Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA /GA VSD kw/ hk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA 30 + -90/GA 37-90 VSD 30-90 kw/40-125 hk"

Transkript

1 Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer GA /GA VSD kw/ hk

2 Fuld kompetence, fuld ansvarlighed I hjertet af din virksomhed leverer Atlas Copco trykluft af høj kvalitet, som giver dig overlegen driftsmæssig kapacitet. Vælg fra vores store produktsortiment fra fremstilling af trykluft til brugspunkt og sammensæt et komplet trykluftsystem, der er skræddersyet til din virksomheds særlige trykluftbehov. Alle produkter fra Atlas Copco er fremstillet til at fungere som én enhed for at sikre størst mulig driftssikkerhed og energiudnyttelse. Som et resultat heraf kan Atlas Copco tage det fulde ansvar for dit trykluftanlæg og garantere en kvalitet, der ikke ses bedre. Vi er repræsenteret i mere end 150 lande over hele verden og tilbyder derfor en uovertruffen service i forbindelse med vedligeholdelse og løbende optimering af effektivitet af dit trykluftsystem. Med 100 års erfaring inden for trykluft repræsenterer Atlas Copcos produkter højdepunktet af kvalitet og effektivitet. Vores mål er at være: First in Mind First in Choice. Det er grunden til, at Atlas Copcos søgen efter nyskabelser aldrig ender, men drives frem af ønsket om at være på forkant med vore kunders behov. I samarbejde med dig forpligter vi os til at sammensætte den specialtilpassede luftløsning af høj kvalitet, som kan være drivkraften bag virksomheden. Atlas Copco: Brugertilpassede trykluftløsninger af høj kvalitet gennem innovation, interaktion og engagement. First in Mind First in Choice

3 Kraftfuld effektivitet Atlas Copcos GA WorkPlace Air System kan integreres direkte i produktionsområdet og giver derved en sikker tilførsel af trykluft direkte til forbrugsstedet. Der er ikke behov for et separat kompressorrum eller dyr rørføring. GA er konstrueret til at yde sit bedste i barske omgivelser med den højest mulige effektivitet, så den kan holde produktionen kørende problemfrit og med stor driftssikkerhed. SIKKERHED FOR PÅLIDELIGHED GA er konstrueret, produceret og afprøvet i overensstemmelse med ISO 9001, ISO og ISO 1217, 3. udg., Bilag C. Den nyeste generation af Atlas Copcos patenterede skrueelement med olieindsprøjtning, drevet af vores vedligeholdelsesfrie ultra-drev, sikrer en problemfri levetid til de laveste driftsomkostninger. Udviklet til at give pålidelig drift selv ved omgivende temperaturer på op til 55 C/131 F bringer GA pålideligheden op på et nyt niveau. REDUCEREDE ENERGIOMKOSTNINGER Prisen på trykluft kan udgøre over 40% af dine samlede el-udgifter. Atlas Copco hjælper dig med at reducere udgifterne. Vores GA VSD-kompressorer (regulerbar motor) kan reducere energiomkostningerne med 35% og de samlede udgifter i kompressorens livscyklus med 22% ved at tune kompressorkapaciteten i forhold til luftbehovet. De samlede energibesparelser har væsentlig miljømæssig betydning og afspejler Atlas Copcos dedikerede holdning til at sikre en sund fremtid for de kommende generationer. Integreret luftsystem GA WorkPlace Air System kan placeres der, hvor du har brug for det. Dets lave støjniveau og integrerede luftbehandlingssystem eliminerer behovet for et separat kompressorrum, så udgifterne til rørføring reduceres og det interne trykfald mindskes. GA kompressorerne leveres klar til brug, hvilket reducerer installationsomkostningerne til et minimum.

4 Bygget til at holde DEN NYESTE ELEMENTTEKNOLOGI Atlas Copco bestræber sig på at udvikle det mest effektive skrueelement til hver generation af GA kompressorer. Den nyeste version af det patenterede skrueelement med olieindsprøjtning, som er blevet udviklet efter omfattende forskning og udvikling af Atlas Copcos teknikere, giver uovertruffen effektivitet og driftsikkerhed.

5 1 2 3 VEDLIGEHOLDELSESFRIT DRIVSYSTEM - GA drivsystemet er 100% vedligeholdelsesfrit og fjerner dermed de indbyggede risici ved smøring af konventionelle motorlejer. - Patenteret teknologi gør det muligt for drivsystemet at køre under omgivende temperaturer på op til 55 C/131 F. * Oliefilter - Et højeffektivt oliefilter fjerner partikler, som er 1/3 så store, som dem, et konventionelt filter fanger, så olien bliver helt ren og forlænger levetiden for alle smurte dele i kompressoren. - Oliefilterets klassifikation på ß12=75 sætter en ny standard inden for industrielle kompressorer, som er fuldstændig i overensstemmelse med ISO EFTERKØLER MED INTEGRERET VANDUDSKILLER - GA s efterkøler med integreret vandudskiller fjerner straks 100% af kondensatet herved undgås risikoen for korrosion i udstyr, som er placeret nedstrøms, og luftkvaliteten forbedres sammenlignet med konventionelle cyclonudskillere KØLING AF ELSKAB - Hovedkøleblæseren køler elskabet og sikrer, at driftstemperaturen opretholdes selv ved omgivende temperaturer på op til 55 C/131 F. * OLIEUDSKILLER - Et innovativt filtermateriale fjerner oliepartikler fra trykluften, samtidig med at det minimerer trykfaldet. Dette resulterer i optimal luftkvalitet med størst mulig effektivitet. INDSUGNINGSVENTIL - Størrelsen på indsugningsventilen er beregnet til at give det maksimale flow og derved eliminere ineffektivt trykfald. - Ventilen betjenes ved hjælp af vakuum og lufttryk og giver overlegen pålidelighed sammenlignet med fjederbetjente indgangsventiler. INDSUGNINGSFILTER - Et effektivt luftindsugningsfilter beskytter kompressorens komponenter ved at fjerne 99,9% af smudspartiklerne ned til 3 my. 4 ELEKTRONISKE VANDDRÆN - GA s dræn eliminerer det tab af trykluft, som konventionelle dræn skaber. - Drænene kommunikerer med kompressorens styreenhed for at sikre konstant afdræning af kondensat. - En drænport med en stor diameter fjerner risikoen for tilstopning og giver problemfri drift. * Standardversion op til 46 C/115 F, version til høje omgivende temperaturer (ekstraudstyr) op til 55 C/131 F GA Både efterkøleren med integreret vandudskiller 3 og køleventilatoren til elskabet 5 er placeret på bagsiden af kompressoren.

6 BESKYTTELSE AF DIN PRODUKTION Ubehandlet trykluft indeholder fugt, aerosoler og smudspartikler, der kan skade luftsystemet og forurene slutproduktet. Udgifterne ved den deraf følgende vedligeholdelse kan være uforholdsmæssigt store i forhold til luftrensningsudgifterne. Vi tror på effektiv forebyggelse. Forøg dine produkters driftssikkerhed Luft af lav kvalitet øger risikoen for korrosion i systemet, hvilket kan reducere levetiden på dit trykluftværktøj og produktionsudstyr. GA s filtreringsproces producerer ren luft, som øger dit systems pålidelighed og forhindrer dyre driftsstop og produktionsforsinkelser. Beskyt din produktkvalitet Trykluft, som kommer i kontakt med dine slutprodukter, bør ikke påvirke kvaliteten. GA leverer den rene, tørre luft, du har brug for, for at beskytte dit produkts omdømme. Reducer dine energiomkostninger Ren, behandlet luft nedsætter risikoen for korrosion og lækage i dit trykluftssystem. En lækage på 3 mm kan let blive til mange penge på den årlige energiregning. BESKYT MILJØET Ved at minimere lækager og energispild og helt eliminere ukontrolleret bortskaffelse af ubehandlet kondensat beskytter du miljøet og overholder strenge internationale lovkrav. Integreret renhed Filtrene og den integrerede lufttørrer af kølemiddel-typen fjerner effektivt fugt, aerosoler og smudspartikler for at beskytte din investering. Denne kvalitetsluft forlænger levetiden for dit udstyr, øger dets effektivitet og sikrer kvaliteten på dit slutprodukt. KONFIGURER DIN GA VSD, SÅ DU FÅR DEN LUFTKVALITET, DU HAR BEHOV FOR ISO KVALITETS- KLASSE SMUDSPARTIKEL- STØRRELSE VANDETS TRYK- DUGPUNKT OLIE- KONCENTRATION GA WorkPlace my - 3 ppm GA WorkPlace FF med IFD my +3 ºC, 37 ºF 3 ppm GA WorkPlace FF med IFD og klasse 2 integrerede filtre my +3 ºC, 37 ºF 0,1 ppm GA WorkPlace FF med IFD og klasse 1 integrerede filtre ,01 my +3 ºC, 37 ºF 0,01 ppm

7 WorkPlace: total fleksibilitet, total funktionalitet Med sin kompakte udformning, lave støjniveau og integrerede udstyr til behandling af luft og kondensat giver GA + din produktion total fleksibilitet. GA + s integrerede design gør det muligt at placere kompressoren direkte på fabriksgulvet, hvilket reducerer omkostningen til ekstern rørføring og minimerer trykfaldet over systemet. Denne øgede effektivitet kan skabe store energibesparelser for din virksomhed. Lavere installationsomkostninger GA + kan placeres tæt på forbrugsstedet, så behovet for et særskilt kompressorrum elimineres. GA + leveres klar til brug, og minimerer derved produktionsstop og installationsudgifter. Da filtreringsudstyret er integreret i GA + reduceres behovet for dyr ekstern rørføring. En konventionel kompressor med eksternt filtreringsudstyr og et højt støjniveau skal placeres i en afstand fra produktionsområdet, hvilket kan forhøje installationsudgifterne. GA + WorkPlace har et lavt støjniveau under drift samt integreret luft- og kondensatrensningsudstyr, og kan derfor placeres lige der, hvor du skal bruge den. Denne integrering sparer plads, og reducerer udgifterne til rørføring. Reducerede udgifter til energi og vedligeholdelse Med mindre ekstern rørføring minimerer GA + trykfaldet over systemet, hvilket kan reducere energiomkostningerne. Filtreringssystemet producerer ren luft, som forhindrer korrosion i netværket og derved minimerer energiforbruget og omkostningerne til reparation og vedligeholdelse. GA + kører ved det lavest mulige systemtryk for at reducere energiomkostningerne, takket være det avancerede Elektronikon styresystem. Standard WorkPlace Med en placering væk fra produktionsområdet øges den eksterne rørføring, så der opstår et højere trykfald over systemet. GA + s VSD integrerede opbygning reducerer den eksterne rørføring. Dette minimerer trykfaldet fra kompressoren til produktionsområdet og reducerer energiforbruget.

8 Total kontrol, sikkerhed for effektivitet Via styresystemet Elektronikon kan du kontrollere og overvåge funktioner for at øge kompressorens effektivitet og pålidelighed. Elektronikon er let at udvide med ekstra sensorer, digitale input og funktioner til internetkommunikation, så den kan tilpasses til dine specielle behov og give dig enkel, central overvågning og styring af op til fire kompressorer. Brugervenligheden er høj, da displayet kan indstilles til at vise 27 forskellige sprog. For at maksimere energieffektiviteten kontrollerer Elektronikon hovedkompressormotoren og regulerer systemtrykket inden for et forudbestemt smalt trykbånd. Med et enkelt tryk på en knap kan du fjernstyre start og stop, belastning og aflastning. 1 CENTRAL STYRING Elektronikons Multi-kompressorkontrol kontrollerer op til fire kompressorer samtidig. Resultatet er en væsentlig reduktion i systemtryk og energiforbrug, foruden minimalt luftudslip og et mere stabilt tryk over netværket. Elektronikon overvåger konstant de væsentligste parametre. Overvågningsfunktioner inkluderer service- og advarselsindikationer, fejlfinding, kompressorfunktionsstop og vedligeholdelsesplanlægning. SPAR ENERGI, ØG EFFEKTIVITETEN Nettryk UDEN STYRING MED STYRING Gennemsnitstryk Min. systemtryk Gennemsnitstryk Min. systemtryk Kompressorer

9 4 BAR 7 BAR 2 Dobbelt trykindstillingspunkt Produktionsprocesserne skaber svingende behov, som kan medføre energispild i perioder med lavt forbrug. Elektronikon kan manuelt eller automatisk oprette to forskellige systemtrykbånd, så energiforbruget optimeres og omkostningerne reduceres, når forbruget er lavt. 3 Forsinket andet stop Den sofistikerede kontrolalgoritme, Forsinket andet stop (DSS), kører kun kompressormotoren, når det er nødvendigt. Da Elektronikon opretholder det ønskede systemtryk, samtidigt med at motorens driftstid sænkes, holdes energiforbruget på et minimum. Effekt Uden DSS Effekt Med DSS Belastet Belastet Ubelastet Tid Ubelastet Standset Tid 4 Saver-cyklus Saver-cyklus-teknologi reducerer den integrerede kølemiddeltørrers energiforbrug under begrænset belastning. Ved at bruge en ydre sensor til at overvåge den påkrævede sænkning af dugpunktet, starter og stopper Elektronikon tørreren, når kompressoren er stoppet, så energiforbruget minimeres og luftsystemet beskyttes mod korrosion.

10 Nedsætter energiforbruget Energi kan udgøre over 70 % af de samlede udgifter i kompressorens livscyklus (LCC). Produktion af trykluft kan udgøre mere end 40% af en fabriks samlede eludgifter. De fleste produktionsmiljøer har svingende behov for trykluft, afhængigt af tidspunktet på dagen, ugen eller endda året. Da Atlas Copcos VSD-teknologi afspejler behovet for trykluft, er svingende behov ikke længere ensbetydende med høje energiomkostninger. De høje omkostninger ved svingende behov VSD:Variabelt volumen, kontrollerede omkostninger Luftbehov ENERGIOMKOSTNINGER Luftbehov ENERGIOMKOSTNINGER Luftbehov TID Luftbehov TID Standardomkostninger VSD-omkostninger Traditionelle kompressorer arbejder ved fuld belastning, og der er ikke nogen belastningskontrol mellem to forudindstillede trykpunkter. Når det maksimale tryk nås, fjernes belastningen fra kompressoren. Under perioder med middel til lavt behov kan strømforbruget, når kompressoren ikke belastes, være overdrevet højt og spilde store mængder energi. Da der ikke forbruges unødvendig energi kan GA VSD reducere energiforbruget med 35% eller mere. De samlede udgifter i kompressorens levetid kan reduceres med gennemsnitligt 22%. I gennemsnit tjenes ekstraudgifterne ved en VSD-kompressor sammenlignet med en kompressor med fast omdrejningshastighed hjem i løbet af et til to år. Levetidsomkostninger for en standardkompressor Levetidsomkostninger for en VSD-kompressor Energiforbrug Investering Vedligeholdelse Installation Energiforbrug Investering Vedligeholdelse Installation Gennemsnitligt 35% energibesparelse

11 VSD: Variabelt volumen, kontrollerede omkostninger VSD (Variable Speed Drive) teknologien afspejler luftforbruget og justerer automatisk motorens omdrejningshastighed afhængigt af behovet. Formindsket systemtryk minimerer energiforbruget på tværs af produktionen og reducerer dermed energiforbruget. Med VSD-teknologien har Atlas Copco gjort store energibesparelser til virkelighed. Ved at køre med det lavest mulige energiforbrug er GA VSD med til at beskytte miljøet til glæde for kommende generationer. GA VSD reducerer energiforbruget ved at: Eliminere den ineffektive omstillingsperiode fra fuld belastning til ingen belastning. Undgå overdrevet strømforbrug, når kompressoren ikke belastes. Holde nettrykbåndet inden for 0,10 bar, 1,5 psi. Reducere det samlede gennemsnitlige driftstryk. Minimere systemlækage takket være et lavere systemtryk. Øge fleksibiliteten med blød opstartsgradueret motor-ramp-up for at undgå elektrisk overspænding. Give fleksibel trykindstilling fra 4 til 13 bar med elektronisk gearing, der sikrer lavere elektricitetsomkostninger. HVOR MEGET KAN DU SPARE? Ved at anvende innovativt realtidsmåleudstyr og sofistikeret analyse-software kan Atlas Copcos teknikere hjælpe dig med at kortlægge din nuværende kompressorinstallations profil over belastning/behov for trykluft og samtidig demonstrere de potentielle energibesparelser, der opnås ved at anvende Atlas Copcos VSD-kompressorer. Denne unikke service giver dig mulighed for at få fuld kontrol med dit trykluftsystem og foretage indsigtsfulde beslutninger med hensyn til fremtidige investeringer. AMPERE STATUS FOR ALMINDELIG BELASTNING - INGEN BELASTNING KOMPRESSOR 70,00 65,00 60,00 55,00 50,00 45,00 40,00 35,00 30,00 25,00 20,00 15,00 10,00 5,00 Tid

12 Færre bekymringer Med GA-serien tilbyder Atlas Copco ikke bare de mest driftsikre og effektive kompressorer. Lige meget om det er et filtersæt eller en komplet rørinstallation, tager Atlas Copco ansvaret for hele trykluftsystemet så du får luft i verdensklasse. Vælg blandt et stort udvalg af Atlas Copcos følgeprodukter og service ydelser, som får GA WorkPlace Air Systemet til at yde sit bedste i mange år fremover. Kvalificeret Atlas Copco-support er tilgængelig i mere end 150 lande. Med nem adgang til alle komponenter er GA designet til at gøre vedligeholdelse så nem som mulig. Originale dele og smøremidler Sæt ikke din investering på spil ved at købe dele, der ikke er fremstillet i henhold til Atlas Copcos høje standarder. Kun originale dele fra Atlas Copco giver dig vores velkendte kvalitet, holdbarhed samt lave energi- og olieforbrug. Smøremidler fra Atlas Copco sikrer, at GA-kompressoren forsætter med at køre problemfrit. ServicePlan Vælg enten Total Responsibility, Preventative Maintenance eller Inspection Plan, så den planlagte vedligeholdelse holder kompressoren i gang uden problemer. Du kan være sikkert på, at du kan holde din produktion kørende med Atlas Copcos 24 timers backup. AIRmonitor Overvåg GA WorkPlace Air Systemets ydelse når som helst fra skrivebordet, eller lad det lokale Atlas Copco-center gøre det for dig. Med AIRmonitor kan du kontrollere trykluftsystemet online, modtage advarsler og tilmed foretage præventiv fjernkontrol af systemet for at undgå nedetid. AIRnet Forvent maksimal effektivitet fra GA WorkPlace Air Systemet og det omgivende rørsystem. AIRnet leverer trykluft i høj kvalitet sikkert fra fremstillings- til brugspunkt. Separate arbejdspladser forbindes let og ubesværet. AIRnets rørstykke-sortiment, der kan monteres på væg eller loft, gør det muligt for dig at skræddersy et trykluftsystem, der opfylder lige præcis dine produktionsbehov.

13 Optimer dit system GA kan skræddersys efter dine behov. Fra integreret tørrer og filter til beskyttelse mod regn, alt ekstraudstyr kan fås, så GA s ydeevne optimeres eller tilpasses til dit specifikke produktionsmiljø. Luftrensning GA 30 G -90 GA G VSD Integreret filter-kit klasse 1* Integreret filter-kit klasse 2* Tørrerbypass* Kondensatbehandling Integreret olie/vandudskiller (OSD) Oliespærreramme Motorvarmelegeme Motorvarmelegeme og termistorer Vandspærreventil** Beskyttelse Faserækkefølgerelæ Standard Tropisk termostat Frostsikring NEMA 4 elskab Ikke tilgængelig NEMA 4X elskab Ikke tilgængelig Offentlige arbejder Regnbeskyttelse Afbryderkontakt til lysnettet Løfteenhed Kommunikation Relæ til ES 100 rækkefølgevælger Ikke tilgængelig Syntetisk PAO-olie Olietyper Olie af fødevarekvalitet Roto Extreme olie Roto Xtend duty olie Energigenvinding Speciel farve på hus Kraftig ventilator til kompressorkanal Generelt ekstraudstyr Modulerende styring Ikke tilgængelig AIRmonitor Marinegodkendelser Version til høj omgivende temperatur (HAV 55 C, 131 F)*** Højopløsnings-display til Elektronikon**** IT-hjælpeudstyr Ikke tilgængelig * Kun FF enheder. ** Vandkølede enheder. *** FF enheder maks. 50 C, 122 F. **** Nødvendigt ved kinesiske, koreanske og japanske skrifttegn.

14 Tekniske specifikationer - 50 Hz-versioner Kompressor type Maks. arbejdstryk WorkPlace Kapacitet FAD* Installeret motoreffekt Støjniveau** Vægt (kg/lbs) bar(e) psig l/s m 3 /min cfm kw hk db(a) WorkPlace WorkPlace Full Feature 50 Hz version GA ,5 7, , / / , / / , / / , / /1885 GA 37 7,5 7, , / / , / / , / / , / /1900 GA ,5 7, , / / , / / , / / , / /2469 GA 45 7,5 7, , / / , / / , / / , / /1975 GA ,5 7, , / / , / / , / / , / /2535 GA 55 7,5 7, , / / , / / , / / , / /2877 GA ,5 7, , / / , / / , / /3483 GA 75 7,5 7, , / / , / / , / / , / /3638 GA ,5 7, , / / , / / , / / , / /3703 GA 90 7,5 7, , / / , / / , / / , / /3813

15 Tekniske specifikationer - 60 Hz-versioner Kompressor type Maks. arbejdstryk WorkPlace Kapacitet FAD* Installeret motoreffekt Støjniveau** Vægt (kg/lbs) bar(e) psig l/s m 3 /min cfm kw hk db(a) WorkPlace WorkPlace Full Feature 60 Hz version GA , , / / , , / / , , / / , , / /1885 GA , , / / , / / , , / / , , / /1900 GA , , / / , , / / , , / / , , / /2469 GA 45 7,5 7, , / / , / / , , / / , , / /1975 GA , , / / , , / / , , / / , , / /2535 GA , , / / , , / / , , / / , , / /2877 GA , , / / , , / / , , / /3483 GA , , / / , , / / , , / / , , / /3638 GA , , / / , , / / , , / / , , / /3703 GA , , / / , , / / , , / / , , / /3819 * Enhedsydelse målt i henhold til ISO 1217, 3.udg., bilag C Referenceforhold: Absolut indsugningstryk: 1 bar (14,5 psi) Temperatur på indsugningsluft: 20 ºC, 68 ºF FAD måles ved følgende driftstryk: 7,5 bar versioner ved 7 bar 8 bar versioner ved 7,5 bar 10 bar versioner ved 9,5 bar 13 bar versioner ved 12,5 bar ** Gennemsnitligt støjniveau målt i overensstemmelse med ISO 2151/Pneurop/Cagi PN8NTC2 testkode; tolerance 3 db(a). Trykdugpunkt af integreret køletørrer ved referenceforhold: 2-3 ºC, F.

16 Tekniske specifikationer GA VSD Kompressor type Maks. driftstryk for WorkPlace Kapacitet FAD * Installeret motoreffekt Støjniveau ** (50/60 Hz) bar(e) psig l/s m 3 /min cfm kw hk db(a) WorkPlace Vægt (kg/lbs) WorkPlace Full Feature 50/60 Hz version GA 37 VSD ,5-7, / / / ,5-7, / / / ,4-6, / / / ,3-5, / / /2469 GA 45 VSD ,5-8, / / / ,5-8, / / / ,4-7, / / / ,3-5, / / /2712 GA 55 VSD ,5-10, / / / ,5-10, / / / ,4-9, / / / ,6-7, / / /2877 GA 75 VSD ,4-14, / / / ,3-14, / / / ,2-12, / / / ,0-10, / / /4034 GA 90 VSD ,5-17, / / / ,3-17, / / / ,2-14, / / / ,9-12, / / /4145 Maks. driftstryk for VSD-maskiner: 13 bar(e) (188 psig) GA H GA og GA VSD H B: D: H: 1395 mm, 54,8 865 mm, mm, 63,9 B: D: H: 2040 mm, 80,3 970 mm, 38, mm, 70,9 B D B D GA og GA VSD B: D: H: 2290 mm, mm, 42, mm, 77 H B D

17 Flowdiagrammer Standard Full Feature-version (FF) Indsugningsluft Luft/olie-blanding Olie Trykluft uden frit vand Våd trykluft Tør trykluft Vand Kølemiddelgas/væske-blanding Højt tryk, varm kølemiddelgas Lavt tryk, kold kølemiddelgas Kølemiddelvæske ved højt tryk Kølemiddelvæske ved lavt tryk LUFTSTRØM 1. Luftindsugningsfilter 2. Luftindsugningsventil 3. Kompressorelement 4. Kontraventil 5. Luft/olieudskillerbeholder 6. Minimumtrykventil 7. Efterkøler 8. Luft/luft varmeudveksler 9. Vandudskiller med dræn 10. DD/PD-filtre (valgfri) OLIESTRØM 11. Olie 12. Oliekøler 13. Termostatisk bypassventil 14. Oliefilter 15. Oliestopventil KØLEVÆSKESTRØM 16. Kølekompressor 17. Kondensator 18. Kølemiddeltørrer/filter 19. Termostatisk ekspansionsventil 20. Fordamper 21. Bypassventil til varm gas 22. Akkumulator

18 For at være First in Mind First in Choice mht. alle kompressorbehov leverer Atlas Copco netop de produkter og den service, der forøger virksomhedens effektivitet og rentabilitet. Drevet frem af kundernes behov for driftssikkerhed og effektivitet fortsætter Atlas Copco sin utrættelige søgen efter nyskabelser. Vi forpligter os til altid, i samarbejde med kunden, at finde lige netop den specialtilpassede kompressorløsning, som er drivkraften bag din virksomhed. Brug aldrig trykluft som åndemiddelluft uden forudgående rensning i overensstemmelse med lokale love og bestemmelser. Atlas Copco Kompressorteknik A/S Naverland 22 DK-2600 Glostrup Telefon: Fax: Trykt i Belgien Forbehold for ændringer uden varsel.

Atlas Copco Adsorptionslufttørrere. MD 50-2500 88-2500 l/s / 185-5297 cfm

Atlas Copco Adsorptionslufttørrere. MD 50-2500 88-2500 l/s / 185-5297 cfm Atlas Copco Adsorptionslufttørrere MD 5-25 88-25 l/s / 185-5297 cfm Fuld kompetence, fuld ansvarlighed I hjertet af din virksomhed leverer Atlas Copco trykluft af høj kvalitet, som giver dig overlegen

Læs mere

Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD 11-30 kw/15-40 hk

Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD 11-30 kw/15-40 hk Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD 11-30 kw/15-40 hk Fuld kompetence, fuld ansvarlighed I hjertet af din virksomhed leverer Atlas Copco trykluft af høj kvalitet,

Læs mere

Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA 90 + -160 + / GA 132-160 VSD 90-160 kw / 125-200 hk

Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA 90 + -160 + / GA 132-160 VSD 90-160 kw / 125-200 hk Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer GA 90 + -160 + / GA 132-160 VSD 90-160 kw / 125-200 hk Fuld kompetence, fuld ansvarlighed I hjertet af din virksomhed leverer Atlas Copco trykluft af høj

Læs mere

Atlas Copco. Efterkølere, vandudskillere og dræn. HD 4-96 og TD 8-650, WSD 25-750 og WD 80/EWD 50-1500

Atlas Copco. Efterkølere, vandudskillere og dræn. HD 4-96 og TD 8-650, WSD 25-750 og WD 80/EWD 50-1500 Atlas Copco Efterkølere, vandudskillere og dræn HD -96 og TD 8-650, WSD 25-750 og WD 80/EWD 50-1500 En serie effektive efterkølere og vandudskillere, som passer til din kompressor Vandkølede HD efterkølere

Læs mere

SPIRALAIR. Olie-fri kompressor SPR 2-30

SPIRALAIR. Olie-fri kompressor SPR 2-30 SPIRALAIR Olie-fri kompressor SPR 2-30 Certificeret 100% oliefri luft Industrier som medicin, mad, drikkevarer, elektronik og tekstiler kan ikke risikere olieforurening i deres processer. SRP- kompessorer

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

WISAIR. Olie-fri kompressor WIS 20-75V

WISAIR. Olie-fri kompressor WIS 20-75V WISAIR Olie-fri kompressor WIS 20-75V Certificeret 100% oliefri luft Industrier som medicin, mad, drikkevarer, elektronik og tekstiler kan ikke risikere olieforurening i deres processer. SRP- kompessorer

Læs mere

Atlas Copco Centrifugalkompressorer med frekvensreguleret motor. ZB 100-160 VSD 100 160 kw

Atlas Copco Centrifugalkompressorer med frekvensreguleret motor. ZB 100-160 VSD 100 160 kw Atlas Copco Centrifugalkompressorer med frekvensreguleret motor ZB 100-160 VSD 100 160 kw Fuld kompetence, fuld ansvarlighed I hjertet af din virksomhed leverer Atlas Copco trykluft af høj kvalitet, som

Læs mere

Oliefri stempelkompressorer DENTAL-Serien

Oliefri stempelkompressorer DENTAL-Serien www.kaeser.com Oliefri stempelkompressorer DENTA-Serien Ydelse 65 til 950 l/min Tryk 10 bar vorfor vælge en KAESER dental-kompressor? Fordi det forventes, at en dentalkompressor giver oliefri, tør og hygiejnisk

Læs mere

Skruekompressorer SXC»compact«serien

Skruekompressorer SXC»compact«serien Skruekompressorer SXC»compact«serien Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 0,26 til 0,0 m³/min, Tryk 15 bar SXC-serien Det kompakte integrerede trykluftsystem SXC integrerede trykluftløsninger med

Læs mere

Mobilkompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com

Mobilkompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com Mobilkompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 5,2 / 6,4 m³/min www.kaeser.com Made in Germany KAESER s velkendte MOBILAIR kompressorer har produktionsfaciliteter direkte

Læs mere

Flygt PumpSmart, PS200. Konceptet der er skræddersyet til at drive pumper

Flygt PumpSmart, PS200. Konceptet der er skræddersyet til at drive pumper Flygt PumpSmart, PS00 Konceptet der er skræddersyet til at drive pumper Mindre tilstopning, færre driftsstop, større effekt Et standard-frekvensomformerdrev kan bruges til mange forskellige anvendelser.

Læs mere

ren og lydløs dental

ren og lydløs dental ren og lydløs dental ren luft til din klinik JUN-AIR introducerede den første kompressor for næsten 50 år siden og indledte udviklingen af den teknologi og det design, som har gjort JUN-AIRs kompressorer

Læs mere

Atlas Copco. Oliefrie skruekompressorer. ZR/ZT 110-750-FF & ZR/ZT 132-900 VSD-FF 110-935 kw/150-1253 hk

Atlas Copco. Oliefrie skruekompressorer. ZR/ZT 110-750-FF & ZR/ZT 132-900 VSD-FF 110-935 kw/150-1253 hk Atlas Copco Oliefrie skruekompressorer ZR/ZT 110-750-FF & ZR/ZT 132-900 VSD-FF 110-935 kw/150-1253 hk Standardsættende for energieffektivitet, sikkerhed og pålidelighed Energi, sikkerhed og pålidelighed

Læs mere

Atlas Copco. Oliefrie skruekompressorer. ZR/ZT 55-90 FF og ZR/ZT 90 VSD-FF 55-90 kw/75-120 hk

Atlas Copco. Oliefrie skruekompressorer. ZR/ZT 55-90 FF og ZR/ZT 90 VSD-FF 55-90 kw/75-120 hk Atlas Copco Oliefrie skruekompressorer ZR/ZT 55-90 FF og ZR/ZT 90 VSD-FF 55-90 kw/75-120 hk Sætter nye standarder for energiudnyttelse, sikkerhed og pålidelighed 4 Energi, sikkerhed og pålidelighed Den

Læs mere

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING www.sonnenkraft.dk 1 DE 10 TRIN TIL ET LAVT ENERGIFORBRUG FOKUSER PÅ DE STØRSTE ENERGIUDGIFTER Jo større energiudgifter

Læs mere

Trykluft. Optimering og projektering af anlæg

Trykluft. Optimering og projektering af anlæg Trykluft Optimering og projektering af anlæg Indholdsfortegnelse Trykluft...2 Trykluftanlæg...2 Energiforbrug i trykluftanlæg...2 Optimering af eksisterende anlæg...3 Trykforhold...3 Lækager...3 Lækagemåling...4

Læs mere

Mobilkompressorer MOBILAIR M 27 / M 31

Mobilkompressorer MOBILAIR M 27 / M 31 Mobilkompressorer MOBILAIR M 2 / M 31 Med den globalt anerkendte SIGMA PROFIL Ydelser fra 1,90 til 3,15 m³/min MOBILAIR M 2/ M 31 Kompakt multitalent Kompakt, kraftig og alsidig Disse nye MOBILAR-kompressorer

Læs mere

JOHNSON CONTROLS AFTERMARKET SOLUTIONS. Hold dit anlæg rent og spar penge med en VSO, der fjerner vand, snavs og olie

JOHNSON CONTROLS AFTERMARKET SOLUTIONS. Hold dit anlæg rent og spar penge med en VSO, der fjerner vand, snavs og olie JOHNSON CONTROLS AFTERMARKET SOLUTIONS Hold dit anlæg rent og spar penge med en VSO, der fjerner vand, snavs og olie Spar penge med en VSO Hvor meget? 2 til 10% - og i nogle tilfælde større besparelser

Læs mere

ADAP-KOOL kompressorstyring. Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING

ADAP-KOOL kompressorstyring. Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING ADAP-KOOL kompressorstyring Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING ADAP-KOOL Solutions you can grow with Kompressorstyring og optimering ADAP-KOOL kølestyringer giver stor fleksibilitet

Læs mere

GOLD RX/HC. Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe. Ventilation, varme og køling i en og samme enhed

GOLD RX/HC. Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe. Ventilation, varme og køling i en og samme enhed GOLD RX/HC Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe Ventilation, varme og køling i en og samme enhed Alt i ét Ventilation, varme og køling i én pakke Der findes mange forskellige løsninger til

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

I denne artikel vil der blive givet en kort beskrivelse af systemet design og reguleringsstrategi.

I denne artikel vil der blive givet en kort beskrivelse af systemet design og reguleringsstrategi. Transkritisk CO2 køling med varmegenvinding Transkritiske CO 2 -systemer har taget store markedsandele de seneste år. Baseret på synspunkter fra politikerne og den offentlige mening, er beslutningstagerne

Læs mere

Varmepumpe og køleaggregat i et

Varmepumpe og køleaggregat i et + + Varmepumpe og køleaggregat i et Den reversible kølevarmepumpe ThermoCooler HP kan integreres i vores Envistar Flex-aggregat. Alle kølevarmepumpens dele er indbygget i en moduldel, der placeres i luftbehandlings.

Læs mere

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR TREATMENT eco TOP

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR TREATMENT eco TOP AIR TREATMENT eco TOP eco TOP» EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER Energieffektivitet omdrejningspunktet for vores løsninger Samtlige af vores forsknings-, udviklings-

Læs mere

Your reliable partner. Hurtig, støjsvag og. Vacumat Eco

Your reliable partner. Hurtig, støjsvag og. Vacumat Eco Your reliable partner Hurtig, støjsvag og Vacumat Eco effektiv på enhver måde Vandets kvalitet bestemmer ydelsen Kvaliteten af vandet bestemmer ydelsen af varme- og kølesystemer. Et system med iltholdigt

Læs mere

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg.

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg. Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder Et sikkert valg. Weishaupt højeffektiv væske/vand varmepumpe En kapacitet i kompaktformat Den højeffektive

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk Fejlfri ydelse er lig med penge i banken Vi introducerer DHP-AQ

Læs mere

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg?

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg? Nilan Calculator Passiv forvarmeveksling af luften via indbygget Heat-pipe, baseret på miljøvenligt kølemiddel Stort tilbehørs- og udvidelsesprogram Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Bedre køleeffektivitet og lavere omkostninger med en AP1000 luftudskiller

Bedre køleeffektivitet og lavere omkostninger med en AP1000 luftudskiller JOHNSON CONTROLS AFTERMARKET SOLUTIONS Bedre køleeffektivitet og lavere omkostninger med en AP1000 luftudskiller NY, OPGRADERET OG FORBEDRET UDGAVE Luftudskillerens formål AP1000 luftudskilleren er specialdesignet

Læs mere

KONE Care TM Individuel Vedligeholdelse fordi forebyggelse er bedre end reparation. Dedicated to People Flow

KONE Care TM Individuel Vedligeholdelse fordi forebyggelse er bedre end reparation. Dedicated to People Flow fordi forebyggelse er bedre end reparation Dedicated to People Flow KONE CareTM Begrænset udgift Individuelt tilpasset vedligeholdelse for din KONE elevator Ubegrænset værdi og frihed... Kunder har forskellige

Læs mere

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer til offentlige og private bygninger samt private hjem. Platformselevatorer Stepless platformselevatorer er mere simple, har

Læs mere

Effektive fremtidsorienterede løsninger

Effektive fremtidsorienterede løsninger [ Luft ] [ Vand ] [ Jord ] Lavtemperaturkedler i støbejern Logano G115 Logano G215 [ Buderus ] Effektive fremtidsorienterede løsninger Varme er vort element Langtidsholdbare løsninger: Logano G115 og Logano

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

HVU Højvakuum. Geovent A/S

HVU Højvakuum. Geovent A/S HVU Højvakuum Samlet eller modulopbygget. Geovent tager udgangspunkt i din situation og leverer den optimale løsning til dit behov for højvakuum. Se nogle af mulighederne. Geovent A/S Hovedgaden 8,DK-8831Løgstrup

Læs mere

Pneumatik. Pneumatik. Pneumatik

Pneumatik. Pneumatik. Pneumatik Oversigt Trykluft forsyning: Kompressor Køletørre Filter & Vandudskiller Tryktank/ beholder Fremføring af trykluft: Rørføring med udtag og kondenspotter Luftbehandling FRS Enhed : Cylinder og aktuator

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

Lowara ecocirc PRO HØJ EFFEKTIVE VARMTVANDSPUMPER TIL HUSSTANDE MED AUTOMATISK UDLUFTNINGS FUNKTION OG VARMEISOLERINGS KAPSEL

Lowara ecocirc PRO HØJ EFFEKTIVE VARMTVANDSPUMPER TIL HUSSTANDE MED AUTOMATISK UDLUFTNINGS FUNKTION OG VARMEISOLERINGS KAPSEL Lowara ecocirc PRO HØJ EFFEKTIVE VARMTVANDSPUMPER TIL HUSSTANDE MED AUTOMATISK UDLUFTNINGS FUNKTION OG VARMEISOLERINGS KAPSEL ecocirc PRO varmtvandspumper til husstande. Brugs områder. De nye ecocirc PRO

Læs mere

50% DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre. varme.danfoss.dk. besparelse på varmeregningen MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

50% DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre. varme.danfoss.dk. besparelse på varmeregningen MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre 50% besparelse på varmeregningen Spar op til 50% på varmeregningen ved at udskifte dit gamle gas- eller oliefyr

Læs mere

CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE

CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE Climawin bruger varme, normalt tabt gennem et vindue, til at forvarme den friske luft som konstruktionen tillader at passere gennem vinduet. Dette giver en

Læs mere

Det bedste er blevet endnu bedre

Det bedste er blevet endnu bedre Det bedste er blevet endnu bedre Kræv den NYE ALPHA2 KONSTANT INNOVATION DET LIGGER I VORES GENER Med over 3 millioner solgte enheder på verdensplan har Grundfos ALPHA2 vist sig at være verdens bedst sælgende

Læs mere

Hvis dette kunne have jeres interesse vil jeg meget gerne være behjælpelig med yderlig information og evt. tilbud.

Hvis dette kunne have jeres interesse vil jeg meget gerne være behjælpelig med yderlig information og evt. tilbud. Dato: 06-2005 Hermed fremsendes uopfordret en brochure mappe med vores udstyr til måling af brændstof forbrug om borde på skibe. Jeg håber at i lige har tid til at gennemse det medsendte. Systemet har

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

DAN FUGT kvalitetsanlæg til vand. DAN FUGT RO vandbehandling. DAN FUGT kompakt RO anlæg

DAN FUGT kvalitetsanlæg til vand. DAN FUGT RO vandbehandling. DAN FUGT kompakt RO anlæg DAN FUGT RO vandbehandling DAN FUGT kompakt RO anlæg Fra 50 til 200 l/h Alle anlæg er med PLC styring og overvågning af sikkerhedsfunktioner. Alle anlæg er opbygget med rustfri tryktank, ( lukket system

Læs mere

Hurtigport Albany RR3000 ISO

Hurtigport Albany RR3000 ISO Hurtigport Albany RR3000 ISO ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions Høj hastighed og fremragende varmeisolering Varmeisolering 50 mm tyk isoleret portdug. Minimalt varmetab.

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Technote. Frese DELTA T kontrolenhed. Beskrivelse. Drift. Anvendelse. Funktioner. Fordele.

Technote. Frese DELTA T kontrolenhed. Beskrivelse. Drift. Anvendelse. Funktioner. Fordele. Side 1 af 5 Beskrivelse er en simpel løsning til måling, kontrol og styring af ΔT mellem frem og retur, hvorved flowet optimeres og størst mulig energibesparelse opnås. Drift en måler og overvåger den

Læs mere

Fairford Synergy Energi optimerende softstarter.

Fairford Synergy Energi optimerende softstarter. Fairford Synergy Energi optimerende softstarter. MTO electric introducerer nu Fairfords nye Synergy Soft Starter på det danske marked. Soft Starteren anvender den nyeste digitale teknologi og tilbyder

Læs mere

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk Energirigtig datacenter-køling InRack serverkøling & Det Intelligente Køleanlæg aircold.dk 2 350 dages frikøling giver økonomichefen rynker smilerynker! Aircold er et dansk ingeniør- og kølefirma, der

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

OPTIMAL YDELSE TAKKET VÆRE DOBBELT UDSKILLERFUNKTION. Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart

OPTIMAL YDELSE TAKKET VÆRE DOBBELT UDSKILLERFUNKTION. Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart OPTIMAL YDLS TAKKT VÆR DOBBLT UDSKILLRFUNKTION Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart fantastisk nyskabelse Der findes altid luftbobler og smudspartikler i varme- og kølesystemer. Smudset

Læs mere

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR COMFORT AIR TREATMENT

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR COMFORT AIR TREATMENT AIR COMFORT AIR TREATMENT eco TOP» EN SERIE AF KOMPAKTE VENTILATIONSAGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER Energi, økonomi og ekspertise med ClimateConsult I ClimateConsult anvender vi vores ekspertise

Læs mere

SIGMA AIR UTILITY Køb kun trykluften!

SIGMA AIR UTILITY Køb kun trykluften! SIGMA AIR UTILITY Køb kun trykluften! SIGMA AIR UTILITY Køb kun trykluften Forestil dig, at din nye trykluftforsyning ikke koster dig en krone i investeringer. Du behøver ikke at røre ved hverken egen-

Læs mere

Electrolux Varmepumper 2012/2013

Electrolux Varmepumper 2012/2013 Electrolux Varmepumper 2012/2013 investering electrolux varmepumper 3 En god investering En Electrolux varmepumpe er først og fremmest en god økonomisk investering. Den pålidelige luft-til-luft varmepumpe

Læs mere

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss.

Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss. Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss.dk Danfoss påtager sig intet ansvar for mulige fejl i kataloger,

Læs mere

OPTIMAL YDELSE TAKKET VÆRE DOBBELT UDSKILLERFUNKTION. Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart

OPTIMAL YDELSE TAKKET VÆRE DOBBELT UDSKILLERFUNKTION. Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart OPTIMAL YDLS TAKKT VÆR DOBBLT UDSKILLRFUNKTION Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart fantastisk nyskabelse Der findes altid luftbobler og smudspartikler i varme- og kølesystemer. Smudset

Læs mere

Hurtig, støjsvag og utrolig økonomisk afluftning

Hurtig, støjsvag og utrolig økonomisk afluftning Your reliable partner Hurtig, støjsvag og utrolig økonomisk afluftning Vacumat Eco effektiv på enhver måde Vandets kvalitet bestemmer ydelsen Kvaliteten af vandet bestemmer ydelsen af varme- og kølesystemer.

Læs mere

Kvaliteten af luft er livskvalitet!

Kvaliteten af luft er livskvalitet! DV-300T Bygningsrenovering og efterisolering af huse nu til dags efterlader ofte DV-300T ventilationsaggregatet er et anlæg med energieffektiv huset godt isoleret og tæt. Dette betyder dog også at krav

Læs mere

Leadership in Filtration. Syntetiske medier Undersøgelse af den elektrostatiske effekt

Leadership in Filtration. Syntetiske medier Undersøgelse af den elektrostatiske effekt Leadership in Filtration Syntetiske medier Undersøgelse af den elektrostatiske effekt Syntetiske medier Undersøgelse af den elektrostatiske effekt Mediet er den største komponent i et luftfilter, og mediets

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt.

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. 30 sek. Monteringstid Hurtig montering

Læs mere

CIRKEL ENERGI Præsenterer Evance Wind Iskra R9000. Temadag om mini- og husstandsmøller

CIRKEL ENERGI Præsenterer Evance Wind Iskra R9000. Temadag om mini- og husstandsmøller CIRKEL ENERGI Præsenterer Evance Wind Iskra R9000 Temadag om mini- og husstandsmøller Evance Winds Historie Grundlagt i 1999 stor vind fra Carter, alle arbejder stadig hos Evance. Forskning og udvikling

Læs mere

God luftkvalitet giver God livskvalitet!

God luftkvalitet giver God livskvalitet! Energi Effektiv Ventilation Nutidens byggerier er godt isoleret og er derfor meget varmeeffektive med en minimal luftlækage. Konsekvensen af dette er, at mekanisk ventilation er særdeles vigtig at få installeret,

Læs mere

NORDIC INVERTER PRODUKTFAKTA LUFT/LUFT MODEL 12 FR-N

NORDIC INVERTER PRODUKTFAKTA LUFT/LUFT MODEL 12 FR-N PRODUKTFAKTA NORDIC INVERTER MODEL 12 FR-N LUFT/LUFT Den nyeste generation af luft/luft varmepumper. Topresultat i forbrugertest 2006. Effektiv og nyt slankt design. P-mærket. Vælg kvalitet der er gennemtestet

Læs mere

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk Energirigtig datacenter-køling InRack serverkøling & Det Intelligente Køleanlæg aircold.dk 2 3 350 dages frikøling giver økonomichefen rynker smilerynker! Indhold Aircold er et dansk ingeniør- og kølefirma,

Læs mere

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal SE 75/85-55 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal 1-rækket som altid.ydedygtig som aldrig før: den nye SE 75/85-55. Der findes ikke noget,

Læs mere

VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER

VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER VERDENS FØRENDE PRODUCENT Med over 75 års erfaring er Taylor verdens førende VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF producent af soft ice og milkshake maskiner. SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER Maskinerne kendetegnes

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

Ventilatorer. Teknisk info

Ventilatorer. Teknisk info Teknisk info 2 Teknisk info 1 Produktbeskrivelse 1.1 Generelt for ECT-/DCT-ventilatorer ECT-/DCT-ventilatorene udmærker sig specielt ved en genial lejeopbygning der giver meget lang levetid for lejerne

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Toyota Production System (TPS)

Toyota Production System (TPS) Toyota Production System (TPS) TPS er anerkendt verden over for at sætte nye standarder inden for produktion, og systemet er udviklet for at optimere kvaliteten gennem en konstant forbedring af processer

Læs mere

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Til privatforbruger / villaejer Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Varme fra luften og jorden 365 dage om året I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses

Læs mere

Erfaring Modulopbygning Kompressorer Cubogas Versioner Modeller Sikkerhed og godkendelser

Erfaring Modulopbygning Kompressorer Cubogas Versioner Modeller Sikkerhed og godkendelser Erfaring Modulopbygning Kompressorer Cubogas Versioner Modeller Sikkerhed og godkendelser M.T.M. Srl CNG Refuelling Division, Via La Morra 1, 12062 Cherasco (CN) Italy CUBOGAS KOMPRESSORER Egenskaber,

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

COTES ALL-ROUND C30-SERIEN

COTES ALL-ROUND C30-SERIEN COTES ALL-ROUND C30-SERIEN EKSPERTER I FUGTSTYRING COTES.COM COTES ALL-ROUND C30-SERIEN IDEEL TIL BRUG I Produktionsanlæg i fødevareindustrien Kølerum Vandværker Generel fugtstyring i alle former for indendørs

Læs mere

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Én ventil til alle formål. TGE termostatiske ekspansionsventiler REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Én ventil til alle formål. TGE termostatiske ekspansionsventiler REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Én ventil til alle formål TGE termostatiske ekspansionsventiler REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION TGE: pålidelig, miljøvenlig og nem at bruge Danfoss Refrigeration

Læs mere

Energieffektivitet. ... via regulerbare motorer med frekvensomformere. Energibesparelse ved FO-omdrejningsregulering

Energieffektivitet. ... via regulerbare motorer med frekvensomformere. Energibesparelse ved FO-omdrejningsregulering ... via regulerbare motorer med frekvensomformere Tomi Ristimäki Product Manager CentraLine c/o Honeywell GmbH 08 I 2008 Som følge af de konstant stigende energipriser tvinges virksomheder oftere og oftere

Læs mere

Lagertruck med Lithium-Ion batterier

Lagertruck med Lithium-Ion batterier www.toyota-forklifts.dk Lagertruck med Lithium-Ion batterier optimering af omkostninger minimering af stilstandstid mindre miljøpåvirkning Toyota lancerer nu Toyota Li-Ion, en nye serie af lagertruck,

Læs mere

Flexit. Automatik for luftbehandlingsaggregater. 300-700 m 3 /h. Vi arbejder for din succes

Flexit. Automatik for luftbehandlingsaggregater. 300-700 m 3 /h. Vi arbejder for din succes Flexit Automatik for luftbehandlingsaggregater 300-700 m 3 /h Vi arbejder for din succes Energivej 3-7, 2750 Ballerup, Tel. 7020 1911, Fax 4453 1051 www.oeland.dk NB! Vores produkter udvikles løbende,

Læs mere

Ventilation med ECL Comfort 310

Ventilation med ECL Comfort 310 Ventilation med ECL Comfort 310 Én løsning til styring og overvågning Med ECL Comfort 310 kan I samle styring og overvågning af alle jeres anlæg ét sted. Udvid eksempelvis en eksisterende varme- og brugsvandsløsning

Læs mere

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet Lindab Pascal - Forenklet VAV-løsning med fuldt potentiale...

lindab vi forenkler byggeriet Lindab Pascal - Forenklet VAV-løsning med fuldt potentiale... lindab vi forenkler byggeriet Lindab Pascal - Forenklet VAV-løsning med fuldt potentiale... Enkel projektering... Enkel idrifttagning... Lavt energiforbrug... Næste generations VAV-system Efterspørgslen

Læs mere

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem 2 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Nedsæt din varmeregning og nyd godt af naturens gratis energi Compress 6000 AW er en luft/vand

Læs mere

www.kaeser.com Stempelkompressorer EUROCOMP-serien Ydelse 112 til 1050 l/min, tryk 10 og 15 bar

www.kaeser.com Stempelkompressorer EUROCOMP-serien Ydelse 112 til 1050 l/min, tryk 10 og 15 bar empelkompressorer Ydelse 112 til 1050 l/min, tryk 10 og 15 bar EUROCOMP den robuste håndværkskompressor De stationære stempelkompressorer fra KAESER i serien EUROCOMP har i mange år været brugt med stor

Læs mere

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

Oversvømmelse? Så Flygt...

Oversvømmelse? Så Flygt... Oversvømmelse? Så Flygt... Oversvømmelse... Hvad kan vi gøre ved det? Danskerne må fremover indstille sig på mere af det, som eksperterne kalder monsterregn. Det eksisterende kloaksystem er ikke dimensioneret

Læs mere

FOOD LINE NITROGEN FRYSNING & KØLING, MA-PAKNING VERSION 2015/04

FOOD LINE NITROGEN FRYSNING & KØLING, MA-PAKNING VERSION 2015/04 FOOD LINE NITROGEN FRYSNING & KØLING, MA-PAKNING VERSION 2015/04 FOOD LINE Der er i dag stor fokus på fødevarer og dermed også på fødevareindustrien. Forbrugerne stiller stadig større krav til blandt andet

Læs mere

50% Hæv din effektivitet til et højere niveau. Udstyret til lydløs drift og høj ydelse. EcoDesign.

50% Hæv din effektivitet til et højere niveau. Udstyret til lydløs drift og høj ydelse. EcoDesign. Optyma Plus New Generation Hæv din effektivitet til et højere niveau. Udstyret til lydløs drift og høj ydelse Udvidelse fuldender serien: 0.6-16.5 kw til MBP køling 0.7-9.6 kw til LBP køling 50% kortere

Læs mere

50% Hæv din effektivitet til et højere niveau. Udstyret til lydløs drift og høj ydelse. EcoDesign.

50% Hæv din effektivitet til et højere niveau. Udstyret til lydløs drift og høj ydelse. EcoDesign. Optyma Plus New Generation Hæv din effektivitet til et højere niveau. Udstyret til lydløs drift og høj ydelse Udvidelse fuldender serien: 0.6-16.5 kw til MBP køling 0.7-9.6 kw til LBP køling 50% kortere

Læs mere

L-PAK 150. En kompakt stationær højvakuumenhed med høj filtereffektivitet og udvidet fleksibilitet

L-PAK 150. En kompakt stationær højvakuumenhed med høj filtereffektivitet og udvidet fleksibilitet En kompakt stationær højvakuumenhed med høj filtereffektivitet og udvidet fleksibilitet Nedermans L-PAK støv- og svejserøgudskiller er den ideelle løsning til fjernelse af støv og dampe i alle slags industrier.

Læs mere

Optimer din løsning med 360 energieffektivitet

Optimer din løsning med 360 energieffektivitet Danfoss-løsninger til varmepumper Optimer din løsning med 360 energieffektivitet Oplev styrken ved 360 effektivitet med vores markedsførende ekspertise og brede produktportefølje til varmepumper til hjemmet

Læs mere

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Perfektion i alle detaljer Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi > > > Genanvender den varme luft Reducerer energiforbruget op til 60% Hurtig tilbagebetalingstid Varmepumpe-tørretumblere T9HP,

Læs mere

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure.

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. www.siemens.dk/buildingtechnologies Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. optimering monitorering -opgradering -opdatering Service giver optimeret drift,

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der...

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... Nå dine mål med fuld fleksibilitet Vil du have friheden til at kunne ændre bygningens indretning? Har du behov for at

Læs mere

Kondenserende oliekedel COB: På vej mod fremtiden - klar, parat, start!

Kondenserende oliekedel COB: På vej mod fremtiden - klar, parat, start! Kondenserende oliekedel COB: På vej mod fremtiden - klar, parat, start! Begejstrer kunderne på ny. Wolf ComfortLine kondenserende oliekedel COB Fremtidens varmeteknologi. En fordel for alle! Den nye kondenserende

Læs mere

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel HRV 501 1 Generel beskrivelse 3 2 Tekniske data 5 3 Tilbehør 7 Forbehold for ændringer og trykfejl. September 2014. Generel

Læs mere