Referat fra bestyrelsesmøde kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde 5.11.2014 kl. 16.00 18.00"

Transkript

1 fra bestyrelsesmøde kl Deltagere: Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Susanne Markussen (SM) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Louise Bak (LO) Rosa Nommensen (RN) Mette Jespersen (MJ) tilforordnet Bent Vinther Sørensen (BV) referent Lena Søllingvraa Walters (LW) Anne Marie Baadsgaard (AB) deltager under punkt 4 og 5 Afbud: Torben Bugge (TB) Rosa Nommesen har meldt fra bestyrelsesarbejdet, så der skal findes en ny kursistrepræsentant. Dagsorden: punkt 1. Underskrivelse af referat fra mødet den Bilag 1 fra mødet et blev underskrevet Punkt 2. Velkommen til skolens nye vicerektor Lena Søllingvraa Walters samt de nye kursistmedlemmer i bestyrelsen, Louise Bak og Rosa Nommensen LB bød velkommen til Lena Søllingvraa Walters og Louise Bak og glædede sig over, at ledelsen nu er helt på plads. LB lagde vægt på det gode samarbejde med kursisterne i bestyrelsen.

2 Punkt 3. Strategi beslutning vedr. kommende indsatsområder Sagsfremstilling Siden seneste bestyrelsesmøde i september har ledelsen arbejdet med de kommende indsatsområder. Medarbejderne er inddraget på afdelingsmøder i september, på strategiseminar for hele personalet primo oktober og senest på et fyraftensmøde den 22. oktober, hvor ledelsens oplæg var tre indsatsområder og prioriteringer inden for disse. Ledelsen vil på bestyrelsesmødet give en mundtlig status over arbejdet med den nye strategi. Bilag Oplæg til indsatsområder dokumenter fra sidst med spørgsmål anvendt på strategidag. 3. Strategioplæg fra personalets strategidag 4. Indhold inden for indsatsområderne prioriteringskort 5. Udkast til plan for den kommende strategiperiode Det indstilles til bestyrelsen at de tre indsatsområder: Faglighed, Samarbejde og Udvikling vedtages som indsatsområder i den kommende strategi. Ledelsen vil til december mødet indstille samlet strategiplan med mål samt delmål inden for de opstillede indsatsområder. MJ indledte med, at vi siden sidste bestyrelsesmøde har afholdt et seminar på Fuglsø med hele personalet og efterfølgende et fyraftensmøde. Målet med dette dagsordenspunkt er at få taget stilling til de overordnede indsatsområder med underpunkter. Det er tydeliggjort for personalet, at bestyrelsen beslutter strategien, ledelsen arbejder med processen og forslag til indsatsområder og prioritering og medarbejderne inddrages bedst muligt. MJ gennemgik power point fra Fuglsø (bilag 3) og forklarede blandt andet, at samspillet med omverdenen går begge veje vi forsøger også med lobbyarbejde at påvirke beslutningstagere. Af prioriteringskortene fremgår, at nogle områder er skrinlagt (markeret med rødt). På spørgsmål om, hvorfor AVU screening skal udelades, svarede MJ, at det drejer sig om screening inden optagelsen det vurderes at være et meget stort arbejde med få flytninger som konsekvens. Vi screener i nogen grad på både AVU og HF efter skolestart. Samarbejdsstrukturen vil vi tage fat på senere (markeret med gult). Tværfagligt projekt med virksomheder blev kort drøftet. Det kunne være

3 et godt led i anvendelsesorienteret undervisning. LW har erfaring med, at det ikke er så vanskeligt at få virksomheder med i et projekt. Konklusionen blev, at effekten er vurderet lidt for lavt. LB spurgte ind til medarbejdernes opfattelse af forløbet. HM og NY er glade for, at alle medarbejdernes skal inddrages. Det er godt, at der lægges vægt på det dynamiske, så der kan ændres undervejs. Oplægget har fokus på områder, vi har arbejdet med tidligere, og der vil undervejs i processen kunne tilføjes flere nyskabelser. Positivt med både Fuglsø seminaret og fyraftensmødet. Der blev givet udtryk for, at ressource-effekt modellen er god, og at det er godt, at vi også har formået at fravælge. Bestyrelsen besluttede at Faglighed, Samarbejde og Udvikling bliver de tre indsatsområder i den kommende strategi. MJ kommenterede tidsplanen i bilag 5, vel vidende at den kan ændres. Punkt 3. Økonomiopfølgning Sagsfremstilling På seneste bestyrelsesmøde var det ledelsens vurdering, at vi ville ende med et årsresultat på ca. 1,3 mio. kr. Efterfølgende har vi været begunstiget af ekstraordinær god søgning til især HF fagflex samt stærkt begrænsede udgifter i forbindelse med sygdom. Disse to faktorer er hovedforklaringerne på, at resultatet i estimat2 vurderes noget højere. Efter planlagt disponering af midler til ekstra indkøb forventes resultatet at lande på knapt 3 mio. kr. Hertil kommer en udskydelse af fornyelse af interiør til studiecenteret på ca kr. Bilag 6 Økonomiopfølgning Bilaget indeholder såvel opfølgning på kvartal som estimat2 for hele årsresultatet og oversigt over årskursister. Orientering om forventet årsresultat og beslutning om, at der overføres kr. til forbedring af interiør for studiecenteret til BV gennemgik de sidste tre sider i bilag 6, hvor det forventede årsresultat (estimat 2) sammenholdes med estimat 1 fra foråret. Der forventes en stigning på mere end 30 årskursister, hvilket dels skyldes den 7. HF klasse og dels en markant stigning i antal fagflex kursister på HFE. Der er besparelser på HF lønbudgettet, hvilket først og fremmest forklares ved sammenlægning af HFE-hold, lærerskifte til yngre lærere, færre dubleringer og fravær af længerevarende sygdom.

4 Disse to hovedårsager sammen med forskydning i feriepenge og afskrivninger forklarer en forskel på ca. 3,4 mio. kr. til den gode side. Samlet viser estimatet et forventet resultat på ca. 5,0 mio. kr. som skal reduceres med en disponeringsliste på ca. 2,4 mio. kr. fortrinsvis til interiør. Eksempelvis udskiftes stolene i festsalen, hvilket koster knapt ½ mio. kr. Af de 2,4 mio. kr. ønskes gemt kr. til 2015 til nyt inventar til Studiecentret, en udskiftning som kursisterne skal have indflydelse på. Bestyrelsen gav udtryk for, at der er god forklaring på overskuddet, og at det i denne situation er en god ide at tage fat på noget af det slidte inventar. NY lagde vægt på, at medarbejderne har været effektive, og at vi skal være varsomme med at generere overskud hvert år. Midlerne skal bruges til undervisning. Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning og er indstillet på, at vi overfører kr. af årets overskud, som næste år er øremærket til inventar til Studiecentret. Punkt 4. Driftsoverenskomster Sagsfremstilling Proces frem mod indgåelse af nye driftsoverenskomster pr. 1. januar 2015 Møde med driftsoverenskomstparterne, hvor MJ redegjorde for bestyrelsens drøftelser særligt fokus på samarbejde mellem udbyderne. Udbudsrunde blandt de nuværende driftsoverenskomstparter med frist 21. oktober Udbudsmaterialet fremgår af bilag. Ansøgninger modtaget og bearbejdet. Oversigt fremgår af bilag. Møde med uddannelsesudvalget den 3. november. Uddannelsesudvalgets udtalelse vedr. indgåelse af driftsoverenskomster udleveres på bestyrelsesmødet og placeres i bestyrelseskonference den 3. november. Drøftelse og beslutning på bestyrelsesmøde 5. november. Nærmere fastsættelse af vilkår og udarbejdelse af driftsoverenskomster. Der er i denne proces særlig fokus på samarbejde mellem udbyderne internt og samarbejde i forhold til eksterne samarbejdsparter. Det er ledelsens vurdering, at alle ansøgere lever op til kravene i udbuddet, og at alle udbyderne bidrager til et bredt udbud i forhold til geografisk spredning og målgrupper. Det er derfor vores intension at arbejde videre med at indgå nye driftsoverenskomster med samtlige ansøgere, selv om dette begrænser vores egne muligheder for væsentlig vækst på disse områder.

5 Bilag 7 7a. Oversigt ansøgninger FVU 7b. Oversigt ansøgninger OBU 7c. Udbudsmateriale FVU 7d. Udbudsmateriale OBU Godkendelse af alle ansøgere: Tradium, FOF, LOF, Daghøjskolen, AOF Randers og AOF Midt til både FVU og OBU AB redegjorde for udbuddet, og for at alle nuværende DOP har budt ind på både OBU og FVU. Det er mange; men omvendt skulle der være gode argumenter for at udelukke dem. De rammer bredt geografisk og med hensyn til forskellige målgrupper. en er at vi fortsætter med alle seks. FOF har en lille aktivitet, den er dog vokset igennem de seneste to år. AB har været på kontroltur rundt til alle driftsoverenskomstparter og har fået det indtryk, at de fortsat vil leve op til kravene og gerne vil samarbejde om opgaven. På uddannelsesudvalgsmødet forleden har vi lagt op til, at Randers HF & VUC stiller større krav til koordinering. AB udleverede referat fra mødet den 3. november 2014 i uddannelsesudvalget. Her blev udtalelsen om indgåelse af driftsoverenskomster: Der er opbakning til at fastholde de nuværende driftsoverenskomstparter udvalget ser det som en styrke i forhold til udfordringen med at nå nye målgrupper. Udvalget prioriterer en koordinering af udbuddet MJ kommenterede, at det kan være vanskeligt at opnå vækst for os på OBU og FVU, når vi har lagt opgaven ud til så mange driftsoverenskomstparter. Derfor har vi ikke lavet en strategi for større OBU- og FVU-aktivitet for Randers HF & VUC. Bestyrelsen besluttede at godkende alle ansøgere, Tradium, FOF, LOF, Daghøjskolen, AOF Randers og AOF Midt til både FVU og OBU. Punkt 5. Uddannelsesudvalget Sagsfremstilling De udpegende institutioner har nu haft frist for indstilling af medlemmer til vores Uddannelsesudvalg i henhold til beslutningen på seneste bestyrelsesmøde. Sammensætningen fremgår af bilag. Som det ses mangler på nuværende tidpunkt stadig to medlemmer. Udvalget holder første møde den 3. november.

6 Bilag 8 Uddannelsesudvalg udvalgssammensætning 2014 Orientering AB repeterede, at bestyrelsen på seneste møde besluttede sammensætningen af udvalget. Vi mangler endnu at besætte to pladser, pladser for de private arbejdsgivere og de offentlige arbejdsgivere. De private arbejdsgivere har vendt tilbage og spurgt om vi har et forslag. På mødet forleden var der en bekymring for, hvordan driftsoverenskomstparterne kan få samarbejdet til at fungere, når de også er konkurrenter. MJ lagde vægt på, at vi vil bruge uddannelsesudvalget bredt i forhold til rådgivning om alle skolens uddannelsesaktiviteter. Det nye medlem for de aftagende institutioner er fra Dania. Punkt 6. Orienteringspunkter Sagsfremstilling Mundtlig orientering om nedenstående punkter: Nyt fra kursistrådet Omlægning af portefølje Høringssvar til Randers Kommune Status på udviklingsprojekter Status på kompetenceudvikling Samlet oversigt over VUC regnskaber 2013 Løfteevne for HF2 Bilag 9-16 Bilag 9. Nyt fra kursistrådet Bilag 10. Omlægning af portefølje Bilag 11. Høringssvar til Randers kommune Bilag 12. Status på udviklingsprojekter Bilag 13. Status på kompetenceudvikling Bilag 14. VUC regnskaber 2013 Bilag 15. HF2 løfteevne 2013 Bilag 16. Politisk fokus på HF Bestyrelsen tager orientering til efterretning LO orienterede om, at kursistrådet i dag havde holdt møde om Studiecenteret. Det blev der diskuteret, om biblioteket er overflødigt, da det ikke bruges meget pladsen kunne udnyttes bedre til kursister. Der var også forslag fremme om, at kursisterne kunne booke tid i

7 Ludus, så lærerne ved, hvem der kommer. Møblementet trænger til fornyelse, og det skal ikke være sofaer, men seriøse møbler. HM spurgte ind til behovet for stationære computere? LO svarede, at ønsket er at bibeholde dem på gangen ved studiecentret og ellers fjerne resten for at skabe mere plads. Efter kursistrådsseminar i september er der planlagt temaer i løbet af året med deltagelse fra ledelse og administration, så tingene kan spille godt sammen. BV kommenterede bilaget om omlægning af portefølje. Vi har fulgt rådgivernes forslag om at omlægge vores beholdning af obligationer, således at vi har solgt alle 4 % obligationer og købt flere af dem på 3 % og 3,5 %. Herved falder renten lidt; men til gengæld er risikoen for at kurstab noget mindre. Forvaltningen af formuen sker ud fra sammenvejning af sikkerhed og udbytte. MJ kommenterede høringssvaret til kommunen (Bilag 11). Det var især EUD 10 planen, der fik os til at arbejde med 10. klasse. Vi har meldt ind, at vi tilbyder at stå for 10. klasse her på skolen. LB tilføjede, at strukturdebaten er et følsomt emne, og det er hans fornemmelse, at man altovervejende vil følge planen; men der kan ske justeringer. Bestyrelsen tilkendegav tilfredshed med høringssvaret. Punkt 7. Punkter på næste bestyrelsesmøde den , Husk næste møde udvidet med Middag Strategi samlet udkast til strategiplan Økonomi- budgetforudsætninger Strategi i forhold til formue- og gældsforvaltning oplæg ved finansiel rådgiver Tilbud Planer for bygningsdriften LB vil gerne næste gang høre noget om, hvad vi gør ved fravær og hvordan statistikken ser ud. Underskrifter:

8 Knud Vestergaard Nielsen Lars Bang Susanne Markussen Dan Skovgaard Larsen Henrik Nygaard Henrik Mikkelsen Torben Bugge Louise Bak Mette Jespersen

Referat fra bestyrelsesmøde 10.6.2015

Referat fra bestyrelsesmøde 10.6.2015 fra bestyrelsesmøde 10.6.2015 Deltagere: Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Susanne Markussen (SM) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Louise Bak (LO) Torben Bugge

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 9.12.2014

Referat fra bestyrelsesmøde 9.12.2014 fra bestyrelsesmøde 9.12.2014 Deltagere: Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Susanne Markussen (SM) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Louise Bak (LO) Stefanie

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 11.06.2014 kl. 18.00 20.00

Referat fra bestyrelsesmøde 11.06.2014 kl. 18.00 20.00 fra bestyrelsesmøde 11.06.2014 kl. 18.00 20.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Knud Vestergaard Nielsen (KV) Susanne Markussen (SM) Sebastian Torst Iversen (SI) Henrik Mikkelsen (HM)

Læs mere

Referat fra. Bestyrelsesmøde kl

Referat fra. Bestyrelsesmøde kl fra Bestyrelsesmøde 10.09.2014 kl. 16.00-18.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Torben Bugge (TB) indtil kl. 17.30 Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard

Læs mere

Referat fra. Bestyrelsesmøde 17.09.15

Referat fra. Bestyrelsesmøde 17.09.15 fra Bestyrelsesmøde 17.09.15 Deltagere: Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Susanne Markussen (SM) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Louise Bak (LO) Jacob Nielsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 13. november 2013, kl. 18-21

Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 13. november 2013, kl. 18-21 Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 13. november 2013, kl. 18-21 Deltagere: David Møller (DM) form. Lars Bang (LB) - næstform Susanne Markussen (SM) Sebastian Torst Iversen (SI) Kristina Jane Young

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den kl

Referat fra bestyrelsesmøde den kl fra bestyrelsesmøde den 28.01.2015 kl. 18.00 20.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Stefanie Ohlsson (SO) Mette Jespersen (MJ) tilforordnet

Læs mere

Bestyrelsesmøde kl

Bestyrelsesmøde kl fra Bestyrelsesmøde 14.12.2015 kl. 18.00 20.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Louise Bak (LO) Jakob Nielsen (JN) Torben Bugge (TB) Mette

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde, mandag den 3. februar 2014, kl. 15-18 i konferencelokalet

Referat Bestyrelsesmøde, mandag den 3. februar 2014, kl. 15-18 i konferencelokalet Referat Bestyrelsesmøde, mandag den 3. februar 2014, kl. 15-18 i konferencelokalet Deltagere: David Møller (DM) form. Lars Bang (LB) Susanne Markussen (SM) Dan Skovgaard Larsen (DS) Torben Bugge (TB) Kim

Læs mere

Referat ÅBENT til bestyrelsesmøde 43 for VUC Djursland den 141215 kl. 15.00 18.00 på Nytorv 9, Grenaa. Indholdsfortegnelse

Referat ÅBENT til bestyrelsesmøde 43 for VUC Djursland den 141215 kl. 15.00 18.00 på Nytorv 9, Grenaa. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Referat... 2 2 Økonomi... 2 2.1 BR2015... 2 2.2 Formueplejevurdering... 2 2.3 FL2016... 2 2.4 B2016... 4 3 Fagudbud... 4 3.1 Fagudbud i januar 2016... 4 3.2 Godkendelse af fagudbud...

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde, tirsdag den 25. marts 2014

Referat fra bestyrelsesmøde, tirsdag den 25. marts 2014 Referat fra bestyrelsesmøde, tirsdag den 25. marts 2014 Deltagere: David Møller (DM) form. Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Lene Schütter (LS) Sebastian Torst Iversen (SI) Mette Jespersen (MJ)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den kl

Referat fra bestyrelsesmøde den kl Referat fra bestyrelsesmøde den 16.03.2017 kl. 18.00 20.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Søren Asp Mikkelsen (SA) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Torben Bugge (TB) Susanne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den kl

Referat fra bestyrelsesmøde den kl fra bestyrelsesmøde den 19.09.2016 kl. 18.00 20.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Søren Asp Mikkelsen (SA) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Jacob Nielsen (JN) Torben Bugge

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde 28. Maj 2009 kl. 16.00 17.30

Referat bestyrelsesmøde 28. Maj 2009 kl. 16.00 17.30 Referat bestyrelsesmøde 28. Maj 2009 kl. 16.00 17.30 Deltagere: Dorte Bak, Chris Rævsgaard Hansen, Peter Lykke-Olesen, Knud Vestergaard Nielsen, Ingrid Bason, Bent Ladegaard, Leif Lund, Eva Skærlund Kristensen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde kl

Referat fra bestyrelsesmøde kl fra bestyrelsesmøde 25.09.2018 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Henrik Johansen (HJ) Nana Højlund Skjødt (NHS) Pia Moldt

Læs mere

30. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse. Tirsdag den 21. august 2012, kl. 15.00-18.00

30. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse. Tirsdag den 21. august 2012, kl. 15.00-18.00 30. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse Tirsdag den 21. august 2012, kl. 15.00-18.00 Endelig dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d. 12. juni 2012 2. Punkter til beslutning: a) Indgåelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: 27/10-2015 Starttidspunkt: 16.00 Sluttidspunkt: 18.00 Mødelokale: Deltagere: Fraværende med afbud: Referent: U159 Hanne Fischer Møller (HF), Kenneth Ladefoged (KL),

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 19.11.2012. tirsdag den 27. november 2012 kl. 16.00 i det nye konferencelokale.

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 19.11.2012. tirsdag den 27. november 2012 kl. 16.00 i det nye konferencelokale. Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 19.11.2012 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 27. november 2012 kl. 16.00 i det nye konferencelokale. 1. Godkendelse af referat

Læs mere

Resultatlønskontrakt for forstander på VUC Lyngby

Resultatlønskontrakt for forstander på VUC Lyngby Resultatkontrakten bygger på gældende retningslinjer, rammer og vilkår for anvendelse af resultatløn, som de fremgår af Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens øverste leder og

Læs mere

Referat fra ekstra bestyrelsesmøde tirsdag den 1. oktober 2013 kl

Referat fra ekstra bestyrelsesmøde tirsdag den 1. oktober 2013 kl Referat fra ekstra bestyrelsesmøde tirsdag den 1. oktober 2013 kl. 19-21 Deltagere: David Møller (DM) form. Lars Bang (LB) - næstform Susanne Markussen (SM) Kim Kristensen (KK) Sebastian Torst Iversen

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 20. marts 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde Th. Langs HF & VUC den 24. maj kl. 16 19

Referat fra Bestyrelsesmøde Th. Langs HF & VUC den 24. maj kl. 16 19 Referat fra Bestyrelsesmøde Th. Langs HF & VUC den 24. maj kl. 16 19 Deltagere: Fraværende: Referent: Kim Overbye, Peter Lykke-Olesen, Palle Elholm, Leif Lund, Stine Mortensen, Ingrid Bason, Dorthe Schmidt

Læs mere

29. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse. Tirsdag den 12. juni 2012, kl. 15.00-18.00. 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d. 20.

29. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse. Tirsdag den 12. juni 2012, kl. 15.00-18.00. 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d. 20. 29. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse Tirsdag den 12. juni 2012, kl. 15.00-18.00 Endelig dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d. 20. marts 2012 2. Punkter til beslutning: a) Budget

Læs mere

Bestyrelsesmøde Den 25. november kl. 16.00-18.00. Dagsorden. Dagsorden. 1 Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde 2 Orientering

Bestyrelsesmøde Den 25. november kl. 16.00-18.00. Dagsorden. Dagsorden. 1 Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde 2 Orientering Dagsorden Bestyrelsesmøde Den 25. november kl. 16.00-18.00 Tilstede Patricia afbud Dagsorden 1 Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde 2 Orientering Formanden 1. Orientering om møde i bestyrelsesforeningen

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde onsdag den 12. december 2013 kl

Referat fra Bestyrelsesmøde onsdag den 12. december 2013 kl Referat fra Bestyrelsesmøde onsdag den 12. december 2013 kl. 18-21 Deltagere: David Møller (DM) form. Susanne Markussen (SM) Kim Kristensen (KK) Sebastian Torst Iversen (SI) Dan Skovgaard Larsen (DS) Lene

Læs mere

Referat af møde i det lokale uddannelsesudvalg for TH. Langs HF & VUC

Referat af møde i det lokale uddannelsesudvalg for TH. Langs HF & VUC Referat af møde i det lokale uddannelsesudvalg for TH. Langs HF & VUC Sted: TH-Langs HF & VUC Tid: Tirsdag den 13. september 2011 Referent: Susanne Hansen Deltagere: Vagn Larsen Ulla Westergaard Frederiksen

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 22. september 2014 kl. 16.00 i lokale A121, samme lokale som tidligere men med nyt nummer. Dagsorden: Pkt.

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Fredag den 11. marts 2016 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Referat (åbent) til bestyrelsesmøde 34 for VUC Djursland den 121213 kl. 15.00 18.00 i Grenaa, Nytorv. Indholdsfortegnelse

Referat (åbent) til bestyrelsesmøde 34 for VUC Djursland den 121213 kl. 15.00 18.00 i Grenaa, Nytorv. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Referat... 2 2 BR2013... 2 3 B2014... 2 4 VUC Erhverv... 3 5 Fagudbud i 2014... 3 6 Kursistanalyse... 3 7 Personale, LUKKET... 4 7.1 Personaleændringer... 4 7.1.1 HF... 4 7.1.2 AVU,

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde 36 for VUC Djursland den 290414 kl. 15.00 18.00 i Grenaa, Nytorv. Indholdsfortegnelse

Referat til bestyrelsesmøde 36 for VUC Djursland den 290414 kl. 15.00 18.00 i Grenaa, Nytorv. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Konstituering... 2 1.1 Konstituering... 2 1.2 Vedtægter og forretningsorden... 2 1.3 VEU valg... 2 1.4 Overdragelse af personaleansvar... 2 1.5 Mødestruktur... 2 2 Status på skolen...

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde 39 for VUC Djursland den 151214 kl. 15.00 18.00 på Kannikegade 10, 2. sal i Grenaa. Indholdsfortegnelse

Referat til bestyrelsesmøde 39 for VUC Djursland den 151214 kl. 15.00 18.00 på Kannikegade 10, 2. sal i Grenaa. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Referat... 2 2 Konstituering med nye i bestyrelsen... 2 3 Økonomi... 2 3.1 BR2014... 2 3.2 B2015... 3 4 Fagudbud 2015/2016... 3 5 Fravær... 3 5.1 HF i Grenaa 2013/2014... 3 5.2 AVU

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde kl

Referat fra bestyrelsesmøde kl Referat fra bestyrelsesmøde 12.03.2018 kl. 18.00 20.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Søren Asp Mikkelsen (SA) Henrik Mikkelsen (HM) - fraværende Henrik Nygaard (NY) Torben Bugge

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde. den

Referat fra bestyrelsesmøde. den fra bestyrelsesmøde den 16.03.2016 Deltagere: Lars Bang (LB) Dan Skovgaard Larsen (DS) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Louise Bak (LO) Susanne Markussen (SM) Mette

Læs mere

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30.

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Deltagere: Kirsten Ravn Bundgaard, Peter Hansen, Susan Vonsild, Rune Carstensen, Steen Madsen, Emina Bodil

Læs mere

Referat af kursistrådsmøde, Randers HF & VUC torsdag den 20. november 2014

Referat af kursistrådsmøde, Randers HF & VUC torsdag den 20. november 2014 Referat af kursistrådsmøde, Randers HF & VUC torsdag den 20. november 2014 Mødedeltagere: Christine Jensen(1.j), Frederik Sønderstrup(1.k), Melissa Jørgensen(1.k), Rasmus Nyvang(1.l), Silvia Kærlet(1.l),

Læs mere

Bestyrelsen for VUC Roskilde

Bestyrelsen for VUC Roskilde Bestyrelsen for VUC Roskilde Referat af bestyrelsesmøde torsdag den 4. juni 2015, kl. 08.30-10.30 på Hotel Comwell, Roskilde i forbindelse med bestyrelsesseminar. Til stede: Astrid Dahl, formand Bjarne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den kl

Referat fra bestyrelsesmøde den kl Referat fra bestyrelsesmøde den 19.12.2016 kl. 17.00 20.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Søren Asp Mikkelsen (SA) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Niclas Bach Christensen

Læs mere

LB bød velkommen til Søren Asp Mikkelsen og Kent Gregersen.

LB bød velkommen til Søren Asp Mikkelsen og Kent Gregersen. Referat fra bestyrelsesmøde 14.06.2016 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Søren Asp Mikkelsen (SA) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Louise Bak (LO) Susanne Markussen (SM)

Læs mere

FVU plan fra VUC FYN & FYNS HF-Kursus

FVU plan fra VUC FYN & FYNS HF-Kursus FVU plan fra VUC FYN & FYNS HF-Kursus 1. Evaluering af indsatsen Der ønskes en kvalitativ og kvantitativ evaluering. 1.1 Kvantitativ evaluering: Tabel 1 skal anvendes til at vise konkret, hvor langt det

Læs mere

Referat af møde nr. 30 i bestyrelsen på VUF. Mandag den 13.9. kl. 8.00-10.00

Referat af møde nr. 30 i bestyrelsen på VUF. Mandag den 13.9. kl. 8.00-10.00 Referat af møde nr. 30 i bestyrelsen på VUF Mandag den 13.9. kl. 8.00-10.00 Til stede: Thøger Johnsen, formand Vagn Bech, næstformand udpeget af Dansk Industri Jesper Clausen, medlem udpeget af bestyrelsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den kl

Referat fra bestyrelsesmøde den kl fra bestyrelsesmøde den 21.03.2019 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Henrik Nygaard (NY) Henrik Mikkelsen (HM) Pia Moldt (PM) Nana Højlund Skjødt (NHS) Pernille Pedersen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013 Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013 5. april 2013 cava Mødested: Mødelokalet Social- og Sundhedsskolen Fyn, Odense City Til stede: Rektor Erik Knudsen,

Læs mere

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Karen Hansen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling Referent: Kirsten

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Resumé Byggeriet i Næstved er nu påbegyndt og der er udført ca. 20% af arbejdet. I denne sag gives en kort gennemgang af status på byggeprojektet.

Resumé Byggeriet i Næstved er nu påbegyndt og der er udført ca. 20% af arbejdet. I denne sag gives en kort gennemgang af status på byggeprojektet. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 27. juni 2017 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 28. juni 2017 Deltagere: Per Skovgaard Andersen, John

Læs mere

Referat fra ekstraordinært bestyrelsesmøde kl

Referat fra ekstraordinært bestyrelsesmøde kl fra ekstraordinært bestyrelsesmøde 8.11.2017 kl.17.00 19.00 Deltagere: Lars Bang Knud Vestergaard Nielsen Søren Asp Mikkelsen Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Torben Bugge (TB) Susanne Markussen

Læs mere

Fraværende med afbud: Kirsten Jakobsen (udtræder), Stina Løvgreen Møllenbach, Michael Bang, og Michala Steen.

Fraværende med afbud: Kirsten Jakobsen (udtræder), Stina Løvgreen Møllenbach, Michael Bang, og Michala Steen. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 19. juni 2019 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1700 www.vucstor.dk CVR: 29541868 9. september 2019 Deltagere: Per Skovgaard Andersen, Jens Gredal, Jan

Læs mere

Mødet indledes med en rundvisning på Energicentralen med henblik på at få indsigt i varmepumpeløsningen v/charles W. Hansen

Mødet indledes med en rundvisning på Energicentralen med henblik på at få indsigt i varmepumpeløsningen v/charles W. Hansen Referat 11. møde 2015 Vedr. : Ordinært møde Sted : Bjerringbro Varmeværk, Jørgens Allé 32, 8850 Bjerringbro Tid : Torsdag den 1. oktober 2015 kl. 17.00-20.00 Deltagere : Per B. Jørgensen PBJ Ewa Sørensen

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT Den 6. februar 2011 Tidspunkt : Fredag den 6. januar kl. 15.00 17.00. Sted : Arne Ennegaard Jørgensens kontor Tilstede : Bestyrelsen Fraværende/Afbud : Sekretærer : Arne Ennegaard

Læs mere

Det samlede årselevtal vurderes nu at blive ÅE eller en justering på -11,9 ÅE i forhold til ankerbudgettet.

Det samlede årselevtal vurderes nu at blive ÅE eller en justering på -11,9 ÅE i forhold til ankerbudgettet. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 19. september 2018 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 20. september 2018 Deltagere: Per Skovgaard Andersen,

Læs mere

0. Punkt uden for dagsorden Formanden bød IGJ velkommen som nyt personalevalgt medlem af bestyrelsen.

0. Punkt uden for dagsorden Formanden bød IGJ velkommen som nyt personalevalgt medlem af bestyrelsen. Referat af bestyrelsesmøde på Aabenraa Statsskole mandag den 3. februar 2014 klokken 16.00-18.00 Til stede: Preben Kofoed (PKo formand), Ingrid Fabricius (IF næstformand), Susanne Linnet (SL), Ejler Schütt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland 16. sept. 2015 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 9. september 2015 kl. 15-17 Forud for bestyrelsesmødet rundvisning af netop indviede lokaler og hal på Fem Høje,

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde d. 8.12.2014 Klokken 17.00 19.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse

Referat: Bestyrelsesmøde d. 8.12.2014 Klokken 17.00 19.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Referat: Bestyrelsesmøde d. 8.12.2014 Klokken 17.00 19.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Susanne Mortensen (SMO) Bestyrelsesmedlem

Læs mere

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen. VIA University College

REFERAT. Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen. VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Socialrådgiveruddannelsen Sted: VIA University College, Skejbyvej 1, 8240 Risskov, Mødelokale 2 Mødedato: 15. september 2014 Mødetidspunkt: 13.00 16.00 Deltagere

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni tirsdag den 12. juni 2012 kl I konferencelokalet.

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni tirsdag den 12. juni 2012 kl I konferencelokalet. Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni 2012 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 12. juni 2012 kl. 16.00 I konferencelokalet. 1. Godkendelse af referat fra seneste

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 10. september 2014

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 10. september 2014 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 10. september 2014 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Christian Holm Donatsky, kursistrådsrepræsentant med stemmeret:

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Sundhedsudvalget. Mødedato: Tirsdag den 22-09-2009. Mødetidspunkt: 15:00. Sted:

REBILD KOMMUNE. REFERAT Sundhedsudvalget. Mødedato: Tirsdag den 22-09-2009. Mødetidspunkt: 15:00. Sted: REFERAT Mødedato:. Mødetidspunkt: 15:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 17:30. Fraværende: Børge Olsen. Indholdsfortegnelse Side 1. Temamøde - Socialområdet 199 2. Opfølgning

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 30-08-2010 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 30-08-2010 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 30-08-2010 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge Kristian Knakkergaard Nielsen

Læs mere

Ad pkt. 1) Godkendelse af Styregruppens forslag til dagsorden for det 1. ordinære møde i Ældrerådet den 5. januar 2016

Ad pkt. 1) Godkendelse af Styregruppens forslag til dagsorden for det 1. ordinære møde i Ældrerådet den 5. januar 2016 REFERAT til Ældrerådets 1. ordinære møde tirsdag den 5. januar 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 i 1.86 i Frichsparken Til stede Kate Runge (KR) Eigil Ege (EE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Bjarne Friis Sørensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 3/2008 Frederiksborg Gymnasium og HF Tirsdag den 16.september kl.16.30

Referat af bestyrelsesmøde 3/2008 Frederiksborg Gymnasium og HF Tirsdag den 16.september kl.16.30 Mødets dagsorden: 1. Underskrivelse af referat fra mødet den 2.juni (bilag A) 2. Velkommen til bestyrelsesmedlem Mads Møller Angelsø 3a 3. Godkendelse af dagsorden 4. meddelelser 5. Budget 2008 justeret

Læs mere

Kl. 14.45: Gruppedialog med Lene Bak vedr. evaluering af Garantiordning og Turnénetværket REFERAT

Kl. 14.45: Gruppedialog med Lene Bak vedr. evaluering af Garantiordning og Turnénetværket REFERAT 28. januar 2016 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 28 22. januar 2016 Tidspunkt: Kl. 8.30 18.00 Sted: Mødelokale 8, stuen Kl. 13.00-14.30: Møde med Lene og Nicole om 7 egnsteaterevalueringer

Læs mere

BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015

BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015 BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015 Antal deltagere 18: Ilse, Kirsten, Troels, Anne Marie, Margit, Inger, Hans Jørgen, Kresten, Arne, Per, Birgit, Conni, Henrik, Bodil, Birthe, Alice, Susanne, Knud, Pkt

Læs mere

Referat af møde VUFs bestyrelse den 10. september 2015 kl. 8.00-10.00

Referat af møde VUFs bestyrelse den 10. september 2015 kl. 8.00-10.00 Referat af møde VUFs bestyrelse den 10. september 2015 kl. 8.00-10.00 Deltagere: Thøger Johnsen, Birgit Kjeldgaard, Gitte Tørnkvist, Marianne Jerslev, Nina Kofoed-Jakobsen, Vagn Bech, Lene Omann og Jannie

Læs mere

Hermed referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde tirsdag d. 17. marts 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium

Hermed referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde tirsdag d. 17. marts 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium 17 03 2015 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde tirsdag d. 17. marts 2015 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF. Deltagere: Knud Erik Schach-Madsen,

Læs mere

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Referat fra HSU møde den 21. november 2011 Tid: kl. 14.00-16.30 Sted: Deltagere: Fraværende med afbud: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Mads Kofod Susanne Würtz Søs Haugaard Lars Vesløv Henrik

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat Til stede: Rune esbjerg repræsentant, Cecilie næstformand, jeanett odense repræsentant, Sandra næstformand, Martin København repræsentant, Goar Aarhus repræsentant, Edwin formand, Christa dimittend

Læs mere

onsdag den 26. marts 2014 kl

onsdag den 26. marts 2014 kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 27. marts 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Afbud: Niels Horsted Torben Nielsen Lis Mancini onsdag den 26. marts 2014 kl. 15-17 Revisor Peter

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 3 i 2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 5. september 2007 kl. 1000 i Holbæk LEDELSESSEKRETARIATET Kornerups Vænge

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 9. juni 2011 kl. 19.00-22:00

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 9. juni 2011 kl. 19.00-22:00 Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 9. juni 2011 kl. 19.00-22:00 Mødedeltagere: Lene Lise (LL), Shaddie Mackeprang (SM), Anja Valhøj (ANV), Pernille Jespersen (PJ), Peter Hansen (PH), Jens Johansen (JJ),

Læs mere

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00 Tilstede: Lone, Kim F., Sanne, Heino, Jørgen, Lasse, Kim A.,, Mads Afbud: Thomas, Kristian, Mette, Jens, Sus, Silke, Henrik Referent: Mads Dagsorden: Referat: Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus,

Læs mere

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 03.12.15. kl. 18.00 Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Erik Quist Andersen (EQA), Morten Svoger (MS), Kim Hansen (KH), Jan Brix (JB), Bettina Lauritsen(BL), Suppleanter:

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 7. december 2015 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Læs mere

Udkast til referat fra bestyrelsesmøde

Udkast til referat fra bestyrelsesmøde Udkast til referat fra bestyrelsesmøde Mandag d. 9/12-2014 kl. 16.00 Til stede: Afbud: Anders Bach Hellerøe (ABH), Tove Kruse (TK), Jan B. Larsen (JBL), Claus Niller Nielsen (CNN), Lars Nielsen (LN), Susan

Læs mere

Skilsmisseprojekt Samtalegrupper for skilsmissebørn, der viser alvorlige tegn på mistrivsel.

Skilsmisseprojekt Samtalegrupper for skilsmissebørn, der viser alvorlige tegn på mistrivsel. Skilsmisseprojekt Samtalegrupper for skilsmissebørn, der viser alvorlige tegn på mistrivsel. Finansieret af Sygekassernes Helsefond. 2 grupper med 4 børn i hver gruppe. Gr 1 børn i alderen 9-12 år. Start

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Tilstede: Karin, Werner, Henrik, Birthe, Anne Marie, Charlotte, Georg og Fravær: Erik, Kirsten, Henrik Lykke, Lene,

Læs mere

1. Aftalens parter. 2. Formål. 3. Aftalens indhold. 4. Parterne. Aftalen indgås mellem: Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa www.aabenraa.

1. Aftalens parter. 2. Formål. 3. Aftalens indhold. 4. Parterne. Aftalen indgås mellem: Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa www.aabenraa. 1 1. Aftalens parter Aftalen indgås mellem: Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa www.aabenraa.dk og VUC Syd Christian d. X s vej 39 6100 Haderslev www.vucsyd.dk 2. Formål Et partnerskab mellem Aabenraa

Læs mere

Rektor orienterede om nyansættelser Anders Christensen, dansk og psykologi og Diana Døssing, engelsk på HF.

Rektor orienterede om nyansættelser Anders Christensen, dansk og psykologi og Diana Døssing, engelsk på HF. Referat af bestyrelsesmøde for Herning HF og VUC torsdag den 28. januar 2010 kl. 16.00 i konferencelokalet. I mødet deltog: Willy Grøn, Jonna Jensen, Torben Henriksen, Mads Ekstrøm, Camilla Bruun, Erik

Læs mere

755 BOLIGSELSKABET STRANDPARKEN

755 BOLIGSELSKABET STRANDPARKEN 755 BOLIGSELSKABET STRANDPARKEN Referat af bestyrelsesmøde den 25. november 2013 kl. 18.00 i selskabslokalet Rødtjørnen 10A. Deltagere: Formand S ren Keldorff, Lars Bryde Hansen, Monna S rensen, Pia Johansen,

Læs mere

Åbent referat til bestyrelsesmøde 32 for VUC Djursland den 110613 kl. 15.00 18.00 i Grenaa, Nytorv. Indholdsfortegnelse

Åbent referat til bestyrelsesmøde 32 for VUC Djursland den 110613 kl. 15.00 18.00 i Grenaa, Nytorv. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Referat... 2 2 BR2013... 2 3 Overenskomster... 2 3.1 GL overenskomst... 2 3.2 AVU overenskomst... 3 4 HF2... 3 5 Fastholdelses konference... 3 6 VUC Erhverv... 4 7 VEU... 4 8 Personale,

Læs mere

Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. december kl. 15. i mødelokalet ved direktørens kontor.

Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. december kl. 15. i mødelokalet ved direktørens kontor. Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. december kl. 15 i mødelokalet ved direktørens kontor. Medlemmer: Formand Ebbe Lilliendal, repræsentant udpeget af kommunalbestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 26. marts 2015 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 25. marts 2015, kl. 15-17 Afbud: Kirsten Bundgaard Mathias Rump Hansen Palle Rasmussen

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, 8200 Aarhus N Mødedato: Den 9. juni 2015 kl.

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 27. marts 2012. kl. 16.00 19.30.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 27. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 27. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen fra PwC deltager ved behandlingen af punkt

Læs mere

Bilag 1.2. Bestyrelsesformand Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem

Bilag 1.2. Bestyrelsesformand Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Referat: Bestyrelsesmøde d. 28.09.2015 For selskaberne Furesø Forsyning A/S, Furesø Spildevand A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse, kl. 17.00 19.00. Bilag 1.2 Deltagere: Mødeleder Referent Susanne Mortensen

Læs mere

Vores fundament. Miljø og Teknik. Randers Kommune

Vores fundament. Miljø og Teknik. Randers Kommune Vores fundament Miljø og Teknik Randers Kommune I efteråret 2009 har vi arbejdet med at skabe et nyt fælles fundament for Miljø og Teknik. Ambitionen har været at skabe en klar retning for vores fremtidige

Læs mere

Dansk Skovforening kan ikke finde en repræsentant til Det Grønne Råd og har derfor takket nej til deltagelse.

Dansk Skovforening kan ikke finde en repræsentant til Det Grønne Råd og har derfor takket nej til deltagelse. Til Det Grønne Råd Miljø og Teknik Natur og Vand Laksetorvet DK 8900 Randers Telefon +45 89 15 1850 Telefax +45 89151660 ove.noerregaard@randers.dk www.randers.dk 10. marts 2008 Referat fra mødet i Det

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat af 24. bestyrelsesmøde på IBG

Referat af 24. bestyrelsesmøde på IBG Referat af 24. bestyrelsesmøde på IBG Bøgildvej 2, 7430 Ikast. Sted: Mødelokale (indgang gennem tårn i gården) Tid: 13. december 2011, kl. 15.15 1. Godkendelse af dagsorden 2. Underskrivning af referat

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:00 Mødet afsluttet: kl. 11:00 Mødested: Hjørring Gymnasium og Hf-kursus - Skolevangen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 11. juni 2019

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 11. juni 2019 1/7 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 11. juni 2019 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Torben Hedelund, Annegrethe Juul (via Skype), Kursistrådsrepræsentant med stemmeret:

Læs mere

Region Midtjylland Sundhed. Åbent referat. af mødet i Samarbejdsudvalget på psykologområdet 21. januar 2009 kl. 09:30 i Regionshuset Viborg, lokale A6

Region Midtjylland Sundhed. Åbent referat. af mødet i Samarbejdsudvalget på psykologområdet 21. januar 2009 kl. 09:30 i Regionshuset Viborg, lokale A6 Region Midtjylland Sundhed Viborg, den 5. februar 2009 /METGRE Åbent referat af mødet i Samarbejdsudvalget på psykologområdet 21. januar 2009 kl. 09:30 i Regionshuset Viborg, lokale A6 Mødedeltagere: Region

Læs mere

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Referat fra HSU møde den 17. marts 2011 Tid: kl. 13.00-15.30 Sted: Deltagere: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Mads Kofod Susanne Würtz Torben Lassen Lene Dahn Winther Lars Vesløv Henrik Kofoed

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde. den kl på Hotel Randers

Referat fra bestyrelsesmøde. den kl på Hotel Randers fra bestyrelsesmøde den 19.12.2018 kl. 16.00 18.00 på Hotel Randers Deltagere: Lars Bang (LB) Knud Vestergaard Nielsen (KN) Henrik Mikkelsen (HM) Henrik Nygaard (NY) Henrik Johansen (HJ) Nana Højlund Skjødt

Læs mere

1 Årsregnskab og Revisionsprotokollat til godkendelse og underskrift

1 Årsregnskab og Revisionsprotokollat til godkendelse og underskrift Dagsorden Bestyrelsesmøde VUC Hvidovre-Amager 30APR13 1700-1900 (HVIS alle kan, ellers til 1830) i Hvidovre 1 Årsregnskab og Revisionsprotokollat til godkendelse og underskrift 2 Referater Statsaut. revisor

Læs mere

Kay Åge Petersen, Flemming Jørgensen (Albertslund Kommune)

Kay Åge Petersen, Flemming Jørgensen (Albertslund Kommune) Albertslund Boligselskab 2. maj 2012 Referat fra selskabsbestyrelsesmøde 16. april 2012 kl. 17.00 Deltagere: Adm.: Afbud: Karl Neumann, Lars Bremer, Kirsten Poulsen, Jeannette Nauta-Ridderstrøm, John Christiansen,

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 21.12.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 21.12.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.12.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

5. Statusrapportering på sekretariatets arbejde Sekretariatet gav en mundtlig statusrapportering, hvor udfordringer og fremdrift blev drøftet.

5. Statusrapportering på sekretariatets arbejde Sekretariatet gav en mundtlig statusrapportering, hvor udfordringer og fremdrift blev drøftet. Referat Styregruppen for DDB Møde den 26. maj 2014, kl. 15.00-17.00 i Kulturstyrelsen. Deltagere: Ralf Klitgaard Jensen (KL), Steen Kyed (Kulturministeriet), Lone Gladbo (Kulturdirektør i Gentofte Kommune),

Læs mere

INFO TIL NYE KURSISTER.» Kom godt i gang med dit studium

INFO TIL NYE KURSISTER.» Kom godt i gang med dit studium INFO TIL NYE KURSISTER» Kom godt i gang med dit studium VUC INTRA 1 Her får du en lille guide med 7 vigtige ting, du skal vide, så du kan komme bedst muligt i gang med dit uddannelsesforløb på VUC Aarhus.

Læs mere