Ordensreglement for. Solbakken I

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordensreglement for. Solbakken I"

Transkript

1 Køge Boligselskab Ordensreglement for Solbakken I Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor i en lejlighed eller et rækkehus, så er naboen tæt på. Det betyder, at du skal tage lidt ekstra hensyn, men også være lidt tolerant over for dine naboer. Der skal jo være plads til alle. Din adfærd må selvfølgelig ikke være til gene for hverken de andre beboere, de ansatte eller andre besøgende i afdelingen. Du skal sørge for, at alle i din familie, dine venner eller besøgende, overholder disse bestemmelser. Det er også nødvendigt at tage et vist medansvar for, at afdelingens fællesarealer og samlede fremtræden giver et godt indtryk og skaber en god atmosfære. o

2 Støj Du må naturligvis bruge din bolig, som du har lyst, men det er vigtigt, at du tager hensyn til dine naboer. Det er helt i orden at høre radio, se tv, støvsuge eller hvad det nu må være, men tænk lige på dine naboer. Det er jo heller ikke sikkert, at de har samme musiksmag som dig, eller måske skal de tidligt op og på arbejde næste morgen. Derfor skal du: 1. dæmpe generende adfærd mellem kl og kl næste morgen, så du ikke er til gene for dine omkringboende 2. når du bruger værktøj (eks. hammer og boremaskine), være opmærksom på, at disse kun må bruges på hverdage imellem kl og kl Lørdage/søndage/helligdage imellem kl og skrue ekstra ned for musikken, hvis du har åbne døre og vinduer 4. når du holder fest i din lejlighed, informere de nærmeste naboer. Dette fritager dig dog ikke for at vise særligt hensyn efter kl Hund/kat Det er tilladt at holde én hund/kat. Inden anskaffelse søges om tilladelse hos afdelingens ejendomsmester. Husdyr må ikke medføre gener for andre, derfor skal du: 1. sikre, at dit husdyr ikke er til gene for andre beboere 2. altid have dit husdyr i snor, når du færdes i bebyggelsen 3. fjerne eventuelle efterladenskaber, når husdyret luftes 4. søge om tilladelse til at holde husdyr hos afdelingens ejendomsmester (se bilag 1). Søger du om tilladelse til at holde hund, skal du i denne forbindelse fremskaffe en speciel dyrlægeattest på, at hunden ikke er en muskel eller kamphund eller en blanding deraf (se bilag 2 omkring Forbud mod muskel /kamphunde ) 5. være opmærksom på, at der skal søges en pasningstilladelse, såfremt du har en hund på besøg uden dens ejer i mere end 3 dage. Vær opmærksom på, at punkt 1 til 3 også gælder besøgende husdyr, ligesom forbuddet mod muskel og kamphunde også gælder besøgende hunde. Hvis der er givet tilladelse til at holde to husdyr før ordensreglementet, der blev vedtaget på beboermødet den 17. maj 2010, trådte i kraft, kan det ene husdyr ikke kræves fjernet, men et nyt husdyr må ikke anskaffes, når det ene dør. Øvrige dyr Øvrige dyr må gerne holdes, bare dyrene ikke er til gene for øvrige beboere. Vær opmærksom på, at det er lejerens eget ansvar at overholde gældende lovgivning.

3 Altaner Hvis du har en altan, så giver det dig rig mulighed for at benytte denne, når vejret tillader det. Du skal dog lige være opmærksom på ikke at genere dine naboer. Hvis du vil have krukker og altankasser, skal du naturligvis være opmærksom på, at du ikke spilder vand og jord ned til underboen. Du må ikke: 1. synligt opbevare papkasser, cykler eller lignende på altanen 2. grille på altanen, også pga. brandfaren. Fælles adgangsveje Vores fælles adgangsveje er det første indtryk, som vores gæster får, når de kommer på besøg. Det er nødvendigt, at der er fri adgang, både af hensyn til den almindelige rengøring af opgangen, men også for eksempel når Falck skal hente en beboer, som er blevet syg. Endelig skal man tænke på den brandfare, som opstår, hvis der opbevares ting i opgangen. Derfor må du ikke: 1. stille cykler, barnevogne, legetøj, sko eller andet i opgangen. Sker det alligevel, bliver genstandene fjernet uden varsel 2. færdes/opholde dig unødvendigt i opgange eller benytte opgangen til leg 3. ryge i op og kældergange. Affald Vores afdeling vil gerne bidrage til en mere miljøvenlig håndtering af vores affald. Derfor skal vi sortere vores affald i henholdsvis gråt og grønt affald, men også i størst muligt omfang sortere det affald fra, som kan genbruges. Derfor skal du: 1. sortere gråt affald, grønt affald, papir, pap og glas for sig, og lægge det i de dertil opstillede containere. Husk altid at lukke affaldsposerne 2. medvirke til at holde orden ved affaldscontainerne og aldrig stille affald ved siden af containerne eller smide affald i de forkerte containere 3. huske, at du kun må sætte storskrald ud i henhold til de tidspunkter, som fremgår af skemaet i bilag 4. Affaldet skal lægges i klare sække og skal være sorteret. Bilag 4 Information om affald, kan af hensyn til afdelingernes og boligselskabets renovationsafdelings drift ændres af administrationen, uden at dette skal vedtages på et nyt beboermøde.

4 Fællesarealer, herunder parkering Vi forsøger at holde vores fællesarealer så pæne og velholdte som muligt. Det er derfor vigtigt, at vi alle tænker over dette, når vi færdes på fællesarealerne. Hvis vi alle passer godt på beplantninger, legeredskaber, borde og bænke, så vil afdelingen være hyggelig og indbydende for både os selv og vores gæster. Derfor skal du: 1. passe godt på vores beplantninger, legeredskaber mv. 2. ikke smide affald på fællesarealerne 3. kun parkere på de afmærkede parkeringspladser 4. være opmærksom på, at det kun er tilladt at parkere campingvogne, anhængere eller lignende, såfremt der er indrettet specielle pladser til dette 5. være opmærksom på, at det ikke er tilladt at hensætte uindregistrerede køretøjer 6. stille cykler, knallerter, barnevogne eller lignende, så de ikke er til gene for andre 7. være opmærksom på, at biler over 3500 kg ikke må henstilles på p pladserne. Kælderrum og skure De fleste lejemål har adgang til et kælderrum, som giver mulighed for opbevaring af alt det, som man ikke lige skal bruge i det daglige. Det er dog vigtigt, at alle beboere er opmærksomme på, at kælderrum er ekstra udsatte for indbrud og hærværk, hvorfor der skal vises en vis omtanke med hensyn til, hvad der opbevares her. Derfor skal du: 1. holde dit kælderrum aflåst 2. undgå at hensætte effekter i kældergangene 3. medvirke til at undgå, at især børn og unge ikke bruger disse rum som varmestue eller til leg 4. undgå reparation af fx knallerter samt opbevaring og påfyldning/aftapning af benzin i kældrene 5. af hensyn til oversvømmelse, opklodse effekter, som opbevares i kælderrum 6. huske, at opbevaring af effekter i kælderrum er på eget ansvar. Fællesvaskeri(erne) og selskabslokaler Alle beboere er velkomne til at benytte afdelingens vaskeri og selskabslokaler. Der henvises til særskilte bestemmelser, som er opsat i vaskerierne og i selskabslokalerne. Derfor skal: 1. afdelingens vaskeri kun benyttes af afdelingens beboere 2. vaskemaskinerne ikke benyttes til farvning af tøj 3. tøjet afhentes efter endt vask/tørring. Ikke afhentet tøj indsamles af ejendomsfunktionærerne og indleveres til boligselskabets administration 4. døre og vinduer lukkes, inden du forlader vaskeriet 5. unødvendig færden/ophold i vaskeriet undgås 6. rygning i vaskeriet ikke forekomme 7. hunde ikke medbringes.

5 Henvisning til andre bestemmelser Ordensreglementet opstiller en række bestemmelser, som er vedtaget af beboerne for at opnå et godt og hyggeligt fællesskab, hvor vi tager nødvendigt hensyn til hinanden. Du skal dog lige være opmærksom på, at der også findes andre bestemmelser om, hvad du i øvrigt må og skal i forbindelse med dit lejemål. Det kan eksempelvis være Lov om leje af almene boliger (lov nr. 987 af 21/ ), specielt kapitel 13 om Lejerens brug af det lejede, vedligeholdelsesreglement, råderetskatalog, havereglement, lokalplaner og eventuelt særlige ordensregler for benyttelse af fællesvaskerierne og selskabslokaler. Ændring af ordensreglementet Dette ordensreglement er vedtaget af beboerne på et beboermøde, men kan til enhver tid ændres på et kommende beboermøde, hvor forslag om ændringer er sat på dagsordenen. Du skal lige være opmærksom på, at spørgsmål, som er vedtaget ved urafstemning, kun kan ændres ved en ny urafstemning. Manglende overholdelse af ordensreglementet Hvis du synes, at din nabo ikke helt følger bestemmelserne, hvad kan du så gøre? Først og fremmest vil det altid være en god ide at tale med din nabo. Prøv at snakke om problemet, det er jo slet ikke sikkert, at naboen har tænkt over, fx hvor højt musikken lyder i din lejlighed. Du kan også snakke med de øvrige naboer om, hvorvidt de har samme oplevelse. Hjælper det ikke at tale med din nabo, så kan det selvfølgelig være nødvendigt at sende en klage til boligselskabet, som så vil foretage en behandling af din klage. For at selskabet kan behandle klagen, så skal den indeholde navn og adresse på den lejer, som du vil klage over. Samtidig skal klagen være skriftlig, konkret og præcis. Endelig kan klagen ikke være anonym. Boligselskabet vurderer klagen, når denne modtages det vurderes, om klagen skønnes berettiget og hvilke klagepunkter, der evt. er overtrådt i henhold til afdelingens ordensreglement eller Lov om leje af almene boliger. Herefter sendes sagen til høring hos den lejer, der klages over. Når sagen er belyst og såfremt det vurderes, at klagen er berettiget, besluttes det, om sagen skal medføre en påtale, en advarsel, indbringes for beboerklagenævnet eller i grelle tilfælde medføre en opsigelse/ophævelse.

6 Bilag 1 For hund/kat er følgende regler gældende: Tilladelse til hund/kat i Solbakken I 1. Alle hunde/katte skal registreres. 2. Det er tilladt at holde èn hund eller en kat pr. lejemål. 3. Din hund skal altid uden for boligen bære halsbånd, som er forsynet med et skilt, der angiver ejerens navn og adresse. 4. Din hund/kat skal holdes på en sådan måde, at den ikke er til gene for de øvrige beboere. 5. Din hund skal være afrettet, og må ikke genere ved hyppig gøen eller hylen. 6. Udenfor det private område skal din hund/kat føres i snor. 7. Bebyggelsens fællesarealer, herunder legepladser, sandkasser og grønne områder, skal altid holdes rene for dit husdyrs efterladenskaber. 8. Din hund må ikke overlades til personer, der ikke har den fornødne myndighed over dyret. 9. Din hund skal være lovpligtigt forsikret samt øremærkes/chippes, og policenummer skal opgives til boligselskabet. 10. I tilfælde af berettiget klage over din hund/kat, kan tilladelsen inddrages af boligselskabet, og påtale finde sted i henhold til bestemmelserne i Lov om leje af almene boliger. Undertegnede erklærer sig herved indforstået med at overholde regler for tilladelse til hund/kat, og forpligter sig til at returnere tilladelsen til ejendomskontoret med policenummer og øremærke/chipnr. (hund) senest 1 måned efter udstedelse. I modsat fald annulleres tilladelsen. Ejer: Adresse: Dato: Underskrift: Dato: Stempel og underskrift Ejendomsmester Husdyrets navn: Race: Policenr. (hund): Øremærke/chipnr. (hund):

7 Forbud mod muskel /kamphunde Bilag 2 Der kan således fremover ikke opnås tilladelse til husdyrhold, såfremt husdyret er en muskel /kamphund eller en blanding deraf. Fremover er det en betingelse for at opnå tilladelse til at holde hund, at der kan fremlægges en dyrlægeattest på, at hunden ikke er af en af de nævnte racer eller en blanding heraf. Blanket til udfyldelse hos en dyrlæge på dette kan hentes hos afdelingens ejendomsmester. Følgende hunderacer betragtes som muskel /kamphunde, og er som følge heraf ikke tilladt at holde eller have på besøg i boligafdelingen: Alano Espanõl Alpah Blue Blood Bulldog American Bulldog Amstaff American Staffordshire Terrier Bandog Boerboel Bull Terrier Bullmastiff Bully Kutta Cane Corso Dogue Brasileiro Dogo Argentino Dogo Canarian Dogo de Bourdeux Fila Brasileira Guay Malen Bull Terrier Mastiff Old English Bulldog Pit Bull Terrier (forbudt ved lov) Presa Canario Staffordshire Bull Terrier Tosa Inu (forbudt ved lov) Hunde af ovenstående racer samt blandinger heraf, der er registreret på det tidspunkt hvor forbuddet vedtages, kan blive hos den pågældende ejer i resten af hundens levetid.

8 DYRLÆGEATTEST Følgende hunderacer betragtes som muskel-/kamphunde, og er som følge heraf ikke tilladt at holde eller have på besøg i boligafdelingen Solbakken I: Alano Espanõl Alpah Blue Blood Bulldog American Bulldog Amstaff American Staffordshire Terrier Bandog Boerboel Bull Terrier Bullmastiff Bully Kutta Cane Corso Dogue Brasileiro Dogo Argentino Dogo Canarian Dogo de Bourdeux Fila Brasileira Guay Malen Bull Terrier Mastiff Old English Bulldog Pit Bull Terrier (forbudt ved lov) Presa Canario Staffordshire Bull Terrier Tosa Inu (forbudt ved lov) For at opnå tilladelse til at holde hund er det en betingelse, at der kan fremlægges en dyrlægeattest på, at hunden ikke er af en af de nævnte racer eller en blanding heraf. Navn: Adresse: Hundens navn: Hundens race: Ved at underskrive denne attest erklærer undertegnede dyrlæge hermed, at ovenstående hund ikke er af de ovenfor nævnte racer eller blandinger heraf. Dato/Dyrlægens underskrift og stempel

9 Køge Boligselskab Tilladelse til pasning af hund i Solbakken I Alle som ønsker at passe en hund, skal indhente tilladelse til dette hos afdelingens ejendomsmester. For pasning af hund er følgende regler gældende: 1. Der gives aldrig tilladelse til pasning af muskel eller kamphunde. 2. Hunden skal altid uden for boligen bære halsbånd, som er forsynet med et skilt, der angiver navn og adresse på den, som passer. 3. Hunden skal holdes på en sådan måde, at den ikke er til gene for de øvrige beboere. 4. Hunden skal være afrettet, og må ikke genere ved hyppig gøen eller hylen. 5. Uden for det private område skal hunden føres i snor. 6. Bebyggelsens fællesarealer, herunder legepladser, sandkasser og grønne områder, skal altid holdes rene for hundens efterladenskaber. 7. Hunden skal være lovpligtigt forsikret, og policenummer skal opgives til boligselskabet. 8. I tilfælde af berettiget klage over hunden, kan tilladelsen inddrages af boligselskabet, og påtale finde sted i henhold til bestemmelserne i Lov om leje af almene boliger. Hundens navn: Race: Policenr.: Øremærke/chipnr. Undertegnede erklærer sig herved indforstået med at overholde regler for tilladelse til hund. Navn: Adresse: Der gives hermed tilladelse til at passe ovennævnte hund i perioden 20 til 20 Dato: Underskrift: Dato: Stempel og underskrift Ejendomsmester

Ordensreglement for. Solbakken I

Ordensreglement for. Solbakken I Køge Boligselskab Ordensreglement for Solbakken I Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

Ordensreglement for. Samsøvænget

Ordensreglement for. Samsøvænget Køge Boligselskab Ordensreglement for Samsøvænget Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

Ordensreglement for. Solbakken II

Ordensreglement for. Solbakken II Køge Boligselskab Ordensreglement for Solbakken II Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

Ordensreglement for. Klemens Torp

Ordensreglement for. Klemens Torp Køge Boligselskab Ordensreglement for Klemens Torp Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

Ordensreglement for. Tornegården

Ordensreglement for. Tornegården Køge Boligselskab Ordensreglement for Tornegården Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

Ordensreglement for. Hastrup Huse

Ordensreglement for. Hastrup Huse Køge Boligselskab Ordensreglement for Hastrup Huse Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

Nyt Ordensreglement for. Hastrupvænget

Nyt Ordensreglement for. Hastrupvænget Køge Boligselskab Nyt Ordensreglement for Hastrupvænget Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når

Læs mere

Ordensreglement for. Hastrupparken

Ordensreglement for. Hastrupparken Køge Boligselskab Ordensreglement for Hastrupparken Disse regler er helst ikke noget, du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Det er også

Læs mere

Ordensreglement for. Boskovparken

Ordensreglement for. Boskovparken Køge Boligselskab Ordensreglement for Boskovparken Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

Køge Boligselskab. Ordensreglement for Ravnsborg Huse [ som vedtaget af beboerne ]

Køge Boligselskab. Ordensreglement for Ravnsborg Huse [ som vedtaget af beboerne ] Køge Boligselskab Ordensreglement for Ravnsborg Huse [ som vedtaget af beboerne ] Ravnsborg Huse er de nyeste boliger i Køge Boligselskab. De er bygget som passiv-huse i høj kvalitet, og er placeret centralt

Læs mere

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Boligforeningen B42. Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d

Boligforeningen B42. Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 01.03.2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 01.03.2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 21 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018. Ændr. 21.02.2019. I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette

Læs mere

Ordensreglement for. Boligforeningen Møllevænget

Ordensreglement for. Boligforeningen Møllevænget Ordensreglement for Boligforeningen Møllevænget Boligforeningen Møllevænget skiller sig ud fra andre bebyggelser Vi vil fremhæve, at man kommer langt med et godt naboskab, dvs. man møder hinanden på åben

Læs mere

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79 Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 07.03.2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 07.03.2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

90102 - BRÆNDGÅRDSPARKEN HUSORDEN

90102 - BRÆNDGÅRDSPARKEN HUSORDEN 90102 - BRÆNDGÅRDSPARKEN HUSORDEN MUSIK OG STØJ Ved brug af radio, TV og lignende: Tag hensyn til de øvrige beboere! Efter klokken 23 skal du dæmpe lyden! Når du finder anledning til at feste i din lejlighed:

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i 5713-4 Veksølund. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi tager

Læs mere

Ansøgning om husdyr - i Afdeling Brændgårdsparken

Ansøgning om husdyr - i Afdeling Brændgårdsparken Lejere: Navn, 7400 Herning Adresse: Bolignummer: 901-2- Ansøgning om husdyr - i Afdeling Brændgårdsparken Underskrevne lejere ansøger hermed om tilladelse til at holde ét husdyr (hund eller kat) i vores

Læs mere

Reglement for husdyrhold

Reglement for husdyrhold Side 1 af 7 sider Reglement for husdyrhold Revideret af den 20. marts 2012 Side 2 af 7 sider Regler om husdyr Reglement for husdyrhold Der kan gives tilladelse til to husdyr pr. bolig (hund eller kat).

Læs mere

Ordensreglement (husorden) for Stenslettehus

Ordensreglement (husorden) for Stenslettehus Ordensreglement (husorden) for Stenslettehus I en ejendom med mange beboere er vi alle mere eller mindre afhængige af hinanden - vi er fælles om mange ting og det er derfor naturligt at opstille visse

Læs mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Afsnit 7 - Ordensreglement Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Vedtaget på Beboermøde den 17-11-2015 Fælles

Læs mere

ORDENSREGLEMENT FOR TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB AFDELING ØSTERBY UNDER ADMINISTRATION AF DAB GENERELLE REGLER

ORDENSREGLEMENT FOR TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB AFDELING ØSTERBY UNDER ADMINISTRATION AF DAB GENERELLE REGLER ORDENSREGLEMENT FOR TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB AFDELING ØSTERBY UNDER ADMINISTRATION AF DAB GENERELLE REGLER ANTENNER BAD OG TOILET MASKINER Tilslutning af fællesantenneanlæggene må kun ske med

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider ORDENSREGLEMENT I en bebyggelse som

Læs mere

ORDENSREGLEMENT Afdeling 4, Vestervang/Vestervænget

ORDENSREGLEMENT Afdeling 4, Vestervang/Vestervænget ORDENSREGLEMENT Afdeling 4, Vestervang/Vestervænget Ordensreglement - et led i bestræbelserne for af skabe et godt boligmiljø Vedtaget på afdelingsmødet d. 29.06.2015 Ordensreglementet tager udgangspunkt

Læs mere

ORDENSREGLEMENT Afdeling 71: Strandvejen, Glyngøre. Ordensreglement - et led i bestræbelserne for af skabe et godt boligmiljø

ORDENSREGLEMENT Afdeling 71: Strandvejen, Glyngøre. Ordensreglement - et led i bestræbelserne for af skabe et godt boligmiljø ORDENSREGLEMENT Afdeling 71: Strandvejen, Glyngøre Ordensreglement - et led i bestræbelserne for af skabe et godt boligmiljø Ordensreglementet tager udgangspunkt i, at det skal være rart at bo i afd. 71,

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 37 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 22-02-2018 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 22-02-2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Husorden afdeling 9 Rønnehegnet

Husorden afdeling 9 Rønnehegnet Vedtaget på beboermøde 1996 Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder også, at der er en række love, vedtægter og regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. I din afdeling

Læs mere

Ordensregler for Glostrup Ejendomsselskab

Ordensregler for Glostrup Ejendomsselskab Ordensregler for Glostrup Ejendomsselskab GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige af hinanden, og vi er fælles om mange

Læs mere

HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II

HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDE I MARTS 1998 REV. 25. FEBRUAR 2014 1. Færdsel på trapper og i kældergange, samt på de til ejendommen

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 31 HJELMAGERPARKEN 412-546

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 31 HJELMAGERPARKEN 412-546 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 31 HJELMAGERPARKEN 412-546 Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund, hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I

HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 29. MARTS 1999 REV. DEN 18. OKTOBER 2013 1. Trapper og kældergange Al færdsel på trapperne og i kældergangene

Læs mere

Afdeling Birkeparken Dato: 18. juni 2013 Hørsholm almene Boligselskab. Ordensreglement. Om levereglerne i og omkring. din bolig

Afdeling Birkeparken Dato: 18. juni 2013 Hørsholm almene Boligselskab. Ordensreglement. Om levereglerne i og omkring. din bolig Afdeling Birkeparken Dato: 18. juni 2013 Hørsholm almene Boligselskab DAB Ordensreglement Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer?

Læs mere

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab.

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. Gældende ordensregler vedtaget på afdelingsmødet i Bispehaven den 2. september 2008. Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 830 ENGELHOLM ALLE VEDTAGET PÅ ORDINÆRE BOERMØDER: 5/3/02, 3/9/02 & 10/3/05 1. Færdsel på trapper, brug af elevator samt færdsel på de til

Læs mere

1.1 Lejligheden skal bibeholdes i sin oprindelige form. (Se regler for råderet).

1.1 Lejligheden skal bibeholdes i sin oprindelige form. (Se regler for råderet). FORORD De generelle regler om lejernes benyttelse af lejligheder og lokaler i ejendommen findes i lejekontrakten samt i lejeloven. Ordensreglementet ophæver ikke disse regler, men skal ses som et supplement

Læs mere

HUSORDEN Lille Tingbakke, Vodskov. Generelt

HUSORDEN Lille Tingbakke, Vodskov. Generelt Husorden afd. 11 HUSORDEN Lille Tingbakke, Vodskov Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange

Læs mere

3. ORDENSREGLER FOR AFDELING 33

3. ORDENSREGLER FOR AFDELING 33 3. ORDENSREGLER FOR AFDELING 33 VI SKAL VÆRE HER ALLE SAMMEN I en boligafdeling som vores, hvor vi lever tæt sammen, er vi mere eller mindre afhængige af hinanden vi er fælles om mange ting og derfor er

Læs mere

Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010

Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010 Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010 Husorden Denne husorden er gældende for alle beboere i Rødovre Boligselskabs afdeling 19 beliggende Brandholms Allé 15-29.

Læs mere

Boligforeningen B42. Ordensreglement for rækkehuse for afd. 44 Godkendt af hovedbestyrelsen d. 14.1.2016

Boligforeningen B42. Ordensreglement for rækkehuse for afd. 44 Godkendt af hovedbestyrelsen d. 14.1.2016 Boligforeningen B42 Ordensreglement for rækkehuse for afd. 44 Godkendt af hovedbestyrelsen d. 14.1.2016 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 16.3.2016 erstatter dette ordensreglement

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGFORENING ODENSE

ARBEJDERNES BOLIGFORENING ODENSE ARBEJDERNES BOLIGFORENING ODENSE Ordensregler for afd. 8 Storkeløkken Vicevært: Johnny Jensen, har kontor Storkeløkken 102. Træffetid: Mandag - Torsdag 12.00-12.30, fredag kl. 11.00 11.30 tlf. 66 18 09

Læs mere

HUSORDEN FOR AFDELING 27

HUSORDEN FOR AFDELING 27 HUSORDEN FOR AFDELING 27 Brandevej, Aalborg Husorden for afd.27 Brandevej Aalborg Generelt Et godt miljø er meget værd for at kunne trives. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 106 - Sønderager Godkendt på afdelingsmøde den 07.09.2017 ETAGEBOLIGER Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Affaldssortering... 3 Støjgener... 3 Parabol...

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 6 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 6 sider ORDENSREGLEMENT I en bebyggelse som

Læs mere

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden.

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden. Husorden afd. 11 HUSORDEN Generelt Husordenen skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at (opret)holde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker bor så tæt, som

Læs mere

HUSORDEN LEJERBO AFD HUSORDEN JULI 2015

HUSORDEN LEJERBO AFD HUSORDEN JULI 2015 JULI 2015 HUSORDEN I en almen boligafdeling bor mange mennesker sammen. En afdeling er som sådan et lille samfund, hvor alle er forskellige og har forskellige forventninger, krav og ønsker til at bo. Netop

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSDYRHOLD REGLER OG RETNINGSLINIER FOR BEBYGGELSERNE PÅ SUNDVEJ HJORTSØGÅRDVEJ

HUSDYRHOLD REGLER OG RETNINGSLINIER FOR BEBYGGELSERNE PÅ SUNDVEJ HJORTSØGÅRDVEJ HUSDYRHOLD REGLER OG RETNINGSLINIER FOR BEBYGGELSERNE PÅ SUNDVEJ HJORTSØGÅRDVEJ INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 GENERELT... 3 HUSDYR SOM IKKE MÅ HOLDES... 4 HVILKE HUSDYR KAN DER GIVES TILLADELSE TIL

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 116 TELEVÆNGET I VEDTAGET PÅ AFDELINGSMØDET DEN 25. AUGUST 1997 Indledning Et godt klima er meget værd. Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 109 - Ringparken Godkendt på afdelingsmøde den 24.10.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Infotavler...

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. FEBRUAR 2014 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere nuværende

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken - 1 - Oktober 2007 HUSORDENSREGLEMENT For Afdeling 15 Næsbyparken Funktionærens kontor: Næsbyvej 15-17. tlf. 36 41 22 25 Kontortid: Man fredag kl. 07.30 08.00. Samt torsdag 17.00 17.30 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Vordingborg Boligselskab Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg 15. marts 2011 HUS- OG HAVEORDEN

Vordingborg Boligselskab Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg 15. marts 2011 HUS- OG HAVEORDEN Vordingborg Boligselskab Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg 15. marts 2011 HUS- OG HAVEORDEN For beboere i Vordingborg Boligselskab, Afdeling 424, Egelyparken, Præstø Under henvisning til husleje kontraktens

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider Fælles leveregler En boligafdeling udgør

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider Fælles leveregler En boligafdeling udgør

Læs mere

Vi har opstillet en standardhusorden med nogle enkle regler, som kan hjælpe med til at skabe et godt klima for lejerne i afdelingen.

Vi har opstillet en standardhusorden med nogle enkle regler, som kan hjælpe med til at skabe et godt klima for lejerne i afdelingen. SEPTEMBER 2013 HUSORDEN I en almen boligafdeling bor mange mennesker sammen. En afdeling er som sådan et lille samfund, hvor alle er forskellige og har forskellige forventninger, krav og ønsker til at

Læs mere

Husorden for Askerød. Opgangen Trapperummet er et gangområde, der skal være rent og pænt for alle. Opgangen er derfor ikke til ophold og leg.

Husorden for Askerød. Opgangen Trapperummet er et gangområde, der skal være rent og pænt for alle. Opgangen er derfor ikke til ophold og leg. Husorden for Askerød Opgangen Trapperummet er et gangområde, der skal være rent og pænt for alle. Opgangen er derfor ikke til ophold og leg. Opgangen skal være ryddet for alt, der kan blokere flugtveje

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Afdeling 37 (Solo) Enhver beboer skal efterleve, hvad der hører til god husorden og efterkomme, hvad der i så henseende påbydes af foreningen.

Afdeling 37 (Solo) Enhver beboer skal efterleve, hvad der hører til god husorden og efterkomme, hvad der i så henseende påbydes af foreningen. Afdeling 37 (Solo) Stengade 2 12, Bjerggade 23 35, Sdr. Havnegade 28 36 Søndergade 27 og 44 st. samt 46 I 4, II 4 og III 4 Fælles ordensregler for afd. 37 B42 og afd. 73 SAB Det er vigtigt at tage hensyn

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i 5706-0 Boelholm II. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi

Læs mere

Askerød afdeling 11 HUSORDEN

Askerød afdeling 11 HUSORDEN Vridsløselille Andelsboligforening v. BO-VEST Askerød afdeling 11 HUSORDEN Formål: Formålet med denne husorden er, at Askerød skal være et godt og trygt sted at bo. Her bør den enkelte tage hensyn til

Læs mere

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden.

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden. Vedtaget på afdelingsmøde afholdt den 2. september 2014 Generelt Denne husorden gælder i NordParken (afdelingerne 56, 7, 8, 10, 12 og 14). En afdeling med mange lejere kan sammenlignes med et mini-samfund.

Læs mere

Afdeling 3 HUSORDEN Vedtaget marts 2009

Afdeling 3 HUSORDEN Vedtaget marts 2009 Afdeling 3 HUSORDEN Vedtaget marts 2009 Indledning: En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængig af hinanden man bliver fælles om mange ting og derfor

Læs mere

Husorden for BSB Søllerød, Afdeling 2 den 31. maj 2011 H U S O R D E N

Husorden for BSB Søllerød, Afdeling 2 den 31. maj 2011 H U S O R D E N H U S O R D E N 1. Generelt a) Som anført i huslejekontrakten har alle lejere pligt til at overholde husordenen. b) Det påhviler endvidere lejerne at sikre, at også deres børn og gæster overholder husordenen.

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

26. JUNI 2018 HUSORDEN FOR HOULKÆR BYMIDTE

26. JUNI 2018 HUSORDEN FOR HOULKÆR BYMIDTE 26. JUNI 2018 HUSORDEN FOR HOULKÆR BYMIDTE Indholdsfortegnelse AFFALD... 2 AFLØB, BAD OG TOILET... 2 AKTIVITETER... 2 ALTANER... 2 ANTENNER... 2 FODRING AF FUGLE OG ANDRE DYR... 2 FÆLLESVASKERI OG TØJTØRRING...

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i 2601-7. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi tager hensyn

Læs mere

Husorden 1-6070 Tranehavegård

Husorden 1-6070 Tranehavegård Husorden 1-6070 Tranehavegård Revideret den 19. september 2013 En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor be bo erne er mere eller mindre afhængige af hinanden - og fælles om mange ting.

Læs mere

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II REV. PÅ AFDELINGSMØDE DEN 18. JUNI 2014 INDLEDNING Der findes en lang rækker regler, med baggrund i forskellige love

Læs mere

ORDENSREGLER AFD. 28 ELLEBRINKEN

ORDENSREGLER AFD. 28 ELLEBRINKEN ORDENSREGLER AFD. 28 ELLEBRINKEN Vi skal være her alle sammen Til beboerne i afd. 28 I en boligafdeling som vores, hvor vi lever tæt sammen, er vi mere eller mindre afhængige af hinanden vi er fælles

Læs mere

Husorden Bestemmelser for husdyrhold og havereglement. for. afdeling Egebjerghaven

Husorden Bestemmelser for husdyrhold og havereglement. for. afdeling Egebjerghaven Husorden Bestemmelser for husdyrhold og havereglement for afdeling Egebjerghaven Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Hold-an Vej 16 2750 Ballerup Telefon 4466 7261 almenbo@almenbo.dk

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE

HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE GODKENDT NOVEMBER 1996 REV. 30. APRIL 2014 Velkommen til afdeling 141 Afdelingen har selvfølgelig en husorden, den er ment som en hjælp

Læs mere

Skolegade 12 og 20 HUSORDEN

Skolegade 12 og 20 HUSORDEN Boligselskabet DVB for Københavns Kommune AFDELING 11 Skolegade 12 og 20 HUSORDEN 1. oktober 2008 Indhold Indledning Affald Antenner og Parabolantenner Gardiner og persienner Bad og WC Fællesarealer Tagterrasser

Læs mere

Husorden for BSB Søllerød, Afdeling 2 den 11. juni 2014 H U S O R D E N

Husorden for BSB Søllerød, Afdeling 2 den 11. juni 2014 H U S O R D E N H U S O R D E N 1. Generelt a) Som anført i huslejekontrakten har alle lejere pligt til at overholde husordenen. b) Det påhviler endvidere lejerne at sikre, at også deres børn og gæster overholder husordenen.

Læs mere

Husorden. for. Bakkely. Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening

Husorden. for. Bakkely. Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening Husorden for Bakkely Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening Generelt En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige af hinanden og

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BRANDØRE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken.

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Vedtaget på afdelingsmødet den 12. april 2011 Indhold 1. Lejemålet 1.1. Overholdelse 1.2. Benyttelse 1.3. Ændringer

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER, INDKØBSVOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER, INDKØBSVOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 Vi vil gerne med denne lille folder ønske dig/jer velkommen til afd. 6. og håber du/i vil falde godt til. I denne folder vil du finde de fleste oplysninger, der er brug

Læs mere

ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN

ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN Vedtaget på afdelingsmødet den 17. september 2015 Side 1 af 5 Affald 1. Der må ikke henlægges affald udenfor de dertil indrettede containere. 2. Af hygiejniske

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 13. SEPTEMBER 2004 REV. PÅ BEBOERMØDET DEN 26. FEBRUAR 2013 1. Anlægget Skån de grønne områder - alle vil gerne

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

HUSORDEN. VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus

HUSORDEN. VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus Vedtaget på beboermøde Revideret 15. november 1990 26. februar 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... 2 1. Affald... 2 2. Altaner / terrasser... 2 3. Bad... 2 4. Brug

Læs mere

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 Forord En andelsboligforening er et miniaturesamfund. Beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden man bliver fælles om mange

Læs mere

Husorden for PAB afd. 8 Gældende fra 8. september 2009

Husorden for PAB afd. 8 Gældende fra 8. september 2009 Husorden for PAB afd. 8 Gældende fra 8. september 2009 1. Et godt klima er meget værd En boligforening med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængig af hinanden, man bliver

Læs mere

Boligselskabet KIRSTINEVANG Ballerup

Boligselskabet KIRSTINEVANG Ballerup Boligselskabet KIRSTINEVANG Ballerup Husorden for afdeling IV Regler for husdyrhold 1 Affald Alt husholdningsaffald skal afleveres i lukkede poser i de opstillede affaldsøer tæt ved din bolig. Store ting

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 6 Hendriksholms Blv/Roskildevej

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 6 Hendriksholms Blv/Roskildevej Maj 2008 HUSORDENSREGLEMENT For Afdeling 6 Hendriksholms Blv/Roskildevej Funktionærens kontor: Roskildevej 353B, kld. tlf. 3641 3915 Kontortid: Man - fredag kl. 09.00 09.30 Rødovre Boligselskab: Brandholms

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening v. BO-VEST. Vedtaget på Beboermøde D. 6 September 2010. Toften Afdeling 1 HUSORDEN

Vridsløselille Andelsboligforening v. BO-VEST. Vedtaget på Beboermøde D. 6 September 2010. Toften Afdeling 1 HUSORDEN Vridsløselille Andelsboligforening v. BO-VEST Vedtaget på Beboermøde D. 6 September 2010 Toften Afdeling 1 HUSORDEN Formål: Formålet med denne husorden er, at Toften skal være et godt og trygt sted at

Læs mere

Husorden For Stilledal

Husorden For Stilledal Husorden For Stilledal SAMVIRKENDE BOLIGSELSER Husorden for afd. Stilledal Så vi alle kan være her Affald Af hygiejniske grunde skal affald være pakket i affaldsposer. Større ting som møbler og lignende,

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen. Fortbo. Ordensreglement

Ejerlejlighedsforeningen. Fortbo. Ordensreglement Ejerlejlighedsforeningen Fortbo Ordensreglement 1. Formål og gyldighed 1.1 Dette ordensreglement har til formål at sikre bevarelse af Ejerforeningen Fortbo s arealer og bygninger som et attraktivt, vel

Læs mere

Husorden For Stilledal

Husorden For Stilledal Husorden For Stilledal SAMVIRKENDE BOLIGSELSER Husorden for afd. Stilledal Så vi alle kan være her Affald Af hygiejniske grunde skal affald være pakket i affaldsposer. Større ting som møbler og lignende,

Læs mere

Ordensregler for Lundegården

Ordensregler for Lundegården Et godt klima er meget værd Ordensregler for Lundegården En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængig af hinanden. Man bliver fælles om mange ting, og

Læs mere

Husorden Bestemmelser for husdyrhold Og havereglement. for. afdeling Egebjerghaven

Husorden Bestemmelser for husdyrhold Og havereglement. for. afdeling Egebjerghaven Husorden Bestemmelser for husdyrhold Og havereglement for afdeling Egebjerghaven Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Telegrafvej 5 B, 2 2750 Ballerup Telefon 4466 7261 Fax 4466

Læs mere

Husorden afdeling 78 - Isagervej

Husorden afdeling 78 - Isagervej Indhold Lejlighed... 1 Ventilation... 2 Ændringer... 2 Husdyr... 2 Støj... 2 Fællesområder... 3 Rygeloven... 3 Fællesvaskeriet... 3 Antenneforhold... 3 Affaldshåndtering... 4 Terrasser... 4 Knallerter...

Læs mere

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting.

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting. Husorden. Husorden for AAB afdeling 26. Indledning: En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 260 Skolestien mfl. Godkendt på afdelingsmødet den 12.11.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Affald... 2 Antenner...

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, ROLLA- TORER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER / VINDUER

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, ROLLA- TORER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER / VINDUER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, ROLATORER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 BRANDØRE... 4 DØRSKILTE... 4 FODRING

Læs mere