Alle i Grænge og omegn ønskes et godt nytår! 2015 var et godt år for Grænge Beboerforening med stor aktivitet i huset - og med en god udlejning af

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Alle i Grænge og omegn ønskes et godt nytår! 2015 var et godt år for Grænge Beboerforening med stor aktivitet i huset - og med en god udlejning af"

Transkript

1 Alle i Grænge og omegn ønskes et godt nytår! 2015 var et godt år for Grænge Beboerforening med stor aktivitet i huset - og med en god udlejning af huset Fest og farver blev det også til - et velbesøgt karneval i februar, en fin grillfest i juni, hvor vi markerede, at det var 25 år siden, at beboerforeningen fik overdraget den gamle skole på Lolle alle til beboerhus - OG en uhyggelig halloweenaften i oktober. Bankospillene havde et tilfredsstillende deltagertal - med en lille stigning sidst på året. Bankospillene er til fornøjelse for deltagerne - og til gavn for foreningen, da der heldigvis er overskud på spillene. Årets markeder - loppemarkedet og julemarkedet - kan vi nærmest betegne som FORRYGENDE - begge med stor opbakning og fin omsætning - og det er nødvendigt for at skaffe de nødvendige midler til foreningens drift! TAK TIL ALLE FOR GOD OPBAKNING I OG PÅ GENSYN I 2016!!

2 GRÆNGE BEBOERFORENING er stiftet 4. maj Foreningens formål er at varetage almene interesser for Grænge by, men skulle man bo lidt uden for bygrænsen, er man også velkommen som medlem. Kontingent pr. husstand pr. 1. januar 2015 er 100 kr. Hvis man betaler kontingent over netbank, SKAL MAN HUSKE AT SKRIVE NAVN OG ADRESSE i feltet BEMÆRKNINGER. Reg.nr.: 5359, kontonr.: Indbetaling kan også ske via giro eller man kan rette henvendelse til et bestyrelsesmedlem! Fortegnelse over bestyrelsen finder du på bagsiden. Beboerforeningens medlemmer har mulighed for at leje beboerhuset, og det er også muligt at leje borde og stole, hvis man ønsker at holde festen hjemme! Se side 10!! Har du brug for en trailer, så kan beboerforeningen også hjælpe dig se igen side 10!! Foreningens hjemmeside er et besøg værd klik ind på - er som bekendt navnet på vores hjemmeside, og der skal igen lyde en opfordring til AT BRUGE HJEMMESIDEN FLITTIGT! Vi bestræber os på hele tiden at holde hjemmesiden opdateret, så man altid kan læse de sidste nyheder og se billeder fra arrangementer i beboerforeningen. HJEMMESIDEN ER DEN HURTIGSTE MÅDE AT INFORMERE AL- LE MEDLEMMER PÅ HER KAN MAN OGSÅ FINDE ALLE BLADE OG FLYERS, DER ER UDSENDT!!! Uden indtægter kan det ikke lade sig gøre at drive en forening - heller ikke GRÆNGE BEBOERFORENING! I 2015 indbetalte ca. 100 husstande i Grænge og omegn kontingent - det er ca. 1/3 af alle husstande i byen, og det kan blive bedre!! Hvorfor skal man betale til beboerforeningen???? FORDI beboerforeningen taler alles sag over for myndighederne o.a. FORDI man så er med til at styrke fællesskabet i byen - det giver sammenhold og gør Grænge til et attraktivt sted at bo. FORDI man så kan deltage i foreningens arrangementer OG leje beboerhuset til private fester. Man kan indbetale på følgende måder: Benytte girokortet, der er trykt på bagsiden - men det er dyrt - for dyrt! Indbetale via netbank til konto det er nemt og billigt!! Betale til én fra bestyrelsen - det kan være lidt besværligt, men er helt gratis! BETAL DIT KONTINGENT INDEN DU GLEMMER DET - OG HELST INDEN 1. MARTS!!!!

3 Formand: Kjeld Larsen Lolle Alle 25, 4891 Toreby L. Tlf jkl.lolla@post.tele.dk Næstformand og sekretær: Karin Rasmussen, Grænge Skovvej 108, 4891 Toreby L. Tlf karst1010@gmail.com Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf niels.odum.sorensen@gmail.com Øvrige bestyrelsesmedlemmer: Michael Browa, Gænge Skovvej 19, 4891 Toreby L. Tlf Browa.Stamm@gmail.com Kører du med trailer eller campingvogn??? - SÅ er det vigtigt, at du kender til de nyeste regler på området!!!! Kørelærer JØRGEN HØYER, der bor lige over for Beboerhu ONSDAG DEN 20 JANUAR KL I BEBOERHset, har lovet at fortælle os alt om de nye regler, og det sker:uset Tilmelding er ikke nødvendig - beboerforeningen står for en lille forfriskning!! Mona Holse, Hospitalvej 19,st.tv, 4800 Nykøbing F Tlf mholse@hotmail.dk Gitte Jeppesen, Grænge Skovvej 30, 4891 Toreby L Tlf , mobil gittejeppesen@mail.dk Emil Skovgaard, Grænge Skovvej 143, 4891 Toreby L. Tlf , mobil familien-skovgaard@live.dk (Suppleant) Michael Heyn, Lolle allé 18, 4891 Toreby Tlf casaheyn@gmail.com (Suppleant) Kent Mussegaard, Grænge Skovvej 2, 4891 Toreby L. Tlf sirakia@gmail.com I løbet af efteråret blev 20 beboere i Grænge mere dus med computeren og internettet ved at deltage i kurset Den digitale borger, som beboerforeningen afviklede i samarbejde med VUC. MEN fik du lært nok?? - ellers kan du fortsætte på et nyt kursus, som VUC arrangere. Denne gang bliver et dog i VUC s lokaler i Nykøbing. Hvis man ikke deltog på kurset i efteråret, kan man alligevel melde sig til det nye kursus!! Er du interesseret?? - så ring til Mona på inden den 1. februar!!!

4 HAR DU STYR PÅ DINE BILLEDER PÅ COMPUTEREN? - KAN DU BEARBEJDE DINE BILLEDER - BESKÆRE, ÆNDRE STØR- RELSE OG BELYSNING O.S.V.???????? Hvis ikke - så har du nu muligheden for at lære det! Vi har aftalt med JOHN PEDERSEN, SUNDBY, at han over 4 aftener vil forsøge at give os de grundlæggende færdigheder! Vores beboerhus - DEN GAMLE SKOLE PÅ LOLLE ALLE - er et underværk, der er værd at bevare! Vi vil gerne have råd til AT indrette et møde og aktivitetsrum på loftet over skolestuen, AT få et nyt køkken, AT få nye gulve i hele huset, og AT indrette en lege og aktivitetsplads udendørs. DET KAN LADE SIG GØRE, HVIS Realdania vil støtte os! DERFOR har vi lagt billet ind på projektet UNDERVÆRKER - et projekt, der støtter vedligeholdelse af bevaringsværdige bygninger OG give dem nyt liv! MEN DET KRÆVER, AT RIGTIG MANGE STØTTER PRO- JEKTET /VORES ANSØGNING, OG DET KAN MAN GØRE VED AT GÅ IND PÅ HJEMMESIDEN OG MARKERE, AT MAN STØTTER ANSØGNINGEN. MAN MÅ OGSÅ GERNE SKRIVE EN KOMENTAR! FÅ DIN FAMILIE, VENNER OG BEKENDTE TIL AT STØTTE VORES ANSØGNING!!! - FRISTEN ER 27. JA- NUAR John guider os til et par GRATIS billedbehandlingsprogrammer, som man kan hente på nettet - og han vil sætte os ind i, hvordan man bruger disse programmer. Kurset starter MANDAG DEN 22. FEBRUAR KL I BEBOER- HUSET, og vi regner med at slutte mandag den 14. marts - MEN slutdatoen kan ændres, hvis der er behov herfor! For at deltage kræves følgende: Du skal selv medbringe en PC helst en bærbar, men en stationær kan også bruges - den er bare lidt tungere at håndtere! Det koster 150 kr. for hele kurset - kaffe inklusiv! Du skal tilmelde dig til Kjeld SENEST 1. FEBRUAR! Ring til eller send en mail til jkl.lolla@post.tele.dk Kurset gennemføres, hvis/når 8 har meldt sig!!

5 JANUAR: Torsdag den 7. jan. Kl : Strikke-hyggeklub. Torsdag den 7. jan. Kl : BANKOSPIL. FEBRUAR: MART APRIL: Onsdag den 20. jan. Kl : Hør om de nye regler for kørekort BE. Torsdag den 21. jan. Kl : CAFÉEN ÅBNER! Onsdag den 27. jan. Kl : Fællesspisning. Torsdag den 4. feb. kl : Café. Torsdag den 4. feb. kl : BANKOSPIL. Torsdag den 18. feb : Café. Mandag den 22. feb. kl : Kursus i billedbehandling. Mandag den 29. feb. kl.l 19.00: Kursus i billedbehandling. Tirsdag den 1. marts kl : Generalforsamling. Torsdag den 3. marts kl : Café. Torsdag den 3. marts kl : BANKOSPIL. Mandag den 14. marts kl.l 19.00: Kursus i billedbehandling. Torsdag den 17. marts kl : Café. Mandag den 21. marts kl : Kursus i billedbehandling. Torsdag den 31. marts kl : Café. Torsdag den 7. april kl : BANKOSPIL. Torsdag den 14. april kl : Café. Søndag den 17. april kl : Affaldsindsamling. Torsdag den 28. april kl : Café. Velkommen i caféen hver anden torsdag kl første gang TORSDAG DEN 21. JANUAR!! I 2015 VAR DER Strikkeklub hver anden torsdag og Net og bogcafé hver anden mandag nu slår vi det hele sammen til CAFÉEN og udvider aktiviteterne med spil! Tag dit strikketøj - eller andet håndarbejde - med og hyg dig med ligesindede. Her kan udveksles erfaringer - og man kan få hjælp til det svære!! Få hjælp til din PC - eller bare hjælp til at komme på nettet. Du kan også få hjælp til de forskellige edb-programmer - tekstprogram, billedprogram o.l. Medbring din PC eller lån beboerforeningens! Hyg dig med spil - kortspil eller andre underholdende spil sammen med andre! Køb en kop kaffe - kaffe og kage kan købes til meget rimelig pris!!!! ALLE MDLEMMER AF GRÆNGE BEBOERFOR- ENING ER VELKOMNE - DET SAMME GÆLDER PENSIONISTFORENINGENS MEDLEMMER!!! CAFÉEN HAR MODTAGET STØTTE FRA GULDBORG- SUND KOMMUNE DERFOR KAN VI TILBYDE DENNE AKTIVITET HELT GRATIS FOR MEDLEMMERNE I BE- BOERFORENINGEN OG PENSIONISTFORENINGEN!

6 Så indbydes der til FÆLLESSPISNING IGEN.. ONSDAG DEN 27. JANUAR KL hvor menuen er følgende: HELDIGVIS - er der mange, der synes, at de har det bedst med at færdes i tiltalende omgivelser, og Her spiller orden og renlighed en stor rolle! Søren Thor Renner Mortensen hører til den slags mennesker, og derfor har han gennemført sit helt eget projekt - han har samlet affald på hovedvejen mellem Nykøbing og Sakskøbing! For at lette arbejdet har Søren aftalt med REFA, at de tager det opsamlede skrald med, hvis det er lagt i de røde sække - OG aftalt med beboerforeningen, at han måtte sætte sækkene ved siden af skraldespanden på Lolle alle 11. TV-ØST synes også, at det er et godt projekt, og derfor vil de lave en optagelse med Søren lørdag den 9. januar i beboerhuset - OG beboerforeningen får også en lille rolle i udsendelsen. Årsagen hertil er, at vi for det første har støttet Søren, MEN også fordi TV-ØST er opmærksom på, at vi selv gør en indsats her i byen via den årlige affaldsindsamling. VI ER SELVFØLGELIG OGSÅ MED I ÅR - DET FOREGÅR SØNDAG DEN 17. APRIL KL FRA BEBOERHUSET! Reserver allerede nu dagen - der udsendes yderligere information i begyndelsen af april. Brunkål med det rigtige tilbehør - skank og flæsk, kartofler og rugbrød! Kaffe med hjemmebag. Det koster 50 kr. at deltage - drikkevarer skal man selv medbringe. Tilmelding skal ske til Annette på telefon senest den 21. januar - OG DET ER IGEN EFTER PRIN- CIPPET FØRST TIL MØLLE - SÅ RING HELLERE I DAG!!! Den ordinære generalforsamling afholdes i beboerhuset TIRSDAG DEN 1. MARTS KL I BEBOERHUSET!! Dagsorden m.v. udsendes sidst i februar måned - man skulle jo nødigt glemme denne vigtige dato! - MEN HUSK at punkter, man ønsker drøftet/behandlet på generalforsmlingen, skal være formanden i hænde SENEST TIRSDAG DEN 23. FEBRUAR. Skulle nogen ønske at se regnskabet før generalforsamlingen, kan dette lade sig gøre ved at kontakte formanden fra 16. februar! Alle disse varsler/datoer fremgår af vedtægterne!

Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf. 2469 8877 - email: niels.odum.sorensen@gmail.com

Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf. 2469 8877 - email: niels.odum.sorensen@gmail.com Formand: Kjeld Larsen Lolle Alle 25, 4891 Toreby L. Tlf. 5168 5830 - email: jkl.lolla@post.tele.dk Næstformand og sekretær: Karin Rasmussen, Grænge Skovvej 108, 4891 Toreby L. Tlf. 6139 1959 - email: karst1010@gmail.com

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

SPRØJTEN. April - Maj 2014 MEDLEMSBLAD FOR DUI LEG OG VIRKE STRUER AFD. TELEFONLISTE For DUI LEG og VIRKE STRUER AFD.

SPRØJTEN. April - Maj 2014 MEDLEMSBLAD FOR DUI LEG OG VIRKE STRUER AFD. TELEFONLISTE For DUI LEG og VIRKE STRUER AFD. TELEFONLISTE For DUI LEG og VIRKE STRUER AFD. Formand Flemming Karlsen 86 95 08 86 / 23 61 39 95 fkarlsen@email.dk Kasserer Helle Jeppesen 69 14 69 34 / 30 27 06 86 havremarken6@gmail.com Sekretær Dorte

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 04. 2011.

Nyhedsbrev nr. 04. 2011. Nyt Fra Sidste Klubaften Nyhedsbrev nr. 04. 2011. Vi nåede op på at blive 23 SMCKére på denne dejlige onsdags klubaften. Bo Hansen havde bagt nogle pragtfulde chokoladeboller, som vi nød sammen med hans

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 123-127 Nr. 2 Dato den 7. maj 2018 Nyt fra tilbuddet Da vi som traditionen tro, inviterede Jer pårørende til julehygge i december måned, drøftede vi med Jer, om vi skulle

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail:

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail: SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER 2018 Stue 2-28786021 Stue 31-28786023 Stue 4-28786024 Mail: erik.romer@albertslund.dk Foredrag og Generalforsamling - på Storagergård 10. Oktober kl. 18:00-20:30 Tirsdag d.

Læs mere

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015:

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: Galten Bibliotek Brug din iphone / ipad til Bibliotekets online tjenester Mandag d. 26. oktober kl. 11.00-12.30 Hørning Bibliotek Android tablet / smartphone

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Festen starter kl

Festen starter kl GENERALFORSAMLING OG Sommerfest Lørdag d. 28. maj 2016 på Ankerpladsen, Toftgårdsvej Generalforsamlingen starter kl. 14.00 Teltet opstilles af udlejningsfirmaet, men vi skal selv hjælpe til vi vil også

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere

Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår. Februar 2012

Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår. Februar 2012 Februar 2012 Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår Kalenderoversigt over aktiviteter i omegnen Kære læser Hvis du læser dette sidder du med

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Grundejerforeningen Allegaardens Villaby

Grundejerforeningen Allegaardens Villaby Grundejerforeningen Allegaardens Villaby Indkaldelse til ordinær generalforsamling onsdag d. 27-04-16 kl. 19 21 Generalforsamlingen afholdes i lærerværelset på Husum Skole, Karlslundevej 33, 2700 Brønshøj

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Festen starter kl

Festen starter kl GENERALFORSAMLING OG Sommerfest Lørdag d. 26. maj 2018 på Ankerpladsen, Toftgårdsvej Generalforsamlingen starter kl. 15.00 Teltet opstilles af udlejningsfirmaet, men vi skal selv hjælpe til vi vil også

Læs mere

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyhedsbrev Forår 2016.vi har måske et tilbud til dig, som det er svært at sige nej til! Røde Kors Cafe Square dance Modelteater På hyggelig

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Indhold Præsentation af Aarhus Bridgeklub... 3 Bestyrelsen:... 5 Turneringsledere:... 6 Mandag eftermiddag:... 7 Undervisning mandag eftermiddag... 8 Mandagsklubben...

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser forår 2012 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 03. 2011.

Nyhedsbrev nr. 03. 2011. Onsdag d. 1. juni til søndag d. 4. juni Nyhedsbrev nr. 03. 2011. Hartzentur er overstået og alt gik godt, vi kom alle sikkert frem og tilbage, uden skader og uheld. Vi havde også det bedste vejr man kunne

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser efterår 2011 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allé 1 Nr.1 Dato Marts 2018 Nyt fra tilbuddet Det som optager os rigtig meget i øjeblikket er naturligvis den forestående flytning for borgerne der bor på Kastanie Allé

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé 10 Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 10 Nr. 3 Dato: Maj 2018 Nyt fra tilbuddet "Kom, maj, du søde, milde! Gør skoven atter grøn" Alt omkring Bøge Allé 10 står nu også grønt, og fornyet energi har indfundet

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Medlemsbrev & program efterår 2015. Medlemsbrev som mail Slægtshistorisk Forening Sønderjyllands medlemsbrev udsendes denne gang ikke som normalt med post sammen

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Nyhedsbrev Juli 2019 Aktivitetskalender 3. kvartal 2019 Velkommen til Hjerneskadeforeningen Vestsjælland, hvor der er mange

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

Samlede mødeprogrammer for. Fællesklubberne. i Kongernes Nordsjælland. Gældende for

Samlede mødeprogrammer for. Fællesklubberne. i Kongernes Nordsjælland. Gældende for Samlede mødeprogrammer for Fællesklubberne i Kongernes Nordsjælland Gældende for Foråret 2016 1 Allerød og Omegns Frimærkeklub Mødested: Aktivitetshuset, Frederiksborgvej 15, 1. sal, 3450 Allerød Mødetid:

Læs mere

Solrød Computer & Fotoklubs it- og fotoundervisning i efteråret 2013.

Solrød Computer & Fotoklubs it- og fotoundervisning i efteråret 2013. Solrød Computer & Fotoklubs it- og fotoundervisning i efteråret 2013. Der undervises i følgende kurser: Modul 1a for dig som ikke tidligere har brugt en computer. Kurset henvender sig til dig som vil lære

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

digital københavner Lær at bruge selvbetjening på internettet Gratis kurser

digital københavner Lær at bruge selvbetjening på internettet Gratis kurser digital københavner Lær at bruge selvbetjening på internettet FEBRUAR, MARTS, APRIL, MAJ 2014 Gratis kurser Velkommen til Digital Københavner Københavns Biblioteker udbyder i samarbejde med Københavns

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Generalforsamling Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 24. oktober 2014, kl. 15.00 På Hotel Maribo Søpark

Generalforsamling Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 24. oktober 2014, kl. 15.00 På Hotel Maribo Søpark Generalforsamling Dansk Byggeri Lolland-Falster Fredag den 24. oktober 2014, kl. 15.00 På Hotel Maribo Søpark Invitation til den årlige generalforsamling På vegne af bestyrelsen for Dansk Byggeri Lolland-Falster

Læs mere

Vordingborg Bibliotek Præstø Bibliotek Møn Bibliotek

Vordingborg Bibliotek Præstø Bibliotek Møn Bibliotek IT - KURSER oktober - januar 2010/2011 2 Vordingborg Bibliotek Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag

Læs mere

Til slut vil jeg gerne på bestyrelsens vegne ønske alle en god jul og et godt og lykkebringende nytår.

Til slut vil jeg gerne på bestyrelsens vegne ønske alle en god jul og et godt og lykkebringende nytår. December 2012 Kære medlemmer Med et vejr, der bevirker at vi alle kommer til at minde om julesangens Rudolf, når vi bevæger os udenfor, er tiden kommet, hvor Netværk Danyards program for år 2013 skal frem

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, 5220 Odense SØ Nyhedsbrev

AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, 5220 Odense SØ Nyhedsbrev HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, 5220 Odense SØ Nyhedsbrev Efterår 2018.vi har måske et tilbud til dig, som det er svært at sige nej til! www.hollufpile.dk Kontakt: aktivitetshusethollufpile@gmail.com

Læs mere

Aktiviteter April 2016

Aktiviteter April 2016 Aktiviteter April 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET Marts og april 2019 Aktiviteten åben alle hverdage: Mandag- torsdag 9.30-15.30 Fredag 9.30-12.00 Alle aktiviteter er på adressen Skerrisvej 22, Nr. Alslev medmindre andet fremgår nedenfor. Aktiviteten

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 13.1.2018 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2017 og budget 2018. På første

Læs mere

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner.

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. December 2014 Kære medlemmer og familie. 2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. Det har været et godt år for

Læs mere

Stor sommerfest. lørdag den 31 maj 2014. Festen starter kl 19.00

Stor sommerfest. lørdag den 31 maj 2014. Festen starter kl 19.00 Til medlemmer af Røndegaard grundejerforening Følle, d. 7. maj 2014 GENERALFORSAMLING OG sommerfest Lørdag d. 31. maj 2014 på Ankerpladsen, Toftgårdsvej Generalforsamlingen starter kl. 14.00 Teltet opstilles

Læs mere

Skanderborg Kommunes Biblioteker. Kurser efterår 2014 4102/08

Skanderborg Kommunes Biblioteker. Kurser efterår 2014 4102/08 Kurser efterår 2014 4102/08 Kom i gang med din ipad eller iphone - for begyndere Galten Bibliotek tirsdag d. 23.9. kl. 10.00-12.00 Hørning Bibliotek mandag d. 27.10. kl. 10.00-12.00 Ry Bibliotek onsdag

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 23. oktober 2015 kl. 15.00 På Bangs Have Pavillonen, Maribo

Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 23. oktober 2015 kl. 15.00 På Bangs Have Pavillonen, Maribo Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster Fredag den 23. oktober 2015 kl. 15.00 På Bangs Have Pavillonen, Maribo Indbydelse til generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster På vegne af bestyrelsen

Læs mere

Program for sæsonen

Program for sæsonen Program for sæsonen 2017-2018 Til opslagstavlen. Vi har igen sammensat en buket af forskellige aktiviteter og arrangementer, så der er noget for enhver smag. Vi håber at I vil møde op, og dermed vise at

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

IT KURSER FOR ÆLDRE 1

IT KURSER FOR ÆLDRE 1 IT KURSER FOR ÆLDRE 1 Har du lyst til at lære mere om IT? Her finder du nogle af de tilbud og kurser Biblioteket og frivillige i Ikast-Brande Kommune står for. Nogle af kurserne er for nybegyndere og andre

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Team Rødovre Cykelklub

Team Rødovre Cykelklub Team Rødovre Cykelklub REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 30 MARTS 2011 Onsdag den 30. marts 2011 kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Team Rødovre Cykelklub i klublokalet Milestedet Nørrekær

Læs mere

JARUN.DK 29. ÅRGANG NR 5 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN JUNI/JULI 2018 GOD SOMMER

JARUN.DK 29. ÅRGANG NR 5 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN JUNI/JULI 2018 GOD SOMMER JARUN.DK 29. ÅRGANG NR 5 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN JUNI/JULI 2018 GOD SOMMER Errindlev Købmandshandel Nyt fra Errindlev Købmandshandel På generalforsamlingen i april sagde vi farvel og tak for indsatsen

Læs mere

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august.

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august. Solrød Computer & Fotoklub Kære medlemmer! Der har været stor aktivitet i forårsperioden med mange gæster i it-cafeen mandag, onsdag og torsdag i hver uge. Fotogrupperne har mandag, tirsdag og fredag både

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

Medlemsblad for Strandby Jagtforening

Medlemsblad for Strandby Jagtforening - kontakt én af os hvis du har spørgsmål, gode ideer, ris og ros eller hvis du blot ønsker at hjælpe til... Formand Brian Madsen Kommunale arealer 51 60 28 29 hegnsvej19@hotmail.com Næstformand Mikael

Læs mere

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår.

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 7. oktober 2019 Tilstede: Tina Høg Lind, Niels-Peter Meldgaard, Lisbeth Steninge, Inger Mortensen, Hanne Caspersen, Charlotte Stig og Solveig Kirkedal 1. På vores

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2009.

Nyhedsbrev nr. 02. 2009. Generalforsamling. Dagsorden: søndag den 29-03- 09 1. Valg af ordstyrer.: Søren Torense Nyhedsbrev nr. 02. 2009. 2. Valg af referent.: Henrik Rasmussen 2. Beretning ved formanden, (er vedlagt). Godkendt.

Læs mere

Brug for hjælp til it?

Brug for hjælp til it? Indholdet er samlet og udgivet af Nordfyns Kommune Kontakt: Digital formidler Susan Buer Toldam sbt@nordfynskommune.dk Tlf: 24968974 Brug for hjælp til it? Se, hvor i Nordfyns Kommune du kan få hjælp,

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 AKTIVITETSOVERSIGT 2014 Lørdag den 6. december Julebanko 2015 Lørdag den 10. januar Nytårsfest Tirsdag den 13. januar Politi-aften Lørdag den 7. februar Fødselsdagsfest

Læs mere

Nyhedsbrev 08. marts 2015

Nyhedsbrev 08. marts 2015 Nyhedsbrev 08. marts 2015 Trædrejning Der var mange som benyttede sig af tilbuddet om at få undervisning i trædrejning, og det var dejligt at se. Allerede i dag er der flere som benytter maskinerne som

Læs mere

ROSQUILTERNE 2015/2016

ROSQUILTERNE 2015/2016 ROSQUILTERNE 2015/2016 Kære medlem Vi håber at du har haft en god sommer, og kommer tilbage med en masse ny energi, til den nye sæson 2015/2016. Vore møder og kurser vil blive afholdt samme sted som sidste

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

ÅRHUS BRIDGEKLUB 2009-2010

ÅRHUS BRIDGEKLUB 2009-2010 ÅRHUS BRIDGEKLUB 2009-2010 Indhold: Bestyrelse og ugeplan Mandagsklubben Undervisning Onsdagsklubben Tilmelding og betaling Andre klubber Anden information Spillested: Vanggaardcentret Paludan Müllersvej

Læs mere

AKTIVITETS- KALENDER BEMÆRK! Arrangementer 1. januar til 30. april 2015

AKTIVITETS- KALENDER BEMÆRK! Arrangementer 1. januar til 30. april 2015 BEMÆRK! Indlæg til næste Aktivitetskalender for perioden 1. maj - 31. august 2015 bedes fremsendt senest 1. april 2015 til: Plejecentret Louiselund Louiselund 9 2970 Hørsholm Att. Dan Poulsen E-mail: DPO@horsholm.dk

Læs mere

SÅ HOLDER VI FEST IGEN SKAL JEG DYRKE SPORT? ALKOHOL

SÅ HOLDER VI FEST IGEN SKAL JEG DYRKE SPORT? ALKOHOL SÅ HOLDER VI FEST IGEN Så er det igen ved at være tid til årets fest med vennerne fra HMI, nemlig Gl. Elevfest 2010. Vi lejet Crazy Daisy i Skanderborg igen, så rammerne skulle være i orden til et BRAG

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende ÅRSKALENDEREN Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderfor-eningens

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Rigtig glædelig jul og godt nytår Billedet er fra Møgeltønder Nyhedsbrev Januar 2019 Aktivitetskalender 1. kvartal 2019 Velkommen til Hjerneskadeforeningen Vestsjælland,

Læs mere

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016 Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup vinterhalvåret 2015/2016 Hold dig opdateret på hjemmesiden: www.hvidbjergborgerforening.dk Er din husstand endnu ikke medlem - men ønsker at blive det denne

Læs mere

MEDBORGERHUSET VÅLSE GAMLE SKOLE

MEDBORGERHUSET VÅLSE GAMLE SKOLE MEDBORGERHUSET VÅLSE GAMLE SKOLE AKTIVITETER 2014 / 2015 Forord Foreningen Medborgerhuset Vålse Gamle Skole, driver den gamle skole, beliggende bag Vålse Kirke, som et medborgerhus for det nordvestlige

Læs mere