New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug."

Transkript

1 New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug.

2 MAKSIMAL OPBAKNING. Bæredygtig Effektiv Teknologi MED ET SEPARAT NETVÆRK TIL SUPPORT OG SPECIALDESIGNEDE TRAKTORER, HAR NEW HOLLAND SAT HELT NYE STANDARDER FOR OPTIMAL GROUNDCARE. Groundcare maskinerne dækker et stort spektrum lige fra små landbrugsopgaver til have-/parkbrug, private plæner og kommunale områder, golfklubber og parker. I år opdaterer New Holland sin indsats indenfor denne kategori ved at oprette et specielt netværk af erfarne forhandlere og et separat serviceteam. Med fokus på et design, som opfylder groundcare kundernes forskellige behov, er der også udviklet en serie kompakte traktorer. Dette nye produkttilbud har integreret New Hollands DNA indenfor kvalitet, pålidelighed og teknologisk fornyelse og resultatet er allroundmaskiner, bestående af ni nye modeller med en effekt på mellem 23 og 51 hk.

3 INDHOLD 2 4 / 7 8 / 9 10 / / / / / / Introduktion Boomer kompakttraktor Boomer 3000 kompakttraktor T3000 traktorer T4 PowerStar traktorer T5 traktorer Rustler TL frontlæssere Specifikationer Top Service

4 4 / 5 BOOMER BOOMER KOMPAKT. MERE END BARE EN KOMPAKT TRAKTOR. Boomer kompakttraktorserien er standardvalget til professionelle have og parkopgaver. De seks modeller i Boomer Serien producerer mellem hk og kan specificeres efter kundernes individuelle behov. Modellerne starter med basisversionen og fortsætter helt op til de mest avancerede, fuldt specificerede modeller til krævende privatejendomme og golfklubber. Den helt nye Boomer Serie kombinerer effekten fra langt større traktorer og manøvreevnerne fra de små traktorer med New Hollands gennemtestede pålidelighed.

5 LET BETJENING. Let betjening er et af kodeordene for Boomer traktorer. Betjeningsfunktionerne ligger let i hånden, sædet og rattet kan tilpasses præcist efter enhver fører og den store, rummelige førerplatform giver masser af benplads. Kontrolfunktionerne er farvekodede og tydeligt markerede for sikker og let betjening. Synkroniseret komfort Boomer mekaniske transmissioner er fremstillet til lette skift. Eftersom vendegearene er synkroniserede, er der ikke behov for at standse, når der skiftes mellem frem og bak og det bekvemme vendegear monteret til venstre for rattet, gør arbejdet let.

6 6 / 7 BOOMER GENNEMTESTET MANØVRERING OG TRÆKKRAFT. Din Boomer traktor er designet til let at komme ind og ud af trange områder. Den manøvrerer ubesværet omkring og kommer ved hjælp af sin store frihøjde let over forhindringer. Firehjulstræk giver dig den nødvendige trækkraft, når der er brug for det under ekstra belastning. Træd blot på differentialespærrepedalen, hvorefter baghjulene låses sammen for øget trækkraft, når der skal køres gennem sne, mudder eller ujævnt eller vanskeligt terræn.

7 Klar til enhver opgave Uanset om du skal have slået plæne, repareret en indhegning, gravet en grøft, dyrket din have, ryddet sne, muget ud i stalden eller installeret et hegn, er Boomer traktoren klar til opgaven. Disse traktorer gør det let at skifte redskaber, så du hurtigt kan udføre de forskellige opgaver. Kategori I trepunktslift En hydraulikventil bag som standard på 20, 25, 30 og 35 modellerne To bagerste hydraulikventiler som standard på 40 og 50 modellerne Uafhængig, elektro-hydraulisk 540-omdr/min. PTO bag på 20, 25, 30 og 35 modellerne Uafhængig, elektro-hydraulisk tre-trins (540 / 750 / 1000 omdr/min.) bagerste PTO på 40 og 50 modellerne Elektro-hydraulisk uafhængig midterste PTO til midter- og frontmonterede redskaber er standard på alle hydrostatiske versioner. Komplet lukket førerkabine er tilgængelige for Boomer traktorer gennem din lokale New Holland forhandler. Hydrostatisk komfort Boomer 20 og 25 modeller er monteret med en 2-trins hydrostatisk transmission med en enkelt pedal, mens en 3-trins hydrostatisk transmission med to pedaler er tilgængelig på Boomer 30 til Boomer 50 modellerne. Perfekt udsyn Den skrånende motorhjelm på Boomer traktorer ser ikke kun godt ud, den gør også dit arbejde nemmere med uhindret udsyn fremad. Og branchens bedste belysningspakke gør udsynet endnu bedre med fuld belysning af arbejdsområdet både fremad og til siderne for øget produktivitet og sikkerhed, når der arbejdes tidligt om morgenen eller sent om aftenen. Vælg den ønskede effekt. De seks modeller i Boomer Serien giver dig alle muligheder for optimal tilpasning til dine behov. Lydsvage, brændstoføkonomiske tre og fire cylinder motorer giver dig den nødvendige effekt til slåning, gravning, snerydning, jordbearbejdning og meget, meget mere.

8 8 / 9 BOOMER 3000 BOOMER HVOR SOM HELST, NÅR SOM HELST! Boomer 3000 specifikationerne omfatter standard 4WD foraksel eller superskarpe vendinger med Supersteer med Sensitrak trækstyring, som kun leverer effekt, når det er påkrævet og beskytter sarte græsarealer under skarpe vendinger. Alle nye Boomer 3000 traktorer tilbydes med den unikke EasyDrive CVTtransmission, som sætter helt nye standarder for effektivitet.

9 Fire-cylinder muskelkraft Med en effekt på 41, 46 og 51 hk overholder Boomer 3040, 3045 og 3050 fire-cylinder motorerne Tier III miljøkravene. Samtidig er de utroligt solide og økonomiske i drift. EasyDrive CVT-effektivitet Kunder, som ønsker optimal let betjening, kan vælge den prisvindende EasyDrive CVT på Boomer 3000 Serien. Hydraulisk styrke og fleksibilitet Løftekapaciteten på Boomer 3000 traktorer er helt op til 1600 kg. Den stærke hydraulikpumpe leverer imponerende 36,9 liter pr. minut med en separat 19,4 l/min. pumpe til powersteering. To bagerste fjernventiler er standard med mulighed for montering af en tredje, ligesom der kan specificeres midtermonterede ventiler. Basis kontrolpanel Opgraderet kontrolpanel Super Suite førerkabine Den største kabine på markedet og high visibility fritsynstag sikrer fremragende udsyn. Ny generation CVT Den nye EasyDrive CVT-transmissionen, udviklet af New Holland, giver dig det bedste af begge transmissionstyper. Den tilbyder samme brugervenlige egenskaber som hydrostatisk drev og giver mulighed for fast hastighed som en mekanisk transmission. Der kan vælges mellem 2 intuitive og brugervenlige kontrolpaneler: basisversionen for let betjening af traktoren og den opgraderede version til de mest krævende kunder. Vælg en fast hastighed som på en mekanisk transmission eller brug speederpedalen til at variere hastigheden under arbejdet. Komplet fartpilot er standard, med trinløst variable hastigheder mellem 0-30 km/t.

10 10 / 11 T3000 T3000. SMÅ DIMENSIONER. STOR KOMFORT OG PRÆSTATION. De fire modeller i New Holland T3000 kompakttraktorserien ligger i effektområdet fra nominelle 35 til 55 hk. Både for modeller med den komfortable, lydsvage førerkabine og ROPS-versioner, er T3000 traktorer monteret med en brugervenlig 16x16 trins Synchro Shuttle transmission med krybegear. Dette giver hastighedsområder fra 250 m/t. til 30 km/t., perfekt til opgaver som f.eks. plæneluftning, slåning, bearbejdning af jordoverfladen, fejning, snerydning, transport og frontlæsserarbejde. Andre standardfunktioner omfatter 4WD, to-trins PTO, 1200 kg løftekapacitet og portal foraksler for en venderadius på kun 3,50 m. Frontlift med en løftekapacitet på 400 kg og PTO kan specificeres. Som for alle New Holland traktorer kombinerer T3000 førerkomfort, let vedligeholdelse og lave driftsomkostningerne med fremragende præstation.

11 Manøvrevenlig letvægter Den kompakte størrelse og lave totalvægt gør T3000 perfekt til opgaver, som skåner jordoverfladen. Monteret med portal foraksler med høj frihøjde uden begrænsningen af en traditionel CV drivkobling, har forhjulene et imponerende styreudslag på 55 grader. Fremragende hydraulisk styrke New Holland T3000 traktorer har et højt tilgængeligt hydraulisk flow på 28 l/min. med op til tre bagerste fjernventiler. Dermed har en T3000 traktor rigelig kapacitet til håndtering af selv de mest krævende redskaber, inklusiv læssere og gravemaskiner. Det betyder også, at der altid er effekt til rådighed for styring, hvilket øger præstationen og sikkerheden under krævende opgaver. Miljøvenlig, lydsvag og økonomisk præstation New Holland forstår behovet for traktorer, som kombinerer høj præstation med lavt lydniveau, både for føreren og omgivelserne. T3000 traktorer er både lydsvage og stærke, og har den alsidige præstation, som kræves af en moderne, mindre traktor. En 40 liter brændstoftank sikrer en lang dags produktivitet uden stop for påfyldning. Komfort og sikkerhed Serie T3000 traktorer tilbyder ergonomi i verdensklasse. De vigtigste kontrolfunktioner er let genkendelige og placeret lige indenfor rækkevidde for ubesværet betjening. Både sæde og rat kan justeres efter førerens behov, og modeller med førerkabine har klassens bedste udsyn til alle sider.

12 12 / 13 T4 POWERSTAR T4 POWERSTAR. DET MEST KOMFORTABLE OPHOLDSSTED. New Holland har designet og udviklet de tre helt nye modeller i T4 PowerStar Serien omkring føreren for øget komfort og produktivitet. Med effekt på 55 til 74 hk for hurtigt reagerende præstation, iøjefaldende design og en række skræddersyede muligheder, kan du vælge en T4 PowerStar, som passer præcist til dine behov. Læn dig tilbage, slap af og nyd ubesværet transport, PTO- og frontlæsserarbejde.

13 Designet omkring føreren Den nye T4 PowerStar kabine blev udviklet ved hjælp af de nyeste virtuel reality teknikker. Resultatet? En unik førerkabine, som passer præcist til dig. Command Arc samler de hyppigst anvendte kontrolfunktioner for intuitiv betjening, øget produktivitet og mindsket førertræthed. Sætter helt nye standarder for komfort Lange dage flyver afsted i den helt nye T4 PowerStar førerkabine. Det flade gulv og brede døre sikrer endnu lettere adgang. Fritsynstaget gør det muligt at se læsseren fuldt udstrakt fra førersædet. Det integrerede joy-stickdesign sikrer let og præcist læsserarbejde med mindre spild. Økonomiske motorer med høj præcision og præstation T4 PowerStar Serien er monteret med FPT Industrial s mekaniske F5C motorer. T4.55, T4.65 og T4.75 har to ventiler pr. cylinder for maksimal alsidighed og pålidelighed og motorerne er 100% biodiesel kompatible. Skræddersyet transmissionsudvalg. Den gennemtestede Synchro Shuttle 12x12 standardtransmission er tilgængelig for alle modeller i serien og tilbyder styrke og ukompliceret brug. Der er mulighed for 20x20 krybegearkasse til alle modeller med hastigheder helt ned til 0,108 km/t. Den læsservenlige, hydrauliske Powershuttle er monteret i rattet for øget sikkerhed og præcis betjening.

14 14 / 15 T5 T5. ET NYT KONCEPT FOR TRAKTORKOMFORT. Velkommen til komfort på Business Class. Den nye T5 er designet omkring dig, føreren, ved hjælp af avanceret virtual reality teknikker for at tilbyde optimal komfort til brugere af enhver højde og drøjde. Træd ind i deluxe VisionView kabinen og se hvor naturligt alt ligger i hånden. Du kan endog placere hele rattet og det integrerede instrumentpanel, præcist, hvor du ønsker det. Intuitiv og brugervenlig betjening, som øger din produktivitet.

15 Common rail. Sund fornuft Hele T5 Serien er monteret med 3,4 liter Common Rail F5C motorer udviklet af FPT Industrial, som fuldt ud overholder de høje Tier 4A miljøregulativer. Præcis brændstoftilførsel reducerer forbruget og forbedrer den hurtige reaktion. Hurtig reaktion? Betyder, at når du beder om mere, får du det omgående af din hurtigt reagerende motor og dens enorme 35% momentreserve. Frontlæsser og frontlift: integreret i designet New Holland T5 traktorer er fremstillet til arbejde med frontlæsser og frontlift, som ikke blot er monteret efterfølgende. Så når du har brug for alsidig håndtering, er New Holland 700TL frontlæsser et perfekt valg, med en løftekapacitet på 1850 kg. Og hvis du har behov for en frontlift, får du 1840 kg løfteevne tilpasset fuld PTO-effekt. Det er ikke længere nødvendigt, at vælge mellem frontlæsser eller frontlift med T5 traktorer har du mulighed for begge dele. Deluxe VisionView førerkabine Panoramaudsyn leveres som standard altid. Få præcist overblik til forskudte slåmaskiner gennem de buede, oplukkelige sideruder. Der kan monteres fuldt oplukkeligt fritsynstag for perfekt udsyn til fuldt udstrakt læsser. Undgå kompliceret tilkobling ved hjælp af den langt større bagrude. Det justerbare rat og instrumentpanel kan placeres præcist, hvor du ønsker det. Du opnår endnu højere komfort med Comfort Ride kabineaffjedringen, selv under arbejde i det mest krævende og ujævne terræn. En transmission, som opfylder ethvert behov Udvalget af transmissioner til T5 traktorer omfatter Powershuttle 12x12, Powershuttle krybegear 20x20, Dual Command (med powershuttle) 26x26 og den højt anerkendte Electro Command transmission. Electro Command transmissionen er specialtilpasset T5 Serien med en lang række automatiske funktioner, valg mellem standard eller krybegearkasse og mulighed for at vælge otte gear med op/ned skifteknapperne. Den justerbare vendegearkasse fuldender seriens tilpasning til de individuelle behov, fra blød og skånsom reaktion under håndteringsopgaver og hurtig og præcis reaktion for hurtigere vendinger.

16 16 / 17 RUSTLER RUSTLER. UDFØRER ENHVER OPGAVE, HVOR SOM HELST. Tilpas din Rustler efter dine behov ved at vælge mellem standard styrtbøjle, soltag eller fuldt lukket kabine. Automatisk firehjulstræk sikrer trækevne under alle forhold, også ved den fulde belastningskapacitet på 476 kg. Nyd den lette betjening med et-pedals CVT-teknologi, du kan bugsere de ting, du har brug for og endda medbringe en hjælper på passagersædet.

17 En stærk og trofast samarbejdspartner Rustler 120 er den perfekte maskine til have-/parkopgaver samt professionelle indenfor landbrug, skovbrug og kommunesektoren, som har brug for en stærk, pålidelig terrængående maskine. Effektiv aflæsning Effektiv og ubesværet aflæsning ved hjælp af trykknap heavy duty tippesystemet. Ny high-visibility kabine til krævende arbejdsomgivelser Rustler 120 kan leveres med den nye forhandlermonterede kabine, som giver perfekt 360 graders udsyn, øget komfort og fuld beskyttelse under arbejde under vanskelige klima- og terrænforhold. Vælg efter behov Off-road Rustler kan specialtilpasses efter de individuelle behov. Kunderne kan vælge mellem multi-terræn eller mudderdæk, manuel eller elektrisk tip, bænk eller affjedret sæde og meget, meget mere. PÅLIDELIG MOTOREFFEKT Gennemtestet 3-cylinder brændstofeffektiv dieselmotor med væskekøling og en effekt på 20 hk. FULDT GODKENDT SIKKERHEDSSTYRTBØJLE Fuldt godkendt styrtbøjle og standard sikkerhedsseler sørger for optimal tryghed under arbejdet. DELUXE FØRERPLATFORM En rummelig platform sikrer, at du og eventuelle passagerer kører i optimal komfort. Ergonomisk layout med kontrolfunktioner placeret præcist, hvor du har brug for dem. STOR BELASTNINGSKAPACITET Det rummelige bagerste lad med pulverlakerede sidepaneler i stål kan bære op til 476 kg, og der kan vælges elektrisk tip. ET 4WD SYSTEM, SOM TÆNKER SELV Det er ikke nødvendigt at trykke på knapper, trække i håndtag eller skifte gear. Automatisk 4WD og auto differentialespærrer holder dig i gang under arbejdet, uanset forholdene. BAGERSTE TRÆK FOR OPTIMAL ALSIDIGHED Rustler 120 kan specificeres med bagerste anhængertræk for bugsering af op til 797 kg. BRANCHENS FØRENDE AFFJEDRING Dobbelt A-arms forreste affjedring med fjederstøddæmpere og bagerste svingarm affjedring med støddæmpere sikrer maksimal trækevne og den blødeste kørsel i denne klasse. UKOMPLICERET OG HØJEFFEKTIV CVT-TRANSMISSION Et område i hver retning, så der kræves ingen besværlige gearskift for opnå max. transporthastighed på 40 km/t. CVT kan tætnes komplet for at undgå indtrængen af vand eller mudder. NYT, EKSKLUSIV 4-FORBINDELSES SEMIUAFHÆNGIGT BAGERSTE AFFJEDRINGSSYSTEM Dette fremragende system, med samme styrke som en fast aksel, giver en 15% lettere affjedring, øget holdbarhed og trækevne, færre sårbare komponenter og bedre frihøjde, også under fuld belastning.

18 18 / 19 TL FRONTLÆSSERE TL. ET HÅRDTARBEJDENDE PARTNERSKAB. New Holland ved godt, at alsidighed har høj prioritet for alle traktorførere, og har derfor udviklet tre specifikke læsserserier: 700TL, 500TL og 300TL. Dette sikrer, at hver eneste traktor lige fra den mindste Boomer 20 med en motoreffekt på 23 hk, helt op til den stærkeste T7.270, med 269 hk til rådighed, er monteret med den perfekte læsser til de pågældende opgaver. Hermed har New Holland udviklet en serie læssere, som tilfredsstiller ethvert behov. Med løftehøjde fra 2,3 m helt op til 4,8 m og med kapacitet fra 653 kg til imponerende 3080 kg, kan du være sikker på at finde en læsser efter dine ønsker og krav. 7OOTL. FØRSTEKLASSES LÆSSERE TIL KRÆVENDE OPGAVER. 700TL repræsenterer læssere i verdensklasse. Denne serie tilbyder fremragende læsserteknologi. 700TL blev udviklet med fokus på let betjening, og den integrerede rørføring og det slanke design sikrer optimalt udsyn og pålidelighed. Den stærke konstruktion betyder, at din 700TL ubesværet konstant er i stand til at løfte selv de tungeste læs, år efter år. Elektroniske kontrolfunktioner for fingerspids læsserpræcision fuldender denne læsserpakke i luksusklassen. 63 mm cm Blød kørselskontrol Når der transporteres tunge læs i ujævnt terræn, kan det let medføre spild og reduceret førerkomfort. Her spiller blød kørselskontrol en afgørende rolle. Dette dæmpningssystem er integreret i læsserarmens tværvange for at beskytte føreren mod chokbelastninger i ujævnt terræn. Den integrerede støddæmper er designet til maksimal dæmpning, uanset terrænforholdene. Kombineret med Comfort Ride kabineaffjedring og Terraglide forakselaffjedring, er du sikret den blødest mulige kørsel. En ekstra skovlfuld. Fuldt læs For at sikre, at din læsserskovl er 100% fuld, giver funktionen med en ekstra skovlfuld yderligere 63 mm vandring af tiltcylinderen i jordniveau. Når bommen hæves, øger denne vandring tipvinklen med op til 24 under de første meter for at mindske spild fra skovlskæret. Mere materiale i hver skovlfuld og hurtigere læssefunktion for øget produktivitet.

19 1 3 DET UNIKKE EASYLOCK-SYSTEM. 1 Kør traktoren op til den parkerede læsser. Koblingerne fastlåses let i de støbte tilkoblingskroge. 2 Løft den hydrauliske og elektriske forbindelse fra specialholderen og tilslut med multi-lynkoblingen. 3 Hæv læsserarmene for at tilkoble krogene. 4 Lås rammer og arme sammen ved hjælp af sidehåndtaget. 5 Fold Varipark støttebenene op. 6 Klar til start Let adgang til service og vedligeholdelse Effektiv vedligeholdelse er afgørende for maskinens optimale præstation. Derfor er alle smørepunkter let tilgængelige fra jordhøjde og er monteret med stærke bøsninger. Har du brug for mere? Så kan du kontrollere alle hydrauliskslanger visuelt takket være et inspektionspanel. 700TL. Ukompliceret effektivitet. Naturligvis.

20 20 / 21 TL FRONTLÆSSERE 5OOTL. INTUITIV BETJENING. STÆRK KONSTRUKTION. 500TL Serien er fremstillet til hårdt arbejde, og det holdbare, stærke og ukomplicerede design sikrer maksimal produktivitet til enhver opgave. Uanset anvendelsen, har du fundet nøglen til effektiv og ukompliceret produktivitet. Store skovlvinkler Visuel redskabsniveau indikator Uden parallelføringssystem En rolig hånd for en fuld skovl For at tilbyde den optimale driftsalsidighed har 500TL Serien op til 46 lukkevinkel og 58 tippevinkel for at sikre, at hver skovl er helt fuld og at den tømmes helt for effektiv aflæsning af selv det mest klæbende materiale. En redskabsindikator er blevet integreret i 500TL designet. Denne indikator er indenfor let synsvidde fra førersædet for hurtig aflæsning af redskabets faktiske hældning. Standardsystemet uden parallelføring sikrer traditionel, stærk funktion. Ukompliceret betjening og perfekt til arbejde med halm, hvor store mængder baller skal stables så hurtigt som muligt. Når der håndteres værdifuldt korn eller rapsfrø, er det vigtigt, at alt materialet bliver i skovlen for maksimalt udbytte, og afleveres sikkert. Her spiller muligheden for mekanisk parallelføring en stor rolle. Superblød kørsel Den integrerede bomdæmpning på Smooth Ride systemet absorberer selv de hårdeste stød under landevejstransport ved høje hastigheder og er perfekt, når der transporteres tunge høballer over ujævne marker til fodring af dyrene. Har du brug for mere? Hvad med en låsefunktion, som frakobler dæmpningen for at sikre præcisionsplacering uden kompensation. Perfekt til aflæsning af korn eller stabling af paller. Parker din læsser, når den ikke skal bruges Lynkoblingsfunktionen, sammen med de integrerede Varipark selvnivellerende støtteben, gør til- og frakobling af læsseren let og hurtig for en enkelt person, selv i ujævnt terræn. Så afmonter læsseren, når du ikke har brug for den. Hvorfor? For at spare brændstof og mindske dækslid samtidig beskytter du læsseren og sikrer bedre vægtfordeling. Hydraulisk redskabsfæste Hvis du arbejder med avancerede foderskovle til husdyr, som kræver hydraulisk flow, er den integrerede hydraulikfunktion på hurtigudløserrammen det perfekte valg for at sikre hydraulisk kapacitet til bløde og effektive redskabsskift.

21 300TL. KOMPAKTE LÆSSERE TIL KOMPAKTE TRAKTORER 300TL Serien er designet med henblik på kompakte traktorer. Denne serie tilbyder ukompliceret og let betjening, perfekt til deltidslandmænd, golfbaner, stalde og gartnerier. De kompakte dimensioner sikrer en produktiv læsser med adgang til alle områder og let manøvrering omkring skarpe sving og gennem smalle indgange. Let montering Et ukompliceret og brugervenligt system sikrer, at læsseren er forsvarligt monteret og let at afmontere, når den ikke skal bruges. De farvekodede hydraulikslanger tilkobles hurtigt og læsserarme og beslag er lette at justere for problemfri funktion. Ergonomisk, mekanisk joystick Placér den brugervenlige, mekaniske joy-stick, præcist hvor du ønsker det. Hurtig-udløserramme Dette system, der er velkendt for brugere af minilæssere, giver let og hurtig skift af redskaber. Mekanisk parallelføring Hvis du har brug for at bevare en fast position for hurtigere læsserforløb, kan der vælges mekanisk parallelføring. Systemet er perfekt til opgaver som f.eks. omfattende stabling af baller eller paller. Imponerende kapacitet 300TL tilbyder fremragende løftepræstation. Max. løftehøjde i området fra 2,3 2,8 meter gør stabling af materialer utroligt let. Maksimal løftekapacitet i området fra kg giver dig rigelig kapacitet til ubesværet håndtering af selv de mest krævende opgaver.

22 22 / 23 SPECIFIKATIONER Modeller Motorer Cylindre (antal) Slagvolumen (antal/cm 3 ) Effekt [kw/hk] Nom. motoromdrejninger (omdr/min.) Transmission Remtype CVT-transmission Mekanisk Hydrostatisk EasyDrive CVT-transmission Synchro Shuttle / med krybegear Hydraulisk PowerShuttle / med krybegear Dual Command Electro Command / med krybegear Styring 4WD tilkobling Min. venderadius (mm) PTO Bag (omdr/min.) Midt (omdr/min.) Front (omdr/min.) Hydraulik Max. løftekapacitet (kg) Dimensioner og vægt Min. totalbredde (mm) Min. vægt (kg) Dæk: et stort udvalg af græsdæk, ballondæk, industri- og landbrugsdæk er tilgængelige gennem den lokale forhandler Rustler Boomer Rustler ,9/ CVT Automatisk Boomer 20 Boomer 25 Boomer 30 Boomer 35 Boomer 40 Boomer / / / / 38 30,6 / / x12 12x12 16x16 16x16 2-trins 2-trins 3-trins 3-trins 3-trins 3-trins /750/ /750/ Boomer 3000 Boomer 3040 Boomer 3045 Boomer ,8 / 41 33,5 / 46 37,3 / CVT CVT CVT

23 Modeller Motorer Cylindre (antal) Slagvolumen (antal/cm 3 ) Effekt [kw/hk] Nom. motoromdrejninger (omdr/min.) Transmission Remtype CVT-transmission Mekanisk Hydrostatisk EasyDrive CVT-transmission Synchro Shuttle / med krybegear Hydraulisk PowerShuttle / med krybegear Dual Command Electro Command / med krybegear Styring 4WD tilkobling Min. venderadius (mm) PTO Bag (omdr/min.) Midt (omdr/min.) Front (omdr/min.) Hydraulik Max. løftekapacitet (kg) Dimensioner og vægt Min. totalbredde (mm) Min. vægt (kg) Dæk: et stort udvalg af græsdæk, ballondæk, industri- og landbrugsdæk er tilgængelige gennem den lokale forhandler T3000 T4 PowerStar T5 T3010 T3020 T3030 T ,9 / 35,3 31,9 / 43,5 35 / 47,7 39,9 / 54, x16 16x16 16x16 16x16 Mekanisk Mekanisk Mekanisk Mekanisk / 540E 540 / 540E 540 / 540E 540 / 540E TL Frontlæssere T4.55 T4.65 T / / / x12 / 20x20 12x12 / 20x20 12x12 / 20x20 12x12 / 20x20 12x12 / 20x20 12x12 / 20x / 540E 540 / 540E 540 / 540E T5.95 T5.105 T / / / x12 / 20x20 12x12 / 20x20 12x12 / 20x20 24x24 24x24 24x24 16x16 / 32x32 16x16 / 32x32 16x16 / 32x / 540E 540 / 540E 540 / 540E Modeller 330TL 340TL 350TL 360TL 510TL 520TL 530TL 540TL 720TL 730TL 740TL 750TL Max. traktoreffekt (kw/hk) 22/30 37/50 40/55 44/60 50/65 60/80 75/100 80/110 65/90 75/100 80/110 90/120 Max. løftehøjde (m) 2,3 2,4 2,6 2,8 3,0 3,5 3,8 4,1 3,5 3,7 3,7 4,1 Max. løftekapacitet (kg) Kompatible traktorer Boomer 20, Boomer 25 Boomer 30, Boomer 35 Boomer 40, Boomer 50 Boomer 3000 T3000 T4 PowerStar T5 Tilgængelig Ikke tilgængelig

24 NEW HOLLAND TOP SERVICE: KUNDESUPPORT OG KUNDEINFORMATION TOP TILGÆNGELIGHED Vi er altid til din rådighed: alle ugens dage og timer! Uanset hvilke oplysninger du har brug for, uanset hvilket problem eller behov du har, skal du blot ringe til det gratis New Holland Top Service telefonnummer*. TOP HASTIGHED Ekspreslevering af dele: når og hvor du skal bruge dem! TOP PRIORITET Hurtige løsninger i sæsonen: fordi høsten ikke kan vente! TOP TILFREDSHED Vi sætter alt ind på at finde de løsninger, du har brug for, og holder dig informeret: indtil du er 100% tilfreds! For flere oplysninger - kontakt venligst din New Holland forhandler! * Opkaldet er gratis ved opkald fra fastnettelefon. Visse europæiske udbydere pålægger et gebyr, hvis opkaldet sker fra en mobiltelefon. Kontakt venligst dit telefonselskab for oplysninger om takster. Hvis der er problemer med at komme igennem på det gratis telefonnummer, kan du også ringe på DIN LOKALE FORHANDLER smøremidler New Holland - fabrikkerne bestræber sig hele tiden på at udvikle og forbedre maskinerne, og vi må derfor forbeholde os ret til at ændre de opgivne specifikationer uden forudgående varsel. NB: På grund af de enkelte landes specielle udstyr kan noget af udstyret på billederne afvige fra det danske. Published by New Holland Brand Communications. Bts Adv. - Printed in Italy - 02/14 - TP01 - (Turin) /DKO New Holland vœlger

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. Boomer 20-50 SERIEN 02 En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra golfbaner

Læs mere

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 MAKSIMAL KOMFORT MED SUVERÆN STIL New Holland ved, at du ikke bare vil føle dig komfortabel under de lange arbejdsdage det skal også være med

Læs mere

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD.

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. Maksimal Alsidighed Seks-cylinder traktorer fremstillet til alsidig brug For optimal alsidighed

Læs mere

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. BOOMER 20-50 SERIEN 02 SERIE 03 Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra

Læs mere

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven.

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. Blue Power. Specialudgaven. Velkommen til en verden af førsteklasses landbrugsdrift, hvor præstation og komfort har højeste prioritet. Kombineret med eksklusivt

Læs mere

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive New Holland Boomer EasyDrive Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive ÅRETS MASKINE 2015 2 3 Effekt & Transmission HØJERE EFFEKT, FREMRAGENDE KOMFORT OG LET BETJENING New Holland har imødekommet kundernes

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Fordi din tryghed er vigtig.

Fordi din tryghed er vigtig. Fordi din tryghed er vigtig. Op til 5 år uden bekymringer, vanskeligheder og uventede udgifter. Det er Service Plus. Med Service Plus bliver både dit liv og dit arbejde lettere. Service Plus er beregnet

Læs mere

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B 02 Serien Den rigtige maskine til jobbet. New Hollands minigravere, som spænder fra 1580 kg til 5300 kg, tilbyder fremragende præstation

Læs mere

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O 4 5 6 7 8 FREMRAGENDE PRESNING UKOMPLICERET BETJENING HØJ PRÆSTATION PÅLIDELIGHED OG KVALITET SPECIFIKATIONER PERFEKT TIL ARBEJDE MED HØ OG HALM Siden indførslen af rundballepressere

Læs mere

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O 2 3 STILREN ALSIDIGHED TIL ETHVERT BEHOV T3OOO. DEN ØKONOMISKE, KOMPAKTE LØSNING New Hollands T3000 kompakt traktorserie der er designet til at opfylde ethvert

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C 2 3 HØJ PRODUKTIVITET BYGGET PÅ ERFARING New Holland C Serien af alsidige og kompakte hjullæssere byder på et helt nyt design og er et fremragende alternativ

Læs mere

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 2 3 DEN MEST KOMFORTABLE ARBEJDSPLADS ENDNU STØRRE ARBEJDSGLÆDE. DEN OPDATEREDE T4 POWERSTAR SERIE. Den opgraderede T4 PowerStar Serie med tre modeller er

Læs mere

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 2 3 EN NY TRAKTOR GENERATION TIL FREMTIDENS FOKUSEREDE LANDMÆND MAKSIMAL ALSIDIGHED New Holland ved, at T5 traktoren vil blive brugt til en lang række forskellige

Læs mere

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 2 3 Altid klar, når du er NY T4: Styrke. Kompakte dimensioner. Perfekt til dit landbrug. Den helt nye T4 Serie er designet specielt til blandede landbrug,

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F 2 3 DEN NYE LETTE KOMPAKTE TRAKTOR TIL PROFESSIONELLE FRUGTAVLERE New Holland har en lang tradition for kvalitet, og vi er førende inden for produktion

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne R135_45_55 R1 35_45_55 Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne Lamborghini R1-modelrækken er alle udstyret med Mitsubishi Euro II-motorer med fire cylindre, indirekte indsprøjtning og

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

JXU SERIEN 76-106 HK

JXU SERIEN 76-106 HK JXU SERIEN 76-106 HK Optimal førerkomfort. Let adgang, et komfortabelt sæde, godt udsyn og ergonomiske betjeningsfunktioner giver optimale forhold for føreren. Designet til produktivitet. Højt moment,

Læs mere

Business to Business www.btob.dk. Stor effekt Høj komfort Let betjening Stort redskabsprogram

Business to Business www.btob.dk. Stor effekt Høj komfort Let betjening Stort redskabsprogram Business to Business www.btob.dk Traktorer, der opfylder professionelle brugeres største krav Stor effekt Høj komfort Let betjening Stort redskabsprogram TG Når tungt arbejde skal gøres let, er Iseki TG

Læs mere

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND Tilsluttede maskiner for effektiv landbrugsdrift Tilsluttet, Produktiv, Effektiv Landbruget er i konstant udvikling og hurtige beslutninger kan spille en afgørende betydning

Læs mere

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet.

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. New Holland introducerede selvkørende mejetærskere i Europa for over 60 år siden og den nyeste CX generation kan spore sine rødder tilbage

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

Kompakttraktorer Kampagnetilbud sæson 2017

Kompakttraktorer Kampagnetilbud sæson 2017 Kompakttraktorer Kampagnetilbud sæson 2017 SA 221 2 SA 221 Motortype Yanmar 3-cylindret dieselmotor på 22 hk og 904 ccm, TIER 4 Transmission 4WD Styretøj Lift bag PTO Joystick Styrtbøjle Dækmontering Egenvægt

Læs mere

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Mål og vægtangivelser (standarddæk, med olie og brændstof, uden fører) Baghjul 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 Forhjul 16.9 R 28

Læs mere

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet!

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! M M6060/M7060 Med M6060/M7060 får du maximal præstation, god kvalitet og høj kørekomfort. Traktorerne opfylder de nyeste kravspecifikationer - Euro Stage IIIB. NY M60 Avancerede

Læs mere

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O T5OOO. PERFEKT SAMSPIL MELLEM GENNEMFØRT TEKNOLOGI OG MODERNE DESIGN Monteret med New Holland NEF Tier 3 miljøgodkendte intercooler motorer, kombinerer New

Læs mere

Uni-Loader model 1965

Uni-Loader model 1965 Uni-Loader model 1965 1965 er en af de mindste og smidigste UNI Loader, som er fremstillet. Med sin korte venderadius på 910 og den 14,6 kw/19 hk stærke 3-cylinder vandkølet Yanmar dieselmotor, yder den

Læs mere

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT Førende egenskaber: Optimal sikkerhed under kørslen. Let adgang, komfortabelt sæde, godt udsyn og logisk placerede betjeningsfunktioner giver optimal sikkerhed

Læs mere

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE VELKOMMEN TIL VALTRAS VERDEN Vi har dybe rødder i de skandinaviske industrielle traditioner, som strækker sig helt tilbage til

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik farmlift 02 FARMLIFT SERIEN GIV DIN INDTJENING ET LØFT Når der skal læsses korn, flyttes sække, stables baller eller spredes gødning, giver Farmlift teleskoplæssere dig samme høje kvalitet ved håndtering

Læs mere

Farmall U 99 til 114 hk

Farmall U 99 til 114 hk Farmall U 99 til 114 hk 2 Stolt over at køre Farmall U INTRODUKTION DEN ALSIDIGE FRONTLÆSSER TRAKTOR som klarer arbejdet ÅRET RUNDT Farmall navnet er dybt rodfæstet i Case IH s historie, som de første

Læs mere

A-serie A 72 A 82 A 92

A-serie A 72 A 82 A 92 A-serie A 72 A 82 A 92 DK Indholdsfortegnelse Konstrueret til at være stærk 2-3 Førerkabine 4-5 Transmission og drivlinie 6-7 Motorer 6-7 Hydrauliksystem 8-9 Tekniske specifikationer 10 Ekstraudstyr og

Læs mere

SHIBAURA DET SIKRE VALG!

SHIBAURA DET SIKRE VALG! www.hastrac.dk 2012 DET SIKRE VALG! Arbejdet skal udføres og det er dit ansvar at det bliver gjort! Shibaura er det sikre valg, når du vil have en maskine der løser opgaven hver gang. Styrken kommer indefra

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 2 5M serie traktorer Indledning M som i Mærkevare Arbejd med det bedste Kun traktorer, der indeholder

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 2 3 OPTIMAL STYRKE OG EFFEKTIVITET TIL FREMTIDENS BLANDEDE LANDBRUG MAKSIMAL ALSIDIGHED Skræddersyet produktivitet er standardudstyr på den

Læs mere

19.5-46. Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget

19.5-46. Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget HK 1500 19.5-46 MF Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT

Læs mere

NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5

NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5 NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5 2 3 ELEGANT NY T4F/N/V. FREMRAGENDE DESIGN, ENESTÅENDE PRÆSTATION T4F/N/V traktorserien, tilgængelig i tre bredder for maksimal anvendelse indenfor

Læs mere

Support og information året rundt. til New Holland kunder

Support og information året rundt. til New Holland kunder Support og information året rundt til New Holland kunder NEW HOLLAND OG DIN FORHANDLER STÅR ALTID VED DIN SIDE Målsætningen om den højeste standard for kvalitet og service er afgørende for vores succes,

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring TJA 8000 SERIE Elektronisk motorstyring 36 x 36 transmission Full Turn Mode Hydraulikanlæg 66 l/min. TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR 2 Iseki

Læs mere

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 HITACHI ZAXIS18 motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 UDSTYR Motor Krøjemekanisme Model....................................... Isuzu

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Ultrakompakt, effektiv og brugervenlig. Øget førersikkerhed. Intet bagudhæng. Kubota motor Kubotas unikke miljøvenlige ETVCSmotor adskiller sig fra andre motorer

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC)

5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC) 5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC) 2 5E 3-cylindrede traktorer Den lille kæmpe med den store kabine Yderst effektiv, gennemprøvet teknologi faktisk 100 % udviklet af John Deere.

Læs mere

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold vinter fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold ISEKI som skabt til Nordiske forhold Iseki er en af verdens største producenter af kompakttraktorer. Siden starten i 1926 har den japanske producent

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

200 SERIENS MINILÆSSERE OG KOMPAKTE BÆLTELÆSSERE L213 I L216 I L218 I L220 I L221 I L230 I C227 I C238

200 SERIENS MINILÆSSERE OG KOMPAKTE BÆLTELÆSSERE L213 I L216 I L218 I L220 I L221 I L230 I C227 I C238 200 SERIENS MINILÆSSERE OG KOMPAKTE BÆLTELÆSSERE L213 I L216 I L218 I L220 I L221 I L230 I C227 I C238 02 SERIEN Stærk og kompakt 200 Serie. 200 Seriens minilæssere og kompakte bæltelæssere er videreudviklingen

Læs mere

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine.

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine. Nyhed klarer opgaverne i en fart Yanmar EF 227-4WD med kabine. 27 hk. GMR fejemaskine 130 cm. GMR frontlift kat. 0 med PTO. Rauch 120 l centrifugalspreder. Bestil demo af Yanmar eller få den nye brochure

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T414 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@rimach.dk

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260 Ergonomi og kraft Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I næsten 50 år har vi udviklet læssere til individuelle behov. Vore kunders

Læs mere

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse:

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: STAMA Løvsuger... Prisliste nr. 2012-1 STAMA Mini Truck El.... Prisliste nr. 2012-2 Tilbehør til Mini Truck El... Prisliste nr. 2012-2T STAMA Multi Truck El..

Læs mere

ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL

ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL NY ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL New Holland T7 Serien er blevet et ikon indenfor det moderne landbrug. Uanset opgavens art, løser T7 den til perfektion. Og nu har dette ikon hævet standarden til nye

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 2 3 DINE BEHOV ÆNDRER SIG KONSTANT. T7 TILPASSER SIG LØBENDE. ØGET PRODUKTIVITET OG HØJERE EFFEKT T7 traktorerne

Læs mere

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110

T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110 T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110 02 T4 F/N/V SERIEN Ny T4 F/N/V. Renere forbrænding, mere lydsvag og endnu mere effektiv. T4V New Holland, førende inden for udvikling af specialtraktorer, har forbedret

Læs mere

Rustfri gyllevogn 20.000-24.000 L

Rustfri gyllevogn 20.000-24.000 L 20.000-24.000 L 1 Kimadans nye rustfri gyllevogn har et rumindhold på 20-24 m 3 og to eller tre aksler. Vognen er udstyret med en rustfri ståltank, som giver vognen større styrke, mindre vægt og dermed

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal SE 75/85-55 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal 1-rækket som altid.ydedygtig som aldrig før: den nye SE 75/85-55. Der findes ikke noget,

Læs mere

Valtra A Serien HiTech 88 101 hk

Valtra A Serien HiTech 88 101 hk Valtra A Serien HiTech 88 101 hk Indeks 2 Valtra A Serien Side 5... Valtra Din individuelle traktor Side 6... Nyt, praktisk tilbehør Side 8... Nye HiTech modelvarianter i A-serien Side 10... Valtra A HiTech

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

Versa-X Det kloge valg

Versa-X Det kloge valg DK Versa-X Det kloge valg En frontlæsser for traktorer på op til 120 hk TrimaVersa-XSeries TM x26 x36 x46 x56 x21 x31 x41 x51 En nemmere vej til øget produktivitet Med Versa-X har Trima-familien af frontlæssere

Læs mere

Indstillelig sporvidde. Justerbart dozerblad

Indstillelig sporvidde. Justerbart dozerblad Indstillelig sporvidde Sporvidden reduceres til 750 via et enkelt betjeningsgreb. Maskinen kan derfor let koe gennem selv meget smalle åbninger og manøvrere rundt, der hvor pladsen er trang. Ved indstilling

Læs mere

M110GX/M135GX. - overlegen japansk kvalitet!

M110GX/M135GX. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! GX M0GX/MGX M0GX/MGX sætter en ny standard for Kubota traktorer. Her er alt, hvad du forventer af udstyr i en moderne traktor, kombineret med traditionel japansk kvalitet.

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Den nye KX41-3 minigravemaskine fra Kubota er langt den bedste og stærkeste blandt maskinerne i sin klasse ikke mindst på områderne bomløftekraft, gravedybde og graveradius. Med

Læs mere

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... Teknologi i bevægelse! Det hydrauliske ventil blok system MCV kendetegnes ved sit kompakte modulopbyggede system, samt central oliefordeling. MCV kan udvides med op til 4 hydrauliske

Læs mere

KRÆVENDE ARBEJDSFORHOLD

KRÆVENDE ARBEJDSFORHOLD magnum 02 Magnum serien MAGNUM ER KLAR TIL NYE UDFORDRINGER MED ØGET EFFEKT TIL KRÆVENDE ARBEJDSFORHOLD efter mere end 170 År er Vi stadig TrO OVerFOr VOres VisiOn Om at TiLBYDe morgendagens LanDmÆnD maskiner,

Læs mere

NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O

NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O 2 3 UDTÆNKT AF KUNDERNE. FREMSTILLET AF NEW HOLLAND LET BETJENING Auto Command har fokus på let betjening. Ingen komplicerede transmissionsmenuer.

Læs mere

NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O

NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O 2 3 HELT NYE STANDARDER FOR KONTROL OG STYRKE ØGET EFFEKT OG PRODUKTIVITET T8 traktorerne er de stærkeste, konventionelle traktorer i verden. Topmodellen

Læs mere

NEW HOLLAND INDUSTRIMASKINER TIL LANDBRUGET

NEW HOLLAND INDUSTRIMASKINER TIL LANDBRUGET NEW HOLLAND INDUSTRIMASKINER TIL LANDBRUGET Optimal præstation og effektive specialløsninger til brug for: PLANTAGER, VINGÅRDE OG SPECIALAFGRØDER PLANTEAVL HUSDYRHOLD OG BLANDEDE LANDBRUG ENERGIAFGRØDER

Læs mere

Ultra 100 BS-GS/120 B-G

Ultra 100 BS-GS/120 B-G 100 BS-GS/120 B-G Gulvvaskemaskiner Den nye generation af gulvvaskemaskiner i stor størrelse og med en fantastisk ydelse Maskinen fås i vaske-/fejeversion med en arbejdsbredde på 100 cm og en vaskeversion

Læs mere

DX80R. Kompakte gravemaskine

DX80R. Kompakte gravemaskine DX80R Kompakte gravemaskine Doosan DX80R Hydraulisk gravemaskine: Ny model med nye egenskaber Den nye DX80R hydraulisk gravemaskine (uden krøjning bagtil) giver føreren mere. Den nye DX80R er udviklet

Læs mere

Steiger & Quadtrac 540 / 580 / 620 HK

Steiger & Quadtrac 540 / 580 / 620 HK Steiger & Quadtrac med HI-eSCR teknologi 540 / 580 / 620 HK steiger / quadtrac DEN OPTIMALE PRODUKTIVITET TIL DINE MARKER Som professionel stordriftslandmand har du brug for maskiner, der leverer maksimal

Læs mere

erie 9 hr S Deutz-Fa

erie 9 hr S Deutz-Fa Deutz-Fahr Serie 9 Et helt nyt niveau for POWER og produktivitet 2 Suveræn på alle områder Med Serie 9 giver Deutz-Fahr endnu engang svaret på kundernes stigende krav om endnu stærkere traktorer til krævende

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

Zero turn klippere og plænetraktorer

Zero turn klippere og plænetraktorer 2017 Zero turn klippere og plænetraktorer Introduktion ZT 110 Smidighed og stor kapacitet til den rigtige pris NYHED Nyudviklet og kraftig konstruktion op til 9,0 km/t. Kraftig klipper med skalperingshjul

Læs mere

302.5C. Hydraulisk minigravemaskine. Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads

302.5C. Hydraulisk minigravemaskine. Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads 302.5C Hydraulisk minigravemaskine Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads Med kabine 18,6 kw/25,3 hk 2745 kg 2850 kg Caterpillar 302.5C hydraulisk

Læs mere