28-30 August Bella Center. Copenhagen August 2013 Copenhag. Copenhagen. designtrade.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "28-30 August 2013. Bella Center. Copenhagen. 28-30 August 2013 Copenhag. Copenhagen. designtrade.dk"

Transkript

1 28-30 August 2013 Bella Center August 2013 Copenhag designtrade.dk

2 Design Trade - room for experiences Et udstillingsvindue for moderne design Danmark er en designnation, København en designmetropol, og der er i udlandet en massiv interesse for danskernes innovative tilgang til design. Med Design Trade giver Bella Center et klart løfte til designbranchen om aktivt at være med til at hype og udvikle markedet. Holdet bag messen er ved at skabe et ambitiøst, gennemlækkert messearrangement, der skal være Danmarks nye udstillingsvindue for moderne dansk og internationalt design. Design Trade vil tiltrække fagfolk fra Skandinavien og Østlandene, der hungrer efter at få tænderne i de nyeste trends og tendenser. Når mennesker mødes Vi tror på, at der opstår synergi og energi, når mennesker mødes i det fysiske rum, så derfor vil vi skabe en sjov, netværksfremmende, international og social designevent - en inspirerende, kreativ og attraktiv businesshub for branchen spækket med interessante workshops, premierer, kuraterede områder, oplæg, fester og designkonkurrencer. Oplevelser ud over det sædvanlige Vi går efter at skabe en totaloplevelse i det gode designs navn. Design Trade er den platform, der kan sende dit design videre ud i verden. Vores team arbejder målrettet på at få udenlandske indkøbere til messen, særligt fra de nye vækstmarkeder, hvor dansk design har et enormt afsætningspotentiale. For at sikre det bedst mulige udgangspunkt for bæredygtig succes skabes messen på baggrund af dialog med branchen omkring behov og ønsker. Der vil være åbne standkoncepter, der giver et overskueligt og socialt fokuseret landskab - et urbant organisk flow og de kuraterede områder med bla. cross-over-features vil også præge messens scenografi. Come and join us! Det her bliver en designoplevelse ud over det sædvanlige. På messen vil du ud over de traditionelle designere møde grafiske designere, arkitekter, 3-D-designere og specialister inden for servicedesign og mange andre fagfolk med meget forskellige baggrunde og erfaring.

3 Sara Skovgaard DesignTrade Event Manager Mig kontakter du i forbindelse med aktiviteter og events på messen. Sammen skaber vi merværdi for din messedeltagelse og sikrer de besøgende en ekstra oplevelse. Mit bedste designkøb: Olivetti Lettera typewriter Mail: ssk@bellacenter.dk Tlf.:

4 The ultimate DesignTrade fair in the heart of Design Trade er Skandinaviens nye fagmesse inden for design og interiør, trends og tendenser og en hel del mere. En totaloplevelse i den gode stils navn med respekt for dansk designarv og de innovative strømninger, der præger den internationale designscene lige nu. Design Trade i Bella Center er Skandinaviens nye halvårlige udstillingsvindue og markedsplads for design og interiør. Udstillerne repræsenterer en unik blanding af etablerede og up-andcoming, danske og internationale design- og interiørvirksomheder. Her er højt til loftet i mere end en forstand, og hvad enten du er til pasteller eller dark interiors, minimalisme eller maksimalisme, så garanterer vi, at der er noget nyt og inspirerende for ethvert bankende designhjerte. Design Trade er en messe med særligt fokus på netværkssamarbejde og social dialog. En fascinerende, spændende og kreativ totaloplevelse med messe, seminarer, konferencer, workshops, premierer, fester, business og ikke mindst endeløs inspiration. Velkommen inden for i et univers af fremtidens design og forretning!

5 Jacob Schmidt DesignTrade Sales and Marketing Director Jeg har det overordnede ansvar for messen mig kan du altid kontakte. Mit bedste designkøb: Ducati Motorcykel 1:1 Mail: Tlf.:

6 the bridge between business and design København bygger med sin beliggenhed bro mellem Nord- og Østeuropa. Vores hovedstad er hjemsted for førende og innovative virksomheder inden for design og interiør og en blomstrende forretningsmetropol med internationale messer og konferencer. Bella Center er den perfekte ramme, når du skal præsentere din virksomhed på en professionel og international orienteret platform. Bella Center - Intelligent location Bella Center har arkitekturen og faciliteterne til at skabe en location, der er værd at rejse efter. Her er plads til store armbevægelser og dermed gode forudsætninger for at skabe en totaloplevelse med en stærk fortælling i et inspirerende miljø. Samtidig har vi unikke faciliteter til at skabe en event, som er både kommerciel og kreativ, social og faglig, dynamisk og harmonisk. Bæredygtighed - et Green Key certificeret messecenter I Bella Center har vi en klar bevidsthed om bæredygtighed og socialt ansvar. Og det falder os helt naturligt at integrere tankegangen i alle vores arrangementer. Design Trade afvikles derfor med stor omtanke for energi- og materialeforbrug og med øje for genanvendelighed. Bella Center er blevet certificeret med Den Grønne Nøgle miljømærket i oktober Den miljøvenlige og grønne linje begyndte i 2007 med en investering på 20 millioner kroner for at reducere CO2-udledningen med 20 % ved udgangen af En yderligere reduktion på 25 % forventes i 2015.

7 Britta A. Brix DesignTrade Account Manager Mig kontakter du, hvis du ønsker at booke en stand på messen. Sammen finder vi den bedste placering til dig og skærper dermed dine muligheder med messedeltagelsen. Mit bedste designkøb: Howdy Owl i træ Mail: bbr@bellacenter.dk Tlf.:

8 Where do you fit in? Prefab-løsninger i flere størrelser Vi imødekommer alle udstilleres individuelle behov og tilbyder præfabrikerede modulære faciliteter af høj kvalitet til både små og mellemstore udstillere. Det kan eksempelvis være åbne bokse, podier eller catwalks i kombination med medierede visningsmetoder. Vi garanterer synlighed for dine produkter, også selv om dit udvalg måske er moderat.

9 Hans Snestrup DesignTrade Relations Manager Jeg er ansvarlig for messens kunderelationer og det overordnede strategiske salg. Mig kontakter du, når du ønsker at booke en stand på messen. Mit bedste designkøb: Håndmalede kopper fra Royal Mail: Tlf.:

10 Rasmus Øland DesignTrade Product Manager Jeg er ansvarlig for messen, konceptet og markedsføringen. Mig kontakter du i forbindelse med inputs til koncept og markedsføring. Mit bedste designkøb: AIAIAI TMA høretelefoner Mail: roe@bellacenter.dk Tlf.:

11 Areas designed for living Design Trade er en design- og livsstilsmesse, der favner alle udstillere inden for lifestyle design. På messen vil udstillere inden for følgende områder, være repræsenteret: Interior Decoration & Home accessories Tableware Tabletop design & Kitchen accessories Furniture Home, Office & Contract Textiles Home textiles Lighting Lamps & Solutions Talents Designstudents and -projects

12 Bella Center Plan of the fair HB3 HB4 C5 Hall B Textiles / Lighting / Talents Hall C5 Tableware B2 B3 B4 B5 B6 Hall E Talents / Furniture / Interior / Brands Auditorium Foyer Congress Entrance Main Lobby Projects West Entrance Hall C Interior Furniture Lighting Tableware Conference & Workshops C1 C2 C3 C4

13 Merete Bartholdy DesignTrade Senior Exhibition Coordinator Mig kontakter du, hvis du har spørgsmål til din ordrebekræftelse. Jeg sender dig ligeledes information omkring invitationskort, billetter etc. Sammen har vi et struktureret overblik over din messedeltagelse. Mit bedste designkøb: Milk Lampe Mail: Tlf.:

14 Find your place place your products Home accessories/ The details Alle de små detaljer der giver livet personlighed, humor og kant. Her finder du den sjove lysestage, den inspirerende coffee table book, den skæve vase og den helt særlige knagerække blandt hundredvis af produkter. Og meget meget mere. Furniture/ All the big stuff Alt det store og essentielle der skaber rammerne for vores liv og indretning. Her finder du sofaer, day beds, spiseborde, stole og meget meget mere. Lighting/ Light up your life Lys skaber stemning og atmosfære i vores liv. At indrette sig med lys er en hel videnskab i sig selv. Her finder du alt fra pendler og lysekroner til intelligent belysning og LED samt de skarpeste eksperter indenfor belysning, indretning og meget meget mere. Tableware/ For hunger Alt det grej der giver dine måltider et ekstra personligt touch Her finder du tallerkener, glas, potter og pander - alt, hvad en ægte foodie har brug for i sit køkken og på sit spisebord samt meget meget mere. Textiles/ All the soft stuff Alt det bløde der giver vores hjem stoflighed og struktur - det der hygger, skaber varme og personlighed. Her finder du puder og tæpper, plaider, skind og meget meget mere. Talents/ Up & coming Alt det nye og eksperimenterede - alt det ordinære transformeret til det spektakulære. Her finder du, hvad der rører sig lige nu og du får et sneak peek af, hvad der kommer til at røre sig i fremtiden. Nutidens talenter er fremtidens genier på Design Trade og de hyldes for deres energi, drive og opfindsomhed.

15 Janni Hansen DesignTrade Technical Exhibitor Service Jeg hjælper dig med alt det praktiske omkring din stand samt med bestilling af tekniske leverancer. Samtidig tilbyder Teknisk Udstillerservice dig - som DesignTrade udstiller - en række produkter, der understøtter din standindretning bedst muligt. Som udstiller vil du blive kontaktet af en af vores servicemedarbejdere ca. 3 måneder før messen.. Mit bedste designkøb: Cesta Lampe fra Santa & Cole

16 DesignTrade Creative areas, conference & workshops Før salg kommer dialog Vi gør en stor indsats for at bringe folk sammen. Dialog er en forudsætning for salg og sociale relationer mellem købere, sælgere og stakeholdere bliver vigtigere og vigtigere i fremtidens marked. Berigende fællesskaber Vi skaber et inspirerende og eksperimenterende univers af oplevelsesdesign med lige dele produkter og sociale virkemidler. Det skaber en dynamik, hvor nye tanker opstår og nye perspektiver bliver synlige. Det er altid inspirerende at mødes med ligesindede og diskutere fortid, nutid og fremtid. Design Trade indbyder til forskellige former for netværk på kryds og tværs. Som et essentielt netværksskabende greb introducerer vi udstillingsrum med et åbent organisk flow. Konferencer, seminarer, talks, workshops mm Vi skaber merværdi og inspiration for udstillere og besøgende med forskellige konference- og vidensspor. Indhold, form og afvikling udvikles i samarbejde med videnspartnere, udstillere, trendforskere og andre fagfolk med styr på trends og tendenser. Kuraterede områder I samarbejde med førende eksperter inden for design og livsstil tilrettelægger vi særlige kuraterede områder på messen. Her kan du opleve de nyeste trends, sjove og anderledes tilgange til design og den rolle design spiller i vores liv. Her kan du også snuse til design og interiørs indflydelse på andre brancher og vice versa.

17 Hans Christian Ploug DesignTrade Architect Mig kontakter du, hvis du har særlige ønsker eller behov i forbindelse med din stand og dens opbygning. Mit bedste designkøb: Coca Cola flaske i specialudgave fra IOC event Mail: hcp@bellacenter.dk Tlf.:

18 DesignTrade Facts & Prices Åbningstider august Onsdag kl Torsdag og fredag kl Åben stand / Stand uden opbygning: Tilmelding: Kr ,- Pris pr. kvm.: Kr. 975,-. (min. standstørrelse er 9 kvm.) Ved køb af over 54 kvm. opnås 10% rabat. Ved køb af over 100 kvm. opmås 15% rabat. Terminer 2013 Autumn Terminer 2014 Spring Autumn Onsdag d. 28. august - fredag d. 30. august. Tirsdag d. 7. januar - torsdag d. 9 januar. Onsdag d. 27. august - fredag d. 29 august.

19 Søren Nielsen DesignTrade Architect Mig kontakter du, hvis du har særlige ønsker eller behov i forbindelse med din stand og dens opbygning. Sammen sikrer vi et fantastisk look og layout for din messedeltagelse. Mit bedste designkøb: Hans J. Wegner Y-stol......som trænger til en kærlig hånd Mail: sni@bellacenter.dk Tlf.:

20 DesignTrade Communication this is where we are Målgrupper: Indkøbere, arkitekter. Forhandlere, producenter, agenter, grossister, importører, produktdesignere. Stylister, designbårne virksomheder, medier, politikere, embedsmænd, brancheorganisationer, studerende, kunstnere. Her finder du os Annoncering i fagblade - trykte og online. Dialogen med vores målgruppe opnås yderligere ved at orkestrere en række kanaler på de sociale medier (owned media), hvor vi er synlige og tilgængelige hele året rundt, men dog med peaks omkring tilmeldingsfrister og afvikling. Som minimum har vi kanaler på Facebook, LinkedIn og et par håndplukkede interiør- og designbloggere. Website fungerer som touchpoint og infokanal. Der satses på direct mails, både digitalt og på tryk. Aktiviteterne på de sociale medier tilrettelægges således, at vi opnår dækning i andre fagmedier (earned media). Herudover arbejdes der med PR samt placering af tekster såsom interviews, omtaler mm. Stakeholdere såsom slutbrugere og andre designinteresserede nås gennem samarbejde med en række mediapartnere. Samarbejde med strategiske partnere - mod at nå nationale og internationale designinteresserede besøgende og stakeholdere - inkluderer associationer, brancheforeninger, skoler, eksportrådet og agentstrukturer. Derudover inviterer vi alle udstillere til tæt dialog omkring ønskede deltagere og VIP kunder, hvor vi i fællesskab kan tilbyde helt særlige og skræddersyede VIP treatments. Pressemeddelelser via Bella Centers presseafdeling ligeledes med fokus på udstillernes nyheder.

21 Karin Rasmussen DesignTrade Press Officer Mig sender du pressestof, nyheder og lignende omkring din virksomhed og produkter. Jeg skriver pressemeddelelser og nyhedsbreve og står for kontakten til medier. Sammen sørger vi for at dine nyheder bliver fortalt, formidlet og sendt til relevante medier. Mit bedste designkøb: Kay Bojesen Garder Mail: Tlf.:

22 28-30 august 2013 Bella Center August 2013 Copenhag Call, text or mail we are ready for you Design Trade Bella Center A/S Center Boulevard 5 DK-2300 København S Tlf.: Mail: info@designtrade.dk designtrade.dk Copenhag

28-30 August 2013. Bella Center. Copenhagen. 28-30 august 2013 Copenhag. Copenhagen. designtrade.dk

28-30 August 2013. Bella Center. Copenhagen. 28-30 august 2013 Copenhag. Copenhagen. designtrade.dk 28-30 August 2013 Bella Center 28-30 august 2013 Copenhag designtrade.dk The ultimate DesignTrade fair in the heart of Design Trade er Skandinaviens nye fagmesse inden for design og interiør, trends og

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

Velkommen til. Evaluerings- og kick-off møde

Velkommen til. Evaluerings- og kick-off møde Velkommen til Evaluerings- og kick-off møde Hvem er vi? Innovationsnetværket Livsstil Bolig og Beklædning Vores mål er at branchen bliver blandt de mest innovative i verden! Klynge siden 2002 Kontor i

Læs mere

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 NIKOLAJ KOPPEL Kanalredaktør & vært, DR Der er festivaler, og så er der TV Festival. En begivenhed, der står meget højt

Læs mere

Velkommen til. Informationsmøde og kick-off

Velkommen til. Informationsmøde og kick-off Velkommen til Informationsmøde og kick-off Hvem er vi? Innovationsnetværket Livsstil Bolig og Beklædning -Mål at branchen bliver blandt de mest innovative i verden! Klynge siden 2002 Kontor i Kbh. og Herning

Læs mere

Copenhagen Food Fair 22. - 24. februar 2015 i Bella Center

Copenhagen Food Fair 22. - 24. februar 2015 i Bella Center Copenhagen Food Fair 22. - 24. februar 2015 i Bella Center FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED: ØKODAG DEN 23. FEBRUAR 2015 www.copenhagenfoodfair.dk Copenhagen Food Fair 2015 handler om VÆRTSKAB og det at møde sine

Læs mere

EXPLORE THE CHEMISTRY

EXPLORE THE CHEMISTRY EXPLORE THE CHEMISTRY BETWEEN PROFESSIONALS 25-27 SEPTEMBER 2012 VELKOMMEN TIL SCANLAB 2012 Dansk Diagnostika- og Laboratorieforening (DADIF) og Bella Center inviterer laboratoriebranchens brugere og leverandører

Læs mere

Danmarks nye internationale fødevareudstilling

Danmarks nye internationale fødevareudstilling Danmarks nye internationale fødevareudstilling Forum Copenhagen Julius Thomsens Plads 1 1925 Frederiksberg 24.-25. august 2017 Torsdag & fredag kl. 9-18 Bitecopenhagen.dk I samarbejde med: Koncept Bite

Læs mere

UDSTILLERINVITATION HORSENS-FÆNGSLET-16/4 2015

UDSTILLERINVITATION HORSENS-FÆNGSLET-16/4 2015 UDSTILLERINVITATION HORSENS-FÆNGSLET-16/4 2015 Ryk direkte i fængsel og vær med til at bryde muren for både grønne Start Ups og hårdkogte serieiværksættere! 1 BRYD MUREN OG INDTAG FÆNGSLET! Vær med til

Læs mere

Bliv eksponeret overfor 90.000 besøgende fra den norske offshoreindustri på ONS 2016.

Bliv eksponeret overfor 90.000 besøgende fra den norske offshoreindustri på ONS 2016. Vers. 4 Bliv eksponeret overfor 0.000 besøgende fra den norske offshoreindustri på ONS 2016. Oplev gennemslagskraften og synligheden ved at deltage på den danske fællesstand på ONS 2016 i Stavanger og

Læs mere

Jeg vil gerne være kendt!

Jeg vil gerne være kendt! Jeg vil gerne være kendt! Frem i rampelyset det gi r vækst Vækstdagen 2011 Kommunikationsrådgiver Michael Trinskjær 10. februar 2011 Kommunikationsrådgiver; direktør og medejer i Aspekta Trinskjær A/S

Læs mere

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk!

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! Øksnehallen, 14-15/9 Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! IVÆRK&VÆKST2012 Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab resultater for både din egen

Læs mere

og 26. maj 2018

og 26. maj 2018 24. 25. og 26. maj 2018 1 Baggrund I 2014 tog en mindre gruppe designvirksomheder initiativ til arrangementet 3daysofdesign. Ideen var, at journalister, indkøbere, forhandlere og designinteresserede fra

Læs mere

NORDIC REDESIGNERS. projektplan for H&m ... reduce reuse recycle. rethink

NORDIC REDESIGNERS. projektplan for H&m ... reduce reuse recycle. rethink NORDIC REDESIGNERS projektplan for H&m.................... reduce reuse recycle rethink Skiltet over den nye afdeling siger Innovationlab for sustainability. I afdelingen mødes du af en indretning der

Læs mere

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier og nutidens digitale netværk Behøver jeg

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvem der vil være den rette ambassadør for dine produkter eller ydelser. Blogly gør det nemt

Læs mere

IDRÆT KULTUR OG FRITID 2015. Brancheudstillingen. Tirsdag 19. maj 2015 kl. 10.00 til 16.00 Vingsted Hotel & Konferencecenter

IDRÆT KULTUR OG FRITID 2015. Brancheudstillingen. Tirsdag 19. maj 2015 kl. 10.00 til 16.00 Vingsted Hotel & Konferencecenter IDRÆT KULTUR OG FRITID 2015 Brancheudstillingen Tirsdag 19. maj 2015 kl. 10.00 til 16.00 Vingsted Hotel & Konferencecenter Danmarks unikke fagmesse Kom helt tæt på de ledende medarbejdere på idræts- og

Læs mere

Baggrund. Produkt/event specifikke. Strategiske sponsorer

Baggrund. Produkt/event specifikke. Strategiske sponsorer Baggrund Vinkel på oplæg Den store sponsor hvordan rammer breddeeventen denne Hvad er vores læring fra arbejdet med vores egne sponsorer Hvordan adskiller breddesponsoratet fra fx fodbold og håndbold sponsoratet

Læs mere

BELLA CENTER COPENHAGEN FACILITETER

BELLA CENTER COPENHAGEN FACILITETER BELLA CENTER COPENHAGEN FACILITETER FACILITETER/ SERVICE Hos Bella Center Copenhagen byder vi velkommen til unikke rammer og faciliteter, hvor vi kan udarbejde et alsidigt og tilpasset program til alle

Læs mere

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor JAGT & GAMEFAIR Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor 20. & 2 aug. 2 1. 016 kl. 10-17 Målrettet strategi på at øge besøgstal med 40% og forventer op mod 7.000 besøgende. Enestående og imponerende trofæudstilling.

Læs mere

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen.

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning BROCHURE 2016 www.cykelsportmessen.dk BLIV UDSTILLER PÅ SKANDINAVIENS STØRSTE CYKEL- OG TRIATLONMESSE ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter 26.-27. november -

Læs mere

n io t a ik n u m m o k

n io t a ik n u m m o k kommunikation Medarbejdere HVEM ER DU? Leverandører Konkurrenter Medier Bestyrelse Kunder I dag er målrettet kommunikation en nødvendighed, når det gælder udvikling og fastholdelse af en stærk markedsposition.

Læs mere

CykelSportMessen. Brochure 2015. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse

CykelSportMessen. Brochure 2015. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse Cykler - Udstyr - Rejser - Træning Brochure 2015 Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse Vest: 24. og 25. oktober Arena Midt Kjellerup Øst: 7. og 8. november Roskilde Kongrescenter

Læs mere

Bliv eksponeret overfor besøgende fra den norske offshoreindustri på ONS 2016.

Bliv eksponeret overfor besøgende fra den norske offshoreindustri på ONS 2016. Vers. 6 Bliv eksponeret overfor 0.000 besøgende fra den norske offshoreindustri på ONS 2016. Oplev gennemslagskraften og synligheden ved at deltage på den danske fællesstand på ONS 2016 i Stavanger og

Læs mere

BOXMARKET POP-UP FASHION FESTIVAL

BOXMARKET POP-UP FASHION FESTIVAL 5 5 HVAD ER BOXMARKET? Boxmarket er en Pop-Up Fashion Festival der afholdes 16. - 17. september 2017 på Aarhus Havn. Boxmarket er en festival for mode- og livsstilsinteresserede, hvor brands mødes i øjen

Læs mere

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING SEMINAR OG WORKSHOPFORLØB Evnen til at udnytte nye markedsmuligheder og digitale forretningsområder har afgørende betydning for en virksomheds potentiale og konkurrenceevne.

Læs mere

PARTNERSKABS- PROGRAM

PARTNERSKABS- PROGRAM / PARTNERSKABS- PROGRAM VORES KULTUR HOVEDSTADSÅR BLIVER EN GAME CHANGER I SAM SPILLET MELLEM FORRETNINGSLIVET OG KULTUREN. ADMINISTRERENDE DIREKTØR REBECCA MATTHEWS FONDEN AARHUS 2017. EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 25% af den danske befolkning læser ugentlig blogs. Det er en stigning på 80% over de seneste 5 år Kilde: Carat CCS Survey 2015 Kort fortalt

Læs mere

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder 2 Samadhi Spa har de særlige omgivelser, der skaber de særlige resultater.

Læs mere

F R E M T I D V I H O L D E R O P D AT E R E T I G

F R E M T I D V I H O L D E R O P D AT E R E T I G F R E M T I VISION: et førende trendinstitut i Skandinavien u får en ambitiøs og stærkt vidende samarbejdspartner Ønsker du at blive løbende opdateret på nu tidens og fremtidens trends? Tegn et medlemskab

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier og nutidens digitale netværk Behøver

Læs mere

Zynergi-Netværkets aktivitetskalender 2012-2013. Zynergi er visionen om vækst gennem læring, videndeling og et stærkt netværk

Zynergi-Netværkets aktivitetskalender 2012-2013. Zynergi er visionen om vækst gennem læring, videndeling og et stærkt netværk Zynergi-Netværkets aktivitetskalender 2012-2013 Zynergi er visionen om vækst gennem læring, videndeling og et stærkt netværk Den Europiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Netværksordningen

Læs mere

State of Green Et offentligt-privat partnerskab for grøn vækst

State of Green Et offentligt-privat partnerskab for grøn vækst Velkommen State of Green Et offentligt-privat partnerskab for grøn vækst Helle Momsen Fredslund Project Manager Intelligent Energy Hvem står bag State of Green? State of Green er et offentligt-privat partnerskab

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk

Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk spring ud i det Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk Virksomhedsudvikling med kundens drøm og bundlinje i fokus! Bianca Hegedüs - ejer. Baggrund: En international designer baggrund med mere end

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som lejer i World Trade Center Ballerup bliver

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

Nyt liv til gamle huse med sjæl

Nyt liv til gamle huse med sjæl Nyt liv til gamle huse med sjæl 1 Kan man restaurere et hus så det opfylder fremtidens krav til en bolig - uden at gå på kompromis med arkitektur, håndværkstraditioner og kulturarv? Ja, det kan man faktisk.

Læs mere

nyt håndmalet univers

nyt håndmalet univers ny kollektion 2017 NY KOLLEKTION 3 nyt håndmalet univers Det er med stor glæde og forventning at vi hermed præsenterer vores nyeste kollektion, som viser en helt ny og mere kunstnerisk og eksperimenterende

Læs mere

Skandinaviens bedste Cykel- & Triatlonmesse

Skandinaviens bedste Cykel- & Triatlonmesse VEST 26.-27. oktober 20.-21. marts 9.-10. november 7.-8. marts 2019 2020 Skandinaviens bedste Cykel- & Triatlonmesse BOOK STAND NU! Velkommen til CykelSportMessen Skandinaviens bedste cykel- & triatlonmessen

Læs mere

BLIV MEDLEM AF FORUM FOR BÆREDYGTIG FORRETNING. Side 1

BLIV MEDLEM AF FORUM FOR BÆREDYGTIG FORRETNING. Side 1 BLIV MEDLEM AF FORUM FOR BÆREDYGTIG FORRETNING Side 1 Virksomheder mener: At CSR er relevant for forretning og bundlinje. At de gerne vil videre med deres CSR-arbejde. At de kan lære noget af andre virksomheders

Læs mere

MØD FORRETNINGS- OG FERIEREJSENDE PR. UGE

MØD FORRETNINGS- OG FERIEREJSENDE PR. UGE MØD 30.000 FORRETNINGS- OG FERIEREJSENDE PR. UGE Broadcast dit budskab til 30.000 forretnings- og ferierejsende pr. uge Intelligente digitale medier film og statiske billeder Spektakulære analoge medier

Læs mere

Table of Contents. Om Popupmore. Hvad er en pop up Butik. Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning?

Table of Contents. Om Popupmore. Hvad er en pop up Butik. Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning? Table of Contents Om Popupmore Hvad er en pop up Butik Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning? Effektiv marketing Kontakt os 3 4 5 7 8 10 2 Om Popupmore

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som virksomhed i World Trade Center Ballerup

Læs mere

skandinaviens største cykel- og triatlonmesse

skandinaviens største cykel- og triatlonmesse 2017 Bliv udstiller på skandinaviens største cykel- og triatlonmesse ØST 11.-12. november Roskilde Kongrescenter 25.-26. november MESSE C, Fredericia VEST Velkommen til CykelSportMessen - Skandinaviens

Læs mere

Company Profile Presentation

Company Profile Presentation Company Profile Presentation The first bite... Idégrundlag Cookiefactory er et designfællesskab med både butik, webshop og cafe tilknyttet. Ideen bag Cookiefactory er, at det skal være et sted, hvor individuelle

Læs mere

esultater fra pørgeskema ndersøgelse

esultater fra pørgeskema ndersøgelse irksomheders Resultaterne fra spørgeskemaundersøgelsen essedeltagelse esultater fra Undersøgelsen er foretaget blandt ansatte, der arbejder med deres virksomheds deltagelse i messer, og som modtog Faust

Læs mere

NETWORKED BUSINESS TOUR

NETWORKED BUSINESS TOUR NETWORKED BUSINESS TOUR Fra social media-buzz til Networked Business Bliv medarrangør - det er gratis og skaber forandring og værdi for dine kunder og dit netværk prospekt: version 3 JERES NÆSTE EVENT

Læs mere

Fokus, viden kvalitet &

Fokus, viden kvalitet & Fokus, viden kvalitet & Evne, handle& vilje til at De besøgende på NutriFair ved, hvad de går efter. De er fagfolk, beslutningstagere og nøglepersoner i landbruget, og de kommer for at handle og hente

Læs mere

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook Sådan laver du gode opdateringer på Facebook Indhold Indhold 2 Indledning 3 Hold linjen 4 Vær på linje med virksomhedens overordnede identitet 4 Unik stemme 5 Brug virksomhedens unikke stemme 5 Skab historier

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

STUDYTRIP TO SOUTH KOREA

STUDYTRIP TO SOUTH KOREA STUDYTRIP TO SOUTH KOREA DATO: 12th-16th of June 2017 SIGN UP: https://podio.com/webforms/17417852/1171322 PLACE: South Korea, Korea PRIS: Programmet er gratis, undtagen dag 3, hvis de ønsker at have en

Læs mere

STUDYTRIP TO SOUTH KOREA

STUDYTRIP TO SOUTH KOREA STUDYTRIP TO SOUTH KOREA DATO: 12-16 Juni 2017 TILMELDING: Senest den 7. april via dette link https://podio.com/webforms/17417852/1171322 STED: SydKorea (Seoul & Daegu) PRIS: Programmet er gratis, undtagen

Læs mere

Content Marketing den kommercielle redaktion. Danske Medier, 14. januar 2014

Content Marketing den kommercielle redaktion. Danske Medier, 14. januar 2014 Content Marketing den kommercielle redaktion Danske Medier, 14. januar 2014 1 Intro til Morten Asmussen: 1. Berlingske Media er et stort mediehus med masser af medier. 2. Normalt er det journalisterne,

Læs mere

KLAR TIL KLYNGE FACILITATOR TRÆNING 2.0 3.-5. SEPTEMBER 2012 & 1.-3. OKTOBER 2012. REG X - Det Danske Klyngeakademi www.regx.dk

KLAR TIL KLYNGE FACILITATOR TRÆNING 2.0 3.-5. SEPTEMBER 2012 & 1.-3. OKTOBER 2012. REG X - Det Danske Klyngeakademi www.regx.dk KLAR TIL KLYNGE FACILITATOR TRÆNING 2.0 3.-5. SEPTEMBER 2012 & 1.-3. OKTOBER 2012 REG X - Det Danske Klyngeakademi www.regx.dk OM PROGRAMMET I dag betragtes udvikling af klynger som en af de vigtigste

Læs mere

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen MØDER & KONFERENCER LISTe 2013 Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen METRO 5 P P HOTEL BELLA CENTER 4 TÅRN 1 / 2 3 1 2 P P 1. RECEPTION 2. KONFERENCE 3. KONGRES 4. VEST 5. ØST 1

Læs mere

Fremtidens arbejdskraftbehov og virksomhedernes rekrutteringsstrategier. Erhvervsudviklingsdøgnet, 14. 15. maj 2014

Fremtidens arbejdskraftbehov og virksomhedernes rekrutteringsstrategier. Erhvervsudviklingsdøgnet, 14. 15. maj 2014 Fremtidens arbejdskraftbehov og virksomhedernes rekrutteringsstrategier Erhvervsudviklingsdøgnet, 14. 15. maj 2014 Nikolaj Lubanski Ph.d., mag.art. Director - Talent Department Email: nl@copcap.com Direct:0045

Læs mere

29-30 NOV 2017 AMBITIØS SECURITY MESSE

29-30 NOV 2017 AMBITIØS SECURITY MESSE 29-30 NOV 2017 AMBITIØS SECURITY MESSE SIKKERHED VÆKSTER Digitalisering, globalisering og nye trusler kræver, at sikkerhedsbranchen konstant er i arbejdstøjet for at sikre tidsvarende løsninger. Både

Læs mere

Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland

Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland Marketing & Social Media - bliv du s med naboen Aalborg, Væksthus Nordjylland, 15.01.2015 Indhold Interkulturelt Erhvervs- og virksomhedskultur Sprog Markedsføring

Læs mere

ER DIT BRAND I LIVE?

ER DIT BRAND I LIVE? ER DIT BRAND I LIVE? Få fuld valuta for dine markedsføringskroner uden, at det koster dig kassen! Sidder du som marketingansvarlig i en afdeling, hvor I er presset på både tid og penge? Har I en kommunikationsstrategi

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

Københavns. kreative rum

Københavns. kreative rum Københavns kreative rum lokomotivværkstedet - kontrasternes holdeplads! Et nyt alternativ Er I på udkig efter en ny lokation til den kommende produktlancering, den næste konference, udstilling, messe,

Læs mere

Danish Design House Munich. a kind of blue. 24FEB15 27FEB15

Danish Design House Munich. a kind of blue. 24FEB15 27FEB15 Danish Design House Munich a kind of blue. 24FEB15 27FEB15 Invitation Deltag i årets Design Event i München Danish Design House Munich med udstillingen a kind of blue 24. 27. februar 2015. Eksportrådet

Læs mere

Masterclass i 2013. Tænk ud af boksen Idégenerering. Oplevelsesøkonomi. Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation

Masterclass i 2013. Tænk ud af boksen Idégenerering. Oplevelsesøkonomi. Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation Masterclass i 2013 Tænk ud af boksen Idégenerering Oplevelsesøkonomi Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation Kort Om RUC MasterClass Kontakt Berit Nørgaard Olesen beritn@ruc.dk - Tilmelding

Læs mere

Brand Movers er et dansk content marketing-bureau med rødder i journalistikken.

Brand Movers er et dansk content marketing-bureau med rødder i journalistikken. HVEM ER VI? Brand Movers er et dansk content marketing-bureau med rødder i journalistikken. Sammen med vores søsterselskab Media Movers producerer vi hvert år tilsammen over 10.000 artikler, layouter 500

Læs mere

Hvor alt sker. Kolding. Rødekro. Aabenraa. Sønderborg. Der er motorvej lige til døren

Hvor alt sker. Kolding. Rødekro. Aabenraa. Sønderborg. Der er motorvej lige til døren Brunde Nord ompass Congress Center Rødekro, Brunde Vest 17 Brundevej Brunde Øst Brundevej Rødekro Kolding Ribevej Løgumklostervej Sønderborg Aabenraa Der er motorvej lige til døren Compass Congress Center

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

ODENSE APRIL 2019 DANMARKS STØRSTE NATURFAGS- KONFERENCE OG -MESSE

ODENSE APRIL 2019 DANMARKS STØRSTE NATURFAGS- KONFERENCE OG -MESSE ODENSE 2. - 3. APRIL 2019 DANMARKS STØRSTE NATURFAGS- KONFERENCE OG -MESSE OPLÆG, WORKSHOPS, KEYNOTE SPEAKERS, MESSE OG VÆRKSTEDER BIG BANG er Danmarks største naturfagskonference og -messe. Den er for

Læs mere

BELLA CENTER COPENHAGEN

BELLA CENTER COPENHAGEN BELLA CENTER COPENHAGEN KAPACITETSOVERSIGT 2013/KONGRES & EVENTS Skandinaviens største kongres- og udstillingscenter > Bella Center Copenhagen / Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen METRO 5 P P HOTEL BELLA

Læs mere

FDIH FRA SHOP TIL SERVICE.DK

FDIH FRA SHOP TIL SERVICE.DK FDIH FRA SHOP TIL SERVICE.DK EFFEKTIV ECOMMERCE ER I DAG LANGT MERE END ET OPTIMERET KØBSFLOW OG RELATEREDE TILBUD. I OPLÆGGET SÆTTER KLAUS BUNDVIG FOKUS PÅ TO TENDENSER, SOM SER UD TIL AT FÅ STOR BETYDNING

Læs mere

STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER

STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER ØKOLOGISK LANDSFORENING INVITERER TIL INSPIRATIONS- OG UDDANNELSESDAGE STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER Afsætningen af økologiske fødevarer er fortsat i vækst og efterspørgslen stigende, men det

Læs mere

Employer Branding ift. de digitale unge via Social Media

Employer Branding ift. de digitale unge via Social Media Employer Branding ift. de digitale unge via Social Media Og så deler vi masser af viden Agenda Social Media et af dine ansigter udad til Social Media Value Chain Strategisk indgang ift. de digitale unge

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

KONFERENCER & MØDER I BALLERUP SUPER ARENA

KONFERENCER & MØDER I BALLERUP SUPER ARENA KONFERENCER & MØDER I BALLERUP SUPER ARENA VELKOMMEN TIL For os er Ballerup Super Arena perfekt. Fra først møde, hvor vi fremlagde vores ønsker, var processen i gang, altid med positiv tilgang fra personalet,

Læs mere

Bliv klogere på. marketing

Bliv klogere på. marketing Bliv klogere på (næsten gratis) marketing Web Grafiske løsninger Sociale medier Branding Annoncering Kontakt info Palmgren Marketing Ejer: Malene Palmgren Iværksætter her på Vækstfabrikken Kernekunderne:

Læs mere

Pressemeddelelse Oktober 2013 blickfang Copenhagen er årets shopping-event! Download af pressebilleder på

Pressemeddelelse Oktober 2013 blickfang Copenhagen er årets shopping-event! Download af pressebilleder på Pressemeddelelse Oktober 2013 blickfang Copenhagen er årets shopping-event! Om kun fire uger er det igen tid til den internationale designmesse blickfang, der både er designscenens hot spot og årets design-shopping-event

Læs mere

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Canon Essential Business Builder Program Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Essential Business Builder Program - Introduktion Det er udfordrende at drive en printforretning.

Læs mere

Værdien af Social Selling

Værdien af Social Selling Værdien af Social Selling //4. november 2015 Vi tror på værdien i at dele viden //1 Vi tror på værdien i at dele viden //2 Hvem arbejder vi bl.a. med Vi tror på værdien i at dele viden //3 Klassisk salgsmodel

Læs mere

7 RÅD, DER GØR DIG BEDRE TIL MESSEN!

7 RÅD, DER GØR DIG BEDRE TIL MESSEN! 7 RÅD, DER GØR DIG BEDRE TIL MESSEN! Messesæsonen er lige op over! Og du skal sikkert også af sted som du plejer! Men hvad nu, hvis du kunne gøre det bare lidt bedre og lidt lettere for dig selv denne

Læs mere

VIA DESIGN BUSINESS BY DESIGN KONFERENCE. onsdag den 9. december AARHUS RÅDHUSHAL. Velkommen

VIA DESIGN BUSINESS BY DESIGN KONFERENCE. onsdag den 9. december AARHUS RÅDHUSHAL. Velkommen VÆ KST VIA DESIGN BUSINESS BY DESIGN KONFERENCE onsdag den 9. december AARHUS RÅDHUSHAL Velkommen Velkommen til konferencen Vækst via Design Dagens talere Business by Design byder dig i samarbejde med

Læs mere

DANSK FORENING FOR MARKEDSFØRINGSRET FREMTIDENS KUNDEKLUB 27. MARTS 2017

DANSK FORENING FOR MARKEDSFØRINGSRET FREMTIDENS KUNDEKLUB 27. MARTS 2017 1 DANSK FORENING FOR MARKEDSFØRINGSRET FREMTIDENS KUNDEKLUB 27. MARTS 2017 2 KORT OM MIG Jeppe Hamming - Arbejder med kundeklubber og dialogmarkedsføring. - Arbejder med målsætninger, medieplanlægning,

Læs mere

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES! TRU BLU KØBENHAVN RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL Amager Boulevard 70, DK-2300 København S, Danmark T: +45 33 96 50 00 F: +45 33 96 55 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/scandinaviahotel-koebenhavn

Læs mere

paustian: MERA forstår vores forretning

paustian: MERA forstår vores forretning paustian: MERA forstår vores forretning Paustian er afhængig af et virksomhedssystem, der giver overblik og som er bygget af folk med forretningsforståelse og evne til at skræddersy de enkelte dele på

Læs mere

Nye sociale medier - Hvordan bruger man de nye medier strategisk?

Nye sociale medier - Hvordan bruger man de nye medier strategisk? Nye sociale medier - Hvordan bruger man de nye medier strategisk? Jesper Brieghel Chefkonsulent KL Anna Ebbesen Rådgiver Advice Digital Formål med workshoppen Hvordan bruger man de nye medier strategisk,

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

Medieinformation 2013

Medieinformation 2013 Medieinformation 2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Strategisk brug af Sociale Medier 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Hovedet på bloggen siden 2004 Rådgivning og undervisning om

Læs mere

Indeholder alt det, der skaber værdi

Indeholder alt det, der skaber værdi Indeholder alt det, der skaber værdi Velkommen til en revolutionerende tilgang til lydløsninger velkommen til Jabra One Partner Program Bæredygtig vækst og øget profitabilitet er virksomhedsmål, vi alle

Læs mere

Hvis vi er synlige på en god måde, får vi en turboeffekt.

Hvis vi er synlige på en god måde, får vi en turboeffekt. Vores varemærke eksponeres til en lang række opinionsdannere, der på deres side påvirker en lang række almindelige brugere. Hvis vi er synlige på en god måde, får vi en turboeffekt. Nu-gruppen 2009, uddrag

Læs mere

PRIMÆRE LOGOTYPE SEKUNDÆRE LOGOTYPE

PRIMÆRE LOGOTYPE SEKUNDÆRE LOGOTYPE GRAFISK DESIGN OPGAVEN Jeg har valgt at designe et grafisk element til mit digitale produkt. Jeg var heldig at få til opgave af Colornails, at designe Deres hjemmeside til dem. Colornails er et nyt og

Læs mere

JOBOPSLAG. Senior Paid Social Specialist /PLUTONICMEDIA

JOBOPSLAG. Senior Paid Social Specialist /PLUTONICMEDIA JOBOPSLAG Senior Paid Social Specialist /PLUTONICMEDIA Senior Paid Social Specialist til Plutonic Media Plutonic Media søger en erfaren Senior Paid Social Specialist til vores kontor i København, der kan

Læs mere

Handleplanerne skal have indhold og liv gennem et samarbejde med foreninger, institutioner, forvaltninger og andre aktører.

Handleplanerne skal have indhold og liv gennem et samarbejde med foreninger, institutioner, forvaltninger og andre aktører. KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Kultur- og Fritidspolitik 2011-2015 - Handleplaner Kultur- og Fritidspolitikken er en samling af hele Kultur- og Fritidsudvalgets arbejdsområde. Der er oplagte synergier mellem

Læs mere

Afrapportering til Vækstforum, november 2011.

Afrapportering til Vækstforum, november 2011. Afrapportering til Vækstforum, november 2011. Sekretariatet har nu været i drift siden medio maj 2010. Ved afrapporteringen til Vækstforum 2010 blev de mange opstarts og indsatsområder gennemgået. Således

Læs mere

Indsigt i øjenhøjde og inspiration til handling

Indsigt i øjenhøjde og inspiration til handling Retail Institute Scandinavia er Skandinaviens førende videns- og konsulenthus med fokus på forbrugeradfærd og detailhandel. Vi hjælper vores kunder til vækst gennem viden, indsigt og erfaring. Indsigt

Læs mere

VIL DU HOLDES OPDATERET PÅ MODEBRANCHEN?

VIL DU HOLDES OPDATERET PÅ MODEBRANCHEN? VIL DU HOLDES OPDATERET PÅ MODEBRANCHEN? Tegn et abonnement på brancheuniverset TØJ - Fashion & Business Trends. Så sikrer vi, at du automatisk bliver opdateret om stort og småt fra branchen hver eneste

Læs mere

Kompetencerne sidder i Rotary. Der er ca. 40 medlemmer i hver af de 272 klubber, så.. hvis ikke Rotary kan hvem kan så?

Kompetencerne sidder i Rotary. Der er ca. 40 medlemmer i hver af de 272 klubber, så.. hvis ikke Rotary kan hvem kan så? Rotary iværksætter kampagne Der er fokus på iværksætter kultur i Danmark det er de gode idéer, der skal løfte os ud af den økonomiske krise, skabe arbejdspladser og internationalt skal vi have sat fokus

Læs mere

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk TEKSTperten workshopkatalog WORKSHOPS: TEKSTperimentariet - om pressemeddelelser der virker - om salgsmateriale der sælger - om branding for begyndere - om at blive fundet på nettet - om at kende sine

Læs mere

DIGITAL MARKEDSFØRING

DIGITAL MARKEDSFØRING DIGITAL MARKEDSFØRING DAGSORDEN NorthSides historie NorthSides gæster NorthSide på sociale medier NorthSide på Facebook Den flygtige forbruger Den gode digitale kampagne Case: Tuborg / NorthSide Music

Læs mere