Danmarks Digitale Miniracing-blad

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danmarks Digitale Miniracing-blad"

Transkript

1 Danmarks Digitale Miniracing-blad

2 Redaktion: Jan Juul Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Carsten Grønnemann DMRU s bestyrelse: Jan Juul (formand) Erik Noltensmejer Jørgen Erik Jørgensen Lars Nørkjær Stephen Wagstaffe Kære miniracing-entusiast, Så er der endeligt et nyt nummer af Mini-Racing Nyt på gaden! Nummeret har af forskellige årsager været lidt længe undervejs, men er nu klar til at blive nydt af alle med forkærlighed for hurtige og lækre biler, og ikke mindst de mindre af slagsen! Artiklenserien om bygning af Rat-Rod er udgået i dette nummer, men 3. afsnit forventes at være klar til næste nummer, som forventes udgivet i begyndelsen af juli. Vi ses på banerne! hilsen Redaktøren Sekretariat: c/o Jørgen Erik Jørgensen Bådvej Odense SØ Udgiver: INDHOLD Side 3 Pit Gossip Side 4 2.afd. DM 1:32 Slot.It Side 6 Thunder in the Desert i Ikast Side 10 CanAm & Retro F1 i Skalbjerg Side 13 1:32 Open & 1:24 S16D i Sparkær I samarbejde med Dansk Mini Racing Union Forside: MR-Nyt s trofaste skribent, Henning Smed lægger nakken tilbage og nyder osten i forbindelse med CanAm-racet hos HMRC i Skalbjerg! (foto: Jan Juul)

3 SLUT MED KLAS- SISK BANE... Det forlyder at RaceFun i Rødovre har skilt af med sin klassiske AMF-bane i ordets mest bogstaveligste forstand, idet det forlyder at banen er direkte smidt på lodsepladsen, da ingen øjensynligt var interesseret i at købe banen. Såfremt dette virkeligt er tilfældet har Danmark dermed mistet sin mest historiske bane. Banen er en såkaldt AMF Royal 95 og stammer helt tilbage fra 1967, hvor den var opstillet som udlejningsbane i Århus-Hallen, og der fandtes også en tilsvarende bane i Mini-Race Centret i St. Kongensgade i København. Senere overtog Peter Broe banen fra Århus-Hallen, og havde den stående opmagasineret i mange år, før han fik den opstillet i Blegind syd for Århus i slutningen af 90 erne. Da Peter senere erhvervede Blue King banen fra Göteborg, og flyttede til nye lokaler i Hørning blev Mini-King en atter opmagasineret før den blev solgt til Gorm Nørgaard og Keld Høfler fra RaceFun. Hvis vore informationer er rigtige, er Danmark blevet et stykke miniracing-historie fattigere! Banen sidste sted i opstillet tilstand hos RaceFun i Rødovre! AMF-banen opstillet hos Peter Broe i Blegind i ! NY BANE HOS RACEFUN... Til gengæld har ejerne af den tidligere VM-bane 2004 i Lund, Erik Noltensmejer, Steen Michaelsen, Peter Rousing og Per Møllerstrøm truffet aftale med RaceFun om at få denne bane opstillet i RaceFuns nye lokaler i????? Dermed får Københavnsområdet igen en bane for de hurtige biler efter KMK lukkede for aktiviteterne sidste år. Allerøverst VM-banen i Lund og herover MidAmerica Raceway... samme udformning som VM-banen, som nu er stillet op hos RaceFun! FORMANDEN... og familie er lige vendt hjem fra shoppingtur til London. Utroligt hvad man kan købe i den by! Billedtekst unødvendig. AMF Royal 95 banen opstillet i Århus-Hallen i 1967!

4 Tyndt fremmøde! Det var tydeligt at se, at 1:32 Slot.It-klassen er mest populær på den østlige side af Storebælt, da MMRK afviklede 2.afd. af klassen i Ikast! Tekst & Fotos: Jan Juul Havde det ikke været fordi værtsklubben MMRK havde hentet alle reserver ind, havde det virkeligt været en sørgelig forestilling, da klubben afholdte 2. afd. af DM for 1:32 Slot.It d. 14. marts. For der var kun 5 udefrakommende kørere til start, heraf 2 fra Aalborg og 3 fra Sjælland. Lars Jakobsen fra SuperSlot i Aalborg lagde fra start ikke skjul på, at han tænkt sig at forbedre 3.pladsen fra 1. afdeling hos OSCC, og lagde ud med en kanon god tid på 93,06 omg. Hans klubkammerat, Thorkild Hjorth, havde haft lidt af de samme tanker, og kom ikke overraskende ind med næsthurtigste tid knap 2 omgange efter. Derefter var det lokale Jan Juul 1 omgang foran vinderen fra OSCC, René Glæsel i skarp konkurrence med Michael Gravlund. Herefter var det Kristian Kviesgaard, Finn Schunck og brødrene Jochumsen. Efter en passende pause, som blev brugt til at få lidt godt til halsen og maven, samt udveksling af diverse nyheder og gode historier, var det tid til den anden og måske...afgørende runde! Men skønt de fleste køret hurtige end i første runde for blev den endelige stilling dog den samme. Podiepladserne fra venstre Lars Jakobsen (3), René Glæsel (1) og Martin Borch-Christensen (2)! Med sejren i Ikast har Lars Jakobsen dermed lagt sig i spidsen for DM 2 point foran René Glæsel, og det skal blive spændende at følge kampen, når Slot.It-kørene næste gang mødes i Kolding, hvor de udover de lokale kørere vil møde en bane, der vil vil være uprøvet territorium for de fleste kørere i klassen. 1:32 Slot.It DM 2.afd. MMRK, Ikast 1. Lars Jakobsen SuperSlot 93,06/94,13 omg. 2. Thorkild Hjorth SuperSlot 91,12/91,15 omg. 3. Jan Juul MMRK 87,14/90,02 omg. 4. René Glæsel OSCC 86,12/87,09 omg. 5. Michael Gravlund HMCR 86,11/68,11 omg. 7. Kristian Kviesgaard MMRK 80,13/85,11 omg. 8. Finn Schunck OSCC 77,13/80,11 omg. 9. Jonathan Jochumsen MMRK 72,08/78,09 omg. 10. Tobias Jochumsen MMRK 64,11/71,17 omg.

5 Sejrspodiet i Ikast!...fra venstre Thorkild Hjorth (SuperSlot) nr. 2, Lars Jakobsen (SuperSlot) nr. 1 og Jan Juul (MMRK) nr. 3!

6 Ikke plads til fejltagelser! Rutine og erfaring afgørende for succes i det skrappe langdistancerace for CanAm-bilerne! Tekst: Fotos: Henning Smed Jan Juul Så buldrede det igen i kælderen i Ikast udgaven af Thunder in the Desert havde samlet 6 hold á 4 mand, som skulle dyste i 10 timer med deres WhitePoint CanAm racere. Morgenens træning lagde op til en hård kamp. CanAm bilerne har nu huseret i nogle år i DMRU-regi og det er tydeligt at se, at mange er ved at få kørt sig ind på den slags biler. Da hovedparten af deltagerne over i købet efterhånden er rimeligt vante med banen i Ikast, så blev der kørt stærkt straks fra opvarmningens start. Og ikke nok med at der blev kørt hurtigt - der blev heller ikke brugt megen tid på at køre af banen vinderne fra Randers brillerede med at køre tider på under 10 sekunder under træ- ningen. Imponerende - ja nærmest skræmmende - hurtigt for en WhitePoint bil. De lagde da også fra land som lyn og torden på hvad der normalt er banens langsommeste spor. Bare ikke denne morgen og Grumpy Old Men samt 2009-vinderne Neckcheese Racing - Team Helga måtte kæmpe hårdt for at hænge bare nogenlunde på. Det lykkes bedst for Neckcheese, som efter første stint på 48 minutter blot er 1 omgang bagefter. Jo, her var det småting, som kunne blive afgørende. Sådan en lille ting røg Randers i under anden runde. En afkørsel i ørkenen! Av-av - efter en tur i ørkenen på Kilderingen varer det nogen tid inden dækkene er helt optimale igen. Oveni dette blev banen også svinet til, så alle måtte køre særdeles forsigtigt i nogle omgange. Sikken et drama og det vendte da også stillingen foran på hovedet: Efter lidt over halvanden times kørsel førte Neckcheese nu med én omgang foran Randers. Sikker føring? Nej, ikke ligefrem. Grumpy Old Men måtte heller En enlig CanAm-racer på vej gennem Kilderingens ørkenlandskab!

7 ikke glemmes. Efter at have sat lidt til i første runde kørte de lige op med Randers og Neckcheese. Lidt bagude udspandt der sig en drabelig dyst imellem HMK Seniors og Juniors. Juniorerne var faktisk de hurtigste i lange perioder - men i korte perioder kneb det med stabiliteten og det blev straffet i længden. Bagerst var Late Comers som led lidt Randers Racing - fra venstre Erling Jensen, Carsten Øland, Mogens Hejlesen og Karsten O. Frederiksen! Team Grumpy Old Men - fra venstre Jesper Munch, Peter Tobak Rasmussen, René Schrøder og Finn Paulsen! HMK Juniors - fra venstre Christoffer Hartwig, Frederik Jensen, Mathias Høgfeldt og Patrick Jensen! Neckcheese Racing-Team Helga - fra venstre Niels Elmholt, Jan Juul, Henning Smed og Leif Christensen! HMK Seniors - fra venstre Frank Jensen, Peter Broe, Erik Mathiasen og Jan Høgfeldt! Team Late Comers - fra venstre Bent Andersen, Stephen Wagstaff, Jens Nepper og Torben Rasmussen!

8 under tekniske vanskeligheder med bilen. Som nyt hold i langdistanceracing er der altid noget at lære - og er der først en ting, som går i stykker, så kommer der som regel mere til. Flere hold må i pit. HMK Juniors bil trækker ikke ordentligt, men et par servicebesøg i pitten får bugt med problemet. Det koster dog vigtige omgange til Seniors i det interne HMK opgør. Neckcheeses bil lyder efterhånden ret brutal i gearet og det bliver mere og mere klart, at det går ikke hele vejen hjem. Hellere skifte mens det stadig ruller nogenlunde og pitmandskabet kaster sig over bilen under et baneskift. Ny gearing, baneskift og det hele ordnet på de to minutter der er til at skifte spor. Godt gået - dysten om føringen er stadig imellem Randers og De Sure Gamle Mænd øver sig i at leve op til team-navnet! Neckcheese som halvvejs i løbet kun er skilt af 4 omgange. Men så ramler det for Neckcheese! Et crash sætter synlige spor på bilen, som nu mangler det meste af højre forskærm. Og har uheldet også sat spor i psyken hos kørerne? Nej, det er tydeligt, at bilen ikke længere går helt som den skal. Slæbere rettes til gang på gang men uden effekt. Randers er kørt nu og Grumpy Old Men lugter blod! Især Mr. Grumpy himself (Peter Tobak). Omgang efter omgang ædes indtil Neckcheese indser, at noget må gøres. Dækskifte! Det tager tid og da bilen kommer på banen igen er Grumpy kun 10 omgange bagude. Men det virkede! Neckcheese bilen kører nu igen og kampen imellem de 3 forreste falder til ro. Det er også tilfældet blandt de tre sidste hold. Stillingen halvvejs ændres ikke. Juniorerne overvinder aldrig deres tekniske problemer, som tillod Seniorerne at stikke af. I flere heats matcher eller overgår Junior-kørerne Senior-holdet, men i de heats, hvor de sætter omgange til, sætter de virkelig mange omgange til! Rutine er nøgleordet. Der var forskellige spurtpræmier m.v. doneret af Neckcheese Enterprises forskellige afdelinger. Her ses Karsten O.Frederiksen med sit ægte Retrominiraceforklæde, meget benyttet i 70 erne og 80érne af kendte kørere som Bjarne Lilliendahl fra Sverige (billedet til højre)! For anden gangvinder Randers sikkert Thunder in the Desert. Neckcheese følger efter mens

9 Grumpy Old Men virkelig banker på til at overtage rollen som første udfordrer. Støvet lægger sig stille i ørkenen på Kilderingen - men om kort tid rejser det sig igen, når CanAm racerne ruller ud til Bruce McLaren 40 Years Memorial Race. HMK Seniors Neckcheese Racing Team Helga HMK Juniors Team Grumpy Old Men Randers Racing Team Late Comers Peter Broe Leif Christensen Frederik Jensen Peter Rasmussen Karsten O. Frederiksen Jens Nepper Erik Mathiasen Henning Smed Christoffer Hartwig René Schrøder Mogens Hejlesen Torben Rasmussen UD Frank Jensen Jan Juul Patrick Jensen Finn Paulsen Erling Jensen Stephen Wagstaff IND Jan Høgfeldt Niels Elmholt Christensen Mathias Høgfeldt Jesper Munch Carsten Øland Bent Andersen Heat Heat Heat Heat Heat Heat Heat Heat afdeling af DM Tilmeld dig nu til juuljan@hotmail.com!

10 Interessant udvikling! Kun uheld forhindrede Heino Poulsen fra Billund i at vinde 2.afd. af CanAm i Skalbjerg! Tekst: Fotos: Niels Elmholt Jan Juul Der var mødt 14 kørere op og det var udmærket. De lokale kørere var nok favoritter på forhånd, men Jan Juul skal man ikke give mange chancer, før han stikker af i ud i horisonten, så der var lagt op til et godt race. Der blev kørt fire heats, to med fire kører og to med tre kørere og det viste sig hurtigt at der blev kørt stærkt og meget jævnbyrdigt i heatene og stillingen skiftede undervejs når folk gik fra hurtige til mindre hurtige spor. Heino Poulsen fra Billund, som efterhånden er at regne for en lokal mand sammen med Finn Paulsen havde kørt rigtigt stærkt med sin nye bil, som han først havde modtaget på selve dagen. Det samme havde Finn og Preben Rasmussen. I sidste heat var det de tre førende i tabellen: Niels Elmholt, Peter Tobak og Jan Juul der skulle mødes, så der var lagt op til et brag af et heat. Det løb dog lidt ud i sandet i første stint, som var præget af nervøsitet og uventet mange afkørsler. Peter og Niels fik generet hinanden så meget at Jan stille og roligt kunne køre lidt væk fra dem. I andet stint fik Niels dog revanche og kørte sig op, med Peter og Jan lige efter. I tredje stint var Peter og Niels side om side på bane 3 og 4 og de sluttede næsten side om side. En afkørsel for meget for Niels i sidste stint afgjorde sagen og Peter vandt heatet foran Niels og Jan Juul, der til sidst var kørt flere omgange agterud. Det første stint viste sig dog dyrt for både Niels og Peter og Heino vandt 1.rd foran Peter, Preben og Niels. De første fire var næsten indenfor samme omgang, så det var tæt. 2. runde viste sig endnu mere spændende og dramatisk end første og de mange gode dyster fortsatte gennem de fleste heats og som det fremgår af resultaterne var der ikke meget afstand mellem mange af kørerne. Målet var at nå mere end de 118 omgange som Heino havde kørt og i tredje heat nåede Niels op på 119,06 efter at have efterladt både Jan Juul og Finn noget bagefter. Finn havde udgået undervejs med løs pinion. Niels havde stort set kørt fejlfrit i alle Dagens uheldigste mand!... Heino Poulsen var kun en løs pinion fra at vinde CanAm-løbet! firestints selv om han ikke var helt tilfreds med bilens hastighed. Der var derfor intens stemning før sidste heat, hvor Heino, Peter Tobak og Preben skulle dyste mod hinanden og se om de kunne køre mere end 119 omgange. På den svære bane 1 lagde Heino flot ud og vandt stintet foran Peter og Preben, som dog begge var lige efter. Andet stint var meget lige og stillingen var uændret indtil 10 omgange ind i

11 tredje heat, hvor Heino mistede en pinion og måtte sønderknust udgå. Peter vandt stintet foran Preben, som nu var ved at være en omgang bagefter. I sidste stint fortsatte Peter sin flotte kørsel og han sluttede på 119,50 og dermed en samlet førsteplads foran Niels og Heino. Preben tabte lidt damp til sidste men blev sammenlagt nr. 4 foran Finn og Jan Juul. Surt for Heino som viste flot kørsel, men var uheldig. Niels s pinion var limet med samme lim (og af samme mekaniker) og kunne efter løbet lirkes af med en finger, så det var også tæt på en defekt!! 1/24 Retro F1 Her var der 9 kørere til start hvilket var OK, men stadig et meget lille antal når man tænker på hvor mange biler der findes rundt omkring i landet. Der havde været hård kamp om placeringerne ved sidste løb i Billund og der var da også lagt op til et godt løb. En drabelig kamp i Formel 1 mellem Dan Gurney i Eagle Weslake og Bruce McLaren i McLaren M2! Fra starten blev der kørt pænt stærkt og fra første sekund blev der gået til Stålet. Første heat bestod af kørere, der ikke havde været med i Billund og de viste hurtigt at der skulle køres meget stærkt hvis man ville være med i toppen. Heino kørte med samme bil som jan Juul havde kørt til en tredjeplads i Billund og han vandt med 117 omgange første heat suverænt med foran Finn og Henning Smed. I andet heat var Preben dominerende og vandt med 116 omg. foran Patrick og Christoffer. I tredje heat mødtes de tre førende i Tabellen, Niels, Peter og Jan og Niels lagde hårdt ud på det vanskelige spor 1, og fortsatte i samme stil på de øvrige spor. Peter var også godt kørende, men kunne ikke følge Niels tempo og jan sagtnede og mere og mere agterud. Så ramte uheldet Peter Tobak og han måtte en tur i Pit, hvilket kostede ham enhver mulighed for at komme med i toppen. Niels Sluttede på 122 omg, langt foran både Jan og den uheldige Peter. Så stod der Niels, Heino, Preben, Jan, Finn og Patrick på de seks første pladser efter første runde. Tobak måtte starte i første heat og han kørte som en besat fra starten gik. Christoffer og Stephen forsøgte at hænge på, men Peter trak hurtigt langt væk fra dem og sluttede på 188 omg. Stephen og Christoffer kæmpede indbyrdes undervejs og Christoffer sluttede foran Stephen til slut. En drabelig kamp i Formel 1 mellem Dan Gurney i Eagle Weslake og Bruce McLaren i McLaren M2! I andet heat kæmpede Finn, Patrick, Henning og Jan Juul en meget jævnbyrdig kamp, stort set over alle stints. Patrick var en smule foran fra start, men mistede moment da han skulle køre på den vanskelige bane 1 til sidst og Finn vandt dermed

12 heatet foran Patrick med Jan og Henning på de næste pladser. Så var det Niels, Heino og Preben der skulle afslutte festlighederne. Niels 122 omg. Fra første runde var stadig det bedste resultat, men Peter Tobaks 118 omg. Betød at både Heino og Preben var efter Peter, hvis ikke de kørte mere end ham. Niels lagde hårdt ud på bane 1 og alle kørere var på omgangshøjde efter første stint. Så gik Heino på bane i og Preben kom lidt foran ham, mens Niels trak væk fra dem Podiet i CanAm - fra venstre Heino Poulsen (3), Peter Rasmussen (1) og Niels Elmholt (2)! Podiet i Retro F1 - fra venstre Preben Rasmussen (3), Niels Elmholt (1) og Heino Poulsen (2)! begge. Efter tredje stint førte Niels sikkert foran Preben og Heino, men i sidste stint skulle Preben på spor 1 og Heino benyttede lejligheden til at gå forbi. Begge sluttede på 121 omgange, mens Niels nåede 125. Så Peter Tobak måtte se sig henvist til fjerdepladsen trods eminent kørsel i første heat. Finn blev nr. 5 og Patrick en flot nr. 6, mens Jan Juul skuffede lidt og endte på 7.pladsen. 1:24 WhitePoint CanAm 2.afd. HMRC, Skalbjerg 1. Peter Tobak Rasmussen HMRC 117,41/119,50 omg. 2. Niels Elmholt HMRC 117,07/119,06 omg. 3. Heino Poulsen BSCC 118,14/71,00 omg. 4. Preben Rasmussen HMRC 117,22/116,33 omg. 5. Finn Paulsen KMRC 115,37/85,64 omg. 6. Jan Juul MMRK 113,60/115,10 omg. 7. Kenneth Pedersen KMRC 108,03/109,46 omg. 8. Allan Jørgensen KMRC 109,30/108,27 omg 9. Stephen Wagstaffe HMRC 107,33/109,00 omg. 10. Patrick Jensen HMK 108,07/104,64 omg. 11. Per Jensen KMRC 96,64/107,02 omg. 12. Christoffer Hartwig HMK 103,64/106,64 omg. 13. Henning Smed MMRK 74,27/102,31 omg. 14. Frank Jensen HMK. 85,39/88,64 omg. 1:24 Retro Formel 1 1. afd. BSCC, Billund 1. Niels Elmholt HMRC 122,53/125,10 omg. 2. Heino Poulsen BSCC 117,37/121,40 omg. 3. Preben Rasmussen HMRC 116,45/121,00 omg. 4. Peter Tobak Rasmussen HMRC 90,53/118,27 omg. 5. Finn Paulsen KMRC 110,22/113,40 omg. 6. Patrick Jensen HMK 109,58/112,42 omg. 7. Jan Juul MMRK 110,58/110,21 omg. 8. Henning Smed MMRK 108,38/110,48 omg. 9. Christoffer Hartwig HMK 101,42/107,00 omg. 10. Stephen Wagstaffe HMRC 106,49/102,47omg. 11. Frank Jensen HMK 89,47/89,64 omg.

13 Var han på speed? Lokale Svend Lauridsen helt høj efter sin gode indsats på egen bane ved 2. afd. af DM for 1:24 S16D! Tekst & fotos: Jan Juul Vejret var godt og humøret højt da kørerne i de hurtige slotklasser, med undtagelse af Open 24, samledes i Sparkær lidt udenfor Viborg til 2. afdeling af DM søndag d. 25. april. Når Open 24 ikke var med skyldes det at banen i Sparkær ikke er specielt velegnet til disse meget hurtige biler, og de var derfor valgt fra til dette arrangement. 1:32 Open Der blev lagt ud med klassen for 1:32 Open, der kun kører en enkelt runde, men til gengæld noget længere tid. I dette tilfælde 4 x 6 min. I første løb var det de lokale Christian Lauridsen, Svend Lauridsen samt Aalborg-kørerne Villy Jensen og Lars Nørkjær, som skulle i ilden. Lars Nørkjær var som sædvan- lig hurtigst og trak med det samme fra de øvrige 3 kørere med 73 omgang i første heat, mens Villy og Svend kæmpede hårdt og fik begge 65 omg. mens Christian fik en dårlig start og kun opnåede 58 omg. Lars får i 2. heat igen 73 omg.. og har nu ialt 146, mens Svend nu har udnyttet sit lokalkendskab til banen til at få lidt luft ned til Villy med henholdsvis 131 og 128 omg. Christian prøver det bedste at hænge på, men er man først kommet bagud, er det en kamp op ad bakke. I 3. heat trækker Svend yderligere fra Villy, mens Lars for længst er kørt udenfor rækkevidde, og i de sidste heat cementeres stillingen. Lars foran Svend, Villy og Christian. Dagens gladeste mand!... Svend Lauridsen havde svært ved at få armene ned efter sin andenplads i 1:24 S16D Senior...under kørslen var det dog ikke noget problem! Så er det kørerne i det andet løbs tur, og her skal vi se de evige kombatanter fra HMK, Peter Broe og Jan Juul sammen med Christoffer Hartwig og Erik Mathiasen. Som forventet bliver det et spændende og tæt race, hvor Peter efter 1. heat lægger sig i spidesn med 68 omg. foran Jan med 67 og Christoffer s 65 omg. Erik har opgivet at følge de andres tempo og ligger sidst med 52 omgange. Hygge er en væsentlig del af arrangementerne hos SRW i Sparkær, hvor der ofte også er pårørende med. Her indtages morgenmaden i udestuen! I heat 2 holder Peter stadig føringen, men kun minimalt foran Christoffer, som har kæmpet sig godt op og ligger lige med Peter på 134 omg. med1 omgang ned til Jan.

14 Skarpe blikke!... Svend og Christian stod for den tekniske kontrol, som her følges nøje af nogle Junior-kørere! Spændingen er næsten på sit højeste i 3. heat, hvor Peter og Christoffer nærmest konstant skiftes til at overtage førerpositionen. De har nu begge 204 omg. mens Jan har et dårligt heat og falder tilbage med 201 omg. Erik er langt tilbage med ialt 163 omg. Sidste og afgørende heat,...og troede man at heat 3 var spændende, ja så var det da kun fordi man stadig havde heat 4 tilgode. Peter lagde godt ud og tog føringen, men Christoffer var mere koncentreret end nogensinde før, og selv ikke Peters forsøg på psykisk demoralisering kunne knække ham, og han gik snart i front og blev der. Peter var imidlertid så fokuseret på kampen mod Christoffer at han ikke bemærkede at Jan stille og roligt havde kæmpet sig en halv meter foran, da tiden var gået, og måtte derfor tage til takke med en placering som nummer 3 i dette løb. Lars Nørkjær blev dog totalt sammenlagt vinder foran Christoffer og Jan...et rigtigt godt og spændende løb! 1:24 S16D Junior 11 friske unge mennesker stillede til start i Junior-klassen i Sparkær, og det er dejligt at se en stor og blomstrende ungdomsafdeling. Vinderen fra 1. afdeling i Odense, Nikolaj Kandborg var naturligvis også med her hos SRW, ivrig efter at gentage succesen fra det fynske. Men også Christoffer Hartwig var tændt og ikke mindst kørt varm efter 1:32-racet, og Patrick Jensen og Jeffrey Mikkelsen var også blandt de toneangivende. Der skulle køres 3 heats og i førsteheat var det Oliver Thomsen, Christian Nørkjær og Emil Hyldal, der skulle prøve kræfter. Oliver tog føringen tæt forfulgt af Emil, da Christian havde en dårlig start og kun fik 18 omgang i første spor. Så det var en sejr kamo op ad bakke, som Christian gjorde alt for at overkomme, men det lykkedes kun næsten. Så det blev Oliver foran Emil og Christian. Heat 2 var klar med Mikkel Søborg, Casper B. Jakobsen, Kevin Arrulanantham, som havde vist gode takter under træningen, og Morten K. Knudsen. Morten havde fra start tænkt sig at sætte sig godt og grundig på 1.pladsen, og det holdt han fuldt ud foran Casper med Mikkel lige i hælene, mens Kevin kom dårligt fra start og ikke havde nogen chance for at indhente de øvrige. Så var det tid til de førende i feltet. Her var det Nikolaj kandborg, Patrick Jensen, Christoffer hartwig og Jeffrey Mikkelsen. Christoffer var som nævnt varm efter 1:32, og han og Nikolaj kørte begge 42 omgange efter første sport, men i efterfølgende heat faldt Nikolaj noget tilbage, mens Patrick begyndet at blande sig, og Jeffrey halse lidt efter, men stadig indenfor mulighedernes rækkevidde. Christoffer Hartwig havde også en rigtig god dag som vinder af 1:24 Junior og en 2.plads i 1:32 Open! Efter 3. omgang er Christoffer trukket lidt fra og er nu 6 omgange foran Patrick, mens Nikolaj er yderligere 3 omgange bagud, mens det nu synes umuligt for Jeffrey at nå op. Christoffer vinder fmed 6 omg. oran Patrick, efterfulgt af Nikolaj og Jeffrey. I 2. gennemkørsel går det noget bedre for Christian Nørkjær, som vinder sit heat uden problemer foran Mikkel og Kevin. Det samme gør Morten i sit heat foran Casper, Oliver og Emil. Christoffer har heller ingen problemer med at holde Patrick, Nikolaj og Jeffrey stangen, og dermed sikre sig den samlede sejr, og dermed har Christoffer, Patrick og Nikolaj pointlighed i klassen.

15 1:24 S16D Senior 8 deltagere, og dermed 2 heats, og i første heat var det Bent Andersen, Christian Lauridsen, Svend Lauridsen og Lars Nørkjær. Lars Nørkjær stak af med det samme og efterlod kampen om de øvrige placeringer til de øvrige, selv om Christian hang godt på efter de første 4 minutter. Svend kørte også stærkt på hjem-mebanen, men kunne ikke helt holde samme tempo som Christian. Rookien Bent har hægtet lidt af, men skal nok komme med, når først der kommer lidt mere erfaring ind under vesten. Stillingen blev Lars, Christian, Svend og Bent. I heat 2 var det Jan Juul, Peter Broe, Erik Mathiasen og Villy Jensen. Peter var lynende hurtig, mens Jan og Villy forsøgte at hænge på, mens Erik hurtig opgav og kørte rundt i sit egent tempo. Stillingen blev som nævnt. I anden runde var Svend fri af rivaliseringen med Christian, Podiet i 1:24 S16D Senior - fra venstre Svend Lauridsen (2), Lars Nørkjær (1) og Peter Broe (3)! Podiet i 1:24 S16D Junior - fra venstre Patrick Jensen (2), Christoffer Hartwig (1), og Nikolaj Kandborg (3)! som var rykket op i det hurtige heat, og det var som om det gjorde ham mere fri og sikker. Der blev i hvert fald kørt hurtigere fra Svends side end set i længere tid, og han blev en suveræn vinder af sit heat. I det andet heat formåede ingen, ud over Christian at forbedre sig fra 1. runde. Således måtte Jan udgå med ødelagt gear, og Peter og Lars havde også småproblemer at slås med, men aldrig truet på den samlede sejr. Svend var helt oppe at køre over sin 2.plads i racet, og havde svært ved at få armene ned, hvilket var fuldt ud forståeligt og fortjent efter et rigtigt flot og godt løb. Podiet i 1:32 Open - fra venstre Christoffer Hartwig (2), Lars Nørkjær (1) og Jan Juul (3)! 1:32 Open 2.afd. SRW, Sparkær 1. Lars Nørkjær AMRK 288,11 omg. 2. Christoffer Hartwig HMK 274,08 omg. 3. Jan Juul HMK 273,02 omg. 4. Peter Broe HMK 272,20 omg. 5. Svend Lauridsen SRW 264,16 omg. 6. Villy Jensen AMRK 249,08 omg. 7. Christian Lauridsen SRW 245,02 omg. 8. Erik Mathiasen OMBK 220,15 omg. 1:24 S16D Production Senior 2. afd. SRW, Sparkær 1. Lars Nørkjær AMRK 204,17/199,08 omg. 2. Svend Lauridsen SRW 180,01/198,02 omg. 3. Peter Broe HMK 197,01/189,07 omg. 4. Christian Lauridsen SRW 186,06/191,18 omg. 5. Jan Juul HMK 191,02/140,00 omg. 6. Villy Jensen AMRK 180,01/180,18 omg. 7. Bent Andersen HMK 148,01/159,18 omg. 8. Erik Mathiasen OMBK 157,07/155,03 omg. 1:24 S16D Production Junior 2. afd. SRW, Sparkær 1. Christoffer Hartwig HMK 178,01/175,22 omg. 2. Patrick Jensen HMK 172,05/174,19 omg. 3. Nikolaj Kandborg HMK 168,01/171,08 omg. 4. Morten K. Knudsen HMK 161,09/167,21 omg. 5. Christian Nørkjær AMRK 141,08/166,16 omg. 6. Jeffrey Mikkelsen HMK 161,03/163,19 omg. 7. Casper B. Jakobsen HMK 141,09/156,07 omg. 8. Oliver Thomsen HMK 149,01/144,18 omg. 9. Emil Hyldal HMK 145,15/130,01 omg. 10. Mikkel Søborg HMK 140,04/145,07 omg. 11. Kevin Arulanantham HMK 113,07/131,03 omg.

16 KLUB BY KONTAKT TELEFON MAIL AMRK Aalborg Lars Nørkjær ASCR Århus Morten Kofoged BSCC Billund Henrik Fredelykke DSR Allingåbro Gert Egeberg ELMC Esbjerg Lasse Kristensen GSCC Carsten Lau HMC Herlev Jørgen Rigtrup HMRK Holstebro Leo Thorup HMK Hørning Peter Broe HMRC Vissenbjerg Thomas Ludvigsen KMK København Martin Borch KMRC Kolding René Schrøder MMRK Ikast Dan Mosgaard MRCH Viby Henrik Brøndsted OMK Odder Erik Mathiasen OMR Odense Jørgen E. Jørgensen OSCC Højby, Sj. René Birk Gyldenvang RaceFun Rødovre Keld Høfler RMRK Randers Mogens Hejlesen RRO Odense John Christensen SRDK Glostrup Bo Frederiksen SMRK Ringsted Brian Kristensen SuperSlot Aalborg Lars Jacobsen VSC Frederikssund Pål Hansson ØMR Ølstykke Torben Olsen mere om klubberne på Hold dig opdateret med Danmarks mest komplette løbskalender for 2010 på KALENDER Maj Søndag 2. 1:24 S16D/Jun.+32Op.+X12 DM 3 + DM 2 HMK Hørning Fredag 14. 1:24 Hardbody Deutsche Plafit Meistershaft Dietzenbach Lørdag 15. 1:24 Hardbody Deutsche Plafit Meistershaft Tyskland Lørdag 15. 1:32 Slot.It DM 3 KMRC Kolding Lørdag :24 X12 + ES24 German Masters Minden Tyskland Søndag 23. 1:24 Hardbody DM - LM/GT SuperSlot Aalborg Søndag 30. 1:24 WP CanAm + F1 DM 3 - Bruce McLaren 40 Years Memorial Race MMRK Ikast Juni Tirsdag 8. 1:32 Open Summer Night Nationals BSCC Billund Juli Fredag :24 Hardbody Campionato Italiano Plafit Roncole Verdi Italy August Tirsdag 10. 1:32 Open Summer Night Nationals HMK Hørning Fredag :24 X12 12-Timers Ålvidaberg Sverige Lørdag 21. 1:24 White Point 12-Timers 60 er Le Mans HMRC Skalbjerg Søndag 22. 1:24 S16D/jun.+32 Op. DM 4 BSRC Blovstrød Lørdag 28. 1:24 Hardbody Classic 5-liter Rennen von Neumünster Tyskland Søndag 29. 1:32 Slot.It DM 4 ØMR Ølstykke

Læs i dette nummer om

Læs i dette nummer om Nr. 21 - juli 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad Læs i dette nummer om - 3.afd. DM for 1:32 Slot.It - DM for 1:24 S16D & X12 hos HMK - 2. afd. DM for 1:24 Hardbody i Odense - Junior/Senior 2-timers

Læs mere

Konklusionsreferat. DMRU Delegeretforsamling d. 24. november 2013 Skalbjerg

Konklusionsreferat. DMRU Delegeretforsamling d. 24. november 2013 Skalbjerg Deltagere: Jens Albertzen, AMRK Willy Jensen, AMRK Peter Broe, HMK Per Møller, HMRK Ejvind Thorup, HMRK Jan Pieler, KMRC Stephen Wagstaffe, HMRC Preben Rasmussen, HMRC Helge Christoffersen, OMR Jørgen

Læs mere

Danmarks Digitale Miniracing-blad

Danmarks Digitale Miniracing-blad Danmarks Digitale Miniracing-blad Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Carsten Grønnemann DMRU s bestyrelse: Jan Juul (formand) Erik Noltensmejer

Læs mere

Hermed referatet fra unionens nyligt afholdte Delegeretforsamling, skrevet af

Hermed referatet fra unionens nyligt afholdte Delegeretforsamling, skrevet af Nr. 3, 2007 Hej alle miniracing-venner, Hermed referatet fra unionens nyligt afholdte Delegeretforsamling, skrevet af Carsten Grønnemann. De vedtagne punkter implementeres snarest i det nye reglement for

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2014.

DMRU Delegeretforsamling 2014. DMRU Delegeretforsamling2014blev afholdt søndag 23 november 2014 i Skalbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede var 11 medlemmer: Thomas Ludvigsen RRO Leif Svinth Christensen MMRK Per Thaudal MMRK

Læs mere

Nr. 19 - marts 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad. 1:32 Open i Odense! Slot.It i Ikast! CanAm + Retro F1 i Odense!

Nr. 19 - marts 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad. 1:32 Open i Odense! Slot.It i Ikast! CanAm + Retro F1 i Odense! Nr. 19 - marts 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad ce a R s r me i t 2 r io n e S / r Junio g! n i n r ø ih Slot.It i Ikast! 1:32 Open i Odense! CanAm + Retro F1 i Odense! Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com

Læs mere

Delegertforsamling i DMRU d. 29. november 2009 afholdt på Tarup Skole i Odense.

Delegertforsamling i DMRU d. 29. november 2009 afholdt på Tarup Skole i Odense. Delegertforsamling i DMRU d. 29. november 2009 afholdt på Tarup Skole i Odense. Fremmødt var 11 stemmeberettidige og en bisidder Mødet indledtes med valg af ordstyrer og referent Ordstyrer Referent Jan

Læs mere

Redaktion: Jan Juul

Redaktion: Jan Juul Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Christoffer Hartwig DMRU s bestyrelse: Jan Juul (formand) Erik Noltensmejer Jørgen Erik Jørgensen Peter Broe

Læs mere

Danmarks Digitale Miniracing-blad

Danmarks Digitale Miniracing-blad Danmarks Digitale Miniracing-blad Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Carsten Grønnemann DMRU s bestyrelse: Jan Juul (formand) Erik Noltensmejer

Læs mere

Danmarks Digitale Miniracing-blad

Danmarks Digitale Miniracing-blad Danmarks Digitale Miniracing-blad Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Carsten Grønnemann DMRU s bestyrelse: Jan Juul (formand) Erik Noltensmejer

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter Dansk Mini Racing Union 2009 Vedtægter BESTYRELSE 2009 Formand Jan Juul Tlf. 97 15 68 99 jan.juul@opal-tex.dk Kildevej 9 jan.juul@mail.tele.dk 7430 Ikast Jylland-Nord Lars Nørkjær Tlf. 61 67 78 04 lars.noerkjaer@stofanet.dk

Læs mere

4.afd. WP CanAm! TRACKTEST! 1:24 RETRO F1! DM-race i Sparkær! - ny klasse?..se side 6! Nr. 16 - september 2008. Danmarks Digitale Miniracing-blad

4.afd. WP CanAm! TRACKTEST! 1:24 RETRO F1! DM-race i Sparkær! - ny klasse?..se side 6! Nr. 16 - september 2008. Danmarks Digitale Miniracing-blad Nr. 16 - september 2008 4.afd. WP CanAm! Danmarks Digitale Miniracing-blad TRACKTEST! - BRM R-T-R Group C 1:24 RETRO F1! - ny klasse?..se side 6! DM-race i Sparkær! Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com

Læs mere

DM Slot.It - 2. og 3. afdeling

DM Slot.It - 2. og 3. afdeling Nr. 15 - juni 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad DM Slot.It - 2. og 3. afdeling White Point CanAm i Randers 3. afdeling 1:24 Junior i Blovstrød Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere:

Læs mere

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford SM Rotax finaler var i 2011 henlagt til Roskilde Racing Center med Hedelands Motor Klub som arrangør. Rotax Mini - Junior og DD2 var til afvikling ved søndagens arrangement. Rotax Senior klassen skulle

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg!

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! 2011 Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! Jeg håber at rigtigt mange vil tage turen til Fyn, og deltage i dette traditionelle årsmøde i vor union. Som noget nyt er union i år vært ved

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

OKART-GP GOKART. Der var afbud fra Michael Larsen (Team Blå), som blev erstattet af Jacob Lauesen, samt fra Bo Skifting, Team Grøn.

OKART-GP GOKART. Der var afbud fra Michael Larsen (Team Blå), som blev erstattet af Jacob Lauesen, samt fra Bo Skifting, Team Grøn. Løbsrapport afd. 9 Lockarps Hyrkart (11.10.2010) On board video: Heat 1 - (Lasse Smidt - redigeret) Heat 2 - (Mikael Lohmann) Originale skemaer Intro: Årets næstsidste afdeling og samtidig årets sidste

Læs mere

Delegertforsamling i DMRU d. 28. november 2010 afholdt på Tarup Skole i Odense.

Delegertforsamling i DMRU d. 28. november 2010 afholdt på Tarup Skole i Odense. Delegertforsamling i DMRU d. 28. november 2010 afholdt på Tarup Skole i Odense. Fremmødt var 6 stemmeberettidige. 3 afbud indløb indenfor de sidste 24 timer Det meget dårlige vejr - har sikkert også lagt

Læs mere

Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com

Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Christoffer Hartwig Kære miniracing-entusiast, Så er vi endelig igen på banen med et nyt nummer af bladet. Vi

Læs mere

Danmarks Digitale Miniracing-blad

Danmarks Digitale Miniracing-blad Danmarks Digitale Miniracing-blad Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Carsten Grønnemann Kære miniracing-entusiast, Efter at en blodprop og efterfølgende

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt Danske Politimesterskaber i 6 håndbold for herrer Det er igen blevet tirsdag i uge 10, kl. er 08.30 og rammerne er dette år en halvkold Helsingør hal. De to første hold står klar på banen og dommeren har

Læs mere

DM vinderen i enkeltstart, Martin Svend Pedersen, på vej mod mål. Danske politimesterskaber i. landevejscykling

DM vinderen i enkeltstart, Martin Svend Pedersen, på vej mod mål. Danske politimesterskaber i. landevejscykling DM vinderen i enkeltstart, Martin Svend Pedersen, på vej mod mål. Danske politimesterskaber i landevejscykling 26 Politiidræt nr. 6 2014 Der blev gået til stålet, kørt på små klinger og flere styrt i dette

Læs mere

mygoodness A/S Virksomhedsvej 11 9900 Frederikshavn Tlf.: 70260701 - Fax.: 70260907 - Mail: mysmoothie@my-smoothie.com

mygoodness A/S Virksomhedsvej 11 9900 Frederikshavn Tlf.: 70260701 - Fax.: 70260907 - Mail: mysmoothie@my-smoothie.com mygoodness A/S Virksomhedsvej 11 9900 Frederikshavn Tlf.: 70260701 - Fax.: 70260907 - Mail: mysmoothie@my-smoothie.com Velkommen til Hjørring Motorsport og Sønderskov banen. I år er det 75 år siden klubben

Læs mere

CANASTAKLUBBEN. stiftet 20. januar 1995. For at fremme kammeratlig sammenvær og hygge, for klubbens medlemmer og ikke mindst deres børn.

CANASTAKLUBBEN. stiftet 20. januar 1995. For at fremme kammeratlig sammenvær og hygge, for klubbens medlemmer og ikke mindst deres børn. CANASTAKLUBBEN stiftet 20. januar 1995 For at fremme kammeratlig sammenvær og hygge, for klubbens medlemmer og ikke mindst deres børn. Canasta er et ungt spil, hvori man finder ideer fra flere kortspil.

Læs mere

2014 / 2015. 5. afd. 26. februar 2015 Romalt Bakker. Arrangør: PI-Randers Dansk Politiidrætsforbund

2014 / 2015. 5. afd. 26. februar 2015 Romalt Bakker. Arrangør: PI-Randers Dansk Politiidrætsforbund 26. februar 2015 Romalt Bakker 2014 / 2015 5. afd. Arrangør: PI- Dansk Politiidrætsforbund Formanden har ordet Som formand for politiidrætsforening vil jeg gerne byde velkommen til MTB-vintercuppen. Efter

Læs mere

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året.

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året. 1 Valg af dirigent: Jan Søndergård, Det bekræftes at der er indkaldt korrekt. 2: Formandens beretning: Som aflastning for Niels Kr blev Bente Nielsen i starten af året indsat som bogholder for klubben.

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys Finalestævne VM-kampe 2015 HI Kvissel 2 1 Old Boys Så blev VM afgjort, det skete med 2-1 sejer til Hjørring IF over Kvissel, Finalen blev spillet på Fodboldvej i Frederikshavn, Lørdag den 24/10 Finalen

Læs mere

Nr december 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad

Nr december 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad Nr. 23 - december 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad Læs i dette nummer: - Danmarksserie 1:32 Open i Blovstrød og Aalborg - 1:24 Junior/Senior i Hørning - 1:32 NASCAR i Odense - 5.afd. DM 1:24 White

Læs mere

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Afdelingsberetning for PI s Fo dboldafdeling Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand, Gunnar Nørager Næstformand, Lasse T. Vinther Kasserer, Kristian Kjær Jensen

Læs mere

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere.

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere. Dag 5 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Efter en fantastisk dag i går med flotte præstationer af alle de danske roere, specielt de juniorer der roede i mindre finaler, men som virkelig

Læs mere

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Haderslev GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Erich Sønnichsen 020341 181 144 325 I Maj 80 Torben Breinbjerg 150859 150 165 315 I Juni 71 Jon de Taeje 171 133 304 I Jan

Læs mere

Kun et langt. Lokalopgør TEMA

Kun et langt. Lokalopgør TEMA TEMA Kun et langt indkast Lokalopgør Intensive nærkampe hører et ægte lokalopgør til. Og der blev da også gået til den i dagens opgør mellem Nr. Kongerslev og Kongerslev. 24 mellem venner og fjender Kongerslev

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle V 0 udskrevet for: Veteran individuel Side 1 Dame individuel 1 84 Anny Schlünsen Vejen 4308168984 29 45 2 113 Sandie Jensen Egtved 4221264196 19 50 2 udskrevet for: Dame individuel Side 2 Junior individuel

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl.

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl. Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge Jæger Kl.

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 2 16 Jette Østergaard-Jensen 1052 Ansager og Omegns Jagtforening 34 42 3 153 Anja Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 32 40 4 5 Solveig

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

RAM SPANDEN Ærteposer, spande og vand bliver til vanvittig sjove aktiviteter

RAM SPANDEN Ærteposer, spande og vand bliver til vanvittig sjove aktiviteter RAM SPANDEN Ærteposer, spande og vand bliver til vanvittig sjove aktiviteter Til fødselsdagsselskabet, beach party, picnic, familiedagen eller på legepladsen til enhver tid. Fra 6 til 90 år. Indeholder

Læs mere

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i den 310315. Begynder 1 602 Bjarne Larsen Fyns PI 2 omgange 00:58:36 2 604 Jeppe Vestergaard Ålborg PI 2 omgange 01:02:05 3 605 Ulrik Madsen Ålborg PI 2 omgange

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen Beck 166 162 328 I Jan 70 Erik Høltermand 125 139 264 I Jun 84 René Poulsen 060664 186 206 392 I Mar 86

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

OBS OBS OBS OBS

OBS OBS OBS OBS Rangliste 10-7-2016 OBS OBS OBS OBS WC GP OBS WC GP JWC UDT OBS SENIOR 2dag 2dag OBS OBS OBS Total 30/1 7/2 21/2 27/2 19-20/325-26/3 17/4 22-24/430/4-1/5 3-5/5 7-8/5 16/5 Nr. Navn. Klub. Klasse. KFK HOL

Læs mere

Resultater Jæger. Jæger

Resultater Jæger. Jæger Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen JÆ Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen JÆ Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen JÆ Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen JÆ Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge

Læs mere

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Hallo Skovmus, så er det forår, kan I mærke at det kribler og krabler. Snart kan man bade uden at få lungebetændelse. Komme ud i teltene, og tænde bål, og side og hygge medens

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Lang løbetur. Styrketræning efter program

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Lang løbetur. Styrketræning efter program Uge 1 Lang løbetur. etræning Ergometertræning Ergometertræning Havneræs Randers Holdtræning med høj puls, Armbøjninger, mavebøjninger reaktionsøvelser, step, osv. Ergometertræning 500 + 200 meter Ergometertræning

Læs mere

OBS OBS OBS OBS

OBS OBS OBS OBS Rangliste 10-9-2016 OBS OBS OBS OBS WC GP OBS WC GP JWC UDT OBS SENIOR 2dag 2dag OBS OBS OBS Total 30/1 7/2 21/2 27/2 19-20/325-26/3 17/4 22-24/430/4-1/5 3-5/5 7-8/5 16/5 Nr. Navn. Klub. Klasse. KFK HOL

Læs mere

SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet

SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet Resultatliste SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet Lørdag d. 8. oktober 2011 Idet vi takker for deltagelsen i SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet, fremsender vi hermed resultatet af jeres anstrengelser.

Læs mere

Plas. Kl. NAVN Ald. Grp. Total Møde Løb 31 2 5 7 DAMER D Donna Siely Christophersen 56 3 0 0 0 H25 1 J Lars Holm 45 1 100 24 76 1 2 J Kim Jensen 44 1

Plas. Kl. NAVN Ald. Grp. Total Møde Løb 31 2 5 7 DAMER D Donna Siely Christophersen 56 3 0 0 0 H25 1 J Lars Holm 45 1 100 24 76 1 2 J Kim Jensen 44 1 DATO April Plas. Kl. NAVN Ald. Grp. Total Møde Løb 3 2 5 7 DAMER D Donna Siely Christophersen 56 3 0 0 0 H25 J Lars Holm 45 00 24 76 2 J Kim Jensen 44 97 39 58 3 J Niels Christensen 45 2 87 35 52 4 J Troels

Læs mere

Hereford Steak House Taastrup

Hereford Steak House Taastrup Hulspils Mesterskab 2018 RACE TO Hereford Steak House Taastrup En sand gastronomisk oplevelse! Kvalitet - hyggelig stemning og møre bøffer uden kompromis! MATCH # 1 2 1.RUNDE spillet senest 1.juni HCP

Læs mere

Junior DM Scratch, Kvalifikation

Junior DM Scratch, Kvalifikation Junior DM Scratch, Kvalifikation 1. Heat kvalifikation 7,5 km Nr. Rytter Klub Placering 4 Marckus Njor 0 1 11 Oliver Wulff Frederiksen 0 2 16 Victor Fuhrmann Desimpelaere 0 3 10 Benjamin Hertz 0 4 3 Ludvig

Læs mere

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold Junior hold 11:40 26 Nørup Junior 1140 1142 1144 1146 109 110 111 112 Patrick Jensen Thomas Johansen Simon Madsen Andreas Thomsen 4221303811 4221305221 4221302509 4221304417 1 udskrevet for: Junior hold

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2011 blev afholdt søndag 27 november 2011 i Skalbjerg Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært.

DMRU Delegeretforsamling 2011 blev afholdt søndag 27 november 2011 i Skalbjerg Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. 3. Kassererens beretning. Referat fra DMRU Delegeretforsamling 2011. DMRU Delegeretforsamling 2011 blev afholdt søndag 27 november 2011 i Skalbjerg Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Hereford Steak House Taastrup

Hereford Steak House Taastrup Hulspils Mesterskab 2018 RACE TO Hereford Steak House Taastrup En sand gastronomisk oplevelse! Kvalitet - hyggelig stemning og møre bøffer uden kompromis! MATCH # 1 2 3 1.RUNDE spillet senest 1.juni HCP

Læs mere

Turneringsplan JTU holdturnering senior ude 2010

Turneringsplan JTU holdturnering senior ude 2010 Turneringsplan JTU holdturnering senior ude 2010 Jyllandsserien Senior pulje 1: Aalborg TK, Hadsten, Hobro, Holstebro. Skive, Skovbakken III, Støvring. Kl.12.00 Kl.12.00 Kl.12.00 Støvring Aalborg TK Hadsten

Læs mere

Veteraner mænd 2014. 100 m M30

Veteraner mænd 2014. 100 m M30 100 m 12,66s 0,0 Claus Landal, 82 2014 12,7s Frank Engmark, 57 1987 13,0s 0,5 Michael Pedersen, 73 2007 13,5s Søren K Jacobsen, 70 2002 13,5s Jens Holm, 51 1983 13,6s Claus Berentsen, 57 1991 13,7s Erik

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside. KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.!kb DAGEN BLIVER 19/9! Husk der hver torsdag i juli er fælles sommertræning

Læs mere

MTB - Vintercup - 5 Afd. - Randers - Romalt Bakker - 26. februar 2015

MTB - Vintercup - 5 Afd. - Randers - Romalt Bakker - 26. februar 2015 MTB - Vintercup - 5 Afd. - - Romalt Bakker - 26. februar 2015 Navn Klub 1 omgang 2 omgang 3 omgang 4 omgang 5 omgang Total Klasse 1: 1 Rasmus Feldballe 00:14:02 00:13:01 00:13:06 00:13:24 00:13:26 01:07:02

Læs mere

Mødetid Point Placering

Mødetid Point Placering Morten Røge JÆ Kl. 10:15 378 1. Casper Andersen JÆ Kl. 09:45 376 2. Gert Jensen JÆ Kl. 12:30 371 3. Kennet Olesen JÆ Kl. 12:45 369 4. Klaus Rybjerg JÆ Kl. 10:15 367 5. Per Jensen JÆ Kl. 10:00 360 6. Thomas

Læs mere

DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2013

DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2013 DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2013 Klubbens samlede medaljehøst Guld Sølv Bronze 28 (1) 24 (2) 15 (4) TOP 5 Guld Sølv Bronze 1 Birger Frederiksen 6 (1) 3 (1) 2 Karin

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen.

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Juni 2010 X 10 eren Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Kan du hjælpe med at tage banevagter, eller har du mere mod på og tælle eller sælge skiver, så

Læs mere

Danske politimesterskaber i mountainbike

Danske politimesterskaber i mountainbike Danske politimesterskaber i mountainbike Af Jørgen Guldborg, Cykeludvalget Fotos af Ruth Glerup Fantastisk flot mesterskabsstævne på en solrig forårsdag i maj Efter et godt hovedbestyrelsesmøde i flotte

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2009

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2009 Side 1 af 8 StævneProgram 24-08-2009 16:54 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.7 Juni 2008 RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2009 200m Gevær - Mesterskab Klasse BK 1 05-79949 Mathias Nielsen 930-VBFs

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning Knæk & Bræk Årgang: 10 - September 2010 Niklas Østergaard, vinder individuel serie 3 RAHS Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Læs mere

Katalog Hold. 17 Fredericia Junior :30. Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt. Fredericia Fredericia

Katalog Hold. 17 Fredericia Junior :30. Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt. Fredericia Fredericia Junior hold 10:30 17 Junior 72 73 74 74 Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt 4353254652 4353415446 4353304172 4353304172 1 udskrevet for: Junior hold Side 1 Old-boy hold 09:20 22

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Jægerskydning. Samlet

Jægerskydning. Samlet Jægerskydning Øse Navn Point X 10 Placering Kenneth Jensen 141 2 3 Carsten Cristensen 137 1 18 Jørgen Borg 137 0 19 Henning Sørensen 137 0 19 Allan Pedersen 135 0 28 Benny Ølgod 133 1 31 Erling Christensen

Læs mere

Danmarksturnering. 10 meter riffel

Danmarksturnering. 10 meter riffel Danmarksturnering 10 meter riffel Resultatliste 2012-2013 1. omgang Startet i 1980 1. omgang total 1. Division A Særslev 1 1763 2 1763 2 B Trehøje 1 1751 2 1751 2 C Viborg 1 1749 2 1749 2 c ÅRK 1 1699

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Danske Politimesterskaber i. Skydning. Arrangør: PI-Aarhus. den 11. & 12. september 2012

Dansk Politiidrætsforbund. Danske Politimesterskaber i. Skydning. Arrangør: PI-Aarhus. den 11. & 12. september 2012 Dansk Politiidrætsforbund Danske Politimesterskaber i Skydning den 11. & 12. september 2012 Arrangør: PI-Aarhus Velkommen til Vingsted Det er unægtelig en sommer med store idrætslige begivenheder på programmet,

Læs mere

1 Nr: Ejer: Ring nr: 1 Pia & Kent DK 075 15 6333M 2 Bo Knudsen DK 233 15 178M 3 Jensen & Brakstad DK 068 15 167M 4 Conny Damgaard DK 075 15 7113M 5 Team NK & Viggo DK 232 15 1853M 6 Tommy Hansen DK 140

Læs mere

Herre klasse 5 1;Jakob Hærvig, Skalborg SK

Herre klasse 5 1;Jakob Hærvig, Skalborg SK Dame klasse 2 double 1;Lone Dissing/Malene Espensgaard, Løgum/Brønderslev 2;Anne Aagaard Lauridsen/Janne Jensen, Silkeborg BTR Final;Dissing/Espensgaard - Lauridsen/Jensen;11-0, 11-0, 11-0 Herre elite

Læs mere

Vintercup afdeling / Assens Tirsdag den 6. december 2011

Vintercup afdeling / Assens Tirsdag den 6. december 2011 Vintercup 2011-2012 3. afdeling / Tirsdag den 6. december 2011 Klasse 1 1. Omg. 2. Omg. 3. Omg. 4. Omg. 1 26 Tim Chr. Jensen Østjylland PI 0:15:55 0:15:57 0:31:52 0:16:19 0:48:11 0:16:13 1:04:24 2 34 Hans

Læs mere

DM BANE 2015 MASTER ODENSE 24. - 25. OKTOBER. TIDSKØRSLER - 500 METER - 750 METER Pointløb. forfølgelsesløb

DM BANE 2015 MASTER ODENSE 24. - 25. OKTOBER. TIDSKØRSLER - 500 METER - 750 METER Pointløb. forfølgelsesløb DM BANE 215 MASTER ODENSE 24. - 25. OKTOBER Lørdag TIDSKØRSLER - 5 METER - 75 METER Pointløb Søndag Sprint forfølgelsesløb Master - DM weekend 215 program - Lørdag 13: opvarmning 13:3 H7 - H6-5 meter på

Læs mere

Nr. 7 - marts 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad. DM 1:24 Scale i Hørning! Sæsonpremiere i Odense! 1.afd. DM Slot.It m.v. i Odder!

Nr. 7 - marts 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad. DM 1:24 Scale i Hørning! Sæsonpremiere i Odense! 1.afd. DM Slot.It m.v. i Odder! Nr. 7 - marts 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad DM 1:24 Scale i Hørning! Sæsonpremiere i Odense! 1.afd. DM Slot.It m.v. i Odder! Kære miniracing-entusiast, Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com

Læs mere

Landsudstillingen Brædstrup - Februar Bedømmelser. Klasse: 1

Landsudstillingen Brædstrup - Februar Bedømmelser. Klasse: 1 Landsudstillingen Brædstrup - Februar 2015 Bedømmelser Klasse: 1 114 115-12-0310 164/Østdjurs Søren Bo Brøbech 0,75 0,75 0,75 0,50 0,50 1,00 0,75 5,00 95,00 0,75 95,75 130 190-13-0156 190/Ikast Mark &

Læs mere

Prøve 1 Prøve 2 Prøve 3 Prøve 4 Prøve 5 2 Jacob Henriksen :45 03:41 03:48 04:20 02:19 16:53 31: Christian Jørgensen

Prøve 1 Prøve 2 Prøve 3 Prøve 4 Prøve 5 2 Jacob Henriksen :45 03:41 03:48 04:20 02:19 16:53 31: Christian Jørgensen YOKOHAMA KLUBRALLY FINALEN 2016 29.10.2016 6. afd i Vestsjællandsmesterskabet samt HAMO klubmesterskab Placering Placering Klasse Generelt Startnr 1. kører / 2. kører Klub Klasse i alt TOTAL 19 Christian

Læs mere

Sommerlejr og klubmesterskab 2013

Sommerlejr og klubmesterskab 2013 Sommerlejr og klubmesterskab 2013 Lørdag d. 14. september mødtes 15 ungdomssejlere samt trænere i sejlklubben med tunge tasker og store madpakker, klar til den årlige sommerlejr der i år var kombineret

Læs mere

1 af :49

1 af :49 Ultimate Sport Service: Resultater fra Politi 2012 http://results.ultimate.dk/smartres/?eventid=918 1 af 1 17-02-2012 13:49 Resultater: Politi 2012 nulstil Søg Deltager Vis Resultater 1 / 1 sider :: 35

Læs mere

Resultatliste - TKL Julestævne 2017

Resultatliste - TKL Julestævne 2017 Side 1 af 11 03-12-2017 15:34:22 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE TKL Julestævne 2017 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 107475 Rikke Norup Bertelsen 06-001 Viborg Skytteforening 200/08 200/10 400/18 2

Læs mere

Ryttere i god form kører 6 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause) Ryttere i mindre god form kører 4 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause)

Ryttere i god form kører 6 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause) Ryttere i mindre god form kører 4 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause) 14 Uvelse AT-intervaller: Der køres på den store rundstrækning (Kurreholmvej) - der skal nok bruges to runder til intervallerne. Ryttere i god form kører 6 x 3/3 (3 min aktiv, 3 min pause) Ryttere i mindre

Læs mere

Uge Dag Dato Materialer Tema Opvarmning Træner Station 1 Træner Station 2 Træner Station 3 Træner

Uge Dag Dato Materialer Tema Opvarmning Træner Station 1 Træner Station 2 Træner Station 3 Træner Træningsplan Trænere Ung trænere Forældre hjælp Efterår 2015 (10 uger) Smedsgaard Rasmus Levin Pedersen Jørgen Hansen Borbjergaard U9 Drenge - Mejrup GU Sørensen Mathias Høy Troelsen Claus Gedved Flemming

Læs mere

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 Så blev det tid til anden afdeling af dette års EM for Rotax Klasserne Junior Senior og DD2. For andet år i træk skulle afdelingen køres på Wackersdorf

Læs mere

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september M1 finale Bane 1-3 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Anker M. Nielsen Poul Olesen Benny Christoffersen Tommy Risum Jensen Jørgen Kristensen Thomas Larsen Anton Gade Jan Grenaa

Læs mere

NEWSLETTER. 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Bjarne Godtfredsen og som referent valgtes Peter Munkholm

NEWSLETTER. 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Bjarne Godtfredsen og som referent valgtes Peter Munkholm DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 nr.2/04 DMRU Delegeretforsamling i Kolding 28.11.2004 Tilstede: Peter Munkholm, Kolding Jan Juul, Ikast

Læs mere

RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP. UNGDOM: Resultat 1. afd.

RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP. UNGDOM: Resultat 1. afd. RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP UNGDOM: Resultat 1. afd. Nr. Navn Klub Klasse Afd.1 1 407 Christian Zeeberg Varde Cykelklub Ungdom 00:54:00 2 424 Mikkel Møller Vejen BC Ungdom 00:54:04 3 406

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle Dame individuel 1 50 Susanne Christiansen Billund 4207163484 31 43 2 29 Anny Schlünsen Vejen 4308168984 16 45 2 udskrevet for: Dame individuel Side 1 Junior individuel 1 101 Jesper Egeskov Grindsted 4103252537

Læs mere