Referat af. ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 28. maj 2015 på Lyngby Stadion

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af. ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 28. maj 2015 på Lyngby Stadion"

Transkript

1 CARLSHØJ Afdeling B7 B9 B14 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 28. maj 2015 på Lyngby Stadion Til stede var: Afdelingsbestyrelsen v. formand Claus Dahl og kasserer Bodil Madsen Beboere fra o 11 lejemål i B7 o 8 lejemål fra B9 o 1 lejemål fra B14 Ejendomskontoret ved ejendomsleder Tommy Høj Jensen Jacob Lemche og Rune Knudsen fra teknisk rådgiver Peter Jahn & Partnere Chefarkitekt Bent Bro, forvaltningskonsulent Tormod Ousager og sekretær Birthe Gram fra DAB 1. Velkomst Formand for afdelingsbestyrelsen Claus Dahl bød velkommen til mødet og fortalte, at beboerne fra B7, B9 og B14 var inviteret til ekstraordinært afdelingsmøde, for at beslutte om der skal udskiftes tage. Tagudskiftningerne i de andre afdelinger i Carlshøj B, er sket først, da det var nødvendigt på grund af mere påtrængende behov i disse afdelinger. 2. Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg Claus Dahl foreslog Tormod Ousager fra DAB som dirigent, og han blev valgt. Han takkede for valget, gennemgik dagsordenen og konstaterede, at mødet var indkaldt rettidigt og i henhold til boligselskabets vedtægter. Afdelingsmødet var derfor beslutningsdygtigt. Birthe Gram fra DAB blev valgt som referent. Til at bistå dirigenten i stemmeudvalget valgtes ejendomsleder Tommy Høj Jensen. Dirigenten præsenterede gæsterne Jacob Lemche og Rune Knudsen fra Peter Jahn & Partnere samt chefarkitekt og bygherrerådgiver i DAB Bent Bro. 3. Renovering af Carlshøj B

2 Claus Dahl redegjorde for, at efter en længere periode med kun den mest nødvendige vedligeholdelse, havde Carlshøj for et par år siden besluttet en plan for en gennemgribende renovering af husene. Han gennemgik strategien, herunder fokus på at Carlshøj skal være en attrativ bebyggelse med et fornuftigt huslejeniveau. I konsekvens af det er der i Carlshøj B udført vinduesudskiftning og udskiftning af en del af tagene. Legepladsen er renoveret, hvilket appellerer til børnefamilier. Tagudskiftningen i B7, B9 og B14 er det, der mangler i denne etape. Jacob Lemche fra Peter Jahn & Partnere beskrev herefter de fælles grundlæggende dele i tagudskiftningsprojekterne for de tre afdelinger, der alle har fået udskiftet vinduer og hvor tiden nu er inde for at foretage tagudskiftning. Tagene skiftes, der kommer ny isolering, da noget af den tidligere isolering er nedbrudt, spærene bevares. De nye tage er med fast undertag af brædder, lægter og tagpap. Der lægges 400 mm isolering og der installeres kontrolventilationsanlæg (ventilator monteres i tagrum), der kan suge luft ud af boligerne jævnt iht. de normmæssige luftmængder. Der vil være konstant udsugning uansat vejrforhold i modsætning til nuværende kanaler med naturlig aftræk hvor der eks. er meget stort aftræk i vinterperioder og mindre aftræk i sommerperioder. Dette er med til at sikre et godt indeklima, der forebygger skimmelsvamp. Det bemærkes at det er vigtigt for anlæggets funktion og effektivitet at friskluftventiler i vinduerne er åbne. Oprindeligt var tanken, at tagudskiftningen kunne nås i år, men erfaringen fra de øvrige tagrenoveringer i Carlshøj B har vist, at det ikke er en god idé at vi arbejder i perioder med meget kolde temperaturer. F.eks. havde man ved andre tagudskiftninger haft problemer med at holde en tilstrækkelig høj temperatur i boligerne under tagudskiftningen. Herefter opridsede Jacob Lemche tidplanen for tagudskiftningerne. Der skal søges om godkendelse hos kommunen og herefter projektering fra uge 26 til uge 40 efterfulgt af prisindhentning hos entreprenører. Derefter vurdering af tilbud og indstilling. Jacob Lemche oplyste, at erfaringen har vist, at priserne er højere, hvis der er udbud lige inden byggestart. Tanken er derfor at gå i gang primo 2016 dvs. med stilladsopstilling fra ca. uge 13 og afslutte ca. uge 40. Den længste udførelsesperiode har afdeling B7 den korteste afdeling B14. Selve afslutningen af projektet tager ca. 4 uger inden byggepladsen er ryddet, derefter skal der udfærdiges byggeregnskab m.v. Der vil blive opsat tagstilladser det vil sige, der ikke vil være konsoller på stilladserne ved facader, hvilket giver en ekstra tryghed, idet uvedkommende har meget sværere ved at få adgang til boligerne via stilladserne.

3 I forbindelse med etablering af ventilation, skal boligerne forsynes med en kontrolventil, og anlægget skal indreguleres. Hvis beboerne har tilsluttet emhætter til ventilationskanalerne, skal disse afkobles. Fra salen blev spurgt om eksisterende mekanisk ventilator, der kører på lystænding, bliver fjernet. Hertil var svaret Ja. Jacob Lemche oplyste endvidere, at der er strenge krav til ventilationsanlæg med hensyn til støj, og man må derfor ikke pille ved kontrolventilen, når anlægget er indreguleret. På spørgsmål fra salen blev svaret, at afdeling B8 ikke har fået installeret ventilationsanlæg, da der ikke er nogen ventilationskanaler i den lave del af bygningen og at der er beboelse / pulterrum på loftet ved de to høje bygninger. En beboer spurgte, hvilken glæde man har af udluftning ved ventilationsanlæg. Hertil svarede Jacob Lemche, at ja, der ryger varme ud, men mindre end ved ukontrolleret ventilation det vil sige, hvis det bare er en udluftningskanal. Herudover trækkes fugtholdig boligluft ud, hvilket er en fordel, da det er dyrt at opvarme fugtig luft. Beboeren ville gerne se en konsekvensberegning med hensyn til varmebesparelse. Jacob Lemche oplyste, at energiberegning for Carlshøj viser, at udgiften til etableringen af ventilationsanlægget er tjent hjem på 20 år. Disse tal er teoretiske beregninger. Det blev oplyst fra DAB, at man pt. ikke kender eksakt konsekvens for varmeregningen, da de afdelinger i Carlshøj, der har fået udført ventilationsanlæg, ikke har haft disse et helt varmeregnskabsår endnu, hvorfor der ikke er faktiske forbrugstal endnu. En beboer påpegede, at han kendte nogen i B13, som efter etableringen af ventilationsanlæg havde oplevet, at boligen var koldere samt støj fra ventilationsanlægget. Claus Dahl oplyste, at der har været problemer med skimmel og derfor taler meget for, at man skal sænke fugtniveauet i boligerne. Jacob Lemche supplerede med at oplyse, at i de afdelinger, hvor der er etableret ventilationsanlæg, har der ikke været skimmelsager i længere tid. Støj- og kuldeproblemer her skyldes, at anlæggene ikke var færdigindregulerede. Jacob Lemche oplyste dog, at ventilationsanlæg har en vis lydafgivelse, som ikke kan undgås, men at støjen skal opfylde kravene jf. Bygningsreglementet. Dirigenten ønskede oplyst, om det forhold, at der er foretaget udskiftning af vinduer, har betydning for ventilationsbehovet. Hertil svarede Jacob Lemche, at på grund af de nye og tætte vinduer er der ikke længere så meget udluftning i boligerne som tidligere, og at mekanisk ventilation derfor er en god måde at sikre grundventilationen af boligerne.

4 Fra salen blev spurgt om opgraderingen af elinstallationerne. Tommy Høj Jensen oplyste hertil, at når opgraderingen er sket vil det være en mulighed med elkomfur i boligerne i afdeling B7. Jacob Lemche oplyste, at beboerne vil modtage praktisk information inden projektet går i gang, og derudover vil de lovbestemte varslinger ske. Beboerne vil modtage information om, hvordan man skal forholde på byggepladsen. Fra salen blev spurgt, om man som enkeltbeboer kan fravælge ventilation og hertil svarede Jacob Lemche nej, idet anlæggene er fællesanlæg. Han oplyste endvidere, at etablering af ventilationsanlæg ikke er et lovkrav. Tommy Høj Jensen oplyste, at en skimmelsag kan koste fra kr. og hvis det går rigtig galt op til kr. I A-afdelingerne, hvor tagene er skiftet for ca. 10 år siden, er der et meget lille antal skimmelsager. Tommy Høj Jensen fortalte endvidere, at han selv oplever et betydeligt bedre indeklima i de afdelinger, hvor der er etableret ventilationsanlæg. Fra salen blev spurgt, om man ville kunne få et problem med røglugt fra de andre boliger. Hertil svarede Jacob Lemche, at dette kun bør opleves, hvis der kommer undertryk i boligen (eks. hvis man har lukket for ventilerne i vinduerne), idet der så ikke vil blive tilført nok frisk luft, og luften vil derfor blive taget andre steder fra (eks. underboen). Bent Bro fra DAB oplyste, at han er projektleder og repræsenterer Carlshøj B som bygherrerådgiver. 4. B7: Forslag om udskiftning af tag m.v. lejestigning 3,47% Rune Knudsen fra Peter Jahn & Partnere oplyste, at der for afdeling B7 s vedkommende er nogle særlige forhold på grund af indeliggende trapperum, der betyder, at der er lovkrav om brandventilation. Der skal derfor etableres en lysskakt og brandsektionsvægge skal hæves for at slutte tæt til det nye tag. Der var spørgsmål fra salen om udskiftning og efterisolering af varmerør. Tommy Høj Jensen oplyste hertil, at det er en del af projektet i afdeling B7 og B9, men ikke i afdeling B14, der har et to-strengsanlæg. En beboer spurgte om stigningen i forbindelse med projektet på 3,47 % er maksimum. Hertil var svaret ja, men det kan også blive billigere, hvis projekteller finansieringsudgifterne bliver mindre end beregnet. Det skal man dog ikke påregne. Claus Dahl oplyste, at bestyrelsen har gjort en stor indsats for at få den bedste værdi for pengene. F.eks. de gule tagsten, der er rødler med en coating, som holder længere end almindelige tagsten. En beboer spurgte, hvor stor den nye elmåler vil blive. Tommy Høj Jensen oplyste, at den vil blive ca. 1/3 i størrelse i forhold til den eksisterende. En beboer spurgte om, hvor mange år huslejestigningen vil være og nævnte i den forbindelse køkkenmoderniseringen i sit lejemål, der løb over 20 år.

5 Dirigenten svarede hertil, at afdelingen iht. forslaget optager et lån med en løbetid på 30 år og derfor må betale ydelser til långiver i hele denne periode, og at huslejen derfor vil være påvirket i den tilsvarende periode. Claus Dahl oplyste om køkkenmoderniseringen, at man i sin tid nok ved vedtagelsen af denne model på afdelingsmøde havde overvurderet køkkenernes levetid, og at renten var betydeligt højere i 90-erne. En beboer spurgte om, hvad man kan forvente i forbindelse med de almindelige lejestigninger i Claus Dahl oplyste, at man ikke er færdige med budgetforslaget, men at man vil forsøge at holde et 0-budget. Herefter gik man over til afstemning ved oprækning af stemmesedler: Forslaget blev enstemmigt vedtaget med alle 22 tilstedeværende stemmer. 5. B9: Forslag om udskiftning af tag m.v. lejestigning 3,05% Rune Knudsen oplyste, at afdeling B9 ligesom B7 også har indvendige trapperum. Herudover skal der pustes isolering ind under pulterrummene. Der bliver derfor stillet 5 flyttekasser til rådighed pr. lejemål, og disse bliver kørt til opbevaring, da der ikke er adgang til pulterrummene i den periode tagudskiftningen står på. På spørgsmål fra salen, svarede han, at det vil dreje sig om ca. 20 uger. Fra salen blev spurgt om, hvis man har ting, der ikke kan være i en flyttekasse. Jacob Lemche oplyste, at større ting som f.eks. reoler kan dækkes af med plastik. Hvis det drejer sig om møbler og andet af værdi, bør man tage dem ned i sit lejemål, da isoleringen af pulterrummene uundgåeligt vil give en del svineri, mens det står på. Fra salen var spørgsmål om bræddeloft over pulterrum. Her opfordrede Tommy Høj Jensen til, at man kontakter ejendomskontoret, når man modtager varslingen i.f.m. pulterrummene, Fra salen blev spurgt om perioden på 20 uger, og Jakob Lemche svarede hertil, at det er fra eksisterende tag fjernes, og til det nye tag er på. Fra salen blev gjort opmærksom på plader, der var faldet ned for 20 år siden, og som stadig står der. Jacob Lemche svarede, at det vil blive udbedret i forbindelse med tagprojektet. Der var spørgsmål, om garagerne bliver berørt. Jacob Lemche svarede, at det kan ikke undgås. En beboer stillede spørgsmål om asbest. Tommy Høj Jensen oplyste, at der er foretaget en screening, og at der kun er asbest i bøjninger. Jacob Lemche supplerede med at medgive, at det var et relevant spørgsmål, men at når man tager sig af det i projektmaterialet, er det ikke så stort et problem.

6 Claus Dahl oplyste, at der søges om større tilskud i trækningsret fra Landsbyggefonden, end afdelingen selv har indbetalt, og dermed trækkes på kommende års indbetalinger for afdelingen. Herefter gik man over til afstemning ved oprækning af stemmesedler: Forslaget blev enstemmigt vedtaget med alle 16 tilstedeværende stemmer. 6. B14: Forslag om udskiftning af tag m.v. lejestigning 0,00% Fra salen blev spurgt om modernisering af elforsyning. Tommy Høj Jensen oplyste, at hovedforsyningen bliver skiftet og det, der ikke tidligere er udskiftet i boligerne, samt at 2-faser bliver udskiftet til 3-faser. Fra salen blev spurgt om stilladsets placering. Tommy Høj Jensen oplyste, at det kommer til at ligge ved markise. Bodil Madsen rådede til, at man inden projektet går i gang rydder op på altanen og i sine planter her, og Tommy Høj Jensen oplyste, at de, der har lagt trægulv på altanen, skal fjerne dette. Dirigenten oplyste, at der inden projektet går i gang, vil komme en orienterende skrivelse fra ejendomskontoret til beboerne. Claus Dahl oplyste, at da afdeling B14 har henlagt til tagudskiftningsprojektet, sker der ikke nogen lejestigning i forbindelse med dette. Herefter gik man over til afstemning ved oprækning af stemmesedler: Forslaget blev enstemmigt vedtaget med de 2 tilstedeværende stemmer. Dirigenten konstaterede herefter dagsordenen for udtømt og gav ordet tilbage til afdelingsformand Claus Dahl. Claus Dahl takkede dirigenten for god mødeledelse og takkede beboerne for deres støtte til forslagene. Mødet sluttede kl Tormod Ousager Birthe Gram Dirigent Referent

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 24. september 2015 kl Lyngby Stadion, mødelokale 1, 2800 Lyngby

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 24. september 2015 kl Lyngby Stadion, mødelokale 1, 2800 Lyngby CARLSHØJ Afdeling B-11 mdr-2015-00847 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 Lyngby Stadion, mødelokale 1, 2800 Lyngby Til stede var repræsentanter for i alt 39

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Afdeling B7-B15 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 20. april 2017 kl. 19.00-21.00 på Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby 1. Velkomst Formand for afdelingsbestyrelsen Claus

Læs mere

1 Valg af dirigent Steen Søndergaard og Jean Thierry, organisationsbestyrelsen/dirigentkorpset blev foreslået og valgt.

1 Valg af dirigent Steen Søndergaard og Jean Thierry, organisationsbestyrelsen/dirigentkorpset blev foreslået og valgt. referat Emne 1-85 Blågården Ekstraordinært afdelingsmøde Dato 14. januar 2016 19:00 Sted Støberiet, Blågårds Plads 5, 3.sal Deltagere Beboere i Blågården Steen Søndergaard og Jean Thierry, organisationsbestyrelsen/dirigentkorpset,

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Helhedsplan i Stougården. Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april 2018

Helhedsplan i Stougården. Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april 2018 Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april 2018 Hvad er en helhedsplan? Landsbyggefonden & helhedsplan Landsbyggefonden o Fond o Indtægter fra boligafdelingerne o Støtter helhedsplaner Helhedsplanen o Forny

Læs mere

Carlshøj Afdeling A1-A2-A3

Carlshøj Afdeling A1-A2-A3 Carlshøj Afdeling A1-A2-A3 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 31. maj 2012 kl. 19.00 på Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53, restauranten 1) Velkomst Afdelingens fungerende formand Lone Sode-Olsen

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmeudvalg 3. Hvad er en helhedsplan? 4. Bygningernes tilstand

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015.

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015. Ekstraordinært afdelingsmøde 2015 afdeling 11 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015. Deltagere: 31 husstande var til stede Hovedbestyrelsen: Max Rasmussen,

Læs mere

CARLSHØJ Afdeling A1-A2-A3. Ordinært afdelingsmøde torsdag den 3. oktober 2013 kl. 18.30 på Lyngby Stadion

CARLSHØJ Afdeling A1-A2-A3. Ordinært afdelingsmøde torsdag den 3. oktober 2013 kl. 18.30 på Lyngby Stadion CARLSHØJ Afdeling A1-A2-A3 Ordinært afdelingsmøde torsdag den 3. oktober 2013 kl. 18.30 på Lyngby Stadion 1. Velkomst v/ afdelingsformand Søren Vestergaard. 2. Valg af dirigent Tormod Ousager fra DAB er

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde

Referat af ordinært afdelingsmøde -B15 Til beboerne den xx. juli 2017 Side 1 af 7 3407 MR 3407 / Lejer 27-06-2017 17:00 27-06-2017 20:00 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag kl. 18.30 Restauranten, Lyngby Stadion, 2800 Lyngby

Læs mere

TAB Vesterby Afdeling

TAB Vesterby Afdeling TAB Vesterby Afdeling Referat af ordinært afdelingsmøde den 19. januar 2011 Der var 43 lejemål repræsenteret ved mødet, bestyrelsen, ejendomsmester M.H. og forvaltningskonsulent R.S. 1. Velkomst og valg

Læs mere

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af beboermødet 8. oktober 2013 tirsdag den 24. september 2013 kl. 17.00 i Bispebjerghjemmets Café, Tagensvej

Læs mere

Godkendelse af referat Sager fra DAB og ejendomskontor Bestyrelsens actionliste - opfølgning Nye sager Forberedelse til næste møde Eventuelt

Godkendelse af referat Sager fra DAB og ejendomskontor Bestyrelsens actionliste - opfølgning Nye sager Forberedelse til næste møde Eventuelt MAIL BESTYRELSEN@CARLSHOEJ.DK SIDE 1/5 REFERAT Referatet er godkendt den 11. marts 2014 TITEL Afdelingsbestyrelsesmøde DATO 11. februar 2014 FRA BESTYRELSEN Claus Dahl, formand, Kenneth Hermann, næstformand,

Læs mere

ordinært afdelingsmøde torsdag den 25. oktober 2012 kl. 18.30 på Lyngby Stadion, Loungen, Lundtoftevej 53

ordinært afdelingsmøde torsdag den 25. oktober 2012 kl. 18.30 på Lyngby Stadion, Loungen, Lundtoftevej 53 CARLSHØJ Afdeling B7-B15 DAB mrk. MDR-2012-00594 Referat af ordinært afdelingsmøde torsdag den 25. oktober 2012 kl. 18.30 på Lyngby Stadion, Loungen, Lundtoftevej 53 1. Velkomst Afdelingsformand Jesper

Læs mere

REFERAT. Ekstraordinært afdelingsmøde. Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00. Beboerlokalerne i nr. 108. Dagsorden

REFERAT. Ekstraordinært afdelingsmøde. Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00. Beboerlokalerne i nr. 108. Dagsorden REFERAT Ekstraordinært afdelingsmøde Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00 Beboerlokalerne i nr. 108 1. Velkomst Dagsorden 2. Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg 3. Afdelingsbestyrelsens forslag

Læs mere

ekstraordinært afdelingsmøde Den 8. april 2019 kl på Lyngby Stadion, lokale 01 - ved svømmehallen

ekstraordinært afdelingsmøde Den 8. april 2019 kl på Lyngby Stadion, lokale 01 - ved svømmehallen CARLSHØJ AFDELING B11 Til beboerne Referat af REFERAT Ekstraordinært afdelingsmøde den 8. april 2019 Udsendt den 6. maj 2019 MDR-2019-00224 Side 1 af 5 Initialer 3411 / Lejer 08-04-2019 11:00 08-04-2019

Læs mere

Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning!

Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning! December 2015 Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning! Igennem næsten to år har vi arbejdet på at udvikle en fysisk helhedsplan for Lundevænget. Nu er planen klar til afstemning ved ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

REFERAT FRA EOA KASTRUPHUSE

REFERAT FRA EOA KASTRUPHUSE Referat af det ekstraordinære afdelingsmøde i Kastruphuse 23. april 2015 1 Referat af det ekstraordinære afdelingsmøde vedrørende renovering af Kastruphuse torsdag den 23. april 2015, kl. 19.00 i Tårnbyparkens

Læs mere

PRÆSENTATION AF HELHEDSPLANEN

PRÆSENTATION AF HELHEDSPLANEN Nummer 4 september 2017 RENOVERING AFD. 21 PRÆSENTATION AF HELHEDSPLANEN Det har været en lang rejse. Faktisk er det fem år siden, at boligselskabet første gang fik tilsagn fra beboerne på Kjeldsens Alle

Læs mere

Afd 32 - Stævnen. Ekstra ordinært beboermøde 21. maj 2015

Afd 32 - Stævnen. Ekstra ordinært beboermøde 21. maj 2015 Afd 32 - Stævnen Ekstra ordinært beboermøde 21. maj 2015 Dagsorden Velkomst ved Anita Kjeldsen 1. Valg af dirigent, referent 2. Orientering vedr. helhedsplan 3. Godkendelse af helhedsplan Valg af dirigent

Læs mere

Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej

Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej Dagsorden: 1 A Valg af dirigent 1 B Valg af referent 2 Behandling af forslag 1 Stemmeudvalg: Forslag 1. Det

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Ekstraordinært afdelingsmøde

Ekstraordinært afdelingsmøde Side 1 af 14 Afdeling B-11 Ekstraordinært afdelingsmøde onsdag den 1. juni 2016 kl. 18.00 21.00 på Lyngby Stadion, lokale 01 Side 2 af 14 Dagsorden 1. Velkomst Bodil Madsen bød velkommen til mødet. 2.

Læs mere

MUNKEBJERGPARKEN. Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 9 Munkebjergparken. Helhedsplan for afdelingen.

MUNKEBJERGPARKEN. Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 9 Munkebjergparken. Helhedsplan for afdelingen. Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 9 Munkebjergparken. Helhedsplan for afdelingen. Dagsorden. 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 2a. Stemmeudvalg 3. Behandling af forslag 1. Stemmeudvalg.

Læs mere

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Referat af ordinært afdelingsmøde tirsdag den 18. november 2014, kl. 19.00 i selskabslokalerne 56 lejemål var repræsenteret. Formand Preben Mac bød velkommen

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Bestyrelsen havde indkaldt til ekstraordinær generalforsamling med flgd. punkter på dagsordenen: 1. Renovering af facader og vinduer

Læs mere

Lyngby almennyttige Boligselskab VIRUMGÅRD

Lyngby almennyttige Boligselskab VIRUMGÅRD Lyngby almennyttige Boligselskab VIRUMGÅRD Til beboerne 2. april 2014 Hermed fremsendes referat for Ordinært afdelingsmøde i selskabslokalet, Dahliahaven 134 Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 19.00 Til stede

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 DAGSORDEN DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for mødet 3. Orientering om helhedsplan - herunder orientering

Læs mere

Eksempel VIVABOLIG AALBORG - OPFØRT 1944. Energirenovering etageboliger. Beboerønske om nyt bad førte til energirenovering.

Eksempel VIVABOLIG AALBORG - OPFØRT 1944. Energirenovering etageboliger. Beboerønske om nyt bad førte til energirenovering. Eksempel Energirenovering etageboliger VIVABOLIG AALBORG - OPFØRT 1944 UDGIVET DECEMBER 2014 Beboerønske om nyt bad førte til energirenovering Beboerne i 189 lejligheder i boligforeningen Vivabolig i Aalborg

Læs mere

Referat af ordinært. afdelingsmøde tirsdag den 16. juni 2015 kl. 19.00. Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby

Referat af ordinært. afdelingsmøde tirsdag den 16. juni 2015 kl. 19.00. Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby Referat af ordinært afdelingsmøde tirsdag den 16. juni 2015 kl. 19.00 Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby 64 husstande var repræsenteret inkl. afdelingsbestyrelsen v/ formand Claus Dahl,

Læs mere

Åhaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent

Åhaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent ÅHAVEN Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent 2. Orientering om: Status på Helhedsplanen for Åhaven. Hvad er der sket siden sidst. Skønnet tidsplan. 3. Eventuelt. Status på

Læs mere

Vibehaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af referent.

Vibehaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af referent. Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af referent. 2. Orientering om: Status på Helhedsplanen for. Hvad er der sket siden sidst. Skønnet tidsplan. 3. Eventuelt. Status på helhedsplanen for. Kort opridsning

Læs mere

Anne Warrer Poulsen, kommunikations- og webkonsulent

Anne Warrer Poulsen, kommunikations- og webkonsulent referat Emne Afdelingsmøde i Bellahøj Dato 27. september 2011 00:00 Sted Restaurant Bellahøj, Bellahøj 20 Deltagere Fra Bellahøj: 40 lejemål var til stede Fra fsb: Formand for organisationsbestyrelsen

Læs mere

Referat af ekstraordinært beboermøde indkaldt på initiativ af Beboergruppen

Referat af ekstraordinært beboermøde indkaldt på initiativ af Beboergruppen Referat af ekstraordinært beboermøde indkaldt på initiativ af Beboergruppen Mandag den 5. december 2016 i Fælleshuset Der var repræsentanter fra Boliggården og KANT arkitekterne til stede. Endvidere var

Læs mere

Referat. EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE i Toften

Referat. EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE i Toften B o l i g samarbejdet på Vestegnen 21. december 2016 Referat EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE i Toften Dato og tid: 8. december 2016 kl. 17:30-20:30 Sted: Beboerhuset, Egelundsvej 2 Kl. 17:30: Ankomst, registrering

Læs mere

Jean Thierry (formand) bød de fremmødte velkommen og foreslog Ib Sørensen som dirigent.

Jean Thierry (formand) bød de fremmødte velkommen og foreslog Ib Sørensen som dirigent. Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 1-22 Bispeparken Dato 9. februar 2015 klokken18.00 Sted Bispeparken beboerhus, Bispeparken 17B, København NV Deltagere Fra afdelingen: 39 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde torsdag d. 20. august 2915 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5. Dagsorden

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde torsdag d. 20. august 2915 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5. Dagsorden Lejerbo afd. 204 30. juli 2015 Lejerbo Tlf: 70 12 13 10 www.lejerbo.dk nan@lejerbo.dk Åbningstid: man-fre kl. 10-15 Telefontid: man-tors kl. 8.30-14 fre kl. 9-12 Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00

Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00 Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00 Ved mødet deltog 65 lejemål, i alt 130 stemmer. 38,01 % lejemål deltog. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Stemmeudvalg og referent.

Læs mere

NYT OM HELHEDSPLANEN

NYT OM HELHEDSPLANEN Vi inviterer til Ekstraordinært beboermøde og afstemning om helhedsplanen for Hyldespjældet onsdag den 14. marts 2018 kl. 19:00-21:00 i Hyldespjældets beboerhus. Der er digital afstemning om helhedsplanen

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Åhaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent

Åhaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent ÅHAVEN Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent 2. Orientering om status for helhedsplanen i Åhaven: - Hvad er der sket siden sidst. - Hvad skal der ske. - Skønnet tidsplan.

Læs mere

Ekstraordinært beboermøde den 19. november 2012 i Bygningen, Ved Anlægget 14B

Ekstraordinært beboermøde den 19. november 2012 i Bygningen, Ved Anlægget 14B Til samtlige beboere i afdeling 17 Møllevangen Vejle, den 14. december 2012 Ekstraordinært beboermøde den 19. november 2012 i Bygningen, Ved Anlægget 14B Hermed følger et kort referat af det ekstraordinære

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING. i Andelsboligforeningen Rungstedlund, 2200 København N

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING. i Andelsboligforeningen Rungstedlund, 2200 København N Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24 B 1264 København K København, den 23. januar 2015 Ejd. 1-838 REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Rungstedlund,

Læs mere

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd FYNS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB Afdeling Fyrreparken (01 15) Til beboerne i Fyrreparken Den 20. september 2017 Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd. 01 15. Som oplyst i det tidligere omdelte

Læs mere

VELKOMMEN TIL EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 2 UFFESVEJ.

VELKOMMEN TIL EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 2 UFFESVEJ. VELKOMMEN TIL EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 2 UFFESVEJ. Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 2 Uffesvej Helhedsplan for afdelingen Dagsorden. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-16 Leifgården

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-16 Leifgården Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-16 Leifgården Dato 14. juli 2015 kl. 17.00 Sted Selskabslokalerne, Leifsgade 24, 1. sal Deltagere Fra afdelingen: 27 lejemål repræsenteret Fra fsb: Bjarne Jensen,

Læs mere

ekstraordinært afdelingsmøde

ekstraordinært afdelingsmøde Referat af torsdag den 17. september 2015 kl. 18.30 Lyngby Stadion, Restauranten, 2800 Kgs. Lyngby 1. Velkomst Formand for afdelingsbestyrelsen Claus Dahl bød velkommen til de fremmødte beboere fra i alt

Læs mere

Energirigtig boligventilation

Energirigtig boligventilation Energirigtig boligventilation Om energirigtig boligventilation Hvorfor boligventilation Tekniske løsninger Fire ventilationsløsninger Økonomi Kontakter Til et murstensbyggeri fra 1950 erne i Gladsaxe er

Læs mere

Referat af. ordinært afdelingsmøde. tirsdag den 17. november 2015 kl Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby

Referat af. ordinært afdelingsmøde. tirsdag den 17. november 2015 kl Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby Afdeling B7 B15 Side 1 Referat af ordinært afdelingsmøde tirsdag den 17. november 2015 kl. 19.00 Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby 58 husstande var repræsenteret inkl. afdelingsbestyrelsen

Læs mere

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bering-Bryld blev valg som dirigent.

Læs mere

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts 1-18 Haunstrupgård Renovering Informationsmøde d. 5. marts Forslag om renovering er fremsendt. På mødet d. 21. marts skal det besluttes om renoveringen skal igangsættes. Ekstra ordinært afdelingsmøde d.

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 9. maj 2016 Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Der var fremmødt 20 husstande svarende til 40 stemmer. Ad 1 Velkomst

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde. Afholdt tirsdag den 26. juni 2018 kl. 18:30. Lyngby Stadion, Restauranten, 2800 Kgs. Lyngby

Referat af ordinært afdelingsmøde. Afholdt tirsdag den 26. juni 2018 kl. 18:30. Lyngby Stadion, Restauranten, 2800 Kgs. Lyngby CARLSHØJ AFDELING B7 B15 Til beboerne REFERAT Afdelingsmøde den 26. juni 2018 Udsendt den 10. juli 2018 MDR-2018-00312 Side 1 af 8 3407 MR 3407 / Lejer 26-06-2018 18:30 26-06-2018 21:30 Referat af ordinært

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling Egebjerghaven tirsdag den 19. september 2017, kl i Fælleshuset, Egebjerg Bygade 2

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling Egebjerghaven tirsdag den 19. september 2017, kl i Fælleshuset, Egebjerg Bygade 2 4. oktober 2017 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17-05 Egebjerghaven tirsdag den 19. september 2017, kl. 17.30 i Fælleshuset, Egebjerg Bygade 2 Deltagere 34 beboere fra 27 lejemål Fra afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Energirenovering af Fjordvænge. Hundested almennyttige Boligselskab. Temaavis. September 2015

Energirenovering af Fjordvænge. Hundested almennyttige Boligselskab. Temaavis. September 2015 Energirenovering af Fjordvænge Hundested almennyttige Boligselskab Temaavis September 2015 Bygherre: Hundested almennyttige Boligselskab Administrator: DAB Arkitekt: Bjerg Arkitektur Kære beboere Efter

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 6. september 2010 Sted: Salen på Herlev Skole Deltagere: Iris Gausbo Dato og ansvarlig: 06.09.10 - Poul Erik Ottosen

Læs mere

Bilag til punkt 3 og 5. Afdelingsmøde i Havremarken 28. maj 2018, kl Solbjerg Haves selskabslokale, Solbjerg Have 12-14

Bilag til punkt 3 og 5. Afdelingsmøde i Havremarken 28. maj 2018, kl Solbjerg Haves selskabslokale, Solbjerg Have 12-14 Bilag til punkt 3 og 5. Afdelingsmøde i Havremarken 28. maj 2018, kl. 19.00 Solbjerg Haves selskabslokale, Solbjerg Have 12-14 Pkt. 3 Præsentation af projekt og projektøkonomi vedr. udskiftning af vinduer

Læs mere

Ekstraordinært afdelingsmøde afholdt den 13. oktober 2016, kl i beboerhuset.

Ekstraordinært afdelingsmøde afholdt den 13. oktober 2016, kl i beboerhuset. Greveager 1 2670 Greve Kontortid: mandag til fredag kl. 10.00-13.00 torsdag tillige 15.30-17.00. Tlf.: 43 60 07 00 Fax: 43 69 07 03 Giro 807-1284 gb@greve-bolig.dk www.greve-bolig.dk Til: Boligtagerne.

Læs mere

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Fælledgården Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Indhold Ventilationsanlæg i alle rum... 4 Nye elinstallationer i lejligheden... 5 Entrédørene skiftes på én dag... 5 Nøgleboks når håndværkeren

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling Kirstinelund onsdag den 27. september 2017, kl i Glassalen på Baltorpskolen

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling Kirstinelund onsdag den 27. september 2017, kl i Glassalen på Baltorpskolen 17. oktober 2017 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17-03 Kirstinelund onsdag den 27. september 2017, kl. 18.30 i Glassalen på Baltorpskolen Deltagere 54 beboere fra 47 lejemål Fra afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Referat af ekstraordinært beboermøde onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.00 1. april 2016 Deltagere: 109 husstande, 218 stemmer. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen

Læs mere

ddffftddftdffftfaaddatfdaaddddaadttddafffatatfataaftaftfafdtafffff

ddffftddftdffftfaaddatfdaaddddaadttddafffatatfataaftaftfafdtafffff Boligselskabet Nordkysten ddffftddftdffftfaaddatfdaaddddaadttddafffatatfataaftaftfafdtafffff Helsingør Kommune Center for Kultur, Plan og Erhverv Stengade 359 3000 Helsingør Att. Per Korup-Lauridsen Afd.

Læs mere

Energirigtig boligventilation

Energirigtig boligventilation Energirigtig boligventilation Om energirigtig boligventilation Hvorfor boligventilation Tekniske løsninger Fire ventilationsløsninger Økonomi Kontakter løsninger til energirigtig boligventilation, der

Læs mere

På vegne af Boligselskabet Friheden ansøges hermed om Hvidovre Kommunes behandling og godkendelse af Skema A-ansøgningen.

På vegne af Boligselskabet Friheden ansøges hermed om Hvidovre Kommunes behandling og godkendelse af Skema A-ansøgningen. Hvidovre #JobInfo Kommune Criteria=KABside1# Att.: Lars Belt Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre 31. oktober 2012 Rev. 1. november 2012 KAB Vester Voldgade 17 1552 København V T 33 63 10 00 F 33 63 10 01 Boligselskabet

Læs mere

Humlevænget SAB. Referat fra eksordinært afdelingsmøde Helhedsplanen.

Humlevænget SAB. Referat fra eksordinært afdelingsmøde Helhedsplanen. Humlevænget SAB Referat fra eksordinært afdelingsmøde 20.09.2017. Helhedsplanen. Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Helhedsplan Gennemgang af planens omfang

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Allégade 15-17

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Allégade 15-17 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Allégade 15-17 Andelsboligforeningen Allégade 15-17 afholdt, ordinær generalforsamling, tirsdag den 4. april 2006 kl. 19.30. Mødet fandt sted i foreningslokalet

Læs mere

Ekstraordinært afdelingsmøde den 17. juni 2010, kl. 19.00 i Tune Menighedscenter.

Ekstraordinært afdelingsmøde den 17. juni 2010, kl. 19.00 i Tune Menighedscenter. Til: Boligtagerne. 23. juni 2010 JR Afdeling 7 Elkærparken. Ekstraordinært afdelingsmøde den 17. juni 2010, kl. 19.00 i Tune Menighedscenter. Referat. 1. Valg af dirigent, stemmetællere og referent. Kim

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Tid: Sted: Indbudte: Afbud: 5. maj 2014 kl. 17.00. Beboerlokalet Anders, Jonas, Nete, Christian, Marianne og Elsebeth Dagsorden Referat 1. Valg af referent og ordstyrer

Læs mere

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år.

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 10. maj 2014 Referat af generalforsamling i Virumbo IV den 22. april 2014 Birgit Kjeldsen, Lise Bonde, Birthe Mikkelsen, Ib Højbjerg, Lise Mundt, Lars Friis, Anders, Martin Hou, Keld Greenaae, Jakob Tønnesen,

Læs mere

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af beboermødet 17. april 2013 onsdag den 20. marts 2013 kl. 17.00 i beboerlokalet Bispebjerg Bakke 7, kld.

Læs mere

ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade 98, kælderen

ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade 98, kælderen Til beboerne Referat af den 15. november 2018 Side 1 af 1 2202 SLM 2202 / Lejer 06-11-2018 18:00 06-11-2018 20:00 ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade

Læs mere

GLOSTRUP BOLIGSELSKAB Bryggergårdsvej 2B, 2600 Glostrup Telefon: , CVR nr.:

GLOSTRUP BOLIGSELSKAB Bryggergårdsvej 2B, 2600 Glostrup Telefon: ,   CVR nr.: GLOSTRUP BOLIGSELSKAB Bryggergårdsvej 2B, 2600 Glostrup Telefon: 43 96 28 86, www.gb.dk, CVR nr.: 65 12 32 15 Til beboerne i Stadionkvarteret 7-83 5. maj 2015 Indkaldelse til 3. områdemøde der afholdes

Læs mere

CARLSHØJ AFD. A1 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE TAGUDSKIFTNING MV.

CARLSHØJ AFD. A1 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE TAGUDSKIFTNING MV. CARLSHØJ AFD. A1 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE TAGUDSKIFTNING MV. Udskiftning af taget og etablering af mekanisk udsugning mv. igangsættes i løbet af kort tid. Jeg beder jer derfor om at læse nærværende

Læs mere

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 År 2011, torsdag d. 13. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Postgården i lokalerne Prinsessen, Prinsesse Charlottes

Læs mere

Ekstraordinært afdelingsmøde i Smørum Gårdhuse mandag den 8. oktober 2018 kl på Balsmoseskolen, Æblevangen 126, 2765 Smørum

Ekstraordinært afdelingsmøde i Smørum Gårdhuse mandag den 8. oktober 2018 kl på Balsmoseskolen, Æblevangen 126, 2765 Smørum #JobInfo Criteria=KABside1# Referat Ekstraordinært afdelingsmøde i Smørum Gårdhuse mandag den 8. oktober 2018 kl. 19.00 på Balsmoseskolen, Æblevangen 126, 2765 Smørum Antal beboere: 117 beboere 96 lejemål

Læs mere

Clara Bernhard Munch-Steensgaard, bød velkommen og foreslog Dorthe Raltters som dirigent.

Clara Bernhard Munch-Steensgaard, bød velkommen og foreslog Dorthe Raltters som dirigent. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-93 Engbakken Dato og tidspunkt Den 23. august 2018 kl. 19.00 Sted Beboerhuset Kaktus, Nordre Fasanvej 209 Deltagere Fra afdelingen: 28 (antal lejemål repræsenteret)

Læs mere

Skoleparken helhedsplan Informationsmøde 27. april 2015. Informationsmøde den 27. april 2015 1

Skoleparken helhedsplan Informationsmøde 27. april 2015. Informationsmøde den 27. april 2015 1 Skoleparken helhedsplan Informationsmøde 27. april 2015 Informationsmøde den 27. april 2015 1 Dagsorden 1. Velkomst 2. Helhedsplan - baggrund - omfang - tidsplan - økonomi 3. Genhusningsplaner 4. Organisation

Læs mere

Ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling III den 11. december 2012, kl I selskabslokalerne på Vestergårdsvej 20

Ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling III den 11. december 2012, kl I selskabslokalerne på Vestergårdsvej 20 Referat Ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling III den 11. december 2012, kl. 19.00 I selskabslokalerne på Vestergårdsvej 20 Til stede: 6 lejemål samt repræsentanter fra afdelingsbestyrelsen Fra administrationen:

Læs mere

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Tilstede: Fra KAB Thomas Blaabjerg Lund TBL Henning Jacobsen HJ Fra Roskilde Nord Boligselskab Leif Tingvad LT Fra afdelingsbestyrelse Grete Andersen GA Connie

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde i AlmenBo-Aarhus afdeling 16. afholdt den 9. september 2013 i Tilst-Kasted sognegård.

Referat fra ordinært afdelingsmøde i AlmenBo-Aarhus afdeling 16. afholdt den 9. september 2013 i Tilst-Kasted sognegård. i) Valg af dirigent og referent. Dagsorden: Ad 2) Godkendelse af forretningsorden: Godkendt. godkendte dette. afdelingsmødet var rettidigt mdvarslet. Kim Ribergaard blev valgt som referent afdelingsbestyrelsens

Læs mere

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE 16. NOVEMBER D. 2. november 2017

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE 16. NOVEMBER D. 2. november 2017 INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE 16. NOVEMBER 2017 D. 2. november 2017 - Kære beboer i Moserne Dette hæfte beskriver to byggeprojekter, som bestyrelsen anbefaler gennemføres i Moserne i de

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård IV den 24. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård IV den 24. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård IV den 24. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 29 beboere samt repræsentanter fra afdelingsbestyrelsen Fra administrationen:

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 14 beboere hvoraf 1 er repræsentant fra afdelingsbestyrelsen Fra administrationen:

Læs mere

KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970

KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970 Eksempel Energirenovering etageboliger KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970 UDGIVET DECEMBER 2014 UDGIVET DECEMBER 2014 Renovering skal tiltrække nye beboere Ghettoblokken Korskærparken under Boligkontoret

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde 25. oktober 2018 kl i restauranten på Lyngby Stadion, 2800 Lyngby

Referat af ordinært afdelingsmøde 25. oktober 2018 kl i restauranten på Lyngby Stadion, 2800 Lyngby CARLSHØJ AFDELING B7 B15 Side 1 af 10 Initialer 3407 / Lejer 25-10-2018 03:35 25-10-2018 03:35 Referat af ordinært afdelingsmøde 25. oktober 2018 kl. 18.30 i restauranten på Lyngby Stadion, 2800 Lyngby

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Islands Plads afd. 204 den 22. november 2016

Referat af ordinært afdelingsmøde Islands Plads afd. 204 den 22. november 2016 1 Christianshavn d. 2. December 2016 Referat af ordinært afdelingsmøde Islands Plads afd. 204 den 22. november 2016 1. Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg Niels bød velkommen på bestyrelsens vegne

Læs mere

Fælleshuset i Byagerparken

Fælleshuset i Byagerparken Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 2. maj 2012 Referat: Afdelingsmøde afholdt tirsdag den 24. april 2012 kl. 19.00 i Fælleshuset i Byagerparken 1. Velkomst samt valg af dirigent, stemmetællere og referent.

Læs mere

9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE

9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE 9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE Historik 2009 Arbejdet med helhedsplanen begynder Fremtidssikringsanalyse og diverse forundersøgelser 2011 Foreløbig helhedsplan godkendes

Læs mere

Byrådet. Udskrift af beslutningsprotokollen. Mødet den 16.12.2013. Punkt 17. 2012-47060.

Byrådet. Udskrift af beslutningsprotokollen. Mødet den 16.12.2013. Punkt 17. 2012-47060. Punkt 17. Sundby-Hvorup Boligselskab Hanebjælken - Vestbjerg - 117 almene boliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A). 2012-47060. Teknik- og Miljøudvalget

Læs mere

DAGSORDEN. Der var repræsenteret 52 husstande, svarende til 104 stemmer. Ad 1.

DAGSORDEN. Der var repræsenteret 52 husstande, svarende til 104 stemmer. Ad 1. År 2012, den 18. september kl. 19.00, afholdtes ordinært beboermøde i BS 61, afdeling Hedelyparken, i beboerhuset, Hedelyparken 61, 2670 Greve, med følgende DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1

Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1 boligforeningn 3 B Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1 Mødedato: 29. maj 2013, kl. 18.30 Mødet slut ca. kl. 21.30 Sted: Herlev Skole, Festsalen Deltagere: 37 Fremmødte

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. 2. november 2011 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling Kirstinelunds bestyrelseslokaler,

Læs mere

Spørgsmål og svar fra. Beboerinformationsmøde om Helhedsplanen for Frydenspark afholdt torsdag den 11. oktober 2018 kl

Spørgsmål og svar fra. Beboerinformationsmøde om Helhedsplanen for Frydenspark afholdt torsdag den 11. oktober 2018 kl Hovedstadens almennyttige Boligselskab FRYDENSPARK Spørgsmål og svar fra Beboerinformationsmøde om Helhedsplanen for Frydenspark afholdt torsdag den 11. oktober 2018 kl. 19.00 Spørgsmål til: Boliger/ blokkene

Læs mere

H J O R T E G Å R D E N

H J O R T E G Å R D E N H J O R T E G Å R D E N Ekstraordinært afdelingsmøde d.10 oktober 2016 Punkt 1 - Velkommen 02 Dagsorden 1. Velkommen og valg af dirigent. herunder valg af referent og stemmetællere 2. Præsentation af beslutningsforslag

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Flyverbo 3.3.2016 1 2 Der var 36 boliger repræsenteret på mødet, svarende til 19 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning

Læs mere

Inkie Holst, Mine arbejdsområder. Projektleder, driftschef

Inkie Holst, Mine arbejdsområder. Projektleder, driftschef Drift af indeklima Inkie Holst, Projektleder, driftschef Mine arbejdsområder - Vedligehold af ejendomme - Renoveringsopgaver - Kontakt og information til beboere om renovering - Ikke tekniker Signalement

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17.04 Kornvænget torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17.04 Kornvænget torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00 15. september 2015 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17.04 Kornvænget torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00 Deltagere Beboere fra 18 lejemål, ejendomsmester Johnny Nielsen, Claus Hansen,

Læs mere

Ordinært budgetmøde i Glostrup Vestergård I-IV den 24. februar 2015, kl. 19.00 i Restauranten, Glostrup Hallen

Ordinært budgetmøde i Glostrup Vestergård I-IV den 24. februar 2015, kl. 19.00 i Restauranten, Glostrup Hallen Ordinært budgetmøde i Glostrup Vestergård I-IV den 24. februar 2015, kl. 19.00 i Restauranten, Glostrup Hallen Til stede: 56 lejemål, repræsentanter fra afdelingsbestyrelsen Fra administrationen: Ronny

Læs mere