Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "www.visensvenner-kbh.dk"

Transkript

1 Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 14, nr. 3 - September

2 INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 3, 2012 Arbejdstøj og festtøj års jubilæumsfest 9. februar Optræden på Kulturhavn Visekursus på Engelsholm Højskole... 6 Kalender... 8 Plakat i.f.m. visearrangementet den 9/ Anmeldelse: Revyperler på Stribe Til de lange vinteraftener Bestyrelsen m.m. adresser, kolofon ARBEJDSTØJ OG FESTTØJ Af Kim Ravn-Jensen Efter en lang og forhåbentlig god sommerferie er foreningens aktive trukket i arbejdstøjet igen. Vi har markedsført foreningen ved Kulturhavn 2012 (se side 4-5) den 5. august, den 18. august studerede vi teknikken i Krudttønden, festudvalget har holdt møde den 24. august, sæsonens første hulemøde var den 28. august, og dagen efter afholdt vi et lille internt kursus. Den 6. september er der bestyrelsesmøde, og søndag den 9. september kl. 15 starter sæsonens første arrangement i Krudttønden (se kalenderen og side 10). Det er mig en stor glæde at se, at der dukker folk op til alle disse aktiviteter, og at det endda er forskellige folk. Strategen i mig siger, at det er i denne tilstand af, at vi løfter i flok, at vi skal sluse folk ind til nye aktiviteter. Bestyrelsen har fået uddannet nye kræfter i lydteknik m.m., men endnu flere hænder er bestemt velkomne. Hvad jeg ovenfor har kaldt et lille internt kursus, er en anden ny aktivitet. Bestyrelsen er bestemt lydhør over for mere af den slags. Lørdag den 6. oktober kl. 14 vil vi forsøge at sluse nye viseinteresserede ind ved at optræde på Revymuseet til almindelig museumsentré. Hvad festtøjet angår, så hold det klar til lørdag den 9. februar 2013 kl Da fejrer foreningen sit 60 års jubilæum, som det fremgår af invitationen på næste side. Alle med interesse for vor forening er hjertelig velkomne! 2.

3 60 ÅRS JUBILÆUMSFEST 9. FEBRUAR 2013 Kære visevenner! Det er os en glæde at invitere til jubilæumsfest 60 år! Danmarks ældste viseforening! Vi fejrer jubilæet på selve dagen Lørdag den 9. februar 2013 fra kl i Pejsesalen ved KB-Hallen, Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg Vi forventer at kunne overholde følgende program: Ankomst kl Velkomstdrink Til bords kl. 18 i den smukke, nyrestaurerede Pejsesal, hvor vi nyder en forret. Herefter vil der nok være to-tre viser, før vi forsyner os fra den veludstyrede buffet. Når vi har fået stillet den værste sult og ditto tørst med en halv flaske vin eller tilsvarende øl eller vand, kommer det store clou: FORMANDENS JUBILÆUMSOVERRASKELSE! Herefter er vi nok lidt mere sultne og tørstige, så vi kan forsyne os igen fra buffeten, mens nye solister underholder. Så er det tid til desserten, kaffen og et par viser mere. Det hele styres med fast og kærlig hånd af en veloplagt Ulrik Reimann. For alt dette vil vi kun bede om 350 kr. pr. person (indsættes på foreningens konto nærmere oplysninger hos formanden). Vi vil gøre vores bedste til, at det bliver en uforglemmelig jubilæumsfest, og håber, vi kan byde velkommen til rigtig mange deltagere. Mange venlige hilsner, Festudvalget 3.

4 OPTRÆDEN PÅ KULTURHAVN 2012 Af Lischen Wirgowitsch For 12 år siden opfordrede Københavns Kommune samtlige foreninger i byen til at deltage i et projekt der hed Kulturhavn og skulle løbe af stabelen langs kajen på Islands Brygge i august. Visevennerne meldte sig selvfølgelig for, ligesom alle de andre foreninger, at reklamere for os selv og vise hvad vi kunne. Vi var 3 sangere og en pianist på medbragt klaver, der på festivalens første dag på kun en halv time skulle slå tonen an og lokke folk til. Det var drøjt, især hvis regnen silede ned, så stod vi og krøb sammen under paraplyen som små våde mus. Men vi sang, for the show must go on. 4. Annmari Sol synger Islands Brygge Vi må have gjort det godt, for efter nogle år, hvor vi tappert mødte op til den stadig voksende Kulturhavn, blev vi bedt om at synge på den eftertragtede lørdag i det store telt, hvor der var scene, højttalere og lydmand samt siddepladser. Det gav flere tilhørere, og nu var vi flere på scenen. Og for et par år siden steg vi atter i graderne hos det efterhånden veletablerede Kulturhavn : Vi blev tilbudt at optræde i havnens store sal søndag aften og således være med til at lukke festivalen. En cadeau til Visen og dens Venner, tør man nok sige. Og i år var vi naturligvis også med, søndag kl , mens solen gik ned over Bryggen og københavnerne slentrede rundt og fik sig en kølig pils. Med Kim i spidsen som konferencier og anført af 3 pianister sang vi vore bedste viser, hvor publikum kunne synge med på omkvædet.

5 Og så kom det, der for mig blev aftenens clou. Et orkester af rigtig mange trommeslagere, på almindelige og forskellige afrikanske trommer, marcherede taktfast i snorlige rækker langs kajen, anført af dansende kvinder i smukke kostumer (trommeorkestret Slagkraft, red.). Dirigentens stok var en fløjte, som han med ildhu brugte til at få orkestret til at skifte mellem samba, rap og noget, jeg ikke ved hvad var. Da orkestret nåede til den store sal og standsede op, stod vi alle udenfor, parat til at synge de rap- og sambatekster, som Kim havde forfattet og ladet trykke. Rappen lød således: Om solen skinner, om sneen sner: Visens Venner ta r 60 år mer. Det var sang og høj musik på kryds og tværs, der gav masser af energi og godt humør, og da truppen marcherede/dansede videre, fulgte vi trop - og var med til at lukke Kulturhavn 2012 ned med manér. I skumringen drak vi et glas vin og glædede os over, at alt var gået så godt, og at vi selv havde haft det dejligt. Næste år skulle I, vore visevenner, aflægge Kulturhavnen et besøg og tage venner, børn og børnebørn med. Der er et hav af aktiviteter, som man kan se på eller prøve, i vandet og på land, og så serveres der is, øl og vand samt mad til rimelige priser. Bedre kan det næsten ikke blive - så velkommen til Kulturhavn Jørgen Aagaard og Lischen Wirgowitsch 5.

6 VISEKURSUS PÅ ENGELSHOLM HØJSKOLE Af Lisbet Lyngenbo Sekkelsten (første del) og Jørgen Jacobsen Engelsholm er et gammelt slot fra 1500-tallet. Derfor var komforten og lydisolationen absolut ikke den bedste, men beliggenheden er rent ud sagt pragtfuld. Jeg ville ønske, at jeg havde haft et kursus i landskabsmaling, men det kan jo komme siden! Alle viseinteresserede fra det ganske land var indbudt. Der var 5 værksteder, man kunne vælge sig ind på: 1) Sang-værkstedet v/ Lise Haavik. 2) Alex Sundstrøm: Akkorder og becifring samt fastholdelse af selvkomponerede melodier. 3) Bente Kure: Skriv, fordi det er sjovt. Hun er sanger og sangskriver selv. 4) Fremførelse af visen v/skuespiller ved Vendsyssel Teater Jørgen Bing. 5) Book en tid hos pianisten v/david Mondrup, Engelsholm. Jørgen og jeg valgte os ind på sangskriverholdet hos Bente Kure. Vi var 10 i alt, som fik et særdeles interessant og inspirerende kursus hver formiddag i 5 dage. Om eftermiddagen kunne man cirkulere mellem de 4 andre muligheder. Personligt trængte jeg mest til dramatisering af tekstindholdet i et par egne viser og fik kompetente råd af Jørgen Bing, som er et dynamisk og tålmodigt menneske. Der tilbragte jeg de fleste eftermiddage. Ved hans side var den meget dygtige pianist og komponist David Mondrup, som spillede alt mellem himmel og jord og transponerede på et blunk. Hans speciale er elektronisk musik. Ved en aftenforestilling demonstrede han, hvordan han ledsagede gamle ballader (dejligt sunget af en ung sangerinde) med naturlyde, optaget ved skov og strand, og kædede dem sammen med egne kompositioner på keyboardet. Stemningen blev euforisk! Den aften var for mig et højdepunkt, bortset fra den sidste morgensamling om lørdagen, hvor jeg fik uropført min Danmarks-vise fra 1985 i en fuld sal, akkompagneret af David og en deltager på tværfløjte. Vores visekursus kørte parallelt med et kunstkursus. I udgangspunktet fandt jeg det vældig interessant med en kombination af disse elementer, 6.

7 men for megen samkøring i en for snæver tidsramme skabte flere sammenstød mellem visefolket og kunstfolket. Efter aftale med Lisbet har Jørgen ønsket at supplere med: Jeg er enig med Lisbet i meget - men er nok lidt mere kritisk. Jeg fandt som hun slottet smukt, men jeg fandt det helt uegnet som kursussted. Trapper overalt, slet vedligeholdt, alt for få toiletter. Forplejningen var som regel ringe. For høje priser på drikkevarer. Jeg fulgte Bente Kures undervisning så godt som hele tiden og kan derfor kun udtale mig herom. Den var fremragende, og jeg lærte meget om, hvordan man kan skrive en vise. Hvis man - som jeg - vanskeligt kan skrive uden til en melodi, belærte hun mig om, at det kunne jeg da bare gøre - for mange melodier har en fælles rytmik - og man er på ingen måde bundet af forlægget. Så jeg skrev en vise om plagiater og originale tekster til Menuetten af Elverhøj! Så nu søger jeg en komponist. Samværet med lærere og visevennerne var alle tiders. Jeg blev helt høj. Kursusdeltagere i Riddersalen 7.

8

9

10 Jubilæumssæson i Visens Venner København: Musikken er af Amdi Riis, og gæsterne er fra Amagerland Den 9. september 2012 starter Visens Venner København sin 60 års jubilæumssæson med toner af komponisten Amdi Riis. Lise Gerd Pedersen præsenterer et program med sig selv, Hanne Madsen, Ragnhild Dissing, Lischen Wirgowitsch, Jørgen Ebert, Annie Laksø, Claus Alsted, Ivy Parsbæk, Jørn Schlichting, Vibeke Bonné, Finn Schlanbusch og Kim Ravn-Jensen. Efter pausen får vi gæster: Ivy Parsbæk, Jørn Schlichting, Ole Jørn Nielsen, Tom Aggerholm og Lonny Nilsson. De kommer fra en af vore nærmeste naboforeninger: Visens Venner på Amagerland, som hører til i Tårnby kommune. 10. Søndag den 9. september 2012 kl (dørene åbnes en halv time før) i KRUDTTØNDEN Serridslevvej 2, København Ø Entré 40 kr. for medlemmer ellers 70 kr.

11 REVYPERLER PÅ STRIBE 2012 Anmeldt af Kim Ravn-Jensen fotos af James Thisted Det de gode gamle dage der på mode igen synger Anne Herdorf, Jannie Faurschou, Max Hansen jr. og Tommy Kenter i indledningsnummeret til Revyperler på Stribe På den måde får holdet taget tyren ved hornene og slået fast, at selv om forestillingen i mange henseender ligner sæsonens øvrige revyer, gør Revyperler en dyd ud af ikke at være aktuel. På den måde har Revyperler mange fællestræk med, hvad vi går og foretager os i Visens Venner. Med professionalismen og antallet af publikummer som en afgørende forskel. Hvad scenografi og sammenspilsinstruktion angår, er Revyperler særdeles vellykket og på et niveau, Visens Venner aldrig vil kunne nå. Når disse elementer benyttes til at få publikum til at grine, har man svært ved at forestille sig, at de oprindelige fremførelser kan have været væsentligt bedre end efterligningerne. For mig var det komiske højdepunkt Max Hansen i Dirch Passers gamle rolle som forsikringsdirektør i sketchen Babs og Nutte. Max Hansen udstråler en umiddelbar og meget rørende kærlighed til det materiale, han har fået tildelt, og derfor er han efter min mening forestillingens stærkeste kort. Skarpt forfulgt af Tommy Kenter, hvis Alf Velling man kan bilde sig ind at gennemskue og så alligevel ikke. Det er komik på højt niveau. Max Hansen charmerer publikum i B&W 11.

12 Før jeg kommer ind på Revyperler s håndtering af viserne, bør jeg nok slå fast, at jeg er en elendig tilhører til gamle revyviser. Når skuespillerne fremfører 50 år gammelt materiale, bør de kunne forvente, at publikum ikke kender samtlige pointer udenad og i tilgift har oplevet et antal alternative fortolkningsmuligheder. Men i den henseende møder jeg og andre visevenner ikke uforberedt op. Jeg har med en vis undren bemærket mig, at avisanmeldelser har rost forestillingen for at være fornyende. Den betegnelse finder jeg upræcis. Jeg synes tværtimod, at mange af viserne kunne have været fremført skarpere, end det blev gjort. Solisternes pietet lå ligesom det forkerte sted. Hanne Juul fra viseskolen i Kungälv har lært mange af os, at man aldrig må fremføre en vise i största allmänhet altså, at man ikke må behandle materialet, som om der kun var én måde at gøre det på. Det synes jeg skete med blandt andet Jacobsen og Familieportrætter. Tommy Kenter meddelte før Anne Herdorfs fremførelse af Jacobsen, at den efter hans mening er Danmarks bedste revytekst. Jeg synes det samme, men visens kvalitet bunder efter min mening i, at perspektivet kan gøres langt bredere end, hvad Erika Voigt i sin tid formåede. En uønsket graviditet måtte i 1948 forventes at have mere ødelæggende konsekvenser end, hvad Anne Herdorfs smil på læben antydede. Efter min mening er der tilsvarende et voldsomt potentiale i visens belysning af de sociale spilleregler, som dengang gjorde det muligt for Jacobsen at drive sit spil efter forgodtbefindende. Hvis solisterne udviste pietet over for originalmaterialet ved i tilgift at gengive de oprindelige fortolkninger, savnede jeg til gengæld pietet med hensyn til præcision i udførelsen. At ord byttes om, og verselinjer forsvinder, er måske uundgåeligt. Men musikerne behandlede det materiale, enhver kan købe eller låne, temmelig skødesløst, uden at der kom noget godt endsige fornyende ud af det. De bedste solister og musikere fra dengang havde efter min mening en stilfornemmelse, det aldrig vil være en skam at tage ved lære af specielt ikke, hvis det er deres materiale, man fremfører. Her aner jeg et problem i retning af, at nutidens sangopgaver fremelsker stemmetyper, der kan være noget hårdhændede over for ældre viser. Anne Herdorfs stemme fungerede flot i duetten Vi to, som oprindelig blev fremført af Bodil Udsen og Birgitte Reimer. Men Bodil Udsen kunne slå om og 12.

13 give en langt mere intens Jacobsen, end publikum mødte til Revyperler. Nogle af viserne blev for øvrigt afleveret fra en usædvanlig vinkel: Tommy Kenter reciterede Pige træd varsomt i skikkelse af Alf Velling, og det tog visen efter min mening ikke skade af. Jeg vil tro, at den ideale fremførelse af Nå har det ligesom filmklippet fra Matador, hvor lærer Andersen står og fryser på altanen: De findes ikke, selv om mange bilder sig det ind. Med det udgangspunkt synes jeg, Vi to at Jannie Faurschou slap rigtig godt fra at kaste sig ud i Nå. Revyperler på Stribe er trods en del sjusk hist og pist et herligt alternativ til landets øvrige revyer. Et omhyggeligt udvalgt materiale bliver i de bedste scener levendegjort på kostelig vis. Og så er det spændende at opleve sin hobby i festdragt foran et større publikum. Jeg glæder mig til næste års forestilling. Nå 13.

14 TIL DE LANGE VINTERAFTENER Af Kim Ravn-Jensen Jeg er helt på det rene med, at interesse for og kærlighed til visekunst ikke for alle er ensbetydende med, at man partout skal skue tilbage i tiden. Men tidligere tiders udfoldelser har min store interesse, og jeg ved, at mange af foreningens medlemmer har det på samme måde. Derfor har jeg valgt at bruge lidt ledig spalteplads på at gøre opmærksom på 14.

15 nogle udgivelser af historisk materiale. Typisk er bøgerne og CD-erne båret frem af rigtige ildsjæle med stor entusiasme og lav timeløn. Alene af den grund kan det anbefales at købe ind og lade sig smitte af begejstringen. Tveden, Jesper (2010): Carl Alstrup manden på risten. København: Forlaget Multivers ApS. (1 CD medfølger). Brenaa, Jens, Bidstrup, Just & Pilgaard, Ole (2012): Erika Voigt En Dame fra 90 erne. Frederiksberg: Olufsen Records (2 CD-er med booklet). Nørdam, Bruno (2009): Karen Jønsson Hvorfor er lykken så lunefuld. Randers: Eget forlag (2 CD-er med samme titel knytter sig til bogen). Pilgaard, Ole (red.) ( ): Den danske Revy København: Dacapo Records (23 CD-er med booklets). Breuning, Susanne (2009): Det handler om kærlighed bogen om Knud Pheiffer. København: S.P. Promotion (1 CD medfølger). Du kan hjælpe foreningen med at markedsføre visekoncerterne i Krudttønden: Hent plakater på hjemmesiden, fordel dem i dit nærområde, og tag en ven med! Har vi din rigtige mailadresse? Foreningen sparer penge, hver gang vi bruger ! (og du modtager de seneste nyheder) Du kan for eksempel oplyse din mailadresse, når du køber billet i Krudttønden. Samtidig kan du vælge til eller fra, om du ønsker Vi edommen tilsendt pr. i stedet for med posten. Husk, at du altid kan hente det seneste nummer af Vi edommen i trykt form ved arrangementerne i Krudttønden (porto udgør ca. halvdelen af udgifterne til bladet). 15.

16 Afsender: VVK v/tonna Nørrelund, Tjørnelunds Alle 17, 2500 Valby BESTYRELSEN Kim Ravn-Jensen, formand, Dæmningen 5, 2500 Valby / Hanne Nielsen, kasserer, kasserer@visensvenner-kbh.dk Vibeke Kirst, næstformand og aspirantkontakt, Tybjergvej 40, 2720 Vanløse. morkirst@yahoo.dk Vibeke Bonné, medlemspleje, Fredskovhellet 20, 1.th, 3400 Hillerød. vibeke.bonne@hotmail.dk / Stampe Villadsen, Livjægergade 44, 1.tv, 2100 København Ø. stampe@visensvenner-kbh.dk Tonna Nørrelund, udeoptræden, Tjørnelunds Alle 17, 2500 Valby. tonn@mail.tele.dk Laila Bork, vennekredskontakt, Hyltebjerg Allé 60A, st. th., 2720 Vanløse, lailabork@hotmail.com Niels J. Holm, Kulsviertoften 50, 2800 Lyngby, nielsdoc@dadlnet.dk / UDEN FOR BESTYRELSEN Arkivar Mette Brabæk mette.brabaek@privat.dk / Redaktion: Kim Ravn-Jensen (ansv.) og Vibeke Bonné CVR nr Kontingent: Kr. 200,- pr. år (januar-december) Girokonto ; Bankkonto Vi edommen trykkes i ca. 150 eksemplarer og sendes/uddeles til Visens Venner Københavns medlemmer, alle danske Visens Venner-foreninger, til biblioteker og til andre organisationer. Bladet findes også på hjemmesiden. Næste deadline: 15. december 2012

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 15, nr. 3 - September 2013 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 3, 2013 En ny sæson... 2 Bodil Steen... 3 Optræden ved Kulturhavn 2013... 4

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48 dørene åbnes kl. 18:30 JANUAR 2012 NR 3/48 Det jeg siger her, er ikke noget jeg selv har fundet på, men det er sagt af en mand, som vidste, hvad han talte om -! AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen Tema:

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 16, nr. 1 - Januar 2014 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2014 At lære en vise... 2 Revyminder og Bodil Steen-viser... 3 Unge møder gamle

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 16, nr. 3 - September 2014 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 3, 2014 Sæt tænderne i en saftig visebog... 2 De aktives hulemøder... 3 Sommerbilleder

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 15, nr. 1 - Januar 2013 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2013 Skiftetid... 2 Viseeftermiddagen 9. september 2012... 4 Om lidt er sangen

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

August 2008. På @ Side: 1. Velkommen til en ny herlig sæson i vores dejlige viseforening. Annelise Avnshøj har desværre valgt at træde.

August 2008. På @ Side: 1. Velkommen til en ny herlig sæson i vores dejlige viseforening. Annelise Avnshøj har desværre valgt at træde. Fortsat.. Vi har en god forening med en dejlig fasttømret medlemsskare og vi forsøger at yde vores bedste hver viseaften. Vi har mange gode arrangementer i den komne sæson. Vi begynder i september 2008

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstformand Fini Mandrup finimandrup23@g.mail.com 3054 1001 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kassemester Lise Jepsen

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Randers ugen På glædeligt gensyn. Visens Venner i Randers.

Randers ugen På glædeligt gensyn. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2018 29. årgang Randers ugen 2017 På glædeligt gensyn.

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016.

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016. Program for 1. halvår 2016. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 2. februar Tirsdag 1. marts (aflevere tekster til Randers Ugen) Tirsdag 5. april Viseaftener: Kl. 19.30 I pausen kl.

Læs mere

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus Vi er nu trådt ind i sommerperioden 2015, og dette kan allerede mærkes. Der nærmer sig sol- og strandvejr, og vi kan allerede nu se et højt aktivitets niveau ud af huset for mange af beboerne i klynge

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012. Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk.

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012. Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk. Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012 Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk. Viseaftener Det kunstneriske manifesterer sig jo i

Læs mere

Årgang 22 Juli 2019 Nr. 2. Den nye bestyrelse, valgt på generalforsamlingen i marts 2019

Årgang 22 Juli 2019 Nr. 2. Den nye bestyrelse, valgt på generalforsamlingen i marts 2019 Årgang 22 Juli 2019 Nr. 2 Den nye bestyrelse, valgt på generalforsamlingen i marts 2019 Formanden har ordet.. 2 Siden sidst.. 3 September 2019 4 Oktober 2019. 5 November 2019 December 2019. Bestyrelsen..

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

POSTEN. Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 43. årgang nr. 3 Januar 2017

POSTEN. Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 43. årgang nr. 3 Januar 2017 POSTEN Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 43. årgang nr. 3 Januar 2017 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg 11 Deadlines For Hjemstavnsposten 2016-2017

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 13, nr. 2 - Maj 2011 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 2, 2011 Uden for sæsonen... 2 Der kom en usædvanlig mail... 2 Annonce for arrangement

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår Hulemøde: kl i Helligåndshuset

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår Hulemøde: kl i Helligåndshuset Program for 1. halvår 2017. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 24. januar 2017 Tirsdag 14, februar 2017 Tirsdag 14. marts 2017 Lokale 8 Fritidscentret (aflevere tekster til Randers

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2013. Børnehuset Ringen

Nyhedsbrev Juni 2013. Børnehuset Ringen Nyhedsbrev Juni 2013 Børnehuset Ringen Kære Forældre Så er vi ved at lande igen efter vores fyringsrunde og en omrokering. Men heldigvis er vi blevet tildelt de 2 tidligere omtalte ressourcepædagoger.

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Februar og marts 2013

Februar og marts 2013 Februar og marts 2013 Ved julefrokosten fik en repræsentant fra hver afdeling en konvolut med indhold fra Lyngparkens Venner så de kunne julehygge sig sammen med beboerne. Aktiviteter på Lyngparken i Februar

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Indmeldelser: Mads Würts Pedersen Ullerupvænget Søndersø

Indmeldelser: Mads Würts Pedersen Ullerupvænget Søndersø Nr. 215 september2017 1 Nyt fra kassereren Indmeldelser: Mads Würts Pedersen Ullerupvænget 9 5471 Søndersø 91 25 45 67 mads456.dk@gmail.com Udmeldelser: Anny Bak Rettelser/ændringer: Ingen Benny Pedersen

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 12, nr. 1 - Januar 2010 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2010 Alt ved det gamle?... 2 Vi har vundet 10000.- hos Jørn Hjorting!... 3 Kirsten

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 13, nr. 1 - Januar 2011 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2011 Redaktørens (meget korte) klumme... 2 Forum for visevenner i Groupcare...

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Peter på tlf. 35 11 04 15 Brugerbladet

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

FEBRUAR 2012 NR 4/49. AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K. Tema: Livstræet

FEBRUAR 2012 NR 4/49. AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K. Tema: Livstræet FEBRUAR 2012 NR 4/49 AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K Tema: Livstræet Teatersalen Domus fredag den 23. marts 2012 kl. 20:00. Dørene åbnes kl. 18:30 OPLAGSTAL :350 - Udsendes 5 gange årligt til samtlige

Læs mere

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 DR Radiosymfoniorkestret Du skal til koncert med DR Radiosymfoniorkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere. I et symfoniorkester

Læs mere

"Noma" Scene. Fra. "Hvidt i Hvidt" Udviklet og skrevet i Feb 2015 på Isbjørnens Forfatter Camp

Noma Scene. Fra. Hvidt i Hvidt Udviklet og skrevet i Feb 2015 på Isbjørnens Forfatter Camp "Noma" Scene Fra "Hvidt i Hvidt" Udviklet og skrevet i Feb 2015 på Isbjørnens Forfatter Camp INT. NOMA. AFTEN Karoline og Anne træder ind i den fine restaurant. Du ved jeg elsker nye eventyr, men er du

Læs mere

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015 V ise n s F u V e n n e r r e s ø 57 Marts 2015 Strofen Efter ønske fra bestyrelsen er dette blad mindre. Yderligere information må findes på hjemmesiden. Redaktøren Deadline Materiale til næste blad skal

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010. 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket!

Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010. 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket! Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010 Der kan indsendes sange til konkurrencens to kategorier: 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket!)

Læs mere

Indeni mig... og i de andre

Indeni mig... og i de andre KAREN GLISTRUP er forfatter, socialrådgiver, familie, par- og psyko t erapeut MPF. PIA OLSEN er freelance illustrator og tegner til bøger, web, magasiner, apps og reklame. Når børn får mulighed for at

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

KULTURGAS. kul tur gas. i Brabrand

KULTURGAS. kul tur gas. i Brabrand KULTURGAS kul tur gas i Brabrand Generel information om KulturGas KulturGas har til formål at få kulturelle aktiviteter til Gasværket i Brabrand. De foredrag, der foregår på Gasværket, varer ca. 2 timer

Læs mere

34. årgang - Marts 2017

34. årgang - Marts 2017 34. årgang - Marts 2017 Så kom der lige et pulver, men nu tror vi at foråret er på vej. En smule sne holder dog ikke KUBI tilbage Davbladet er talerør for Lavuks 5 tilbud Fritids- og ungdomsklubben Lavuk

Læs mere

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon)

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) hallo det er Rasmus INTERVIEWER1: Goddag Rasmus, vi fik lov til at ringe til

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 15, nr. 2 - Maj 2013 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 2, 2013 Tradition og fornyelse... 2 Kabaret den 13. januar 2013... 4 Nye nordiske

Læs mere

Marts 2015 PÅSKELEJR KRISTI HIMMELFART SOMMERENS HOLD

Marts 2015 PÅSKELEJR KRISTI HIMMELFART SOMMERENS HOLD Marts 2015 PÅSKELEJR KRISTI HIMMELFART SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN S E J E R B O R G NYT FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 22220668 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid...

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid... GMnyt 2 Nyhedsbrev fra Nr 2 dec. 2017 I denne søde juletid... Kære forældre og elever. På tirsdag den 19. december er det sidste undervisningsgang i Musikskolen, og jeg sender jer i den anledning de bedste

Læs mere

AUGUST 2009. Velkommen til forhåbentlig mange gode viseoplevelser. Ivy Parsbæk. Formandens klumme: Fortsætter på side 2 Side 1.

AUGUST 2009. Velkommen til forhåbentlig mange gode viseoplevelser. Ivy Parsbæk. Formandens klumme: Fortsætter på side 2 Side 1. kan næsten ikke undgås, at jeg kommer til af lave et par bøffer undervejs, men jeg har en god bestyrelse bag mig, som står mig bi. Velkommen til forhåbentlig mange gode viseoplevelser. Ivy Parsbæk Formandens

Læs mere

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Morgengry kommer fra skypaladset i himlen. Men hun vil hellere tage på eventyr med sine to venner nede på jorden. Aben Kókoro kan godt lide

Læs mere

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde.

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde. Beretning 2015 JHF-veteraner. Velkommen til alle - medlemmer og JHF`s ledelse. Traditionen tro vil vi gerne starte årsmødet med at mindes de medlemmer, der er gået bort, siden vi var samlet til årsmøde

Læs mere

Vanløse Frikirke. Kirkeblad sommer 2016

Vanløse Frikirke. Kirkeblad sommer 2016 Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk LÆS OM: Gospelkoncert Sankt Hans på Søvang Børnekirken overnatter i kirken Sommergudstjenester Sommerstævne Musik på Engen Velkommen til Kbh Kirkeblad sommer 2016

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Marts 2019 PÅSKELEJR KRISTI HIMMELFART SOMMERENS HOLD

Marts 2019 PÅSKELEJR KRISTI HIMMELFART SOMMERENS HOLD Marts 2019 PÅSKELEJR KRISTI HIMMELFART SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 52612120 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 22. årgang December 2014 Nummer 4 Friske VHK ere på Damhusengen God jul og godt nytår Efterlysning Aktivitetskalender Rytmer Harmonicafé Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN Medlemsavis

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Maj står for døren. Og det betyder,

Maj står for døren. Og det betyder, Sidste skoledag for 9.klasserne er ons. d. 28.maj. Billdet her stammer fra 2013. Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.6 Maj 2014 51. Årgang Maj står for døren. Og det betyder, at de ældste

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1 FLASKEPOSTEN april 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN Kurser Foredrag Debat WWW.KURSERKBH.DK Pjecen er udgivet af Aftenskolernes Samråd i København. Se mere på www.kurserkbh.dk Layout og tryk: Eks-Skolens Trykkeri ApS Tak til Københavns

Læs mere

Fynske Årbøger. Nøddebo Præstegård. LitNet. Teater 95b. Historiefortæller Jens Peter Madsen. Jørgen de Myllius Bog om sit liv med musik

Fynske Årbøger. Nøddebo Præstegård. LitNet. Teater 95b. Historiefortæller Jens Peter Madsen. Jørgen de Myllius Bog om sit liv med musik December 2013 Odense Magasinet Nøddebo Præstegård Fynske Årbøger LitNet Teater 95b Jørgen de Myllius Bog om sit liv med musik Jul på gamle postkort 1 Historiefortæller Jens Peter Madsen Månedens Kunstner

Læs mere

Musik til sydøsteuropæiske danse

Musik til sydøsteuropæiske danse Musik til sydøsteuropæiske danse Nr. 19 December 2007 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen 4586 5008

Læs mere

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 35. Årgang Nr. 354. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 35. Årgang Nr. 354. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU November DEN 2012 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 35. Årgang Nr. 354 Side 1 Kaj Normann Andersen Anne-Grete Langaard Annie Andersen Ove Søtofte 10 November 22. November 22.

Læs mere

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder...

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder... 1 af 10 24-07-2011 16:55 For første gang i mange år blev der igen afholdt Sct. Hans fest i Ilskov. Borgerforeningen og Ilskov FDF havde indbudt store som små til at møde op ved FDF Hytten & den nye sø

Læs mere

Oktober 2015 ÅRSMØDE SOMMERENS HOLD

Oktober 2015 ÅRSMØDE SOMMERENS HOLD Oktober 2015 ÅRSMØDE SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 22220668 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161 MEDLEM Lone

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Mozarts liv I dette hæfte kan du arbejde med et lille musikværk, som hedder Eine kleine Nachtmusik. Musikværket er skrevet af en komponist, der hedder Wolfgang

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstform. Lise Jepsen bljepsen753@gmail.com 4063 9939 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kasserer Kirsten kirkvåg kirsten@kirkvaag.dk

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

Nyhedsbrev III 2012. Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred

Nyhedsbrev III 2012. Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred 1 især på side 4 Nyhedsbrev III 2012 Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred 2 Indholdsfortegnelse Byttepengeindsamlingen side 3 Det ultrakorte men virkeligt vigtige side

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Bag scenen september 2015

Bag scenen september 2015 Bag scenen september 2015 Udgivelse Ultimo december Medio marts Medio juli Ultimo september Deadline 15. december 1. marts 1. juli 15. september 1) Lidt fra Formanden 2) Huskekalender 3) Nye medlemmer

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Medlemsbrev nr. 4 / 2013

Medlemsbrev nr. 4 / 2013 Viser er ikke "finkultur" - men fin kultur Vises teksten ikke korrekt? Se den i din browser Medlemsbrev nr. 4 / 2013 Kære visevenner! Visesæsonen 2012/13 er nu forbi, og den blev sluttet af med en festlig

Læs mere

Hvis jeg var en dreng: Sammenspilsmateriale for 3-5 klasse

Hvis jeg var en dreng: Sammenspilsmateriale for 3-5 klasse Om dette materiale Velkommen til Hvis jeg var en dreng: Sammenspilsmateriale for 3-5 klasse som udover dette hæfte og CD, består af et manuskript med tilhørende ekstra materiale. Materialet er lavet med

Læs mere

Hvordan skaffer vi nye medlemmer og - lige så vigtigt - fastholder vore medlemmer?

Hvordan skaffer vi nye medlemmer og - lige så vigtigt - fastholder vore medlemmer? Hvordan skaffer vi nye medlemmer og - lige så vigtigt - fastholder vore medlemmer? Karen Skaaning 40 år Kirsten Poulsen 30 år Hanne Kock 30 år Laila Nesjan 20 år 4 gæve kvinder. Skrevet af Else Nørgård,

Læs mere

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt Babyer på bordet Babyer på besøg på Lyngparken kan altid trække smilet frem ved beboerne Nov. - Dec. 2018 Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt en gammel

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 2 / 2013

Nyhedsbrev nr. 2 / 2013 Viser er ikke "finkultur" - men fin kultur Vises teksten ikke korrekt? Se den i din browser Nyhedsbrev nr. 2 / 2013 Kære visevenner! I næste uge - den 8. marts - får vi besøg af en kær ven af foreningen,

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Sct. Hans erne. Spar portoen og betal kontingent til formanden Windelsvej 82, eller til kassereren Bøgebjergvej 37.

Sct. Hans erne. Spar portoen og betal kontingent til formanden Windelsvej 82, eller til kassereren Bøgebjergvej 37. Maj 2000 2 Sct. Hans erne Opslags tavlen Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. 12. maj kl. 19.00 Klubfest, Skoletorvet

Læs mere

Fra Den strandede mand tolv fortællinger om havet og hjertet

Fra Den strandede mand tolv fortællinger om havet og hjertet Klaveret Fra Den strandede mand tolv fortællinger om havet og hjertet Skrevet af Louis Jensen For lang tid siden faldt et klaver i havnen. Dengang var min bedstemor en lille pige med en stor, rød sløjfe

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset.

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Nr. 172 november 2011 Reception lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Vi ved ikke om der måske skal klippes en snor over? Vi ved heller ikke om den nordfynske verdenspresse kommer? Men vi ved alle

Læs mere

OSTEN P FALKE juni 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE juni 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN juni 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere