Når du får anvist din bolig, bedes du kontakte den assisterende områdeleder/teamlederen hurtigst muligt for at aftale nærmere om indflytning.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Når du får anvist din bolig, bedes du kontakte den assisterende områdeleder/teamlederen hurtigst muligt for at aftale nærmere om indflytning."

Transkript

1 Velkommen til Områdecenter Lystoftebakken, Plejehjemmet Adresse: Caroline Amalievej 130, 2800 Kgs. Lyngby Telefon: Telefax: Ledelsen på Områdecenter Lystoftebakken består af: Områdeleder Marianne Pedersen Tlf Ass. områdeleder Hanne Bau Tlf Teamleder Rikke Rydstrøm Tlf Vi vil gerne byde dig velkommen til din nye bolig på Områdecenter Lystoftebakken. Lystoftebakken råder over 62 plejeboliger samt 63 beskyttede boliger. Når du får anvist din bolig, bedes du kontakte den assisterende områdeleder/teamlederen hurtigst muligt for at aftale nærmere om indflytning. På Lystoftebakken er det vores opgave at bistå med hjælp i forhold til dine individuelle behov, ønsker og ressourcer med fokus på aktivitet og træning i hverdagen. Se vedlagte foldere. Når due flytter ind på Lystoftebakken, bliver du tilknyttet to kontaktpersoner blandt personalet og en sygeplejerske. Vi tilstræber sammen med dig og din familie/pårørende at tilrettelægge en hverdag ud fra dine ønsker om kvalitet i hverdagen. Bilagene 1-6 skal udfyldes og afleveres til primærsygeplejersken senest en uge efter indflytning. Inden for de første tre uger eller efter nærmere aftale skal der afholdes en indflytningssamtale, hvor vi sammen afstemmer gensidige forventninger. Under samtalen vil dine kontaktpersoner og sygeplejersken være til stede. Vi opfordrer til at også dine nærmeste pårørende deltager. Samtalen foregår i din bolig. Når du flytter ind i en plejebolig, kan der opstå mange spørgsmål. Disse spørgsmål har vi forsøgt at besvare på de følgende sider.

2 Adgangsforhold til boligen Vi aftaler med dig, hvem der har adgang til din bolig, hvis du ikke selv er til stede. Administration Administrationskontoret er beliggende ved hovedindgangen i hallen Der er daglig kontortid: Mandag torsdag kl Fredag kl Adresse Caroline Amalievej 130, 2800 Kgs. Lyngby Affald Containere i gården må kun benyttes til husholdningsaffald. Du er selv ansvarlig for at bortskaffe storskrald. Aktivitetscenter Aktivitetscentret tilbyder dig vedligeholdelsestræning og aktivitetstilbud i hverdagen. Aktivitetscentrets personale består af en ergoterapeut, fysioterapeut og aktivitetsmedarbejder. Der ud over er der tilknyttet frivillige Aktivitetstilbuddene er beskrevet i beboeravisen Lysposten og på afdelingernes tavler. Apotek Lystoftebakken har betalingsordning med Virum Apotek. Apoteket bringer varer hertil, og medicinregningen betales via PBS direkte til apoteket. Sygeplejersken vil være dig behjælpelig med bestilling af medicin, hvis du ønsker det. Beboeravis Hver måned modtager du beboeravisen Lysposten. Alle er velkomne til at bidrage med indlæg til avisen. Indlæggene skal afleveres senest den 15. i måneden til aktivitetsmedarbejder Marianne Fobian. Besøgstider Områdecentret er beboernes hjem, derfor er familie og venner altid velkomne. Yderdørene låses mellem kl og og indenfor dette tidsinterval kan dørklokke ved hovedindgang benyttes. Boligbetaling Boligbetalingen (husleje, el og varme) beregnes af kommunen. Ved eventuelle spørgsmål kan du rette henvendelse til Ældrerådgiverne, Lyngby-Taarbæk Kommune Tlf i tidsrummet kl

3 Brandalarmer I alle fællesrum og på gangarealer er der opsat brandalarmer. I tilfælde af brand aktiveres disse og samtidig går der besked til brandvæsenet. Bruger/pårørendemøde Der afholdes møde 2 gange årligt. Fjernsynsstik Der findes fjernsynsstik i alle boliger. Lystoftebakken har Kabel-TV. Du kan se, hvilke kanaler, pakkerne indeholder på YouSee s hjemmeside. Se bilag 4 Du betaler selv licens til DR Fodpleje Se bilag 7 Forsikring Lystoftebakken har ingen indboforsikring, så du anbefales at tegne din egen familie/indboforsikring. Vi anbefaler at guld, sølv, smykker, værdigenstande og pengebeløb altid opbevares i det aflåste skab i din bolig. Frisør Se bilag 8 Fælles lokale til særlige arrangementer Lystoftebakken kan tilbyde lokale med plads til max 130 personer. Ønsker du at benytte lokalet, kan dette bookes på administrationskontoret. Gudstjeneste Der afholdes gudstjeneste den første onsdag i måneden kl i spisestuen. Gæster Ønsker du at have overnattende gæster, er der mulighed for at låne en gæsteseng. Have Lystoftebakken sørger for klipning af hæk og græsplæne. Haveaffald lægges for enden af bygningen ved indgang 138 og ikke i skraldesækkene. Du er i øvrigt altid velkommen til at benytte vores fælles arealer på Lystoftebakken. Ligeledes er du altid velkommen til at benytte vores dejlige vinterhave ved siden af festsalen.

4 Min livshistorie For at kunne yde den maximale pleje og omsorg er det et stort ønske fra os at kende din livshistorie, så ved at udfylde dette skema, kan vi bruge oplysningerne som en hjælp til ovenstående. Se bilag 1 Husdyr Det er tilladt at holde mindre husdyr, såfremt du selv kan passe det. Husleje Der betales husleje fra den dato, boligen er meldt indflytningsklar. Ved udflytning fra plejebolig betales der husleje til og med 14 dage efter udflytning. Højtider Vær ekstra opmærksom på husavisen LYSPOSTEN i november måned, vedr. tilmeldinger til arrangementer i december måned. Dette gælder især for beboerne i de beskyttede boliger. Indflytning Vi henstiller til, at indflytning sker på hverdagene mandag til torsdag af hensyn til en optimal velkomst. Internet Der er ikke installeret internet i boligerne. Kiosk Kioskens åbningstider: Se beboeravisen LYSPOSTEN I kiosken kan der bl.a. købes slik, sodavand og vin. Kom og tal med personalet. Besøg hos læge/speciallæge/ambulatorium Personalet har ikke mulighed for at ledsage. Læge Lægevalget er frit efter de sædvanlige regler. Mad/drikke På Lystoftebakken har vi et tæt og godt samarbejde med Den Kommunale Madservice. Køkkenchefen planlægger menu for en uge af gangen, med udgangspunkt i årstidens råvarer. Al mad tilberedes fra bunden. Til morgenmad serveres der sædvanligvis havregrød, øllebrød eller surmælksprodukter. Endvidere servers friskbagt brød, ost og marmelade. Der er endvidere kaffe, te og juice.

5 På hverdage serveres der kl : Frokosten serveres vanligt og består af kold mad og lun ret 4 gange ugentlig. På hverdage serveres aftensmaden kl og består af 1 hovedret og 1 biret. I weekenden serveres der hovedret og biret kl Kold mad serveres kl Om aftenen serveres der kaffe eller te. Ønsker vedrørende kosten skal udfyldes. Se bilag 2 og 2.1 Ønskes refusion for maden, hvis du er bortrejst eller lignende, skal framelding ske med 3 dages varsel til kontaktperson. Medicin administration Har du behov for, at plejepersonalet administrerer din medicin, vil der typisk blive doseret til en 14. dages periode. Doseringsæsker samt medicinboks kan købes på Lystoftebakken. Plejepersonalet vil være dig behjælpelig, og beløbet vil blive opkrævet via din månedsfaktura. Møblering Du skal selv medbringe møbler, gardiner, dyne, hovedpuder m.v. Der forefindes gardinstænger i boligen. Beboere og familie/pårørende skal selv stå for udpakning, ophængning af lamper, billeder, gardiner m.v. Vægge og lofter er af beton, så der skal bruges slagboremaskine. Som udgangspunkt anbefaler vi ikke gulvtæpper, idet disse skal fjernes, såfremt personalet på et senere tidspunkt skal benytte kørende hjælpemidler. Nøgler Der kan udleveres 1 nøgle til boligen, og der er mulighed for køb af ekstra nøgler. PBS Betaling for ophold på Områdecenter Lystoftebakken, valgfrie ydelser m.v. foregår via PBS. Se bilag 3. Rengøring Der gøres rent i boligen en gang om ugen. Tandlæge Tandlæge og tandplejen komme hver torsdag. Den kommunale omsorgstandpleje er et tilbud til alle, der bor i plejebolig. Tilmelding via valgfrie ydelser.

6 Teknisk afdeling Teknisk afdeling er behjælpelig med montering af bolig, småreparationer m.v. mod betaling. Lamper og el-artikler skal, hvis din familie/pårørende ikke kan gøre det, opsættes af el-installatør, som du selv bestiller. Vær opmærksom på, at alle løse ledninger skal fæstes til panelet eller bindes op. Telefonstik Der er telefonstik i alle boliger. Flytning af telefon skal du selv sørge for. Tog- og busforbindelse Buslinie 182 fra Lyngby til Lystoftebakken og buslinie 183 fra Lystoftebakken til Lygnby. Grisen fra Brede Station mod Jægersborg og Nærum. Transport Hvis du har Movia-handicapkørsel, kan denne bibeholdes efter indflytning til Lystoftebakken. Tøjvask Alt dit tøj bliver mærket med bolignummer (kr. 150,00) Vi kan ikke påtage os at vaske uldtøj eller tøj af silke for dig. Tøjet stryges ikke. Vi sender ikke tøj til rensning. Yderligere information kan indhentes hos kontaktperson. Valgfrie ydelser Se bilag 5 og 6. Vedligeholdelse af kørestole Har du et hjælpemiddel så som kørestol, cykel, el-scooter og lign. udlånt fra Hjælpemiddeldepotet, er du selv ansvarlig for almindelig vedligeholdelse incl. udskiftning af dæk og slanger. Din kontaktperson kan være behjælpelig med henvisning til firmaer, der klarer dette. Vinduespudsning Der pudses vinduer 4 gange årligt i alle boliger.

7 Bilag 1 MIN LIVSHISTORIE billede Navn

8 SKRIV DIN LIVSHISTORIE / ERINDRINGER I den vedhæftede skabelon kan du skrive historien om dit liv. Alle har levet et interessant og spændende liv, som deres børn, børnebørn og andre i familien ønsker at kende til. I dag lever familier ofte spredt geografisk og derfor forsvinder familiens historie nemt i løbet af få generationer. Skriv eventuelt livshistorien sammen med dine pårørende - det giver ofte gode oplevelser. Du kan løbende skrive på livshistorien, når du kommer i tanke om noget. Du kan også sætte billeder ind. God fornøjelse Skabelonen er udarbejdet af Social- og Sundhedsskolen Fyn og rettet til af demensteamet i Lyngby- Taarbæk Kommune januar 2010.

9 Barn- og ungdom Fødested og Miljø Hvornår er du født? Hvor? Hvordan så dit barndomshjem ud? Boede I i hus eller lejlighed? Hvad kan du huske fra dit barndomshjem (for eksempel: haven, kælder, den fine stue, komfuret i køkkenet)? Var der dyr i dit barndomshjem? Har du boet flere steder? Forældre Hvad hed dine forældre? Hvornår er de født? Hvornår døde de? Har du haft stedforældre? Hvad var dine forældres erhverv? Er der persontræk ved dine forældre du særlig husker?

10 Bedsteforældre (eller anden nær familie du var tæt knyttet til) Hvem var de? Hvor boede de? Har du som barn boet med/hos dine bedsteforældre? Har du været meget på ferie hos dem eller med dem? Søskende Har (/havde) du søskende? Hvad hed(der) de? Hvornår blev de født? (Hvornår døde de?) Hvem har du haft mest kontakt til? Havde du stedsøskende? Var der plejebørn i din familie?

11 Barndomsvenner Er der personer, børn eller voksne der betød meget for dig som barn? Skoletiden Hvor har du gået i skole? Kan du huske skolevejen? Var der fag, du var særlig glad for? Kan du huske lærerne? Og skolekammeraterne? Gik du i skole hver dag? Kan du huske episoder fra skoletiden?

12 Ungdomsvenner Hvornår flyttede du hjemmefra? Hvor boede du i dine ungdomsår? Tog du en uddannelse? Arbejdede du? Hvor henne? Kan du huske dine ungdomsvenner? Har du nogen historier om, hvad I lavede sammen? Traditioner i barndommen Tog I på sommerudflugter? Hvordan fejrede I højtiderne? Var der søndagstraditioner? Regelmæssig kirkegang? Aftenbøn? Fødselsdagstraditioner? Ferier? Lege og spil? Biograf, teater? Løbe på skøjter? Tordenkaffe? Påklædning? Hvad var dine livretter? Er der i det hele taget traditioner, der har haft betydning senere i dit liv?

13 Begivenheder i barn- og ungdommen der specielt huskes Er der begivenheder, der har påvirket dig meget følelsesmæssigt (som har gjort dig særlig glad og stolt, eller skabt sorg og angst)? Tænk for eksempel på dine søskendes fødsel, din konfirmation, dødsfald blandt dine nærmeste, ildebrand, ulykker, krig eller den dag du flyttede hjemmefra.

14 Voksenlivet Familie Hvem blev du gift med? Hvordan mødtes I? Hvornår blev du gift? Hvordan var dit forhold til din svigerfamilie? Har der været skilsmisser? Har du din (sviger)familie endnu? Har du boet sammen med andre, ud over børnene? Er der søskende / svigerfamilie, du er kommet specielt meget sammen med? Bosteder Hvor har du boet som voksen; i hus eller lejlighed? Har du selv bygget hus? Hvad husker du om byen/egnen, hvor du boede?

15 Børn Har du fået børn? Hvornår blev de født? Hvad hedder de? Er der oplevelser fra børnenes opvækst, du specielt husker? Hvem er dine børn blevet gift med? Hvad arbejder de med? Hvor bor de? Har der været skilsmisser? (Du kan evt. lave et stamtræ.) Naboer og venner Er der naboer eller venner, du kan huske? Hvor bor (boede) de? Lever de endnu? Hvad lavede du sammen med dem? Har du haft en stor eller en lille omgangskreds?

16 Børne- og oldebørn Har du børnebørn? Hvem er de børn af? Hvornår er de født? Er der en øjesten? Har du haft meget kontakt til dine børnebørn? Hvad laver børnebørnene? Har du måske også oldebørn? Traditioner Er der skabt specielle traditioner i din familie? Havde I traditioner ved højtiderne?

17 Ferier Holdt I ferie i hjemlandet? Har du været på charterrejse eller boet i sommerhus? Er der ferier, der særlig huskes i familien? Erhvervs- og arbejdsliv Har du taget uddannelse(r) og hvilke? Har du arbejdet? Hvor? Har du haft et tillidserhverv? Hvilken betydning havde dit arbejde/din arbejdsplads for dig? Eller var du måske hjemmegående?

18 Pensionering Hvornår blev du pensionist? Hvordan var det at blive pensioneret? Interesser / hobbyer Har du haft særlige interesser eller hobbyer? For eksempel museumsbesøg, teater og biograf, idræt og sport, sang, musik og dans, frimærker, biler, kortspil, naturen, havearbejde, jagt. Har du set meget fjernsyn? Hvem har du delt din interesse med?

19 Familieroller Var du den i familien, der: Havde styr på økonomi? Stod for indkøb og madlavning? Lod din ægtefælle ordne alt det praktiske? Var mest omkring børnene, da de var små? Huskede fødselsdage og tog initiativ til samvær med familie og venner? Egen og nærmestes opfattelse af personlighed Hvad er din og dine nærmestes opfattelse af din personlighed? For eksempel: Altid stille og rolig. Tager tingene som de kommer. Har haft et lidt hidsigt temperament. Farer let op, men falder hurtigt ned igen. Der skal meget til at gøre ked af det. Altid fyldt af humør. Midtpunkt i et hvert selskab. Har haft let / svært ved at vise følelser.

20 Religion Hvad betyder religion for dig? Er du tilknyttet folkekirken eller et andet trossamfund? Store begivenheder i livet Begivenheder der har påvirket dig meget følelsesmæssigt og givet anledning til sorg, angst eller stor glæde. Har der været episoder, hvor du har følt dig uretfærdigt behandlet? Har du oplevet konkurser? Har du fået ridderkorset? Er der en historie, der altid har været fortalt? Har der været svær sygdom hos dig selv eller i den nærmeste familie? Har du fejret sølv- og/eller guldbryllup?

21 Andre tilføjelser

22 Bilag 2 Afd. : Stue: Kosttype: Navn Cpr. Nr.: MORGEN Rugbrød Rundstykker ( søndag) Yoghurt Rugbrød u/ skorpe Ost A 38 Franskbrød Marmelade Havregrød Franskbrød u/ skorpe Svesker Øllebrød Grovbrød Frisk frugt - formiddag Cornflakes Grovbrød u/ skorpe Proteindrik - formiddag DRIKKEVARER Kaffe Sødmælk Saftevand The Juice æble/ appelsin Letmælk- / Letmælk Sveskejuice Kærne-/minimælk Rugbrød Ostemad FROKOST / EFTERMIDDAG / SEN AFTEN Dagens Kage / brød Småkager 25 g. 1 sandwichs m/ ost eller pålæg Hoved ret Biret ( forretter & desserter) VARM MAD AFTEN HUSK AT SKRIVE ANTAL STYK PÅ AF: RUGBRØD, OST OG OSTEMAD TIL MORGEN OG TIL FROKOST

23 Bilag 2.1 Den Kommunale Madservice i Lyngby-Taarbæk Kommune tilbereder lækker og indbydende mad til beboerne på kommunens pleje- og træningscentre og til borgere der benytter plejecentrenes cafeer og aktivitetsgrupper. Alle dagens måltider bliver tilberedt i eget køkken på plejecentrene, og kaldes Mad fra Bunden. Vi serverer hjemmelavet kvalitetsmad, hvor der er fokus på smag, sæson, konsistens og farvesammensætning. Derfor laves maden med udgangspunkt i årstidens bedste og friske råvarer, og maden produceres altid så tæt på serveringstidspunktet som muligt, og vi bestræber os på at lave så mange ting som muligt fra bunden. Som ny beboer skal du i samarbejde med plejepersonalet udfylde et såkaldt kostkort til køkkenet. Dette kostkort hjælper køkkenet til at tilberede den rette mad til dig. Køkkenpersonalet kan også vejlede dig og dine pårørende omkring diæter. Ved akut kostændring sker ændringen ved næste servering. Har du spørgsmål til denne folder eller spørgsmål vedrørende maden, er du altid velkommen til at kontakte Den Kommunale Madservice. Hvis du har lyst til at samle familie, venner eller bekendte til en hyggelig middag eller kaffeselskab, så er vi også altid behjælpelige. Du kan få en folder med diverse menuforslag i din afdeling eller i dit køkken. Bestilling kan ske via afdelingen eller ved at kontakte køkkenet. Der udskrives en faktura og betaling sker via Nets, sammen med service pakken. Mailadresse til Køkkenet på Lystoftebakken er: Maxjo@ltk.dk

24 Juli 2015 Velkommen til Mad fra Bunden Til morgen tilbydes: Denne folder er en appetitvækker på, hvad Den Kommunale Madservice kan tilbyde 1 portion øllebrød, havregrød eller surmælksprodukt med mysli 1 skive rugbrød 1 skive hjemmebagt franskbrød (søn- og helligdage serveres rundstykker) 20 g ost Marmelade 1 glas mælk 1 glas juice/saft Proteindrik efter behov 2 kopper kaffe eller te Til formiddag tilbydes 1 kop kaffe eller te Proteindrik eller 1 stk. frugt Formiddagsmåltidet bestilles som tilkøb for en måned ad gangen. Til middag tilbydes: Hovedret: (Ny menu hver uge) Vand til maden Biret: forret eller dessert Biret bestilles som tilkøb for en måned ad gangen.

25 Til eftermiddag serveres: 1 kop kaffe eller te med dagens kage 1 glas saftevand Til frokost tilbydes: 3/2 stk. smørrebrød og 1 ostemad Lun ret 4 gange om ugen i stedet for ½ stk. rugbrød Suppe eller mælkemad/frugtgrød i stedet for smørrebrød 1 glas mælk eller vand til maden Til sen aften tilbydes: 1 kop kaffe eller te 1 glas saftevand Småkager eller 1 stk. sandwich med ost eller pålæg. Der serveres varm mad til aften fra mandag til fredag, i weekender og på hellige-dage serveres der varm mad til middag. Til jul, påske og pinse serveres der traditionelle retter. Den Kommunale Madservice leverer ligeledes lægeordinerede diæter f.eks. diabetes, kolesterolsænkende samt energitæt kost samt tygge- og synkevenlig kost. Døgnforplejning pr. måned kr. Tilkøb af formiddagsmåltid pr. måned 234 kr. Tilkøb af biret pr. måned 234 kr. På grund af køkkenets planlægning, skal af- og tilmeldinger ske til køkkenet, senest 3 dage før planlagt servering. Maj-Britt Christensen Områdeleder Max Jørgensen Køkkenchef

26 Bilag 3 Bilag 4

27 01.januar 2015 Nedenstående Kabel-TV pakker kan tilbydes: Grundpakke Indeholder ca. 14 kanaler Med grundpakken får du DR1, DR2 og TV2. To-tre lokale kanaler og kanaler fra et naboland. Du får også Infokanalen, Ekstrakanalen og mere end 25 radiokanaler fra ind- og udland. Du har endvidere mulighed for at abonnere på TV+, TV1000 og Private Gold med Selector. Grundpakke+mellempakke Med grundpakke+mellempakke får du alle grundpakkens radio- Indeholder ca. 20 kanaler og tv-kanaler. Du får også TV3, TV3+, TV4 og TV2 Charlie. Du har endvidere mulighed for at abonnere på alle programpakker, som tilbydes med Selector - herunder sprogpakker. Fuld pakke Med fuldpakke får du alle de radio- og tv-kanaler, som du allerede kender fra grund- og mellempakken. Du får også en lang række internationale kanaler. I lighed med grundpakke+mellempakke har du mulighed for at abonnere på alle Selectors programpakker - herunder sprogpakker Tilmelding til Kabel TV Sæt kryds ved den pakke, der ønskes. Grundpakke kr. 217,74 pr. måned Grundpakke+mellempakke kr. 418,01 pr. måned Fuldpakke kr. 526,74 pr. måned Har ikke TV Bolignr. Navn:

28 Bilag 5 Takster for valgfrie ydelser PL pr Ydelse Kr. pr. måned Morgenmad kr 724,00 Formiddagsmåltid kr 234,00 Frokost + eftermiddagskaffe kr 1,227,00 Middagsmad + aftenskaffe kr 1,473,00 Biret kr 234,00 Toiletartikler kr 164,00 Rengøringsartikler kr 88,00 ss Kan ikke fravælges Vask af eget tøj kr 292,00 Vask og leje linned m.v. kr 305,00 Vinduespudsning incl. moms kr 64,00 ss Kan ikke fravælges Tandpleje kr 40,00 I alt kr ,00 Sæt X ud for det ønskede

29 Bilag 6. Uddybende forklaring til beregningsskema for opholdsbetaling. Faste ydelser Husleje, el og varme beregnes ud fra boligens størrelse (inkl. en del af fællesarealer) og Deres Indtægt. Valgfri ydelser 20 Morgenmad. 25 Middagsmad + eftermiddagsdrik. Disse måltider kan ikke deles yderligere op. 30 Aftensmad + aftendrik. Disse måltider kan ikke deles yderligere op. 35 Toiletartikler. Dækker sæbe, hårshampoo, alm. fugtighedscreme, tandpasta/proteserens, tandbørste, barberskum, engangsbarberskraber, engangsvaskeklude og toiletpapir. Desuden dækker udgiften personalets brug af håndsæbe og håndklæder når de har opgaver hos Dem. 40 Rengøringsartikler. Dækker rengøringsartikler og midler samt skraldeposer til boligen og en del af fællesarealerne. Rengøringsartikler og midler skal være de af institutionen og Arbejdstilsynet godkendte. 45 Vask af eget tøj Dækker vask af Deres personlige kropstøj, hvis der er mærket. De er selv ansvarlig for, at tøjet mærkes med den form for mærke, der findes på plejehjemmet. Hvis De ingen pårørende har til at hjælpe Dem, gør vi det gerne. Der beregnes ikke ekstra betaling, hvis behovet for vask stiger som følge af sygdom eller lign. Bortkommet eller skadet tøj erstattes ikke. 50 Vask og leje af linned. Sengelinned og håndklæder kan lejes. Eget sengelinned og håndklæder kan benyttes, men hvis behovet overstiger et normalt forbrug (skift af linned ca. hver 2. uge) kan vi ikke påtage os at vaske det. 55 Vinduespudsning. Dækker pudsning af vinduer i Deres bolig samt en del af vinduerne i fællesarealerne. Vinduerne pudses 4 x årligt. 60 Tandpleje Dækker al form for tand og protesearbejde.

30 Bilag 7 Klinik for Fodterapi Lystoftebakken Caroline Amalievej 130 (1. sal) 2800 Kgs. Lyngby Statsaut. Fodterapeut Christina Ulrich Behandlingen omfatter: Observation af trofiske forhold Fjernelse af hård hud og ligtorne Neglepleje, bøjlebehandling Sårpleje Aflastninger Information omkring sko og hygiejne Der ydes tilskud fra Danmark (gruppe 1 + 2) samt tilskud fra sygesikringen (formuebestemt) Åbningstider: Mandag kl Tirsdag kl Onsdag kl Torsdag LUKKET Fredag kl Træffes på tlf: Klinik Mobil Kontant betaling eller via betalingsservice Med venlig hilsen Christina Ulrich

31 Bilag 8

Livshistorie mappe. Tilhører:

Livshistorie mappe. Tilhører: Livshistorie mappe. Tilhører: Barn og ungdom. Fødested og miljø Årstal og dato. Byen/egnen. Hvordan var barndomshjemmet? Hvad har der gennem årene været snakket om fra barndomshjemmet? Forældre: Navne

Læs mere

MIN LIVSHISTORIE. billede. Navn

MIN LIVSHISTORIE. billede. Navn MIN LIVSHISTORIE billede Navn 1 SKRIV DIN LIVSHISTORIE / ERINDRINGER I den vedhæftede skabelon kan du skrive historien om dit liv. Alle har levet et interessant og spændende liv, som deres børn, børnebørn

Læs mere

Livshistorier for borgere på Strandcentret, Greve.

Livshistorier for borgere på Strandcentret, Greve. Livshistorier for borgere på Strandcentret, Greve. Fulde Navn: Kalde navn/kælenavn: Fødested og miljø: Årstal og dato. Hvordan var barndomshjemmet, hus/lejlighed? Har du boet flere steder? Var der dyr?

Læs mere

Dagens måltider. Her kan du se, hvad DKM kan servere for dig til dagens måltider, fødselsdage og særlige højtider.

Dagens måltider. Her kan du se, hvad DKM kan servere for dig til dagens måltider, fødselsdage og særlige højtider. Dagens måltider Her kan du se, hvad DKM kan servere for dig til dagens måltider, fødselsdage og særlige højtider. 2018 Velkommen til DKM Kære borger Vi vil gøre vores bedste for, at maden bliver et højdepunkt

Læs mere

Velkommen til Åhaven

Velkommen til Åhaven Indflytning i plejebolig Velkommen til Åhaven Danske Diakonhjem Ådalen 3 5863 Ferritslev Tlf.: 72 53 05 26-1 - Indholdsfortegnelse Velkomst 3 Obligatoriske ydelser 4 Valgfrie ydelser 4 Gratis ydelser 4

Læs mere

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59.

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59. Velkommen til Søndersøhave! Denne brochure er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Brochuren indeholder en række oplysning i forbindelse med indflytning og ophold i Søndersøhave. Har De spørgsmål,

Læs mere

Velkommen til Åhaven

Velkommen til Åhaven Indflytning i Plejebolig Velkommen til Åhaven Danske Diakonhjem Ådalen 3 5863 Ferritslev Tlf.: 72 53 05 26-1 - Indholdsfortegnelse Velkomst 3 Obligatoriske ydelser 4 Valgfrie ydelser 4 Gratis ydelser 4

Læs mere

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg Mad hjem til dig- Plejecentre Madservice Viborg Velkommen og velbekomme Vi er glade for at kunne byde dig indenfor i Madservice Viborg. Velkommen til et køkken med gamle dyder, friske råvarer og mange

Læs mere

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER 1 Postadresse Plejecenter Vest Ollerup Plejecenter Svendborgvej 16 5762 Vester Skerninge Telefon Sektionsleder Berit Klit Larsen 20141138 Mobil Husets 20162693 Telefon

Læs mere

Midlertidige ophold. Side 1

Midlertidige ophold. Side 1 Midlertidige ophold Side 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til Lions Park Søllerød... 3 Praktiske oplysninger... 4 Betaling for ophold... 5 Personlige ejendele... 5 Kontanter... 5 Sygeplejeartikler... 6

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen til Søndergården Et godt sted at være SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen Med denne folder vil vi som personale gerne byde dig velkommen til Søndergården. Der er 27 lejligheder på Søndergården,

Læs mere

Velkommen til Brogårdshøj!

Velkommen til Brogårdshøj! Velkommen til Brogårdshøj! Denne velkomst er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Velkomsten indeholder en række oplysninger i forbindelse med indflytning og ophold i Brogårdshøj. Har De spørgsmål,

Læs mere

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg Mad hjem til dig- Plejecentre Madservice Viborg Velkommen og velbekomme Vi er glade for at kunne byde dig indenfor i Madservice Viborg. Velkommen til et køkken med gamle dyder, friske råvarer og mange

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Løjtegårdsvej Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

God dansk mad i din nye plejebolig

God dansk mad i din nye plejebolig God dansk mad i din nye plejebolig Mad fra Vores Køkken Vi tilbereder de velkendte danske retter efter årstiden og ud fra danske traditioner og helligdage. Maden er hverdagsklassikere og egnsretter med

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen:

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen: De fysiske rammer: Afdelingen består af 28 boliger, hvor hver bolig indeholder entré, bad, toilet, stue og lille altan eller have. Endvidere indbefatter hver bolig: El-seng Gardinstænger. Stuearealet er

Læs mere

Plejecentre i Esbjerg Kommune

Plejecentre i Esbjerg Kommune Velkommen til Esbjerg Kommunes plejecentre Denne pjece giver dig information om tilbud og muligheder for hjælp, pleje, kost og aktiviteter på Esbjerg Kommunes plejecentre. Desuden kan du læse om, hvad

Læs mere

Velkommen til plejecenter Solgården

Velkommen til plejecenter Solgården PP 1 Velkommen til plejecenter Solgården Adresse: Virumvej 125, 2830 Virum Velkommen til Deres nye bolig på Plejecenter Solgården. Med denne lille pjece håber vi at kunne give Dem svar på en del af de

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Ældreboligerne (plejeboliger) Soldraget 35 & 39 Telefon Hovednummer------------------------------- 45 81 70 55 Centerleder ---------------------------------- 45 99 71

Læs mere

KOSTHÅNDBOG. Til beboere på Lions Park. I kosthåndbogen kan du læse om kosten som tilbydes i Lions Park plejecenter.

KOSTHÅNDBOG. Til beboere på Lions Park. I kosthåndbogen kan du læse om kosten som tilbydes i Lions Park plejecenter. KOSTHÅNDBOG Til beboere på Lions Park I kosthåndbogen kan du læse om kosten som tilbydes i Lions Park plejecenter. I Lions Park har vi eget køkken som selv fremstiller alt maden. Vi sætter en ære i at

Læs mere

Velkommen på Allerød Plejecenter

Velkommen på Allerød Plejecenter Velkommen på Allerød Plejecenter En værd at vide pjece for dig og dine pårørende 1 Ældre & Sundhed Velkommen på plejecenter i Allerød Kommune Plejeboligen er dit hjem, og vi tilstræber, at du kan fortsætte

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER Indhold Velkommen... 2 Marstal Ældrecenter... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 37 www.plejecentretsjaelsoe.dk Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder ---------------------------------- 46

Læs mere

VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ HAVGÅRDEN

VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ HAVGÅRDEN VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ HAVGÅRDEN Vi ønsker dig hjertelig velkommen som beboer på Havgården, vi håber du hurtig vil finde dig tilrette i dit nye hjem. Livshistorie: For at personalet kan lære dig godt

Læs mere

Velkommen til Fanø Plejecenter. "Hybenhuset "

Velkommen til Fanø Plejecenter. Hybenhuset Velkommen til Fanø Plejecenter "Hybenhuset " Hybenhuset Hybenhuset består af 9 1-værelses lejligheder med fælles køkken og opholdsstue. Hybenhuset er en del af Fanø Plejecenter. Fanø Plejecenters bygninger

Læs mere

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Uttrupgaard Jeg og personalet på Uttrupgaard Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, du og dine pårørende

Læs mere

Velkommen til Damgårdsparken

Velkommen til Damgårdsparken Velkommen til Damgårdsparken Velkommen til Damgårdsparken Damgårdsparken er beliggende i Stenløse by tæt ved S- togsstation og Egedal Center med gode indkøbsmuligheder. Damgårdsparken består af 41 individuelle

Læs mere

Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit. Velkommen. Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer. Januar 2014

Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit. Velkommen. Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer. Januar 2014 Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit Velkommen Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer 12 Januar 2014 Indhold Velkommen...4 Inden du starter..5 Personalets vagtskifte...6 Opholdet.7

Læs mere

Velkommen til Højstruphave

Velkommen til Højstruphave Velkommen til Højstruphave Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til din nye bolig i Højstruphave. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. I dette hæfte findes praktiske oplysninger,

Læs mere

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj Til nye beboere Velkommen til Nordhøj Indhold Velkommen til Nordhøj...3 Omsorgscenteret Nordhøj...4 Personalet...4 Værdigrundlag...4 Træning og aktiviteter...5 Det gode måltid...6 Beboermøder...6 Samarbejde

Læs mere

TRÆNINGSCENTER FORTUNEN DØGNOPHOLD

TRÆNINGSCENTER FORTUNEN DØGNOPHOLD TRÆNINGSCENTER FORTUNEN DØGNOPHOLD Velkommen til Træningscenter Fortunen Formål med dit rehabiliterings ophold Målet er at du efter opholdet på Træningscenter Fortunen, igen bliver i stand til at klare

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS Indhold Velkommen... 2 Gilleballehus... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje m.m.... 4

Læs mere

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken Velkommen som beboer og pårørende i midlertidig bolig på Jebjerg Ældrecenter Velkommen: Med denne pjece vil vi gerne byde dig og dine pårørende hjertelig velkommen til Jebjerg Ældrecenter. Du er bevilget

Læs mere

MIDLERTIDIGE OPHOLD. på træningscentrene Møllebo og Fortunen

MIDLERTIDIGE OPHOLD. på træningscentrene Møllebo og Fortunen MIDLERTIDIGE OHOLD på træningscentrene Møllebo og Fortunen Træningsenheden kan tilbyde midlertidigt døgnophold på både Træningscenter Møllebo og Fortunen. Denne folder fortæller lidt om hvad man kan forvente

Læs mere

En skitse over boligen kan ses på omslaget af denne folder.

En skitse over boligen kan ses på omslaget af denne folder. Dorthe Mariehjemmet ligger i Rødovre kommune, på hjørnet af Fortvej og Rødovrevej. Der er adgang til boligerne fra Fortvej 19. Der bor 90 borgere i huset, fordelt på 6 grupper. OM BOLIGEN Huslejen betales

Læs mere

Vordingborg Madservice

Vordingborg Madservice Vordingborg Madservice God og veltilberedt mad lige til døren September 2015 Vordingborg Madservice mad med høj kvalitet - og den gode smag Vi tilbereder velsmagende mad af friske råvarer, fra de bedste

Læs mere

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D.

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Velkommen Til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 33 A D. Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder----------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder

Læs mere

Velkommen til Engbo. Personalet

Velkommen til Engbo. Personalet Velkommen til Engbo Velkommen til Engbo Engbo ligger i Ølstykke by tæt på naturen og i gåafstand fra byliv, indkøbsmuligheder og S-tog. Engbo består af to mindre boenheder med i alt 16 individuelle plejeboliger.

Læs mere

Frederiksgadecenteret

Frederiksgadecenteret Velkommen til Frederiksgadecenteret Aflastningspladser Frederiksgadecenteret Frederiksgade 8 4690 Haslev Tlf. 56 20 41 40 Indledning Som aflastningsbeboer på Frederiksgadecenteret ønskes du hjertelig velkommen

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Aktivitetsblad og nyhedsbrev... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut,

Læs mere

Velkommen til Porsebakken

Velkommen til Porsebakken Velkommen til Porsebakken Velkommen til Porsebakken Plejecentret Porsebakken er beliggende i smukke landlige omgivelser omgivet af hestefolde og marker og med udsigt til Roskilde Domkirke. Fra hovedindgangen

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Damgårdsparken

Velkommen til Plejecenter Damgårdsparken Velkommen til Plejecenter Damgårdsparken 2 Velkommen til Damgårdsparken Damgårdsparken ligger tæt ved Stenløse S-togsstation og gode indkøbsmuligheder. Her er 41 individuelle boliger fordelt på 3 bo-enheder:

Læs mere

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven Til nye beboere og deres pårørende Velkommen til Haven Indhold Velkommen til Haven...3 Personalet...3 Elever...3 Havens værdigrundlag...4 Du skal opleve en god hverdag...4 Traditioner og arrangementer...4

Læs mere

Praktisk info om kost og ernæring

Praktisk info om kost og ernæring Kostpolitik på Liselund Liselund skal for den enkelte opleves som det bedste sted: At bo. At gæste. At arbejde. For at Liselund kan være det bedste sted at bo har ernæringstilstanden stor betydning for

Læs mere

MIDLERTIDIGE OPHOLD. Træningsenheden Møllebo og Fortunen

MIDLERTIDIGE OPHOLD. Træningsenheden Møllebo og Fortunen MIDLERTIDIGE OPHOLD Træningsenheden Møllebo og Fortunen 1 Træningsenheden i Lyngby-Taarbæk Kommune kan tilbyde midlertidigt døgnophold på et af Træningscentrene: Møllebo eller Fortunen. Denne folder fortæller

Læs mere

Velkommen til områdecenter Baunehøj

Velkommen til områdecenter Baunehøj Velkommen til områdecenter Baunehøj Områdecenter Baunehøj består af 108 plejeboliger fordelt i husene Liljen, Syrenen og Rosen. Herudover er der et aktivitetscenter hvor udeboende borgere kan visiteres

Læs mere

Praktiske oplysninger i alfabetisk rækkefølge:

Praktiske oplysninger i alfabetisk rækkefølge: Praktiske oplysninger i alfabetisk rækkefølge: Administration Baunehøjs administrationen findes på adressen Carlshøjvej 68, 1. sal (indgang bag ved plejehjemmet). Sekretariatet er åbent, mandag til fredag

Læs mere

Velkommen. Beboere og personale ønsker dig og dine pårørende hjertelig velkommen på De Gamles Hjem. Vi håber du kommer til at befinde dig godt her.

Velkommen. Beboere og personale ønsker dig og dine pårørende hjertelig velkommen på De Gamles Hjem. Vi håber du kommer til at befinde dig godt her. Velkommen Beboere og personale ønsker dig og dine pårørende hjertelig velkommen på De Gamles Hjem. Vi håber du kommer til at befinde dig godt her. De Gamles Hjem er indrettet til 25 beboere med hver deres

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE Indhold Velkommen... 2 De Gamles Hjem... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

MADSERVICE PÅ KOMMUNENS PLEJECENTRE

MADSERVICE PÅ KOMMUNENS PLEJECENTRE 2014 MADSERVICE PÅ KOMMUNENS PLEJECENTRE Kvalitetsstandard for madservice på kommunens plejecentre Lovgrundlag Hvilke behov dækker ydelsen Hvad er formålet med ydelsen Hvem er berettiget til ydelsen Hvilke

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Information før indflytning s.4 Indflytning s.5 Forplejning s.6 Tøjvask s.6 Rengøring s.6 Servicepakken s.7 Frisør og fodpleje s.7 Forsikringer

Læs mere

Vi håber, at du vil befinde dig godt på Bredebo.

Vi håber, at du vil befinde dig godt på Bredebo. VELKOMMEN TIL BREDEBO Vi byder dig rigtig hjertelig velkommen til Plejecenter Bredebo, der er et nybygget moderne plejecenter med plads til 100 beboere. Plejecentret ligger omkranset af skov og grønne

Læs mere

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND. Rehabiliteringssektionen

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND. Rehabiliteringssektionen GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND Rehabiliteringssektionen GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND Velkommen Genoptræningscenter Remstruplund er et døgntilbud til borgere i Silkeborg Kommune, som har brug for

Læs mere

Velkommen på Plejecentret Egely Ældrebolig

Velkommen på Plejecentret Egely Ældrebolig Velkommen på Plejecentret Egely Ældrebolig 1 At bo på Egely: At få en ældrevenlig bolig på Egely svarer til, at du flytter i en lejlighed, hvor du bor tæt med dine naboer. Hvor tæt en kontakt du ønsker,

Læs mere

VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED

VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et plejehjem.

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Egeparken

Velkommen til Plejecenter Egeparken Velkommen til Plejecenter Egeparken 2 Indholdsfortegnelse Velkommen til Egeparken 3 Praktiske oplysninger 4 Før du flytter ind 5 Når du flytter ind 6 Personalets arbejdsmiljø 7 Personalet 8 Egedal Madservice

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Porsebakken

Velkommen til Plejecenter Porsebakken Velkommen til Plejecenter Porsebakken 2 3 Velkommen til Porsebakken Plejecenter Porsebakken ligger i Smørums smukke landlige omgivelser med udsigt til Roskilde Domkirke, omgivet af hestefolde og marker.

Læs mere

VELKOMMEN. i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015. Læsø Døgnpleje. Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf.

VELKOMMEN. i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015. Læsø Døgnpleje. Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf. VELKOMMEN i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015 Læsø Døgnpleje Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf. 98 49 14 22 Pr. 01-01-2015 Genoptræning / aflastning eller som ny beboer -

Læs mere

Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter

Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Velkommen til Solkrogen 3 Praktiske oplysninger 4 Før du flytter ind 5 Når du flytter ind 6 Personalets arbejdsmiljø

Læs mere

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 41-43

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 41-43 Velkommen Til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 41-43 Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder----------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder

Læs mere

GUDERUP PLEJECENTER Revideret april 2017

GUDERUP PLEJECENTER Revideret april 2017 GUDERUP PLEJECENTER Forord. Med denne pjece vil vi gerne byde velkommen til Guderup Plejecenter. Vi vil meget gerne leve op til de forventninger, der måtte være til os og ønsker at løse problemer ved hjælp

Læs mere

Breumgård. - hvor mennesket er i centrum

Breumgård. - hvor mennesket er i centrum - hvor mennesket er i centrum Hæftet er tænkt som en information til beboere og pårørende, så der er mulighed for at orientere sig om de tilbud, som centret har at byde på. 1 , - hvor mennesket er i centrum!

Læs mere

Velkommen. Vi har forsøgt at samle nogle praktiske oplysninger, som kan hjælpe dig og din familie til at blive fortrolig med hverdagen på Grønningen.

Velkommen. Vi har forsøgt at samle nogle praktiske oplysninger, som kan hjælpe dig og din familie til at blive fortrolig med hverdagen på Grønningen. Velkommen Vi har forsøgt at samle nogle praktiske oplysninger, som kan hjælpe dig og din familie til at blive fortrolig med hverdagen på Grønningen. Din adresse bliver: Grønnevej 6360 Tinglev Velkommen

Læs mere

Plejecenter præstevænget

Plejecenter præstevænget plejecentre velkommen til Plejecenter præstevænget 1 Indhold Information før indflytning 4 Indflytning 4 Forplejning 5 Tøjvask 5 Rengøring 6 Servicepakken 6 Frisør og fodpleje 6 Nyttige telefon numre 6

Læs mere

Boenhed Solsikken. Område Bakkegården - Rosenvænget

Boenhed Solsikken. Område Bakkegården - Rosenvænget Boenhed Solsikken Område Bakkegården - Rosenvænget Velkommen til boenhed Solsikken. Solsikken er en boenhed med 11 lejligheder, der udlejes til borgere med en demens lidelse. Til lejlighederne hører en

Læs mere

Velkomstbrochure-Plejecenteret Egely. Velkommen til plejebolig på Plejecentret Egely

Velkomstbrochure-Plejecenteret Egely. Velkommen til plejebolig på Plejecentret Egely Velkommen til plejebolig på Plejecentret Egely 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til Egely 3 Egely s adresse og telefonnumre 4 Egely s målsætning 5 Pårørende 6 Praktisk Information 7 Boligen 8 Indflytningssamtale

Læs mere

Hvad er formålet med ydelsen: Hvilke aktiviteter indgår i ydelsen

Hvad er formålet med ydelsen: Hvilke aktiviteter indgår i ydelsen Hvilke behov skal Et tilbud om døgnforplejning for beboere på plejecentre. ydelsen dække: Hvad er formålet med ydelsen: Hvilke aktiviteter indgår i ydelsen At tilbyde, producere og levere en ernæringsrigtig

Læs mere

Velkommen på Plejecentret Egely Plejebolig

Velkommen på Plejecentret Egely Plejebolig Velkommen på Plejecentret Egely Plejebolig 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til Egely 3 Egely s adresse og telefonnumre 4 Egely s målsætning 5 Pårørende 6 Praktisk Information 7 Boligen 8+9 Indflytningssamtale

Læs mere

Ve l k o m m e n. Tr av b a n e h u s e t. Tlf. nr Løjtegårdsvej 98, 2770 Kastrup

Ve l k o m m e n. Tr av b a n e h u s e t. Tlf. nr Løjtegårdsvej 98, 2770 Kastrup Pleje- & Daghjemmet Travb an ehuset Rehabiliterings - ophold Løjtegårdsvej 98, 2770 Kastrup Tlf. nr. 32 46 44 82 Fax 32 46 44 81 E-mail Plloj98.sf@taarnby.dk Redigeret marts 2015 Ve l k o m m e n til Tr

Læs mere

Det er værd at vide om lejligheden

Det er værd at vide om lejligheden Redigeret juli 2012 Det er værd at vide om lejligheden Du lejer dig ind ved et ejendomscenter. Du flytter eller er flyttet ind på et plejecenter, - ikke et plejehjem. Det betyder, at den lejlighed, du

Læs mere

MADSERVICE PÅ KOMMUNENS PLEJECENTRE

MADSERVICE PÅ KOMMUNENS PLEJECENTRE 2013 MADSERVICE PÅ KOMMUNENS PLEJECENTRE Kvalitetsstandard for madservice på kommunens plejecentre Lovgrundlag Ydelsen er udformet på baggrund af Lov om social service 91. Hvilke behov dækker ydelsen Døgnkost,

Læs mere

VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN

VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER SMEDEGÅRDEN Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra

Læs mere

Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads

Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads 1 Indledning Som ny beboer på Hylleholtcenteret ønskes du hjertelig velkommen af leder og personale. Vi håber på en god og konstruktiv dialog med dig og din familie. Hylleholtcenteret

Læs mere

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Vi er fokuserede og udadrettede Vi er ambitiøse Velkommen og fornyende Vi har forskellighed og fællesskab. 1 Velkommen til din nye bolig på Mergeltoften...

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken

Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken Åløkkevej 4, Brobyværk, 5672 Broby Tlf: 7253 0524 Mail: Plejecenter-aaloekkeparken@fmk.dk Hjemmeside: www.aaloekkeparken.dk Indhold Velkommen 3 Bolig 4 Før du flytter

Læs mere

Behandling: Lindely har tilknyttet fodterapeut og mobil frisør. Begge ydelser kræver kontant betaling.

Behandling: Lindely har tilknyttet fodterapeut og mobil frisør. Begge ydelser kræver kontant betaling. PLEJEBOLIGER PRAKTISK INFORMATION (i alfabetisk orden) Aktivitetstilbud: Kulturelle aktiviteter: aktiviteter som gåture, gymnastik, spil, højtlæsning af bøger og aviser, sang og musik enkeltvis og i grupper

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Beboerblad... 3 Bruger- og pårørenderåd... 4 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Akutpladserne i Horsens Kommune

Akutpladserne i Horsens Kommune Akutpladserne i Horsens Kommune Velkommen til Vital Horsens Akutplads En Akutplads er et kommunalt tilbud til borgere i Horsens Kommune, med behov for høj sygeplejefaglig indsats i forbindelse med akut

Læs mere

Velkommen som beboer på Enrum Plejecenter

Velkommen som beboer på Enrum Plejecenter Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os Velkommen! 4 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 5 Maden på plejecentert 5 Aktiviteter 5 Praktiske informationer Før du flytter ind 6 Nøgler 6 Det skal du medbringe

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 37

Velkommen til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 37 Velkommen til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 37 Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder ---------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder for

Læs mere

Velkommen til Storvorde Plejecenter. Tofthøjvej 28 9280 Storvorde

Velkommen til Storvorde Plejecenter. Tofthøjvej 28 9280 Storvorde Velkommen til Storvorde Plejecenter Tofthøjvej 28 9280 Storvorde Velkommen til Storvorde Plejecenter Jeg og personalet på Storvorde Plejecenter vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og din familie

Læs mere

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen plejecentre VELKOMMEN TIL PLEJECENTRET SOLVOGNEN Indhold Plejecenteret Solvognen 3 Ved indflytning 3 Rengøring 3 Vask af tøj 4 Plejens tilrettelæggelse 4 Frisør / fodterapeut 4 Nødkald 5 Fødselsdage /

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken. Lions Parken 6 9400 Nørresundby

Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken. Lions Parken 6 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken Lions Parken 6 9400 Nørresundby Velkommen til Lions Parken Jeg og personalet på Plejehjemmet Lions Parken vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende

Læs mere

Praktiske oplysninger ved indflytning på Solgaven

Praktiske oplysninger ved indflytning på Solgaven Praktiske oplysninger ved indflytning på Solgaven Solgaven er et specielt botilbud for blinde og svagsynede efter Lov om social service 108. Med blinde og svagsynede menes der, en nedsættelse der svarer

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Introduktion Side 3 Information før indflytning Side 5 Indflytning Side 5 Forplejning Side 6 Tøjvask Side 6 Rengøring Side 6 Servicepakken Side

Læs mere

Velkommen på Oddense Ældrecenter

Velkommen på Oddense Ældrecenter Velkommen på Oddense Ældrecenter Velkommen: Vi vil gerne byde dig og dine pårørende hjertelig velkommen til Oddense Ældrecenter. Når du læser dette, er du ved at overveje at flytte i plejebolig eller har

Læs mere

Fællesarealer på afdelingen

Fællesarealer på afdelingen 0 0 De fysiske rammer Plejehjemmet har 120 plejeboliger som er fordelt på 4 afdelinger. Der er 3 afdelinger med 28 boliger, og en afdeling med 36 boliger fordelt på 2 etager. Hver bolig indeholder entré,

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1 9400 Nørresundby

Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard Lerumbakken 1 9400 Nørresundby Velkommen til Uttrupgaard Jeg og personalet på Uttrupgaard Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende

Læs mere

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 41-43

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 41-43 Velkommen Til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 41-43 Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder----------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder

Læs mere

Velkommen til Ortopædkirurgisk Sengeafsnit

Velkommen til Ortopædkirurgisk Sengeafsnit Velkommen til Ortopædkirurgisk Sengeafsnit Til patienter og pårørende Regionshospitalet Randers Ortopædkirurgisk Sengeafsnit Telefon 7842 2020 Vi vil hermed byde velkommen til Ortopædkirurgisk Sengeafsnit.

Læs mere

Velkommen til Øsby Plejecenter

Velkommen til Øsby Plejecenter Velkommen til Øsby Plejecenter Velkommen. Du bydes velkommen til Øsby Plejecenter. Lejligheden på Øsby Plejecenter er dit nye hjem, stedet hvor det skal være rart for dig at bo og hvor din familie og venner

Læs mere

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften Nivå

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften Nivå Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Vi er fokuserede og udadrettede Vi er ambitiøse og fornyende Vi har forskellighed og fællesskab. 1 Velkommen til din nye bolig.. 3 Praktisk information

Læs mere

Velkommen til Tåsinge Plejecenter

Velkommen til Tåsinge Plejecenter Velkommen til Tåsinge Plejecenter Det er vores ønske at nye beboere og pårørende får en god indflytning her på Tåsinge Plejecenter. Kære beboer og pårørende Dette er en velkomstpjece til nye beboere, hvor

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Otiumgården. Otiumvej 7 9000 Aalborg

Velkommen til Plejehjemmet Otiumgården. Otiumvej 7 9000 Aalborg Velkommen til Plejehjemmet Otiumgården Otiumvej 7 9000 Aalborg Velkommen til Otiumgården Otiumgården har 43 boliger fordelt på to huse, hvoraf det ene, Otiumvej 7A, er en boenhed for demente. Der er desuden

Læs mere

Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter

Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter Vi håber lidt information på nuværende tidspunkt vil hjælpe Dem, så De hurtigt vil finde Dem til rette i Deres nye bolig Centret har fælles ledelse med Bregnbjerglunden.

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJEN PÅ OMSORGSCENTER TOFTEHØJEN

VELKOMMEN TIL PLEJEN PÅ OMSORGSCENTER TOFTEHØJEN VELKOMMEN TIL PLEJEN PÅ OMSORGSCENTER TOFTEHØJEN VIBY SJÆLLAND Omsorgscenter Toftehøjen Tofthøjvej 20 4130 Viby Sjælland Telefon 46 31 84 40 Administrativ center leder Jonna Aalling Træffes på tlf.: 46

Læs mere