Affaldshåndbog 2011 boliger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Affaldshåndbog 2011 boliger"

Transkript

1 Affaldshåndbog 0 boliger Indhold Det nytter side Nyheder side Krav til adgangsvejen side - Dagrenovation, priser, kompost og batterier side - Papir og storskrald side Glas og farligt affald side Velkommen på genbrugspladsen side - Åbningstider på genbrugspladserne bagsiden Vind se side Gem håndbogen i køkkenskuffen så ved du altid, hvad du gør med affaldet.

2 Det nytter Penge lige ned i lommen Det er penge lige ned i lommen, når du afleverer papir i din papircontainer, i boblerne eller på genbrugspladsen. Vi får nemlig penge, når vi afleverer papiret til genbrug, mens vi betaler for at aflevere det til forbrænding. ton papir til genbrug får vi.000 kr. for. Hvis vi kørte det til et forbrændingsanlæg, skulle vi betale 0 kr. for at komme af med det. I Jammerbugt Kommune afleverer borgerne hvert år.00 tons pap og papir til genbrug. Da økonomien i affaldsordningerne skal hvile i sig selv, kommer den indtægt også dig til gode. Affaldets -trins raket I Danmark håndterer vi affaldet efter en -trins raket.. kab mindre affald Du kan skabe mindre affald på mange måder. Køb ting, der kan holde i lang tid. Reparér tingene i stedet for at smide dem væk. Giv brugbare ting til andre, der kan have fornøjelse af dem.. Aflever affaldet til genbrug Når du afleverer den tomme flaske og de gamle aviser til genbrug, får affaldet nyt liv. Genbrug er bedre end at producere nyt fra bunden både for miljøet og økonomien i affaldsordningerne.. Aflever affaldet til forbrænding Hvis affaldet ikke egner sig til genbrug, er det næstbedste at brænde det på et forbrændingsanlæg. Her bliver affaldet nemlig brugt til produktion af el og varme.. Aflever affaldet til deponi Hvis affaldet hverken egner sig til genbrug eller forbrænding, deponerer vi det et sikkert sted. Her gør det ingen gavn, men til gengæld heller ingen skade.

3 Nyheder Nyt på genbrugspladserne Der kommer til at ske rigtig meget nyt på genbrugspladserne de næste par år. o helt nye genbrugspladser erstatter Affaldscenter Gøttrup og Affaldscenter Udholm. De nye pladser kommer til at ligge ved Industrivej i jerritslev og igsgaardsvej i Pandrup. Vi forbedrer også genbrugspladserne i Aabybro og Brovst, så vi får topmoderne genbrugspladser med et meget højt serviceniveau. Nye åbningstider Vær opmærksom på, at der fra. august 0 kommer nye åbningstider på genbrugspladserne. Betaling på en ny måde Vi opkræver ikke længere affaldsgebyrer over ejendomsskatten. I stedet får du en faktura fra Jammerbugt orsyning A/. Hvis du har betalt ejendomsskatten over PB, bliver fakturaen fra Jammerbugt orsyning automatisk tilmeldt PB. Henvendelse om affald eknik og orsyning undbakvej 0 Pandrup elefon 0 affald@jammerbugt.dk Dåser i boblerne remover må du lægge øldåser, sodavandsdåser og plastflasker fra drikkevarer i boblerne til glas og flasker. Kun klare sække Det er slut med at aflevere affald i papirsække og sorte plastsække på genbrugspladserne. Benytter du sække til affaldet, skal det være klare plastsække også selv om du tømmer sækken ud i containeren.

4 Kørevej ørg for at rydde sne og salte eller gruse, hvis det er glat. Hjælp skraldemanden kraldemanden henter hver dag rigtig mange affaldssække og beholdere. or at undgå nedslidning og arbejdsskader, er det vigtigt, at han har ordentlige arbejdsforhold. Du har ansvaret for, at Arbejdstil synets krav til standplads og adgangsvej er opfyldt på din grund. tandpladsen er det sted på din grund, hvor dine affaldsbeholdere står. Adgangsvejen er strækningen fra standpladsen til skel ved vejen. Udfyld skemaet på næste side og tjek, om tingene er i orden på din grund. Hvis alt er, som det skal være, kan du deltage i en konkurrence om flotte præmier. Affald ikke hentet Hvis dit affald ikke bliver hentet, kan du på se, om der er problemer med indsamlingen. Er der ikke generelle problemer, kan du kontakte os på tlf. 0 eller affald@jammerbugt.dk.

5 Kan du ikke krydse af i ja-feltet alle gange, skal du stille sæk og containere ud til vejen på tømmedagen. cor rigtige Er adgangsvejen mindst meter bred? JA NEJ Kan du krydse af i ja-feltet alle gange, har du chancen for at vinde en flot præmie. Har standpladsen og adgangsvejen et jævnt og kørefast underlag af asfalt, fliser eller beton? tiger adgangsvejen højst centimeter pr. meter? Klik ind på vores hjemmeside på adressen og vælg konkurrence. Du kan også vælge at udfylde kuponen og sende den til: Jammerbugt Kommune, oftevej, 0 Åbybro. Er der en fri højde over hele adgangsvejen og standpladsen på mindst,0 meter? Er adgangsvejen fri for cykler, barnevogne, biler og andre forhindringer? Er strækningen fra sækkestativ/container ud til skraldebilen højst 0 meter lang? Er der lys på adgangsvejen og standpladsen i den mørke tid? Er adgangsvejen ryddet for sne og is i vinterperioden? Blandt indsenderne trækker vi lod om følgende præmier: En trailer eller et weekendophold værdi.000 kr. købmandskurve værdi 00 kr. stk. trailernet værdi 00 kr. stk. kompostbeholdere værdi 00 kr. stk. Vi skal have dit svar senest den. februar 0. Vinderne får direkte besked. Er standpladsen i niveau med det omliggende terræn, og er der god plads omkring sækkestativ og container? Vender håndtaget på containeren ud mod skraldemanden? or at deltage i konkurrencen skal adgangsvejen desuden opfylde følgende krav: rapper skal have køreramper. Havelåger, døre og porte skal kunne stå åbne af sig selv. -hjulet container Hvis du har en -hjulet container, skal adgangsvejen være mindst, meter bred. Navn adresse Postnummer telefon

6 Dagrenovation Dagrenovation er det affald, der er tilbage, når du har sorteret fra til genbrug og kompost. Når du vælger affaldssæk eller containerstørrelse, skal du være opmærksom på, at der altid er plads til din dagrenovation. Hver husstand skal have enten en affaldssæk på 0 liter eller mindst 0 liter containerplads pr. uge. I byen Bor du i byen, kan du vælge mellem affaldssæk og affaldscontainere i forskellige størrelser til din dagrenovation. Vi henter affaldet hver uge. På landet Bor du på landet, kan du vælge mellem affaldscontainere i forskellige størrelser. Vi henter affaldet hver anden uge. Helligdage I forbindelse med helligdage får du måske hentet dit affald en anden dag, end du plejer. Batterier på låget æg dine små batterier i en klar pose på låget af affaldsstativet eller affaldscontaineren. å tager skraldemanden dem med. Husk også de genopladelige batterier. Bilbatterier og andre store batterier skal du aflevere på genbrugspladsen. Ugen op til påske og st. bededag: p til dage før normalt. Ugen efter påske og pinse: Eventuelt dag senere end normalt Ugen med Kr. himmelfartsdag: Evt. dag før eller senere end normalt. Juledagene: e hjemmesiden og annoncer i dagspressen. På vores hjemmeside kan du altid se, hvornår vi henter dit affald.

7 Kompost Du kan med fordel lave kompost af dit grønne køkkenaffald fra husholdningen. Komposten kan du bruge som gødning og jorddække i din have. Du kan købe en kompostbeholder hos eknik og orsyning. Den koster 00 kr. med moms og levering. Vi leverer kompostbeholderen usamlet. Pak affaldet ind Pak dit affald godt ind i plastposer, inden du lægger det i affaldssækken eller containeren. Hvis du vil slippe for at rengøre din affaldscontainer, kan skraldemanden sætte en stor plastpose inden i den efter hver tømning. Du bestiller poserne hos eknik og orsyning. Pris Pose til -hjulet container - kr. stk. Pose til -hjulet container - kr. stk. Ekstra sække Har du en gang imellem for meget affald, kan du købe affaldssække med mærket EKRA hos Borgerservice. Pris: kr. pr. stk. Øvrige salgssteder kan du se på vores hjemmeside. priser Grundgebyr Administration og jordflytning Papir Bobler til glas og papir torskrald Genbrugspladser I alt grundgebyr tandardløsning for en bolig Grundgebyr Dagrenovation I alt standardløsning 0 kr. 0 kr. kr. kr. 0 kr..0 kr..0 kr..000 kr..0 kr. Dagrenovation tørrelse I byen På landet 0 liter sæk.000 kr. liter container.0 kr. 0 liter container. kr..000 kr. 00 liter container.00 kr.. kr. 00 liter container.000 kr.. kr. 00 liter container. kr..0 kr. Rabat med egen affaldscontainer: og 0 liter: 0 kr. pr. år 00, 00 og 00 liter: kr. pr. år Ingen prisstigninger i 0 nogle priser er sænket. Alle priser er med moms. Beløbet bliver opkrævet på en faktura fra Jammerbugt orsyning A/.

8 Vi kommer til dig JA AK Aviser Ugeblade Reklamer idsskrifter agasiner Printerpapir Kuverter elefonbøger NEJ AK Karton Gavepapir Vådt papir navset papir Pap Papir Papir til genbrug er for eksempel aviser, reklamer og ugeblade. æg kun tørt og rent papir i papircontaineren. Hvis du har meget papiraffald, kan du få en større container uden ekstra betaling. akuleret papir skal du lægge i en papirsæk, før du lægger det i papircontaineren. I vejregistret midt i hæftet kan du se, hvornår vi tømmer din papircontainer. JA AK Brændbart affald Elektronikaffald etal Hårde hvidevarer Haveaffald i papirsække Emballageglas lasker Pap Pvc-plast Imprægneret træ anitet arligt affald NEJ AK edicin Kanyler Gift Byggematerialer Batterier fra lastbiler og traktorer Gasflasker over, kg Dæk med og uden fælge få besked på mail og sms Du kan få en sms eller en mail med besked, to dage før vi henter dit papir og storskrald. ilmeld dig på Husk at ændre oplysningerne på hjemmesiden, hvis du flytter, får nyt telefonnummer eller ny mailadresse. torskrald torskrald er blandt andet møbler, pap, hvidevarer, cykler og farligt affald. Vi henter sorteret storskrald gange om året. Du kan aflevere enheder pr. gang. En enhed er for eksempel en sæk, en kasse, en ting eller et bundt. Herudover kan du aflevere kilo farligt affald og akkumulator pr. gang. Afleverer du affaldet i sække, skal det være i klare plastsække. Dog undtagen haveaffald, som du skal aflevere i papirsække eller bundter. til affaldet ud senest kl. 0.00, den dag vi henter det. I byområder stiller du affaldet ud til fortovskanten. I landområder stiller du affaldet ud til vejkanten. I vejregistret midt i hæftet kan du se, hvornår vi henter dit storskrald.

9 Du kommer til os Glasboblerne fungerer godt Jeg benytter boblerne til glas og flasker cirka en gang om måneden. Jeg sorterer hjemmefra, så det er let at aflevere tingene. Det er typisk vinflasker og emballageglas, jeg afleverer. Det er helt perfekt, at glasboblerne står ved supermarkederne. På den måde kan jeg nemt komme af med mine glas og flasker, når jeg er ude og handle ind. Glasboblerne fungerer rigtig godt, og der er altid plads. Jeg har aldrig oplevet, at de var overfyldte. Peter oged Glas, flasker og dåser Du kan aflevere glas, flasker og dåser på genbrugspladserne, til storskrald og i glasboblerne, der står forskellige steder i kommunen. JA AK lasker af glas Plastflasker fra drikkevarer Rødbedeglas yltetøjsglas Dåser fra drikkevarer NEJ AK Porcelæn Keramik Vinduesglas Bilruder arligt affald arligt affald er affald, der kan skade vores miljø, hvis det ikke får den rigtige behandling. Du kan aflevere farligt affald på genbrugspladserne og til storskrald. edicinrester kan du aflevere på apotekerne og genbrugspladserne. arligt affald skal du helst aflevere i den originale emballage. Har du ikke den, skriver du uden på den ny emballage, hvad den indeholder. Emballagen skal være lukket tæt til, når du afleverer affaldet. JA AK lie Kemikalier Batterier Kosmetik Rengøringsmidler edicin ermometre aling ak im ræbeskyttelse praydåser Kanyler i kanyleboks

10 Velkommen på genbrugspladsen Vigtigt nyt ra. januar 0 er det slut med at aflevere affald i papirsække og sorte plastsække på genbrugspladserne. Benytter du sække, skal det være klare plastsække. Klare sække betyder nemlig, at affaldet bliver sorteret bedre, og at mere affald bliver afleveret til genbrug. På genbrugspladserne kan du aflevere alle typer sorteret affald undtagen dagrenovation. Asbest Du skal aflevere asbestaffald i de opstillede containere med skiltet Asbest. Hele eternitplader og større stykker eternit lægger du forsigtigt i lastbilcontaineren. Eternitstykker under knytnævestørrelse, andet asbestaffald og opfej skal du pakke i klare plastsække og lægge i minicontaineren. Undgå, at eternitpladerne går i stykker under nedtagning, transport og aflevering på genbrugspladsen. Kompost Du er velkommen til at hente færdig kompost i en trailer, når vi har noget på lager. Genbrugsbutikken I genbrugsbutikken på Affaldscenter Udholm kan du gå på jagt efter mange spændende ting, som andre borgere har afleveret til genbrug. Har du selv nogle brugbare ting, som du vil give til genbrugsbutikken, henvender du dig til personalet på genbrugspladsen. Genbrugsbutikken har åben hver fredag fra kl..00 til kl..0. Dog ikke helligdage.

11 an kan altid spørge På genbrugspladsen afleverer jeg haveaffald, dåser, jern, og hvad man ellers går og samler sammen. Jeg kommer på pladsen cirka hver anden måned. Jeg sorterer affaldet hjemmefra, så jeg ikke skal køre så meget rundt på pladsen med det. Genbrugspladsen fungerer rigtig godt, og det er let at aflevere affaldet de rigtige steder. Det er fint med skilte ved containerne, og man kan jo altid spørge en medarbejder på pladsen. John Christensen ådan gør du Du må komme på genbrugspladsen i en bil med en totalvægt på højst 00 kilo plus eventuelt en trailer. Jord, byggeaffald, beton og mursten modtager vi kun på de store genbrugspladser i kommunen. Har du asbest med, kontakter du pladsmanden. arligt affald afleverer du til pladsmanden. Affaldet skal være forsvarligt pakket ind, og det skal stå på emballagen, hvad den indeholder. Haveaffald må ikke være pakket ind. Har du haveaffaldet i sække, skal de tømmes på genbrugspladsen. Det er forbudt at klunse på genbrugspladsen. ølg pladsmandens anvisninger og spørg endelig, hvis du er i tvivl om noget. linke medarbejdere Jeg benytter genbrugspladsen i Udholm et par gange om året og pladsen i Hune omkring hver anden måned. Jeg afleverer især storskrald. Det er godt, der er steder, man kan komme af med sit affald. g så møder man kun flinke medarbejdere på genbrugspladserne. Jeg har af og til spurgt dem om noget og altid fået et fint svar. Benny ikkelsen Det svinger lidt, hvor tit vi kommer på genbrugspladsen, men i hvert fald et par gange om måneden. Det er meget forskelligt, hvad vi afleverer, men jeg er computernørd, så lidt elektronik er der næsten altid. jovt med genbrugsbutikken Vi benytter mest genbrugspladsen i Udholm, fordi vi her kan komme af med alt affaldet det samme sted. å betyder det mindre, at vi skal køre lidt længere. Det er også sjovt at kigge ind i genbrugsbutikken en gang imellem. Charlotte og lemming Jørgensen Holder aldrig i kø Vi afleverer erhvervsaffald på genbrugspladsen cirka hver. uge. Det er først og fremmest isoleringsmaterialer som for eksempel glasuld, vi har med. Genbrugspladsen fungerer fint. edarbejderne er flinke og hjælpsomme, og vi holder aldrig i kø. Vi er næsten lige så hurtigt ude, som vi er inde. Per Jensen og lemming arsen orterer affaldet hjemmefra Jeg kommer på genbrugspladsen et par gange om ugen. I dag er det beton fra et garagegulv, jeg afleverer. Der er skilte ved alle containere, så der er ingen undskyldning for ikke at aflevere affaldet det rigtige sted. Det er fint, at man kan køre hele vejen rundt på pladsen og aflevere affaldet. Jeg sorterer affaldet hjemmefra. Det gør det meget lettere at aflevere tingene, når man kommer ud på pladsen. eif Peter Nielsen Godt indrettet genbrugsplads or tiden sætter jeg vores bryggers i stand efter en vandskade, så det giver en del affald. Ellers benytter jeg genbrugspladsen omkring hver anden måned til især haveaffald. Det er pragtfuldt, at vi kan komme her og aflevere affaldet. Pladsen er godt indrettet og let at bruge, når man kender den. g så er der altid et par medarbejdere på pladsen, man kan spørge. De er venlige og flinke. Jens undtoft arsen

12 Åbningstider. januar -. juli e åbningstider fra. august på opslag på genbrugspladserne og på vores hjemmeside. Aabybro Genbrugsplads øllebækken 0 Aabybro tlf. Åbningstider: andag til fredag i vintertid kl andag til fredag i sommertid kl ørdag og søndag kl Helligdage kl maj og grundlovsdag ÅBEN K. -.,.,. og. december,. januar ukket. og. påskedag,. og. pinsedag ukket Affaldscenter Udholm Pitagervej, oseby 0 Pandrup lf. afu@jammerbugt.dk Åbningstider: I perioden fra. april -. oktober andag og tirsdag kl nsdag til lørdag kl I perioden fra. november -. marts andag til fredag kl ørdag kl Genbrugspladsen er lukket på alle helligdage samt den. og. december. Affaldscenter Gøttrup Gøttruphavevej, Gøttrup 0 jerritslev, tlf. Åbningstider: andag til torsdag kl redag kl ørdag kl Genbrugspladsen er lukket på alle helligdage samt den. og. december. Brovst Genbrugsplads erndrupvej, 0 Brovst tlf. Åbningstider: andag og onsdag kl irs., tors. & fredag kl ørdag kl Hune Nærgenbrugsplads tenmarksvej Hune Blokhus Åben. fredag i hver måned altum Nærgenbrugsplads Haandværkervej altum Åben. fredag i hver måned Nærgenbrugspladser Åbningstider:. april -. oktober kl november -. marts kl Vester Hjermitslev Nærgenbrugsplads Engkrogen Vester Hjermitslev 00 Brønderslev Åben. fredag i hver måned redage, som falder på helligdage, holder vi lukket. Ingstrup Nærgenbrugsplads dr. Ringvej 0 Ingstrup 0 økken Åben. fredag i hver måned Genbrugspladsen er lukket på alle helligdage samt den. og. december. oftevej. 0 Aabybro elefon. ax raadhus@jammerbugt.dk 0/0

13 tyder indsamling af storskrald. Vejregister På kalenderen bagerst i hæftet kan du nu se, hvilke datoer vi henter papir og storskrald hos dig. ådan bruger du din kalender Her kan du se, hvilket distrikt din adresse hører under. Gå ind på vejlisten og find dine to numre. Et P foran nummeret betyder papirindsamling. Et foran nummeret betyder indsamling af storskrald. A A P Nielsensvej P Abildvej P0 Abishøje P Agertoften (0) P Agertoften () P0 Aggersundvej - (0) P Aggersundvej - (0) P Aggersundvej -0 (0) P 0 Aggersundvej - (0) P 0 Aggersundvej, (0) P 0 Aggersundvej - (0) P 0 Ahornvej (0) P Ahornvej (0) P0 Ahornvej 0 (0) P Aldershvilevej P Aldershvilevej - P Aldrupvej P Algade nord for andagervej P Algade syd for andagervej P Allegade P Alsbjergvej P Alstrupvej - P0 Alstrupvej - P0 Alvejen P Amagervej P Anders Højensvej P Andreas Nørskous Vej P Andrupvej P Anholtvej P Anlægsvej (0) P Anlægsvej (0) P På kalenderen bagerst i hæftet kan du nu se, hvilke datoer vi henter papir og storskrald hos dig. A A P Nielsensvej P Abildvej P0 Abishøje P Agertoften (0) P Agertoften () P0 Aggersundvej - (0) P Aggersundvej - (0) P Aggersundvej -0 (0) P 0 Aggersundvej - (0) P 0 Aggersundvej - (0) (0) P 0 Ahornvej (0) P Ahornvej (0) P0 Ahornvej 0 (0) P Aldershvilevej P Aldershvilevej - P Aldrupvej P Algade nord for andagervej P Algade syd for andagervej P Allegade P Alsbjergvej P Alstrupvej - P0 Alstrupvej - P0 Alvejen P Amagervej P Anders Højensvej P Andreas Nørskous Vej P Andrupvej P Anholtvej P Anlægsvej (0) P Anlægsvej (0) P Askevej () P0 p ilmeld dig på Husk at ændre oplysningerne, hvis du flytter, får nyt telefonnummer eller ny mailadresse. Der er plads til, at du kan skrive dine numre på kalenderen. Askevej () P0 Askvej (0) P Assenbækvej - P0 Assenbækvej 0- P Astavej P Attrupvej P B Bag Diget P Bag Volden P Bagerivej P0 Bakkedraget () P0 Bakkedraget (0) P Bakken P Bakkevej (0) P Bakkevej (0) P Bakkevej () P Bakkevej (0) P Bakkevænget -, P Bakkevænget P Bakmøllevej - P Bakmøllevej - P Banevej P Barkærvej P Baunehøjvej -,,, P Baunehøjvej,,- P0 Baunen P Bejlegårdsvej P Bejstrupvej - P Bejstrupvej - P Bejstrupvej - P Bekkasinvej P Bellevueparken P Bellisvej P0 å besked på mail og sms Du kan få en sms eller en mail med besked, to dage før vi henter dit papiraffald og dit storskrald. ilmeld dig på Husk at ændre oplysningerne, hvis du flytter, får nyt telefonnummer eller ny mailadresse. Askvej (0) P Assenbækvej - P0 Assenbækvej 0- P Astavej P Attrupvej P B Bag Diget P0 Bag Volden P Bagerivej P0 Bakkedraget () P0 Bakkedraget (0) P Bakken P Bakkevej (0) P Bakkevej (0) P Bakkevej () P Bakkevej (0) P Bakkevænget -, P Bakkevænget P Bakmøllevej - P Bakmøllevej - P Banevej P Barkærvej P Baunehøjvej -,,, P Baunehøjvej,, - P0 Baunen P0 Bejlegårdsvej P Bejstrupvej - P Bejstrupvej - P Bejstrupvej - P Bekkasinvej P Bellisvej P0 Berberisvej P Biersted osevej P P P P P P P P P P P P P P P0 P P P P P 0 P P P P P0 P0 P0 P P P P P P P P P P 0 P P Berberisvej P Biersted osevej P Biersted osevej -, P Bindeleddet (0) P Bindeleddet (0) P Birkefredsvej P Birkelsevej P0 Birkevangen P Birkevej (0) P Birkevej (0) P Birkumvænge P Bisgaardsvej P Bispehaven P Bjergets Vej P Bjergets Vej,, P Bjerregårdsboulevarden P Bjørnekrogen P0 Blegebrøndevej -0 P Blegebrøndevej 0- P Bleggravsvej P Blokhusvej - P Blokhusvej,, P Bloksbjerg P Blommevej P Blomstermarken P Blomstervænget P Blushøj P Blystøbervej P Blæshøjvej - P0 Blæshøjvej - P Blåbærvej (0) P Blaabærvej () P Blåbærvej (0) P JANUAR Afhentning P P0 0 P P P P P P P P0 P P På kalenderen kan du se, hvo Boden P Bogfinkevænget P Bohrsvej P Bondagervej, P Bonderup Vestergade P Bonderup Østergade - P Bonderup Østergade - P0 Bonderupvej P0 Bonkenvej - P Bonkenvej - P0 Borgergade P Borups Alle P Bransagervej 0 P Bratbjerg - P Bratbjerg - P Bratbjerg 0,, P Bratbjerg -, P Bredesande P Bredgade (0) P Bredgade (0) P0 Bredvejen P Briketvej 0, P Brinken P0 Brogaardsgade -, 0 P Brogaardsgade -,- P Brogårdsvej P Brogårdsvej - P0 Brombærvej (0) P Brombærvej () P Brorsonsvej (0) P Brorsonsvej (0) P Bryggerivej (0) P Bryggerivej (0) P EBRUAR Nytårsdag P P P P P P P P P P P P P0 P P Biersted osevej -, P Bohrsvej P P Bindeleddet (0) P Bondagervej, P Bindeleddet (0) P P0 P Bonderup Vestergade P0 P Birkefredsvej P P P Bonderup Østergade - P Birkelsevej P P0 Bonderup Østergade - P0 Birkevangen P Bonderupvej P0 P Birkevej (0) P Bonkenvej - P P 0 Birkevej (0) P Bonkenvej - P0 Birkumvænge P Borgergade P P Bisgaardsvej P P P Borups Alle P Bispehaven P P0 P Bransagervej 0 P P Bjergets Vej P Bratbjerg - P P P Bjergets Vej,, P Bratbjerg - P Bjerregårdsboulevarden 0 P P Bratbjerg 0 0,, P Bjørnekrogen P P0 Bratbjerg -, P Blegebrøndevej -0 P Bredesande P P Blegebrøndevej 0- P Bredgade (0) P P Bleggravsvej P Bredgade (0) P0 P Blokhusvej - P Bredvejen P P Blokhusvej,, P0 P P Briketvej 0, P Bloksbjerg P P Brinken P0 Blommevej P P Brogaardsgade -, 0 P Blomstermarken P Brogaardsgade -, - P P P P Blomstervænget P Brogårdsvej P Blushøj P Brogårdsvej - P0 Blystøbervej 0 P Brombærvej (0) P Blæshøjvej - P P P0 Brombærvej () P Blæshøjvej - P Brorsonsvej (0) P Blåbærvej (0) P Brorsonsvej (0) P Blaabærvej () P Bryggerivej (0) P Blåbærvej (0) P Bryggerivej (0) P Boden P Bryggervangen P0 Bogfinkevænget P Brødløsvej P P 0

14 Brødslevvejen P Brøndumvej P Bundgaardsvej () P0 Bundgårdsvej (0) P Bygaden P Bygholmvejlevej - P Bygholmvejlevej P Bygholmvejlevej -0 P Bygmarken (0) P Bygmarken (0) P Bygstubben P Bystrædet P Bytoften P Bækken P0 Bækvej P Bødkervej (0) P 0 Bødkervej (0) P Bøge Bakker P Bøgetoften P Bøgevej (0) P Bøgevej (0) P Bøgevej - (0) P Bøgevej - (0) P Bøgildsvej P Børglumvej P C C Jensens Vej P Canada P Cannerslundvej - P Cannerslundvej P Caprifolievej P0 Centralgårdsvej - P Chr. Jacobsens Vej P Clemmi alk Vej P D Dahl Iversensvej, P Dalgasgade (0) P Dalgasvej P Dalhøjen P Dalstien P Dalvej P Damengvej P Damgårdsmindevej P Damgårdsvej P Damhusstien P 0 Dammen P Damvej P Danmarksgade P 0 Danserholmevej P Degnevænget P Diget P Digevej P0 Dommerborgvej P Driften P Dronningholmsvej P 0 Drosselvej (0) P 0 Drosselvej (0) P Drustrupvej, P Drøstrupvej P 0 Drøvten - P Drøvten P Duevej (0) P Dybdalsvej - P Dybdalsvej, P Dyrlægegaarden P E Egernvej P Egevej (0) P Egevej (0) P Egevej (0) P Ejerstedvej P Ejstrup Hedevej P0 Ejstruphøj P0 Ejstrupvej - P Ejstrupvej - P0 Elbækvej P Ellidsbølvej P Elmegårdsvej P Elmevej (0) P Elmevej (0) P Elmevej (0) P Elmevej (0) P Emil Hansens Vej P Endelstedvej 0 P Enebærvej P Engbovej P Engdraget P Engelandshusvej P Engen P Engesgaardsvej P Engfogedvej P Enghaven (0) P Enghaven (0) P Enghavevej (0) P Enghavevej (0) P Engkrogen P0 Engtoften P Engvej (0) P Engvej - (0) P Engvej -0 (0) (0) () P Engvejen (0) P Eranthisvej (00) P0 Erantisvej (0) P Erhvervsparken P Erik Banners Vej P Erik Eriksensvej P0 abriksvej (0) P 0 aldborggade - P aldborggade -0 P alkevej (0) P alkevej (0) P0 anøvej P asanvej (0) P asanvej (0) P 0 asanvej (0) P0 ennen - P erren P erren yd P insensvej P iskerstien P iskervej P jordbakken P jordgade P jordglimt P jordvej P legumvej P osdalvej P0 redensdal - P redensdal 0- P redensvej (0) P redensvej (0) P 0 redensvej (0) P rejasvej P riggasvej P ristrup Kærvej - P ristrupvej (0) P ristrupvej - (0) P ristrupvej, -, - (0) P ruensgaardsvej P uglevænget (0) P uglevænget (0) P uglsangsvej P uglskærvej P yrrebakken P yrrestien P ælledvej P0 aarupvej -0 P0 aarupvej 0- P G Gammelgaardsvej P Gartnervænget (0) P Gartnervænget (0) P Gartnervænget (0) P Gennem Granerne P Genvej P Gerdsvej P0 Gildedamsvej P Gjølvej P Gl. Brugsvej P Gl. Hvarrevej P Gl. Industrivej P Gl. Ingstrupvej P Gl. Kjellerupsvej P Gl. Kongevej (0) P Gl. Kongevej,,, - (0) P Gl. Kongevej,, - (0) P Gl. Kvorupvej - P Gl. Kvorupvej - P Gl. Kaasvej P Gl. andevej (0) P Gl. andevej - (0) P Gl. andevej -,0,, P Gl. andevej -, (0) P Gl. andevej - (0) P Gl. andevej - (0) P Gl. kolevej P Gl. oftegaardsvej P Gl. Vedstedvej P Glentevej (0) P

15 Glentevej (0) P Godrum P Godthaabsvej (0) P 0 Godthåbsvej (0) P0 Gormsvej P Grabows Vej P Granlien (0) P Granlien (0) P Granvej - P Granvej - P Graverensvej P Grebjerg P Grundtvigsvej P Græsvangen P Grævlingevej P Grønborgvej P Grønbækvej P Grønhøj trandvej - P Grønhøj trandvej,, P Grønhøjvej P Grønnegade (0) P 0 Grønnegade (0) P Grønnegangen (0) P Grønnestrandsvej P Grønnevej (0) P Grønnevej () P0 Grønningen P0 Grønspættevej P0 Graastenvej P0 Guldagervej, 0, P Guldbærvej P Guldstjernevej P0 Gundestrupvej P Gungervej P Gustav Zimmersvej P Gyden P Gyldenrisvej P Gyvelstien P Gyvelvej (0) P Gyvelvej (0) P0 Gøgevej P Gørtlervej,, P Gøttrupengevej P 0 Gøttruphavevej P Gøttrupholmevej P Gøttruprimmevej - P 0 Gøttruprimmevej - P 0 Gøttrupstrandvej P 0 Gøttrupvej - P Gøttrupvej - P 0 Gøttrupvej - P 0 Gøttrupvej 0- P 0 Gaaen P Gårdkærsvej P H H Rasmussens Vej P Hagen P Haldagervej - P Haldagervej - P Halkærvej P Hammergårdsvej P Hammershøj P Hanbovej P Hane-chmidts Vej P Hans Kirksvej P Hansensvej P Hasselvej P Haugaardsvej P Havbakkevej P Haverslev Kærvej P Haverslevvej P Havevej P Havevænget (0) P Havevænget (0) P Havgårdsvej P Havmandens Vej 0 P Havnegade - P Havnegade P Havremarken (0) P Havremarken (0) P Havrevangen P Havvejen - P Havvejen - P Hedebovej P Hedebovej P Hedegårdsvej (0) P Hedegaardsvej (0) P Hedevangen P Hedevej (0) P Hedevejen (0) P Hedevejen (00) P Hejrevej P0 Helledivej P Herredsvej P Hesteskoen P0 Himmerlandsvej P Hingelbjergvej P Hjejlevej P Hjortdal Kirkevej P Hjortdalvej 0-00 (0) P0 Hjortdalvej -0 (0) P Hjortdalvej - (0) P Hjortdalvej - (0) P Hjortdalvej - (0) P Hjortevej P Hjorthsvej P Holewasvej P Hollensvej P Holmevej (0) P Holmevej (0) P Holmsgaardsvej P Holmsøvej - P Holmsøvej - P Holstvej P Holtebakkevej P Horsedalsvej - P Horsedalsvej,, 0 P0 Hortensiavej P Hovedgaden A, B (0) P Hovedgaden iøvrigt (0) P0 Hovedgaden (0) P Hovengen P Hovensvej 0, P Hovensvej - P Hunetorp Klitvej A P Hunetorpvej - P Hunetorpvej - P Huntuevej P Husbymøllevej P Husbyskolevej P Husbyvej P Huskærvej P Husmandsvej P Hvedemarken P Hvedevænget P Hvetbovej P Hvolgårdsvej P Hybenvej (0) P Hybenvej (0) P 0 Hybenvej (0) P0 Hyldevej P Hødeshøjvej P Høgevej P0 Højbakgårdsvej,, P Højbakgårdsvej 0 P Højbakken P Højbakkevej P Højensgaardsvej, P0 Højensgaardsvej,, P0 Højgaardsvej (0) P Højgårdsvej (0) P Højlundsvej P Højlundsvej - P Højmarksvej,, P Højskolevej P Højvangen P Højvej P Høkervej, 0 P Haandværkervej P0 I Idrætsvej P Ildervej P Ilsigvej P Indius Jensens Vej P Industrivej (0) P Industrivej (0) P 0 Industrivej (0) P Industrivej (0) P Ingemannsvej (0) P Ingemannsvej (0) P Ingstrupvej -0 P0 Ingstrupvej - P Irisvej P Isaksvej P Isbakkevej -0 P Isbakkevej P J J P Pedersensvej P Jacobsvej P Jagtholmvej P Jansensvej P Janum ølle P0 Janumvej - P Janumvej - P0

16 Jarmsted P0 Jarmsted Byvej P0 Jenlevej P Jens Bærentsvej,,,, 0 P Jens øllersvej P Jens Urthsvej P Jensensvej P Jeppe Aakjærs Vej P Jernbanegade (0) P Jernbanegade (0) P 0 Jernbanegade (0) P Jerriksvej P Jesper Jensensvej P Jetsmark Kirkevej P Jonstrupvej P Jægerumvej - P Jægerumvej - P Jørgen Iversens Vej P Jørgen Jensensvej P K Kaj unks Vej (0) P Kaj unksvej (0) P Kammerherrensvej, P Kanalvej (0) P Kanalvej (0) P Kanstrupvej P Karen Blixens Vej P Karen ariesvej P Karetmagerstræde P Karolinelund P Karsevej P0 Kastanievej (0) P Kastanievej (0) P0 Kattedamsvej - P Kattedamsvej - P Kattedamsvej - P Kettrupvej (0) P 0 Kettrupvej (0) P Kildebakken P Kildedalen P Kildeparken P Kildevangen (0) P Kildevangen (0) P Kingosvej (0) P Kingosvej (0) P Kirkbakvej P Kirkebakken P Kirkedalsvej - P Kirkedalsvej - P Kirkegade (0) P Kirkegade (0) P Kirkegaardsvej P Kirkestien P Kirkevej () P Kirkevej (0) P Kirkevænget (0) P0 Kirkevænget () P Kirsten Holcks Vej P Kjellerupsvej P Kjærvej P Kjålagervej P Klarborgvej P Klausholmvej P Klim jordholmevej P Klim arkvej P Klim trandvej - P Klim trandvej - P Klitfogedvej A P Klitgaardsvej () P Klitgårdsvej (0) P Klitheden Nord P Klitheden yd P Klithusevej (0) P Klithusevej (0) P Klitten, P Klitvejen P Klokkestøbervej, P Klostergade P Klosterkrogen P Klostermarken P Klostervænget P Klovborgvej P Klydevej P Kløvermarken (0) P Kløvermarken (0) P Kløvervej (0) P Kløvervej (0) P Knudegårdsvej P Knøsgårdvej - P Knøsgårdvej P Knøsgårdvej 0, P Kogstedvej P0 Kokkedals ark P Kokkedalsvej - P Kokkedalsvej - P Koldborgvej P Koldmose Kirkevej P Koldmosevej P Kollerup Klitvej P Kollerup trandvej P Konvalvej P Kordalsvej, P Kornblomstvej (0) P Kornblomstvej (0) P Korsgade P Korsholmvej P 0 Kragensgaardsvej P Kragholmvej P 0 Kridtvej - P Kridtvej - P Kristinesvej P Krobakken P Krogen (0) P Krogen (0) P0 Krogen, () P Krostien P0 Kræn pilmandsvej P Krøldrupvej P 0 Kvorupvej - P Kvorupvej - P Kvorupvej P Kvorupvej - P Kystvejen (0) P Kystvejen - (0) P Kædegaards Allé P Kædegaardsvej - P Kædegaardsvej, P Kædegaardsvej -0 P Kærbyvej P0 Kærgaardsvej - P0 Kærgaardsvej - P Kærvangen (0) P Kærvangen (0) P Kærvangen (0) P Kærvej - P Kærvej - P Købmandstoften P Kølvringvej P Kaas Hedevej P adepladsen P aksevej P andlystvej P angbakvej P0 angesbjergvej - P angesbjergvej 0- P angeslund Allé P angeslund ark - P angeslund ark - P anggade - vest for Kvorupvej P anggade - øst for Kvorupvej P angholmvej P angs Banen - P angs Banen P ars Brorsvej P ars iensvej P ejrmarksvej P erbækvej P0 erup trandvej P iengårde P0 iggeren P iljevej P0 imfjordsgade P indevej (0) P indevej (0) P indevej (0) P ouisevej P ucernemarken P udvigsvej P undbakkevej - (0) P undbakkevej,,, (0) P undbakkevej,, (0) P undbakkevej - (0) P undbakvej - (0) P undbakvej 0- (0) P undbakvej - (0) P unde ark P0 undergaardsvej - P undergaardsvej - P undfjordvej P undkær P undtoften P uneborgvej, P unen,, P

17 uthersvej P ykkegårsvej P yngbakkevej P ynghøjsletten P yngvej -0 P yngvej - P ærerbovej P ærkevej (0) P ærkevej (0) P 0 ærkevej (0) P0 æsøvej P øberen P økkegade P økkenvej - P økkenvej - P ørstedvej - P ørstedvej -0 P0 øthvej P øvhøjvej P0 øvsangervej P0 adevej P agnolievej P akrelvej P anstrup trandvej P anstrupvej - P anstrupvej P aren Hjortelsvej - P arensvej P argrethe Ørumsvej P argrethegårdsvej P ariannesvej P arinus Johansensvej P arkedspladsen P arkedsvej (0) P arkedsvej (0) P0 arken - P arken - P arkhusevej P arkstien P artin A. Hansens Vej P ejerivej P ejsevej P0 elkær P ellemvej P ichelsensvej P irabellevej P0 odulvej P olsvej P orelvej P ortensgade P osevej (0) P osevej (0) P ou Kær P ultebærvej () P ultebærvej (0) P unkensvej P yagervej P0 yrthuevej, P ælkevej P ærsholmevej P øgelvold P0 ølgårds ark P0 øllebakken (0) P øllebakken () P0 øllebanken (0) P øllebækvej P øllegårdsvej P øllehusvej P øllehøjsvej P0 øllekrogen (0) P øllekrogen (0) P ølleparken (0) P ølleparken (0) P øllestræde P øllevej (0) P øllevej () P øllevej (0) P0 øllevejen (0) P øllevænget (0) P øllevænget (0) P ølstubvej P ågevej (0) P 0 aagevej (0) P ånevejen - P ånevejen - P N N.. arsensvej P Nannasvej P Napkærvej P Neestvej P Nesgårdsvej - P0 Nesgårdsvej - P Nesgårdsvej - P0 Niels Ebbesens Vej P Niels Juels Vej P Niels Aalundsvej P Nielsmindevej P0 Nolsvej A- P0 Nolsvej P Nordkærvej -0 P Nordkærvej - P Nordstjernevej P Nordvangsvej P Nr. kovsgaard - P Nr. kovsgaard - P Nr. Økse Engvej - P Nr. Økse Engvej - P Nr. Øksevej - P Nr. Øksevej 0- P Nygade (0) P 0 Nygade () P0 Nygårdsvej P Nymarkgårdsvej P Nymarksvej (00) P Nymarksvej - (0) P Nymarksvej, 0 (0) P Nymarksvej (0) P Nymarksvej - (0) P Nyvej (0) P Nyvej (0) P Nyvej (0) P Nyvej (0) P Nødgårdsvej - P Nødgårdsvej, P Nørgårdsvej P Nørhalnevej - P Nørhalnevej - P Nørmarken P 0 Nørre Hovensvej P Nørre koveng P Nørre Økse Kær P Nørredigevej P Nørregade (0) P Nørregade (0) P Nørregade - (0) P Nørregade A, (0) P Nørregade,, (0) P Nørremarksvej (0) P Nørremarksvej (0) P Nørtorupvej - P Nørtorupvej - P Nålevænget P ddevej -0 P ddevej - P dinsvej P laf Ryes Vej P le anges Vej P le Rømers Vej P mfartsvejen -0 P mfartsvejen 0- P rkidevej P ver Kæret P ver øen P vergårdsvej P P Pakhusvej P Pandrup arkvej - P Pandrup arkvej - P Parallelvej (0) P Parallelvej - (0) P Parallelvej -0 (0) P Parallelvej (0) P Park Alle, P Parkvej (0) P Parkvej (0) P Parkvænget P Peder adsensvej P Peder Wessels Vej P Pedersbækvej P Per Baks Vej P0 Perikumvej P Perleraden P Pernillevej, P Peter Andersensvej P Peter øthsvej P Petrinesvej P Pile Alle (0) P Pilealle (0) P Pilegårdsvej P Pilevej P Pirupshvarrevej - P Pirupshvarrevej, P

18 Pirupvejen - P Pirupvejen -A, P Plantørensvej 0 P Plesnervej - P Plesnervej - P Poppelvej (0) P Poppelvej (0) P Porsevej P Possementmagervej P Postbakken P Poststrædet P Postvangen () P Postvænget (0) P0 Poulsensvej P Prinsensgade P Præstegårdsvej (0) P Præstegårdsvej (0) P Præstegaardsvej - (0) P0 Præstegaardsvej (0) P Præstemarken P Præstevænget P Pumpehusvej P Purkærvej -,, P Purkærvej,, 0 P Purkærvej - P Purkærvej -0 P Pælevej P0 Paa Bakken -,,,, P R Rafnsvej P Rantzausvej P Raunstrupvej P Ravnevej P Realskolevej P Reberbanen P 0 Redningsvejen (0) P Redningsvejen (0) P Redningsvejen Nord (0) P Rendbækvej P0 Revlingestien P Revlingevej P Ribergaardsvej P Riberhusvej P Rimmensvej P Risagerkær, P Risagervej P Ritmestervej,,, 0 P Rolf Krakes Vej P Rolighed P Rolighedsvej (0) P Rolighedsvej () P0 Rolighedsvej (0) P0 Rolighedsvej nord for andagervej (0) P Rolighedsvej syd for andagervej (0) P Rosenvænget (0) P Rosenvænget (0) P0 Rosevej P Rotfelds Vej P Rughaven P Rugholmvej P Rugmarken (0) P Rugmarken (0) P Ryetvej, 0 P Rævhedevej P Røde Hedevej P Røde ig, 0, P Rødhus Kirkevej P Rødhus Klitvej,, P Rødhusmindevej, P Rødhusparken P Rødhusvej (0) P Rødhusvej - (0) P Rødhusvej, (0) P Rødhusvej (0) P Rødhusvej - (0) P Rødhusvej - (0) P Rødspættevej P Røgildvej - P Røgildvej 0,,, P Røgildvej,,, P Røgildvej - P Rønnebærvej () P Rønnebærvej (0) P Rønnevej P Rønvej P Rørsangervej P Rådhusparken P. J. Hvarregaardsvej P allingvej P altum trandvej,0,,0, P altum trandvej, P amsøvej P andagervej (0) P andagervej (0) P andelsvej P andgade P andmosevej (0) P andmosevej -,, (0) P andmosevej,, - (0) P andvejen P chibstedsvej P dr. undbak P dr. Ringvej P0 dr. Ringvej - P dr. altumvej - P0 dr. altumvej - P0 dr. trandvej,, P elbjergvej P idevænget P igurdsholmsvej - P igurdsholmsvej - P imonivej P itkavej P kadbakvej -, - P kadbakvej, - P kaggårdsvej P kaldvej P kallerne P keelslundvej P kipper Clements Vej (0) P0 kipper Clements Vej (0) P kjulsmarksvej P kjødsholmsvej P kolebakken P0 kolegade (0) P kolegade (0) P 0 kolegade (0) P kolekrogen P kolelodden P kolemarken (0) P koleparken (0) P kolesvinget P koletoften P kolevangen () P kolevangen (0) P kolevej (0) P kolevej (0) P kolevej (0) P kolevænget P kovbakken P kovbrynet P kovduevej P kovenggaardsvej,,, P kovgårdene P kovlundvej P kovlyvej P kovmærkevej P0 kovvej P kræmvej - P kræmvej - P0 krænten P kråvej P kråvejen (0) P0 kråvejen (0) P kunshavevej P lejen P0 lettestrandvej - P lettestrandvej - P lettestrandvej - P lotsvej - P lotsvej, 0 P0 lusevej P løjbrovej -0 P 0 løjbrovej - P låenvej P malbyvej P med ørensens Vej P medegade (0) P medegaardsvej P0 medevej (0) P medevej () P medevej (0) P neppevej (0) P neppevej (0) P0 ofiendalsvej P olbakkevej (0) P olbærvej P olkrogen (0) P olkrogen (0) P

19 olskovvej P olsortevej (0) P olsortevej (0) P 0 olvej (0) P olvejen () P olvænget P oren jenersvej -,, P ortanden P ortebærvej P pergelvej P portsvej (0) P portsvej (0) P0 portsvænget P purvevej (0) P 0 purvevej () P t. Blichersvej P tadionvej P tagstedvej P0 tarkærvej -0 P tarkærvej - P tationsvej (0) P tationsvej (0) P tationsvej (0) P tationsvej (0) P tavadvej P0 tendyssen P0 tenmarksvej P tenmarksvej - P tien P tjerslevvej P 0 tokengen P0 torgaardsvej - P torgaardsvej P0 torkekæret P tormgade P trandfogdens Vej (0) P trandfogdensvej,,,, (0) P trandstien P trandvejen () P trandvejen - (0) P trandvejen - (0) P tridevej P trikkerensvej P tubmøllevej P tudedriften P tærevej P tøvesvej P ulstedvej P undbyvej -0 P undbyvej P valevej (0) P valevej (0) P 0 valevej (0) P0 vanemosevej A, A P vanemosevej - (ikke A, A) P vendbjerggårdsvej, 0 P vendbjerggårdsvej - P vinget,, P vinkløvvej - P vinkløvvej - P vinkløvvej - P vinkløvvej - P ygehusvej P yrenvej (0) P yrenvej (0) P0 øengevej P øgade P øgårdsvej P økærvej P0 ønder I By P ønder koveng P ønder Øksevej - P ønder Øksevej - P ønder Øksevej, P øndergade (0) P 0 øndergade ulige nr. - () P0 øndergade lige nr. - () P0 øndergade, () P0 øndergade 0 () P0 øndergårdsvej P ønderkær P ønderkær - P øndermarken (0) P øndermarken (0) P0 øndermarken (0) P øndervangen P øndervangsvej P øndre Alle P øndre ristrupvej P øndre øllevej P øndre Rønvej P øndre kaldvej P øndregårde P øren Enevoldsensvej P øren Kvarupsvej P anderupgårdsvej P0 eglvænget P eglværksvej () P0 eglværksvej (0) P elefondalen P elling Byvej P0 ennisvej P erndrupvej P ernevej (0) P 0 ernevej (0) P0 erpsvej (0) P erpvej (0) P histed andevej P histedvej - (0) P 0 histedvej - (0) P histedvej 00- (0) P histedvej - (0) P histedvej - (0) P histedvej - (0) P histedvej - (0) P histedvej - (0) P homasmindeparken P homasmindevej P horsvej P horup trandvej -,, P horup trandvej,, 0 P horup trandvej - P horup trandvej - P horupholmevej P hs. Jensens Vej P0 hs. P. Hejles Vej P0 hyvej - P hyvej - P hyvej,,, P hyvej,, P hyvej - P inghøjgade - (ulige nr.) inghøjgade - P0 inghøjgade -0 inghøjgade - P inghøjgade - (lige nr.) inglavgårdsvej P ingskovvej P jørnevej (0) P jørnevej (0) P0 jørnevænget P oftegårdsvej P often P oftesvinget P oftevangen P oftevej (0) P oftevej (0) P oftevej (0) P oftholmvej - P oftholmvej - P oldbodvej,, P opskiftevej P orngårdsallé P orngårdsparken P orngårdsvej -0 P orngårdsvej - P ornlodden -, P ornlodden P orpet () P0 orpet - (0) P orpet (0) P orslev Eng P orslev Kær P orslev ark P orvegade P orvestræde P orvet,, () P ranebærvej () P ranebærvej (0) P ranekærvej P ranevej P0 ranhøj P ranum Engevej P ranum Klit kolevej P ranumvej (0) P ranumvej - (0) P ranumvej - (0) P rekroner P0 rekronervejen P0

20 rindbjerg P roldevej P rollesig 0 P rudslevvej P rustrupvej P ueengvej P vergårdsvej P værgade (0) P 0 værgade (0) P0 værgade (0) P0 værvej, P yttebærvej (0) P yttebærvej () P yttebærvej (0) P ømmerpladsen P øtterne P U Udholmsvej (0) P Udholmvej (0) P Udklitvej P Udmarksvej P Udsigten P Uglevangen P Uglevej P Uldspindervej P Ulvehusvej P Ulveskovvej P Under Bjerget P Under Gyden P Under ien P Under koven - P Under koven - P Urbakken - P Urbakken,, P Urbakken 0- P Urmagerensvej P0 V Vadgårdsvej P Vadskærvej - P Vadumvej - P Vadumvej 0- P Valdemars Kær P Valmuemarken (0) P Valmuemarken (0) P Valmuemarken (0) P Valmuevej P Vandværksvej (0) P Vandværksvej (0) P Vangen P Vangvejen - P Vangvejen - P Vasen - P Vasen 0- P Ved Granerne P Vedsted Kærvej - P Vedsted Kærvej - P Vendsysselvej P Vester ælledvej P Vesterbjergvej - P Vesterbjergvej P Vesterbjergvej - P Vesterbyvej P Vesterdalsvej P Vestergade (0) P 0 Vestergade (0) P Vestergade -, (0) P Vestergade, (0) P Vestergårdsvej (0) P Vestergaardsvej (0) P 0 Vestergaardsvej () P0 Vestergårdsvej (0) P Vesterhavsvej - (ulige nr.) P Vesterhavsvej - (lige nr.) P Vesterhavsvej 0- (lige nr.) P Vesterhavsvej - (ulige nr) P Vesterled (0) P Vesterled () P0 Vesterled (0) P Vestermarken (0) P Vestermarksvej,, P Vestkystvejen P Vestmarken (0) P Vestre Alle P Vestre Helledivej P Vestre Kanalvej P Vestre kovvej P Vestrupvej,, P Viaduktvej P0 Vibevej (0) P Vibevej (0) P 0 Vibevej (0) P Vibevej (0) P0 Vidtskuevej - P Vidtskuevej P Vigen P Vilsbæk Engvej P Vilsbæksmindevej P Vinkelen P Vinkelvej (0) P Vinkelvej (0) P Vinkelvej (0) P0 Violvej (0) P Violvej (0) P Voldgade P Voldkærvej P Vust øllevej P Vustholmevej P W Wæversvej P Z Zachosvej P Ø Ølandvej P Ørebrovej P 0 Ørnevej P Ørstedsvej P Øslev Byvej P 0 Øslevvej P 0 Østbakken - P Østbakken - P Østbakken - P Øster Alle P Øster ælledvej P Øster venstrup Byvej P Øster venstrup ark P Østerbyvej P Østergade (0) P Østergade (0) P Østergade - (0) P Østergade, (0) P Østergårdsvej P Østerkær værvej P Østerkærvej (0) P Østerled P Østermarken (0) P0 Østersvej P Østmarken (0) P Østre Helledivej P Østre Hovensvej P Øster Kærvej (0) P Østre osevej P Østre kovvej P Østrupvej P Å Aaby Bjergsvej P Aaby dr. Gade P0 Aabyvej - P Aabyvej 0- P Aagade P0 Ågårdsskovvej P Aalborgvej (0) P Ålborgvej (0) P Aalborgvej (0) P Aalborgvej (lige nr.) () P Aalborgvej (ulige nr.) () P Ålegårdsvej P0 Ålested, P Ålested - P Årup Hede P Aarupvej -0 P Aarupvej - P Aastrupvej P

21 Afhentning af papir og storskrald - 0 På kalenderen kan du se, hvornår der bliver hentet papir og storskrald på din adresse. Papir: torskrald: aj juni april marts januar februar P P P P P P P0 P P P P P P P P P 0 P P P P P P P P P P P P0 P P P P P P P P P P0 P P P P0 P P P P P P P P P P0 P P P0 P P P P P P P0 P P P P P P P P P P P P0 P P P P P P P P P P0 P P P P P P P P P P0 P P P0 P P0 P P P P P P P P P P P P P P P P P P P 0 P P P P P P P P P P P0 P P0 P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P0 P P P P P0 P P P0 P P P t. bededag Kr. himmelfartsdag Grundlovsdag Pinsedag. pinsedag Palmesøndag kærtorsdag angfredag Påskedag. påskedag astelavn ommertid start Nytårsdag

22 Afhentning af papir og storskrald - 0 På kalenderen kan du se, hvornår der bliver hentet papir og storskrald på din adresse. september Papir: torskrald: oktober november december august jui 0 P P P P P P P P P P P0 P P P P P P P P P0 P P P P P P P P P P P P0 P P0 P P P P P P P P0 P P P0 P P P P P P P P P P P P P P P P P0 P P P P P P P 0 P0 P P P P P P P P P P P P P0 P P P P P P P P P P P P P0 P P P P0 P P P P P P P P P P P P P P P0 P P P P 0 P P P P P0 P P P P P P0 P P P P P P P P P0 P P P P P P ommertid slut Juleaften. juledag. juledag Nytårsaftensdag

Affaldshåndbog 2013. boliger. Let adgang til affaldet

Affaldshåndbog 2013. boliger. Let adgang til affaldet Affaldshåndbog 0 boliger et adgang til affaldet Det er dit ansvar, at adgangsvejen til affaldsbeholderne er i orden. æs mere på side og eller scan QR-koden med din smartphone og se en film om kravene til

Læs mere

Affaldshåndbog 2016. sommerhuse. Gem håndbogen. så kan du hurtigt tjekke, hvad du gør med dit affald.

Affaldshåndbog 2016. sommerhuse. Gem håndbogen. så kan du hurtigt tjekke, hvad du gør med dit affald. Affaldshåndbog 0 sommerhuse Gem håndbogen så kan du hurtigt tjekke, hvad du gør med dit affald. fire store genbrugspladser Vi har bygget ny genbrugsplads i Pandrup og har fremover store og moderne genbrugspladser,

Læs mere

NYT Sæk og container ud til skel. Affaldshåndbog 2016. boliger

NYT Sæk og container ud til skel. Affaldshåndbog 2016. boliger NYT Sæk og container ud til skel Affaldshåndbog 2016 boliger Indhold Meget mere genbrug side 2 Kontakt os når DU har tid side 3 Velkommen på genbrugspladsen side 4 og 5 Storskrald side 6 Papir, karton,

Læs mere

Affaldshåndbog 2014. boliger

Affaldshåndbog 2014. boliger Affaldshåndbog 0 boliger Indhold Ny genbrugsplads side Nyheder side Velkommen på genbrugspladsen side - torskrald og papir side Glas, flasker og dåser side Dagrenovation, kompost og batterier side Priser

Læs mere

Tema: Selvbetjening på jammerbugt.dk/affald. Affaldshåndbog 2015. boliger

Tema: Selvbetjening på jammerbugt.dk/affald. Affaldshåndbog 2015. boliger ema: elvbetjening på jammerbugt.dk/affald Affaldshåndbog boliger Indhold Hjælp os til at blive endnu bedre side Kontakt os når DU har tid side Velkommen på genbrugspladsen side - torskrald side Papir,

Læs mere

Affaldshåndbog 2012. sommerhuse. Gem håndbogen. så ved du altid, hvad du gør med affaldet.

Affaldshåndbog 2012. sommerhuse. Gem håndbogen. så ved du altid, hvad du gør med affaldet. Affaldshåndbog 0 sommerhuse Gem håndbogen så ved du altid, hvad du gør med affaldet. Gælder sommerhuse Anvisningerne her i håndbogen gælder for sommerhuse. INDHD Adgangsforhold - Kørevej Papir, glas, flasker,

Læs mere

Affaldshåndbog 2015. sommerhuse. Tema: Selvbetjening på jammerbugt.dk/affald. Gem håndbogen. så kan du hurtigt tjekke, hvad du gør med dit affald.

Affaldshåndbog 2015. sommerhuse. Tema: Selvbetjening på jammerbugt.dk/affald. Gem håndbogen. så kan du hurtigt tjekke, hvad du gør med dit affald. Affaldshåndbog 0 sommerhuse ema: elvbetjening på jammerbugt.dk/affald Gem håndbogen så kan du hurtigt tjekke, hvad du gør med dit affald. Hjælp os til at blive endnu bedre I Jammerbugt Kommune arbejder

Læs mere

Affaldshåndbog 2014. sommerhuse. Gem håndbogen. så kan du hurtigt tjekke, hvad du gør med dit affald.

Affaldshåndbog 2014. sommerhuse. Gem håndbogen. så kan du hurtigt tjekke, hvad du gør med dit affald. Affaldshåndbog 0 sommerhuse Gem håndbogen så kan du hurtigt tjekke, hvad du gør med dit affald. INDHD Nyheder Velkommen på genbrugspladsen Åbningstider på genbrugspladsen Dagrenovation - Hjælp skraldemanden

Læs mere

Affaldshåndbog 2013 sommerhuse

Affaldshåndbog 2013 sommerhuse Affaldshåndbog 0 sommerhuse Gem håndbogen så ved du altid, hvad du gør med affaldet. Gælder sommerhuse Anvisningerne her i håndbogen gælder for sommerhuse. INDHD Adgangsforhold - Kørevej Papir, glas, flasker,

Læs mere

Tema: Selvbetjening på jammerbugt.dk/affald. Affaldshåndbog 2015. boliger

Tema: Selvbetjening på jammerbugt.dk/affald. Affaldshåndbog 2015. boliger Tema: Selvbetjening på jammerbugt.dk/affald Affaldshåndbog 2015 boliger Indhold Hjælp os til at blive endnu bedre side 2 Kontakt os når DU har tid side 3 Velkommen på genbrugspladsen side 4-5 Storskrald

Læs mere

Nye affaldsbeholdere. sådan sorterer du

Nye affaldsbeholdere. sådan sorterer du Nye affaldsbeholdere sådan sorterer du Her er dine nye affaldsbeholdere Du har fået to nye affaldsbeholdere. En til plast og papir og en til metal og glas. I denne folder kan du læse, hvordan du skal sortere.

Læs mere

Affaldshæfte ren besked om affald. Søndagsåbent på genbrugspladserne i Sæby, Skagen og Ravnshøj

Affaldshæfte ren besked om affald. Søndagsåbent på genbrugspladserne i Sæby, Skagen og Ravnshøj Affaldshæfte 2016 ren besked om affald Nyt Søndagsåbent på genbrugspladserne i Sæby, Skagen og Ravnshøj nyt nyt nyt Søndagsåbent på genbrugspladserne i Sæby, Skagen og Ravnshøj. Udvidet åbningstid på Ålbæk

Læs mere

Ny affaldsløsning BRØNDBY KOMMUNE

Ny affaldsløsning BRØNDBY KOMMUNE Ny affaldsløsning BRØNDBY KOMMUNE Velkommen til Skraldetanterne dine nye affaldsbeholdere Brøndby Kommune gør det nu lettere for dig at sortere dit affald, så det kan blive genbrugt. Derfor får alle med

Læs mere

Afhentningsdage 2016 og 2017

Afhentningsdage 2016 og 2017 0 0 Afhentningsdage 0 og 0 soversigt ådan bruger du din kalender I distriktsoversigten finder du nummeret på dit distrikt. ind nummeret i kalenderen, så kan du se, hvornår der er fortovsindsamling hos

Læs mere

Sortér dit affald. Vi kan genbruge det meste af dit affald, hvis du sorterer det rigtigt. Se, hvordan du gør i denne pjece!

Sortér dit affald. Vi kan genbruge det meste af dit affald, hvis du sorterer det rigtigt. Se, hvordan du gør i denne pjece! Sortér dit affald Vi kan genbruge det meste af dit affald, hvis du sorterer det rigtigt. Se, hvordan du gør i denne pjece! Det tager kun et øjeblik at sortere dit affald, men det har stor betydning for

Læs mere

digital service affald og genbrug i allerød kommune - Prøv vores App - Tjek vores hjemmeside - Mit Affald - SMS-service

digital service affald og genbrug i allerød kommune - Prøv vores App - Tjek vores hjemmeside - Mit Affald - SMS-service digital service affald og genbrug i allerød kommune - Prøv vores App - Tjek vores hjemmeside - Mit Affald - SMS-service Bestil afhentning af storskrald på alleroed.dk Genbrug er godt for miljøet Aviser

Læs mere

Når skraldet skal fjernes

Når skraldet skal fjernes Når skraldet skal fjernes Information om affaldssystemet i Horsens Kommune KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ Horsens Kommunes affaldssystem - nemt for dig og godt for miljøet Horsens Kommune har et velfungerende

Læs mere

følg den grønne tråd og find de grønne råd

følg den grønne tråd og find de grønne råd følg den grønne tråd og find de grønne råd Nemt genbrug I Ringsted Kommune har vi et ønske om at genbruge mest muligt af vores affald. Derfor forbedrer vi løbende vores affaldsordninger, så du får nemmere

Læs mere

Ny affaldsbeholder. med to rum. Bio. Rest. Sortér din dagrenovation i bioaffald og restaffald

Ny affaldsbeholder. med to rum. Bio. Rest. Sortér din dagrenovation i bioaffald og restaffald Ny affaldsbeholder med to rum Sortér din dagrenovation i bioaffald og restaffald Bio Rest Kære borger Den 1. juli 2009 er vi klar med den nye affaldsordning i Kalundborg Kommune. Fremover skal du sortere

Læs mere

Sådan sorterer du dit affald

Sådan sorterer du dit affald SKRALDETANTERNE Sådan sorterer du dit affald Madaffald skal i beholderen til madaffald Restaffald skal i beholderen til restaffald Restaffald Madaffald alt madaffald uden kattegrus snavset emballage farligt

Læs mere

Nye affaldsbeholdere. på vej til dig!

Nye affaldsbeholdere. på vej til dig! Nye affaldsbeholdere på vej til dig! Du får to nye affaldsbeholdere Vi er snart klar til at sende kommunens nye affaldsbeholdere ud til dig. Det stativ eller den beholder, som du allerede har til dagrenovation,

Læs mere

G P M. Symboler ud for indsamlingsdagen viser, hvad vi tager med denne dag. Vær opmærksom på en anden ugedag

G P M. Symboler ud for indsamlingsdagen viser, hvad vi tager med denne dag. Vær opmærksom på en anden ugedag 2018 Land 1 denne dag. Vær opmærksom på en anden ugedag Genbrugsspand Hård plast Flasker/glas Jern/metal Papir og pap Batterier på låget Miljøkasser Kun fyldte kasser Stort genbrug Bestil afhentning på

Læs mere

T 1 1 F 1 F 1 M 1 14 O 1 L 1 O 2 L 2 L 2 T 2 T 2 S 2 T 3 S 3 S 3 O 3 F 3 M 3 23

T 1 1 F 1 F 1 M 1 14 O 1 L 1 O 2 L 2 L 2 T 2 T 2 S 2 T 3 S 3 S 3 O 3 F 3 M 3 23 2019 Land 5 denne dag. Vær opmærksom på en anden ugedag Genbrugsspand Hård plast Flasker/glas Jern/metal Papir og pap Batterier på låget Miljøkasser Kun fyldte kasser Stort genbrug Bestil afhentning på

Læs mere

NYT Send en sms til genbrugspladsen. Se side 5. Affaldshåndbog 2014. erhverv

NYT Send en sms til genbrugspladsen. Se side 5. Affaldshåndbog 2014. erhverv NYT Send en sms til genbrugspladsen. Se side 5 Affaldshåndbog 2014 erhverv Affald er fremtidens råstof og du er leverandøren Affald er i et moderne samfund en vigtig og dyrebar ressource. EU forudsiger,

Læs mere

AFFALD OG GENBRUG 2016

AFFALD OG GENBRUG 2016 AFFALD OG GENBRUG 2016 FOR VILLAER VILLALEJLIGHEDER OG RÆKKEHUSE TØMME- KALENDEREN ER BLEVET 100 PROCENT DIGITAL BIOAFFALD FORTSÆTTER I 2016 KÆRE BEBOER 9 ud af 10 sorterer til genbrug på Frederiksberg,

Læs mere

AFFALDS-GUIDE FOR KERTEMINDEGÅRDEN

AFFALDS-GUIDE FOR KERTEMINDEGÅRDEN Gårdlauget Kertemindegaarden 2100 København Ø AFFALDS-GUIDE FOR KERTEMINDEGÅRDEN Til beboer & erhverv Indholdsfortegnelse: Side Emne 1 Introduktion. 1 + 2 Dagligt affald & Skraldesug. 3 Erhverv. 3 Sortering

Læs mere

Virksomheder på genbrugspladsen 2012

Virksomheder på genbrugspladsen 2012 Virksomheder på genbrugspladsen 2012 Velkommen på genbrugspladsen Varde Kommune har i mange år tilladt virksomheder at komme af med affald på genbrugspladserne. Igen i 2012 er det muligt for virksomheder

Læs mere

Sådan sorterer du dit affald

Sådan sorterer du dit affald Sådan sorterer du dit affald BRØNDBY KOMMUNE Madaffald skal i beholderen til madaffald Restaffald skal i beholderen til restaffald Restaffald Madaffald alt madaffald uden kattegrus snavset emballage farligt

Læs mere

Vores affald. - forsvinder ikke af sig selv!

Vores affald. - forsvinder ikke af sig selv! Vores affald - forsvinder ikke af sig selv! Vi lever på mange måder i et overflodssamfund. Vi forbruger og smider væk som aldrig før. To tons affald om dagen I Danmark må hver enkelt skraldemand håndtere

Læs mere

Plads til 2 ugers affald

Plads til 2 ugers affald Plads til 2 ugers affald vælg den rigtige beholder Mindre slid på vejene Bedre for økonomien Bedre for miljøet Plads til 2 ugers affald Her kan du se, hvilke affaldsbeholdere du kan vælge mellem til din

Læs mere

2018 SOMMERHUSE U D S M I D D E T I G T AFFALDSHÅNDBOG

2018 SOMMERHUSE U D S M I D D E T I G T AFFALDSHÅNDBOG GIV DIT AFFALD NYT LIV S M I D D E T R I G T U D I G T AFFALDSHÅNDBOG 2018 SOMMERHUSE INDHOLD Genbrugspladsen............................................... 4 Åbningstider og adresser........................................

Læs mere

ssækken højst 25 kg affald i d

ssækken højst 25 kg affald i d ssækken affald højst 25 kg affald i r Læs he får u d n a, hvord ald f f a e r mind FÅ mindre affald KVIT OVERFLØDIG INDPAKNING UNDGÅ MADSPILD Vælg produkter, der ikke er pakket ind Køb kun det mad, som

Læs mere

Jammerbugt Kommunes EAN-numre pr. 09.07.2015

Jammerbugt Kommunes EAN-numre pr. 09.07.2015 ADMINISTRATION: 5798003949130 Central Økonomi Toftevej 43 9440 Aabybro 5798003949147 Ombygning Pandrup Plejecenter Toftevej 43 9440 Aabybro 5798003949154 Klim Plejecenter ombygning til enkeltmandsprojekt

Læs mere

Nye affaldsordninger 2016

Nye affaldsordninger 2016 Nye affalds 2016 Du skal snart træffe et vigtigt valg omkring nye affaldsbeholdere. Denne folder hjælper dig med at designe en løsning, der passer til netop din husstand. Sortering i fire rum Indhold Sådan

Læs mere

Vi har brug for DIN hjælp til at sortere affald

Vi har brug for DIN hjælp til at sortere affald Oktober 2015 5. info Vi har brug for DIN hjælp til at sortere affald Hvordan sorterer din nabo? Kære beboer i Lærkeparken Vores pilotprojekt Affald er ressourcer, der skal genanvendes er stadig godt i

Læs mere

Velkommen til Odense Renovation!

Velkommen til Odense Renovation! Velkommen til Odense Renovation! Kort om Odense Renovation A/S Non-profit Affaldshåndtering siden ca. 1882 Kommunalt aktieselskab siden 1994 Bestyrelsen består af 9 medlemmer, 6 udpeget af kommunen og

Læs mere

Jammerbugt Kommunes EAN-numre pr. 25.11.2013

Jammerbugt Kommunes EAN-numre pr. 25.11.2013 ADMINISTRATION: 5798003949130 Planlægning og styring Toftevej 43 9440 Aabybro 5798003949147 Ombygning Pandrup Plejecenter Toftevej 43 9440 Aabybro 5798003949154 Klim Plejecenter ombygning til enkeltmandsprojekt

Læs mere

U D S M I D D E T I G T SOMMERHUSE

U D S M I D D E T I G T SOMMERHUSE GIV DIT AFFALD NYT LIV S M I D D E T R I G T U D I G T SOMMERHUSE 2019 INDHOLD Genbrugspladsen............................................... 5 Farligt affald...................................................

Læs mere

AFFALDSHÆFTE 2017 REN BESKED OM AFFALD

AFFALDSHÆFTE 2017 REN BESKED OM AFFALD AFFALDSHÆFTE 2017 REN BESKED OM AFFALD Giv affaldet nyt liv vi gør det let for dig Aflevér så meget af dit affald som muligt til genbrug. Det er bedst for både økonomien og miljøet, og vi har gjort det

Læs mere

Ren besked om affald. Pak pappet rigtigt - Se bagsiden

Ren besked om affald. Pak pappet rigtigt - Se bagsiden Ren besked om affald Pak pappet rigtigt - Se bagsiden Kan HÆNGes PÅ KØLESKABET Dagrenovation Ja, tak til ting fra den daglige husholdning uden farligt affald Det siger vi ja tak til: * Emballage fra mad

Læs mere

Sønderborg Kommune REGULATIV FOR HUSHOLDNINGSAFFALD

Sønderborg Kommune REGULATIV FOR HUSHOLDNINGSAFFALD Sønderborg Kommune REGULATIV FOR HUSHOLDNINGSAFFALD Gældende fra d. 05-06-2014 1 Formål 1 2 Lovgrundlag 1 3 Definitioner 1 4 Gebyrer 2 5 Klage m.v. 3 6 Overtrædelse og straf 3 7 Bemyndigelse 3 8 Ikrafttrædelse

Læs mere

affaldshåndbog 2017 sommerhuse

affaldshåndbog 2017 sommerhuse affaldshåndbog 0 sommerhuse GIV DI AAD NY IV EVBEJENING På jammerbugt.dk/affald under elvbetjening kan du let og hurtigt klare en række opgaver om dit affald. e dine affaldsløsninger e, hvornår vi henter

Læs mere

BORGERNE OG AFFALDET I KAVO. Resultat af spørgeskemaundersøgelse til affaldsplanen

BORGERNE OG AFFALDET I KAVO. Resultat af spørgeskemaundersøgelse til affaldsplanen BORGERNE OG AFFALDET I KAVO Resultat af spørgeskemaundersøgelse til affaldsplanen MAJ 2009 HOVEDKONKLUSIONER 580 borgere fra Slagelse og Sorø Kommune har svaret på spørgsmålene 98 % mener, at henkastet

Læs mere

restaffald til forbrænding Madaffald metal plast glas papir karton Vi tager skraldet du skal bare sortere det Affaldssortering i fire kamre

restaffald til forbrænding Madaffald metal plast glas papir karton Vi tager skraldet du skal bare sortere det Affaldssortering i fire kamre restaffald til forbrænding Madaffald papir karton metal plast glas Vi tager skraldet du skal bare sortere det Affaldssortering i fire kamre restaffald til forbrænding Madaffald papir karton metal plast

Læs mere

VIDSTE DU AT. Udvalgsformand. Ove Andersen. Kongelig dag fortsætter... sæt allerede nu i kalenderen den 2.5.2008 i genbrugsbutikken i Gelsted.

VIDSTE DU AT. Udvalgsformand. Ove Andersen. Kongelig dag fortsætter... sæt allerede nu i kalenderen den 2.5.2008 i genbrugsbutikken i Gelsted. Genbrug, storskrald og dagrenovation 2008 Ove Andersen Indledning Det er en del af Byrådets vision, at Middelfart Kommune skal være Danmarks grønneste vækst kommune. For at den vision kan blive til virkelighed,

Læs mere

Sådan sorterer du dit affald

Sådan sorterer du dit affald PAPIR RESTAFFALD TIL FOR- BRÆNDING MAD- AFFALD KARTON METAL PLAST GLAS Sådan sorterer du dit affald Fællesløsning TEKNIK OG MILJØ RESTAFFALD TIL FOR- BRÆNDING MAD- AFFALD PAPIR KARTON METAL PLAST GLAS

Læs mere

AFFALDSTAKSTER 2016. Indholdsfortegnelse. Beholdere og minicontainere 2016 2. Boligbidrag 2016 5. Papir- og haveaffaldsbeholdere 2016 6

AFFALDSTAKSTER 2016. Indholdsfortegnelse. Beholdere og minicontainere 2016 2. Boligbidrag 2016 5. Papir- og haveaffaldsbeholdere 2016 6 AFFALDS 2016 Indholdsfortegnelse Beholdere og minicontainere 2016 2 Boligbidrag 2016 5 Papir- og haveaffaldsbeholdere 2016 6 Ekstra tømninger 2016 7 Sækkemærker 7 Ændringsgebyr 2016 7 Vask af beholdere

Læs mere

Idekatalog. Idekatalog til affaldsplan 2005 Pandrup Kommune

Idekatalog. Idekatalog til affaldsplan 2005 Pandrup Kommune - et idékatalog Idekatalog Vi er nu nået godt halvvejs i arbejdet med den nye affaldsplan. Indtil nu er der arbejdet med at gøre status over, hvilke ordninger vi tilbyder brugerne, mængden af affald, der

Læs mere

Ren besked om affald. Vi går online. Tjek præcis hvornår der bliver hentet affald på din adresse på www.taarnby.dk/affald

Ren besked om affald. Vi går online. Tjek præcis hvornår der bliver hentet affald på din adresse på www.taarnby.dk/affald Ren besked om affald LÆS OM DE NYE ORDNINGER Vi går online. Tjek præcis hvornår der bliver hentet affald på din adresse på www.taarnby.dk/affald Dagrenovation Ja, tak til ting fra den daglige husholdning

Læs mere

Foreningen har anbragt en opslagstavle ved indkørselen til området. Hvor alle aktuelle meddelelser bliver ophængt.

Foreningen har anbragt en opslagstavle ved indkørselen til området. Hvor alle aktuelle meddelelser bliver ophængt. Praktiske Oplysninger Foreningen har anbragt en opslagstavle ved indkørselen til området. Hvor alle aktuelle meddelelser bliver ophængt. Foreningens opslagstavle. Renovation Hvad er dagrenovation? Dagrenovation

Læs mere

Gem til senere brug! Affaldsguide. for borgere i Hjørring Kommune

Gem til senere brug! Affaldsguide. for borgere i Hjørring Kommune Gem til senere brug! Affaldsguide for borgere i Hjørring Kommune Kære borger i Hjørring Kommune Denne Affaldsguide er dit overblik over, hvordan du kommer af med affaldet både det, der går til genbrug,

Læs mere

Affald kommer ikke af sig selv...

Affald kommer ikke af sig selv... Affald kommer ikke af sig selv... - og forsvinder ikke af sig selv! Det er ikke til at bære! Arbejdstilsynet har fastsat regler for, hvordan skraldemanden skal udføre sit arbejde. To tons affald om dagen...

Læs mere

ELEKTRONIK. Det meste genanvendes resten specialbehandles

ELEKTRONIK. Det meste genanvendes resten specialbehandles ELEKTRONIK Det meste genanvendes resten specialbehandles Mobiltelefoner og opladere Eltandbørster Elektronisk legetøj Strygejern Mindre køkkenmaskiner som håndmixere, blendere etc. Postkort, sko og slips

Læs mere

BIOAFFALD FORSØG I MADAFFALD OG GRØNT HAVEAFFALD FOR VILLAER VILLALEJLIGHEDER OG RÆKKEHUSE

BIOAFFALD FORSØG I MADAFFALD OG GRØNT HAVEAFFALD FOR VILLAER VILLALEJLIGHEDER OG RÆKKEHUSE BIO MAD OG GRØNT HAVE FOR VILLAER VILLALEJLIGHEDER OG RÆKKEHUSE FORSØG I 2016 DET KAN DU LÆSE I GUIDEN BIO Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Forsøg med bioaffald Tidsplan for forsøget Køkkenspand og bioposer

Læs mere

Affaldssortering der er til at forstå

Affaldssortering der er til at forstå Skraldeguide Affaldssortering der er til at forstå Det kan være svært at finde rundt i, hvordan affald skal sorteres, og hvordan du hurtigt og miljøvenligt kan affaldssortere i hverdagen. Med denne guide

Læs mere

Sorteringsguide - sådan sorterer du nemt dit affald

Sorteringsguide - sådan sorterer du nemt dit affald Sorteringsguide - sådan sorterer du nemt dit affald Sammen sorterer vi meget mere Vores affald er fyldt med værdifulde ressourcer, som vi kan udnytte, når blot vi sorterer. Med sorteringsguiden lige ved

Læs mere

Affald du kan komme af med i gården:

Affald du kan komme af med i gården: Håndtering af affald i Rosenoden Revideret november 2015 Kære beboer. I ejerforeningen Rosenoden vil vi gerne bidrage til at værne om miljøet, og samtidig arbejde for, at du nemt kan komme af med dit affald.

Læs mere

Det handler om DIT AFFALD. Afd. 36 // Byagerparken

Det handler om DIT AFFALD. Afd. 36 // Byagerparken Det handler om DIT AFFALD Afd. 36 // Byagerparken Indhold: Håndtering af affald...side 3 Sortering og genbrug...side 3 Takt og tone...side 3 Oversigt over afdelingen...side 4 Husholdningsaffald...side

Læs mere

Fik du ikke spurgt? Få hjælp til hukommelsen - modtag en SMS når der er tømning

Fik du ikke spurgt? Få hjælp til hukommelsen - modtag en SMS når der er tømning SORTERINGSGUIDE Vrå er Hjørring Kommunes foregangsby i affaldssorteringen, her afprøver vi det affaldssystem, som vi tror vil blive gældende for hele kommunen i løbet af nogle år. Vi sorterer affald fordi

Læs mere

Kommunens nuværende affaldsordninger

Kommunens nuværende affaldsordninger 7 Kommunens nuværende affaldsordninger Ordninger for private husstande Lejre Kommune er forpligtet til, at etablere indsamlingsordninger for affald fra private husstande. De private husstande er samtidig

Læs mere

i boligområdet. Minigenbrugspladser Gode råd til at komme igang med at bygge en minigenbrugsplads lokalt i boligområdet

i boligområdet. Minigenbrugspladser Gode råd til at komme igang med at bygge en minigenbrugsplads lokalt i boligområdet Minigenbrugspladser i boligområder Gode råd til at komme igang med at bygge en minigenbrugsplads lokalt i boligområdet Der kan være penge at spare ved at gøre det nemmere for beboerne at sortere affaldet

Læs mere

Kommunikationsmateriale under forsøg

Kommunikationsmateriale under forsøg Affaldsforsøget Bedre sortering i større samlede bebyggelser Kommunikationsmateriale under forsøg Bilag 4 til delrapport 5 om Kommunikation TIL GAVN FOR KLIMA OG MILJØ FORSØG 2015 AFFALD OG GENBRUG Fuld

Læs mere

REGLER FOR AFHENTNING AF AFFALD STANDPLADS, HOLDEPLADS, ADGANGSVEJ OG AFFALDSBEHOLDERE

REGLER FOR AFHENTNING AF AFFALD STANDPLADS, HOLDEPLADS, ADGANGSVEJ OG AFFALDSBEHOLDERE REGLER FOR AFHENTNING AF AFFALD STANDPLADS, HOLDEPLADS, ADGANGSVEJ OG AFFALDSBEHOLDERE 1 HOLDEPLADS/ ARBEJDSOMRÅDE 2 ADGANGSVEJ Holdepladsen er der, hvor skraldebilen er parkeret på vejen. Der skal være

Læs mere

AFFALD SOM EN RESSOURCE Undervisningsmodul 2. Affald hvad kan jeg bruge det til?

AFFALD SOM EN RESSOURCE Undervisningsmodul 2. Affald hvad kan jeg bruge det til? AFFALD SOM EN RESSOURCE Undervisningsmodul 2 Affald hvad kan jeg bruge det til? Hvad er affald? I Danmark smider vi ting i skralde spanden, når vi ikke kan bruge dem længere. Det, vi smider ud, kaldes

Læs mere

Forsøg med affaldssortering i Sct. Jørgens Park

Forsøg med affaldssortering i Sct. Jørgens Park Forsøg med affaldssortering i Sct. Jørgens Park Affaldsforsøg skal føre til bedre sortering Sct. Jørgens Park er, sammen med tre andre boligområder, udvalgt til et nyt forsøg med affaldssortering. Forsøget

Læs mere

Affaldsguide. Rahbekshus EF Rahbeks Allé 2A-D, Vesterbrogade 161-167. Dagrenovation. Papir. Pap og karton. Glas. Hård plast. Metal.

Affaldsguide. Rahbekshus EF Rahbeks Allé 2A-D, Vesterbrogade 161-167. Dagrenovation. Papir. Pap og karton. Glas. Hård plast. Metal. Affaldsguide Rahbekshus EF Rahbeks Allé 2A-D, Vesterbrogade 161-167 Dagrenovation Papir Pap og karton Glas Hård plast Metal Storskrald Elektronik og hårde hvidevarer Farligt affald PVC Imprægneret træ

Læs mere

Gem til senere brug! Affaldsguide. for borgere i Brønderslev Kommune

Gem til senere brug! Affaldsguide. for borgere i Brønderslev Kommune Gem til senere brug! Affaldsguide for borgere i Brønderslev Kommune Kære borger i Brønderslev Kommune Denne Affaldsguide er dit overblik over, hvordan du kommer af med affaldet både det, der går til genbrug,

Læs mere

Husnummer fra. Husnummer Skoledistrikt. Gældende pr. 1. august 2012

Husnummer fra. Husnummer Skoledistrikt. Gældende pr. 1. august 2012 Vejkode Vejnavn Husnummer fra Husnummer til Postnr Postdistrikt Skoledistrikt 258 Andr Flensb Minde L 2 998 8700 Horsens 19 Den nye skole i midtbyen 258 Andr Flensb Minde U 1 999 8700 Horsens 19 Den nye

Læs mere

Prisliste 2012. Gældende fra 1. januar 2012 Odense Renovation A/S

Prisliste 2012. Gældende fra 1. januar 2012 Odense Renovation A/S liste 2012 er for husholdninger Dagrenovation Papir Genbrugspladser Farligt affald Flaskekuber Administration er for virksomheder Dagrenovationslignende affald Adgang til genbrugspladser Administration

Læs mere

Indsamling af papir, pap, glas og metal

Indsamling af papir, pap, glas og metal Indsamling af papir, pap, glas og metal Ny affaldsordning for etageboliger og boligforeninger Nemt at genbruge Det skal være nemt at sortere affald fra til genbrug i Middelfart Kommune. Så får vi mindre

Læs mere

2016 sortér for fremtiden

2016 sortér for fremtiden 2016 sortér for fremtiden Sortér for fremtiden Fremover skal vi blive meget bedre til at sortere affald til genbrug. Det slår regeringen fast i ressourcestrategien "Danmark uden affald". Det er nemlig

Læs mere

AFFALDSHÆFTE 2018 SORTÉR FOR FREMTIDEN

AFFALDSHÆFTE 2018 SORTÉR FOR FREMTIDEN AFFALDSHÆFTE 2018 SORTÉR FOR FREMTIDEN MADAFFALD BLIVER TIL GRØN ENERGI Bor du i villa, rækkehus eller landejendom, skal du fra 1. oktober 2018 sortere madaffaldet fra det øvrige affald. Kødrester, kartoffelskræller

Læs mere

Gem til senere brug! Affaldsguide. for borgere i Hjørring Kommune

Gem til senere brug! Affaldsguide. for borgere i Hjørring Kommune Gem til senere brug! Affaldsguide for borgere i Hjørring Kommune Kære borger i Hjørring Kommune Denne Affaldsguide er dit overblik over, hvordan du kommer af med affaldet både det, der går til genbrug,

Læs mere

Odense Renovation A/S

Odense Renovation A/S Odense Renovation A/S liste gældende fra 2016 er for husholdninger Dagrenovation Papir Genbrugsstationer Farligt affald Flaskekuber er for virksomheder Dagrenovationslignende affald Adgang til genbrugsstationer

Læs mere

Sådan kommer du af med dit affald i år 2003

Sådan kommer du af med dit affald i år 2003 Sådan kommer du af med dit affald i år 2003 Affald skal bortskaffes, så miljøet skånes mest muligt. Meget affald egner sig til genanvendelse, når det sorteres rigtigt. Læs her, hvordan du sorterer dit

Læs mere

Udvalg Teknik- og Miljøudvalget

Udvalg Teknik- og Miljøudvalget REGNSKAB 2012 Udvalg Teknik- og Miljøudvalget Bevillingsområde 10.26 Renovation mv. Udvalgets sammenfatning og vurdering I 2012 har der været kontinuerlig bortskaffelse af alle former for affald fra borgere

Læs mere

Guide til genbrugsbeholderen. for dig som bor i parcelhus

Guide til genbrugsbeholderen. for dig som bor i parcelhus Guide til genbrugsbeholderen for dig som bor i parcelhus Guide til genbrugsbeholderen Med genbrugsguiden har du mulighed for at dykke ned i din genbrugsbeholder. Bliv lidt klogere på, hvad der må komme

Læs mere

Herlev sorterer! Din affaldsguide 2014. Fortæl os, hvordan du sorterer og vind en kurv med økologiske varer! Se bagsiden R

Herlev sorterer! Din affaldsguide 2014. Fortæl os, hvordan du sorterer og vind en kurv med økologiske varer! Se bagsiden R Herlev sorterer! Din affaldsguide 2014 TIl alle etageboliger og husstande med fælles sortering Fortæl os, hvordan du sorterer og vind en kurv med økologiske varer! Se bagsiden R Historier om affald og

Læs mere

AFFALDSSORTERING GENBRUG DIN HVERDAG Sådan sorterer du etage- og flerfamiliehuse

AFFALDSSORTERING GENBRUG DIN HVERDAG Sådan sorterer du etage- og flerfamiliehuse 1 AFFALDSSORTERING GENBRUG DIN HVERDAG Sådan sorterer du etage- og flerfamiliehuse Bestyrelsen har ved henvendelse hos Aalborg Renovation fået udleveret den nye brochure Genbrug din hverdag til alle beboerne.

Læs mere

TAKSTER JAMMERBUGT KOMMUNE - 2016

TAKSTER JAMMERBUGT KOMMUNE - 2016 BORGERSERVICE: Folkeregisteroplysninger 75,00 75,00 Legitimationskort til unge 150,00 150,00 Bopælsattester 75,00 75,00 Køreprøve og kørekort 600,00 600,00 Fornyelse af kørekort for ansøgere fyldt 70 år

Læs mere

SOMMERHUSE AFFALDSLØSNINGER TIL SOMMERHUSET

SOMMERHUSE AFFALDSLØSNINGER TIL SOMMERHUSET AFFALDSGUIDE 2016 SOMMERHUSE AFFALDSLØSNINGER TIL SOMMERHUSET STOR SUCCES MED DIREKTE GENBRUG Der har været stor interesse for genbrugspladsernes containere med direkte genbrug. Derfor fortsætter vi naturligvis

Læs mere

HAR I EN GOD IDÉ OM AFFALD?

HAR I EN GOD IDÉ OM AFFALD? Flerfamilieboliger i Herlev Kommune HAR I EN GOD IDÉ OM AFFALD? Ønsker I at gøre indsamlingen af affald fra jeres boligforening endnu bedre? ER, LÆS H N A HVORD I GØR Teknisk Forvaltning 2009 I får idéerne

Læs mere

Affaldsguide. Falkoner Allé 71/Holger Danskes Vej 2. Dagrenovation. Papir. Pap og karton. Glas. Hård plast. Metal. Storskrald

Affaldsguide. Falkoner Allé 71/Holger Danskes Vej 2. Dagrenovation. Papir. Pap og karton. Glas. Hård plast. Metal. Storskrald Affaldsguide Falkoner Allé 71/Holger Danskes Vej 2 Dagrenovation Papir Pap og karton Glas Hård plast Metal Storskrald Elektronik og hårde hvidevarer Farligt affald PVC Imprægneret træ Kære beboer I denne

Læs mere

I dette hæfte kan du læse om: Velkommen til Favrskov SMS. Her i dette affaldshæfte kan du læse, hvordan du kommer af med dit affald stort som småt.

I dette hæfte kan du læse om: Velkommen til Favrskov SMS. Her i dette affaldshæfte kan du læse, hvordan du kommer af med dit affald stort som småt. VOLVO MILJØBIL I dette hæfte kan du læse om: Dagrenovation...................................................................... 4 Papir og pap........................................................................

Læs mere

Mere sortering Mindre bøvl

Mere sortering Mindre bøvl Mere sortering Mindre bøvl Ny affaldshåndteringsplan: Det hele bliver hentet ved husstanden TEKNIK OG MILJØ Du får to beholdere I Horsens Kommunes affaldshåndteringsplan lægger vi op til et nyt system,

Læs mere

Fra gammelt og brugt til nyt og nyttigt

Fra gammelt og brugt til nyt og nyttigt Din affaldsguide 2013 Til alle etageboliger og husstande med fælles sortering Fra gammelt og brugt til nyt og nyttigt Historier om affald og genbrug i Herlev Teknisk Forvaltning 2013 Vores miljø er vigtigt

Læs mere

Gem til senere brug! Affaldsguide. for borgere i Brønderslev Kommune

Gem til senere brug! Affaldsguide. for borgere i Brønderslev Kommune Gem til senere brug! Affaldsguide for borgere i Brønderslev Kommune Kære borger i Brønderslev Kommune Denne Affaldsguide er dit overblik over, hvordan du kommer af med affaldet både det, der går til genbrug,

Læs mere

Affaldshæfte 2015 I N F O R M AT I O N O M A F F A L D

Affaldshæfte 2015 I N F O R M AT I O N O M A F F A L D TIL SAMTLIGE HUSSTANDE I LEJRE KOMMUNE Affaldshæfte 2015 I N F O R M AT I O N O M A F F A L D Bedre sortering giver mere genbrug I de kommende år skal vi sortere og genbruge endnu mere af vores husholdningsaffald

Læs mere

Affald til genbrug. Plastaffald. 21 Dæk med og uden fælge Ikke cykel- og knallertdæk.

Affald til genbrug. Plastaffald. 21 Dæk med og uden fælge Ikke cykel- og knallertdæk. Affald til genbrug 1 Papir Fx bøger, reklamer og telefonbøger. Plastomslag og ringbind. 5 Jern og metal Fx cykler, dåser, gaskomfurer, gryder og radiatorer. Elektronikaffald. 6 Pap og karton Fx rent og

Læs mere

NYT FRA PILOTFORSØGET

NYT FRA PILOTFORSØGET NYT FRA PILOTFORSØGET DECEMBER 2012 GODT I GANG! Kære pilotdeltager Du har nu været i gang med at sortere affald til genbrug i godt fire måneder, og vi håber, at det er blevet en del af din dagligdag.

Læs mere

Allerød Genbrugsplads

Allerød Genbrugsplads Allerød Genbrugsplads Miljøberetning 2007 Indledning Siden Allerød Genbrugsplads blev åbnet i 2001, og frem til og med 2007, er mængden af tilført affald steget med 35 procent og antallet af besøgende

Læs mere

Genbrug & affald NY genbrugsbeholder på vej til dig. i Billund Kommune

Genbrug & affald NY genbrugsbeholder på vej til dig. i Billund Kommune Genbrug & affald NY genbrugsbeholder på vej til dig i Billund Kommune 2 3 Ny genbrugsbeholder med 2 rum I september 2013 får alle husstande en grøn 240 liters genbrugsbeholder på hjul. Genbrugsbeholderen

Læs mere

nyt om affald - fra sommerhuse i Frederikssund Kommune

nyt om affald - fra sommerhuse i Frederikssund Kommune nyt om affald - fra sommerhuse i Frederikssund Kommune Kære sommerhusejer / borger Fra den 27. april 2009 får vi ens affaldsordninger i hele kommunen. Det betyder, du skal aflevere dit affald på en ny

Læs mere

Dit haveaffald sådan gør du!

Dit haveaffald sådan gør du! Dit haveaffald sådan gør du! Din have og dit affald Som haveejer er du selv ansvarlig for at komme af med dit haveaffald. I denne folder kan du se, hvordan du kan komme af med det. Du kan også læse om,

Læs mere

SORTERINGSGUIDE TÅRNBY KOMMUNE TÅRNBY KOMMUNE

SORTERINGSGUIDE TÅRNBY KOMMUNE TÅRNBY KOMMUNE SORTERINGSGUIDE TÅRNBY KOMMUNE TÅRNBY KOMMUNE ADGANGS FORHOLD ADGANGSFORHOLD Din adgangsvej og placeringen af affaldsbeholderen skal leve op til kommunens regulativ for husholdningsaffald. På den måde

Læs mere

Sorteringsguide - sådan sorterer du nemt dit affald

Sorteringsguide - sådan sorterer du nemt dit affald Sorteringsguide - sådan sorterer du nemt dit affald Sammen sorterer vi meget mere Vores affald er fyldt med værdifulde ressourcer, som vi kan udnytte, når blot vi sorterer. Med sorteringsguiden lige ved

Læs mere

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Dødsfald Fhv. flymekaniker Per Køncke Petersen, Fælleddiget 77, sov ind den 9. februar 2015 efter lang tids sygdom. Han blev 71 år.

Læs mere

Affaldsguide. Bendz og Skelgården. Dagrenovation. Papir. Pap og karton. Glas. Hård plast. Metal. Storskrald. Elektronik og hårde hvidevarer

Affaldsguide. Bendz og Skelgården. Dagrenovation. Papir. Pap og karton. Glas. Hård plast. Metal. Storskrald. Elektronik og hårde hvidevarer Affaldsguide Bendz og Skelgården Dagrenovation Papir Pap og karton Glas Hård plast Metal Storskrald Elektronik og hårde hvidevarer Farligt affald PVC Imprægneret træ Kære beboer I denne folder kan du finde

Læs mere

DIN NYE AFFALDSORDNING

DIN NYE AFFALDSORDNING DIN NYE AFFALDSORDNING stadig Skidt er godt! NEMMERE OG MERE Roskilde Kommunes nye affaldsordning skal gøre det nemt for dig at sortere mere affald tæt på din bolig. I denne folder kan du læse om, hvordan

Læs mere

Takstoversigt. Miljø- og Energiforvaltningen Dato Senest godkendt Dato Takstforslag

Takstoversigt. Miljø- og Energiforvaltningen Dato Senest godkendt Dato Takstforslag Sektor: Aalborg Forsyning, Renovation 01-01-2016 01-01-2016 01.38 Affaldshåndtering Abonnement: Abonnement, bolig: - Boligenhed (ekskl. kolonihaveforeninger, men inkl. huse i landområde), abonnements pr.

Læs mere