En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner"

Transkript

1

2

3 En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro. Klubben holdt indtil 1972 til på Stevnsgade Skole på Nørrebro. Nørrebrohallen Da den sidste Linie 5 forlod Nørrebro remise i 1972, deltog klubben aktivt i ombygningen fra remise til den Nørrebrohal, som kendes i dag, som er omdrejningspunktet for sports aktiviteter i bydelen. Nørrebrohallen har siden været Stevnsgades base, hvor klubben stadigt træner og har klublokaler og møderum. Nørrebrohallen er på mange måder i dag utidssvarende, men repræsenterer på den anden side et værested med hjerteblod og livskraft for Nørrebro og Nordvest. I april 2014 besluttede politikerne i Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg at Hal 3A i Nørrebrohallen skal ombygges, således at Stevnsgade kan spille elite basketball på højeste niveau i hallen og at der kan vises direkte TV fra hjemmekampene. Ombygningen af hallen påbegyndes i Den renoverede hal vil betyde ca tilskuerpladser, ny etablerede flugtveje, TV platform, kommentatorboks i glas og nyt lyd- og lysanlæg. Stevnsgade en klub med historiske traditioner Stevnsgade har i mange år været en af Danmarks førende Basketball foreninger. På det sportslige plan har klubben 3 danske mesterskaber for seniorer, utallige ungdoms danmarksmesterskaber, adskillige pokalmesterskaber for damer og herrer og har opfostret og udviklet en lang, lang række af landsholdsspillere og store sportsprofiler. De seneste år har klubben udviklet 12 ungdomsspillere til landsholdene, alle på nær to med anden etnisk oprindelse end dansk. Siden 1980 erne er Stevnsgades målsætning som sportsforening blevet udvidet til også at indeholde et stærkt socialt engagement med tilbud til alle børn og unge. Det har siden 1990 erne fået største prioritering, således at de sportslige resultater på seniorplan har været økonomisk ned prioriteret til fordel for det sociale engagement. I 2010 besluttede klubbens ledelse sig for at kombinere det sociale engagement med top elite og bringe Stevnsgade tilbage på landkortet som top elite klub. Stevnsgades ledelse er af den overbevisning, at et bevidst arbejde med både bredde, elite og integration er selvforstærkende og styrker både de sportslige og menneskelige resultater og værdier i foreningen.

4 Stevnsgade en stærk medspiller i bydelen - og CSR partner Stevnsgade har de senest år gennemført adskillige sociale projekter i samarbejde med Københavns Kommune for primært at integrere bydelens socialt truede børn for gennem en rekruttering at få dem til at dyrke foreningsidræt. Erfaringerne fra skoleprojekter og socialt arbejde i bydelens socialt belastede beboelseskvarterer har været særdeles positive. Så positive at klubben er i gang med flere projekter netop nu ligesom der søsættes nye projekter i efteråret Projekterne som har fået økonomisk støtte af eksempelvis Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederiks Fond, Lauritzen Fonden og Københavns Kommune ville ikke have kunnet gennemføres uden denne støtte. Derfor er samarbejdet med erhvervslivet i Købehavn af største prioritet i Stevnsgade Basketball. Stevnsgade - årets sportsforening i København 2013 Stevnsgade har hjemmebane, kontor og klublokaler i Nørrebrohallen i Bragesgade, men træner også flere andre steder på bydelens skoler. Stevnsgade har i 2014 knapt 450 medlemmer, hvoraf ca. 400 er under 25 år. 65 % af ungdomsspillerne under 18 år har en blandet eller 100 % anden etnisk oprindelse end dansk. Klubben vil fra sæsonstart 2014 have ca. 17 ungdomshold, 9 sekunda herrehold, 3 sekunda damehold, et oldboys hold, et 1. divisions dame hold og to elitehold, et Dameligahold og 1. divisions herrehold. Stevnsgade er i marts 2013 af DGI blevet udnævnt til årets sportsforening i København. En titel som bl.a. er blevet begrundet i det arbejde, som foreningen udfører udenfor træningsbanerne i det opsøgende arbejde, hvor det lykkes at få de unge ned på træningsbanerne i Nørrebrohallen, samt den vækst som klubben har haft i antallet af nye medlemmer samt det faktum at klubben har formået at kombinere elite og socialt ansvar.

5

6

7 Team Copenhagen er med til at bringe Stevnsgade tilbage til toppen i dansk idræt I 2010 indledtes et samarbejde med Team Copenhagen omkring udvikling af organisationen for at gøre den professionel og klar til at kunne gøre sig i den absolutte elite. Samarbejdet er ud over det rent organisatoriske et samarbejde omkring uddannelse af ledere, trænere, coaches også et samarbejde omkring klubbens talenthold. Samarbejdet betyder, at Stevnsgade og Team Copenhagen i fællesskab har udarbejdet strategier, der giver spillerne på de involverede hold en målrettet udvikling med mulighed for en senior karriere indenfor basketball både som spillere eller som trænere og ledere, ved siden af deres uddannelse og ikke mindst fokuserer på sunde levevaner, mad og lektier, som en væsentlig betingelse for en god tilværelse. Team Copenhagen støtter også Stevnsgades talentudvikling og eliteprojekt økonomisk med et årligt seks cifret beløb. Hvad vil Stevnsgade med foreningen? Det har været klart for ledelsen, at det er nødvendigt at have helt klare målsætninger for hvad vi vil med klubben, hvor vi vil hen og hvordan vi kommer der. For at ramme præcist der, hvor medlemmerne, trænerne og alle de frivillige ledere er enige om, at klubbens værdier ligger, har der de seneste to år været afholdt større seminarer og mindre sessions med ekstern deltagelse af sportskonsulenter fra Sports House Danmark, for at beskrive klubbens, værdier, politikker og strategier. Det har været vigtigt for ledelsen at gå ud til en bred kreds af medlemmer og frivillige få at få forankret politikkerne i klubben. Det har udmundet i en besluttet politik på bredde ungdomssiden, for talentudviklingen og for de to elite senior hold, der alle omhandler at tydeliggøre klubbens politik for rekruttering, fastholdelse, sportslige mål, vækst og uddannelse mv.

8 Stevnsgade børne- og ungdomshold Klubbens vision for ungdomsbreddearbejdet er at have: Velfungerende ungdomshold i alle årgange med et attraktivt breddetilbud til alle. Det er klubbens mål at have 600 ungdomsspillere under 18 år ved sæsonstart 2017, som alle er integrerede på velfungerende hold med veluddannede trænere, holdledere og engagerede forældre. Strategierne for at nå dette mål, kan læses på klubbens website. Stevnsgade sekunda senior hold Stevnsgade har uden tvivl dansk basketballs største sekunda senior afdeling. Til sæsonstart 2014 er der 9 herrehold, 3 damehold og et oldboys hold. På grund af klubbens geografiske placering er Nørrebrohallen blevet stedet, hvor de unge studerende og de som kommer til byen, der elsker spillet, søger hen. Klubbens vision for vores sekunda afdeling er at: Give flest mulige mulighed for at dyrke motionsbasketball i gode, sunde og sociale rammer. Udfordringen er naturligvis hal tid. I juni 2014 er ikke mindre end 60 på venteliste.

9 Stevnsgade talent ungdomshold Klubbens formål med talentpolitikken for ungdomsspillerne er at tydeliggøre klubbens talentarbejde. Visionen er at skabe: Talentmiljø på højeste nationale niveau. Politikken skal understøtte rekruttering og fastholdelse af spillere og trænere og videreuddannelse af trænerne og definere hvad et talent er. Derudover skal der skabes en kontinuerlig udvikling af talentmiljøet, således at de mest talentfulde af spillerne senere kan træde ind på klubbens elitehold og indgå i landsholdssammenhæng samt måske indlede en professionel karriere. Strategierne for at nå dette mål kan læses på klubbens website. ATK Stevnsgade har i 2013 udarbejdet klubbens egen ATK aldersrelateret trænings koncept, der detaljeret beskriver hvilke fysiske og tekniske færdigheder, som spillerne skal besidde i hver aldersklasse og hvordan der skal trænes for at opnå det. ATK principperne er implementeret i trænergruppen og et øvelseskatalog er netop færdiggjort, således at alle ungdomshold - uanset niveau træner efter de samme sunde principper. Stevnsgade Elite Visionen for klubbens to elitehold er, at Stevnsgade er den mest attraktive eliteklub i Danmark. De sportslige mål er defineret særskilt for damer og herrer. Strategierne til opnåelse af visionen og de sportslige mål er beskrevet nøje. For damernes vedkommende, som fik sølvmedaljer i Dameligaen i 2014 som oprykkere, er målet hvert år at deltage minimum i semifinalerne om Danmarksmesterskabet, at vinde DM senest i sæsonen 2016/17 samt international deltagelse i Europa Cup senest i sæsonen 2017/18. For herrernes vedkommende er det sportslige mål oprykning til Basketligaen i den kommende sæson. I sæsonen 2015/16 er målet en solid konsolidering, i 2016/17 er målet en semifinaleplads og i 2017/18 at vinde DM. Stevnsgades ledelse 2014 Ud over de mange frivillige trænere, holdledere og hjælpere ledes klubben af en kompetent bestyrelse. Organisationen er opbygget med generalforsamlingen som klubbens højeste myndighed, der under en syv mands bestyrelse, som er ansvarlig for driften. Organisationsplanen findes på klubbens website. Det skal her bemærkes, at alle afdelinger har afdelingsledere og at der er ansat en projektleder til rekruttering af børn og unge. Talentafdelingen har en sportschef ansvarlig for talentudvikling og en elitesportschef ansvarlig for de to elitehold, ligesom der er ansat en forretningsmæssig leder til markedsføring og sponsorarbejde.

10

11 Indgå partnerskab med Stevnsgade Basketball For at kunne agere med det sociale ansvar, som Stevnsgade tager, samt at kunne opfylde de sportslige ambitioner, som Stevnsgade har, er det naturligvis nødvendigt med ekstern funding. Mulighederne for at vise samfundsmæssig social ansvarlighed og samtidigt støtte et sportsligt sundt projekt er en kombination, som samlet giver et godt og bæredygtigt produkt, som vi tilbyder erhvervslivet. Derfor henvender Stevnsgade Basketball sig til dig og din virksomhed, for at forklare hvem vi er og fortælle om mulighederne for at blive en af klubbens samarbejdspartnere. Stevnsgade er Københavns seriøse basketballklub, hvor social ansvarlighed går hånd i hånd med store sportslige ambitioner. Du skal hjælpe os med meget snart at blive Danmarks bedste klub målt på alle barometre. Hvis du aktivt deltager i vores erhvervsnetværk eller bliver partner i vores CSR aktiviteter, kan vi være med til at være løftestang for at give dig og din virksomhed Flere og nye kunder, Mulighed for at styrke din CSR profil og gøre en forskel for mange socialt truede børn på Nørrebro, Networking med andre virksomhedsledere i et uformelt forum, hvor der er også vil være mulighed for at opleve samfunds- og virksomhedsrelevante indlæg fra danske erhvervsledere, deltage i vinsmagninger, middage og rejser, Oplevelser i form af sport på højeste niveau med kamparrangementer, middag, underholdning, cheerleaders og live musik, Goder til dit personale og kunder i form af gratis billetter, mulighed for at afholde en aktivitetsdag for dine ansatte hos Stevnsgade Basketball og udlån af spillere til interne eller eksterne sociale og kommercielle arrangementer i din virksomhed, Og endelig glæden og stoltheden over at støtte et sundt projekt. Vores samlede partnerskabs koncept har vi beskrevet i en folder, som vi meget gerne sender til dig og gerne mødes med dig og drøfter. Vi er ikke konforme i vores løsninger, men indgår naturligvis helt individuelle aftaler, der skræddersyes til netop din virksomhed. Ønsker du at drøfte mulighederne for at indgå et CSR partnerskab, at blive sponsor eller for deltagelse i vores erhvervsnetværk så kontakt da venligst Stevnsgade Basketballs sportschef Peter Kjøller, som er ansvarlig for Stevnsgade Fundraising på tlf eller personlig mail kjoller.peter@hotmail.dk. eller kontakt klubben på stevnsgade. basketball@hotmail.com.

12 Vores sponsorer og samarbejdspartnere Uden vores sponsorer, samarbejdspartnere, støtter og ikke mindst masser af frivillig og dedikeret arbejdskraft havde det ikke været muligt at tage det store skridt at vende tilbage. Hjerteligt tak til: til den absolutte elite i dansk kvindebasket. En varm og stor tak til alle. Hvidsværmervej Rødovre S C A N D I N A V I A H.C. Skov A/S

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark ELITEUDVALGETS VISION OG HANDLINGSPLAN 2015 GENERELT År 2015 skal Dansk Automobil Sports Union (DASU) bestræbe sig på at have aktive i den absolutte verdenselite indenfor alle bilsportens områder et effektivt

Læs mere

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010 Fritids- og idrætsafdelingen Dr. Margrethes Vej 28 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler

Læs mere

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Hvidovre IF Håndbold ønsker at få del i den kommunale sponsorpulje og ansøger hermed om 50.000,- kr. Hvad skal pengene bruges til? Beløbet skal anvendes

Læs mere

Eliteidrætspolitik i Holstebro Kommune Vers.1 07.06.07

Eliteidrætspolitik i Holstebro Kommune Vers.1 07.06.07 Side 1 af 5 Eliteidrætten i Holstebro Kommune tager afsæt i udviklingen af talenter. Udviklingen af eliteidrætten sker i et samspil mellem eliteidrætsudøvere, eliteklubber, uddannelsesinstitutioner, erhvervsliv

Læs mere

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab Event og Sport Netværk Egedal Om HØJ Elitehåndbold HØJ Elitehåndbold er den professionelle afdeling af foreningen HØJ Håndbold. HØJ Elitehåndbold blev

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 160.000 kr. Ajax København Håndbold 160.000

Læs mere

Idrætsskole i Gentofte

Idrætsskole i Gentofte Idrætsskole i Gentofte - et tilbud til unge talenter GENTOFTE KOMMUNE BØRN, UNGE OG FRITID Velkommen på idrætsskolen! Det er med stor glæde, at jeg indbyder unge talenter i Gentofte Kommune til at søge

Læs mere

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Otte år med SønderjyskE Baggrund Det er visionen at profilere Sønderjylland og at

Læs mere

Svømmeklubben Tempo og Vejle Svømmeklub Triton fusionerer til: Vejle Svømmeklub. (Arbejdstitel)

Svømmeklubben Tempo og Vejle Svømmeklub Triton fusionerer til: Vejle Svømmeklub. (Arbejdstitel) Svømmeklubben Tempo og Vejle Svømmeklub Triton fusionerer til: Vejle Svømmeklub (Arbejdstitel) Center for vandaktiviteter i Vejle Kommune Talentudviklings-kraftcenter under Dansk Svømmeunion Baggrundsinformation

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 140.000 kr. Ajax København Håndbold 140.000

Læs mere

Fredericia Kommune - Idrætspolitik godkendt af Fredericia Byråd den 8. maj 2006. Fredericia Kommunes Idrætspolitik

Fredericia Kommune - Idrætspolitik godkendt af Fredericia Byråd den 8. maj 2006. Fredericia Kommunes Idrætspolitik Fredericia Kommunes Idrætspolitik 1 Indledning Fredericia Kommunes Idrætspolitik tager udgangspunkt i Fredericia Kommunes vision 2012, idrættens fire livskvaliteter og den dialog der har fundet sted med

Læs mere

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Fredericia 5. november 2014 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk 51 26 60 62 Team Danmarks

Læs mere

Sport, MarkedSføring og BuSineSS

Sport, MarkedSføring og BuSineSS Sport, Markedsføring og Business Svendborg Rabbits Historie og fakta Svendborg Rabbits er udsprunget af Svendborg BasketBall Club (SBBC). I år 2000 rykkede klubben op i Basketligaen, og dermed blev der

Læs mere

Talentcentre og kraftcentre

Talentcentre og kraftcentre Talentcentre og kraftcentre 1.0 Indledning Team Danmark anser talentcentre og kraftcentre som en hjørnesten i en langsigtet udvikling af dansk eliteidræt. Formålet med talentcentrene og kraftcentrene er

Læs mere

VISION OG KERNEVÆRDI

VISION OG KERNEVÆRDI VISION OG KERNEVÆRDI Brøndby IF - det handler om os alle sammen For Brøndby IF handler det om fodbold. Om at inkludere og bringe folk sammen på tværs af kulturelle bånd og geografi. Om fællesskabet, der

Læs mere

- Sponsoroplæg - Horsens Stallions. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Horsens Stallions. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Horsens Stallions 8700 Horsens Amerikansk fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/horsens-stallions Intro

Læs mere

DET VIL VI. Strategi 2015-2020. dansk kano & kajak forbund

DET VIL VI. Strategi 2015-2020. dansk kano & kajak forbund Strategi 2015-2020 dansk kano & kajak forbund DET VIL VI DKF vil være den nationale organisation, der samler alle kano- og kajakaktiviteter under én hat for derigennem at skabe synergi, vidensdeling og

Læs mere

Værdisættet udgør en ramme for dansk talentudvikling og skal være ledestjerne for udviklingen af talenter i Danmark.

Værdisættet udgør en ramme for dansk talentudvikling og skal være ledestjerne for udviklingen af talenter i Danmark. Værdisættet udgør en ramme for dansk talentudvikling og skal være ledestjerne for udviklingen af talenter i Danmark. Når værdier og handlinger smelter sammen, bliver der skabt gode rammer for en stærk

Læs mere

Bliv samarbejdspartner med ASV

Bliv samarbejdspartner med ASV Bliv samarbejdspartner med ASV ASV er Aarhus Studenternes Volleyforening, der er blandt Danmarks største og ældste volleyball klubber. Klubben består af en stor andel medlemmer, primært studerende, fordelt

Læs mere

Sponsor i DALUM IF. Din klub - dit lokalområde

Sponsor i DALUM IF. Din klub - dit lokalområde Sponsor i Din klub - dit lokalområde Kære tidligere og kommende sponsorer Har du nogen gange valgt at bruge lørdag eller søndag formiddag til at lægge vejen forbi Dalum stadion? Her vrimler det med børn

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Code of Conduct for ESAA talenter i folkeskolen

Code of Conduct for ESAA talenter i folkeskolen 1 Code of Conduct for ESAA talenter i folkeskolen Som ESAA udøver indgår du ikke blot i et program, der understøtter og optimerer din egen sportslige og uddannelsesmæssige udvikling. Ved at blive ESAA

Læs mere

børneklub Årets Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg

børneklub Årets Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg Årets børneklub samler hel bydel Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg Tekst og fotos: Niels Henriksen Når stadsgartneren vender

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Pytlicks piger på sporet

Pytlicks piger på sporet Pytlicks piger på sporet Billedforslag: Et jublende kvindelandshold, der løfter OL- pokalen, mens guldkonfettien regner ned over dem. Billedtekst: Sådan så det ud i 2004, da holdet vandt guld til OL. Ni

Læs mere

Hovedlinjer. i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016

Hovedlinjer. i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 Hovedlinjer i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016 indholdsfortegnelse 1. Beslutningsproces og høring...3 2. Sammenhængen mellem lovgrundlaget og støttekonceptet...4 3. Tendenser i international eliteidræt...6

Læs mere

BRABRAND IF HÅNDBOLD 2016 - JYLLANDS BEDSTE TALENTUDVIKLERE

BRABRAND IF HÅNDBOLD 2016 - JYLLANDS BEDSTE TALENTUDVIKLERE BRABRAND IF HÅNDBOLD BRABRAND IF HÅNDBOLD 2016 - JYLLANDS BEDSTE TALENTUDVIKLERE UDARBEJDET AF BESTYRELSEN I SAMARBEJDE MED MARTIN LOFT, NIKOLAJ CLAUSEN, PETER GRUNDTVIG SØRENSEN OG MIKKEL STAFFENSEN INDHOLD

Læs mere

Idrætspolitik Svendborg Kommune 2017-2022 Udkast 1404 2016

Idrætspolitik Svendborg Kommune 2017-2022 Udkast 1404 2016 FORORD Svendborg Kommune er karakteriseret ved at have et stærkt idræts- og foreningsliv, der udgøres af både frivillige og professionelle af bredde og elite. For Svendborg Byråd er det vigtigt at udtrykke

Læs mere

Idrætstalentlinjen IDRÆTSTALENT-LINJEN IDRÆTSTALENTLINJEN

Idrætstalentlinjen IDRÆTSTALENT-LINJEN IDRÆTSTALENTLINJEN IDRÆTSTALENT-LINJEN IDRÆTSTALENTLINJEN Byskolerne og 10iCampus samarbejder igen i skoleåret 2016/17 med Varde Badmintonklub, Varde IF Fodbold og Varde Håndboldklub om at tilbyde talentfulde idrætsudøvere

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Benjamin Boeskov Gabrielsen 2730 Herlev Atletik - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/benjamin-boeskov-gabrielsen

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

Strategiplan Helsingør Svømmeklub

Strategiplan Helsingør Svømmeklub Strategiplan Helsingør Svømmeklub 2016 2024 Forord: Helsingør Svømmeklub fylder 90 år i 2016 og er således en af Danmarks ældste svømmeklubber med mange stolte traditioner, og en klub med mange nye og

Læs mere

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

lad drømmen og fornuften gå hånd i hånd

lad drømmen og fornuften gå hånd i hånd LAD DRØMMEN OG FORNUFTEN GÅ HÅND I HÅND Vi vil uddanne kommende eliteidrætsudøvere. Og vi vil gøre det uden at glemme den menneskelige dimension. Her kræves noget af dig, men udbyttet er også derefter.

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2016 2020

S T R A T E G I P L A N 2016 2020 S T R A T E G I P L A N 2016 2020 November 2015 Version 6 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Sailing Aarhus strategisk platform 2015 +

Sailing Aarhus strategisk platform 2015 + Sailing Aarhus strategisk platform 2015 + 1 Hvem er vi og hvad er vores formål? Sailing-Aarhus (SAA) er et foreningssamarbejde mellem sejlklubber i Aarhus Kommune og som er medlemmer af Dansk Sejlunion.

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. Copenhagen Inline Clubs ordinære generalforsamling d. 28. april 2004. Formandens beretning. Så har Copenhagen Inline Club snart fødselsdag igen, og vi fylder 3 år den 1. maj 2004. Det betyder, at det også

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej mod 1 klub

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej mod 1 klub Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2015 2017 På vej mod 1 klub Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre

Læs mere

Puls, sjæl og samarbejde

Puls, sjæl og samarbejde Puls, sjæl og samarbejde Politik for Kultur, Fritid og Frivillighed i Ringsted Kommune I Ringsted har vi et rigt og varieret fritids- og foreningsliv og et kulturliv, der byder på gode oplevelser for børn

Læs mere

BO - LEVE - ARBEJDE EN BOSÆTNINGSSTRATEGI FOR NÆSTVED KOMMUNE 2014-17

BO - LEVE - ARBEJDE EN BOSÆTNINGSSTRATEGI FOR NÆSTVED KOMMUNE 2014-17 BO - LEVE - ARBEJDE EN BOSÆTNINGSSTRATEGI FOR NÆSTVED KOMMUNE 2014-17 Sådan gør vi I Næstved Kommune har vi en vision med fokus på bosætning der hedder Mærk Næstved Godt liv for familien 2014-17. Visionen

Læs mere

ISHOCKEY. AaB Ishockey. Sponsorprospekt. Sæson 2012/2013. 20080915a

ISHOCKEY. AaB Ishockey. Sponsorprospekt. Sæson 2012/2013. 20080915a ISHOCKEY Sponsorprospekt Sæson 2012/2013 20080915a Olympiaparken Gigantium Willy Brandts Vej 31 9220 Aalborg Øst www-aab-is.dk Lidt om Ishockeysporten i Aalborg har igennem de senere år oplevet en fantastisk

Læs mere

Udviklingskoordinator Lene Rydal, DBU S. udvikling, lery@dbu.dk STYRK SAMSPILLET KLUB KOMMUNE DBU

Udviklingskoordinator Lene Rydal, DBU S. udvikling, lery@dbu.dk STYRK SAMSPILLET KLUB KOMMUNE DBU Udviklingskoordinator Lene Rydal, DBU S. udvikling, lery@dbu.dk STYRK SAMSPILLET KLUB KOMMUNE DBU Strategiens formål DBU har fra 2014 lanceret en fireårig kommunestrategi i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund

Læs mere

Generalforsamling 2015. Onsdag den 25. marts 2015

Generalforsamling 2015. Onsdag den 25. marts 2015 Generalforsamling 2015 Onsdag den 25. marts 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af generalforsamlingens lovlige indvarsling og afholdelse 3. Valg af referent 4. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Bilag 5.2: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.2: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.2: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. Ajax København Håndbold 150.000

Læs mere

Stillings- og personprofil Skoleleder

Stillings- og personprofil Skoleleder Stillings- og personprofil Skoleleder Maglegårdsskolen Marts 2015 Generelle oplysninger Adresse Maglegårdsskolen Maglegård Skolevej 1 2900 Hellerup Telefon: 39 98 56 00 Stilling Skoleleder Reference Ansættelsesvilkår

Læs mere

Boldklubben FREM - vejen frem

Boldklubben FREM - vejen frem Boldklubben FREM - vejen frem Boldklubben FREM vejen frem Denne folder bør ses som fundamentet for fodbolden i Boldklubben FREM og samtidig være udgangspunkt for den daglige omgang i klubben. Boldklubben

Læs mere

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! FC Odense 5250 Odense SV Fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/fc-odense Intro FC Odense er en mindre

Læs mere

Eliteidrætten har brug for dig. Hold-An Vej 7 / 2750 Ballerup / teamballerup.dk /

Eliteidrætten har brug for dig. Hold-An Vej 7 / 2750 Ballerup / teamballerup.dk / Eliteidrætten har brug for dig Hold-An Vej 7 / 2750 Ballerup / teamballerup.dk / +45 20 69 13 61 Bliv en del af netværket i Team Ballerup Team Ballerup eksisterer udelukkende pga. det lokale erhvervslivs

Læs mere

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk!

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk! RANDERS HERRE HÅNDBOLD SOCIALT ANSVAR OG UDVIKLING GENNEM HÅNDBOLD Randers HH Business & EventClub - et anderledes erhvervsnetværk! Randers HH er byens elitesatsning på herresiden som alle håndboldklubberne

Læs mere

Aktivering af socialt truede børn og unge på Nørrebro

Aktivering af socialt truede børn og unge på Nørrebro Aktivering af socialt truede børn og unge på Nørrebro CSR Projekt i samarbejde med Stevnsgade Basketball Stevnsgade Basketball en forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner Resume Projektets

Læs mere

Opfølgning på trænermøde. Ide katalog 20. Juni 2012

Opfølgning på trænermøde. Ide katalog 20. Juni 2012 Ide katalog 20. Juni 2012 Hvad går godt i Odense Atletik? Gode Faciliteter Mandlig kastegruppe Ungdomsafdelingen Rigtig gode resultater fra et par profiler med fremtiden foran sig og flere andre på vej

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Eksempelprojekter. Bilag til Horsens Kommunes idrætspolitik Idræt i bevægelse. 23.10.2012

Eksempelprojekter. Bilag til Horsens Kommunes idrætspolitik Idræt i bevægelse. 23.10.2012 Eksempelprojekter Bilag til Horsens Kommunes idrætspolitik Idræt i bevægelse. 23.10.2012 1 Udendørs mødested for ældre X X X I dag er tanken om et udendørs samlingssted med motion i fokus, hvor specielt

Læs mere

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Talent 2016-20 - strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Baggrund Talentstrategi 2016-20 beskriver målene for udvikling af talentarbejdet i dansk sejlsport og de områder, som talentarbejdet har særlig

Læs mere

Retningslinjer SPORTSKLASSERNE. Birkelundskolen TALENT SPORT UDDANNELSE. Holstebro Elitesport. Talent Sport Uddannelse

Retningslinjer SPORTSKLASSERNE. Birkelundskolen TALENT SPORT UDDANNELSE. Holstebro Elitesport. Talent Sport Uddannelse Retningslinjer SPORTSKLASSERNE Birkelundskolen TALENT SPORT UDDANNELSE Holstebro Elitesport Talent Sport Uddannelse Indledning Som udøver tilknyttet Holstebro Elitesport indgår du ikke blot i et program,

Læs mere

Det handler om ildsjæle

Det handler om ildsjæle Det handler om ildsjæle Talentudvikling, Holdsport & Erhvervsnetværk Et sponsorat skal være et dynamisk samarbejde til glæde og gavn for begge parter derfor er vores sponsorer ikke bare sponsorer men samarbejdspartnere

Læs mere

TEAM DANMARK-ORDNING VELKOMMEN

TEAM DANMARK-ORDNING VELKOMMEN TEAM DANMARK-ORDNING VELKOMMEN Amalie Dideriksen, 3u, 2 x VM-guld U19 2013 og 2014, nomineret til årets idrætstalent 2013 Velkommen Christina Teller Kristoffer Nielsen Jørgen de Linde Lind Selfie af Nominerede

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2014 2018

S T R A T E G I P L A N 2014 2018 S T R A T E G I P L A N 2014 2018 November 2013 Version 4 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING

UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING Hvordan tager man temperaturen på UV-rugby sporten i Danmark? Er UV-rugby sporten i fremgang, stilstand eller tilbagegang? Hvordan måler man effekt af nye tiltag indenfor UV-rugby

Læs mere

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB I DENNE FOLDER BLIVER DU PRÆSENTERET FOR DE MULIGHEDER, DER FINDES VED AT STØTTE B.93 IGENNEM VORES ERHVERVSKLUB.

Læs mere

Idræt for alle fra hverdagsmester til verdensmester. Idrætsstrategi for Køge Kommune 2015 2025

Idræt for alle fra hverdagsmester til verdensmester. Idrætsstrategi for Køge Kommune 2015 2025 Idræt for alle fra hverdagsmester til verdensmester Idrætsstrategi for Køge Kommune 2015 2025 Indhold Vi ses på cykelstien side 4-5 Vi bevæger os mere end gennemsnittet side 6-7 Så mange som muligt skal

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED TRYGHED TRIVSEL Randers HH A/S mail: as@randershh.dk På vej mod ligaen VELKOMMEN SOM SPONSOR

Læs mere

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB 01 Introduktion I DENNE FOLDER BLIVER DU PRÆSENTERET FOR DE MULIGHEDER, DER FINDES VED AT STØTTE B.93 IGENNEM

Læs mere

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF Værdi-og styringsgrundlag Varde IF BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL NY MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Formålet med arbejdet i Pigeafdelingen følger naturligvis Den Gule Tråd i Skjold Birkerøds overordnede retningslinjer for udvikling og træning. Dvs. at alle

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

PROSPEKT. HØJ Elitehåndbold ApS

PROSPEKT. HØJ Elitehåndbold ApS PROSPEKT HØJ Elitehåndbold ApS Kapitalforhøjelse 21. november 2015 31. januar 2016 1 Bestyrelsens mandat På en ekstraordinær generalforsamling den 2. november 2015 i HØJ Elitehåndbold ApS blev selskabets

Læs mere

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning Haderslev Svømmeklub Generalforsamling 19.2. 2013 Formandens beretning Året generelt Sidste år handlede beretningen bl.a. om Bo Sechers afsked som HSK formand igennem 6 år og hans syn på fremtiden for

Læs mere

Udkast til Frederikssund Kommunes Fritidspolitik 2015-2019

Udkast til Frederikssund Kommunes Fritidspolitik 2015-2019 Udkast til Frederikssund Kommunes Fritidspolitik 2015-2019 Forord Fritidspolitikken fastlægger retningen for fritids-, idræts- og kulturområdet. Fritidsudvalget ønsker at understøtte og udvikle byområder,

Læs mere

Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) : Holdnavn BSI

Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) : Holdnavn BSI Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) : Holdnavn BSI E-mail adresse er: bsi@bsi-fodbold.dk Hjemmeside navn: Bsi-fodbold.dk Brøndby Strand IK blev stiftet i 1935 og er snart 80 år gammel

Læs mere

UDVIKLINGSSTRATEGI. Elite. Senior. Talent. Golfspiller for livet. Ung. Junior. Barn

UDVIKLINGSSTRATEGI. Elite. Senior. Talent. Golfspiller for livet. Ung. Junior. Barn UDVIKLINGSSTRATEGI Senior Elite Talent Golfspiller for livet Ung Barn Junior UDVIKLINGSSTRATEGI Veteran Golfspiller for livet Barn Ungdom Ungsenior Senior Fundament for et attraktivt miljø UDVIKLINGSSTRATEGI

Læs mere

Velkommen i nabolaget

Velkommen i nabolaget Velkommen i nabolaget Velkommen til Hillerød Kommune og livet som Hillerødborger Vi har lavet denne folder som et lille bidrag til, at du kommer godt i gang med at bo i Hillerød Kommune. På de næste sider

Læs mere

Min plan for i dag! Team Danmarks model Livet som eliteatlet Sportskarrieren Time Management Nøglepersoner Det mentale hjul Målsætning Indre dialog

Min plan for i dag! Team Danmarks model Livet som eliteatlet Sportskarrieren Time Management Nøglepersoner Det mentale hjul Målsætning Indre dialog Sportspsykologi og Life-skills få styr på din hverdag Min plan for i dag! Team Danmarks model Livet som eliteatlet Sportskarrieren Time Management Nøglepersoner Det mentale hjul Målsætning Indre dialog

Læs mere

EVALUERING. Intern evaluering. Eksempler på meget overordnede målsætninger: Hvilke parametre skal vi evaluere på og hvordan?

EVALUERING. Intern evaluering. Eksempler på meget overordnede målsætninger: Hvilke parametre skal vi evaluere på og hvordan? EVALUERING Eksempler på meget overordnede målsætninger: Hvilke parametre skal vi evaluere på og hvordan? Hvilke målsætninger er der for eventen på hvilke områder? Er målsætningerne prioriteret i forhold

Læs mere

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010 Fritids- og idrætsafdelingen Dr. Margrethes Vej 28 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler

Læs mere

Sailing Denmark Sponsoroplæg BLÅ, GRØN & UNGDOM

Sailing Denmark Sponsoroplæg BLÅ, GRØN & UNGDOM Sailing Denmark Sponsoroplæg BLÅ, GRØN & UNGDOM Bestyrelsen for Sailing Denmark: Sandeep Sander, Chresten Plinius, Bjarke Frederiksen, Jørgen Lokdam 21-11-2010 Indledning Vision, mission og strategi Organisation

Læs mere

Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020

Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020 Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020 Tak for brug af billeder: Vibeke Olsen Hans Chr. Katberg Olrik Thoft Niels Olsen Indledning Med personalepolitikken som vejviser Så er den her den nye personalepolitik!

Læs mere

Dansk Tennis. - fra forening til forretning? Klaus Frejo. University College T & B Sportsmanagement 2010

Dansk Tennis. - fra forening til forretning? Klaus Frejo. University College T & B Sportsmanagement 2010 Dansk Tennis - fra forening til forretning? Klaus Frejo University College T & B Sportsmanagement 2010 Klaus Frejo Cand. Scient. Adm. Aalborg Universitet 1997 (Speciale om rekruttering af frivillige ledere

Læs mere

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 160.000 kr. Ajax København Håndbold 190.000

Læs mere

TALENTARBEJDET i ROSKILDE HÅNDBOLD 2009 - Revideret april 2013

TALENTARBEJDET i ROSKILDE HÅNDBOLD 2009 - Revideret april 2013 TALENTARBEJDET i ROSKILDE HÅNDBOLD 2009 - Revideret april 2013 For Roskilde Håndbold begynder talentarbejdet allerede i de yngste årgange, ja, principielt begynder det allerede fra babyhåndbolden ved Voksne

Læs mere

Cubion A/S Ny Haderslev Kommune Forslag til overordnet vision 2007-2017 d. 20. september 2006 Side 1. Haderslev Kommune. Forslag til overordnet vision

Cubion A/S Ny Haderslev Kommune Forslag til overordnet vision 2007-2017 d. 20. september 2006 Side 1. Haderslev Kommune. Forslag til overordnet vision Cubion A/S Ny Haderslev Kommune Forslag til overordnet vision 2007-2017 d. 20. september 2006 Side 1 Haderslev Kommune Forslag til overordnet vision 2007-2017 De beslutninger, vi tager nu, er med til at

Læs mere

Partnerskabsaftale. Næstved Herlufsholm Håndbold: En verden af oplevelser sammen

Partnerskabsaftale. Næstved Herlufsholm Håndbold: En verden af oplevelser sammen Partnerskabsaftale Ansøgning Hvordan markedsfører håndbolden Næstved? Sket siden sidst (december 2017) Vision Sportslig målsætning 2022 Organisation/Økonomi Ansøgning Aftaleperiode 4 år fra 1. juli 2018

Læs mere

Haderslev Kommune På vej mod 2017. De beslutninger, vi tager nu, er med til at forme vores fremtid Citat: Peter Drucker

Haderslev Kommune På vej mod 2017. De beslutninger, vi tager nu, er med til at forme vores fremtid Citat: Peter Drucker Haderslev Kommune På vej mod 2017 De beslutninger, vi tager nu, er med til at forme vores fremtid Citat: Peter Drucker Haderslev Kommune 25.01.2007 På vej mod 2017 Haderslev Kommune 25.01.2007 Side 2

Læs mere

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016 Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk 19. januar 2016 Ungdomslandshold 2016 Arbejdet med ungdomslandshold i 2016 vil have fokus på at styrke den enkelte

Læs mere

HLIF Gymnastik. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere

HLIF Gymnastik. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere HLIF Gymnastik Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere Velkommen til HLIF Denne brochure er tænkt som et nyttigt arbejdsredskab for alle de personer, der hvert år lægger en kæmpe frivillig

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen 4. Orientering om sektionens

Læs mere

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH)

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH) Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold () Formål og målsætninger: Haderslev Ungdoms Håndbold () er et holdfællesskab af deltagne samarbejdsklubber. For tiden deltager Team Haderslev KFUM () og

Læs mere

Kultur- og Fritidspolitik

Kultur- og Fritidspolitik Kultur- og Fritidspolitik Nordfyns Kommune Revideret den 15. august 2014 Dokument nr. 480-2014-852344 Sags nr. 480-2013-36230 Indhold FORORD... 2 INDLEDNING... 3 VISIONEN... 4 VÆRDIER... 5 NORDFYNS KOMMUNE

Læs mere

IDRÆTSLEDER- AKADEMI

IDRÆTSLEDER- AKADEMI IDRÆTSLEDER- AKADEMI Tag det første nye skridt til at blive en endnu bedre leder. Et personligt lederudviklingsforløb for kommende, nye og nuværende ledere i idrætsforeninger i Herning Kommune. Organisation

Læs mere

Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter

Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter Velkommen til eliteidrætsklasserne! Jeg er rigtig glad for, at vi kan give unge idrætstalenter i Slagelse Kommune mulighed for at

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

Hermed ansøger varde Fægteklub om tilskud på 20.000-, fra Eliteidrætspuljen for 2016, men både større som mindre tilskud er særdeles velkommen.

Hermed ansøger varde Fægteklub om tilskud på 20.000-, fra Eliteidrætspuljen for 2016, men både større som mindre tilskud er særdeles velkommen. From: Olstrøm Sent: 1 Dec 2015 00:56:36 +0100 To: Berith Ellegaard Andreasen Subject: SV: Ansøgning om tilskud fra Eliteidrætspuljen - 1. december 2015 for 2016 Attachments: Varde Fægteklub resultater

Læs mere

Gladsaxe Kommunes Frivilligpolitik

Gladsaxe Kommunes Frivilligpolitik Gladsaxe Kommunes Frivilligpolitik 2013-2017 Marts 2013 Forord Byrådet sætter med frivilligpolitikken en ny ramme for at styrke kommunens indsats på frivilligområdet, som bidrager til et styrket frivilligt

Læs mere

Orientering om Optimist Landshold Danmark 2007 til 2009 2. udkast

Orientering om Optimist Landshold Danmark 2007 til 2009 2. udkast Orientering om Optimist Landshold Danmark 2007 til 2009 2. udkast 1. Indledning OCD Optimist Sailing Team Denmarks bestyrelse har i juni 2007 defineret opgaven med Optimist landsholdets aktiviteter og

Læs mere

AIF Royal Fonden Uddeling november 2016.

AIF Royal Fonden Uddeling november 2016. # Klub/foreni ng Formål Ansøgt tilskud Idrætssamvirkets indstilling. Beslutning 1 Tailgate Talentudvikling er en væsentlig faktor i klubbernes daglige virke, hvorfor talentudvikling vil have et særligt

Læs mere