TAK TIL ALLE KLUBBER OG ENKELTPERSONER...som har støttet katastrofeindsamlingen til ofrene for orkanen på Filippinerne.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TAK TIL ALLE KLUBBER OG ENKELTPERSONER...som har støttet katastrofeindsamlingen til ofrene for orkanen på Filippinerne."

Transkript

1 TAK TIL ALLE KLUBBER OG ENKELTPERSONER....som har støttet katastrofeindsamlingen til ofrene for orkanen på Filippinerne. af Bjarne Sønderskov Vi har allerede sendt kr., og der kommer stadig indbetalinger. Region Danmark lukker kontoen den 31. januar, hvorefter det resterende beløb vil blive overført til en modtager. Måske vil vi denne gang overføre beløbet til det filippinske KFUM. Beløb som indbetales på kontoen efter den 31. januar vil blive overført til Region Danmarks projektkonto. Internationale valg Stemmesedler til valg til poster for ICM og IPE skal være modtaget i IHQ den kl enten pr. brevpost eller mail. Stemmesedler skal IKKE sendes til Region Danmark men direkte til IHQ i Geneve på: election@ysmen.org Regionskonferencen "Såfremt der er nogle klubber, der har behov for ekstra indbydelseshæfter, kan disse rekvireres hos Hans Eriksen, Vinkelvej 5, 7323 Give - Hans.Eriksen39@gmail.com / International kirkedag Der er flere der har spurgt hvorfor vi holder international kirkedag. Desværre kunne vi ikke finde et svar, hverken fra IHQ eller vore internationale historiker. Men den er formentlig opstået i USA for at samle alle kirkeretninger til en fælles gudstjeneste en gang om året.

2 "Wai skal ud i lokalområdet Det er nu tid til, at klubberne fordeler magasinet Wai til steder, hvor det kan læses af flest mulige mennesker i vores lokalområde. Det er tidligere foreslået, at Wai lægges i kirker og sognegårde. Men også f.eks. læsesalen på det lokale bibliotek er en god mulighed. Læg også et eksemplar af Wai i venteværelset hos frisøren, lægen, skadestuen eller andre steder, hvor folk skal have noget at læse i, mens de venter. Det skal typisk være på steder, hvor læseren ikke tager Wai med hjem, men lægger det tilbage på læsehylden, sådan at andre efterfølgende også kan få glæde af Wai. På den måde kan vi være med til at sikre, at det enkelte magasin læses af mange flere, end hvis læseren tager det med hjem til sig selv."

3 World Malaria Day april Et barn dør hvert minut! Derfor støt ved: at købe kunstkort til videresalg bestil her: at arrangere GALLA-AFTEN med spisning, god musik, underholdning, kontakt lokale sponsorer*. Send overskuddet til støtte for kampen mod malaria til regionsskatmesteren reg. nr konto nr mrk. RBM. Husk at sælge kunstkort til gæsterne. Jeg kommer gerne og bringer et kort og præcist indlæg omkring Roll Back Malaria Kontakt RSD Jens Nielsen, tlf eller mail jens7ni@gmailcom at realisere lokale idéer til pengerejsning, de er absolut også velkomne. * Sponsorer har ret til at anvende logoet på deres tryk, annoncer og hjemmeside. Læs mere om Roll Back Malaria på:

4 Eritreisk/etiopisk verdensbuffet i november Januar Birthe Munck-Fairwood, Netværkskoordinator, tværkulturelt center Lyt til verden - Smag på verden... Første søndag i november dannede Sct. Andreas Kirke i København rammen om en eksotisk etiopisk/eritreisk Verdensfrokost tilberedt af migrantmenigheden Emmanuel Etiopiske menighed. Menigheden serverede nationalretten injerra og wått, sang og fortalte. Den velbesøgte Verdensfrokost markerede samtidig afslutningen på konferencen Menigheder på tværs arrangeret af Tværkulturelt Center i samarbejde med en række københavnske menigheder m.fl. Ved årsskiftet var der foreløbig afholdt fem verdensmiddage med mad fra blandt andet Syrien, Nigeria, Kina, DR Congo og Eritrea. I løbet af januar afholdes yderligere tre middage - en irakisk middag i Københavns Domkirke, en etiopisk verdensfrokost i et københavnsk missionshus, og i Haslev markeres den internationale Y s Men s Dag den 19. januar med en bhutanesisk verdensfrokost i Kirkecentret med efterfølgende oplæg ved en bhutanesisk flygtning m.fl. Formålet med Projekt Verdensmiddage er at inspirere flere folkekirkemenigheder til at invitere nydanskere ind i menigheden, styrke samspillet mellem dem og den danske menighed og skabe større forståelse mellem mennesker på tværs af kultur og livshistorie. Gennem Projekt Verdensmiddage er Y's Men med til at støtte bedre integration. Se mere på hjemmesiden:

5 Nyt fra Projekt Sang og Musik med børn januar 2014 v/ Dorte Salling-Poulsen, Musikkonsulent i KFUM og KFUM i Danmark. Projekt Sang og Musik med børn har nu kørt i 4 måneder. Det har været et efterår, hvor forventningsafstemning og metodeudvikling har været i højsædet. Vi glæder os over, hvor mange muligheder projektet åbner op for og skal vi sige det selv så har vi fået mange geniale ideer til, hvordan vi kan folde delprojekterne ud og gøre dem nærværende og tilgængelige for nye som gamle medlemmer. Som konsulent på projektet glæder jeg mig over hvor mange passionerede og kompetente medlemmer, jeg kan spille bold op af. Det vrimler med musikalske mennesker i KFUM og KFUK og derfor er der mange hænder til at løfte visionen om at styrke sang og musikarbejdet med børnene. I forbindelse med udarbejdelsen af nyt sangmateriale til de 3-9 årige har jeg kunne hive fat i en god flok medlemmer til at digte og komponere de nye sange. Tænk sig, at vi kan skabe en sangbog hvor alle sange er lavet af mennesker med tilknytning til KFUM og KFUK - frivilligt. Lyt til den nyeste KFUM og KFUK musikkreation her: sangen til årets børnefestival, skrevet og komponeret af Anders Højen.

6 Projekt Sang og musik med børn giver KFUM og KFUK mulighed for at skabe en ramme om det musikalske potentiale, der findes i vores organisation. Ud over at det vil generere nye tilbud rundt omkring i landet, ønsker vi med projektet at fremme en kultur, hvor alle har lyst og selvtillid til at kaste ud i sang tonedøv eller ej. Tiden er nu kommet, hvor de nye musikkoncepter skal have liv ude i lokalforeningerne. I første omgang skal vi skal finde de foreninger, der skal opstarte Tween Sing og Familiemusik, og jeg vil i løbet af foråret afholde inspirationsworkshops om brug af sang/musik i børne- og familiearbejdet. Vi glæder os meget til at komme i gang med at afprøve vores ideer og lade musikken klinge rundt i hele landet.

7 Y s MEN INTERNATIONAL REGION DANMARK ysmen@ysmen.dk Time of Fast 2014 TOF På Y s Mens Internationale kirkedag den 19. januar holdes der kirkeindsamling, men der kan også være kirker der indsamler i fasten. Jeg glæder mig til at komme til nogle klubber for at fortælle og vise nyt omkring Time of Fast, - på gensyn siger tjenestelederen.>> Distrikterne har travlt med at fylde deres Talentpunge med rigtig mange talenter, så nu må klubberne vise deres ideer i Gongongen, for 10 personer med DG relation i Distrikt Himmerland, og er dommere på ideerne der er i bladet. Læs mere på distrikt Himmerlands hjemmeside>> Talentpunge kan købes for 20 kr./ stk. Vi mangler mindst kr. for at nå et acceptabelt mål. Kontakt RSD for Time of Fast Disse børn så deres skole forsvinde i en Tsunami efter Jordskælv i Valparaiso, Santiago, Chile 2011 YMCA, Y s MEN CHILE og 500 familier kæmper for at skabe en hverdag igen, og på billedet her forsøger børnene af afreagere på den skræk, de har fået i deres barndom, og som de aldrig glemmer. De andre tilsvarende projekter kan findes på hjemmesiden under fonde På forhånd tak fordi I gør en god indsats og gør en forskel!

8 YES og EF Januar 2014 Erling Larsen, RSD for YES og EF Kære klubpræsidenter! Tak or jeres støtte til både YES-projektet og EF. Og der er brug for pengene i Area Europa, ikke alene til de tidligere Øst-lande men også til andre Regioner, der behøver en saltvandsindsprøjtning. Region Danmark har i øjeblikket ekstension i gang i flere lande i Øst-Europa og behøver jeres opbakning gennem bidrag til YES-projektet. Når I nu snart skal til at uddele jeres sidste midler til velgørende formål, så tænk venligst på YES-projektet og/eller EF. Vi mangler endnu godt kr. for at nå årets målsætning. Så både store og små bidrag er velkomne! TAK. Den eneste måde vi kan sikre Y s Men s bevægelsens fremtid på er gennem ekstension. Jeres klubs støtte til YES er derfor en investering i vor egen fremtid. Kan man tænke sig nogen bedre investering. Endowement-fonden består også med Den Gyldne Bog. Jeg ved godt, at nogle betragter dette som noget amerikansk pjat, disse skal naturligvis ikke optages i Den Gyldne Bog. Men tænk ved runde fødselsdage eller klub jubilæer, om I ikke har nogen der fortjener at blive optaget i Den Gyldne Bog, Jeg er gerne behjælpelig.

9 Januar 2014, NYTÅRSHILSEN FRA CHILE Af Ib Møller Jensen, Rejsekoordinator Der kom en nytårshilsen fra Rafael Manzo Sagre fra Valparisario Y`s Men`s Club i Chile Rafael var jo på besøg her i landet på et BF delegat i oktober Han var rundt i Danmark og besøgte bl.a. vores IP. Poul V. Thomsen Derefter tog han på familiebesøg i Italien, hvorfra hans farfar stammer Valparisario Y`s Men`s Club er en meget gammel klub som blev startet helt tilbage i Efter militærkuppet i 1973 blev klubben nedlagt, da man brugte den til at politisere. I 2011 blev klubben så igen startet op bl.a. ved Poul V. Thomsens hjælp. Rafael Manzo Sagre er en yderst aktiv Y`Man som foruden at være klubpræsident også er DG. Og ligeledes er bestyrelsesformand for KFUM i Valparisario. Rafael stod i spidsen for et Time of Fast projekt som vores TOF koordinator Kirsten Kure Bæk beskriver i sit nyhedsbrev.

10 Det nytter at sende ansøgning vedr. momskomspensation ind. Af RSD for ISOBRO Hans Nørgaard Wedel I december 2013 har regionen modtaget kr. i momskompensation for Heraf er størsteparten blevet betalt videre til de klubber, som har ansøgt om momskompensation. Set i forhold til sidste år er momskompensationen faldet med godt kr., men det er stadigvæk mange penge vi får i momskompensation. Pengene, som vi modtager, er øremærket til velgørende arbejde. I år er bevillingen fra staten til momskompensation blevet begrænset, og fordeles i forhold til den indberettede købsmoms fra ansøgningerne. For at Y s Men s kan få så stor en del af kagen som muligt er det derfor vigtigt, at alle klubber og distrikter får sendt ansøgningen om momskompensation ind, så vi kan få så stort et grundlag, som muligt. Ansøgningsfristen for indsendelse af ansøgning om momskompensation for 2013 er 11 maj Der vi i løbet af januar blive sendt materiale ud til skatmestrene. Nærmere information og ansøgningsskema kan findes på vores hjemmeside under Husk at mange bække små, gør en stor å.

11 MEDLEMSNUMRE Af RSD IT/adressebogen, Axel Hansen Der er mange der spørger hvor man kan finde sit medlemsnummer. Der er flere muligheder. 1. Det er det brugernavn som man har for, at komme på regionens intranet. Disse koder (brugernavn og adgangskode/password) blev udsendt til alle medlemmer der har en adresse den 2. november Hvis man nu ikke har, eller kan huske koderne, så kan man henvende sig til mig og jeg sender koderne. Som skrevet, så er brugernavnet det samme som ens medlemsnummer. 3. Den næste mulighed er, at en fra præsidiet går ind på regionens intranet og så under meneuen medlemssøgning. På denne side kan man så i øverste højre hjørne finde en grå knap hvorpå der står: gem en Excel (csv) fil over din klubs medlemmer så downloader man filen og der står alle klubbens medlemmers medlemsnumre. Excel regneark Medlemsnummeret består i dette tilfælde af: (Tallene er kun exempler) Det første tal set fra venstre er nummeret på sektionen, det næste er nummeret på distriktet. Det næste par (her 12) er klub nr. 12 i den sektion der er angivet før (i dette tilfælde 7). Det sidste talpar er så medlemmet (her angivet med 19). Altså medlem nr. 19. i klubnr. 12 som er i distrikt nr. 8 og sektion nr. 7.

12 BESØG AF BF DELEGAT JO-ANNE CROSIER Januar 2014, Ib Møller Jensen Fra d. 31. maj og indtil d. 20. juni får vi besøg af BF delegat Jo-Anne Crosier fra Canada. Jo-Anne er 45 år, single og med 2 sønner på henholdsvis 22 og 18 år. Hun kommer fra Summerside Y service Club; Prince Edwards Island i det østlige Canada. Jo-Anne var klubpræsident og er nu DG elect. Hun har desuden arrangeret Regionskonferencen i Canada maj 2013, Jo-Anne tilhører den protestantiske kirke. Jo-Anne vil gerne deltage i vores Regionskonference i Grinsted juni. Jeg har fortalt hende at vi sikkert bliver omkring 1000 deltagere. På den Regionskonference som hun arrangerede i maj 2013 var der omkring 120 deltagere. Hun har også udtrykt ønske om at besøge Legoland, og se den lille havfrue i København. Summerside Y Service Club blev charteret i 1937 og har for tiden 24 medlemmer. Summerside er en by med ca indbyggere I forbindelse med dette BF besøg søger vi et antal værtsfamilier, som har tid og overskud til at indkvartere Jo-Anne i 2 til 3 dage, samt en klub som vil tage hende med til Regionskonferencen Interesserede bedes henvende sig til Rejsekoordinator Ib Møller Jensen Kronjyllands Y`s Men`s klub, Randers På mail. Msg4solhoj@gmail.com evt. tlf Og ikke ved at trykke besvar på denne mail På forhånd tak og venlig hilsen Ib Møller Jensen

13 Facebook og Twitter Af Axel Hansen, RSD IT-webmaster Prøv som mange andre, at se regionens Facebook og Twitter profil. Der kommer der aktuelle artikler så snart de indkommer. Og selvom vi først lige er startet med disse nye medier er de kommet godt fra start. Således er artiklen vedr. Sang og Musik i løbet af 24 timer set 400 gange. Men vi vil så gerne, at vi kommer længere ud med vore budskaber for at gøre befolkningen kendt med Y s Men bevægelsen og vores arbejde. Artiklerne bliver ikke kun set af danske Y s Men, men af Y s Men og andre personer fra hele verden. Hvis I nu deler artiklerne med jeres Facebook venner og familier i stedet for bare at like synens godt om så kommer vi langt omkring. Twitter. Prøv også at se på vores hjemmeside i højre side. Der kan Ifølge med på Twitter i de internationale nyheder fra IHQ og også hvad der sker i DK. De fleste frivillige organisationer og hjælpe organisationer er på Facebook og Twitter hvor de deler deres nyheder m.m. ud til både medlemmer og andre interesserede. Når vi kommer langt ud, så har vi også mulighed for, at vi kan få flere penge ind til vores projekter som f.eks. vores fradragsprojekt. Verdenen er blevet digital, om vi kan lide det eller ej, og ikke kun i Europa, men også i resten af verden.

14 Annoncer Informations- og adressebogen. Har du tænkt på, om din klubs bankforbindelse eller måske din egen faglige organisation kunne være interesseret i at annoncere i den kommende udgave af informations- og adressebogen? Prøv at spørge dem vi tilbyder en helsides annonce i farver i en håndbog, der bruges næsten dagligt af nærved 4000 personer. Pris kr ,- Kontakt venligst Arne Christensen RSD FUND RAISING arch@webspeed.dk tlf

15 I 2014 støtter Y s Men indsamlingen til fordel for et Sundhedsprojekt i landsbyen Houpou, Cameroun, og du har muligheden for at uddybe din viden om landet og kirken gennem mødet med gæster fra Den Lutherske Brødrekirkes arbejde i Cameroun Snejbjerg Kirke Den 27. marts 2014 kl. 19:30 Gæster fra Cameroun Sunds Kirke Den 28.marts 2014 kl. 15: Eftermiddags- og aftenarrangement med musikalske indslag af gæster fra Cameroun GLAMSBJERG HOTEL Den 4. april kl Y s Men Distrikt Fyn Distriktskonference Gellerup Kirke Den 8. april 2014 kl. 19: Aftenmøde med deltagelse af gæster fra Cameroun Moussa Marcel, Madame Julie Bara m.fl. vil dele ud af deres glæde ved livet og den kristne tro gennem musik og fortællinger fra den camerounske kirke. Bording Kirke Den 30. marts 2014 kl. 10: Gudstjeneste og efterfølgende kirkefrokost med deltagelse af gæster fra Cameroun GENBRUGSEN i Ørsted Rougsøvej 122 Den 9. april kl Rougsø-Sønderhald Y s Men s Club og KFUM/KFUK Du kan møde gæsterne her > (reservér en af datoerne i din kalender): KONGEÅDALENS EFTERSKOLE Den 3. april kl Arrangør: Y s Men - Distrikt Sydjylland + Grænselandet. Grædstrup Kirke Den 13. april 2014 kl. 10:30 Gudstjeneste med deltagelse af gæster fra Cameroun Der er flere arrangementer på vej!

16 BEDRE SUNDHED REDDER LIV Y s Men International Region Danmark Skattefradragsprojekt 2014 Sygdomme, ulykker og fødsler sundhedsklinikken i Houpou i Cameroun tager hver dag imod mange patienter, men klinikken har hverken adgang til rent vand eller strøm - og det gør det svært at give god behandling. En brønd og et solcelleanlæg ved klinikken vil betyde enorme forbedringer i hverdagen. Din gavmildhed gør det muligt Med dette års skattefradragsprojekt bygger vi en brønd, et vandtårn og et solcelleanlæg, som kan drive en vandpumpe og give lys i klinikken. En helt konkret håndsrækning, som er med til at redde liv i Cameroun.

17 Mission Afrika Kirken driver sundhedsarbejde Medarbejdere ved klinikken i Houpou og den lokale sundhedskomité venter på rindende vand fra vandhanerne og elektrisk lys. Effektiv hjælp Forestil dig, hvis sygeplejersken først skulle gå fem kilometer for at hente vand, når du kommer til skadestuen for at få hjælp til din søn, som har skåret sig i fingeren og at det hentede vand ikke er rent. Eller forestil dig at være nødt til at behandle dine patienter i mørke, fordi klinikken ikke har strøm. Hverken trygt eller sikkert, men ikke desto mindre er det virkeligheden på sundhedsklinikken i Houpou. Den lokale kirke har med en stor indsats fået bygget en sundhedsklinik op i det afsidesliggende område, hvor beboerne tidligere måtte klare sig helt uden behandlingsmuligheder. De har nu brug for vores hjælp til at kunne tage de næste vigtige skridt og få gravet en brønd og opsat et solcelleanlæg, som kan give klinikken strøm i et området uden elforsyning. Klinikken drives af Den Lutherske Brødrekirke og betjenes af lokalt personale. Med rent vand og strøm på klinikken får de meget bedre muligheder for at hjælpe patienter i området. Sundhedsklinikken i Houpou blev startet på initiativ af Den Lutherske Brødrekirke i Cameroun i På en rejse i det bjergrige område mødte kirkens leder Robert Goyek en syg mand, som blev transporteret på en båre mange kilometer ad de smalle stier på vej mod den nærmeste sundhedsklinik, som kunne give ham den livsnødvendige behandling. Behovet for en sundhedsklinik i det svært tilgængelige område var tydeligt, og i samarbejde med den camerounske stat lykkedes det at få bygget en klinik...men hverken kirken eller staten i det fattige land har penge til at sikre vand og strøm til klinikken. Klinikkens første bygning. Nye bygningner under opførelse.

18 Tjenesteleder Jens Nielsen: Hvorfor støtte netop dette skattefradragsprojekt? Mission Afrika, der samarbejder med Den Lutherske Brødrekirke i Cameroun, har søgt om støtte til brøndgravning, opsætning af solpaneler, montering af el-pumpe samt etablering af belysning ved sundhedsklinikken i Houpou. Når brønd og el er etableret, vil det fremme sundhedsarbejdet, så det kan gennemføres forsvarligt og gennem hele døgnet. Jens Nielsen Både Y s Men og Y s Men s klubber i Danmark ønsker at støtte dette sundhedsarbejde i det meget svært tilgængelige område i Afrika. Målet er at indsamle kroner, som dækker behovene i Houpou, men da der i landsbyen Dama i det nordlige Cameroun er et lignende behov, håber lokalbefolkningen og kirken, at indsamlingsresultatet bliver endnu større, så det også vil kunne dække behovet i Dama. Tak for ethvert støttebeløb! Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til tjenesteleder Jens Nielsen, jens7ni@gmail.com eller tlf Se også Y s Men International Region Danmark støtter efter ansøgning nationalt og internationalt arbejde i samarbejde med organisationer og lokale kirker. Mission Afrika er en dansk folkekirkelig missionsorganisation, som arbejder med forbedring af levevilkår, kirkeudvikling og nødhjælp i Afrika. I Cameroun arbejder Mission Afrika sammen med Den Lutherske Brødrekirke om landsbyudvikling, uddannelse, sundhed og forkyndelse. Se mere på

19 +73< < Kundenr.: PBS-nr.: Deb.gr.nr.: Til maskinel aflæsning Undgå venligst at skrive i nedenstående felt Dag Måned År Sæt X FIK 752 (03.98) Tilmelding til Betalingsservice..,.., Kroner Øre Gebyr for indbetaling betales kontant Betalingsdato eller Betales nu Kroner Øre Til brug for fradragsindberetning til SKAT Se mere på CPR-nr: Underskrift ved overførsel fra egen konto Kvittering Gave til Y s Men s Region Danmarks projekt med fradragsret Y s Men International Region Danmark Finlandsvej Hobro Y s Men International Region Danmark Finlandsvej Hobro Betalngs-ID og Indbetaler Kreditornummer og beløbsmodtager Kreditornummer og beløbsmodtager 8 7 Kan betales i pengeinstitut og på posthuse INDBETALINGSKORT KVITTERING Overførsel fra kontonummer Aktuelle skatteregler Y s Men International Region Danmark er godkendt af SKAT til at modtage skattefradragsberettigede gaver (jf. ligningslovens 8 a). De aktuelle regler er: Du kan få fradrag for bidrag til velgørende formål, der er godkendt af SKAT, hvis du oplyser dit cpr-nr. samtidig med indbetalingen. Du kan højst få fradrag for kr. i Ægtefæller og samboende kan hver få fradrag for kr. Y s Men International Region Danmark indberetter dit bidrag til SKAT. (den tidligere gældende minimumsgrænse på 500 kr. er bortfaldet). Sådan støtter du Støttebeløb kan indsendes til Y s Men International Region Danmarks skatmester på Reg. nr kontonr eller via girokortet med angivelse af navn og cpr. nr. Regionsskatmesteren sørger for dit skattefradrag efter gældende regler.

NR. 1 MARTS 2010 WWW.PINDSVIN.DK DYREVÆRNSFORENING * 17. ÅRGANG * MARTS 2010 * NR. 1 ISSN: 1398-2427

NR. 1 MARTS 2010 WWW.PINDSVIN.DK DYREVÆRNSFORENING * 17. ÅRGANG * MARTS 2010 * NR. 1 ISSN: 1398-2427 NR. 1 MARTS 2010 WWW.PINDSVIN.DK DYREVÆRNSFORENING * 17. ÅRGANG * MARTS 2010 * NR. 1 ISSN: 1398-2427 2 PINDSVINEVENNEN Nr. 1 marts 2010 INDHOLD *************** Ordinær generalforsamling...4 Årsmøde i Ebeltoft...5

Læs mere

Regionsprojekter 2013-14 WutomiAgri Med WutomiAgri vil vi give unge mennesker i Mozambique redskaber til at kunne og ville tage ansvar for eget liv.

Regionsprojekter 2013-14 WutomiAgri Med WutomiAgri vil vi give unge mennesker i Mozambique redskaber til at kunne og ville tage ansvar for eget liv. Velkommen til et Nyt Y's Men's år Velkommen til et nyt klubår med mange og spændende udfordringer. Glæd dig til de mange oplevelser der venter forude, og husk også at nyde det.indlæg til Nyhedsbrevet.

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

»På grund af sygdom vil Juridiske spørgsmål besvares ved

»På grund af sygdom vil Juridiske spørgsmål besvares ved MAIL ADRESSER Kære Y s Men og Y s Menetter. Hvis I har mulighed for det, ville jeg meget gerne, at I tjekkede jeres mail adresser i adressebogen. Jeg får ca. 70 mail tilbage, når jeg sender mail ud til

Læs mere

Inspiration til forkyndelse VERSION 2.0

Inspiration til forkyndelse VERSION 2.0 Inspiration til forkyndelse VERSION 2.0 detmedgud.dk Forkyndelse Viden Inspiration Kære Leder! detmedgud.dk er ikke længere bare detmedgud.dk du tror, du kender... detmedgud.dk VERSION 2,0 er i luften!

Læs mere

Gudstjeneste i Skævinge Kirke den 28. december 2014 Kirkedag: Julesøndag/A Tekst: Luk 2,25-40 Salmer: SK: 108 * 102 * 67 * 133 * 132,3 * 130

Gudstjeneste i Skævinge Kirke den 28. december 2014 Kirkedag: Julesøndag/A Tekst: Luk 2,25-40 Salmer: SK: 108 * 102 * 67 * 133 * 132,3 * 130 Gudstjeneste i Skævinge Kirke den 28. december 2014 Kirkedag: Julesøndag/A Tekst: Luk 2,25-40 Salmer: SK: 108 * 102 * 67 * 133 * 132,3 * 130 Der var en, der efter et arrangement for nogen tid siden spurgte

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Søndag seksagesima I. Sct. Pauls kirke 8. februar 2015 kl. 10.00. Salmer: 401/385/599/312//319/439/399/388

Søndag seksagesima I. Sct. Pauls kirke 8. februar 2015 kl. 10.00. Salmer: 401/385/599/312//319/439/399/388 1 Søndag seksagesima I. Sct. Pauls kirke 8. februar 2015 kl. 10.00. Salmer: 401/385/599/312//319/439/399/388 Åbningshilsen 8. søndag før påske. Søndag Seksagesima, 60 dage cirka til påske, to måneder til

Læs mere

Forår 2010 51. årgang nr. 183 SANKT VINCENTGRUPPERNE

Forår 2010 51. årgang nr. 183 SANKT VINCENTGRUPPERNE Forår 2010 51. årgang nr. 183 SANKT VINCENTGRUPPERNE Vi kan i dette nummer præsentere regnskabet for 2009 som, takket være jeres bidrag, blev et rigtig fint år for Sankt Vincent Grupperne. Der blev i alt

Læs mere

Nyt fra LightChannel.dk

Nyt fra LightChannel.dk Kære venner, Nyt fra LightChannel.dk Først vil vi gerne sige tak for jeres støtte! Nu er LightChannel.dk blevet en realitet og vi glæder os til at optage de første programmer i det ny indviede studie.

Læs mere

Prædiken til trinitatis søndag, Matt 28,16-20. 2. tekstrække

Prædiken til trinitatis søndag, Matt 28,16-20. 2. tekstrække 1 Grindsted Kirke Søndag d. 15. juni 2014 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til trinitatis søndag, Matt 28,16-20. 2. tekstrække Salmer DDS 356: Almagts Gud, velsignet vær DDS 289: Nu bede vi den Helligånd

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Ekstension - idekatalog. Ekstension. Idekatalog -1-

Ekstension - idekatalog. Ekstension. Idekatalog -1- Ekstension Idekatalog -1- Ekstension Hermed er udarbejdet en forslag/plan til, hvordan man kan opstarte en ny klub. Følgende beskrivelse (plan) viser hvordan starten af ny klub kan tænkes gennemført, men

Læs mere

B/C. Beskrivelse Forsend.dato Antal Enhed á-pris % Beløb DKK. MT Transaction 3 stk 0,16 25 0,48. MT Transaction 12 stk 0,16 25 1,92

B/C. Beskrivelse Forsend.dato Antal Enhed á-pris % Beløb DKK. MT Transaction 3 stk 0,16 25 0,48. MT Transaction 12 stk 0,16 25 1,92 000 Returadresse: TDC, Sletvej 30, 0-84, Forfaldsdato: 2.0.202 Kundenummer: 57482 CVR-nr.: DK263670 Betalingsbet. : Inv. month + 2 Ved for sen betaling opkræves et gebyr på 00 Side af 5 MT Transaction

Læs mere

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger en lille smule YouTube, hvis

Læs mere

9. Obligatorisk indberetningsordning

9. Obligatorisk indberetningsordning 9. Obligatorisk indberetningsordning Alle almenvelgørende foreninger, stiftelser og institutioner, der er godkendt til at modtage gaver eller ydelser med fradragsret fra giveren, skal indberette gave-

Læs mere

endegyldige billede af, hvad kristen tro er, er siger nogen svindende. Det skal jeg ikke gøre mig til dommer over.

endegyldige billede af, hvad kristen tro er, er siger nogen svindende. Det skal jeg ikke gøre mig til dommer over. Mariæ Bebudelsesdag, den 25. marts 2007. Frederiksborg slotskirke kl. 10. Tekster: Es. 7,10-14: Lukas 1,26-38. Salmer: 71 434-201-450-385/108-441 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Læs mere

NYT FRA IDRÆTS- OG FRITIDSKONSULENT JESPER THERKILDSEN jesper.therkildsen@kalundborg.dk - tlf.24 94 38 09

NYT FRA IDRÆTS- OG FRITIDSKONSULENT JESPER THERKILDSEN jesper.therkildsen@kalundborg.dk - tlf.24 94 38 09 NYT FRA IDRÆTS- OG FRITIDSKONSULENT JESPER THERKILDSEN jesper.therkildsen@kalundborg.dk - tlf.24 94 38 09 ÅBNING AF KLØVERSTIER I UBBY/JERSLEV Indvielse lørdag den 24. MAJ 2014 kl. 11:00 ved Hvidebækhallen

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

1. Hvad er LyLe? LyLe fordi vi har brug for hinanden! Du er ikke alene Kend din sygdom

1. Hvad er LyLe? LyLe fordi vi har brug for hinanden! Du er ikke alene Kend din sygdom 1. Hvad er LyLe? LyLe fordi vi har brug for hinanden! Hvert år får ca. 2.500 danskere enten lymfekræft, leukæmi, MDS eller andre blodkræftsygdomme, og godt 20.000 lever i dag med en af disse sygdomme.

Læs mere

SIA - SOGNEINDSAMLINGSADMINISTRATION VEJLEDNING TIL BRUG AF SIA. Kært barn har mange navne. Vi har døbt vores SIA SogneIndsamlingsAdministration.

SIA - SOGNEINDSAMLINGSADMINISTRATION VEJLEDNING TIL BRUG AF SIA. Kært barn har mange navne. Vi har døbt vores SIA SogneIndsamlingsAdministration. SIA - SOGNEINDSAMLINGSADMINISTRATION VEJLEDNING TIL BRUG AF SIA Kært barn har mange navne. Vi har døbt vores SIA SogneIndsamlingsAdministration. SIA er dit online-overblik over dit/dine sogn(e), dine indsamlere

Læs mere

Y's Men International Region Danmark

Y's Men International Region Danmark Y's Men International Region Danmark Y s Men International Region Danmark CVR. Nr. 91 63 15 55 Årsregnskab for 2014 1. april 2013 til 31. marts 2014 Årsregnskabet er fremlagt og godkendt på foreningens

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Nyt fra gildeledelsen.

Nyt fra gildeledelsen. Juni og juli 2006 Centrum juni og juli 2006 Side 2 Nyt fra gildeledelsen. Sommertur til 3. Horsens hytte. Sted: Spejdercenter Wigwam Silkeborgvej 37, 8700Horsens Dato: Onsdag den 28. juni Mødested: Ole

Læs mere

Estland: Tak for nødhjælpen

Estland: Tak for nødhjælpen Nyhedsblad Nr. 56 August 2011 Estland: Tak for nødhjælpen Side 6 Rumænien: Hjælp i rette tid Side 4 Krise: Giv håb til de håbløse Side 3 Litauen: Ungdommen rejser! Side 5 Mennesker i NØD har brug for din

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) : Holdnavn BSI

Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) : Holdnavn BSI Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) : Holdnavn BSI E-mail adresse er: bsi@bsi-fodbold.dk Hjemmeside navn: Bsi-fodbold.dk Brøndby Strand IK blev stiftet i 1935 og er snart 80 år gammel

Læs mere

2.1. Opgavesæt A. 1. januar - 30. juni 2014. Prøvetiden er 45 minutter til opgavesæt 1 15 minutters pause og 1 time og 15 minutter til opgavesæt 2

2.1. Opgavesæt A. 1. januar - 30. juni 2014. Prøvetiden er 45 minutter til opgavesæt 1 15 minutters pause og 1 time og 15 minutter til opgavesæt 2 2.1 Opgavesæt A FVU-Læsning Trin 2 Forberedende voksenundervisning 1. januar - 30. juni 2014 Prøvetiden er 45 minutter til opgavesæt 1 15 minutters pause og 1 time og 15 minutter til opgavesæt 2 Eksaminandens

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 29 juni 2011

Nyhedsbrev nr. 29 juni 2011 Formanden har ordet Siden sidst Siden årsmødet har vi haft den glæde at modtage ca. 5.000 stykker nyt, frasorteret pigetøj fra QueenZ i Haslev som en gave til vores hjælpearbejde i Rumænien. Tøjet vil

Læs mere

Vision 2015. Metodistkirken er aktiv og dynamisk.

Vision 2015. Metodistkirken er aktiv og dynamisk. Læs i dette nummer: Visionen 2015 Kalender for april og maj Præsternes træffetider SKAT - Tjek dine fradrag for betaling til kirken Thomas Risager er optaget på nyt studium Søger du ny inspiration Nyhedsbrev

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 2 MAJ 201 5

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 2 MAJ 201 5 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 2 MAJ 201 5 AKTIVITETSOVERSIGT Onsdag den 10. juni BAKKETUR Lørdag den 18. juli BÅLAFTEN Lørdag den 8. august SKOVTUR Bindende af- og tilmelding senest 1 uge før arrangementet til

Læs mere

GLORIA Januar 2013, 2. årgang

GLORIA Januar 2013, 2. årgang Nyhedsbrevet GLORIA Januar 2013, 2. årgang 1 Leder Kære læser! Det er jul, det er cool lyder det i en gammel julesang, men for nogle er det mere koldt end cool når vintermånederne når de nordiske breddegrader.

Læs mere

18. Effektiv Medlemskommunikation

18. Effektiv Medlemskommunikation 18. Effektiv Medlemskommunikation Det ser let ud, når det virker kommunikationen. Men når det ikke gør, kan det være svært at spotte, hvor det går galt. Men forskellen på, om man når og engagerer målgruppen,

Læs mere

Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15).

Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15). Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15). Salmer: Hinge kl.9: 422-7/ 728-373 Vinderslev kl.10.30: 422-7- 397/ 728-510,v.5-6- 373 Dette hellige evangelium

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Nyt fra Den Sikre Vej

Nyt fra Den Sikre Vej Nyhedsbrev maj 2005 Nyt fra Den Sikre Vej I dette nyhedsbrev kan jeg tilbyde en frisk opdatering på dagligdagen hos Camino Seguro, efter den nye skolebygning er taget i brug i en artikel skrevet af Anne

Læs mere

med håb Præsentationsfolder Velkommen; i Luthersk Mission

med håb Præsentationsfolder Velkommen; i Luthersk Mission med håb Præsentationsfolder Velkommen; i Luthersk Mission Kom og vær med Denne folder er en invitation til at være med i Luthersk Mission (LM). Både til mennesker, der selv kalder sig kristne, og til alle

Læs mere

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN Samtaleguiden 36 Samtaleguiden er lavet primært til unge, der ryger hash. Som vejleder, mentor m.fl. kan du bruge Samtaleguiden som et fælles udgangspunkt i samtalen med den unge. Du kan dog også blot

Læs mere

y s men international Book en R... vi er altid til tjeneste region Danmark regionen vi hjælper gerne

y s men international Book en R... vi er altid til tjeneste region Danmark regionen vi hjælper gerne Book en R... vi hjælper gerne vi er altid til tjeneste y s men international region Danmark regionen... ar vedkende sig den pligt der følger med enhver ret RT1516103 KÆRE PRÆSIDENTER OG PROGRAMUDVALG Lidt

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

Lindvig Osmundsen.Prædiken til Helligtrekongerssøndag 2016 02-01-2016 side 1. Prædiken til Helligtrekonger søndag 2016. Tekst: Joh. 8,12-20.

Lindvig Osmundsen.Prædiken til Helligtrekongerssøndag 2016 02-01-2016 side 1. Prædiken til Helligtrekonger søndag 2016. Tekst: Joh. 8,12-20. 02-01-2016 side 1 Prædiken til Helligtrekonger søndag 2016. Tekst: Joh. 8,12-20. På Helligtrekongers søndag kender vi alle historien om De tre vise mænd. Vi har set dem i julens krybbespil, og det at se

Læs mere

Landsmødet den 11. og 12. september 2010. 1. september 2010

Landsmødet den 11. og 12. september 2010. 1. september 2010 1. september 2010 Der bliver omdelt over en kvart million foldere. Der hænger plakater over alt i landet. Margrethe Vestager optræder med videoer på landets største nyhedssites. Og pressen fortæller lystigt

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn Til samtlige husstande Vi beklager, at denne udgave af Langenæs Kirke & Sogn kommer i en væsentlig mindre udgave end normalt. På

Læs mere

På de næste sider kan I se, hvordan vi har beregnet jeres opgørelse og første acontoregning. INDBETALINGSKORT

På de næste sider kan I se, hvordan vi har beregnet jeres opgørelse og første acontoregning. INDBETALINGSKORT Henning Weise Løvspringsvej 1 A, 2. TV 2920 Charlottenlund Årsopgørelse for distribution af el og afgifter samt første acontoregning Opgørelsen omfatter distribution af el og afgifter fra den 11. november

Læs mere

Adressebogen - vi har brug for jeres hjælp

Adressebogen - vi har brug for jeres hjælp Adressebogen - vi har brug for jeres hjælp Kære Y's Men. Vi kunne godt tænke os, at få et overblik over alderen af Danske Y's Men og Y's Menetter. Jeg vil derfor beder jer om, at gå ind på intranettet

Læs mere

fornødent. Maria har valgt den gode del, og den skal ikke tages fra hende.«luk 10,38-42 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Prædiken

fornødent. Maria har valgt den gode del, og den skal ikke tages fra hende.«luk 10,38-42 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Prædiken Prædiken Høstgudstj. søndag den 28. september 2014 i Skibet kirke fornødent. Maria har valgt den gode del, og den skal ikke tages fra hende.«luk 10,38-42 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Lukas

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

Guide til spejderarbejdet i Bække gruppe. Revideret 08.05.2009. Prøveudgave

Guide til spejderarbejdet i Bække gruppe. Revideret 08.05.2009. Prøveudgave Guide til spejderarbejdet i Bække gruppe Revideret 08.05.2009 Prøveudgave Brug af spejdernet: Brugernavn og password: Alle medlemmer har automatisk et brugernavn på spejdernet. Du kan få oplyst dit login

Læs mere

Mænds Sundhed. Mie Møller Nielsen

Mænds Sundhed. Mie Møller Nielsen Mænds Sundhed Mie Møller Nielsen Oplæg Hvem er Forum for Mænds Sundhed Hvad kan kommunerne bruge os til? Viden om hvilke indsatser der virker, ikke virker? Mænds Mødesteder Mænds Sundhed Hvem er vi? Forum

Læs mere

Kort fortalt om værten og gæsterne den lille håndbog for nybegyndere

Kort fortalt om værten og gæsterne den lille håndbog for nybegyndere Kom godt i gang start-pakke og flere svar Hvis du ikke har fundet svar på det hele, så læs mere på danmarkspisersammen.dk, hvor du også kan finde en start-pakke med bl.a. skabeloner til invitation og plakat

Læs mere

Kom godt i gang med. Nem Konto. Vejledning til sagsbehandlere. NemKonto hører under Økonomistyrelsen

Kom godt i gang med. Nem Konto. Vejledning til sagsbehandlere. NemKonto hører under Økonomistyrelsen Kom godt i gang med Nem Konto Vejledning til sagsbehandlere NemKonto hører under Økonomistyrelsen Indholdsfortegnelse 1 Introduktion... 2 2 Sådan bruger du NemKonto... 3 2.1 Log på NemKonto... 3 2.2 Signering

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2013

Nyhedsbrev juni 2013 Nyhedsbrev juni 2013 Fra formanden for De Berejstes Klub, Søren Fodgaard dbkformand@live.dk DBK Weekend på Hven Årets DBK-Weekend blev afholdt d. 7.-9. juni. Hvor de to foregående weekender har været præget

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU!

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Vi har atter lånt Danske Bank bygningen, for endnu engang at illustrere hvad bygningen kan bruges til. Denne gang er det en kombination af Åbent Hus, høstmarked

Læs mere

Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 30. december 2012 kl. 10.00. Salmer: 123/434/132/127//8/439/112/96 Uddelingssalme: se ovenfor: 112

Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 30. december 2012 kl. 10.00. Salmer: 123/434/132/127//8/439/112/96 Uddelingssalme: se ovenfor: 112 1 Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 30. december 2012 kl. 10.00. Salmer: 123/434/132/127//8/439/112/96 Uddelingssalme: se ovenfor: 112 Åbningshilsen Vi fejrer jul. Vi er i Julen. Vi fester. Igen. Jul betyder

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2014. Tekst. Johs. 11,19-45.

Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2014. Tekst. Johs. 11,19-45. Lindvig Osmundsen Bruger Side 1 05-10-2014 Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2014. Tekst. Johs. 11,19-45. Der er en vej som vi alle går alene. Teksterne vi har fået til 16. søndag efter trinitatis

Læs mere

291 Du som går ud 725 Det dufter lysegrønt læsning: Ap. G. 2,1-11 Evanglium: Joh. 14,15-21

291 Du som går ud 725 Det dufter lysegrønt læsning: Ap. G. 2,1-11 Evanglium: Joh. 14,15-21 Prædiken til Pinsedag 15. maj 2016 Vestervang Kirke kl. 10.00 to dåb. V. Else Kruse Schleef Salmer: 290Ialsinglans 448v.1 3Fyldtafglæde 448v.4 6 331Uberørtafbyenstravlhed 291Dusomgårud 725Detdufterlysegrønt

Læs mere

Hvis Jesu ord derom er sande, så Ja!

Hvis Jesu ord derom er sande, så Ja! Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 18. oktober 2015 Kirkedag: 20.s.e.Trin/A Tekst: Matt 22,1-14 Salmer: SK: 291 * 416 * 175 * 475,1 * 589 LL: 291 * 612 * 416 * 175 * 475,1 * 589 Har I nogen

Læs mere

Påskemandag (Anden Påskedag) 2013

Påskemandag (Anden Påskedag) 2013 Påskemandag (Anden Påskedag) 2013 Det er i dag den 1. april. Som det nok vil være bekendt, har jeg siden den 1. april 1988 været fast ansat som sognepræst i Galtrup, Øster Jølby og Erslev i de sidste par

Læs mere

KORT OM PROJEKTET. kirke. Og vi vil skabe anerkendelse af det kirkelige arbejde i forhold til børn og deres

KORT OM PROJEKTET. kirke. Og vi vil skabe anerkendelse af det kirkelige arbejde i forhold til børn og deres STØTTEFORENINGEN FOR DANMARKS KIRKELIGE MEDIECENTER INVITERER JER TIL AT VÆRE EN DEL AF VORES ÅRSPROJEKT OG FEJRINGEN AF DKM S 25 ÅRS JUBILÆUM I 2013 Sigurd Barrett og Danmarks Kirkelige Mediecenter fortsætter

Læs mere

Baggrunds materiale omkring:

Baggrunds materiale omkring: Baggrunds materiale omkring: Bagrund Rev A Side 1 Hockey og godt miljø er en del af i OIK Vi ønsker at OIK skal være et rart sted at komme, med en ordentlig omgangstone både spillerne imellem, men i høj

Læs mere

LÆRINGSARK. Spørgsmål til samtale Luk 4,14-21. Historie. Bibel-oplæg (til dine notater under oplægget) Opgave til næste gang

LÆRINGSARK. Spørgsmål til samtale Luk 4,14-21. Historie. Bibel-oplæg (til dine notater under oplægget) Opgave til næste gang Denne første samling handler om det store billede: Guds mission. Hvad er Guds mission og plan med verden? Og hvordan passer integreret mission ind i denne frelsesplan? Luk 4,14-21 Hvordan vil I opsummere

Læs mere

24 millioner kroner til hjerterne

24 millioner kroner til hjerterne 24 millioner kroner til hjerterne For tredje gang løb Charlies Hjertegalla over skærmene. Det skete lørdag den 28. september med et stort anlagt show med masser af kunstneres optrædener og gribende fortællinger

Læs mere

Prædiken til Kristi himmelfarts dag, Luk 24,46-53. 2. tekstrække

Prædiken til Kristi himmelfarts dag, Luk 24,46-53. 2. tekstrække 1 Nollund Kirke Torsdag d. 5. maj 2016 kl. 19.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til Kristi himmelfarts dag, Luk 24,46-53. 2. tekstrække Salmer DDS 267: Vær priset, Jesus Krist, Guds lam DDS 251: Jesus, himmelfaren

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Revideret maj 2016. PKJ.

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Revideret maj 2016. PKJ. Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Revideret maj 2016. PKJ. Velkommen til Køgevejens Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en

Læs mere

Vejledning til. DUI-LEG og VIRKEs

Vejledning til. DUI-LEG og VIRKEs Vejledning til DUI-LEG og VIRKEs Medlemssystem version 1.0 Opdateret 1. november 2009 Indholdsfortegnelse Sådan får du en kode til systemet...3 Sådan logger du ind på systemet...3 Forsiden og ændring af

Læs mere

Indsamlerevaluering 2012

Indsamlerevaluering 2012 Indsamlerevaluering 2012 Generelt matcher svarene fra 2012 svarene i både 2010 og 2011. Hvis man skal fremhæve noget er det at: - 52 % vælger at gå sammen med en anden på ruten. - Folk er glade for at

Læs mere

Deltagerinformation om deltagelse i et videnskabeligt forsøg

Deltagerinformation om deltagelse i et videnskabeligt forsøg Deltagerinformation om deltagelse i et videnskabeligt forsøg Forsøgets titel: Effekten af kiropraktisk behandling af spædbørnskolik Vi vil spørge, om I vil give jeres samtykke til, at jeres barn deltager

Læs mere

Side 1. Kæmpen i hulen. historien om Odysseus og Kyklopen.

Side 1. Kæmpen i hulen. historien om Odysseus og Kyklopen. Side 1 Kæmpen i hulen historien om Odysseus og Kyklopen Side 2 Personer: Odysseus Kyklopen Side 3 Kæmpen i hulen historien om Odysseus og Kyklopen 1 Øen 4 2 Hulen 6 3 Kæmpen 8 4 Et uhyre 10 5 Gæster 12

Læs mere

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus.

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus. Side 1 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus Side 2 Personer: Nicolaus Side 3 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus 1 Nicolaus 4 2 Naboen 6 3 Tre poser guld 8 4 Mere guld 10 5 Gaden er tom 12 6

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Som en start på vores dialog, ønsker jeg at give dig mine tre bedste kulturledelses redskaber. Jeg bruger også mange andre forskellige redskaber i

Som en start på vores dialog, ønsker jeg at give dig mine tre bedste kulturledelses redskaber. Jeg bruger også mange andre forskellige redskaber i 1 Som en start på vores dialog, ønsker jeg at give dig mine tre bedste kulturledelses redskaber. Jeg bruger også mange andre forskellige redskaber i mit daglige arbejde, men de tre som jeg har valgt at

Læs mere

Forord. Julen 2005. Hej med jer!

Forord. Julen 2005. Hej med jer! Indhold Julen 2005. Forord 2 1. Historien om jul i Muserup Yderkær. 4 2. Venner af Muserup Yderkær. 7 3. Den mærkeligste dag på året. 9 4. I nødens stund. 11 5. Bedste hædres som heltenisse. 14 6. Den

Læs mere

Prædiken til Mariæ bebudelse 22. marts. kl. 10.00 i Engesvang

Prædiken til Mariæ bebudelse 22. marts. kl. 10.00 i Engesvang Prædiken til Mariæ bebudelse 22. marts. kl. 10.00 i Engesvang 108 - Lovet være du Jesus Krist 448 - Fyldt af glæde 71 Nu kom der bud fra englekor 115 - lad det klinge sødt i sky Nadververs 101 v. 3 af

Læs mere

Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag, hvor vi vil dele fotoerfaringer, og udfordre hinanden med små spændende fotoopgaver.

Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag, hvor vi vil dele fotoerfaringer, og udfordre hinanden med små spændende fotoopgaver. Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag, hvor vi vil dele fotoerfaringer, og udfordre hinanden med små spændende fotoopgaver. Tag dit fotogrej med, hvad enten det er det avanceret udstyr eller en mobiltelefon

Læs mere

Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016.

Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016. Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016. Lykken vokser på vor egen ager og kan ikke plukkes i fremmede haver, dette skrev Douglas Jerrold. En sætning som jeg synes står meget godt for det arbejde der

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2009.

Nyhedsbrev nr. 02. 2009. Generalforsamling. Dagsorden: søndag den 29-03- 09 1. Valg af ordstyrer.: Søren Torense Nyhedsbrev nr. 02. 2009. 2. Valg af referent.: Henrik Rasmussen 2. Beretning ved formanden, (er vedlagt). Godkendt.

Læs mere

FORENINGSGUIDE. Bydelsmødrenes Landsorganisation. Juli 2012

FORENINGSGUIDE. Bydelsmødrenes Landsorganisation. Juli 2012 EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDE Bydelsmødrenes Landsorganisation B FUNDRAISING JDE ØKONOMI Juli 0 INDHOLD Introduktion til Foreningsguiden Hvad er? 6 Læg en -plan 7 Hvem skal kende Bydelsmødrene? 8 Deltag

Læs mere

Kemoterapi slår immunsystemet ned. Børnene må derfor isoleres og bære mundbind for ikke at blive smittet. Selv en banal forkølelse kan være

Kemoterapi slår immunsystemet ned. Børnene må derfor isoleres og bære mundbind for ikke at blive smittet. Selv en banal forkølelse kan være Kemoterapi slår immunsystemet ned. Børnene må derfor isoleres og bære mundbind for ikke at blive smittet. Selv en banal forkølelse kan være livsfarlig. Foto/De Forenede Bibelselskaber Nordamerika Nicaragua

Læs mere

Tema MitHelbred på din ipad

Tema MitHelbred på din ipad Tema MitHelbred på din ipad Sofus 18. oktober 2015 Side 1 Vejledning til Besøglægen.dk e-portal Første besøg Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at

Læs mere

Så kom der en lille smule vintersne - midt i januar

Så kom der en lille smule vintersne - midt i januar Så kom der en lille smule vintersne - midt i januar Søndag den 22. februar får vi besøg af Patricia og Dan Kirk, som arbejder i projekt Faros. Et arbejde blandt uledsagede flygtningebørn i Grækenland.

Læs mere

Men en stor tak skal lyde til:

Men en stor tak skal lyde til: Årgang 27 År 2014 Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard Bo Marcher Formand: Ib Jensen Brugerråd: Ind og udmeldelse: I SFO1 og SFO2 skal ske digital via varde kommunes hjemmeside.

Læs mere

Du gør en forskel. Støt lungesagen.

Du gør en forskel. Støt lungesagen. Du gør en forskel Støt lungesagen www.lunge.dk Bliv støttemedlem eller send dit bidrag Lungesygdomme er i kraftig vækst og det at være ramt af en lungesygdom er ødelæggende for livskvaliteten. I Danmark

Læs mere

DEN 2007. KNU December. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 30. Årgang Nr. 305. Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1

DEN 2007. KNU December. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 30. Årgang Nr. 305. Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1 KNU December DEN 2007 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 30. Årgang Nr. 305 Side 1 Bjarne Sørensen Birgitte Friis-Mikkelsen 15. December 18. December Redaktionen ønsker tillykke

Læs mere

Hvis indsamlingen er regional (geografisk afgrænset), angives, hvor indsamlingen skal foregå:

Hvis indsamlingen er regional (geografisk afgrænset), angives, hvor indsamlingen skal foregå: ANSØGNING OM HUS- ELLER GADEINDSAMLING 1. Dato og evt. titel på indsamlingen Dato: Titel: 2. Ansøger Organisation: CVR-nr.: Adresse: Kontaktpersons navn: Tlf.nr.: Kontaktpersons e-mail: 3. Hvad søges der

Læs mere

Denedueforatmindeosom, atheligåndenskraftogvejledning erheltafgørendemidtialvorgode ognødvendigeplanlægning!

Denedueforatmindeosom, atheligåndenskraftogvejledning erheltafgørendemidtialvorgode ognødvendigeplanlægning! På Indre Missions Lederkonference 23. - 25. marts 2012 var en del af undervisningen udformet som et "LK12-køkken" med Helene Svinth Mathiassen, Brian Madsen og Carsten (Sprint) Korsholm Poulsen som de

Læs mere

Læs om Dronning Dagmar

Læs om Dronning Dagmar Læs om Dronning Dagmar Tekster: Keld Kirstein Tegninger: Jette Jørgensen Kongen byder Valdemar er konge i Danmark. Han har ingen kone. Men så hører han, at der i et andet land bor en ung, smuk prinsesse.

Læs mere

Balance i hverdagen. Af: Annette Aggerbeck, journalist

Balance i hverdagen. Af: Annette Aggerbeck, journalist Denne artikel er fremstillet for Sygeforsikringen Danmark. Den indgår i det andet nummer af deres elektroniske nyhedsbrev Nyt & Sundt, som er produceret i samarbejde med Netdoktor. Balance i hverdagen

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B1 FUNDRAISING JDE ØKONOMI EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB INTRODUKTION til Foreningsguiden Denne guide

Læs mere

Årsrapport for FTC 2015

Årsrapport for FTC 2015 Årsrapport for FTC 2015 2015 har været et særligt år i FTC, ikke mindst fordi der er kommet så mange nye flygtninge til Danmark og til Ribe Stift. Noget som ingen kunne forudse, da FTC blev åbnet i august

Læs mere

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET 2012 NR. 4. 4. OKTOBER 2012 Nyt medlem i ungdomsudvalget Det er med glæde, at vi kan oplyse at ungdomsudvalget er blevet et medlem rigere, idet Peter Jensen (tidligere trænere for årgang 2000 dr. og far

Læs mere

Barnelandet. Levebrødet forsvinder. Nyt fra. + Brødene Chibare håber på regn + Klimaforandringerne rammer hårdt + Fadder:»De fortjener hjælp«

Barnelandet. Levebrødet forsvinder. Nyt fra. + Brødene Chibare håber på regn + Klimaforandringerne rammer hårdt + Fadder:»De fortjener hjælp« Nyt fra Barnelandet EN FREMTID FOR FORÆLDRELØSE BØRN / SEPTEMBER 2009 d+ Levebrødet forsvinder + Brødene Chibare håber på regn + Klimaforandringerne rammer hårdt + Fadder:»De fortjener hjælp« Annelene

Læs mere

Kampagnen Opgør med tabuet

Kampagnen Opgør med tabuet Kampagne: Opgør med tabuet Landsforeningen har i begyndelsen af 2014, i ugerne 5 til 8, sat en mindre kampagne i værk på facebook og hjemmesiden. Kampagnen Opgør med tabuet handler om at give hjælp til

Læs mere

Cool Camp er en unik, sjov og udfordrende camp for søskende - vil du med?

Cool Camp er en unik, sjov og udfordrende camp for søskende - vil du med? STØTTET AF TILMELD DIG TIL COOL CAMP 2016 - EN CAMP FOR SØSKENDE TIL KRÆFTRAMTE Cool Camp er en unik, sjov og udfordrende camp for søskende - vil du med? Cool Camp er en camp for 20 søskende til kræftramte

Læs mere