egenkapital om henholdsvis: 1 år: år: år: Virksomhedens forventede tilskuerudvikling i gns. pr. kamp om henholdsvis: 1 år: år: år: 2000 Virksomhedens forventede antal sponsorer om henholdsvis: 1 år: 150 virksomheder heraf 60 netværksmedlemmer 3 år: 200 virksomheder heraf 80 netværksmedlemmer 5 år: 250 virksomheder heraf 100 netværksmedlemmer Andre mål med virksomheden: 2011 / 2012: Placering i top 6 i grundspillet 2012 / 2013: Placering i top 4 i grundspillet, medaljer 2013 / 2014: Placering i top 4 i grundspillet, medaljer I ovenstående periode er det målsætningen at vinde pokaltitlen minimum 1 gang.

8 Organisation Copenhagen Hockey og Event ApS nominel værdi kr Egenkapitalen i selskabet er pr. 15. juli 2011 kr Visionen er at udvide kapitalgrundlaget i selskabet til minimum kr og omdanne det nuværende selskab til et A/S senest i Ejerskab 51 % ejes af foreningerne KSF, GLIS og HvIK fordelt med 17 % til hver. 49 % ejes af private investorer Bestyrelse sammensættes i henhold til ejer aftale og består af 4 repræsentanter fra private investorer og 3 repræsentanter fra foreningerne.

9 Appendiks Daglig ledelse se organisationsdiagram Bankforbindelse: Arbejdernes Landsbank Revisor: Revipoint Lokalitet: Hjemmebane Hvidovre Isstadion, Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre Kontor Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre Daglig bogføring: MSM Consult Momsafregning: kvartalvis Sende fakturaer ud: MSM Consult Følge op på ubetalte regninger: MSM Consult + daglig ledelse Lønafregning: Payday Kvartalsregnskaber: Daglig ledelse og MSM Consult Ekstern kommunikation: Direktør Forsikringer: Arbejdsskade via DIU, brand og indbo Vigtige samarbejdspartnere for Selskabet: Hvidovre Kommune, Københavns Kommune, Gladsaxe Kommune, Danmarks Ishockey Union, Ligaforeningen, Bauer, Restaurant Halvleg, Frihedens Idrætscenter, Gladsaxe skøjtehal, Østerbro skøjtehal og Train Company.

10

11

RØDOVRE MIGHTY BULLS. Senest opdateret: 08-06-2013

RØDOVRE MIGHTY BULLS. Senest opdateret: 08-06-2013 1 Senest opdateret: 08-06-2013 Introduktion til Rødovre Mighty Bulls Rødovre Mighty Bulls er én af landets mest kendte ishockeyklubber. Vi er en klub med stolte traditioner samt et unikt fællesskab og

Læs mere

Det handler om ildsjæle

Det handler om ildsjæle Det handler om ildsjæle Talentudvikling, Holdsport & Erhvervsnetværk Et sponsorat skal være et dynamisk samarbejde til glæde og gavn for begge parter derfor er vores sponsorer ikke bare sponsorer men samarbejdspartnere

Læs mere

Frederikshavn f I Fodboldafdeling

Frederikshavn f I Fodboldafdeling FFI Fodbolds værdigrundlag FFI Fodbold - byens fodboldklub år 2020 FFI Fodbolds værdigrundlag centreret om Glæden ved fodbold indeholder flg. værdier: Udvikling for alle Fællesskab for alle Plads til alle

Læs mere

Oplev vækst stedbundne oplevelser

Oplev vækst stedbundne oplevelser Oplev vækst stedbundne oplevelser Analyse af 4 events Udarbejdet af Jysk Analyse 2014 2 I denne rapport præsenteres et kortfattet sammendrag af de samlede resultater af gæsteanalyser og værdikædeanalyser

Læs mere

Strategisk regnskabsanalyse og værdiansættelse af Parken Sport & Entertainment Ved hjælp af Break Up Value metoden

Strategisk regnskabsanalyse og værdiansættelse af Parken Sport & Entertainment Ved hjælp af Break Up Value metoden Strategisk regnskabsanalyse og værdiansættelse af Parken Sport & Entertainment Ved hjælp af Break Up Value metoden Forfatter: Mikkel Baunegaard Antonsen Vejleder: Henning Skov Jensen Copenhagen Business

Læs mere

Divisionsforeningens skriftlige Beretning 2013-2014

Divisionsforeningens skriftlige Beretning 2013-2014 Divisionsforeningens skriftlige Beretning 2013-2014 Fotos: Per Kjærbye Design og tryk: Ellis print, 2605 Brøndby 2 Indhold Kære fodboldvenner... 5 Highlights fra årets turneringer... 11 Historieskrivning

Læs mere

Selskabsoplysninger 2. Ledelsespåtegning 3. Den uafhængige revisors påtegning 4. Ledelsesberetning 6. Totalindkomstopgørelse for 2009/10 27

Selskabsoplysninger 2. Ledelsespåtegning 3. Den uafhængige revisors påtegning 4. Ledelsesberetning 6. Totalindkomstopgørelse for 2009/10 27 Århus Elite A/S 1 Indholdsfortegnelse Selskabsoplysninger 2 Ledelsespåtegning 3 Den uafhængige revisors påtegning 4 Ledelsesberetning 6 Totalindkomstopgørelse for 2009/10 27 Balance pr. 30.06.2010 28 Egenkapitalopgørelse

Læs mere

Erhvervsstrategi 2015-2018

Erhvervsstrategi 2015-2018 Erhvervsstrategi 2015-2018 Erhvervsstrategi 2015-2018 Fredensborg Kommune er en klassisk pendlerkommune, hvor folk bosætter sig for på en gang at nyde naturen og samtidig have kort afstand til arbejdspladsen

Læs mere

BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S. Årsrapport 2007. 30. regnskabsår

BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S. Årsrapport 2007. 30. regnskabsår BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S Årsrapport 2007 30. regnskabsår Cvr.nr. 83 93 34 10 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning... 1 Den uafhængige revisors påtegning... 2 Ledelsesberetning Selskabsoplysninger...

Læs mere

DEN KULTURELLE OG ØKONOMISKE BETYDNING

DEN KULTURELLE OG ØKONOMISKE BETYDNING Til FestivalDanmark Dokumenttype Rapport Dato Marts, 2011 DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL DEN KULTURELLE OG ØKONOMISKE BETYDNING DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL DEN KULTURELLE OG ØKONOMISKE BETYDNING Rambøll Hannemanns

Læs mere

DANSK PROFESSIONEL FODBOLD - UDFORDRINGER OG KOMMERCIELLE MULIGHEDER

DANSK PROFESSIONEL FODBOLD - UDFORDRINGER OG KOMMERCIELLE MULIGHEDER DANSK PROFESSIONEL FODBOLD - UDFORDRINGER OG KOMMERCIELLE MULIGHEDER Thomas Christensen Bestyrelsesformand i Divisionsforeningen & adm. direktør i OB Indhold 1. Kommerciel platform og udfordringer 2. Fan

Læs mere

STRATEGISK HANDLINGSPLAN

STRATEGISK HANDLINGSPLAN STRATEGISK HANDLINGSPLAN Godkendt version 28. februar 2014 På vej mod Vores Fremtid Trekantområdets seks kommuner har i 2013 vedtaget en fælles vækststrategi Vores Fremtid med den ambitiøse målsætning

Læs mere

one Topscorer går forrest Århus Håndbold vil være et fyrtårn inden for dansk eliteidræt Byens Nr. 2 giver identitet

one Topscorer går forrest Århus Håndbold vil være et fyrtårn inden for dansk eliteidræt Byens Nr. 2 giver identitet 4 in Man skal lære af fortiden, men fokusere på fremtiden Århus Håndbold vil være et fyrtårn inden for dansk eliteidræt Byens Nr. 2 giver identitet TILLÆG TIL ÅRHUS STIFTSTIDENDE D. 15/12 2011 Topscorer

Læs mere

Indledning... 4. Virksomhedsprofil RND og Eventkoncept:... 5. Case... 6. Problemformulering... 7. Eventets strategiske mål... 8. Event-koncept...

Indledning... 4. Virksomhedsprofil RND og Eventkoncept:... 5. Case... 6. Problemformulering... 7. Eventets strategiske mål... 8. Event-koncept... Indholdsfortegnelse Indledning... 4 Virksomhedsprofil og Eventkoncept:... 5 Case... 6 Problemformulering... 7 Eventets strategiske mål... 8 Event-koncept... 9 Brancheanalyse... 11 Branchen... 11 Porters

Læs mere

2 3 Skjern Håndbold. så meget mere end håndbold

2 3 Skjern Håndbold. så meget mere end håndbold Det grønne regnskab Skjern Håndbold så meget mere end håndbold Referaterne i mandagsaviserne et godt sted at begynde, hvis man vil tage temperaturen på Skjern Håndbold. Men klubben er andet og meget mere

Læs mere

Dansk Sygeplejeråd Kreds Hovedstaden

Dansk Sygeplejeråd Kreds Hovedstaden Præsentation af Dansk Sygeplejeråd Kreds Hovedstaden Dansk Sygeplejeråd Kreds Hovedstaden er den største af 5 lokale kredse i Dansk Sygeplejeråd, med ca. 22.000 medlemmer og ca. 900 tillidsvalgte (500

Læs mere

HELE DANMARK. i ét slag 1+1 = 2 2. 310 mio. kroner. >VISION OKNygaard vil være landsdækkende totalleverandør af udearealer og landskaber.

HELE DANMARK. i ét slag 1+1 = 2 2. 310 mio. kroner. >VISION OKNygaard vil være landsdækkende totalleverandør af udearealer og landskaber. STRATEGIAVIS // MAJ 2013 HELE DANMARK i ét slag OK Grøn Anlæg og Nygaard lægges sammen til én ny landsdækkende virksomhed, som bliver en af branchens førende virksomheder med en placering på top 3 listen

Læs mere

Dansk Håndbold Forbunds Årsberetning 2013

Dansk Håndbold Forbunds Årsberetning 2013 s Årsberetning 2013 Årsberetning 2012-2013 Indholdsfortegnelse Beretning 2012-2013 Formandens Beretning S. 6 Oversigt bestyrelse og udvalg S. 12 Eliteudvalget S. 15 Turneringsudvalget S. 18 Dommerudvalget

Læs mere

Selskabsoplysninger 1. Ledelsespåtegning 2. Den uafhængige revisors erklæringer 3. Ledelsesberetning 5. Totalindkomstopgørelse for 2011/12 22

Selskabsoplysninger 1. Ledelsespåtegning 2. Den uafhængige revisors erklæringer 3. Ledelsesberetning 5. Totalindkomstopgørelse for 2011/12 22 Århus Elite A/S Indholdsfortegnelse Selskabsoplysninger 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Ledelsesberetning 5 Totalindkomstopgørelse for 2011/12 22 Balance pr. 30.06.2012 23 Egenkapitalopgørelse

Læs mere

Dansk Sejlunions handlingsplan 2014-2016 for tursejlads

Dansk Sejlunions handlingsplan 2014-2016 for tursejlads Dansk Sejlunions handlingsplan 2014-2016 for tursejlads Baggrund Vi fremlægger med dette notat en handlingsplan for Dansk Sejlunion arbejde i 2014-2016 for tursejlads. Notatet redegør for Dansk Sejlunions

Læs mere

Campus Vejen Læring Fællesskab Motion- Sundhed Sport

Campus Vejen Læring Fællesskab Motion- Sundhed Sport Campus Vejen Læring Fællesskab Motion- Sundhed Sport Danmarks mest fysisk aktive og lærende fællesskab Baggrund En række forhold øger behovet for at styrke tilbuddet til borgere, studerende og besøgende

Læs mere

Den lovpligtige redegørelse om samfundsansvar 2013. for Danske Andelskassers Bank A/S-koncernen

Den lovpligtige redegørelse om samfundsansvar 2013. for Danske Andelskassers Bank A/S-koncernen Den lovpligtige redegørelse om samfundsansvar 2013 for Danske Andelskassers Bank A/S-koncernen 1 CSR-rapport 2013 Indledning Danske Andelskassers Bank er en børsnoteret dansk bank, der pr. 31. december

Læs mere

Udbud af 279.332.388 stk. nye B-aktier a nominelt DKK 0,25 til DKK 0,30 pr. B-aktie med fortegningsret for aktionærerne i Aarhus Elite A/S

Udbud af 279.332.388 stk. nye B-aktier a nominelt DKK 0,25 til DKK 0,30 pr. B-aktie med fortegningsret for aktionærerne i Aarhus Elite A/S Udbud af 279.332.388 stk. nye B-aktier a nominelt DKK 0,25 til DKK 0,30 pr. B-aktie med fortegningsret for aktionærerne i Aarhus Elite A/S Dette prospekt ( Prospektet ) er udarbejdet i forbindelse med

Læs mere

Direktion. Selskabet. Bestyrelse. Revision. Pengeinstitut

Direktion. Selskabet. Bestyrelse. Revision. Pengeinstitut Årsrapport 2010/11 Selskabet Beierholm Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Voergaardvej 2 9200 Aalborg SV Telefon: 98 18 72 00 Hjemmeside: www.beierholm.dk Regnskabsår: 01.05-30.04 CVR-nr.: 32 89

Læs mere

Årsberetning 2014 Foreningen Misbrugsportalen

Årsberetning 2014 Foreningen Misbrugsportalen Årsberetning 2014 Foreningen Misbrugsportalen Indholdsfortegnelse 1. Ledelsesberetning s. 3 2. Foreningen Misbrugsportalen s. 4 3. Udvikling og aktiviteter i 2014 s. 5 A. Misbrugsportalen.dk s. 5 B. Sociale

Læs mere

Fremtidens erhvervsservice og iværksætterpolitik en guide til flere vækstvirksomheder

Fremtidens erhvervsservice og iværksætterpolitik en guide til flere vækstvirksomheder Fremtidens erhvervsservice og iværksætterpolitik en guide til flere vækstvirksomheder Analysen er finansieret af Erhvervs- og Byggestyrelsen REG LAB Forsknings- og Innovationsstyrelsen Aalborg Samarbejdet

Læs mere

Sammen ad nye veje En samlet udviklingsstrategi for Skive Kommune baseret på de nyeste prognoser og tendenser

Sammen ad nye veje En samlet udviklingsstrategi for Skive Kommune baseret på de nyeste prognoser og tendenser Sammen ad nye veje En samlet udviklingsstrategi for Skive Kommune baseret på de nyeste prognoser og tendenser www.skive.dk 2 Indhold Indledning... 4 En ny dagsorden... 6 1. Økonomi... 10 Mål... 12 2. Service

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014. DKFs strategiske position

Bestyrelsens beretning for 2014. DKFs strategiske position Bestyrelsens beretning for 2014 Dansk Kommunikationsforening (DKF) har i 2014 budt velkommen til 268 nye medlemmer. Vi har også sagt farvel til flere gode medlemmer og en hel del prøvemedlemmer, og i dag

Læs mere

INDSÆT PUBLIKATIONSFORSIDE

INDSÆT PUBLIKATIONSFORSIDE INDSÆT PUBLIKATIONSFORSIDE ERHVERVSSTRATEGI OG -POLITIK DEN STÆRKE HISTORIE, ET GODT SAMMENHOLD MELLEM KOMMUNE OG ERHVERVSLIV OG EN UKUELIG VILJE TIL AT OVERKOMME STORE UDFORDRINGER. KLARE KENDETEGN FOR

Læs mere

Beretning Silkeborg Idrætsforening 2014

Beretning Silkeborg Idrætsforening 2014 9. februar 2015 Beretning Silkeborg Idrætsforening 2014 Indledning Endnu et år er på vej over i historiebøgerne. Vi står overfor et nyt udfordrende år for Silkeborg Idrætsforening, hvor vi skal udvikle

Læs mere