28-30 August Bella Center. Copenhagen August 2013 Copenhag. Copenhagen. designtrade.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "28-30 August 2013. Bella Center. Copenhagen. 28-30 August 2013 Copenhag. Copenhagen. designtrade.dk"

Transkript

1 28-30 August 2013 Bella Center August 2013 Copenhag designtrade.dk

2 Design Trade - room for experiences Et udstillingsvindue for moderne design Danmark er en designnation, København en designmetropol, og der er i udlandet en massiv interesse for danskernes innovative tilgang til design. Med Design Trade giver Bella Center et klart løfte til designbranchen om aktivt at være med til at hype og udvikle markedet. Holdet bag messen er ved at skabe et ambitiøst, gennemlækkert messearrangement, der skal være Danmarks nye udstillingsvindue for moderne dansk og internationalt design. Design Trade vil tiltrække fagfolk fra Skandinavien og Østlandene, der hungrer efter at få tænderne i de nyeste trends og tendenser. Når mennesker mødes Vi tror på, at der opstår synergi og energi, når mennesker mødes i det fysiske rum, så derfor vil vi skabe en sjov, netværksfremmende, international og social designevent - en inspirerende, kreativ og attraktiv businesshub for branchen spækket med interessante workshops, premierer, kuraterede områder, oplæg, fester og designkonkurrencer. Oplevelser ud over det sædvanlige Vi går efter at skabe en totaloplevelse i det gode designs navn. Design Trade er den platform, der kan sende dit design videre ud i verden. Vores team arbejder målrettet på at få udenlandske indkøbere til messen, særligt fra de nye vækstmarkeder, hvor dansk design har et enormt afsætningspotentiale. For at sikre det bedst mulige udgangspunkt for bæredygtig succes skabes messen på baggrund af dialog med branchen omkring behov og ønsker. Der vil være åbne standkoncepter, der giver et overskueligt og socialt fokuseret landskab - et urbant organisk flow og de kuraterede områder med bla. cross-over-features vil også præge messens scenografi. Come and join us! Det her bliver en designoplevelse ud over det sædvanlige. På messen vil du ud over de traditionelle designere møde grafiske designere, arkitekter, 3-D-designere og specialister inden for servicedesign og mange andre fagfolk med meget forskellige baggrunde og erfaring.

3 Sara Skovgaard DesignTrade Event Manager Mig kontakter du i forbindelse med aktiviteter og events på messen. Sammen skaber vi merværdi for din messedeltagelse og sikrer de besøgende en ekstra oplevelse. Mit bedste designkøb: Olivetti Lettera typewriter Mail: Tlf.:

4 The ultimate DesignTrade fair in the heart of Design Trade er Skandinaviens nye fagmesse inden for design og interiør, trends og tendenser og en hel del mere. En totaloplevelse i den gode stils navn med respekt for dansk designarv og de innovative strømninger, der præger den internationale designscene lige nu. Design Trade i Bella Center er Skandinaviens nye halvårlige udstillingsvindue og markedsplads for design og interiør. Udstillerne repræsenterer en unik blanding af etablerede og up-andcoming, danske og internationale design- og interiørvirksomheder. Her er højt til loftet i mere end en forstand, og hvad enten du er til pasteller eller dark interiors, minimalisme eller maksimalisme, så garanterer vi, at der er noget nyt og inspirerende for ethvert bankende designhjerte. Design Trade er en messe med særligt fokus på netværkssamarbejde og social dialog. En fascinerende, spændende og kreativ totaloplevelse med messe, seminarer, konferencer, workshops, premierer, fester, business og ikke mindst endeløs inspiration. Velkommen inden for i et univers af fremtidens design og forretning!

5 Jacob Schmidt DesignTrade Sales and Marketing Director Jeg har det overordnede ansvar for messen mig kan du altid kontakte. Mit bedste designkøb: Ducati Motorcykel 1:1 Mail: Tlf.:

6 the bridge between business and design København bygger med sin beliggenhed bro mellem Nord- og Østeuropa. Vores hovedstad er hjemsted for førende og innovative virksomheder inden for design og interiør og en blomstrende forretningsmetropol med internationale messer og konferencer. Bella Center er den perfekte ramme, når du skal præsentere din virksomhed på en professionel og international orienteret platform. Bella Center - Intelligent location Bella Center har arkitekturen og faciliteterne til at skabe en location, der er værd at rejse efter. Her er plads til store armbevægelser og dermed gode forudsætninger for at skabe en totaloplevelse med en stærk fortælling i et inspirerende miljø. Samtidig har vi unikke faciliteter til at skabe en event, som er både kommerciel og kreativ, social og faglig, dynamisk og harmonisk. Bæredygtighed - et Green Key certificeret messecenter I Bella Center har vi en klar bevidsthed om bæredygtighed og socialt ansvar. Og det falder os helt naturligt at integrere tankegangen i alle vores arrangementer. Design Trade afvikles derfor med stor omtanke for energi- og materialeforbrug og med øje for genanvendelighed. Bella Center er blevet certificeret med Den Grønne Nøgle miljømærket i oktober Den miljøvenlige og grønne linje begyndte i 2007 med en investering på 20 millioner kroner for at reducere CO2-udledningen med 20 % ved udgangen af En yderligere reduktion på 25 % forventes i 2015.

7 Britta A. Brix DesignTrade Account Manager Mig kontakter du, hvis du ønsker at booke en stand på messen. Sammen finder vi den bedste placering til dig og skærper dermed dine muligheder med messedeltagelsen. Mit bedste designkøb: Howdy Owl i træ Mail: Tlf.:

8 Where do you fit in? Prefab-løsninger i flere størrelser Vi imødekommer alle udstilleres individuelle behov og tilbyder præfabrikerede modulære faciliteter af høj kvalitet til både små og mellemstore udstillere. Det kan eksempelvis være åbne bokse, podier eller catwalks i kombination med medierede visningsmetoder. Vi garanterer synlighed for dine produkter, også selv om dit udvalg måske er moderat.

9 Hans Snestrup DesignTrade Relations Manager Jeg er ansvarlig for messens kunderelationer og det overordnede strategiske salg. Mig kontakter du, når du ønsker at booke en stand på messen. Mit bedste designkøb: Håndmalede kopper fra Royal Mail: Tlf.:

10 Rasmus Øland DesignTrade Product Manager Jeg er ansvarlig for messen, konceptet og markedsføringen. Mig kontakter du i forbindelse med inputs til koncept og markedsføring. Mit bedste designkøb: AIAIAI TMA høretelefoner Mail: Tlf.:

11 Areas designed for living Design Trade er en design- og livsstilsmesse, der favner alle udstillere inden for lifestyle design. På messen vil udstillere inden for følgende områder, være repræsenteret: Interior Decoration & Home accessories Tableware Tabletop design & Kitchen accessories Furniture Home, Office & Contract Textiles Home textiles Lighting Lamps & Solutions Talents Designstudents and -projects

12 Bella Center Plan of the fair HB3 HB4 C5 Hall B Textiles / Lighting / Talents Hall C5 Tableware B2 B3 B4 B5 B6 Hall E Talents / Furniture / Interior / Brands Auditorium Foyer Congress Entrance Main Lobby Projects West Entrance Hall C Interior Furniture Lighting Tableware Conference & Workshops C1 C2 C3 C4

13 Merete Bartholdy DesignTrade Senior Exhibition Coordinator Mig kontakter du, hvis du har spørgsmål til din ordrebekræftelse. Jeg sender dig ligeledes information omkring invitationskort, billetter etc. Sammen har vi et struktureret overblik over din messedeltagelse. Mit bedste designkøb: Milk Lampe Mail: Tlf.:

14 Find your place place your products Home accessories/ The details Alle de små detaljer der giver livet personlighed, humor og kant. Her finder du den sjove lysestage, den inspirerende coffee table book, den skæve vase og den helt særlige knagerække blandt hundredvis af produkter. Og meget meget mere. Furniture/ All the big stuff Alt det store og essentielle der skaber rammerne for vores liv og indretning. Her finder du sofaer, day beds, spiseborde, stole og meget meget mere. Lighting/ Light up your life Lys skaber stemning og atmosfære i vores liv. At indrette sig med lys er en hel videnskab i sig selv. Her finder du alt fra pendler og lysekroner til intelligent belysning og LED samt de skarpeste eksperter indenfor belysning, indretning og meget meget mere. Tableware/ For hunger Alt det grej der giver dine måltider et ekstra personligt touch Her finder du tallerkener, glas, potter og pander - alt, hvad en ægte foodie har brug for i sit køkken og på sit spisebord samt meget meget mere. Textiles/ All the soft stuff Alt det bløde der giver vores hjem stoflighed og struktur - det der hygger, skaber varme og personlighed. Her finder du puder og tæpper, plaider, skind og meget meget mere. Talents/ Up & coming Alt det nye og eksperimenterede - alt det ordinære transformeret til det spektakulære. Her finder du, hvad der rører sig lige nu og du får et sneak peek af, hvad der kommer til at røre sig i fremtiden. Nutidens talenter er fremtidens genier på Design Trade og de hyldes for deres energi, drive og opfindsomhed.

15 Janni Hansen DesignTrade Technical Exhibitor Service Jeg hjælper dig med alt det praktiske omkring din stand samt med bestilling af tekniske leverancer. Samtidig tilbyder Teknisk Udstillerservice dig - som DesignTrade udstiller - en række produkter, der understøtter din standindretning bedst muligt. Som udstiller vil du blive kontaktet af en af vores servicemedarbejdere ca. 3 måneder før messen.. Mit bedste designkøb: Cesta Lampe fra Santa & Cole

16 DesignTrade Creative areas, conference & workshops Før salg kommer dialog Vi gør en stor indsats for at bringe folk sammen. Dialog er en forudsætning for salg og sociale relationer mellem købere, sælgere og stakeholdere bliver vigtigere og vigtigere i fremtidens marked. Berigende fællesskaber Vi skaber et inspirerende og eksperimenterende univers af oplevelsesdesign med lige dele produkter og sociale virkemidler. Det skaber en dynamik, hvor nye tanker opstår og nye perspektiver bliver synlige. Det er altid inspirerende at mødes med ligesindede og diskutere fortid, nutid og fremtid. Design Trade indbyder til forskellige former for netværk på kryds og tværs. Som et essentielt netværksskabende greb introducerer vi udstillingsrum med et åbent organisk flow. Konferencer, seminarer, talks, workshops mm Vi skaber merværdi og inspiration for udstillere og besøgende med forskellige konference- og vidensspor. Indhold, form og afvikling udvikles i samarbejde med videnspartnere, udstillere, trendforskere og andre fagfolk med styr på trends og tendenser. Kuraterede områder I samarbejde med førende eksperter inden for design og livsstil tilrettelægger vi særlige kuraterede områder på messen. Her kan du opleve de nyeste trends, sjove og anderledes tilgange til design og den rolle design spiller i vores liv. Her kan du også snuse til design og interiørs indflydelse på andre brancher og vice versa.

17 Hans Christian Ploug DesignTrade Architect Mig kontakter du, hvis du har særlige ønsker eller behov i forbindelse med din stand og dens opbygning. Mit bedste designkøb: Coca Cola flaske i specialudgave fra IOC event Mail: Tlf.:

18 DesignTrade Facts & Prices Åbningstider august Onsdag kl Torsdag og fredag kl Åben stand / Stand uden opbygning: Tilmelding: Kr ,- Pris pr. kvm.: Kr. 975,-. (min. standstørrelse er 9 kvm.) Ved køb af over 54 kvm. opnås 10% rabat. Ved køb af over 100 kvm. opmås 15% rabat. Terminer 2013 Autumn Terminer 2014 Spring Autumn Onsdag d. 28. august - fredag d. 30. august. Tirsdag d. 7. januar - torsdag d. 9 januar. Onsdag d. 27. august - fredag d. 29 august.

19 Søren Nielsen DesignTrade Architect Mig kontakter du, hvis du har særlige ønsker eller behov i forbindelse med din stand og dens opbygning. Sammen sikrer vi et fantastisk look og layout for din messedeltagelse. Mit bedste designkøb: Hans J. Wegner Y-stol......som trænger til en kærlig hånd Mail: Tlf.:

20 DesignTrade Communication this is where we are Målgrupper: Indkøbere, arkitekter. Forhandlere, producenter, agenter, grossister, importører, produktdesignere. Stylister, designbårne virksomheder, medier, politikere, embedsmænd, brancheorganisationer, studerende, kunstnere. Her finder du os Annoncering i fagblade - trykte og online. Dialogen med vores målgruppe opnås yderligere ved at orkestrere en række kanaler på de sociale medier (owned media), hvor vi er synlige og tilgængelige hele året rundt, men dog med peaks omkring tilmeldingsfrister og afvikling. Som minimum har vi kanaler på Facebook, LinkedIn og et par håndplukkede interiør- og designbloggere. Website fungerer som touchpoint og infokanal. Der satses på direct mails, både digitalt og på tryk. Aktiviteterne på de sociale medier tilrettelægges således, at vi opnår dækning i andre fagmedier (earned media). Herudover arbejdes der med PR samt placering af tekster såsom interviews, omtaler mm. Stakeholdere såsom slutbrugere og andre designinteresserede nås gennem samarbejde med en række mediapartnere. Samarbejde med strategiske partnere - mod at nå nationale og internationale designinteresserede besøgende og stakeholdere - inkluderer associationer, brancheforeninger, skoler, eksportrådet og agentstrukturer. Derudover inviterer vi alle udstillere til tæt dialog omkring ønskede deltagere og VIP kunder, hvor vi i fællesskab kan tilbyde helt særlige og skræddersyede VIP treatments. Pressemeddelelser via Bella Centers presseafdeling ligeledes med fokus på udstillernes nyheder.

21 Karin Rasmussen DesignTrade Press Officer Mig sender du pressestof, nyheder og lignende omkring din virksomhed og produkter. Jeg skriver pressemeddelelser og nyhedsbreve og står for kontakten til medier. Sammen sørger vi for at dine nyheder bliver fortalt, formidlet og sendt til relevante medier. Mit bedste designkøb: Kay Bojesen Garder Mail: Tlf.:

22 28-30 august 2013 Bella Center August 2013 Copenhag Call, text or mail we are ready for you Design Trade Bella Center A/S Center Boulevard 5 DK-2300 København S Tlf.: Mail: designtrade.dk Copenhag

1. INFORMATION s 5. 2. VELKOMST s 11. 3. INSPIRATION s 21. 4. INFORMATION s 27. 5. INVOLVERING s 31. 6. PÅSKØNNELSE s 35. 7.

1. INFORMATION s 5. 2. VELKOMST s 11. 3. INSPIRATION s 21. 4. INFORMATION s 27. 5. INVOLVERING s 31. 6. PÅSKØNNELSE s 35. 7. 1 Indhold 1. INFORMATION s 5 2. VELKOMST s 11 3. INSPIRATION s 21 Forord En uendelig og fantastisk rejse 4. INFORMATION s 27 5. INVOLVERING s 31 6. PÅSKØNNELSE s 35 7. UDVIKLING s 39 8. OMSORG s 43 9.

Læs mere

Networked business EU-DK 2012. MOBILE (Internt/Eksternt)

Networked business EU-DK 2012. MOBILE (Internt/Eksternt) Networked business FACTBOOK EU-DK 2012 DANSK ERHVERVSLIVS BRUG AF: SOCIALE MEDIER (Internt/Eksternt) PR & Kommunikation Salg & Marketing (inkl. web) Service & Support Innovation (R&D, produkt- & procesudvikling)

Læs mere

MORGENDAGENS Konference

MORGENDAGENS Konference ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE September 2008 MORGENDAGENS Konference Lær faget At mestre planlægningen af møder og konferencer kræver et professionelt overblik og en

Læs mere

workshops konferencer

workshops konferencer seminarer 6 spørgsmål der sikrer processen workshops konferencer en del af Lære- og dialogforum i Norden INDHOLD 04/ Hvad er målet med dit arrangement? 06/ Hvem inviterer du hvem kommer? 08/ Hvordan skaber

Læs mere

Vi kan sove i flyvemaskinen. Opdag Østeuropas Paris Budapest har rammerne for det perfekte virksomhedsarrangement. I Ulla Terkelsens selskab

Vi kan sove i flyvemaskinen. Opdag Østeuropas Paris Budapest har rammerne for det perfekte virksomhedsarrangement. I Ulla Terkelsens selskab Nr. 02 2012 onnect Erhvervsrejsemagasin for Carlson Wagonlit Travel gratis magasin T R A V E L M A G A Z I N E Vi kan sove i flyvemaskinen I Ulla Terkelsens selskab Opdag Østeuropas Paris Budapest har

Læs mere

DLF magasinet information // inspiration // innovation

DLF magasinet information // inspiration // innovation DLF magasinet information // inspiration // innovation # 4 // juni 2013 Skab samfundsgavnlige forandringer - Birthe Linddal om virksomheders sociale ansvar Salgskonsulentens fremtidige rolle - i Danmark

Læs mere

Fremtidens erhverv er kreative

Fremtidens erhverv er kreative Kolofon More Creative Fremtidens erhverv er kreative 1. oplag. April 2015 For Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 - aarhus2017.dk Region Midtjylland - rm.dk Tekst More Creative operatørskabet v/ Manto

Læs mere

Evaluering af Copenhagen X

Evaluering af Copenhagen X Dansk Arkitektur Center Evaluering af Copenhagen X December 2011 Indhold 1 Indledning... 3 2 Konklusioner... 4 2.1 Indsats og rammer... 4 2.2 Resultater og effekter... 5 2.3 Perspektivering og anbefalinger...

Læs mere

Bjarne nielsen: John Stender. Kliim Coiffure. Hair Construction. Frisørbranchens Grand Old Man. Satser på franchise. En mand med kult-status

Bjarne nielsen: John Stender. Kliim Coiffure. Hair Construction. Frisørbranchens Grand Old Man. Satser på franchise. En mand med kult-status # 18 > august 2008 Bjarne nielsen: Frisørbranchens Grand Old Man Hair Construction Satser på franchise Kliim Coiffure Teamspirit i en salon med sjæl John Stender En mand med kult-status Jeg er vokset med

Læs mere

e-konceptudvikler Diplomuddannelse i e-handel, e-markedsføring, e-design og kommunikation.

e-konceptudvikler Diplomuddannelse i e-handel, e-markedsføring, e-design og kommunikation. e-konceptudvikler Diplomuddannelse i e-handel, e-markedsføring, e-design og kommunikation. Brancheanalyse Møder med organisationer og virksomheder 1 Indholdsfortegnelse Konklusion... 3 Indledning... 6

Læs mere

Sociale Medier i detailbranchen

Sociale Medier i detailbranchen Udgivet under SocialSemantic FACTBOOK datasættet Brancherapport Sociale Medier i detailbranchen Brancherapporten indeholder: DEL I: Fremtidsudsigter, anbefalinger og erfaringer delt og formuleret af eksperter

Læs mere

Resultat og retning 2013-2014

Resultat og retning 2013-2014 Resultat og retning 2013-2014 #tivoli #odense #aarhus #sharingcph #skagen #legoland #bornholm #visitdenmark Indhold Resultater 3 Formandens beretning 4 Turismen er vigtig for Danmark 6 Kort om VisitDenmark

Læs mere

Start din karriere her

Start din karriere her Euler Hermes Danmark Start din karriere her hvis du ønsker udfordringer og internationale muligheder www.eulerhermes.dk 1 Indhold Hvad skal du være, når du bliver stor? 3 Euler Hermes Danmark 4 Hvad er

Læs mere

FREMTIDENS CFO. Netværk. Hvorfor? Fra strategisk sparringspartner til driftsmester. Customer Relationship Economics - er loyale kunder lønsomme?

FREMTIDENS CFO. Netværk. Hvorfor? Fra strategisk sparringspartner til driftsmester. Customer Relationship Economics - er loyale kunder lønsomme? FREMTIDENS CFO Netværk. Hvorfor? SIDE 8 Fra strategisk sparringspartner til driftsmester SIDE 3 Customer Relationship Economics - er loyale kunder lønsomme? SIDE 6 1 NETWORK DIRECTOR PER NIKOLAJ BUKH Per

Læs mere

Sviptur i Europa Forårsfornemmelser med SAS. Trends Connect Travel Magazine har kigget i krystalkuglen for 2012

Sviptur i Europa Forårsfornemmelser med SAS. Trends Connect Travel Magazine har kigget i krystalkuglen for 2012 Nr. 01 2012 onnect Erhvervsrejsemagasin for Carlson Wagonlit Travel gratis magasin T R A V E L M A G A Z I N E Sviptur i Europa Forårsfornemmelser med SAS Trends Connect Travel Magazine har kigget i krystalkuglen

Læs mere

Start din karriere her. hvis du ønsker udfordringer og internationale muligheder

Start din karriere her. hvis du ønsker udfordringer og internationale muligheder Start din karriere her hvis du ønsker udfordringer og internationale muligheder 1 Indhold Hvad skal du være, når du bliver stor? 3 Euler Hermes Kreditforsikring 4 Hvad er kreditforsikring? 6 Medarbejderprofiler

Læs mere

Til at lære mere om IDAs mange fordele. Viden der styrker ida.dk

Til at lære mere om IDAs mange fordele. Viden der styrker ida.dk Viden der styrker ida.dk Ingeniørforeningen, IDA er en interesseorganisation for tekniske og naturvidenskabelige akademikere Til at lære mere om IDAs mange fordele EN GOD fagforening GÅR ALTID FORREST

Læs mere

Platon Executive Briefings

Platon Executive Briefings EFTERÅR & VINTER 2013/2014 Platon Executive Briefings DELTAGELSE ER GRATIS! e KALENDER 2013 AAR: 5. november KBH: 7. november BUSINESS INTELLIGENCE- OG INFORMATIONSSTRATEGI: HVORFOR OG HVORDAN? AAR: 18.

Læs mere

Gør indtryk! Professionelle tekniske totalløsninger

Gør indtryk! Professionelle tekniske totalløsninger Gør indtryk! Møde & Konference Messe & Udstilling LED-skærmløsninger AV-installation Show & Event Grafik & Animation Professionelle tekniske totalløsninger Brug hele paletten Siden vores opstart i 1999

Læs mere

Det er vigtigere end nogensinde med en. stærk brand story. til at samle virksomheden

Det er vigtigere end nogensinde med en. stærk brand story. til at samle virksomheden Det er vigtigere end nogensinde med en stærk brand story til at samle virksomheden Antallet af kanaler, medier, kundesegmenter og interessenter er eksploderet En stærk brand story har aldrig været vigtigere

Læs mere

SKABER VÆKST VERDENS STØRSTE KLYNGEKONFERENCE INDTAGER DANMARK VI SKABER INNOVATION. KLYNGER ER FREMTIDEN Side 9. uddannelsesminister

SKABER VÆKST VERDENS STØRSTE KLYNGEKONFERENCE INDTAGER DANMARK VI SKABER INNOVATION. KLYNGER ER FREMTIDEN Side 9. uddannelsesminister KLYNGER SKABER VÆKST Tillægget er udgivet af Region Syddanmark og REG X VERDENS STØRSTE KLYNGEKONFERENCE INDTAGER DANMARK Christian Ketels, præsident TCI VI SKABER INNOVATION OG VÆKST Side 4 Distribueres

Læs mere

Fortællinger sælger. - Sådan serverer vi Lønstrups fortællinger på sølvfade

Fortællinger sælger. - Sådan serverer vi Lønstrups fortællinger på sølvfade Fortællinger sælger - Sådan serverer vi Lønstrups fortællinger på sølvfade Forord Fortælling er et effektivt redskab i markedsføring og branding. De bedste fortællere har alle dagetiltrukket det største

Læs mere

Jura vi er ikke alle paragrafryttere!

Jura vi er ikke alle paragrafryttere! september 2012 Hvad laver de andre? Jura vi er ikke alle paragrafryttere! KUL en gratis oplevelse i hjertet af Aalborg Færdiguddannet og arbejdsløs garder dig mod ledigheden allerede nu! Gode råd til nye

Læs mere

Notatark. Hornsyld og Bråskov,- en del af Hedenstederne. Formål. Navne på projektansvarlige. Baggrund for projektet.

Notatark. Hornsyld og Bråskov,- en del af Hedenstederne. Formål. Navne på projektansvarlige. Baggrund for projektet. Notatark Sagsnr. 04.21.00-G01-2-14 Sagsbehandler Susanne Ernst 14.3.2014 Ansøgningsskema Hornsyld og Bråskov,- en del af Hedenstederne Branding og bosætning i Hornsyld og Bråskov Formål Projektet skal

Læs mere

Wind Power vælger Vejle Siemens Wind Power er klar med nyt kompetencecenter i Vejle, der får 650 nye arbejdspladser. Green Tech

Wind Power vælger Vejle Siemens Wind Power er klar med nyt kompetencecenter i Vejle, der får 650 nye arbejdspladser. Green Tech vinter 2011/12 10 Green Tech Center Vejle Nyt klyngehus for fremtidens vedvarende energiløsninger Visioner Vækst Viden 16 Vejle vinder! Vejles nye erhvervspolitik, som tegner et visionært billede frem

Læs mere

SOCIAL MEDIA FACTBOOK

SOCIAL MEDIA FACTBOOK SOCIAL MEDIA FACTBOOK EU-DK 2011 DANSK ERHVERVSLIVS BRUG AF SOCIALE MEDIER Undersøgte anvendelsesområder: Produktudvikling/R&D Personale & HR Kommunikation & PR Salg & Marketing IT & Web Service & Support

Læs mere

JOB. Hvorfor netværke? MATCH

JOB. Hvorfor netværke? MATCH JOB MATCH et samarbejde mellem Nordsjællands Erhvervsliv, C4 Videncenter og Jobcenter Hillerød. Hen over året 2013 har Netværk og Sparring været en del af JobMatch i Hillerød, hvor Nordsjællands Erhvervsliv

Læs mere

EVENTSAMARBEJDE I REBILD. Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events

EVENTSAMARBEJDE I REBILD. Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events EVENTSAMARBEJDE I REBILD Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events Projektet Destinations-, organisationsog eventudvikling i Rebild Kommune Formålet med projektet Destinations-,

Læs mere

DESIGN// BEKLÆDNING// MØBLER NR.

DESIGN// BEKLÆDNING// MØBLER NR. issn 2246-2031 DESIGN// BEKLÆDNING// MØBLER NR. 02 15 Copenhagen Fashion Week: Trends fra catwalken efterår 2015 Nyt koncept: Lej et hjørne af din butik ud til et brand Unge elever fik én på opleveren

Læs mere

RENÉ FRIS: MICHAEL LANE Fem super tips til yderligere. ANDREAS SPIESS Ny direktør for Wella tænker ud af boksen. STUHR Hvordan ser fremtiden ud?

RENÉ FRIS: MICHAEL LANE Fem super tips til yderligere. ANDREAS SPIESS Ny direktør for Wella tænker ud af boksen. STUHR Hvordan ser fremtiden ud? # 19 > NOVEMBER 2008 RENÉ FRIS: DANSK MODEIKON I USA STUHR Hvordan ser fremtiden ud? MICHAEL LANE Fem super tips til yderligere salg i salonen ANDREAS SPIESS Ny direktør for Wella tænker ud af boksen Ny

Læs mere