skaber tryghed gennem professionelle IT løsninger til dansk erhvervsliv

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "skaber tryghed gennem professionelle IT løsninger til dansk erhvervsliv"

Transkript

1 skaber tryghed gennem professionelle IT løsninger til dansk erhvervsliv

2 indhold 002 Indholdsfortegnelse 003 anymac 004 anycopy 005 Webshop 006 Samarbejdspartnere 007 Support on demand 008 Leasing og finansering

3 anymac din nye IT-afdeling anymac har eksisteret siden 1998, og i dag tæller vores kundeliste mere end 500 navne. Denne succes skyldes primært mund-til-mund anbefalinger, og den udvikling værner vi stadig om. Oprindeligt var anymac specialiseret i Apple-systemer, men i dag er vi lige så stærke i PC og Windows-systemer, og har derfor med tiden fået lige så mange PC- og cross-platform kunder som rene MAC-kunder. Dette gør os til en stærk partner i miljøer der bruger eller har behov for integrerede løsninger. Sandsynligheden taler for, at din virksomhed enten bruger for mange eller for få ressourcer på IT. Hvis du selv har it-folk ansat, vil de ofte have perioder med tomgang. Og hvis du ingen it-afdeling har, er du sårbar for nedbrud. Grundtanken hos anymac er, at du altid har præcis den it-support til rådighed, som du har brug for. Et samarbejde med os er bygget simpelt op; Hvis du får problemer, så retter vi fejlen! Tænk på anymac som din egen it-afdeling, hvis fundament, du blot deler med andre virksomheder. Vi har derfor stor kendskab og erfaring indenfor alle elementer i en sund og sikker it-infrastruktur. Du kan yderligere supplere aftalen med en IT-chef funktion for at få det store overblik til at udvikle din virksomheds IT- strategi, så den er i tråd med fremtidens konstante udvikling, krav og behov. Vores specialkompetencer omfatter bl.a.: Exchange systemer Kerio Mailserver SOX - Sarbanes-Oxley IT sikkerhedsimplementering Windows Server MacOS X Server Workbook implementering samt drift Mac og Win integrerede miljøer Advosys og andre advokatsystemer Mobil/PDA integration Certifikationer: Kerio Mailserver Apple Autoriseret Forhandler Apple Financial Services Partner Workbook autoriseret Advosys autoriseret F-secure sikkerhedspartner

4 anycopy anycopy er blevet til i lyset af en stigende fokus på outsourcing af sikkerhedsprodukter, herunder backup af virksomheders data. anycopy er hosted i Danmarks førende fiber backbone og har alle relevante sikkerheds- foranstaltninger som f.eks. inergen anlæg, køling, flere strømkilder og fiberlinier, og ikke mindst fuldt udstyret overvågningssystemer. anycopy er designet i samarbejde med HP og er udelukkende baseret på HP udstyr. Glem alt om backup! Der er nok at tænke på, når man skal have forretningen til at køre. Men at rode med brændere, cd er, eksterne harddiske og sindrige arkivsystemer behøver ikke at være én af dem. At du selv står for virksomhedens backup hvor vital en funktion det end er tilfører simpelthen ikke værdi. Det stjæler tværtimod ressourcer, som kunne være brugt offensivt og med direkte effekt på bundlinien. Med anycopy Hosted Backup er du ude over problemet. Vi kører al backup over nettet og gemmer slettede filer i op til 2 år. Og du har altid adgang til alt, online. anycopy sikrer dine data med 24 timers bemandet overvågning, adgangskontrol, brandslukning, dobbelt strømforsyning inkl. UPS og dieselgenerator samt dobbelt internetopkobling på landsdækkende fiber backbone. Store økonomiske besparelser Ingen investeringer i licenser, software og hardware Systemet kører fuldautomatisk, du skal intet gøre Dine data er sikret i overensstemmelse med forsikringsselskabernes krav Vi gemmer slettede data og filer i op til 2 år Fuld support for Exchange server backup Dit backupsystem bliver aldrig forældet eller uoverskueligt Din backup overvåges 24/7/365 Simpel administration over nettet Anti-Virus F-Secure er IT-sikkerhed for store og små virksomheder, for stand-alone computere og for smartphones. Vores løsninger er dit mest pålidelige valg, da vi tilbyder markedets hurtigste responstid. IT-sikkerhed er et spørgsmål om minutter, og kun den leverandør, som giver dig 24/7/365 overvågning af vira i alle tænkelige modifikationer, giver dig ægte sikkerhed. Vores søgemotorer opdateres flere gange dagligt med de nyeste og skarpeste virussignaturer, og vores beredskab sover aldrig. anycopy tilbyder det højeste niveau af elektronisk sikkerhed med en enkel daglig administration og brug, enten centralt på dine serverer, eller eksternt på vore afhængigt af dit behov og din virksomheds størrelse og struktur. Ren besked anycopy Messaging Security Gateway er branchens mest effektive sikkerhed for virksomhedens og messaging infrastruktur. Produktet tilbyder en koncern-størrelse mail transfer agent (MTA) in a hardened appliance sammen med kapacitet til antispam, antivirus og sikker messaging. Fremragende kontrol- og managementmuligheder gennem personaliserede karantæner, sikre lister og blokerede lister. High-performance skalérbar løsning, der har bevist sit værd i de mest krævende løsninger. Mulighed for tilvalg af F-Secure Zero-Hour Anti-Virus modul, som beskytter mod nye virusudbrud inden for minutter.

5 webshop I vores webshop har vi stort set alt, hvad du har brug for, fra bærbare computere til harddiske, ram, software og andet tilbehør. Vi gør det til en ære altid at have det bedste udstyr inden for de forskellige kategorier, der lever op til netop den standard du søger dages kredit? Alle virksomheder har mulighed for at få kredit hos anymac. Har du brug for 8-14 eller 30 dage, så udfyld formularen på vores hjemmeside, og ansøg. Kun ved helt nystartede firmaer kan det være vi behøver yderligere oplysninger.

6 samarbejdspartnere Zen Systems Leverer professionelle tele- og netværksløsninger udelukkende rettet mod erhvervslivet, hvilket sikrer en høj kvalitet. Apple Financial Services Finansieringsløsninger til virksomheder som indeholder skræddersyede, fleksible og brugervenlige leasingpakker, der er udviklet til at opfylde behovene hos erhvervskunder. anymac og Eplehuset har indgået unikt samarbejde omkring levering af ydelser. Samarbejdet styrker fælles mål om optimal service og know-how til dansk erhvervsliv. Apple Autoriseret forhandler. OKI Printing Solutions Blandt verdens førende leverandører af løsninger til dokumenthåndtering. Resultat, farve og print kvalitet alt under kontrol. HP Server og klient løsninger til erhvervslivet. HP har udviklet anycopy s server camp. F-secure Sikkerhedsprodukter, spam filtrering og anti-virus mm.

7 Support on demand anymac har stor ekspertise i at sammensætte it-løsninger fra bunden. Vi hjælper med alt fra den indledende fase med vurdering af behovsspecifikation til den endelige installering. Vi er lige stærke i software og hardware, servere og arbejds-stationer samt MAC og PC. Da vi både er hardware-forhandler og har nogle af branchens dygtigste teknikere, kan du nøjes med én systemleverandør fra de første skitser bliver tegnet til strømmen sluttes til. Fordi vi arbejder med drift og support til daglig, kender vi den enkelte brugers hverdag foran skærmen. Den erfaring sparer dig mange penge og bekymringer på langt sigt, fordi vi gennemtænker løsningen i detaljer, inden der tages en beslutning om indkøb af udstyr. Vi kender konsekvensen af små knuder i systemet, så vores tilgang til systemopbygning kan sammenlignes med god kogekunst: Jo færre ingredienser, jo bedre. Når vi bygger din it-struktur op, lægger vi stor vægt på en dybdegående dialog om netop jeres behov. Vores rådgivning er ikke begrænset til hyldevarer, men når hele vejen rundt, og indeholder om nødvendigt forslag til databaseudvikling, workflowoptimering og programmeringsopgaver f.eks. webudvikling. Gennem 11 år har vi bygget solide systemer op for et hav af kunder, som alle har talt pæne ord om os siden. En af anymac s nøgleværdier er tilfredse kunder. Vi har det bedst, når vores service kan gøre din arbejdsdag mere gnidningsfri til en fair pris. Vi har de dygtigste it-folk, derfor er vi ikke de billigste på timeprisen. Men af samme grund er vi også hurtige til at løse dit problem så når tallene lægges sammen, tør vi godt påstå, at vi har markedets bedste priser. Rabataftale eller fast aftale? Hos anymac kan du vælge mellem traditionel timebetaling eller en fast aftale, hvor du kan trække ubegrænset på vores support. Rabataftaler: Ad hoc kr ,- Pr. time. Ekskl. moms Rabataftale 10 kr ,- Pr. time. Ekskl. moms Rabataftale 20 kr. 950,- Pr. time. Ekskl. moms Rabataftale 30 kr. 900,- Pr. time. Ekskl. moms Du kan vælge mellem flere typer fast-aftaler f.eks. en fast ugentlig dag eller et fast supportfee pr. medarbejder: Fast ugentlig dag kr inkl. kørsel Fast ugentlig 1/2 dag kr inkl. kørsel Fast fee pr. bruger (min. 5 brugere) kr. 850 pr. md. inkl. kørsel

8 Leasing er i princippet en lejeaftale med forkøbsret. Når lejeperioden er slut, har du mulighed for at købe udstyret til en på forhånd fastsat pris. I praksis sælger vi udstyret til Apple Financial Services, som derefter lejer det ud til dig til en fast månedlig pris. Typisk løber aftalen over 24 eller 36 måneder. Når leasing-aftalen er udløbet, kan du vælge at købe udstyret af leasingselskabet. Denne pris aftales inden leasingaftalen begynder og er som regel 10% af nyprisen. Du kan også vælge at aflevere udstyret tilbage uden yderligere omkostninger. Alle virksomheder med et CVR/SE-nummer kan lease. Leasing og finansiering Fordele ved leasing: Fordelagtig likviditetstyring Fuld fradragsret for leasingafgiften Spar besværet med afskrivningsregler Ingen stempelomkostninger som ved lån Hvad kan jeg lease? I princippet kan alle større køb hos anymac leases. Du kan f.eks få finansieret hardware, software, periferiudstyr, uddannelse, installation m.m. i den samme leasingaftale. Det samlede beløb skal blot overstige kr ekskl. moms.

9 anymac ApS Njalsgade 23. 3tv 2300 København S Danmark Tlf CVR: anycopy ApS Njalsgade 23. 3tv 2300 København S Danmark Tlf CVR:

Hvor ligger det gemte guld?

Hvor ligger det gemte guld? Hvor ligger det gemte guld? Du kan finde din virksomheds skjulte it-ressourcer med hjælp fra HP s it-eksperter [side 02] Tør du nytænke dit it-budget? [side 04] Spiller du stadig Commodore 64? [side 06]

Læs mere

UNIFIED COMMUNICATION Styrk virksomhedens kommunikation med de rette IT-værktøjer IT INFRASTRUCTURE. Kompetencer og ydelser

UNIFIED COMMUNICATION Styrk virksomhedens kommunikation med de rette IT-værktøjer IT INFRASTRUCTURE. Kompetencer og ydelser UNIFIED COMMUNICATION Styrk virksomhedens kommunikation med de rette IT-værktøjer IT INFRASTRUCTURE Har din virksomhed en sund infrastruktur? Kompetencer og ydelser Dansupport hjælper dig til den optimale

Læs mere

TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING

TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING Landets førende teknologipartner der gør det nemt... I over 40 år har vi leveret tekniske løsninger til det danske erhvervsliv, og vores mål har altid

Læs mere

Opbygning, optimering og servicering af IT-infrastrukturen i din virksomhed

Opbygning, optimering og servicering af IT-infrastrukturen i din virksomhed Opbygning, optimering og servicering af IT-infrastrukturen i din virksomhed IT-løsninger, IT-support, datanetværk, telefoni, sikring og kommunikation Opbygning, optimering og servicering af IT, datanetværk

Læs mere

Dit netværk er vores højeste prioritet!

Dit netværk er vores højeste prioritet! Dit netværk er vores højeste prioritet! Hvor sikker er du på dit netværk? Netværkssikkerhed er ingen selvfølge. Det har mange virksomheder måttet konstatere den seneste tid. Vi har været vidne til gentagne

Læs mere

Lundberg. Lundberg Nyt, december 2013. Information om C5 standard og C5 Håndværk:

Lundberg. Lundberg Nyt, december 2013. Information om C5 standard og C5 Håndværk: Lundberg Nyt, december 2013 C5 Standard og Håndværk 2012 ny version klar Status på C5 2012 s levetid Integration til Håndværk LMe WPA Timesedler Fakturaboks KlarPris. Nyt produkt: Gem emails Nyt om navne

Læs mere

DR. INFRASTRUCTURE AND MR. UNIFIED. UNIFIED COMMUNICATIONS Styrk virksomhedens kommunikation via målrettede IT-værktøjer

DR. INFRASTRUCTURE AND MR. UNIFIED. UNIFIED COMMUNICATIONS Styrk virksomhedens kommunikation via målrettede IT-værktøjer DR. INFRASTRUCTURE AND MR. UNIFIED Har din virksomhed en sund infrastruktur? UNIFIED COMMUNICATIONS Styrk virksomhedens kommunikation via målrettede IT-værktøjer TDC Scale specialister Dansupport hjælper

Læs mere

Hosting. Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær.

Hosting. Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær. Hosting Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær. Mange virksomheder bruger i dag alt for mange ressourcer på at vedligeholde egne servere og IT-løsninger. Men faktisk er hosting

Læs mere

Gidion IT. Erhvervsmesse. Spændende stande. Stand up 24. APRIL KL. 13-16. Konkurrencer. Oplev 3D print live. Bestil din gratis billet på www.gidion.

Gidion IT. Erhvervsmesse. Spændende stande. Stand up 24. APRIL KL. 13-16. Konkurrencer. Oplev 3D print live. Bestil din gratis billet på www.gidion. Gidion IT Erhvervsmesse 2015 Spændende stande Konkurrencer Oplev 3D print live Stand up Mød Finn Nørbygaard 24. APRIL KL. 13-16 Gidion IT Consulting Bestil din gratis billet på www.gidion.dk FREDAG DEN

Læs mere

VEJLEDNING I EVALUERING AF PROJEKTWEB

VEJLEDNING I EVALUERING AF PROJEKTWEB Susanne C. Hartvig VEJLEDNING I EVALUERING AF PROJEKTWEB Ingeniør Arkitekt Bygherre Producent Entreprenør RAPPORT BYGiDTU R-002 2001 ISSN 1396-4011 ISBN 87-7877-057-2 Indholdsfortegnelse 1 Indledning...1

Læs mere

Det handler om at vælge rigtigt - første gang!

Det handler om at vælge rigtigt - første gang! AuditPlus - Revisorbranchens foretrukne løsning Det handler om at vælge rigtigt - første gang! Indhold AuditPlus - en brancheløsning til revisorene...side.2 Processer...Side.3 Magnus Informatik...Side.4

Læs mere

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE Velkommen til System Gruppen Hos SystemGruppen sætter vi meget stor pris på vores kunder. Vi vil gerne sørge for, at du føler dig kompetent serviceret og godt hjulpet.

Læs mere

Outsourcing op på strategisk niveau

Outsourcing op på strategisk niveau Annonce hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Annonce outsourcing Maj 2008 Outsourcing op på strategisk niveau Fra tidligere at dreje sig om produktion i tredjeverdens lande, er outsourcing

Læs mere

4FOUNDATION CLUSTERLØSNING SIKRER DANSK AVISPRODUKTION STANDARDISER DATACENTERET TEMA: AFGØRENDE FORDELE MED DATA CENTRE FOUNDATION

4FOUNDATION CLUSTERLØSNING SIKRER DANSK AVISPRODUKTION STANDARDISER DATACENTERET TEMA: AFGØRENDE FORDELE MED DATA CENTRE FOUNDATION CONFIDENCE IN A CONNECTED WORLD SYMANTEC F.Y.I. #3 2006 John W Thompson, Symantecs topchef: Et pålideligt miljø kan kun baseres på politikker TEMA: STANDARDISER DATACENTERET Trends, tips fra eksperter,

Læs mere

Studio Manager Produktkatalog 2013

Studio Manager Produktkatalog 2013 Studio Manager Produktkatalog 2013 Studio Manager OVERBLIK Studio-Manager er baseret på en nytænkende og innovativ tankegang, hvilket har resulteret i en fleksibel og fremtidssikret webbaseret IT løsning.

Læs mere

Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres

Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres DC Magazine oktober 2013 FORRETNINGSSYSTEMER Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres FORRETNINGSSYSTEMER side 18 Forøg konkurrencekraften med Datacon FORRETNINGSSYSTEMER side 14 Fakturaworkflow

Læs mere

Elektronisk handel kom i gang

Elektronisk handel kom i gang November 1999 Elektronisk handel kom i gang En guide for mindre og mellemstore virksomheder HK DANMARK Elektronisk handel kom i gang! En guide for mindre og mellemstore virksomheder Udgivet af: Arbejdsgruppen

Læs mere

Juletilbud til Mamut kunder

Juletilbud til Mamut kunder EKSTRA BRUGERLICENS rabat Læs mere side 3 INVESTER I VIDEN op til 47% på kursus Læs mere side 8 op til 47% 9 AF 10 HAR ADGANG TIL INTERNETTET! Er du tilgængelig? Læs mere side 4 Juletilbud til Mamut kunder

Læs mere

INVENTIO.IT. Det handler om tryghed og tillid

INVENTIO.IT. Det handler om tryghed og tillid INVENTIO.IT Det handler om tryghed og tillid INVENTIO.IT Tryghed og tillid er nøgleord, når man skal vælge samarbejdspartner. Inventio.IT A/S er etableret 1. oktober 2001. Vi er total leverandør og installerer,

Læs mere

ipad med Retina-skærm

ipad med Retina-skærm Er der sammenhæng mellem Virksomhedens trusselsbillede og IT sikkerhed? side 8 Hvordan administrerer og vedligeholder du dine mobile devices? Side 12 Farverig Flügger vælger 2waysIT til deres HP printløsning.

Læs mere

Vi giver dig IT der virker

Vi giver dig IT der virker Vi giver dig IT der virker NEW RETAIL HARDWARE SOLUTIO NS Vi giver dig pålideligt it-udstyr Vi giver dig Servere, Storage & Back-up Nordic Computer A/S er en af DanmARKS ældste og mest velrenommerede IT-virksomheder.

Læs mere

Application Management Service

Application Management Service Application Management Service I dette Whitepaper vil vi beskrive nogle af vores erfaringer med Application Management. De fleste virksomheder har på et tidspunkt lavet, eller fået lavet, en mindre applikation,

Læs mere

ODIN. eshop for IT-forhandlere

ODIN. eshop for IT-forhandlere ODIN eshop for IT-forhandlere Når vi snakker om løsninger indenfor IT branchen så er det svært at komme udenom Emini. Vi har arbejdet sammen med dem i flere år og for Scribona har vores webløsning været

Læs mere

IT-partner gennem 25 år

IT-partner gennem 25 år IT-partner gennem 25 år TOTAL IT-LEVERANDØR Hosting Økonomisystemer (ERP) Teknik Support Hardware Software 25 ÅRS ERFARING I EN BRANCHE I RIVENDE UDVIKLING MONTES blev grundlagt i en kælder i Hjørring

Læs mere

Det er godt at bruge 11 minutter på at læse Serviceaftalen FLEX igennem

Det er godt at bruge 11 minutter på at læse Serviceaftalen FLEX igennem Honeywell Building Solutions Strandvejen 70 2900 Hellerup www.honeywell.com Kære Det er godt at bruge 11 minutter på at læse Serviceaftalen FLEX igennem Hvorfor? Fordi Serviceaftalen FLEX dokumenterer

Læs mere

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO INDHOLDSFORTEGNELSE XMO er det mest anvendte lægesystem i Danmark XMO lægesystem er din sikkerhed for en effektiv hverdag i praksis. XMO er det mest anvendte lægesystem

Læs mere

Vi konverterer IT-problemer til løsninger

Vi konverterer IT-problemer til løsninger Vi konverterer IT-problemer til løsninger Vi konverterer IT-problemer til løsninger Vores vigtigste opgave er at sikre din virksomhed holdbare og gennemtænkte IT-løsninger, fordi IT er livsnerven i de

Læs mere

Velkommen til "Din virksomhed", som er information til vores kunder blandt mindre og mellemstore virksomheder. AF CHRISTIAN RINGHEIM, MARKEDSCHEF

Velkommen til Din virksomhed, som er information til vores kunder blandt mindre og mellemstore virksomheder. AF CHRISTIAN RINGHEIM, MARKEDSCHEF NOVEMBER 2003 INvirksomhed KUNDEBLAD FRA MICROSOFT DANMARK Microsoft Skru bare op for forventningerne til Velkommen til "Din virksomhed", som er information til vores kunder blandt mindre og mellemstore

Læs mere

Internettet er kommet for at blive

Internettet er kommet for at blive Webmercs e-handelsløsning Internettet er kommet for at blive Det er e-handel også. De fleste kunder går på nettet og bruger Google til at søge efter løsninger på deres problemer. Hvis dine kunder ikke

Læs mere

Abonnement VEJEN TIL VÆRDISKABELSE

Abonnement VEJEN TIL VÆRDISKABELSE Abonnement VEJEN TIL VÆRDISKABELSE VÆRDISKABELSE GENNEM abonnementsfordele Øget tempo med indbygget sikkerhed 4 På omgangshøjde med nye love og regler 5 Fra hukommelse til centralnervesystem 6 Din værdi

Læs mere