Information Om Racketlon Danmark Touren 2019 V1.3.Docx Side 1 af 16 INFORMATION OM 1-DAGES-TURNERINGER 1. HALVÅR 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Information Om Racketlon Danmark Touren 2019 V1.3.Docx Side 1 af 16 INFORMATION OM 1-DAGES-TURNERINGER 1. HALVÅR 2019"

Transkript

1 Information Om Racketlon Danmark Touren 2019 V1.3.Docx Side 1 af 16 INFORMATION OM 1-DAGES-TURNERINGER 1. HALVÅR 2019 BIRKERØD 17. MARTS NØRRESUNDBY 31. MARTS FARUM 12. MAJ Også for dig!

2 Information Om Racketlon Danmark Touren 2019 V1.3.Docx Side 2 af 16 Du kan på de næste mange sider finde en masse god information om vores 1-dagsturneringer. Mangler du svar, så skriv til racketlon@outlook.dk og du vil få svar hurtigst muligt. Mvh. Racketlon Danmark Indhold Generel information om Racketlon Danmark Touren Hvad er racketlon?... 3 Sportslige spørgsmål... 3 Hvor mange kampe får jeg?... 3 Er 3 kampe meget på 1 dag?... 3 Spiller I placeringskampe?... 3 Hvilke bolde spiller vi med?... 3 Tilmelding, priser og betaling... 4 Hvem kan stille op?... 4 Jeg har aldrig prøvet det!... 4 Hvad kan jeg tilmelde mig i?... 4 Er jeg sikker på at spille med min makker?... 5 Hvilket niveau har jeg?... 5 Tilmelding... 6 Priser... 6 Betaling... 6 Afbud, reserver og eftertilmeldinger... 6 Hvad med udstyr ketsjere, bat og bolde?... 7 Hjælper I os undervejs?... 7 Hvordan spiller vi?... 7 Er der plads til opvarmning?... 7 Om turneringen... 7 Vigtige pointer om kampene... 8 Særligt for de enkelte sportsgrene... 8 Fælles for alle Særlig for squash... 8 Særlig for tennis... 9 Forplejning... 9 Ved fremmødet... 9 Anden vigtig viden En række kan blive aflyst Refusion af turneringsgebyret Ændring af turneringsform og kamplængde Turneringsprogrammet Resultater fra turneringen Præmier Forsikring m.v Anden information for den nysgerrige Mere information om racketlon og klubber Om spillestederne Birkerød Nørresundby Farum Tilmeldingslinks... 16

3 Information Om Racketlon Danmark Touren 2019 V1.3.Docx Side 3 af 16 Generel information om Racketlon Danmark Touren 2019 Hvad er racketlon? Racketlon en ketsjersportens mangekamp. Du kan sammenligne det med f.eks. triatlon eller atletikkens 7- og 10-kamp. Du spiller bordtennis, badminton, squash og tennis i én og samme kamp mod samme modstander. Der spilles til 21 i hver sportsgren. Vinder er den, som har flest point i alt. Sportslige spørgsmål Hvor mange kampe får jeg? Alle spillere får 3 kampe fordelt over dagen. Hver kamp varer gennemsnitligt minutter Er 3 kampe meget på 1 dag? En kamp varer som regel mellem 45 og 60 minutter. Den er sjældent kortere, men kan ofte vare længere. Der vil typisk være 1-2 timers pause mellem hver enkelt kamp. For de fleste vil 3 kampe derfor opleves som passende. Spiller I placeringskampe? Ja, det gør vi. Vi spiller placeringskampe for ALLE. Du får 3 kampe - også selvom du taber den ene eller begge dine første kampe. Det forventes også, at du faktisk bliver og spiller alle dine 3 kampe, også selvom du har tabt den ene eller måske begge. Vi lader vindere spille mod vindere og tabere mod tabere, så du får så lige og jævnbyrdige kampe som muligt i løbet af dagen. Hvilke bolde spiller vi med? Vi spiller med bolde af bedste kvalitet og holdbarhed leveret af vores samarbejdspartnere Fra BTEX: Bordtennisboldene er 3-stjernede. Mærke er pt. ikke fastlagt.

4 Information Om Racketlon Danmark Touren 2019 V1.3.Docx Side 4 af 16 Fra RSL Europe: Fra Squashlife: Fjerboldene er RSL Classic. Squashbolde er Dunlop Tennisbolde er ProKennex. Tilmelding, priser og betaling Hvem kan stille op? Alle kan stille op! Der er ikke krav om, at du skal være medlem af en racketlonforening, eller en forening som tilbyder bordtennis, badminton, squash eller tennis. Jeg har aldrig prøvet det! Så skal du bare tilmelde dig. Der er en række for alle. Hvis du plejer at spille med en ven/veninde, så kan I vælge at stille op i single, eller spille en double sammen. Hvad kan jeg tilmelde mig i? Single, double eller mixdouble. Der er rækker for både damer og herrer. Der udbydes Senior A, B og C-række, samt Veteran-rækkerne 40+, 50+ og 60+, samt ungdomsrækken U21. Du kan KUN tilmelde dig i én række. Ingen spiller kan deltage i mere end én række En dygtig veteranspiller (40+, 50+, 60+) eller ungdomsspiller kan stille op i den relevante herre- eller damerække (Senior A, B eller C-række). Men man kan stadig kun være med i én række, så det er f.eks. ikke tilladt at stille op i både en senior og en veteranrække. En dame kan stille op i en af herresinglerækkerne. 2 damer kan stille op sammen i en herredoublerække. En dame og en herre kan stille op sammen i en herredoublerække. Med andre ord: En damedouble eller et mixdoublepar kan stille op i en af herredoublerækkerne.

5 Information Om Racketlon Danmark Touren 2019 V1.3.Docx Side 5 af 16 Er jeg sikker på at spille med min makker? Ja, et tilmeldt doublepar vil ikke blive ændret (splittet op). Er der behov for ændringer kontakter vi jer først. Hvilket niveau har jeg? Vi beder om, at du bedst muligt tilmelder dig svarende til dit sportslige niveau. Det giver den sportsligt mest fair og sjoveste turnering. Du kan finde lidt vejledende hjælp her: Række/Niveau A-række B-række C-række Den bedste række - føler du, at du er blandt de bedste - er du med i danmarksturneringen i din primære sport, og er rimelig god til et par af de andre 3. For spillere, som generelt er i fin form og er stærke i én eller måske to af de 4 ketsjersportsgrene. For spillere, som ikke har spillet på højt niveau i en af de 4 ketsjersportsgrene ELLER som er rimelig god i én af sportsgrene, men ikke er så god i de 3 andre. De bedre 40+ og bedste 50+- spillere kan være med her Du er måske bare god til al sport. Du har måske dyrket ketsjersport før som motionist Er du ungdomsspiller eller veteranspiller kan du vælge om du vil være med i en af ungdoms- eller veteranrækkerne, eller spille i én af Seniorrækkerne. Er du i tvivl, så kan det være en god ide at tilmelde dig i double med din makker. Så kan I støtte og supplere hinandens stærke og svage sider i de enkelte sportsgrene. Eller skriv et par ord til racketlon@outlook.dk for en vurdering. Husk, at I racketlon kan en spillers niveau være meget forskellige i de 4 sportsgrene. Så det handler om at tilmelde sig efter sit gennemsnitlige niveau. Turneringsledelsen kan flytte spillere fra en række til en anden ved oplagt forkert valg af niveau.

6 Information Om Racketlon Danmark Touren 2019 V1.3.Docx Side 6 af 16 Tilmelding Al tilmelding SKAL ske via DGIs tilmeldingssystem. Det er IKKE nok at have trykket Deltager på Facebook. Der er ét separat link til hver 1-dags-turnering. De står på bagsiden af dette hæfte. Husk, at ved tilmelding i double skal I begge tilmelde jer og skrive jeres makkers navn. Priser Alle 1-dagsturneringer koster det samme uanset hvor der spilles: Singler kr. 250 pr. person Doubler kr. 300 (dvs. 150 kr. pr. person). Betaling Du skal betale samtidig med din tilmelding. Du kan indtil tilmeldingsdeadline afmelde dig samme sted, som du har tilmeldt dig. Du får i så fald turneringsgebyret tilbage, dog fratrukket betalingsgebyrer. Handelsbetingelserne som anført af DGI ved betalingen er gældende. Afbud, reserver og eftertilmeldinger Ved afbud kan en spiller erstattes af en anden spiller af cirka samme styrke. Med andre ord kan en reserve sættes ind. Ved afbud på dagen uden at spilleren erstattes af en reserve - vil turneringsledelsen så vidt muligt justere lidt på rækkerne eller turneringsformen sådan, at alle får de lovede 3 kampe, trods afbuddet. Ved afbud kan der eventuelt indsætte ekstrakampe for at sikre de 3 kampe. Efter programmet er udarbejdet er tilmeldinger kun muligt, hvis der er enkelte ledige pladser for at få en række fyldt op (eftertilmeldingspladser laves i programmet). Alle betalinger efter tilmeldingsfristen skal ske direkte til Racketlon Danmarks MobilePay nr (5-cifret nummer).

7 Information Om Racketlon Danmark Touren 2019 V1.3.Docx Side 7 af 16 Hvad med udstyr ketsjere, bat og bolde? Du kan låne bats og ketsjere til alle 4 sportsgrene. Forbruget af bolde indgår i turneringsgebyret. Bolde udleveres fra turneringsledelsen ved turneringens start. Bordtennis-, squash- og tennisbolde skal blive på banerne efter kampen. Fjerboldene udleveres af vores hjælper i badmintonhallen. Hjælper I os undervejs? Ved hvert enkelt spillested vil der være en "assistent". Så kender du ikke helt racketlonreglerne eller reglerne i de enkelte sportsgrene, så kan I få lidt hjælp. Hvordan spiller vi? De fleste rækker opdeles med ENTEN 8 singlespillere eller 8 doublepar. Der spilles så cup-systemet med placeringskampe. Alle får 3 derved kampe. ELLER det kan være puljer med 4 singlespillere eller doublepar, hvor alle spiller mod alle. Alle får derved 3 kampe. ELLER der spilles i 2 puljer á 3 singlespillere eller doublepar. Derefter spilles placeringskampe nr. 1 mod nr. 1, 2 mod 2 og 3 mod 3. Alle får derved 3 kampe. Er der plads til opvarmning? Så vidt muligt vil der være opvarmningsborde og -baner til hver sportsgren. Vi håber dermed, at vores regel om højst 3 minutters opvarmning pr. bane kan overholdes, når kampene er i gang. Om turneringen Målet er også at sikre så sportsligt lige og spændende kampe som muligt. Som udgangspunkt laves tilfældig lodtrækning i alle rækker. Turneringsledelsen kan dog lave seedninger, når vi kender spillerne. Ligeledes kan der også laves manuel placering af spillerne.

8 Information Om Racketlon Danmark Touren 2019 V1.3.Docx Side 8 af 16 Turneringsledelsen kan flytte spillere til en anden række, hvis der er oplagte grunde til dette. Spillere vil så vidt muligt blive kontaktet inden de flyttes. Turneringen danner ikke grundlag for officielle ranglister. Hver enkelt 1-dags-turnering er selvstændige turneringer. Der er ikke en samlet præmie eller andet for at deltage i flere eller alle turneringerne. Som turneringsprogram anvendes det anerkendte Tournament Software (se Vigtige pointer om kampene Der spilles til 21 point i hver eneste af alle de 4 discipliner i kampen, dog spilles i hver enkelt sportsgren indtil én af spillerne har vundet med mindst 2 point (f.eks ). Der er formelt 3 minutters skiftepause og 3 minutters opvarmningstid mellem hver kamp. Ved et par af turneringerne er der dog et par hundrede meter at gå mellem spillestederne, så der bliver skiftetiden mellem sportsgrenene naturligvis lidt længere. Særligt for de enkelte sportsgrene Fælles for alle 4 Man har to server ad gange, hvorefter serven skifter til modstanderen. Uanset stillingen i kampen skal din ene serv altid serves fra højre side, og den anden fra venstre side. Det gælder i badminton, squash og tennis. I bordtennis følges normale bordtennisregler. Særlig for squash For bedste sportslige afvikling tillades spillerne i squash at spille med andre bolde end dobbelt gul-prik (den normale turneringsbold). Er spillerne enige om andet, så spilles der med spillernes valg. Turneringsledelsen kan udlevere bolde med "enkelt gul-prik, blå prik og rød prik. I double i squash spiller man ikke 4 spillere på banen samtidig: Først spiller den ene fra hvert doublepar til 11, hvorefter de to andre overtager stillingen og spiller færdig til 21 point.

9 Information Om Racketlon Danmark Touren 2019 V1.3.Docx Side 9 af 16 Særlig for tennis Der tælles 1- point ad gangen (1,2,3 osv. ) ligesom i de andre sportsgrene. Og altså ikke 15, 30, 40 osv. Tennis spilles indendørs, dog spilles udendørs, hvis dette er muligt (forudsætter godt vejr, at banerne er åbne osv.) Forplejning På de enkelte spillesteder vil der være mulighed for at købe mad og drikke i samarbejde med de lokale klubber og spillesteder. Ved fremmødet Når du kommer til spillestedet, bedes du henvende dig til turneringsledelsen. I bedes være spilleklar 10 minutter før jeres kampe ved turneringsbordet. Inden kampen skal starte får du og modstanderen udleveret jeres kampseddel ved turneringsbordet. I tager kampsedlen med til hver enkelt sportsgren og udfylder den selv efter hver sportsgren. Se eksempler på 2 kampsedler her: Kampseddel fra særdeles lige mixdouble-kamp.

10 Information Om Racketlon Danmark Touren 2019 V1.3.Docx Side 10 af 16 Kampseddel fra herredoublekamp, hvor det ene par ikke kan indhentes, da de når 15 point i tennis. Anden vigtig viden En række kan blive aflyst Ved for lille deltagelse i en række kan den blive aflyst. Hvis vi finder det sportsligt forsvarligt at flytte spilleren/parret til en anden række gøres dette. Refusion af turneringsgebyret Afbud efter tilmeldingsfristen giver ikke ret til at få penge tilbage - uanset årsagen. Turneringsgebyret tilbagebetales dog ved aflysning af en række. Turneringsgebyret tilbagebetales IKKE ved afmelding eller afbud efter tilmeldingsdeadline - uanset årsag. Ændring af turneringsform og kamplængde I særlige tilfælde kan turneringsledelsen vælge at reducere den forventede kamplængde ved at spille til f.eks. 15 point. Ved særlig uheldig fordeling af tilmeldinger, kan vi også ændre i turneringsformen for en række. Det vil ske på en sportslig fair måde og for at alle kan få 3 kampe i dagens løb.

11 Information Om Racketlon Danmark Touren 2019 V1.3.Docx Side 11 af 16 Turneringsprogrammet Turneringsprogrammet vil være tilgængeligt online cirka 1 uge før. Du vil få tilsendt link til programmet på den , som du skriver på ved tilmeldingen. Da du forventes at spille 3 kampe, vil din første kamp starte i tidsrummet mellem kl og kl Både den første, anden og tredje kamp i hver enkelt række sættes i gang omtrent samtidigt, så alle spillere i en række starter og slutter dagens kampe omtrent samtidigt. Resultater fra turneringen Turneringsledelsen vil on-line - med regelmæssige mellemrum - publicere resultaterne for de spillede kampe. Der vil ikke være live-score eller lignende. Præmier Der vil som udgangspunkt ikke være præmier. Årsagen er, at Racketlon Danmark har prioriteret så lav deltagerpris som muligt og at kunne levere service til alle i form af mad og drikke. Forsikring m.v. Turneringsarrangørerne gør eksplicit opmærksom på, at deltagelsen i turneringen foregår helt på deltagerens egen regning og risiko. Anden information for den nysgerrige Hver turnering har plads til ca deltagere. Det afhænger af fordelingen mellem singler eller doubler. Der spilles så vidt muligt i 3 spor, dvs. vi har minimum 3 borde og baner til hver disciplin. En del racketlonkampe afgøres før tid. Det sker typisk på tennisbanen. Tenniskampe tager typisk længst tid, men da en del kampe stopper tidligt fungerer det alligevel. Racketlon Danmark Tour 2019 med 1-dags-turneringer er første gang nogensinde i Danmark. Husk det arrangeres af frivillige kræfter. Vi håber, at I tager godt imod tilbuddet. Mere information om racketlon og klubber Find os og vore klubber på

12 Information Om Racketlon Danmark Touren 2019 V1.3.Docx Side 12 af 16 Det kan være en god ide at være med på et par træninger inden turneringen, så kontakt én af klubberne. Du er meget velkommen. Om spillestederne På de følgende sider kan du læse lidt om spillestederne i Birkerød, Nørresundby og Farum.

13 Information Om Racketlon Danmark Touren 2019 V1.3.Docx Side 13 af 16 Birkerød I Birkerød spilles på det glimrende ketsjersportsanlæg på Topstykket. Badmintonhallen forrest med squash- og tennishallerne bagerst Anlægget består af badmintonhal med 2 x 4 badmintonbaner, hvor vi spiller bordtennis i den ene hal og badminton i den anden hal. I bygningen lige ved siden af ligger under samme tag 4 squashbaner med internationale mål og 4 tennisbaner. Rundt om hallerne ligger i øvrigt 14 udendørs tennisbaner. Caféen vil være i Squash- og Tenniscentret. Turneringsledelsen stævnecentrum vil være ved caféen i Squash- og Tenniscentret.

14 Information Om Racketlon Danmark Touren 2019 V1.3.Docx Side 14 af 16 Nørresundby I Nørresundby spilles i Nørresundby Idrætscenters Hal 1 og i Squash- og Tenniscentret. Til venstre Squash- og Tenniscentret og øverst til højre Hal 1 og 2. Bordtennis og badminton spilles i Hal 1 med 6 badmintonbaner, hvor 4 bordtennisborde sættes op på 2 af banerne. I bygningen lige ved siden af ligger de 4 squashbaner og 2 tennisbaner under samme tag. Caféen vil være i Idrætscentret. Turneringsledelsen stævnecentrum vil være i Squashog Tenniscentret. I Nørresundby er der kun 2 indendørs tennisbaner til rådighed. Der vil undtagelsesvist kunne opstå lidt kø ved tennisbanerne.

15 Information Om Racketlon Danmark Touren 2019 V1.3.Docx Side 15 af 16 Farum I Farum spilles på idrætsanlægget i Farum Vest: En del af Farums idrætsanlæg, hvor også svømmehaller og fodboldstadion ligger Bordtennis og badminton spilles i Solvangsskolens multisportshal på 4 borde og 3 badmintonbaner. I squashhallen er 4 lækre squashbaner og i tennishallen 6 glimrende tennisbaner. Rundt om hallerne ligger de 11 udendørs tennisbaner. Turneringsledelsen stævnecentrum vil være i Tennishallen. Hvis vejret tillader udendørs tennis, rykkes det til tennisklubhuset ved de udendørs baner. Caféens placering er ikke bestemt pt.

16 Information Om Racketlon Danmark Touren 2019 V1.3.Docx Side 16 af 16 Tilmeldingslinks TILMELDING: Birkerød søndag den 17. marts: Nørresundby søndag den 31. marts: Farum søndag den 12. maj: Alle steder forventes start kl Turneringerne er åbne for alle der forudsættes ikke medlemskab af klubber. SPØRGSMÅL: Kontakt Racketlon Danmark via ØNSKER DU AT PRØVE RACKETLON: Find din lokale forening på Derudover findes lokale racketlon-miljøer andre steder i landet. Kontakt forbundet, som gerne skaber kontakten.

Velkommen Furesø og Rudersdal Racketlon er stolte over i samarbejde med Racketlon Danmark at kunne præsentere årets første danske 1-dages turnering.

Velkommen Furesø og Rudersdal Racketlon er stolte over i samarbejde med Racketlon Danmark at kunne præsentere årets første danske 1-dages turnering. Velkommen til Racketlon Danmark Tour 2019 1-dages-turnering søndag den 17. marts Årets første turnering i Birkerød I samarbejde med Velkommen Furesø og Rudersdal Racketlon er stolte over i samarbejde med

Læs mere

Velkommen Racketlon Danmark er stolt over i samarbejde med lokale kræfter at kunne præsentere årets anden danske 1-dages turnering.

Velkommen Racketlon Danmark er stolt over i samarbejde med lokale kræfter at kunne præsentere årets anden danske 1-dages turnering. Velkommen til Racketlon Danmark Tour 2019 1-dages-turnering søndag den 31. marts i Nørresundby Årets anden turnering I samarbejde med lokale ildsjæle Velkommen Racketlon Danmark er stolt over i samarbejde

Læs mere

Kristrup Tennisklub REGLEMENT IFB. KLUBMESTERSKAB

Kristrup Tennisklub REGLEMENT IFB. KLUBMESTERSKAB Klubmesterskaberne i er til, for at skabe mere spil samt at være en del af de sociale tilbud i klubben. Klubmesterskaberne skal til enhver tid sikre, at alle uanset niveau herunder begynder, motionist

Læs mere

Ny aktivitet i din klub? Racketlon. Hvad er racketlon?

Ny aktivitet i din klub? Racketlon. Hvad er racketlon? Ny aktivitet i din klub? 1 Hvad er racketlon? kan kort beskrives som ketsjerspillernes mangekamp. To spillere dyster mod hinanden i bordtennis, badminton, squash og tennis i nævnte rækkefølge og spiller

Læs mere

for begyndere Støt dit barn, når det starter til tennis, grafikken her forklarer alt om: Play and Stay De grundlæggende regler og principper

for begyndere Støt dit barn, når det starter til tennis, grafikken her forklarer alt om: Play and Stay De grundlæggende regler og principper for begyndere Støt dit barn, når det starter til tennis, grafikken her forklarer alt om: Point, sæt, partier Play and Stay Tennis10 Skumtennis De grundlæggende regler og principper Tennis i korte træk

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

Dragør Tennis Klubmesterskabsreglement

Dragør Tennis Klubmesterskabsreglement Indledning Nærværende reglement beskriver retningslinjer for afvikling af Dra- processen fra gør Tennis klubmesterskaber. Reglementet beskriver tilmelding, gennemførelse af kampe til afvikling af finaler

Læs mere

Blistrup Badminton U11 U13 U15 CD Turnering 2007

Blistrup Badminton U11 U13 U15 CD Turnering 2007 Invitation til: for U11 - U13 - U15 i C- og D- rækken Den 27. & 28. december 2007 i Blistrup Hallen, Toftegårdsvej 6, 3230 Græsted Spilledage: Om nødvendigt kan turneringen udvides til også at omfatte

Læs mere

DTFs TURNERINGSREGLER FOR U8 TURNERINGER PÅ RØD BANE - opdateret d. 17. april 2012 -

DTFs TURNERINGSREGLER FOR U8 TURNERINGER PÅ RØD BANE - opdateret d. 17. april 2012 - DTFs TURNERINGSREGLER FOR U8 TURNERINGER PÅ RØD BANE - opdateret d. 17. april 2012-1 Spille- og turneringsregler DTFs spille- og turneringsregler, samt retningslinier for kampe spillet uden dommer er gældende

Læs mere

VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF. Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2018

VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF. Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2018 ØGIF Fodbold afdelingen Ved Benjamin Larsen og Jesper Hansen VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2018 Der har i næsten 25 år

Læs mere

BADMINTON. November 2011 afsnit 3.2. Jernbanefritid

BADMINTON. November 2011 afsnit 3.2. Jernbanefritid BADMINTON November 2011 afsnit 3.2 BADMINTON Som officielle turneringer betragtes de af JF arrangerede - for tiden DJM for hold, DJM individuelt og DJM for oldboys/oldgirls individuelt samt et årligt stævne

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Kære tennisklubber og holdansvarlige i klubberne.

Kære tennisklubber og holdansvarlige i klubberne. Kære tennisklubber og holdansvarlige i klubberne. Holbæk d. 10. marts 2010 Velkommen til DGI`s holdturnering for 2010. Vi har tyndet lidt ud i rækkerne, fordi vi håber at få fyldt de tilbudte rækker op.

Læs mere

U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 5. april - 7. april 2019

U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 5. april - 7. april 2019 U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 5. april - 7. april 2019 Badminton Danmark byder, i samarbejde med Greve Strands Badminton Klub, Greve Idrætscenter og Greve Kommune, velkommen til Danmarksmesterskaberne

Læs mere

DBTU koncept for Ungdoms Top 12

DBTU koncept for Ungdoms Top 12 DBTU koncept for Ungdoms Top 12 Udarbejdet af DBTUs Eliteudvalg - august 2017. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af DBTUs Ungdoms Top 12 en årlig turnering

Læs mere

BORDTENNIS. INDBYDELSE TIL 2. RUNDE HOLDTURNERING Ungdom SÆSON

BORDTENNIS. INDBYDELSE TIL 2. RUNDE HOLDTURNERING Ungdom SÆSON BORDTENNIS INDBYDELSE TIL 2. RUNDE HOLDTURNERING Ungdom SÆSON 2017 2018 Indbydelse til turnering. JBTU og DGI indbyder hermed til 2. halvdel af Ungdomsholdturneringen i sæson 2017 2018. Ungdomsturneringen

Læs mere

VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF. Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2017

VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF. Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2017 ØGIF Fodbold afdelingen Ved Benjamin Larsen og Jesper Hansen VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2017 Der har i næsten 25 år

Læs mere

Ketchersportens mangekamp. Prøv Racketlon i jeres klub.

Ketchersportens mangekamp. Prøv Racketlon i jeres klub. Ketchersportens mangekamp Prøv Racketlon i jeres klub 2 Hvad er racketlon? Hvorfor racketlon i jeres klub? 3 Racketlon er en kombination af bordtennis, badminton, squash og tennis. Racketlon er ketchersportens

Læs mere

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018.

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018. BSF PÅSKECUP 2018 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup Så er det igen tid til stævne i rammerne

Læs mere

Ny rangliste - status. Hvordan går det med den nye rangliste? Ungdomsspillere Seniorspillere Bredde- og senior+ spillere Hvor er vi på vej hen?

Ny rangliste - status. Hvordan går det med den nye rangliste? Ungdomsspillere Seniorspillere Bredde- og senior+ spillere Hvor er vi på vej hen? Ny rangliste - status Hvordan går det med den nye rangliste? Ungdomsspillere Seniorspillere Bredde- og senior+ spillere Hvor er vi på vej hen? Ny rangliste - formål I løbet af 3 sæsoner at samle ALLE badmintonspillere

Læs mere

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber.

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Velkommen til Landsmesterskaber 2016 DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Efter sæsonens stævner i landsdelsforeningerne mødes vi til DGI

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

DGI s Landsmesterskaber i Bordtennis

DGI s Landsmesterskaber i Bordtennis DGIs Landsmesterskaber i Bordtennis Weekenden d. 29. 31. marts 2019 Vejen Idrætscenter - Petersmindevej 1, 6600 Vejen DGIs Landsmesterskaber i Bordtennis er en tilbagevendende begivenhed, der samler bordtennisspillere

Læs mere

Danske Bank Cup Åben U15 Badmintonturnering Lørdag d. 29. september 2007 U15, født 1993 eller 1994, A, B, C & D-rækken

Danske Bank Cup Åben U15 Badmintonturnering Lørdag d. 29. september 2007 U15, født 1993 eller 1994, A, B, C & D-rækken Badmintonafdeling Og inviterer til Cup Åben U15 Badmintonturnering Lørdag d. 29. september 2007 U15, født 1993 eller 1994, A, B, C & D-rækken Sted: Deltagere: Kategorier: Bolde: Allesøhallen, Søhusvej

Læs mere

JTU Holdturnering udendørs Indbydelse og relevante informationer.

JTU Holdturnering udendørs Indbydelse og relevante informationer. JTU Holdturnering udendørs 2017. Indbydelse og relevante informationer. Jyllands Tennis Union har hermed fornøjelsen af at tilbyde DGI junior og JTU s klubber deltagelse i holdturneringen. På nedenstående

Læs mere

PROGRAM VOJENS BORDTENNISKLUB. 3.februar 2019 I VOJENSHALLERNE EDC EDCGROSB0L

PROGRAM VOJENS BORDTENNISKLUB. 3.februar 2019 I VOJENSHALLERNE EDC EDCGROSB0L PROGRAM VOJENS BORDTENNISKLUB 3.februar 2019 I VOJENSHALLERNE EDC EDCGROSB0L CUP 2019 j Vojens Bordtennisklub byder hermed spillere, ledere og publikum velkommen til VBTK s 39. bordtennisstævne i Vojenshallerne

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U17 og U17/19 i Hammel.

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U17 og U17/19 i Hammel. PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U17 og U17/19 i Hammel. Velkommen til FZ FORZA / RSL DANSKE MESTERSKABER FOR UNGDOMSHOLD 2019 (FZ FORZA / RSL DMU-HOLD 2019), hvor vinderne af de lokale fælles holdturneringer

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom

Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 6. april - 8. april 2018 Badminton Danmark byder, i samarbejde med Greve Strands Badminton Klub, Greve Idrætscenter og Greve

Læs mere

Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold.

Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold. Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold. Følgende reglement er gældende for fælles danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber

Læs mere

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Deltagelse er kun mulig med overnatning

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2019 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2019 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

RUGBY OG AMERIKANSK FODBOLD

RUGBY OG AMERIKANSK FODBOLD RUGBY OG AMERIKANSK FODBOLD RUGBY OG AMERIKANSK FODBOLD Amerikansk fodbold stammer fra spillet rugby. Begge spil spilles med en oval bold, der både må kastes og sparkes. I rugby og amerikansk fodbold løber

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Brug bolden 3. Idéer på spil

Brug bolden 3. Idéer på spil Brug bolden 3 Idéer på spil Indhold i dette hæfte: Bordtennis.............................. 3 Tennis................................... 7 Fodbold................................. 12 Håndbold................................

Læs mere

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015.

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015. BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015. Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Bemærk: Deltagelse er kun mulig med

Læs mere

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane.

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane. Dette regelsæt, der gælder for afviklingen af DH medaljespil og DH playoffkampe, er et tillæg til Reglement for DH senior turneringen. Hvor intet andet specifikt fremgår spilles alle playoffkampe og holdkampe

Læs mere

OB BORDTENNIS OPEN 67. stævne i træk

OB BORDTENNIS OPEN 67. stævne i træk OB BORDTENNIS OPEN 67. stævne i træk Grand Prix Stævne 2015 Fredag den 4. december kval. til Herre GP i Odense Idrætshal I Odense Idrætshal lørdag den 5.- søndag den 6. december 3. afdeling af DBTU s Grand

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U13 i Slangerup.

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U13 i Slangerup. PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U13 i Slangerup. Velkommen til FZ FORZA / RSL DANSKE MESTERSKABER FOR UNGDOMSHOLD 2019 (FZ FORZA / RSL DMU-HOLD 2019), hvor vinderne af de lokale fælles holdturneringer

Læs mere

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Opdateret den 26. september 2012 Indledning Det er enhver klub- eller holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet, idet de

Læs mere

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014 Velkommen til GBK Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. Ved Stadion 4, 2820 Gentofte. Tel: +45 3965 0400 - gbk@gbk.dk. Side 1 af 6 Velkommen Ungdomsspillerudvalget

Læs mere

Turneringsplan 2013/14

Turneringsplan 2013/14 Turneringsplan 2013/14 Vi samarbejder med Turneringsvejledning Turneringen spilles som en dobbeltturnering for ungdomsholdene og seniorer / veteraner. Afviklingen skal afvikles på fast holdrunde dage for

Læs mere

BÆRENTSENs 2014. - 5 years Universary Tournament _

BÆRENTSENs 2014. - 5 years Universary Tournament _ BÆRENTSENs 2014-5 years Universary Tournament _ VELKOMMEN TIL ALLE, NYE SOM GAMLE!! Som tiden dog flyver, mange år er gået men heldigvis blir vi alle jo kun yngre og yngre med alderen ikk sandt?!;-) 5

Læs mere

I weekenden d august 2018

I weekenden d august 2018 I weekenden d. 3. - 5. august 2018 www.sjaellandsydtennis.dk 1 Indbydelse til sommerturneringen 2018 Turneringen finder sted over weekenden d. 3. - 5. august 2018 på Næstved Tennisklubs baner på Nygårdsvej

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2 Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE 1 Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE Badminton-træning med faste makkere er en rigtig god motion og hyggeligt samvær, men kom nu ud og prøv at møde flere : Hermed en oversigt over stævner og aktiviteter,

Læs mere

DGI Badminton. BadmintonPeople. Sådan kommer du godt igang.

DGI Badminton. BadmintonPeople. Sådan kommer du godt igang. DGI Badminton 1 BadmintonPeople Sådan kommer du godt igang www.dgi.dk 2 BadmintonPeople BadmintonPeople er Danmarks officielle badmintonportal for klubber, spillere og badminton-interesserede. Formålet

Læs mere

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup 2019

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup 2019 Roskilde Bordtennis, BTK 61 byder velkommen til Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup 2019 lørdag den 2. februar & søndag den 3. februar Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Møllehusvej 15 4000 Roskilde

Læs mere

Vejledningen tager udgangspunkt i DBU s Nye vej og de regler som er udviklet på baggrund af dette koncept.

Vejledningen tager udgangspunkt i DBU s Nye vej og de regler som er udviklet på baggrund af dette koncept. Stævnevejledning Vejledningen tager udgangspunkt i DBU s Nye vej og de regler som er udviklet på baggrund af dette koncept. Stævnevejledningen for 3- og 5mandsstævner kan benyttes i alle aldersgrupper:

Læs mere

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Paragraf 1 Fyns Tennis Union og DGI Fyn Tennis har fra og med 2017 indgået et samarbejde i henhold til at styrke og udvikle holdturneringen for

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Almene regler... 2. 2. Klassificeringssystem... 2. 3. Idrætsmateriel... 2. 4. Idrætsregler... 2. 5. FM-holdturnering...

Indholdsfortegnelse. 1. Almene regler... 2. 2. Klassificeringssystem... 2. 3. Idrætsmateriel... 2. 4. Idrætsregler... 2. 5. FM-holdturnering... Indholdsfortegnelse Side 1. Almene regler... 2 2. Klassificeringssystem... 2 3. Idrætsmateriel... 2 4. Idrætsregler... 2 5. FM-holdturnering... 3 6. Ændring af turneringsregler... 6 7. Bekendtgørelse...

Læs mere

DTF Beach Tennis Tour Stævnereglement

DTF Beach Tennis Tour Stævnereglement DTF Beach Tennis Tour Stævnereglement Indhold: Spilleregler o Matchlængde o Score i sæt o Score i partier o Tie-break o Serven o Serve-rotation o Sideskift o Linjerne o Boldafvikling o Tvivlstilfælde og

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Turneringsreglement, parturneringer Semifinaler og finaler

Turneringsreglement, parturneringer Semifinaler og finaler Dette turneringsreglement er gældende for semifinaler og finaler i Dame Par, Senior Par, Mix Par og Åben Par. Tilmelding og betaling 1. Alle deltagende spillere skal være medlem af DBf. ( 301A) 2. Der

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold.

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. 1 Mesterskaberne udskrives i 3 aldersgrupper: 1. 35-44 år holdet skal i hver holdmatch minimum bestå af 1 dame og 2 herrer som

Læs mere

TIDSPLAN AAT CUP GRENÅ!

TIDSPLAN AAT CUP GRENÅ! TIDSPLAN AAT CUP GRENÅ! Søndag: Kl. 8.45: AAT Cup Grenå starter. Kl. 9.00: Åben double række 4+5+6 Kl. 9.15: Åben single række 1+2+3 Kl. 10.15: Drenge D+E årgang 2004+2005 Pige C+D årgang 2004+2005 Yngre

Læs mere

Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD

Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD 1 Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD Følgende reglement er gældende for fælles danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for senior- og

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

LI-NING VALBY OPEN 2019

LI-NING VALBY OPEN 2019 LI-NING VALBY OPEN 2019 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 28.-29. SEPTEMBER Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super stemning og stor fest om aftenen, når SAIF

Læs mere

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE 1 Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE Badminton-træning med faste makkere er en rigtig god motion og hyggeligt samvær, men kom nu ud og prøv at møde flere : Hermed en oversigt over stævner og aktiviteter,

Læs mere

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE Deltagelse på HIK hold Talent og turnerings træning Sommer og Vinter deltagelse DTF Licens Deltag i flere turneringer Vær med i klubturnering Spil tennis

Læs mere

Til Klubber ved Pokal Festival 2014

Til Klubber ved Pokal Festival 2014 Til Klubber ved Pokal Festival 2014 Hermed følger informationer om turneringen i de åben pokalrækker ved Pokal Festivalen, der henvises endvidere til diverse praktisk info. Haller Alle Kids og Teen Trænermøde

Læs mere

REGLER FOR AFHOLDELSE AF DANSKE JUNIORTURNERINGER

REGLER FOR AFHOLDELSE AF DANSKE JUNIORTURNERINGER REGLER FOR AFHOLDELSE AF DANSKE JUNIORTURNERINGER 1. Generelt a. Junior Grand Prix turneringen er Dansk Squash Forbunds officielle singleturnering for ungdomsspillere og udskrives af Dansk Squash Forbund.

Læs mere

INDBYDELSE - Turnering 2016/2017

INDBYDELSE - Turnering 2016/2017 INDBYDELSE - Turnering 2016/2017 Volleyballudvalget i DGI Volleyball Syd har herved fornøjelsen at indbyde til TURNERIN- GEN 2016/2017, som afvikles fra ca. 24. oktober 2016 til ca. 1. april 2017. Der

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014.

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014. TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014. Indbydelse og stævneinformation Som noget nyt kan der i år tilmeldes enten i A eller B række i

Læs mere

Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 31. marts - 2. april 2017

Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 31. marts - 2. april 2017 Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 31. marts - 2. april 2017 Badminton Danmark byder, i samarbejde med Greve Strands Badminton Klub, Greve Idrætscenter og

Læs mere

Forslag til ny Danmarksturnering i UV-Rugby. (Forslag udarbejdet af uv-rugby udvalget på baggrund af oplæg fra PI)

Forslag til ny Danmarksturnering i UV-Rugby. (Forslag udarbejdet af uv-rugby udvalget på baggrund af oplæg fra PI) Forslag til ny Danmarksturnering i UV-Rugby (Forslag udarbejdet af uv-rugby udvalget på baggrund af oplæg fra PI) Cups 1 2 3 4 5 6 7 Dato September Oktober November December Januar Marts April Sted Sjælland

Læs mere

Landsmesterskaber for ungdom

Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaber 2011 Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaberne for ungdomsspillere samler alle ungdomsspillere fra de yngste minipuslinge til de ældste juniorspillere til en sjov og spændende

Læs mere

Invitation til holdturnering 2012

Invitation til holdturnering 2012 Invitation til holdturnering 2012 Tilmeldingsfrist den 20. marts 2012 DGI Sydøstjylland petanque indbyder alle petanqueforeninger til deltagelse i holdturnering for kvartetter (4 personers hold). Turneringen

Læs mere

DBTU s Stævne/Ratingreglement

DBTU s Stævne/Ratingreglement DBTU s Stævne/Ratingreglement Kapitel 1, Stævner 01: Stævnetyper Der skelnes mellem disse stævnetyper: 1. DBTU mesterskaber og stævnearrangementer 2. Lokalunions mesterskaber og stævnearrangementer 3.

Læs mere

Klubmsterskab 2016 UNGDOM

Klubmsterskab 2016 UNGDOM Klubmsterskab 2016 UNGDOM Mandag 11. april 1-12 16:00 13-24 17:00 25-25 18:00 Lørdag 16. april - Finaler 300-301 09:00 302-303 10:00 304-305 11:00 306-307 12:00 308-308 13:00 Tirsdag 12. april 30-37 16:00

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse...

Læs mere

Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011

Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011 Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011 Lørdag den, 25. juni 2011 Søndag den, 26. juni 2011 Velkommen til Brøndby Sommer Cup Mikroput og Poder 2011 Det er os en stor glæde endnu en

Læs mere

INDBYDELSE TIL DANSKE POLITIMESTERSKABER I BORDTENNIS TIRSDAG DEN 9. OG ONSDAG DEN 10. APRIL VALBY-HALLEN JULIUS ANDERSENS VEJ 3, 2450 KØBENHAVN SV.

INDBYDELSE TIL DANSKE POLITIMESTERSKABER I BORDTENNIS TIRSDAG DEN 9. OG ONSDAG DEN 10. APRIL VALBY-HALLEN JULIUS ANDERSENS VEJ 3, 2450 KØBENHAVN SV. INDBYDELSE TIL DANSKE POLITIMESTERSKABER I BORDTENNIS 2013 TIRSDAG DEN 9. OG ONSDAG DEN 10. APRIL I VALBY-HALLEN JULIUS ANDERSENS VEJ 3, 2450 KØBENHAVN SV. 1 Dansk Politiidrætsforbund og Politiets Idrætsforening,

Læs mere

KFUMs IDRÆTS- FORBUND FM UNGDOM 2013

KFUMs IDRÆTS- FORBUND FM UNGDOM 2013 KFUMs IDRÆTS- FORBUND FM UNGDOM 2013 Rydhave Slots Ungdomsskole ligger smukt placeret ved Danmarks vestligste bøgeskov på et 800 år gammelt slot omgivet af forskellige smukke bygninger. Vi er en skole

Læs mere

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup 2018

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup 2018 Roskilde Bordtennis, BTK 61 byder velkommen til Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup 2018 lørdag den 3. februar & søndag den 4. februar Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Møllehusvej 15 4000 Roskilde

Læs mere

OB BORDTENNIS OPEN. Grand Prix Stævne Fredag den 02. december kval. til herre GP i (Odense Idrætshal)

OB BORDTENNIS OPEN. Grand Prix Stævne Fredag den 02. december kval. til herre GP i (Odense Idrætshal) OB BORDTENNIS OPEN 63. stævne i træk Grand Prix Stævne 2011 Fredag den 02. december kval. til herre GP i (Odense Idrætshal) I Odense Idrætshal lørdag den 03. - søndag den 04. december 3. afdeling af DBTU

Læs mere

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER 16. Østdanmarksserien. OP- OG NEDRYKNINGSREGLER ØSTDANMARKSSERIEN er unionens øverste række, hvorfra der er oprykning til Danmarksturneringens 2. division. Det bedst placerede, oprykningsberettigede hold

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

INVITATION TIL. DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDs DANSKE MESTERSKABER I BADMINTON 2006/2007

INVITATION TIL. DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDs DANSKE MESTERSKABER I BADMINTON 2006/2007 INVITATION TIL DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDs DANSKE MESTERSKABER I BADMINTON 2006/2007 Arrangør: Danmarks Badminton Forbund Idrættens Hus, 2605 Brøndby Telefon 43 26 21 41 E-mail event@badminton.dk Reglement

Læs mere

KASTRUP BOLDKLUBS 30 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE. Lørdag den 17. maj 2014 STÆVNEPROGRAM FOR U9

KASTRUP BOLDKLUBS 30 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE. Lørdag den 17. maj 2014 STÆVNEPROGRAM FOR U9 KASTRUP BOLDKLUBS 30 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE Lørdag den 17. maj 2014 STÆVNEPROGRAM FOR U9 Kastrup Boldklubs jubilæumsstævne er planlagt for at sikre et breddestævne for alle drenge i årgangene U7 U12 i 3 forskellige

Læs mere

Velkommen til Lillerød Badmintonklubs U17/U19 ABC række turnering

Velkommen til Lillerød Badmintonklubs U17/U19 ABC række turnering Velkommen til Lillerød Badmintonklubs U17/U19 ABC række turnering Turneringen spilles søndag den 11. oktober 2015 i Lillerød hallerne Bemærk at der ikke spilles om lørdagen Lillerød badmintonklub byder

Læs mere

Reglement for voksenholdturneringen i DGI Midt- og Vestsjælland Badminton

Reglement for voksenholdturneringen i DGI Midt- og Vestsjælland Badminton Reglement for voksenholdturneringen i DGI Midt- og Vestsjælland Badminton 2015-2016. A Turneringsreglementet for hold er udskrevet og er gældende for turnering arrangeret af holdturneringsudvalget i DGI

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 13.-15. APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag d. 22. januar 2017 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE CUP

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

Farum Cup tilbyder i 2015:

Farum Cup tilbyder i 2015: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. I år med 2 stævner i 1. Farum Cup 2015 for seniorer og juniorer og Farum Årgangscup 2015 for årgangssvømmere. Farum Cup tilbyder i 2015:

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13

ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13 ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13 1 Til DM for klubhold kan hver kreds tilmelde 1 hold, dog kan SBKr og BD-M tilmelde 2 hold (dog kun ét hold fra samme klub). Den arrangerende

Læs mere

DBTU s Stævne/Ratingreglement

DBTU s Stævne/Ratingreglement DBTU s Stævne/Ratingreglement Kapitel 1, Stævner 01: Stævnetyper Der skelnes mellem disse stævnetyper: 1. DBTU mesterskaber og stævnearrangementer 2. Lokalunion mesterskaber og stævnearrangementer 3. DBTU

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2. Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

INVITATION INDEFODBOLD 2015/2016

INVITATION INDEFODBOLD 2015/2016 INVITATION INDEFODBOLD 2015/2016 Hermed udsendes indbydelse til DGI Midtjyllands indendørs fodboldturnering 2015/2016. ONLINE tilmelding skal ske via http://foreningsportalen.dgi.dk Koden til foreningsportalen

Læs mere

BSF 3-mand Cup En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 26. marts TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36

BSF 3-mand Cup En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 26. marts TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36 BSF 3-mand Cup 2017 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 26. marts 2017 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup BSF 3-mands Cup 2017 For anden gang afholder BSF 3-mands

Læs mere

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Badmintonregler. Nik til bolden kamp SJOVE KAMPLEGE SJOVE KAMPLEGE

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Badmintonregler. Nik til bolden kamp SJOVE KAMPLEGE SJOVE KAMPLEGE Nr.6653 Nr.6651 Badmintonregler lov til at serve og får et point. Bordtennisbold og bat Nik til bolden kamp Der kan spilles med kun 3 jongleringer før bolden skal returneres. Kan spilles som double, hvor

Læs mere

Klubmesterskaber 2012 UNGDOM OG M OTIONIST

Klubmesterskaber 2012 UNGDOM OG M OTIONIST Klubm esterskaber 2011-2012 UNGDOM OG M OTIONIST LØRDAG den 24. MARTS 2012 Kl. 9:00 til ca. 18:00 Vi byder velkommen til en dag, hvor der kæmpes om at blive den årlige klubmester indenfor de forskellige

Læs mere

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016 Fredagstræning / Familiehygge Vi kan med glæde tilbyde ekstra spil for alle ungdomsmedlemmer + evt. forældre/søskende hver fredag kl. 18.00 20.00. I skal selv medbringe ketcher og bolde, og børn under

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U15 i Middelfart.

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U15 i Middelfart. PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U15 i Middelfart. Velkommen til FZ FORZA / RSL DANSKE MESTERSKABER FOR UNGDOMSHOLD 2018 (FZ FORZA / RSL DMU-HOLD 2018), hvor vinderne af de lokale fælles holdturneringer

Læs mere