Hermed en rejsebeskrivelse fra Dommer- og studieklubben ØST s duetur, afviklet i starten af september 2004.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hermed en rejsebeskrivelse fra Dommer- og studieklubben ØST s duetur, afviklet i starten af september 2004."

Transkript

1 REJSEBESKRIVELSE Hermed en rejsebeskrivelse fra Dommer- og studieklubben ØST s duetur, afviklet i starten af september Turen startede tidligt torsdag den 9. september, endog meget tidligt for nogens vedkommende. Men med kun 10 minutters forsinkelse fra den lagte plan kom vi alle 24 af sted i den lejede bus med vores gode chauffør og sportsfælle Kurt Jensen fra Slagelse ved rettet. Foran deltagerne ventede ca. 800 kilometers bustransport frem mod turens første mål nemlig indkvartering på det lille og meget flotte hotel Montreal i Mechelen. Udsigt fra nogle af hotelværelserne Efter en hel del timer i bussen med indlagte spisepauser nåede vi sikkert fra til hotellet. Herefter var der ca. ¾ time til indkvartering, udpakning og afslapning inden vi skulle mødes med vor tur guide og meget gode ven Armand Scheers, som skulle være vor guide og følgesvend de næste dage. Efter at vi havde hilst på hinanden var der afgang til restauranten og jeg tror, at jeg for alles vedkommende kan sige, at det virkelig var top klasse de menuer vi i de efterfølgende dage fik serveret. Armand havde på forhånd arrangeret alle slagbesøg og havde stået for sammensætningen af nogle virkelig e udsøgte menuer til absolut rimelige penge på sin søns super restaurant THE BOSMOLEN BRASSERIE. Vi spiste her hver aften. Efter en god nats søvn var vi alle klar fredag morgen til dagens program hvor den stod på 3 slagbesøg. Turens første besøg forgik hos Osier-Scheers kompagniskabet, som består af Marc Osier og Armand Scheers. Her så vi nogle af deres super duer af deres nye stamme, som de igennem en årrække har været i gang med at indarbejde i bestanden. Dette arbejde har i år resulteret i nogle virkelig fremragende resultater. Med bl.a. PROVENCIAL vinder på en af de længste flyvninger i sæsonen og hertil flere topresultater på overnatningsflyvningerne. En af stamduerne og tidligere topflyver blev også fremvist og denne dejlige grisle t superhan måtte vi virkelig konstatere var en rigtig kanon og det er ikke tilfældigt, at der på denne han har været nogle astronomiske bud fra Østen, som alle dog venligst er blevet afvist. Inden vi kørte var der nogle af deltagerne, som ikke kun nærme sig og der blev købt nogle virkelig dejlige unger her og en enkelt var direkte efter den grislede superhan.

2 Turens næste besøg forgik hos en af Belgiens og verdens mest vindende slag nemlig Familien Houben, som tidligere har været besøg af rigtigt mange danskere. Her så vi en lang række af nye slag, som var blevet opstillet på grunden til erstatning for de gamle. Disse slag var alle indrettet efter alle kunsten regler med elektroniske anlæg, automatisk udsugning, lys dæmpning og endelig med stereo anlæg. Stereoanlægget så vi for resten på flere slag og det anvendes til, at der dagligt i indtil flere timer bliver spillet musik og derved bliver duerne roligere når de bliver indleveret eller der er larm og megen snak omkring dem. Tidligere har det været faderen der har stået for det meste arbejde på slaget, men pga. sin høje alder er det mere og mere datteren og sønnen, som har overtaget mange af de daglige funktioner på slaget, men stadig med den gamle erfarne duemand i baghånden til, at udstikke retningslinierne. Slagets blodlinier er stadig præget af tophannen Jonge Artiest som har været en helt fantastisk avlsdue. Mange af slagets nuværende duer er børn / børnebørn eller oldebørn af ham. På dette billede viser vi et lille udsnit af de mange præmier, som slaget igennem tiden har vundet. Præmierne var opstillet i udestuen og det skulle vise sig, at det ikke bare var her, men faktisk opstillet over hele huset. Nogle af deltagerne på turen troede, at vi var kommet til en butik som solgte pokaler. Efter vi fik set nogle af avlsduerne hvor afslaget i dag består af 48 par fik vi også lov til efter nogle længere forhandlinger at se slagets bedste unge. En dejlig hun unge med en utrolig smidighed og fantastisk muskulatur og hun har været placeret inden for de bedste 20 på hele 3 nationalflyvninger en af disse var på 658 km. På billedet her til højre kan man se hanen KECKE. Den går sammen med enkehunner på flyveslaget og dens fornemste opgave er, at sørge for, at hunner ikke vil parrer sig indbyrdes på gulvet. Efter dette besøg drog vi alle til dagens sidste slag besøg hos Jos Vercammen i Vremde. Her så vi en masse slag der alle var bygget efter de samme ideer. Læg mærke til de meget høje tagkonstruktioner på slagene, formålet med dette er udelukkende, at give en så optimal udluftning som overhovedet muligt. Alle slagene var og indre ttet med tremmegulv og andre praktiske tiltag således, at rengøring og vedligeholdelsen var så enkelt som muligt. Egentlig rengøring af gulve m.m. var kun noget der sker 1 til 2 gange årligt. I ungeafdelingen var slagene indrettet med mulighed for adskillelse af hanner og hunner. Ungerne blev herefter lukket sammen i god tid inden afsendelse til flyvningerne, dette var en rigtig god motivation for de unge duer til kapflyvningen.

3 Hos Jos Vercammen var der kun en ting som galt i sortering af sine duer nemlig de hjemfløjne resultater og der blev virkelig forlangt noget af de enkelte duer. Ungerne bl.a. skulle flere gange flyve distancer på kilometer. Der var heller ikke nogen pardon hvis unger eller gamle svigtede bare en gang så blev de sat fra. Denne hårde udvælgelses fase har igennem en lang årrække været medvirkende til at Vercammen har været utroligt dominerende i region omkring Antwerpen, hvor han har opnået en række helt fantastiske resultater både på enkelt flyvninger men også til mesterskaber. I sæson 2003 blev det til ikke mindre end 23 x 1e præmier på flyvningerne heraf 3 x 1e provencial og en lang række mesterskaber som 1e General champion langdistance km i sæson 2002 vandt han 7 X provencial vinder 2 x 1e Interprocencial vinder og 34 x 1e præmie og ikke mindre end 220 gange placeret indenfor de 10 første duer. Efter dette besøg sluttede turens første due dag og vi vendte godt slidte hjem til hotellet. Lørdag morgen var vi igen tidligt på færde og efter morgen mad var vi klar til dagens 3 besøg. Lørdag viste det sig, at være meget interessant, her mødte vi 3 slag som hver for sig var specielle og der var nogle rigtige perler. Lørdagens første besøg var hos et lille sprinterslag med store resultater nemlig hos Stefan Mertens i Geraadsbergen. Slaget var som det kan ses af billedet ikke særligt stort, men der var virkelig første klasses duer der beboede slaget. At det ikke er mængden der flyves på kan man forstå når vi fortæller, at der blev fløjet med 5 gamle duer og ca. 50 unger. Hovedinteressen i flyvesæsonen bliver lagt i ungeflyvningerne hvor der i hans region var en meget stor konkurrence med mange duer og rigtigt mange deltagende slag. Men der udvælges nogle enkelte interessante sprint- eller mellemdistanceflyvninger som der deltages på med de enkelte gamle duer. Efter hver sæson blev der kun beholdt 2 til 4 unger af årgangen, så man kan sige sig selv, at det udelukkende var det bedste af det bedste blev brugt i det videre arbejde. I kraft af sin bibeskæftigelse, som international duerapporter kom han rundt hos mange af de største internationale vindere og mestre Herfra lykkedes Stefan adskillige gange, at erhverve noget af det allerbedste blod som kan findes. Denne blodfornyelse blev med stor forsigtighed sat ind på hans egen gamle stamme. Den gamle stamme har han arbejdet med i omkring 25 år indeholder nogle rigtigt top duer hvoraf flere af disse har fløjet mange toppræmier hjem På slaget gik i dag duer som GOEDE 87 en han som har taget 12 x 1e præmie - GRAUWEM 11 gange kapfløjet heraf 10 gange præmie hvoraf de 6 gange var første præmie - som Armani en topavlshan og kapflyver med rigtigt mange præmier. Derudover gik der afkom af nogle af landets allerbedste flyveduer - Søn af 5e National Guerett en top due fra Silver Toye Datter af GUYLION Guylion var olympiade due i Sydafrika og vinder at virkelig mange toppræmier på kapflyvninger.

4 Det viste sig, at Stefan havde nogle unger til salg til meget rimelig priser og købelysten var stor ikke mindst hos damerne som deltog på turen. Efter at vi fik drukket kaffen og spist de dejlige kager skulle vi videre til næste slag inden vi kørte fortalte Stefan at han deltog i årets sidste ungeflyvning i provinsen med 2 unger på en afstand af 337 kilometer og at duerne skulle komme omkring På turen videre fik vi en telefon opringning fra Stefan som fortalte, at han var blevet nr. 1 og 3 i provinsen med de 2 unger han deltog med og der havde deltaget omkring 140 slag på flyvningen. Et virkelig flot resultat for dette lille stærke slag. Inden vi alle forlod Stefan Mertens havde klubben den glæde, at få en rigtig dejlig unge foræret. Ungen trak vi senere lod om. Efter en kort køretur kom vi til langflyver / marthonspecialisten Mathieu De Clippel i Herzele. Her fik vi et slag at se, som satte en ære i at lave topresultater med kun med ganske få duer afsendt på flyvningerne, hele slaget bestod af ca. 16 avlspar og omkring 40 flyveduer. Det lille antal duer som var på slaget gjorde også, at alle de et årige duer ble v budt på flyvninger optil 800 kilometer. Han deltog med 2 eller 3 duer på hver af de lange flyvninger og der blev både kapfløjet på langdistance- og maratonflyvningerne. I sæson 2003 vandt han, det meget prestige fulde mesterskab Internationale og nationale mesterskab Copa Espagnol et mesterskab som omhandler alle flyvninger fra Spanien (Barcelona, Castres, San Sebastian og Perpignan) På trods af det meget lille antal afsendte duer holder han et utroligt højt niveau og han har placeringsprocenter på omkring de % på afsendte duer, en utrolig høj procent når man tænker på den sværhedsgrad disse flyvninger afvikles under. Slaget var indrettet i en gammel staldbygning og var lavet af flere forskellige materialer, som var til rådighed efterhånden som de enkelte afdelinger blev bygget. Selve slaget var i stor kontrast til de mange andre superslag som man ellers har for vane at se i Belgien, her var tale om et ganske almindeligt som ikke havde kostet en hel bondegård at etablere. Et kendetegn for slaget var den utrolige gode luft der var på slaget og at det var lavet utroligt praktisk alt til duerne. Først viste Mathieu os hans avlsslag og efterhånden, som vi fik duerne i hånden blev vi mere og mere overrasket over hvilken kvalitet og i den mængde et så lille slag kunne besidde. Avlsslaget var beboet af hele 8 duer, som var afkom af Internationale eller nationale vindere på de helt lange flyvninger som Barcelona, San Sebastian og St. Vincent. Et fælles træk for alle duerne på avlssalget var, at de havde et utroligt veludviklet muskulatur og en utrolig stærk og smidig benbygning endelig var der også en fantastisk vinge på duerne. Efter gennemsyn af stort set alle avlsduer blev vi vist op på flyveslaget og her fik vi så slagets bedste kapflyvere at se. Blandt flere var der DAX hunnen som især imponerede, hun har i 2003 har været placeret som nr. 51e Internationalt af 2891 duer fra San Sebastian og 11e Internationalt af hunner. I tidligere sæsoner har hun taget mange andre toppræmier. Vi så også Kleintje en tophun som har været nr. 70e Internationalt fra Barcelona og derudover har vundet 2 x Perpignan Dax og Narbonne, vi så også Blauwe Barcelona en rigtig superhan som 9 gange har været afsendt til langflyvningerne af disse 9 gange har han hele 6 gange været i Barcelona og i sæson 2000 kom han desværre hjem fra Barcelona meget svært tilskadekommen og derfor flyver denne prægtige han ikke mere.

5 Turens sidste slagbesøg skulle også vise sig, at blive en rigtig perle. Slaget Gunnar og Ivan Delrue (far og søn) var virkelig imponerende og på trods af omkring ca. 30 slagafdelinger med mange reder i var der bestemt ikke fyldt op her. Hvor der er utroligt meget plads til den enkelte due. På hele slaget var der pt. Ca. 350 duer. Ivan og hans søn Gunnar tog i mod os med åbne arme, det var første gang, at der havde været besøg i større stil hos dem. De havde arrangeret en dejlig buffet med ost og patér samt drikke varer til os alle med servering og hele molevitten og det var lige hvad vi trængte til efter en lang dag. Modsat mange andre var reklame ikke noget man gik op i her på slaget og mange, som er ivrige læser af diverse dueblade vil nok sige hvem er disse Ivan og Gunnar Delrue. Men resultater som flere gange har bragt dem titlen Belgisk mester borger for kvaliteten og jeg må sige, at jeg sjældent har mærket en flok duer, som var så stærke. Basisstamme i duerne var bygget op omkring duer hentet hos George Bolle i Kortemark. Duerne på slaget havde utroligt godt plads og som det kan ses på det første billede i starten af dette afsnit ses 5 slagafdelinger, der hver især indeholdte fra reder. Hele denne bygning skulle vise sig, udelukkende være foreholdt for duerne og stor var vores overraskelse da vi kom ind på slaget her var der kun ca. 20 par flyve duer. I underetagen var der et avsslag med 48 reder men der var kun 14 par, som havde fundet nåede for deres hårde udvælgelses kriterier resten af underetagen var også til duer. Her var der indrettet lagerrum til diverse materiale til duerne så som redegitre redeskål diverse foder og andre materialer til duerne. Der var også installeret et par opvaskemaskiner til rengøring af redeskåle og redegitre. At ingen af slag afdelinger var overbefolket skulle vise sig, at være en regel på slaget. Far og søn har nemlig den holdning til, at når en unge årgang blev sat i en slag afdeling, så får duerne lov til at blive her, indtil der faktisk ikke er flere duer tilbage eller at de få, som er tilbage er så gode, at de kan sættes på avlsslaget. Avsslaget bestod af 14 par virkelig topklasse duer. Således var Belgiens es due nr. 1 i 2 sæsoner logerende her sammen med flere andre kanon duer der enten var nationalvindere eller direkte afkom af disse. Normalt blev hunner på avlsslaget der kun i ca. 5 år herefter blev de udskiftet derimod fik hanner lov til at blive der lidt længere. Ungerne blev kun fløjet på almindelig afstande optil ca kilometer for, som Ivan sagde så er der ingen i verden som satser på langflyvningerne hvis due r er klar til at flyve 600 kilometer som unger. Slaget er i denne sæson startet med, at afsende deres etårige hunner ud på de noget længere afstande på optil 900 kilometer dette er for, at bedre kunne lave en sortering i fremtiden da ikke mange af deres ældre hunner flyver særligt mere.

6 Der var en helt speciel afdeling til de duer som skulle fløj årets vigtigste flyvning nemlig Barcelona. Disse duer blev i starten af sæsonen trænet og deltog i deres første kapflyvning ca. 8 uger før Barcelona på en afstand af ca. 450 kilometer herefter fik de kun den træning, som de selv klarede rundt om slaget. En anden pudsig ting ved dette slag var, at der ikke kunne købes unger. Man kunne blive skrevet op og først når duerne var blevet afprøvet kunne man være held, at kvaliteten var god nok til, at den kunne komme væk fra slaget. Dette fordi de har utroligt store krav til hvilke krav der stilles til en due som skulle væk fra slaget. Søndag morgen skulle hjemturen starte kl men desværre var vores bus gået i stykker i løbet af natten og vi måtte derfor afvente, at den blev repareret. Dette skete med stor hjælp fra Armand, som fik kontakt til Eurobus internationale kontor i Belgien og igennem dette blev bussen ordnet så vi kunne komme hjem ad. Hjemturen kunne så starte kl. ca noget forsinket efter planen. Vi havde planlagt at besøge Lier duemarkedet på vejen hjem men pga. problemer med bussen blev det ikke helt som planlagt. En del af turens deltagere fandt selv på, at tage taxaer ind til Lier duemarkedet, som ligger ikke langt fra Mechelen hvor vi boede. Det skulle vise sig, at være oplevelsen værd. Lier duemarkedet, som jeg skulle opleve for første og absolut ikke sidste gang skulle vise sig at være noget helt specielt. Selvom der ikke var mange sælgere vel omkring tilstede var det en helt speciel stemning, at se disse vore sports virkelig grundstene stå her med deres kurve med fra 2 unger og nogle med 100 unger eller duer til salg. Her var der virkelig mulighed for, at gøre en rigtig god handel. Priserne på duerne var med start på 35 kr. og op til små 100 kr. var det til for alle at være med. Inden vi var klar til at køre Dagens største handel gjorde Janne Christiansen fra Køge, hun var den første som faldt over nogle fantastiske flotte blåbåndede duer. Det skulle også vise sig ved eftersyn, at disse flotte duer og var særdeles gode og de havde alle de kvaliteter, som man kigger efter. Janne købte hele 16 duer af disse lækre duer, for den formidable sum af små 600 kr. Så Ole hendes mand måtte hjem og skaffe mere plads på avlsslaget. Som afslutning skal der fra alle deltagere på turen lyde en stor tak til Armand Scheers for en super tur hvor alt gik op i en højere enhed og stor tak for hjælpen med diverse opgaver omkring reparation af vor bus. Gode ideer til efterligning i Danmark. En anden ting vi kunne opservere på denne tur var, på alle slag var der gjort utroligt meget ud af at alt det praktiske arbejde på slaget og tidsforbruget hertil var forsøgt minimeret og der var virkelig gjort mange forskellige tiltag for at lette dette. Der var også gjort meget for, at få de unger duer tillært livet i kurven. Her under bringer vi nogle ideer fra forskellige slag : Metode, at fodre og vande duerne på i vinterhalvåret hvor duerne gik i nogle specielle voliere.

7 Her vises et drikketrug, som vi så flere steder. Dette anvendes til oplæring af unger og et årige duer til at drikke i kurvene. Truget kan hvis man vil flyttes rundt i slaget.

Langflyvermester / Mellemdistancemester og Sektionsmester i Sektion 21. BENDT NIELSEN - 044 Korsør

Langflyvermester / Mellemdistancemester og Sektionsmester i Sektion 21. BENDT NIELSEN - 044 Korsør Tekst og Foto : Peter Knudsen Langflyvermester / Mellemdistancemester og Sektionsmester i Sektion 21. BENDT NIELSEN - 044 Korsør Det er ikke mange brevduemedlemmer, som kan præstere, at være indehaver

Læs mere

Mellemdistancemester SPORT -Sektion 12.

Mellemdistancemester SPORT -Sektion 12. Tekst : Peter Knudsen Foto : Jørgen og Tim Mellemdistancemester SPORT -Sektion 12. Jørgen og Tim 0148 Hedehusene Det er ikke første gang, at makkerparret Jørgen og Tim (far og søn) vinder et mesterskab.

Læs mere

SUPER SÆSON Carsten & Kurt Hornbæk

SUPER SÆSON Carsten & Kurt Hornbæk SUPER SÆSON - 2011 Carsten & Kurt - 205 Hornbæk Endnu engang skal jeg her præsentere et af de mest vindende slag i sektion 12 ja sågar i hele Danmark de seneste år. Slaget Carsten og Kurt fra 0205 Hornbæk

Læs mere

Luc, Bart & Jurgen Geerinckx i Wommelgem.

Luc, Bart & Jurgen Geerinckx i Wommelgem. Luc, Bart og Jurgen Geerinckx Written by superbruger Saturday, 27 September 2008 Luc, Bart & Jurgen Geerinckx i Wommelgem. Det var ellers meningen, at vi allerede sidste år med MVL-bussen skulle besøge

Læs mere

Freddy & Jacques Vandenheede.

Freddy & Jacques Vandenheede. Freddy & Jacques Vandenheede. Written by superbruger Friday, 01 October 2010 Superslag med bl.a. 1. national fra Argenton med gamle duer i 2010 samt 6 gange Provencial vinder. Et slag kendt for at have

Læs mere

Mellemdistancemester Sport / Åbent - Sektion 11. Lisbeth og Kim 0147 Yrsa

Mellemdistancemester Sport / Åbent - Sektion 11. Lisbeth og Kim 0147 Yrsa Mellemdistancemester Sport / Åbent - Sektion 11 Lisbeth og Kim 0147 Yrsa Efter en særdeles flot sæson på mellemdistancen lykkedes det for Lisbeth og Kim i 0147, at hjemføre dobbelt mesterskabet i landets

Læs mere

TEAM CMN. Et års Mesterskabet. Sektion 22

TEAM CMN. Et års Mesterskabet. Sektion 22 TEAM CMN Vinder af Mellemdistance Åbent Et års Mesterskabet Sektion 22 1 til et-års mesterskabet (landets højeste pointsum) 1 til mellemdistance mesterskabet åben 1 til sektion 22's store mesterskab 1

Læs mere

Vundet af: SEKTION 12. Tekst og Foto. Peter Knudsen Michael Harder

Vundet af: SEKTION 12. Tekst og Foto. Peter Knudsen Michael Harder Tekst og Foto. Peter Knudsen Michael Harder LANGDISTANCEMESTER Åbent / Sport SEKTION 12 Skandinavisk langdistancemester Sektionsvinder Gøttingen og Soltau Vundet af: Michael Harder 098 Isefjord I sæson

Læs mere

Filip & Nicolas Norman, Knokke-Heist.

Filip & Nicolas Norman, Knokke-Heist. Filip & Nicolas Norman, Knokke-Heist. Written by superbruger Tuesday, 11 October 2011 Efter Emiel Denys ventede der en længere køretur mod vest til det slag, som nok mange af os havde set hen til med meget

Læs mere

Vejle. 34 duer. Lørdag 06. april 14.00. Fra

Vejle. 34 duer. Lørdag 06. april 14.00. Fra Vejle 34 duer Lørdag 06. april 14.00 Fra Dobbelt Dansk Mester 2012 Side 2 Forord: Dan 0183 Munkebjerg er stolte over på denne auktion, at kunne præsentere et af landets bedste (hvis ikke det bedste) slag

Læs mere

AUKTION STEEN RENARD. LØRDAG D. 18. NOV I 220 ODENSEs KLUBHUS STEEN RENARD, MALAGA SPANIEN

AUKTION STEEN RENARD. LØRDAG D. 18. NOV I 220 ODENSEs KLUBHUS STEEN RENARD, MALAGA SPANIEN AUKTION STEEN RENARD LØRDAG D. 18. NOV. 2017 I 220 ODENSEs KLUBHUS STEEN RENARD, MALAGA SPANIEN Tidspunkt: 18.11.2017-09:30 Sted: Brevduecenter Odense Toftevej 65 B 5220 Odense NØ Beskrivelse: Det er med

Læs mere

Superauktion i Viborg

Superauktion i Viborg Superauktion i Viborg 224 Sct. Kjeld og 021 Viborg er gået sammen Unger fra nogle af Danmarks absolut stærkeste slag Forord Vinterens sammenlægning af de to Viborg-foreninger skal fejres med en auktion,

Læs mere

Mvl-bustur 5. del. lokal T&H - Mvl-bustur 5. del.

Mvl-bustur 5. del. lokal T&H - Mvl-bustur 5. del. Mvl-bustur 5. del Written by superbruger Tuesday, 13 October 2009 Verrecht Ariën i Tessenderlo - lige på den anden side af union Antwerpen - i provinsen Limburg. Med 14 provinciale og 2 nationale vindere

Læs mere

BREVDUEFORENINGEN 220 ODENSE PRÆSENTERER FANTASTISK VERSTRAETE AUKTION

BREVDUEFORENINGEN 220 ODENSE PRÆSENTERER FANTASTISK VERSTRAETE AUKTION BREVDUEFORENINGEN 220 ODENSE PRÆSENTERER FANTASTISK VERSTRAETE AUKTION LØRDAG D. 18. OKTOBER KL. 14:00 220s KLUBHUS PÅ TOFTEVEJ 65, 5220 ODENSE SØ DØRNE ÅBNES KL. 10:00 - SE RUTEBESKRIVELSE HER PREAUKTION

Læs mere

Marc Pollin. Marc Pollin og søn omkranset af Stefan Mertens og Ludo. Written by superbruger Sunday, 10 October 2010. lokal T&H - Marc Pollin.

Marc Pollin. Marc Pollin og søn omkranset af Stefan Mertens og Ludo. Written by superbruger Sunday, 10 October 2010. lokal T&H - Marc Pollin. Marc Pollin. Written by superbruger Sunday, 10 October 2010 Den første dag bevægede vi os rundt i Øst-Flanderen. Lørdag var turen kommet til VestFlanderen. Hvor ét af de største navne Marc Pollin har sit

Læs mere

Superauktion i Viborg

Superauktion i Viborg Superauktion i Viborg 26 unger fra Goovaerts van Eynde af Kassboer-linjen og Tornado-couple Disse duer skulle have været solgt på PIPA, men da aftalen gik i vasken, fik vi lov at sælge dem i Danmark Velkommen

Læs mere

DOBBELT DANMARKSMESTER

DOBBELT DANMARKSMESTER DOBBELT DANMARKSMESTER Langflyvermester åbent og sport Mellemdistancemester åbent og sport Team Knudsen 030 Ringsted Resultater i sæson 2012 Nr. 1 til Langdistance Sport sektion 21 Nr. 1 til Langdistance

Læs mere

Vestjysk efterårs træf 2014

Vestjysk efterårs træf 2014 Vestjysk efterårs træf 2014 Lørdag d. 8. november Sted: Firma Alfred Priess a/s Sevelvej 51, 7830 Vinderup AUKTION OVER 10 UNGER FRA RACING TEAM CMN Arrangør: 076 Holstebro v/ Svend Juul Jensen 97 44 01

Læs mere

Hvordan avles gode duer?

Hvordan avles gode duer? Hvordan avles gode duer? Af Ad Schaerlaeckens Oversættelse Ove Fuglsang Jensen BrevdueNord.dk Side 1 Denne artikel er stillet til rådighed af: http://www.pipa.be/ Ved tilblivelsen af denne artikel, diskuterede

Læs mere

Streng udvælgelse samt tålmodighed med ungerne

Streng udvælgelse samt tålmodighed med ungerne Streng udvælgelse samt tålmodighed med ungerne Af Verhecke Marc - Foto Degrave Martin Oversættelse/research Ove Fuglsang Jensen BrevdueNord.dk Side 1 Denne artikel er stillet til rådighed af: http://www.pipa.be/

Læs mere

Giv de etårs duer en chance Af Verheecke Marc - Foto Degrave Martin Oversættelse Ove Fuglsang Jensen

Giv de etårs duer en chance Af Verheecke Marc - Foto Degrave Martin Oversættelse Ove Fuglsang Jensen Giv de etårs duer en chance Af Verheecke Marc - Foto Degrave Martin Oversættelse Ove Fuglsang Jensen BrevdueNord.dk Side 1 Denne artikel er stillet til rådighed af: http://www.pipa.be/ Kort før 2. verdenskrig,

Læs mere

Lasse Rasmussen, 0237 Brande

Lasse Rasmussen, 0237 Brande Vinder af Mellemdistance Sport Sektion 61 Nr. 2 Langdistance Sport Sektion 61 Nr. 3 Langdistance Åben Sektion 61 Nr. 9 DM Sport Esdue 1. Sportsflyvninger Sektion 61 Lasse Rasmussen, 0237 Brande Af Michael

Læs mere

Superauktion i Viborg

Superauktion i Viborg Superauktion i Viborg 20 unger fra Goovaerts van Eynde af Kassboer-linjen 16 unger fra Racingteam CMN af bedste langflyverafstamning Velkommen til noget nyt Gennem mere end 10 år har vi i Sct. Kjeld arrangeret

Læs mere

En gammel og agtværdig klub var igen samlet torsdag hos Bent Thomsen Petersen og Vinnie i Grimstrup ca. 15 km. øst for Esbjerg.

En gammel og agtværdig klub var igen samlet torsdag hos Bent Thomsen Petersen og Vinnie i Grimstrup ca. 15 km. øst for Esbjerg. Frankfurterklubben Written by superbruger Saturday, 26 February 2011 En gammel og agtværdig klub var igen samlet torsdag hos Bent Thomsen Petersen og Vinnie i Grimstrup ca. 15 km. øst for Esbjerg. Klubben

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Vær tålmodig i langdistance Af Verheecke Marc - Foto Degrave Martin Oversættelse Ove Fuglsang Jensen

Vær tålmodig i langdistance Af Verheecke Marc - Foto Degrave Martin Oversættelse Ove Fuglsang Jensen Vær tålmodig i langdistance Af Verheecke Marc - Foto Degrave Martin Oversættelse Ove Fuglsang Jensen BrevdueNord.dk Side 1 Denne artikel er stillet til rådighed af: http://www.pipa.be/ En af grundpillerne

Læs mere

Regionsmesterskab Åben med næsthøjest point i Danmark. 1-års mesterskab DdB sekt. 53 med højest point i Danmark.

Regionsmesterskab Åben med næsthøjest point i Danmark. 1-års mesterskab DdB sekt. 53 med højest point i Danmark. Arne Porsmose, 026 Fladstrand For andet år i træk gik turen for mit vedkommende til Frederikshavn for at besøge Arne i anledning af, at han igen havde gjort sig fortjent til omtale i Brevduens spalter

Læs mere

"1329" - exceptionel førerdue.

1329 - exceptionel førerdue. "1329" - exceptionel førerdue. Written by superbruger Friday, 26 December 2008 Med følgende top-20 placeringer i sektionen mod i snit 800 duer: 1 1 1 1 3 5 8 8 9 11 13 13 16 17. I alt 29 plac. i sektionen

Læs mere

Jenny og Freddi Nygaard Vordingborg. Vinder af Mellemdistancemesterskabet Åbent sektion 22.

Jenny og Freddi Nygaard Vordingborg. Vinder af Mellemdistancemesterskabet Åbent sektion 22. Jenny og Freddi Nygaard - 018 Vordingborg. Vinder af Mellemdistancemesterskabet Åbent sektion 22. Tekst og Foto Peter Knudsen Dan 030 Ringsted At det skulle lykkedes for Jenny og Freddi Nygård 018 Vordingborg

Læs mere

Kapflyvning med hunner er ikke simpelt

Kapflyvning med hunner er ikke simpelt Kapflyvning med hunner er ikke simpelt Af John Lambrechts Oversættelse Ove Fuglsang Jensen BrevdueNord.dk Side 1 Denne artikel er stillet til rådighed af: http://www.pipa.be/ Hunner kan konkurrere med

Læs mere

På minibustur til Belgien.

På minibustur til Belgien. På minibustur til Belgien. Written by superbruger Tuesday, 16 March 2010 12.-14. marts for at overvære Rudi Hendrikx åbne sit avlscenter i Heusden-Zolder. Vi ankom fredag aften, så der var lidt tid lørdag

Læs mere

Michael Larsen 055 Vejle

Michael Larsen 055 Vejle Michael Larsen 055 Vejle Vinder af: Mellemdistancemester Sport. Vinder af Erling Vestergaards Mindepræmie Denne artikel er modsat mange andre artikler anderledes, idet den er udformet som et spørgeskema

Læs mere

Åbning af avlscenter.

Åbning af avlscenter. Åbning af avlscenter. Written by superbruger Sunday, 21 March 2010 Dyrlæge og kendt opdrætter i Belgien, Rudi Hendrikx, er en meget kreativ mand. Han ejer og er selv redaktør for ét af brevduebladene i

Læs mere

Ivan Hansen, Augustenborg. Vinder af Freiburg endagsflyvningen d

Ivan Hansen, Augustenborg. Vinder af Freiburg endagsflyvningen d Ivan Hansen, Augustenborg. Vinder af Freiburg endagsflyvningen d. 06-07-2013. 046 & 073 arrangerede i år, i samarbejde med DDB., en rigtig langflyvning med morgenslip fra Freiburg. Det blev, som mange

Læs mere

Sommerunger kan være en gevinst

Sommerunger kan være en gevinst Sommerunger kan være en gevinst Af Marc Verheecke Oversættelse/foto Ove Fuglsang Jensen BrevdueNord.dk Side 1 Denne artikel er stillet til rådighed af: http://www.pipa.be/ De fleste brevduefolk, laver

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Dan Kristiansen - 033 Køge

Dan Kristiansen - 033 Køge Tekst og Foto Peter Knudsen Dan 030 Ringsted DANMARKSMESTER MARATHON ÅBENT Dan Kristiansen - 033 Køge DANMARKS MESTERSKABET maraton åbent er et af de sværeste mesterskaber, at vinde her i landet. Til dette

Læs mere

FRANK & BONNE VAN DEN EYNDE, sælger 30 unger i Aalborg Søndag den 26. oktober kl

FRANK & BONNE VAN DEN EYNDE, sælger 30 unger i Aalborg Søndag den 26. oktober kl FRANK & BONNE VAN DEN EYNDE, sælger 30 unger i Aalborg Søndag den 26. oktober 2014 - kl. 13.00 Dan 074 Vejgaard er stolte over på denne Topauktion, at kunne præsentere et af Belgiens topslag igennem mange

Læs mere

Langdistance mester Sektion 11 Åbent og Sport

Langdistance mester Sektion 11 Åbent og Sport Tekst: Peter Knudsen Foto: Steen Haagh og Ulrik Lejre Larsen Langdistance mester Sektion 11 Åbent og Sport Vundet af: Ulrik Lejre Larsen 033 Køge Det er ikke første gang, vi her i brevduen, skal beskrive

Læs mere

TOPKLASSE AUKTION! 35 SOMMERUNGER fra GEBR. POUW Holland. søndag 28/ i 023 Aalborg kl eftersyn fra kl

TOPKLASSE AUKTION! 35 SOMMERUNGER fra GEBR. POUW Holland. søndag 28/ i 023 Aalborg kl eftersyn fra kl TOPKLASSE AUKTION! 35 SOMMERUNGER fra GEBR. POUW Holland søndag 28/12 2008 i 023 Aalborg kl. 14.00 - eftersyn fra kl. 10.00. Foredrag med Peter P, 086 kl. 11.00 Det er en fornøjelse for os at invitere

Læs mere

MVL - bussen 1. Written by superbruger Thursday, 29 September /12/2014 lokal T&H - MVL - bussen 1.

MVL - bussen 1. Written by superbruger Thursday, 29 September /12/2014 lokal T&H - MVL - bussen 1. MVL - bussen 1. Written by superbruger Thursday, 29 September 2011 Jeg havde regnet med at komme i gang med at fortælle om vores tur til Belgien noget før, men der har bare været så meget efter hjemkomsten

Læs mere

Carsten Petersen 0192 Hillerød

Carsten Petersen 0192 Hillerød Tekst: Peter Knudsen Foto: Carsten Petersen / Peter Knudsen Langflyvermester Åbent / Sport. Mellemdistancemester Åbent Nr. 2 Sport. Sektionsmester i Sektion 12. Carsten Petersen 0192 Hillerød Uden at overdrive

Læs mere

SUPERAUKTION 17 STK UNGER FRA ULRICH LEMMENS, BELGIEN 10 STK UNGER M. & C. HANSEN, 023 AALBORG LØRDAG DEN 28. NOVEMBER 2015 KL. 14.

SUPERAUKTION 17 STK UNGER FRA ULRICH LEMMENS, BELGIEN 10 STK UNGER M. & C. HANSEN, 023 AALBORG LØRDAG DEN 28. NOVEMBER 2015 KL. 14. SUPERAUKTION 17 STK UNGER FRA ULRICH LEMMENS, BELGIEN 10 STK UNGER M. & C. HANSEN, 023 AALBORG LØRDAG DEN 28. NOVEMBER 2015 KL. 14.30 HEDEHUSET HOVEDGADEN 371 2640 HEDEHUSENE ARR. 148 HEDEHUSENE ULRICH

Læs mere

Vundet af: MELLEMDISTANCEMESTER ÅBENT Nr. 2 Mellemdistance Sport SEKTION 21

Vundet af: MELLEMDISTANCEMESTER ÅBENT Nr. 2 Mellemdistance Sport SEKTION 21 MELLEMDISTANCEMESTER ÅBENT Nr. 2 Mellemdistance Sport SEKTION 21 Vundet af: Michael Nielsen 037 Kalundborg Det er første gang, vi her i spalterne skal præsentere Michael Nielsen, 037 Kalundborg og det

Læs mere

Lørdag den 24. januar 15

Lørdag den 24. januar 15 Lørdag den 24. januar 15 Kl. 13.30 32 Unger Arrangør : Sektion 11 PRÆSENTATION MELDGAARD & JEPPESEN 070 Åbenrå. Et slag som gennem mange år har været dominerende i den sydlige region af landet med et hav

Læs mere

Enestående samling Langflyvere fra Freialdenhofen incl. 7 direkte importer Ulla & Jan Rønn 232

Enestående samling Langflyvere fra Freialdenhofen incl. 7 direkte importer Ulla & Jan Rønn 232 1 1 Dato: Lørdag 1. Oktober 2016 kl. 13.00. Eftersyn fra kl. 10.00 Sted: Brevduehuset Hjørring, W. Bruelsvej 6, 9800 Hjørring Katalog og Kommissioner: Ove Bæk telefon 30172811 Enestående samling Langflyvere

Læs mere

Superauktion. 23 stk unger fra Carsten Pedersen, 192 Hillerød. Lørdag den 24. november 2012 kl. 14.30. Hovedgaden 371

Superauktion. 23 stk unger fra Carsten Pedersen, 192 Hillerød. Lørdag den 24. november 2012 kl. 14.30. Hovedgaden 371 Superauktion 23 stk unger fra Carsten Pedersen, 192 Hillerød Lørdag den 24. november 2012 kl. 14.30 Hedehuset Hovedgaden 371 2640 Hedehusene rr. 148 Hedehusene Forord til auktionen Årets auktionsduer er

Læs mere

Tårnby Brevdueforening

Tårnby Brevdueforening . Løjtegårdsvej 12 2770 Kastrup. Telefon 32 513439 Tårnby Brevdueforening GRILLPARTY. Selv om du ikke har et dueslag på den alder som billedet kan du godt bruge blodfornyelse specielt når du kan købe unger

Læs mere

Her et lille udsyn fra 1. sal, hvor det hele nærmest blev styret elektronisk fra, og det var også her de fleste flyveslag lå.

Her et lille udsyn fra 1. sal, hvor det hele nærmest blev styret elektronisk fra, og det var også her de fleste flyveslag lå. Debaene Hubert. Written by superbruger Monday, 11 October 2010 8 x 1. provincial på nationalflyvninger 2002 2009.8 x 1. fondklub på nationalflyvninger i 2009.7 x top 20 på nationalflyvninger i 2009.Disse

Læs mere

Præsentation af Dr. Colin Walker

Præsentation af Dr. Colin Walker Præsentation af Dr. Colin Walker Oversat og redigeret af Ove Fuglsang Jensen Rundt om i verden findes dyrlæger der er specialister i brevduesygdomme, og en af dem er Dr. Colin Walker i Melbourne, Australien.

Læs mere

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 EM Sofia Dag 1: Vi mødtes i lufthavnen 14:45, men fløj først 16:50. Vi mellemlander i München. Vi kiggede lidt butikker, og nu flyver vi videre til Sofia.

Læs mere

030 Ringsted. Fra. Danske

030 Ringsted. Fra. Danske 030 Ringsted 37 duer Søndag 13. november 14.00 Fra Danske Forord: Ringsted brevdueforening er stolt over, at kunne præsentere 40 unger og ældre fra to af Sjællands, ja måske Danmarks bedste slag. Slagene

Læs mere

AUKTION Lørdag d. 3. december kl Brevduehuset, Hjørring

AUKTION Lørdag d. 3. december kl Brevduehuset, Hjørring AUKTION Lørdag d. 3. december kl. 13.30 Brevduehuset, Hjørring 22 STK SUPER UNGER FRA RACING TEAM CMN Program for dagen: Kl. 08.00: Dørene åbnes, duerne kan beses. Kaffe frem til klokken 9.15 Kl. 09.15:

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Fjordagers tur til Rheinland-Pfalz 30. maj - 2. juni 2014.

Fjordagers tur til Rheinland-Pfalz 30. maj - 2. juni 2014. Fjordagers tur til Rheinland-Pfalz 30. maj - 2. juni 2014. Af Georg Zilmer For 4. gang havde Fjordagers cykelafdeling arrangeret en tur til Tyskland, hvor vi skulle deltage i "Saar-Pfalz Ekstrem Marathon".

Læs mere

Metoder til sortering af brevduer

Metoder til sortering af brevduer Metoder til sortering af brevduer Af Dr. Collin Walker Oversættelse/foto Ove Fuglsang Jensen BrevdueNord.dk Side 1 Artikel fra bogen The Pigeon af Dr. vet. Colin Walker Brevduen har været brugt til kapflyvning

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Søndag den 6. januar duer fra

Søndag den 6. januar duer fra Auktion Sektion 21 Søndag den 6. januar 13 25 duer fra Klaus Stieneker, Lengerich Tyskland. Dirk Vervoort, Heist-op-den-berg Belgien. Klaus Stieneker, Lengerich Tyskland. 16 duer fra Klaus Stieneker der

Læs mere

SEKTION 22. Vinder af Sektion 22 s Sprintermesterskab - Ungemesterskab 6 x Sektionsvinder. Vundet af:

SEKTION 22. Vinder af Sektion 22 s Sprintermesterskab - Ungemesterskab 6 x Sektionsvinder. Vundet af: MELLEMDISTANCEMESTER ÅBENT SEKTION 22 Vinder af Sektion 22 s Sprintermesterskab - Ungemesterskab 6 x Sektionsvinder. Vundet af: Niels Johansen 0100 Haslev I denne artikel skal vi præsentere Niels Johansen

Læs mere

Auktion i Frederikssund 098 Isefjord den 27.12.2014 kl. 14.00 eftersyn fra kl.10.00 Sted: Kulturhuset Elværket Ved Kirken 2, 3600 Frederikssund

Auktion i Frederikssund 098 Isefjord den 27.12.2014 kl. 14.00 eftersyn fra kl.10.00 Sted: Kulturhuset Elværket Ved Kirken 2, 3600 Frederikssund Auktion i Frederikssund 098 Isefjord den 27.12.2014 kl. 14.00 eftersyn fra kl.10.00 Sted: Kulturhuset Elværket Ved Kirken 2, 3600 Frederikssund 23 duer fra Bent Thomsen Petersen sælges Afst. Jos Thonè,

Læs mere

Vinder af Langflyver sport Sektion 11 Jens Juul Olsen 059 Søllerød

Vinder af Langflyver sport Sektion 11 Jens Juul Olsen 059 Søllerød Vinder af Langflyver sport Sektion 11 Jens Juul Olsen 059 Søllerød Jens Juul Olsen præsenterede vi også sidste år hvor han for første gang havde vundet et mesterskab og sandelig om vi igen i år også skal

Læs mere

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye.

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye. BE 2010 BENTLEY USER KONFERENCE I PHILADELPHIA Det sjove. Vi var 3 fra VD, Kåre Friis-Christensen, VDS, Allan Lundgren, VDK og jeg, Jette Voigt, VDS. Kåre og jeg startede fra Skanderborg kl. 04:50 lørdag

Læs mere

Det var tredje gang i MVL-bussens historie, at vi aflagde besøg hos dynastiet Flor Engels.

Det var tredje gang i MVL-bussens historie, at vi aflagde besøg hos dynastiet Flor Engels. 10/12/2014 lokal T&H - Jos & Jules Engels Jos & Jules Engels Written by superbruger Saturday, 18 October 2008 Det var tredje gang i MVL-bussens historie, at vi aflagde besøg hos dynastiet Flor Engels.

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Auktion i Brøndby. Raoul og Xavier Verstraete Lørdag d. 10. november. Duerne vil være på preauktion fra 1/11-8/11 på

Auktion i Brøndby. Raoul og Xavier Verstraete Lørdag d. 10. november. Duerne vil være på preauktion fra 1/11-8/11 på Auktion i Brøndby Raoul og Xavier Verstraete Lørdag d. 10. november For yderligere info om Verstraete: https://verstraetepigeons.be/ Facebook: søg verstraete pigeons Duerne vil være på preauktion fra 1/11-8/11

Læs mere

Referat fra Formandsmøde afholdt i Brønderslev Hallen torsdag den

Referat fra Formandsmøde afholdt i Brønderslev Hallen torsdag den Referat fra Formandsmøde afholdt i Brønderslev Hallen torsdag den 22-9-2011 Dagsorden: 1. Indledning ved formand. 2. Tilbagemelding fra foreninger angående Sektion og DDB. 3. Fra punkt 4 til punkt 8 er

Læs mere

Præmie overrækkelse kl. 09.15

Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden - Generalforsamling Sektion 21 Præmie overrækkelse kl. 09.15 Søndag den 05. januar 2014 -Ringsted klubhus kl. 10.15 Punkt. 1 Punkt. 2 Punkt. 3 Punkt. 4 Valg af dirigent Togo Bjergfelt 0151 Hvalsø

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Topauktion. Jan & Kathy Lotterman. Lørdag den 22. januar kl I forbindelse med udstilling i sektion 11

Topauktion. Jan & Kathy Lotterman. Lørdag den 22. januar kl I forbindelse med udstilling i sektion 11 Topauktion Jan & Kathy Lotterman Lørdag den 22. januar kl. 14.15 I forbindelse med udstilling i sektion 11 Mørkhøj Skole Ilbjerg Alle 25 2730 Herlev Eftersyn af duerne fra kl. 10.00 14.00. I alt 30 duer

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

CYPERN 2012 Coral Beach

CYPERN 2012 Coral Beach TIRSDAG: Christina. Fripas. Amanda. Vi startede ud med nået morgenmad. Derefter gjorde vi os klar til dagens hårde og eneste program. Vi var godt trætte efter morgenpasset. Vi blev delt op i to grupper.

Læs mere

Super-auktion i Aarhus 4. december 2011

Super-auktion i Aarhus 4. december 2011 Super-auktion i Aarhus 4. december 2011 16 Rauw-Sablon unger fra Bengt Haeck, Ronse 18 unger fra Francois Tobback, Hofstade 017 Aarhus klubhus Dybkjærkolonien Bodøvej Dørene åbnes kl. 10.00 Auktion kl.

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt Kinsman Cup 2014 Gladsaxe Søborg Badmintonklub (GSB) og Carshalton Junior Badminton Club, fra Sutton, England mødtes for 31. gang til den årlige Påsketurnering Kinsman Cup. I år gik turen til Sutton, hvor

Læs mere

Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ)

Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ) Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ) Skrevet af Helle Heidi Jensen Jeg har lige været på lavinehundekursus med min hund Vanilla på 8½ år. Jeg ville helst have deltaget min hund Ginger,

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!!

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! 7.c + klasselærere startede i mandags med et virksomhedsbesøg hos E.L.M, hvor de blev undervist i, hvordan en virksomhed arbejder

Læs mere

Vandpolo årsberetning 2014.

Vandpolo årsberetning 2014. Vandpolo årsberetning 2014. 2014 begyndte med et trænerskifte for Vandpoloafdelingen. Vores spanske træner, Eduard Tardio Capdevila fra Barcelona, afsluttede sit studie på Aalborg Universitet og skulle

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Grønland. Solopgang. Det var til mit store held, at jeg kom til Grønland. Jeg vidste, at jeg ville ud og have en

Grønland. Solopgang. Det var til mit store held, at jeg kom til Grønland. Jeg vidste, at jeg ville ud og have en Grønland Solopgang Det var til mit store held, at jeg kom til Grønland. Jeg vidste, at jeg ville ud og have en praktik i udlandet. Jeg kunne ikke helt finde ud af om det skulle være USA eller Grønland,

Læs mere

Referat fra Formandsmødet afholdt i 025 Hjørrings klubhus torsdag den

Referat fra Formandsmødet afholdt i 025 Hjørrings klubhus torsdag den Referat fra Formandsmødet afholdt i 025 Hjørrings klubhus torsdag den 16-8-2012. Dagsorden: 1. Indledning ved formand. 2. Tilbagemelding fra foreninger angående Sektion og DDB. 3. Vedr. Regionsmøde (afholdt

Læs mere

www.dapirace.com Finalen Danish Pigeon Race 2013 Den 31. august fra kl. 10.00. Askelund, Aabenraa Danmark

www.dapirace.com Finalen Danish Pigeon Race 2013 Den 31. august fra kl. 10.00. Askelund, Aabenraa Danmark 2013 Danish Pigeon Finalen Race 2013 Den 31. august fra kl. 10.00. Askelund, Aabenraa Danmark www.dapirace.com Askelund 10 6200 Aabenraa Danmark Tlf. +45 20 33 72 84 fk@meldgaard.com www.dapirace.com Om

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

Velkommen til sektion 11 auktion og udstilling. Auktionen afholdes lørdag den 6 januar 2017 kl eftersyn fra kl

Velkommen til sektion 11 auktion og udstilling. Auktionen afholdes lørdag den 6 januar 2017 kl eftersyn fra kl Velkommen til sektion 11 auktion og udstilling. Auktionen afholdes lørdag den 6 januar 2017 kl. 13.30 eftersyn fra kl. 09.00 Auktionen bliver afholdt på Mørkhøj skole Ilbjerg Alle 25 2730 Herlev Vi har

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Fredag d. 14. okt. 2016. Rejsedag Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor mødtes ved bussen ved Treenighedskirken kl.

Læs mere

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Den korte udgave: Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Vi blev gift 24 nov. 2011 Vi holdt ferie i feb. 2011 (for første gang i rigtig mange år for Morten) hvor vi tog en uge til Tenerife -

Læs mere

Jubilæumsauktion Hedehusene

Jubilæumsauktion Hedehusene Jubilæumsauktion Hedehusene Lørdag den 2. december kl. 14.00 DAN 148 Hedehusene har 80-års jubilæum I forbindelse med vores Regionsudstilling/Duedag afholder vi en auktion over 20 spændede duer fra: 10

Læs mere

JUNIOR & YNGLINGE I WURZEN

JUNIOR & YNGLINGE I WURZEN I JUNIOR & YNGLINGE I WURZEN I pinsen var Junior A og Ynglinge Mester inviteret til et stævne i Wurzen hos NB's venskabsklub i det tidligere Østtyskland. Der var afgang fra Idrætscentret fredag morgen

Læs mere

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine.

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. I dag blev Marius og jeg vækket tidligt, klokken 7 kom Arne ind i teltet til Marius og jeg og sagde at vi skulle skynde os lidt for vi

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

Bill The Book Richardson.

Bill The Book Richardson. Bill The Book Richardson. Jeg har altid været interesseret i alle aspekter omkring brevduesporten, specielt når det har drejet sig om forskellige breduemænds evne til at kunne udvælge kanonerne bare ved

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere