SD-RR var repræsenteret ved: Henrik Berendt, Lis Johansen, Arne Christiansen, Knud Møller, Palle Lind, Orla Madsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SD-RR var repræsenteret ved: Henrik Berendt, Lis Johansen, Arne Christiansen, Knud Møller, Palle Lind, Orla Madsen"

Transkript

1 Fællesmøde den 16. september på Fjelsted skov kro. 18:10 Velkommen: Henrik bød velkommen og takkede for, at så mange ville møde op. Vi må ryste posen, vi må have nogle input, informationer, der kan hjælpe os med at komme videre i sporten. Søren bad om præsentation af deltagerne. Deltagere ved mødet: Kørerne var repræsenteret ved: Thomas Harding, Jan Jespersen, Carsten Frimann Olesen, Hans Storm, Jørgen Jørgensen, Charlotte Grosen, Rene Johansen, Erik Bo Nielsen, Hauge Mikkelsen, Jess Ahlgren Jensen Track day arrangørerne var repræsenteret ved: KJ: Klaus Nielsen ZENERGY Racing: Thorleif Møller Team track day: Jimmie Madsen, Jan Mouridsen, Jesper Holm UEM var repræsenteret ved: Ejgil Solkær DMU s kontor var repræsenteret ved: Søren Andersen DMU SD-RR var repræsenteret ved: Henrik Berendt, Lis Johansen, Arne Christiansen, Knud Møller, Palle Lind, Orla Madsen Klubberne var repræsenteret ved: AMK: Kaj Lehmann PBCDK: Henrik Meyer Petersen PBKF: Morten Vous, Jimmi Larsen RR-DK.:Lis Johannsen RRF: Morten Christensen RRKV: Eva Kofoed Søren præsenterede programmet for i aften. 18:20 Pause Der blev uddelt oplæg med spørgsmål til 10 personer i salen som skulle fremlægges efter pausen på max 5-7 min. 18:40 Oplæg fra 10 personer i salen. 1. Knud Møller SD-RR 1. Oplevelsen af DM i DMU s forventning til kørerne Knud (fra AMK) har været med til arrangere både små og store løb i Det har været et katastrofalt år. Der har været mangel på kørere og baner. Der er kun afholdt 2 afdelinger for de store klasser i Knutstorp og Padborg Park. Der har været tiltag fra SD-RR, hvor vi har været med til at lægge planer for hvordan det kunne lykkes.

2 Vi håber på, at der i sæsonen 2009, bliver en kalender der ligger klar så hurtigt som muligt. Altså - en kalender der ligger fast, og bliver gennemført. Vi håber der bliver en afvikling hvor der bliver mest mulig køretid. Vi håber vi kan gøre mere for at reklamere udad til, så der bliver mere prestige i at deltage i DM. Vi mener, at det er meget vigtigt at sæsonen ligger fast, så kørerne ved hvornår der bliver kørt. Forventning til kørerne er, at de kommer frem og siger hvad de vil, samt støtter op om de arrangementer der bliver arrangeret. 2. Thomas Harding Klasse repræsentant i Super Challenge Mc Basen. 1. Oplevelsen af at være klasse repræsentant i Forventningerne til DM 3. Kørernes forventninger til DMU Det har været udfordrende at være klasse repræsentant. Hvis man som mig har en professionel tilgang til tingene, hvor - når man spørger, så kommer der svar. Tit vender folk ikke tilbage. Opfattelsen er, at der ikke er et godt samarbejde. Følelsen er, at det er 3 lejre. Kørerne, AMK og DTC. Forventninger til DM Morten RRF var underlagt nogle bil klasser ved DM på Padborg. Det kan og har været gjort meget bedre end det, der blev holdt der. RRF har gjort det bedre. Kan ikke forstå hvorfor vi skal til Polen og Norge, når man feks. kan køre til Lautzring, Hockenheim og lignende. Det er for kørerne, ikke dyrere at køre i Tyskland, i forhold til de andre steder, men der er nogle klart bedre baner. Vi skal køre på nogle bedre baner. Man kunne evt. lægge MC basen Super Challenge ind i DM. evt. lave noget med at man kan smide noget væk (vælge resultat fra afdelinger fra) Kan evt. bruge MC Basen Super Challenge som reklame for DM. Overordnet tema er kommunikation. 3. ZENERGY Racing Thorleif Trackday arrangør. 1. Fremtiden for Trackdays. 2. Trackday og DMU 3. Holdning til licens I Tyskland starter man med ren træning. Det er gode arrangementer. Vi burde have noget der ligner det der er i Tyskland, Trackdays. Trackdays giver meget mere køretid, end DM. Det er stor forskel på DK og Tyskland. DMU og trackdays. Det fungerede ikke. Der er for mange licenser der kører for langsomt og ikke licens kørere der kører for hurtigt (klassesammensætningen er ikke optimal). Det er vigtigt, at man opløser det med licens begrænsningen. Sikkerhedsmæssigt er det bedst at inddele på tid - i stedet for licens / Ikke licens. Der er rigtig mange danskere, der kører i Tyskland. Hvis vi ikke er vågne nu, så ender det med at alle kører til tyskland. 4. Morten Christensen. Road-racing Fyn. DM Arrangør. 1. Oplevelsen af at arrangerer DM i Klubbens forventninger til DMU Det har været meget, meget hårdt. Det er gået ud over både fritid, privatliv, arbejde, ja alt. Vi har forsøgt at afholde 4 DM`er. Med hensyn til de DM ikke der blev til noget, er der nu et kontraktligt efterspil med økonomiske konsekvenser for klubben. Biler og mc er er meget forskellige. Det er meget svært, at få det til at fungere.

3 Forud for aflysninger har der været en del samarbejde med DMU, AMK og RRH Vi kom frem til, at DMU ville give en økonomisk garanti, hvis nødvendigt. Der er rigtig mange tilbud til kørerne. Det er bare at gå på nettet, og se hvor solen skinner sydpå, der er annoncer/ tilbud på trackday arrangementer. DM i fremtiden. Færre klasser, mere køretid til kørerne. Hvorfor har man ikke mærke klasser, feks. GSXR cup og lign. Sponsorer får ikke noget ud af, at DM ligger i udlandet. I år er der forsøgt med en ny bane, Rudskogen, dog uden succes. Vi skal gøre noget for at få nye kørere frem. Trackdays gør meget for at skaffe nye, men klubberne gør ikke nok. Eventuelt kan DM afholdes sammen med en trackday arrangør. 5. KJ motorcykler. Klaus Nielsen Trackday arrangør. 1. Fremtiden for Trackdays 2. Trackday og DMU 3. Holdning til licens Min opfattelse er, at fremtiden ser lys ud. Vi sælger rigtig mange mc`er til banen. Vi tror, at folk skal nok finde pengene til at køre for. Vi skal bare finde nogle baner og mere køretid. Forstår ikke, at tingene bliver blandet sammen, Trackday og DMU! Forstår ikke, hvorfor der ikke bliver lave noget lobby arbejde fra DMU, for at køre på de danske baner. Licensen er fin, mange steder skal den bruges. Men mange steder kan man bare købe en dagslicens. I min verden er den ikke nødvendig. 6. Jimmi Larsen Pocket bike klub Fyn. DM mini Arrangør. 1. Oplevelsen af at arrangerer DM i Klubbens forventninger til DMU Opfattelsen af at arrangere løb i Det er jo det samme arbejde som de store klasser. Økonomien er der dog stor forskel på. Vi prøvede at køre direkte til politiet, og fik løst opgaven (i forbindelse med problemer med en tilladelse) Tag tingene med et smil, et nej er ikke et nej. Husk at være positiv. Tror man kun skal holde sig til 5 løbs weekender. Vi vil også arrangere både DM og træninger næste år. Vi skal have en dialog med DASU. Vi har de samme problemer i de små klasser. Det er gokart der har banerne, derfor dialog. Klubbens forventning til DMU: vi ser lyst på det. Vores problem er, at vi ikke har nogle faste baner, vi skal altid ud og låne baner. Trackdays og RR-Klubberne skal være mere positive. Samarbejde er vigtigt. Scooter kørerne har startet trackdays op. Til deres arrangementer er der ca. 300 kørere. 7. Kaj Lehman Stævneleder for MC basen super Challenge 1. MC Basen Super Challenge i Oplevelsen som stævneleder i MC Basen Super Challenge i fremtiden Været med til MC basen super challenge i mange år. I år har vi kørt på 4 baner. I år har vi haft et koncept der hedder 600cc og op. Vi har haft en del problemer med bilerne. Der er forslag til ændring af DASU s reglement, så de fx fjerner kølervæske. I AMK har vi både haft små og store klasser. Vi har afholdt cannonball i de små

4 klasser (1 times endurance løb). Vi kunne godt tænke os, fremover, at arrangere dette for både små og store klasser. Vi har søgt 3 baner, men har ikke fået besked fra dem. Med hensyn til prisen på at køre herhjemme, så er det ikke noget problem at afholde noget. Vi ser gerne, at DMU er mere fremme i skoene med hensyn til PR herhjemme. Det er kun en sport for individet, som det er nu. Dialog med DASU. 8. Jesper Holm Trackday arrangør, Team Trackday. 1. Fremtiden for Trackdays 2. Trackday og DMU 3. Holdning til licens Har været med i denne sport meget længe. I den seriøse ende kan vi sige, at vi har afholdt 4 arrangementer - som alle har været udsolgt. Vi trækker mange gadekørere ind i denne sport. Vi har i år haft alle vores arrangementer godkendt af DMU. Vores ledende officials har været på ADS (Administration, Dommer, Stævneleder uddannelse), og andre licens kurser. Vi skal bruge DMU til at højne standarden ved trackdays arrangementer. Vi kan ikke påtage os de små, klasser men de store. Vi vil meget gerne have alle vores officials uddannet efter DMU systemet (ADS) Med hensyn til kørerne, er tiden løbet fra systemet med licensen - som den ser ud i dag. Men skal nok se anderledes på det. Vi har brug for en opblødning af systemet som det er i dag. Evt. amatør og professionelt licens eller andet i den stil. 9. Carsten F. Olesen Kører. 1. Oplevelsen af at være kører i Kørernes forventning til DMU Året har været præget af forvirring. Grundet licens problematikken. Der har været en del aflyste løb. Ikke en ordentlig planlægning af løbene i år. Det bliver svært, hvis ikke der kommer et samarbejde i gang. Der er for lidt træning, som det er nu. Der skal være flere løb på danske baner, evt Tyskland og Holland. Kalenderen skal ud tidligt. Det kan være svært at planlægge når den kommer så sent som i april. 10. Charlotte Grosen Kører. 1. Oplevelsen af at være kører i Kørernes forventning til DMU. Har haft en fantastisk sæson, men den er foregået i udlandet. Der er ikke det, som jeg forlanger her hjemme. Der skal være nogle cups der ikke kun kører om DM, men også noget for de der kun har det sjovt. Kunne man evt. lave noget samarbejde med tyskerne evt. I Tyskland er der en meget grundig uddannelse. Vi skal have flere løb. Det skal ikke være store og fine løb, men evt. små hurtige, sjove og korte løb. Kunne man evt. fra DMU s side gå ind i noget fælles samarbejde omkring det, så man kan få nogle bedre forsikringer.

5 19:50 Gruppe arbejde. Her blev der nedsat 5 grupper der gik ud og lavede et gruppe arbejde. 20:50 Gruppearbejde 2 Her fortsatte grupperne igen med arbejdet. 21:30 Gruppe fremlæggelse. Gruppe 5 Kodeord Paraply, vi skal samle alle kørerne under en paraply. Produktet skal ligne det, der kan købes i udlandet. Styrke samarbejdet mellem DMU og trackdays. F.eks en cup under trackdays, bakket op af DMU, der stiller stævneleder til rådighed og lignende. Det kunne også være en DMU klub der arrangerer dette. Det gør, at kørerne kommer rundt og kører en masse forskellige steder. Det kræver nogle reglements ændringer. Fælles kalender. F.eks at DMU er tovholder med indmeldinger fra alle arrangører. Dette gør, at der ikke bliver så meget overlap til arrangementerne. Til arrangementerne bør der være butikker, dæk, service, træning med masterkørere. Man kunne også forstille sig, at der var talent spejdere ved disse arrangementer. Gruppe 2 Vores arrangement er en super cup. Før vi begynder at kikke på challenge og NM, skal der komme et DM på banen. Det vil styrke de gamle klubber. Vi skal have fat i en ekstern konsulent. Der skal lobby-arbejde til at skaffe banen. Langsigtet skal der laves nogle nye baner i DK. Gruppen har talt om mange af de samme ting som gruppe 5. Trackday og klubberne må godt konkurrere. Men vi skal være enige om klasserne. Man kunne også lave en serie / Cup på feks. 10 løb, så kunne man lave en ordning der gør, at for at få point skal man deltage i fx min 7. løb. Trackday og klubber skulle måske tale sammen om klasser. Gruppe 3 Samarbejdet mellem DMU og trackday arrangørerne skal styrkes. Der må ikke være reglementsmæssige hindringer, for at kunne deltage i arrangementerne. Flere baner, flere støjdage. Der bør etableres et motorsports-center. Styrket samarbejde i klubberne. Et møde som det her kan godt gå an. Det er en god ide. Der kommer en god meningsudveksling. DMU s hjemmeside skal være opdateret hele tiden. Det er den ikke nu. Mangler en klasse mellem mini og 600cc (rookie). Det kunne evt. overtages af trackday arrangørerne. Markedsføring, lobby for at få penge til sporten. Gruppe 4. Gennemgående tema, med DMU og trackdays arrangørerne. Vi skal have fundet ud af hvem der vil arbejde med dette. En skrivelse til alle arrangører, hvor der skal beskrives en fælles aftale om - hvordan det skal foregå til løbene. Hvor skal samarbejdet foregå. Hvordan med det økonomiske samarbejde.

6 En klasse, hvor der kan udvikles talenter evt. fra de små klasser. DASU skal med i samarbejdet, for at se hvad de er villig til at samarbejde omkring. Snak om begrænsninger i reglementet der reducerer kørernes udgifter. Det giver mening i de små klasser og begynder klasser. Det første er en invitation til klubber og trackdays arrangører om samarbejde. Gruppe 1. Prioriteret 4 punkter. Ny struktur for licenser. Kører uddannelse og forsikring skal ikke hænge sammen. Styrke samarbejdet mellem DMU og trackdays arrangører. Der er en vældig dynamik hos trackday arrangørerne, da det er deres egne penge det handler om. Den dynamik har DMU behov for. Vi mener, at det var en ide at både klubber og trackdays arrangører kan afvikle DM Der skal være fælles kalender. Det er vigtigt, at officials bliver uddannet i DMU regi. Måske skal trackdays arrangører ikke have dommere, men stævneledere. Klubberne er der tit "junior-arbejde", hvor man kan benytte forældrene, mens det i trackdays er betalte officials. Flere banedage, er svært ved strengere støjkrav. Eneste måder er ved lavere støj. Der skal laves politisk pres. Banerne er underlagt et kommercielt pres, de skal leve af det. Det pres der skal lægges på banerne bør lægges i et samarbejde med DMU og trackdays arrangørerne. Vi mener fortsat, at DMU har en pligt til, som katalysator, at indkalde til disse møder og arrangementer. Generelle afsluttende bemærkninger fra salen. Godt initiativ. Det er noget man bør gøre jævnligt. Det var godt at programmet blev ændret. Det er ikke noget andet valg, end at samarbejde. Både kørsel og økonomi hænger sammen. Hvem skal være med til disse møder? 21:30 Henrik sluttede af. Dybt imponeret. Det er svært at sætte en dagsorden derfor denne improviserede nye dagsorden. Tak for et fantastisk godt arbejde. Vi vil gå hjem og arbejde videre med de aber og papegøjer vi har fået i dag. Tro mig der kommer ikke til at gå år før vi kommer i gang, vi rykker nu.

Sportskommision Road Racing og Drag Racing

Sportskommision Road Racing og Drag Racing Sportskommision Road Racing og Drag Racing Dagsorden og referat fra møde mellem SK og Sportsudvalg Road Racing/Admin og Sportsudvalg Mini 28. august 2012, kl. 17.00 22.00. Møde 05-12 Sted: Fjelsted Skov

Læs mere

Sportskommission Road Racing og Drag Racing

Sportskommission Road Racing og Drag Racing Sportskommission Road Racing og Drag Racing Referat fra SK møde 12. marts 2016 kl. 16.00 Møde 01-16 Sted: Skype møde Deltagere: SK: Jesper Holm (formand), Palle Lind, John Klint. Afbud fra Kasper Darfelt

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

Sportskommission Road Racing og Drag Racing

Sportskommission Road Racing og Drag Racing Sportskommission Road Racing og Drag Racing Noter fra RR/DR grenmøde ved Klublederseminar 31. oktober 1. november 2014 Sted: Scandic Bygholm Park Deltagere: Jesper Holm (formand), Palle Lind, Jan Mandelid,

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

MC SUPER CHALLENGE 2010 Aftale for 2010

MC SUPER CHALLENGE 2010 Aftale for 2010 MC SUPER CHALLENGE 2010 Aftale for 2010 Reglement Klasser Afvikling Økonomi Stævner Der forventes afholdt 7 stævner af MC SUPER CHALLENGE i 2010 Hvert stævne er planlagt til at indeholde 3 løb. Indtil

Læs mere

Referat Sports Division/ Sports Kommission Road Racing og Drag Racing. Repræsentantskabsmøde Søndag den 7. marts 2010 i Horsens.

Referat Sports Division/ Sports Kommission Road Racing og Drag Racing. Repræsentantskabsmøde Søndag den 7. marts 2010 i Horsens. Referat Sports Division/ Sports Kommission Road Racing og Drag Racing. Referent: Lis Johannsen. Repræsentantskabsmøde Søndag den 7. marts 2010 i Horsens. 1.) Konstatering af møderet /stemmeret. Der var

Læs mere

Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen.

Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen. BMX Bilag til klublederseminar Fredag den 31. oktober, kl. 20.30 22.00 Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen. BMX dagsordenen for fredagens møde er: 1.

Læs mere

Tilstede: Arne Christiansen, Bo Thygesen, Benjamin Andersen, Keld Sommer.

Tilstede: Arne Christiansen, Bo Thygesen, Benjamin Andersen, Keld Sommer. Referat fra SU møde d. 28-10-2015 på Fjelsted Kro. Tilstede: Arne Christiansen, Bo Thygesen, Benjamin Andersen, Keld Sommer. Afbud: Eva Kofoed. Evaluering på sæsonen 2015 Dommerrapporter blev gennemgået.

Læs mere

Dobbelt DKK rally konkurrence. 15. februar 2014. Sponsorer ved konkurrencen. hos Nr. Broby Agility Forening. www.husse.dk. www.minddog.

Dobbelt DKK rally konkurrence. 15. februar 2014. Sponsorer ved konkurrencen. hos Nr. Broby Agility Forening. www.husse.dk. www.minddog. Sponsorer ved konkurrencen www.husse.dk Dobbelt DKK rally konkurrence hos Nr. Broby Agility Forening www.minddog.dk www.dalumdyrehandel.dk www.mindandcoach.com www.heden-fyn.dk 15. februar 2014 Nr. Broby

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 2. oktober 2013 kl. 17.30 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Niels Frode Sølvsteen,

Læs mere

Sportskommision Road Racing og Drag Racing

Sportskommision Road Racing og Drag Racing Sportskommision Road Racing og Drag Racing Referat fra SU RR og Admin møde 20. oktober 2011, kl. 17.00 Sted: DMU Kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Jesper Holm (SK formand),

Læs mere

Dagsorden Riffel sektions Møde

Dagsorden Riffel sektions Møde Dagsorden Riffel sektions Møde TID: Onsdag den 7. oktober 2015 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Repræsentantskabsmøde. Sportskommission Road- og Drag Racing Lørdag den 7. marts 2015 Hotel Scandic Bygholm Park Horsens

Repræsentantskabsmøde. Sportskommission Road- og Drag Racing Lørdag den 7. marts 2015 Hotel Scandic Bygholm Park Horsens 1 Repræsentantskabsmøde Sportskommission Road- og Drag Racing Lørdag den 7. marts 2015 Hotel Scandic Bygholm Park Horsens 1) Konstatering af møderet og stemmetal. Det blev konstateret at 4 stemmeberettigede

Læs mere

Spørgsmål eleverne i 5. klasse skulle tænke over og besvare om skolereformen:

Spørgsmål eleverne i 5. klasse skulle tænke over og besvare om skolereformen: Skolereform Elevernes tanker om skolereformen 5. klasse har talt med deres klasselærer om Skolereformen. De skulle fortælle, hvad de vidste, hvad de havde hørt, hvad de troede, og hvad de havde af ønsker

Læs mere

Sportskommission Road Racing og Drag Racing

Sportskommission Road Racing og Drag Racing Sportskommission Road Racing og Drag Racing Referat fra SK møde Tid: 4. april 2011, kl. 16.00 Sted: DMU kontor, Idrættens Hus Deltagere: Jesper Holm (formand), Henrik Berendt og Palle Lind samt Søren Andersen

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på?

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på? Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 8-2015 Mødedato: den 14. oktober 2015 Til stede: Hans Storm (HS), Lars Ostenfeldt (LO), Johnny Winther (JOW) og Lotte Filsø (LF) Ikke til stede: Referent: LO Dato:

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 19. september 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Joy Nordkvist, Hanne

Læs mere

Forord. Julen 2005. Hej med jer!

Forord. Julen 2005. Hej med jer! Indhold Julen 2005. Forord 2 1. Historien om jul i Muserup Yderkær. 4 2. Venner af Muserup Yderkær. 7 3. Den mærkeligste dag på året. 9 4. I nødens stund. 11 5. Bedste hædres som heltenisse. 14 6. Den

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU6 26/10 2009 Lombok den 16. november 2009 Tilstede: Ikke tilstede: Konstitueret Formand: Michael Wittendorff (MW) Konstitueret Næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

YHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

YHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 1 6. j uni 2 0 0 9 Numme r 2 YHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross Club.

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat I. Velkomst Sten Graversen bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Han overlod ordet til Børge Holm, som ville sige nogle ord om den

Læs mere

Sportskommision Road Racing og Drag Racing

Sportskommision Road Racing og Drag Racing Sportskommision Road Racing og Drag Racing Referat fra SK møde 19. december 2011, kl. 19.00 møde 06-11 Sted: Jesper Holm privatadresse Deltagere: Jesper Holm (formand) (JH) og Palle Lind (PL). Dagsorden:

Læs mere

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC.

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Fremmødte politikere: Ellen Thomsen, Hans Nydam Buch, John

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben?

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

1. Velkomst Road Racing-formand, Jesper Holm bød klubrepræsentanterne velkommen til årets Klublederseminar. Og præsenterede herefter dagsordenen:

1. Velkomst Road Racing-formand, Jesper Holm bød klubrepræsentanterne velkommen til årets Klublederseminar. Og præsenterede herefter dagsordenen: Referat fra Road Racings Klublederseminar 2016 Møde: Klublederseminar Mødedato: den 5. november 2016 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind og John Klint (SK). Arne Christiansen (FMS). Poul Nyrup, Kaj Lehmann

Læs mere

Deltagere: Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Helle Dyrting, Ingrid Just, Jakob Snedled

Deltagere: Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Helle Dyrting, Ingrid Just, Jakob Snedled Dagsorden / Referat ordinært møde Tisvilde Lokalråd. D. 6. oktober 2015 kl 19 hos Lis Tibirkevej 15. Deltagere: Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm,

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

GRATIS PR TIL DIN FORENING. Breddeidrætsevaluering - Mariagerfjord Kommune

GRATIS PR TIL DIN FORENING. Breddeidrætsevaluering - Mariagerfjord Kommune GRATIS PR TIL DIN FORENING Breddeidrætsevaluering - Mariagerfjord Kommune PR-ekspert rykker ud i foreningerne Mange idrætsforeninger fortæller, at de kæmper med at lave reklame, der sælger på linje med

Læs mere

Naturvejledning på Morslands Historiske Museum

Naturvejledning på Morslands Historiske Museum Naturvejledning på Morslands Historiske Museum ÅRSRAPPORT 2012 Naturvejleder Jørgen Frank Rasmussen. Jeg blev ansat 1. marts 2009. Friluftsrådet, Morsø Kommune og museet yder løntilskud til stillingen.

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. september 2013

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. september 2013 Banesportsudvalget Brøndby, 11. september 2013 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 04/2013 28. august 2013 på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Michael Jensen Offroad: Jørgen Ring-Andersen, Hans

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Idéer til hjemmesiden? Skrevet af Coromilla - 2011/02/21 12:01 Hej medlemmer. Jeg har påtaget mig den opgave at lave ny hjemmeside til Moparklubben. Det er jo ment som et samlingspunkt for alle vores medlemmer,

Læs mere

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Kontaktinfo om Youngtimer Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Martin M Thillemann Tlf. 8938 1085 (efter kl. 18) E-mail: martinthillemann@hotmail.com

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB)

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) HB Møde: 05 15 Mødedato: 24 09 2015 Fjelsted Skovkro Til stede: Poul Hjorth (PH), Jesper Holm (), Palle Lind (PL), Jørgen Bitsch (), Brian Berthelsen (BB), Johnny Winther

Læs mere

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Årsmøde i Sports Acro Udvalget Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF.

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. 23. november 2013 C-Licens Evaluering Forløb fra 19. april 2013-12. november 2013 (Online Eksamen - 25 spørgsmål indenfor en time) Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. December 2012 startede

Læs mere

PRAKSIS SOM INSPIRERER

PRAKSIS SOM INSPIRERER PRAKSIS SOM INSPIRERER Tema 2 Samarbejde på tværs Anbefalingerne til Samarbejde på tværs er lavet på baggrund af samtaler med ledere og medarbejdere fra jobcenter Mariagerfjord, Thisted og Aalborg samt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Formandens beretning marts 2013 marts 2014

Formandens beretning marts 2013 marts 2014 Formandens beretning marts 2013 marts 2014 Dansk Skoleidræt, Nordjylland Indledning Det blev generelt et godt år for vores organisation, målt på samtlige parametre. Den nye skolereform har været medvirkende

Læs mere

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011.

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Laurbjerg februar 2011 Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Tak for ordet. Allerførst vil jeg bede de fremmødte om at rejse sig og mindes vores 2 afdøde kollegaer som alt for

Læs mere

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap.

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap. Beretning for året 2012 Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Hvad er året gået med? Når man skruer beretningen sammen er det jo ikke så meget hvad vi som bestyrelse egentlig skal berette.

Læs mere

(En sofa. ELLEN med espressokop, hun trykker et nummer på en trådløs telefon) Har man nogen idé om, hvor længe det kan tænkes at trække ud?

(En sofa. ELLEN med espressokop, hun trykker et nummer på en trådløs telefon) Har man nogen idé om, hvor længe det kan tænkes at trække ud? ******* (En sofa. ELLEN med espressokop, hun trykker et nummer på en trådløs telefon) Ellen Jarhøj. Jeg vil gerne tale med min søn. Nå, så han sidder i møde. Gør han det. Har man nogen idé om, hvor længe

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C JUNI / JULI 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Møde: Repræsentantskabsmøde 2016 Mødedato: 05.03.16 Referent: Kasper Darfelt Dato: 07.03.16 1. Konstatering af møderet og stemmetal

Læs mere

Temadagen den 6. oktober 2012 For bofællesskaberne i Rødovre - og Hvidovre Kommune

Temadagen den 6. oktober 2012 For bofællesskaberne i Rødovre - og Hvidovre Kommune Temadagen den 6. oktober 2012 For bofællesskaberne i Rødovre - og Hvidovre Kommune Indhold: Spørgsmål og svar fra dagen Side 3 10. Alle spørgsmål i samlet rækkefølge Side 11 Hjælpe spørgsmål til uddybning

Læs mere

Vallensbæk svømmeafdelingen af 1939 2013-2014. Pilehaveskolen Fredag den 25. April Lørdag den 26. April

Vallensbæk svømmeafdelingen af 1939 2013-2014. Pilehaveskolen Fredag den 25. April Lørdag den 26. April Vallensbæk svømmeafdelingen af 1939 2013-2014 Pilehaveskolen Fredag den 25. April Lørdag den 26. April Lørdag aften: Fest, med spisning, hygge, præmieoverrækkelse og meget mere for alle svømmere, søskende

Læs mere

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger.

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger. Brøndby den 11. marts 2013 Journal nr.1243-13 -FS Referat af møde nr. 3 2012-2013 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 20. februar 2013, kl. 9-13 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 20.10.2007. vs. Dronningborg B.

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 20.10.2007. vs. Dronningborg B. Velkommen på Bjerget Dagens kamp: 20.10.2007 vs. Dronningborg B. stedet hvor sportsinteresserede mødes Christiansbjerg IF CIFs KLUBHUS Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat framøde i DMU Uddannelsespanel Tid: 26. marts 2012 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Niels Frode Sølvsteen,

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Referent: Mads B. Petersen Deltagere: RCD s bestyrelse, 11 aktive kørere +repræsentanter fra FSAS, NMKA, VMKA, DMKA

Referent: Mads B. Petersen Deltagere: RCD s bestyrelse, 11 aktive kørere +repræsentanter fra FSAS, NMKA, VMKA, DMKA SØNDAG d. 25. September kl.13.00 KAC s klubhus på Søholmbanen Dagsorden: 1. Velkomst v/ Formanden 2. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer : Jørgen Ring Referent: Mads B. Petersen Deltagere: RCD s bestyrelse,

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Tillægsregler til DM i Rallycross 2016 TILLÆGSREGLER. Foto John Jensen/Tag Selv Foto. Dansk Automobil Sports Union marts 2016 Side 1

Tillægsregler til DM i Rallycross 2016 TILLÆGSREGLER. Foto John Jensen/Tag Selv Foto. Dansk Automobil Sports Union marts 2016 Side 1 TILLÆGSREGLER Foto John Jensen/Tag Selv Foto DM RALLYCROSS 2016 Side 1 r der afvikler DIF+DASU mesterskaber I Rallycross 2016 Nysumbanen GPS Adresse ns kontaktperson Kørselsanvisning 220/380V stik ns længde

Læs mere

Hvor længe har du været medlem af Forfatterhaab.dk?

Hvor længe har du været medlem af Forfatterhaab.dk? Hvor længe har du været medlem af Forfatterhaab.dk? 0-3 mdr. 3 13% 3-6 mdr. 4 17% 6-12 mdr. 3 13% 1-2 år 7 30% mere end 2 år 6 26% Hvordan blev du bekendt med foreningen? Internettet 18 78% mund til mund

Læs mere

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica Gruppebestyrelsesmøde Dagsorden Data om mødet: 4. juni 2015 Dato: Tid: 19.00 21.00 Sted: Kvisten Mødedeltagere: Hanne (troppen), Dorthe (troppen), Monica (troppen), Anne-Grete (flokken), Juditte (Rebekka

Læs mere

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Der er vist gået rigtig længe siden der har været et ordentligt nyhedsbrev fra klubben. Der har været flere korte meddelelser primært vedr. vores stævner, men

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

TIGER * En idé var født IVÆRKSÆTTEREN 23

TIGER * En idé var født IVÆRKSÆTTEREN 23 tiger En på spring TIGER * Som en rigtig købmand startede Lennart Lajboschitz med at sælge paraplyer på et kræmmermarked. Siden blev det til en rigtig butik og så til flere. I dag står han bag den ekspanderende

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

B-udvalget. Brøndby, d. 27. oktober 2009

B-udvalget. Brøndby, d. 27. oktober 2009 B-udvalget Brøndby, d. 27. oktober 2009 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 062009 7. oktober på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Carsten Boye Offroad: Jørgen Ring-Andersen, Hans Erik Sørensen

Læs mere

Nyhedsbrev d. 28. marts 2000

Nyhedsbrev d. 28. marts 2000 Nyhedsbrev d. 28. marts 2000 Sommerklargøring af MC Bestyrelsen har måtte indkalde til nyt møde, da vi fandt ud af at vor generalforsamling og MCTC s generalforsamling var blevet fastsat til samme weekend.

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 24.9.2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Solvang Sted: Fælleshuset Mødedeltagere Haveforeninger HF/Knæbjerget, HF/Bernstorff og HF/Solvang Kredsbestyrelsen: Torben Juul Eriksen(TJE), Vibeke

Læs mere

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året.

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året. 1 Valg af dirigent: Jan Søndergård, Det bekræftes at der er indkaldt korrekt. 2: Formandens beretning: Som aflastning for Niels Kr blev Bente Nielsen i starten af året indsat som bogholder for klubben.

Læs mere

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk 7.10-2014 Velkommen Power point vil efter mødet kunne ses på www.nskswim.dk Nakskov Svømmeklub - en del af LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2014 / udkast for forår 2015 Klubmesterskab 3 afdelinger

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Når uenighed gør stærk

Når uenighed gør stærk Når uenighed gør stærk Om samarbejdet mellem forældre og pædagoger Af Kurt Rasmussen Dorte er irriteret. Ikke voldsomt, men alligevel så meget, at det tager lidt energi og opmærksomhed fra arbejdsglæden.

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Tag bedre billeder af dine. med disse 3 super nemme tricks

Tag bedre billeder af dine. med disse 3 super nemme tricks Tag bedre billeder af dine børn med disse 3 super nemme tricks Kender du det? Mini er simpelthen så charmerende at du slet ikke kan modstå at prøve at fange øjeblikket? Men når du ser billedet tænker du

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 15/02-2011

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 15/02-2011 Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 15/02-2011 Til stede:, Leni, Tina, Lars, Karin, Pia og Afbud: Eva Værter: Leni og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Godkendelse

Læs mere

Jeg har hørt, at I har lært alt om venner, og jeg ved, at I alle er meget hjælpsomme.

Jeg har hørt, at I har lært alt om venner, og jeg ved, at I alle er meget hjælpsomme. Besked nr. 1. Kære drenge og piger. Jeg har hørt, at I har lært alt om venner, og jeg ved, at I alle er meget hjælpsomme. Det er derfor jeg sender denne besked til jer, og jeg tror I kan hjælpe mig. Jeg

Læs mere

Adresseelevrådsmøde - referat Den 9. december 2009 kl. 15.30 17.00

Adresseelevrådsmøde - referat Den 9. december 2009 kl. 15.30 17.00 Adresseelevrådsmøde - referat Den 9. december 2009 kl. 15.30 17.00 Deltagende ved mødet Andreas og Sebastian fra Tømrer-afdelingen Simon, formand ved Beboerrådet Ninna og Claus fra Mad til mennesker Sara

Læs mere

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Året der gik 3. Økonomi 4. År 2015 5. Valg af udvalgsmedlemmer 6. Evt. 1. Jan Søndergaard blev valgt. 2. Bjarne Nielsen

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Din rolle som forælder

Din rolle som forælder For mig er dét at kombinere rollen som mentalcoach og forældrerollen rigtigt svært, netop på grund af de mange følelser som vi vækker, når vi opererer i det mentale univers. Samtidig føler jeg egentlig

Læs mere

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere