Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes til møde torsdag den 29. oktober 2009, kl på Nørre Allé 32, 2.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes til møde torsdag den 29. oktober 2009, kl. 17.00. på Nørre Allé 32, 2."

Transkript

1 Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og Århus, den 22. okt Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes til møde torsdag den 29. oktober 2009, kl på Nørre Allé 32, 2. sal Dagsorden: 1. Formalia: a) Valg af dirigent og referent. FS indstiller hhv. Mikkel og Kristian b) Godkendelse af dagsorden c) Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde 10, Se bilag 1 2. Navnerunde Der ønskes en kort præsentation af hinanden 3. Meddelelser a. Formandskab b. Vagtbureau c. Medicinerladens bestyrelse d. ACUTA e. Lokal medlemsfordelsudvalg f. Mentorordning g. Andre lokale udvalg h. Hovedforeningen/Hovedbestyrelsen i. Overenskomstudvalg j. Lægevikargruppen k. Uddannelsespolitisk udvalg l. Andre Hovedforeningsudvalg m. FADLs Forlag 3. Lukket punkt 4. Orientering om udvalg og konstitueringer FADLs struktur og udvalg vil kort blive gennemgået og herefter er der konstitueringer til udvalg. Se bilag 2 og 3 5. Parlamentarikerkompensation 6. Evt. Spisning Husk følgende datoer:

2 Med venlig hilsen Formandskabet Såfremt du er forsinket eller forhindret i at møde op, bedes du melde afbud til Nikolaj på nikolaj@fadl.dk eller Bilag Bilag 1 - Referat af repræsentanskabsmøde 10, Bilag 2 - Introduktion til udvalg i Århus kredsforening Bilag 3 - Oplæg til forretningsorden for Århus kredsforening

3 Bilag 1 Ikke-godkendt referat repræsentantskabsmøde nr. 10 Mødet blev afholdt fredag den 16. oktober 2009, kl på Nørre Allé 32, 2. sal Dagsorden: 1. Formalia: d) Valg af dirigent og referent. FS indstiller hhv. Nikolaj og Ronni godkendt e) Godkendelse af dagsorden Godkendt, med den tilføjelse at FS fremlægger f) Godkendelse af referat af repræsentantskabsmøde 9, se bilag 1: Godkendt med den rettelse, at første sætning i meddelelse fra VB slettes. 2. Meddelelser n. Formandskabet: Nørre allé: Har indhentet tilbud på udbygning af huset, hvilket er blevet en smule dyrere. Vi overskriver kr. ex moms. Michael har desuden noget ekstra han gerne ville have lavet, i.e. gangbro og ventilation. Summa 3,76 mio. kr. i anlæggelse ex moms. Mht. finansiering, har vi snakket med revisoren om at låne pengene i VB dette skal diskuteres til Vagtbureauet generalforsamling. o. Vagtbureau: Nihil p. Medicinerladens bestyrelse: Kigget regnskab igennem og det ser ikke optimalt ud. Der er en del udgifter til ansatte, regskabsbistand og advokat i forbindelse med afskedigelse. q. ACUTA: Vil gerne have nye computere, da de nuværende ikke fungerer. Derudover r. Lokale medlemsfordelsudvalg (MFU): Har et møde med banken snart. Har opdateret aftalerne. s. Mentorudvalgt: Der sker ikke så meget. Anne har været til forelæsning og præsenterer udvalget. t. Andre lokale udvalg u. Hovedforeningen/Hovedbestyrelsen: Har tabt sagen og har valgt at anke. Har skiftet advokat. Har desuden holdt seminar, som gik på hvor hovedbestyrelsen skal arbejde i fremtiden. v. Overenskomstudvalg: Har haft enkelt møde omkring sammenfatning af overenskomst forhandlingerne. w. Lægevikargruppen: Nihil. x. Uddannelsespolitisk Udvalg: Møde i starten af november. Arbejder særligt med det øgede optag. UPU er stavet forkert i dagsordenen, og det bedes rettet i fremtiden. y. Andre Hovedforeningsudvalg z. FADLs Forlag 3. Lukket punkt 4. Intro til nye rep medlemmer Siger meget klart, til GF at det er meget vigtigt at man forbereder sig til dette, eftersom det bestemmer hvad man kommer til at lave kommende år. Derudover udsendes skriftligt materiale (forretningsorden og udvalgspræsentation) en uge før. 5. Regnskab og budget for foreningen Regnskab og budget ser fine ud. Ronni fremlægger og har snakket med den kritiske revision. Det samlede overskud efter skat er 1,6 mio. kr. for kredsen og et underskud i medicinerladen på ca kr.

4 Underskudgarantier: Vi Indskærper at ansøgningerne ikke har overholdt tidspunkterne. Vi indstiller de fire underskudsgarantier på kr. hver. Kontingent: Vi fastholder kontingentet, og derved laver en de facto sænkning svarende til inflationen. Ronni fremlægger regnskab og gennemgår de kritiske revisorers kommentarer. 6. Generalforsamling Eva har lavet en plan for fordelingen af arbejdsopgaver i aften. Der kommer en præsentation af udvalg, hvor vi forklarer hvilke udvalg vi har og eksplicit fortæller hvordan man kommer. Diskussionspunktet: ACUAT har ikke været opreklameret eller på dagsordenen, og kan derfor ikke være et diskussionspunkt. Vi tager lidt om ACUTA under fremtidigt arbejde. Det bliver fremlagt ret nøgternt, og så kan folk komme med inputs til hvad repræsentantskabet kan arbejde med i det kommende år, og foreslå til næste generalforsamling. Ronni præsenterer emnet meget kortfattet. Revisor: Vi indstiller at vi fortsætter med vores nuværende. Kritisk revisor: Der indstilles 650 kr. 7. Parlamentarikerkompensation Der er ikke modtaget nogen ansøgninger. 8. Dato for konstituerende repræsentantskabsmøde Det bliver torsdag d. 29. oktober kl Evt. Nihil.

5 Bilag 2 Introduktion til Udvalg i FADL Århus kredsforening Formandskabet (FS) Hvorfor det er fedt: FS fungerer som forretningsudvalg for Århus Kredsforening. Det er her den daglige drift styres, og det er her man kommer i kontakt med stort set alle grene af foreningen. Udvalgets primære arbejdsopgave: At være organisatorisk tovholder og sikre at foreningen fungerer. Indkalde til repræsentantskabsmøder. Typen af arbejde: Organisation og ledelse. Udvalgets arbejdsform: Arbejdet er meget præget af møder og opfølgning på projektor. Derudover kommer dagligdagsproblemer (fx indkøb af møbler) som man tage stilling til. Holder møder mellem repræsentantskabsmøderne og forbereder disse, bla. Ved at sikre at der kommer nogle konkrete oplæg som repræsentantskabet kan tage stilling til. Fordeler internt arbejdsopgaver mellem sig. Nogen gange sidder man med i andre udvalg, for at følge op på at der sker noget i dem. Antal personer i udvalget: 4 (Formand, næsteformand, politisk kasserer og menigt FS medlem). Arbejdsbelastningen i udvalget: Er meget varierende. Man skal beregne at man skal holde et FS møde for hvert repræsentantskabsmøde. Derudover tager udvalget de sager op som kommer løbende, og som det er nødvendige at reagere på. Derfor kan arbejdsbelastningen være meget svingende. Hvad har udvalget beskæftiget sig mest med i det sidste år?: Drive foreningen. Har haft mange opgaver omkring del FADL debatten. Vagtbureauets bestyrelse (VB) nb. Vælges på vagtbureauet generalforsamling Hvorfor det er fedt: Her får man lov til virkeligt at bestemme over sit eget studiejob. Bestyrelsen fastlægger de linjer som vagtbureauet skal udvikle efter. Udvalgets primære arbejdsopgave: Være virksomhedsbestyrelse for vagtbureauet. Typen af arbejde: Bestyrelsesarbejde, herunder håndterer ansatte. Udvalgets arbejdsform: Mødes ca. fire gange om året med de eksterne bestyrelsesmedlemmer og direktøren for at diskuterer vagtbureauet drift. Her diskuteres, hvordan Antal personer i udvalget: 3 personer, heraf en formand. Arbejdsbelastningen i udvalget: Afhænger af hvordan det går i vagtbureauet og hvilke udfordringer det står overfor (lønforhandlinger eller ekstern konkurrence). Hvad har udvalget beskæftiget sig mest med i det sidste år?: At få den nye bestyrelse på plads og prøve at finde ud af hvad man kunne gøre ved vagtsituationen.

6 Medicinerladens bestyrelse (ML) Hvorfor det er fedt: Kan du lide at sælge bøger? Synes du det er fedt at dine kollegaer har en boghandel de kan gå til? Så er medicinerladens bestyrelse noget for dig. Her Udvalgets primære arbejdsopgave: At styre medicinerladen. Typen af arbejde: Bestyrelsesarbejde, herunder håndterer ansatte. Derudover arrangerer gårdfest. Udvalgets arbejdsform: Holder møder ca. 4 gange om året. Diskuterer strategi for hvordan man kan optimerer driften af medicinerladen og sikre at den fungerer for vores medlemmer. Antal personer i udvalget: 3 personer, heraf en formand. Derudover en ekstern. Arbejdsbelastningen i udvalget: Afhænger af de forhold som gør sig gældende i medicinerladen. Størst omkring gårdfesten og semesterstart. Hvad har udvalget beskæftiget sig mest med i det sidste år?: At få laden på fode igen, problemer med ansatte og indkørsel af et nyt EDB system. Mentorordningen Hvorfor det er fedt: Man får en mulighed for at hjælpe andre studerende der af den ene eller anden grund har brug for en hjælpende hånd. Møde andre mennesker udenfor repræsentantskabet, da der også sidder eksterne medlemmer i udvalget. Blive bedre til mundtlig og skriftlig formidling. Udvalgets primære arbejdsopgave: Holde mentorordningen kørende fx formidle kontakt mellem mentees og mentorer samt at reklamere for ordningen i Acuta og til forelæsninger. Typen af arbejde: Organisering og oplysningsarbejde. Udvalgets arbejdsform: Holder møde ca. en gang pr. måned hvor det meste arbejde laves. Herudover lidt selvstændigt arbejde med at sende mails rundt, aftale møder mv. Antal personer i udvalget: 3 rep.medlemmer og en ekstern. Der er indtil videre ingen begrænsning på antal i udvalget. Arbejdsbelastningen i udvalget: Der er møde ca. en gang pr. måned. Ved studiestart er der lidt ekstra arbejde, med mundtlig og skriftlig reklame. Hvad har udvalget beskæftiget sig mest med i det sidste år?: Opstartet mentorordningen med opdatering af hjemmeside, rekruttering af mentees og mentorer, produktion af oplysningsmateriale samt mundtlig reklame til rus-introer.

7 Medlemsfordelsudvalget (MFU) Hvorfor er det fedt: Ved at sidde i dette udvalg er du med til at bestemme, hvor hverdagen skal gøres lettere for dine medstuderende. Er det banken, forsikringen eller et billigt fitnessabonnement der klarer sagen. Du får også en helt anderledes vinkel på virksomheder og lærer, at forhandle frem til en aftale til fordel for både dig OG modparten. Det er også altid en fordel, at kende ejeren og medarbejderne i din bank eller favoritbutik. Udvalgets primære arbejdsopgave: Medlemsfordelsudvalget står for at gøre det lidt federe i hverdagen for de lægestuderende. Det gør vi ved, at forhandle særlige aftaler med bl.a. bank, forsikringsselskab og almindelige butikker. Arbejdet går konkret ud på at udpege nye mulige fordele, fastholde og opbygge gode relationer til virksomhederne, forhandle de konkrete aftaler og formidle dem ud til medlemmerne. Udvalget arrangerer også vinsmagning og oplysningsaften om fx pension eller boligkøb. Typen af arbejde: Udvalget arbejder konkret, forstået på den måde at der i starten af et nyt udvalgsår lægges en plan for nye og gamle aftaler. Herefter fordeles ansvarsområder, så en eller to står for kontakten til den enkelte virksomhed fx bank og er hovedansvarlig for initiativerne her. Hver enkelt har stor frihed til at sætte lige præcis sit præg, og i dette udvalg er en fælles indsats det vigtigste. Udvalgets arbejdsform: På møderne laves mestendels planlægning og sparring, men en gang julekortskrivning op til jul er også set. Dermed også sagt at det meste arbejde foregår selvstændigt eller i små grupper imellem møderne. Antal personer i udvalget: I udvalget sidder 5 personer. Arbejdsbelastningen i udvalget: Arbejdsbelastningen er relativ lille, men varierer alt efter om der skal laves nye aftaler, arrangementer og for hvilke aftaler man er ansvarlig. Arbejdet kan planlægges så det lægges udenfor eksamensperioder. Hvad har udvalget beskæftiget sig mest med i det sidste år?: Udvalget har det sidste år beskæftiget sig mest med at informere om de eksisterende aftaler til medlemmerne. Hovedbestyrelsen (HB) Hvorfor det er fedt: Hvis du har lyst til at arbejde med den overordnede drift af foreningen og samarbejdet mellem de tre byer, så er dette forummet. Her får man lov til at gøre sin indflydelse gældende på landsplan, og får lov til at arbejde med emner som berører alle i de tre byer. Udvalgets primære arbejdsopgave: At være det overordnede styrende organ for hovedforeninge, som er en sammenslutning af de tre kredsforeninger. Typen af arbejde: Bestyrelsesarbejde (ledelse, økonomi & styring) såvel som politiske debat. Udvalgets arbejdsform: Der holdes møder ca. 10 gange om året, og det er heri det primære arbejde ligger. Alt efter hvilke arbejdsopgaver man tager i hovedforeningen vil ens arbejdsbyrde varierer fra kun at komme forberedt til møderne, til mere end godt er. Antal personer i udvalget: 3 personer (hvoraf en er formanden for kredsforeningen). Derudover 3 suppleanter. Arbejdsbelastningen i udvalget: Der er ca. et møde om måneden i semestermånederne i de tre byer, så man må påregne en del rejseaktivitet. Derudover kan man også skulle til seminare/andre møder i forbindelse med sit hovedbestyrelsesarbejde. Hvad har udvalget beskæftiget sig mest med i det sidste år?: i det sidste år er gået en del tid med snakke overenskomst og hvor enige om var med OU/LVG. Derudover har del FADL debatten fyldt en del og endeligt har den kære 4-års regel været et tilbagevendende debatpunkt. Arbejdet i udvalget bliver i utrolig høj graf formet af hvad der sker i FADL på det pågældende tidspunkt.

8 Overenskomstudvalget (OU) & Lægevikar gruppen (LVG) Hvorfor det er fedt: Det er her det virkelige fagforeningsarbejde ligger. Udvalgene forhandler overenskomst for hhv. SPV/VT området og lægevikar området. Det er her du virkeligt kommer ind under huden på overenskomsten og lærer hvordan det politiske spil fungerer. Udvalgets primære arbejdsopgave: At indsamle krav til forhandlingerne fra medlemmerne og sikre det bedst mulige resultat. Typen af arbejde: Variere efter hvilken fase af overenskomstforhandlingerne man er i. Imellem forhandlingerne indsamles krav fra medlemmerne vis forskellige stunt. Jo tættere man kommer overenskomstens udløb, jo mere går man over i strategisk arbejde. Udvalgets arbejdsform: Indsamler krav, holder forberedende startegimøder og seminarer. Deltage i forhandlingerne (kun nogen). Antal personer i udvalget: 3 medlemmer og 3 suppleanter i hvert udvalg. Arbejdsbelastningen i udvalget: Spidsbelastningen ligger helt klart omkring overenskomstforhandlingerne. Under kravindsamling er den ikke så hård. Hvad har udvalget beskæftiget sig mest med i det sidste år?: At få forhandle overenskomsten på plads. Uddannelsespolitisk Udvalg (UPU) Er du også frustreret over de nedskæringer og forværringer der sker flere steder under og efter medicinstudiet og søger du et sted hvor du aktivt kan bidrage med dine idéer til hvordan fremtidens medicinstudium skal se ud? Så er UPU noget for dig! Vi diskuterer og formulerer FADLs holdning vedrørende uddannelse præ- og postgraduat. I udvalget arbejder vi med både aktuelle enkeltsager (f.eks. øget optag) og mere generelt (den kliniske basisuddannelse). UPU er et nationalt udvalg under Hovedbestyrelsen og har derfor repræsentanter fra alle tre uddannelsesbyer, fra både FADL og MR. Møderne afholdes på skift i de tre byer og udvalget indebærer derfor nogen rejseaktivitet. Meget af arbejdet foregår mellem møderne og på møderne aftales hvad der er sket siden sidst og hvordan vi arbejder videre. Man bestemmer derfor selv arbejds-mængden og -opgaver. Der er to repræsentanter og to suppleanter i udvalget fra FADL Århus. Arbejdsmængden er stærkt varierende afhængigt af hvilke aktuelle sager der er oppe og hvor meget man engagerer sig i. UPU er derudover FADLs observatører i forskellige udvalg i Yngre Læger og Lægeforeningen. Det seneste år har udvalget beskæftiget sig særligt med det øgede optag af studerende og konsekvenserne heraf.

9 Bilag 3 Oplæg til forretningsorden for Århus kredsforening Mødernes afholdelse og indkaldelse 1. Møderne indkaldes med mindst en uges varsel af formanden per mail til alle medlemmer af repræsentantskabet. 2. Referatet fra det sidste repræsentantskabsmøde udsendes til repræsentantskabet så snart det forelægger. 3. Formandskabet laver et oplæg til en mødekalender for repræsentantskabet. 4. På hvert møde vælges en dirigent til at lade mødet og føre talerliste, samt en referent til at referer mødet. Konstituering 5. Det konstituerende møde er det først afholdte repræsentantskabsmøde efter generalforsamlingen og indkaldes af den afgående formand. 6. Før det konstituerende møde skal de valgte medlemmer af repræsentantskabet have modtaget skriftlig information om: Dagsorden for det konstituerende møde, oversigt over udvalg og et oplæg til en forretningsorden. 7. På det konstituerende møde nedsættes repræsentanter til alle lokale og national udvalg dog ikke til vagtbureauet, da dette har en særskilt generalforsamling. Stemmeprocedurer 8. Beslutninger træffes i repræsentantskabet ved simpelt flertal. 9. Såfremt to forslag ville erstatte hinanden er de sidestillede. Enten stemmer man om disse efter princippet om det mest vidtgående ført. Alternativt anvendes det sideordnede princip. 10. Ved personvalg afholdes der altid skriftlige afstemninger. Personvalg 11. Hvis der kun er opstillet det antal kandidater til en post som skal vælges, vælges disse ved akklamation, såfremt ingen kræver tillidsafstemning. Ethvert medlem af repræsentantskabet kan kræve en tillidsafstemning. 12. Når der er opstillet flere kandidater end der skal vælges, får hver kandidat mulighed for en kort mundtlig præsentation af sig selv.

10 13. Der kan på ingen måde holdes støttetaler. 14. Man kan altid opstille in absentia. Såfremt man opstiller in absentia, har man lov til at få læst en præsentation op af mødets dirigent.

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32 Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, 24. 10.2011 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes

Læs mere

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg.

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg. Referat for repræsentantsmøde d. 19. april 2012 kl. 17 i forhuset Nørre Allé 32, 8000 Aarhus C. Tilstæde: Hanne, Linn, Jonas, Mette, Lærke, Sara, Charlotte, Sofie, Claes, Ronni, Annika, Anne. Dagsorden:

Læs mere

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 4 Der indkaldes til møde torsdag den 12. februar 2009, kl. 17.00 på Nørre Allé 32

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 4 Der indkaldes til møde torsdag den 12. februar 2009, kl. 17.00 på Nørre Allé 32 Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Århus, den 5. feb. 2009 Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 4 Der indkaldes

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016 Til stede: Ossian, Mads Helsted, Sebastian, Claas, Maria Hilscher, Emma, Maria Vestager, Thomas, Annarita, Katrine Iversen, Niels Bjørn, Tue,

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (3) Fredag d. 9. December 2011. Kl. 12.00,, 12.00-12.10 1. Formalia 1.1. Valg af dirigent Mads Liisberg valgt 1.2. Valg af referent Marie-Louise

Læs mere

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014.

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. Vedtægter KaJ KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. 1 Navn Foreningens navn er KaJ Medie- og Journaliststuderende. 2 Formål Specialgruppen

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 25. oktober 2016, kl. 16:30,, Til stede: Kim, Jonas, Mia, Frederik, Bjarke, Noa (fra punkt 6), Maria, Sebastian, Line, Emil, Julie, Mikkel (fra nyt punkt 7), Louise

Læs mere

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Formalia 16.30 16.40 Valg af dirigent Maria indstilles Valg af referent Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Godkendelse

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 27. November 2018, kl. 16:30,, 5230 Odense M Ikke til stede: Sebastian og Ann-Christine 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg

Læs mere

For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende

For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende Vedtægter For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende Kapitel 1 Navn og medlemmer 1 Foreningens navn er Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende, forkortet SDS. Stk. 2 Foreningens

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Mandag den 13. November 2017, kl. 16:30,, 5230 Odense M 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Umiddelbart efter afholdelse af en ordinær generalforsamling eller en ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017

FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017 FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017 Deltagere: Maria, Bjarke, Emil, Mikkel, Jonas, Julie, Frederik & Louise (repræsentantskab). Gitte & Pernilla (Kritiske revisorer). Bettina og Revisor Beierholm.

Læs mere

Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, den 16.Marts 2010 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk.

Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, den 16.Marts 2010 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, den 16.Marts 2010 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Referat af repræsentantskabsmøde nr. 6 Tirsdag den 16.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF 18.01.2015 Kapitel 1: Navn, struktur og formål 1 Navn og hjemsted 2 Struktur 3 Formål Kapitel 2: Medlemskab

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Forretningsorden for fællesledelsen for Socialdemokratiet i Aarhus kommune 2011

Forretningsorden for fællesledelsen for Socialdemokratiet i Aarhus kommune 2011 Forretningsorden for fællesledelsen for Socialdemokratiet i Aarhus kommune 2011 Indholdsfortegnelse: Forside Side 1 Indholdsfortegnelse Side 2 1 Fællesledelsen Side 3 2 Beslutningsdygtighed Side 3 3 Partiets

Læs mere

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen Indhold Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskreds 4 Arrangementer 5 Bestyrelsens sammensætning og konstitution 6 Foreningens daglige drift 7 Bestyrelsesmøder.

Læs mere

Vedtægtsændringsforslag - FADL s Generalforsamling 2013

Vedtægtsændringsforslag - FADL s Generalforsamling 2013 Del 1 Godkendelse af vedtægtsændringer i forbindelse med omdannelsen af FADLs vagtbureau A/S til Danske Lægestuderendes Vagtbureau Vest Vedtægt: 2 stk. 1 Følgende sætning: Herudover driver Århus Kredsforening,

Læs mere

Samtaler med Erik om styrkelse af det interne demokrati i Fadl. Buddy-ordning hvor gamle medlemmer tager nye under deres vinge.

Samtaler med Erik om styrkelse af det interne demokrati i Fadl. Buddy-ordning hvor gamle medlemmer tager nye under deres vinge. 1. Formalia 1. Valg af dirigent - Johanne 2. Valg af referent - Rasmus 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Katrine 4. Godkendelse af dagsorden Godkendt 5. Godkendelse af referat se bilag Ændring,

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Referat: Gæster: Lone (kredssekretær), Maria (kursusansvarlig), Frederik (medicinstuderende, i mentorudvalget)

Referat: Gæster: Lone (kredssekretær), Maria (kursusansvarlig), Frederik (medicinstuderende, i mentorudvalget) Referat: Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, 2011 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Dato 12. december 2011 Journal Vores ref.nr 3 Referat af repræsentantskabsmøde

Læs mere

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Tænketanken Cevea. 1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Foreningens virke er af landsdækkende karakter. 2 Formål

Læs mere

Vedtægter for Grindsted. Foreningens navn. Foreningens formål. Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted. Vedtægter for foreningen

Vedtægter for Grindsted. Foreningens navn. Foreningens formål. Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted. Vedtægter for foreningen Vedtægter for Grindsted Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted [ Vedtægter for foreningen Foreningens navn 1. Foreningens navn er Single Rock Cafe Grindsted. Foreningen er hjemmehørende i Billund kommune.

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d

Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d. 14-04-2018 Navn og formål 1 Organisationens navn er: Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N

V E D T Æ G T E R. for. F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N V E D T Æ G T E R for F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N Formål: 1. (1) Foreningens formål er at tilrettelægge og gennemføre Kulturnatten i København. Hensigten med Kulturnatten

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende Odense Kredsforening. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde den 14. marts 2011

Foreningen af Danske Lægestuderende Odense Kredsforening. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde den 14. marts 2011 Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (7) Mandag d. 14.April 2011. Kl. 16.30,, 16.30-16.40 1. Formalia Valg af dirigent Mathias Valg af referent Marie-Louise Godkendelse af

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Vedtægter & Love Vedtægter for specialgruppen DJKU Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Sidst opdateret og godkendt ved generalforsamling d. 7/10 2014 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Vedtægter for DanskOase et fornyelses- og menighedsnetværk

Vedtægter for DanskOase et fornyelses- og menighedsnetværk et fornyelses- og menighedsnetværk 1 Navn Oase-bevægelsen i Danmark er stiftet den 25. august 1989 i Århus. Efter fusion med Dansk Oases Menighedsnetværk er navnet på bevægelsen fra 4. januar 2002 "Dansk

Læs mere

Vedtægter for Jels Idrætsforening

Vedtægter for Jels Idrætsforening Vedtægter for Jels Idrætsforening Stiftet den 18. juni 1965. Vedtægterne er revideret d. 12. december 1988, d. 31. januar 1991, d. 27. februar 1992, d. 24. marts 1994 og d. 13. marts 2012. 1 Navn og hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

LOVE FOR ODONTOLOGISK FORENING, ÅRHUS

LOVE FOR ODONTOLOGISK FORENING, ÅRHUS LOVE FOR ODONTOLOGISK FORENING, ÅRHUS 1. NAVN Foreningens navn er ODONTOLOGISK FORENING ÅRHUS (OF). Dens hjemsted er Århus Tandlægeskole og den dertil knyttede SKOLE FOR KLINIKASSISTENTER og TANDPLEJERE

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

Nørresundby Boldklub. Vedtægter. Klubben på toppen

Nørresundby Boldklub. Vedtægter. Klubben på toppen Vedtægter VEDTÆGTER FOR NØRRESUNDBY BOLDKLUB.... 2 Navn og formål... 2 Medlemmer... 2 Bestyrelsen er bemyndiget til... 2 Ledelse... 2 Bestyrelse... 4 Foreningens øvrige organer... 4 Øvrige bestemmelser...

Læs mere

SOFAS GENERALFORSAMLING 2014

SOFAS GENERALFORSAMLING 2014 SOFAS GENERALFORSAMLING 2014 d. 12/4-2014 Tid Program: 15.00 - Velkomst snacks og velkomstdrinks 15.15 15.45 Oplæg ved Jakob (læge i uddannelse som akutmediciner i Herning) - livet som akutlæge 15.45-16.00

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening Dansk Cøliaki Forening Forretningsorden 1. Indledning I dette dokument fastlægger bestyrelsen mandat samt beføjelser for: - Bestyrelsen - Forretningsudvalget - Sekretariatslederen med sekretariat - Aktivgrupper

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol (Godkendt på Studenterrådet Metropols stiftende generalforsamling d. 8. oktober 2009, senest ændret på ordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Landsforeningen Natur & Ungdom, forkortet N&U. Foreningen er hjemmehørende i den kommune hvor foreningens sekretariat

Læs mere

Referat KKR8. Foreningen af Danske Lægestuderende Københavns Kredsforening. Afbud: Josefine, Katrine T

Referat KKR8. Foreningen af Danske Lægestuderende Københavns Kredsforening. Afbud: Josefine, Katrine T Referat KKR8 Afbud: Josefine, Katrine T Tilstede: Krisitan, Anne, Marie, Claas, Ossian, Thomas, Beno, Katrine I, Erika, Emma, Sebastian, Annarita, Maria, Mads K, Linnea, Urd, Jonas, Nicolai (menigt medlem),

Læs mere

Vedtægter for Danske Mediestuderende

Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtaget på seminaret d. 5.-6. november 2016. 1 Formål Stk. 1: Navn Foreningens navn er Danske Mediestuderende. Stk. 2: Formål Foreningen er en samarbejdsforening for

Læs mere

Styrelsens arbejdsform

Styrelsens arbejdsform Styrelsens arbejdsform Styrelsesmøder FORRETNINGSORDENS FORMÅL: Forretningsordenen afspejler den til enhver tid gældende organisering af styrelsens arbejde. Organiseringen skal sikre en demokratisk organiseret

Læs mere

Forstanderkredsen. for Produktionsskoler/Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler.

Forstanderkredsen. for Produktionsskoler/Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler Vedtægter 1 Forstanderkredsens navn og adresse Forstanderkredsens navn er Forstanderkredsen for Produktionsskoler / Produktionshøjskoler.

Læs mere

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3.

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Forretningsorden for bestyrelsen i A/B Ingolf - Juni 2012 Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Formål Formålet med bestyrelsens arbejde er at varetage

Læs mere

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Studenterforum Metropol Afdeling for studenterpolitisk aktivitet Sigurdsgade 26 2200 København N www.phmetropol.dk Godkendt på Studenterforum

Læs mere

Indhold. Zealand Business College Næstved vedtægter 2011/2012. FORORD Disse vedtægter er tilpasset efter Elevrådsbekendtgørelsen af 31. maj 1991.

Indhold. Zealand Business College Næstved vedtægter 2011/2012. FORORD Disse vedtægter er tilpasset efter Elevrådsbekendtgørelsen af 31. maj 1991. FORORD Disse vedtægter er tilpasset efter Elevrådsbekendtgørelsen af 31. maj 1991. Indhold Kapitel 1 Navn & formål Kapitel 2 Størrelse og sammensætning Kapitel 3 Elevrådet Kapitel 4 Valg Kapitel 5 Formandskabet

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019

Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019 Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019 HOVEDBESTYRELSEN I. Hovedbestyrelsens rolle 1. Hovedbestyrelsen udgør sammen med kongressen Dansk Magisterforenings

Læs mere

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig.

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig. Referat KKR4 Repræsentantskabsmødet afholdes: Onsdag den 6. januar 2016 kl. 16.15-ca. 2100 i kantinen Dato 29. april 2016 Afbud fra: Erika Nodin, Maria Hilscher, Urd, Niels-Frederik, Forslag til dagsorden:

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsorganisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen

Læs mere

Stk. 2. Medlemmer af SLS har samme pligter og medlemsrettigheder som øvrige medlemmer af Dansk Sygeplejeråd, jf. Dansk Sygeplejeråds love 4.

Stk. 2. Medlemmer af SLS har samme pligter og medlemsrettigheder som øvrige medlemmer af Dansk Sygeplejeråd, jf. Dansk Sygeplejeråds love 4. Vedtægter for SLS Kapitel 1 Sammenslutningens navn, formål og medlemmer 1. Navn Sammenslutningens navn er Sygeplejestuderendes Landssammenslutning (SLS). På engelsk bliver dette oversat til Danish Nursing

Læs mere

SIND. Landsforeningen for psykisk sundhed. Vedtægter for. SIND- Hovedstadens Regionskreds

SIND. Landsforeningen for psykisk sundhed. Vedtægter for. SIND- Hovedstadens Regionskreds SIND Landsforeningen for psykisk sundhed Vedtægter for SIND- Hovedstadens Regionskreds 2014 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 Regionskredsens navn er SIND-Hovedstadens Regionskreds. Stk. 2 Regionskredsens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt Nyborg, d. 18. marts. 2016 j.nr. 16-004i/FK/ng Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt 1 Navn Landsorganisationens navn er Dansk Skoleidræt. 2 Formål Dansk Skoleidræt har med skolen som ramme

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR U-LANDSFORENINGEN DIALOGOS

VEDTÆGTER FOR U-LANDSFORENINGEN DIALOGOS VEDTÆGTER FOR U-LANDSFORENINGEN DIALOGOS 1. Foreningens navn er Dialogos. 2. Grundlag for u-landsforeningen Foreningen bygger på et humanistisk grundsyn. Den er uafhængig af politiske, religiøse og økonomiske

Læs mere

Vedtægter for Grønlands Lægekredsforening.

Vedtægter for Grønlands Lægekredsforening. Vedtægter for Grønlands Lægekredsforening. 1. Grønlands Lægeforening er en kredsforening under Lægeforeningen. Det geografiske område er Grønland. Foreningens hjemsted er Nuuk. 2. Formål og opgave Grønlands

Læs mere

Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg

Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg Navn PolioForeningens koordinationsudvalg. Formål PolioForeningens koordinationsudvalg er et koordinerende og rådgivende organ for hovedbestyrelsen.

Læs mere

Haderslev Idrætsråd. 2. Idrætsrådets formål Idrætsrådets formål er, gennem sammenslutning af idrætsforeninger i Haderslev Kommune, at:

Haderslev Idrætsråd. 2. Idrætsrådets formål Idrætsrådets formål er, gennem sammenslutning af idrætsforeninger i Haderslev Kommune, at: Haderslev Idrætsråd Vedtægt for Haderslev Idrætsråd 1. Idrætsrådets navn og hjemsted Idrætsrådets navn er Haderslev Idrætsråd. Initialer: HIR Stiftelsesår: 6. september 2006 Idrætsrådets hjemsted er Haderslev

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Forretningsorden for. Scleroseforeningens Lokalafdelinger

Forretningsorden for. Scleroseforeningens Lokalafdelinger Forretningsorden for Scleroseforeningens Lokalafdelinger 1 1.1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden oprettes i henhold til Foreningens vedtægter 5. 2 2.1. Tiltrædelse af forretningsordenen

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

Ændringsforslag til vedtægterne

Ændringsforslag til vedtægterne Ændringsforslag til vedtægterne Europæisk Ungdom Danmark Landsmøde 22. februar 2014 Ændringsforslag 1-58 Indsendt af: Anne Sofie Tranberg & Tom Weinreich Note: Alle paragrafhenvisninger sker med de numre,

Læs mere

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE BOGENSE HALLERNE Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE Stiftet den 19. marts 2018 Bogense Hallerne Vedtægter for den Selvejende Institution BOGENSE HALLERNE. 1 Navn og hjemsted. Den Selvejende

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Tegnsprogstolke

Vedtægter for Foreningen af Tegnsprogstolke Vedtægter for Foreningen af Tegnsprogstolke Revideret efter generalforsamlingen 2007, 2010, 2013 og 2015. 1 Vedtægter for Foreningen af Tegnsprogstolke Navn og formål 1, stk. 1. Foreningens navn er " Foreningen

Læs mere

Konstituering. Mellem første og andet bestyrelsesmøde afholder faste udvalg et møde, hvor der vælges en kontaktperson og udformes en handlingsplan.

Konstituering. Mellem første og andet bestyrelsesmøde afholder faste udvalg et møde, hvor der vælges en kontaktperson og udformes en handlingsplan. FORRETNINGSORDEN FOR FF s BESTYRELSE Konstituering Den på generalforsamlingen valgte bestyrelse, der består af 9 medlemmer, tiltræder pr. 1. januar og holder sit konstituerende møde senest 15. januar.

Læs mere

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Dansk Ornitologisk Forening - i forkortelse DOF. Foreningen virker også under navnet BirdLife Denmark. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER. for Mino Danmark 1 / 8

VEDTÆGTER. for Mino Danmark 1 / 8 VEDTÆGTER for Mino Danmark 1 / 8 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 3 2 FORENINGENS FORMÅL OG AKTIVITETER:... 3 3 MEDLEMSKREDS OG KONTINGENT... 3 4 EKSKLUSION... 4 5 GENERALFORSAMLING... 4 6 EKSTRAORDINÆR

Læs mere

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt 1. Navn: Landsorganisationens navn er Dansk Skoleidræt med hjemsted i Nyborg. 2. Formål: 1. Dansk Skoleidræt har som mål at fremme folkesundheden ved:

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter for Reality Bites Oktober 2016 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Reality Bites. Stk. 2. Foreningens hjemsted følger kassererens hjemadresse. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

Styrelsens arbejdsform

Styrelsens arbejdsform Styrelsens arbejdsform Styrelsesmøder INDKALDELSE: Styrelsesmøder indkaldes af formanden eller næstformanden. Styrelsen vedtager en mødeplan for hele skoleåret. PLANLÆGNING/LEDELSE AF MØDERNE: Styrelsesmøderne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK.

VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. 1: Navn og hjemsted. LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK, oprindeligt De Samvirkende Omsorgsklubber i Danmark, er en selvejende institution,

Læs mere

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune.

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. Vedtægter for CBS Sport Frederiksberg, 27. oktober 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål CBS Sport

Læs mere

Godkendt referat af repræsentantskabsmøde nr. 4 Mandag d. 26.2.2007 kl 18, Nørre Allé 32, 8000 Århus C

Godkendt referat af repræsentantskabsmøde nr. 4 Mandag d. 26.2.2007 kl 18, Nørre Allé 32, 8000 Århus C Godkendt referat af repræsentantskabsmøde nr. 4 Mandag d. 26.2.2007 kl 18, Nørre Allé 32, 8000 Århus C Tilstede: Nikolaj, Jakob, Mikkel, Søren, Jill, Marianne, Louise, Sofie, Anne, Betty. MR: Peter Dalsgård,

Læs mere

VEDTÆGTER. 4. Generalforsamlingen

VEDTÆGTER. 4. Generalforsamlingen VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Middelfart Økologiske Fødevarefællesskab forkortet MØF. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Middelfart Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS)

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) 1 Navn og formål Selskabets navn er Dansk Samfundsmedicinsk Selskab og indgår som fraktion i Dansk Selskab for Folkesundhed (DSFF). Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Godkendt af generalforsamlingen den 19. februar 2016 Artikel 1 Navn og formål 1 Navn 2 Formål Foreningens navn er Danske Journaliststuderende RUC (herefter

Læs mere

Indstilling til nye vedtægter

Indstilling til nye vedtægter Indstilling til nye vedtægter Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen at vedtage nye vedtægter for foreningen Danske Journaliststuderende RUC. Baggrund: Foreningens vedtægter er efterhånden mange

Læs mere

Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016

Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016 Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016 Kastrup 2016 1 Indhold 1. NAVN..... 4 2. OPTAGELSESBETINGELSER... 4 3. FORMÅL... 4 STK. 2. Faglige opgaver... 4 STK. 3. Organisatoriske opgaver... 4 4.

Læs mere

Vedtægter for OK-Odense

Vedtægter for OK-Odense Vedtægter for OK-Odense 1. Hjemsted. Omsorgsklubben OK-Odense er en selvejende institution med hjemsted i Odense kommune. 2. Formål. OK-Odense har på et upolitisk grundlag og inden for den sociale lovsgivnings

Læs mere

Afsnit 1 Navn, formål og medlemmer Afsnit 2 Fællesgeneralforsamling og fælles medlemsmøder Afsnit 3 Valg og struktur...

Afsnit 1 Navn, formål og medlemmer Afsnit 2 Fællesgeneralforsamling og fælles medlemsmøder Afsnit 3 Valg og struktur... Vedtægter for Al tekst på grå baggrund er taget direkte fra Forbundssektorbestyrelsens eksempel vedtægter og minimumsbestemmelser. Øvrige afsnit er der, hvor vores struktur og lokale forhold har nødvendiggjort

Læs mere

Nuværende: Selskabets navn er Psykologisk selskab for børnesagkyndige i familieretlige forhold

Nuværende: Selskabets navn er Psykologisk selskab for børnesagkyndige i familieretlige forhold Vedtægtsændringer, børnesagkyndigt selskab I samarbejde med psykologforeningens sekretariat har vi lavet et tjek af selskabets vedtægter, som på flere områder viser sig at være forældede eller forkerte

Læs mere

Bilag 1 forslag om ændring af kredsens vedtægter

Bilag 1 forslag om ændring af kredsens vedtægter Bilag 1 forslag om ændring af kredsens vedtægter Bilag til punkt 6.1 til Danske Kreds generalforsamling 23.maj 2019 Nuværende bestemmelse Forslag til ny bestemmelse Kommentar 1.1 Kredsens navn er Danske

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 ONSDAG DEN 12. MARTS KL. 17.30 TRE FALKE SKOLEN SØNDERJYLLANDS ALLÉ 4 2000 FREDERIKSBERG DET HANDLER OM DIN HVERDAG Indholdsfortegnelse: Dagsorden Fastlæggelse af forretningsorden

Læs mere

Forslag til aktiviteter i KALIF i 2015/16

Forslag til aktiviteter i KALIF i 2015/16 Side 1 af 13 Forslag til aktiviteter i KALIF i 2015/16 Bestyrelsens arbejde tager udgangspunkt i det aktivitetskatalog, der blev vedtaget på den stiftende generalforsamling i 2013. Erfaringer opnået ved

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RIBE BOLDKLUB. Navn og formål. Værdier og holdninger. Medlemmer

VEDTÆGTER FOR RIBE BOLDKLUB. Navn og formål. Værdier og holdninger. Medlemmer VEDTÆGTER FOR RIBE BOLDKLUB Forslag/2015 Navn og formål Foreningens navn er Ribe Boldklub. Foreningen er hjemmehørende i Esbjerg kommune. 1. 2. Foreningens hovedformål er at fremme fodbolden i lokalområdet

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL I KANTINEN

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL I KANTINEN REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Katrine Thomsen, Mads Helsted, Mads Koch, Johanne la Cour, Viktoria Sigsgaard TIL STEDE: Linnea, Claas,

Læs mere

Vedtægter foreningen Samtaleboblen 28.februar 2011

Vedtægter foreningen Samtaleboblen 28.februar 2011 Vedtægter foreningen Samtaleboblen 28.februar 2011 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er samtaleboblen og hjemsted Odense Formål 2 Foreningens virke bygger på et tredelt fundament: 1) Folkeoplysning -

Læs mere

Vedtægter for Organisation for Digitalt Design Studerende (ODDS) Ved Aarhus Universitet

Vedtægter for Organisation for Digitalt Design Studerende (ODDS) Ved Aarhus Universitet Vedtægter for Organisation for Digitalt Design Studerende (ODDS) Ved Aarhus Universitet Revideret 5. maj 2010 1 Foreningen Organisation for Digitalt Design studerende (ODDS) er en i alle henseender uafhængig,

Læs mere

DCF Forretningsorden

DCF Forretningsorden FORSLAG: FORRETNINGSORDEN OG ORGANISATONSMAGT DCF Forretningsorden 1. Indledning I dette dokument fastlægger bestyrelsen mandat samt beføjelser for: - Bestyrelsen. - Forretningsudvalget. - Sekretariatslederen

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i ELSA Copenhagen ELSA Copenhagen 2016/2017

Forretningsorden for bestyrelsen i ELSA Copenhagen ELSA Copenhagen 2016/2017 for bestyrelsen i ELSA Copenhagen ELSA Copenhagen 2016/2017 KAPITEL 1 1 Denne forretningsorden gælder for bestyrelsesarbejdet i ELSA Copenhagen. KAPITEL 2 Bestyrelsesposter 2 Formand (President) og bestyrelse

Læs mere

VEDTÆGTER PERSONALEFORENINGEN I TOPDANMARK

VEDTÆGTER PERSONALEFORENINGEN I TOPDANMARK VEDTÆGTER PERSONALEFORENINGEN I TOPDANMARK 1 NAVN OG FORMÅL: Foreningens navn er Personaleforeningen i Topdanmark. Foreningen er en sektion af Forsikringsforbundet, og har til formål at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for foreningen Single Rock Cafe Vejle.

Vedtægter for foreningen Single Rock Cafe Vejle. Vedtægter for foreningen Single Rock Cafe Vejle. 1 - Foreningens navn Foreningens navn er Single Rock Cafe. Foreningen er hjemmehørende i Vejle Kommune. Foreningen er en selvstændig forening under Single

Læs mere