Handelsvilkår. Udstilling af varer på er ikke at anse som et tilbud, men udelukkende som en opfordring til at gøre tilbud.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Handelsvilkår. Udstilling af varer på www.cinemagic.dk er ikke at anse som et tilbud, men udelukkende som en opfordring til at gøre tilbud."

Transkript

1 Handelsvilkår Afgivelse af ordre: Udstilling af varer på er ikke at anse som et tilbud, men udelukkende som en opfordring til at gøre tilbud. Når du har afgivet en bestilling på vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en , hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt. Dette er en autogenereret bestillingsbekræftelse, der ikke er en juridisk bindende aftale men alene en kvittering for, at vi har registreret din bestilling. Din bestilling er modtaget uden forbindtlighed, og vi har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende aftale er først indgået, når du modtager ordrebekræftelse fra os, og den får du, så snart vi har konfirmeret, at varen er på vej til dig. Du skal være fyldt 18 år for at handle på cinemagic.dk. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre for at købe hos os. En aftale kan altid let annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller ung under 18 år. Forbehold: Ved enhver form for misbrug eller mistanke om misbrug forbeholder CineMagic A/S sig ret til at annullere misbrugers ordre samt fjerne misbrugers konto hos CineMagic A/S. Vores forretning er baseret på en avanceret teknik, der automatisk regulerer priser og lagerbeholdning. For at kunne tilbyde et bredt sortiment har vi fysiske fjernlagre mange steder i Europa. Med jævne og hyppige mellemrum opdateres priser og lagerbeholdning på webshoppen, men eftersom varerne løbende handles, kan det forekomme, at en vare reelt er udsolgt, før den tages af webshoppen, hvis det sker mellem opdateringerne. Det er sjældent, men også uundgåeligt, at det ind imellem sker. Vi tager derfor forbehold for udsolgte varer ligesom vi generelt tager forbehold for tekniske fejl, der genererer forkerte varebeskrivelser, priser m.m. Disse forbehold kan gøre, at enkelte varer ikke kan leveres, eller at ordren kun kan gennemføres efter priskorrektion for enkelte varer. Kunden bliver altid informeret, såfremt dette forhold bliver aktuelt. Fortrydelsesret: Når du handler hos CineMagic A/S, kan du som forbruger fortryde dit køb i op til 14 dage fra den dag, du modtager varen. Herefter udløber fortrydelsesfristen. Der ydes ingen fortrydelsesret ved erhvervskøb altså hvis du handler som erhvervsdrivende, og firmanavnet fremgår af adressefeltet på fakturaen. Private kunder, der ønsker levering til deres arbejdsplads, skal udfylde ordren med deres eget navn og vælge alternativ levering for at få varen sendt ud som erhvervslevering.

2 For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os din beslutning om at fortryde købsaftalen i en utvetydig erklæring (fx ved postbesørget brev, fax eller ). Du kan benytte vores standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. Formularen sendes med bestillingsbekræftelsen ud til dig og kan returneres til CineMagic A/S Brokbjergvej Aabenraa Fax: Du har også mulighed for at udfylde og indsende fortrydelsesformularen eller en hvilken som helst anden utvetydig meddelelse på vores hjemmeside, her: Hvis du anvender denne mulighed, vil du omgående modtage en kvittering pr. på, at vi har modtaget din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Følger af fortrydelse Hvis du gør din fortrydelsesret gældende for din købsaftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig (fratrukket evt. værdiforringelse se nedenfor), herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst. Du skal returnere varerne eller aflevere dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om dit ønske om fortrydelse. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Du skal selv betale omkostningen i forbindelse med tilbagelevering af varerne, ligesom det er dig, der bærer risikoen for returforsendelsen. For større varer, der kræver levering med fragtmand, er vi gerne behjælpelige med at arrangere transporten. Udgifterne hertil ligger fra 250,00 kr. og opefter, afhængig af varens type, størrelse og vægt. Uanset om du benytter en returlabel, der er udstedt af os, er det stadig dig, der bærer risikoen ved returforsendelsen.

3 Når vi har modtaget varen retur, inspicerer vi varen for at fastslå den stand, som varen er returneret i. Har varen lidt overlast, reducerer vi tilbagebetalingen med den værdiforringelse, som varen har fået. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktionalitet. Generelt kan man sig, at varen må afprøves i samme omfang, som det ville være muligt i en fysisk butik. Det betyder, at man ikke bør afprøve fx varer til personlig pleje, eller husholdningsapparater. Det vil medføre en omfattende værdiforringelse, som vil blive fratrukket refusionen til dig. Vi gør opmærksom på, at afprøvning/ibrugtagning af printere og printerpatroner/tonere må frarådes, da printerhovedet derved bliver belagt med et lag af patronvæske/-pulver, som sætter sig fast, hvorved printerens værdi er væsentligt reduceret. Emballagen til elektronikprodukter er en væsentlig del af varens værdi, og vi anbefaler derfor, at du passer godt på den. Beskadiget emballage vil udgøre en værdiforringelse, som ligeledes vil blive modregnet i det beløb, der refunderes til dig. Hvis du er i tvivl om, i hvilket omfang du må afprøve varen, så kontakt os. Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Reklamation: Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. Som forbruger har du 2 års reklamationsret mod fabrikationsfejl regnet fra den dag, du modtager din vare. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af købelovens mangelsregler og vores vurdering af den konkrete situation. Til erhvervsdrivende ydes 1 års reklamationsret mod fabrikationsfejl fra oprindelig modtagelsesdato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der påløber en ny 1 års reklamationsperiode. Reklamationen accepteres kun, såfremt eventuelle mangler eller fejl ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der kunne have medført fejlen. Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har konstateret fejlen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for værende rettidig. For at kunne behandle din reklamation hurtigst muligt har vi brug for en række oplysninger. Vi anbefaler derfor, at du udfylder vores reklamationsskema her: Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Læs de komplette reklamationsbetingelser her:

4 Transportskader Før du kvitterer for modtagelse af en pakke fra os skal du kontrollere den for synlige skader på emballagen. Hvis pakken har synlige skader (huller/tryk i emballagen) er det vigtigt at du kvitterer Med forbehold. Når du har kvitteret for en pakke, skal du åbne emballagen med det samme og kontrollere den for ikke synlige skader. Dette skal gøres uanset om du har konstateret synlige skader på emballagen eller ej. Så undgår du, at der opstår tvivl om, hvorvidt skaden er sket før eller efter du har modtaget den. Hvis den vare, du har bestilt, er beskadiget ved modtagelse, bør du omgående reklamere til os, som beskrevet ovenfor. Sprog: Alle kontrakter indgås på dansk. Priser: Alle priser på hjemmesiden er inklusiv dansk moms, som udgør 25 %. Priserne ændres uden varsel, og der kan forekomme prisændringer flere gange dagligt. Den pris, der er vist, når man foretager sin bestilling, vil som udgangspunkt altid være den gældende for den pågældende ordre dog betinget af ovennævnte forbehold for prisfejl. Har du adresse udenfor EU, skal du ikke betale moms af varer købt hos CineMagic A/S. Derfor refunderes momsen, når du laver en bestilling fra CineMagic A/S til en adresse, som er udenfor EU. Du skal derimod selv betale moms, afgifter og told efter de gældende regler i dit land. Kontakt dine lokale told- og skattemyndigheder for flere detaljer. Fragtomkostninger: Vi tilbyder altid en gratis leveringsform (undtagen fragtmandslevering til ikke-brofaste øer), men du har mulighed for selv at vælge en anden leveringsform, hvilket i så fald vil være pålagt et fragtgebyr. For at sikre dig hurtig levering, sender vi varerne med fragtmand, GLS eller Post Danmark. Hvilken transportør, der benyttes, afhænger af varens størrelse, størrelse, pris osv. Ved større varer, der skal leveres til ikke-brofaste øer, skal der regnes med et fragttillæg. Kontakt os for konkret pris på tillægget. Du skal være opmærksom på, at som udgangspunkt leveres forsendelser kun til fortovskant - dvs. man kan ikke regne med, at fragtmanden bærer pakken op i fx en lejlighed eller lign.

5 Du er også velkommen til at afhente dine varer på vores lager i Flensborg (Heinrich-Kaufmann- Strasse 12, Flensborg). Læs evt. mere om fragt og levering under Kundeservice. Dansk Manual: Du skal være opmærksom på, at der for nogle varers vedkommende ikke kan skaffes dansk manual. En dansk (eller engelsk) manual kan som regel downloades i elektronisk form fra internettet. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til en manual. Hvis du ønsker en fysisk (udskrevet) version af manualen, og den findes tilgængelig på internettet, sender vi gerne dette til dig mod et gebyr på 100,00 kr. Betaling: Når du handler hos CineMagic A/S, kan du benytte følgende betalingsmåder (gebyr angivet i parentes): Dankort eller Visa/Dankort (0,00%) Master Card (1,15%) Visa Electron (1,00%) Elektronisk Fakturering (Offentlige institutioner) (39 kr.) Bemærk: For at sikre vores kunder bedst muligt er det ikke længere muligt at betale via bankoverførsel for private. Vi følger dermed E-mærkets regler og forbrugerombudsmandens anbefaling. Sikkerhed Generelt er sikkerheden ved betaling med kort over Internettet meget høj. Betalingen foregår via en såkaldt sikker forbindelse (SSL - Secure Socket Layer), så alle de oplysninger, du sender, bliver krypteret - ingen andre end Nets kan læse dem ( - heller ikke CineMagic A/S). Nets garanterer forbrugernes penge, så du kan afvise en betaling i op til en måned efter købet. Du er derfor juridisk ikke bundet af andet end din underskrift eller pinkode, når det drejer sig om en betaling via nettet - også selv om nogen har haft lejlighed til at kopiere oplysningerne fra dit kort, så hæfter du ikke for det. Du henvender dig til din bank indenfor en måned, hvis du vil afvise en betaling pga. mistanke om misbrug. Du har heller ikke selvrisiko ved misbrug, som det ellers er tilfældet ved handel udenfor internettet. Du løber derfor ingen reel risiko ved at handle over nettet med et betalingskort, og CineMagic A/S anbefaler denne betalingsmåde, da det er den sikreste betalingsmåde for private læs mere i afsnittet om betaling.

6 Copyright Alt indhold på dette website i enhver form (tekst, billeder, lyd, film, software) tilhører CineMagic A/S eller vores leverandører. Anvendelse af informationer Alle informationer på CineMagic's website er frit tilgængelige og kan læses af enhver. Enhver form for gengivelse af produkt-informationer, artikler eller andre informationer må kun ske i uændret form, med direkte reference til CineMagic A/S og kun efter forudgående tilladelse fra CineMagic A/S. Det er ikke tilladt at bruge informationer eller data fra CineMagic's website i kommercielt øjemed. Det er tilladt at benytte CineMagic's logo, når det er i forbindelse med omtale og/eller direkte link til CineMagic A/S. Frasigelse af ansvar og begrænsning af ansvar Dette website leveres af CineMagic A/S på en "as is" og "as available" basis. CineMagic A/S kan ikke gøres ansvarlig, udtalt eller underforstået, for så vidt angår brugen af dette website, eller informationer, indhold, materiale eller produkter indeholdt på dette website. Du accepterer udtrykkeligt, at brugen af dette website er på egen risiko. I det omfang loven tillader det, frasiger CineMagic A/S alle garantier, udtalt eller underforstået. CineMagic A/S kan ikke garantere at dette website, dets servere, eller sendt fra CineMagic A/S er fri for virus eller skadelige komponenter. CineMagic A/S kan ikke gøres ansvarlig for evt. skader af enhver art, der stammer fra brugen af dette website, inklusiv, men ikke begrænset, til direkte, indirekte, tilfældige og afledte skader. Klager og klageadgang Hvis du ønsker at klage over en vare, ordreforløb eller anden håndtering, kan du kontakte os på telefon eller sende en på så vil vi gøre vores yderste for at nå finde frem til en løsning. Kan vi ikke nå til enighed, har du som forbruger mulighed for at klage til Forbrugerklagenævnet, her: Aabenraa, den 10. september 2014

Handelsbetingelser for Homoware.dk

Handelsbetingelser for Homoware.dk Om Virksomheden Hjemmesiden ejes og drives af HarinWeb, enkeltmandsvirksomhed, cvr.nr. 33188013, oprettet november 2010 Fysisk adresse: HarinWeb Havremarken 4B, L.11 3650 Ølstykke Online kontaktoplysninger:

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (denne formular skal udfyldes og returneres hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til Fatboy the Original v/hetland nordic ApS, Gladsaxevej 356, 2860 Søborg, Email: info@fatboy.dk

Læs mere

Net-tjek. Net-tjek omfatter ikke reglerne for salg af finansielle tjenesteydelser så som aftaler om forsikring, lån, pension, værdipapirer mv.

Net-tjek. Net-tjek omfatter ikke reglerne for salg af finansielle tjenesteydelser så som aftaler om forsikring, lån, pension, værdipapirer mv. Net-tjek Introduktion Net-tjek er en guide, som henvender sig til dig, der vil oprette din egen web-butik med salg af varer og tjenesteydelser, og til dig, der allerede har en web-butik, men vil tjekke,

Læs mere

PRIVAT BRUG. din betaling. Sedler & Mønter. PRISER BESTILLING. kurven. Aftalen. er indgået, når EKSPEDITIONSGEBYR. haves. BETALING KORTBETALING

PRIVAT BRUG. din betaling. Sedler & Mønter. PRISER BESTILLING. kurven. Aftalen. er indgået, når EKSPEDITIONSGEBYR. haves. BETALING KORTBETALING SALGS- & LEVERINGSBETINGELSER FOR PERSONERS KØB AF SAMLERMØNTER OG SEDLER TIL PRIVATT BRUG VIA WEBSHOPPEN ELLER TELEFONISK, HERUNDER BETINGELSER FORR PERSONERS ABONNEMENT PÅ ÅRLIGE MØNTSÆT TIL PRIVAT BRUG

Læs mere

Betingelser til Netbutik

Betingelser til Netbutik SensorCLIP APS Furvej 3, DK- 7900 Nykøbing Mors info@sensorclip.dk +45 71 99 6797 Kontonr. er 7380 1171163 Betingelser til Netbutik FRAGT Alle ordrer over 500 kr sendes fragtfrit. Fragtpriserne er gældende

Læs mere

OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014. 1. Generelt... 2. 2. Levering... 2. 3. Betaling og kreditvurdering... 2. 3.1 Kontantkøb - generelt...

OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014. 1. Generelt... 2. 2. Levering... 2. 3. Betaling og kreditvurdering... 2. 3.1 Kontantkøb - generelt... OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014 1. Generelt... 2 2. Levering... 2 3. Betaling og kreditvurdering... 2 3.1 Kontantkøb - generelt... 2 3.2 Kontantkøb - opkrævning... 2 3.3 OiSTER afdrag...

Læs mere

Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle ordrer foretaget på optimera.dk.

Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle ordrer foretaget på optimera.dk. Handelsbetingelser Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle ordrer foretaget på optimera.dk. optimera.dk ejes og opdateres af: Saint Gobain Distribution Denmark A/S Park Allé 370 2605 Brøndby

Læs mere

TDC s købsvilkår for privatkunder

TDC s købsvilkår for privatkunder TDC s købsvilkår for privatkunder Marts 2013 TDC s købsvilkår for privatkunder Marts 2013 1. Priser Alle vores priser er i danske kroner inkl. 25% moms. Levering er gratis og du betaler ikke kreditkortgebyr.

Læs mere

Køb trygt på internet og postordre. Ren besked fra Forbrugerstyrelsen

Køb trygt på internet og postordre. Ren besked fra Forbrugerstyrelsen Køb trygt på internet og postordre Ren besked fra Forbrugerstyrelsen Køb trygt på internet og postordre Skærmene summer i de danske hjem med spil, homebanking og e-mails til venner og familie. Men i de

Læs mere

Samsungs generelle købsbetingelser for forbrugere (e-handel)

Samsungs generelle købsbetingelser for forbrugere (e-handel) Samsungs generelle købsbetingelser for forbrugere (e-handel) 2012-10-12 Disse generelle købsvilkår ( Købsbetingelser ) gælder for samtlige forbrugeraftaler om køb, som du indgår om med Samsung Electronics

Læs mere

Vilkår for OiSTER Mobilt Bredbånd

Vilkår for OiSTER Mobilt Bredbånd Vilkår for OiSTER Mobilt Bredbånd December 2013 Version 1.9 Indhold 1. Abonnementsaftalen... 3 1.1. Aftalen generelt... 3 2. Oprettelsesmuligheder... 3 2.1.1. OiSTER Mobilt Bredbånd uden binding... 3 2.1.2.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1 Aftalen... 3. 2 Oprettelse og registrering... 4. 3 Nummerflytning... 5. 4 Adgangskoder og SIM-kort... 7. 5 Levering...

Indholdsfortegnelse. 1 Aftalen... 3. 2 Oprettelse og registrering... 4. 3 Nummerflytning... 5. 4 Adgangskoder og SIM-kort... 7. 5 Levering... Indholdsfortegnelse 1 Aftalen... 3 1.1 Aftalen mellem dig og Zenji Mobile... 3 1.2 Aftalens gyldighedsperiode... 3 2 Oprettelse og registrering... 4 2.1 Startpakke og mobilnummer... 4 2.2 Kundeoplysninger

Læs mere

Poolmanden.dk. Timeløns arbejde:

Poolmanden.dk. Timeløns arbejde: Poolmanden.dk Timeløns arbejde: Når Poolmanden.dk arbejder på timeløn a 437,50 kr. på normal timer altså de timer som er fra kl. 8:00 17:00 timer og timer efter kl 17:00 bliver afregnet til 575,00kr /

Læs mere

HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR. Notabene.dk drives af: Notabene Kronprinsensgade 10 DK-1114 København K. Tlf.: +45 33 13 38 13

HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR. Notabene.dk drives af: Notabene Kronprinsensgade 10 DK-1114 København K. Tlf.: +45 33 13 38 13 HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR Notabene.dk drives af: Notabene Kronprinsensgade 10 DK-1114 København K Tlf.: +45 33 13 38 13 E-mail: webshop@notabene.dk CVR-nr.: 19860647 Notabenes almindelige salgs-

Læs mere

Når du har udfyldt en bestilling, vil du modtage en e-mail, hvori der angives hvilke produkter, du har købt.

Når du har udfyldt en bestilling, vil du modtage en e-mail, hvori der angives hvilke produkter, du har købt. HANDELSBETINGELSER Handelsbetingelser for webshoppen: Victory Europe Ltd. ). Priser Der tages forbehold for afgiftsændringer, udsolgte varer o. lign. Dette omhandler de vilkår der følger på victory-europe.com.

Læs mere

ABONNEMENTSVILKÅR for privatkunder gældende fra 20. marts 2013

ABONNEMENTSVILKÅR for privatkunder gældende fra 20. marts 2013 ABONNEMENTSVILKÅR for privatkunder gældende fra 20. marts 2013 Denne aftale beskriver de vilkår, som er gældende mellem os som sælger og dig som kunde. For at kunne blive kunde hos os må du acceptere disse

Læs mere

Forbrugeraftaler og e-butikker

Forbrugeraftaler og e-butikker Forbrugeraftaler og e-butikker Af erhvervsjurist & cand.it Martin Borgen, ehandelsjura.dk Denne artiklen om forbrugeraftaler og e-butikker diskuterer de tekniske konsekvenser af den regulering der findes

Læs mere

Abonnementsvilkår. OiSTER Mobil

Abonnementsvilkår. OiSTER Mobil Abonnementsvilkår OiSTER Mobil Januar 2013 Version 1.11 1 1. Aftalen... 4 1.1. Aftalen mellem dig og OiSTER... 4 1.2. Aftalens gyldighedsperiode... 4 2. Oprettelse og registrering... 5 2.1. Startpakke

Læs mere

Handelsbetingelser. - - - - - - Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk - - - - - Aarhus 4. Juni 2013

Handelsbetingelser. - - - - - - Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk - - - - - Aarhus 4. Juni 2013 Aarhus 4. Juni 2013 Handelsbetingelser iposen ApS Brendstrupgårdsvej 102 DK-8200 Århus N kundeservice@iposen.dk Handelsbetingelser - - - - - - Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk

Læs mere

AFTALEVILKÅR FOR BRUG AF TESTR.NU

AFTALEVILKÅR FOR BRUG AF TESTR.NU AFTALEVILKÅR FOR BRUG AF TESTR.NU Testr er en internetbaseret tjeneste ( Tjenesten ), hvor du kan købe abonnement, så du via Tjenesten kan få adgang til at ansøge om at deltage i tests af forskellige typer

Læs mere

Instrulog A/S REV: 02 Bjerringbrovej 116 DK-2610 Rødovre Tlf. +45 44 97 94 77 Fax +45 44 97 54 57 www.instrulog.dk info@instrulog.

Instrulog A/S REV: 02 Bjerringbrovej 116 DK-2610 Rødovre Tlf. +45 44 97 94 77 Fax +45 44 97 54 57 www.instrulog.dk info@instrulog. Instrulog A/S REV: 02 Bjerringbrovej 116 DK-2610 Rødovre Tlf. +45 44 97 94 77 Fax +45 44 97 54 57 www.instrulog.dk info@instrulog.dk HANDELSBETINGELSER INSTRULOG A/S Dette dokument beskriver handelsbetingelser

Læs mere

Regler for Dankort og Visa/Dankort. december 2009. Tlf. 70 10 78 79 info@sydbank.dk sydbank.dk

Regler for Dankort og Visa/Dankort. december 2009. Tlf. 70 10 78 79 info@sydbank.dk sydbank.dk Regler for Dankort og Visa/Dankort december 2009 Tlf. 70 10 78 79 info@sydbank.dk sydbank.dk Regler for Dankort og Visa/Dankort (BlueCard) Sydbanks almindelige forretningsbetingelser, som udleveres ved

Læs mere

Salg-, levering-, og abonnementsbetingelser

Salg-, levering-, og abonnementsbetingelser Salg-, levering-, og abonnementsbetingelser Nedenstående betingelser gælder alle salg gennem Autolog s webside, samt salg via forhandlere eller tredjepart. Betingelserne er gældende så længe, der ikke

Læs mere

Auktionsbetingelser for onlineauktion (ingen fysisk auktion på stedet)

Auktionsbetingelser for onlineauktion (ingen fysisk auktion på stedet) Auktionsbetingelser for onlineauktion (ingen fysisk auktion på stedet) Alle varer sælges som beset uden nogen form for garanti og reklamationsret. Reklamationer tages ikke til følge. Der kan ikke gøres

Læs mere

Call me registrerer opkalds- og faktureringsdata med henblik på at kunne foretage korrekt opkrævning af betaling for forbrug af mobiltjenesten.

Call me registrerer opkalds- og faktureringsdata med henblik på at kunne foretage korrekt opkrævning af betaling for forbrug af mobiltjenesten. Abonnementsbetingelser for Call me Mobil (version 5.04) Disse abonnementsbetingelser gælder for alle kundeaftaler om oprettelse af mobiltelefoniabonnementer både på postpaid og prepaid (herefter Call me

Læs mere

Abonnementsvilkår. OiSTER

Abonnementsvilkår. OiSTER Abonnementsvilkår OiSTER Februar 2014 Version 1.15 1 1. Aftalen... 4 1.1. Aftalen mellem dig og OiSTER... 4 1.2. Aftalens gyldighedsperiode... 4 2. Oprettelse og registrering... 5 2.1. Startpakke og mobilnummer...

Læs mere

Visa Debit, brugerregler

Visa Debit, brugerregler Visa Debit, brugerregler Gode råd om dit Visa Debit kort Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger disse gode råd. Gode

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser (juni 2014)

Salgs- og leveringsbetingelser (juni 2014) Salgs- og leveringsbetingelser (juni 2014) Nedenstående betingelser gælder for alle aftaler mellem DLG Tele I/S og kunder om DLG Teles salg af telefoner m.v. indgået via DLG Teles internetbutik www.dlgteleshop.dk

Læs mere

Vilkår for tilslutning til Fibias fibernet

Vilkår for tilslutning til Fibias fibernet Vilkår for tilslutning til Fibias fibernet Disse tilslutningsvilkår gælder for abonnentens tilslutning af abonnentens ejendom til fibernet hos Fibia P/S (herefter Fibia ). Heri fastsættes de vilkår, der

Læs mere

Her finder du information om registrering, reklamation, fortrydelse, ejerforhold, betaling, levering m.m.

Her finder du information om registrering, reklamation, fortrydelse, ejerforhold, betaling, levering m.m. Købssvilkår Her finder du information om registrering, reklamation, fortrydelse, ejerforhold, betaling, levering m.m. Har du spørgsmål til vores købsvilkår, er du naturligvis velkommen til at kontakte

Læs mere